Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Ο ΜΑΚΑΚΗΣ

           Μπορεί αύριο να υπάρχει η κρισιμότατη γενική συνέλευση της ΑΕΚ, αλλά υπάρχει ένα γεγονός το οποίο είναι ακόμη πιο σοβαρό : Οι supporters διεκήρυξαν κι αυτοί γενική συνέλευση για τις 30/8 ! Κι επειδή τα απλά μέλη του club δεν έχουν καμία ευθύνη για την απόφαση αυτή, αλλά μόνο ο πρόεδρος του, είναι καιρός να αναδείξουμε το γελοίον όλου του θέματος παρέα με το μυαλό κουκούτσι του Κασνακίδη. Το ιλαρόν βέβαια, συνήθως προκαλεί γέλια. Στην ΑΕΚ μάλλον έχει κλάματα σαν αποτέλεσμα.
             Τα θέματα λοιπόν της συνέλευσης των supporters, είναι :
    - Να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΑΕΚ ( ! ) και να παραχωρηθούν οι μετοχές της εταιρείας που κατέχει το club.
   - Όλοι οι supporters να κάνουν ό,τι μπορούν για την σωτηρία της ΑΕΚ.
   - Όλοι οι Αεκτζήδες, επώνυμοι και μη, οι παλαίμαχοι αλλά κι όσοι άλλοι μπορούν, να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δωθεί η ΑΕΚ.
               Ακόμα δεν σας έχει πιάσει μια υγρασία από κάτω; Ένα ρεύμα στο νωτιαίο μυελο; Πάρτε το τρίτο θέμα: Θα μαζευτούν οι supporters  και θα συζητήσουν το πώς ο κάθε Αεκτζής - που προφανώς δεν είναι μέλος του club - θα βοηθήσει την ΑΕΚ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ π.χ το πώς θα βοηθήσω εγώ. Σκεφθείτε δε, ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. Μάκη μου, είσαι πραγματικά νούμερο.
             Πάρτε το δεύτερο θέμα : Υπήρξε χαλάρωση από μέρους των απλών μελών του club - που στήθηκε σαν το δήθεν πλούσιο αντίπαλο δέος για την Original -  και τώρα καλούνται να συζητήσουν, να αποφασίσουν και μετά να ψηφίσουν αν εγκρίνουν τις προσωπικές τους επιθυμίες βοήθειας για την ΑΕΚ ; Μάκη μου, είσαι χοντρονούμερο.
             Αλλά πάρτε το κορυφαίο πρώτο θέμα : Δεν υπάρχει διοικητικό συμβούλιο στους supporters προφανώς για να πάρει την απόφαση της ΑΜΚ της ΑΕΚ κι οπότε καλούνται τα μέλη να εγκρίνουν. Τι ακριβώς; ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01/08 - σήμερα δηλαδή - Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΜΚ ΚΑΤΑ 2,5 ΜΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Και στην συγκεκριμένη γενική συνέλευση του κατ' ουσίαν αρμόδιου, που συμμετέχει το 100% των μετόχων, θα συμμετάσχουν οι supporters σαν κάτοχοι του 37,5% των μετοχών. ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, δηλαδή, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ και δεν έχουν αποφασίσει αν θα
" περάσει " το κρισιμότατο πρώτο θέμα της ολομέλειας τους; ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ, ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΕΡΗΜΗΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΜΚ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ - αφού λεφτά υπάρχουν - ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΑΜΚ. Άγνωσται αι βουλαί του μαλάκα και στην ηλικία που έχω φτάσει δεν μπορώ να αναλώνομαι σε διάλογο παρά μόνο να προστατεύω το όση κρίση διαθέτω.
          Αυτά λοιπόν βλέπει κι ο Μαύρος και δηλώνει το ορθότατο άκομψο : " ...ή βάλτε λεφτά ή βουλώστε το..." Διότι κι ο κόσμος τα έχει χάσει, όχι με της πουτάνας το μαγκάλι αλλά με της μαλακίας. Πού να πρωτοδώσει λεφτά; Στους supporters, στο θεμέλιο, στον λογαριασμό σωτηρίας της ΑΕΚ που άνοιξε ο Δημητρέλος, σε αυτόν που άνοιξε ο Μαύρος, στα διαρκείαςτου ποδόσφαιρου ή  στα τμήματα της ερασιτεχνικής που ψάχνει κι αυτή για άλλα διαρκείας; Πού να πρωτοπάει ο κόσμος ρε νούμερα, που θυμίζετε την Ελλάδα που στέλνει εκκαθαριστικά εφορίας, χαράτσια με το ρεύμα κι απανωτά ΕΤΑΚ μαζί τέλη επιτηδεύματος κι εισφορές αλληλεγγύης και γράφει αριθμούς νομίζοντας οτι θα μαζέψει λεφτά;
            Να μην ξεφεύγω όμως. Η συνέλευση των supporters είναι μια παπαριά και μισή, δεν έχει τίποτα να συζητήσει και τίποτα να αποφασίσει. Οι εξελίξεις την ξεπέρασαν και το μόνο που απομένει είναι μια τυπικότατη ανακοίνωση: ΕΝΘΑΔΕ ΚΕΙΤΑΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΗΣ Ο ΛΟΥΚΑΣ, όπως έλεγε κι ο σερ Μπιθί. Και μένει να διευκρινιστεί σε ποιόν χλοερό - εύχομαι - τόπο θα κηδευτεί το club. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΟΙ ΜΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ HMIANOIXTO CLUB ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ- ΜΕΤΟΧΩΝ - ΨΗΦΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ( οι παλαιότεροι θα θυμάστε τις αναρτήσεις μου όταν ανακοινώθηκε η ίδρυση του ).
            Τέζα λοιπόν η μικρή κατσαριδούλα και κάτι είναι κι αυτό. Τουλάχιστον το " βουλώστε το " του Μαύρου, έδειξε και ποιός τον ενόχλησε περισσότερο σε αυτόν τον πόλεμο, που το γράφω εδώ και μήνα. Όπως πολύ σωστά εξαιρέθηκε ο Δημητρέλος κι όπως πολύ σωστά έβγαλε κι ανακοίνωση κι η ερασιτεχνική αφού αυτή και ο παρασκηνιακός πρόεδρος της ήταν οι δεύτεροι προς τους οποίους πήγαινε το ρηματάκι του παλαίμαχου. Που "...εντάξει ρε Θωμά, αλλά δεν έχεις ξεκάθαρο πλάνο, αλλά η ΑΕΚ οπωσδήποτε σε χρειάζεται..." Σώπα ρε ΔΧ με τα ξεκάθαρα πλάνα σου που θέλεις και business projects.  Εδώ ακόμα δεν μας έχεις πει αν έχεις 10%, αν έχεις 17 ή 23. Τις μετοχές του Κανελλόπουλου και του Κούλη τις έχεις ή όχι; Αφού τις έχεις, ή όσες έχεις, πλήρωνε. Αλλοιώς τουμπεκί ψιλοκομμένο.
              Και τελικά, από όλη αυτήν την μαλακία, φαίνεται ξεκάθαρα η ανυπαρξία των ανθρώπων στους οποίους ανήκουν οι μετοχές και οι οποίοι παίρνανε τις αποφάσεις. Και σκεφθείτε να μην υπήρχε Μαύρος σαν πιθανή σανίδα σωτηρίας, αλλά η σημερινή διοίκηση να πορευόταν μέσα σε στάνταρ αποτυχημένα αγωνιστικά αποτελέσματα. Την μια ήττα να την διαδέχεται η άλλη. Μέχρι κι οργάνωση θα έκανε επίθεση στα επίσημα καθίσματα. Μιλάω για την επίσημη οργάνωση, όχι για τα clubs που έχουν αποσκιρτήσει. Τι να κάνει κι ο ΔΧ; Να μην προστατεύσει τον κώλο του με κωλοτούμπα; Τυχαία αποσύρθηκε από την προεδρία κι έβαλε μπροστινό; Ή μήπως τυχαία σήμερα τηλεφώνησε κι ο κοντός; Κι είπε να το ξεβουλώσει, κι οπότε η εφημερίδα του ντεμοτεχνείου έγραψε : " ...Μαύρος και Ντέμης, αχτύπητο επιθετικό δίδυμο..." Ο Ντέμης ντε με τα δάνεια, τον Μπεθάνη και τους επιχειρηματίες που είχε αλλά σήμερα δεν έχει. Αυτά δεν γράφανε, αλλά εγώ ήμουν γραφικός όταν έλεγα οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
            Υγ. ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ - κάτι το οποίο θα φανεί στην ΑΜΚ των μόλις 2,5 μύριων αύριο - ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ. Την κόκκινη κάρτα του όταν έστειλε στον αγύριστο τον Φαμπιάτο κι όταν όλος ο πάγκος της ΑΕΚ τον σήκωνε στον αέρα για να μην δείρει τον Παπαδόπουλο της δαφνοστεφανωμένης την ώρα που τον είχε κατασκοτώσει αλλά ο Θωμάςήταν αυτός που  έβλεπε κόκκινη κάρτα.

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΔΙΑΛΟΓΟ:
    - ΑΜΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ.
    - Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΗ, ΑΡΧΙΔΙ. ΑΜΑ ΓΑΜΗΣΩ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ.
    - ΤΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΡΕ ΚΟΝΤΕ;
    - ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ.
    - ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΟΝΤΟΙ.
    - ΚΙ ΕΣΥ ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.
    - ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΘΑΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΑΡΕΑ.
    ΤΑ ΠΑΩ ΤΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ.
    Πού έγινε ο διάλογος; Α, βάλτε ό,τι θέλετε. Κοντοί διοικούν την Ελλάδα - ο Μαύρος δεν είναι και πρώτο μποϊ - αλλά ψηλοί κονομάνε, τύπου Μητσοτάκη.
    Καλά πάμε. ήδη ο Μαρά ξάπλωσε. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ. Ε, Ο ΦΟΙΒΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Για πλάκα τον έχουμε;
    Μέχρι να πουληθεί το Κεφαλάρι, νάχουν τα παιδιά για τα χαράτσια και τις σκόνες.
    Πού να ήξεραν οτι ξύλο έφαγε ο Τσιάρτας, που ακόμα φοβάται αλλά συνεργάζεται. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Πυρά - στην Πυρά, όλοι οι πουλημένοι (παρέα με τους άλλους 300) γίνεται;
    Το τραγουδάει η ανταγωνίστρια... λέμε

    Νότιος Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον έφαγες τον άνθρωπο βρε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς dimitris astros : Αφού τα βλέπω, να μην τα γράψω; Τι έχουμε εδώ; Περιγραφή αγώνος αλλά Σωτηρακόπουλος; Τι να την κάνω την περιγραφή; Αφού τον κοιτάω τον αγώνα. Τώρα αν το έβαλε ο τάδε ή ο δείνα, έχει καμιά σημασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας01 Αυγούστου, 2012 20:25

    "οταν γυρισω θα τους γαμισω και αν αργησω δωσ'τους κι'αυτο...ειναι τα αρχιδια μου τα δυο".
    ξαναγαραφει την ιστορια το Δ.Σ.
    Τις πουτανας το μαγκαλι εγινε. Αλλα γη ενοτης εβρεθει...ρε την πουτανα.
    Αντε σιδεροκεφαλος. Αντε και ολουρμο για τα 2.5 εκ ΑΜΚ και να περασουν τα χρεη απο τους μεγαλομετοχους στις πλατες του κοσμου.
    "το αιμα αυτου επι των κεφαλων ημων και των τεκνων μας".

    Ελπιζω να συνεχισει να ...χειριζεται τα ...κρισημα θεματα της ΠΑΕ με εφοριες και τα ρεστα ο Δημητρελος. Οπως ελεγε και ο Βενιζελος "ποιος θα παει εκει;...ποιος θα συνομιλει μαζι τους;...ποιον ξερουν οι Ευρωπαιοι;.ΕΜΕΝΑ)
    Και την ισχυ της υπογραφης φανταζομαι συνεχιζει να την εχει ο πλεον διευθυνων συμβουλος και οχι ο νυν προεδρος. Οχι πολλοι στη φυλακη.Ενας ρε.Ενας που ηδη αυτοαποκαλειται "κατεστραμενος".
    Αλλωστε,κοσμο που να θελει να παει στη φυλακη ψαχνουν οι συνωστισμενοι στην σημερινη Δ.Σ.

    Ελπιζουμ να εχουμε τον ιδιο προεδρο και στο τελος του μηνα. Παραπερα; Που να ξερω.
    Ανθρωπος που εχει-εστω και την υστατη ωρα- την "στηριξη" της οργανωσης, ειναι ενας ανθρωπος-μελλοθανατος.
    Ελπιζουμε πως οχι αυτη τη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή