Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Tetra Pak

Απο το ταχυδρομείο μου.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

 

Η σκοτεινή ζωή των κληρονόμων της Tetra Pak

Στα 20 χρόνια γάμου, η Εύα και ο Χανς Ράουζινγκ, κληρονόμοι του σουηδικού κολοσσού Tetra Pak, είχαν παρελάσει από όλα τα γνωστά και άγνωστα κέντρα αποτοξίνωσης. Ο θάνατος της 48χρονης συζύγου ήταν η τελευταία πράξη ενός οικογενειακού δράματος.

«Στην αρχή είχε πλάκα, στο τέλος... όχι και τόση». Με αυτά τα λόγια περιέγραφε πέρυσι η Εύα Ράουζινγκ τη σχέση της με τα ναρκωτικά. Οι τραγικές συνθήκες του θανάτου της συζύγου του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου της Tetra Pak, Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ, συγκλονίζουν τη βρετανική κοινή γνώμη. Κι, όμως, όσοι γνώριζαν το ζευγάρι δεν αιφνιδιάστηκαν από τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν την είδηση του θανάτου της 48χρονης που έμοιαζε «να τα έχει όλα».

Μπορεί η αστυνομία να ερευνά ακόμη την υπόθεση και τα ΜΜΕ να υποστηρίζουν πως ο Χανς -ο οποίος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για ανθρωποκτονία - «συγκατοικούσε» με το πτώμα της γυναίκας του για μία εβδομάδα, ωστόσο το περιβάλλον του ζεύγους που σύχναζε στα σαλόνια της λονδρέζικης αριστοκρατίας δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολίας για το τι συνέβη: «Η Εύα», λένε, «έφυγε από υπερβολική δόση», ενώ προσθέτουν πως «τώρα έχει σειρά ο Χανς...».

Όπως γράφει σήμερα το «Έθνος της Κυριακής», όλα ξεκίνησαν όταν η Αμερικανίδα Εύα Κέμενι, κόρη μεγαλοστελέχους της Pepsi από τη Νότια Καρολίνα, ήταν φοιτήτρια στην Καλιφόρνια. Εκεί, όπως είχε διηγηθεί η ίδια, η ζωή της έμοιαζε με ένα «ατελείωτο πάρτι», με αποτέλεσμα να παρατήσει τις σπουδές της μέχρι και τα 24 της χρόνια, όταν και αποφάσισε να πάρει το πτυχίο οικονομικών.

Οι γονείς της την έστειλαν σε μια κλινική για να «καθαρίσει» μια για πάντα. Δεν μπορούσαν να φανταστούν πως μέσα στο κέντρο αποτοξίνωσης, η Εύα θα γνώριζε τον μοιραίο έρωτα της ζωής της. Το όνομά του: Χανς... γόνος της σουηδικής δυναστείας Ράουζινγκ, που συγκαταλέγεται σήμερα στις πλουσιότερες οικογένειες του κόσμου με περιουσία 5,4 δισ. ευρώ, προερχόμενη κυρίως από τα έσοδα του κολοσσού συσκευασιών Tetra Pak.

Ο Χανς βρισκόταν εκεί έχοντας ακολουθήσει μια κάπως διαφορετική, αλλά εξίσου... ξέφρενη πορεία. Ιδιαίτερα «ευαίσθητος», όπως τον περιέγραφαν συγγενείς, ο γιος του συνονόματου Χανς Ράουζινγκ δυσκολευόταν να συμφιλιωθεί με την παντοδυναμία του πατριάρχη της οικογένειας και αντιμετώπιζε ως «εφιάλτη» το σενάριο που τον ήθελε στο τιμόνι της βιομηχανίας. Αυτό τον οδήγησε σε νεαρή ηλικία να το σκάσει από το σπίτι του και να βρεθεί... στην Ινδία, όπου ήρθε σε επαφή για πρώτη φορά με την ηρωίνη.

«Καθαροί» και ατενίζοντας το μέλλον με αυτοπεποίθηση, η Εύα και ο Χανς ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά, το ένα μετά το άλλο, και αγόρασαν μια έπαυλη στην Μπελγκράβια του Λονδίνου καθώς και ένα κτήμα στα νησιά Μπαρμπάντος.

Ομως, πολύ σύντομα, το παρελθόν τους θα επέστρεφε για να τους στοιχειώσει. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Εύα και ο Χανς -στενοί φίλοι του πρίγκιπα Κάρολου- ζούσαν στο τρίγωνο Λονδίνο - Μπαρμπάντος - κλινική αποτοξίνωσης. Στα 20 χρόνια γάμου, οι δυο τους είχαν παρελάσει από όλα τα γνωστά και άγνωστα κέντρα αποτοξίνωσης.
Ωστόσο, ο εθισμός τους έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μόλις το 2008, όταν τους συνέλαβαν να προσπαθούν να περάσουν κρακ και ηρωίνη σε πάρτι της Αμερικανικής Πρεσβείας του Λονδίνου. Τότε, η αστυνομία κατάσχεσε στο σπίτι τους ένα... βουνό καθαρής κοκαΐνης αξίας 2.500 ευρώ. Η υπόθεση όμως ξεχάστηκε γρήγορα, κυρίως χάρη στο... φιλανθρωπικό έργο της οικογένειας Ράουζινγκ.

Το ίδιο το ζευγάρι, εξάλλου, «εξαφανίστηκε» από το προσκήνιο. Δυστυχώς, η απουσία των Ράουζινγκ από τα γκαλά δεν οφειλόταν στη προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου.

Το ανδρόγυνο είχε εισέλθει σε ένα σκοτεινό τούνελ χωρίς επιστροφή, τουλάχιστον για την Εύα που βρισκόταν -κατά κοινή ομολογία- σε χειρότερη κατάσταση από τον Χανς και η οποία υποβαλλόταν πλέον σε μεταγγίσεις αίματος για να αποτοξινωθεί. Μάλιστα, οι γονείς της φέρεται να είχαν προσλάβει λίγες μόλις εβδομάδες πριν τον θάνατό της, μια οκταμελή ομάδα από πρώην μέλη ειδικών στρατιωτικών δυνάμεων που είχαν ως αποστολή να αποτρέπουν την πρόσβαση της στα ναρκωτικά. Όμως, η Εύα ήταν ασταμάτητη. Όπως αποκάλυψαν φίλοι τους, παρά τους... έξι ορόφους της αξίας 60 εκατ. ευρώ έπαυλης, το ζευγάρι είχε απομονωθεί σε μόλις δύο δωμάτια στα οποία έκανε νυχθημερόν χρήση ναρκωτικών.

Οταν η αστυνομία συνέλαβε έναν «άγνωστο» άνδρα για επικίνδυνη οδήγηση στο Νότιο Λονδίνο, δεν φανταζόταν τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

Μετά την ταυτοποίηση του συλληφθέντα οι Αρχές εισέβαλαν στην έπαυλη της Μπελγκράβια. Ο «άγνωστος» οδηγός ήταν ο Χανς Ράουζινγκ. Στο σπίτι του, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν την από μέρες νεκρή σύζυγό του πάνω σε ένα κρεβάτι. Τι συνέβη; Πέθανε από υπερβολική δόση; Και αν ναι, ποιος της τη χορήγησε; Ο Χανς είναι ύποπτος για ανθρωποκτονία. Η Εύα, πάντως, λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή τον περιέγραφε ως «αφοσιωμένο σύζυγο που στάθηκε πλάι της εκεί όπου άλλοι θα την είχαν εγκαταλείψει».

15 σχόλια:

  1. Το κρήμα ντεν φέρνει το εφτηκία.

    (Τρίχες δλδ., ευτυχείς στιγμές υπάρχουν, όχι διαρκής ευτυχία. Αυτό είναι ουτοπία).

    Ζήτωσαν η Τράπεζα Πειραιως που θα πάρει την ΑΤΕ και όλη την υποθηκευμένη γη και τις θυγατρικές - φιλέτα (π.χ. Δωδώνη).

    Ακολουθεί ο Εθνικός Ύμνος του Καζακστάν "Kazakhstan You Very Nice Place".
    (Ιεγέρθητου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " Φοβερή φωτογραφία, άναψε το τσιγάρο του από την δάδα της Ολυμπιάδας."
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΟΚ. Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΙΔΕΩΔΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝΑΣ ΑΝΑΠΤΗΡΑΣ ΖΙΠΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο γαρατζέος28 Ιουλίου, 2012 01:42

    Κατόπιν 1 μηνός μετακομίσεως εις την εσπερία επανέρχομαι. Όπως έχω αναφέρει, η κρίσις που μαστίζει τη χώρα της φαιδράς πορτοκαλαίας ωσάν τις 10 πληγές του φαραώ, μας ξαπόστειλε προς γηραιά αλβιώνα με τα καραβάνια των οικονομικών προσφύγων.
    Το τσαρδί μας είναι στην εξοχή στις νότιες παρυφές του λόντον, σετον κωμό (by english standards) λίγο πριν το κοσμοδρόμιο του γκάτγουικ για να ζούμε τα καλά της ζωής στην επαρχία και να έχουμε και τις καβάτζες της μεγάλης, μα πολύ μεγάλης πόλεως. Ο δε κήπος μας έχει σούπερ χτιστή ψησταριά, ενώ έχω και γραφείο για να παίζω λαούτο και πασιέτζα.
    Σύζυγος και υιός μιά χαρά, ήδη χαίρεται ο νέος τα μεγάλα πάρκα εδώ. Εγώ από την άλλη άρχισα δουλειά τη Δευτέρα, ήρεμα πράματα. Όπως ήρεμα ήταν και όταν ανακαλύψαμε ότι ΟΛΑ τα μαγαζιά πλην ενός σούπερμάρκετ, του μαγκντόναλντς και 2 κεμπαμπτζήδικων κλείνουν στις 18.00. Σε πάμπ πήγαμε 20.30 και δε μας σερβίραν δείπνο, ήταν αργά, λέει.
    Πάντως προτιμάω την ηρεμία αυτή από το ελληνικό σασπένς με το αν θα έχουμε δουλειά τη δευτέρα ή αν θα έχουμε λεφτά να πληρώσουμε τους λογαριασμούς στο τέλος του μήνα.
    Θα έλεγα ότι μοναδικό συναίσθημα που αισθάνομαι τώρα είναι μιά κάποια ανακούφιση.
    Δεν έχω μπει στο τριπάκι του μετανάστη στου βελγίου τις στοές με τον καζαν-ντιπί-τζίδα ούτε και σε γενιτσαροκατάσταση του hoxton και του hackney (με τα λεφτά του μπαμπά). Απλά νοιώθω ανακούφιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Φίλε μου,
      Μακάρι να βγάζεις λεφτά εκεί για να εξισορροπήσεις λίγο τα πράγματα.
      Μόνο που διαβάζω αυτά που γράφεις για τα ωράρια και τα την ξέφρενη νυχτερινή ζωή εκεί περνάει ηλεκτρικό ρεύμα από το σώμα μου...μπρρρρ.
      Να περνάς καλά φίλε μου και πολλά λεφτά...

      Διαγραφή
  4. Γιώργης ο γαρατζέος28 Ιουλίου, 2012 01:45

    Στα της ΑΕΚ, δε χρειάζεται να πτωχεύσουμε για να πέσουμε κατηγορία. Θα πέσουμε ΜΕΣΑ στα γήπεδα. Καλά που ήρθε και ο θωμάς μπας και ξεπουλούσαν και τον καράμπελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος Χοντζεας28 Ιουλίου, 2012 11:25

    Το απολυτο ξεγυμνωμα. Η απολυτη ξεβρακωσια.
    Επιστρατευσαν οτι "καλυτερο" ειχαν. Και ειδαμε ασφαλως τον...Μπεκαμ,τον Μποντ, το μινι κουπερ και τον μιστερ Μπιν.
    Αυτο που πραγματικα ειναι δηλαδη.
    Ετσι ειναι. Οταν καλεισαι να γεμισεις 2-3 ωρες ενα προγραμμα με οτι διαθετεις,και αυτα που διαθετεις- ΟΧΙ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ-ειναι ενα κουπερακι, οι Μπιτλς, ο μυστικος πρακτος και ο πανιβλακας,τοτε καταλαβαινεις τι θα δεις.
    Το κιτσαριο του καρακιτσαριου,απο τους μεγαλυτερους αρπαγες και κλεφτες που γνωρισε ο κοσμος.
    ΜΕ μια γρια στις εξεδρες και απο πισω τους αλλους κιφηνες της σφηκοφωλιας.
    Πανγυμνοι.
    Παντα ερχεται η ωρα των "εξετασεων".ΟΤαν δηλαδη τα σκονακια δεν θα περνανε και θα πρεπει να σηκωθεις στην εδρα και να πεις το μαθημα.
    Γελασε ο κοσμος μεχρι δακρυων,με αυτο το 2ωρο καραγκιοζιλικι,το οποιο θα ειναι παραδειγμα αποφυγης για τους μελλοντικους χρονους.
    Και υπενθυμιση ασφαλως ειναι για το ΤΙ ειναι ο καθεις και τι με τι ποδια στεκεται.
    Ρε τραβατε λεμε να πλυνετε τα δερματα που φορατε στον Ταμεση ,να φυγει η λασπη. Ταταρομογγολοι που θελετε και κυκλους και φλογες.

    (γιατι να μην αναψει τσιγαρο με την φλογα ο αλλος; Αλλωστε η αφη της και η περιφορα της,ειναι ενα Χιτλερικο επινοημα. ΔΕΝ υπηρχε τελετη αφης και περιφορας της. Ο μεγας ΓΕρμανος αυτος αναμορφωτης, το επεβαλε. ΚΑτι το οποο βεβαια συνεχιστικε και στις κατοπινες ολυμπιαδες,εως σημερα,αφου ειναι γνωστο οτι ο "Χιτλερισμος" σαν πρακτικη δεν ξεθωριασε ποτε,αλλα ουτε και εχει χασει τους ανθρωπους του και τους υμνιτες του. Ακομα στα πραγματα ειναι. Στην κορυφη.)

    Γιατι δεν εβγαλαν και αυτον τον μαλακα που παριστανει τον σεφ με κλεμενες-τι αλλο- συνταγες,τον Ολιβερ,να τιγανισει καμια πατατα στο κεντρο του γηπεδου.

    Ε,ρε μασκαραδες. Ε,ρε τσαρλατανοι. ε,ρε γυφτοι κρεμασμα που θελετε.
    Υ.Γ. Γιωργη να τους δωσεις τα συγχαρητηρια μας,οταν θα πας εκει πισω παλι.Στην "ανακουφιστικη Αγγλια".
    Καλη διαμονη εδω.Κατσε να σε βαρεσει λιγο ο ηλιος,να ψηθεις λιγο απο την αρμυρα,γιατι σε περιμενει πολυ μουλιασμα και πολυ σκοτεινια.
    Ο Σαμαρας, ο ΓΑΠ και ο Βενιζελος σε εδιωξαν. Οχι η Ελλαδα.
    Δεν ειναι το ιδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο γαρατζέος28 Ιουλίου, 2012 12:24

    @Χρήστο: Δυστυχώς η επαναφορά μου αναφερόταν μόνο στον παρόντα ιστοχώρο. Όχι σε φυσική παρουσία. Από του χρόνου ελλαδιστάν, φέτος είμαι πανί μετά πανίου λόγω στραγγίσματος από γιουνάν εφορίες και εξόδων μετακόμισης. Το πολύ πολύ να πάρουμε καμιά βδομάδα στο σεπτέμβρη για κάπου κοντά, απλά να ξεκουραστούμε.

    Όσο για το μούλιασμα, ναι θα μουλιάσουμε, αλλά τουλάχιστον ο τόπος έχει ΑΛΛΗ ομορφιά και καλά, δε μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης. Είναι απλά άλλη φάση και χαίρεσαι την κάθε μιά με τα καλά και τα κακά της.

    Φυσικά και με έδιωξε το κλεπτοκρατικό σύστημα που λυμαίνεται τη χώρα, ούτε οι κάμποι ούτε τα ψηλά βουνά ούτε το βαθύ γαλάζιο μου φταίν σε τίποτα. Για να μην υπερβάλουμε με τις περιγραφές, όπως διευκρίνησα είμαι 3 τσιγάρα δρόμο από το λονδίνιουμ (φάση ελευσίνα-αθήνα σε απόσταση), ενώ στο μισάωρο έχω και πανέμορφο μπράιτον αλλά και στα 5' μία πιο ζωντανή γειτονική πόλη (και με ωραίο κάστρο). Στα 3' οδήγηση είμαστε σε πανέμορφα χωριά με καταπράσινη εξοχή με λιβάδια και δάση.

    Νομίζω ότι οι συγκρίσεις με το έμετος του αθηναιστάν που δημιούργησαν οι κοτζαμπάσηδες έχουν ξεκάθαρο αποτέλεσμα πάντως, ειδικά για οικογένειες.

    Άλλον λονδίνο άλλο αγγλική επαρχία, όπως και άλλο αθήνα (κέντρο, που ζούσαμε) άλλο προάστια και άλλο ελληνική επαρχία.

    Τέσπα, να προσθέσω στην ελληνική κλεπτοκρατία και τα μαγαζιά που όλο η κυβέρνηση ελέγχει τις τιμές και όλο είναι ακριβότεροι ΚΑΙ από ευρώπη, όπου ο μέσος μισθός είναι τριπλάσιος! Πληρώναμε λχ 70 σέντσια το κιλό πατάτες με μισθό 1200 καθαρά, πληρώνουμε 40 εδώ με μισθό 3 χιλιάρικα. Πάω και παίρνω ΤΟ ΙΔΙΟ πακέτο πάνες 9 γιούρος στο "γαμάτο" ελλαδιστάν, το παίρνω 6,5 στους κουτόφραγκους. Οπότε έτσι βάζουμε και καμιά λίρα στην άκρη να πάμε 1 μήνα διακοπές να στεγνώσει το κοκαλάκι μας. Στη δε αθήνα περιμέναμε κάνα σαββατοκύριακο και μετράγαμε τις βενζίνες, μπας και βγούμε από το αθηναιστάν και...ξεβρωμίσει το δέρμα μας από τα αιωρούμενα σωματίδια και την κάπνα. Όπως το δει κανείς. Όπως διευκρίνησα, δεν πανηγυρίζω που έφυγα αλλά ούτε και ξενερώνω. Απλά προσπαθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ να αξιοποιήσω τα καλά που μου δίνει ο νέος μου τόπος για εμένα και την οικογένεια μου. Δεν υπάρχει χρόνος ούτε για δάκρυα ούτε για πανηγυρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο γαρατζέος28 Ιουλίου, 2012 12:33

    @ Μπάμπη: Καλά, εκτός μεγάλων αστικών κέντρων η σύγκριση στη ζωή μετά τις 8 είναι όντως υπέρ του γιουνάν μπεηλίκ. Μέσα στη μέρα, όμως, και για οικογενειακές δραστηριότητες άστα να πάνε. Καλά που έχω και το λαούτο μου εδώ...σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου και πιες και κάνα ουζάκι και για μένα στην όμορφη Λέσβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Γιώργο: Αδερφέ, να περνάς καλά και να προσέχεις το πιτσιρίκι σου διότι κατά τον Νοέμβριο θα τον χρειαστούμε στην ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο γαρατζέος28 Ιουλίου, 2012 12:48

    @ Χρήστο: Μην κρίνεις την τελετή μόνο με τα κριτήρια και τα βιώματα σου, δες το και από τη μεριά των άλλων. Καταρχήν άλλο θέαμα θα οργανώσει η λούγκρα του κολλεγίου, ο παπαιωάννου ο χορευτής με την εκπληκτική ελληνική τελετή και άλλο ο σκωτσέζος ο μπόυλ ο κινηματο-τηλεσκηνοθέτης. Τα αγγλόνια ξέραν ότι πριν από αυτούς προηγήθηκε το γιουνάν μπεηλίκ με την υπερτρισχιλιετή ιστορία του και το τσίνο με της επίσης πανάρχαιη ιστορία του και τον πληθυσμό-μηρμήγκια. Οπότε παίξαν μπάλα εκεί που έχουν πλεονέκτημα. Παρουσίασαν μόνο τη νεότερη ιστορία τους (όπου ΟΔΗΓΗΣΑΝ τον δυτικό κόσμο) και τα μοντέρνα δημιουργήματα τους, σε όποιν αρέσουν αυτά. Τα σίξτις, το μποντ, τη βασίλισσα, τον καπιταλισμό, το αγγλικό ροκ, την πολυπολιτισμικότητα (cool britania το λεν). Είτε σου αρέσουν εσένα είτε όχι, αυτοί αυτά πουλάνε και τα πουλάνε σε ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ. Και αυτά ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ, όπως εμείς διαφημίζαμε τα μάρμαρα το ζορμπά και τα κυκλαδίτικα σπίτια. Εκτός άμα νομίζεις ότι η δικιά μας τελετή ήταν ένα καθαρά πολιτιστικό γεγονός, στο οποίο στ' αρχίδια μας αν διαφημίζαμε τίποτις μπας και ερχόταν κάνας τουρίστας. Φυσικά να προσθέσουμε ότι στο ελληνικό ιστορικό πολιτιστικό προιόν βρήκε θέση και η βίσση και ο ρουβάς, ε? Ε αυτοί σε πληροφορώ ότι στο δικό τους ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝ.
    Α ναι, να προσθέσω ότι οι ταταρομογκόλοι είδαν τις μαλακίες που κάναμε εμείς με τους δικούς μας ολυμπιακούς και σχεδιάσαν ώστε να τις αποφύγουν. Το δικό τους ολυμπιακό χωριό είναι, λχ, σε μία τέως υποβαθμισμένη περιοχή ΜΕΣΑ στο λονδίνο, που τώρα την κάναν ΓΑΜΑΤΗ (μόνο η προστιθέμενη αξία από τις αξίες γης καλύπτει σε βάθος χρόνου μεγάλο μέρος των εξόδων), ενώ το δικό μας είναι...έξω από το μενίδι και ρημάζει. Τα δικά τους στάδια θα χρησιμοποιηθούν μετά τους αγώνες, τα δικά μας περιμένουν καμιά ΑΕΚ και τίποτα ροκάδες να παρουσιάσουν θέαμα κάνα σάββατο βράδυ να βγουν οι μισθοί των ξυσταρχίδιδων φυλάκων και υπαλλήλων του Αθήνα 2004 που ακόμα λειτουργεί.

    Αλλά το θέμα είναι, ότι όπως σου είπα, οι κουτόφραγκοι ΠΑΛΙ πήραν τα φώτα μας. Αλλά ως παράδειγμα ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο γαρατζέος28 Ιουλίου, 2012 18:57

    @steven: Ευχαριστώ προσφυγάκι. Πράγματι τον βλέπω το μικρό να μπαίνει χαλαρά αμυντικό χαφ. Είναι και μεγαλόσωμο παιδί, λευκό πάπα-τουλούμπα στο πλάι του φούντα τον βλέπω. Αν βρεθείς στα μέρη μου, που το βλέπω πιθανό με όλα τα κονέ που έχεις με τα αμερικανάκια (το λονδίνο πέφτει στη μέση) ρίξε κάνα ημέιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέστον Νορθ Εντ - ΑΕΚ 1-0. Τουλάχιστον χάσαμε από ιστορική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος Χοντζεας28 Ιουλίου, 2012 23:45

    Νομισα αδερφε οτι εχεις ερθει εδω. Αλλα οχι οπως διαβαζω.
    Δεν πειραζει. Ελπιζω να τα "λεμε" απο εδω συχνα.
    Οσο για τα υπολοιπα:
    Δεν συγκρινα ποτε Λονδινο και Αθηνα σαν Πολεις. Ειναι μαλακια μονο και να το κανει κανεις αυτο.
    Για τις τιμες; Γαματα. Τα ξερω. Για την ομερτα αυτη και την μαφια που εχει απλωθει εδω, και παλι δημιουργημα των αλητων πολιτικαντιδων ειναι. Οι οποιοι δινουν λογο σε εκεινους που τωρα εισαι εκει. Στους "εξω" δηλαδη. Σε Λονδινα και Φρανκφουρτες δινουν λογο. Δεν ειναι στρεβλωση του "κλεφτη Ελληνα". Ειναι η χωρα-μπακαλικο,την οποια ετσι την θελουν τα πραγματικα αφεντικα της.

    Για τους Ολυμπιακους: Δεν το βλεπω "απο την μερια μου". Ποια ειναι η "μερια μου". Το οτι οι Αγγλοι εχουν μονο καμιναδες και μια γρια να δειξουν σαν εθνικη κληρονομια δεν ειναι δικη μου "μερια". Η αληθεια ειναι. Περι ξεγυμνωματος προκειται.
    Πολυ θα ηθελαν να κουβαλισουν ολοκληρο το-λεγομενο-Βρετανικο μουσειο εκει στην εναρξη,αλλα πηγαινε πολυ. Θα μας περνανε χαμπαρι)
    Και σωστα λες οτι επαιξαν με αυτα που ειχαν. Αυτο ειπα και εγω. Που διαφωνουμε; Αλλο κιονας και αλλο τσιμινιερα..
    Η ΒΑρκελωνη εδειξε. Το Πεκινο εδειξε. Η Σεουλ εδειξε. Η Αθηνα εδειξε.
    ΕΠανω οι κυνηγοι σαρδελας και οι πελεκιτες ξυλων τι εδειξαν περα απο τα προβατα και τα λιβαδια, τον Μπεκαμ και τον μιστερ Μπιν;
    Ασε Γιωργη. Μιλαμε για φτωχια. Για ενδεια. Για καλυβι.

    Ειναι σκληροι; Ειναι φλεγματικοι; Ειναι πραγματιστες; Ειναι αρχικλεφτες και πλαστογραφοι; Ειναι μαγκες και δαγκες; Σε ολα ναι.
    Περι αυτου μιλαμε ομως. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.
    Τσοχατζοπουλοι ειναι με την ειδοποιο διαφορα ομως, οτι κλεβουν για λογαριασμο του κρατους-εθνους και οχι το κρατος το ιδιο.

    Να εισαι καλα και να προσεχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SIR ΔΗΜ.ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΣ29 Ιουλίου, 2012 21:28

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ.
    ORIGINAL ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ.
    Ο ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ : ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. ΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ SIR. KAI META ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΗΤΙΚΕ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΠΟΥ;
    ΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΕΚ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΜΟ.



    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    κι ελα να σου πω κάτι μαλάκα, πόυ ήθελες να με προκαλέσεις. ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ. ΠΥΡΓΙΩΤΗ.
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ. ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
    @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
    ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ
    αν και σε κόβω για γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή