Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΓΑΜΗΘΗΚΑ

         Πλέον μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος και να ξυπνάω το πρωί μέσα στην απερισπασιά για να πάω να δουλέψω. Οι φοβεροί τύποι του Σερν, βρήκαν το μποζόνιο, το πολώνιο ή το αρχιδόνιο. Τόσα λεφτά δεν πήγανε χαμένα. Σιγά να μην πάνε στην Αφρική ή σε τίποτα νοσοκομεία. Πιάσανε τόπο στο ίδρυμα, που θα έκλεινε αν δεν έκανε κάποια ανακοίνωση για το παρελθόν μας, κι όλα να κυλήσουν ομαλά για το μέλλον μας. Έτσι είναι. Άμα δεν ξέρεις το πώς ένα σωματίδιο αποκτά μάζα κι αν έχει την ίδια μάζα το πώς μπορεί να έχει άλλο βάρος με άλλο ισόμαζο, δεν γίνεται να πληρώσεις την φορολογική σου δήλωση ή να πας να πηδηχτείς με κάποιαν γκόμενα που έχει τον ίδιο προβληματισμό με τους ηλίθιους που επιδοτούν το Σερν ή τους άλλους που μείνανε με ανοιχτό στο στόμα αλλά και τον κώλο, περί της αρχής του σύμπαντος.
             Βέβαια στην όλη υπόθεση, δεν έμεινε κι αμέτοχος κι ο Σκαϊ. Η τηλεόραση του " παναθηναϊκή συμμαχία ", χειροκρότησε την ανακάλυψη του μηδενός αλλά φυσικά έβαλε σαφέστατο προβληματισμό : " Εντάξει μάθαμε τι έγινε μετά το μηδέν. Πριν όμως τι έγινε ; " Αυτή η δημοσιογραφάρα με τα γυαλάκια και το χνούδι που το θεωρεί μούσι, αγνοοώ το όνομα της - άνδρας πιστεύει οτι είναι - , μας προσγείωσε μετά τον επικό πανηγυρισμό στους δρόμους για το σωματίδιο του Χιγκς ή του κλασσικού " κλάστε μας τα όργανα και μετά ελάτε πιάστε τα μας " για να καταλάβουμε γιατί συνέλαβε η γυναίκα μας παιδί και γιατί όταν έχει περίοδο, παρόλο που ντρέπεται, έχει μεγαλύτερες κάβλες.
              Έχουμε θέματα σοβαρά. Αφού τα έχουμε λύσει όλα τα οικονομικοκοινωνικά , να μην ασχοληθούμε με το πώς αναπαράγεται η παλαμίδα και πώς προστατεύεται η αφρικανική μέλισσα από την επίθεση του ντόπιου δρυοκολάπτη; Σπάνε τα κοντέρ οι τηλεθεάσεις του ήρεμου και του κάργα μαλάκα, που κάνει ζάπινγκ έτσι και του δείξουν παιδί άσιτο. Χώρια που χαίρεται όταν το λιοντάρι κάνει κομμάτια κανά άνθρωπο που τόλμησε να του διαταράξει την ησυχία ή όταν ο άνθρωπος εξολόθρευσε τον φυσικό του εχθρό. Χαίρεται και με τα δύο. Ο τύπος που είναι ικανοποιημένος με την θρησκεία - μία είναι αυτή - που είναι απόγονος πούστηδων και δολοφόνων.
               Τώρα όμως μπαίνουμε σε άλλη βάση. Το Σερν βρήκε τα πάντα κι όλα πλέον πάνε ρόδα. Ο μαλάκας δεν θα είναι αυτό που ήταν αλλά κι ο έξυπνος, γνωρίζοντας την αρχή των πάντων, θα φτάσει στην κάσα και θάχει να  λέει στα ραδίκια... Τα οποία, με τέτοια ανακάλυψη, βλέπω να παίρνουν το Ιράν μέσα σε μια νύχτα και να αποδεικνύουν στην Αμερική οτι λάθος ανησυχούσε. Τα πυρηνικά εργοστάσια φτιάχνανε τελικά πατάτες τηγανιτές και μεταλλαγμένα burgers για να έχουν να τρώνε τα κινεζάκια που δουλεύουν στην Apple από ηλικίας 3 ετών. Έχω την εντύπωση οτι το Σερν σταμάτησε τον γεωπολιτικό διάλογο κι απέτρεψε το τέλος αφού βρήκε την αρχή. Δώστε κι άλλα λεφτά στους ηλίθιους που νομίζουν οτι κάτι προσφέρουν στην παχειά κοινωνία την ώρα που τρώνε άχρηστες ανακαλύψεις και δολοφονούν άσιτους.
                 Δεν υπάρχει όμως απελπισία. Διότι με τέτοιες ταχύτητες που κινείται το Σερν και το αρχιδόνιο, είναι πιθανόν να γίνει καφετζού και να μας πει, πώς θα τελειώσουμε. Που έχουμε σοβαρή αγωνία και γι' αυτό εξ άλλου και την πάτησε και η θρησκεία. Που αντί να τους γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια οι παπάδες - που υπάρχουν για το τέλος κι όχι για την αρχή - ξαφνικά μπήκανε στη μάχη της κουτσομπόλας και βρήκανε διαβόλους και σωματίδια κι οτι επικράτησε ο διάβολος με την ύλη αντί του θεού που ήταν κομιστής της αντιύλης, πράμα που το ψάχνει το Βατικανό μέσα σε ρηχούς κώλους δόκιμων. Σκίζουμε και προχωράμε.
               Λοιπόν, για να μιλάμε με την πλήρη σοβαρότητα του Αεκτζή ή του Έλληνα. Το Σερν άλλαξε την ζωή μας και προχωράμε πιο σίγουροι από ποτέ για το τέλος. Η μαλακία δεν είναι πλέον στατική κι αυταπόδεικτη, αλλά έχει επιταχυντή για να μην την γνωρίζει και για να μην την καταλαβαίνει κι ο κατά θέση μαλάκας. Μποζόνιο. Δεν παίζουμε σήμερα όπως παλιά εμείς που είχαμε τον Μιχάλη Δεστούνη κλόουν με το όνομα Μπόζο. Και πολόνιο, που με αυτό φάγανε τον Αραφάτ, τον αιώνιο. Και δίκαια η γυναίκα του διέταξε νεκρωψία. Να μην μάθουμε το τέλος και ποιοί τον φάγανε; Άμα δεν ξέρεις τι έγινε, πώς θα προχωρήσεις;  Είναι η παλαιστινιακή άποψη του Σερν σχτικά με την χαμένη αλμυρή θάλασσα. Και το άδικο Ισαρήλ, που έχει ενώ δεν έπρεπε, αλλά οι άλλοι που έπρεπε να έχουν και δεν έχουν, τώρα θα υποβάλουν αίτημα στο Σερν. Περί της κασάτης αρχής.
                  ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ, ΤΟ ΣΕΡΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ. ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΕΚΡΟ, μέχρι την ταφή του, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΥΛΗ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΠΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ.
                ΔΟΣ ΜΕΙ ΠΑΝ ΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΝ ΚΙΝΗΣΩ. ΡΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΑΡΧΙΜΗΔΗ. ΣΕ ΣΚΙΣΑΝΕ ΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, που βρήκαν την ρίζα του φασολιού. Κι ανέτρεψαν την εβδομάδα των Εβραίων του θεού, και την κάνανε δευτερόλεπτο. ΠΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΒΛΑΣ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Ο ΕΠΙΤΑΧΥΝΤΗΣ. ΤΟ ΣΕΡΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ;
                    ΑΝ ΟΧΙ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ.  Αλλά κι αν δεν είναι,για τον όποιον διαφωνούντα που το παίζει επιστημονάρα και μαλάκας με πτυχίο, θα ήθελα να μου δηλώσει ευθαρσώς το πώς η ανακάλυψη του κώλου τα εννιάμερα, θα βελτιώσει την καθημερινότητα μας. Αν δεν μπορεί, του χαρίζω εισιτήρια για τον επιταχυντή φυσικά άνευ επιστροφής. Τον επιταχυμένο τι να τον κάνω πίσω και τι να με κάνει κι εμένα σαν συγχωριανό αφού θα τον αντιμετωπίζω σαν αρχαίος; Ή σαν γνωρίζων οτι πίσω από την ανακάλυψη, πρακτικά κανά καινούργιο όπλο θα βγει που θα έχει σαν σκοπό τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους κατ' επιλογήν βέβαια των χειριστών του μποζόνιου.  Πραγματικά μιλάμε οτι γαμήθηκα μετά την ανακάλυψη. Δυό βίζιτες πήρα και μάλιστα με πτυχίο. Και τι πτυχίο! Σερνάτο. Δοκιμάστε την στάση και θα με θυμηθείτε. Για την στύση μην κάνετε τίποτα. Οι επιστημόνισσες έχουν την ευθύνη.
           Υγ1. Η καλοκαιρινή κατάσταση παρέα με την εσωτερική χειμωνιάτικη διάθεση, επιβάλουν αραιώματα και ψιλοαποδράσεις. Τραβάω λοιπόν για το ΣΚ στην Κάρυστο - ο υπολογιστής μαζί φυσικά - για να συναντήσω τον εμπνευστή της επερχόμενης θεωρίας περί " ύψιστης ηλεκτρονικής δημοκρατίας." Τα κρασιά θα ρέουν και τα κοψίδια θα ψήνονται κλασσικά βέβαια. Μην τρελαθούμε κι εντελώς. Ας παίξουν αυτά τάβλυ με τις μηχανές. Εμείς, ΚΑΙ θα βαράμε τα πούλια, ΚΑΙ θα παίζουμε μπάλα στο νερό κι όποιον πάρει ο χάρος. Είμαστε η γενιά των απολίτιστων και του " τς τς, μεγάλωσε ο μαλάκας και μυαλό δεν έβαλε."
         ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ. ΕΔΩ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ; ΤΙ; Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ; ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ, ΕΔΩ, ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕΡΝΑΤΑ. ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ. ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. 
Υγ2. Καλά ο Εγγλέζου, δεν έκανε στον Βλάχο;

  

1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να αρχίσει ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγδας, ώστε να γλιτώσει η ΑΕΚ την επερχόμενη ξεφτίλα, αφού θα κατεβάσει στο χόρτο έμβρυα, ΚΑΠΗ και ψυγειοκαταψύκτες,

    Αν βρίσκετε την ευχή μου λίγο εξτρέμ, θα σας υπενθυμίσω ότι όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. :-P

    Άλλωστε η ιστορία μας χρωστάει από το στραπάτσο του Β' παγκοσμίου πολέμου, που έκοψε το σερί των 20 πρωταθλημάτων της ΑΕΚ, 1939,1940,... κλπ. Αλλά πρωτάθλημα 1940-41 δεν έγινε και έτσι στράβωσε το φένγκ σούι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή