Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

              16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 . " Από μικρός που έπαιζα μπάλα, το όνειρο μου ήταν να αγωνιστώ στην ΑΕΚ. Έλεγα πως θα δουλέψω, θα κάνω ό,τι μπορώ, ό,τι περνά από το χέρι μου για να παίξω στην ΑΕΚ. Ήταν το όνειρο μου. "
              11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011. " Συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου και αποτελεί τιμή για μένα που θα φορώ την φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Στόχος μου τώρα είναι να γίνω αρχηγός της ομάδας και να πάρουμε το πρωτάθλημα, όπως έκανε κι ο θείος μου όταν ήρθε στην ΑΕΚ."
               3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012." Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό και δεν βλέπω την ώρα να αγωνιστώ με την ερυθρόλευκη φανέλα μπροστά στο γεμάτο Καραϊσκάκη και στους οπαδούς μας. "
                Και τα τρία λογίδρια, βγήκαν από το στόμα του νούμερου. Που την ποδοσφαιρική του αξία, την αμφισβητούσα συνεχώς όταν έπαιζε στην ΑΕΚ. Και απομένει πλέον να δω, το πώς θα λειτουργήσει σαν αλλόθρησκος μέσα σε πίεση. Όταν δηλαδή θα πάρει πρωτοβουλίες παικτικά, κι όχι όταν υπογράφει τα λόγια που του βάλανε στο στόμα οι ιθύνοντες της δαφνοστεφανωμένης, και παλιότερα και οι ιθύνοντες της ΑΕΚ, την ώρα που έβλεπαν το άβουλο αλλοίθωρο νούμερο με το σπινθηροβόλο βλέμμα του βοδιού. Την ώρα που χαζεύανε όλοι το χαζό πουλάρι να νομίζει οτι τρέχει γρήγορα ή οτι είναι ο νέος Μπεκενμπάουερ αλλά να μην μπορεί να αρθρώσει μια λέξη.
              Χάρηκα που έφυγε ο Μανωλάς; Να πω ψέματα; Όχι βέβαια. Λυπήθηκα που έφυγε; Να πω ψέματα; Όχι βέβαια. Ουδείς παίκτης πλέον, σε αυτήν την δική μου ηλικία, δεν μου λέει κάτι και φυσικά δεν πρόκειται να γίνει ίνδαλμα μου. Αυτά είναι για τα παιδάκια ή για κάτι ξεμωραμένους που αγοράζουν φανέλες με ονόματα παικτών και είτε παίζουν μπάλα με αυτές προσποιούμενοι οτι είναι αυτοί, είτε περιδιαβαίνουν τις κερκίδες του γηπέδου.  Και δεν το παίζω σοβαρός. Είμαι. Στενοχωρήθηκα λοιπόν, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
                Φυσικά η δαφνοστεφανωμένη, ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ, έγραψε τα κείμενα της διότι ο Βαγγέλας θέλει να πικάρει και να κάνει καζούρα αλλά και να προκαλεί τους πάντες. Η μανιοκατάθλιψη του να υπάρχουν πάντα εχθροί κι οτι εγώ αμύνομαι συνέχεια για τα δικά μου εξ άλλου, είναι χαρακτηριστικό της ελληνικής ιθαγένειας. Καταλαβαίνω κάποιες αντιρρήσεις, αλλά εύκολα ρίχνουμε μια ματιά στη λίστα με τα πιο δημοφιλή φάρμακα που πουλιούντουσαν στην Ελλάδα σε εποχές πριν την κρίση. Κι εύκολα βρίσκουμε τα ψυχοφάρμακα.
              " ΜΑΛΑΚΑ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ." Και μαλάκα καλά σου λέει κι έτσι είναι. Δεν είναι σαν την ΑΕΚ που τα πάντα είναι ξέφραγο αμπέλι κι ο καθένας που βλέπει πόρτα ανοιχτή μπαίνει και ρίχνει κι έναν. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο. " Με κορόϊδεψαν στην ΑΕΚ. Και βαρέθηκα. Κι ήρθα στην πιο υγιή ομάδα με σκοπό να διασφαλίσω το μέλλον μου αλλά φυσικά με τεράστια αποστολή να τιμήσω την νέα μου φανέλα αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού."
                  Ανδρικότατη δήλωση που δεν απευθύνεται  στους χαχόλους πίθηκους αλλά στην μειοψηφία που ακολουθούν μια ομάδα και βλέπουν κάποια στοιχειώδη προσπάθεια και μέσω αυτής και κάποια μπάλα. Η δήλωση σου νούμερο, πρακτικά είναι σαν κάποια τατουάζ στα μπράτσα τεμπέληδων που πέτυχαν λόγω ταλέντου, βεβαίως, αλλά και οργανωμένων και χαρτζηλικωτών δημοσιογράφων. Τον παίκτη όμως τον καθιερώνουν άλλα πράματα κι όχι οι τίτλοι που θα πάρει ο πρόεδρος ή η διαιτητική προστασία απέναντι στις κάρτες.
                   Και θα μπορούσα να αντιστρέψω την κατάσταση. Και πραγματικά το λέω, οτι αν ερχόταν στην ομάδα μου παίκτης από άλλη ομάδα του ΠΟΚ  κι έκανε αυτές τις δηλώσεις, θα τον έβαζα στο μικροσκόπιο. Διότι δεκάδες σημαίες έχουν πλέον μετακινηθεί αλλά ουδείς ήταν τόσο προκλητικός και διέγραψε τόσο εύκολα το παρελθόν του. Γενικά οι σημαίες ήταν προσωπικότητες αλλά και άντρακλες. Μέχρι και με το πέναλτυ του Σαραβάκου στον τελικό του Μπάκα έχουμε περιστατικό. Οπότε το " ...μακάρι η ΑΕΚ να βρει το δρόμο της..." δεν χτυπάει άσχημα ούτε στον τελευταίο οπαδό της δαφνοστεφανωμένης. Όλα τα κόματα έχουν συνιστώσες. Κι η ομάδα λοιπόν που λανσάρεται επικοινωνιακά σαν ανδρική, φυσικά έχει κι αλλόθρησκους μέσα της αλλά γουστάρει να ακούει αλήθειες κι όχι μαλακίες.
                  Τέλος πάντων, η ουσία είναι η καταγεγραμμένη και είναι σαφέστατη: Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΛΑΧΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΩΤΗ. Που θέλει να δουλεύει για ένα τρίμηνο και μετά να κάθεται για όλη την άλλη χρονιά. Οπότε και το νούμερο που ακούει τον θείο, προτίμησε τον σίγουρο παρά σε σχέση με μια βελτίωση παικτική που θα γινόταν σε ομάδα του εξωτερικού. Εκεί βέβαια θέλει δουλειά. Εδώ μια χαρά είμαστε με την Βαγγέλα σαν Κωστάκης αλλά και σαν Στέλιος, που βάσει του απωθυμένου οτι η ΑΕΚ τον αδίκησε, βγάλαμε τα σώψυχα μας κόβοντας τον κοινωνικό αλλά και τον ποδοσφαιρικό λώρο με τον δικέφαλο, αλλά εξασφαλίσαμε παρέα χαπιών και πιθανή αυριανή δουλειά για ταλέντα.
              Κάνανε άσχημα; Όχι. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ. Παίκτης είμαι, δεν είμαι ο Ωνάσης. Αφού η ΑΕΚ διαλύεται. ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ. Και πάνω από όλα είμαι άντρας. Δεν είμαι λινάτσα ανυπομονούσα να καθαρίσω τα σαλόνια της βίλας ενώ πριν που ήμουν η ίδια σφουγγαρίστρα, το έπαιζα σημαία καθαρίσματος στην τροχοβίλα. Διότι αλλάζουν τα πράματα. Κι εύκολα και γρήγορα. Και νομοτελειακά. Αλλά φυσικά άμα είσαι βλάχος, πώς να τα δεις αυτά; Για τον θείο μιλάω κι όχι για το νούμερο, που καλό θα ήταν να διάβαζε σήμερα τις δηλώσεις του Κλωναρίδη που ευτυχώς δεν έχει θείο που ήταν σημαία ( μην χέσω γενικώς για τις σημαίες και τις αμυντικές δαπάνες ).
                Το μόνο που ευχομαι σαν Αεκτζής είναι το νούμερο να δικαιώσει τις επιλογές του και νάναι πάντα ο καλύτερος. Δεν έχω πρόβλημα κανένα η δαφνοστεφανωμένη να βλέπει Αεκτζή σαν τον καλύτερο παίκτη της. Ένα πράμα δεν θέλω όμως. Στο μέλλον να βρεθεί κάποιος και να ξαναφέρει πίσω στην ομάδα μας τον άνθρωπο Μανωλά. Αυτό το γελεοίο παικτάκι που ατίμασε το παρελθόν του. Δηλαδή την ΑΕΚ που τον έκανε γνωστό στον κόσμο. Και που συμφωνώ οτι δεν έκανε τις δηλώσεις αυτές αλλά του τις έβαλε στο΄στόμα η Βαγγέλα και η συγκεκριμένη φάση που περνάει με τα ληγμένα και τον πόλεμο με τον Αλαφούζο.
               Όμως νούμερο, τις δηλώσεις τις υπέγραψες. Και για την υπογραφή σου είσαι υπεύθυνος. Μόνο γι' αυτήν. Βλέπεις, δεν ζητώ άλλα. Άλλα; Έχεις κι άλλα λεχρίτη; Κωλοέλληνα, που καλά έκανες κι έφυγες αλλά μέσα σου δεν μπορούσες να τους βάλεις όλους στην θέση τους; Είσαι ο παικταράς και κατεβαίνεις για να γαμήσεις ή είσαι ένα νούμερο - όπως λέω - και πας για να την βγάλεις στην σκια του σημερινού κοτσαμπάση;
               Υγ. Η κριτική δεν είναι για τον παίκτη. Η κριτική είναι αφαιρετική για όλους εκείνους που είναι ακόμα τόσο ευαίσθητοι για την φοροδιαφυγή και τους νταβατζήδες του ελληνικού λαού - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ - αλλά εισιτήρια και λεφτά στον Κόκαλη δεν είχαν κανένα πρόβλημα να δίνουν. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΔΙΑΦΩΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ.
               

15 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Φυσικά δεν είμαι καλά, αλλά δεν πειράζει. Το βασικό είναι εσύ να είσαι καλά. Κι ελπίζω η ΑΕΚ να βρήκε αίσιο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΣΠΥΡΟ : ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ. ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ. ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΡΙΤΟΓΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
    ΙΔΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας05 Ιουλίου, 2012 00:03

    Προς Steven:Τι φωτογραφια ειναι αυτη; Τι χαρμα οφθαλμων ειναι αυτο; Αψογη!

    Το χειροτερο δεν ειναι οτι το Μανωλακι εκανε αυτην την επιλογη. (η οποια τελος παντων σε επαγγελματικο περιβαλλον ειναι επιτρεπτη) αλλα η μαλακια του θειου να ανασυρει τα κομπλεξ του και ετεροχρονισμενα-μεσω του ανιψιου- να δειχνει τετοια απεχθεια και σωρευμενη κακια στην ομαδα που ΚΑΙ εκεινον εκανε ανθρωπο αλλα ΚΑΙ τον ανιψιο του.
    Αυτη ομως ειναι η γνωστη Μανωλαδικη "αντιληψη". Οση ειχε εντος γηπεδου,αλλη τοση του λειπει εκτος των γραμμων.
    Μιλαμε για ψυχακια και μαλιστα για φραγκοφονια ψυχακια. Ισα δηλαδη-ετσι και τον συναναστραφεις-που τον σκοτωνεις και πας και μεσα.

    Για μια μεταγραφη του κωλου,για ενα γινατι του χοντρου,για μερικα κωλολεφτα που ανετα θα εβρισκε τα ιδια τουλαχιστον σε ομαδα του εξωτερικου,προτιμησε να σπρωξει το κρεας τον ανιψιο στο λιμανι,κοβοντας παρτιδες ολοσχερως με τον Δικεφαλο. (αλλωστε γι'αυτο και ο ιδιος ο θειος δεν εκανε ποτε μεταγραφη σε ομαδα του εξωτερικου ενω ειχε προτασεις. Απλα τεμπελης. Νεοελληνας κουτοπονηρος)

    Μιλαμε για καραγκιοζη ολκης. Για μαλακα με διπλωμα ελικοπτερου
    Κατα βαση δηλαδη για κακοπροαιρετο ανθρωπο. Στα ιδια χναρια προφανως και ο μικρος Μπεκεμπαουερ. Το θεοστραβο γιδι που το πλασαρε ο θειος,μπας και σηκωσει κανεναν ξενωνα στη Ναξο.
    ΡΕ κατι μαλακες που χειροκροταμε. Ρε κατι γελοια υποκειμενα που φωναζουμε.
    Α, παρεπιπτωντως,καλο ειναι να αλλαξει και το συνθημα. Το σωστο ειναι: "ΣΤΕΛΑΡΑ-ΣΤΕΛΑΡΑ,ΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ".

    Υ.Γ Προφανως στον Σπυρο αναφερεσαι με το "καλα". Το οτι καποτε αντιμετωπιζες 10 ταυτοχρονα διχως να κανεις λαθος στο ονομα η το ψευδωνυμο τους και τωρα τα κανεις μανταρα με δυο μονο,δειχνει οτι οντως δεν εισαι καλα. Ευχομαι περαστικα. Και οτι μπορω,να μου το πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει αρχισει και κυκλοφορει παντου στην πιατσα,τι εγινε τελικα και "ακινητοποιηθηκε" ο Σαμαρας.Η καλυψη ηταν ετοιμη απο καιρο απο ιατρικης πλευρας,αλλα μυστικο που το ξερουν δυο δεν ειναι μυστικο.Ποσο μαλλον οταν υπαρχουν δεκαδες γιατροι.Στο εσωτερικο της ΝΔ,τα καντηλια πανε κι ερχονται,γιατι υπαρχουν και μερικοι που δεν αντεχουν την κοροιδια,ποσο μαλλον το δουλεμα.Βουτυρο στο ψωμι της Ντορας ολα αυτα.Εχει στριμωχτει ασχημα,πολυ ασχημα,ο Σαμαρας.Και την μεγαλυτερη αβαντα του την κανει ο Βενιζελος,εξαλλου για αυτο και "ξεκαθαριστηκε" απο την αρχη να μην υπαρχουν "δικαστηρια" για τα μνημονια.Οσο για τον Ραπανο,ειναι οπως τα λεει ο Χρηστος.Νωπα ειναι ακομα τα γεγονοτα με τον Στρος-Καν...
    Και στις προγραμματικες,ετοιμαζονται ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.Στην ΔΗΜΑΡ,εχουν βαρεσει διαλυση γιατι ενω ηξεραν που θα καταληξει το εργο,εν τουτοις περιμεναν τον Κουβελη να ελιχθει περισσοτερο.
    Τα πραγματα ειναι πολυ πιο ασχημα απο οτι φανταζομαστε.Ηδη καποιες περιφερειες τραπεζων,καλουν ξενοδοχους δανειοληπτες αλλα και επιχειρησεων μεγαλων,και συζητουν να ξαναυπογραψουν τις προσφατες ρυθμισεις που εκαναν,αυτην την φορα και με την προσθηκη της αντιστοιχιας σε δραχμες σε συνδεση με το ευρω και με το γιουριμπορ.Μια αντιστοιχια ( με το ευρω),που ειναι στις 585 δραχμες,τελειως αναλογικα με την σημερινες τιμες τους.
    Το γιατι ετρεξε ο Βενιζελος στην Ιταλια,και ειχε συναντησεις αυτο πλεον φαινεται ξεκαθαρα,απο το τι ΔΕΝ εκανε ο Σαμαρας ως οφειλε σαν πρωθυπουργος.Και αφου εστειλε το ραβασακι με τον Παπουλια,παει να πει οτι ηθελε και επισημη καλυψη για ολα αυτα που ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να συζητησει και να ΖΗΤΗΣΕΙ.
    Που κανονικα,ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ να υποστηριξει οτι ελεγε προεκλογικα για επαναδιαπραγματευσεις,αφου δεν μπορουσε να μπει στο αεροπλανο,να επαιρνε ενα αυτοκινητο και να πηγαινε.Οπως εκανε ο Μπεργκαμπ της Αρσεναλ....
    Θα εχουμε πολυ ασχημες εξελιξεις.
    Για τον Μανωλα δεν θελω να πω κατι.Ουδεποτε παραδεχθηκα τον θειο Μανωλα σαν μεγαλο παιχτη στην ΑΕΚ,ποσο μαλλον οταν ηταν σκατοχαρακτηρας και κολοπαιδο.Ο ανηψιος ειναι ενα αμπαλο παιδακι που διαφημιστηκε στην ΑΕΚ για λογους που εχουν να κανουν με την ΑΕΚ κι οχι με αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...450 ΕΥΡΩ,να τ`αφησω η να βγαλω λιγο ακομα..."???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστος Χοντζεας05 Ιουλίου, 2012 01:05

    450 μεικτα...
    μη ξεχνιομαστε.
    Αντε και στα 300 σιγα-σιγα...
    "Η ανεργια ελευθερωνει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστος Χοντζεας05 Ιουλίου, 2012 01:19

    Προς conpater: Μιας και το ειπες. Για Μητσοτακαιικο και Μπενιζελο:

    "...Αν ο Γιωργάκης έφυγε "νύκτα", ο συγκάτοικός του κινδυνεύει να εγκλωβιστεί στη "φάκα". Αναπόφευκτα, εφόσον δείχνει να μην κατανοεί την πραγματικότητα. Δείχνει να μην κατανοεί ότι θα έρθει αντιμέτωπος με όλους εκείνους τους "λόγους", οι οποίοι "έριξαν" την κυβέρνηση Παπανδρέου.
    Αυτό —και μόνον να το σκεφτεί κάποιος— είναι τρομακτικό.

    Τόσο τρομακτικό, που θα έπρεπε ο Σαμαράς από τα συμβαίνοντα γύρω του να "ψυλλιάζεται" ότι κάτι περίεργο συμβαίνει. Είναι δυνατόν σε κυβέρνηση της Δεξιάς να απουσιάζει το Μητσοτακαίηκο; Είναι δυνατόν να απέχει από μια Κυβέρνηση Σωτηρίας τόσο η Ντόρα όσο και ο αδερφός της;
    Από πότε έγιναν υπερήφανοι και εύθικτοι οι Μητσοτάκηδες, για ν' αρνούνται πόστα σε κυβερνητικό πλιάτσικο; Από πότε έγιναν "ριψάσπιδες" οι Μητσοτάκηδες;
    Θα μας άφηναν, χωρίς να μας "σώσουν"; Θα πετούσαν τις "ασπίδες" τους, όταν γνωρίζουν ότι οι "ασπίδες" χωράνε περισσότερα πράγματα από ολόκληρες "βαλίτσες";

    Μόνον από τη στάση των Μητσοτάκηδων θα έπρεπε ο Σαμαράς να καταλάβει ότι τον πάνε για "σφαγείο".

    Προφήτες δεν είμαστε, αλλά είμαστε κάτι παραπάνω από σίγουροι ότι θα είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, ο οποίος θα χρειαστεί ελικόπτερο διαφυγής. Θα είναι ο πρώτος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την οργή ενός λαού, χωρίς να υπάρχει το συνδικαλιστικό "κολάρο" ελέγχου του. Αυτός και η κυβέρνησή του θα πρέπει ν' αντιμετωπίσει την κοινωνία, χωρίς να ελέγχει ο ίδιος και το κόμμα του κανέναν συνδικαλιστικό φορέα.
    Θα πρέπει να εξαθλιώσει εργαζόμενους και συνταξιούχους χωρίς καμία συλλογική "άμυνα". Θα πρέπει να ξεκινήσει ιδιωτικοποιήσεις-ξεπουλήματα, χωρίς αυτές να έχουν "υποστήριξη" εκ των έσω.

    Με τα μέτρα, τα οποία προβλέπονται από το δεύτερο Μνημόνιο, θα απελευθερωθούν δυνάμεις, που δεν έχουμε ξαναδεί στη Μεταπολίτευση. Αυτό είναι το μέλλον του Σαμαρά και απ' ό,τι φαίνεται δεν το κατανοεί..."

    "...Στην πραγματικότητα ο Σαμαράς είναι Πρωθυπουργός "βιτρίνα". Είναι ένας Πρωθυπουργός "όμηρος" της Διαπλοκής και των τοκογλύφων ...Πραγματικός όμηρος με ό,τι συνεπάγεται η έννοια. Παριστάνει τον δεξιό Πρωθυπουργό μιας δεξιάς Κυβέρνησης, η οποία όμως είναι βαθύτατη Σημιτική ...Τόσο Σημιτική, που ο προκλητικός Βενιζέλος τολμά και αρνείται ακόμα να επιστρέψει το θωρακισμένο υπουργικό αυτοκίνητο. Γιατί; Γιατί είναι σίγουρος ότι δεν θα έχει συνέπειες γι' αυτό που κάνει. Γιατί είναι σίγουρος ότι το "σύστημά" του ελέγχει απόλυτα τον Σαμαρά

    ...Τον Σαμαρά, ο οποίος από τη στιγμή που ταπεινώθηκε στις πρώτες εκλογές γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να φάει "σουτ" από το κόμμα, το οποίο ποτέ δεν του "συγχώρεσε" την αποστασία. Αυτήν τη βεβαιότητα, που θα τον οδηγούσε στην πολιτική καταστροφή, εκμεταλλεύτηκε η Διαπλοκή και το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ που την στηρίζει και τον έθεσε υπό την ομηρία της.

    Ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι ο ίδιος ο Μπόμπολας στήριζε τον "δεξιό" Σαμαρά στις δεύτερες εκλογές; Οι "πρασινοφρουροί" του "καταπράσινου" Μέγκα απειλούνταν με απολύσεις, αν δεν στήριζαν το κόμμα της "Δεξιάς". Είναι φανερό ότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ του πολιτικού "ερειπίου", που ονομαζόταν Σαμαράς και των ΜΜΕ της Διαπλοκής, που μπορούσαν να τον "αναστηλώσουν".
    Αυτή η Διαπλοκή τον υποχρέωσε να επαναφέρει στους "κόλπους" του κόμματος τη Ντόρα. Αυτή η ίδια η Διαπλοκή —και για τον προστατεύσει μέσα στην "ομηρία" του— τον υποχρέωσε να διαλύσει και να λεηλατήσει το ΛΑΟΣ.
    Το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ και οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ αποφάσισαν να τελειώσουν το ΛΑΟΣ, για να προστατεύσουν τον πολύτιμο "όμηρό" τους...."
    P.Traianou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι για λυπηση ο ανθρωπος.Δεν του φταιει ομως κανεις.Οταν ανακατευεσαι με τα σκατα,θα πεσεις μεσα στο τελος.Θα περασουν οτι ειναι να περασουν σαν μετρα,και μετα θα τον πεταξουν στον βοθρο.Θα ερθει σαν σωτηρας του κομματος και του ελληνικου λαου μετα η Μητσοτακαινα.Αναλωσιμος κι αυτος,οπως και ολοι τους βεβαια.
    Βαρα παλαμακια μαλακισμενο ζωντανο απο κατω,δωσε 40% παλι μην σου κανουν την συνταξη απο 600 στα 300ευρω,που θα στην κανουν νταλα καλοκαιρι,και μην πας να ψηφισεις παλι νομιζοντας οτι δεν θα φταις γιατι δεν ψηφισες.Α`Ι` ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΘΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΓΕ 'ΕΓΩ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ Η ΟΜΑΔΑ'ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΙΜΟΥ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ Ο ΘΕΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΝΤΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ...ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΩΡΟΣ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
    ΤΟ 1991.ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΝΕΙ "ΛΑΘΗ",ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΗ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ
    ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ.
    ΟΟΟΧΙ ΟΧΙ...
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ...ΧΑΖΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΚΑΦΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ
    ΝΑ ΦΥΓΕΙ ...ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

    ΧΑΘΗΚΕ ΒΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΕΝΑ ΤΖΕΤ;ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ;
    ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ;
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ;ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;

    ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
    ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ;ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
    ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
    ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ;
    ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΟΙ;
    ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;ΕΝΤΟΠΙΟΣ 'Η ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;

    ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;'Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ;
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΡΟΤΟΥ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ,ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΣΟΥ.
    ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ;
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΟΠΩΣ
    ΨΗΦΙΣΑΝ ...ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ,
    'Η ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ...
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.
    ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
    ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕ
    ΤΟΝ ΑΦΥΣΙΚΟ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ.

    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΤΑ PSI,ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΤΙΣ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΛΠ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΥΜΠΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ
    ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΣ,ΤΟΣΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΒΑΣΗ.


    ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστος Χοντζεας05 Ιουλίου, 2012 16:14

    Προς Τακη: Το οτι ειναι μερος του συστηματος-και πως αλλιως θα ηταν-δεν τον κανει απαραιτητα εξυπνο.
    Δεν ειναι αποδεικτικο στοιχειο η Μπιλντεμπεργκ η το Κολεγιο για την εξυπναδα,ουτε και ειναι αυτονοητο οτι ολοι ειναι στα ιδια κυβικα.
    Υπαρχουν οι "αετοι" υπαρχουν και τα βοδια. Διχως τα δευτερα,πως θα κανουν την δουλεια τους οι πρωτοι;

    Το οτι καποιος ειναι "συστημικος",δεν σημαινει απαραιτητα οτι ξερει και τι του γινεται η σε τι εμπλεκεται.
    Απλα ειναι δοσμενος σε αυτο που του λενε να κανει,γιατι δεν γνωριζει αλλο τροπο ζωης και προσπορισμου.
    Ειναι τοσο απλο.

    Πως αλλιως θα εβγαζαν τα -πολλα- προς το ζειν π.χ οι ΓΑΠ και Σαμαρας, η ο Βενιζελος,η οι Τζιμεροι,οι Καρατζαφεριδες,οι Στουρναρες,οι οι "τραπεζιτες" που χρηζονται πρωθυπουργοι και υπουργοι; Ξερουν κατι να κανουν; Εχουν καποια δραση στον ιδιωτικο τομεα; Επιχειρουν καπου; Εχουν καποια σχολια που να αποφερει εσοδα;
    Να μαθω και εγω δηλαδη. Τιποτα. Τεμπελιδες και ετοιμοι να γαμησουν τα παντα για μερικα μηδενικα στον λογαριασμο. Δεν υπαρχει τιπποτα. Οπως το λεω. Τιποτα. Δεν υπαρχει ουτε οριο ουτε φραχτης.

    Σακατεμενοι και απολυτα ανικανοι ακομα και να ανοιξουν περιπτερο.
    Παγκο στη λαικη να τους δωσεις,θα τον πεταξουν "εξω".
    Μιλαμε για τεμπελοσκυλα...για καθυστερημενα κοθωνια.
    Η βλακια τους λοιπον-εσκεμενη η μη-ειναι πολυτιμη για το συστημα.

    Θελει "αρχιδια"-για εναν ευφυη ανθρωπο να κανει αυτα που κανουν αυτοι με την πρωτοι ευκαιρια και διχως να ιδρωσει το αυτι τους.
    Θελει τρομερη προσπαθεια για εναν πραγματικα εξυπνο να ανακγαστει να κανει αυτα που κανει με τοση "φυσικη χαρη" ο ΓΑΠ, ο Σαμαρας, η ο Παπακωνσταντινου.

    Ειναι απαραιτητοι λοιπον. Ειναι τα "κλειδια" με τα οποια "ξεβιδωνονται" οι δυσκολες καταστασεις.
    Το αν και πως και για ποσο θα προστατευτουν απο το συστημα,αυτο εγκειται και στην ιδιοσυγκρασια τους. Εδω ολοκληρος Στρος Καν και πιαστικε με κατεβασμενα σωβρακα σε ενα ξενοδοχειο,σαν τον τελευταιο επιδειξια στο παρκο,σαν ενας τελειωμενος χασικλης.

    Τι να σου κανουν και οι προστατες,οταν η μαλακια σου και η ηλιθιοτητα σου-σε συνδιασμο με τα ακρατα παθη σου,-σε οδηγουν σε απανωτες γακφες και σε συνεχη εκθεση.
    Αν εχουν μυαλο,κρυβονται σε τιποτα πανεπιστιμιακες εδρες, η σε συμβουλια εταιρειων. Αν δεν εχουν πιανονται στη φακα και: "ουδεμια ευθυνη φερει η Λεσχη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ
    ΣΤΑ ΚΟΓΚΡΕΣΣΣΑ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
    ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ,ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ,ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ,
    ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ,ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ ΚΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΚΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Ο ΓΑΙΔΑΡΑΚΟΣ.
    ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ,ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.
    ΔΕ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ,ΩΣ
    ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ,ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.

    Ο ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ,
    ΑΛΛΑ ΕΠΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ.
    ΑΝ ΤΗ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΑΝ ΔΕ ΠΕΤΥΧΕΙ 'Η ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ.

    Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΧΑΖΟΙ 'Η ΕΞΥΠΝΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ,
    Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΣΕ "ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ".
    Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ
    ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
    ΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ,ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ
    ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΠΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ.
    ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ,ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ
    ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ,ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ.
    ΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ.

    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ-ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟ
    "Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΣ ΣΩΘΗΤΩ".
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΩΣΙΜΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ
    ΦΘΑΡΤΗ ΥΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΙ
    ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ
    ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ,Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ
    -ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ-ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΨΗ,ΓΝΩΜΗ,ΕΜΠΕΙΡΙΑ
    ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ 'Η ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ; ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗΒΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΘΑΝΟ.

    ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ.
    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ.

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
    ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΜΕΑ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ Η ΑΠ'ΕΞΩ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ. ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, όπως σωστά τονίζεις, ΚΙ ΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ - το μηδέν αν έχεις διαβάσει παλιότερα - ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, ΠΑΛΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΙΥΝ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΔΕΝ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΙΣΟΝ ΜΗΔΕΝ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή