Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΕΕΣ

         Να ευχηθώ καλό μήνα κατ' αρχάς και καλές ανάπαυλες καθότι στην εποχή της κρίσης, πρέπει να είμαστε πιο ακριβείς ετυμολογικά. Όπως ετοιμόλογοι ήταν όλοι οι παρευρισκόμενοι στην γενική συνέλευση της ΑΕΚ - και με το ζωνάρι λυμένο -, που έκλεισε με καλούς οιωνούς για τον μήνα, την ιστορία και την ιδέα της ΑΕΚ. Μέχρι και φιλικό κερδίσαμε κι οπότε γιατί να μην είμαστε ευχαριστημένοι; Το τραίνο μπήκε στη ράγα;
          Να τα πάρουμε από την αρχή; Τι ήταν αυτό το πράμα; Όποιος έβλεπε φως στην πόρτα, έμπαινε. Μεθαύριο που θα έχω κι εγώ γενική συνέλευση στην εταιρεία μου, θα φροντίσω εκτός από τους μετόχους νάχω και καμιά εξηνταριά πελάτες μέσα να μου λένε την γνώμη τους. Κι όχι απλώς να μου την λένε, αλλά να την επιβάλουν κιόλας. Κακά τα ψέματα, η οργάνωση επέβαλε την γνώμη της και φυσικά έκανε επίδειξη δύναμης. Και τα αποτελέσματα θα φανούν πολύ γρήγορα.
         Καλά, δεν είμαι ευχαριστημένος με τον Θωμά και το προεδριλίκι του; Λεπτομέρεια είναι αυτό. Η ουσία είναι οτι τώρα πρέπει ο κόσμος να πάει και να βάλει τα 2,5 μύρια που απαιτούνται είτε για την φορολογική εκκρεμότητα είτε για την λαϊκή βάση. Πέστε το όπως θέλετε. Κι από την κίνηση αυτή θα φανεί το επιτυχές του νέου πρόεδρου, που αποχωρώντας πριν ξανάρθει, την αμόλυσε : " Και με τα παιδάκια, θα τους γαμήσω... " Μακάρι Θωμά, αλλά τον Μάντζιο και τον Μώρα, τι τους ήθελες; Για πιο έμπειρο γαμήσι;
           Ένας Θωμάς, που πραγματικά ονειροβατεί. Κι άλλαξε μπόλικες αποφάσεις και προγραμματικές δηλώσεις. Το " ...πώς να προχωρήσω με ένα διοικητικό συμβούλιο που δεν το ελέγχω; Θέλω κι εγώ να μάθω πού πήγαν τα λεφτά..." έγινε "... εντάξει πρόεδρος εγώ με το παλιό συμβούλιο. Και όλοι μαζί ενωμένοι για την ΑΕΚ..." Τελικά θα μείνει ο Τσιάρτας και θα επανέλθει ο Κωστής; Πού να το ξέρω; " Εγώ δρω πάντα με το συναίσθημα ", κι οπότε μένει να δούμε το θυμοειδές του ανδρός και πόσο η οργάνωση θα κατονομάσει σε κατ' ιδίαν συναντήσεις με τον Θωμά, " τα λαμόγια που τον περιβάλουν ". Εγώ προσωπικά, και πριν μπω πουθενά, έτσι και μου λέγανε τους συνεργάτες της επιλογής μου λαμόγια, θα καταλάβαινα οτι δεν βρέχει απλά αλλά οτι είμαι ήδη υπό επιτήρηση ή σε δρόμο να σε απορροφήσουν οι βδέλες που τρέφονται από το κορμί της ομάδας.
           Και το παιχνίδι ήταν καλά μελετημένο. Ο εκπρόσωπος της οργάνωσης - ως τι παρίστατο η οργάνωση εκεί; - στην αρχή είπε : " Αν αλλάξει το ΔΣ, δεν θα γίνει τίποτα. ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. Ο Θωμάς μόνο για το ΔΣ ενδιαφέρεται. Τα λεφτά πού είναι; Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την ενότητα, που αυτή χάθηκε στα πρώτα δέκα λεπτά ( εδώ μου λύθηκε η απορία της παρουσίας μη μετόχων οπότε οι πελάτες στην εταιρική μου γενική συνέλευση, αν πάω να τσακωθώ με κανέναν μπορεί να διασφαλίσουν την βιωσιμότητα του περιουσιακού μου στοιχείου ) " Σωστή λοιπόν η τοποθέτηση της οργάνωσης ΚΑΙ ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ.
            Όπως ενισχυμένος ήταν κι ο πόλεμος που παρουσίαζα εδώ, αφου ο Δημητρέλος κατάγγειλε τον Βούρο που στα ραντεβού έφερνε πάντα τον Αδαμίδη, που είναι κολλητός του Κασνακίδη ελέω Παπά αλλά ταυτόχρονα ο Βούρος είναι κι άνθρωπος του Μαύρου που τον ήθελε όχι απλά σαν άνθρωπο αλλά και σαν πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο. Πολλά συγκοινωνούντα δοχεία δηλαδή που έχουν αφετηρία το θέμα του γηπέδου αλλά μια τρομέρή υποστήριξη της οργάνωσης στον Θωμά με την εκπληκτική ατάκα " ...οι γύρω σου προκαλούν διχασμό ...και πρόσεχε διότι μόνο εσένα θέλουμε..." Ποιοί είναι αυτοί που προκαλούν διχασμό; Ο Βούρος, ο Ηλιόπουλος κι ο Γαντζούλας, που είναι ο γιός του μηχανικού που θα έφτιαχνε το γήπεδο, οπότε θεωρείται άνθρωπος του Μελισσανίδη.
             Και βέβαια για να ακολουθούμε το ελληνικό μοντέλο ανάπτυξης, πότε παίρνονται οι αποφάσεις; Μα ποτέ σε στρογγυλά τραπέζια, αλλά πάντα σε διακοπές. Όπως τώρα τον Αύγουστο τα καινούργια μέτρα. Οπότε και η συνέλευση διεκόπη κι ο κάθε πυγμάχος πήγε στην γωνιά του. Κι εκεί συνεννοήθηκαν με τους προπονητάς. Ο Μαύρος με την πρόχειρη κυβέρνηση του βουνού κι η οργάνωση με τον ιμάμη. ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ: Μετά την διακοπή ο Θωμάς προτείνει δικό του πλειοψηφικό συμβούλιο κι η οργάνωση για να μην χρεωθεί φευγιό του Μαύρου, αλλάζει στάση ( από την μπετόν αρμέ πέρασε σε αμμοκονίωμα ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
            Κι εκεί που ο Θωμάς παίζει επιθετικά, αδειάζει όλους τους συνεργάτες του " ...αφού το θέλει ο κόσμος..."  και γράφει ιστορία. Παπάρια δηλαδή αλλά γιατί να μην πούμε οτι όταν ο ελληνικός λαός είναι ενωμένος, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Βιβλίο γράφουμε κι όχι την πραγματικότητα. Στο δημοτικό τα λέμε αυτά. Όπου περνάνε. Αργότερα το μυαλό πήζει και μπορεί να κρίνει αλλά και να προβλέπει. Οπότε κι ο Θωμάς αρχίζει τα γαμήσια από σήμερα, ο ΔΧ περνιέται επικοινωνιακά οτι διασφάλισε την ενότητα ειδικά χωρίς να είναι παρών αλλά επιβάλοντας την γνώμη του και ξεδοντιάζοντας τον Θωμά, και φυσικά ο " μπατίρης ο Λουκάς " που έγραφα μόλις χθες - δηλαδή ο Μακάκης - οριστικά ενταφίασε τον εαυτό του αλλά και το club του. Λέγοντας όμως κάτι σημαντικό:
  " ...κι εμείς λαϊκή βάση πήγαμε να κάνουμε αλλά..."
              Ο Σαμαράς λοιπόν πραγματοποίησε το όνειρο του να γίνει πρωθυπουργός και είχε σχέδια επαναδιαπραγμάτευσης. Φυσικά μένει μόνο το όνειρο. Ο Θωμάς ξεπέρασε τον κοντό σε ακόμα δυσκολότερη εποχή, αλλά είναι χωρίς ομάδα συνεργατών πλέον και χωρίς λεφτά. Κι ο Σαμαράς αλλά κι ο Θωμάς στηρίζονται στον κόσμο για να μαζέψουν λεφτά. Έχει τίποτα να χάσει ο ΔΧ με μια προσωρινή υποχώρηση ( " ...άστον μωρέ να προσπαθήσει..." ) ή ο Τσίπρας μέχρι να απορροφήσει όλη την δυσαρέσκεια του κόσμου από τα νέα μέτρα; ΤΙΠΟΤΑ. Και η κοινή δήλωση είναι έτοιμη : Τι να κάνουμε; Αφού ήταν που ήταν σκατά τα πράματα, οι καινούργιοι τα κάνανε απόσκατα.
              Διότι όλη η ουσία είναι στην δήλωση του ανθρώπου της οργάνωσης : " Από τον κόσμο περιμένετε; Ξεχάστε τον. Δεν δίνει πια λεφτά. " Όμως ο Θωμάς πιστεύει οτι τώρα που έχει θεσμικό ρόλο, τώρα θα αρχίσει να ρέει το ρευστό. Οπότε κι ο ΔΧ, τι έχει να χάσει; Κανά μήνα. Όταν τα 2,5 μύρια δεν θα υπάρχουν κι ο Μαύρος θα έχει την εκτίμηση της προσπάθειας μαζί με την ταμπέλα της χρυσής εφεδρείας για το μέλλον, τότε που κάποιο από τα μωρά του Βλάχου να έχει αναλάβει κι εκείνο πρωτοβουλίες. Διότι Θωμά μου, σήμερα έδειξες οτι το πλάνο σου, όχι μόνο ήταν πρόχειρο αλλά δεν είχε και σταθερότητα. Σημαντικό στοιχείο δηλαδή για εκολαπτόμενο ηγέτη, ειδικά κι όταν είναι άφραγκος. Κι ειδικά όταν οι δυνάμεις του παρασκηνίου ζητούν λευκή σελίδα, νέο ΑΦΜ και τα λοιπά γνωστά. Με Μαύρο επικεφαλής, όλα γίνονται πιο εύκολα. Κι ο νοών νοείτω.  

9 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: " ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ..." ή που στηρίζεται από αυτήν. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΑΜΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ Ή Ο ΔΧ; ΠΟΙΟΝ; ΠΟΙΑΝ; ΓΑΜΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. Ο ΔΧ ΤΙ ΓΑΜΗΣΕ; ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΝΟ;
    ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΗΣΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ; ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΕΡΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
    ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ.
    Ο ΕΝΑΣ ΕΙΔΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ.
    ΟΤΑΝ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ, Η ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, που δεν ξέρει τι της γίνεται , ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα
    στο διάλειμμα των ετοιμασιών που κάνω για την αναχώρηση μου στο νησί για τις Αυγουστιάτικες διακοπές μου,έμαθα ότι την πάτησε ο Μαύρος και μπήκε πρόεδρος. Ας πρόσεχε, αν και εμένα μου φαίνεται κωλοτούμπα αυτό διότι πέρα από τις παπαριές του τύπου''ενότητα'' πρέπει να κρατάς τηρείς αυτά που λες δημόσια.
    Τον άλλο μήνα που θα γυρίσω από το νησί προβλέπω να ψάχνουμε άλλο πρόεδρο.
    Για τους νεαρούς που προετοιμάζονται στην Αγγλία μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Αλλά...
    Τώρα δεν υπάρχει η πίεση του πρωταθλήματος και παίζουν απλά κάποιους φιλικούς αγώνες που το σκορ λίγο μετράει.Όταν θα αρχίσουν οι απαιτήσεις για βαθμούς εκεί θα φανεί το πράγμα.
    Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όσους καταφέρουν να κάνουν,εδώ καταντήσαμε.
    Πάντως έστω και με μια σκηνούλα ρε παιδιά σε καμιά παραλία, καλό είναι να φύγετε λίγο από δω, κοιτάξτε να ξεκουραστείτε καμιά εβδομάδα! Να ξεφύγει λίγο το μυαλό.
    Τα λέμε από το νησί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ομαδα μαυρου πολεμαει τους προηγουμενους και ηθελε να τους διωξει ΟΛΟΥΣ.
    Τελικα δεν εδιωξε κανενα και μπηκε προεδρος.

    Η ομαδα Δημητρελου (ναι αυτου του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ) πολεμαει την ομαδα Μαυρου για κατι Βουρους κλπ αλλα ειναι και μαζι της.

    Ο κασνακιδης εφυγε αλλα εχει το 37%..
    Ο παπας επισης (μαζι πανε αυτοι)

    Οι Βρωμιτζιναλ ειναι με το μπιχλο-αρχηγο τους που καλει στο δωματιακι οποιον θελει.Οποιος παει στο χασισοποτειο ειναι μαζι μας, αλλιως πολεμαει την ΑΕΚ.

    Ο Δημητρελος!!! κατηγορησε το Βουρο οτι εφερνε τον σταυρακα για το γηπεδο, και ο αποτυχημενος ηθοποιος-βολευτης τον Δημητρελ οτι του εχει δωσει ολα τα νουμερα αλλα αυτος τα εδινε στο σταυρακα (προφανως υποστηριζωντας το ειμαι χαλιφης στη θεση του χαλιφη)
    Ο ιδιος Δημητρελος που ειχε παραιτηθει τελος Απριλιου αν δεν ειχε στηριξη των μετοχων (δηλωση του) και που εβγαλε σπυρια μονο στη σκεψη να αλλαξει το ΔΣ και να τον αφησουν εκτος...γιατι απο κατεστραμενος (δηλωση του) και μαριονετα, θα μεινει μονο κατεστραμενος. Ασε που θα χασει τις τσαρκες σε εφοριες-ΙΚΑ-ΣΔΟΕ κλπ..αυτο που το βαζεις? Τι ηταν ο....Δημητρελος πριν 5 μηνες? Σκετος κατεστραμενος (δηλωση του). Ενω τωρα, πρωτη μουρη...

    Ο δε σταυρακας ειχε παραιτηθει απο προεδρος αλλα μια χαρα κρατουσε τα ΜΠΛΟΚ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ και υπεγραφε και κινουσε λογαριασμους.
    Ο δε αναδρομικος ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ 4 μηνες δεν ηταν προεδρος αλλα και τωρα που ειναι, δε παει ουτε για κατουρημα χωρις να παρει αδεια..

    Ο Κωστης (αυτο το απολειφαδι προσωπικοτητας- που μιλαει και γελανε τα μυρμηγκια) παραιτηθηκε προχτες αλλα θα παει αγγλια αυριο.

    Ο Βλαχος ζητησε 7!!! μεταγραφες την ωρα που τα μωρα πετανε... κατα τον ειδικο τυπο, επειδη νικησαν μια Ρεξαμ-δυναμικοτητας μεικτης παραλιας Γλυφαδας-Βουλιαγμενης ανω των 55 ετων..
    Πετανε μεν αλλα φερτε μου και 7 βασικους ειπε ο Ελληνας Πεπ..γιατι βλεπω απο play-ωχ να παιζουμε στα ζαρια τη παραμονη φετος..

    Ο Θωμας εστησε ΑΜΚ (την 157η φετος) για 2,5 μυρια την ωρα που εχει μαζεψει? 50-100 χιλιαρικα απο το λογαριασμο σωτηριας.
    Παραλληλα δηλωσε με στομφο: αφου δεν πληρωνετε φυγετε και δωστε τις μετοχες. Μετα εγινε (και αυτος) προεδρος συνεχιζωντας το τρελλο γαιτανακι Κοντος-Κιντης-Θανοπουλος-Σταυρακας-Σταυρακας/Δημητελ..μαλλον (λεω εγω) με τους ΙΔΙΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ που εκραζε μεχρι προχτες..
    Ολοι οι πετυχημενοι... που ΟΛΟΙ μαζι περιπτερο δε κρατανε με τιποτα.

    Παραλληλα ερχωνται οι Κινεζοι (ετσι γενικα ειναι αυτοι χωρις ονομα-σαν τους αραβες) μετα τον bob kozonis τον αυστραλο κροισο, την petit scato, τον αγνωστο επενδυτη του Βλαχου, τα αραβικα fund (που εκανε πασχα ο σταυρακας στο Ντουμπαι), τη go carriers, την ccic, τον al saouri, τον AL BUNDY, τον Μπεθανη, τον τεραστιο Ξενιαδη!!! (με τον βασιλια των Ρουμπινιων παρεα) κλπ κλπ.

    Και ομως ακομη (και μεσα σε καργα διακοπες) καποιοι ασχολουνται ακομη με ΔΣ, ΓΣ και καρεκλες.
    Επισης μεσα σε εκκαθαριστικα ΕΤΑΚ-ΔΕΗ κλπ ειναι ο κοσμος... που θα βαλει 2,5εκκ μιας και πουλαμε-ξεπουλαμε αλλα αυτη η ρημαδα η τρυπα ολο ιδια μενει... ολως περιεργως..Μαλλον ειναι μαυρη τρυπα (ανι-υλης) που ρουφαει ευρω αντι για πλανητες..και τα εμφανιζει στις τσεπες του βλακα (δηλωση του) του σταυρακα με τα ιδιωτικα συμφωνητικα και του Χιωτη (οχι του διονυση).
    Γιατι αλλιως πως εξηγουνται εσοδα ανω των 20εκκ ΕΠΙΣΗΜΑ το 2010-11 (τηλεοπτικα 2010-11/ΟΥΕΦΑ 2010-2011/διαρκειας και απλα εισητηρια,πωλησεις παικτων) την ωρα που δεν πληρωθηκε ΤΙΠΟΤΑ αλλα στο ταμειο υπαρχει μια αραχνη μια κατσαριδα και 4 μυρμηγκια??
    Που ειναι τα εσοδα οεο?

    Ειναι πολλα τα λεφτα και η τσαμπα διαφημηση προφανως..

    Ρε αφηστε το να σβυσει με αξιοπρεπεια. Βεβαια για να το κανεις αυτο πρεπει ο ιδιος να την εχεις..

    Συνεχιστε, σας παρακολουθω καθε 2-3 μερες (δεν θα αφησουμε και τις διακοπες μας για το θιασο) και πραγματικα βγαζετε ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ.

    Μιλαω για ολους τους εν-δυναμει (τι θυμηθηκα!) σωτηρες.

    Τα λεμε μεσα του μηνα παλι, η σε 3-4 ΑΜΚ-ΔΣ-ΓΣ.

    Οποιο ερθει πρωτο που λενε και στις εγγυησεις.. χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι παίκτες σαν το Θωμά, και λίγο πιο παλιά 1974-75-76) , με έκαναν να καταλάβω τι ήταν η ΑΕΚ.
    Και είπα πριν τη διάλυση να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κ ας ήξερα ότι παει φουντο...
    Άλλωστε όπως ξέρεις ο λόγος που δεν πατάγα δεν είναι οικονομικός
    Ούτε τώρα σκοπεύω να πάτησω...

    Όπως έπισης ξέρεις αυτα που έγραψα είναι τα light.. Τα βαριά δεν γράφονται καν θα γελάνε και τα τσιμέντα!
    Απλα πήρα ένα για να λέμε ότι δεν τη παράτησαμε στο παρα ένα, πως πας το παππού 90 χρόνων με 3 εγκεφαλικά στη ΜΕΘ και τα σκάς αναμένοντας να σηκωθεί να τρέξει αλλα ξερωντας ότι τσάμπα καίει η λαμπά;

    Κάτι τέτοιο χονδρικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΚ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΑΛΆΞΕΣ. ΚΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΤΕ, επί ΝΤΈΜΗ, δηλαδή απόλυτα με τον κλέφτη, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ. ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα πρωτος ειμουνα που παραδεχτηκα οτι πιαστηκα κοτσος με το Ντεμη.
    Μαζι με τον Πολυ στη δουλεια που μεχρι περσυ επαιρνε 5 στη σειρα στη Ρ1. Τα εχουμε πει αυτα κατ ιδιαν πιστευω.
    Αν ειναι ολοι κλεφτες δε κανω τιποτα.
    Οπως δεν εκανα απο το 2008. Απλα κοιταω, οπως και πολυς κοσμος πιστευω.
    Για να εξαφανισω κατι πρεπει να εχω τη δυναμη. Αν δεν την εχω να συμπορευτω με κατι (η καποια κατασταση) που ισως την εχει και να τη βοηθησω ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥ-ΠΕΛΑΤΗ και μεχρι εκει.
    Δηλαδη με μια καλη καρτα (παλια του 1000αρικου)τα ψωνια μου και φυσικα τη παρουσια μου.
    Δεν ειναι θεμα να μην υπαρχουν κλεφτες και το ξερεις.
    Ειναι μεγαλο το βαζο με το μελι..
    Αλλο ομως αδειαζω το βαζο ΟΛΟ στο στομαχι μου και αλλο τσιμπαω με το δαχτυλακι αλλα εχω και το μαγαζι σε μια Α-Β-Γ κατασταση.
    ΑΛΛΩΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΟΧΙ.

    ΟΛΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ και ΟΛΟΙ ΠΛΟΥΤΗΣΑΝ-ΟΦΕΛΗΘΗΚΑΝ. αλλος πολυ αλλος λιγοτερο.
    Αλλα αυτο το πραγμα δεν εχει ξαναγινει, οχι μονο σε εμας αλλα (ισως μαζι και ο ΜΠΑΟΚ) σε ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...

    Οπως και ο Κουρης (θυμασαι τι λεγαμε) δεν γινεται να μπουκαρεις στο ταμειο και να στραγγιζεις το μαγαζι μονιμα.
    Γιατι το μαγαζι θα στεγνωσει καποια στιγμη.
    Ποσο μαλλον οταν θεωρεις οτι το ταμειο της ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ειναι η τσεπη σου..

    Για να εξαφανισεις τους κλεφτες απο την ΑΕΚ (ειδικη περιπτωση ακομη πιο δυσκολη) πρεπει εκτος απο θεληση και χρημα, να εχεις και αλλα πραγματα με πρωτη απο ολα μια νομοθεσια που θα εφαρμοζεται και ενα κρατος-λιγκα που θα κοιταει την υγεια σαν κορη οφθαλμου.

    Τι θα εξαφανισεις οταν βλεπεις οτι Τιγρηδες-Τροχαναδες-Σταθηδες-Ντεμηδες οχι απλα δεν τιμωτουνται αλλα επιβραευωνται η ακομη και αναζητουνται ως μεσσιες απο ενα συστημα που εχει κανει ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ να τους αναζητα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Αυγούστου, 2012 01:02

    Καλησπέρα από το νησί. Μιά βροχή μιά συννεφιά εδώ...
    Και μόνο που βλέπω ανακοίνωση: «Ο Θωμάς Μαύρος Πρόεδρος της ΑΕΚ και ο κόσμος μας Μέτοχος. Η νέα εποχή για την ομάδα μας με Πρόεδρο το Θωμά Μαύρο ξεκίνησε. Από σήμερα τρέχει η αύξηση του Μ.Κ ποσού ύψους 2,5 εκ. ευρώ που αποφασίστηκε στη χθεσινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 30 Αυγούστου 2012."...καταλαβαίνω...
    τον έχουν βάλει τα λαμόγια το θωμά σαν Ελ σίντ απάνω στ άλογο μπας και τον ακολουθήσουν τίποτα ελοχίμ...
    και μετά?
    "η νέα εποχή πρέπει να περιμένει, τα δυόμισι μύρια δεν μαζεύτηκαν. Ο κύριος Μαύρος αποφάσισε για το καλό της ομάδας να την αφήσει στους κ.κ. καζανακίδι, αγαμίδι, νικολαίδι, ντιμιτρελίδι και κάθε χιώτικο φρύδι και να αποσυρθεί στη διαχείριση του καφενέ του. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ (δε χρειάζεται να πληρώσουμε), ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΡΙΜΠΟ....".
    Και μόνο που διάβασα την ανακοίνωση κατάλαβα ότι αυτά που μας περιγράφει ο steven είναι 200% αληθινά...

    Α ρε Θωμά, που πας και μπλέκεσαι σε τέτοια ηλικία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστος Χοντζεας03 Αυγούστου, 2012 17:38

    Kατι για Καραγκουνη πηρε το ματι μου. Δεν πιστευω. Δεν πιστευω ξαναλεω,να κανουν καμια μαλακια. Τι δουλεια εχει αναμεσα στα παιδια ο κωλοτουμπας; Για να τους κανει πιο...γρηγορους, η περισσοτερο ΑΕΚτζιδες οταν θα φιλα τη φανελα; Η για να γινει αρχηγος των νεοσσων και να παιρνει τη μεριδα του λεοντος απο την δημοσιοτητα; Αντε με το αρκουδι. Αντε με το καθυστερημενο. Τον ψευτη σε ολα.

    Στιβος απο σημερα εκει στο βροχερο-ακομα και μετα τα ψεκασματα- Λονδινο. Γιωργη φαινεται οτι η συννεφοβροχη συνεχιζεται,παρα τις ριψεις. Δεν αλλαζουν μερικα πραγματα.
    Να δουμε και λιγο κανονικο αθλητισμο δηλαδη-εστω και με αυτες τις "βοηθειες" και ετσι οπως εχει απογινει. Τι μπασκετ και καταδυσεις και σκουως; Γιατι δεν βαζουν και το σκακι,μπας και δει μεταλιο και ο Δ.Χ;

    Να δουμε δηλαδη μπας και γινει κανενα ρεκορ και αν επιασαν τοπο τα καινουρια σκευασματα. Επισης να χαζεψουμε κανενα καπουλι. Κανενα κωλο.
    Η αρχη εγινε το πρωι και θα συνεχιστει το βραδυ με Ναταλια Ντομπρινσκα. Επταθλον. (Heptathlon που λενε και οι βαρβαροι).
    Τι πραμα ειναι αυτο; Τι θωρικτο. Τι αρμονια και τι ισοροπη αναπτυξη σωματος ειναι αυτη. Ο Ντα Βιτσι θα επεπφτε σεκος.
    Ουκρανια φυσικα. Οι Καυκασιοι-ειμαι πεπεισμενος- "βγαζουν" τα καλυτερα κορμια.

    Δεμενα σωματα,ειναι συχνο να βλεπει κανεις σε μεγαλους αγωνες. Και πως αλλιως αλλωστε.Αναμενομενο ειναι.
    Αλλα σωματοδομη τετοια,που να μη βρισκεις ψεγαδι,ειναι πραγματικα δυσκολο.
    Πολλες φορες, οι απαιτησεις του συγκεκριμενου αθληματος με το οποιο καταπιανεται ο αθλητης,γινεται η αιτια να διαμορφωνει και αναλογως το σωμα του. Ετσι καμια φορα βλεπουμε δυνατα ποδια,μικρους ωμμους. Η το αντιθετο. Η κοιλιακους εξωφρενικους και αρα καθολου εκλιστικους,αφου εφτασαν στο αντιθετο ακρο.
    Η μικρη διαπλαση,αλλα δυνατο νευρο. Πολλους και καμια φορα ενοχλητικους στην οψη μυες.Υπερβολικα φουσκωματα. Νευρα. Χωρια τις σπυρουκλες στη μουρη που ερχονται να χαλασουν την μανεστρα τελειως.
    Στις περιπτωσεις ομως οπως αυτην της Ντομπρινσκα,βλεπεις ενα αγαλμα που ζωντανεψε και κατεβηκε να κανει σπορ. Ενα δημιουργημα που πλησιαζει το τελειο. Απο τις κοτσιδες,μεχρι τον αστραγαλο. (τα ιδια και για την Ισιμπαγεβα).
    Απο τους πιο ωραιους μηρους που μπορει να δει κανεις σε γυναικα.

    Τι πινουν ρε πουστη μου εκει πανω; Τι κορμια ειναι αυτα; Τις πετανε απο νωρις στους παγους και σφυγγουν; Τις βαζουν σε θερμοκοιτιδες-τορνους, οταν ειναι μικρες; Τι πραμα ειναι αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή