Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ

              ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΘΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ; ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ. ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΚΕΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ. Εγώ λέω, οτι δεν γίνεται. Ή μαρινάκης ή Ξύπνιος. Ή αλαφούζος ή Σκεπτόμενος.
              Αλλά υπάρχει η φοβερη ερώτηση του Καραλή , που κατά διαβολική σύμπτωση έχει τελειώσει και την νομική, σε παίκτη του Άρη : " Ο αγωνιστικός χώρος, πρέπει να καταγραφεί οτι ήταν άριστος. Να μην λέμε μόνο αρνητικά, έτσι δεν είναι; ". Κι ο παίκτης απάντησε : " Αυτόν τον χώρο εκμεταλλέυθηκε ο Πανιώνιος κι εμείς ήταν αδύνατον να τον συνηθίσουμε. " ΑΚΟΥΓΕ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΕ. ΤΙ; ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ. ΑΦΟΥ ΚΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ καλό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΚΙ Ο ΚΑΡΑΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Ή ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΔΠΙΠΕΔΟΥ; Φυσικά η κυρία τον δέχεται.
                Αλλά και τι να μου φταίει κι ακριβώς η δημοσιογραφάρα, όταν ολόκληρη η συνδρομητική τηλεόραση είναι αλωμένη από τον χάπια;  Γαργάρα δεν πρέπει να κάνει τα πάντα; Την αλωμένη λίγδα ή την αλωμένη ΕΠΟ. Τις αλωμένες αθλητικές δικαιοσύνες που ξεκινάνε από τις απλές διαιτησίες μέσα στα γήπεδα και καταλήγουν στις στημένες διώξεις όταν ενοχλείται ο εργοδότης. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
            Που αν ήταν εισαγγελέας κανονικός, θα είχε παραιτηθεί αφού μάλλον κι αυτός δέχεται το ανέκδοτο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΥΦΛΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Και να το σπρώξω και λίγο παραπέρα : Την κριτική του την έχει εδώ μέσα ο Αλαφούζος και θα συνεχίσει να την τρώει.Αλλά στο θέμα το συγκεκριμένο ΕΧΕΙ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΔΙΚΙΟ. Στον χάπια δεν έχει απαγγελθεί η κατηγορία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση για στήσιμο παιχνιδιών; Ε, αυτό είπε η ανακοίνωση της αλογοτροφής. Το μόνο παραπάνω που έκανε ήταν που προεξόφλησε την απόφαση της δικαιοσύνης περί φυλακής. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΩΞΗ, ΟΛΗ - ΜΑΟΛΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ - ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.
         ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ μεγαλύτερης κατηγορίας που έχει απαγγελθεί σε παράγοντα και πρόεδρο ομάδας , ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΩΞΗ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΤΟΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, που δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του αλλά είναι μια χαρά στο κελί του, θα μου κάνει μήνυση αν αθωωθεί επειδή μίλαγα πριν αποφασίσει ο μαλάκας με το σφυρί. Ε, ας αθωωθεί κι εδώ είμαστε για τα περαιτέρω. Αν και δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΚΙ ΑΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
            Γιατί λοιπόν η αργοπορία; Ελάτε τώρα. Εδώ διαβάζετε. Κάθε μέρα επισκεπτήριο έχουμε του Αχιλλέα στο ευαγές ίδρυμα και συσκέπτονται για τις μαλακίες που θα πουν στα δικαστήρια. ΚΙ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΠΡΟΣΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, που έχουν αραιώσει τα δημοσιεύματα για τις 35 ενώσεις που ελέγχει ο Σαρρής. ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΚΩΛΟ, ΘΑ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. Έτσι πάει το σχοινάκι.
            Ένα παιχνιδάκι που δείχνει την απόλυτη κακομοιριά μας, που έγραφα και χθες. Ποιός είσαι εσύ ρε ΠΑΟΚ και ποιά είσαι εσύ μωρή Ραπίντ; ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Αλλά ξέχασα. Εκεί στην Ευρώπη επειδή δεν έχουν φόρτο εργασίας, τις αποφάσεις τις βγάζουν γρήγορα. Ενώ εδώ, έχουμε τέτοιο φόρτο υποχρεώσεων και τέτοια οξυδέρκεια, που οι υποθέσεις παραγράφονται πριν εκδικαστούν, ο ΠΑΟΚ πριμοδοτείται αν κάψει κανά τερματοφύλακα κι αν ο Κούγιας μιλήσει σε κανά CAS, τότε ίσα που αποβάλλεται ολόκληρη ΕΠΟ από την ουέφα σαν ομοσπονδία.
            Αλλά μαλάκας είναι κι ο Κούγιας; ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑ, όλα καλά και άγια. Τα μάθατε πιστεύω. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 18 ΟΜΑΔΕΣ λόγω ευπορίας. Δύο θα πέσουν από πάνω και τέσσερις θα ανέβουν από κάτω. ΤΩΡΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Την ώρα που όλοι μιλάγανε για καλύτερη διοργάνωση με μείωση των ομάδων κι άντε και τρίτο γύρο. Αρχίδια. Τώρα που άρχισαν να κατηγορούνται οι gangsters μεταξύ τους, πρέπει να αποκατασταθεί ο Βόλος, ο Ηρακλής, η Καβάλα άντε και η Πάτρα. Άντε να πέσει και πιο δύσκολα η ΑΕΚ.
           Κι αντί ο δημοσιογράφος να αραδιάσει αραβουργήματα, να ρωτάει αν ο καλός αγωνιστικός χώρος ήταν έτσι ή γιουβέτσι; Από εκεί που έγινε τουρλουμπούκι, να μας καίει το χόρτο. Κι ο άλλος ο παπάρας με τα καρφιά στα πόδια, να λέει οτι θα προτιμούσε χωράφι για να πάρει κανά βαθμό ο Άρης. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΣΕ ΜΑΤΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ: ΟΣΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή φτιάχνονται, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.



           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου