Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑ

           Υπάρχει ένα ερώτημα : Να το πας πολιτικά ή να το πας αθλητικά; Μα τα ίδια δεν είναι; Είναι; Εγώ μπορεί να τα βλέπω έτσι, αλλά δεν σημαίνει οτι εγώ κρατάω την αμφιμονοσήμαντη αντιστοιχία. Του εξής τύπου: Η τρόϊκα πιέζει αλλά και η τριμερής σύμπραξη των κυβερνητικών κομμάτων, άλλα έλεγε προεκλογικά. Προφανώς δεν υπήρχε σχέδιο. Κι ο Θωμάς έγινε πρόεδρος αλλά κι αυτός ομολόγησε οτι δεν υπάρχει πλάνο. Ή μάλλον υπάρχει. Επί του ποδαριού.    
           Κι όπως φάνηκαν οι πρώτοι τριγμοί στην κυβερνητική συνεργασία, έτσι έχουμε και αντίστοιχους στην ομάδα μας. Άλλο χορό τραβάει ο Βλάχος, άλλο ο Μαύρος κι άλλο ο Τσιάρτας με τον Κωστή. Ψιλοκαλύπτονται βέβαια τα σκουπίδια κάτω από το χαλί, αλλά είναι πασιφανές οτι ο τεχνικός διευθυντής - που περίεργα έμεινε στην θέση του μετά τις τελευταίες εξελίξεις - δεν ελέγχει τον προπονητή που είτε απορρίπτει τις επιλογές του διευθυντή του, είτε θέλει να τις δοκιμάσει πριν δώσει καταφατική απάντηση. Τι έχουμε λοιπόν;
            Εταιρεία χωρίς ιεραρχία και χωρίς δομές. Τι έχουμε στην Ελλάδα; Απόλυτη έλλειψη κοινωνικής συνοχής και στοιχειώδους οργάνωσης. Τα πάντα κινδυνεύουν από την κρίση, αλλά πρώτος αυτός που δεν έχει βάσεις. Κι ειδικά αυτός που αναθέτει σε άνεργο την πρωθυπουργία ή ο άλλος που δίνει μια προεδρία λόγω ποδοσφαιρικού ονόματος και τραβάει και μερικές προσευχές. Διότι μόνο με το θαύμα εν Κανά θα βρεθούν πέντε μύρια μεχρι τον Δεκέμβρη κι άλλα δέκα μέχρι το τέλος της σαιζόν. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ κάνει μεταγραφές ( με το στόμα ) κι η Ελλάδα ετοιμάζεται να κάνει πίστα φόρμουλας στην Δραπετσώνα.
             Και βέβαια υπάρχει κι ο κόσμος. Που πιστεύει οτι είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας ή οτι έχει την ελευθερία κατωχυρωμένη μέσω Συντάγματος. Αυτά είναι πολύ ωραία δημοσιογραφικά για να πουλήσουν κανά φύλλο παραπάνω ή πολιτικοποιημένα του κώλου σε όσους βρίσκουν ελπίδα ακόμα σε παλαιάς κοπής κόμματα. Τα πάντα είναι έτοιμα για τη νέα τάξη όμως και φυσικά οι επισκέψεις του Ισραήλ εδώ παρέα με τους Αμερικάνους λίγο νωρίτερα, όπως και του Πούτιν στον μαύρο δέκα μέρες πριν, δεν είναι εθιμοτυπικά καλέσματα. Εθιμοτυπική είναι απλά η τήρηση της εκεχυρείας λόγω ολυμπιακών αγώνων που πλέον στο στοίχημα παίζεται με 1,25 για τις 27/09. Που βέβαια μάλλον θα έπρεπε κάποιος να ποντάρει σε ψηλότερη απόδοση, δηλαδή νωρίτερα, ασχέτως αμερικανικων εκλογών το Νοέμβρη.
               Αλλά για την ΑΕΚ, τα πράματα είναι πιο απλά. Ο υφυπουργός κάνει διακοπές στο Λονδίνο κι ο Πιλάβιος πάει κι αυτός σε εκλογές. Εύκολα να απεμπολίσει το " αυτοδιοίκητον " η ΕΠΟ αυτήν την στιγμή, ΥΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ. Που μετά την προσωπική ποινή του, πλέον έχει ανοίξει ανοιχτό δίαυλο με την ουέφα και κρατάει τις έξι ομάδες στο χέρι του, δηλαδή την ΕΕΑ κι όλα τα μπάζα που δίνουν άδειες παραβιάζοντας τα πάντα. Και τι θέλει ο Αεκτζής; Σιγά να μην ξέρει κιόλας.
                Ξέρει ο Έλληνας, τμήμα του που είναι ο κι ο δικεφαλίσιος οπαδός; Ξέρει ο δαφνοστεφανωμένος τι κλέβει ο κουμπάρος του Ισίδωρου ή ο άλλος που θέλει την πράσινη συμμαχία αλλά μόλις έφτασε ο απατεώνας τα δύο μύρια σταμάτησε τις ανακοινώσεις, αλλά πέρασε by την αδειοδότηση επειδή ελέγχει μερικά έντυπα ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ; ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ; ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ; Εδώ ακόμα δεν έχει κατανοητό το απλό: ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΥΝΕΙ; Που να πάει το μυαλό οτι μας δουλεύουν όλους ; Πού να πάει το μυαλό οτι ακόμα τρώγονται χρήματα;
                    Από τον Δημητρέλο; Ποτέ και δόξα τω θεώ  ποτέ δεν ελέχθη κάτι από μένα εδώ μέσα, παρά την στάση κάποιων ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ. Αυτά είναι για άλλα blogs, που ναι μεν είναι για το καλό της ΑΕΚ άλλά φιλοξενούν κι άλλες ειδήσεις όπως και διαφημίσεις για το καλό της τσέπης μας. Καθότι κι άλλες ειδήσεις και ποτέ κριτική στάση αφού κονομάμε με τον κάθε μαλάκα που γράφει την καβλα του σε κάθε σχόλιο που βαφτίζεται και πληροφόρηση. ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΗΤΑΝ Ο ΜΠΟΛΤ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΣ;
                   Να φουσκώσω κι άλλο το μπαλόνι; Τι θέλεις ρε βλάκα Έλληνα; Ευρώ και γαμήσι ή ΑΕΚ στην πρώτη εθνική με στόχο να " φοβούνται όλοι το σήμα μας; " Χρόνο θέλεις μέχρι να βαρέσουν την Συρία και να πιστοποιήσουν οι Ισραηλινοί κι οι Αμερικάνοι την επίσκεψη τους εδώ, και μέχρι να πάρουν την Σύρο οι Ρώσοι; Χρόνο θέλεις ξανά μέχρι να επιτεθεί η οργάνωση σε αυτούς που στήριξε στα διοικητικά συμβούλια; Χρόνο θέλεις να βγάλεις το καλοκαίρι μπας και δεις την λήξη της ολυμπιακής ειρήνης; Γιατί ρε μαλάκα;
                      Από το να πεθάνεις Σάββατο, προτιμάς την Κυριακή; Θέλεις άλλον ένα χρόνο ζωής επειδή αγόρασες διαρκείας και θέλεις να το παίξεις φρουρά στην Πόλη; Πού να πάει γεωπολιτικά το παιχνίδι και πού να πάει κι η διάθεση της τρόϊκας; Τα χαρισματικά δεν τελειώνουν; Γιατί η ΑΕΚ να την γλυτώσει; Επειδή ήρθε ο Μαύρος, που ήταν ιστορία; Τι να φοβηθούν; Τον Μέγα Αλέξανδρο μην ξανασηκωθεί; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ. Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΘΑΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΗ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΡΝΤΙΜ, που προς το παρόν είναι βολικός.
                     Τι να κάνει όμως κι ο Αεκτζής; Αυτά που κάνει κι ο Βλάχος, που προέκυψε νεόκοπος σωτήρας. Όπως τότε που διέφυγε στον βάζελο, καθότι όλα ήταν τέλεια αλλά είπε να βρει καινούργια αγάπη. Παρέα με τον Γεωργαμλή. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ κι είμαι υπέρ των ρίξεων με ό,τι κι αν σημαίνει το οτιδήποτε. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ, που σαν βλάκας κι αυτός ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΤΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΡΗΧΑ ΝΕΡΑ.
                     ΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΘΝΙΚΗ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ; Ο ΔΧ; ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΝΕΡΑ; ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΦΜ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ; ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

5 σχόλια:

  1. Για να μην ξεχνιομαστε...
    Θα θυμαστε το σχολιο περι γεννεσεως Κουρδισταν απο εδαφη Συριας,Τουρκιας,Ιρακ και Ιραν.Θα τσονταρουνε ολοι απο λιγο με την Τουρκια να βαζει το περισσοτερο.Τελευταια το καταλαβε αυτο η Τουρκια κι εχει μπλεξει τα μπουτια της.Πλεον η εμπλοκη μας ειναι γεγονος,και ο Σεπτεμβρης ειναι πολυ κοντα.
    Ερχεται...ερχεται το τελος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παρακαλούσα, επειδή η ψυχολογική/οικονομική μας ισορροπία είναι διαταραγμένη και τη θάλασσα θα τη δούμε με το κυάλι,να αποφεύγονται οι κορώνες και τα τσιτάτα για διάλυση, πτώχευση, τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, ερχομό των εξωγήινων κ.ο.κ!!! Λίγο Αεκάκι θέλουμε, καμιά ωραία γκόμενα για φωτό, να ξεχνιόμαστε!!! Ευχαριστώ!!! (πάντα με καλές προθέσεις!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος Χοντζεας09 Αυγούστου, 2012 21:20

    Αντι αναρτησεως,Steven,απλα βαλε ενα βελακι,που να παραπεμπει στις περι της ΑΕΚ και Μαυρου αναρτησεις του τελευταιου διμηνου.
    Εδω διπλα ειναι. Δεν θα κουραστει κανεις.
    Που σε ολους τους τονους ελεγε Οτι: πρωτο μελημα θα επρεπε να ειναι η αποκαλυψη των ενοχων και η πληρωμη των χρεων απο αυτους. ΚΑΙ ΟΧΙ η καλυψη των χρεων απο τους αιωνιους μαλακες,τον κοσμο.
    ΠΡΩΤΑ μια μινιμουμ δικαιοσυνη και καθασρη και ΚΑΤΟΠΙΝ η οποια ανασυνταξη. Ολα τα αλλα ειναι του κωλου.

    Και μπορει να ξεστραβωθει κανενας Αεκαρας που περιμενε οτι το παλιο σεντερ-φορ-οση αγαπη και αν του εχουμε- μπορει να κανει θαυματα και πολυ περισσοτερο οτι μεσα απο στρακαστρουκες και σερπαντινες του κωλου, θα ηταν δυνατο ποτε να περασουν στην αφανεια και στη ληθη οι πραγματικοι φταιχτες της καταντιας της ομαδας, την οποια ασθμαινως προσπαθουν να "σωσουν" (δηλαδη καλυψουν την βρωμια) οι πραγματικοι βρυκολακες, χρησιμοποιοντας εστω και το υστατο μεσω καθυστερησης,τον Θωμα (τον Θεωμα που λενε).

    Και ποσο κακως μπλεχτηκε αυτος.
    Και ετσι οπως ειναι τα πραγματα,αφου "με το συναισθημα λειτουργει" οπως λεει και ο ιδιος και αφου πλεον καταδειχθηκε η αδυναμια της απονενοημενης προσπαθειας του να εχει καποιο σοβαρο αποτελεσμα,ΠΛΕΟΝ,ΘΩΜΑ, αυτο που μενει,αν δεν θες να σε πουν ανθρωπο των λαμογιων, "μπροστινο" και οτι αλλο,αφου πλεον μπηκες στο χωρο μετα απο αποχη 20 χρονων,τωρα μονο ενα μενει: εαν πραγματικα βγουν στη φορα στοιχεια και ακουστουν οι ενοχοι και οι πραγματικοι φταιχτες και το ποιοι-κετος του μαλακα του κοσμου- πρεπει να επανορθωσουν,δηλαδη να πληρωσουν τα χρεη τους ΕΙΔ'ΑΛΛΩΣ Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΑΙΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΜΑ. ΦΩΝΑΧΤΑ.ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ. ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΗ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ 60.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΕΝΑΩΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο Δ.Χ.) ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ.
    ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
    ΑΛΛΙΩΣ ΣΑΝ "ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ",ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑ ΤΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.

    (Ε, οχι και εδω το "μαζι τα φαγαμε". Ε,οχι να νοιωθω και τυψεις που δεν πουλαω το κινητο μου και με τα λεφτα αυτα να αγορασω διαρκειας,ωστε ετσι να καλυψω τα κλεμενα. Ε,οχι ρε πουστη.
    Να πατε να γαμηθειτε. Τιποτα δεν παθαινει "αι ιδεα"
    ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ.
    Και εμενα προσωπικα οι κλεφτες και πουστιδες ανθρωποι δεν με ενδιαφερουν. Ας γαμηθουν.)

    Ο οποιος κοσμος-γενικα μιλωντας και οχι μονο για ΑΕΚ- ειναι στο σκοταδι γιατι τα blog σαν αυτο μενουν στην ημιαφανεια και προτιμονται αυτα που τους σερβιρουν οι Καζατζογλου και οι Χελακιδες. Ειναι ασφαλως καλυτερα και πιο βολικα να σου χαιδευουν τα αυτια απο το να στα τραβανε.
    Γι'αυτο και παρτε ενα ΔΝΤ και ενα καροτσι τωρα και σκαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Αυγούστου, 2012 02:31

    Ας ευχηθούμε ότι η κάθαρση θα έρθει...απλά επειδή δεν έχει μείνει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ πια.

    Φιλιά από την ηλιόλουστη αγγλία (oh yeah!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργη,μην σου περασει απο τα μυαλο να γυρισεις.Ουτε για διακοπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή