Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

TA ΣΥΝΝΕΦΑ

          Πάλι πέσαμε από αυτά; Ναι βρε. Είναι το αγαπημένο σπορ των Ελλήνων. Η συννεφοδρομία. Κάτι σαν την ισότητα, την δικαιοσύνη, την κάθαρση, την αναπτυξιακή πορεία, τις εκλογές που είναι από τον λαό για τον λαό και για το καλό του λαού, που όμως δεν είναι ποτέ ευχαριστημένος. Κι είναι λογικό. Πόσα σύννεφα γουστάρει ο ξέρων τα πάντα, και πόσα έχουμε απο δαύτα; Λίγα γενικώς. Οπότε, αν τα έχουμε, να μην κάνουμε σπορ; Αλλού είναι το πρόβλημα: Όλα τα σπορ έχουν τραυματισμούς. Αυτοί οι πούστηδες οι Έλληνες, πώς τα καταφέρνουν και μένουν αλώβητοι από τα σύννεφα;
          Κι ένα τέτοιο βούτηξε κι ο φελλός προχθές. Τώρα αν ήταν άσπρο ή μελανία που προκαλέι την βροχή, δεν το ξέρω κι ακριβώς. Σε λεπτομέρειες καταφεύγουν οι ειδικοί του trivial επιτραπέζιου παιχνιδιού, που έχει και πολλά editions.   Πόσα αγκάθια έχει ο αχινός που φύεται σε τόσο βάθος και πόσα λέπια θα μπορούσε να έχει ένα νόθο μπαρμπούνι του Αμβρακικού; ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΒΗΜΑ SCIENCE ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ, ΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΟΥΣ. Αφού φυσικά το έχουν παραμορφώσει με το πολιτικό ψωλόχυμα έγκριτων καθοδηγούμενων παπάρων, ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, στις πρώτες σελίδες.
           Να καγχάσω; Γιατί; Να δώσω και την ευχαρίστηση της τιμής σε όλα τα στρατευμένα λαμόγια; Να δώσω αξία σε κάποια έκδοση, που όσο γυρνάς τα φύλλα καταλήγει σε απλό πρωινάδικο καλοστημένης δανειακής φάρσας; Γιατί τα λέω αυτά; Όσο γυρνάς τα φύλλα κι αφού σε έχουν γαμήσει με την προπαγάνδα, δεν καταλήγεις στην περιβόητη στήλη " Trash me " αλλά και σε κάποιαν που το παίζει σκεπτόμενη ονόματι Έλενα Ακρίτα στην τελευταία σελίδα, ειδικά στην έκδοση του ΣΚ, που θεωρείται και η ναυαρχίδα της ενημέρωσης;
         Και τελικά τι γίνεται; ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ -αντίστοιχα και του Βήματος - αφού του βάλανε στον κώλο, στο στόμα μέχρι τον οισοφάγο, και στο μουνί μέχρι μήτρας, τις απαραίτητες πληροφορίες, μετά αντί να κάνουν ένα τσιγάρο, θέλει να μάθει και για την γαρίδα ή το πώς ντύθηκε ο τάδε φλώρος όταν πήγε στην εντυπωσιακή παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Μακρόπουλου; ΡΕ ΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΕΣ. Να το δεχτώ αυτό, προς χάριν των πρώτων σελίδων που ρουφιούνται κι αντιγράφονται κιόλας κι από έγκριτα περιοδικά του εξωτερικού όπως το " the deers " ( οι ελαφίνες ) στην βόρεια Ουγκάντα.
          Κι αντί λοιπόν ο Ψυχάρης, που είναι σαν στραβωχυμένος κολοκυθοκεφτές μετά τα εγκεφαλικά του αλλά κατευθύνει τον στρατό των δημοσιογράφων, να κόψει τις περιττές τελευταίες σελίδες ( που δεν διαβάζονται όπως είπαμε ) και να κάνει οικονομία, πάει και ζητάει δάνεια ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ;  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛ ΤΕΛΙΚΑ; Η ΕΛΛΑΔΑ; ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΕΩΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ; ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ; ΓΙΑΤΙ; ΒΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛ; ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟ; ΤΣ ΤΣ ΤΣ, μην ρίξω το επίπεδο.
           Και πάει ο δημοκρατικός οργανισμός, σε μια τράπεζα, που παρόλο που είναι ιδιωτική βάσει μετοχολογίου, να ζητήσει κι άλλα βερεσέδια; Πάει, γιατί να μην πάει; Η ντροπή μοιράζεται. Μισή δική σου, μισή δική μου. Σάμπως ντρέπεται κανείς για τον ιδρυτή του ΔΟΛ; ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΚΌΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΝ ΠΗΔΟΥΣΑΝΕ. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ. Και μιλάω για τις πίσω σελίδες. Όχι μπροστά. Μπροστά υπήρχε συνέντευξη του Ευθυμίου, του Καστανίδη και λοιπών που ήταν επιφορτισμένοι με την πληροφόρηση του κοινού.ΡΕ Ο ΓΑΜΙΑΣ,ποιός ήταν τελικά;
          Κι ευρισκόμενος κι εγώ εν μέσω νεφών, ρωτώ: ΓΙΑΤΙ Ο ΦΕΛΛΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ, που για να το αρνηθεί τον είχε πάρει τηλέφωνο ο διοικητής της εθνικής τράπεζας; ΤΙ ΣΟΪ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ; ΑΣ ΠΟΥΜΕ, τα ίδια κάνει κι ο διοικητής της HSBC;  Πού να ξέρω; Εγώ ένας μαλάκας είμαι, που γράφει σε ένα blog. Που τυγχάνει και δικό του. ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΙ ΑΡΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
          Τώρα, θα μου πείτε, τι σχέση έχουν τα σύννεφα; Όση έχει και η διαπλοκή με την εξουσία. ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΑΕΙ ΣΑΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ. Φύλλο δεν κουνιέται. Όλοι είναι σούζα. Όπως και η Νέα Δημοκρατία ( Από το 1974 είναι αυτό, ακόμα δεν σάπισε ; ), που ΔΕΝ πήρε θέση στο θέμα δανείου. Και λογικά. Ο γιός του Ψυχάρη, πού πολιτεύεται; Ο ΔΟΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ, που η Αυριανή παίζει σταθερά ΝΔ; Άχρηστος είναι ο ΔΟΛ στον Αντώνη; Κι ειδικά όταν όλη η δημοκρατική παράταξη, τούρχεται μόνη της.
          Με μια ερώτηση όμως: Ποιά είναι η δημοκρατική παράταξη; Οι Θεσσαλοί με τις επιδοτήσεις που γίνανε Καγιέν και βίζιτες; Οι Κρητικοί, που λέτε την αγάπη για την παιδεραστία να την κράτησαν μόνο για το πουλί τους; Τα Δωδεκάνησα που γουστάρουν την πιο κοντινή γειτόνισσα; Οι Μακεδόνες που τρέχουν στα Σκόπια για την βενζίνη και τα καζίνο; Όλοι αυτοί που κάθε δυό χρόνια- ανάλογα εθνικές ή δημοτικές εκλογές - βάφουν τον χάρτη της Ελλάδας είτε μπλέ είτε πράσινο, είναι η δημοκρατική παράταξη; ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΟΤΙ " οι δημοκρατίες δεν έχουν αδιέξοδα" , προτάσσουν το " ουκ εν τω πολλώ το ευ " ; ΨΥΧΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;
           Μπα. Ψυχάκηδες είναι όλοι αυτοί. ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΙΤΣΑ ΚΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΦΥΓΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ( πόσα χρόνια μετράει αυτή; ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ με την αντίστοιχη παραίτηση του πατέρα που θα την δώσει στον εκλεκτό του Μπόμπολα. Ρε πούστη μου, καθαρίσαμε. Ηρακλή, τα κατάφερες. Τότε σαν μύθος. Πώς να σωθείς από τον δημοκράτη;   Πώς να σωθείς από αυτόν που έχει σπορ ζωής να πέφτει από τα σύννεφα; Μόνη λύση, η Σαχάρα που ξεράθηκε μάλλον διότι δεν βρέχει ποτέ. Τα γαμημένα τα σύννεφα. Αυτά φταίνε. Τι φταίει ο κόσμος που τα βλέπει και φτιάχνει σπορ;

24 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαουλ του δικηγορου.
    Ανακατωνει και ανασειρει ενα καρο εγγραφα και κομενες εφημεριδες θελοντας να καταστησει στα ματια του κοσμου τον Ξενιαδη σαν αγυρτη,λαμογιο κλπ. Εχει καλως.
    Την Πεμπτη θα τα εχετε ολα,θα εχετε εσεις το 51%;" ανταπαντα ρωτωντας ο Ξενιαδης μας.
    "αν τα εχετε,απο της 3 Φλεβαρη, η ΑΕΚ θα σας ανηκει.
    Δηλαδη δικηγορε μας, ολη αυτη η γραμμη του τυπου: "δεν δινουμε την ΑΕΚ σε απατεωνα σαν και του λογου σου" πηγε περιπατο;

    Και ακομη χειροτερα: Εφ'οσον ηδη εχεις σοβαρες ενδειξεις και ενστασεις περι του Ξενιαδη,γιατι πηγες εκει; Γιατι "νομιμοποιεις" τον (καθε) Ξενιαδη; Γιατι γινεται ομοτραπεζος σου καποιος τον οποιον ξεκαθαρα θεωρεις οτι ειναι μινιμουμ ψευτης μαξιμουμ λαμογιο;

    Ισως για να καταδειξεις δημοσια-εχει σημασια αυτο- οτι ο φερομενος ενδιαφερομενος ειναι απαταιωνας.Και να δειξεις και τις προθεσεις της ΠΑΕ εν γενει: "Ντεν πουλαμε".

    Ο τρελαρας βεβαια,ρωτησε δυο-τρια πραγματα και ο δικηγορος επιανε το κεφαλι του. "υπαρχει στο βιβλιο της ΠΑΕ εγγεγραμενο το ομολογιακο δανειο"; Δεν ξερω η απαντηση.
    Ποσο ποσοστο εχει η Morgan και ποσο η ΑΕΚ"; 78% η ΑΕΚ-λεει ο δικηγορος.
    Αλλοι μιλησαν για 68%,οπως ο τρελος.

    Η επιβεβαιωση παντως που ακουσαμε ειναι οτι το δανειο ειναι μη εξυπηρετισιμο απο το 2009.
    Αρα; Αρα...

    Βγηκε και ο Τροχανας. Κανεις δεν καταλαβε τιποτε.Το εκλεισε.
    Βγηκε κατοπιν ο "Κανταφι". Ταχα αγουροξυπνημενος.Η μαιμου.
    Μιλουσε λες και ειχε καπνισει φτηνο μπαφο. "εεε...αααα...οοοο....δυναμη ειναι ο κοσμος...οοουουουουααα...τι να πω. κοιτα...δεν βαριεσαι...αν ειναι,να βαλει τα λεφτα,να παρει την ΠΑΕ"
    -Ναι αλλα εσυ ειχες πει οτι "την αλλη φορα να ερθει ο Κοσκωτας να παρει την ΠΑΕ" του λεει ο Σαγωνιας.
    -"Δεν γαμιεται (περιπου) ειπε ξανα ο Χουσειν. Να βαλει τα λεφτα,να δωσει και τα 800 σε εμας γιατι εχουμε και κατι μερεμετια εκει στη μανα.
    -"Ο.Κ." λεει ο τρελαρας Συμφωνω.
    -Χα-χα-χα...ενταξει...καλο βραδυ...χρρρρρρ....χρρρρρ"
    Και εκλεισε την γραμη ωστε να ξαναπεσει για "υπνο".

    Ετσι ακριβως.
    Στο τελος του βγαζει και μια επιταγη μαιμουδενια ο σαγωνιας και κατι ψελιζε ο τρελαρας. "δεν εχει τελεσιδικισει τιποτα"."θα ξεκαθαρισουν ολα" λεει ο Βασιλης ο Δρομοκαιτης.

    Του βγαζει και αλλο στη φορα:
    Εγγραφο στο οποιο δηλωνει φετος ο τρελαρας:"ειμαι πατερας 3 τεκων και κερδιζω σαν υπαλληλος 1.000 ευρω για να τα θρεφω" (κι'αλλος με μισθο 1000 ευρω,μετα τον Αδαμιδη)
    -Εχω ολα τα περιουσιακα στοιχεια εξω.Κανω μηδενικες δηλωσεις.
    -Μα εδω δεν γραφει "μηδεν". Γραφει 1000" του ανταπαντα ο "Γκμοχ"
    - Ε καλα τωρα. Μαλακιες". απαντα ο Μαρκομιχελακης.

    Ο δε εκπροσωπος φιλων ΑΕΚ (ενω πρεπει να πετουσε μια μανιασμενη μυγα εκει που ηταν και ηταν στην τσιτα) κανει λογο μεν για αρνηση των "διοικουντων" να πουλησουν,αλλα και θεωρει οτι γινεται πολεμος απο σκοτεινα κεντρα ωστε να μη βρει τον δρομο της η ΑΕΚ, με τελευταιο παρδειγμα το "ξεσκονισμα" στο οποιο υποβαλεται ο φερον Κινεζικα βαζα.
    Α...ηταν και ο Γιδοπουλος εκει.
    Αυτα.
    Συμπερασμα: Αυτη η ψευτοελπιδα που καλλιγεργηθηκε εντεχνως με τα επιστρεφομενα του αγαπουλα,εκανε μεγαλη ζημια.
    Τρεναρουν την ταφη διατι δεν πιστευουν στην ανασταση
    Αμην.

    "καληνυχτα και καλη τυχη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυυτο που τρελαινει με τον Δρομοκαιτη,ειναι αυτη εμμονη να καταδειξει οτι εχει δικηγορο. Η καλυτερα: Δικηγορους.

    "θα μιλησεις με τον δικηγορο μου" λεμε. Ενδειξη οτι εχουμε και τα μεσα και τις γνωριμιες να φερουμε την υποθεση μιας αντιδικιας μας σε περας.

    Αυτο λοιπον καταδεικνυει και ο Βασιλαρος.Λες και γεννηθηκε για να ανυψωθει απο τον δικηγορικο συλλογο.Ενδειξη κυρους και εγγυηση υψους: Οι δικηγοροι μου
    "θα το εξετασουν οι ειδικοι δικηγοροι μας" (πληθυντικος.) "τα παντα θα τα βρουν οι δικηγοροι. "εχουμε μια αριστη ομαδα νομικων"
    " το νομικο μας τμημα το οποιο ασχολειται,θα βρει την φορμουλα" "ψαχνουν τον τροπο και ανταλλασουν εγγραφα οι καθηγητες νομικης οι οποιοι εργαζονται για λογαριασμο μας" και παει λεγοντας.

    Οπως καποιος κομπαζει με την ολοκαινουρια Φεραρι του. Οπως καποιος καμαρωνει με το νεοαποκτηθεν γιωτ του. Ετσι και ο τρελομπριλης, αναδεικνυει το πανισχυρο παγκοσμιου φημης νομικο οπλοστασιο το οποιο εχει υπο της υπηρεσιες του.
    Λεπτομερια: Στις πρωτες περιπτωσεις τα αποδεικτικα του πλουτου,ειναι ορατα. Βιλες,πανακριβα αυτοκινητα,50αρια γιωτ κλπ. Στην δε δευτερη,ειναι αορατο. Αυλο. Πνευμα. Γκοστ. Πολτεργκειστ. Αιθερας.
    Ομορφαααντραα μουουου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΠΝΕΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΤΩΝ 80 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ 140000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟ.
    ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΠΛΟΚΗ ΑΠΟΚΤΑ ΠΟΛΥ ΣΑΣΠΕΝΣ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΔΕΗ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ
    ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ;
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ;
    ΚΙ ΑΝ ΠΑΝΕ,ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ
    'Η ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΟ;
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ,
    ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ
    ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ.
    Α ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ,ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ...

    ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ,
    ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ
    ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΩΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
    ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 30% ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
    ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΚΑΜΠΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ,
    Ο ΖΑΓΟΡΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ "ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ
    ΠΩΣ ΗΜΟΥΝΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ",ΛΕΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.
    Τακη, μια χαρα τα καταφερνουν οι παιδοφιλοι. Μεχρι και επιδομα θα εισπρατουν.
    30% παιδοφιλος + 30% κτηνοβατης + 20 νεκροφιλος, νατο το πολυποθητο 80% αναπηρια και η συνταξη.

    Αλλωστε ολοι ειμστε τεοιοι (θα μας πουν) "μωρο μου" αποκαλουμε ο ενας τον αλλον.

    Σε αυτα τα θεματα δεν χωρανε συζητησεις και ατερμονες κουβεντες. Κοψιμο το κεφαλι,βουλωμα με κερι και πεταμα στη θαλασσα.

    Οσο για την ΔΕΗ,ειναι ανω ποταμων και δεν εχει συμβει ουτε σε υποσαχαρια χωρα. Το να βαζουν μπροστα μια ΑΕ να μαζευει τους φορους για λογαριασμο του κρατους υπο τον φοβο της διακοπης ρευματος.
    Και εδω ισχυουν τα ιδια. Κοψιμο της κατω κεφαλης,βουλωμα με κερι, και πεταμα στη θαλασσα.

    Το Σ.τ.Ε ασφαλως καμαρωνει και κραταει το φαναρι στο αντισυνταγματικο πηδημα. Και οχι μονο της ΔΕΗ.
    Απλα καθυστερει την αποφαση-η οποια θα δικαιωσει τους δικτατορες μαλλον. Αλλα ακομα και οχι, ο σκοπος θα εχει επιτευχθει.
    Με την καθυστερηση αυτη,εδω και μηνες,σπρωχνωνται στους γκισεδες να πλερωσουν τα γαμισιατικα οι αποικοι. Αν ειχε βγει αποφαση,ποιος θα πηγαινε να πληρωσει και ποσοι θα ζητουσαν συμψηφισμους, η αποζημιωσεις κλπ.; Μυλος.
    Ενω τωρα ειδες; Ολα καλα.

    ΟΛΟΙ εκει πανω,απο τον πρωτο εως τον τελευταιο,επρεπε να ειναι στη φυλακη. Επρεπε να δικαζονταν. ΑΝ βεβαια υπηρχε δικαιοσυνη και οχι κατι αδερφες με γουνακια σους ωμμους. Αληθεια,αυτα τα τα παιρνουν μαζι τους μετα στην πιατσα; Δεν το ξερω.

    Και αυτους τελος παντων ποιος θα τους δικασει για επι μακρον παραβαση καθηκοντος και συνεργασια με ολιγαρχικο καθεστως με εκλεγμενο;

    Συνελαβαν τον τρελομπριλη διαβαζω. Σκωτωσαν το τερας. Ενταξει. Μες στη μουρη ολων κανουν επιδειξη αισχρου πλουτισμου "γνωστοι και μη εξαιρεταιοι" "σελεμπριτις" και εξαντλησαν τον αδεκαστο μηχανισμο στην συλληψη ενος καλοκαγαθου μικρολαμογιακου που ζει το ονειρο του,τυλιγμενος στο ψεμα.
    Ενταξει τωρα.

    Αρχειστε απο την οικογενεια Μινεικο,περαστε στο Μητσοτακαιικο,περαστε απο το Μπομπολαιικο,το Αλαφουζεικο το Ψυχαραιικο. Υστερα βαλτε μεσα του Γκαρκγανες τους Προβοπουλους και τους Παπαδημους και εχουμε συνεχεια...και παει λεγοντας.
    Κατοπιν φταστε και χαμηλα. Οχι βουτια προς τα κατω αμεσως.
    Λευτερια στο Ξενιαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ολιγαρχικο καθεστως μη εκλεγμενο" ηθελα να γραψω πιο πανω.

    Ο "δαιμων του τυπογραφειου". Δηλαδη καποιο ψυχουλο απο παξιμαδι πρεπει να ειναι κατω απο το πληκτρο "η" που δεν πατηθει σωστα.
    "Λευτερια στον Δρομοκαιτη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 11:47

    Ο Ξενιάδης είναι πολιτικός κρατούμενος. Γι' αυτό τον μπερδεύει ο Οικονομόπουλος με τον Ψωμιάδη.
    Πάμε στο χθεσινό show:
    Εντάξει, από τον Τροχανά και το Γιδόπουλο πήραμε αυτό που περιμέναμε. Όπως και από τους δημοσιογράφους (τίποτα δηλαδή).
    Πάμε στον Οικονομόπουλο:
    Εγώ, γενικά, τον πήγαινα και τον παραδέχομαι για την επιμονή του στο κυνήγι του Ντον. ΑΛΛΑ...είναι δικηγόρος και δει εντεταλμενος του αγαμιδίου. Καλώς έκανε τις προσπάθειες του να ξεσκεπάσει τον Ξενιάδη on camera. Δεν είναι και δύσκολο, ο τύπος πρέπει να έχει περισσότερες καταδίκες από το Ρωχάμη.
    ΑΛΛΑ: 1. Εκτιμώ ότι η επίθεση του στον Τροχανά ήταν ΦΤΗΝΟ παρελκυστικό τέχνασμα και γάμησε την κουβέντα.
    2. ΔΕΝ είναι ο επίσημος νομικός σύμβουλος σε άλλα θέματα πλην του Ντον. ΆΡΑ λειτουργεί ΟΧΙ ως εντεταλμένος της ΑΕΚ, αλλά του αγαμιδίου.
    3. Επειδή τον κληρονόμησε ο βανδής στο αγαμίδι, άκουσα και ότι "πήγε κόντρα στο κατεστημένο ο γκοντό και πάλεψε για τα συμφέροντα της ΑΕΚ".... ΣΩΠΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ....ΟΤΑΝ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ? Η ΑΦΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟΝ...ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟ ΒΑΛΝΕΡ...ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ Η....
    4. Μας τα έχει κάνει καρπούζια "περιμένουμε 21" κα "τον στριμώξαμε τον άτιμο" και "έρχονται τα 21 και άλλα 60 μετά". Για κάτσε ρε πάστορα...Πρώτον ΔΕΝ έχει τελεσιδικήσει ΤΙΠΟΤΑ, απλά έχει πάρει μία θετική απόφαση και περιμένεις να δώσεις ΠΟΛΛΕΣ μάχες ακόμα. Δεύτερον, με το να κομπάζεις ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, μόνο κακό κάνεις στην τακτική σου.
    Τρίτον (και σημαντικότερο). Σήμερα βγήκε ότι τα ΛΑΜΟΓΙΑ της ΠΑΕ θέλουν αν ενεχυριάσουν τα ΠΙΘΑΝΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ λεφτά που...θα πάρουμε από τον Ντον για να πάρει ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ. Δηλαδή εσύ ως σοβαρός δικηγόρος ΣΥΝΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΑΡΑΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΛΠΟ? ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΑΔΗ ΑΥΤΟ?
    Ως εκ τούτου, τον κρίνω ως ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΑΧΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ.
    Ο καισαρόπαπας γιατί ήταν κουρασμένος? Φυσικά στο τέλος απλά έτεινε την παλάμη, ζήτησε κι αυτός το μισθίο του και πήγε για ύπνο. Απλά απορώ πως κουράζεται τόσο ενας ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ, ΑΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΝΟΣ άνθρωπος. Εγώ, λχ που δεν είμαι τίποτα από αυτά πως ήμουν στην τσίτα? Κα΄που στη μέση μας υπενθύμισε ότι ο λαός της ΑΕΚ είναι κι αυτός κουρασμένος...Σώπα βρε...και δεν έχεις εσύ τίποτα να κάνεις με αυτό...
    Όσον αφορά τον Ξενιάδη, απλά αποτελεί ένα ακόμα ΤΥΠΙΚΟ μέλος του ελληνικού επιχειρηματικού και παραγοντικού γίγνεσθαι. Εμένα δε με νοιάζει τίποτα. Αν έχει χρήμα και δεν πάει φυλακή ας κάνει ότι καταλαβαίνει. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. Και καλά λέει ότι αυτός τουλάχιστον με την τρέλα του και την κουτοπονηριά του έχει βγει στην αρένα, ενώ το αγαμίδι κάνει επαφές με "οντότητες", οι οποίες πρέπει να εξεταστούν με τα ίδια μέτρα και σταθμά. Αλλά υπάρχουν?
    Και φυσικά έχει γίνει ξεκάθαρο ότι τα τωρινά λαμόγια ΟΥΤΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ.
    Και φυσικά, ο Σταθάκος, πλην της πεθαμένης πάπιας της λαικής βάσης ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΩΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΔΑΣ. Μιά χαρά τα είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 11:53

    Άλλη παρατήρηση: Ο Ξενιάδης δηλώνει ότι βγάζει ένα χιλιάρικο μηνιαίως και δεν την παλεύει. Όπως και όλοι οι εφοπλιστάδες μη χέσω. Γιά κάτσε...ΤΟΣΟ ΔΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ? ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ? Η ΕΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΜΕ ΑΥΤΟ? ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 1 ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΜΗΝΙΑΙΩΣ? (διότι εγώ που βγάζω κάτι ψιλά παραπάνω δεν την παλεύω).
    @ Χρήστο:Τελευταία δήλωση Ξενιάδη: Ποιά σύλληψη? ΠΑΤΣΑ ΕΤΡΩΓΑ...Ο τύπος είναι ΠΟΛΥ μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 11:55

    Και φυσικά, ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ήταν η παρέμβαση του...ΜΟΥΤΣΟΥ... τι άλλο θα ζήσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημερα,

    Τι μπουρδα η χτεσινη!! τουλαχιστον απο τις 1 παρα που αρχισα να βλεπω.

    Απο τη μια ενας ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΣ δικηγορακος (τι αλλο πρεπει να εισαι για να συνεργαζεσαι απο το γκοντο μεχρι και το αγαμιδι..)που οποτε τον ρωτησαν ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΡΙΩΤΗΤΑ ΜΕΤΟΧΩΝ το γυρναγε στη τρελιτσα και στο αν παρεις ενα σπιτι με ενα δανειο.
    Ελεγε οτι οι μετοχες ειναι στο ονομα του Νοτια και του suypporter.

    Μα δεν ρωτησε αυτο ο Στρατος. ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΡΙΩΤΗΤΑ, ΡΩΤΗΣΕ. Μπορεις να εχεις κατι στο ονομα σου και η ΚΥΡΙΩΤΗΤΑ να ανηκει σε αλλον, τι σχεση εχει αυτο?
    ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΚ, ΟΥΤΕ ΠΟΜΟΛΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ.

    Απο την αλλη ειχες ενα τυπο που του βγαζανε ακαλυπτες επιταγες, πρωτοδικα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, εταιρειες που ειναι υπο εκκαθαριση, δικες που εχει ξανακαταδικαστει, κλπ κλπ.

    Με μηδενικες δηλωσεις και εισοδηματα των 1000 ευρω (ρε με αυτο το χιλιαρικο ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..)
    Που απο εφοπλιστης προχτες, εγινε εκπροσωπος κινεζικων fund (ετσι γενικα..) και κανει και δουλειες με τον Σαλιαρελη και κουβαλανε (με τι??) πετρελαιο..

    Στη μεση ο Στρατος (χωρις δικαστικο γουνακι) εκανε το διαιτητη με τασεις να γερνει προς τον επενδυτη λιγο.

    Συμπληρωμα ενας τυπος σε ενα παραθυρο που ελεγε, οσο μπορουσε τα πραγματα με την αληθινη τους υποσταση:

    O αγαμιδης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ,

    Ο ΒΛΑΧΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ-ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ 'ΕΧΑΣΕ' 30-40-50 ΕΚΚ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ.

    Μιλησε για ΞΕΠΛΥΜΑ χρηματων μεσω συμβολαιων και ο δικηγορος της ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ!

    Μιλησε για το συμβολαιο του ΣΚΟΚΟ κατηγωρωντας ΕΥΘΕΩΣ αυτον που συμφωνησε με τον μανατζερ !!! οτι περισσοτερα λεφτα πηγαν σε αυτους παρα στο παικτη!!!!
    Παλι ΑΧΝΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ!!!!!

    Ο οποιος αρχικα δηλωσε (οταν τον ρωτησαν αν δειχνουν τον ιδιο ...ζηλο με ολους τους επενδυτες) οτι ερευνουν λεει τον οντοτητα!! αλλα μετα οταν τον ρωτησαν να πει ΕΥΘΕΩΣ το ονομα του παραδεχτηκε οτι δεν το ξερει!!!

    Και πως ερευνατε καποιον που δεν γνωριζετε??? ρωτησε ο σαγονιας!!!

    Ε να ξερετε εγω δεν, ο κ.Νοτιας που ειπε οτι ειναι καλος ο οντοτητας, να δουμε, εγω που δεν αλλα μπορει και παπαρια μαντολες.

    Μεσα σε ολα ξυπνησαν και τον ΒΡΩΜΙΑΡΗ (και καλα) απο το μπαφο του ο οποιος τελικα ειπε δε γαμιεται ας ερθει ο Ξενιαδης, ας ερθει ο Κοσκωτας, ας ερθει και ο Κοκαλης, τα 800 χιλιαρικα δωστε μου εμενα και ας καει και το παλιαμπελο σιγα τωρα που θα σκασω.

    Μα καλα του λεει ο Σαγονιας εσεις βγαλατε ανακοινωση!

    Α δεν με νοιαζουν εμενα αυτα!!! εγω τα 800 θελω και ας ερθει και ο Μαρινακης με το Τζιγγερ.
    Αντε σας αφηνω τωρα γιατι εκανε τη γυρα του και ειναι η σειρα μου τωρα...χικ

    Αυτοι ειναι στην ΑΕΚ και αυτοι ειναι που θα μας σωσουν.
    Και μετα απορουν γιατι πανε λεει μονο 5000 στο γηπεδο και ο κοσμος τους σιχαθηκε!!!

    Εγω στη θεση σας θα πανυγηριζα που υπαρχουν ακομη 5000 που χαλανε τα λεφτακια τους, τρωνε το κρυο για να σας πληρωνουν και να βλeπουν τους Κοντοεσιαλμαδες και τους πατερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 12:41

    DIMI, όντως, χθες το ζουμί ήταν οι παρεμβάσεις του Σταθάκου. Τα λοιπά ήταν απλά κουβέντες για μούτσους. Και μετά απορούν κάποιοι γιατί το κίνημα του καφενέ έχει γιγαντωθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το κορυφαιο βεβαια ηταν το σημειο που ο Ξενιαδης ελεγε ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ.
    Αμα εγω δεν εχω καθαρο μητρωο αν εχω καταδικαστει αν δεν εχω ενημερωτητες κλπ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ-ΕΧΩ ΠΟΛΛΟΥΣ και ειμαστε ΟΚ!!!!

    Και ο δικηγορακος της κακιας ωρας ελεγε ΟΚ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!

    Δωσε εσυ τα 10,250 και βαλε οποιον θες ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ.
    Δε πα να σαι εσυ οτι εισαι?


    Ετσι απλα γραφανε την ΕΕΑ που ξεκαθαρα αναφερει καποιους ορους, φανταζωμαι ετσι για το τυπικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΕΚ οπως Ελλαδα δε λεμε Γιωργη;
    Θα προσπαθησουν να παρουν δανειο με εγγυηση της μελλοντικες απολαβες.
    Οπως κανουν και τα δυο απο-κομματα που παιρνουν δανεια απο τραπεζες με εγγυηση τα μελλοντικα ποσοστα στις εκλογες και τις κρατικες τους επιχορηγησεις,προεξοφλοντας ετσι ακομα και τα εκλογικα αποτελεσματα. Ψηφιζει κανεις; Δεν γαμιουντε ολοι μωρε. Μπανανια.

    Το ειπε και δικηγορος του Αδαμιδη και πριν του κοντου (και οχι της ΑΕΚ οπως σωστα λεει και ο ιδιος. Πραγμα που σημαινει οτι τα συμφεροντα που υπηρετει και υπερασπιζεται ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να εφαπτονται αυτων της ΑΕΚ)

    "Οπως και η Ελλαδα,ετσι και η ΑΕΚ πρεπει να ζεισει με αυτα που της χρωστανε και αυτα που εχει λαμβανειν".
    Ποια θα πρωτοπεθανει δεν ξερω. Συνηθως πεθαινει πρωτα η μανα και μετα το παιδι απο ελειψη τροφης.
    Παντως σουμπιτες θα πανε. Το πιανο πηγε μαζι με τον Τιτανικο στον πατο. Ακομα και αν η γερμενη ορχιστρα επαιζε.
    Ειτε "Ave Maria" ειτε Καζατζιδη.
    =============================

    Nα θεσουν χορηγους στον Παρθενωνα. Και οχι μονο. Σε ολα τα αρχαιολογικα κεντρα. Δελφοι,Επιδαυρος κλπ." Ταδε εφη ο αμπλαουμπλας Γιακουματος και η Ξιαφα η γνωστη του Τ.Τ και των cds.
    Αντι να ειναι φυλακη και εξορια,κανουν προτασεις.
    Δηλαδη λενε.: Αφου ειμαστε αχρηστοι εμεις να εκμεταλευτουμεοτι εχουμε,θα ηταν φρονημο να το παραδωσουμε στα χερια εεινων που ξερουν να πουλανε και να ξεπουλανε,ετσι ωστε να παιρνουμε και εμει και ενα ποσοστο απο τα κερδη.

    Βεβαια,αν τους ρωτησει κανεις αν θα εβαζαν μια ταμπελα μιας φαρμακευτικης εταιρειας στο κουτελο της μανας τους, η αν το παιδι τους ανετα θα μπορουσαν να το βγαλουν στα φαναρια αν τους εξασφαλιζε καποιος ενα σταθερο εσοδο απο αυτα,τι θα εκαναν; Μαλλον δεχονταν.
    Προκειται για τους ξευτυλισμενους,τους ανικανους και ταυτοχρονα γελοιους.

    Τι ειναι αυτο το οποιο μας κανει να λεμε οχι,ακομα και αν ξερουμε οτι με τον θανατο ενος παιδιου της οικογενειας, η με την προαγωγη της κορης στην Συγγρου,θα μπρουσαμε να εξασφαλισουμε μερικα χρηματα ωστε να τρεξουμε τις αναγκες μας;
    Τι ειναι αυτο το οποιο καθιστα αδυνατη ακομα και την σκεψη οτι με την πωληση ενος παιδιου,μπορουν καλιστα να ζησουν-εστω για ενα διαστημα-καλα τα υπολοιπα μελη;
    Γιατι αρνουμαστε,ακομα και στη σκεψη να κανουμε πορνοταινια γαμωντας τις κορες μας,ενω αυτο θα μπορουσε να αποφερει σιγουρα καποιο καλο κερδος;

    Ειναι η κοκκινες γραμμες αναμεσα στα διποδα και τα τετραποδα.
    Ειναι ολα αυτα που λειπουν πανω απο το πετσι των Ξιαφαδων, των Προβοπουλων, των ΓΑΠ,ολων γενικα των αλητων αισχιστου ειδου, οπου αντιλαμβανονται την οποια αντισταση,σαν οπισθοδρομιση και την καθε ηθικη αναστολη σαν φραγμο στον αγιοποιημενο ανταγωνισμο.

    Πουλα την μανα σου,το μνημα της,τα νεφρα της κορης σου ρε αχρηστε Γιακουματε.
    Αν δεν μπορεις να τα θρεψεις και να τα συντηρησεις. Κανε εσυ πρωτα αυτα,δωσε το καλο παραδειγμα και κατοπιν βλεπουμε για τους Παρθενωνες.
    Αληταμπουρα που νομιζεις οτι εισαι κατι αλλο εκτος απο ενα κωλοπανο.

    Αποψηλωμενοι, γδαρμενοι απο οτιδηποτε ανθρωπινο, αποστεωμενοι ηθικα, ξεφραγοι κυναιδοι,αιμομικτες, ενδογαμιδες,εχουν παρει τα ηνια.
    Οποιος και οτι αντεξει,αντεξε.
    Kalo kouragio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 14:04

    Σπάει η ΟΜΕΡΤΑ? ΜΕΤΑ το σαγόνια τα λέει ο γιδό (από παιδί, από τρελό και άνθρωπο της νύχτας ακούς καμιά αλήθεια πια?):

    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128919329

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 15:57

    Έλα μου που μετά τη χθεσινή δικηγοροπαπαριά του οικονομόπουλου και μετά την "επίσκεψη" του Ξενιάδη στη ΓΑΔΑ και στο πατσατζήδικο "αυτόφωρο", ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΦΩΤΗ ΚΑΙ ΛΑΔΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΜΙΔΙΑ, ο κόσμος έχει πάρει ανάποδες με την ΠΑΡΟΥΣΑ "διοίκηση" και...το μέρος του Ξενιάδη. Αλλάζουν οι επικοινωνιακές ισορροπίες....και το τρελολαμόγιο βγαίνει από πάνωωωω...
    Θα μου πεις, λες και οι "πωλητές" είναι τίποτις παρθένες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιωργο ακου το στορυ και πως θα παει οπως ειναι στημενο μεχρι και σημερα:

    Η δουλεια με τον Ξενιαδη θα χαλασει. Ειτε απ ευθειας ειτε μεσα ΕΕΑ ειτε λογω καψιματος. Εκει παει.

    Ο οντοτητας θα εξφανισθει προς τα τελη του μηνα για να ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΡΘΕΙ μετα την ΓΣ.

    Στην οποια ΓΣ οι μετοχοι θα.... δανεισουν την ΠΑΕ ΕΝΤΟΚΑ με εγγυηση τα λεφτα του Ψωμιαδη.

    Ετσι θα κυλαει το παραμυθι με καποια εναντι, ο ψευτης θα παραμεινει προεδρος, οι μιζες και το ΞΕΠΛΥΜΑ θα συνεχιστει ειδικα τωρα που στο τελος της σαιζον σχεδον ολο το ροστερ αποχωρει.

    Που σημαινει χαλαρα 15-20 συμβολαια εκ νεου...
    με τα αναλογα τηλεοπτικα που θα δωθουν ως εγγυησεις και τα αναλογα UEFA εσοδα.

    Θα πασπαλισουμε με οντοτητα και διαφορους απιθανους ανα μηνα και καλος το καλοκαιρακι.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ.

    Θα βρεθουν και Sabbanci και αραβες και ομορφαντρες και οτι θελεις.

    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ STATUS QUO.

    AYTO ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    Η μονη δραστικη λυση ειναι ομαδικη προσφυγη ΠΡΙΝ την ΓΣ απο τους παικτες. Για να μην προλαβουν ΟΙ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ να αλλαξουν κατι.

    Ειναι μπολικοι που εχουν τα χαρτια ετοιμα για καταθεση στις 19.

    9 μερουλες ειναι για να δουμε..

    ΥΓ Ο στρατος ειπε οτι λεει ενας νοημων ανθρωπος.
    ΥΓ 2 ο ΜΠΙΧΛΗΣ ελυσε το προβλημα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 800. Αυτο ειναι το θεμα. Και ας τα δωσει ΟΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 16:38

    Κι εγώ έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ το βλέπω.
    Το καλό είναι ότι πια το βλέπουν αρκετοί. Πλήν των anonymon φυσικά και των "τον παππά και τα μάτια μας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καπως ετσι βλεπω και εγω το επομενο διαστημα.
    Με σχεδιο το "μη σχεδιο".
    Εχουν υπ'οψην τους τις επερχομενες προσφυγες και νομιζω οτι 2 μυρια απο καπου θα τα δανειστουνε, για να τα μοιρασουνε στους διαμρτυρομενους της ΠΑΕ και στους παικτες.
    Που θα τα βρουν; Δεν ξερω. Ισως ψησουν κανενα μετοχο. Ισως τα ζητησουν δανεικα απο τον ιδιο τον γιο του Ψωμιαδη. Γιατι να μη τους διευκολυνει,εαν καποιος διακανονισμος αργοτερα οφελησει και τα δυο μερη;

    Βεβαια χρειαζονται πολυ περισσοτερα μεχρι το κλεισιμο της αγωνιστικης χρονιας. ακομα 5 τουλαχιστον. Που θα τα βρουν αυτα παλι;
    Ελα μωρε...λες και δεν ξερεις. Με την μεθοδο " we will see" Ασε να δουμε πως την σκαπουλαρουμε εως το Πασχα και κατοπιν βλεπομε.

    Επισης συμφωνω με τον Γιωργη οτι επικοινωνιακα το εχειχασει η πλευρα "διοικηση" το παιχνιδι.Ακομα και με αντιπαλο ενα απλυτως αφερεγγυο ατομο.

    Οταν σουρεις ενα καρο χαρακτηρισμους στον επιδοξο αγοραστη,τον ειρωνευεσαι,ανασειρει εγγραφα που πιστοποιουν,η καταδεικνυουν τις μη δυνατοτητες του και τις σχεσεις του με τις εφοριες και τις φυλακες ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ λες "αν τα δειξει θ παμε καροτσακι και η ΠΑΕ θα ειναι δικη σου στις 3 Φλεβαρη" ε αυτο ειναι Η γελεοιοτητα. Μεσω της οποιας φευγεις πανω ακομα και ποα τον Ξενιαδη.
    Γινεσαι καταγελαστος. Ποιος να σε παρει στα σοβαρα οταν δειχνεις με ποιον τροπο αντιλαμβανεσαι την προστασια της ΠΑΕ και πως εξασφαλιζεις τα συμφεροντα της,οταν καλεις τον-κατα τα λεγομενα σου- καταχραστη,κλεφτη,υποδικο- να δειξει τα χρηματα και να παρει την ΠΑΕ αυριο το πρωι.

    Ακομα και να ξερεις οτι δεν τα εχει και μιλας εκ του ασφαλους,αυτο δεν ειναι θεση. Δεν ειναι υπερασπιση. Ειναι γελοιοτητα μεγιστη. Ακομα και ετσι,συνεχιζεις να εχεις συνομιλητη σου εναν αγυρτη και εισαι ακομα ομοτραπεζος ενος τσαρλατανου;
    Δεν φερνεις ποτε στο ιδιο "υψος" τους παλαβιαριδες γραφικους η ΤΑ λαμογια με την ΠΑΕ-η οποια ΔΕΝ ειναι μονο μια εταιρεια, ΒΛΑΚΑ ΔΙΚΗΓΟΡΕ που βρηκες βλακωδεστερο εσου,τον Τροχανα, για να δειξεις το "μεγεθος" σου.

    Ριχνεις την ΑΕΚ στους βουρκους των Ξενιαδηδων απλα για να καταδειξεις οτι εκεινοι ειναι οι αφερεγγυοι;
    Δυο-τρεις ακομα να βρεθουνε σαν και δαυτον και να γινουν "συνομιλητες σας" και η ΑΕΚ θα ειναι πλεον ενα επιθεωρισιακο νουμερο στο Δελφιναριο.

    Μιλαμε για καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 17:46

    Απορία: Ο Ξενιάδης χρώσταγε στο μούτσο 10.000 ευρώ και πήγε μέσα. Το αγαμίδι που χρωστάει 40+ μύρια που έπρεπε να είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2012 17:53

    Απορία 2: Καλά, ο Ξενιάδης είναι λαμόγιο και αφερέγγυος. Το να τον σκυλεύεις έτσι και να βγάζεις τη φωτογραφία του δαρμένου και ξεσκισμένου στα ΜΜΕξαπάτησης τιμάει τους κύκλους που την βγάζουν? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΕΚΤΖΗ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΑΡΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ?
    Ρε εδώ μιλάμε ότι την ομάδα την διοικεί ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτοι ειναι οι "μαγκες", Γιωργη.
    Οταν βρουν κανενα "Ξενιαδη" του αλλαζουν την παναγια.
    Ενω τους γαμουν οι ΔΟΛ,οι ΣΕΒ,οι Ρουσοπουλοι, οι Ακιδες οι Μαντεληδες. Και περιμενουν στην ουρα να παρουν καμια επιδοτηση η διαφημιση ωστε να
    "κλεισει το θεμα".
    GARGARA PRESS.

    Με κεινα και με τα αλλα "χαλασε" και η παραπανω αναρτηση που ειχε σαν κυριο θεμα την πριμαντονα του Μεγαρου. Που σκυφτος-σκυφτος εκαταφερε να αναρη-χυθει στο απειρο της διαπλοκης.
    Και πριμοδοτησαν και με μια-ακομα 100αρα το μεγαρο μουσικης οπου στα φουαγιε κανονιζονται τα ραντεβου καθε ειδους. Και κανουν αερα με το φυλλαδιο του προγραμματος οι κυριες των πουστιδων.

    Καθε πουστης εχει τον φερετζε του. Ο παρπανω,προτιμησε τον φερετζε του Mozart.
    Ακουγε και στο χωριο του αριες, ο πεινασμενος.
    Αιφνης το σκατοχωρι των Αθηνων απεκτησε μαικηνες,με την τσεπη του κρατους.
    Καρναβαλοι.
    Αντε να κοψτε τα νυχια στα ποδαρια,τιναχτε και τα χωματα απο τα αυτια και μπειτε ωρε να παρουιασετε την νεα συμφωνικη του Χορστ Ραιχενμπαχ.

    Οι ιδιοι λαδεμπροι,οι ιδιοι "κουκουλες" και τοτε,το 40, οι ιδιοι και τωρα. Τι αλλαξε; Τιποτα Μονο τα νομισματα αλλαζουν που και που.
    Αλλα τι μας νοιαζει; Μηπως υπαρχει καθως πρεπει "Λαμπρακης" που να εχει χαρτονομισματα;
    Χο-χο-χο.
    Χερουλια απο αλαβαστρο και τζαμακι απο κρυσταλο Βοιμιας στην κασα.
    Για να ειναι ΚΑΣΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάμε για το ΑΦΜ του θρασυβουλα;;
    Α ρε λαμογιο θα έρθω στο γήπεδο μόνο και μόνο για να σε πάρω στο κυνήγι
    Κέρατα κλεφτοκοτα ξεφτιλισμενε
    Είσαι με διάφορα το μεγαλύτερο νούμερο που χει περάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. για τι πραγμα μιλας Dimi; Τι εκανε παλι το καιναρι μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παίζει πτώχευση και ΑΦΜ θρασυβουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή