Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΓΕΛΟ

          Μεγάλο τραγούδι. Από τον αθάνατο Στράτο Διονυσίου. Πόσες νύχτες δεν το είχαμε ακούσει και πόσοι δεν φέρανε το αργόσυρτο, σχεδόν επιτραπέζιο, ζεϊμπέκικο. Για έναν έρωτα μίλαγε το τραγούδι και φυσικά έπεφτε στον γνωστό μέσο όρο του Έλληνα, που το έχει το DNA του να διασκεδάζει κλαίγοντας. TA TARGET GROUPS HTAN ΓΝΩΣΤΑ. Μαλάκας είναι ( ήταν ) ο στιχουργός; Και χαρούμενος νάσουν αφού η σχέση πήγαινε καλά, να μην το τραγουδήσεις;


         Κι εμείς για έναν έρωτα μιλάμε. Παιδική ασθένεια, ανίατη. Την ομάδα μας. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Βασιλεύουσα ήταν η Κωνσταντινούπολη. Οκ. Όμως εκεί έδρευε ο αυτοκράτωρ. Η ΑΕΚ ήταν και είναι, η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ ( και με την παλιά ορθογραφία μάλιστα ). Άντε και η ΘΕΑ :
                                             " Νάτη, νάτη, έρχεται η θεά,
                                               απόψε θα γαμήσουμε του θρύλου τα μουνιά. "
             Και η ΑΕΚ, σαν κυριότερα ιδέα αλλά και ρεαλιστική προσφυγική άμαξα, δεν έχει να κάνει τίποτα με το τραγούδι του Διονυσίου, αλλά ούτε και με αυτούς που την διοικούν ή την συνδιοικούν ή την εκπροσωπούν στα διάφορα καταγώγια που ( sic ) ονομάζονται επιτροπές, λήγκες, ομοσπονδίες, φυλλάδες ή τηλεοπτικά κανάλια. Όλα αυτά είναι μέσα προπαγάνδας για τους σημερινούς χαχόλους που τυγχάνουν μάλιστα να ζουν κατά πλειοψηφία στην χώρα του ήλιου. Εδώ που αποδείχθηκε, και θα έπρεπε να αποδεικνύεται, η διαφορετικότητα της σκέψης - όπως παλιά η ψυχιατρική φιλοσοφία ( πόσοι ξέρουν τι σημαίνει η λέξη φιλοσοφία; ) - αλλά και η χρήση των μέσων όταν υπάρχουν. Και προσοχή: Δεν μιλώ πουθενά για δημοκρατία, αφού είναι γνωστό οτι ο ΚΡΑΤΟΔΗΜΟΣ είναι αυτός που κάνει πάντα τα δικά του.
            Κι αν πούμε οτι σήμερα η Ευρώπη ΔΕΝ έχει σοβαρούς ηγέτες ( που τι αμφιβολία να υφίσταται; ), κι αν την πορεία της ηπείρου την ακολουθεί και η Ελλάδα λογικά, στο έλασσον υποσύνολο της κοινωνίας ( το ποδόσφαιρο ) αλλά και σε μια ομάδα που δεν είναι στην πρώτη γραμμή των επίπλαστων τίτλων, ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΞΩ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ; Εδώ μέχρι και τον Χριστό, όταν τον βγάλανε από τον τάφο, τον αλείψανε μύρα. Καταλαβαίνετε γιατί.
            Κι αν δεχθούμε οτι η ΑΕΚ είναι διπλή προσωπικότητα, δηλαδή και επαγγελματική αλλά και ερασιτεχνική ( θεάνθρωπος κατά τους πιστούς αλλά κι όλους όσους ασχολούνται με τα αθλητικά για όλες τις ομάδες) , ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ:  Γιατί υφίσταται αυτός ο νόμος του 90-10; Γιατί πρέπει να δίνει ο επαγγελματίας στον ερασιτέχνη λεφτά; Γιατί πρέπει ο ερασιτέχνης να περιμένει λεφτά από κάποιον με τον οποίο είναι θεωρητικά αντίθετος σαν κίνητρο; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ, το λέει ο νόμος. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ, είτε στον επαγγελματισμό είτε στον ερασιτεχνισμό, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ;
           Να μην ξεφύγω όμως. Έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με αυτά. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ, ειδικά αν ρωτήσετε άνθρωπο που δεν ασχολείται καθημερινά με τα αθλητικά, δηλαδή άνθρωπο που απλά γνωρίζει τι συμβαίνει στην χώρα απλά πληροφοριακά. Όπως είμαστε όλοι μας σε σχέση με την κοινωνική διάρθρωση της Ιαπωνίας ( παράδειγμα είναι αυτό ). ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ  ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ, και κύρια στιχουργεί μελοποιώντας τις πράξεις τους.
           Πράξεις δηλαδή βδελλών. Που κόλλησαν στο σώμα της ΑΕΚ, επειδή είναι γωνιακό μαγαζί. Και δουλεύουν τον κοσμάκη. Ο επαγγελματίας με τους χιλιάδες επενδυτές και τα λεφτά του Ψωμιάδη κι ο ερασιτεχνης που δεν είναι ικανός να κινητοποιήσει τον ρομαντισμό ( λογικό αυτό ) και είναι με το χέρι προτεταμένο σαν τυφλός λαχειοπώλης στην Ομόνοια. Που σε λίγο θα θελήσει να μας πει οτι έγινε τέτοιος επειδή έχει στάση ζωής την τύφλα και δεν θέλει να βλέπει μην τυχόν και τον εκμεταλλευτεί το κράτος και δεν του δώσει επίδομα αναπηρίας.
            Τι μαλακίες είναι όλα αυτά. ΒΟΜΒΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Κι είναι καλό να την βάλουμε μόνοι μας με την διάθεση της αυτοκάθαρσης και με ελεγχόμενες απώλειες, παρά να την βάλει η τρόϊκα που δεν πολυενδιαφέρεται για τους επίγονους. Και δεν είναι πουθενά περίγελος η ΑΕΚ σε πιο κάτω κατηγορία. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ 2004 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΚΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ, ή θα μιλάει, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ. Διότι σήμερα έχουμε χάσει κι αυτό: ΡΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. Κοπρέντος αμίγκος παρά σιέμπρε;
              Υγ. Χρήματα στην ερασιτεχνική δίνω ( δηλαδή την συνδρομή μου ), διότι είναι στη μνήμη του πατέρα μου. Και την ώρα που πέθαινε, ορκίστηκα σε αυτό. Φυσικά με προβληματίζει το πώς ερασιτέχνες εισπράττουν αμοιβή που ευσχήμως ονομάζεται οδοιπορικά. Δεν ασχολούμαι με αυτό. Ο ΟΡΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΓΜΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΥ. Θα το άλλαζα; Φυσικά. Γιατί; Τα είπαμε. Και μόνο οτι περπατάω ή παίζω μπάλα με τα παιδιά, φορώντας ρούχα της ΑΕΚ, το λέει μόνο του. Διότι εκείνη την ώρα είμαι ερασιτέχνης και κινητή διαφήμιση ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ από το να πληρώνομαι.

78 σχόλια:

  1. "Στα πιο αθλια απ'τα χρονια, ο κοσμος θα φτασει στο σημειο να κυβερναται απο κατωτερους του" Πλατων.
    Ουτε καν απο ομοιους του δηλαδη,που ειναι και το αναμενομενο.
    Αθλια χρονια ζουμε και ασφαλως δεν ειναι τυχαια η ομαδικη παρουσια των Μπερλουσκονιδων,των Θαπατεριδων,των κοντοπουτανων Σαρκοζιδων.
    Πλανωδιων καραγκιοζιδων δηλαδη,απλα με ακριβα κουστουμια.

    Επομενως,μια χαρα εχουμε και εδω εναν μισοχαζο που χανεται στη θαλασσα με το κανο,η εναν μυξιαρη τραπεζιτη,εναν Καρατζαφυρερ "απεξω εμφανηση και απο μεσα ανεση" και εναν χοντρο αηθη φαφλατα που "σπουδασε" το Συνταγμα για να το βιαζει καλυτερα απο καθε αλλον.

    Επομενως-ξανα- μια χαρα εχουμε απομεινεικαι εμεις με εναν κουνιστο γραφικο δικηγορο που θα λεει στους γκομενους "ειμαι προεδρος στην ΑΕΚ μωρη",εναν Μπιλαρο ξεφτυσμενο,ξεπερασμενο και απολυτως περιττο,ενα κογκλαβιο της συμφορας που παριστανει τον κινητηριο μοχλο σε ενα ακινητοποιημενο καρο, εναν παστωμενο μπακαλαο που καθε 25 Μαρτιου κρυβεται γιατι κατι εχει ακουσει για το εθιμο της επετιακης μπακαλιαροκαταναλωσης και ενα ρεταλι-ροστερ το οποιο ειναι τα αποκαιδια ενος μοτελ,το οποιο καποτε φιλοξενουσε προσωπικοτητες και σημερον εγινε οικος ευρεσης φτηνου ερωτος.

    Δεν ειναι προβλημα λοιπον μονο της ΑΕΚ.
    Μια υγειης ομαδα,ενας υγειης οργανισμος,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΑΚΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΣΘΕΝΟΥΝ ΒΑΡΕΩΣ. (εκτος και αν το οργανο αυτο ειναι ο γαυρος, ο οποιος ανθησε και συνεχιζει ακαθεκτος μεσα σε χρονια αρρωστα και φυματικα. Ποσο υγειες και φυσιολογικο μπορει να ειναι αυτο;)
    Υπαρχει καμια "Λοκομοτιβ" σημερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα-με την ευρυτερη αλλα και την ειλικρινοτερη εννοια- ο γαυρος ειναι που πασχει και οχι η ΑΕΚ.
    Η ΑΕΚ-ειχαμε πει ξανα-ειναι το θερμομετρο. Η αληθινη ενδειξη.

    Αν λοιπον η Ελλαδα πρεπει να κυριχθει σε "D" σκετο, δηλαδη χρεωκοπια επισημη,κατι το οποιο δεν ειναι και τοσο τραγικο αφου ηδη εχει χρεοκωπισει εδω και χρονια και να επανεκινησει με αλλους ορους και προυποθεσεις,γιατι θα πρεπει να αποκλειστει απο αυτην την εξελιξη και ο τροχος "ΑΕΚ" ο οποιος ειναι αναποσπαστο μερος της.

    Εαν θελουμε να δουμε τις αντιπροσωπευτικες ομαδες της χωρας,σε περιοδους ψευτικης αναπτυξης,κιβδηλης ευρωστιας και ψευτικων στοιχειων της,τοτε πρεπει να τις αναζητησουμε στα αλλα δυο καταστηματα. Στον Πειραια και στα "Ανακτορα".

    Οταν η Ελλαδα πρεπει καποια στιγμη να πεταξει τα δανεικα του βεστιαριου και να αποκαλυψει τις πραγματικες πληγες της,τοτε δεν γινεται η ΑΕΚ,που συμπερπατα μαζι της, να δηλωνει "ανακαμψη", "ανανηψη", "σωτηρια" "μεσσιανικες λυσεις" και αλλα φαιδρα τα οποια ειναι κοντρα,ειναι εναντια στην φυση και την μοιρα της.
    Θα πορευτουν αγκαλία.
    Μαζι θα δειξουν πληγες. Μαζι θα δακρυσουν. Μαζι θα κανουν τους απολογισμους τους. Μαζι θα σηκωθουν.

    Οι μνημονιακοι θεατρινισμοι, οι σωτηριολογικες φανφαρες, οι μεσσιανικες επιγραφες στα κουτελα απελπισμενων,ειναι γελοιο θεαμα.
    Οι μονοι που "πιστευουν" οτι κατι γινεται,ειναι οι "Παπαδιμοι" και οι Αδαμιδιδες" της υποθεσης.
    Αυτοι δηλαδη που πληρωνονται για να βαφτησουν το σφαξιμο σαν "εγχειρηση".

    Οταν δεν θα υπαρχει χωρος για Παπαδημους και Αδαμιδηδες,τοτε,ναι,ισως κατι να μπορουμε να περιμενουμε.
    Μεχρι τοτε ας κρατησουν τις "σωτηριες" για παρτυ τους.
    Ειτε τις λενε "IMF", ειτε "Κασογκι".
    Ακου "Κασογκι". Να σου σειρω ενα κασονι ρε μαλακα.

    Οταν κοροιδευεις τον θανατο και του βγαζεις γλωσσα,μονο τοτε μπορει να παψει να ασχολειται μαζι σου.
    Οποτε μη φοβου "Συνελληνες" (που λενε και οι πατριδοκαπηλοι).
    Ειναι παραλογο να φοβαται να πεθανει ξανα ο πεθαμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριοι,
    ΔΕΝ γνωριζω την νομμοθεσια και τι γινεται για Δ εθνικη η πως μπορουν να μηδενισουν τα κοντερ.
    Δεχωμενοι 2 πραγματα ομως μπορουμε να μιλησουμε εστω θεωρητικα.
    1) ΟΣΟ υπαρχει η κατασταση αυτη ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ και σια θα ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ στη πλατη της ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ να τους νοιαζει φυσικα ουτε η ομαδα-εταιρεια ουτε τιποτα. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ σιγα μη τους νοιαζει τους ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΥΣ η ομαδα.
    2) Η ΑΕΚ (οπως και αλλες ομαδες π.χ ο Ηρακλης η ο Νιονιος) εχει δυναμικη. Αρα κοσμο αρα εσοδα. Αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο. Η δυναμικη της ΑΕΚ ειναι 3025-40 χιλιαδες ΜΟΝΙΜΟΙ στο γηπεδο.

    Οσο το status quo ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ αυτο δεν υπαρχει.

    Σεπεριπτωη που μηδενισει (με οποιες επιπτωσεις φερει αυτο) ι κοσμος ΑΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ θα επιστρεψει.

    Λυση?
    1) Κααγραφη των πραγματικων χρεων. ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΟ δεν μπορει να ζησει
    2)Μετακομιση ΑΜΕΣΑ στη ριζουπολη, για να παιρνεις ματσακια σαν το χθεσινο (αρα βαθμους αρα λεφτα)
    3) Τεχνικος διευθυντης που θα εχει ενα minimum 50% επιτυχια στο ροστερ (Ιβιτς-Τσιαρτας κλπ) ετσι ωστε να μπορεις ΚΑΙ να εχεις ενα σοβαρο ροστερ σε 3 χρονια ΚΑΙ να πουλας ενα βιερινια σκοκο σωκρατη ανα τριετια
    4) Ρεαλιστικα εσοδα: τιμες εισητηριων (δεν γινεται να θες σημερα 120 ευρω για μια τριμελη οικογενεια να δεις ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ), σοβαρες χορηγιες (ας αφησουμε το κομπολογαδικο στα κομπολογια) και εσοδα απο εκει που ρεαλιστικα μπορουν να ερθουν (χασαμε 3 εντος εδρας = 3χ140= 420 χιλιαρικα ΜΟΝΟ απο την UEFA φετος επειδη δεν μας ενδιεφεραν τα ματς με καποια λοκομοτιβ και καποια στουρμ)
    5) Στελεχωση απο ανθρωπους ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ τη δουλεια τους. Το πρωτο πραγμα που εκανε ο Abramovic ηταν να παρει τον Kenion εμπορικο διευθυντη ανεβαζωντας τα εσοδα του κατα 200 εκκ ΛΙΡΕΣ το χρονο..
    Τα 3Κ και οι παρατρεχαμενοι Αρναρ ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ κανονικα
    6)Αποκατασταση ΣΧΕΣΕΩΝ με τη Λιγκα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να πλακωνεσαι με το βαγγελα (που ηταν ο μονος που σου εδωσε το γηπεδο του να παιξεις με τη Χαρτς και να μη χασεις 5 εκκ) και τον Πιλαφιο και να εισαι μονιμα στη μπουκα απο ολες τις μεριες. Δε λεω να εισαι παρατρεχαμενος αλλα να υπαρχει ενας σεβασμος και μια υποσταση.
    7) Ξεκαθαρισμα με τα μαλακισμενα της οραγνωσης. Οποιος θελει να εχει αποψη στην αεκ να εχει και την αναλογη συμμετοχη με τη τσεπη του. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ..

    Αυτα για αρχη και βλεπουμε...

    ΥΓ ΤΑ χωσιματα στον καραγκιοζη ειναι λιγοτερο για την ασχετοσυνη του και περισσοτερο ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του στο καρναλαβο. Αμα σεβεσαι τον εαυτο σου δεν επιζητεις σχεση ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ. Οσο για το καθε γυφτακι οταν ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ σε ανανεωσεις (πριν 3 μηνες) ΗΞΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ εχεις να κανεις. Οταν ο καθε ΚΑΛΑ-ΚΑΡΛΟΣ-ΓΚΟΥΝΤΙ κλπ ερχοντουσαν ΑΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Τα υπολοιπα ειναι my ass...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΑΕ προχτες περιμενε 1εκκ και πηρε 700!!
    Χασανε 300 χιλιαρικα (100 εκκ δραχμουλες..) γιατι δεν μπηκαν στο κοπο να δουν την αγωγη χουαν φραν ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ.

    και το εμαθαν ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ!!!

    Τοσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΕΜΕ!!

    Θες και αλλα?

    Αυξηση εισητηριων για να καλυπτωνται τα προστιμα απο τους εξυπνακηδες.
    τα εσπασε το παρεακι σου κ.ΔΧ και χρεωθηκαμε 1εκκ? οκ

    Αυξηση σε ολα τα εισητηρια στο πεταλο στα επομενα παιχνιδια μεχρι να καλυφθει το ποσο. Θα δινεις 5-10-20 ευρω ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ Κ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕΤΑ ΑΝ ΤΑ ΣΠΑΣ και πληρωνουν αλλοι..

    Τουρνικε στις θυρες και ελεγχος με scanner. Σιγα το εξοδο! Εδω ειχαν βαλει στο αχουρι της Αλεξανδρας τουρνικε ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?
    Ποσο κανουν 20 τουρνικε? 2 χιλιαρικα το ενα?

    Παμε παρακατω.

    Ο τσιαρτας πουλησε τον βιερινια 4,5 εκκ. Δεν εβγαλε ΝΟΜΙΜΗ προμηθεια 10%-20%??

    και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!

    Εμεινε στο μπαοκ το υπολοιπο??

    Γιατι να μην γινει ΝΟΜΙΜΑ και σε εμας και να ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ το ροστερ μας?

    Θες και αλλα?

    κανε ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ της ομαδας.

    ΦΩΝΑΞΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 3 ομαδες τελη αυγουστου απο εξω να κανεις ενα τουρνουα. Φωναξε την Λοκομοτιβ τη μπενφικα και την λιβερπουλ.

    Να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ την ομαδα σωστα και να εχεις και ΧΑΛΑΡΑ 30.000 εισητηρια που με ενα 20αρικο θα σου αφησουν 500-600 χιλιαρικα.

    ΟΣΑ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΣΜΑΕΛ που τα μισα να εβαζε απο τον μπελεκ και το γκουντι θα ειχες ΧΑΛΑΡΑ 6 ΠΟΝΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ.

    ΑΙΝΤΕ ΓΙΔΙΑ που μονο προεδρους θελετε να σας λενε και δεν μπορειτε οχι ομαδα αλλα ουτε περιπτερο να τρεξετε...

    Ο ΡΟΥΛΗΣ κουβαλησε τη ΜΠΟΚΑ και εκανε sold out..

    Απλα πραγματα που για εμας ειναι επιστημη.

    Και τρεχουμε στο κουγια για 30 χιλιαρικα να κανουμε προετοιμασια με το λεωφορειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Ιανουαρίου, 2012 00:17

    Τώωωωρα DIMI μου...είναι πια αργά...
    Σε όσα λες σμφωνώ 100% και γιατί όχι. Είναι ΛΟΓΙΚΑ πράματα.
    Αλλά το αγαμίδι και οι νταβάδες του, ο μπακαλιάρος και τα 3Κ (όπως οι 3 Κώλοι) αρκούνται σε οντότητες, πύρινες ανακοινώσεις, εκποιήσεις και τατσιμιτσικώτσι με τον τζούφιο.
    Οπότε πάμε Δ' και θα αποδειχθεί ότι είναι πραγματικά διαφορετικό να είσαι ΑΕΚτζής.
    Πάντως κάνω μία πρόβλεψη: Το ενδεχόμενο της Δ' ΔΕΝ θα παίξει, διότι ένα κάρο ομάδες θα πρέπει να πέσουν μαζί με την ΑΕΚ. Ήδη ο Άρης και ο ΟΦΗ εκδηλώθηκαν, είναι κι άλλοι. Πιστεύω ότι το γιουνάν μπεηλίκ θα εφεύρει μία διαδικασία "εκκαθάρισης" με αποβολή από ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρεαλιστικα εσοδα: τιμες εισητηριων (δεν γινεται να θες σημερα 120 ευρω για μια τριμελη οικογενεια να δεις ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ)

    --------------------------------------------------------

    posa xronia exis na pas gipedo re bzile?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκαθαρισμα με τα μαλακισμενα της οραγνωσης. Οποιος θελει να εχει αποψη στην αεκ να εχει και την αναλογη συμμετοχη με τη τσεπη του. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ..

    ----------------------------------------------------------

    esi apo pou k os pou exis apoyi?
    k pouse i pae xrostai stin era de xrostao ego sti pae

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουρνικε στις θυρες και ελεγχος με scanner. Σιγα το εξοδο! Εδω ειχαν βαλει στο αχουρι της Αλεξανδρας τουρνικε ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ?
    Ποσο κανουν 20 τουρνικε? 2 χιλιαρικα το ενα?

    --------------------------------------------------------

    pouse bzile...tournike exi to oaka.ala ok esi de to jeris pou ine to gipedo k de se parejigo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιωργο απο την ευρωπη εχεις ΗΔΗ αποβληθει.
    προχτες ο μπαοκ τη γλυτωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στο παρα ενα για να μην παιξει με την ουντινεζε.
    και βγαινωντας ( εξακριβωμενο αυτο) απο το πειθαρχικο ο ζαγορ ηταν ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΜΕΝΟΣ σα το πανι
    το μονο που ειπε:ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ τι σας-μας περιμενει.

    Λες να τον επιασε η καψα να καθαρισει βιερινια-παμπλο και αλλους 3 ετσι αερα?

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να παιξεις ευρωπη του χρονου που να χτυπιεσαι!!!

    παιζεται και η συμμετοχη σου εδω με τους 3 να διαφωνουν προχτες και το μαλακα να μιλαει ΑΝΟΙΧΤΑ για ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ευρωπη αλλα ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΣ και αφηστε μας τουλαχιστον να πουλησουμε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και να παιζουμε με της ακαδημιες...

    ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣ δεν θελει μυαλο να καταλαβεις.

    Καλα μας εκρυψε ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΠΙΛΑΦΙΟΣ ΦΕΤΟΣ (και βοηθησε και ο ακατανομαστος ΠΟΛΥ εκει- ας λενε οτι θελουν για λαικη καταναλωση) αλλα πλεον δεν μπορει να κρυβει αλλο κατω απο το χαλακι.

    Ομαδα που εχει παθητικο μεγαλυτερο απο το κεφαλαιο της ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ..

    και ξαναλεω.

    γνωριζω το βαγγελα καλα εδω και 30+ χρονια λογω ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΙΣΑ ΙΣΑ.

    Ειναι απροβλεπτος ειναι killer αλλα με εμας προβλημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ. και οπου επρεπε μιλησε.

    αλλα αυτα πλεον δεν γινεται να κρυφτουν..

    Το αν ειναι εφαρμοσιμα η αργα ειναι αλλη κουβεντα.

    Οταν εισαι ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ στα σκατα ποτε δεν ειναι αργα.

    Για τον απλο λογο οτι χειροτερα πλεον ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΡΟΥΛΗΣ κουβαλησε τη ΜΠΟΚΑ και εκανε sold out..

    -------------------------------------------------------

    prin ti krisi afta bzile.o skoulikis pige na to janakani me kati peniarol k de gemise oute to ena trito ap to gipedaki tou.

    p.s.gia na mi berdeftis afou den ise k gipedikos to xarilaou ine gipedo sti 8esaloniki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. RE MALAKA ANONYME STA GRAFO STI GLOSSA SOU MPAS KAI KATALAVEIS

    EXO KAMIA DEKARIA DIARKEIAS ONOMASTIKA TOU XILIARIKOU TA TELEUTAIA 12 XRONIA mexri diladi na analavei o malakas

    THES NA STA DEIXO ME ONOMA KAI ARITHMO?

    PROTA PLIROSTE TA SPASPENA SAS ARXIZONTAS APO TO EKKATOMYRIAKI TOU TELIKOU (gia na mi se pao pio piso se kati livadoes klp) KAI META ELATE NA EISPRAXETE

    AINTE NOUMERA POU THELETE KAI LEFTA

    AFOU EISASTE TOSO GAMATOI DEN MPOREITE NA ZISETE MONOI SAS?

    MONO ME LEFTA TON ALLON?

    TSIMPOURIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIMIJan 15, 2012 02:46 PM
    γιωργο απο την ευρωπη εχεις ΗΔΗ αποβληθει.
    προχτες ο μπαοκ τη γλυτωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ στο παρα ενα για να μην παιξει με την ουντινεζε.
    και βγαινωντας ( εξακριβωμενο αυτο) απο το πειθαρχικο ο ζαγορ ηταν ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΜΕΝΟΣ σα το πανι
    το μονο που ειπε:ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ τι σας-μας περιμενει.

    Λες να τον επιασε η καψα να καθαρισει βιερινια-παμπλο και αλλους 3 ετσι αερα?

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να παιξεις ευρωπη του χρονου που να χτυπιεσαι!!!

    παιζεται και η συμμετοχη σου εδω με τους 3 να διαφωνουν προχτες και το μαλακα να μιλαει ΑΝΟΙΧΤΑ για ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στην ευρωπη αλλα ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΣ και αφηστε μας τουλαχιστον να πουλησουμε ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και να παιζουμε με της ακαδημιες...

    ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣ δεν θελει μυαλο να καταλαβεις.

    Καλα μας εκρυψε ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΠΙΛΑΦΙΟΣ ΦΕΤΟΣ (και βοηθησε και ο ακατανομαστος ΠΟΛΥ εκει- ας λενε οτι θελουν για λαικη καταναλωση) αλλα πλεον δεν μπορει να κρυβει αλλο κατω απο το χαλακι.

    Ομαδα που εχει παθητικο μεγαλυτερο απο το κεφαλαιο της ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ..

    και ξαναλεω.

    γνωριζω το βαγγελα καλα εδω και 30+ χρονια λογω ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΙΣΑ ΙΣΑ.

    Ειναι απροβλεπτος ειναι killer αλλα με εμας προβλημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ. και οπου επρεπε μιλησε.

    αλλα αυτα πλεον δεν γινεται να κρυφτουν..

    Το αν ειναι εφαρμοσιμα η αργα ειναι αλλη κουβεντα.

    Οταν εισαι ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ στα σκατα ποτε δεν ειναι αργα.

    Για τον απλο λογο οτι χειροτερα πλεον ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ..

    ----------------------------------------------------------------------

    pesto re a8rope tosi ora oti ise me ton ipopotamo na katalavoume.
    sou protino diarkias sto karaiskaki dipla me tous filous sou.mi fobase den ine opos palia.exoune vali k kareklakia k exi k gomenes na sou lene kalispera.tournike de jero an exi ala kane to kopo k rota to filo sou to vageli pou agapai tin AEK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TOURNIKE GIDI DEN EXEI TO OAKA STIS THIRES

    STI DIKIA SOU POU APEUTHINETE SE ZOA MPOREI, ONTOS DEN EXO PAEI POTE KAI DEN THELO NA PAO

    STIS THYRES GIA TOUS ANTHROPOUS DEN EXEI.

    AINTE POU APOKTISATE KAI APOPSI ME TIS TSEPES TON ALLON..

    XANALEO

    AFOU EISASTE MAGES GIATI ZITATE LEFTA APO KATI POU DEN SAS ANIKEI???

    STO BASKET POU EISASTE MONOI SAS TROMARA SAS POS PATE??


    EINAI KALA STIN A2?

    I PALI FTAEI I PAE??

    XERO FTAIEI O GIAOURTAS POU VARETHIKE NA SAS XARTZILIKONEI KAI NA TON VRIZETE..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1. Ποιός σας είπε οτι στη Δ μηδενίζει το κοντέρ (χρέη)?
    2. Ας συμβιβαστούμε με την ιδέα και αν γίνει το θαύμα η χαρά θα είναι μεγαλύτερη. Σε περιόδους κρίσης όπως αυτη που ζούμε, απείλούνται και πολλές φορές καταρρέουν παραδοσιακοί θεσμοί, αξίες και πεποιθήσεις, που δεν πιστεύαμε ποτε οτι θα συμβεί. Και μάλιστα πολλές φορές ο ανθρώπινος εγκέφαλος αδυνατεί να το συνειδητοποιήσει ακόμα και όταν έχει συμβεί. Δείτε τι γίνεται γύρω μας και μην αποκλείεται τη ζωή σας απο δω και πέρα χωρίς Α.Ε.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. DIMIJan 15, 2012 02:51 PM
    RE MALAKA ANONYME STA GRAFO STI GLOSSA SOU MPAS KAI KATALAVEIS

    EXO KAMIA DEKARIA DIARKEIAS ONOMASTIKA TOU XILIARIKOU TA TELEUTAIA 12 XRONIA mexri diladi na analavei o malakas

    THES NA STA DEIXO ME ONOMA KAI ARITHMO?

    PROTA PLIROSTE TA SPASPENA SAS ARXIZONTAS APO TO EKKATOMYRIAKI TOU TELIKOU (gia na mi se pao pio piso se kati livadoes klp) KAI META ELATE NA EISPRAXETE

    AINTE NOUMERA POU THELETE KAI LEFTA

    AFOU EISASTE TOSO GAMATOI DEN MPOREITE NA ZISETE MONOI SAS?

    MONO ME LEFTA TON ALLON?

    TSIMPOURIA

    ---------------------------------------------------------------

    120 giouro tria isitiria mas egrayes.20 giouro to komati exi sto kedro.pou 8es na katcis esi dipla sto adamidi?
    ena arxidi ixes diarkias tou xiliarikou den ipirxe diarkias tou xiliarikou ti teleftea pedaetia.
    grafis-les k skeftese malakies me proti k kaliteri ta "spasmena mas".egine kana dikastirio k itane enoxi i ORIGINAL gia opia manoura exi gini? jeris an itane px to koropi k den itane o sf tou kiatou pou beni k edo mesa k glifi to avramidi?ektos apo pro8ipourgos-proponitis-proedros-texnikos dief8idis egines k aeropagitis tora? ade me to kalo k planitarxis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. DIMIJan 15, 2012 02:58 PM
    TOURNIKE GIDI DEN EXEI TO OAKA STIS THIRES

    STI DIKIA SOU POU APEUTHINETE SE ZOA MPOREI, ONTOS DEN EXO PAEI POTE KAI DEN THELO NA PAO

    STIS THYRES GIA TOUS ANTHROPOUS DEN EXEI.

    AINTE POU APOKTISATE KAI APOPSI ME TIS TSEPES TON ALLON..

    XANALEO

    AFOU EISASTE MAGES GIATI ZITATE LEFTA APO KATI POU DEN SAS ANIKEI???

    STO BASKET POU EISASTE MONOI SAS TROMARA SAS POS PATE??


    EINAI KALA STIN A2?

    I PALI FTAEI I PAE??

    XERO FTAIEI O GIAOURTAS POU VARETHIKE NA SAS XARTZILIKONEI KAI NA TON VRIZETE..


    --------------------------------------------------------

    janarotao: posa xronia exis na pas sto oaka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. J.PATIKASJan 15, 2012 02:58 PM
    1. Ποιός σας είπε οτι στη Δ μηδενίζει το κοντέρ (χρέη)?
    2. Ας συμβιβαστούμε με την ιδέα και αν γίνει το θαύμα η χαρά θα είναι μεγαλύτερη. Σε περιόδους κρίσης όπως αυτη που ζούμε, απείλούνται και πολλές φορές καταρρέουν παραδοσιακοί θεσμοί, αξίες και πεποιθήσεις, που δεν πιστεύαμε ποτε οτι θα συμβεί. Και μάλιστα πολλές φορές ο ανθρώπινος εγκέφαλος αδυνατεί να το συνειδητοποιήσει ακόμα και όταν έχει συμβεί. Δείτε τι γίνεται γύρω μας και μην αποκλείεται τη ζωή σας απο δω και πέρα χωρίς Α.Ε.Κ.

    -------------------------------------------------------
    yassou jimare patika pextara.se pigena poli sa pexti giafto 8a me sidomos.
    AEK ine k to volei AEK ine k to hadbol AEK ine ola ta a8limata.oti k na gini sto bourdelo i AEK de pe8eni pote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟ την ΠΡΩΤΗ μερα εχω πει οτι ειμαστε οικογενεικοι φιλοι απο τους πατεραδες μας.
    Εσυ τον ηξερες τον Μιλτιαδη?

    Τραβας κανα ζορι?

    ο προεδρος σου (η αλλιως αδελφη) οταν μιλαει με τον κ.Μακη στο τηελφωνο ειναι καλα?
    Αμα παρει (λεμε τωρα) τα 21 απο τον κ.Μακη θα θελετε μεριδιο?
    η δεν εχετε προβλημα επειδη ειναι του Μακη?

    Ποιος συμβουλευε (κατα γιδοπουλο-Ξενιαδη-Σαλιαρελη) τον προεδρο σου την περασμενη εβδομαδα στα τηλεφωνα???

    Οπως ειπε και ο ασφαιρος αρχηγος σας: ας ερθει ι κ.ξενιαδης καιας ειναι και ο σαλιαρελης μαζι του. εμεις τα 800 θελουμε..

    Τα ακουσες αυτα live στην τηλεοραση η εκει δεν εχετε προβλημα??

    Αιντε ΜΑΛΑΚΑ που ανοιξα και κουβεντα μαζι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. DIMIJan 15, 2012 03:04 PM
    ΑΠΟ την ΠΡΩΤΗ μερα εχω πει οτι ειμαστε οικογενεικοι φιλοι απο τους πατεραδες μας.
    Εσυ τον ηξερες τον Μιλτιαδη?

    Τραβας κανα ζορι?

    ο προεδρος σου (η αλλιως αδελφη) οταν μιλαει με τον κ.Μακη στο τηελφωνο ειναι καλα?
    Αμα παρει (λεμε τωρα) τα 21 απο τον κ.Μακη θα θελετε μεριδιο?
    η δεν εχετε προβλημα επειδη ειναι του Μακη?

    Ποιος συμβουλευε (κατα γιδοπουλο-Ξενιαδη-Σαλιαρελη) τον προεδρο σου την περασμενη εβδομαδα στα τηλεφωνα???

    Οπως ειπε και ο ασφαιρος αρχηγος σας: ας ερθει ι κ.ξενιαδης καιας ειναι και ο σαλιαρελης μαζι του. εμεις τα 800 θελουμε..

    Τα ακουσες αυτα live στην τηλεοραση η εκει δεν εχετε προβλημα??

    Αιντε ΜΑΛΑΚΑ που ανοιξα και κουβεντα μαζι σου...

    --------------------------------------------------------

    endiaferon pou paromiazis to marinaki me to yomiadi.afou iste k fili kati 8a jeris parapano opote pao paso.pame parakato.

    aRxigos milise gia to xreos tis pae sto somatio k ipe to aplo: opios k na r8i i o jeniadis i o foufoutos i era exi na perni 800 xiliarika ap to nomo.tis AEK lefta ine bzile.ektos an AEK ine mono i pae gia sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. διαρκειας του χιλιαρικου υπαρχουν απο την ippoventure στη Φυλη ΑΣΧΕΤΕ, επι μακη.
    Και την επομενη χρονια στη ΝΣΜΥΡΝΗ και στο Νικολαιδης που παιζαμε τα ευρωπαικα.
    αλλα που να τα δεις εσυ? Εχεις δει ποτε χιλιαρικο για να ξερεις?

    εχει τουρνικε στην 9? στην 8 στην 11? στην 29??

    ξερεις τι ειναι το τουρνικε?

    ποιος τα εσπασε στο τελικο? Η γυναικα του steven η ο απλος κοσμος που πηγε?
    Γιατι εγω τα ΓΙΔΙΑ τα δικα σας ειδα να μπουκαρουν..

    Στο τηγανι γιατι δεν πατε και εσεις να κανετε 'προβοκατσια'??

    Στο βολο παλι ολυμπικοι ηταν?

    στο handball με τη partizan που τους κυνηγαγατε με τους πυροσβεστηρες ηταν βαζελοι??

    γιατι δεν ζει το handball volley κλπ απο τα δικα του εσοδα???

    Στο basket που εισαστε μονοι σας ειναι ωραια στην Α2??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. DIMIJan 15, 2012 03:15 PM
    διαρκειας του χιλιαρικου υπαρχουν απο την ippoventure στη Φυλη ΑΣΧΕΤΕ, επι μακη.
    Και την επομενη χρονια στη ΝΣΜΥΡΝΗ και στο Νικολαιδης που παιζαμε τα ευρωπαικα.
    αλλα που να τα δεις εσυ? Εχεις δει ποτε χιλιαρικο για να ξερεις?

    -----------------------------------------------------------------

    a epi maki ixes mono diarkias? ok to piasame to iponooumeno bzile

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εχει τουρνικε στην 9? στην 8 στην 11? στην 29??

    ξερεις τι ειναι το τουρνικε?

    ---------------------------------------

    de stapa ego oti to agori exi xronia na pai oaka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ποιος τα εσπασε στο τελικο? Η γυναικα του steven η ο απλος κοσμος που πηγε?
    Γιατι εγω τα ΓΙΔΙΑ τα δικα σας ειδα να μπουκαρουν..

    Στο τηγανι γιατι δεν πατε και εσεις να κανετε 'προβοκατσια'??

    Στο βολο παλι ολυμπικοι ηταν?

    -------------------------------------------------------------

    grafane ORIGINAL sto koutelo k tous anagnorises? ipa ego oti itane i kira tou avramidi i o xotzeas? ego otan de jero leo DE JERO.esi vazis tabeles epidi de 8elis tin ORIGINAL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΒΛΑΚΑ δεν ειναι τα σιδερα στη εισοδο..
    ΓΙΔΙ
    Αλλα εδω δεν ξερεις ελληνικα το τουρνικε θα ηξερες???

    Στο basket που εισαστε μονοι σας ειναι ωραια στην Α2?

    Αιντε καλο μπαφο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γιατι δεν ζει το handball volley κλπ απο τα δικα του εσοδα???

    Στο basket που εισαστε μονοι σας ειναι ωραια στην Α2??

    ---------------------------------------------------------

    jeris ti simeni erasitexniko somatio k ti ine o erasitexnikos a8litismos?
    na mi milame tsaba sti teliki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κανένας δεν έγινε ΑΕΚ απο το χαντμπολ το βολλει και την ξιφασκία. Και στο λέω εγώ που πιτσιρικάς έφευγα απο το σχολείο κοπάνα οχι μόνο για το ποδόσφαιρο και που πληρώνω κάθε χρονο τη συνδρομή μου στην ερα. Αν πεθάνει το ποδόσφαιρο (και οταν λέω πεθάνει εννοώ ακόμα και την απουσία απο την Α΄ για περισσότερα απο 3 χρόνια) σε λιγότερα απο 10 χρόνια δε θα υπάρχει ΑΕΚ όπως την ξέραμε, σε κανένα άθλημα. Και δυστυχώς η μόνη λύση για να μη συμβεί αυτο είναι να αναλάβει κάποιος την ομάδα άμεσα και να ξεκινήσει να πληρώνει. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα και φέρνουν την ομάδα όλο και πιο κοντά στο τέλος της. Αυτη είναι η γνώνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. DIMIJan 15, 2012 03:25 PM
    ΤΟΥΡΝΙΚΕ ΒΛΑΚΑ δεν ειναι τα σιδερα στη εισοδο..
    ΓΙΔΙ
    Αλλα εδω δεν ξερεις ελληνικα το τουρνικε θα ηξερες???


    ----------------------------------------------

    daxi exis xronia na r8is oaka k se dikeologo.mono sidera stin isodo ixe mexri prin kana xrono.tora valane k tournike ala ok de patas opote de jeris ti pezi.ama goustaris xoris tournike ela ap to petalo pou de ta litourgoume gia na mi ginoume me ta seciuriti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στο basket που εισαστε μονοι σας ειναι ωραια στην Α2?

    Αιντε καλο μπαφο..

    ---------------------------------------------------

    exis patisi se matc basket pote sti zoi sou file tou marinaki?
    ala ti leo...edo exis na pas sti bala ap ta liosa 8a mas ekanes ti timi sto basket?
    kati san esena ferane tin AEK stin a2 trimalaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ. ΚΙ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΟΣΑΤΕ; ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ; ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ; ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΒΡΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. J.PATIKASJan 15, 2012 03:29 PM
    Κανένας δεν έγινε ΑΕΚ απο το χαντμπολ το βολλει και την ξιφασκία. Και στο λέω εγώ που πιτσιρικάς έφευγα απο το σχολείο κοπάνα οχι μόνο για το ποδόσφαιρο και που πληρώνω κάθε χρονο τη συνδρομή μου στην ερα. Αν πεθάνει το ποδόσφαιρο (και οταν λέω πεθάνει εννοώ ακόμα και την απουσία απο την Α΄ για περισσότερα απο 3 χρόνια) σε λιγότερα απο 10 χρόνια δε θα υπάρχει ΑΕΚ όπως την ξέραμε, σε κανένα άθλημα. Και δυστυχώς η μόνη λύση για να μη συμβεί αυτο είναι να αναλάβει κάποιος την ομάδα άμεσα και να ξεκινήσει να πληρώνει. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα και φέρνουν την ομάδα όλο και πιο κοντά στο τέλος της. Αυτη είναι η γνώνη μου.

    --------------------------------------------------------------

    jimara den ipa oti giname AEK ap ta hadbol k ta spa8ia.ipa oti k afta AEK ine giati edo mesa exoume kati periergous filous tou marinaki pou pane sto gipedo mono sta liosa k sti nea smirni.mi mou les oti zoun ola ap ti bala.to jeroume gi afto ka8e kiriaki imaste eki.me krio me xioni me vroxi me ilio.pada eki.ena dialima kaname otan girise o vatraxos giati kapia pramata de boris na ta xoneyis.
    sta ipolipa sinfono se ola mazi sou.k emis afto 8eloume k o aRxigos afto ipe k 8ixtike o kolitos tou ipopotamou.as er8i k o foufoutos arki na zisi i AEK.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Άμα θες ΕΡΑ να ζεις μόνος σου όχι να ζητιανευεις
    Χεστηκα για το πέταλο σας όπως χεσμενους σας έχουν όλοι και δεν πατάνε
    Γι αυτο πάτε ομαδικά απατοι
    Μάθετε να ζείτε χωρίς ζητιανια
    Αλλιως καλο ψοφο

    KΑΙ πολυ σημασία σας δωσαμε γιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. stevenJan 15, 2012 03:34 PM
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ. ΚΙ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ. ΒΡΕ ΠΑΛΑΒΟΣΑΤΕ; ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ; ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ; ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΒΡΕ;

    ---------------------------------------------------

    giati argises?exases to ma8ima tou filou tou vageli pou xerete me tin AEK stin a2 arki na ftei i ORIGINAL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. DIMIJan 15, 2012 03:36 PM
    Άμα θες ΕΡΑ να ζεις μόνος σου όχι να ζητιανευεις
    Χεστηκα για το πέταλο σας όπως χεσμενους σας έχουν όλοι και δεν πατάνε
    Γι αυτο πάτε ομαδικά απατοι
    Μάθετε να ζείτε χωρίς ζητιανια
    Αλλιως καλο ψοφο

    KΑΙ πολυ σημασία σας δωσαμε γιδια

    --------------------------------------------------------

    poli kloklo k apo abgo tipota.de pirazi omos.bgalame labraki simera.kolitos tou ipopotamou k kanis kritiki eno exis na patisis oaka toulaxiston xronia gia na min exis di tournike.

    salta k gamisou tora giati arketa kaname dialogo me gabro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εκει εκει στη β εθνική
    Με τον αRχηγο μπροστάρη
    Αρκετά σας πληρώσαμε τόσα χρονια
    Τώρα φάτε τα σκατα σας μόνοι σας

    Γιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κακομοιρη
    Τα δικα μου λεφτα παρακαλας να πάρεις με το 10%
    Μπάς και κανείς κανά μπαφο και ζήσεις
    ΑλλΑ δεν έχει μια πλεον.

    Αιντε κοπροσκυλα που θα μας κανετε και κουμάντο στη τσέπη μας

    Καλο ψοφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ooooooooli roufiani mikri megali apo pediaaaaaaaaaaa
    gemise me ikodomous oli i efta
    to mouni tis manas sas gamo to pireaaaaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. sti skepasti brostaaaaa 8a ftiajoume patsa apo ta miala ka8e gabrou poustara
    EEEEEENOSIS ole ole ole ENOSIS ole ENOSIS ole ole

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πρόσεχε μόνο μην έρθει πάλι η μέρα που θα σκουζετε απ έξω
    Και θα Παρακάλατε παλι να σας βάλουν μεσα
    Όπως τότε στη νφ...

    Μπατηρηδεσ και Κακομοιρηδες...

    Τσιμπουρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ Steven σε πήρα 2 φορές
    Δεν ξέρω για σένα αλλΑ εγω με αυτούς δεν έχω καμμια σχέση
    Όπως καμμια σχέση δεν έχουν οι χιλιάδες που δεν πατάνε
    Και οι χιλιάδες που ήρθαν σε ένα τελικό και με τις μαλακιες τους δεν ξανά πάτησαν
    Οι Αεκτζηδες ΟΥΤΕ ζήτηνοι είναι ΟΥΤΕ δείχνουν το αντριλικι τους σε γυναικόπαιδα
    Ας κάτσουν στα μπάσκετ μόνοι τους με τη μιζέρια τους και τη μπίχλα τους να ψοφησουνε
    Χεσμενους τους έχουμε έτσι κ αλλιώς
    Γι αυτο σκουζουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: έτσι για την ιστορία. Ο ΠΑΥΛΟΣ Ο ΣΤΑΜΕΛΟΣ, που πήραμε από το Σπόρτινγκ ( τα ξέρεις αυτά; ), ΗΤΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΩ.
    ΕΣΥ, ΣΤΑ ΑΛΛΑ 20 ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΒΑΣΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, αυτό το γνωρίζουμε, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΒΑΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, απότι καταλαβαίνω.
    Ξέρεις ποιοί θα εξαφανιστούν; Δεν έχει σχέση με το χρήμα τόσο πολύ. Αυτό θα υπάρξει όπως και η μαλακία. ΑΕΝΑΕΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΝΤΕΡΙΚΑ. μέχρι και η Θάνου βρήκε γαμπρό. ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, βάσει της προφητείας. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ; Ε, ΨΑΧΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ, το αποκλείω. Στην Ελλάδα, δεν το αποκλείω. Στην ΑΕΚ, επίσης. ΔΗΛΑΔΗ, επειδή μπερδεύτηκες, ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ, ποτέ.
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΘΗ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;
    ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ. ΓΚΕ ΓΚΕ; Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΥ, με θυσία μια ομάδα στον βωμό του μαλάκα που αντί να πάει να γαμήσει κάτι, θέλει να κερδίσει κάποιον Θρασύβουλο.
    Γιατί το κάνει ο Πανόπουλος με την Ξάνθη;
    ΣΚΟΝΤΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΚΙ ΟΧΙ ΑΕΚ. ΑΝΤΕ, ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΕΙΣΤΕ, ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΟΥ ΑΡΓΗΣΑ; ΕΙΠΑ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ. ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ, που όλοι πρέπει να καταλάβουν γιατί ενδιαφερθήκατε για το blog, ΑΡΧΙΣΕΣ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΟΔΗ, αφού δεν μας δεν μας δίνεις το τηλ σου, τον κώλο σου, αλλά και τα όπλα σου ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ πουστόφλωρα, άφραγκε ηλίθιε προβατιάρη ανώνυμε ακόμα και στην μάνα σου( επωνυμα στα λεω αυτα ),
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ; ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ Η ΚΩΛΟΜΠΙΝΕΔΕΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΧΑΦΙΕΣ , ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ;
    ΡΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΟΥΣΤ.
    ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΚΟΤΕΣ ΚΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; Ο ΔΧ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ; ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ, με την αδερφή σου ή με την μάνα σου. ΓΙΑΤΊ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΕΣ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΛΆ; Εγώ καλά περνάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2) Η ΑΕΚ (οπως και αλλες ομαδες π.χ ο Ηρακλης η ο Νιονιος) εχει δυναμικη

    ......................

    Τι πίνει ο άνθρωπος!Ξέχασες να βάλεις τη Δόξα Δράμας και τον Παναιτωλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανωνυμε

    Η ΑΕΚ (οπως και αλλες ομαδες π.χ ο Ηρακλης η ο Νιονιος) εχει δυναμικη. Αρα κοσμο αρα εσοδα. Αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο.

    Αυτο εγραψα.

    Καταλαβαινεις ελληνικα? Αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο???

    Ο Ηρακλης ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ εχει ιδρυθει 16 χρονια ΠΡΙΝ απο σενα σε πολυ δυσκολες συνθηκες.
    Και επειδη εισαι και ΗΛΙΘΙΟΣ ο Νιονιος ειναι αδελφο σωματειο.

    Ας ειναι καλα κατι ΖΩΑ σαν και σενα που ανακαλυπτουν αντιπαλοτητες και κοιτανε για να κονομανε οι αRχηγοι τους, να σας βαζουν απεναντι.

    Αλλα τετοια προβατα εισαστε. Σιγα μη ξερετε και ιστορια ΒΟΔΙΑ.

    Για να τελειωνουμε:

    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ και οταν εχουμε ορεξη θα σου δωσουμε και κανα 10% μπας και ξεβρωμισει λιγο το χνωτο σου απο τη ΠΕΙΝΑ και τη μπιχλα.

    Αιντε γιδι σε κανα 365.gr εχει μπολικα προβατα εκει να βοσκησετε.

    ΥΓ1 Ο Παναιτωλικος ΒΛΑΚΑ μαζευει πιο πολυ κοσμο στο γηπεδο φετος απο οτι η οργανωση. Καθε φορα εντος εδρας ειναι γεματο.
    Εσυ απο ποτε εχεις να γεμισεις το γηπεδο σου? Οχι του ποδοσφαιρου που ειναι μεγαλο. Του basket ας πουμε που εισαστε και μεταξυ σας οργανωμενα ζωα...

    ΥΓ2 Οπως λεει και ο steven και εχω πει και εγω πολλες φορες: Οπου θες, οπως θες και οποτε θες βρισκωμαστε απο κοντα.
    Μη ντρεπεσαι δεν δαγκωνουμε. Να μιλησουμε θελουμε.
    Μεχρι τοτε ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ μπας και ξελαμπικαρεις λιγο.

    Και αμα εισαι τυχερος θα σε κερασουμε και καμμια τυροπιττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Ιανουαρίου, 2012 11:54

    DIMI, respect...
    Στα της επικαιρότητας: Αγαπούλααααααααααα, ΑΝΑΒΟΛΟΥΛΑ...
    15/2, μετά την 3/2.
    Πάει, λοιπόν, η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ εκδούλευση του Οικονομόπουλου με...εγγύηση τα λεφτά που ΙΣΩΣ, ΚΑΠΟΤΕ, ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ θα παίρναμε από τον αγαπούλα, για να διασφαλιστεί ότι θα βρεθούν κορόιδα να χρηματοδοτούν τα τωρινά λαμόγια...
    Αδαμίδη, αγαπούλα....τώρα τι θα πούμε στη Συνελευσούλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. anonime
    σε πολλα απο αυτα που λες μπορει να εχεις δικιο η αδικο αλλα το βολλευ γυναικων ειναι ανεξαρτητο και τα δυο παιδια εκει, εχουν φραγκα και τα βαζουν ασχετα που αλλοι δυο ειναι πεθαμενοι(παο και οσφπ) αλλα αυτο δεν μας πειραζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιωργο αμα ειδες 10 λεπτα στην τηλεοραση τον Οικονοπουλο καταλαβες περι τινος προκειται.
    Ενας αγαμιδης νεας κοπης με ΘΑ, ΑΜΑ, ΙΣΩΣ, ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    Μολις τον ρωταουσαν για την ΚΥΡΙΩΤΗΤΑ των μετοχων απανταγε οτι ειναι στο ΟΝΟΜΑ του Νοτια και των φωτορεπορτερ..Λες και η κυριωτητα με την οναμαστικη κατοχη ειναι το ιδιο πραγμα.
    Και ειναι και δικηγορος αυτος...

    ΦΑΦΛΑΤΑΣ, αλλα λογια να αγαπιωμαστε, εκπροσωπω την ΑΕΚ (απο που και ως που και με πιο θεσμικο ρολο???) και money talks bullshit walks.

    Και εξασφαλισε λεει αδεια σημερα για να γινει η δικη.

    Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΡΕ Η-Λ-Ι-Θ-Ι-Ε ειχε εκπροσωπηση? Πως θα γινει η δικη? Με παρασταση απο την μια μερια μονο???

    Επειδη λοιπον bullshit walks και εσυ πλεον εισαι bullshit με δικαστικη αποφαση μεχρι τις 15, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΣ, αιντε take a walk..

    Και αμα δεν καταλαβαινεις ρωτα αυτον που σε εβαλε, εκ Λονδινου, να το παιζεις και εσυ ταχα μου καποιος:

    BULLSHIT=ΚΟΥΡΑΔΑ.

    ΥΓ ΠΑΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ οτι θα εμφανιστει κανας οντοτητας-αραβας-σειχης κλπ μεσα στην εβδομαδα? Εδω μεχρι τον κασογκι θυμηθηκαν..
    Ετσι κανει επαφες ο bullshit: Ξεφυλλιζει περιοδικα περασμενων δεκαετιων..

    ΥΓ2 Που ειναι η sabanci οεο? Που ειναι οι Ρωσοι οεο? Που ειναι τα αραβικα fund οεο? Που ειναι ο οντοτητας οεο? Ακομη ψαχνει η ιταλικη εταιρεια (μιλαμε για ανεξαντλητη φαντασια...) να δει αν θα φαληρησει η οχι η Ελλαδα για να επενδυσει ο ονοτοτητας?

    Αν δεν επενδυσει να τρεξουμε στις τραπεζες να σηκωσουμε τα λεφτα μας?Παμε για δραχμη?
    Σε παρακαλω προεδρε και ΠΑΣΟΚΟΒΛΑΧΟ ενημερωσε το λαο σου. Ο τακουνιας και η Μερκελ κρεμωνται απο τα χειλια σας. Αν δεν εμφανιστει ΣΗΜΕΡΑ ο οντοτητας βγαινουμε απο το ευρω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημερα.
    16/01 σημερα και ο κουνιστος δικηγορος οφειλει να κανει ενα απο τα δυο: Η να αποκαλυψει τον οντοτητα και να μας πει για την-οποια- μοιρα των- οποιων- "διαπραγματευσεων" η να κανει στην ακρη αφου η προθεσμια που ειχε ζητησει ο απο καιρο παραιτημενος, εληξε σημερον.


    Η υποθεση που τοσο ζεστα την εχει παρει η παραιτημενη διοικηση,πηρε αναβολη για τις 15 Φεβρουαριου.
    Ενα μηνα ακομα παρατα για τα τρωκτικα.
    Ειναι φορες που το αργοσυρτο των Ελληνικων δικαστηριων,μπορει να αποβει εποφελες.

    Ο Παπας εδωκε συνεντευξη οπου νυπτει τας χειρας του.
    Διαβαστε την.Εχει πλακα.
    Ακου λεει οτι εβαλε απο το 04 εως το 09 3 εκατ. και κατι. Και σε ενα χρονο,2010-2011 εβαλε 13.
    ε 5 χρονια 3 εκ. Δηλαδη 700 χιλιαρικα το χρονο.
    Και στην προταση-λεμε-Μελισσανιδη το 08, για 70+70 λεει οτι του αντιπροτειναν "βαλε εσυ 70 να παρουμε εμεις απο αυτα τα 35,να φυγουμε και κοψε το λαιμο σου μετα".

    Τα χρεη ειναι πανω-κατω οσα και κατα την υπαγωγη στο αρθρο 44 το 2004. Δηλαδη 24 εκ. περιπου.
    Εαν βαλατε 35 εσεις-οπως λετε- και αλλα 100 ο κοσμος και οι λοιπες εισροες,τοτε αγαπητε μου, που στο διαολο πηγαν αφου ολα ειναι σημειωτον και σημερα ειμαστε εκει που ξεκινησαμε;
    Επεσαν 150 εκ. στην ομαδα; Γιατι δεν τα βλεπουμε;

    Αυτο που ξερω ειναι οτι ακομα και μουτους πετατε τη θαλασσα και πνηγετε καραβια,προκειμενου να κρατηθουν τα νουμερα και να μην υπαρχει χασουρα.
    Τωρα πως "δεχθηκατε" να σας ψειριζουν για 5-6 χρονια και τελικα να φυγετε αθορυβα μη αιτωντας τιποτα παρα μονο την ησυχια σας,δεν το ξερω.
    Ισως στη θαλασσα ειστε τομαρια και στη στερια μεταμορφωνοσαστε σε κοκκινοσκουφιτσες που τις γαμει ο κακος ο λυκος.
    Μπορει να εχεις αποχωρησει οπως λες πετωντας το ποσοστο στο εξαμβλωμα των supporters,αλλα συνεχιζεις να κλεινεις την ψαλιδα της χασουρας ακομα και σημερα,εφ'οσον ο δικηγορος που κοτσαρες στην καρεκλα,αυτον τον σκοπο εχει.
    Να βγαλει τα σπασμενα.
    Με το αζημειωτο βεβαια. Το οποιο δεν ειναι αφαλως 1000 ευρω το μηνα.
    Και κοντα σε αυτον-προκειμενου να βοηθεισουν-μασουλανε και μερικοι αλλοι.

    Μπουρλοτο την Τεταρτη ρε. Δεν πανε να γαμηθουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ρε τριτσιμπίδα DIMI έχεις σπάσει ρεκόρ βλακείας σήμερα ακόμη και για τα δικά σου στάνταρ.Μία λες για το φίλο σου το χοντρό,μια για τα τουρνικέ που όμως έχουν μπει απο εποχή κοντού.Μία λες για τους ανύπαρκτους μπροστά στην ΑΕΚ,Ηρακλή και Πανιώνιο και αρχίδια τούμπανα.Το κορυφαίο είναι να λες αν γεμίζει το μπάσκετ λες και είναι τμήμα της ορίτζιναλ για εσωτερική κατανάλωση.Βλάκα κωλόγαβρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ηλιθιε μαθε πρωτα τι ειναι τουρνικε που τα μπερδευεις με τα μετακινουμενα σιδερα πριν τις θυρες, και μετα μιλα.
    Τουρνικε ΗΛΙΘΙΕ ειναι ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ οπου χτυπας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ καρτα και περναει ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ μεσα.
    Οχι μετακινουμενες σιδεριες κατα μηκος και μια πορτα ΜΟΝΙΜΑ ανοιχτη με ενα security στο τελος που σε τσεκαρει ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    Τουρνικε ΒΛΑΚΑ μπορει να ειναι απο το απλο σιδερακι μεχρι αυτα ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ μεσα ΑΦΟΥ σκαναρει το εισητηριο του.
    Αλλα ετσι δεν σας βολευει ε??

    Γιατι τι ειναι το μπασκετ? Και για ποιο λογο ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι εισαστε μονο ολοι οι ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ και δεν παταει ανθρωπος???

    Ακομη να καταλαβετε οτι σας εχει σιχαθει ο κοσμος? τοσα χρονια παλευετε να κανετε 10,000 μελη αλλα εκει κολλημενοι στα 1500-2000 εισαστε. Δεν αναρωτηθηκατε ποτε γιατι???

    Θα σου πω γιατι. Γιατι ο απλος κοσμος θελει να δει την ομαδα και να πληρωσει γι αυτο χωρις να περιμενει ανταλλαγμα.
    Σε αντιθεση με εσας που λετε οτι οποιος δεν ειναι original δεν ειναι ΑΕΚ.
    Λες και σας εχρισε εσας κανενας, θεματοφυλακες της ομαδας.
    Η μηπως ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ποτε τιποτα και ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ?

    Μονιμα με τη χερουκλα απλωμενη εισαστε για ελεημοσυνη

    Οποτε κοιτατε να τα εχετε καλα με τους υπολοιπους σαν και μενα και αμα εχουμε ορεξη μπορει να σας πεταξουμε κανα 10% να λαδωσει το αντερακι σας.

    Αλλα επειδη εισαστε βλαμενα αντι να λετε ευχαριστω, φωναζετε απο πανω και απειλειτε.

    Παρτε λοιπον ενα τιποτα με μπολικο καθολου και ψωμολυσαξτε

    Αιντε και καλη Α2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εμείς Α2,εσύ κωλόγαβρε στο ΣΕΦ με τη Χοψονίδου και τη θεία του Πελεκάνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Dimi
    για τα τουρνικε εχει δικιο ο anonimos,απο την εποχη του κοντου εχουν μπει
    anonime
    εχεις αδικο οταν λες οτι το μπασκετ δεν ειναι τμημα της original
    επισης πολυ απαισιοδοξο σε βρισκω......και με τα σημερινα δεδομενα ποιος θα ερθει να επενδυσει στην ελλαδα
    η γνωμη μου για τον αδαμιδη ειναι γνωστη στο μπλογκ, αλλα πιστευω οτι δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα, τα χερια του ειναι δεμενα και θα μου πεις πολυ σωστα γιατι δεν παραιτειται , η απαντηση ειναι απλη, υπαρχει επαγγελματικη ζωη και μετα την προεδρια της αεκ αρα κανει το κοροιδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΗΡΕ ΠΑΛΙ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ!!!ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Οσο θελει και αποσκοπει η Αλεκα να αποκομισει ενα ποσοστο πανω απο το υπαγορευμενο 10%,αλλο τοσο θελει και το κινημα του "Κανταφι" να απλωθει μεσα εενα ποσοστο μεγαλυτερο του 1%
    Γιατι; Γιατι και η μεν και ο δε αλλα και καθε αλλος καλοπροειρετος που ταχα "παλαιυει" για την αφυπνηση,παραμενει μετα απο χρονια "προσπαθειας" και "κοπου" στα αρχικα ποσοστα στα οποια ειχε εξ'αρχης τοποθετηθει;
    Για τον απλουστατο λογο,οτι αυτοαποκλειεται,αυτοπεριχαρακωνεται σε αυτην την "προνομιακη μεριδα", αφου εαν απλωθει και "χωθει" στον κοσμο,χανει τα χαρακτηριστικα με τα οποια εως σημερα καταφερνει και ζει.
    Δηλαδη,εαν-υποθετικα μιλωντας- γινουν ολοι αριστεροι και ψηφισουν Αλεκα,μετα η Αλεκα για τι "ανατροπες" και για τι "επανστασεις" και τι "αντιστασεις" θα μιλαει,αφου θα ειναι εκ των ουκ ανευ;
    Τα ιδια και ο αλλος ο "κομουνιστης" ο Δ.Χ.
    Δεν θα ειναι πλεον καθολου ερασιτεχνικο κατι το οποιο αφορα το συνολο πλεον του κοσμου-αρα περιλαμβανομενων και στην συντριπτικη τους πλειοψηφια και των επαγγελματιων-θα παψουν τα ρομαντικα "κουρελοτραγουδα" και "οι παγωνιες και τα κρυα", θα εκλειψουν τα καλεσματα στον κοσμο,θα παψουν οι εκλεισεις για ενστερνισμο της ιδεας αφου πλεον δεν θα εχει λογο υπαρξης σαν αφυπνιστικος μηχανισμος

    Παει και η "γνησιοτητα",παει και η "βασικη μειοψηφια",παει και το προνομιο του να κρατας την σημαια πρωτος,αφου ολοι πλεον θα κρατανε απο μια.
    Ποιος θελει να χασει τα προνομια της αποκλειστικης εκμεταλευσης των δικαιωματων της "επαναστασης" και της "γνησιοτητας" οταν πλεον δεν θα συντρεχει λογος υπαρξης τετοιων "μειονοτητων" οι οποιες υπαρχουν ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ.
    Εαν αποροφηθουν απο το συνολο,εαν συνενωθουν με την πλειοψηφια,παυει και καθε λογος υπαρξης τους.

    Αρα; Τι αρα. Ο Δ.Χ και καθε "Δ.Χ" κανει οτι μπορει, και κρατα με λυσσα και με δοντια την πολυτιμη μειοψηφικη διαμαρτηρια. Γιατι αυτη τον κρατα στη ζωη.Αυτη δινει λογο υπαρξης καθε "οριτζιναλ".
    Τι θα ειναι η "οργανωση" εαν αυριο το πρωι ολοι παμε και γραφτουμε σε αυτην; Μια "μεγαλη οργανωση"; Οχι. Μια πεθαμενη οργανωση,αφου η ΑΕΚ θα εχει υπερισχυσει αυτης και θα την εχει "καταπιει".

    Γι'αυτο και φροντιζει να λειτουργει σαν ξεχωριστο σωμα απο τον κυριο οργανισμο.
    Γιαυτο και απομακρυνει αρον-αρον καθε-πιθανη- λυση,παρ'ολο που φαινομενικα δειχνει να αδιαφορει για καθε μια απο αυτην.
    Παριστανει τον "νυσταγμενο". Ενω ο κωλος του το ξερει.
    Αριστερισμοι της πλακας. Πιανουν πορτα,για να μη μπορει να πλησιασει κανεις αλλος μετα.
    "Αρρωστοι" με την ΑΕΚ (η τον λαο) μπορει να ειναι μονο μερικα "ειδικα" μελη μιας οργανωσης η ενος κομματος;
    "Σπιναλογκες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Nα μαθαινουμε και κανενα νεο προσωπο της τραγωδιας μας. Οχιμονο οι ιδιοι και οι ιδιοι.
    Αντιγονη λοιπον:

    "Η Αντιγόνη Λουδιάδη δεν θα μπορούσε να συγκριθεί με την Αντιγόνη του αρχαίου Θηβαϊκού τραγικού κύκλου που αυτοκτονεί αγωνιζόμενη για ένα πνεύμα ελεύθερο ελληνικό.

    Η Αντιγόνη Λουδιάδη είναι το ελληνικό πρόσωπο κλειδί της Goldman Sachs, η οποία το 2001 (όντας 35 χρονών και με όνομα μεταλαγμένο σε Addy), επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη, κανόνισε μια περίπλοκη συμφωνία swap (ανταλλαγής χρέους) που βοήθησε την Ελλάδα να κρύψει το μέγεθος του χρέους της για να μπει “θριαμβευτικά” στην ευρωζώνη.

    Η Αντιγόνη Λουδιάδη κατέχει σήμερα τη θέση της διευθύνοντος συμβούλου της Rothesay Life, μιας ασφαλιστικής εταιρείας που ανήκει στον όμιλο της Goldman Sachs στο Λονδίνο. Κερδίζει 12 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο, δηλώνει εργασιομανής και φανατική καπνίστρια, κάνει όμως και τακτικά γιόγκα. Προκαλεί τρόμο στους υφισταμένους της και, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ένας πρώην συνεργάτης της, όταν περνούσε στους διαδρόμους της Goldman Sachs οι περισσότεροι εργαζόμενοι έκαναν ότι μιλούσαν στο τηλέφωνο για να μην τους μιλήσει και να αποφύγουν έτσι μια πιθανή κατσάδα.

    Με άλλα λόγια, η Αντιγόνη Λουδιάδη (η οποία ευτυχώς έχει βρετανική υπηκοότητα και δυστυχώς δεν γνωρίζει ποιά ήταν η θηβαϊκή Αντιγόνη) είναι εκείνο το πρόσωπο το οποίο υποθήκευσε το οικονομικό μέλλον της Ευρωζώνης και της Ελλάδας. Μαζί με το στενό της συνεργάτη Χάρη Ηλιάδη, οργάνωσε το επίμαχο swap του 1 δισ. δολαρίων το οποίο βοήθησε την Αθήνα να κρύψει το έλλειμμά της από τις Βρυξέλλες.

    Αν ποτέ συγκροτηθεί εξεταστική επιτροπή για την “χρεοκοπία” της Ελλάδας είναι από τα πρώτα πρόσωπα που πρέπει να κληθούν να καταθέσουν για τις μυστικές συμφωνίες της Goldman Sachs με το ΠΑΣΟΚ.

    Η Αντιγόνη Λουδιάδη και ο Χάρης Ηλιάδης, μέχρι τότε θα έπρεπε να φυλακιστούν στις ελληνικές φυλακές του Κορυδαλλού, στο ελεύθερο κελί του Γιώργου Κοσκωτά. Τα ομοιώματά τους άραγε θα στηθούν έξω από το Ελληνικό Κοινοβούλιο για να πετροβολούνται από τους περαστικούς και να προσκυνούνται από την Τρόικα";

    Addy γαμισου μωρη σκυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. dimitri

    Τουρνικε: περιστρεφόμενος μηχανισμός από μέταλλο ο οποίος τοποθετείται στην είσοδο δημοσίων χώρων κι επιτρέπει να εισέρχεται σε αυτόν ένα άτομο κάθε φορά. Συνεργάζονται με συστήματα ηλεκτρονικου access control όπως καρτοδέκτες , ακυρωτές εισιτηρίων , ώστε να επιτρέψουν την είσοδο μόνο σε εξουσιοδοτημένους χρήστες και κατά περίπτωση είναι και έξοδοι διαφυγής.

    Tωρα οποιος θεωρει τουρνικε μια σιδερενια πορτα ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, με μερικες σειρες ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΑ καγκελα και στο τελος ενα βαριεστημενο τυπο που ελεγχει κατα το δοκουν εισητηρια τοτε οκ.

    Γιατι μου εχει τυχει οντως να με ελεγχουν, οπως μου εχει τυχει να ειναι ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ κανονικα ειδικα αμα εχει κοσμο.

    Τις περισσοτερες φορες στο 'τουρνικε' απλα περναμε ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΟΝΙΜΑ ΠΟΡΤΑ, περπαταμε 8-10 μετρα με κατι καγκελακια της πλακας που τα κλωτσας και πεφτουν ολα μαζι, για να φτασουμε στον ελεγχο που ειναι κατι μεταξυ περαστε και γεια χαρα.

    Στη θυρα τσεκαρουν τα εισητηρια η σου χτυπανε στο scanner το διαρκειας και ολα καλα. Εκει δεν εχει ΚΑΝ πορτα, αμα ειναι κανα ματσακι και καλα επισημο βαζουν ενα καγκελο με μια κορδελα..

    Οσο ηταν ο ανθρωπος μας (πριν γινει χαφιες) συμπληρωναν και κανα ονομα με καμμια ταυτοτητα.
    Μετα εγιναν ακομη πιο απλα τα πραγματα, περναει ΟΠΟΙΟΣ θελει.

    Μαλλον γι αυτοι περασαν και οι γαυροι στο τελικο και τα εσπασαν ενω η ορανωσις παρακολουθουσε καρφωμενη στις καρεκλες της με αηδια τα επεισοδια..

    Αν θες να δεις κανονικο τουρνικε για γηπεδο (γιατι τουρνικε ειναι και στο μετρο) πηγαινε στο βαζελο στην Αλεξανδρας.
    Μπαινει ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ σε περιστρεφωμενο καγκελο μεχρι πανω που περιβαλεται απο κλουβι. Και αφου περασει ελεγχο ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ περναει ο επομενος.

    Αν τα εχεις δει εσυ αυτα στο ΟΑΚΑ πες μου που να παω να τα δω και εγω.

    Ο κοντος εστησε 'τουρνικε' με την ελληνικη τσαπατσουλια, βαλε εκει κατι να ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ οτι κατι γινεται.
    Πιο πολυ ειχε το νου του στην ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ SECURITY (που ολως τυχαιως ηταν δικια του) και πως θα εισπρατουμε και δεν θα ενοχλουμε τα παιδια.
    Μετα τα ενοχλησαμε και εγινε απο ανθρωπος μας, ρουφιανος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ,
    "ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΠΩ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΩ ΤΟΝ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ.
    ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ.
    ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,
    ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΑΛΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΥ.
    ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ.

    Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΛΗ,Ο ΤΡΕΛΛΟΣ,ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,
    ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ,
    Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ,ΔΕ ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΤΩΡΑ,ΕΠΤΑ ΝΟΜΑ
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.

    ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥΣ
    ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ
    ΠΟΥ Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ,
    ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Οι παίκτες της ΑΕΚ είναι πληρωμένοι για την περίοδο 2010/11. Εγώ δεν έχω οικονομική υποχρέωση για την παρούσα χρήση, 2011/12, εφόσον έχω πάψει να είμαι μέτοχος από το τέλος της προηγούμενης περιόδου.

    Η περιοδος 2010-2011 εχει μεσα Μπλανκο? Γιατι χρωστας 250.
    Η περιοδος 2010-2011 εχει μεσα Μαιστοροβιτς? Γιατι χρωστας 80
    Η περιοδος 2010-2011 εχει μεσα Χερσι?
    Η περιοδος 2010-2011 εχει μεσα Χουαν Φραν? Γιατι πληρωσες 300 προχτες
    Η περιοδος 2010-2011 εχει μεσα Μανωλη? Γιατι χρωστας 500


    Πήρα την απόφαση να βοηθήσω την ομάδα και το Νίκο Νοτιά όταν όλοι οι υπόλοιποι μέτοχοι αποχώρησαν ή αδρανοποιήθηκαν. Αλλιώς η ποδοσφαιρική ΑΕΚ θα αφανιζόταν ακριβώς πριν από δύο χρόνια. Πλήρωσα περίπου 3,8 εκατ. ευρώ μεταξύ 2004-2009 και άλλα 13 εκατ. ευρώ μεταξύ Ιανουαρίου 2010 και Ιουνίου 2011, καλύπτοντας μεταξύ άλλων χρέη των δύο προηγούμενων διοικήσεων εξ ημισείας με τον κ. Νοτιά. Αποχωρώντας τελειωτικά τον Ιούνιο του 2011 άφησα την ΑΕΚ με 15-20% μικρότερο έλλειμμα από εκείνο που υφίστατο όταν αποχώρησε ο Ντέμης Νικολαΐδης τον Οκτώβριο του 2008 και ο Νίκος Θανόπουλος τον Ιανουάριο του 2010.

    1)Μεγαλε ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ με το συναιτερακι σου το Θανοπουλο που βγηκε και ειπε ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ δεν ειναι νομιμη.
    Μια χαρα μετοχος εισαι ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ
    2)Να σε ευαχριστησουμε που κατεβασες το ελλειμα Νικολαιδη? Και τον Νικολαιδη ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ?
    3)Οταν δεχεσαι να αναλαβεις την ομαδα ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ και το ταμειο. Οποτε ασε τα ψοφια, δε περνανε
    4)Μηπως να σε ευχαριστησουμε που μας εχεις φεσωσει ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗς 60ΕΚΚ?
    5)Ετσι οπως το πατε σε λιγο θα τη βγαλετε και κερδοσφορα τη ΠΑΕ.
    Ετσι απλα: Από την εμπειρία μου και μόνο, θα σβησει ο αλλος 5-7 εκκ ευρω.
    Που την απεκτησες αυτη την εμπειρια ρε μεγαλε.
    ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΟ αμα εχει ενα φεσι 5-7 εκκ ευρω απο κανα ναυλο και δεν το πληρωνεται πας και τους λες ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟ λογω εμπειριας?

    Που τα πουλας αυτα ρε τεραστιε?
    Αμα ειναι να ερθω να μου δωσεις ενα ταληρο (κοντα ειμαστε εξ αλλου) και μετα απο 6-7 χρονια να σου πω: απο την εμπειρια μου αφου δεν σε πληρωσα μεχρι τωρα ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟ.
    Τι λες το κανουμε ετσι?

    Και μετα απορουμε που βρηκε τον προεδρο.

    Προφανως από την εμπειρία του και μόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. O ARxigos sas gamaei ta tournike.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Προς Τακη.
    Ακης Πανου ο οποιος πηδουσε την κορη του και μη ανεχομενος τον αντεραστη αραβωνιαστικο της,της εσφαξε στο γονατο.
    Να τα χεσω τα τραγουδια και τους στιχους, οταν η ζωη σου ολη ειναι ενα αναποδο γαμωτο.

    Εαν δεν ειχε γραψει τιποτα,σημερα θα τον θυμοντουσαν μονο οι μυημενοι στην Ευελπιδων σαν αλλη μια περιπτωση ανωμαλου πατερα.
    Αλλα τα στιχακια και οι πενιες καλυπτουν μια χαρα τον πατερα-τερας και παρουσιαζουν-αναδεικνυουν τον "τραγικο ανθρωπο και πατερα Ακη Πανου".

    Η-όποια- τεχνη, ακολουθει την ζωη. Επεται δηλαδη. Δεν προηγειται.
    Εχουμε ολοι σιγοτραγουδισει τραγουδια του. Και εγω ασφαλως. Και θα συνεχισω. Ξεροντας ομως οτι πηγασαν απο εναν αρρωστο ανθρωπο.
    Αλλο "μεγαλο εργο" και αλλο "μεγαλος ανθρωπος". Μη τα μπερδευουμε.
    Δυστυχως- η ευτυχως- ο θεος δεν τα δινει ολα μαζεμενα.

    Και εγω ισως αυριο γινω γνωστος ζωγραφος.Μπορω να γαμησω τον αδερφο μου;Η να περιμενω πρωτα να μου κανουν την πλυντηριακη βιογραφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΧΡΗΣΤΟ

    ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΔΟΥΣΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ;
    ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΣΤΟ CIAO 'H TOYΣ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΜΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Και συ παλι πως ορκιζεσαι οτι δεν την πηδαγε; Εχεις αποδεικτικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΧΡΗΣΤΟ
    ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ,
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

    ΕΣΥ ΕΣΠΕΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,
    'Η ΣΤΟΝ ΠΑΝΟΥ,'Η ΣΕ ΜΕΝΑ...

    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τακη:
    Ναι. Μεσα εισαι.
    Και εσυ και ο Πανου μου εχετε καταστρεψει τη ζωη.
    Τι ειναι αυτα που λες;
    Απλα,αυτη ειναι η αποψη μου για τον συγκεκριμενο.
    Τιποτα λιγοτερο,τιποτα περισοτερο.
    Παμε για αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. χρηστο
    χοντρο ηταν αυτο που εγραψες......φυσικα δεν το γνωριζω το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Με αυτα και με αυτα περασε ηρεμα και ωραια και η σημερινη μερα.

    45 μερες περασαν και φυσικα ο προεδρος που ειχε δεσμευτει να μας αποκαλυψει τον οντοτητα, δεν εβγαλε κουβεντα. Μαλλον ψαχνει ενα ονομα που δεν εχει διαρευσει 'μεσω κυκλων' ακομη και δυσκολευεται.
    Σουλτανους-Κυπριους-Αραβες-Ρωσσους εχουμε πει.Μεχρι και τον Κασογκι θυμηθηκαμε (προφανως απο το παλαι ποτε γνωστο στεκι στη Kings Road).
    Μπορει μεχρι το βραδυ να βρει κατι. Εχει βαλει και τον Αρναρ να ψαχνει αλλα η Ισλανδια τωρα τελευταια εχει ελλειψη σε κροισους. Και ο Αρναρ οτι δεν τελειωνει σε -ονσεν και -ασον δεν το ξερει και καλα.

    Ο ΠΑΣΟΚ-ΒΛΑΧΟΣ δεν εμφανισθηκε φυσικα πουθενα μιας και η ....βιασυνη του να παρει την ΑΕΚ ειναι μεγαλη και τρεχει ο ανθρωπος. Μεταξυ Ιταλιας, δικηγορικου γραφειου και τριτου δορυφορου του Κρονου, εκει που εθεαθη απο το Hubble ο οντοτητας στη τελευταια εκλειψη..

    O προεδρος που σημερα θα παραιτητω κιολας, μιας και περασε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ παρατασης (η 62η μου φενεται) φυσικα και συνεχιζει ΓΑΤΖΩΜΕΝΟΣ στη καρεκλα ακαθεκτος.
    Θα δωσει αλλη μια παραταση μεχρι την επομενη που θα εμφανισθουν νεοι αραβες-fund-ρωσσοι-sabanci-κροισοι-petit chatteu-Μακρης-bob kozonis-ξενιαδης κλπ κλπ.
    Ορεξη να υπαρχει και ο προεδρος ΟΥΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ.

    Ο ξενιαδης αφου εφαγε τον πατσα του, πινωντας τσιβας ξεκινησε, με τα ποδια, για την MS. Αν δεν το σταματησουν στα συνορα για καμμια οφειλη σε κανα σουβλατζη εχει καλως.Επιασαν και τα κρυα οποτε θα παρει ενα διμηνακι να φτασει London. Αρα αναμονη.

    Τελος ο πατερ ειπε οτι δεν ειναι το ματς της χρονιας μεθαυριο.
    Πατερ κρυβε λογια γιατι οπως το παει το μαγαζι ο προεδρος, ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ρε λες να τη βρουμε απο εκει που δεν το περιμενουμε προεδρε?
    Και του εκανες και ΕΣΥ ο ιδιος αναπροσαρμογη μεχρι το 2014 πριν μερικους μηνες.
    Τα μισα να σου χαρισει αποκλειεται. Αντε μα τα χιλια ζορια καμμια κατοσταρα και πολλα σου λεω. Για κανα 200αρι σε κοβω
    Εχεις να δωσεις ΑΥΡΙΟ τα 50? Να ηρεμησει?
    Οχι τιποτε αλλο αλλα εβαλες και τον αλλον και του κανει καψονια.
    Και τσαμπουκαδες οταν χρωστας δεν λεει να κανεις..
    Η οργανωσης τα κανει αυτα και ειδες που εχουν φτασει. Μια εγγυητικη 20 χιλιαρικα εχουν και την εχουν κανει εικονισμα λες και εχουν τα θησαυροφυλακια της HSBC και της Citigroup μαζι..

    Και επειδη προεδρε καλοι οι τσαμπουκαδες, αλλα πρεπει να εχεις και γεματες τσεπες, βλεπω προσφυγουλα χαλαρη.

    Ο παικτης ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ελευθερος ειναι. Αλλα οχι και μαγκιες οταν εχεις βαλει για 280 την υπογραφη σου προεδρε... Οποτε κοψε κατι απο το μαγκικο δε λεει.

    Οχι τιποτε αλλο αμα πεσει η πρωτη πιστολια μετα θα γινει salloon το καταστημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. akoma tolmai na grafi edo mesa gia AEK o kolitos tou marinaki?
    salta k gamisou ipame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. @Χρήστο,
    μετά τον Καζαντζίδη του θίξαμε και τον Ακη Πάνου του μαμόχαλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Δεν το ανεφερα για αυτο το λογο Μπαμπη.
    Δεν με νοιαζει βεβαια ποιος κακοκαρδιζεται και ποιος οχι,αλλα δεν εχω τιποτα προσωπικο με τον Τακη.
    Θα μπορουσε καλιστα να συμφωνει. Η εγω να εχω την ιδια γνωμη με εκινον.
    Εκει ειναι ολη η διαφορα αλλα και ολη η ομορφια του πραγματος.
    Στην διαφωνια και στην καλοπιστη αντιπαραθεση.
    Ειδ'αλλως τι νοημα εχει να κουβεντιαζουμε εαν εξαρχης συμφωνουμε σε ολα;

    Αλλα πιστευεις εσυ για τον ταδε πολιτικο για τον ταδε καλλιτεχνη για τον δινα αθλητη,αλλα εγω,αλλα καποιος αλλος.
    Ετσι ειναι αυτα. Λεγονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.Να μη τις λεμε μη τυχων και χαλαστουμε; Και να σκασουμε;
    Δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος εδω μεσα που να το πιστευει αυτο.

    Υ.Γ. Δημητρη,αυτη ειναι η "ανεπισημη ιστορια". Η "επισημη" ειναι στην Ευελπιδων.
    Σαν την "επισημη" ιστορια που μας παπαγαλιζουν στο σχολειο,και "ανεπισημη" που αυτοδιδασκομαστε πολυ αργοτερα.
    Εσυ ποια πιστευεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. @χρήστο συμφωνώ μαζί σου.Ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει.
    Τα κόμπλεξ του να μην βγάζει στους άλλους, τίποτα άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ: Δεν θέλω να κάνω τον δάσκαλο βέβαια, αλλά τον Άκη τον ήξερα προσωπικά. Ένα μεγάλο ταλέντο, σε συνεχή κόντρα με τους εκτελεστές - είτε τραγουδιστές είτε μουσικούς. Μεγάλο κεφάλαιο στην μουσική μας αν και είχε συγκεκριμένο target group.
    Σαν άνθρωπο τον πήγαινα. Είχε όλα τα στοιχεία που ήθελα. Στην προσωπική του ζωή, ήταν άλλα για άλλα. Φυσικά δεν με ενοχλούσε. Ήταν δίγαμος επίσημα και φυσικά το έκανε με την κόρη του, με το εξής ελαφρυντικό: Το ζήτησε όταν αυτή ήταν ενήλικας. Η Ελευθερία τον λάτρεβε και πήγε να κάνει το ίδιο. Εκεί την πατήσανε όλοι. Στην διγαμία δηλαδή. Το παιδί πήγε να παίξει με έναν άνθρωπο που είχε άλλες ηθικές. Που είχε κατουρήσει την κοινωνία.
    Σαν τον Άκη, υπάρχουν εκατομμύρια σε επίπεδο ανθρώπινων σχέσεων. Σαν έργο -έστω και στον μικρόκοσμο μας - είναι ελάχιστα.
    Και αδερφέ Τάκη, ξέχασες το μεγαλύτερο τραγούδι του:
    " Παράνομη αγάπη ". ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ. Διάβασε τους στίχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ

    ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΛΕΠΩ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...

    ΑΝ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
    ΟΤΙ ΓΑΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ,ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΝΕΙ;

    ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ
    ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

    ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΗ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ...
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ,
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.
    ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ,
    ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΥΤΟ
    ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ,
    ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΥΠΟΥ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΥ...

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,
    ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.
    ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,
    ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕ ΠΤΟΟΥΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΣΤΗΒΕΝ

    ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ
    ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ,
    ΠΟΥ ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ
    ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ
    'Η ΜΙΑ ΞΑΔΕΡΦΗ.

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ,
    ΚΑΘ'ΟΤΙ ΑΒΥΣΣΟΣ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,
    ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΤΑΚΗ
    Λειτουργείς σαν να σου βρίζουν την μάνα.
    Σιγά τα ωά. Μην βγει κάποιος από δω μέσα και πει κάτι ενάντια σε αυτό που πιστεύεις ή ακούς ή ''γουστάρεις'' τέλος πάντων και αμέσως βγάζεις τα νύχια σου. Πίστευε ότι θές αλλά επιβολή στα παιδάκια της ορίτζιναλ,όχι σε εμάς.
    Το κέντρο του κόσμου δεν είσαι εσύ πόσο μάλλον εδώ μέσα σε αυτό το μπλοκ. Δεν σου αρέσει αλλά τι να κάνουμε τώρα.
    Συμβιβάσου και χαλάρωσε να το απολαύσεις.
    Και πού 'σαι, κριτική δεν θα κάνεις μόνο εσύ στους άλλους αλλά και οι άλλοι σε σένα.ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.
    ΥΓ: Σου ανταποδίδω τον χαρακτηρισμό του κομπλεξικού(κόσμια ,ε;!)
    ΥΓ:Η δική άποψη είναι ότι αυτά τα τραγούδια είναι σκυλάδικα(σορρυ,αυτό πιστεύω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΜΠΑΙΝΑΜΕ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ; Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΑ. ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΕΣ.
    ΧΟΝΤΡΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ: ΑΚΟΥΜΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΑΡΟΤΙ ΑΔΕΡΦΗ. ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΚΗ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΥΛΑΝΕ ΛΥΚΟΙ. ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ,ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΦΩΝΑΖΩ!
    ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ.
    ΕΧΩ ΦΩΝΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...

    ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ,
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ.

    ΑΝ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ,Ο ΧΡΗΣΤΟΣ,Ο DIMI
    AΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΠΕΖΑ,
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΩ...

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ,ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.

    ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ
    ΣΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ,ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

    ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ,
    ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙΣ,
    ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΑ ΕΓΩ,
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΕΤΣΙ.

    ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ,
    ΑΝ ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΕΔΩ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή