Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

H ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΤΣΑΡΚΑ

            Τότε παλιά, ήταν ωραία. Πήγαινες με κανά μεγαλύτερο, φίλο ή συγγενή, κι αφού άκουγες τις συμβουλές, βουρ στον πατσά. Φυσικά πεσμένη την είχες λόγω συστολής, ειδικά του πρωτάρη, αλλά όπως και νάχει το πράμα, η μια αίσθηση - αυτή που κυρίως έχουν οι γυναίκες - Η ΟΣΜΗ, δούλευε. Δεν έχει σημασία τι αποτελέσματα είχε. Δούλευε. Όπως θα δούλευε και η μελάτη μαλαπέρδα, που εξαντλείτο στην είσοδο του σπιτιού, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ  ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΛΟΝΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ. Χαμένες εποχές; Μπα. Χαμένες στιγμές. Σήμερα τι κάνουμε για τα αρσενικά παιδιά μας;
            Ό,τι κάνουμε και με τις μετοχές της ΑΕΚ. Έχουμε καθίσει τους πελάτες στο σαλόνι και τις περιφέρουμε. Οι ιδιοκτήτες; Είχε δει ποτέ κανείς ιδιοκτήτη στο σπίτι; Την τσατσά έβλεπες και την  άκουγες βέβαια όταν στην τιμή υπήρχαν τα συμπεριλαμβανόμενα. Που μετά βέβαια άλλαζαν, αφού και η κοπέλλα - Η ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ ΚΑΤ' ΕΜΕ - έβγαζε και κάποια προσωπικότητα. Τότε ήταν κρεβατική. Στην ΑΕΚ είναι τραπεζική.
            Ρε τι μπέρδεμα μεγάλο. Και φυσικά, όπου ακούγεται μεγάλο μπέρδεμα, τα πράματα είναι τόσο απλά, όσο το πουλί του πρωτάρη που ενώ θέλει να νοιώσει κάτι ΠΡΙΝ, εκείνη την στιγμή, εξαφανίζεται και γίνεται Τσακάτη εγγυητική. Σαν του αρχηγού της ερασιτεχνικής, ΠΟΥ ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ κι όχι σε επαγγελματικό επίπεδο. ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΜΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ.
             Φυσικά, οι ερωτευμένοι με την ΑΕΚ, δεν χάσανε ποτέ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, νταβατζήδες. Ποιοί είναι αυτοί; Πού να ξέρω κι εγώ η πουτάνα; Με απειλούν ανώνυμοι, μου μιλάνε για κάποια οργάνωση, ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΡΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ δεν μου στέλνουν ένα τηλέφωνο ή ένα τόπο συνάντησης για να χωρίσουμε τα της ΑΕΚ και τα του Καίσαρι ( ω ).  ΜΑ , να πέφτει τόσο γαμήσι και να απέχω; Δηλαδή η οργάνωση, είναι μόνο τίγκα στους άνδρες; Γυναίκες, δεν έχει; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΥΦΙΟΣ, τύπου Μπάγιεβιτς, ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; Ο ΜΟΡΜΟΝΙΣΜΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ, που τον είχε ο τέως προπονητής;  Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΒΟΛΕΥΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ; Ποιός γαμεί ποιόν;
              Η MS όμως, είναι κάπως οργανωμένη. Που λέει ο λόγος δηλαδή, ΑΦΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ και σήμερα το ονομάζει " επισφαλές ". Αλλά ακόμα τις μετοχές τις έχει
" ενεχυριασμένες " κι όχι " κατασχεμένες ". Που για να κάνει το δεύτερο, πρέπει και να ειδοποιήσει τους μετόχους. ΔΗΛΑΔΗ, οτι μπορεί να τις πουλήσει οπουδήποτε. Σας έχει τύχει ποτέ; Η πουτάνα ζητάει κάποια ευρώ. Εσύ διπλασιάζεις την τιμή κι ακυρώνεις τα προσφερόμενα. ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ. Για δοκιμάστε το. Λέτε η κοπέλλα να μην πάρει τα λεφτά; Εδώ ο αυτοσαρκαζόμενος τίποτας, που σαν όνομα δεν είναι πουθενά, σηκώθηκε κι έκανε παρέμβαση για τα σκάκια, τα χάντμπολ και τα ποδήλατα, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟΝ ΘΩΜΑΪΔΗ,  μπας και πάρει κάτι. Ο ΙΔΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΣΑΤΣΑΣ δηλαδή. Βγήκε ο εξαρτώμενος του μπουρδέλου να μιλήσει. Ο συνεταίρος του 10% κατά νόμο, ή κατά 23% αποδοχής των δωρεών από επαγγελματία.
             Τι μάχονται όλοι αυτοί; Τον έρωτα για την ΑΕΚ; Όχι. Δια μέσου του έρωτα, νάναι κάποιοι στην ΑΕΚ. Κανένα πρόβλημα. Ο Κωνσταντινίδης πήρε το φλουρί, ΚΙ Ο ΜΗ ΥΠΑΡΧΩΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ, Ο ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ που έλεγχε το παρασκήνιο, ΑΛΛΆ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, που είναι λόγω επιστήμης και μόνο, ΓΛΕΙ(ΟΙ )ΩΔΕΙΣ ΥΠΟΦΥΣΕΙΣ.
              ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ Ή ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ; ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΤΕ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΤΕ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΑΣ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ;
             Φυσικά η MS, δεν μπορεί να κάνει πολλά, ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΣ. Επισφαλές; ΞΕΡΕΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ποιοί το υπόγραψαν; ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΑΥΤΟΙ; Μην γελιέστε παιδιά ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΡΩΤΕΥΕΣΤΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΕΡΑ. Κάποιοι από την παρέα του 2004 βγάλανε λεφτά. Ποιοί; ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ. Πάντα έτσι γίνεται. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ
" ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ " που μετά όμως δεν ήταν, αφού κατάγγειλε τα ναρκωτικά μας έστω και με λάθος άνθρωπο. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΡΙΒΗΣ;  ΡΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ;
            Τι γίνεται τώρα; ΕΝΤΟΚΑ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ;
                                         ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Η ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. 

28 σχόλια:

 1. 1000 φορές Πρωτοδικείο απο ΑΦΜ θρασυβουλου
  Να πανε στο διάολο ο αγαμιδης ο κλέφτης και όλο το σκύλολοι εκει μέσα
  Να πανε σπίτια τους οι τσιπρες και να πανε κάπου τα παιδια που θα πληρώνονται τα συμβόλαια τους.
  Και να μπει και στη θέση του ο κάθε ιμαμης που θα αναγκαστεί να ζει μόνος του χωρίς τη χερουκλα άπλωμενη.
  Ξαναλέω η μεγαλύτερη υπηρεσία που μπορούν να δώσουν στην ΑΕΚ οι παίκτες είναι ομαδική προσφυγή
  Να τους αναγκάσουν να πάρουν δρόμο

  Αρκετά

  Άντε και να μέτρηθουμε μετα όταν δεν θα έχει Μαρούλι,
  Άντε να δούμε πόσοι θα μείνουν να δούνε τη γλυκά του δώσε και ο ο του βουτα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΡΟΣ DIMI: Δεν παίζει ΑΦΜ Θρασύβουλου. ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ όμως.
  Το θέμα όμως είναι άλλο: με άλλο αφμ, ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, που δήθεν θα πάρουν έντοκα;
  ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για να δωθει εντοκο δανειο απο μετοχο πρεπει αρχικα να πληρωθει χαρτοσημο (3,7% αν δεν κανω λαθος).

  πως δανειζεις ομως κατι που λειτουργει παρανομα αν δεν καλυφθει η ΑΜΚ μεχρι και τα 18,5 εκκ που ειναι το ελλειμα?

  αντε αι το δανεισες.

  θα σε αφησει ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΩΤΗΤΑ των μετοχων να δανεισεις Η ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ το δανειο του?
  Γιατι καλη η πλακα αλλα εχουν 3 χρονια να βαλουν δοση μεσα.

  ΕΓΙΝΕ κρουση για το ΑΦΜ παντως. κανονικοτατη.

  Οσο για τα λεφτα θα γινει η εξυπηρετηση των πληρωμων ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΦΜ (εκει που ειναι και οι υποχρεωσεις δηλαδη) και θα μπουν ως πιστωτες οι δανειζωντες με collateral το νεο..

  ελα τωρα αυτα ειναι τα ευκολα, τα ξερεις καλα τι ρωτας.

  Τα δυσκολα ειναι αλλα:

  1) Μorgan stanley λες να μην υπαρχει ορος σε ομολογιακο δανειο τετοιου ειδους? αλλιως παμε και εμεις να παρουμε ενα.
  2) ΕΕΑ και κυριως ΣΔΟΕ, πως θα αφησει τους ανθρωπους που θα πτωχευσουν ενα ΑΦΜ να κανουν καπακι αλλο? Χλωμο ως απιθανο
  3) και πιο ομορφο. Αν το αγαμιδακι πηδαγε καθισματα περσυ στο οακα ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ και θα πηδαει θυρες και διαχωριστικα για πλακα. Γιατι τωρα δεν θα ειναι φιλικο το κυνηγι ουτε θα σταματησει με κανα πεντοχιλιαρο οπως τοτε.
  για τον απλο λογο οτι αυτοι που θα τον κυνηγησουν- ο κοσμος δηλαδη- δεν θα το κανουν για τα φραγκα..

  Οπως και να εχει ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ.

  Ετοιμασου να κατεβουμε για αγωνες παντως. Και οποιος ξερει και λιγο μπαλλα. Εγω μια χαρα κρατιεμαι ενα 45αρι αντε 60 το βγαζω για ματσακια χαλαρα.
  Αν δε κανω τρεξιματα Τσιπρα μεχρι και παρατα παιζω.

  Γιατι δεν βλεοω να μενουν και πολλοι εκει γυρω στις 19.

  Οχι ΓΣ ο ΜΑΛΑΚΑΣ, ουτε μηνα δε βγαζει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Το "σηκωμα" της υποθεσης των -ταχα- οσονουπω επιστρεφωμενων κλοπημαιων του αγαπουλα,ειναι το τελευταιο εργο που βλεπουμε απο τους συντηρητες του "σπιτιου".
  Ολα τα εδοκιμασαν. Υστατη πραξη, η εξευρεση θυματος με δολωμα τα αγαπουλια εκατομμυρια. Ειτε επενδυτης,ειτε νυν μετοχος. Οτι και αν ειναι μας κανει.
  (φυσικα οι πρωην μετοχοι και νυν εξαφανισμενοι,δεν τσιμπανε.Και μαλιστα τετοιες εποχες; Να δωσουν ζεστο χρημα; Που; Στην ΑΕΚ; χα! Της Ελλαδος; δυο φορες "χα"!)

  Τα οποια λεφτα-λενε-ειναι στο δρομο. Και δεν μπορω να καταλαβω πως ο Μακης "ξεχασε" τσουβαλια λεφτα στους λογαριασμους των παιδιων του. ofshore δεν υπαρχουν;
  Απ'τον Ψωμιαδη ΕΝΑΣ τροπος υπαρχει να παρεις "δεδουλευμενα" η "κλεμενα" πισω.
  Και αυτος δεν ειναι η δικαστικη οδος. Και ειναι δρομος τον οποιον οι αυτες οι ελαφριες τσατσαδες του "σπιτιου" δεν τον ξερουν.

  Εαν πραγματικα ειχαν εστω και ελαχιστες πιθανοτητες, οτι θα παρουν πισω απο τον αγαπουλα,ικανο ποσο,τετοιο που να αναμορφωνε την ΠΑΕ οικονομικα,λετε να εψαχναν για επενδυτη;
  Γιατι; Για να του αφησουν κληρονομια; Δεν τους κοβω για τοσο αλτρουιστες.
  Ενα μπαλωμα ψαχνουν. 2-3 εκατομμυριων. Για τον χρονο βεβαια. Το μεγαλο αυτο αγαθο. Να εξαντλησουν τις πιθανοτητες και μαζι-ερθουν δεν ερθουν τα αγαπουλια χρηματα- να στεγνωσουν τους ηδη αποστεωμενους μπεζαχταδες.
  Μια μικρη σχεδια,που θα τους κρατησει στον αφρο,μεχρι το νησι του θυσαυρου.

  Υ.Γ Αυτη η φωτο,ειναι συγκινητικη. Το φουγαρο της στοφας με το "Η" επανω, ο προχειρος μαντροτοιχος με τους τσιμεντολιθους, το κοκκινο παραθυρο,το χειμωνιατικο πενθυμο,τα ξεροκλαδα...
  Υπεροχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ερχεται η ωρα μου να παιξω αριστερο μπακ;
  ( ο Καραμπελας προσφευγει η οχι; Αν οχι, παιζω και δεξια.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. διαβαστε τις δηλωσεις του νασου θανοπουλου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2012 10:18

  ΔΙαβάστε και ΕΔΩ:

  http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128919970

  Ο Θανόπουλος λέει ότι η MS έχει το 86%, στα καπάκια βγαίνουν οι δικηγόροι του τρελάρα και λένε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟ...
  Περιμένω προσφυγές στις 19/1.
  Άιντε ας σπάσει το απόστημα...
  Βρε DIMI, εγώ που δεν ξέρω πολλά από εταιρικα σε ρωτώ: ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ?
  Τελικά ο Οικονομόπουλος γίνεται ρόμπα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλημερα Γιωργο,
  Μετοχος ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ δυναται να δανεισει τηνεταιρεια καταβαλωντας χαρτοσημο 3,7%.

  Υπαρχει διαφορα η ενεργεια ως φυσικο προσωπο και ως μετοχος. Μπορει δηλάδη εσυ αν θες να παρεις π.χ ενα ποσοστο (δεν ξερω το ακριβες νουμερο για τις ΑΕ και αν παιζει ρολο αυτο) ας πουμε 1% και να πεις κυριοι διευκολυνω ταμειακα το Χ ποσο.
  Επι του ποσου αυτου πληρωνεις 3,7% και προχωρας ΑΤΟΚΑ ως ιδιωτης πλεον.

  Απλα η εταιρεια απο την στιγμη που λαμβανει το ποσο και εκρεει στα ταμεια της, ειναι υποχρεωμενη να καλυψει τις υποχρεωσεις της προς τριτους.

  Τωρα ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΙΡΕΩΤΗΤΑ ΑΥΤΗ οριζεται απο τους πιστωτες και το πως ειναι η σειρα.

  Αν η MS ΑΠΑΙΤΕΙ τα πρωτα χρηματα να καταβληθουν σε αυτη τοτε καταλαβαινεις τι γινεται.
  Οπως για παραδειγαμ στην ΕΡΑ που απο οσο ξερω η JP ΑΒΑΞ εχει με δικαστικη αποφαση λαμβανειν χρηματα, εξ ου και τα λεφτα ο μουσιας τα παιρνει ΜΑΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗ για να μην φαινωνται απο τη μια και να βουταει και τη μιζα του απο την αλλη.
  Γιατι αμα περασουν ταμειακα πρεπει να πανε στον Ιωαννου..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. H MS ΕΧΕΙ ΤΟ 86%.
  Αυτη ειναι και η προυποθεση για την εκταμιευση του ομολογιακου δανειου.
  Αν δεν πληρωθει το δανειο (εχει να γινει καταβολη απο το 2009) τοτε αυτοματα η κυριωτητα των μετοχων περανει σε αυτη.
  Μπορει ονομαστικα να ειναι σε οποινδηποτε οι μετοχες (αυτο ελεγε το νεο λαμογιο και επομενος -οπως παει- προεδρος με ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΤΙΚΑ) αλλα η ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ειναι στη τραπεζα.
  Οπως γινεται σε στεγαστικα σε αυτοκινητα και σε τοσα και τοσα δανεια.

  Η τραπεζα να πληρωνεται θελει. Δεν θελει καμμια ΑΕΚ και καμμια αναμειξη. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν της ανηκει πλεον η εταιρεια με το δανειο ληξιπροθεσμο στο συνολο του.

  Αφηνει λοιπον ονομαστικα τα ΝΟΥΜΕΡΑ να κανουν παιχνιδι και παρακαλαει να βρεθει καποιος να τα σκασει για να παρει τα 5,9 (αρχικο κεφαλαιο χωρις τους τοκους)

  Ολα τα αλλα ειναι ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ του αξιου συνεχιστη ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑΣ που μας βρηκε.

  Αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε λεει η παροιμια.
  Η ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ αλλωστε του τυπου στη ΑΕΚ τα λεει ολα απο το 2004 και επειτα.
  Ολο επιτυχιες ειναι ολοι τους εκει μεσα.

  Μονο απο το τροπο που μιλαγε και το υφος του, καταλαβαινεις το ΗΘΟΣ του ανθρωπου και τι παστα ειναι.

  Ενας ΕΙΡΩΝΑΣ καραγκιοζης που πουλαγε χειριστου ειδους ΑΕΚ-οφροσυνη και καλυψη στις ΠΑΠΑΡΙΕΣ που πεταγε: Ο Ξενιαδης ειναι αναξιοπιστος ειναι απατεωνας ειναι υποδικος ειναι καταχραστης αλλα αμα μας δειξει 10250 τον αγαπαμε!!!

  Ενα νουμερο που πηγε στη θεση του αλλου νουμερου να πουλησει εξυπναδα.

  Μια χαρα του τα ειπε ο αλλος για ΜΙΖΕΣ για ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ και για ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και αυτος ως δικηγορος της ΠΑΕ - ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΑΧΝΑ!!

  Που αλλου σε κατηγορουν δημοσια για ολα αυτα και εσυ χασκογελας σα το βλαμμενο???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σ.Δ.: «Ο κ. Ξενιάδης απήντησε σε αυτό ευθαρσώς και είπε: πάμε στην τράπεζα. Πάμε στη Morgan Stanley»

  Λ.Σ.: «Τους είπαμε να πάμε στην τράπεζα, να μας δείξουν το 51% και να παρουσιάσουμε εμείς αποδεικτικά των χρημάτων. Η διοίκηση της ΑΕΚ ξεκίνησε να κάνει στη ΓΣ μια μικρή αύξηση των 2,5 εκατ. ευρώ. Τους ρώτησα, λοιπόν: ποιος βλάκας θα έρθει να δώσει 2,5 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για να πάρει το 20%. Δεν μου είπαν καν πως τους έχει απαγορευθεί μεγαλύτερη αύξηση έπειτα από έγγραφο του υπουργείου Εμπορίου. Βλέπετε, όμως, πως δεν είναι καθαροί στις συζητήσεις.

  Τους πρότεινα να κάνουν μια αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 10.250.000 ευρώ, έχοντας τη συγκατάθεση της Morgan Stanley και των υπόλοιπων μετόχων ότι δεν θα ασκήσουν δικαίωμα προτίμησης και θα έρθει ο Ξενιάδης να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο. Τώρα έμαθα πως αυτό επιχειρούν να κάνουν. Η πιο σωστή λύση είναι να πάμε στη Morgan Stanley και να πούμε στην τράπεζα: πάρε τα χρήματά σου, απελευθέρωσε τις μετοχές και εμείς ταυτόχρονα θα δώσουμε το υπόλοιπο ποσό στο ταμείο της εταιρείας. Και να προχωρήσουμε εμείς στην εξυγίανση της ΑΕΚ».

  Λάμπρος Σινανιώτης και Στέφανος Δεληκωστόπουλος.
  Aπο τους πιο αξιολογους νομικους στη χωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ο κ. Οικονομόπουλος επέμεινε πολύ στο θέμα των μετοχών, τονίζοντας πως η κυριότητα παραμένει στους μετόχους. Συμφωνείτε με αυτό;

  Λ.Σ.: «Να με συγχωρείτε, αλλά ο καθένας λέει ό,τι θέλει. Στους όρους του δανείου αναφέρεται ότι εναπόκειται στο αγγλικό δίκαιο. Το ενέχυρο των μετοχών δεν είναι σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Αν τους πει η Morgan Stanley να δώσουν τα λεφτά και δεν το κάνουν, τους θέτει σε υπερημερία και μπορεί να πουλήσει τις μετοχές μόνη της».

  Εσείς γνωρίζετε να υπάρχει κατάσχεση των μετοχών από την πλευρά της Morgan Stanley;

  Λ.Σ.: «Μα δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Αφού έχει ρίξει το δάνειο σε υπερημερία, μπορεί να πουλήσει τις μετοχές. Αυτή είναι η διαφορά».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2012 11:51

  Γι' αυτό σου λέω. Ξεκίνησε η δίκη του σαγόνια με σκοπό τη γελοιοποίηση του τρελάρα, αλλά με αυτά που είπε ο Σταθάκος πέρασε άλλος στο εδώλιο. Και αποδεικνύονται ΟΛΟΣΩΣΤΑ.
  Ο τρελάρας έκανε και φυλακή κατόπιν καρφωτής και λαδωμένης από το αγαμίδι, οπότε τώρα ως πολιτικός κρατούμενος, αν σκάσει με μία μαύρη σακούλα softex με 10.250 χαρτιά μας κάνει...
  Και τρώγονται όλοι οι "ρεπορτερ" της ΑΕΚ ότι το πρόβλημα μας είναι ότι ο τρελάρας έσκασε με το σαλιαρέλι ή ότι ο μούτσος του είναι απλήρωτος. Ενώ του κοσμάκη του έχουν φάει 150 μύρια και αυτοί είναι ΟΚ...
  Ρε πρωτοδικείο και φουρνέλο θέλει μόνο πια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2012 11:54

  ΥΓ: Από την ιστορία με τον μπόμπυ τον μάστορα φαινόταν τι κουμάσια έχουμε και τι βρώμικα μέσα χρησιμοποιούν για να συνεχιστεί το φαγοπότι...η οικογένεια του μπόμπυ ΜΙΑ ΧΑΡΑ χρήμα έχει ή μπορούσε να βρει. Δεν είναι τυχαίοι. Αλλά κάθισε ο μπόμπυ και έπαιξε το παιχνίδι τους δείχνοντας ασφαλιστικά συμβόλαια ζωής. ΚΑΚΙΣΤΑ. Αλλά μάλλον καλύτερα γι΄ αυτούς που δε μπλέξαν με τα λαμόγια τελικά. Που να τους κάναν ζάφτι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Γιωργο ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΖΑΦΤΙ τους κανεις αμα θες και εχεις τα χρηματα.

  ΣΙΓΑ τα ωα ο αγαμιδης, ο κασνακιδης και ο οικονομοπουλος ολα τα μεγαλα κεφαλια τι να σου πω!!

  Καταθετεις ΕΓΓΡΑΦΩΣ τη προταση σου στην ΠΑΕ ΑΕΚ με κοινοποιηση στην MS με τους ορους να πληρωθει η MS το ποσο του δανειου (γυρω στα 7) και τα υπολοιπα 3 να μεινουν στο ταμειο της ΠΑΕ.

  Με μια απλη εγηγυητικη υπερ της ΠΑΕ για την ΑΜΚ και με τους ορους που ζητας.

  Ζητας και μια εξαιρεση υπερ παλαιων μετοχων στην ΑΜΚ, και ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι θες (π.χ χρεη ανω των δημοσιευμενων 33-34εκκ να αναλαβουν οι πρωην μετοχοι) και τελειωνει.

  Ετσι το μπαλακι παει στην MS η οποια και θα πιεσει την ΠΑΕ για να κανει το deal και να παρει τα λεφτα της:
  Κυριοι σας εχει γινει προταση πληρωμης του χρεους απο τον Χ και ως εχων την ΚΥΡΙΩΤΗΤΑ των μετοχων σας ΔΙΑΤΑΖΩ να την δεχτητε, αλλιως πληρωστε με εσεις.

  Δεν γινεται να αποριπτετε προτασεις με εγγυητικες αλλα και να μην πληρωνετε.

  Απλα πραγματα ειναι. Και ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ (γιατι αυτος ειναι απο πισω) δεν γινεται να μη προχωρησει.

  Ο νοτιας αλλο που δεν θελει.
  Θα ξεκινησει να παιρνει και κανα νοικι απο το resort (11εκκ ειναι αυτα δεν ειναι και λιγα) θα απεμπλακει και απο την ΑΕΚ και ολα καλα..

  Σιγα τους λαχανοντολμαδες τον αγαμιδι και τους αξυριστους που θα τους φοβηθουμε κιολας..

  Ρε ουστ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2012 13:44

  Δεν γκζέρω άμα ο τρελός έχει τα χρήματα, ή άμα ο μούτσος θα σταματήσει τη διαδικασία, αλλά αυτά που λες, που είναι σωστά, είναι αυτά που λεν και οι δικηγόροι του. τώρα άμα τα' χει αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. 87% στους τοκογλυφους συν 10% η νυσταγμενη μανα,συν 3% κατι μικρομετοχοι Τροχαναδες= 100%
  Εκατο τοις εκατο δουλεμα. Εκατο τοις εκατο παραμυθα.

  Βεβαια ο Νασος Θανοπουλος δεν βγηκε να τα πει αυτα,οταν στηνοταν το κολπο των supporters.
  Μαλλον για το καλο της ΑΕκ,οπως τα στραβα ματια στις τυπικα ακυρες Γ.Σ.
  Εγω ηθελα να ηξερα ποσος κοσμος πραγματικα κονομαει απο αυτο το δικεφαλο κουφαρι.
  Ουκ εστιν αριθμος.

  Πλακα-πλακα, με τον τρελο,εχουν μπλεξει για τα καλα.
  Αντε και ο Μπομπ ηταν μακρυα. (αν και αυτη ηταν στημενη δουλεια απο μεσα. "δεν δινουμε την ομαδα σε απαταιωνες καιαφερεγγυους. "ανακαλυπτουν "απατεωνες" και "αφερεγγυους" ισα-ισα για να αναδεικνυεται η αναγκεοτητα της παρουσιας τους ως προστατες των συμφεροντων της ΑΕΚ. Την οποια ξεπουπουλιαζουν κανονικα.
  Ο καθεις με τον τροπο του. Αλλος φευγει με μαυρες σακουλες. Αλλοι κανουν εικονικες ΑΜΚ.
  Αλλοι χρησιμοποιουν την μετοχηκη τους ιδιοτητα στην ΠΑΕ σαν πλυντηριο σε αλλες-εκτος Ελλαδος κυριως-ασχολιες τους, αλλοι μασανε παρεα με μανατζαραιους, αλλοι διακανονιζουν με πιστωτες βαζοντας την διαφορα στην τσεπη.
  Κοινως: Της πουτανας το μαγκαλι.

  Το επομενο που πρεπει να διασαφηνιστει και οφειλει να διευκρινισει η δικολαβικη παρεα,ειναι αυτο που υπονοησε και ο τρελαρας: Υπαρχει καταχωριμενη στα βιβλια της ΠΑΕ η εισπραξη του ομολογιακου δανειου, η οχι;

  Περα απο αυτο,εμενα μου εκανε- και μου κανει- εντυπωση πως και γιατι χρειαστηκε αμεσα 8-9 εκατομμυρια η ΑΕΚ,την εποχη που οι εισροες εσοδων πλησιαζαν στο ζενιθ;
  Εγχειρηση θα εκαναν; Νεφρα θα αλλαζαν; Γιατι;
  Γιατι τοση σπουδη και βια,για ενα κωλοδανειο το οποιο ηταν το 1/5 των ετησιων εσοδων; Ειναι αυτο ποσο ωστε να μπεις στο "ΔΝΤ"; (αρε ΑΕΚοελλαδα)

  Τι νοημα εχει να πας να "σταυρωθεις" σε μια τραπεζα, να υποθηκευσεις το συνολο σχεδον των μετοχων και να βαλεις σε περιπετειες ολοκληρη την εταιρεια για χρονια και ολα αυτα για να παρεις ΤΙ; 8 εκατομμυρια; Και λοιπον; Σωθηκε κατι; Θα γινοταν κατι αν δεν τα επαιρνε;
  Να πω οτι πηραν 100 για να φτιαξουν γηπεδο,το καταλαβαινω.
  8 εκατομμυρια,οταν σε 3 χρονια (04-05-06) ηδη ειχαν εσοδα 100;
  Δεν τους εφταναν οι αρπαχτες απο τα κανονικα εσοδα,και πανω στην τουρλα του Σαββατου, πανω στον πανζουρλισμο,ειπαν να παρουν και απο καμια τραπεζα κανενα δανεικο και αγυριστο,φορτωνοντας το στην εταιρεια την οποια αργοτερα-ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ-θα εγκατελειπαν.
  Κονομησαν και οι πετρες. Και τα μαρμαρα. Και τα περιστερια. Μιλαμε για ΤΟΟΟΟΟ παρτυ.

  Και τωρα ζητανε τι; "supporting";
  Ρε φουντο λεμε... και τα χρεη στις πλατες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Χρηστο σε χαλαει εσενα να παρεις ΑΛΛΑ 8 δηλαδη?
  Τι θα πει τζιραραν 100? ε και?
  Τα καναμε 100+8. Που ειναι το προβλημα?
  Γιατι εδωσε κανενας λογαριασμο?

  Γιωργο αυτα ΔΕΝ τα λενε οι δικηγοροι. Τα υπονοουν εχει διαφορα.
  Γραπτως δεν εχει γινει κατι. Ας γινει και μετα μιλαμε. Κανε το αιτημα ΓΡΑΠΤΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ MS βγαλε και 2 τραπεζικες μια στο υψος δανειου και μια τα υπολοιπα και προχωρα.

  Βεβαια παιζει και το σεναριακι η MS να δεχτει συμβιβασμο ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στους 'μετοχους' και αντι για 7-7,5 να κλεισει με 2,5-3 το θεμα.
  Και που θα παει η διαφορα??? Ελα που δεν ξερεις....
  Και εμεις τι κανουμε το προεδρο ΤΣΑΜΠΑ?

  Τωρα βεβαια απο αυτα που τους καρφωσε ο Θανο εχει ΠΟΛΥ ΖΟΥΜΙ:

  1)Απο την στιγμη που (σιγα μη δε το ξεραμε) ολες οι πασες και οι 'μεταβιβασεις' ειναι ακυρες οπως και οι ΑΜΚ τα ποσοστα ΕΥΘΥΝΗΣ παραμενουν ΩΣ ΕΙΧΑΝ.
  Ακους ΤΑΚΗ-ΠΑΠΑΤΖΗ-ΓΚΟΝΤΟ κλπ? Αναλογα με την μετοχικη συνθεση ΤΟΥ 2006-09 λοιπον υπαρχει και χρεος.

  2)Ολες οι ΑΜΚ, ΓΣ και λοιπες παπαριες του στρωματεμπορα και του προεδρου ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ.
  Αυτο σηκωνει ΛΟΓΙΚΑ- αν θελει καποιος- μεχρι και ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ και ξεπλυμα χρηματος μιας και το εξυπνοπουλι ελαβε λεφτα και τα χρησιμοποιησε με σκοπο ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ. Η δε πραξη αυτη ανεφερεται και στο καταστατικο των φωτορεπορτερ (α ρε Στρατο)

  3)Οι.... ορκωτοι και οι απαλαγες των ΔΣ για τις οικονομικες χρησεις ισχυουν?


  Εχει πολυ πραγμα αμα θες να ψαξεις..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2012 16:24

  Όχι, δεν τον έχουμε τσάμπα τον πρόεδρο...του δίνουμε 1 χιλιάρικο το μήνα κι ένα κινητό...αλμυρός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. DIMI
  Πάρε το κινητό μου ή το mail μου από τον Στίβεν να επικοινωνήσεις μαζί μου.
  Θέλω να σε ρωτήσω κάτι επαγγελματικό.
  Σου είχα δώσει την κάρτα μου στο ούζο, αν βρω την δική σου σε παίρνω πρώτος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Λαλιστατη ανακοινωση της ΠΑΕ. Σεντονι.
  Και τι λεει;Μπουρδες. Προασπιζεται τους μετοχους (οσο αφορα σε οτι λενε για αυτους οι Σινανιωτης-Δεληκωστοουλος) οι οποιοι μετοχοι ειναι εξαφανισμενοι.

  Αντι να εγκαλει τους "φερομενους ως", ο Αδαμιδακος καλα θα κανει να εγκαλεσει τους απομακρυσμενους,εξαφανισμενους απο την εταιρεια τους "μετοχους" οι οποιοι τον εχουν αφησει στο ποδαρι τους.
  Αυτο θα μπορουσε να το κανει βεβαια,εαν ηταν ανεξαρτητος και οχι ανθρωπος τους. Δηλαδη αχυρανθρωπος.
  Τελος παντων.

  Οσο για την μοιρα των μετοχώνε, ψελισε οτι "η Morgan διατηρει απλα κατι δικαιωματα σε αυτες" (τις μετοχες).
  "κατι"; Οπως λεμε "κατι να καιει";

  Γιατι και το ΔΝΤ "κατι" δικαιωματα εχει στην κυριοτητα του οικοπεδου απο τον Εβρο μεχρι την Κρητη. Οχι πολλα πραγματα. Καταργηση κυριαρχιας,διορισμος κυβερνησης,,χαραξη οικον. πολιτικης,ελεγχος σε οτι κινειται,δεσμευση δημοσιας και ιδιωτικης περιουσιας ενεχειριασμος περιουσιακων στοιχειων που εχει Η ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ αποοκτησει κλπ.
  Λεπτομεριες δηλαδη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Κάτι δικαιώματα...
  Πόσο ηλίθιος είσαι ρε πρόεδρε...
  Η μάλλον για πόσο χαζους μας περνάς όλους τους αλλους ..

  Γι αυτο θα τσιμπησεις κάτι προσφυγες, θα στη πέσει με κάτι ψιλές η uefa και θα πάρεις κάτι και εσυ στο τέλος...
  Τώρα το τι το αφήνω στη φαντασία σου ...

  Υγ 1 μέχρι ποτε θα έχει πιει το ανίκητος νερό ο αρχηγός ;;
  Υγ 2 τα έσοδα απο τα εισιτήρια που πανε ;
  Υγ 3 όλοι γήπεδο έχει ΚΆΤΙ έξοδα ο πρόεδρος ...

  Χαραλαμπε check ur mail

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2012 20:47

  Δηλαδή αυτός είναι ή τρελός ή πραγματικά ΣΤ' ΑΡΧΊΔΙΑ ΤΟΥ: Είναι στη φυλακή και εν τω μεταξύ λέει "ήμουν για πατσά" (στην αλεξάνδρας έχουμε το θρυλικό "Αυτόφωρο" στον Πειραιά δεν ξέρω ποιό...) και μετά..."το deal πάει καλά"...με αυτούς που τον καρφώσανε...και το λέει από μέσα από τα σίδερα. Απλά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ. ΧΑΛΚΕΝΤΕΡΟΣ. Είπαμε...The great pretender

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2012 21:21

  Μπήκα στο wall του στο facebook. Όλα καλά, λέει.
  Κουφοντίνας για πρόεδρος, μόνο έτσι καθαρίζουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ωχ Ωχ αρχίσαν τα όργανα και μεταξύ τους.
  Πείτε μας ποσά ποτε πήρατε και τι έγιναν ρωτάνε οι τρεις.
  Προσωπικά το μπιχλη και στα τσιρακια του.
  Ωχ Ωχ Ωχ
  Λες να φτάνει η ώρα του λογαριασμού ;;;
  Πρόεδρε "Κάτι" λένε αυτοί, σαν τα κάτι δικαιώματα.
  Πρόεδρε σα πολλα δε μαζευωνται ;;;

  Άμα υποψίαστω ότι εσυ σπρωχνεις μαύρα στο βρωμιαρη και ο άλλος τα παίρνει κάτω απο το τραπέζι θα πάρω απο τα σύννεφα ...

  Καλα δεν σας έχουν μάθει ότι πρέπει να λαδωνεις όλα τα γρανάζια αλλιώς αρχίζουν και κάνουν φασαρία ;

  Αδελφη, μαλακας η απλα ηλίθιος ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ; ΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ; ΤΟΝ πρόεδρο Ή ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΚΘΕΣΕΙΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Να ρωτήσω για τους όρους συνεργασίας ΠΑΕ ΕΡΑ ποιον Ακριβώς;
  Να τον εκθεσω?
  Και τι είμαι εγω ο μπαμπάς του;
  Όταν θέλει μια χαρα τ καταφέρνει μόνος του !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΣΑΚΑ ΕΓΙΝΕ, δεν είναι τίποτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή