Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

NETA

          Έτσι δεν φωνάζουν στα πλοία όταν προσπαθούν να ξεδέσουν στα λιμάνια; Νέτα σκέτα είναι κι οι κουβέντες μου. Κι όποιος θέλει ελεύθερα μπαίνει και σχολιάζει, χλευάζει ή παίζει το πουλί του. Μπορεί να το παίζω κι εγώ άλλωστε ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΦΉΝΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΌΝ.  Η κριτική σε τιμάει αλλά και σε κάνει καλύτερο. Δεν κατάλαβα, έχω το αλάθητο; Και στο τέλος τέλος, μια άποψη εκφράζω και τίποτα παραπάνω. Δεν κινώ νήματα κι ούτε ψάχνω κάτι παραπάνω. Απλά ( όπως είπα και χθες ) την κάβλα μου κάνω. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ;  ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ BDO ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΗΣΕΙΣ.
            Κι αυτός ο Κυριαζής ( ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, δηλαδή ο υπάλληλος του εκνευρισμένου ΠΑΠΑκιού και μάλιστα μέσω του επίσημου site της ΑΕΚ ) τα είπε όλα. ΤΟΥΣ  ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΠΛΕΞΑΝΕ. " ...αιρετικός Αεκτζής...αν ο Ντέμης ειχε ΛΙΓΟ μυαλό που δεν είχε καθόλου...( ΑΛΛΆ ΕΙΧΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ - γραμμένα εδώ και δυό χρόνια αυτά - ) ...όταν φαληρείς πτωχεύεις ... πάμε στην τέταρτη κατηγορία ....κλπ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004, υπήρχαν άνθρωποι που λέγανε το περίφημο: " ή τρελλός ή λαμόγιο αναλαμβάνει την ΑΕΚ."
             Και φυσικά το ίδιο ισχύει και σήμερα. Που οικονομικά δεν έχει αλλάξει κάτι, πέραν των παχέων αγελάδων που έχουν γίνει ισχνές. Κι άρα περιορίζονται τα μεγέθη. ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΥΠΑΡΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ αλλά είμαι σίγουρος οτι και τα μεγέθη του 2004 κάποια φθορά θα έχουν υποστεί. Φυσικά εξαιρώ τον Καζαμία, που μάλλον παίζει στα CDS κι ανθίζει. Κι αφού είναι τόσο ανθηρός, γιατί δεν αποκαλύπτει το ονοματάκι του αλλά και την διάθεση της αγοράς των χρεών; Όταν μιλάμε για γωνιακό μαγαζί με σίγουρα κέρδη, γιατί δεν προχωράει σαν άλλη οντότητα που μας επέβαλε; Δικαίωμα του βέβαια, όπως δικαίωμα και του ΜΗ τζακιού να μην καίει, όπως και δικαίωμα μου να γράφω και να γαμώ λεκτικά όποιον γουστάρω. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΗΓΕΙΣ ΑΝΕΜΟΥΣ. Τι να κάνουμε ρε φίλε; Τις υψηλές γνωριμίες δεν τις έχουμε για να κάνουμε τσάγια. ΣΚΕΨΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΙΕΣ! ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΩ;
            Αλλά να πάμε στην ουσία. Ο Κυριαζής είναι Αεκτζής, αλλά σαν δύναμη δεν υφίσταται. Μιλάμε για 5 χιλιάρικα την ημέρα εταιρικά. ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΧΑΦΙΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ( δυό μηνιάτικα ) ΣΤΗΝ ΦΑΛΗΜΕΝΤΟ ΑΕΚ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ, αλλά ήταν από τότε. Και σήμερα η αλήθεια περιθωριοποιείται σαν ουσία αλλά ταυτόχρονα ακούμε την αλήθεια από τον - μάλλον κι αυτόν faux -  χρησιμοποιησάμενο κι οτι την Κυριακή περιμένει ο Τροχανάς οντότητες για να πληρώσουν τα έξοδα της κηδείας του.
             Και κάνω μια παύση : ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ; ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ; ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΟΓΩ ΧΑΦΙΕ ( μετέπειτα τοποθέτηση μου κατόπιν κουβέντας με παιδιά της οργάνωσης ΟΡΘΟΤΑΤΗ ) ΚΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΜΟΛΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ, ο ΣΟΕ και τα υπουργεία εμπορίου, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΚΕΦΤΚΕ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ; ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΕΛΑ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ : " ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ 21 Ή Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ που τον είχαν σε ένα βάζο μέχρι να ησυχάσουμε όλοι."
           Νέτα τα λέμε όλα. Νέτα τα είπα και τότε και απειλήθηκα να με δείρουν. Πού; Στο ιταλικό εστιατόριο της οδού Ομήρου. Στο Νέο Ψυχικό. Και ψυχικό κάνω που δεν ασχολούμαι. Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, δηλαδή εν βρασμώ. Τώρα τα πράμτα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Θάναι κάλεσμα, θάναι τσίπουρο; Στην καραπουτσανάκλα μου αφού ο Κυριαζής ΕΙΠΕ την αλήθεια. Και ποιός είναι ο Κυριαζής; Και ποιός είναι ο Τροχανάς που στρατεύει τα " μεγέθη"; ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ ΣΤΗΝ 18; ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΑ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΝΕ, μου είναι αρκετό. ΓΕΜΑΤΗ  Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ.
             Και ο μηδέν Κυριαζής ( σαν οικονομική οντότητα ) λέει τα προφανή. ΝΕΤΑ. Ρε λέτε να τον έβαλα εγώ; Ή μήπως λέτε αν κατέβαινε κάποια μεγάλη δύναμη να μην γαμούσε πατώκορφα τα μεγέθη των τζακιών; ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΤΑΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, κατ' εντολήν του Παπά που είναι λαμόγιο στην ψυχή αλλά και μαλάκας στο μυαλό ( εύκολα δέχομαι μηνύσεις από τον υπάλληλο του ) ,  ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, όχι ο Αδαμίδης, αλλά ο σκηνοθέτης όλου αυτού του έργου. Ποιανού έργου; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΤΙ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙΣ; ΑΝΤΕ ΠΑΠΑΡΑ που είσαι Κι εκνευρισμένος. Που σκέφτεσαι κι αν θα πας. Πού να πας; Να δεις τον Τροχανά; Μήπως είσαι Μελισσανίδης κι εσύ και το παίζεις οντότητα; Άντε σε κανά επαγγελματικό ταξίδι, κι ΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΜΕΝΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ;
                  Διότι είστε τζάκια της κουζίνας. ΚΑΙ  ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ Ο ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, τον λεφτά που δεν τα ξέρει κανείς, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ.
             ΜΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΙ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΧΟΡΗΓΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.
                ΡΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ Ή ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.
                ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ORIGINAL.
                 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ.
              ΥΓ. ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΣΑΣ; 

22 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ; ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΕ ΤΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ. ΘΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ;
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ; ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΤΑ;
    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, όσοι πάτε εκεί, ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ αRχηγέ;
    ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΤΟΥ 2004, Βάλανε Σπάτα. ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ;
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ, ξανλαέω.
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΑΝ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ, έστω σαν κίνηση αεκτζήδικη, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.
    ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΒΛΑΚΕΣ ΘΑ ΦΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ, ΣΤΡΑΤΕΥΕΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ.
    ΛΕΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ. ΑΛΛΟΙΩΣ, ΓΑΒΡΟΙ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΝΑ ή γνωστότατα Αρειανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΡΙΧΕΣ, όταν σήμερα χάσαμε ένα παιδί από την οικογένεια της ΑΕΚ, μόλις 13 αν δεν κάνω λάθος. ΚΙ ΕΙΠΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. Τι μαλάκας κι εγώ! Παρασύρθηκα. Η οικογένεια του, που μου έστειλε την είδηση αλλά και την προτροπή να κυνηγήσω την πούστρα ( πιο πολύ πίνουν οι γυναίκες πια ), που τι να πω; ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΕΓΩ, αγαπητέ Δημήτρη. Και δεν μπορώ να πω τίποτα. Ούτε και μπορώ να γράψω κάτι. Ούτε και να συμβουλέψω. Αύριο θα είμαι εκεί, όχι οτι λέει και κάτι. Αλλά η συνάντηση των δρόμων πρέπει να καταργηθεί.
    Χαμένα τα έχω. Σιγά μην διαβάζεις εδώ τώρα. Πιες τα ποτά, που δικιολογούνται τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η χθεσινη ανακοινωση της original ειναι καλυτερη που εχουν βγαλει μετα το 96 και λυπαμαι που εχασαν τον χρονο τους για αλλες μαλακιες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι συνενωση των πολων που λεγαμε μαλλον βρισκεται στο τελικο σταδιο.
    Η αποστασιοποιηση-επισημα- της οργανωσης απο το Κυριακατικο πανιγυρι των Σπατων,δειχνει αυτο.
    Και επισης-αναποφευκτα- "διαβλεπει" οτι ενα φιασκο μαλλον προκειται λαβει χωρα και δεν θελει να γινει μερος αυτου.
    Και καλα κανει.
    Προφανως η μαντικη ικανοτητα την οποια δειχνει ο σεβασμιος μουσιας,θα του φανει χρησιμη.
    (Ποτε και κανεις μας δεν ισχυριστικε οτι ειναι ενας "Τσουκαλας".
    Απλα εχει εμονες και ειναι ολιγον ξεροκεφαλος.Και αυτα εχουν κοστισει στον συλλογο. Οι "σωτηριες" του ειναι λιγοτερες απο τις ζημιες που εχει προκαλεσει.Οπως και να εχει,ζητωντας -στο τελος της ανακοινωσης-να "φωτιστουν απο το Θεο" οι προσκεκλημενοι εκει στα Σπατα,ειναι προφανες οτι ο ιδιος-αυτη τη φορα- εχει ηδη φωτιστει σωστα.Μαλλον απο λαμπα πετρελαιου Και ειναι προφανες οτι εχει μια προαισθηση,τοσο για την καταληξη του μπαρμπεκιου, οσο και για την πορεια της ομαδας εις το εγγυς μελλον).

    Και απο τους "επισημα προσκεκλημενους",τελικα δεν θα λαβουν μερος οι κατωθοι: Μελισσανιδης-Νοτιας-Δ.Χ.
    Ποιος ειπε οτι δεν υπαρχει εστω και την υστατη ωρα το καθαρο μυαλο; Το οποιο καθαριζει,βλεποντας την επερχομενη γενικη τυφλωση.
    Ηη εχουμε δυο παραταξεις,δηλαδη. Δυο "ρευματα". Τα "μεν" και τα "δε".

    Το ΑΕΚ=Ελλαδα, απο ενα σημειο και μετα θα παψει να ισχυει με την υπαρχουσα θαυμαστη ταυτηση,εφ'οσον θα συμβει μια μικρη αλλαγη στην ομοιπαθη πορεια τους.
    Η μεν ΑΕΚ θα βρει τον "σωτηρα",η δε Ελλαδα, χορτασε απο δαυτους και η σωτηρια της ειναι μονο ο κοσμος-αναποφευκτα.
    Η μεν επιζητα τον "σωτηρα" της, η δε, θελει να βγαλει,να πεταξει απο πανω της τους ηδη "σωτηρες" που την εφτασαν στην 4η Κατηγορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και απο καπου εκει θα την παρει απο το χερι ο "γιγαντας" τιγρης". Ο "αορατος".
    (αυτος ειναι ο αορατος ρε μαλακα Δ.Χ. Ο αλλος,ο Σερβος,δεν ειναι. Παρουσιαστικε. Εκατσε. Εκτεθηκε.Λοιδωρηθηκε.Ανεβηκε και εναν μικρο γολγοθα. Ο αλλος τι; "Απο μακρωθεν παρακωλουθωμεν τα δρωμενα της αγαπημενης μας ομαδος,της λατρεμενης μας ΑΕΚ και θλιβομαι τα μαλα. Ραγιζει η καρδιαν μου.Ευχωμαι μια μερα να συναντηθουμε-με τους δικους μου ορους".
    ΝΙΑΟΥ-ΝΙΑΟΥ.
    Σημ: Ειναι σημαντικο να εχεις καλους φιλους. Ετοιμους να ριχτουν στη φωτια η να εκτεθουν για σενα. Και ας ειναι παραδοπιστοι.

    Και το ονειρο του Δ.Χ θα γινει-και παλι-εν μερει μονο πραγματικοτητα. Αφου ο κομος οντως θα την σωσει,αλλα στην γαμπριατικη φωτογραφια με την νυφη θα βγει καμαρωτος ο Μελισσανιδης, η καποιος "Μελισσανιδης".

    Και παρομοιωσεις με ζω δεν θελω.Ειδικα αν ειναι αποτυχημενα.
    Γιατι καθως ξερω ο τιγρης χυμαει. Δεν ειναι πτωματοφαγος.
    Υπολογιζει μεν. Αναμενη την σωστη ωρα,αλλα χυμαει στο μεγιστο της δυναμης και με το θυμα στο υπερτατο σημειο του.
    Δεν καθεται πισω απο θαμνους και περιμενει να ψοφισει απο σηψαιμια.
    Οποτε ας αφησουμε τους χαρακτηρισμους για τα παρκα και τις σαβανες.

    Μετα την "διορθωτικη κινηση" που υπεστη,καπου στα μεσα της δεκαετιας του '90 απο τον μονοπωλων τα εδω πετρελαιοειδη και πρωην μεγαλομετοχο του "βαζελου",εκτοτε μετρησε καλυτερα την θεση του στο ζωικο βασιλειο.
    Και αφησε τους ασκοπους-και ενιοτε επιζημιους βριχυθμους, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΤΑ ΑΠΟΔΗΤΥΡΙΑ.

    "Αγαπω",η πολυ περισσοτερο, "λατρευω", ειναι λεξεις που πρεπει να ξεστομιζονται δυσκολα.
    Αλλο "αγαπω" και αλλο "γουσταρω" η "συμπαθω".

    Εαν λοιπον,οταν,αμα,τυχον,ισως,τα συμφεροντα λενε "ναι" στην ενασχοληση με μια ομαδα-μοχλο,τοτε ναι, "θα μπουκαρει ο "Μαρλον Μπραντο", ο οποιος δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενας "Ντανι ντε Βιτο" "Με τα λεφτα των αλλων".

    ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΕ
    ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΕΙΣ ΜΙΑΝ ΕΤΙ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαμησα απο βιασυνη και την λεξη "αποδυτηρια". Να με συγχωρουν τουλαχιστον οι ανα την Ελλαδα "αποδυτηριακιδες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2012 10:13

    Στη συνάντηση ΔΕΝ έχει δουλειά ούτε ο Μελ ούτε ο Δ.Χ. ούτε ο χήνος ούτε ο Τράγος ούτε ο Παπαιωάννου ούτε κανείς.
    Στη συνάντηση αυτή δουλεία έχουν ΜΟΝΟ οι ΑΜΕΤΟΧΟΙ. Άντε και ο Τροχανάς που έχει ακόμα 1% (ή κάτι τέτοιο) της ΑΕΚ, οπότε του αναλογεί κι αυτουνού να βάλει μια 500ρα χιλιαρικάκια (για να μην ξεχνιώμαστε). ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΕΞΩ ΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΠΑΛΙΑ. Ας έχει και θυρεό στο πέτο, αλλά να βγει το κουστούμι του καθενός και να πάνε στο καλό. Φυσικά θεωρώ ότι είναι ΑΝΤΡΕΣ, οπότε ότι τους αναλογεί θα το πληρώσουν. Για να δούμε.
    Μετά ας κάνουμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ συνάντηση, να πάνε όσοι ενδιαφέρονται για το από δω και πέρα, ας πουν και στο Μελ τότε, και στους "θεσμικούς" και στους παλαίμαχους.
    Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ μπορούσε. Εύχομαι ο Μελ να στείλει επιστολή και να λέει ακριβώς ΑΥΤΟ. Ας επισυνάψει και αντίγραφο των τελευταίων δηλώσεων του γκοντό στο ντεμοτεχνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μερικα "πικαντικα" ετσι να χαλαρωσουμε. (κι'αλλο;)

    "Πρέπει να κάνουμε τους Έλληνες να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να υπάρξουν χρήματα παρά μόνο αν η χώρα διοικηθεί με αυστηρότερο τρόπο. Στην ανάγκη από έναν επίτροπο που θα διοριστεί από την ΕΕ ή τις χώρες της ευρωζώνης" δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής και της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CDU / CSU) στην Μπούντεσταγκ.

    Καποιος Καουντερ τα λεει αυτα,ενοσο εχει μια ψωλη μεταναστη σε καποιο υπογειο στο μετρο του Βερολινου.
    Ακου "καουντερ". Τι μετραει; Τις ψωλες που τρωει;
    Γιατι,μεχρι τωρα απο τι διοικειται μωρη κραγμενη; Απο Ελληνες;

    ==================================
    "Ένας μύθος στην Αφρική ήθελε το AIDS να θεραπεύεται αν ο ασθενής έκανε σεξ με μια παρθένα...
    Βάσει αυτού του μύθου ο βασιλιάς του νησιού Τόνγκα Paulah έκανε σεξ με 10 παρθένες κάθε μέρα ενώ κατά τη διάρκεια της βασιλείας του κοιμήθηκε με περισσότερες από 37,800 παρθένες"!

    Μη κρατας μεγαλο καλαθι.Ποιος ξερει ποσες πουτσες εχει αρπαξει ο φιλαρχιδος φυλαρχος.
    =======================================
    Σεισμοι επαναλαμβανομενοι εδω,στην γνωστη λεκανη αναμεσα σε Θηρα και Κρητη.
    Σεισμοι και στην Ιταλια.
    Παραξενες πλημυρες στην Αυστραλια.
    Παραξενοι και αλλοκοτοι ηχοι,εδω και καιρο, αλλαχου στην ατμοσφαιρα του πλανητη.
    Ηλιακες καταιγιδες οι οποιες προς το παρον δεν εξιωνουν καποια θεση στα δελτια ειδησεων,τα οποια οταν δεν ασχολουνται με τους εκβιασμους των Ελληνοφωνων πουστιδων και των διεστραμενων Γερμανων,δειχνουν τα βρακια καποιας "Λιδας", "Σισυς" "Νταιζης" καποιου "Αρη" η "Τζων" κ.οκ.

    Δεν τρεχει τιποτα παιδια. Παμε να σωθουμε ολοι μαζι.
    Το νου μας στις "εξελιξεις". Το νου μας στα "κεκτημενα".
    Οταν θα ερθει η ωρα που ο ενας θα εχει την πουτσα του στον κωλο του αλλου και ολοι μαζι,σαν ενα μεγαλο τραινακι, θα τρεχουμε σε σπηλιες να κρυφτουμε,θα ειναι ευτυχως,πολυ αργα.

    =============================================
    Ασχετο: Τι πηγε να κανει η καραφλομαδημενη αδερφη ο ΓΑΠ,στην Κοστα Ρικα; Σωθηκαν οι πρωτευουσες που μπορει να γινει δεκτος;
    Πηρε σβαρνα τις χωρες-περασματα;
    Παει να κανει επιμορφωτικα σεμιναρια απο τους "Εσκομπαρ"
    Μη του ειπανε οτι "Costa Rica" στα Ισπανικα σημαινει "Πλουσια Ακτη" και νομιζει οτι ρεει χρυσος στις αμμουδιες και τον εστειλε η μεγαιρα η μανα του;

    Μη γνωρισε εδω κανενα μεταναστη Αλβανο και μπερδεψε το ονομα του με την χωρα της Κεντρικης Αμερικης και τρεχει ο μαλακας αλαφιασμενος στους δρομους εκει,δειχνοντας στους περαστικους με το χερι του το μεγεθος της πουτσας που ψαχνει και φωναζει απελπισμενος "Κωστα Ρικα. where are you Κωστα Ρικα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2012 10:52

    Άιντε, αφού το αλάφρυνες:

    http://www.guardian.co.uk/world/2012/jan/26/umberto-eco-culture-war-europa

    Ενδιαφέρουσα άποψη του Ουμπέρτο Έκο περί της ρηχής ευρωπαϊκής μας ταυτότητας. Με το γάντι. Δε χρειάζεται και αυτός να τα χώνει τους μερκοζίδες και τα funds. Ας ανταλλάξουμε τους υδραυλικούς μας με Σουηδέζες νοσοκόμες με erasmus...αυτό θα μας κάνει ευρω-πέη, συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχει δικιο ο γεροντας πια Εκο.
    Φερτε Φλαμανδες να τις ξεμουνιασουμε και φευγοντας να μη τους δινουμε τσολιαδακια η τσαρουχια,αλλα κανενα λαστιχακι καζανακι "Niagara".

    Οπως και εγω πιστευω οτι πιθανοτητες για παγκοσμιους πολεμους δεν αφηνουν και πολλες οι ηδη εκγαθιδρυμενοι οικονομικοι πολεμοι.
    Τι χρειαν υπαρχει να πας με τανκς και πλοια καπου αφου μπορεις να πνηξεις το μερος εκεινο στα χρεη; Ειναι-εκτος απο πιο αποτελεσματικο- και πιο κομψο.
    Αυτα ειναι τα καλα του οικονομικου,δηλαδη του τοκογλυφικου γκλομπαλισμου.
    Αλλο να πεθανεις αναμενοντας ανακαμψη και αλλο να πας κομματιασμενος απο καποια οβιδα.
    Ειναι πιο ανθρωπινο,οσο να'ναι.

    Βεβαια τιποτα δεν διαρκει εσσαει και τιποτα δεν διαβαινει μονοδρομο.Παντα χρειαζεται να περασει ΞΑΝΑ απο τα ιδια μερη.
    Το "μπρος" το ξερουν οι υαινες. Το "οπισθεν" ομως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα
    Το αστειο του κυρ Μιχαλη ελαβε χτες βραδυ και επισημα τελος.
    Θα παραστουν οι κλανιες της υποθεσης κατι κουληδες κατι γκοντα και κατι δικαστικοι με γουνακια.

    θα πουνε κανα τριωρο τη μαλακια τους, θα κανουν και το καλεσμα στον τιγρη τον λιονταρη και τον ζεβρα με τον πυθωνα ριχνωντας παντα στο τελος το μπαλακι στον κοσμο...που αλλωστε ειναι και το ΜΟΝΙΜΟ ΚΟΡΟΙΔΟ που πληρωνει.

    182εκκ ευρω ηταν τα εσοδα απο το 2004. Απο το κοσμο που στηριξε αυτη την ομαδα..

    Και αυτη η ΝΥΦΙΤΣΑ ο αρχηγος τη μυριστηκε τη δουλεια και απεχει. Αμα παρει χαμπαρι οτι θα πατησουν τα γερα πορτοφολια θα τρεξει να στηριξει με το αζημιωτο.
    Κατι ΠΟΥ ΗΔΗ περιμενει για την επομενη μερα.

    Η οποια επομενη μερα ειναι ΠΤΩΧΕΥΣΗ, Δ Εθνικη και διαγραφη χρεων.
    Με ενα μικρο σεναριο να αγορασει το ΑΦΜ και να παιξει Β Εθνικη ΜΕ ΑΛΛΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΝΤΕΛΩΣ και να αφησει αμανατι το παλιο ΑΦΜ με τα χρεη στο παρεακι του 2004.

    Αναλυψη ομαδας απο εκει που πρεπει με την αναλογη ΕΠΙ ΑΜΟΙΒΗ στηριξη της νυφιτσας.

    Και αυτα τα οποιος θελει Δ εθνικη να παει να γαμηθει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΑΡΓΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ η νυφιτσα του κολου και θα πει και ενα τραγουδι.

    Θα αμολυσει και ενα λογιρδιο για την αναγκαιοτητα της καταστασης και για το οτι δεν γινωταν αλλιως, ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΑ, και ολα καλα..

    Το σεναριο χονδρικα ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ. Δεν γινεται διαφορετικα.Τα υπολοιπα ειναι για να σκουζουν τα βαλμμενα της οραγνωσης ο κυρ μιχαλης και τα γκοντα με τους τακο-κουληδες.

    Απο την στιγμη που τα βαρια πορτοφολια ΑΠΕΧΟΥΝ δεν υπαρχει αλλος δρομος.

    Τα λεω σημερα 27-01-2012. Εδω θα ειμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2012 12:29

    Τα λέω παραπάνω. Εγώ βλέπω ότι αυτοί που ΧΡΩΣΤΑΝ, ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΔΗΛΑΔΗ, γίνονται ΜΠΟΥΧΟΣ. Οπότε θα καταλήξει πάλι η γνωστή «εαρινή σύναξις των αγροφυλάκων». Ο τρόχα με το θεμέλιο και τα βιβλία του, ο πάντζας με τη χαρτονένια μακέτα της αγιασοφιάς στη χαβούζα της ΝΦ, ο χήνος με τη λαϊκή βάση, ο βούρος με τις υπογραφές του κυνοβουλίου, οι παλαίμαχοι με τις θύμησες, το αγαμίδι και ο καζνακίδι να σκούζουν "τον εδώ παππά εκεί παππα που είναι το παππά και τα μάτια μας". Όλοι θα φανε το κοψίδι και θα βγάλουν το γνωστό μανιφέστο: "Όλα γίναν καλώς ως εδώ, κοιτάμε μπροστά, λαϊκή βάση -πλερώ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΕ- και εσύ Μελισσανίδη κακό παιδί, που δεν παίρνεις τα χρέη άλλων και όποιος μιλάει για Δ' Εθνική α' πα' α' γαμηθεί".
    Η λύση θα βρεθεί πάλι, θα γραφεί το μανιφέστο και...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλαμενος-βλαμενος αλλα ειναι και πονηρουλης ο Μηχαλακης.
    "Θεμελιο 21" ονομασε τις "Νεαρες" του ο Ιουστινιανος Μηχαλης.
    Οχι "Θεμελιο" σκετο. Η "Θεμελιο ΑΕΚ". Η "Θεμελιοδομη Α.Ε"
    "Κατασκευστικη Ο.Ε." σκετο. Η "Αναστηλωσεις Δικεφαλων Α.Ε."
    Εταιρεια ανεγερσης και εκμεταλευσης κτηριων ειχε (ετσι λεει) επομενο ειναι να προτιμησει ενα οικειο τιτλο στο εγχειρημα.
    Αν δηλαδη ηταν γυναικολογος θα το ονομαζε "Glad 21". (εκτου "glad= ευχαριστηση-διασκεδαση Εξ'ου και το gladiator=Μονομαχος.ελευθερη μεταφραση "Μονομαχος" η Μουνομαχος,αναλογα με το ξιφος)
    Βεβαια, σημειο "G" δεν υπαρχει. Η εχεις πουτσα η δεν εχεις.
    Τα αλλα για τους "ισχυρους" που μετρανε την πιστωτικη καρτα σαν οργανο ευχαριστησης (κο-κο-κο)
    Ο καθενας οτι ξερει.

    Εβαλε και το "21" ο πονηρουλης στην λεζαντα,αλλα ο μουσιας δεν τσιπμησε.

    Τελος παντων,οτι μαζευτικε,μαζευτικε.
    Και πολυ θα ηθελα πραγματικα να δω να επιβεβαιωνεται ο "Καζαμιας" με τους "ισχυρους" που θελουν και ξευρουν να κανουν την ΑΕΚ οπως πρεπει,να χωνουν τα χερια στις τσεπες,κανοντας μας ολους οσους αμφιβαλουμε για τις προθεσεις η τις δυναμικοτητες τους και να σκασουμε.
    Και υπαρχει και μια ΟΥΕΦΑ που τους περιμενει σε επομενο ραντεβου να της καταδειξουν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

    Τωρα ταιριαζει το:ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗ-ΔΗ-ΜΑ.
    "Ελα γοριλακι,πηδα το μαντρακι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMI ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΣ ΤΣ ΤΣ, ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΙ FAUX SELF MADE; ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΥΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΛΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ; ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΡΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΜΕΓΕΘΟΣ "ΚΑΖΑΜΙΑ". ΤΟΣΟ ΒΑΡΥ, που ούτε το όνομα του δεν μας χαρίζει ο αοι(η)δός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2012 14:37

    @ steven: Ε όχι. Αφού είσαι faux self made και στην απέξω των εξελίξεων, θα εισηγηθώ (ως self made μουσικός και όχι ως faux μηχανικός) στο Φοίβο να μη σε μνημονεύσει στο νέο ύμνο της ΑΕΚ (αυτόν που σκάσαμε την 80ρα). "Εμπρός της ΑΕΚ παπάκια, σουτάρετε και σπάστε τα χρεουλάκια"
    Δε χωράς στον χώρο των εχόντων και κατεχόντων φίλων του καζαμία.
    Α πα πα, εκτός στίχων Φοίβου θα σε αφήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ steven
    Βλεπεις κανα απελπισμενο? Η μηπως καποιο μεντιουμ?
    Η κοινη λογικη και πορεια των πραγματων ακολουθηται.
    Τωρα επειδη τα λεμε εδω και 1-2 χρονια (εγω ενα μιας και πριν τα ελεγα αλλου) σημαινει οτι ειμαστε τιποτα φωστηρες?
    Οχι
    Απλα παρακολουθεις μια ΠΟΡΕΙΑ και οσο αυτη δεν αλλαζει βλεπεις το αποτελεσμα.

    Πως ειπε ο προεδρος η εξυγιανση ειναι εδω κοντα??
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..

    Τα βαρια μεγεθη απο το 2004 μεχρι και σημερα ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ την ευκαιρεια να δειξουν το....βαρος τους.

    Απειλη ειναι αυτη δηλαδη απο τον καθε καζαμια?
    Καθηστε καλα γιατι θα σας δειξω το βαρος μου?

    Που θα το δειξεις ρε βαρυ? Σε εμας? Εχουμε κατι εμεις η ΠΡΟΣΔΟΚΑΜΕ ΕΣΟΔΑ απο κατι?
    Μας απειλεις οτι θα μας δειξεις το βαρος σου ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥ?

    ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ.

    Θα βαλω το σκυλο μου να κλαιει.

    Χομπυ, αγαπη και ενασχοληση ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ κανονικη οχι αλλα ΔΧ με ΑΦΜ, ειναι η ομαδα για μας.

    Το μελλον με καποιες μικρες πινελιες ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ.
    Οποιος θελει το βλεπει.
    Οποιος οχι ας ψαχνει να δει τι θα κλασει ο αρχηγος ο γκοντο ο τακης και ο κουλης με τον αρεοπαγειτη.

    Απλα πραγματα. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και εχεις ομαδα
    ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και δεν εχεις ομαδα.

    Οπως σε ολα τα πραγματα στη ζωη.

    Εγω παντως απο Δ Εθνικη που το βλεπω δεν εχω θεμα κανενα. Ξαναξεκιναω το γηπεδο χαλαρα αρκει το σχημα να μην ειναι λαμογιαρικο με αγαμιδια και λοιπους ΑΣΧΕΤΟΥΣ

    ΥΓ1 Γιωργο ο Φοιβος πηρε 100 net (χωρις φπα ΔΗΛΑΔΗ ενα CD με 10-12 τραγουδακια κοστολογητω 1εκκ..) Βεβαια και 800 ελαμβανε και ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια security για να φυλαει το κοσμο.
    Α ναι και το γκοντο εχει δωσει 2 εκκ ειπε. ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ δεν μας ειπες ακομη. Και εκεινο το φτωχικο των 9 εκκ ευρω το εχεις ακομη??

    ΥΓ2 Ο επομενος επενδυτης προβλεπω να διαψευδει ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ την ωρα που θα δινει το ονομα ο αγαμιδακος... Γιατι ο τελευταιος κρατησε 8-9 ωρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ανωνυμο: τελικα ποιος εγινε ρομπα; ο αβραμιδης ή ο καζαμιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2012 21:42

    "Έχω μια έρευνα για τις απόψεις των 1,5 εκατομμυρίων Ενωσιτών και τα αποτελέσματα είναι απρόσμενα εξαιρετικά. Πήρα την διαβεβαίωση ότι το ζήτημα έχει επιλυθεί..."....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ..."Αυτό που προτείνω συμπλέει με αυτά που λέει η UEFA. Δηλαδή η UEFA βάζει κάποιες προδιαγραφές. Αυτές οι προδιαγραφές δεν είναι σύγχρονες, όμως η UEFA δεν να βρει το σύγχρονο για να το περάσει στις ΠΑΕ. Έτσι έχω την ελπίδα ότι αν εγκριθεί μια μελέτη από μας, και δώσει και δείγματα επιτυχίας, πιθανό να ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ κιόλας από την UEFA......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και τόσον καιρό τι κάνουμε.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...
    Τα έχει ο Τρόχα στην καβάτζα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Ιανουαρίου, 2012 21:53

    Για την τοποθέτηση του Ντέμη Νικολαΐδη ότι οι μέτοχοι θα πρέπει πρώτα να αποπληρώσουν ότι οφείλουν:

    «Πάνω σε αυτό το ζήτημα θέλω να σας πω ότι σας περιμένει μια έκπληξη την Κυριακή. Είναι το πρώτο μέλημα της Κυριακής. Η πρόταση θεμέλιο 21 περιλαμβάνει δύο κομμάτια, το ένα αφορά την ΑΕΚ και το άλλο την Ελλάδα. Εκ των πραγμάτων εάν οδηγήσει σε επιτυχία ή αποτυχία την ΑΕΚ θα αποτελέσει ένα τεστ σε πραγματικές συνθήκες αγοράς για την Ελλάδα».....
    Γιατί να περιοριζόμαστε στην ΑΕΚ, στην Ελλάδα, την Ευρώπη, τον πλανήτη μας...
    Ας σώσουμε το ηλιακό σύστημα...
    Το γαλαξία μας ακόμα καλύτερα!
    Τα ΜΠΟΡΓΚ έρχονται!
    Γρήγορα κυρ Τρόχα...beam me up scotty...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η έκπληξη που λέει ο Τραχανάς θα είναι κερασμένα σουβλάκια και όχι ρεφενέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρεπει να σας πω οτι την διαβασα ολοκληρη την διακηρυξη επανιδρυσης "Θεμελιο 21" του Μηχαλη.
    Πεταξα απο πλανητη σε πλανητη, στο παρελθον και στο μελον,μεσα απο σκωλικοτρυπες,κινδυνευσα απο μαυρες τρυπες και τεραστια vimanas σε σχημα πουρου,ξεπεσα στο ηλιακο σας συστημα... και τωρα φρεναρω στο παρον με φρενα "Ο Σωκρατης" και σπευδω να σας ανακοινωσω οτι: Δεν υπαρχει ζωη. Πουθενα.
    Τους σκοτωσα ολους.
    Μιχαλης Τροχανας.
    Διοικητης (πρωην) του αστροπλοιου Galactica
    και νυν ενοικος της κοιλης γης φιλοξενουμενος των Ερεχθονιων.
    Gamo tin Eva kai to milo tis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιώργης ο γαρατζέος28 Ιανουαρίου, 2012 00:17

    χρήστο, το διάβασες μονοκοπανιά το θεμέλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή