Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

FA'AFAFINE

             Μια μικρή είδηση τράβηξε την προσοχή μου. Αναφέρεται στον αμυντικό παίκτη Τζόνι Σαέλουα της εθνικής ομάδας της Αμερικανικής Σαμόα, ηλικίας 23 ετών. Ο τύπος είναι γνωστός στους φίλους του σαν Τζαϊγέχ κι όταν πετάει την ποδοσφαιρική στολή κυκλοφορεί με γυναικεία ρούχα. Στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την προοδευτική δύση ( μην γελάτε ) , θα ονομαζόταν απλά
" τραβεστί ". Στην απολίτιστη Σαμόα όμως, τα πράματα είναι εντελώς διαφορετικά.
              Fa'afafine λοιπόν, σε ελέυθερη μετάφραση σημαίνει " γυναίκα με τον τρόπο του ". Είναι αγόρια στα οποία η ίδια τους η οικογένεια βλέπει από νωρίς θηλυκή συμπεριφορά και επιλέγει να τα μεγαλώσει ακριβώς έτσι: Σαν κορίτσια. Δεν αποκλείονται από καμία εκδήλωση και θεωρούνται ισότιμα μέλη της οικογένειας όπως και τα υπόλοιπα αδέρφια τους. Μάλιστα  έχουν και περισσότερες ελευθερίες από τις αδερφές τους  αφού τα βράδια οι γυναίκες δεν είναι επιτρεπτό να ξεπορτίζουν. Επιτρέπεται μόνο η εκευθερί ακινήσεων στους άνδρες αλλά και στους fa'afafine.  Οι τελευταίοι μάλιστα επιτρέπεται να έχουν σχέσεις και με άνδρες και με γυναίκες αλλά όχι και μεταξύ τους ( είπαμε μην το παρακάνουμε ) χωρίς την δική μας ( της δύσης ) ταμπέλα του bisexual ή του καθαρού ομοφυλόφιλου.
              Πέσανε λοιπόν τα μέσα ενημέρωσης με τα μούτρα για να δουν τι σόϊ κουλτούρα υπάρχει στην Σαμόα των 65 χιλιάδων κατοίκων. Και τα χάσανε όλοι οι τύποι στην Αμερική αλλά και οι άλλοι από Αγγλία μεχρι Ρωσία κι από Ελλάδα μέχρι Ισπανία περνώντας και πό την Ολλανδία και την Γερμανία. Τα χάσανε κύρια όλοι αυτοί που ξεσκίζονται με λαστιχόπουτσες στα δυτικά μπουρδέλα, που ψαρεύουν τραβεστί από τους δρόμους ή έχουν επιδοτήσει με εκατομμύρια μάρκα και άλλα σπουδαία νομίσματα την Ταϋλάνδη για τον αγοραίο έρωτα αγοριών μέχρι 10 ετών. Πώς λέγεται αυτό; Παιδοφιλία; Πού να ξέρω κι εγώ; Παραμένω θιασώτης του κλασσικού κέρατου, των ολύμπιων θεών, των βυζιών της θεάς Κάλι και των τρίμουνων γκομενάρων που θα έρθουν από το διάστημα.
              Ο ποδοσφαιριστής λοιπόν που μπήκε στο μικροσκόπιο μας, δήλωσε : " Με αποδέχονται έτσι όπως είμαι κι άλλωστε δεν είναι και δύσκολο αφού αποτελεί τμήμα της κουλτούρας μας. " Ο δε Ολλανδός ομοσπονδιακός προπονητής λέει : " Έχουμε μια γυναίκα στην ομάδα μας." Μια δήλωση που δεν προκάλεσε ευχάριστα αποτελέσματα αφού οι fa'afafine , με τίποτα δεν αποδέχονται τον αυστηρό καθορισμό του φύλου τους. Και βυζιά μπορεί να μην έχουν - δεν τα ευνοεί η ντόπα - αλλά έχουν κάτι παλαμάρια που αν πιάσουν όλοι μαζί τον προοδευτικό χασισοπότη του πολιτισμένου Άμστερνταμ, εύκολα τον μετατρέπουν σε τύπο που θα λατρεύει την έναρξη του Σούμο.
              Τώρα, γιατί ασχολήθηκα με το θέμα αυτό; Μια είδηδη ήταν ρε παιδιά, που μου τράβηξε την προσοχή. Με τι να καταπιαστώ; Με την επιστολή του Καρατζαφέρη ή με την βαρυσήμαντη ανάλυση του Πρετεντέρη ( μιλάμε για καθαρόαιμο άντρακλα )  περί της βιωσιμότητας του ευρώ ; Πάντα οι μικρές ειδήσεις τραβάνε την προσοχή μου κι όχι τα βαρύγδουπα πρωτοσέλιδα που απευθύνονται κύρια σε ολυμπιακούς. Και πάντα τάσσομαι υπέρ της φύσης κι εναντίον της κοινωνίας των ανθρώπων. Έχω μια έμφυτη τάση για την αλήθεια κι όχι για το γραβατωμένο ψέμα του ευυπόληπτου κωλωμπαρά μέλους της κοινωνικής συνθήκης που δεν τολμάει να φανερώσει τις ορέξεις του και μεγαλώνει καταπιεσμένος από την αλήθεια του.
             Ένα όμως πρόβλημα το έχω, και πρέπει να το καταθέσω. Η Σαμόα εντάξει τα έχει τα πιστεύω της. Αλλά να απαγορεύει στις γυναίκες να βγαίνουν τα βράδια; Κι εμείς που θα πάμε εκεί για μετανάστευση, τι θα πηδάμε το βράδυ γαμώτο; Να αλλάξουμε γούστα τώρα στα πενήντα; Αύριο κιόλας θα καταθέσω γραπτό αίτημα στην πρεσβεία της. Ή να το αποφύγω και να ασχοληθώ με το σεξ το πρωί που τα κορίτσια είναι ελεύθερα; Θα το σκεφτώ. Αυτό που δεν έχω να σκεφτώ όμως είναι το αν θα θέλαμε έναν fa'afafine στην ΑΕΚ. Θάταν πολύ χρήσιμος, πιστεύω τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.
      Υγ. Το συστήνω το βιβλίο " Γιατί δεν έχω σαν το δικό σου, μαμά; ¨ της Άννας Κουρουπού από τις εκδόσεις Ποταμός.

67 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΠΟΛΥ ΗΘΙΚΗ, ΜΕ ΤΑΡΑΖΕΙ. ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    ΚΑΛΑ ΦΩΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @steven ΟΛΟΙ εκει μεσα μου φταινε
    ΟΛΟΙ εχουν ευθυνη
    δεν καταλαβα τι ειναι ο ...ΝΙκολας?
    Το εχω ξαναπει: ειναι η ματαιδοξια αξια θαυμασμου?
    Επειδη δεν πληρωνεται?
    Με τα λεφτα πανε ολα?

    Αμα δηλαδη πληρωνωτανε θα ηταν διαφορετικος?

    Δεν ειναι θεμα ηθικης για τον συγκεκριμενο. Απλα ειναι ΛΙΓΟΣ οπως λιγοι ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    Με τη διαφορα οτι αυτος το ΕΠΕΛΕΞΕ να εμπλακει με τους λιγους.

    Τι θα εκανα εγω και ποιον θα ειχα προπονητη?

    Μα δεν ειναι ο προπονητης το προβλημα μου ακομη να το καταλαβεις?

    ΧΕΣΤΗΚΑ για το προπονητη. ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ μου ειναι ο συγκεκριμενος που κανει τον μαθητευωμενο μαγο και ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ πηγαινωντας στην ΑΕΚ σημερα.

    ΕΣΥ θα πηγαινες σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΤΟ να μπλεξεις εκει?
    Γιατι λοιπον να θαυμαζω το καθε νικολα?

    Προτιμω αυτους (και ειναι πολλοι απο οσο ξερεις) που ουτε πλακετα δεν παρελαβαν ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ σε κανενα

    Ειναι δυσκολο σε αυτο που αγαπας να εισαι μακρια, πιστεψε με..
    Λες πολλοι να μη θελουν να βοηθησουν?

    Λες πολλοι να μην πατανε μια απλη Κυριακη για 20 ευρω στο γηπεδο?

    Ειναι θεμα ηθικης?

    Ποια ειναι η ηθικη και πως την καθοριζεις, αμα δουλευεις απληρωτος εισαι ηθικος? και αγαπας?

    Ενω οι αλλοι οχι?

    ΥΓ Στο γαμο μου δεν καλεσα κανενα να μα στηριξει ουτε οικονομικα ουτε με την παρουσια του. Και οτι κανουμε στη προσωπικη ζωη μας ειναι επιλογες μας. Δεν εθιξα τη προσωπικη ζωη κανενος.
    ΑΤΥΧΕΣ παραδειγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Samoa κυριοι.
    Σε καποια αλλη περιοχη,δεν θυμαμαι,δεν μετρανε το χρονο.Κανεις δεν ξερει ποσο χρονων ειναι ο αλλος. Πραγματικα αθανατοι.
    Η και Σουματρα,Μαλαουι,παρθενοι νησοι κλπ.
    Οτι ειναι παραδεκτο και αγραφος νομος "εδω", "αλλου" ειναι παραξενο και αλλοκοτο.
    Η πολυμορφια και πολυχρωμια του πολιτισμου μας,ειναι η κληρονομια μας.
    Που οι νεοταξιτες μας θελουν ολους ιδιους,αγευστους,βγαλμενους απο ενα καλουπι.

    Βεβαια η "ιδιαιτεροτητες" γενικα απαλειφονται και αναμιγνειονται γινομενες κουλουβαχατα. Ζητουμενο,ο αποχαυνομενος τελειος καταναλωτης κοιμωμενος διχως ουτε ενα ειδικο χαρακτηριστικο.Εθνικο,ταξικο,φυλετικο.Τιποτα. Ακομα και το χρωμα θα μας το ξυσουν απ'το δερμα,ωστε να ειμαστε ολοι ιδιοι. Παλαιυοντας ολοι πλεον απλα για τα προς το ζειν.
    Αγωνας μεγαλος για να καταφερει κανεις αυτο που καταφερνε και ο προγονος του στα δεντρα. Μετα απο κινδυνους χιλιους και κοπους ατελειωτους,να φερενει λιγο φαι στο τσουκαλι.
    Ε, ρε πουστη. Cro Magnon γιναμε παλι;

    Προσεξτε εδω: Μοναδικη εξαιρεση,μοναδικη οαση "ελευθεριας" και "εκφρασης" που μαλιστα εχει λαβει και διαστασης επιδημιας,ειναι ο ολοενα καλπαζων αυτοπροσδιορισμος των σεξουαλικα καταπιεσμενων,η υπερεκθεση και υπερπροβολη των, και η πανδημη προσπαθεια που γινεται με καθε και απο καθε μεσο που διαθετει το συστημα,ωστε οι "ιδιεταιροι" να κληρονομησουν την γην.
    Δηλαδη το "λανθασμενο" 1/100 να δικτατορευσει επι του "φασιστικου" και "σκληρου" 99/100.

    Ενταξει,ειπαμε. Με ολα τα δικαιωματα και ισος απεναντη μου καλη μου. Αλλα οχι να μου γινεις παγια μοδα και μπουσουλας για το μελλον μου.
    Επειδη οι "κανονικοι" εχουν κανει τον κοσμο και τον πλανητη μουνι-γαρυφαλλα, πρεπει δηλαδη να ερθεις εσυ ωσαν δευτερα ευκαιρια και να σωσεις τον κοσμο απο τα δεινα που προκαλει το φυλο μου;

    Η φυση απλα πειραματιζεται. Ψαχνει δρομους. Δουλευει συνεχεια. ΕΡγαζεται σε διαφορες φορμες.
    Ακαταπαυστα.
    Λογικο ειναι μερικα λαθη να γινονται. Δραματικο,αλλα πραγματικο.
    ( η ομοφυλοφιλια ειναι αφυσικη,αλλα ειναι αποδεκτη) Πλατων.( Εδω βεβαια εχουμε εκ του μη οντος παραδοχη. Πως ειναι αφυσικη,αφου εστω και σαν λαθος,ειναι προιον της φυσης; Τωρα πλεον μπαινουμε σε δρομους που εχουν να κανουν με την "ισοροπια", την "ομορφια" και την "αρμονια", οποτε θα παμε πολυ μακρυα,και ειναι ηδη αργα)

    Και αλοιμονο πραγματικα σε αυτον που οντας κοριτσι,θα φυλακιστει κατα λαθος στο μπουτρουμι ενος αντρικου κορμιου. Οπως και το αντιθετο,παλι δραμα ειναι.

    Στον πονηρο και πουστικο-ψυχικα- δυτικο κοσμο-τις περιμενει μια πολυ δυσκολη εως βαρβαρη ζωη. (για την ανατολη δεν μιλαμε. Αν δεν εχεις την ευνοια καποιου αυλικου η προυχοντα,εχεις μπει στο τσουκαλι και βραζεις)

    Κυνηγι μαγισσων υπεστισαν-και υποκεινται ακομα.
    Απειρες οι ιστοριες και τα περιστατικα. Γολγοθας πραγματικος. Και εκει ειναι η γυμνια και η μονοπλευρη "αναπτυξη" των στην ουσια υπαναπτικτων δυτικων.
    Αλλα καπου και απο την πλευρα των "ιδιαιτερων" υπαρχει και μια ταση ρεβανσισμου, η επιδειξης.
    ΣΤα χρονια που ζουμε,εχουν ανακτησει πληρως σχεδον την ζωη τους. Και αυτο εχει σαν αποτελεσμα-ωθουμενοι ασφαλως και απο το συστημα το οποιο γουσταρει να ειναι "αμφι"- να υπαρχει και μια αναιδεια να την πω...υβρι να την πω. Δεν ξερω. Ο αποτομα ελευθερος,ειναι και λιγο αγαρμπος, ξερεις.

    Αλλο η αποδοχη και η ορθη ενταξη και αλλο η επιβολη του unisex. Μη σαλταρουμε κι'ολας αδερφια και αδερφες.
    Και μαζι με τους εχθρους σας τους σκληρους κομπλεξικους "κανονικους", να παρτε στο κυνηγι και τις "Ψηνακιδες" των media και life stile (μη χεσω). Τα γκλοπ και τα σκαλοπατια δεν τα μετρησαν αυτες οι ευκολες με τις αλεπουδες και τα μαντηλια στους ωμμους,που απολαμβανουν τους καρπους των αγονων και των βασανων χιλιαδων ανωνυμων τρανσ η οτι αλλο.
    Δειρτε και αυτες τις αναγνωρισμενες-κραγμενες. Ζημια σας κανουν επισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Μπορεί αύριο να είναι το καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Βασίλη Ξενιάδη, ωστόσο, ανεξάρτητα από την έκβασή της υπόθεσης, ο 46χρονος επιχειρηματίας θα βγει στην «Δίκη της Δευτέρας». Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση του καναλιού, ο Ξενιάδης θα βρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής και προσκεκλημένοι θα είναι επίσης οι Στράτος Γιδόπουλος, ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος και το στέλεχος της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ, Νίκος Σταθάκος. Στη συζήτηση θα παρέμβουν και οι Μιχάλης Τροχανάς και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος".

    Σε παρακαλω θεουλη μου. Ας μη χαλασει αυτο.
    Κανε μου ενα δωρο. Δεν ζητησα τιποτα αλλο τοσο καιρο ο αμοιρος.
    Ασε να πραγματοποιηθει αυτη η εκπομπη-παρελαση-medrano.
    Μη μου το χαλασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επισης-διαβαζω-εκανονισθει η επομενη Γ.Σ στις 3 του Φλεβαρη ("Φλεβαρης" "Γεναρης"... πολυ μου αρεσει αυτη η κομουνιστικη αργκω που πετσοκοβει την γλωσσα για να πουλησει λαικισμο στον εργατη,ο οποιος τι διαολο,αγραμματος θα ειναι και αυτος. Το οτι πλεον ολοι οι εργαζομενοι και οι νεοι ανεργοι μιλανε απο 3 γλωσσες,ειναι μια λεπτομερια που ο παλαιολιθικος Περισσος δεν αναγνωριζει.Δεν πειραζει. Καποιος πρεπει να σας πει οτι αντι για το φοβητρο του σφυροδρεπανου,να βαλτε ενα monitor απο p/c και ενα δοκιμαστικο κατσαβιδι)

    Στις 3 λοιπον του "Φλεβαρη".
    Αναδειξη νεας διοικησης. Απο που και πως θα αναδυθει,δεν ξερω.
    Επισης, αυξηση-κι'αλλη;- Μ.Κ 20 εκ. ευρω (εχουν σχεση με τα προηγουμενα που δεν ηρθαν) και αυτη τη φορα-λεει-πρεπει να μπουν οπως και δηποτε.
    Αν σωρευαμε και προσθεταμε ολες τις ΑΜΚ των τελευταιων χρονων, ανετα θα μπορουσαμε να κοντραρουμε την microsoft.

    Τελος παντων. Εγω λεω να την κανετε κατα την Ανοιξη. Τον "Μαη" που λενε και οι αριστεροι.
    Να σας καλεσω κατω στο χωριο. Να μπειτε σε ενα καικι,να σταθειτε στο μεσον του λιμανιου και υπο το φως μιας λαμπας ασετιλινης να αναδειξετε απο τα υδατα την νεα διοικηση. Και να κανουμε και εναν ρεφενε για την ΑΜΚ. Θα παρεις και τα ψαρια σου,τις χταποδαρες σου,τα συκα σου,τα λαδια σου τις διπλες σου και βουρ Αθηνα παλι.
    Τι λετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Ιανουαρίου, 2012 10:03

    Χρήστο,μιλάμε για μάννα εξ ουρανού. Εκεί που η βαζέλα έχει έναν τσάκα όλο κι όλο (Γιαχβέ μου, βάλε του το τηλέφωνο στο χέρι εκείνο το βράδυ και τον αριθμό του θωμαϊδη στα ακροδάκτυλα..."), εμείς θα αποδείξουμε ποιός είναι ο πραγματικός θίασος-ΠΑΕ. Και στο πέρας της "εορταστικής περιόδου" θα μπορέσουν και οι μεγάλοι, μετά τα παιδιά να χαμογελάσουν λίγο. Με ένα δάκρυ να βγάινει κι ένα κόμπο στο λαιμό, όμως, για το χάλι μας. Αλλά τι συναπάντημα θα είναι αυτό στη δίκη. Από τις παραστάσεις Μινωτή-Παξινύ, βάλε Κατράκη, Μερκούρη, Βέμπω, όλους τους μεγάλους που δεν είναι πια μαζί μας. Αλλά αυτός ο τόπος δε στέρεψε. Παράγει ακόμα γίγαντες (τσέπης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Βαργκας εξω παλι. Δεν παει καν στη Λιβαδεια γιατι ειναι λεει ...ανετοιμος.
    Ενω κανει 1,5 εβδομαδα προπονησεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    Χρηστο Γιωργο ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ το βραδυ.
    Αφου θα εχει βεβαια ανακονωθει το 'ναυαγιο' στις συνομιλιες οχι επισημα αλλα θα 'διαφενεται'.

    Αλλωστε ο αγαμιδης μετα απο τοσο καιρο εχει μαθει το μαθημα.

    Ποτε δεν καιμε τον προηγουμενο πριν εμφανισουμε τον επομενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ. ΕΦΕΡΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΟΝ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι τι εχει ο Αργυρης?
    και πειρα εχει και φυλακη εχει κανει και ολα μια χαρα.
    και ειναι και ο βασιλιας των διαμαντιων.

    μετα τον βασιλια των μαγιω, τοN αξεχαστο αλεχαντρο, ο προεδρος ανεβαζει τα stakes..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ανάργυρος με τους επιστήμονες.... Τον παλιό καιρό..... Θυμόσαστε;;;;
    Α π ί σ τ ε υ τ ο !!!!!!!!!!!!
    Και να γίνουν λέει τα κονέ, όλα, και να έχουμε Βαγγέλα στους ακατονόμαστους του λιμανιού, Τσάκα στον πορνοβάζελο, Ανάργυρο σε μας....
    ΟΙ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ..... ΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ
    ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ, ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Ιανουαρίου, 2012 15:49

    Η κίνηση να φέρει το Σαλιαρέλη ήταν ΚΑΙ ΓΑΜΩ. Απλά. Δικιά μου ερμηνεία: Προσπάθησε να κάνει γκελ στο λαό της ΑΕΚ, ως αντίποινα στη δαφνοστεφανωμένη. Τζεμπούρ εσείς, αργύρη εμείς. Στην επόμενη συνάντηση να φέρει και το Λεμονί, ώς αντίποινα για τον μπάγεβιτς.
    Απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ σήμερα ο Ξενιάδης. Καλλιτέχνης. Tώρα πιστεύω ότι έχει ένα από τα τρία PhD παγκοσμίως σε κάτι. Δεν ξέρω σε τι όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έξω ο Μάκαρος, έξω ο Μπέος και ξανά Τριβέλλας στην ΕΠΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ΜΕ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ, ΓΡΑΦΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΚΑΣΕΤΕΣ Ή ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΓΝΗΣΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ. ΠΟΣΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΔΕΝ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ.
    ΚΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ. ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΟ 50, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΓΑΝΙ.
    ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΟΣ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    - ΧΑΘΗΚΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Ο ΕΥΡΩΝ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ΄.
    ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, και φυσικά χωρίς καμιά συνεννόηση, ΚΡΑΥΓΑΣΕ ( ολυμπιακοί κι αντίπαλοι):
    - ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΗ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. Κι αργότερα:
    - ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΗ, ΠΟΥΝ' ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ: ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΡΟΥΜΠΙΝΙΩΝ. Το λέω διότι μας διαβάζουν και νεότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Αλλά πέραν της πλάκας, ο Αργύρης είχε κάποια λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Ιανουαρίου, 2012 17:11

    Μας έβγαλε όλους ΜΑΛΑΚΕΣ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ. ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ GREAT PRETENDER, ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥ.
    Ένα ακόμα κεφάλαιο από τα χάλκινα βιβλία της ΠΑΕ.
    ΘΑ ήθελα να έβλεπα τα μούτρα του αγαμιδίου όταν πρωτόδε τον αργύρη. Όλα τα λεφτά.
    Που να βγάλει και 2,5 μύρια κασέρι...εκεί θα γίνει ΚΟΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Ιανουαρίου, 2012 17:13

    "Να ξεκαθαρίσω στον κόσμο ότι ο κ. Σαλιαρέλης δεν έχει και ούτε θα έχει καμία σχέση με την ΑΕΚ...". Και τότε τι τον έφερες στη συνάντηση ρε φίλε? Για ηθική συμπαράσταση? Ή για σπάσιμο? Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η-Μ-Ι-Θ-Ε-Ο-Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ steven
    Σωστος
    Μπερδεψα τους χαντραδες με τα καθρεπτακια.
    Περασε και καιρος..

    Ναι ειχε λεφτα, μονο που ειχε μπερδευτει με τα τελωνεια τοτε και ξεχναγε να τα δηλωσει..

    ΥΓ1 Money talks, bullshit walks, ειπε ο τεραστιος ο δικηγορακος.
    Ε λες να μη το ξερουμε ρε φιλε. 2 χρονια σας βλεπουμε και περπατατε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στη πλατη της ΑΕΚ..


    ΥΓ 2Ετοιμαζω προταση εξαγορας απο fund με μεγαλομετοχους, Μπατατουδη, Τροχανα, Γουμενο,Τσακα, Μακρη και Αλεχαντρο Σκλαβενιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ, όπως έχει κάνει με εμένα. Ακόμα κρύβομαι. Μέχρι και τον τραχανά αποφεύγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ΑΒΡΑΜΙΔΗ: ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωραιο το κειμενο Steven.
    Χτυπημα κατω απο τη ζωνη στα χριστιανικα και οχι μονο ηθη και εθιμα,που αναγνωριζουν την υπαρξη μονο ενος φυλου(αρσενικου) Το θυληκο μονο για αναπαραγωγη και μετα πεταμα.Ουτε κουβεντα για το τριτο φυλο(freud)Ετσι μεγαλωνουμε με ενα κενο και μια αποροια(γιατι αυτοι ειναι διαφορετικοι)που γινεται απεχθεια και μισος αφου βλεπουμε το αγνωστο και ανεξηγητο,και η θρησκεια στο Ιραν της Ευρωπης το καταδικαζει,αφου τα καλα τα θελει μονο για παρτυ της-Τζιμακος
    Ετσι μεγαλωνουν οι καταπιεσμενοι ομοφυλοφιλοι που νιωθωντας την διαφορετικοτητα(ενοχες) σε σχεση με τα αγορια της ηλικιας τους δεν ξερουν τι πρεπει να κανουν.Ετσι στα χωριά τους παντρευουν μικρους,ή τους πανε σε μοναστηρια,αν ειναι τυχεροι θα βρουνε την ακρη μονοι τους.(Οι πιο πολλοι απο μας ειναι παντρεμενοι-Λαζοπουλος)
    Οι Ασσιατες αναγνωριζουν το τριτο φυλο σχεδον ισοτιμα,αλλα εκει δεν εχουν επεμβει οι μαυροφορουσες αδερφες που συχαινονται την μητρα γι΄αυτο την φορανε στο κεφαλι για να μην την βλεπουν(Τζιμακος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @hanuman: εισαι και πολυ μαλάκας, μάλλον εισαι αδερφάρα του ελέους κι εσυ. καταπιεσμενε καλα κανουμε και σε πηδαμε. κι αν σου αρεσει μεινε αν δεν σου αρεσει ορμα στην ασια. μια μαλακια εγραψε ο αβραμιδης που δεν τον ειχα κοψει μεχρι τωρα για λαζοπουλο. τωρα αρχιζω και το συζητω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ hanuman: Αδερφέ, χρόνια καλά κι ευχαριστώ. Την είδηση ήθελα να παρουσιάσω, να κάνω μια σκέψη αλλά και να καταδείξω και την διοίκηση της ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ; ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΕΣΥ, ΞΕΜΕΙΝΕΣ; ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ; ΕΛΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑΧΕΙΣ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ, κάργα ηλίθιε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ομοφοβια το πρωτο "μαλακο"συμπτωμα...μετα κολλας ταμπελες και δεν παραδεχεσαι την ομοφυλοφιλια σου.Η αντιδραση σου φτανει να δειξει πως κατι σε τρωει εκει μεσα(πισω) αλλα με την πλυση εγκεφαλου που σου εχουν κανει θα παραμεινεις μια ζωη στην αντιδραση(θα συχαινεσαι τον ιδιο σου τον ευατο φανταζομαι) και στην θλιψη φυσικα.Πως ν΄αποδωσεις μετα)))
    Μια λυση ειναι το αγιον ορος αλλα δεν στο συνιστω,δεν προσεχουν τους καινουριους,κατι σαν τις φυλακες!Κανε ο,τι σε φωτισει ο πνευματικος σου..Κανε γρηγορα γιατι η ζωη περναει και συ θα καταντησεις γερος,αγαμητος χωρις να ξερεις γαλλικα και πιανιο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ.
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ
    ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΣΕ ΟΛΟ
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ,
    ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ".
    Ο ΣΤΟΧΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ
    ΑΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: Ε, ΚΑΤΣΕ ΒΡΕ ΚΙ ΕΣΥ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ. ΠΡΩΤΑ Η ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ. ΡΕ ΣΤΑ 70 ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ; ΡΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.
    ΕΛΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΧΕΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΛΙΑ ΣΟΥ, ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΓΙΑ ΣΦΗΝΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ. ΕΙΧΕ ΜΑΓΚΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ, ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΚΑΤΑΚΟΙΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΡΕΜΑΛΑ; ΡΕ ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ; ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ, ΘΑ ΕΙΧΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μίλησε ο τίποτας και είπε οtι για όλα φταίει το σύστημα! χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΣΤΗΒΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
    ΛΑΟΥΣ-ΕΘΝΗ ΜΕ ΑΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ,ΙΣΤΟΡΙΑ,
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΗΘΗ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ
    ΓΕΝΝΑ Η ΦΥΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ
    ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΑΠΟΡΙΑ.

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: ΑΔΕΡΦΕ, αν θέλεις πίστεψε με. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με χρώματα, θρησκείες ή παραδόσεις και προκαταλήψεις. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με άνθρωπο ή με ζώο. Πήγα μόνο με το τι μαγνήτης υπήρχε στην οποιανδήποτε παρέα. Βρήκα διαμάντια στα σκατά και σκατά μέσα στα διαμάντια. Καλά ζώα, κακά ζώα. Δηλαδή το τι μου ταίριαζε. Από κάποιο τρόπο του σκέφτεσθαι, δεν κινήθηκα ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΕΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΈΝΟΙ ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ. δΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ:
    H βαθιά οικονομική κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, δεν ήταν δυνατό να αφήσει ανεπηρέαστες τις ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας. Η έρευνα της Direction Business Reports σε 15 ανώνυμες εταιρείες της κορυφαίας κατηγορίας του επαγγελματικού πρωταθλήματος, όσον αφορά τα οικονομικά αποτελέσματά τους για το 2011, έδειξε συνολικές ζημιές περίπου 85 εκ. ευρώ.
    Τα έσοδα των ΠΑΕ, την προηγούμενη χρονιά εμφάνισαν μείωση της τάξεως του 8.66% και συγκεκριμένα ανήλθαν στα 176.48 εκ. ευρώ, από 193.22 το 2010. Κατά 3.44% ήταν αυξημένα τα συνολικά έξοδα των εταιρειών το 2011. Διαμορφώθηκαν στα 250.28 εκ. ευρώ, έναντι 241.96 το 2010. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνέβαλλε αποφασιστικά στο αρνητικό λειτουργικό αποτέλεσμα των ΠΑΕ (συνολικά 73.79 εκ. ευρώ), καθώς παρουσίασε ζημιές ύψους 37.18 εκ. ευρώ. Αν εδώ προστεθούν συνολικά οι τόκοι και τα έκτακτα αποτελέσματα (10.75 εκ. ευρώ), τότε οι συνολικές ζημιές που κατέγραψαν οι 15 ΠΑΕ την χρονιά που έφυγε πρόσφατα φτάνουν στα 84.55 εκ. ευρώ (αύξηση 30.15% σε σχέση με αυτές του 2010).
    Ο Παναθηναϊκός είναι η ανώνυμη εταιρεία με τα μεγαλύτερα έσοδα το 2011. Συνολικά 49.75 εκ. ευρώ, δηλαδή, παρουσίασε αύξηση 25.25% σε σχέση με το 2010 (από το ποσό αυτό τα 32.37 εκ. ευρώ προήλθαν κυρίως λόγω της συμμετοχής των "πρασίνων" στο τσάμπιονς λιγκ της περιόδου 2010-2011).
    Ο "αιώνιος" αντίπαλος, Ολυμπιακός, βρίσκεται στη 2η θέση με έσοδα 37.33 εκ. ευρώ, ενώ τρίτος είναι ο ΠΑΟΚ με έσοδα 22.88 εκ. ευρώ. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν, η ΑΕΚ με 20.27 εκ. ευρώ (4η), ενώ ακολουθεί ο Αρης με 15.02 εκ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 15 ΠΑΕ μόνο 2 κατέγραψαν κερδοφορία για το 2011. Πρόκειται για τον Ατρόμητο με κέρδη προ φόρων που ανήλθαν περίπου στις 168.000 ευρώ και τη Ξάνθη με 20.500 ευρώ. Οι υπόλοιπες ανώνυμες εταιρείες κατέγραψαν ζημιές, με τον Ολυμπιακό τις μεγαλύτερες με 39.55 εκ. ευρώ και τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί με 15.08. Η ΑΕΚ είχε ζημιές 14.33 εκ. ευρώ(φανερά,γιατί τα κρυφά είναι άλλα), ο Παναιτωλικός 3.12 εκ. ευρώ, ενώ ο ΟΦΗ 2.9 εκ. ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρε παιδια ανταλαξτε e-mail και βριστητε ελευθερα και οσο θελετε.
    Ελεος πλεον.
    χωρις παρεξηγηση αλλα αν ειναι να τη λετε ο ενας στον αλλον βρειτε ενα θεμα και πειτε τα.
    και εγω τα χωνω αλλα γραφω και 5 δικαιολογιες..

    τεσπα οτι νομιζετε, μια προταση εκανα, μη με μπλεξετε κ απο πανω.

    steven 2 πραγματα. μακρια απ το κολο μας και ας ειναι οτι θελει.

    Η συναντηση σημερα τι νοημα ειχε ακριβως?
    Επρεπε να βρεθουνε για να πουνε τα αυτονοητα?

    Δειξε μας λεφτα ενημερωτητες λογαριασμους κλπ ελεγε ο ενας θα τα φερω ειπε ο αλλος
    και εμφανισε και τον αργυρη να εχει και θεαμα το σκηνικο..

    Τι απο αυτα ΔΕΝ μπορει να γινει με ενα απλο e-mail η εστω με ενα τηλεφωνο?

    Η μαλλον για να ρωτησω πιο απλα.

    Χρειαζεται αμα ηδη πωλειται κατι και ειναι γνωστοι οι οροι, να συναντηθεις για να τους ξαναπεις απο κοντα?

    ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ μας περνανε πλεον οι επενδυτες κ ο προεδρος που δηλωσε παλι οτι ειναι ο προεδρος!!!

    Το ξερουμε ρε μεγαλε οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

    Αυτα πες τα στο ποπολο που το παραμυθιαζεις με παραιτησεις κ μπουρδες.
    Που θα ξαναβρεις εκκ ευρω και διασημοτητα? στη καριερα στο λονδινο που δεν σε ηξερε ουτε η μανα σου?
    την οποια παρατησες ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ για 1000 ευρω και ενα κινητο?
    φαντασου ποσα επαιρνες εκει δηλαδη...

    εν τω μεταξυ ξεκινησε νεο επεισοδια για να εχουμε να ασχολουμαστε
    ειπε ο αργυρης

    «Ο Ξενιάδης δίνει 10 εκατ. ευρώ για τις μετοχές. Τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται. Η σημερινή διοίκηση της ΑΕΚ του ζήτησε 2,5 εκ. ευρώ για να πάρει τις ενεχυριασμένες μετοχές της από τη Morgan Stanley και όχι για να πληρώσει τους παίκτες».

    ΣΩΠΑ ΣΟΒΑΡΑ? KAI EMEIΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ

    ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,
    ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.

    ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΛΥΠΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χαραλαμπε το επιτευγμα του προεδρου ειναι αλλου.

    Μειωσε απο 33 στα 30 τα 'εξοδα' (λεμε τωρα) και ανοιξε τη τρυπα 12 εκκ απο περσυ.
    Οποιος ξερει να διαβαζει ισολογισμο το βλεπει.

    με την εταιρεια πλεον να πρεπει βαση νομου Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΜΚ 18,5 Η ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ..

    Πως το ειπε? Η εξυγιανση ειναι κοντα??

    ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Βεβαια τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ της εταιρειας δεν την αποτυπωνει πουθενα.
    Εκτος αν παικτες τυπου Scoco, Blanco, Maisto,Saha, κλπ τους εχει ισαξιους με τους τσιτες τους helgason και τους κλωναριδηδες.

    Μη πιασουμε τα συμβολαια που ειναι ΟΛΑ στον αερα, λογω μη πληρωμων.
    ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ μπορει ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙ και να εχει και να δινει τα χρωστουμενα απο πανω...

    Οι 5 που εχω πει εδω και εβδομαδες ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΣ στις 2-12-2012 ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΦΕΥΓΑΤΟΙ.

    ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΑΚΟΣ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΒΑΡΓΚΑΣ ΜΠΕΛΕΚ ΡΟΤΖΕΡ ΚΑΛΑ εχουν ΗΔΗ φυγει με τη σημερινη κατασταση.

    ΛΥΜΠΕ ΚΑΦΕΣ ΔΕΛΛΑΣ σταματανε

    Φουλης δε ξερω γιατι ειναι παλαβιαρης και ετσι κ αλλιως τη πλακα του κανει..

    ΚΑΡΛΟΣ ΓΚΟΥΝΤΙ ΜΠΕΡΝΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ληγουν τα συμβολαια 30-6

    Οι μονοι (που και αυτοι μπορουν να φυγουν οποτε θελουν) που ειναι με συμβολαιο ειναι κοντοες αραμπατζης σιαλμας και οι μικροι..

    Αντε ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ.

    Κλειστο ειναι το καταστημα για οποιον δεν το εχει καταλαβει..

    Απλα εχει μηχανικη υποστηριξη μεχρι το παιχνιδι με τον ΜΠΑΟΚ.. για να μην εχουν να λενε οι μετοχοι-διοικουντες οτι και καλα οι ΠΑΙΚΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τάκη όταν σε διώξαν από τον στρατό γιατί είσουν λούγκρα το θυμάσαι;
    Ή τα στριγκάκια που απλώνεις να στεγνώσουν πιαλιο λινάτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τζανε-τάκη είσαι άνεργος μήπως;
    Γιαί δεν πας στην Καβάλας για καμιά βίζιτα;
    Κακομοίρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. DIMI 30 είναι αυτά που φαίνονται
    αυτά που δεν φαίνονται τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Εγω εγραψα γι αυτα που ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ εμφανιζει ΕΠΙΣΗΜΑ..

    Ασε τε αλλα

    Κοντα στα 80 ειναι και ΧΩΡΙΣ ΡΟΣΤΕΡ ΓΗΠΕΔΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΥΠΟΔΟΜΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρονια Πολλα στους Γιαννηδες και στις Ιωαννες...
    Σαλιαρελης,αλλος ενας επιτυχημενος...Ας ειναι καλα ο Μελισσανιδης που του δινε να "φαει".
    Δεν γινονται αυτα τα πραγματα,η μαλλον μονο στην ΑΕΚ γινονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρειαζωνται σε βαθος διετιας minimum 15 για σοβαρους παικτες
    Ενδεκαδας και 2-3 ενναλακτικες..

    Θες αλλο ενα 3αρι για προπονητη σοβαρο, οχι να βαζει εικονισματα στις φανελλες των παικτων στα αποδυτηρια..

    Θες και γηπεδο, τεχνικο team ΣΟΒΑΡΟ (οι κεζοι ειναι για...), scaout ΣΟΒΑΡΟ που θα βρισκει κανα παικτη, οχι τελειωμενους Ισλανδους που σου κοστισαν μονο φετος 1 εκκ..

    Χρωστας ΗΔΗ 3.5 στο υπαρχον ροστερ..

    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Dimi,πιστευεις πως δεν τα ξερουν αυτα που λες? Αλλα ετσι γινεται σωστη και οργανωμενη δουλεια που δεν μπορεις να λαμογιαρεις.Οπως ελεγε και ο τελευταιος της Σιβηριας,"αμα δεν χτισεις δεν `τρως`...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σεπτέμβρης ήταν που τα λέγαμε και τώρα άλλαξε κι ο χρόνος.
    Πόσο καιρό έχει κερδίσει το λαμόγιο με αυτά και με αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χαραλαμπε,η λεξη χρονος ειναι σχετικη στην ΑΕΚ.Ειναι αυτο που ελεγε παντα ο Καραγιαννιδης στον Φιλαθλο,πως δεν υπαρχει χρονος σαν μοναδα μετρησης,ειναι εφευρεση του ΜΑΛΑΚΑ για να μην χασει την οντοτητα του.Ετσι και στην ΑΕΚ,αλλιως μετραει τον χρονο ο Αδαμιδης,αλλιως ο ενας αλλιως ο αλλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΒΡΕ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ,
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΕΧΟΝΤΑΣ
    ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ;

    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ
    ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΕ "ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ";

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ;

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ
    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
    ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ;

    ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ,
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟ
    ΘΕΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙΣ,
    ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ,
    ΜΕ ΟΡΘΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ 5ΧΡΟΝΟΥ
    ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2012 10:34

    Χωρίς να παίρνω το μέρος κανενός, αφού έχω παρακολουθήσει την αλληλουχία προσβλητικών μηνυμάτων που έχετε ανταλλάξει, κετίνω, Τάκη και Χαράλαμπε, ότι είστε τσιτωμένοι γενικώς και αρπαχτήκατε ανευ λόγου. Κοινώς έχετε παρεξηγηθεί. Συμφωνώ με τον DIMI, ότι καλό θα ήταν να μεταφέρατε την ελληλοπροσβλητική επικοινωνία σας σε one to one. Ακόμα καλύτερο θα ήταν, ίσως, να μιλάγατε λίγο τηλεφωνικώς και να λύνατε την παρεξήγηση?
    Και πάλι, σας τονίζω ότι δεν έχω κανένα λόγο να πάρω το μέρος κάποιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2012 10:37

    κετίνω...τι είναι αυτό? εννοούσα "κρίνω", άσε το "ελληλοπροσβλητική" που εννοούσα "αλληλοπροσβλητική"...και θέλω να κάνω και τον ειρηνοποιό ο κακομοίρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλημέρα
    Γιώργη δεν έχεις άδικο όμως ο αμπελοφιλόσοφος είναι που με ειρωνεύτηκε όταν ευχήθηκα σε όλους ''δύναμη''.
    Είναι ένας είρωνας ξυπνητζής που νομίζει ότι τα ξέρει όλα(και για όλα φταίει η κοινωνία)και φυσικά του θίξαμε τον Καζαντζίδη. Σώπα!
    Αν τολμούσα δηλαδή και έλεγα ''δεν μας χέζεις ρε νταλάρα'' θα έπρεπε να δεχτώ επίθεση απο τους φαν του τραγουδιστή!

    Ρε κακόμοιρε Τζανε-Τάκη πιστευεις οτι είσαι στην δημόσια βιβλιοθήκη; Και τα μπινελίκια σου θα ακούσεις και τους χαρακτηρισμούς,που σου ταιριάζουν τελικά.
    ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG, ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑΡΑ ΤΙ ΣΟΊ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ...
    ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΛΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΞΟΝΤΟΣΩ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΙΣ ''ΔΗΘΕΝ'' ΨΑΓΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ.
    Ή ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΝΟΜΑΧΟΎΣΑΜΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ; ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ!
    ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΓΙΑ 5χρονα ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΑΠΕΝΤΑΝΙ Ή ΟΧΙ;ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ 5χρονα ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΝΩ.

    ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΝΑ ΤΟ ΛΗΞΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΟΥΖΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλημερα.
    Ολα πανε συμφωνα με το "σχεδιο". Δηλαδη η κορυφωση της κωμωδιας οπου ολο και περισσοτερα μελη της ανεβαινουν στην σκηνη για τιε τελικες πραξεις ξεκαρδισματος.
    Το δραμα παραγει κωμωδια και το αντιθετο. Γνωστα αυτα.
    Και το δραμα το κρατα μονο η ΑΕΚ,οπου μετα την αγωνιστικη, διοικητικη καθιζιση των τελευταιων χρονων,μετα την διαιτα σε τιτλους και επιτυχιες,επομενο ηταν το αδειο απο κουπες κουφαρι να το επισκεφτουν θεατρινοι που ειτε κανουν την πλακα τους ειτε,μπουκαρουν για κανενα "ψιλο", η και τα δυο μαζι.

    Το οτι κατω, στην "πλατεια",εχουν μεινει μια χουφτα απορημενοι και οι περισστεροι ειναι ηδη εκτος θεατρου, αυτο λιγο τους απασχολει.
    Το ονειρο του "μπουλουκιου",ειναι να αποκτησει δικη του θεατρικη στεγη.
    Και αυτο το ονειρο μπορει να το πραγματωσει ανετα, η εγκατελημενη ΑΕΚ.

    Ολοι θα μειδιασουμε,εως και θα εδακρυσουμε απο τα γελια,με την επικειμενη "δικη" του Θωμαιδη.
    Αλλα απο κατω το δακρυ θα κυλα πικρο. Για το καταντημα και την εκθεση.

    Πρωτος περιμενω να δω ολες τις φιγουρες του θεατρου σκιων μαζεμενες.Ολοι θελουμε να χαλαρωσουμε λιγο.
    Αλλα το οτι γιναμε αντικειμενο του "σαγωνια" με το "σφυρι" και οι "ανθρωποι της ΑΕΚ" θα παρουσιασουν τιε θεσεις τους για το "τις πταιει και ποιο το μελλον".(ναι,ειτε μας αρεσει ειτε οχι,ετσι θα παρουσιαστουν. Αφου ηταν οντως.ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. Τι να κανουμε. Ο Θωμαιδης δεν φταιει. Το υλικο υπαρχει. Απλα εκεινος βαζει την κατσαρολα)

    Μενει ακομα να ακουσουμε οτι ο Τζον Ταραμας παιζει τις μετοχες μας σε texas holdem,.
    Μια παρεα Κουρδων ζωστικαν με εκρικτικα και πηγαν να γκρεμισουν το γηπεδο στην Ν.Φ, και αιφνης ανεκαλυψαν οτι εκει υπαρχει μονο οικοπεδο και με την φορα που ειχαν, περασαν απεναντι, ανατιναχτηκαν σε ενα γιοφυρι και βρεθηκε πετρελαιο και εγιναν εθνικοι ευεργεται.
    3 "κριτικαροι" παιδερασται την επεσαν στον Αδαμιδη,συρονται στα δικαστηρια και εποφελουμαστε σαν ΠΑΕ τα χιλιαδες δεντριλια που κατεχουν οι οικογενειες τους στα Ζωνιανα.
    Χρυσοβουλα θα καταδειξουν οτι η Βιστωνιδα ειναι περιουσιακο στοιχει της ΑΕΚ και τα συλαλλητηρια μας πλεον θα μεταφερεθουν εξω απο τον Κορυδαλο.
    Πνευματικα δικαιωματα θα κερδιθουν στα δικαστηρια απο την ΠΑΕ για την πατροτητα του Καραγκιοζη.

    Υ.Γ Τακη,Μπαμπη.Δεν εξηγειται διαφορετικα. Πρεπει να γνωριζεστε απο παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλημερα,

    Ο μανωληθ ειδε και αποειδε οτι δεν παιρνει φραγκο και εκλεισε Μακο.
    Σου λεει με το προεδρο οχι 200 χιλιαρικα αλλα ουτε 200 ευρω δεν βλεπω να παιρνω.εδω 10 ευρω ρεφενε ο καθενας εβαλαν οι παικτες για το φλουρι (γεγονος αυτο)
    Και δεν του εδωσαν ουτε ενα κομματι. Θα μου δωσει 200 χιλιαρικα?

    Ας πουμε λοιπον μια μεταγραφη 500 χιλιαρικα (αλλα Γκεντζογλου) τωρα ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΣΑΜΠΑ σε 6 μηνες, να μοιραστουμε τα 200 και να παρει και ο Γρηγορακης κανα φραγκο που εχει να δει ευρω κανα χρονο.

    In fact που λεμε και στο Λονδινο, χαχα, οι παικτες απο το διαστημα που εχουν να πληρωθουν εχουν ξεχασει πως ειναι τα χαρτονομισματα.

    Και εδω ερχεται το σατανικο σχεδιο του προεδρου:

    Η μετατροπη του νομισματος μας σε δραχμη.

    Ο χρονος φιλε conpater ειναι ο συμμαχος μας.

    Ο προεδρος περιμενει την επιστροφη της χωρας σε δραχμες οποτε και θα πληρωσει απαντες παικτες και υποχρεωσεις.

    Εχει ηδη κρατησει αποθεματικο 80 εκκ δραχμες (250 χιλιαρικα περιπου) οποτε και με το που φουνταρουμε, δραχμοποιει και καθαρισε.

    Και ειναι και ετοιμος να σαρωσει τη μεταγραφικη αγορα για την ΑΕΚ του μελλοντος.
    Μετα τον Γκουντι, χτυπαει Giggs, Dalglish (παικτης προπονητης) Raicard αμυντικο χαφ και μπροστα Van Basten Rufi Feller.

    Αμυνα κατεβαζουμε την αγια τριαδα Maldini Baresi Costacourta και η ομας ειναι ετοιμη.

    Με ολους αυτους δε οι Τσιπρες θα νιωθουν ξανα μαθητουδια και θα ΞΑΝΑ-ξεκρεμασουν αλλη μια φορα τα παπουτσια τους.

    ΥΓ Καλη η πλακα αλλα αμα κανει οτι εμφανιζεται παικτης εστω 18 εστω και για δοκιμη στο resort, που ετοιμαζει ο Arnar, θα κανουν προσφυγες μεχρι και τα δοκαρια με τα ποτιστικα...
    Οποτε σκεφτητε το.

    ΥΓ2 Ο προεδρος φευγει για Καταρ λεει. Βρηκε νεο επενδυτη. Εγω λεω οτι εχει πλακωθει στα ΤΣΑΜΠΑ ταξιδακια ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ

    ΥΓ3 Προεδρε εγω στη θεση σου στην επομενη (λεμε τωρα) συναντηση θα εσκαγα με ΟΚΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟ μαζι.
    Ετσι για σπασιμο και μονο.

    αφου τη πλακα μας κανουμε, ας εχει τουλαχιστον χαβαλε το θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. DIMI
    να σου πω αυτό με την δραχμή δεν το είχα σκεφτεί.
    Περιέχει όμως κι ενα κινδυνο αυτό το σενάριο!
    Τα δανεικά της Morgan. Αυτά είναι σε ευρώ με όρους Μεγ. Βρετανίας.Κι αν θελήσει ο χασοδίκης να την ξανακάνει κατά 'κει; Θα πάει έτσι ανάλαφρα όπως ήρθε; Δεν το νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΡΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ
    ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΚΑ ΓΚΑ;
    ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟΚΑΙΤΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ;

    ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΕ ΕΒΑΛΑ.
    ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΑΣΧΗΜΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΠΟΙΑ ΔΥΝΑΜΗ;
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΑΙΤΙΑ
    ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΘ'ΟΛΑ
    ΚΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΑΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ
    ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ
    ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ,ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΗΔΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ...
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΞΥΠΝΗΤΖΗΣ;

    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΟ ΧΩΡΟ
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΩ ΤΑ ΟΡΙΑ
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ;
    ΕΣΥ ΡΙΖΟ;
    ΤΙ ΘΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΠΑΝΑΓΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΩΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ;
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ,ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ.
    ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ,
    ΔΩΣΕ ΤΟ ΜΕΗΛ ΣΟΥ,ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ
    ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΡΙΔΑ,
    ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΜΕΡΑ ΣΟΥ.

    ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ
    ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΑ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗ ΠΗΔΑΝΕ;

    ΚΑΤΑΝΟΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ
    ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
    ΔΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΣΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΩ.
    ΑΝ ΘΕΣ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ
    ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΣΟΥ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΤΖΑΝΕ-ΤΑΚΗ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙΑ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!
    ΕΓΩ ΡΕ ΠΡΩΗΝ ΑΙΩΝΙΕ ΦΟΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ Ή ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΟΥ;
    ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ;
    ΠΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ Ή ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΣΑΙ;
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ!
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΑΣΜΟ! ΒΑΡΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΙ ΤΖΑΝΕ-ΤΑΚΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ!

    ΡΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ,
    ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ,
    ΜΕΣΩ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΩΝ,ΑΝΤΙΦΑΣΕΩΝ
    ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΝΕΥ ΕΙΡΜΟΥ
    ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΔΙΟΤΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ
    Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ
    ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ Η ΑΙΤΙΑ;

    ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ
    ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΡΕ ΜΠΕΙΤΕ STHN ORIGINAL ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ. ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ. ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ, εσύ που δεν είσαι, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΚΤΟΣ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕ ΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΛΗ ΙΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΤΖΑΝΕ-ΤΑΚΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΛΟΓΕΙΣ.
    ''ΤΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ''
    ΤΙ ΣΑΙΝΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ''
    ΤΙ ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ''
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΌΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!
    Α ΡΕ ΒΑΡΙΔΙ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΤΖΑΝΕ-ΤΑΚΗ
    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ; ΣΤΙΣ 19:30
    ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γκολ ρε!!! Καραγκόλ!!! Γκολ ο Σιαλμάς!!! Τα κριάρια τραγουδάνε ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Βάζει κι αυτός καμιά φορά.2 σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή