Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

            Το παιχνίδι ΔΕΝ το είδα, όπως σας είχα πει. Δεν είναι δυνατόν να είχα την δυνατότητα, είτε σαν δουλειά είτε σαν πελάτης σε κοντινή καφετέρια της Κηφισιάς: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΑ. Μόνη μου εξαίρεση το γήπεδο. Κι άρα δεν έχω να πω κάτι παρά μόνο να προτείνω στην ΕΥΔΑΠ να κάνει πλατφόρμα και να δείχνει το πόλο, στην ΔΕΗ να ανταγωνιστεί τον ΟΤΕ και να προβάλει τα ηλεκτροδοτούμενα παιχνίδια. Είναι ένας ανταγωνισμός κι αυτός, υγιέστατος κι ελληνικότατος. Που μπορεί και να φέρει κι άλλα ρουσφέτια.
              Ο γιός μου ο μικρός όμως, είδε το παιχνίδι. Κι άρα κάποια στοιχεία τα παίρνω έτοιμα. Η ΑΕΚ είχε κατοχή μπάλας ανούσια, φάσεις δεν έκανε και το πέναλτυ του ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτο. ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΕΚΤΖΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟ.  Και πολύ καλά κάνει. Αν δεν είσαι σε κάποια άκρα στην ηλικία αυτή, τι να περιμένω αύριο; Να μου είσαι συντηρίκλα πριν ακόμα αρχίσει και η επίσημη βιολογική φθορά; Γάμα τα, με κεφαλαία γράμματα.
             Για το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε γνώμη. Λογικό είναι να πέφτει το ηθικό όταν χάνεις αλλά κι όταν τρως γρήγορα το γκολ. Είναι εκεί, που μέχρι και η επίσημη οργάνωση σταματάει να φωνάζει, οπότε και σαν διαίσθηση το παιδί τα κάνει επάνω του. Όπως τα κάνει κι αυτός που εξακολουθεί να είναι στα άκρα ενώ έχει γίνει μεσόκοπος. Είπαμε να ξέρουμε πότε πρέπει να είμαστε σε αυτά, ειδικά αν δεν έχεις τα κότσια να είσαι εκεί. ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, οι μόνιμοι. Οι περισσότεροι είναι σαν την γενιά του πολυτεχνείου. Με ανταλλαγές.
            Και η ΑΕΚ απεκλείσθη. Κλάμα, οδυρμός ή λύτρωση; Τύπου αλογοτροφής που έφυγε από κάποιον Πανιώνιο ή Ξάνθης από κάποιας Σέρρας; Όπως το δει ο καθένας. Είναι προσωπική προβολή στην ψυχή. Ή ρεαλιστικότητα στο μυαλό. Εδώ δεν μπορούν άλλοι κι άλλοι με δυό καρπούζια στην ίδια μασχάλη, θα πας εσύ και να  τα πουλήσεις; Και δικιολογίες δεν ψάχνω, αλλά οπωσδήποτε τα όρια χτυπήθηκαν ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. Χωρίς σε αυτήν να ανήκει ο ΠΑΟΚ. Αλίμονο αν δεν κέρδιζε σήμερα, πράμα που το είχαμε πει ξεκάθαρα. Όχι οτι εξεπεμπε φόβο, αλλά η κλήρωση ήταν ταμάμ για την σημερινή ΑΕΚ. ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, και με όλα τα δεδομένα υπέρ του. Να ξέρουμε τι μας γίνεται και με βάση την ευρωπαϊκή του πορεία.
            Τι γίνεται απόε δώ και πέρα; Τα έχουμε πει. Ακραία φαινόμενα. Λογικά βέβαια. Και δεν πρέπει να καθυστερούμε. Να ξεμπερδεύουμε με το μαρτύριο της σταγόνας. Απαξίωση και σούπερ πορεία. ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, που ξύνει τα αρχίδια του και περιμένει κάποιον Παπαδήμο. Άμεσες λύσεις, ηθικές ή ανήθικες. ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ, που αυτοί και μόνο αυτοί δημιούργησαν τα χρέη, ή πληρώνουν ή πάνε στο διάολο. Άνθρωπος να έρθει να αγοράσει την καρακαβλάνα τους δεν υπάρχει. Κι αυτά, τα " πλήρωσα κι άρα κάλυψα την συμμετοχή μου ", είναι για του κώλου τα εννιάμερα ( που και σε αυτόν παίζει ρόλο πόσο χοντρός ήταν ο πούτσος ). Κι άρα πάμε στην λύση, που έλεγα εχθές. Που επειδή " το νόμιμον είναι και ηθικόν ", θα δούμε πόσοι είναι οι οπαδοί του Βουλγαράκη και πόσοι του παγκαριού με το κεράκι τους. Δηλαδή, πόσοι θυμούνται τον θεό όταν ΔΕΝ έχουν προβλήματα.
             Αεκάρα μου τρέλα ανεπανάληπτη. Που πήγες κι έπαιξες το παιχνίδι και σου πήρε την δόξα του τίτλου ο ΠΑΟΚ. Κανένα πρόβλημα. Αυτά είναι για τους χαχόλους. Χάθηκε κάτι; Μια κούπα παραπάνω ή παρακάτω, είναι για τους λάτρεις της Ακρόπολης, των γενικότερων μουσείων ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ  ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΑΓΟΣΑ. Που δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γνωρίζοντας οτι η πλειοψηφία της οργάνωσης θέλει μόνο τίτλους, ΕΝΩ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΘΕΛΕΙ ΓΝΗΣΙΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΑΜΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΘΗΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
 Υπομονή όμως. Θα συμβεί κι αυτό. Διότι αν τελειώνει το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα με τα λαμόγια τύπου Κουλούρη κλπ, ε, να μην λυθεί και στον χώρο του ποδοσφαίρου; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ  ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΤΗΣ  ΟΠΑΔΙΚΗΣ; ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ;
                                                                ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.     
                             

46 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ. ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΜΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ.
    Ο ΠΑΤΕΡ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχη ανάρτηση Στήβεν..ειλικρινά.

    Υπομονή, θα περάσει. Και για την ΑΕΚ, και για την χώρα, και για όλα. Να δούμε πότε βέβαια, αλλά η ελπίς πεθαίνει πάντα τελευταία. Σοφός ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, αλλά αύριο θα λες άλλα. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, αλλά θέλεις τοτέμ που τα πιάνεις, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ, το ίδιο είναι. Γιατί; Ε, αυτό ψάχτο σε σένα. Πάντως 500 χιλιάρικα για να γράφεις ό,τι θέλω, στα έχω εξασφαλίσει.
    καλά δεν είναι; Ό,τι όμως και να γράφεις, ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ; ΑΜΤΕ ΝΑΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΟΙΩΣ: Ο ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΕΛΛΑΣ= Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ SPOTLESS MIND: ΑΓΑΠΗΤΗ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΗ. Η ΕΛΠΗΔΑ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ. ΨΑΧΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o proponitis gamietai pantoiotropws otan den vazei to kalytero half na paixei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρέμει.... ο Βασσάρας απο τις απειλές του δικηγοράκου. Την ΑΕΚ θα την βρεις μπροστά σου, του λέει.
    Ποια ΑΕΚ εννοεί όμως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...και σύντομα, τόσο εσύ όσο και τα αποπαίδια σου, θα την βρείτε (την ΑΕΚ) μπροστά σας πιο δυνατή από ποτέ..."
    Κατι ξερει αυτος....

    Δεν το ειδα το ματς,λογω ΟΤΕ. Ακου "ΟΤΕ".
    Να πουμε στον Φουχτελ να δωσει και κανενα ματσακι στην ΕΥΔΑΠ.

    Τελος και αυτος ο "στοχος".
    Τι να κανει και ο παπα Νικος. Τι να κανει και ο Βαργκας που δεν επαιξε. Τι να κανει και ο Λυμπε που επαιξε.
    Οπου φτωχος και μοιρα του.

    Ειμαστε με την ΑΕΚ και οχι με την χρεοκωπημενη εταιρεια.
    Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
    Κοιτα να δεις που εμεις οι "καναπεδατοι" θα αποδειχθωμεν περισσοτερο ρομαντικοι απο τους θυρευτες της εξεδρας που γουσταρουν "ερασιτεχνικο", καλπικο ΠΑΕτζιδικο ρομαντισμο.

    Και να δουμε πως θα γαμηθουν οι μανουλες μας και ποιων τελικα.

    Βλεπω Μπαρτσα. Στο ημιχρονο κερδιζε ο special 1-0
    Μολις, εγινε το 1-1 και τα βλεματα αρχιζουν να σκοτεινιαζουν...

    Ευτυχως που υπαρχει και το Ουλτρεξ των καλωδιακων καναλιων και φευγει απο την κουτρα μας η πυτιριδα του Πιλαφιου, του Γκαγκατσαρου και του Κυρου του γραναζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΦ, ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟ; ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ DIMITRIS ASTROS: ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2012 00:40

    Χο χο...τα παιδιά του special one και του βασιλιά παίξαν το σύστημα άμυνας "μαρκάρουμε όλοι με τα μάτια και σηκώνουμε τα χεράκια, μπας και είναι ΟΝΤΩΣ offside..."...και η μπάλα καταλήγει στο πλεκτό. Ούτε που τον πήραν χαμπάρι...
    Αυτό το σύστημα, βρε παιδιά, πιάνει μόνο για δαφνοστεφανωμένη με κάνα ποντίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξαναλέω
    Απο τη μια θλαση πληρωμών
    Απο την άλλη στις 20 συμμετοχές ανανεώνεται αυτόματα τι συμβόλαιο
    Για τέτοια είμαστε τώρα ;;

    Πάντως θα είναι κρίμα να χαθεί για τα καπριτσια του βλακα που ακολουθεί και ο προπονητής μας ως εταίρος βλάκας

    Μπορει να γίνει κ αλλιώς το deal χωρίς καν να ανακατεύεται ο ηλίθιος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2012 00:46

    20 λεπτά άντεξα απόψε. 40-60. Μιλάμε για ρετσινόλαδο. Και ο καρκίνος έχει κάνει μεταστάσεις και μέσα στο γήπεδο. Σε όσους δεν έχουν θλάση πληρωμών τέλος πάντων.
    Πλάκα πλάκα, με το πέτσινο μπέναλτι του έκατσε ταμάμ του αγαμίδι. Βγάλαμε και την ανακοίνωση μας, έχουμε και τη δικαιολογία μας, μιά χαρά προεδρική δουλειά κάναμε. Αύριο θα υπαγορέψουμε τα πρωτοσέλιδα στις ψ-Ωρες, ο καισαρόπαπας θα μας ξαναυπενθυμίσει ότι ο χρόνος τελειώνει και όλα ΕΝΤΑΞΕΙ. Απόψε νίκησαν ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. egw an kserw mpala mwre traxana?dld o kafes einai plirwmenos?h kserei kalyteri mpala o spasarxidas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατοχη 30-70 μεσα στο γηπεδο των χαφιεδων, 2 μπαλακια και τεζα ο καμπουρης sorry ο special one ΠΑΛΙ..

    Ο ανθρωπος παιζει μπαλλα ακομη με τον Καρβαλιο!!!

    Κατι σαν τον αμπονσα που ακολουθουσε το δικο μας οπου πηγαινε.
    ο οποιος καρβαλιο επρεπε να εχει βγει με κοκκινη στα δολοφονικα.... τακλιν!!! ( 3 απο πισω ΚΑΘΑΡΑ) που εκανε αλλα καλυτερα γιατι το special νουμερο θα κλαψομουνιαζε παλι οτι τον κυνηγαει η διαιτησια..

    Αιντε χτυπα και ενα ultrex και μια χαρα θα εισαστε.
    ηθελες και χρυση μπαλλα looser κακομοιρη....

    Γερα γερα παρτους τα λεφτα!

    Αιντε βγες παλι να μας πεις το παραμυθι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΤΙΟ


    Οι 45 μέρες πέρασαν, έγιναν 46, 47... Κι όπως ήταν αναμενόμενο ο επερχόμενος μεσσίας από την Ανατολή (Αίγυπτο, Συρία, Ντουμπάι, Εμιράτα, Ισραήλ, Τουρκία και πάει λέγοντας) έμεινε στο κουβεντιαστό, έγινε αέρας και πάει. Οι γραμμές αυτές γράφονται λίγες ώρες πριν την μάχη της Τούμπας και θα τις ανακοινώσουμε αμέσως μετά το παιχνίδι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος (καμία σημασία δεν έχει μια πρόκριση ή ένας αποκλεισμός). Σταύρο ο χρόνος σου έληξε (μαζί και η παράταση και όλες οι καθυστερήσεις). Η υπομονή όλων μας εξαντλήθηκε, αφού και ο πιο καλόπιστος και αισιόδοξος οπαδός της Α.Ε.Κ. είναι πεπεισμένος πλέον πως με εσένα πρόεδρο δεν πρόκειται να βρεθεί καμία λύση και η Α.Ε.Κ. μας οδεύει προς την ολοκληρωτική καταστροφή. Η μόνη υπηρεσία που προσφέρει η παρουσία σου στην καρέκλα του προέδρου πλέον, είναι η στήριξη στους εναπομείναντες μετόχους να το παίζουν αμέτοχοι και να αποποιούνται τις τεράστιες ευθύνες τους. Άν λοιπόν αγαπάς την Α.Ε.Κ. όπως λες, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να αποτελείς το δεκανίκι των μετόχων και να παραιτηθείς άμεσα. Παρασκευή πρωί με Αδαμίδη στην ΠΑΕ Α.Ε.Κ. δεν υπάρχει! Η τελευταία σου ενέργεια ως πρόεδος της ΠΑΕ πρέπει να είναι η λεπτομερής ενημέρωση (όπως εσύ υποσχέθηκες στον κόσμο της Α.Ε.Κ.) για τον υποψήφιο αγοραστή και τους λόγους που η συμφωνία δεν πραγματοποιήθηκε. Και βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις (με ειλικρίνεια επιτέλους) τι γίνεται με τις μετοχές της Α.Ε.Κ. και τη Morgan Stanley. Από αυτές εδώ τις γραμμές καλούμε τους εναπομείναντες μετόχους (Νοτιάς, Παππάς και φωτορεπόρτερς) να βγούν μπροστά και να μας δείξουν ποιές προθέσεις έχουν τελικά για την ομάδα. Έχουν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευθύνη να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο, είτε βρίσκοντας αξιόπιστη διάδοχη κατάσταση ή να σώσουν μόνοι τους την ομάδα από το εφιαλτικό σενάριο του υποβιβασμού λόγω αδεοδότητσης. Η ΠΑΕ Α.Ε.Κ. είναι δική τους! Ας σταματήσουν επιτέλους το κρυφτούλι τοποθετώντας μαθητευόμενους καρεκλοκένταυρους διαχειριστές για να κυλάει ο χρόνος και αυτοί να μένουν πίσω από την κουρτίνα. Ο ΛΑΟΣ της Α.Ε.Κ. απαιτεί λύση ΕΔΩ και ΤΩΡΑ! Δεν υπάρχει λύση πρωτοδικείου, υποβιβασμός και αγορασμένα ΑΦΜ για την Α.Ε.Κ! ΤΕΛΟΣ! ΥΓ1: Φυσικά και δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές ο αγώνας της Τούμπας δεν έχει γίνει, αλλά είτε κερδδίσαμε 0-3 είτε χάσαμε με 3-0 είναι δεδομένο πως όλοι τούς χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσπάθεια που καταβάλουν με τόσα προβλήματα. ΥΓ2: Εννοείται Σταύρο πως πριν φύγείς πρέπει να τελειώσεις επιτέλους και το κακόγουστο αστείο με τον βάζελο υπάλληλο, που από κλητήρας στην Παιανία, έφτασε στο σημείο να κάνει κουμάντο στην Α.Ε.Κ. του 2012 κάνοντας τον σύμβουλο σου. Αν κρίνουμε από τα πεπραγμένα της διοίκησης αυτής, οι συμβουλές του ήταν απολύτως επιτυχημένες...



    ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 - 1975
    ORIGINAL 21 - 1982

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και να πουμε οτι η συγκεκριμενη ανακοινωση,ειναι βγαλμενη απ'τα παλια. Σηκωνει μηνυση.
    Μιλα για εντεταλμενη υπηρεσια.

    Βεβαια απο μια τετοια "διοικηση" απο μια τετοια αδυναμη και ξερακιανη ΠΑΕ,το να λεονταριζει με ανακοινωσεις,ειναι αλλοκοτο "θεαμα".
    Σαν φυματικη,χτικιαρα αλεπου με παχια ουρα,μοιαζει.

    Και η πλακα ειναι να περιμενει ο δικηγορος προστασια απο "ανωθεν" και αντι αυτου, τελικα να πληρωσει καμια 100αρα σε προστιμο.

    Και η ακομα μεγαλυτερη πλακα θα ειναι για τα κορακια. Που θα ψαχνονται μεταξυ τους να μαθουν ποιος τους ενεταξε στην "υπηρεσια" χωρις να τους ρωτησει για το υψος των προσφερομενων υπηρεσιων.

    1-2 το "κλασσικο ντερμπυ". Τα γνωστα. Μονο που δεν ειδαμε και τοσο καλο θεαμα.
    Με αντεπιθεσεις με τον σαμπουαν στο πρωτο ημιχρονιο η Ρεαλ.
    Στην επαναληψη ισοφαρισε η Μπρτσα αλλα και μεχρι το τελος δεν ηταν και η Μπαρτσα που ξεραμε. Καπως ασυνδετη (!) μπροστα. Καπως βραχυκυκλωμενη στις τελυταιες 2 τελικες πασες.
    Παντως τις 5-6 ευκαιριες της τις εκανε.
    Απο το 60' εριξε τετοιο κλωτσιδι η αρμαδα του Μουρινιο,που πηγε συννεφο.

    Αυτος ο Πεπε ρε παιδια,τι δουλεια κανει; Η μαστρωπος σε κακοφημη συνοικια της Μαδριτης ειναι,η σκατατζης του δημου,η μελος σπειρας που αρπαζει τα ποσταλια εκει στην Υεμενη,η σφηνωμενος ψαροτουφεκας σε σπηλια βυθου που μετα απο τρεις μηνες παραμονης,γαμηθηκε με ενα κοπαδι σκορπινες.
    Σπηλαιωδη εγκεφαλο πρεπει να εχει.Βρυα και λειχηνες αντι για συναψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστη η με 2 χρονια καθυστερηση ανακοινωση της οργανωσης.
    Εχει ομως ενα μικρο πρακτικο προβληματακι: Ζητα αμεση λυση διχως υποβιβασμους και εξαγορασμενα ΑΦΜ.
    Δηλαδη καποιος-η οι τωρινοι η ενας αυριανος- να πληρωσει ατακα και επιτοπου καμια κατοσταρια εκατομμυρια για να καθαρισει το παρμπριζ του μελλοντος μας.
    Δυσκολο παιδια. Πολυ δυσκολο.
    Αδυνατον θα ελεγα.
    Δεν το γλυτωνουμε του το Ζαλογγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2012 01:30

    Όσον αφορά την ανακοίνωση του καισαρόπαπα, είναι να απορεί κανείς...τώρα δεν έχει βάτραχο, έφυγε και ο κουπάτος της ανταλού, το γατάκι στη φωλιά του, μπορούμε επιτέλους να ασχοληθούμε (εν έτει 2012) με τα πραγματικά προβλήματα της ΑΕΚ...
    Απορία (μου το θύμισε άλλος blogger στου γκετζετζόγλου τον τεκέ):
    Αφού ο κασιαρόπαπας μας υποδεικνύει και τις λύσεις (τις ποιές, δηλαδή...) μας τονίζει: "Δεν υπάρχει λύση πρωτοδικείου, υποβιβασμός και αγορασμένα ΑΦΜ για την Α.Ε.Κ!". Αν δεν κάνω λάθος, την ΚΑΕ με τα τσουτσέκια τους δεν την έχουν πάει πρωτοδικείο? Επίσης την ΚΑΕ δε θέλαν να τη συγχωνεύσουν με την ΑΕΚ Άργους, για να πάρουν το ΑΦΜ της?
    Ωραία πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2012 01:34

    ...και φυσικά περί υποβιβασμού ας μη λέμε. Εκεί ο καισαρόπαπας και τα τσουτσέκια του έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία. Ξέρουν και λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργο με Πρωτοδικείο και δ εθνική χάνεται το 10% και τα χρωστια...
    Χεστηκε για την ΑΕΚ ο μαλακας
    Τα φράγκα κυνηγάει και να υπάρχει επόμενη μέρα με επιδότηση
    Ασε που τον έπιασε ο πόνος...
    Συγκινηθηκαμε...

    Υγ απο το συλλαλητήριο τότε ο μόνος που έλειπε ήταν αυτός
    Ήταν απασχολημένος να υπογράφει τα μνημόνια συνεργασίας Κέ το Σταύρο και το βαζελο.
    Αιντε μαλακα που νομίζεις ότι όλοι έχουμε μνήμη χρυσοψαρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αλλο ΚΑΕ και αλλο ΠΑΕ.
    Μα δεν βλεπεις την διαφορα βρε Γιωργη;
    Η μια εχει "Κ" και η αλλη "Π"

    Οπως και να εχει, την εμπειρια, να αναλαβει ομαδα ξανα απο το Πρωτοδικειο,θα την ξανανοιωσει.
    Τον ξερει το δρομο.

    Ας της αλλαξει και αυτο το "ΠΑΕ". Ας το κανει "ΠΕΕ". Ποδοσφαιρικη Ερασιτεχνικη Εταιρεια"
    Σιγα τα λαχανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. afta ta alagi afm k tis poutces na ta jexasete.i anakinosi ine safi k opos prepi.k afta pou lei o avramidis sto kimenaki tou ine gtp.na plirosi o notias alios na analavi o aRxigos na jeroume oti de xanode k ta lefta tis AEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧρηστοςJan 18, 2012 03:26 PM
    Σωστη η με 2 χρονια καθυστερηση ανακοινωση της οργανωσης.
    Εχει ομως ενα μικρο πρακτικο προβληματακι: Ζητα αμεση λυση διχως υποβιβασμους και εξαγορασμενα ΑΦΜ.
    Δηλαδη καποιος-η οι τωρινοι η ενας αυριανος- να πληρωσει ατακα και επιτοπου καμια κατοσταρια εκατομμυρια για να καθαρισει το παρμπριζ του μελλοντος μας.
    Δυσκολο παιδια. Πολυ δυσκολο.
    Αδυνατον θα ελεγα.

    -------------------------------------------

    dika m k dika s ine ta lefta?tou notia ine opote na ta plirosi o americanos.diko tou ine to magazi. alios diaxirisi jeroume na kanoume k emis sti teliki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο ΓαρατζέοςJan 18, 2012 03:34 PM
    ...και φυσικά περί υποβιβασμού ας μη λέμε. Εκεί ο καισαρόπαπας και τα τσουτσέκια του έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρία. Ξέρουν και λένε.

    --------------------------------------------------

    akrivos epidi jeroume oti i neoaektcides san esena trimalaka 8a ti paratisoune tin omada.giafto fonazoume na plirosi o notias alios poulo oli k analavanoune k aektzides na trjoune to magazi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. DIMIJan 18, 2012 03:39 PM
    Γιώργο με Πρωτοδικείο και δ εθνική χάνεται το 10% και τα χρωστια...
    Χεστηκε για την ΑΕΚ ο μαλακας
    Τα φράγκα κυνηγάει και να υπάρχει επόμενη μέρα με επιδότηση
    Ασε που τον έπιασε ο πόνος...
    Συγκινηθηκαμε...

    Υγ απο το συλλαλητήριο τότε ο μόνος που έλειπε ήταν αυτός
    Ήταν απασχολημένος να υπογράφει τα μνημόνια συνεργασίας Κέ το Σταύρο και το βαζελο.
    Αιντε μαλακα που νομίζεις ότι όλοι έχουμε μνήμη χρυσοψαρου

    ------------------------------------------------------------

    apagorevete gayri na eferoun apoyi gia tin AEK. graye gia tin omada sou ama 8elis ala tin AEK asti stin isixia tis fasista

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. stevenJan 18, 2012 01:50 PM
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ, αλλά αύριο θα λες άλλα. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, αλλά θέλεις τοτέμ που τα πιάνεις, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΣΟΥ. ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ, το ίδιο είναι. Γιατί; Ε, αυτό ψάχτο σε σένα. Πάντως 500 χιλιάρικα για να γράφεις ό,τι θέλω, στα έχω εξασφαλίσει.
    καλά δεν είναι; Ό,τι όμως και να γράφεις, ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ΕΤΣΙ; ΑΜΤΕ ΝΑΣΤΟ ΠΩ ΑΛΛΟΙΩΣ: Ο ΛΑΔΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ. ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΕΛΛΑΣ= Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ.

    -----------------------------------------------------

    ti egine?bouko8ikes ap tin anakinosi k de milas tora?k mias k vre8ikame k apo do ise tamiakos edaxi gia fetos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑνώνυμοςJan 18, 2012 03:01 PM
    egw an kserw mpala mwre traxana?dld o kafes einai plirwmenos?h kserei kalyteri mpala o spasarxidas?
    Απάντηση

    ------------------------------------------------

    astous adeRfe.mera pou i AEKara apoklistike k afta ta mounia sxedon panigirizoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καλημερα Στηβεν και σε ολα τα παιδια.. να συμφωνησω οτι τον απληρωτο δεν τον βαζεις να παιξει..
    και να ρωτησω ..
    α) γιατι ηταν στην αποστολη ? για να κουβαλαει πετσετες?
    β) και ποιος ειναι πληρωμενος στην ΑΕΚ ?

    εγω με τον Κωστενογλου ειμαι αλλα καποια λαθη πρεπει να γραφονται οπως κ τα θετικα που συμφωνω οτι εχουν υπαρξει απο τοτε που εφυγε ο ισπανος κ ηρθε ο πατερ..αλλα αυτο με τον βαργκας ειναι αστειο..αν δεν σκοπευεις να τον χρησιμοποιησεις τοτε αστον εκτος αποστολης μεχρι να πληρωθει αν πληρωθει..γιατι εγω τωρα βλεπω οτι ειχε στον παγκο καφε και βαργκας κ διαλεξε τον πρωτο..οχι καφε κ τον κανενα..
    τεσπα καλημερα..

    επειδη δεν καταλαβα πολυ το χθεσινο παιζει η αεκ να κανει οτι εκανε ο μητροπουλος με το αιγαλεω κ τον ηλυσιακο ?

    ευχαριστω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όχι στους κωλοχαμουτζήδες της ΕΥΔΑΠ που δεν θέλουν η ΟΥΘάρα να αποκτήσει πλατφόρμα μετάδοσης πόλο.

    Επιτέλους πρέπει να γίνει ο Γ' Π.Π., να πέσει μια ατομική μπομπάρα τούρμπο στην Κωλαθήνα, για να πάρει η ΜΠΑΟΚΑΡΑ πΩΡτάθλημα.

    ==================================

    Εντάξει η ομάδα είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από πέρυσι και το ότι αποκλείστηκε σε μονό αγώνα στην Τούμπα δεν είναι δα και ξεφτίλα. Έχουμε αποκλειστεί από υποδεέστερους αντιπάλους ,όντας με καλύτερο υλικό.
    Έχουμε μαζέψει στην καριέρα μας, Λαμίες, Λεβαδειακούς, Ποσειδώνες, Θρασύβουλους και δεν ξέρω ποιους άλλους συμπαθείς. Καλύτερα από τον ΜΠΑΟΥΓΚ παρά από τον Νιόνιο.

    Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα και τα στριμόκωλα που το μαγαζί της ΠΑΕ πάει για φούντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. thomas
    κατι συμβαινει με τον βαργκας διοτι δεν εξηγειται αλλιως και μην συγκρινουμε τον καφε με τον βαργκας...ο καφες εχει παρει πολλα χρηματα οπως ο δελλας με τον λυμπε..και αν δεν παρουν και 100 χιλιαρικα δεν πειραζει ενω ο αλλος ειναι ξενος και ηρθε να παρει χρηματα και εχει δικιο
    οσον αφορα την ανακοινωση, η ταμπακερα ειναι αλλου, παει να βγαλει την ουρα του απ εξω ο πνευματικος μας ηγετης οπως εκανε παντα σ ολη του την διαδρομη. φυσικα δεν φταει αυτος , ο σερβος ευθυνεται γι αυτον που δεν μιλησε ποτε, θα ειχε τελειωσει αυτο το παραμυθι εδω και πολυ καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλημερα,

    Ετσι οπως δειχνει να πηγαινει το μαγαζι, βλεπω και τα χρωστουμενα να τρωνε παγο οπως βεβαια και ολοι οι αλλοι που ειχαν τη φαεινη ιδεα να συνεργαστουν με τον μοναδικο γιο της αληθειας και τα αφεντικα του.

    Αυτο θα ειναι και μια γερη σφαλιαρα στον ζητιανο και τα ανωνυμα τσιρακια του που θελουν να ζουνε με εσοδα απο αλλο μαγαζι.

    Και θα μεινετε μονο με τους ταμειακως ενταξει και τα μελη. Δηλαδη 1000-1500 νοματαιους και πολλους λεω.
    Ο καθενας στο τελος θα παρει οτι του αξιζει.
    Εσεις με τη μπομπα στο κολο να βολοδερνετε σε καποια Α2 με μια εγγυητικη 20 χιλαδων ευρω!!! και ελπιζω το ποδοσφαιρο σε μια καθαρη βαση οσο γινεται.

    Ο καθενας στο καταστημα του. Και οπως ζητατε εσεις ταμειακως και εισητηριακια και στηριξη ετσι θα δινετε (για αλλαγη) και εσεις στο ποδοσφαιρο.

    Γαι τον Βαργκας εχω γραψει απο την επομενη του 'τραυματισμου' του οταν ορθιος και μονος του ξαπλωσε μια χαρα κατω. Ενα απλο τσιμπηματακι μεταμορφωθηκε σε θλαση πληρωμων.
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ.

    Ας παιξει ο Τσιπρας και να μας πει ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ στα 37 και 38 του θα του εδιναν οχι 250+250 αλλα ΚΑΝ συμβολαιο..

    Μια χαρα ΜΙΣΟ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑΚΙ σε δυο σαιζον ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ,εβγαλε ο γυφτος που μας το παιζει και συνδικαληστης...
    Αρχηγος εξαφανισμενος, που κανει τον γραμματεα του αγαμιδι και μεταφερει ραβασακια.

    Αιντε να ξεκαθαριζουμε σιγα σιγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δημητρη αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι τον παιρνουν στην αποστολη ? για να μας πεισουν οτι δεν παιζει καθαρα για αγωνιστικους λογους ?αν ειναι αυτο τοτε και ο προπονητης ειναι υπολογος τουλαχιστον..αφου ετσι κ αλλιως δεν υπαρχει καμμια μα καμμια διοικηση για να εξηγησει..
    τεσπα αυτο ειναι το λιγοτερο..αλλωστε δεν ξερουμε αν θα υπαρχει κ κανενας απο το ροστερ σε λιγους μηνες..

    υ.γ για την διαιτησια χθες δεν ειπα τιποτα..τι να πεις οταν σε γαμανε με την δοξα μεσα στο οακα .. δεν θα σε γαμησουν στην τουμπα? ειδικα οταν ο ζαγορακης μια χαρα γλυφει τον μαρινακη απο περυσι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημερα.
    "ανωνυμε", κανεις μας δεν ισχυριστικε οτι τα χρεη δεν ειναι του Νοτια,του Παπα και των υπολοιπων.
    Αλλο ομως λεω: Ξερεις κανενα νομο η αλλη υποχρεωτικη οδο που να εξαναγκαζει καποιον μετοχο η ιδιοκτητη εταιρειας να πληρωνει τα χρεη του;Δεν υπαρχει. Εαν υπηρχε,πολυ απλα δεν θα εκλεινε καμια εταιρεια.

    Θα πρεπει λοιπον να τους "κατηγορουμε" και για τα δυο. Και γιατι την καταχρεωσαν και γιατι δεν την ξεχρεωνουν.

    Ομως,ουτε το πρωτο,ουτε το δευτερο προβλεπεται η εμποδιζεται με καποιο νομο η διαταξη.
    Και αυτο,για τον απλουστατο λογο,ωστε να μπορουν να βουλιαζουν οι εταιρειες,να ξαναστηνονται με αλλο νομικο προσωπο και να επιβιωνουν οι επιχειρηματιες.
    Να πληρωνει δηλαδη την λεζα το "εταιρικο προσωπο" και οχι το "φυσικο".

    Αν καλως η κακως συμβαινει αυτο,ειναι μια αλλη ιστορια.

    Καλα κανει η ανακοινωση και εγκαλει τους κυριους υπευθυνους να πληρωσουν η να βρουν ανθρωπο να πληρωσει,αλλα ξερεις πολυ καλα οτι αυτο ειναι απλα,αδυνατον.

    Και να μη φοβιζει,ουτε και να δημιουργει ενοχες η λυση Πρωτοδικειου (το οποιο δεν σημαινει κατ'αναγκη υποβιβασμο. Και ο ΠΑΟΚ με διοικηση Πρωτοδικειου υφισταται)Αλλωστε αυτην την-αναποφευκτη ισως- οδο πηρε και ο Δ.Χ. με την ΚΑΕ.

    Μπορει ομως να σημαινει ΚΑΙ υποβιβασμος,αρα αλλαγη ΑΦΜ και ολα τα σχετικα.
    Γι'αυτο αλλωστε και δεν επανεξελεγει ο Δ.Χ.
    Σαν τον Βενιζελο (τον παλιο) που δεν επανεξελεγει κατα την διαρκεια της Μικρασιατικης καταστροφης ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ -ΚΑΙ- Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ.

    Επανηλθε ομως μετα ωστε να διαχειρηστει την καταστροφη,και να φτιαξει τα "τζακια" τα οποια κονομισαν τα αντερα τους και εγιναν πλουσιοι σε λιγα χρονια,εμπορευομενα την μεταφορα και εγκατασταση των προσφυγων. (ολοι ξερουμε "πως" ηρθαν" και "πως" εγκατασταθηκαν. Με ολα τα "κομφορ")
    Ελπιζω να καταλαβαινουμε ολοι γιατι ΚΑΙ αυτος περασε στην κυλοτα της ιστοριας ως "μεγας πολιτικος ανηρ" "οραματιστης" "εθναρχης" και λοιπα πριαπιστικα χαρακτηριστικα.

    Μονιμα καλυλωμενος και ειπε να γαμισει μια ολοκληρη χωρα,με τους κατοικους ασφαλως μεσα. Και αφου δεν του εφταναν οι μεσα,εφερε και προσφυγες απο Ανατολη.
    Η κανουμε δουλειες,η δεν κανουμε.

    Ξερεις τι θα πει καυλωμενος Ιουδαιος που περιοριζεται απο τους απαγορευτικους νομους της "Τοραχ";
    Μπορει-αν σε πετυχει- να σε διαπερασει. Σαν τον Διακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ( όποιον αφορά ): Γιατί να μπουκώθηκα με την ανακοίνωση;
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΑ ΑΛΛΑ BLOG ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩΝΕ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ; ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ( προχθές ) πήγαινε και ξαναδιάβασε τι έγραφα. Νέτα σκέτα. Αλλά ακόμα και σήμερα
    (πριν την ανακοίνωση )γράφω : "...οι μέτοχοι που αυτοί και μόνο αυτοί δημιούργησαν τα χρέη..." και πιο μετά για "...του κώλου τα εννιάμερα..." ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;
    Τώρα για το ταμειακώς εντάξει, οφείλω να παραδεχτώ δημόσια οτι δεν έχω πληρώσει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. dimi de glitwneis parto apofasi h parata ta kai pigaine sto karaiskaki sto filo sou to xontro.eite delta eite skata paaaaali tha mas vlepeis kai tha oneireuesai sfougarismata kai parketezes paaali me to kontari sto xeri tha meineis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απο ποιον να γλυτωσω?
    Απο κατι πειναλες σα και σενα?
    Εγω δεν εχω προβλημα να σας βλεπω. Ισα ισα παντα μου αρεσαν τα θεαματα.
    Ειδικα στις μαιμουδες και στους καραγκιοζηδεςς εχω ιδιαιτερη συμπαθεια.

    Αλλα μεχρι εκει ομως. Να σας βλεπουμε να μας ψυχαγωγειτε.
    Αντε και να γελαμε με τις μαλακιες σας.

    ΧΕΡΙ ΜΗΝ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΙΑ ΜΟΝΟ. ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη, μη φοβαστε.
    Σηκωθειτε απο τις καρεκλες, κουνηθητε. Το στριψιμο και η ριγανη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, μην παρασυρεστε..

    Εγω ευτυχως και δουλεια και απ ολα. Οπως ολος ο κοσμος αλλος ευκολα αλλος δυσκολα.

    ΖΗΤΙΑΝΟΣ δεν ειμαι. Ουτε παρακαλαω κανενα εδω μεσα να ειναι ταμειακως ενταξει για να τον κρινω.

    Εσεις?

    Οσο για τη ΠΑΕ ΑΕΚ οταν, οποτε και αμα θελω θα πηγαινω. Και επειδη μπορω αν χρειαστει να παω και θελω να πηγαινω και δωρεαν ΟΥΤΕ το 10% δεν θα σου δωσω.
    Οπως δεν σου το δινω 2 χρονια τωρα. Και εχεις ΨΩΜΟΛΥΣΣΑΞΕΙ.
    Εσυ βεβαια γιατι ο αRχηγος σου μια χαρα τη τσιμπησε τη πενηνταρα..

    Γιατι εισαι βλακας και βριζεις το χερι που σε ταιζει.
    Βεβαια αμα δεν εισουν ηλιθιος δεν θα εισουν original.

    Αλλωστε ειναι γνωστο οτι αRχηγο εχουν μονο τα προβατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θωμα στην αποστολη τον παιρνει για να ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.
    Δηλαδη να μη τραβηξει και αλλο το θεμα. Γιατι οπως ειδες δεν μασαει απο τετοια.
    Στο ροτζερ περσυ που πηγανε να κανουνε τις ιδιες μαγκιες μια απλη παρατηρηση εγινε και τα μαζεψαν σε μια μερα.
    Απο μονος του προπονηση μονο βασικο δεν τον εβαλαν μετα σε μια εβδομαδα μεσα.
    Οπως δεν μασησε και ο Σαββας και μια χαρα του σκασανε τα 180. Γιατι αρχικα του λεγανε για 100 με 15 προκαταβολη.
    Επειδη ομως ο γιος της αληθειας ειναι γνωστος στα εμπορικα deal του δεν μασησε ο Σαββας ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.
    180 και 50 προκαταβολη.

    Στην αποστολη μεν απο τον πατερ αλλα δεν παιζει δεν, επειδη ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Ασε που αμα κλεισει και 20 συμμετοχες ανανεωνει αυτοματα.
    Και επειδη δεν τον κοβω για χαζο, σου λεει εδω δεν πληρωνωμαι τα προηγουμενα θα δεσμευτω και για επομενα?
    Για τετοια ειμαστε τωρα?

    Οπως χτες σηκωθηκε και εφυγε και ο dimi επειδη λεει δεν τον εβαλε βασικο. Ετσι απλα.
    Ο αλλος του ειπε οκ σε καταλαβαινω!!!
    Και μετα εκανε και δηλωσεις οτι εμεινε ευχαριστημενος απο την προσπαθεια!!
    Ειναι μια γροθια τα αποδυτηρια με τον πατερ... ετσι δεν μας λενε?
    Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα το ελεγε ο Ηλιοπουλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Dimi
    η original δεν ηταν ετσι οταν ξεκινησε, αρχιζει ν αλλαζει λιγο πριν το 96 και μετα ολοι ξερουμε την συνεχεια και την μεταμορφωση του ηγετη κλπ αρα ολοι δεν ηταν και ειναι ηλιθιοι στην original
    με τα παραδειγματα εδω των ανωνυμων η λεξη ηλιθιος μου φανταζει χαιδεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2012 17:30

    Η λέξη ηλίθιος είναι χαιδεμα, dimitri, Μπορστά σε αυτά που διαβάζουμε στις 2 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ δηλώσεις αγαμιδίου και καισαρόπαπα. Οι άνθρωποι είναι ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. Ρε που νομίζετε ότι απευθύνεστε? Νομίζετε ότι είμαστε όλοι στα ληγμένα ή με τις πιπίλες στο κεφάλι?
    Βγαίνει μπροστά τώρα και ο ιμάμης, τη βλέπει βεζύρης πια, και, όπως και το αγαμίδι, θυμούνται ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΟ...
    ΡΕ ΤΖΟΥΦΙΟΙ, ΔΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ ΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΥΣ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΕΟΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΒΑΤΡΑΧΟΛΑΓΝΟΥΣ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ...ότι θέλετε βγάλτε από τα αεκόμετρα...ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΕΛΟΣ.
    Και κλείνει ο καισαρόπαπας: ¨«Εμένα η δουλειά μου είναι να βρεθεί κάποιος την 3η Φλεβάρη για να μην υπάρξει κενός εξουσίας και υπάρξουν προσφυγές» ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΣΕΙΧΗ, ΡΕ ΓΑΖΗ, ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ...δηλαδή άμα έχουμε πρόεδρο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ....εεεεε μήπως το θέμα είναι ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ? Αλλά είπαμε, θα καθαρίσουμε με τα αεκόμετρα, τις απειλές ξύλου και τα ταξί στους παίκτες (συστήματα δουλεμένα από το 2004). ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. katse na skouzeis sto plikrtologio exei tromokratithei o kathe mousias!alla kai esy ena vosko perimeneis (melissanidi,peter h oti skata) gia na vreis ta isa sou kai na fantasionesai katsarolika.perimene to agio pneuma na se swsei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτο λες; Αμ το αλλο: "...αν δεν υπαρξει επομενη μερα,τοτε θα υπαρξει μια καινουρια μερα"
    Ο ηλιος καιει και για μας τους γκαιυ.

    Συβιλικη δηλωση. "νεα" προφανως ονομαζει, την εις Αδου καθοδο.

    Και εχει και ετοιμη διαδοχη κατασταση αφου "δεν θα καλουσε να φυγει καποιος αν πρωτα δεν ειχε ετοιμη την λυση"
    Ε,τι μαλακιες τωρα; Μισες δουλειες;
    40 χρονια φουρναρης. Εχει καψει...

    Αν αυτος ειναι κρυψινους ο Βενιζελος, ο αλλος ο Αδαμιδης ασφαλως ειναι ο ΓΑΠ. Που ειδε τον συνταξιουχο που θα παρεδιδε την συνταξη του στο σωσιμο της πατριδας. Που αρνειται να αφησει την καρεκλα και εχει λογο στο ποιος θα τον διαδεχθει. Παραιτημενος ειναι και αυτος εδω και 2 μηνες.

    Ανακοινωση που οριοθετει συνεντευξη τυπου στις 24 Ιανουριου.
    Και-εκτος των αλλων- καρφωσε και τον "Κανταφι" μιλωντας για διχονιες και μιζεριες.

    Βγειτε στην Δεκελειας, ανεβειτε για τελευταια φορα στο παπι,παρτε φορα,σηκωστε το στη μια ροδα και με σουζα πεστε μεσα σε εναν λαχανοκηπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ dimitri. Εχεις δικιο. Και του ξερω αρκετα καλα.
    Ο λογος του 96 ηταν φυσικα το κενο εξουσιας και ο τοτε πατερ που τον ελεγαν Ραβουση.
    Και μολις εβαλαν το δαχτυλο στο μελι, μετα βουτηξαν και τα χερια και τα ποδια.
    Σε καμμια ομαδα δεν γινεται αυτο το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ νταραβερι. Ακουσες ποτε το φορεα να κυνηγαει στα χωραφια το Τζιγγερ?
    Ειδες ποτε τη 7 να λεει αδελφη το κοκαλη?

    Εχουν ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ως πελατες και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ μεχρι την ομαδα.
    εχουν διωξει προπονητες (οχι μονοι τους) εχουν διωξει παικτες αλλα μεχρι εκει.

    Αυτο το ρεσιταλ ΜΑΛΑΚΙΑΣ και ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΗΣ ΖΗΤΙΝΙΑΣ δεν υπαρχει.

    Ουτε οποιος δεν ειναι με τη 7 δεν ειναι γαυρος ουτε τιποτα.. Και αυτα ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ.

    Ας με πουνε οτι θελουνε ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ τους εχω. Οσο με ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ να τους ταιζω τοσο θα τους βριζω.

    Ενα ΤΣΟΥΡΜΟ ενας ΟΧΛΟΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ που εχουν βρει αρχηγο αυτο το ΛΑΜΟΓΙΟ ειναι ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χεστηκα για το μουσια ρε ΒΟΔΙ
    Και δουλεια δικια μου εχω, ΜΙΑ ΧΑΡΑ, και τα εισοδηματα μου εχω, ΕΠΙΣΗΣ μια χαρα ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    Και εγγυητικες των 20 χιλιαδων ΟΠΩΣ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ τις εχω για το πουτσο μου.

    Δεν περιμενω κανενα να με σωσει, ουτε να μου δωσει ζητιανια 10% για να ζησω.
    Ουτε απειλω κανεναν ουτε βριζω οποιον, με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ δεν με πληρωνει.

    Και η ΑΕΚ για μενα ειναι ΜΟΝΟ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ, ΝΑ ΔΙΝΩ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ

    Χεσμενα εχω και τα κατσαρολια σαν το περσυνο και τους βοσκους.

    Κουμαντο στη ζωη μου κλαι τη τσεπη μου ΕΓΩ ΚΑΝΩ.

    Αιντε να ζητιανεψετε τωρα η να βρισετε ΜΠΑΣ και παρετε κανα φραγκο.. και ξεβρωμισει το χνωτο σας απο τη μπιχλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ama exeis lefta vges na pareis tin pae re papara!DIMI THEE PARE TIN PAE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Dimi, μη λες οτι εχεις λεφτα και γερη φορολογικη δηλωση γιατι θα βρεις τον μπελα σου.
    Ειδες τι τραβαει ο Steven. "ποτε θα αναλαβεις ποστο" και "ποτε θα δραστηριοποιηθεις επιτελους" του λενε.
    Εχει στησει ξωβεργες ο "Κανταφι" παντου.

    Εδω, βγηκε στον σαγωνια τις προαλλες στην Δικη,εκει με τον Ξενιαδη τον Δρομοκαιτη και αντι να του πει-ως οφειλε- "μακρυα απο την ΑΕΚ ρε μουρλολαμογιο", εκεινος εκανε τον νυσταγμενο και του υπενθυμιζε μονο: "εαν τα χωσεις και την παρεις, μνησθητι μου κυριε τα 800 οταν ερθεις εν τη βασιλεια ΜΟΥ"

    Αυτος ειναι ικανος να ζητησει προμηθεια ακομα και απο την ιδια του την κηδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Χρηστο δεν λεω τιποτα
    Απλα λεω οτι 20 χιλιαρικα εγγυητικη ειναι για το πουτσο για οποιον εχει σοβαρο μαγαζι.
    Και οτι δεν εχω αναγκη να απλωνω τη χερουκλα μου σε κανενα να με ζησει.
    Μπορω και το κανω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο μονος μου.

    Ποστο?
    Πας καλα?

    Δε τα κανω καλυτερα δολωματα για ψαρεμα και τσιπουρα για εμας?

    Καλα ο αλλος απο τη μια εβγαζε ανακοινωση για Κοσκωταδες και απο την αλλη 'νυσταγμενα' εκραζε ΔΩΣΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ...
    Εμεις τα 800 θελουμε.

    Για να συμπληρωνει ο εταιρος παπαρας διπλα bullshit walks.

    Ναι αλλα παμε για την 49η μερα και τα bullshit οχι μονο walks αλλα βγαζουν και 'ανακοινωσεις' οτι θα τους βρουν μπροστα τους!

    Ρε λες να πατησα τιποτα σκατα στο δρομο?

    Εκει τα bullshit ενα με τη καρεκλα εχουν γινει.
    Σε λιγο θα τους παγιοποιησουν με τα επιπλα στο resort..

    ΑπάντησηΔιαγραφή