Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Α Ε Κ - ΠΑΟΚ

            Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Τι κρύο! Τι πάγος ! Έχω φάει παγωμάρες, δεν μπορώ να πω, αλλά το σημερινό ήταν άνευ προηγουμένου. Που τόκανε χειρότερο αυτή η υγρασία που πρέπει να χτύπαγε και το 90%. Καρφιά έκοβα καθώς έβλεπα τα κουρέλια μας να τρέχουν, φασκιωμένος σαν αποτυχημένος emo. Κανονικός κουκουλοφόρος, επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια και σούπερ ακίνδυνος για την διακηρυχθείσα ενότητα στα σαλόνια της Μεγάλης Βρεττανίας. Όσο και νάναι η σημειολογία είναι δυνατή. Μεγέθη στα Σπάτα, δεν λέει. Ενώ κοντά στην βουλή έχει άλλη αίγλη. Ίσα που θα μπορούσαν να καλέσουν και τον Αδαμίδη απέναντι για την μείωση ΚΑΙ του ελληνικού χρέους.
             Αλλά θα έχουμε μέρες για να μιλήσουμε για τις βαρυσήμαντες αποφάσεις που πάρθηκαν απόψε. Όπως και να το κάνεις Ελλάδα είμαστε, οπότε να μην συζητήσουμε για τα ρούχα που τα έβαλε αλλοιώς ο Μανωλιός; Το μόνο που δεν έγινε ήταν να πάρει φανέλλα βασικού ο Αδαμίδης. Που έχασε την καρέκλα σαν τον ΓΑΠ σε μια συνεδρίαση ενότητας. Φυσικά ο Τροχανάς έγινε επίτιμος αλλά ήρθαν και μορφές τεχνικής κατάρτισης, κοντοπούτανα με σορτσάκια, που στελέχωσαν τεχνοκρατικά την εταιρεία. Τρομερά πράματα με κορυφαίο την φήμη οτι ήδη σήμερα το βράδυ ο Μελισσανίδης τους δέχτηκε ίνα πετάξει κούτσουρο στο τζάκι.
           Όπως λοιπόν φάνηκε στα μεγέθη το ιστορικό ξενοδοχείο, έτσι κάπως έβλεπα το πρώτο ημιχρόνιο. Ρε μια παρέα να είχα μαζέψει από κάποιο καφενείο, πιο καλά θα παίζανε. Κάτι παραπληγικοί, κάτι κουρασμένα παλληκάρια, να μην έχουν εμπνευστεί από το οτι ο Τροχανάς έγινε επί των τιμών κι οτι πλέον θα τους παρακολουθεί ο Μπάγιεβιτς; Ο Κούλης - τυχαίο το όνομα του - που έβαλε τα πράματα στην θέση τους, ο άφωνος κοντός που θέλει ξανά ορκωτούς - κατά προτίμηση αυτούς που είχε αφού ποιός να έχει εμπιστοσύνη στην BDO; - αλλά κι ο Βούρος που θα σπρώξει τα θέματα γρήγορα απλά δεν μπορεί να μαζέψει τα string της κόρης του.
          Έτσι ήταν η ΑΕΚ. Γρήγορα ο σκύλος αποκτά τα χαρακτηριστικά του αφεντικού του. Καμία λογική στην ανάπτυξη, χωρίς πίεση λάθη και χονδρικά ούτε αρχή ούτε μέση αλλά ούτε και τέλος. Όσο κι αν μου φάνηκε πέναλτυ η φάση του Λυμπερόπουλου που ακόμα και τότε άψυχα έπεσε. Να θέλεις να αλλάξεις και τους ένδεκα, αλλά οι πούστηδες οι κανονισμοί να σου επιτρέπουν μόνο τρεις οπότε είναι προτιμότερη η αναμονή μέχρι το δεύτερο μέρος για να ρίξεις τα βάρη συνολικά σε όλο το ρόστερ. Που άντε και το έκανες. Να μην ανακυρήξεις όμως κορυφαίους χειρότερους τον Κάρλος, τον Λαγό αλλά και τον Λεονάρντο; Πάλι καλά που τα βολέ του Αραμπατζή παιρνάγανε την σέντρα.
           Και σωστές ήταν οι αλλαγές του προπονητή. Αλλά αλλάζει η Ελλάδα όταν γίνουν μετατάξεις σημοσίων υπαλλήλων; Το ίδιο σύστημα δεν υπάρχει ειδικά όταν ο έμπειρος αμπελοφιλόσοφος παραδεχτεί οτι κάτι περίεργο συνέβη με το συμβόλαιο του Ρότζερ; ΝΑΙ, λέω εγώ. Εκτός του οτι είσαι μαλάκας, ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΛΕΨΑΝΕ ΚΙ ΕΝΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΝ. Μιλάμε για τζάκια με ουσία και ονομασία στην ούγια. Αλλά τα συγκοινωνούντα δοχεία είναι πολλά. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ; ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΑΔΕΡΦΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ;
               Ταμάμ ο Κωστένογλου. Μαλακίες έκανε αλλά κι αυτός στηρίζεται στην βλαχοδημαρχική υποστήριξη κι όχι στις εγγυήσεις του Αδαμίδη ή σε επαγγελματίες που βρέθηκαν όλως τυχαίως στην Κολομβία. Και σήμερα είναι καλό που υπάρχουν βαθμοφόροι. Απλά να θυμηθούμε το εξής: Ο Έλληνας φημίζεται σαν φαντάρος κι ο Τούρκος σαν αξιωματικός. Ποιός κέρδισε τον πόλεμο; ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΜΕ. Αν μιλάμε για το σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ δίκαια κέρδισε ή μάλλον δίκαια έχασε η ΑΕΚ που πάει στην διαπραγμάτευση απλά για να σώσει τα σώβρακα της. Έχει σημασία κάποιος Παπαδήμος ή κάποιος Βούρος; ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;  Τι να κάνουν; Γήπεδο; Κοίτα να δεις το θράσος του άφραγκου. Θέλει και σπίτι κιόλας ή θαλασσοδάνειο.
              Τζάμπα τόσο κρύο. Τζάμπα ο ενθουσιασμός του κόσμου ( περί τους 5 χιλιάδες ). Τζάμπα όλα στους τζαμπατζήδες που σχημάτισαν οικουμενική κυβέρνηση αλλά για να σωθεί ο λαός χρειάζονται κι άλλα μέτρα. Απλά πράματα: ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΟΚΛΕΦΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ; ΡΕ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, συγνώμη ο Αεκτζής.
           Υγ1. Τα δακρυγόνα καλώς πέσανε. Το μόνο που απόλαυσα σήμερα. Ανάπνευσα καθαρό αέρα. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, να μου το παίζει σωτήρας; Και να στρατεύει ανθρωπάκια;
            Υγ2. Ενότητα με τον Σέρβο στην διοίκηση; Με το καλημέρα τορπίλα. Μικρά έργα, μικρών ανθρώπων κατά τεκμήριο απατεώνων. Κύρια συνειδησιακά που όμως αν υπήρχε κράτος θα τους είχε βρει και επαγγελματικά.
             Υγ3. Είμαι πολύ στενοχωρημένος αδέρφια με όλες τις εξελίξεις.Εύχομαι να είμαι ο μόνος.                     


30 σχόλια:

  1. Πόσο πουτάνας γιοι μπορεί να είναι?Μοίρασαν καρέκλες και τίτλους για προσωπική εξιλέωση(κοντός-βάτραχος-τροχανάς)με την καραμέλα της δήθεν ενότητας και για ταμπακιέρα τίποτα.Τεράστια κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ; ΕΓΩ, σαν ακάλυπτος, ΒΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΕΓΩ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΝΑ BBQ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΈΥΣΗ. ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βαθμος δυσκολιας =>1
    τεζα ο καμπουρης (sorry ο προπονητης μας!!!! ηθελα να πω)
    4 γκολακια απο το μπαοκ σε 2 ματς ...
    τον μπαοκ που απεκλεισε καποιος δωνης με καποιον ατρομητο μεσα στη τουμπα μερικες μερες πριν.
    ας ειναι καλα ο καμπουρης (sorry ο προπνητης μας!!!! ενοουσα) που εχει μαζεψει την ομαδα!!! εχει δεμενα τα αποδυτηρια!!!!!!!!!!! και πλεον παρουσιαζει το πραγματικο προσωπο του:

    μετα το επιτυχημενο σερι ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ με κατι ομαδουλες που ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ 11Χ11 μπορει και να παρουμε 2-3 χηναρια αρχισε το σερι απο την αναποδη..

    Με τη skoda και τον οφη (του ....αναστοπουλου) να ερχονται τρενο πελον πισω και να απειλουν Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Α να σε περασουν.

    βαργκας (δεν περναει αυτη η θλαση πληρωμων με τιποτα) και τους δυο που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΕΙ τις προσφυγες τους ακομη.
    Α ναι επαιζε και ο ....Τσιπρας. Ο αρχηγος που φωνη εχει αλλα μιλια δεν εχει....

    αρκετα με το ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ που ειναι ηθικα προπονητης μας!!!! γιατι ενεργα προτιμω τον ΑΛΕΦΑΝΤΟ απο αυτο το ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ.

    Η ΝΥΦΙΤΣΑ πηγε ειδε και εφυγε. εκοψε κινηση ειδε τι παιζει και μετα ειχε οικογενειακους λογους!!!
    Εκατσε και διπλα στον πετρο με τα ματια μας, αλλα μαλλον ο υψιστος του εβαλε απεναντι τον πολυνικη...ΔΕΚΑ ΚΟΛΗΡΙΑ αλλαξε η νυφιτσα που παριστατω ΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Γιατι θεσμικο ρολο δεν εχει απο οσο θυμαμαι.. Μαλλον για να δει την μεγαλη βρεττανια απο μεσα πηγε χαχαχαχα
    Καπακι και το γκοντο απεναντι, ο γιαουρτας ελειπε να παθει ολικο ταρακουλο ο αρχηγος..

    Αφου κερασαμε τα φοντανακια μας και ειπαμε τα ΓΝΩΣΤΑ, εγινε το κανονικο meeting στο JB (εκει που επρεπε να γινει κανονικα με τους 5+2 εκπροσωπους...) και μετα αφου εδιωξαν τα μικροφωνα, πηγαν στην αιθουσα να τα ανακοινωσουν και στους υπολοιπους βουρο-τσελιγκες...

    Δωσανε και απο 3 αντιπροεδριλικια και rv τη τεταρτη..

    ΥΓ1@ πετρο: Στο 7 ειμαστε. Στο 3 στον ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ αν θες (3 κτιρια διπλα) εχει ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΡΚΩΤΟΥΣ. Δε μπορει να μην το εχεις δει. Καθε μερα απο μπροστα περναμε. ενα μεγαλο γυαλινο κτιριο παλιο cinema ειναι.. Γιατι καλη η πλακα με την BDO και τους ελεγχους ΕΠΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ αλλα ας παμε και σε κανενα σοβαρο. Αν δεν σου κανει το ονομα που ελεγχει τη μιση premier εχει και στη κηφησιας αλλο ενα λιγο μετα το κολλεγιο και σε νεο κτιριο και αυτοι..

    ΥΓ2 Για πρωτη κινηση αντιπροεδρος καλα ειναι. αλλα γιατι δεν τον κανετε απ ευθειας προεδρο να τελειωνουμε? εξ αλλου ειναι γνωστο οτι ο ανθρωπος ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ και γι αυτο το λογο ποτε δεν εδεσε στο λιμανι.. ξερεις τι ειναι να εχει γινει της πουτανας να ανεβενει σπιτι σου ο θειος και να βλεπει ΜΟΝΟ ΚΙΤΡΙΝΑ μεσα? στο λαιμο του καθοταν και λογικο..

    ΥΓ3 Κυριακο πρωτος πρωτος στη τροπολογια? η αδελφη σου τι λεει?

    ΥΓ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ steven
    Εδω εκλεγεται πρωθυπουργος απο 3
    Δεν θα εκλεγει προεδρος απο 15?

    Εγω στο τσιπουρο (αντε να το κανουμε καιρος ειναι) θα στηριξω ΚΙΑΤΟ αν εμφανιστει και αποκτησει και ονομα..
    Παντα ενας ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι προεδρος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πολυ πετυχημενη η παρατηρηση οτι "...ο Αδαμιδης σαν τον ΦΑΠ εχασε την καρεκλα σε ενα συνεδριο ενοτητας".

    Να σας πωε τι θα μπορουσε να σημαινει και τι πραγματικα σημαινει αυτη η μαζωξη. Θα μπορτουσε να σημανει πολλα,αλλα η με συγκεκριμενες ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ,σημαινει περιτυληγμενο σε Μεγαλοβρετανικο κουτι πολυτελειας, πολυκαιρισμενα κουλουρια περι "συμμετοχης του κοσμου".
    Σαν ενα προιον που δεν πιανει με την μια (supporters) και οι "υπευθυνοι" του marketing αποφασιζουν να το τυλιξουν με ιλουστρασιον.

    Και πως να πειστεις οταν βλεπεις διπλα διπλα στους πολυτελεις διαδρομους απο την μια τον ατσαλακωτο Σερβο και απο την αλλη τον κοντο τουριστα με τα τατουαζνα τριγυριζει σαν γυφτακι.
    (Κατι τετοια εκανε οταν πηγαινε στα γραφεια υπουργων,για το θεμα του γηπεδου και ειδαμε τι απογινε. Η αρσενικη Μπιρμπιλη)
    Και ενω σαν παικτης αφηνε να φαινεται αυτο του δικεφαλου. Σημερον μας αφησε να βλεπουμε κατι φυλαχτα και κατι αστρακια.)

    Ποσο "ισχυροι" λοιπον ειναι αυτοι καθησαν περιξ του Τροχανα του Δρομοκαιτη;
    Το συνολο των διαθεσιμων ολων αυτων,που μαζωχτηκαν εκει μεσα,ειναι ζητημα ενα συπληρωνει ενα Σ/Κ του Μελισσανιδη.
    Η καποιου με σοβαρα ρευστα διαθεσιμα.
    (επισης αποστομοτικη η διαπιστωση του Steven,οτι "...ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ,ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ";
    Υπαρχει κανεις που και ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ,και να καθεται να κλεινεται σε ξενοδοχεια και να αναλωνεται σε συνεδριακες μπουρδες 15 ωρες,λες και προκειται να εκλεξουν τον Παπα; ΟΧΙ ασφαλως.

    Αλλα και ετσι να μην ηταν, δεν ειναι τα λεφτα το θεμα,καθ'οτι παντα αυτα τα βαζει ο κοσμος. Ο μεγαλομετοχος ειναι απλα ο εγγυητης αυτων (αυτος ειναι ο εγγυητης μαλακες και μαλακα Τροχανα. Και οχι οι 50 χιλ. οικογενειες)
    Που δεν ξερω πως θα τους βρειτε και πως θα τους ξεχωρισετε. Με "μεθοδο DNA,δηλαδη γονεικου ΑΕΚισμου" (αληθεια,αυτο το λεει στην διακηρυξη του μεσα ο τερλοΜηχαλης)

    Οταν ενα τετοιο κειμενο, το οποιο μονο σαν αντικειμενο εργασιας φοιτητη νευροπαθητικης ψυχολογιας θα μπορουσε να ληφθει υπ'οψην, γινεται μανιφεστο της ΠΑΕ ΑΕΚ σημαινει την απολυτη καταντια.

    Και επισης,το οτι ενα γραπτο παραλληρημα, καταφερνει και γινεται η λαμπα γυρω απο την οποια χορευουν ενα καρο ετεροκλητοι,με βαθυτατες αντιθεσεις,(εως και προσωπικες εχθρες) ανθρωποι,δυο πραγματα μπορεις να υποθεσεις:
    Η οτι ο Τροχανας τους εκανε στην εισοδο λοβοτομη,η οτι αυτοι σαλταραν και ξαφνικα,εμπνευσμενοι απο το κειμενο του παλαβιαρη,αποφασησαν να κανουν αυτο το οποιο ΑΠΕΦΕΥΓΑΝ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΜΙΑΣ Η ΑΠΛΗ ΠΑΡΕΝΑΙΣΗ ΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ
    ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΥΤΑΝΤΑΡΑΣ ΣΤΟΝ "ΤΡΕΛΑΡΑ".
    ΘΑΥΜΑ; Που να ξερω.
    Και κυριως: ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ; Που να ξερω παλι.

    Εκει που πετουσαν ο ενας τις μετοχες στη μουρη του αλλου και την κοπαναγαν σαν λαγοι, φωναζοντας "φευγω,παρατηστε με", ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ,ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΟΙΜΩΧΤΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΩΤΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ"
    Βλεπετε κατι παραξενο;
    Οχι μωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι'αλλη ομοιοτης με Ελλαδα: Και η-δοτη- Κυβερνηση του Παπαδημου τρεις Αντιπροεδρους δεν εχει;
    Ρε παιδια, η κοινη πορεια και η ταυτηση,ειναι πραγματικα εκπληκτικες.

    Μα τα χαλια να ειναι παντα τοσο ιδια μεταξυ τους και οι ομορφιες τοσο διαφορετικες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ DIMI: ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. ΑΦΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ;
    DO YOU KNOW ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω τι βλέπετε αρνητικό απο την σημερινή συνάντηση. Αντίθετα εγω βλέπω ως θετκό την ανάμειξη των Μπάγιεβιτς, Νικολάου και την αποδοχή της πρότασης Νικοιλαιδη. Τωρα αν μαλώσουν στη μοιρασιά είναι άλλο. Ας μην είμαστε γκρινιάρηδες, εξάλλου η επομένη λύση είναι η Δ΄. Αν αποτύχει το σχέδιο θα έρθει και η Δ΄, μη βιάζεστε.
    Υ.Γ. Για το ματς δε μιλάω γιατι δεν το είδα. Δεν υπάρχει ΑΕΚ αγωνιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ: Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΚΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΩΣ ΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΟ; ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΤΟΧΟΙ; Ο ΠΑΠΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ; Ο ΚΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΡΚΩΤΟΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΟΡΚΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ; Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ;
    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΟΛΟΙ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΝΑ. ΕΛΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΟΕ. ΤΗΝ ΣΗΤΕΙΑ, ξαναλέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @DIMI: ΦΥΓΕ ΑΠΟΔΩ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ. ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ ΣΚΑΤΕΝΙΕ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΕΣΑΝΕ. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΤΗΝ 1-35

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.ΛΟΒΟΤΟΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχει πλακα παντως το ολο σκηνικο.

    Προεδρος αυτος που ΒΡΙΖΑΝΕ στην οργανωση που εδιωξε (τοτε) τον πριγκηπα..

    Αντιπροεδρος ο βατραχος, για να το παμε σιγα σιγα

    Και απο πανω τους και να μην μπορουν να μιλησουν τα ανωνυμα...

    που οσονουπω αρχιζουν οι κολοτουμπες και θα αρχισουν να γλυφουν εκει που τους εμαθε ο αρχηγος να φτυνουν 15 χρονια τωρα..

    Και φυσικα δε παει με το καλημερα να απλωσουμε το χερι για τη ζητιανια μας.

    Οποτε αποχωρουμε διακριτικα (για οικογενειακους λογους χαχαχαχα) και σιγα σιγα θα το γυρισουμε το παραμυθι. ουτε κερμιτ ουτε Δ εθνικη να παει να γαμηθει ουτε τιποτα...

    Ρε ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ..

    Ανωνυμε σιγα σιγα τις κολοτουμπες. ΜΗ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΝΑ ΑΥΧΕΝΙΚΟ..

    υγ ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ πεταγαν ρε χρηστο?? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Και επειδη ερχεται ο λογαριασμος πανε να σωσουν οτι μπορουν.
    Γιατι αμα το πανε οπως τοσο καιρο, και το ΑΦΜ θα τους μεινει με τα φεσια και τιποτε δεν θα κερδισουν.
    Σιγα μη λυπηθουμε τα γκοντα με τους αρχηγους που δεν βγαζουν ενημερωτητες.. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ επιασε η καψουρα μετα ΑΠΟ 7-8 χρονια να σωσουν την ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ειναι γκρινια. Λογικα σκεπτομενοι ειμαστε-υποτιθεται.
    Και εδω εχουμε μερικα παραδοξα,μινιμουμ.

    Ασφαλως η οποιαδηποτε συνευρεση,η συνεδριαση,η συνδιασκεψη, η συβμουλευση και ολα τα "Συν" ειναι θετικα σαν πρακτικη. Κανεις δεν διαφωνει.Αλλα απο μονα τους;
    Οχι. Μετρα η προθεση,η προδιαθεση και η προσδοκια οσων-η τουλαχιστων των συμαντικοτερων- που συμμετεχουν.

    Η "απλη"-για τους ΑΕΚ365ητες αφελεις- εξηγηση οτι μ αφορμη ενα τρελοκειμενο ενος καποιος Τροχανα, ( ο οποιος κοινοποιουσε ολη την θεματλογια και την εξεληξη της προετοιμασιας της συνευρεσης ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΗΣ ΠΑΕ,αν αυτο λεει κατι)οτι "ολοι εγιναν μια γροθια,μπρος στον κινδυνο του χαμου της ΑΕΚ,αποδεικνυοντας ποσο την αγαπουν." ειναι για τα θηρια.

    Και στο δρομο για την "Δαμασκο",ειδαν οραμα,-ισως τον Μελισσανιδη με ρομφαια, κατεπεσαν επι της γης,εκλαυσον γοερος και αναφωνησαν. Δημη-Δημη- τι με διωκεις";
    Και αποφασισαν ρε γαμωτο ταυτοχρονα,λες και ο ενας περιμενε τον αλλον σε αυτο το "τραινακι της επαναφορας" την ιδια περιοδο,ολοι μαζι,οτι "επιτελους πρεπει να τα βρουμε" και αιφνης οι πρωην φιλοι,πρωην συμμετοχοι,στην πορεια "χαμενοι" και απο καιρο εξαφανισμενοι και ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ,ειπαν να επιστρεψουν ταυτοχρονα πισω,να δουν τα χρεη τους (πραγμα που σημαινει οτι παραδεχονται την υπαρξη τους-ΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΚΩΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΞΕΙ,ΠΡΟΕΞΟΦΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ-,εν αντιθεσει εως χθες που εκαναν τους "Αλεκους") και απεναντι σε αυτην την παραξενη και αλλοκοτη μετανοια-μεταστροφη ( "θελω να λογοδοτησω" λεει και ο Χρυσοχοιδης". Το να πουλας φουμαρα,ειναι σαν να πουλας τρελα. Ειναι το ιδιο),το μονο που μπορεις να αναφωνησεις ειναι: Ημαρτον!

    Ενα πραγμα παντως δεν εχω ακομα αποσαφηνισει: Ο Μελισσανιδης,-εστω και ακουσια- "εδωσε χωρο" για μια τετοια συνευρεση, η ειναι απλα μια τρελα του Τροχανα και στην οποιαν πιστευσαν αι πρωην πορναι και αναμενουν οτι μπορει και να προσελκυσουν τον Ποντιο,εστω και με το τρυκ της "αναστροφης απ'τον δρομο της απωλειας";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Ιανουαρίου, 2012 00:56

    Άντεξα 1 ημίχρονο (2ο). Σε εμάς καρκίνος. Δεν υφίσταται καμία κριτική σε αγωνιστικά θέματα. ο μΠΑΟΚ είναι σαφώς πιο ΕΤΟΙΜΟΣ και ρολαρισμένος για την κατάσταση της πενίας και του FFP που βιώνουμε. Όσον αφορά το BBQ το πρωί:
    ..."Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΑΕΚ καθώς όπως επιβεβαιώθηκε η ομάδα του 2004 αποφάσισε να συναντηθεί την Τρίτη και να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι όλα τα μέλη και με την παρουσία τόσο του οικονομικού ελεγκτή όσο και ορκωτού λογιστή να πόσα χρήματα χρωστούν και αναλογικά (με το ποσοστό μετοχών που διέθετε ο καθένας) ποιες είναι οι οφειλές. Για τη συνάντηση αυτή, μέχρι στιγμής, έχουν συμφωνήσει οι Νικολαΐδης, Παππάς, Κανελλόπουλος και Κούλης. Θα γίνουν επαφές με τον Νίκο Νοτιά, τον Νικο Θανόπουλο και τους Χατζηιωάννου και Γκούμα με στόχο να δώσουν όλοι το παρών στο κρίσιμο ραντεβού...."

    Άρα εκεί είναι αυτό που έλεγα να αφήσουν τον ΤΡόχα και τους παλαίμαχους όξω, να βγει το κουστούμι του καθενός και βλέπουμε.
    Άρα σήμρεα δεν έγινε και τίποτα. Ο τρόχα έκανε το κομμάτι, ο βούρος και ο οικονομόπουλος θα μας σώσουνε (λες?) και όλοι μιλήσαν για το γίγαντα λαό.
    Τρίτη τα σπουδαία, λοιπόν.
    Οπότε ούτε πανηγυρίζω (ιστορική μέρα λένε κάποιοι και κάτι μπαρμπούτσαλα), ούτε και τα βάφω μαύρα.
    Περιμένω ΠΡΑΞΕΙΣ, δηλαδή ΠΛΗΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ-ΑΜΕΤΟΧΟΥ.
    Επί τη ευκαιρία, ο μελ ΟΡΘΟΤΑΤΑ δεν παρίστατο εκεί, ούτε έστειλε σπιτολή ούτε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Ντίμι περιμένει τη Δ' Εθνική ως λύτρωση!Βρε βόιδι 2000 άτομα θα έχει στη Ριζούπολη ή όπου αλλού παίζουμε.Οι 1899 θα είναι στο πέταλο και οι άλλοι στα επίσημα.Πρώτα θα πάψουν να λειτουργούν οι ομάδες και μετά οι οργανωμένοι.Αλλά ως γνήσιος γαύρος και φίλος του πατσοκοιλιά στάζεις χολή για την ΑΕΚάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομιζω οτι επειδη ο Δ.Χ, δεν μπορει να σταμπιλαρει ακομα το "βαθος" η τα "ελατηρια" της συνευρεσης,αρα ουτε και τα συν η τα πλην, επραξε "σοφα", που "πηγε φευγοντας". Ηταν,μπορουμε να πουμε,αλλη μια "νυσταγμενη" παρουσια του.
    Τωρα τελευταια κατι εχει παθει αυτος. Γερναει και δεν μπορει να συγκεντρωθει. Δεν μπορει να σταθει σε ενα μερος πανω απο μιση ωρα,εχοντας πληρη αντιληψη.Εκτος και αν η αριστερη του ερασιτεχνικη νοοτροπια και αντιληψη,δεν μπορεσε να ανθεξει εις την λαμψη των πολυελαιων και στην αβροτητα των σερβιτορων του θρυλικου Hotel και να του ηρθε αναγουλα. Τι να απω.

    Σκεφτηκε λοιπον ο Ζεβεδαιος:
    Αν παω και κατσω σε ολη την διαρκεια,θα ειναι σαν να συναινω, να συμπρατω στο ολο εγχειρημα.Το οποιο ουτε και ξερω που θα καταληξει.
    Αν παλι δεν πατισω καθολου,θα μου κοτσαρουν την ταμπελα του τζαμπα αντιδραστικου,του διχαστικου,του μαυρου προβατου.

    Οποτε προτιμησε την μεση οδο της ημιπαραμονης. Σαν μεταναστης που περιμενει την αλλαγη του υπουργου-και αρα και του νομου- ωστε να τον αναγνωρισει ως μονιμα κατοικοεδρευον.
    Δεν μπουκαρεις ετσι με τη μια σε ενα κτηριο το οποιο δεν ξερεις ποιος θα ειναι ο αγοραστης, η ο γκρεμιστης του.
    Απλα,περνας,ριχνεις μια ματια,λες μια καλημερα στο προσωπικο,πρωην και νυν,δηλωνεις παρον, αλλα οχι συμπρατων.
    Εχει σημασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αμα ξαναπεις μαλακια για τον Βουρο θα σε γαμησω αρχιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Οταν δεν θες να δώσεις λύση, φτιάχνεις μια επιτροπή."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Χρηστο: Συγγνώμη, αν υπολογίσουν το χρεος που τους αναλογεί και το πληρώσουν, εσενα θα σε πειράζει που "...αποφασισαν ρε γαμωτο ταυτοχρονα,λες και ο ενας περιμενε τον αλλον σε αυτο το "τραινακι της επαναφορας" την ιδια περιοδο,ολοι μαζι,οτι "επιτελους πρεπει να τα βρουμε" και αιφνης οι πρωην φιλοι,πρωην συμμετοχοι,στην πορεια "χαμενοι" και απο καιρο εξαφανισμενοι και ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ,ειπαν να επιστρεψουν ταυτοχρονα πισω,να δουν τα χρεη τους..."? Δε είπα οτι έγινε, όμως αυτό είπαν οτι θα κάνουν. Ας περιμένουμε. Μη φοβάστε η Δ΄ εκεί είναι, δε φεύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θετικη η συναντηση την κυριακη στο ξενοδοχειο και πιο θετικη ειναι η σταση της original για την ενοτητα της ομαδας και πιστευω να εχει συνεχεια, να γινει μια αυτοκριτικη απο καθε πλευρα και να προχωρησουμε. Ευκαιρια ειναι να φανει ποιος πραγματικα ειναι αεκτζης και ποιος θελει να βοηθησει αναλογα με τις δυνατοτητες του
    οι πραγματικοι ανωνυμοι γραφουν στα greeklish αρα ο ανωνυμος αυτος, μαιμου ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οχι,δεν με πειραζει να πληρωσουν τα χρεη τους.
    Αυτο αλλωστε ειναι και το ζητουμενο,για αρχη.
    Θα με πειραζε ομως αν μου ζητησουν εμενα ΠΡΩΤΑ να επανεκινησω το πλοιο και κατ'οπιν εκεινοι ΠΑΛΙ σαν καπεταναιοι της πλακας,να μπουν "μπροστα" κρυμενοι ΠΑΛΙ πισω απο καποιο σορτσακι,και να κουμανταρουν ενα καραβι του οποιου τα πετρελαια και τα εξοδα τα πληρωνω εγω και εσυ κατα 80% και κατα το 20% εκεινοι.

    Αν και δεν καταλαβαινω-κατα Τροχανα- τι ακριβως ψαχνουν να πληρωσουν,αφου Η ΕΚΠΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΕΗ.
    Ο εχων την ιδεα της μαζωξης λεει οτι δεν χρειαζεται να πληρωσουν τιποτα και οι τις μαζωξης σαν καθολικοι αυτοτιμωρουμενοι ζητανε να πληρωσουν και να μαστιγωθουν,μενοντας νυστικοι 40 μερες.

    Ελπιζω να μη κανει καμια μαλακια ο Τροχανας και χαλασει την διαθεση των μοναχων να τιμωρηθουν. Και αποχωρισει απο την ολη προσπαθεια λεγοντας: "αφου σας ειπα ρε μαλακες οτι δεν σας αναλογει τιποτα,τι τρεχετε μπροστα στο γκισε με τα καρνε ανα χειρας";

    Και αν καποιος βρισκει ενοχλητικη την σαρκαστικη μου διαθεση και οτι "δεν ειναι ωρα για τετοια" να μου πει τι ακριβως αισθανεται τοσα χρονια τωρα απο αυτην την μαζωξη η οποια οτι εκανε,η οτι δεν εκανε,το αποφασιζε καθαρα για προσωπικους η λογους συμφεροντος.Εαν αυτοι οι λογοι συναπτονταν και των συμφεροντων της ΑΕΚ,εχει καλως. Αν οχι, την κοπανουσαν απο την πισω πορτα,αφηνοντας την "ιδεα" του "Δικεφαλου" να βραζουν στο ζουμι τους.
    Και ενα ξαφνικα αγιγμα του impals ξαφνικα χαρισε την αυτοκριτικη και την σωστη αποδοση ευθυνων.
    Και οι κορδελες της Μ. Βρετανιας,δεν μπορουν να κρυψουν με την επισημοτητα τους τα προηγουμενα αλλοτρια,ετεροκλητα,εγωκεντρικα και παθητικα κατ'εξακολουθηση συμβαντα,τα οποια ειναι εκεινα που εφτασαν την ομαδα σε αυτο το σημειο.

    Ο λιγοτερο φταιχτης ειναι και ο περισσοτερο συμμετεχον και συμβαλον. Δηλαδη ο κοσμος.
    Οι περισσοτερο υπευθυνοι ειναι εκεινοι που ασκουσαν διοικηση με την αρωγη,την στηριξη και την συμπαρασταση του κοσμου.

    Πληρωστε και βγειτε μπροστα κανονικα ομως με παντελονια και οχι με σορτσακια-οπως θα κανατε σε ολες τις δουλειες σας- η πληρωστε-και παλι- και καθαρειστε το τοπιο μπας και καποιος της προκοπης εδεησει και ασχοληθει.

    Τα ιδια λεμε. Απλα δεν καταταπινω την αφεση αμαρτιων,ουτε την αφεση της βλακιας, με αφορμη μια μερα στο ξενοδοχειο του Συνταγματος.

    Η πραγματικη συνενωση ερχεται μεσα απο την συνευθυνη.Παντα. Και οχι μεσα απο τις ευχες και την ληθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΗΛΊΘΙΟ

    Για να γινετε 2000 θελετε αλλους 500.
    Γιατι απο μια ομαδα που δεν θα εχει μια, μη περιμενεις δωρακια σαν αυτα που σου εκανε ο αγαμιδακος...
    Οποτε θα πατε οπως basket δηλαδη καμμια χιλιαδα και πολλοι εισαστε.

    Βεβαια για το δικο σου μυαλο (ποιο???) και των αλλων ΒΛΑΜΜΕΝΩΝ της οργανωσης ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 1500-2000 ΑΤΟΜΑ.
    Μια χαρα το πατε. Εσεις εισαστε οι σωστοι, ολοι οι αλλοι (οι υπολοιποι 58,000 που γεμιζαν το γηπεδο για παρεαδειγμα )ειναι γαυροι.

    Συνεχιστε με αυτο το μυαλο, αλλωστε μονο για κατι πεταλα εισαστε.

    ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ORIGINAL ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ.

    Οσο για το αν θα διαλυθει η ομαδα, μη το δενεις και κομπο.
    Δεν ξερω τι θα γινει αλλα αυτο που ξερεις σαν ΑΕΚ ξεχνα το.

    Ακομη και Α εθνικη να μεινεις θα παλευεις με τον Αναστοπουλο να βγεις πεμπτος.
    Οχι οτι θα αλλαξει κατι γιατι ετσι κ αλλιως ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ δεν παιρνεις αν δεν βαλεις 18,5.

    Και επειδη ο αρχηγος ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, μολις πηγε η κουβεντα στο ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ, τη κοπανησε κατσε απο μακρια και κοιτα με τη χερουκλα απλωμενη.

    Και προσεχε γιατι ΗΔΗ KAΠΟΙΟΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ ΓΥΡΙΣΑΝ.

    Και πλεον ο αρχηγος θα πρεπει να καθεται και να ζηταει ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΥΣΑΝ το 10%..μιας και ο πετρος και τα ματια μας τον εβαλε ΗΔΗ αντιπροεδρο.

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ε ρε πλακες που εχει η ζωη..

    Ειναι και ατιμα τα αυχενικα με αυτο το κρυο απο τις κολοτουμπες.

    ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τρια στα τρια και 7-0 μας εχει ο Μπαοκ, για να θυμομαστε και την ομαδα λιγο
    Η εχουμε προπονητη!!!!! η δεν εχουμε
    Η εχουμε Τσιπρες η δεν εχουμε..
    Ναι αλλα εχουμε συσπηρωθει θα μου πεις. Και ειμαστε οικογενεια και μια γροθια. Και παλευουμε πλεον και δινουμε το 100%.
    Ναι βεβαια θα πω και εγω. Και στο τιτανικο οταν βουλιαζε με εντολη καπετανιου επαιζε η ορχηστρα.
    Ο καλος καπετανιος στα ναυαγια φενεται.

    Ο πατερ φταει που εφυγαν οι παικτες? θα μου πεις.

    Γιατι απο το Μπαοκ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ οι 2 βασικοι παικτες του?
    Η μηπως συγκρινουμε τον ....Καλα (τι μαλακας πραγματικα !!) με τον Κοντρερας και τον Βιερινια με τον Μπερνς????

    Μαλλον φταει οτι ο Μπολονι παιζει το συστημα του διαβολου.

    Δεν πρεπει να εξηγηται αλλιως. Ολη την εβδομαδα ο πατερ εχει διαβασει 3 απολυτικια, 1 ευαγγελιο και εχει βαλει και holly water στα ντους.
    Τιποτα ο Τσιπρας. Γκολ δε βαζει που να χτυπιεσαι κατω..

    ΥΓ ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ αφιερωμενο σε οσους πανυγηριζαν για την μεταγραφη του χοντρουλη33αρη Ισλανδου, αντι για τον 22αρη Ελληνα Γεωργιαδη.

    Εκτος απο την διαφορα ποιοτητας (αλλωστε ο Ειντουρ σε καμμια δεκαρια ματς το καρφωσε το ρημαδι ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΟΡΑ), την ηλικια που οσο ναναι δινει ενα προβαδισμα για το μελλον στον Ειντουρ, και τις αντοχες (ακομη τον θυμαμαι στο εντος εδρας με τους Ντιναμο που ηρθε να κανει ενα πλαγιο και ηταν καροτι με αποχρωσεις εμφραγματος στη μουρη), εχουμε και την προοπτικη πωλησης σαν περιουσιακο στοιχειο του παικτη.

    Το ιδιο ειναι να εχεις ελευθερο καποιον 33αρη που γυρναγε δανεικος δεξια και αριστερα και μετα απο ενα χρονο αποχης και το ιδιο ειναι να εχεις εναν 22αρη Ελληνα διεθνη?

    Σε αυτα εχω εμπιστοσυνη στο προεδρο και τον Αρναρ.
    Κοβει το ματι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυριο κι'ολας θα ξαναμαζωχτουν για να δουν τι χωσταει ο καθενας.
    Εκπληκτικη ταχυτης,ομολογουμενως.
    Σαν "ετοιμοι απο καιρο" που λεει και ο ποιητης.
    Και δεν καταλαβαινω τι χρειαζεται ο ορκωτος λογιστης αφου ηδη ξερουν τι αναλογει στον καθενα. Αυτο δειχνουν τουλαχιστον.

    Το μεγαλο βεβαια αγκαθι της ΑΕΚ,δεν ειναι-και ποτε δεν ηταν- το οικονομικο,αλλα η σερναμενη δεκαετιες διχονια και ο αλληλοσπαραγμος.
    Το οτι βρεθηκαν στο ιδιο τραπεζι-εστω και τοσο μεγαλο- οι Νικολαιδης Δ.Χ Μπαγεβιτς,Κανελοπουλοι,Αδαμηδιδες,ειναι ενα βημα.
    Δεν ειναι ασφαλως πανακια. Αλλα ειναι ενα βημα μπρος. Δεν ειναι πισω.

    Αυτο που πρεπει να εξασφαλιστει, η να διαβεβαιωθει,ειναι οτι οσοι στο μελλον εχουν διαθεση να ασχοληθουν με τον συλλογο-κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος αλλωστε- δεν θα τον παρατησουν στα κρυα του λουτρου. Οτι θα το "κουρασουν",οτι θα επιμεινουν,οτι θα αναζητησουν καθε λυση,και δεν θα το βαζουν καθε φορα στα ποδια με την πρωτη ευκαιρια,ουτε θα βαλουν τις προσωπικες του συμπαθειες η αντιπαθειες πανω απο την δικηρυξη των Πρωτων ΑΕΚτζιδων.

    Μονο η ΑΕΚ εχει τοσους πολλους"φευγοντες". Τοσους πολλους "αποχωρησαντες". Εχουμε γινει η ομας του "Φευγουλεα".
    Γιατι ρε παιδια; Νομιζατε οτι θα γινομασταν "γαυροι" η "βαζελοι" και μη κατεφερνοντας το,την κοπανατε;
    Αφου ποτε δεν προκειται να συμβει αυτο.
    Αν αυτος ειναι ο σκοπος σας,κακως μπαινετε. Θα αποτυχεται.
    Αλλοι ειναι οι λογοι που καποιος οφειλει να γνωριζει ωστε να ασοληθει με την ΑΕΚ. Και μονο ετσι θα πετυχει. Οχι πασχιζοντας να κανει τον συλλογο κατι αλλο
    (οσοι θελουν πρωταθλημα,να γινουν ολυμπιακοι" ειχε πει μια κοντη ψυχη. Και ποιος σου ειπε βρε ταραμα οτι σκοπος μου ειναι ΜΟΝΟ να σηκωσω εναν τετζερε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το μερακι, την μερακλιδικη νοοτροπια,την αρχοντικη συμπεριφορα.Το μπαχαρι,την πανδεσια των "γευσεων" πρεπει να εχουν κατα νου. Και οχι το "βαλε ενα γκολ,να γινει της πουτανας". Αυτα ειναι για τους κατσαπλιαδες.
    Εσυ ερχεσαι απο την Βασιλευουσσα. Θα κοπανιεσαι στα αποδυτηρια,η θα αλαλαζεις με ενα γκολ στο '90;
    Η κοινωνικη επιρροη, οι προεκτασεις και η αλληελξαρτηση-ακομα και οχι ενσυνειδητα- της κοινωνιας με την ΑΕΚ,νομιζω την κατανοουν και την βλεπουν ολοι.
    Η ΑΕΚ ειναι-οφειλει να ειναι-ενας καιμακλιδικος καφες και οχι ενας φραπε του δηθεν και του πονηρου.

    Η ΑΕΚ δεν πρεπει να φτιαχνει μονο οπαδους, η φιλους,αλλα να διαπαιδαγωγει ολοκληρους ανθρωπους.

    Αν εχουν αποριες,αν εχουν ενστασεις για τα "πως" και τα "γιατι" που καθε φορα αναποφευκτα θα προκυπτουν, ας πηγαινουν κατευθειαν στην πηγη και οχι σε καμαρακια,σουιτες,ρεσεψιον, η οπου αλλου.

    Καιγεται και η ΑΕΚ και η κοινωνια. Πιθανον απο τις κοινες σταχτες να ξεπηδησουν δυναμεις και νοοτροπιες αναλογες και να υπαρχει μια αναγεννηση.

    Η εποχη της αυτοπροβολης και της τυφλης αποδοχης των αισχρα πλουσιων-αρα και των κακομορφων δημιουργηματων τους- εχει παρελθει. Δηλαδη σβυνει και το κερακι της παντοδυναμιας του αισχους και της προκλητικης "πρωτιας" των Κοκκαλαιων και των Βαρδιναιων και των ομαδων τους.
    Οχι γιατι δεν θελουν η δεν μπορουν,αλλα γιατι πολυ απλα δεν ταιριαζουν πλεον με την νεα εποχη που αναδυεται.

    Αναγκαστικα και ο κοσμος αλλα και οσοι αποφασισουν αν ασχοληθουν με με λαοφιλεις σωματεια,θα πρεπει να ριξουν τους τονους,να δωσουν βαση στην ουσια και οχι στα βεγγαλικα και οτι οι απειλες και οι τσαμπουκαδες,οι ακρατη φιλαυτια και η κομπποριμοσυνη-σαν ομαδα και σαν εταιρια- οχι μονο πλεον δεν ειναι της "μοδας" αλλα και εχουν "υπερδανισει" και κακοφορμισει τοσο τον κοσμο,που αναγκαστικα εκεινος πλεον θα στραφει στην απλοτητα και την αμεσοτητα.
    Ειτε για να διασωθει,ειτε για να "ξεκουραστει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ατυχώς, άνευ χρημάτων ούτε Σωτηρία, ούτε αδειοδότηση, ούτε γήπεδο γίνεται. Άντε το πολύ - πολύ κάνα CD της Σωτηρίας (συμπτωματικόν;) Μπέλλου προσφορά από Κυριακάτικη εφημερίδα.

    Αν ήταν να ορθοποδήσει η ΑΕΚ και να ξαναποκτήσει γήπεδο, ας γίνονταν ο Δούσαν ισόβιος Πρόεδρος ακόμα και μετά θάνατον ως μούμια και ο Τροχανάς άγαλμα έξω από τα επίσημα . Στο διάολα οι οβίδες και οι γενικές συνελεύσεις. Αν η δικτατορία προσφέρει στοιχειώδη μάσα και η δημοκρατία πείνα, ο λαουντζίκος επιλέγει δικτατορία.

    Αλλά... δεν βλέπω φράγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή