Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ

              " O κύριος Αδαμίδης, δεν έχει πληρωθεί από την ΑΕΚ. Το αν έχει ιδιωτικό συμφωνητικό με εμένα ή τον κύριο Νοτιά, δεν αφορά κανέναν." Μην ασχολείσθε με το ποιός το είπε. Κι εγώ δεν αχολούμαι με λεπτομέρειες. Ή με το χιλιάρικο που ο ίδιος ο πρόεδρος είπε οτι παίρνει. Είμαστε σοβαροί άνθρωποι που προτιμάμε να βλέπουμε την ουσία: Τα ταξίδια του προέδρου στο εξωτερικό αλλά κι όλα τα άλλα του εσωτερικού μαζί με τον πρόεδρο των supporters, που ο ίδιος ο εμπνευστής παραδέχτηκε οτι απέτυχε. ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ; Ή, ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ, πού χρεώθηκαν αυτά; ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΦΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ SUPER MARKET, ΟΙ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΤΑ ΧΡΕΩΝΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Χρειάζεται να παίρνω μισθό;
                   Αλλά μην λέμε τρίχες. Τόσες επιστολές, τόσα mails, τόσα MSM μέσω κινητών που είχε αποστείλει ο πρόεδρος προς τους μετόχους, πήγανε στον βρόντο. Τον κατουρήσανε κανονικά τον άνθρωπο Αδαμίδη αλλά και μέσω αυτού τον θεσμό του προέδρου της ΑΕΚ. Κι ο άνθρωπος δεν μου λεέι τίποτα, αφού και μωρά κιτρινόμαυρα βλέπουν την ανεπάρκεια του. Όμως ο θώκος κι ο θεσμός, είναι κάτι υπαρκτό, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
              " Επετεύχθη η συσπείρωση " . Κι επετεύχθη και το κωλοκάθισμα των ενόχων εμπλεκομένων κάτω από την στράτευση του Τροχανά. Κι απεδείχθη οτι ο κυρ Μιχάλης έχει μεγαλύτερο κύρος από τον πρόεδρο της ΑΕΚ. Ίσως γιατί οι φιλοσοφίες και τα δύσκολα κείμενα ιντριγκάρουν τα πόπολα. Ειδικά τα τζάκια που είναι συνηθισμένα την ώρα που μιλάνε για γκόμενες σε κάτι καφετέριες τύπου Ντα Κάπο, να έχουν και την εφημερίδα " Βήμα" στο τραπέζι. Για να δείξουν τον προβληματισμό τους που τον έχει πετύχει ο Ψυχάρης που από τότε που έπαθε το εγκεφαλικό το παίζει υπέρ της πατρίδας και κατά των εργαζομένων. Είναι μια στάση σοσιαλιστική πριν και λόγω υγείας καπιταλιστική. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
               Αλλά στο ξενοδοχείο που συμμετείχε το τζάκι Νικολαϊδης, υπό την εποπτεία του τζακιού Τροχανά, υπήρχε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Παραιτημένος μεν, αλλά ακουστικός δε. Που δεν καταργήθηκε ασφαλώς αλλά είδε έναν τρίχο μέτοχο - ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ 21 - που πλέον φιλοδοξεί να γίνει μεγαλομέτοχος της εταιρείας και θα διορίζει τις διοικήσεις της Παε ΑΕΚ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ. Χέστε όμως αυτό. Να μιλήσω για τον Βούρο που έτσι και βγει στον δρόμο θα φάει το ξύλο της αρκούδας - έτσι δεν ομολόγησες Γιαννάκη σε κοντινό παιδικό πάρτυ σε βιοχημικό μητέρα; - ή να μιλήσω για τους τεχνοκράτες παλαίμαχους ή τον Σέρβο που είναι ο ορισμός του διχασμού ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ λόγω Τροχανά.
                 Δεν τρέχει τίποτα όμως. Οι μέτοχοι θεωρητικά βάλανε τον Αδαμίδη. Κι ο λαός ψήφισε τον ΓΑΠ. Αυτός πρακτικά. Τι έγινε; Μετά τους supporters, ο υπερμέτοχος υπό την εποπτεία του Τρoχανά που τον πρόεδρο της ΑΕΚ τον έχει χεσμένο. Κάτι σαν την Ελλάδα, που την κάλπη οι ξένοι την έχουν χεσμένη κι άντε να δεχτούν τον Παπαδήμο σαν κοινή αποδοχή. Λογικά πράματα. Αν είσαι τεχνοκράτης είσαι ανεξάρτητος. ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ, ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΣΤΑ ΑΠΕΞΩ ΣΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ.
                 Αυτό λέω εγώ, με την επισήμανση οτι ακόμα και με φίλους διαφωνώ. Με την υποσημείωση οτι " οι λύκοι δεν γίνεται να φυλάνε τα πρόβατα." Με την θέση μου οτι κακούργοι δεν αθωώνονται επειδή πήγαν στο Άγιο Όρος. Ούτε επειδή πέθαναν. Με την γραμματοσειρά οτι όσοι είναι Αεκτζήδες, ουδέποτε πήγαν στον Άρη για να τον οργανώσουν. Με σχόλιο οτι Γιδόπουλοι είναι επαγγελματίες παράγοντες. Και Μπέοι στις φυλακές κι ελεύθεροι Μαρινάκηδες. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΑΙΤΗΜΩΝΩΝ. ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΟΝΟ. ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ.
                ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ; ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ; ΡΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΕ, μου θυμίζεις τον γιατρό που θέλει να έχει πελατεία αφού προσβληθεί η μισή ανθρωπότητα. Τώρα σε ενόχλησε ο Ψωμιάδης; Στα δικαστήρια πηγαίνεις μόνο για το δίκαιο; Τόσα χρόνια τι έκανες;
             Υγ1. Έχουμε κι άλλα. Ειδικά όταν φύγανε οι δημοσιογράφοι. Γιατί; Α, οι περίεργοι τα μαθαίνουν όλα. Κύρια διότι οι γνωριμίες υποπτεύονται τους ηγέτες.
              Υγ2. Και μετά έχουμε την σύγκριση των 2 εταιρειών. Ειδικά τώρα που πέσανε οι τιμές των μετοχών.

18 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει κανένα θεμέλιο21, όπως δεν υπήρχε και κανένα σχέδιο supporters. Αυτό που υπάρχει είναι πληρωμή των υποχρεώσεων τους (στις οποίες είναι και τα διακανονισμένα του 44 μέχρι σήμερα, μην ακούω μαλακίες να αφήσουμε τα 27εκ. του 44)και μετά ότι προκύψει. Ή τρελός ή Δ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα την φωτο ττι την εβαλες; Ξυνει8ς πληγες;
    Δεν ειπαμε "ενοτητα"; Διαβολε.
    Αλλα να συνεχισω το προβοκαρισμα μπας και προκαλεσω και κανεναν ανωνυμο,γιατι πολυ θανατερη ησυχια και παγωμαρα προκαλεσε ο Τροχανας.
    Και να πω οτι ολο το πανηγυρι, ολο το νταβαντουρι εγινε για να χωθει αλωβητα και ανεπαισθητα ο συγκεκριμενος αειθαλης "εσωτερος ΑΕκτζης" της φωτογραφιας,στην ΑΕΚ,-εστω και στο κεφαλοσκαλο- και να αναλαβει ΘΕΣΜΙΚΟ πλεον ρολο. (ως γνωστον διοικηση δεν υπαρχει εδω και καιρο. Οπως και κυβερνηση δεν υφισταται εδω και καιρο. Μη λεμε τα ιδια)

    Οταν σκανε πολυχρωμα βεγγαλικα ψηλα στον ουρανο,βλεπει κανενας τον πορτοφολα του δρομου π.χ η μια γκομενα που περνα βιαστικα;
    Οχι.

    Ο Ντουσκο περασε μεσα με το ιδιο τεχνασμα που χρησιμοποιησησε ο Οδυσσευς κατα την φυγη του μαζι με τους συντροφους του απο το σπηλαιο του γιγαντα Πολυφημου. Κατω απο μια απ'τις πολλες αιγες.
    Βεβαια εκεινος το σκαρφιστηκε για να βγει απο την σπηλια. Ενω ο δικος μας, για να μπει.
    Κατσικια ειναι αυτα,μπαινουν και βγαινουν.Ετσι ειναι αυτα. Αμα δεν τα γουσταρεις φιλε "Πολυφημε" παρατατα και πηγαινε να γινεις μονοφθαλμος σαξοφωνιστας στη Νεα Ορλεανη.

    Χατζιχρηστο, οχι "ο αορατος". "ο Κανενας" ειναι το σωστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΕΓΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΒΑΖΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΕΣ.
    Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΑΖΕΙ, ΟΧΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΤΟΜΑ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑΣ. ΤΟ BLOG ΕΠΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΚΩΧΗΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ; ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΝΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΙΑ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΜΕ. ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Η Ο ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ. ΑΝΤΕ ΚΙ Ο ΨΙΜΟΓΙΑΝΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και φανταστειτε τη ελευθερη και κυριαρχη χωρα ειναι αυτη,που για κυριο ξενοδοχειο της εχει ενα με ονομα "Μ.Βρετανια".
    Και τους πειραξε η πιθανη ελευση καποιου ξενοφωνου επιτροπου εδω πανω απο την "κυβερνηση".

    Αφου και τα Ελληνικα που "μιλανε" οι ελληνοφωνοι ξενοι,οπως ο Σημιτης, ο ΓΑΠ, ο Παπαδημος κλπ, κανουν τον Αριστοτελη και τον Παλαμα να στριφογυριζουν στους ταφους τους.
    Ασε να ακουσουμε και κανεναν ξενοφωνο,ετσι, μπας και νομισουμε οτι αλλαξαμε στατους και οτι γιναμε πολιτισμενοι Γοτθοι.
    ".mi rwtas ti mporei na kanei i patrida gia sena, μπατ γουατ γιου καν ντου φορ γιορ καντρυ".

    Ασε που θα λυθει και το παγιο προβλημα των πολιτικαντιδων. Το "πως θα το πω τωρα αυτο και πως θα το παρουν τα ζωα"
    Θα ορμηνευει ο αλλος απο πανω-πιθανον μαζι με τις εντολες να μας βριζει και τις μανες- και μετα τα μεταφραστικα "ala Γαρδελης" θα παιρνουν μπροστα: "μειωση συνταξεων 50%" θα αναγγελει ο γκαουλαιντερ και θα μεταφραζουν οι λαδεμποροι "το 50% των συνταξεων ειναι εξασφαλισμενο".
    "θελουμε τις κορες σας στα πορνεια του Αμστερνταμ" θα λεει ο επιτροπος και θα μεταφραζει ο εδω "υπουργος Δημ. Εργων: "επεκτινεται η λεωφορος Συγγρου εως την Ολλανδια"
    "θελουμε απο ενα νεφρο απο καθε υγειη ηλικιας 25-55 ετων" θα λεγει ο ξενος επιτροπεας και θα μεταφραζει ο υπ. αναπτυξης "τα βλαστοκυτταρα ειναι κοντα στην πληρη εφαρμογη τους"

    Θα προτασει ο Γερμαναρας απο βηματος: "χρεος καθε πολιτη ειναι να καταδιδει οποιον φοροδιαφευγει" και να μεταφραζει την εντολη ο Αρχιεπισκοπος σε συνεργασια με τον Υπ. Δημ. Ταξεως: "ο εχων δυο να διδει τον εναν"

    Ειναι εξυπηρετικο,οπως και να το κανεις. Ουδεν κακον αμπιγιεζ καλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποριες. (λεμε τωρα)

    Ο Τροχανας εδιωξε τον "πριγκηπα" ο Τροχανας τον ξαναφερνει; Αρα: Ο Τροχανας παρελαβε απ'τον Μελισσανιδη, και εκει θα παραδωσει παλι; Αρα,μηπως γινεται προσπαθεια να απαλειφουν απο τα βιβλια της ιστοριας μας,τα ενδιαμεσα στειρα και αγονα χρονια μεταξυ 1995-2012; Οπως εξαφανιστικαν οι οικονομικες χρησεις 2005-2006 της ΠΑΕ; Μηπως ο Τροχνας ειναι μελος της ομαδας chemtrails και μας ψεκαζει;

    Σε τι νομισμα θα καταμερησθουν και θα υπολογισθουν τα χρεη;
    Στο υπαρχον,το οποιο ειναι αφαντο,η στο οσονουπω αυριανο που θα ειναι μεν απτο,αλλα και αυτο θα ειναι χαρτοπετσετες;

    Η "μανουλα" εχει το 10% Αρα θα συμβαλει και αναλογικα στα χρεη; Παει. Καηκε ο Δ.Χ.

    Αν πληρωσουν οτι πληρωσουν,μετα αυτα θα θεωρηθουν προστιθεμενη αξια, αυξανοντας το κοστος αγορας της ΠΑΕ; Και θα ζητανε ας πουμε 20, η 30 για το 50%; Ικανους τους εχω. Ελπιζουμε να μην επανακαμψει ο "τακης ο καλος" με καμια προταση "200 εκ για το 50%". ("καποιοι ηθελαν και κερδος")

    Οταν λενε "εκει που ηταν το 2004" εχουν υπολογισει οτι πρεπει να αφαιρεθει και το ποσο των δοσεων του διακανονισμενου,τις οποιες δεν εδιναν ως ειχαν υποχρεωση και πρεπει να ειναι 5-6 εκ σημερον;

    Αν υποθεσουμε πως δινουν οτι δινουν και-κατα την γνωμη τους- την "καθαριζουν" δια ποιον λογο αραγε να την πωλησουν; Γιατι δεν την κρατανε οι ιδιοι; (ωωωωχχ...)

    Αν ο Παπας-συμφωνα με τα λεγομενα του- εχει βαλει παραπανω απο οσα αναλογει στο αρχικο και "κανονικο" ποσοστο του,τοτε υπαρχει περιπτωσει να εχει λαμβανειν;

    Αφου ενεχυριασμενες μετοχες δεν μεταβιβαζονται,ουδε "παρκαρονται",πως θα ζητησει και πολυ περισσοτερο πως θα δωσουν οι "αλλοι" στον Πετρο τα λεφτα;(που ειχε και για "θεο" τον Ντεμη που του αρεσει να τον γλυφουν οι τοκοι);

    Αν-οπως παλι διαβαζω- δεν επιβλεψει την ολη μπακαλοδιαδικασια ορκωτος λογιστης,θα μπορει μετα αυτη βληθει δικαστικα πιο ευκολα; θα εχει καμια ισχυ;

    Αν ο κοντος βρεθει και αυτος να παιρνει (αφου εχει "δανισει" 500 χιλαρικα καθως λεει),θα βρεθει και αυτος κερδισμενος η θα τα χαρισει και θα μετατραπει απο "χαφιες" και "κλεφτης" σε δωρητης;
    Ο οποιος κοντος ηταν επαναλαμβανομενα συναλλασομενος με τους τοκογλυφους καθως διαβαζω. Τα διπλα εδινε απο οσα δανειζοταν και το εβρισκε και συμφερον να συνεχισει την συνεργασια. Φαντασου τι μαυρο χρημα υπαρχει στο μανατζαριλικι και στις συναυλιες.

    Αφου ο εμπνευστης soe ισχυριζεται "εκπληκτος" οτι "η ΑΕΚ δεν εχει χρεη",τοτε οι ακολουθοι τι ακριβως θα πληρωσουν και γιατι δεν μουτζωνουν τον μπροσταρη;

    Τελος-ασχετο-(αλλα σχετικο) ακουσα οτι απο τους 150 τοσους "μεγαλοφειλετες" που προσειχθησαν αλλα και αφεθησαν αρον-αρον στην Ευελπιδων,ολο αυτο το διαστημα, οπου σουμα χρωστουσαν περι τα 200 τοσα εκατομμυρια,τελικα το Δημοσιο (αποχωρητηριο) εισεπραξε το διολου ευκαταφρονητο ποσο των 14.000 (ολογραφως: δεκατεσσερις χιλιαδες ευρω)Δηλαδη ουτε 100 ευρω εκαστος.
    Τοσα θα εδιναν αν γαμουσαν απο μια Ουκρανεζα. Γιατι διαλεξαν δικαστικους; Δεν καταλαβαινω. Τι βιτσια ειναι αυτα.

    Υ.Γ Ο Μελισσανιδης οργισμενος-λεει- ειπε στα "Νεα": "μα τι πραγματα ειναι αυτα; Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα να ασχολουνται μαζι μου".
    Αφου δεν ασχολεισαι εσυ,ασχολουνται εκεινοι. Τι σε πειραζει; Καντους μηνυση.
    Δεν ξευρω κανεναν πανω σε αυτον τον πλανητη που να "ενοχλειται" απο απανωτα πρωτοσελιδα. Εισαι ο μονος.
    Οταν η εξημερωση εχει απο καιρο ολοκληρωθει και ο μεσοκοπος αιλουρος κανει βολτες στο metropolitan park,οσο και να γκρινιαζει "κρυμενος", αφηνει και λιγο αναμεσα απ'τους θαμνους να φανουν οι κιτρινομαυρες ριγες του και η ματαιοδοξια του.
    Καμια φορα ακουγεται και καποιος βρυχηθμος,εχοντας εκεινος το ενα του ματι στραμενο στον φυλακα του παρκου που τον σημαδευει διακριτικα με το υπνωτικο οπλο.
    Ετσι για να τραβηξουν και καμια φωτογραφια οι επισκεπτες.
    "μαμα...μαμα...τον ειδα...πισω απο 'ΚΕΙ ειναι..."
    "μαμα...μαμα... ΣΤΙΣ ΖΟΥΓΚΛΕΣ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΓΚΕΛΑ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστο
    τι ασχολεισαι με το παρελθον? να δουμε τι θα γινει με τον παρον και το μελλον και οσον αφορα τον μελλισσανιδη εχει αναρωτηθει κανεις αν εχει και την οικονομικη δυνατοτητα να αναλαβει μια παε μονος του?
    το ιδανικο ειναι να την τρεξουν ο μελλισ, χατζηωαννου, παππας και νοτιας μαζι ααλα αυτα ειναι ονειρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημητρη,δεν μιλω καθολου για το παρελθον,ουτε και για το μελλον.
    Μονο στο παρον αναφερομαι,αφου αλλωστε-γενικα- ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η συνάντηση της Κυριακής ήταν της πλάκας ενώ το μέλλον προβλέπεται ζοφερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Ιανουαρίου, 2012 13:37

    Γεία σου μωρή προεδράρα μας, που προέταξες τα στήθη σου και καθάρισες, ώστε να μείνει ο Μανωλάς στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Είμαι βέβαιος ότι πρώτα ρώτησες και τον τεχνικό διευθυντή για να είσαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ( 300 + 300 + 30% ΑΠΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ), ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ. ΓΙΑΤΙ;
    ****ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραγμα που σημαινει οτι το καλοκαιρι η ΠΑΕ δεν θα λαβει ουτε ευρω η αλλο κερμα που θα υπαρχει τοτε,εφ'οσον θα ειναι ελευθερος.

    Παπαδημος": Τα τελευταια 2 χρονια,αυξησαμε την χαμενη ανταγωνιστικοτητα κατα το 1/3 απο την δεκαετια 200-2009".
    Αδαμιδης "Μειωσαμε τα τα εξοδα του ροστερ απο 17 στα 11 εκ. παρο'ολο που αυξηθηκε η εφορια"

    Οταν μια εταιρια βρισκεται κατ'ουσιαν υπο εκαθαριση,(πριν κλεισει),οι εισρροες της ναι μεν ειναι μηδαμηνες αλλα παρουσιαζει "εσοδα" απο το συνεχες ξεπουλημα των περιουσιακων στοιχειων.
    Αρα; Αρα ολα ειναι μια χαρα και παρουδιαζονται "νουμερα" για μπαμπουινους.
    Και ΑΕΚ=Ελλαδα εδω και καιρο και χερι-χερι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΤΟΥΣΑΝ ΘΕΕ,ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ...
    Και σε ανώτερα εύχομαι!

    Πέρα από την πλάκα ας δούμε και κάτι πολιτικό που θα αρέσει και στον Χρίστο...
    Σϋμφωνα λοιπόν με τους αντιπαθείς TIMES μόνο με τη «νέα δραχμή», η Ελλάδα θα αποκτούσε αξιοπιστία στις αγορές και θα απέτρεπε τη φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, επομένως και την κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών.

    Η λειτουργία των αγορών θα εξασφάλιζε ότι η δραχμή θα ήταν «προσκολλημένη» στο σχετικά πιο υποτιμημένο από τα δύο νομίσματα. Η χώρα θα αποκτούσε λίγο υψηλότερη ανταγωνιστικότητα, χωρίς να θυσιάζει τη νομισματική αξιοπιστία της. Θα εξασφάλιζε επίσης περιθώριο «ανάσας» για τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές στο κράτος πρόνοιας και την αγορά εργασίας, τονίζει η πρόταση των Times.
    Το πρόβλημα της ΕΕ, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι απλό και απαιτεί την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, τόσο προς όφελος των Ελλήνων όσο και του ενιαίου νομίσματος. Η ελληνική πτώχευση ή αναδιάρθρωση χρέους είναι μεν αναπόφευκτη, αλλά δε λύνει το πρόβλημα, σημειώνουν οι Times. Χαίρω πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το παιχνιδι ειναι γνωστο. Οποιος εχει τα μεσα,παιζει. Οποιος δεν τα εχει καθεται και τον παιζει περιμενοντας την σωτηρια απο του Παπαδημους.

    Ο "τυπος" τροφοδοτει σεναρια πτωχευσης η επιστροφης στη δραχμη,οι οικοι ανοχης-αξιολογησης,αναλαμβανουν την μετρηση του "ρισκου" και αλλαζουν τις αποδοσεις στο ατελειωτο αυτο ματς,οι λοχιες Μερκελοτρισεδομπαροζοι και λοιποι κιναιδοι απειλουν και στελνουν τελεσιγραφα, οι "παικτες" ΕΚΤ, Ντοιτζε Μπανκ BNP κλπ ευαγη ιδρυματα αγοραζουν τα "επικινδυνα τοξικα" τα οποια κοιτα να δεις τυχη δεν σκανε και τελικα τα ξεφορτωνουν πανω στην Ελληνικη αγορα βγαζοντας εκεινοι το κερδος και αφηνοντας την χασουρα τους πανω στο Χελλενικο Kratos.
    Και φτου και απ'την αρχη.

    Κοινο χαρακτηριστικο ολων αυτων; Εχουν κοινους κατοχους και κοινους ιδιοκτητες.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (μη λεμε τα ιδια)

    Δεν ξερω αν και οι ιδιοι περιμεναν τοσο χοντρα και παρατεταμενα κερδη απο τον εδω και δυομιση χρονια οσονουπω "θανατο" της μακαριτισσας. Η οποια μακαριζεται οντας μισοζωντανη. "Βλεπω τον θανατο σου Νο 1 και 2 και 3 και 4 παιδια."

    Βαλτε να πανε πηγανε στη καμπουρα της γριας Χαδουλας της Φραγγογιαννους η οποια μετετραπει σε serial killer.
    κατα την "Φονισσα" του Παπαδιαμαντη,που καθαριζει ενα ενα τα παιδια της για να καλυψει τον πρωτο θανατο απο την γειτονια. Τελικα την παιρνει ο διαολος και την σηκωνει.

    Οπως ειπε και ο νεροβουβαλος Ben-salom-(Βενιζελος) "το οτι θα χρεωκοπησουν οι Ελληνες δεν σημαινει οτι θα χρεωκοπησει και η Ελλαδα"
    Οι Εληνοφωνοι οικονομικοι δολοφονοι που επελεγησαν για το εργο της εις μιαν ετι φοραν θανατωσης του Ελληνικου πληθυσμου,την ξερουν την σειρα.
    Γιατι οπως θα εχετε παρατηρησει "Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει". Λεγοντας Ελλαδα,δεν εννοουμε τους κατοικους της.
    Αυτο ειναι και το μυστικο της αθανασιας της.

    Μπορει το παιδι σου να λυποθυμα στο σχολειο, αλλα τα πουρναρια στα βουνα,ζουν.
    Μπορει ο πατερας σου να κρεμαστει απο κανενα δεντρο,αλλα το δεντρο και τα φρυγανα θα συνεχισουν να φυονται κατω απο τον καταγαλανο ουρανο μας.
    Η περιφανη γη μας,θα συνεχισει να υποδεχεται τα ταλαιπωρα κορμια.
    Και οι λογγοι θα συνεχισουν να ηχουν τα παρακατου λογια:

    Για ιδες καιρο που διαλεξε ο διαολος να σας παρει
    τωρα που ανθιζουν οι ψωλες ποιος θα τις πρωτοπαρει;

    Ευχομαστε στον Παγκαλο και στον Βενιζελο να σκασουν με παφλασμο μεγα, πεφτοντας απο τον ισθμο της Κορινθου δεμενοι με 2 αγκυρες ο καθενας.
    Στον Χρυσοχοιδη να του καουν και τα 14 εγγεφαλικα κυτταρα και το ονειρο του να συμπλευσει με μεδουσες ανοιχτα της Μυκονου να γινει πραγματικοτητα.
    Στον Λοβερδο να καταπιει την μασσελα του.

    Στον ΓΑΠ,να κολλησει πανω του το κολαν και να το βγαζει μαζι με το δερμα του.
    Στον Παπαδημο να μη βρισκει πουτσα να καθησει.

    Την ευκη μας να εχετε παιδια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα,
    Τελικα " O κύριος Αδαμίδης, δεν έχει πληρωθεί από την ΑΕΚ. Το αν έχει ιδιωτικό συμφωνητικό με εμένα ή τον κύριο Νοτιά, δεν αφορά κανέναν."

    Και το χιλιαρικο + το κινητο που Ο ΙΔΙΟΣ ο αγαμιδης ελαμβανε δεν ειναι πληρωμη? Η οτι ειναι μεχρι χιλιαρικο δεν πιανεται?
    Αν ειναι ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ που ευχαριστως περανει καθε 30 του μηνα να παιρνει ενα χιλιαρικο (εστω χωρις κινητο) αλλα να μην τον πληρωνει η ΑΕΚ.

    Πως ενας προεδρος Α.Ε μπορει να δουλευει ΑΜΙΣΘΙ απο την εταιρεια αλλα να εχει ιδιωτικα συμφωνητικα με τους μετοχους??
    Τα ασυμβηβαστα τα εχεις ακουσει ποτε?

    ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΕΤΡΑΚΗ? Το Καπραλο μπορω να τον εχω με ιδιωτικο συμφωνητικο ΔΣ στην εταιρεια σου??

    Τι μαμα σου τη ρωτησες πριν πεις αυτες τις βλακειες επειπεδου ΚΙΑΤΟ?

    Η μηπως τα 250,000 USD που λαμβανει απο ΣΕΝΑ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ μαυρα ειναι ιδιωτικα, αρα δεν μετρανε?

    Στα αλλα δεν θα απαντησω καν, γιατι ειναι φαιδρα. Η αποψη μου περι Δ Εθνικης, η αλλου ΑΦΜ ισχυει.

    ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ...

    Συγκινηθηκαμε ολοι με τοση αυτοθυσια...

    Εδω την ξεπατωσαν στα φεσια και στο ξεπουλημα, εδω εδιωξαν οτι ειχε αξια, εδω παρακαλεμε τους καραμπελες και παιζουμε με τους Τσιπρες και ξαφνικα επειδη ο χαπακωμενος Τροχανας εγραψε το μανιφεστο του μονοφθαλμου, εδωσε φως στους τυφλους..

    ΥΓ Τρομερη ατακα του εταιρου δικηγορο-πουστα Οικονομοπουλου.
    Εμεις δεν ειμαστε Ψωμιαδης και Κοκαλης να κανουμε λαμογιες..
    Και καλα ο Ψωμιαδης.

    Ο θειος αμα σου τραβηξει μια μυνησουλα για συκοφαντικη δυσφημηση και σου απαιτησει ετσι απλα 1εκκ ευρω (για το χαβαλε του) προσωπικα (οχι σαν ΑΕΚ μιας και δεν εχεις κανενα θεσμικο ρολο) ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΡΕ Η-Λ-Ι-Θ-Ι-Ε??

    Ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι να κατηγορεις τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ δημοσια ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?

    Αμα δεν εισουνα ΜΑΛΑΚΑΣ βεβαια δεν θα ειχες την copy paste εμφανιση του ΒΛΑΚΑ, ουτε θα εισουνα κολλητος του..
    Πολυ σιγουρια δε βλέπω για τα φραγκα του Μακη και ξερεις τι λεει η παροιμια...
    Εσυ σε λιγο οπως πας θα πας και σε καμμια τραπεζα να τα κλεισεις με euribor πριν τα παρεις..

    ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και για να ξαναγυρισουμε στα "δικα μας" να κανουμε ακομα καμια παρατηρηση οσο αφορα στην χειμερινη μαζωξη των αγροφυλακων.

    Σχεδον ολοι, οι οποιοι ειναι ετεροκλητοι μεταξυ τους,εχουν εντ'τουτοις ενα κοινο χαρακτηριστικο: Εχουν "απεναντι τον "νυσταγμενο" Χατζιχρηστο.
    Κατανοητη-και για αυτον τον λογο- η αποφαση του να παραστει 5 λεπτα και να εξαφανιστει.
    Ολοι τους εχουν απο εναν-δυο απεναντι τους. Ο Παπας τον Κανελοπουλο. Ο Αδαμιδης τον κοντο,παρ'ολο που ειναι "θεος" για το αφεντικο του τον Παπα.
    Ο Μπαγεβιτς τον Τροχανα. Ο Τροχανας κανεναν.
    Καποιοι παλαιμαχοι τον Αδαμιδη,η καποιον απο τα "Κ".
    Ο κοντος καποιους απ'το παρεακι.
    Ολους ομως αυτους-σχεδον-τους εχει "απεναντι του" ο Δ.Χ.
    Με κατα καιρους "ανενδοτους" αγωνες, η με χαρακτηρισμους αγεφυρωτους,εχει απεναντι του τον "χαφιε", τους "εξαφανισμενους αμετοχους", τα κωλοδαχτυλα του Τροχανα,φυσικα τον λατρεμενο "βατραχο",την "αδερφη" τον Αδαμιδη και παει λεγοντας.
    Φυσικη η δυσκολια του να αντεξει τοσα ερευνητικα βλεματα μαζεμενα.
    Ενας ηταν ο φουκαρας. Και δεν τον λες και λυκο.

    Μεχρι πριν ενα χρονο, ο μεν ηταν ενας "δικαιωμενος" προεδρος της ΕΡΑ και αρχηγος οργανωσης,και ο δε ενας σφαλιαρωμενος κυνηγημενος, αποτυχημενος κουτς. Σημερα ο δε μπουκαρει σαν αντιπροεδρος και μαλιστα διχως παραφωνιες και ο μεν αφηνοντας την καρεκλα της προεδριας της μανας και αφυδατωμενος οπαδικα,οδευει προς την μαντρα ανακυκλωσης.

    Νομιζω οτι ο παροπλισμος του εχει ενεργοποιηθει,το ξερει και ο ιδιος.
    Αν ειναι να "πεθανει" καποιος εκ'των Δ.Χ- Μπαγεβιτς, η πορεια των πραγματων δειχνει οτι θα θυσιαστει ο πρωτος.

    Και για να μη παρεξηγηθω,δεν υποστηριζω η κατακρινω τον μεν η τον δε, απλα λεω οτι εαν ειναι-για οποιον ασχολειθει με την ΠΑΕ- να διαλεξει εναν απ'τους δυο να κρατησει και ποιον να "προσπερασει",τοτε η επιλογη ειναι αναποφευκτη υπερ του δε, αφου στην σφυγμομετρηση του κοσμου- ο οποιος ειναι και ο απαραιτητος "μεγαλομετοχος" σε -οποια- επομενη διοικηση-λεει οτι ο "δε" μας πικρανε αλλα εχει κατι να δωσει ακομα-εστω και σαν στατους η φιγουρα- ενω ο "μεν" εκτος του οτι δεν απολαμβανει καποιας ανοχης εστω ενος σεβαστου ποσοτου του κοσμου- οτι ηταν να δωσει η να κανει,το εκανε. Στεγνωσε.
    Αρχηγο εξεδρας, βρισκουμε. Σιγα το πραμα.
    "Πριγκηψ" που στο διαολο θα ξαναβρεθει;

    Στον παγκο οχι βεβαια,αλλα υπαρχουν ενα καρο ποστα που ακομα εχει περασει μια χωριστρα.
    Ο "μεν" Χατζιχρηστος,αλλη "δουλεια" περαν αυτης που εκανε,δεν μπορει να κανει.
    Δυστυχως σε ημερες οπου η εναλλακτικη εργασια ειναι προσον,ο Δ.Χ "πεθαινει" λογω μη ευελιξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. re psile tin paleueis?dld to dillima sou einai dx h vatraxos?xaxaxaxa
    kanenas apo tous dyo den exei thesi stin pae.o enas einai prodotis kata syroh kai kat'eksakolouthisi,teleiwmenos proponitika kai pollakis xleuasmenos o de xatzixristos exei thesi sto dwmatiaki na ftianxei ekdromes kai na dwsei xwro se nea atoma.kanenas apo tous dyo den exei lefta oute gnwseis gia na dioikisei mia pae.min to syzitas katholou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσυ απο οσα διαβασες,συμπερανες οτι αυτο ειναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ διλλημα;
    Και κανείς τους να μην συμμετασχει,ποσως με νοιαζει.
    Παιρνω ποσοστα μηπως;
    Εγω απλα βλεπω οτι ο ενας μπαινει και ο αλλος βγαινει. Δεν βλεπω να αποχωρουν αγκαλιτσα οπως θες.

    Και το ποιος εχει θεση στην ΠΑΕ και ποιος οχι-να σε πληροφορησω- οτι ειναι θεμα ιδιοκτητη και Δ.Σ.

    Απλα την γνωμη μου λεω. Δεν μεταφερω ευχες. Και η γνωμη μου ειναι οτι τον ρολο του ο Σερβος θα τον παιξει.Αν παρ'ελπιδα δεν συμβει αυτο,ουτε κρυο ουτε ζεστη.
    Ο ιδιος θα ειμαι και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντουσαν θεέ,πάρε την ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή