Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΜΙΛΑΝΕ

           Αλλά δεν λένε κι όλη την αλήθεια. Βλέπετε καθώς περνάει ο καιρός κι ο Κ(χ)ρόνος τρώει τα παιδιά του, η αλήθεια γίνεται όπως η μυθολογία. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΘΜΑ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ, αν είσαι ξεροκέφαλος τότε παλιά, ΣΉΜΕΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ; Άντε νάσαι Νοτιάς και να επιμένεις οτι έχεις βρει την ευκαιρία του Σπάτου. Άντε νάσαι Παπάς και να επιμένεις στον Αδαμίδη.Επιτέλους πια, η διαφορά του χαζού από τον μη χαζό, πώς ακριβώς αποδεικνύεται;
           ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ, οτι το 7% δεν μπορούσε να επιβληθεί στον αντιπρόεδρο, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 10 Ή 28%. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ, το γνωρίζω καλύτερα. Αλλά δεν θα ρίξω λάδι στην φωτιά. Θα πάω με τα προσκηνιακά δεδομένα που απολογητικά ακούσαμε από έναν κάργα φοβισμένο άνθρωπο, που όμως θα παραμείνει κάπου κατόπιν της αναδιάρθρωσης του κοινωνικού ιστού. Που ελπίζουν κάποιοι οτι θα κρατήσει τους απλώς made λόγω κληρονομιάς ή λόγω εύστοχης απατεωνιάς.
          Για την ταμπακιέρα δεν άκουσα τίποτα. Ήθελα, αλλά...ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ( σήμερα βέβαια μας εμφανίζουν σαν μεγέθη ), ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ αλλά... ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ, αλλά.... ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ. ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ. Κι εκείνο το βράδυ τα πράματα γίνανε απλά. Μετά από πιέσεις γνήσιων Αεκτζήδων, ο αυτός που για τον οποίον γίνεται το πανηγύρι αύριο, σήκωσε το τηλέφωνο κι έδωσε την πρόταση στον Ντέμη. Κι ο κοντός αφού τηλεφωνήθηκε με κάποιον ( έχει σημασία να το πω; ), αντιγύρισε την κλήση και είπε στον Μελισσανίδη να κάνει το αίτημα του γραπτώς. ΚΑΙ :
      - Με μένα μιλάς. Τι θέλεις τα γραπτά;
      - Πρόεδρε ( έτσι τον λέει ακόμα ), ναι σου έχω εμπιστοσύνη, αλλά ξέρεις το ΔΣ και η ΓΣ, υα θέλουν τυπικά.
      - Ρε άντε γαμήσου.
       Και κάτι μπινελίκια άκουσε κι ένας παρευρισκόμενος που έβαλε αυτόν να μιλήσει με τον τίποτα, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ, δεν αποκαλύπτεται αλλά ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ. Τώρα που το κούτσουρο γίνετσι σποδεκτό από το τζάκι. Το οποίο τζάκι πετάει βέβαια αιχμές για την διαιτησία ( μπούρδες ) αλλά τα βάζει με άλλο τζάκι, δείχνοντας ξανά ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004. ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗΣ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΡΟΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ.
           Και το σκεπτικό του Τροχανά είναι ξεκάθαρο. Απλοϊκό και ταυτόχρονα εκβιαστικό: Όπως τότε που πήρε τον Νικολαϊδη από τα χέρια της δαφνοστεφανωμένης ρίχνοντας κάποια λεφτά παραπάνω στον παίκτη σε σχέση με τον Αλαμάνο. ΜΗΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΟΝ FAUX SELF MADE.  ΟΛΟ ΤΟ RENDEZ VOUS ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ PLAN B  ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ. ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΚΙ Ο ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΜΕΝΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
            Τι θα γίνει; Να πάμε στα απλά: Τροχανάς ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει. Για το γήπεδο θα παίχτεί το παιχνίδι. Επιχειρηματικά η λύση είναι σαφής όσο κι αν κερδηθεί κάποιος χρόνος. Που παίζει το τίμιο από την ερασιτεχνική σε σχέση με την εξαγορά κάποιου  ΑΦΜ ( αλήθεια την διάψευση γιατί την έκανε ο πρόεδρος;) . ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ. ΤΗΝ ΚΑΒΛΑ ΣΑΣ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ή οτιδήποτε άλλο: ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ. ΚΙ ΕΞΩ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΕΚΟΜΕΤΡΑ, ΤΖΑΚΙΑ Ή ΜΕΓΕΘΗ, ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
                ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΧΑΝΑΣ, που αφού πέρασε και από τον Άρη, ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΡΟΥΧΟ ΣΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ ΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΧΡΕΗ. Όποιος δεν τα ξέρει, εδώ είμαστε να τα γράψουμε αναλυτικά.
                   Και θα τρέχουν κάποιοι αύριο πίσω από την προσωπικότητα αυτήν. Να τρέξουν, γιατί όχι; Εδώ τρέξανε όλοι στον σωτήρα Νικολαϊδη. ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ. ΛΕΦΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, να τελειώνουμε. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ. ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ MORGAN. ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: ΤΡΟΧΑΝΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΣΗΜΣ. ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙΑ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ, ΦΕΡΕ ΛΕΦΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΔΗΛΑΔΗ, δεν είπαμε να μας τα δώσεις για διαχείρηση.

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ: ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η ΑΕΚ δεν έχει χρέη!!! Αυτή είναι η έκπληξη που σας έλεγα και θα σας το αποδείξω"!
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ! ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΎΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΣΙΧΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΣΙ ΧΡΕΗ, ΜΗΔΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΥΕΦΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΗ. ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΛΗΓΜΕΝΟ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ (ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΧΩΡΙΟ - Σ.Ο.Ε. - ΚΤΛ.)
    ΥΓ.
    ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τωρα θα κυνηγαμε το μουνι που τους πεταγε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή