Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΛΙ ΧΑΡΤΙΑ

           Πώς να ξεφύγει η χώρα από το χαρτομάνι; Αφού είναι το χόμπυ της. Όπως είναι και το δικό μου να διαβάζω νομοσχέδια πριν την ψήφιση τους. Ρε παιδί μου, μου αρέσει να αυνανίζομαι με τις μαλακίες κάποιων ηλίθιων που ο γίγας ψηφοφόρος τους έστειλε στην εξουσία και στην διοίκηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια του Γερουλάνου, όχι ακριβώς. Ήταν εξωκοινοβουλευτική η επιλογή του φελλού.
          Ο καινούργιος νόμος λοιπόν, πλην των υποπαραγράφων και των λοιπών ανθυπεδαφίων, προβλέπει μεταξύ άλλων τα εξής πολύ σοβαρά:
        - Αίρει την απαγόρευση πώλησης του αλκόολ σε καταστήματα πέριξ ( όπως βλέπετε τηρείται και η δημοτική γλώσσα του κράτους ) των γηπέδων, 4 ώρες πριν το ματς και δυό ώρες μετά. Τι μαλακίες σου λέει κάνουμε; Αφού σαν κράτος κονομάμε απο τα ποτά. Είναι εποχές να τα απαγορεύουμε; Αλλά και στο φινάλε, το " πέριξ " ενοχλεί; Αφού όποιος γουστάρει τα πίνει και 50 μέτρα πιο μακριά από το πέριξ. Κουβέντα όμως για ναρκωτικά ο νόμος.Αυτά δεν έχουν νομιμοποιηθεί ακόμα οπότε να μπουν σε κατάσταση alert πέριξ πάντα βεβαίως βεβαίως.
      - Θα μπουν ( γαμώ τους νόμους του ΘΑ ) συγκεκριμένα κριτήρια βάσει των οποίων οι ΠΑΕ θα δύνανται  να απαγορεύσουν την είσοδο φιλάθλων στα γήπεδα. ΘΑ και ΠΑΕ. Όλα τα άλλα αθλητικά σωματεία ΔΕΝ εμπίπτουν στον νόμο. Σε ό,τι δεν είναι ΠΑΕ, το νομοσχέδιο ποιεί την νήσσαν. Και μάλλον θα χρειαστεί έτερο νομοσχέδιο ίνα προσδιορισθούν τα κριτήρια.
    - Η ΕΕΑ δεν θα ελέγχει πια τυχόν οφειλές των εταιρειών προς υπαλλήλους πάσης φύσεως, παρόχους υλικοτεχνικών υποδομών ( πχ ΑΕΚ προς ΟΑΚΑ ) αλλά και ιδρυτικού σωματείου ( δηλαδή ΠΑΕ προς μάνα ). Ταυτόχρονα όμως ο νόμος είναι ρητός οτι η ΕΕΑ θα χορηγεί τα πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Κάθεστε ακόμα ή έχετε φύγει από την καρέκλα; Βγαίνει νόμος που επιβεβαιώνει τον προηγούμενο βάσει του οποίου η ΕΕΑ χορηγούσε τις άδειες συμμετοχής, αλλά αφαιρεί από την επιτροπή το να κάνει έλεγχο στα χρέη. Οπότε η ΕΕΑ, ίνα παραμείνει στην θέση της, θα εξετάζει σοβαρότατα πλέον άλλα. Ας πούμε αν υπάρχουν πυροσβεστικές φωλιές στα αποδυτήρια, ή αν η αιτούμενη ομάς έχει κάνει επαρκή προετοιμασία.
     -  " Η αλλαγή του τόπου τέλεσης κάποιου αγώνα θα γίνεται από την διοργανώτρια όταν αυτό επιβάλλεται από λόγους δημόσιας τάξης ". ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ "ΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ" ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΕΙ, αλλά επειδή η δημόσια τάξη μπορεί και να μην πάει καλά αφού η αστυνομία οφείλει να φυλάει τους πολιτικούς, ΑΝΕΤΑ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΣΤΗΝ  ΚΑΡΔΙΤΣΑ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ούτως ώστε να μην χάνουμε και ημερομηνίας.
         - "Ανασυγκροτείται" η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας ( ΔΕΑΒ). Αυτά είναι. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΙΑ ΓΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ", "ΑΠΑΛΛΑΓΗ" ΚΑΙ ΟΙ ΝΔ ΓΙΑ "ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ" Ή ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ. ΠΙΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ". Φυσικά παραμένουν τα πέριξ του αγωνιστικού χώρου, τα μεμονωμένα επεισόδια καθώς και τα ευρείας ή μείζονος κλίμακας ή τα επαχθή, τα αρκούντως επαχθή αλλά και τα προκαλούντα την ελληνική ή την ευρωπαϊκή ή και την διεθνή κοινή γνώμη. Να ρωτήσω κάτι: Όταν πλακώσανε μπράβοι του Μαρινάκη στα αποδυτήρια της δαφνοστεφανωμένης τον ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου ( να βλέπετε με συμπάθεια την ομάδα αυτή ), σε ποια κατηγορία ανήκει το περιστατικόν; ΔΕΑΒ ΓΕΡΑ, ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
       - " Επανέρχεται το ιδιώνυμο αδίκημα ". Είχε καταργηθεί το πούστικο; Ρε παιδιά, δεν το είχα πάρει χαμπάρι. Ίσα που μπορεί και να καταδικαστώ βάσει του νόμου περί ενημερωμένου πολίτη. Σαν τον πεζό που περνάει τον δρόμο με κόκκινο αισθάνομαι και σπεύδει το όργανο της τάξης να μου κόψει κλήση.
      - "ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΑΕ, οπότε σε περίπτωση επεισοδίων να έχουν ευθύνη." Αυτό μάλιστα. Είναι άλμα, δεν είναι παίξε γέλασε. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί τα μέχρι τώρα τιμωριόντουσαν οι ΠΑΕ. Βάσει ποιού νόμου ρε γαμώτο; Επειδή κάποιοι φόραγαν κασκώλ; Που το μυαλό πάει ξεκάθαρα πλέον σε προβοκάτσια. Ίδια με αυτήν που μπορώ να προκαλέσω κι εγώ μεμονωμένα. Βάζω ας πούμε ένα άλλο χρώμα και πάω στο γήπεδο και πετάω βαρελότα ή καρέκλες. Εμένα ο νόμος πώς με πιάνει που ΔΕΝ ανήκω σε λέσχη όχι μόνο της ομάδας στην οποία έκανα κακό αλλά ούτε καν της δικής μου.
     - "Το αδίκημα των στημένων αγώνων μετατρέπεται από πλημμέλημα σε κακούργημα." Δηλαδή τόσο καιρό που έχει χαλάσει ο κόσμος με τους Μπέους κλπ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ; ΡΕ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ; ΑΙΣΧΟΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ πριν ακόμα ψηφιστεί; Όταν βέβαια ψηφιστεί, τότε μάλιστα. Δεν θα κουνιέται κουνούπι.
          Διάλεξα τα πιο καίρια σημεία που γράφτηκαν σε σελίδες επί σελίδων, μόνο και μόνο για να περάσει η " άδεια για απόκτηση μετοχών μιας ομάδας από υπήκοους εκτός της ΕΕ ( μην κλάσω )." Πέρασε ο Οδυσσέας κάτω από την κοιλιά του πρόβατου μπροστά στο τρομερό μάτι του Κύκλωπα. Μια απλή απόφαση της βουλής, έγινε μπαρουφοχάρτι κι αμοιβές καρακλοκένταυρων συμβούλων του υπουργού, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΡΑΤΗ ακόμα και της Αφρικής, έχουν λύσει το θέμα της τέλεσης κάποιου πρωταθλήματος. Ένα απλό copy paste, έγινε ξανά χαρτί που θα συζητηθεί στην βουλή και μετά θα πάει στο εθνικό τυπογραφείο για να το γράψει στο ΦΕΚ.
             Την ώρα που καίγεται ο τόπος, το μουνί εξακολουθεί να χτενίζεται. Αλήθεια την ώρα που ρίχνετε κάποιαν γκόμενα, πριν ξεκινήσει το κρεβάτι εξετάζετε αν το γυναικείο όργανο είναι χτενισμένο; Έχετε παρατήσει γκόμενα επειδή ήταν αχτένιστη εκεί; Σας  έχει αρνηθεί η γκόμενα ενδεχόμενο πήδημα επειδή δεν είχε ώρα να βουρτσιστεί εκεί κάτω; Τα ρωτάω αυτά διότι έχω μεγαλώσει κάπως και δεν ξέρω τις σημερινές συνήθειες.Τις δικές μας εννοώ. Διότι του Γερουλάνου τις έμαθα πια. Μπορεί να είναι μεγαλύτερος από εμένα, αλλά πάντα είχε στόχο να ανοίξει κομμώσεις αιδοίων. Μπορεί να μην το κατώρθωσε αλλά με το νέο νομοσχέδιο είναι πιο κοντά. Γερουλάνο γερά και εις ανώτερα. Καλό θα ήταν επίσης και οι πουτσότριχες να είναι χτενισμένες. Ισότητα έχουμε πια.
          Υγ. Επιβελημένο το διάλειμμα από την ΑΕΚ. Εξ άλλου "λεφτά υπάρχουν". Αφού πείστηκαν και παίκτες κι απόσυραν τις προσφυγές. Θα μας τα πει όλα ο πρόεδρος σήμερα. H ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΛΑΘΟΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΣΤΑ ΑΕΡΙΑ ΤΩΝ ΟΣΠΡΙΩΝ.

33 σχόλια:

  1. 1) Oι αμερικανοι στα δυο οικονομικα δυνατοτερα αθληματα ΝΒΑ -ΝFL (μονο το superbowl φερνει εισπραξεις δις) επιτρεπουν τις μπυρες ΜΕΣΑ στο γηπεδο. Βεβαι εκει δεν εχει οργανωσεις και προβοκατσιες σαν τις περσυνες τις δικες μας. Οσο για τα drugs η ιδια η ΕΛ-ASS μας αναφερει στα δελτια ...της τι ποιοτητα κατασχεθηκε καθε φορα με εμφαση στην Α ποιοτητα για να σπευσουν οι απανταχου οργανωμενοι να ψωνιζουν..

    2) τι να ελεγχει? γιατι τωρα που τα ελεγχε εγινε κατι? ποσα χρωστανε ολες οι ομαδες στα κρατικα γηπεδα? η μηπως να πουμε για το κολπο grosso των προσκλησεων επι πληρωμη? για ρωτα και τον αρχηγο ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ σε καθε ματσακι..

    3) άδεια για απόκτηση μετοχών μιας ομάδας από υπήκοους εκτός της ΕΕ ..
    Λες και αμα ηθελε ο καθε βεδουινος δεν εβαζε το καθε τσακα να ειναι μπροστα . αυτο τους πηραξε. Για κατοικους εκτος ΓΑΛΑΞΙΑ και υπερφυσικες οντοτητες διαβασες κατι? γιατι ο προεδρος με τον βλαχο εχουν παγωσει λιγο..

    4) Η ΕΕΑ δεν θα ελέγχει πια τυχόν οφειλές των εταιρειών προς υπαλλήλους πάσης φύσεως, παρόχους υλικοτεχνικών υποδομών ( πχ ΑΕΚ προς ΟΑΚΑ ) αλλά και ιδρυτικού σωματείου ( δηλαδή ΠΑΕ προς μάνα ).
    Δηλαδη η μανα πλεον οταν δεν θα λαμβανει λεφτα δεν θα τρεχει μια?
    ω ρε ΓΛΕΝΤΙΑ..

    Η Α2 θα δεινει CH.L ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ...

    ΥΓ Διασκεδαση ο λογος και τα επιχηρηματα των ανωνυμων και των κιατων. Σε ολοκληρα κατεβατα με επιχηρηματα η απαντηση ειναι εισαι γαβρος..
    Ουαου.. Μονος σου το σκεφτηκες ρε κιατο αυτο η πηρες τηλεφωνο τον αρχηγο σου?
    μιλαμε για τεραστιο τροπο σκεψης. IQ-ΡΑΔΙΚΙΟΥ

    ΥΓ 2Στη συναντηση των επενδυτων αντε και μαζευωνται οι παλιοι σωτηρες αντε και τσονταρουν για το γαμωτο απο 50-100 χιλιαρικα ο καθενας.
    Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ αρχηγος ως τι παει? για να ...επενδυσει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς αισθάνεσθε εκτός εξελίξεων αγαπητέ φίλε;
    Είστε τόσο απελπισμένος που εύχεστε μόνον την καταστροφή και την ταπείνωση, ενόσω ο κοινός γνωστός μας φέρεται διστακτικός ακόμη και να αντικρύσει ορισμένα από τα τζάκια που μετά βδελυγμίας αποκηρύττετε.
    Ιδού η Ρόδος αγαπητέ κύριε.Εφόσον θεωρείτε ότι τα μεγέθη επαρκούν και με αρωγό το σχέδιο νόμου που τακτοποιεί ευμενέστερα τις οφειλές, πεδίο δόξης λαμπρόν για εσάς και τους ομοίους σας.Και πριν ανταπαντήσετε με το γνωστό μένος που σας διακρίνει, σας υπενθυμίζω ότι γνωρίζω.Πολύ πρίν από εσάς.Ο χώρος στον οποίον αναλώνεστε, βρίθει χαρακτήρων όπως ο δικός σας, του faux self made λαϊκού ανδρός με τις κατάλληλες γνωριμίες.Μόνο που υπάρχουν όρια όπως σας έχω τονίσει στο παρελθόν. Θα σας παρακαλούσα να μην ξαναοχλήσετε τον κύριο Κομνηνό μέσω τρίτων.Εκνευρίσατε και τον Πέτρο αλλά μη βαυκαλίζεστε και θαρρείτε ότι παίρνετε αξία.Την ομάδα που αγαπούμε δε θα τη φέρετε στα δικά σας μέτρα και σταθμά ώστε να μπορέσετε να τη διαχειριστείτε κατά το δικό σας ευτελές ευκταίο.
    Ασχοληθείτε τώρα εσείς και οι λιγοστοί υποτακτικοί που σας απέμειναν στο χώρο, με τη διασκεδαστική πρόταση του πρώην συνομηλιτού και συνεργάτου του παρ'ολίγον εντολέως σας και αφήστε τα πραγματικά μεγέθη να επεξεργαστούν το πρόβλημα, ευρίσκοντας λύσεις αντάξιες του ονόματος της Α.Ε.Κ. και όχι προσβλητικά ημίμετρα για την ιστορία της.Μην επιλέγετε να ακολουθήσετε τον κατήφορο της πατρίδας -αν και έχετε δηλώσει εμμέσως άπατρις- την οποία ανέλαβαν οι πραγματικά ισχυροί και όχι οι faux self made πολιτικοί άνδρες. Σας θυμίζει κάτι; Ήμουν βέβαιος. Η διόρθωση στον οικονομικοπολιτικό ιστό της κοινωνίας ήταν αναπόφευκτη. Μέρος αυτού είναι και ο αθλητισμός και μέρος του αθλητισμού είναι και η Α.Ε.Κ. Δε θα είμαι υπεραναλυτικός, εκτιμώ ότι καταλάβατε. Δυστυχώς για εσάς η ανατροπή δεν επετεύχθη.

    Θερμότατους χαιρετισμούς και ευκαιρίας δοθείσης, προσηνείς ευχές για μία δημιουργική χρονιά σε εσάς και τους οικείους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2012 10:01

    Τι ήταν αυτό τώρα?
    Δηλαδή αυτοί που θα μαζευτούν την Κυριακή θα λειτουργήσουν σαν ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ Τ-Ο-Υ-Σ? Και τόσον καιρό γιατί δεν το κάναν θα αναρωτηθούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Αφήκαμεν την Ιωάνναν συνοδοιπορούσαν μετά δύο Αγίων, τριών μοναχών και τεσσάρων όνων. Ο δρόμος ήτο σκοτεινός και ανώμαλος ως το ύφος της Νέας Σχολής, ώστε άνθρωποι και ζώα απέκαμον μετά δίωρον πορείαν διά των δυσβάτων εκείνων ατραπών. Ότε δε διέκριναν μακρόθεν επί της κορυφής λόφου το ερυθρόν φανάριον ξενοδοχείου, ετράπησαν προς το σωτήριον εκείνο φως, ως οι μάγοι προς τον υποδεικνύοντα την φάτνην του Σωτήρος αστέρα..."

    Αποσπασμα απο την "Παπισσα Ιωαννα" του Ροιδη

    "Η Χαδούλα, η λεγομένη Φράγκισσα, ή άλλως Φραγκογιαννού, ήτο γυνή σχεδόν εξηκοντούτις, καλοκαμωμένη, με αδρούς χαρακτήρας, με ήθος ανδρικόν, και με δύο μικράς άκρας μύστακος άνω των χειλέων της. Εις τους λογισμούς της, συγκεφαλαιούσα όλην την ζωήν της, έβλεπεν ότι ποτέ δεν είχε κάμει άλλο τίποτε ειμή να υπηρετή τους άλλους."

    Αποσπασμα απο την "Φονισσα" του Αλ. Παπαδιαμαντη.

    Και βεβαια: "Πολλοί θέλοντες να επιδείξωσιν πνεύματος υπεροχήν ταλανίζουσι τους μακαρίους τούτους θνητούς"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...ιδου και ΤΟ πηδημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Δεν διαβασα το μνημονιο", παραδεχθηκε ο αγραμματος Χρυσοχοιδης, η Κλουζοχοιδης.
    "ειχα αλλες δουλειες...οπως να κυνηγαω τους κλεφτες"

    Ενας τελειωμενος σαλιαρης,που ειναι τυλιγμενος σε γυναικεια βρακια,ειναι λογικο να μη βρισκει χρονο να διαβασει ουτε γραμματοσημο.

    Και η απορια που καθε φορα γεννιεται στο μυαλο ολων οσων ψηφιζουν αναγκαστικα σαν μαλακες αυτα τα κνοδαλα,οταν τα ακουν να βορβοριζουν τετοιες πληροφοριες για τους ιδιους τους τους εαυτους,ειναι η εξης: "μα ειναι δυνατον; Μπορει ποτε πραγματικα να ειναι περισσοτερο ακαταλληλοι και περισσοτερο αδιαφοροι και αμαθεις,ακομα και απο εμας τους ιδιους";

    "λαθος το μνημονιο" ειπε το ερπετο η Σιμητης.
    "αυτο ηταν γνωστο απο καιρο,οτι αυτη ειναι η πρακτικη του ΔΝΤ και σε αλλες χωρες" ειπε ο ανανηψας μετα απο την καταλληλη εντολη,Πρετεντερης.
    "τρεις ωρες μονο καποιο Σ/Κ διαβασα το μνημονιο ειπε η-τοτε υπουργος Οικονομιας Κατσελη.
    Ηδη ο βοθρος που με επιμελεια ειχε κατασκευασει ο βοθροβενιζελος στην συμπρωτευουσα,εκανε ρωγμες και αρχιζει να σκαει. Παπαχατζιδες-Παπαγεωργοπουλοι-Ψωμιαδιδες κλπ.
    Μεχρι Εφραιμ παει. Μεχρι Βιστωνιδες και βαρεια μαιμου "τυφλα" δανεια. Μεχρι και ο μιστερ εξαφανισμενος MIG.Μεχρι και τα Molto στον κωλο των παικτων του ΠΑΟΚ.
    Ολα στο μπλεντερ. Μια ωραια σκατοτουρτα.


    Μπορει φιλε μου. Μπορει και παραμπορει.
    Να τους χαιρεσαι.Στο παιδι σου δεν ξερω τι θα πεις.

    Το ποσο πολυ εχει αναδευτει το βαρελι με τα σκατα της Ελληνικης κοινωνιας και η ευκολια και η ταχυτητα με την οποια οι κουραδες του πατου εχουν εκτοξευθει στον αφρο και παραμενουν με τετοια ευκολια εκει πανω,ειναι οντως αξιοπεριεργο.
    Ποτε αλλοτε χωρα,κρατος, δεν ειχε αναδειξει με τετοια ταχυτητα και σε τετοιο ογκο τοσα πολλα σκατα.
    Ακομα και υποσαχαριες χωρες,η βαριες δικτατοριες της Αντολης,δεν ειχαν σε τοσο μεγαλο αριθμο ετοιμους,διαθεσιμους σκατανθρωπους.

    Γεννηματα κομματικων και κοινωνικων βοθρων.
    Απο φυτωρια κωλομπαρων και τοκογλυφων,κιναιδοι,εκβιαστες,το πεζοδρομιο στη χειροτερη μορφη του,ανωμαλοι,σακατιδες σε μυαλο και κορμι,απο τον αποπατο της κοινωνιας,πουθενα αλλου στον κοσμο αναλογικα σε σχεση με τον πληθυσμο δεν αναδειχθηκαν τοσοι πολλοι σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα και δεν κρατηθηκαν στις καρεκλες με την συγκολητικη ουσια τους,με σκατα δηλαδη, για τοσο μακρυ χρονικο διαστημα.

    Η αναποφευτκη μποχα η οποια θα αναδυεται με ολο και μεγαλυτερους και ασφυκτικοτερους ρυθμους,να μη κανει εντυπωση σε κανεναν.
    Ειναι λογικο οι αναθυμιασεις μιας 50ετιας ενος κλειστου βοθροclub,οταν αυτος ανοιξει απο την πιεση, να σπασει μυτες.
    Οτι και αν ακουσει κανεις απο δω και περα,οσο "τρανο", "μεγαλο", "ανηκουστο" και "αγραφο" και αν του φανει,να μην εντυπωσιαστει.
    Tελειωμενη ιστορια το στατους οπως το ξεραμε. Τελεωμενη υποθεση και η χρεοκωπια και τα πηδηματα των ποντικων απο τα λυματα,θα ειναι συνεχη.
    Οπου τα βρειτε,πνηξτε τα στα σκατα τους.

    Παρτε τα παιδια σας απο τις τηλεορασεις, απασχολειστε τα.
    Τους καρδιακους αλλα και τους αλλοτε πιστους εκαστοτε κομματικου μηχανισμου και αρα "προδομενους",μην τους τρομαζετε.
    Ολοι οι υπολοιποι,οι ετοιμοι απο καιρο,οσοι ξερουν, η διαισθανονται,και εχουν γερη κραση,ας παρουν κανενα φτυαρι,γιατι το σκατο θα φτασει μεχρι την εξωπορτα τους.
    Χειμαρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΚΑΖΑΜΙΑ: Καλώς εμφανιστήκατε στον χώρο ξανά, αφού ουδέποτε βεβαίως και είχατε φύγει. Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στην γραπτή παράνοια υμών με ερωτήσεις:
    - Σε ποιό ακριβώς πράμα ή θέμα είμαι απελπισμένος; Οικονομικά, κοινωνικά ή οικογενειακά; Να μου το πείυε δηλαδή για να το μάθω κι εγώ.
    - Τον κύριο Κομνηνό ούτε τον ξέρω, ούτε και με απασχολεί να τον ενοχλώ. Είναι κάτι κάπου; Και φυσικά ουδέποτε του διεμήνυσα κάτι.
    - Είστε σίγουρος οτι εκνεύρισα τον κύριο Παπά; ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ. Αν εξακολουθεί να είναι εκνευρισμένος, πέραν του ξυδιού ή του κρύου ντους, δεν έχω άλλη συμβουλή αλλά μόνο μια προτροπή: ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥ.
    - ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΨΗΛΑ. ΑΡΩΓΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΆΘΛΟΣ Ή ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ, που ουδέποτε παραγόντισε κι ούτε έψαξε κάποια δουλειά μέσω ΑΕΚ.
    - Το να με ονοματίζετε faux self made, ως προς το αυτοδημιούργητος δεν το θεωρώ ύβριν. Για το faux σας παραπέμπω άνετα σε ισολογισμούς - που φυσικά διαφέρουν τα μάλα από αυτούς που με περηφάνεια δημοσιεύετε για την ομάδα μας.
    - Βρίσκεστε σε σύγχυση και καλό θα ήταν να ελέγξετε ξανά τις πηγές σας κι αυτήν την φορά να πέσουν και ονόματα στο τραπέζι. Για τις διορθώσεις σας , που αν κρέμονται δυό ανάμεσα στα πόδια σας, καλό θα ήταν να τις κάνετε εδώ.
    - Η σύγχυση υμών επιτείνεται γνωρίζοντας και τους χαρακτήρες των " απομεινάντων εδώ υποτακτικών " κι επισφραγίζεται κι από τον παρ' ολίγο εντολοδόχο μου. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; Έτσι ρωτώ για την πλάκα μου.
    - Η υποχρεωτική αναδιάρθρωση του κοινωνικού ιστού παγκόσμια, με βρίσκει σύμφωνο. Εύχομαι να σας βρει ζωντανό και δυνατό κι εσάς με υγεία και δύναμη όπως ειρωνικά μου εύχεστε. Μέχρι την οποιαδήποτε συνάντηση μας, σας χαιρετώ στην γλώσσα σας:
    ΚΑ ΚΑ ΚΑ , ΚΟ, ΚΟ, ΚΟ.
    Υγ. Και πούσαι μάγκα : Τον Αδαμίδη και τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα πραγμα να μας πει, η να μας διαβεβαιωσει αν μπορει.
    Οι "ισχυροι"-τους οποιους εκθειαζει- που θα συναντηθουν στα Σπατα την Κυριακη υπο τον κλαδο του Τροχανα, ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ;ΘΑ ΤΑ ΧΩΣΟΥΝ; ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ; Δικες τους η αλλων
    ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ- ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΜΕΝΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ- ΤΣΕΠΗ, η μονο θα δινει το "βημα" στους αλλους,σαν τον Δ.Χ: "εεεε-ωωωωπ...εεεε-ωωωωπ";
    Εκτος και αν η υπερβολικη αυτοδημιουργια του, το το απαγορευει.
    Χειμωνας ειναι. Τα "τζακια" δεν θελουν κουτσουρα;
    Τα αλλα ειναι για τον Ροιδη.

    ==========================
    Η συνεντευξη Αδαμιδη,ηταν copy paste της προηγουμενης,πριν κανα χρονο.
    "Ουδεν νεοτερον απο το μετωπο...με ολους μιλαμε κανεις δεν θελει...συνεχιζουμε δυνατα με τις ζαρτιερες στα χερια...ελα κοσμε ανελαβε".
    Να το θεσπισει,μια φορα το χρονο..Σαν την Κυριακη της Ορθοδοξιας. Η σαν τις Αποκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Οτι και αν ακουσει κανεις απο δω και περα,οσο "τρανο", "μεγαλο", "ανηκουστο" και "αγραφο" και αν του φανει,να μην εντυπωσιαστει."

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΟ.

    ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,
    ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΛΕΞΕΙΣ,ΦΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΠΙΦΩΝΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ,
    "ΟΥΑΟΥ",
    "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ",
    "ΕΛΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ",
    "ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ",
    "ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ",
    "ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ",
    "ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ",
    "ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ",
    ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ.

    ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ,
    ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟΚΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: "...τώρα που αναλαμβάνουν τα πραγματικά μεγέθη..." Μέχρι τώρα άλλοι είχαν αναλάβει; Κι αφού μιλάμε για μεγέθη, εμπρός. Τα λεφτά στα χρέη. Και τα δυό, δικά τους είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. H Praxis Energy είναι ανταγωνιστής του Μελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Steven.για να μιλα με τετοια σιγουρια,κατι πρεπει να ξερει απο το αναγγελομενο απ'τον Αδαμιδη,ενδιαφερον το οποιο θα ανακοινωθει μεσα στο Σ/Κ και περιλαμβανει Ελληνικο "αξιολογο μεγεθος".
    Ρε μηπως δεν μιλανε για οικονομικα αλλα για δικεφαλα dildos;

    Οταν ακους "αξιολογο" μεγεθος,τοτε ο νους σου να πηγαινει στην παροτρυνση του Αυλωνητη σε καποια ταινια: "...θες ενα νερατζακι,που ειναι καλο και για τα νεφρα";

    Αμολατε τη...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2012 15:17

    Η ομάδα μας διοικείται από έναν ΘΡΑΣΥ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ. Θρασύτατο ψευταρά. Και ζητάει πάλι από το γίγαντα λαό να πληρώσει τις μαλακίες των νταβατζήδων του και τις δικές του. Bullshitwalker.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συνεχεια των εξωφρενικων-κυριολεκτικα- και παρανοικων "δηλωσεων".
    Εν ηδη προειδοποιησεων-απειλων παντα.
    Οταν ο φρενοβλαβης χανει το καλυμα και την προστασια του κοπαδιου και της καλπης,τοτε φτανει στο πραγματικο υψος αλητειας.
    "οποιος πειραξει τον Παπανδρεου,θα γινει χαμος.Θα γινει μακελειο".
    Και ποιος θα ειναι ο μακελαρης ρε ξευτυλισμενο τσογλανι;
    Εσυ μηπως; Θα βγεις στην πλατεια να μας δειρεις,η θα φωναξεις τον γαμια σου;
    Αντι να εισαι σταυρωμενος κατωκεφαλα με σκουριασμενα καρφια,μας απειλεις κι'ολας; Μουνοψειρα.

    Αλητοπουστακια που με προκλητικη ευκολια εβαλαν τον κωλο τους σε προστατευμενες απο νομους και φρουρες, καρεκλες.
    Πισω εχει η αχλαδα την ουρα, νεροχελωνες.
    Οταν παψετε να ειστε προς το συμφερον των αφεντικων σας και σας πεταξουν στο δρομο,τοτε να δουμε την κλεψυδρα.
    Αρουραιοι.
    Να δουμε ποσο κλωτσιδι και ποσο μπουνιδι αντεχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χρηστο αντιγραφω απο Σαμπρακο:

    Ρε Λούκα, κοντά τρεις ώρες μας πήρε εμάς να διαβάσουμε το μανιφέστο Τροχανά για τη σωτηρία της ΑΕΚ, και εσύ σε τρεις ώρες διάβασες το μνημόνιο και πήγες και το υπέγραψες…

    Για τα της ομαδας μας δεν εχω να πω κατι γιατι ειναι ΤΟΣΟ ΑΠΕΡΑΝΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ που τον δερνει που καθε φορα οριοθετει και νεο πατο στο βαρελι.

    Σημερα εχει ματς στις 23:00

    Κανονικος προπονητης με κανονικη ομαδα εναντιον ΝΟΥΜΕΡΟΥ με σαμπουαν και ΠΕΠΕ.

    Ελπιζω σε μια special φαπα να τελειωνουμε με το καραγκιοζη.

    Ηδη ακουγεται εντονα Βενγκερ. Ας ερθει ενας κυριος να κανει μια σοβαρη δουλεια γιατι βαρεθηκα να τον σφαλιαρωνω το ΒΛΑΚΑ.

    Η αρσεναλ ειναι εξαλου η ΜΟΝΗ ΟΜΑΔΑ που παιζει μπαλλα απεναντι στη Μπαρτσα και γι αυτο μας εχει δωσει απιθανες ματσαρες οπως εκεινο το 2-2 πριν 2 χρονια στο Λονδινο. Respect λοιπον στον Βενγκερ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΠΑ ΑΚΟΜΑ στο ΝΟΥΜΕΡΟ να τελειωνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς Dimi: Βεβαια για να λεει η Κατσελαινα οτι το διαβασε 3 ωρες,πολυ απλα καταλαβαινει κανεις οτι δεν εριξε ουτε ματια.

    Ο δε αλλος, ο μουνοδουλος που θελει να πιασει και τους κλεφτες,ο Κλουζοχοιδης,προτιμησε την αλλη απολογητικη οδο.Αυτην του βλακος.
    Ακομα και στα διακαστηρια,θα εχει την διαφορετικη του μεταχειρηση-ω μη γεννητω.

    Αλλο να λες "το διαβασα και το ψηφισα" και αλλο "το ψηφισα μεν αλλα δεν το διαβασα"

    Ειναι σαν τον "ειλικρινη" μαθητη που περιμενει κατι καλυτερο απο το "0", αφου παραδεχεται μεν οτι δεν ανοιξε βιβλιο αλλα και δεν προτιμησε να κανει σκονακι. Τιμια πραγματα.

    Μιλαμε για πολυ μαλακα. Αυτουνου το κεφαλι, μεσα, πρεπει να ειναι γεματο μουνοτριχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2012 17:07

    ΦΡΣΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟ:
    «Το πιο αντρίκειο είναι οι μέτοχοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να πληρώσει ο καθένας αυτό που του αναλογεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικολαϊδης και πρόσθεσε: «27 εκατ. ευρώ ήταν. 27 να μείνουν. Ο κ. Παππάς είπε ότι δωρίζει τις μετοχές του και φεύγει. Πώς φεύγεις; Ένα πράγμα δεν αλλάζουν. Οι αριθμοί. Τα χρέη είναι πάρα πολλά. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.Εγώ έβαλα 2 εκατ. ευρώ. Αν έχω χρέη παραπάνω να τα βάλω. Ο καθένας να πληρώσει αυτό που του αναλογεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο».

    Ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, όμως, δεν έμεινε μόνο σ' αυτά. «Θα είμαι στα Σπάτα την Κυριακή! Δεν νοιώθω πολύ καλά, όμως νοιώθω υποχρέωση να είμαι», είπε για το πολυαναμενόμενο ραντεβού που γίνεται με πρωτοβουλία του Μιχάλη Τροχανά. «Η ΑΕΚ είναι σε πολύ κρίσιμη στιγμή, ο καθένας για το λόγο που θα είμαι εκεί, μπορεί να σκεφτεί ότι θέλει.Διάβασα, περίπου, το σχέδιο του κ. Τροχανά. Δεν νομίζω ότι είναι λύση», σχολίασε ο Νικολαϊδης.... «Δεν είναι σωστό να μπαίνουν όλοι οι μέτοχοι το ίδιο μερίδιο ευθύνες, ο καθένας έχει την ευθύνη του. Ανέλαβα την ΑΕΚ με 27 εκατ. ευρώ άνοιγμα», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Ας φύγουν, ας τη δώσουν στους Supporters με 27 εκατ. ευρώ. Μιλάω για συνολικά χρέη της ΑΕΚ. Έτσι, τουλάχιστον, αν ήμουν εγώ και "έτρεχα" την ΑΕΚ θα έφευγα και θα κοιμόμουν ήσυχος. Θα έφευγα χωρίς να δημιουργήσω προβλήματα.Μπορεί και τώρα κάποιος να ενδιαφέρεται. Δεν είναι απαγορευτικά τα νούμερα για μία ομάδα σαν την ΑΕΚ. Το θεωρώ όμως δίκαιο να γίνει έτσι»....
    Μάλισταααααααα. Τελικά μετά από 4 χρόνια που έφυγες γκοντό, επειδή και καλά ο γίγαντας λαός, ναι αυτός που επικαλείστε να πληρώσει τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΜΕΝΑ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΑ 80.000 ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΡΙΜΠΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ 25.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, και ήταν αχάριστος που έβριζε το μαλάκα το σουηδό διότι πανηγύριζε ισοφάριση με τον Αστέρα (ΚΑΙ ΚΑΛΑ....), μας λες το αυτονόητο. Money talks and bullshit walks, που λέει και ο φίλος σου. Εμπρος, πάρε και το υπόλοιπο παρεάκι και ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ. Και μη φοβάστε για εμάς τους υπόλοιπους. Θα βρούμε το δρόμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εχει δικιο. ΠληρωΣΤΕ για να ΕΙΣΤΕ εναξει.
    (εννοντας ασφαλως οτι εκεινος ηταν ο μοναδικος που φευγοντας αποκομισε μεν εμπειριες,αλλα δεν αφησε δικα του χρεη.)
    Τωρα θα τον ακουν αυτοι οι οποιοι απο βλακεια ενεπλακησαν μαζι του,αυτον ο οποιος πηδηξε πρωτος απ'το καραβι και θα μουτζωνονται ενας-ενας.
    Θα τον ακουει ο Παπας να λεει "Πως φευγεις κυριε; Που πας;" και θα βγαζει καντιλες.

    Δηλαδη αν υποθεσουμε οτι ο κοντος χρωσταγε 2-3-5 εκατομμυρια, θα την εκανε αυτην την "αντρικια" δηλωση; Ασφαλως και οχι.
    Τι να ελεγε δηλαδη; Μη τα πληρωνετε,αφηστε θα τα πληρωσω εγω;

    Και εγω λοιπον-οπως και αρκετοι απο εδω μεσα- εις μιαν ετι φοραν φερομαστε "αντρικια" και σας λεμε: ΠληρωΣΤΕ.

    Σιγα την καλτσοδετα ρε κοντε.

    "τι θα γινει την επομενη μερα στην ΑΕΚ,εστω και αν πληρωσουν τα χρεη τους" τον ρωτησανε τα ξαδερφια του εκει στην Νοβα.
    "τι να σας πω. Δεν ξευρω" απηντησε το παγωνι.

    Οπως ακριβως εφυγες εσυ πρωτος-πρωτος,ετσι εφυγαν και αυτοι,μεγαλε.
    Τουλαχιστον εκεινοι αφησαν χρεη δικα τους.Πραγμα το οποιο σημαινει-οπως σωστα ειπες,-αποτυπωνονται σε νουμερα και παραμενουν εκει.

    ΤΑ δικα σου τα χρωστια απο τους πειραματισμους και τις Ναπολεοντιες επιχειρηματικα συμπεριφορες,ποιος θα τα πληρωσει;
    Ποιος ειναι ο ηθικος αυτουργος των χρεων και της καταντιας; Ο Νοτιας απ'την Αμερικη, η ο Παπας απο το σπιτι του,η ο Χατζιωαννου που εφυγε κυριος, η ο Κουλης και ο Τροχανας που ειχαν απο 3 μετοχες ο καθενας;

    Ποιος ασκουσε διοικηση; Ο Γκικας;Η εγω;

    Εαν ηταν δυνατον να αποδωθουν ποινικες ευθυνες για στραπατσαρισμα, ποιον νομιζεις οτι θα καλουσαν πρωτο οι εισαγγελεις; Τον Δ.Χ. η τον Κανελοπουλο;
    Εσενα χρυσο μου παιδι,σκατοκεφαλο θα καλουσαν και σε εσενα θα αποδιδονταν οι βαρυτερες ευθυνες.

    Ολα αυτα σε εναν μαγικο κοσμο βεβαια.
    Τωρα,δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.
    Τους ενεπλεξες στην περιπετεια,(καλα να παθουν)τους μπουρδουκλωσες,τους φουσκωσες τα μυαλα και τους λογαριασμους,εριξες το καραβι στα βραχια και πηδηξες σαν τον καπετανιο του concordia στη λεμβο.
    Το μουνι σερνει καραβι. Και δικεφαλο μαλιστα καμια φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να ξεκαθαρισουμε τον κυριο λογο για τον οποιον δεν ευρισκεται επενδυτης,αγοραστης της προκοπης για την ΑΕΚ
    Και αυτος ειναι ενας: ΚΡΥΦΑ ΧΡΕΗ.
    Τα βιβλια της ΑΕΚ ειναι σαν τον τσελεμεντε. Σαν ενα διαφημιστικο φυλλαδιο πιτσαριας.Σαν μια στηλη με αστρολογικα θεματα σε μια εφημεριδα.
    Δεν αντιπροσωπευουν τιποτα. Ουτε μια αληθεια.
    Ειναι ολα τοσο λειψα,τοσο μπερδεμενα και τοσο υποπτα,που κανουν "κρα".
    Το "η τρελος η λαμογιο" ειναι μια απολυτη πραγματικοτητα.
    Αυτον τον καιρο ως γνωστον,τα λαμογια κρυβονται.
    Οι τρελοι ειναι στο Δρομοκαιτειο.
    Αρα, τι μενει; Να βρεθει ενας μαλακας. Ενα ψωνιο. Ενας πυροβολημενος.
    Μαλακες υπαρχουν πολλοι βεβαια,αλλα ειναι απενταροι.
    Αρα; Αρα γαματα με κεφαλαια γραμματα.

    Ο μοχλος επανεκινησης της μεγαλης τροχαλιας που λεγεται κοσμος,μπορει να βρεθει μονο μεσα απο ενα προσωπο το οποιο θα μπορουσε να αφυπνησει,να εγειρει αυτην την πραγματικη και ρεαλιστικη ωθηση,την οποια ο κοσμος μπορει να δωσει.
    Αυτο ισχυει σε καθε ομαδα. Εχεις κοσμο; Ζεις. Δεν εχεις; Απεθανες.
    Και η ΑΕΚ εχει. Και αναλογικα,πολυ.

    Μονο που ειναι αποθαρημενος,αποτραβηγμενος,αποστασιοποιημενος. Αλλα οχι ανυπαρκτος.
    Κανενας Θεοδωσιος και κανενας Βασιλειος και κανενας Βαλτασαρ,δεν μπορει να αφυπνησει την ωραια κοιμωμενη και να την επαναφερει στην εξεδρα,ωστε να ζωντανεψει το σπιτι.

    Η υπαρκτη-ακομα- λυση,ειναι μια και γνωστη.
    Και ειναι λυση οχι μονο για την ΑΕΚ,αφου μεσω αυτης θα σωσει το ονομα του και ο ιδιος. Οσα βιβλια και να εκδωθουν,οσες κλινες σε μοναστηρια και να φτιαχτουν, η μεγαλη εδρεωση του ονοματος θα συμβει μονο εαν αυτο κουβαλιθει μεσα στο χρονο πανω στον Δικεφαλο.
    Αυτο ειναι το μεγαλο εργο ζωης.
    Αν εχει σκοπο να τον θυμαται κανεις και μετα απο τα προσδοκομενα 15-20 χρονια.
    Ειναι συμφερον και των δυο δηλαδη να βρεθουν.

    Τελος παντων.
    Για την Κυριακη προβλεπω ξεκατινιασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χρηστο το γκοντο μιλησε για 27 λογιστικα υπολοιπο.
    Τα οποια 27 ΩΡΕ ΓΚΟΝΤΟ
    1) ηταν 18 + 9 της MS ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 27..
    2) Απο το 2004 εχουμε 2012. Ο διακανονισμος των 18 ηταν μεχρι το 2018. 15 χρονια δηλαδη. Τα 8 δηλαδη πανω απο τα μισα! εχουν περασει.
    Δηλαδη τα 18 πρεπει να ειναι 9 αντε 10. 8 χρονια ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ?

    Ποια 27 ρε γκοντο? Ενα δεκαρικο και αυτο πολυ σου λεω.

    Μην αρχισουμε και πιασουμε το εσοδων εξοδων το πραγματικο.
    Αυτο ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ οτι λειπουν 5εκκ ΜΑΥΡΑ γιατι ετσι γινωνται αυτες οι δουλειες...



    Ο παπατζης πριν κανα δεκαημερο μονο κερδοφορα δεν την εβγαλε...

    Χωρις παντα να μετρανε τα ΕΞΩΛΟΓΙΣΤΙΚΑ. πχ μια Empire..
    Αναφερω ετσι απλα ενα φεσακι της ταξεως των 7εκκ ευρω..

    Η να μην εχουν ΦΥΣΙΚΑ υπολογιστει τα 11εκκ του resort. HΔΗ TO 1+ EKK το χρωστα ο προεδρος μιας και δεν εχει δωσει μια..

    Να μαζεψουμε και αλλες οφειλες σε παικτες π.χ?
    Τα 250 του Μπλανκο ειναι καλα?Του Μαιστο?

    Εφοριες, προστιμα και μελλοντικα δεσμευμενα εσοδα να τα βαλουμε?

    Τα 6+2 που θελει το μαγαζι ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ?

    Τους παικτες το προπονητη και τους υπαλληλους να τους βαλουμε η οχι?

    Ετσι γρηγορα και απλα σου μαζεψα ενα ΟΜΟΡΦΟ 30αρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Ιανουαρίου, 2012 18:29

    Είναι πασιφανές ακόμα και στα μπαφιασμένα του γκετζετζόγλου, ή στον καζαμία, ότι το παρεάκι του 2004 είναι σε πόλεμο.
    Από τη μία οι αμέτοχοι που είναι "κουραζμένοι" και "βλάκες" και πληρώνουν τις μαλακίες των γάτων που πηδήξαν από την τρούπια βάρκα νωρίς. Φυσικά και αυτοί βρήκαν σωσίβιο στυλ φωτορεπόρτερς.
    Από την άλλη οι πορφυρογεννητοι. Ο γκοντό και τα τσουτσέκια του, που κάναν συμβόλαια 2+ μίλλιονς στον ταβερνιάρη της μαγιόρκα ή 1 μίλλιο στο σπυριάρη ή παρήγγειλαν τα 80.000 μπλουζάκια ρίμπο.
    Αμφότεροι έχουν ένα κοινό. Περιμένουν το γίγαντα λαό να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΖΜΕΝΑ ΤΟΥΣ. Και φυσικά έχουν τους έμμισθους αχυρανθρώπους ή τους ιμάμηδες με τις πιπίλες και τα αεκόμετρα να κάνουν τη βρωμοδουλειά.
    Αμ δε...ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΟΥΜΠΙΝΕΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ.
    Είναι ΚΑΤΑΝΤΙΑ να πρέπει να γράψει μυθιστόρημα ο τροχανάς για να μαζευτείτε σε ένα BBQ να κουβεντιάσετε αυτό που έπρεπε ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτα που εχει βαλει ο κοσμος,ειναι κατ'αναλογια τα 9/10 απο οτι εχουν βαλει ολοι εκεινοι μαζι
    Δεν ειναι μονο τα εισητηρια,(διαρκειας και μη)αλλα και ολες οι αλλες εισροες οι οποιες γινονται ελεω του κοσμου.(σπονσορες,τηλεοπτικα, μπουτικ κλπ)

    Τι ζητανε λοιπον απο τον κοσμο ξανα; Οτι ζητανε και οι αληταμπουρες της βουλης,που ενω ΕΚΕΙΝΟΙ ειναι που σε πηγαν στον πατο,ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ που σε καλουν να πληρωσεις ωστε να σε βγαλουν απο αυτον.
    Οι ιδιοι.
    Γινεται;
    Βρε δεν γαμιοσαστε και στη βουλη και στα Σπατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αντε ρε γιωργο κολογαυρε στο λιμανι
    και παρε και το χρηστο μαζι

    μονο ο αβραμιδας ειναι αεκ.

    και αυτος οταν δε μας τα χωνει. γιατι τοτε μεταμορφωνεται σε φιλο του πρακτορα και κολλητο του.

    E NA MH KANO KAI EGO MIA SOVARI KRITIKI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς ΚΑΖΑΜΙΑ

    Κύριε Καζαμία καλησπέρα.
    Με μεγάλη αγωνία περίμενα εδώ και καιρό σχόλιο σας. Με όλο τον σεβασμό θα ήθελα να σας πω τα παρακάτω:
    • Σας θεωρώ τον μεγαλύτερο παπαρολόχο του μπλογκ. Εχετε την ικανότητα με τον δικό σας μοναδικό τρόπο να γράφεται τέτοιες μαλακίες που μπροστά σας ο κος. Καστανίδης και Βενιζέλος μοιάζουν σαν μαθητούδια.
    • Από το γράψιμό σας μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι πρέπει να είστε πολύ σκατόψυχος διότι η εμπάθεια σας προς τον Στίβεν είναι ολοφάνερη.
    • Το γεγονός ότι πάντα γράφεται ανώνυμα μου δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να είστε δειλός άνθρωπος με πολλά κόμπλεξ.
    • Μου θυμίζετε τους ελληνες πολιτικούς που λένε λένε και αφήνουν δήθεν να υπονοηθεί ότι γνωρίζουν πολλά αλλά από τις πράξεις του είναι ολοφάνερο ότι τελικά δεν γνωρίζουν τίποτα.
    • Εχω την εντύπωση ότι πρέπει να είστε ευκατάστατος άνθρωπος που πνίγεται στην μοναξιά του και την απαλύνετε μέσω του μπλογκ του Στίβεν βγάζοντας χολή, κακία και ζήλεια.
    • Σας θεωρώ ανίκανο να έχετε το δικό σας μπλογκ και να φτάσετε στο σημείο να έχετε την αναγνωσιμότητα που έχει ο Στίβεν
    • Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι μπροστά στον Στίβεν που έχει το θάρρος να γράφει ΕΠΩΝΥΜΑ εσείς είστε ένα ανθρωπάκι φοβισμένο που ποτέ έστω και ΑΝΩΝΥΜΑ δεν μας γράψατε πως οραματιζόσαστε την ΑΕΚ μας.
    Για να συνοψίσω και να το πω με απλά ελληνικά, είσαι ένα καθίκι που πρέπει να σε δέρνει ο γκομενός σου καθημερινά και εσύ να του φωνάζεις κι’ άλλο αγάπη μου. Αντε τραβεστί και καλές πίπες αρχίδι.

    Πάντα με σεβασμό,
    Μπίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και ενω μπορει να αποτανθει προσωπικα στον Steven μεσω e-mail,παρ'ολα αυτα, μια χαρα κοινοποιει τις μπουρδολογιες του σε ενα κοινο "ομοιων χαρακτηρων" οπου "βριθει απο λαικους "ντε φο σελφ μειντ" (σου αρεσουν τα Αγγλογαλλικα μου ρε;)
    (Περα απο τον μονιμο ειρωνικο τονο. Και μονο "οπλο" του κομπλεξαρισμενου,ειναι η ειρωνια).

    Αρα μια χαρα παγωνι ειναι και τουτο που οταν δεν πετα κουτσουρα στο τζακι η στο κεφαλι του,αναλισκεται αφομειωμενος αναμεσα σε ψευτομαγκες με τρικυκλα και μας προκαλει με την πολυχρωμη φουντωτη ουρα του. (ως γνωστον τα παγωνια ηταν φυλακες σε κοτετσια κατα την Οθωμανικη Αυτοκρατορια.Κατι σαν τα σκυλια δηλαδη. Ενιοτε εμπαιναν και σε αυλες Αγαδων,αν ηταν πολυ πιστα και αποδοτικα)

    Που δεν τους αντεχει αλλα και δεν μπορει χωρις αυτους.
    Το να αποτινεσαι σε κατωτερους,οντας ενοχλητικη συνηθεια, θελει δυο πραγματα. Η μεγαλη ψυχη,η νοητικο διπολισμο.
    Ποιος ξερει αραγε τι συμβαινει στην ψυχη του δυστυχου. Πιθανον να του θυμιζουν τις σπιτικες στοφες. Δηλαδη τα παιδικα του χρονια,πριν ακομα μεταμορφωθει σε ενεργειακο επιτοιχιο τζακι.
    Τοτε που ετρωγε την φασουλαδα καυτη,η εψηνε τις φετες στο μαντεμι.
    Καλυτερα δεν ηταν ξυπολυτος στα χωματα; Τι τα θες τα χαλια;
    Να μπλεχτεις σε κανενα κροσι και να τσακιστεις;

    Ακου "Καζαμιας". Ουτε καν "Νοστραδαμος". Η "Ντα Βιντσι". Η "Παπαδακος" εστω βρε αδερφε.
    "Καζαμιας"; Αυτο το βιβλιο το λαδωμενο που ειναι διπλα απο τα πιατα,πανω στο ραφι;
    Μη το πεταξεις γιατι απο πισω εχει γραψει κατι συνταγες για λαλαγκια η γειτονισσα.
    Και εχει και το τηλεφωνο του κυρ Θυμιου,που εχει το καρβουνιαρικο στη γωνια.

    Αλαφροισκιωτε που θες και τζακια. Κοψε τα νυχια σου απ'τα ποδαρια πρωτα,πετατα στα κεραμιδια και κανε μια ευχη. "Θα την σκαπουλαρω το 2012";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία επαναρύθμισης χρεών προς την εφορία για να αυξηθούν οι δόσεις. Αν θέλαμε, παίρναμε φορολογική ενημερότητα"

    Eγω απο την αλλη αμα ηθελα θα εκανα δωρο το μεσι με τον τσαβι στην αεκ. ετσι για να μη βλπεω αλλο καφε και τσιπρα. αλλα δε θελω. αν ηθελα ομως, παρακαλανε τα παιδια

    επισης αν ηθελα θα ετρεχα στο gp στο monaco με zastava. δε θελω ομως..

    το μονο που σιγουρα θελω ειναι να βρεθει κανας τρελλαμενος και να σου δωσει ενα γερο μπερτακι ξυλο, μπας και ισιωσεις απο τα χαστουκια και σταματησεις να περνας το κοσμο για ηλιθιο..

    13.000 πηρες απο τη ξανθη? Πολλα ειναι. κανονικα επρεπε να δινεις οχι να παιρνεις.
    συνεχισε το ιδιο βιολι εσυ και τα αφεντικα σου και τα 13 χιλιαρικα θα σου φαινωνατι περιουσια

    οπως κακοφαινωνταν στην οργανωση ο φιλιππου αλλα τωρα στην Α2 ειναι μια χαρα παρκαρισμενοι με το κολο εξω. για να παρακαρουν τα ποδηλατα..

    ΥΓ 30 ατομα εχει διωξει απο το ροστερ ο μεγιστος. απο αυτα ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ λεει πουληθηκε ΕΝΑΣ (1) ποδοσφαιρηστης και εφερε 1,3 εκκ ευρω στα ταμεια.

    ΕΝΑΣ (1) απο τους ΤΡΙΑΝΤΑ (30). και δεν ντρεπεται να το λεει κιολας. θεωρει δε επιτυχια!!!!! το οτι εδιωξε τους αλλους τσαμπα...


    YΓ 2 http://www.gazzetta.gr/aek/article/item/260553-e-aletheia-gia-ta-oikonomika-tes-aek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Απο τη μια ειναι προσωπικο βεβαια, απο την αλλη μας αποκαλει ολους faux self made.

    Επειδη τυγχανω self made κ.Καζαμια (ακου καζαμια) και επ ουδενι faux μιας και οτι (λιγο η πολυ δεν εχει σημασια) υπαρχει στον πραγματικο κοσμο:

    εκανευρισαμε τον Πετρο? Τι μου λουτε. Να σιγκυνηθουμε η να φοβηθουμε?
    Ο πετρος γνωριζετε ΠΟΣΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ μας εχει προκαλεσει? Και αυτος και η αγαπητη μητηρ του που βγηκε να υπερασπιστει το καλοκαιρι τον μικρο πετρακη (κατα το πετρουλα) που 50-6- χρονων γαιδαρος εβαλε τη μαμα του να μας πει ποσο αγνο καλο και αεκαρας παιδι ειναι.

    αρχη μου ειναι να μην ανακατευω οικογενειες αλλα η μητηρ-πετρου ανακατεψε τα περιτωματα και αναστατωσε τα εντομα, κοινως στα σκατα καθεται η μυγα, για το γιοκα της.

    τοσο χαμηλα ουτε ο προεδρος-φωτορεπορτερ δεν εχει πεσει, να βαλει τη μαμα του!!! να μιλαει γι αυτον..

    τα πραγματικα μεγεθη που θα ασχοληθουν με την αεκ ειναι ο πετρος ο νικος ο σταυρος ο δημητρης ο θεμιστοκλης κλπ?
    γιατι, διορθωστε με αν κανω λαθος, αυτοι δεν ασχολουνται εκ του 2004 εως σημερα

    και απο οσο βλεπω μια χαρα εχει ελθει στα μετρα τους η ομαδα. διαφορετικα μετρα δεν γινεται να βγουν μιας και ειμαστε πλεον σε αυτο του νανου.

    ως τελευταιο καντε μας τη χαρη και συμμετεχετε ενεργα στην κουβεντα μας μαις και ειναι ακρως διασκεδαστικες αι παρεμβασεις σας.

    οπως ελεγε αλλωστε και ο μακαριτης (γνωριζετε ποιος) με την βοηθεια του θεου θα τους γαμησουμε τη παναγια..

    ιντι ΑΜΗΝ νταντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν ειναι καθολου προσωπικο Dimi.
    Αυτο ελεγα και πιο πανω. ΑΦου σχολιαζει δημοσια,δεν μπορει να επιλεγει τις απαντησεις που θα λαμβανει. Ας τις φαει στη μουρη.
    Αλλωστε αυτο επιζητα.
    Εσυ οταν εχεις μια διαφορα με καποιον, η μια διαφωνια,την λυνεις στην πλατεια;
    Ρε δωστε του να καταλαβει. Μη τον λυπαστε.
    Ειναι γερο τζακι.Φτιαγμενο απο τσιμεντολιθους.

    Οσο για τους "νεους που θα ερθουν" ειναι η γνωστοι,απο το 2004.

    Αυτες τις μαλακιες λενε και οι πολιτικαντιδες. "νεο μειγμα" και "ΠΑΣΟΚ plus" και "επανακαθορισμος απο την βαση" και αλλαξε ο Μανωλιως και εβαλε το βρακι του αλλιως. Δηλαδη το καφε μπροστα και το κιτρινο πισω.

    Μακαρι να βρεθουν 10 "πρωτα ονοματα". Αλλα που ειναι;
    Εκτος απο κατι παλαβιαριδες και εξωγιηνους, εχουν παρελασει ολες οι κατασκευαστικες και πετρελαικες εταιρειες.
    Οι μονες που δεν εχουν ακομα "δειξει ενδιαφερον" ειναι η οικογενεια Μπιν Λαντεν και η οικογενεια Γιουιν απο το "Νταλλας".

    Και δεν μας φαινεται παραξενο που δεν πλησιαζει κανεις. Ουτε και που αδυνατει ο δικηγορος του Παπα,αδυνατει να βρει καποιον. Λογικο ειναι αυτο και αναμενομενο.
    Η παραμυθα ομως,πειραζει. Το ψεμα. Το δουλεμα. Η καταχρηση του χρονου προς οφελος(;) των τιποτα.
    Αυτο ειναι που ενοχλει.

    Αντε με τους "ισχυρους" που μπλεξαμε. Τα στρουμφακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατα πληροφοριες,διεψευσε ο Κυριαζης οτι ειχε ουδεποτε επαφη με τον ψευτοθοδωρο Αδαμιδη.
    Το πιο συντομο ψεμα του ηταν αυτο.
    8 ωρες κρατησε.

    Αντε. Σειρα εχει η εταιρεια Stravogamen, του γνωστου στους δικους του κυκλους, Βρασιδα Βροντοψωλη.
    Κατοπιν παιρνει σειρα το παγοποιειο Arxidaklaaneen στο Ροβανιεμι.
    Μετα ενα κονσορτσιουμ Βεδουινων. Kolohaberalitaroum.
    Αγιος ο θεος,αγιος "ισχυρος"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πόσο δίνει να σκοράρει ο.... Πιντο;;;
    Χαχαχα
    Special φαπα μυρίζει πάλι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή