Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

                Τα έχουμε πει όλα. Γιατί λοιπόν η λύπη κι ο αλληλοσπαραγμός; Για το ηθικόν; Για το νόμιμον; Ελάτε ρε αδέρφια. Όλα πάνε κατά το σχέδιο, που δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα να πεταχτεί σαν πούτσα και κάποιος Τροχανάς και να μιλήσει για το αλογο που γούσταρε να πηδάει ο μέγας Αλέξανδρος. Υποθέτω κι εγώ τα ίδια γούστα θα είχα αν είχα πηδήξει όλη την Ελλάδα ή ξαφνικά βρισκόμουνα με όλον τον χάρτη της τότε γνωστής παντοκρατορίας. ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥΤΣΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ, ειδικά μαραμένες. ΤΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΕΣ;  ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΑ ΜΕΛΑΤΑ; Ε, ΒΑΡΕΘΗΚΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
               Ειδικά κι αν ήταν και είναι αυτοκρατόρισσα. Θαρθεί ο χαφιές, θαρθεί ο φίλος μου ο Τάκης, θαρθεί η ερασιτεχνική, ο Αθηνής που τον ξέχασε η τρελή η τροχανού και θα πάρει και το αεροπλάνο κι ο Νοτιάς. Που δεν πατάει ούτε για το σπάτο του. Θαρθεί ο Κασνακίδης, θαρθεί η ερασιτεχνική και θα θαρθεί φυσικά κι ο παπάρας που είναι παραιτημένος από την Ινγκλετέρα με τεράστια καριέρα για να σώσει την εταιρεία που λέγεται ΑΕΚ. Α, θαρθεί κι ο Κούλης, ΠΟΥ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΥΜΑ. Ακόμα δεν ξέρω αν θαρθεί ο Κουμπάρος, ο Μάγειρας, ο Χήνας κι όλοι οι λεφτάδες. Μπορεί και νάρθουν.
             Μια ερώτηση να κάνω: Όσοι και να έρθουν, όσοι και να πάΜε, ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ; ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ, αλλά η ΑΕΚ θέλει λεφτά. ΚΑΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ, ΘΑ ΠΑΕΙ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ; ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑΞΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ MORGAN ΤΑΔΕ. ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΤΕΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ; Στο σημείο αυτό κάνω παύση αφού μου ήρθε η φυσιολογική ανάγκη μου. Υποθέτω η ΑΕΚ να κάτσει στην θέση της. Για την επιβίωση της μιλάνε όλοι αυτοί αλλά και οι 600 χιλιάδες οικογένειες που θέλουν αλλά κάτι τις παραμποδίζει να βάλουν 3 χιλιάρικα σε 4 δόσεις αποκτώντας μοναδικό θυρεό αλλά και προσωπικό σλόγκαν. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ, αλλά για πραγματική άνοια.
             Σαν να μην ξέρουν την πραγματικότητα ή να θέλουν να την ντριπλάρουν. ΡΕ ΦΙΛΤΑΤΟΙ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΤΣΟΠΑΝΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑΣ, άντε κι επίπλαστος βάσει ΜΜΕ αφού αυτό πρεσβεύει η οργάνωση, ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Ποιόν να ακολουθήσει ο τίποτας; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ ή αυτόν που δεν μπορεί να πάρει τίτλο; Εδώ σοβαροί άνθρωποι αμφισβητούν τον Κωστένογλου που έδωσε μια ηρεμία και δουλεύει σε αυτές τις συνθήκες, χωρίς να προτείνουν τίποτα. Εδώ η δαφνοστεφανωμένη δεν μπορεί να καταλάβει αν έχει προπονητή ή manager.
              Αδέρφια, η ΑΕΚ τελείωσε ( και μακάρι να πέφτω έξω ). ΤΑ 80 ΜΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ. Άντε νάναι και 50 ή 40, με βάση τι μαλακίες που ακούγονται ή με βάση τις πολιτικές μπαρούφες για να μην υπάρχει πολιτικό κόστος. ΚΙ ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΠΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αν δεχτούμε οτι φέτος θα μείνει στην κατηγορία, ΚΙ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.
             Η λύση είναι μία: ΝΕΟ ΑΦΜ.ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ, ΤΟ ΕΔΩΣΕ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΥΘΥΝΟΙ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Η ΑΕΚ για κάποιους που ψάχνουν ηθική για την ιδέα επειδή ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
             ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΙΔΕΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ. ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, τα πάντα γίνονται στο όνομα της ιδέας.
             Τι ηθικό προσβάλεται; Ποιά διαπιστωμένη πρακτική, θα προσβάλει τον λαό;  ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΕΛΛΟΥ, γνωρίζοντας οτι τα έχει πάρει από τον Κωσκοτά κι οτι έφερε διάταξη για να παντρευτεί την πουτάνα του, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΛΕΞΕ; ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ που επικρατεί η ανηθικότητα; Ή μήπως πιστεύει κάποιος οτι τα παιχνίδια παίζονται τυχαία; ΑΛΗΘΕΙΑ, ο Μαρινάκης - που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση - δεν θέλει κάποιον αντίπαλο στο πρωτάθλημα; Τι, επειδή σκούζει ο Θεοδωρίδης; Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟ; Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ; ΤΥΧΑΙΑ ΕΦΑΓΕ ΞΥΛΟ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΕΙ;
                 ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΦΠ ΧΩΡΙΣ ΠΑΟ; ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ. ΠΟΥ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ; ΕΛΑΤΕ. Ο ΡΟΥΒΑΣ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΖΥΓΟΥΛΗ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΟΥΒΙΤΣΕΣ.
                     ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.   ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.        

11 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2012 00:37

    Έτσι είναι. Αφού η ΑΕΚ ξέπεσε σε λαμόγια και λουμπίνες, που να μαζέψει ο γίγαντας λαός 80-100 μύρια? Δε μπάει να βάλει 10 οικόσημα ο καθείς, ως και στη χέστρα να έχουμε πάνω από το καζανάκι το δικέφαλο με την αφιέρωση "από τον μη υπάρχοντα τέως πρόεδρο στο χρυσό μαλάκα με εκτίμηση", αφού να πληρώνεις τα σπασμένα άλλων, ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ. Δηλαδή γίγαντας λαός.
    Θα μαζευτούν λοιπόν και θα καταλήξουν ότιιιιιιιιιιιιι το βρήκα! Ο γίγαντας λαός της ΑΕΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα μπορεί να εκφραστεί και να διοικήσει την ομάδα, αφού πρώτα πληρώσει τα σπασμένα. Α ναι, και ο μελισσανίδης πρέπει να δείξει ανωτερότητα και να πληρώσει κι αυτός τα 80.000 μπλουζάκια ρίμπο, το φερέρ, το δώνη και τους μανατζαραίους για τις 100 μεταγγραφές που κάναμε.
    Μαγικό σχέδιο, ούτε ο γκετζετζόγλου και τα "πάμε αεκάρα μου-ναβουχοδονόσωρ 21R ορίτσιναλ κάτω σεργούλας σας ξύνει ο ηγέτης ρε" καμένα δεν το χάφτουν πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τη κυριακη θα πεσει χοντρο χαβαλο
    θα μαζευτουν ολοι οι επιτυχημενοι απο τον αθηνη μεχρι το κουλη να μας σωσουν απο το κακο που μας βρηκε και που φυσικα αυτοι δεν εχουν ιδεα απο που ηρθε...

    απο κοντα και ο αρχηγος της μπιχλας, ο βρωμιαρης, ο ανεπαγγελτος οπαδος με ΑΦΜ, μπας και πεσει κανα ψιλο και δεν προλαβει να βουτηξει το δεκαρικο...
    ο εχων λογο και χερουκλα απλωμενη μονιμα.

    που μαζι με τους αλλους θα παραστει ως τι?

    ως ... επενδυτης? Γιατι ειχα την εντυπωση οτι η μαζωξη του τρελλου, ειχε σκοπο να μαζευτουν λεφτα για την ΑΕΚ
    Για να δωσουμε δηλαδη οχι για να παρουμε.

    ο βρωμηλος παει για να δωσει???

    η για να ριξει νεα ομιλια για μια νεα αρχη? γιατι εγω τον θυμαμαι πριν μερικους μηνες διπλα σε αυτους που σημερα λεει οτι μας κατεστρεψαν να βγαινει στα πανελ, να στηριζει και να παροτρυνει να τους στηριξουμε. λαθος κανω?

    πιο πριν βεβαια τους ελεγε αδελφες. λιγο πιο πριν οταν εγινε εστω ενα υποτυποδες συλλαλητηριο ηταν ο μονος που δεν βρηκε 'χρονο' να εμφανιστει..ειχε μπλεχτει με τα μνημονια.

    στο ψητο: αυτος οι αυτοι που μπορουν-θελουν η αντεχουν να δωσουν θα πανε? και αν πανε υπαρχει διαθεση να βρεθει μια λυση η παμε για να πιουμε ενα drink?

    η μηπως πιστευει κανενας αφελης οτι- εστω κ γι αυτους που θα εμφανιστουν- δεν θα εχει γινει κουβεντα πιο πριν?

    δε λεω για σενα ρε ΗΛΙΘΙΕ ΚΙΑΤΟ μιλαω για ανθρωπους που δεν εχουν IQ-ΡΑΔΙΚΙΟΥ. εσυ εισαι σε αλλη κατηγορια, περιμενεις να κλασει ο αρχηγος για να πεις οτι κατι εγινε.

    οσο βλεπω να σκανε προσφυγες και να γινεται ο χαμος, δεν πιστευω καν οτι πανε για καποιο λογο εστω και τα λαμογια που θα εμφανιστουν.

    παμε μια βολτα να μη λενε οτι δεν προσπαθησαμε αλλα τελικα η συναντηση θα βγει ακαρπη..
    η θα δωσουμε ενα νεο ραντεβου σε 15-20 μερες να κανουμε αλλο ενα γυρο πιτα να δουμε τι φταει και τι πρεπει να γινει

    λες και το γκοντο που ηταν 4.5 χρονια προεδρος και το αγαμιδι που ειναι 2 δεν ξερουν τι φταει.
    λες και χρειαζεται πυρινικη φυσικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαι για να παμε σε αντιστοιχα ηλθια θεματα: special one..

    Κραξιμο απο ΟΛΟΥΣ τους ισπανους παικτες τρωει ο special.
    Ρεαλ ειμαστε ειπαν
    δε γινεται να παιζουμε ταμπουρι ειπαν
    εδω δεν ειναι ιντερ να παιζουμε 11 στη μεγαλη περιοχη ειπαν
    μας εχουν τρελανει στη φαπα τα κοντα, ειπαν
    πεπε και κλωτσοπατιναδες δεν τα κανουν ουτε οι μαλαγες ειπαν

    με μπροσταρη τον Ραμος που τα εχωσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ. ασφαλως οχι μονος του. ειχε παρει αδεια πριν την ανταρσια

    γιατι ακουστηκαν και αλλα.
    οτι εχεις ξοδεψει 2 καραβια λεφτα
    οτι δεν γινεται να μην ανεβαζεις ενα παικτη απο τις ακαδημιες και να αγοραζεις μονο κατι πεπε, καρβαλιους κλπ χαβαλους

    και συνεφιασε ο καλος μου ο special.

    θα φυγω λεει το καλοκαιρι.

    οχι ρε special ΝΟΥΜΕΡΟ μη μας το κανεις αυτο. και εμεις με ποιον θα γελαμε?

    ποιος θα μας λεει τα γραφικα με διαιτησιες οταν ειναι 2 χρονια στη φαπα?
    ποιος θα τρωει το ταληρο και θα πηγαινει να βγαλει το ματι του αντιπαλου βοηθου προπονητη?
    ποιος θα ειναι ο special ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ στην ομαδα των χαφιεδων του φρανκο?

    προβλεπω τον επομενο σταθμο το εταιρο σιχαμα την ομαδα του Καρικ του Φλετσερ και του Γου-Ρουνει. μονο μη ξεχασεις το καρβαλιο και τον πεπε με τον μαρσελο
    κριμα τετοιες παικτουρες να χαραμιζωνται

    οσο για τη Ρεαλ? Υπαρχει ελπιδα.

    ο πατερ ετσι οπως παει το πραγμα ελευθερος θα μεινει. μονο να βιαστουν γιατι κατι ακουγεται για τον ΑΕΤΟ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

    Που λογω ονοματος ενα προβαδισμα το εχει. ασε που θα εχουμε και ωωωμμμμ αγιασμο αφθονο και εικονες να κρεμαμε πανω απο τις φανελες στα αποδυτηρια ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ απο τη πηγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2012 14:25

    "Πάγωσε ο οντότητας"...αυτό μας είπε ο μΠΑτΣΟΚος χασοδίκης...τι ήταν ρε φίλε και πάγωσε δηλαδή ή οντότητα? Παγωτό χωνάκι? Ο frosty the snowman? Το γιέτι των Ιμαλαϊων? Οντότητας-ινουίτ (και ουχί καμηλιέρης?)? Φιλέτο κόντρα μοσχάρι αργεντινής κατεψυγμένο? Αρακάς μπαρμπαστάθη?
    Ε ρε σώωωωωωωωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παει και ο Καλα.

    Καλα δε χασαμε και κανα σοβαρο. Ενα Σαριεγκι νεας κοπης ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣΑΚΙ το τσαφ-γκολ ΤΟ ΕΧΕΙ στο μενου.
    Το θεμα ειναι αλλου:
    Ποιος θα παιξει σε λιγο?

    Εγω ελεγα για 15 μερες αλλα βλεπω αποστολη να μη βγαζει ο δικος μας special one ουτε με το Μπαοκ.

    Γιατι αμα σου την εχουν κανει 4-5 σε 2 μερες στη βδομαδα να μην ειναι 6-7?

    Και μη πεταχτει κανενας εξυπνος να πει οτι δεν εχουν φυγει ακομη.
    Εκτος αν βαλουμε παικτες να παιξουν ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ η εχουν ζητησει επισημα να φυγουν.

    Οποτε για αμυνα προτεινω στον πατερ-special να κατεβασει Βαιο-φουλη στα ακρα να δουμε ενδοξες μερες, θειο (για να μην αλλαζουμε και φανελα) Δελλα που ειναι ηλικιακα οκ με λιμπερο κανα ιτζογλου-παπαιωανου (το γυφτακι)

    Ρε προεδρε να καναμε κανα τηλεφωνο στο γκαμαρα και στον οκο?

    το μονο σιγουρο ειναι ακομη και τωρα απο κατι σμαρι και κατι τσιπρες 100 κιλα μπαλλα παραπανω ξερουν.
    ενα ημιχρονο να παιξουν ο καθενας μια χαρα θα παμε για το γκολ και μετα φουλ αμυνα.

    Ασε που μπορει να ακουσουμε παλι τον οκο να λεει το μυθικο πια: αι γαμησου κατσε κατω ρε μαλακα, στο προπονητη.

    Τοτε που ειχε σηκωθει να μιλησει και να δωσει οδηγιες ο .. πριγκηπας σε εναν απο τους μεγαλυτερους μπαλαδορους της Ευρωπης.

    Και απο τη μια εβαλε τα γελια ολη η 18 και απο την αλλη λουφαξε ο αλλος και δεν ξανασηκωθηκε..

    Ωραιες εποχες..

    @ Γιωργο, φιλε ο οντοτητας ειναι ο Bigfoot. Επελεξε να εμφανιστει μεσω του Βλαχου (ονομα και πραμα) αλλα τελικα αποφασισε να επιστρεψει στα ανεξερευνητα δαση οπου και ζει μονιμα, μιας και δεν αντεξε ουε αυτος τοσο σωτο απο την ΓΣ τον προεδρο και τους μετοχους.

    Μετα το τερας του Λοχ Νες, και τον Tasmanian devil αλλη μια οντοτητα αποσυρεται για το Δελτα του Κενταυρου προς αναζητησ των... μετοχων.

    Κριμα και ειχα πραγματικα πιστεψει το προεδρο..

    Αμα μαζευτει η οργανωση με σεσουαρ και πλακωσει τον οντοτητα μηπως ξεπαγωσει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2012 17:02

    Μπορεί να τον xynei η ορίτζιναλ για να ζεσταθεί κι αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pou na zestathei o ontotitas re gamwta... akouei tis kryades tou gavrodimi kai exei ksepagiasei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανωνυμε

    Τραβα να κανεις μια κολοτουμπα ακομη και αποφασιστε με ποιον εισαστε και τι γνωμη εχετε.

    Και προσεχε μονο απο τις πολλες τουμπες μη παθετε τιποτα.

    Γιατι μια υπογραφετε μνημονια, μια τον λετε αδελφη, μια τον στηριζετε στις ΓΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΛΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ (αυτο ψηφισε ο αρχηγος σου ηλιθιε- οτι ολα εγιναν καλα...), μια του λετε να παραιτηθει και μια πατε στις παρουσιασεις αγκαλιτσα ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΩΜΑΤΕΜΠΟΡΑ μαζι.

    Το μονο ΜΟΝΙΜΟ ειναι το απλωμενο χερι του ζητιανου..
    Αυτο δεν το μαζευετε με τιποτα.

    Οσο για τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ Μελισσανιδη, ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, προσεχε μην αρχισεις και εκει τις τουμπες και τα κολογλυψιματα.
    Γιατι μεχρι τωρα ειναι γατακι, λαμογιο κλπ.

    Αλλιως γιατι δεν πας στο Ζουπα και στο ανθρωπο σας να σε βοηθησει?

    Αιντε βλακα που ουτε εσυ δε ξερεις τι να υποστηριξεις.

    ΜΠΕΕ ΡΕ ΓΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2012 19:09

    Δόξα σοι Γιαχβε! Μένει το γυφτάκι. Πάνω απ' όλα ΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ. Τώρα νοιώθω ότι η αριστερή μας πλευρά θα έχει το ρομπέρτο κάρλος της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. vouvale vouvale se parakalw,pare kai to DIMI ston olympiako hey!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΕΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΓΑΒΡΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΣΥΝΕΛΘΕ ΑΒΡΑΜΙΔΑ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή