Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ

           Πραγματικά μπορεί να σε κάνει πουτάνα το ποδόσφαιρο. Η πόρνη η μπάλα, κατά Όσιμ. Να βλέπω της πλάκας τις ομάδες της Δράμας αλλά και της Ξάνθης, με βάση την απόδοση κόντρα στην ΑΕΚ - τώρα κοντά - και μετά να κοιτάω την δαφνοστεφανωμένη να χάνει τους ίδιους βαθμούς. Να τρίβω τα μάτια μου και να μην πιστεύω πλέον οτι ξέρω μια στοιχειώδη μπάλα. Και νάχω και τον αδερφό Dimi, που έχει βάλει βαθμούς δυσκολίας στα παιχνίδια - ορθότατα - και να έχει στοχοποιημένο τον Κωστένογλου που κάνει μαλακίες.
          Και νάχει βαλθεί ο Βαλβέρδε και ο Μαρινάκης να τον διαψεύσουν λες και είναι μαζί μου. Φοβερά πράματα. Που τολμώ να πω, ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕΚ ( στο τραίνο της μεγάλης φυγής ) ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ. ΟΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ, που κανένας δεν ήξερε τι του γινόταν μέσα στην ομάδα αλλά και κανείς πλην οργάνωσης ήξερε τι έβλεπε από την κερκίδα. Που απλά αν η ΑΕΚ είχε λεφτά και στοιχειωδώς πρόεδρο και κάποια υποστήριξη από τα θεσμικά όργανα, με αυτό το ρόστερ, δεν ξέρω κι εγώ τι θα βλέπαμε.
          Αλλά δεν χρειάζεται να πάμε υποθετικά. Budgetαρίστικα. Μπορούμε και να πάμε απολογιστικά με τα μέχρι σήμερα. Δεν είναι και τόσο φόβητρο οι αντίπαλοι. Ούτε κι έχει μεγάλη σημασία οτι το ρόστερ τους είναι πληρωμένο κι έχουν όλες τις ανέσεις να ενισχυθούν κι άλλο. Απλά ακολουθούν τους κανόνες της Ελλάδας για την ύπαρξη τους. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ που τρίζουν τα δόντια σε κάτι παικτάκια που αν ήταν μίνιμουμ δοσμένα στο επάγγελμα τους, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ. ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ που ο ηγέτης της κάθαρσης ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ απλά συντηρούσε κι αυτός όσο μπορούσε την οικονομική ηθική.
        ΔΙΟΤΙ Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ και καλά κάνει. ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΕΙΣΑΙ Η ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ; Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ, τι στο διάολο είσαι; ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΙΠΕ " ΝΑΙ " ΣΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ για το BBQ . ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΟΠΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ.
           Δεν είναι όμως εκεί το θέμα μου. ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ Ή ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΠΟΥ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ή απατεώνων που κάποια ΕΕΑ, ΔΕΑΒ ή ----- ( βάλτε ό,τι αρχικά θέλετε ) ψάχνουν τους πάντες και τα πάντα αλλά είχαν ακόμα κι αυτά τα πανθελληνίως γνωστά λαμόγια ( Μπέος, Ψωμίαδης κλπ ) ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ. Αλλά σήμερα ξέχασα. Ο νομάρχης Μακεδονίας ( ξανά Ψωμιάδης ) αλλά κι ο δήμαρχος Σαλονίκης, διώκονται για φυλακή μίνιμουμ. Ό Άρειος Πάγος στέλνει στην βουλή πρωθυπουργό και υπουργό εν ενεργεία για ειδικά δικαστήρια και ταυτόχρονα ο αρχηγός του Άγιου Όρους είναι μέσα και απειλεί για πόλεμο σαν προφητεία, ενώ τα υποβρύχια γέρνουν κι όσοι συλλαμβάνονται στην συμπρωτεύουσα ΉΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΙ.
         Και τι είναι η χώρα; Πρακτικά ολυμπιακοί και σοσιαλιστές. Και τι γίνεται τώρα; Τι να πουν τα παιδιά αύριο στο σχολείο όταν γκελάρεις ενώ είσαι τόσο πετυχημένος στα πλοία αλλά τόσο αποτυχημένος στο χόμπυ σου; ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΑΕΚ; ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΓΑΜΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΜΥΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ, αλλά αυτά τα λέω για μας.
        Ναι αδέρφια. ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. Τίποτα δεν χρειάζεται στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει αντίπαλος. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ είναι πιο σοβαρός όχι από τον Χιμένεθ ή τον Βαλβέρδε απλά, ΑΛΛΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Η εσωστρέφεια μας πάει πίσω. ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΦΙΕΣ που συσπείρωσε. ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ. Και δεν κάνω καμία πλάκα. Είναι διότι θεωρώ οτι όλα τα συστήματα πριν βγουν στην κοινωνία, πρώτα περνούν από τον στρατό. Σαν πείραμα. Είναι διότι πιστεύω οτι το ποδόσφαιρο είναι ζωή που προηγείται της κοινωνίας. Ξέρω είναι ακραίο αυτό που λέω. Αλλά για σκεφθείτε το απλό: Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ή ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΠΡΩΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ; Ο ΟΣΦΠ Η Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ, δηλαδή μέσω της πολιτικής. Μαλάκας ήταν ο Σωκράτης; Είχε μαζί του το 30% των μαλακών που ψηφίζουν και γάμησε τα πάντα. Ποιός ήταν ο μεγαλύτερος μαλάκας; Μα γνωρίζω οτι ήταν το λοιπό 70%. ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ " η λευκή καμόρα " πιάσθηκε. Ναι; ΑΛΉΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥ ΣΔΟΕ, δεν ήταν ο κομματάρχης του Βενιζέλου; Οι οικονομικοί εισαγγελείς γιατί παραιτήθηκαν;
            Τώρα μας νοιάζει αν θα αλλάξει η ΑΕΚ ΑΦΜ. Ε, αφού τα έχουμε όλα λυμένα, να μην ασχοληθούμε και με τις διαδικασίες; Είναι σαν την ώρα του πολέμου, που όταν πασχίζεις για την επιβίωση, σκέφτεσαι αν αύριο θα σε κυνηγήσουν για εγκλήματα πολέμου. Την ώρα που μπουκάρει ο κλέφτης στο σπίτι σου, σκέφτεσαι αν έχεις δηλώσει την καραμπίνα με την οποία εκτελείς τον κλέφτη ή αν αύριο θα σε τρέχει το δικαστήριο που έπρεπε να κάνεις την κότα μπροστά στην παραβίαση του οικογενειακού άσυλου. ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ; Αν δεν υπάρχει το δεύτερο, υπάρχει το πρώτο;
         ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ 80 ΜΥΡΙΑ ΧΡΕΟΣ ( τα έχουμε πει, 100 είναι ), λέτε να μην υπήρχε επενδυτής ( τι γελοία λέξη ); ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΜΠΟΥΡΔΕΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, πάντα - ανά τους αιώνες των αιώνων - ΛΑΜΟΓΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΡΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΡΕΗ, εκτός αν είναι τόσα που τα έχει. ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ. Ή Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Ή ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Ή ΤΑ ΜΜΕ Ή ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΠΙΖΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
              Το πούστικο έχει πιο μεγάλη αξία στο ποδόσφαιρο. Είναι σαν το κέρατο. Αν μπορείς να γαμήσεις τον αντίπαλο, βρε δε πα να γαμηθεί το ποδόσφαιρο; Κι οι οργανώσεις τι θέλουν; Μόνο κούπες. Τι, Άγγλοι θα γίνουμε τώρα; Ρε Έλληνες. Που το κρατήσαμε το αρχαίο. Ποιό; Ελάτε ρε παιδιά. Τον Ρουβά έχουμε ακόμα πρότυπο. Μια ζωή την Ζυγούλη ήθελε. Ανδρώθηκε απλά με τον Ψινάκη. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ. Ο ΜΗΔΕΝ ,Ο ΤΙΠΟΤΑΣ, Ο ΦΕΡΕΤΗΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ; οποία επιτυχία. ΣΚΙΣΑΤΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΦΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΡΕΣ ΕΙΣΤΕ. ΟΥΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΠΛΕΟΝ.

23 σχόλια:

  1. Φιλε steven
    Το ότι ο άλλος κοιμάται όρθιος δεν κάνει τον πατέρ προπονητη
    ΟΥΤΕ το ότι κάποιος ντιογο (αλήθεια τι όνειρο είδε; ) δεν μπορει να τσουλησει τη μπαλλα στα δίχτυα αθωωνει κάποιον.
    Θα μου πεις σκατα είναι κ αυτοί
    Και συμφωνώ με αυτα που λες
    ΑλλΑ επειδη είναι αυτοι πρέπει να είμαστε κ εμείς ;;
    Και φυσικα ο φέρερ κουβαλησει τον ντελιμπασιτς και ο Μανώλης δεν ήξερε κάποιον βάργκας που έπαιζε σε μια μποκα

    Κοιτάμε προς τα κάτω ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2012 00:06

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ...κλασικός ΠΑΤΟΣ ΦΑΡΔΥΣ ΣΑ ΠΙΑΤΕΛΑ η βαζέλα, και ο σάββας να κλαίγεται ότι τους...κυνηγάει το κατεστημένο που δεν έβαλε το δυναμόμετρο ο κωνσταντινέας να τους δώσει μπενάλτι στο 92 μπας και πάρουν το βαθμό...
    Σε κάνει να απορείς πως αφού πρώτα το αποκαλεί ανύπαρκτο το ακτεστημένο, μετά λέει ότι τον κυνηγάει. Κάτι σαν τα υποχθόνια όντα του Λιακό, που ακόμα τα ψάχνουμε, αλλά ακόμα μας κατατρέχουν.
    Τέσπα, τουλάχιστον δεν φταίνε οι οβραίοι ΚΑΙ γι' αυτό.
    Πάντως συμφωνώ με το steven, το βαγγέλα τον έχουνε πιάσει κώτσο και τα έχει πάρει στην κράνα. Μεγάλος προπονητής ΚΑΙ αυτόθ ο ιθπανόθ...

    Όσον αφορά τα δικά μας χάλια, εγώ συμφωνώ με το Χρήστο. Στη συνάντηση αυτή ΔΕΝ πρέπει να πάει ο πόντιος. Δουλειά του μπουλουκιού του 2004 είναι να μαζευτούν, να αφαιρεσουν από τα 100 τα 17. Πες από τα 80, μένουν 63. Και μετα πολλαπλασιάζουν με το ποσοστό του καθενός πριν αρχίσουν...οι δωρεές στην ερασιτεχνική, οι αποχωρήσεις, οι "μεταβιβάσεις" στους φωτορεπόρτερς, οι μετατροπές σε "ανενεργές" μετοχές. Βγαίνει το κουστούμι και πλερώ έκαστος τα αναλογούντα. Ενόσο βγαίνει το κουστουμάκι, στο δωμάτιο είναι ΜΟΝΟ οι μέτοχοι που πρόκειται να πλερώ. Ούτε αγαμίδια, ούτε Δ.Χ. ούτε ο χήνος ούτε οι εκπρόσωποι του μεγάλου λαού, ούτε λαοφιλείς παλαίμαχοι ούτε κανείς. Αφού βγει το κουστούμι του καθενός και δεσμευτούν ότι καθαρίζουν, μετά ανοίγουν οι πόρτες και μπαίνουν οι λοιποί θεμελιωτές. Τους ανακοινώνεται η πληρωμή του κουστουμιού και προτείνουν τις λύσεις τους. ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΜΑ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ FA'AFAFINE.
    Σε αυτή τη διαδικασία ΑΝΤΡΩΝ ΔΕΝ πρέπει να κληθεί ο Πόντιος. Εφόσον η διαδικασία κλείσει όπως πρέπει να κλείσει ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ, και συμφωνηθούν τα κουστούμια, γεγονός που ΘΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΤΟΧΟΙ ΑΝΤΡΕΣ, τότε μπορεί να κληθεί και ο πόντιος να γίνει μία ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΡΩΝ. Και τότε είμαι βέβαιος ότι δε θα έκανε πίσω. Αλλιώς, το πολύ να εγκαλείται από ένα τσούρμο λουμπίνες που δεν τους πληρώνει τα ass bleaching και τα σκιζμένα καλσόν, όπως λέει ο χρήστος. Και δε νομίζω ότι έχει ούτε χρόνο ούτε διάθεση ο άνθρωπος να του τη λένε κι από πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2012 00:16

    "Πέραν των θετικών σχολίων, για τα οποία ευχαριστώ και αισθάνομαι υποχρεωμένος, είπαν και έγραψαν: Ο Τροχανάς είναι γραφικός, ένας τρελός είναι, πολυλογάς, λέει και γράφει παραμύθια. Πέραν του αυταπόδεικτου γεγονότος ότι δεν είμαι λόγια μόνον, αλλά και σκληρές πράξεις αφού διέθεσα ένα τεράστιο ποσό για την ΑΕΚ, ενώ ούτε ένας από τους επικριτές μου δεν διέθεσε έστω ένα ευρώ, εν τούτοις, φυσικά συμφωνώ απολύτως με αυτά που γράφουν εναντίον μου. Το «φυσικά» οφείλεται στην εξειδικευμένη γνώση μου που μου επιτρέπει να γνωρίζω ότι δεν είμαι παρά ένα ... τίποτα. Και αυτονοήτως είμαι, δεδομένου ότι αποτελώ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ. Ισχυρίζομαι και το ακραία τρελό: ότι όσοι τα λένε αυτά για μένα, για ένα «τίποτα» δηλαδή, δεν είναι και εκείνοι παρά ... μερικά «τίποτα»...."...."Η Μελέτη για την ΑΕΚ δεν είναι μόνο οι 17 σελίδες που δημοσιεύθηκαν. Αριθμεί 65 σελίδες μαζί με τα Παραρτήματα, απόρρητα και μη, διότι δεν είναι μια Μελέτη για την ΑΕΚ μόνον. Περιλαμβάνει και το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ" (εδώ έρχεται το ΑΕΚ=Ελλάς)....ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ ΜΑ ΤΟΝ ΤΟΥΤΑΤΗ...ΕΔΩ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ Δ' ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 29/5/1453...Η μεγαλύτερη τέχνη βγαίνει στην παρακμή τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μακαρι να γινοταν ενα θαυμα κ να μην ηταν η μονη λυση η πτωση..οσο και αν σε γιατρεψει..και σε γιγαντωσει..και να ξανανεβεις και να παρεις παιχταραδες κ να τα γαμησεις ολα..η μαυρη κηλιδα θα μενει για παντα και δεν ειναι ευκολο να χωνευτει..οπως δεν θα ηταν ευκολο να ξεμεθυσεις απο το αλλο ακρο..αν επαιρνες το ουεφα π.χ.
    και δεν ειναι οτι στεναχωριεμαι που φευγει ο καθε καραμπελας που του ετυχε στην ζωη του η τιμη να παιζει στην ΑΕΚ.πραγματικα χεστηκα που φευγουν τα σαπακια..δεν με ενδιαφερουν οι παιχτες σαν παιχτες..με θλιβει ο τροπος ομως..που δειχνει το σημειο διαλυσεις που φτασαμε..οταν φευγουν οι παιχτες οσο σαπακια κ αν ειναι ,χωρις η ομαδα να επωφελειται γιατι δεν μπορει να κανει αλλιως..

    για καποιους φιλους μου η πτωση στην Δ ή ακομα κ στην Β σημαινει το τελος..και εγω πραγματικα δεν ξερω αν εχω τετοιο στομαχι κ τοσο δυνατη ψυχη για να βλεπω την ΑΕΚΑΡΑ να παιζει αντιπαλος με το καθε χωριο των 500 κατοικων..και ας παρει μετα τσαμπιονς λιγκ ο μελισσανιδης..

    καλημερα σε ολα τα παιδια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πληθαινει ο κοσμος στο BBQ
    Αυτοπροσκληθηκε ο Αθηνης.
    Μεσα και η μανα. Αφου θα παει ο πατερας της μανας,ο Δ.Χ.,να μη παει και η μανα η ιδια; Πως θα γινει.
    Μπορει και ο Βουρος.
    Απο ολα αυτα βεβαια, λειπουν τα βαρια ονοματα.
    Γκουμας,Χατζιωαννου,Παπας (ναι και αυτος βαρυς ειναι)

    Οσοι και να μαζωχτουν,ενταξει,για το καλο πανε,κακο δεν ειναι να ξαναβρεθουνε ολοι μαζι. Κακο δεν ειναι να μιλησουνε. Κακο δεν ειναι ποτε κατι τετοιο.
    Αλλο ομως ειναι το θεμα. Στον πυρινα θα φτασουν; Ο οποιος ειναι βεβαια η σωτηρια της ομαδας,οπως και οι ιδιοι παραδεχονται,γι'αυτο αλλωστε και η αγωνια ολων μας.
    Αυτο ομως προυποθετει,να πληρωθουν χρεη,τα οποια ειναι πολλες δεκαδες εκατομμυρια. Αλλος τροπος δεν υπαρχει.
    Μια φορα εγινε το ντροπιαστικο "θαυμα" του 2004.
    Σημερα,υπο αυτες τις συνθηκες σαν χωρα και σε τετοιο περιβαλον,επαναληψη διαγραφων χρεων,δεν παιζει.
    (εκτος και αν ολοι μαζι,υπογραψουν κανενα μνημονιο-παρακληση,προς την πολιτεια,ωστε να κοιταξει με "αγαπη" και κατανοηση το προβλημα της ιστορικης ομαδας.Αλλα και παλι,σε τοιχο θα πεσουν.)

    Αρα λοιπον,για να εχει ουσια πραγματικη μια τετοια μαζωξη,θα πρεπει να βγει αποτελεσμα. Το οποιο ειναι μονο ενα: ΒΑζουμε το χερι στην τσεπη και πληρωνουμε τα αναλογουντα χρεη.
    Και ρωταω: Ποιος απο αυτους-και μαλιστα τετοιες ισχνες και πονηρες εποχες-θα χωσει το χερι στην τσεπη και θα πληρωσει,αφου μπορει να υπαρξει λυση με δυο αλλους τροπους;
    α) να πεσει κατηγορια,να αλλαξει ΑΦΜ,να δημιουργηθει μια νεα εταιρεια και τα χρεη τους να γραφτουν στον χιονια.
    β) να βαλει το χερι στην τσεπη ο κοσμος και να πληρωσει εκεινος τα σπασμενα εαν θελει να συνεχισει να βλεπει την αγαπη του στην Α Εθνικη.

    Το δευτερο ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι ο στοχος του πλανου της πρωτης σκεψης σαν αναγνωση του σχεδιου οπου βρισκεται πληρως καταγεγραμενο στο μυαλο του Τζον Μαλκοβιτς-Τροχανοβιτς.
    Σωτηρια απο τον κοσμο,απλα τωρα με μεγαλυτερη ωθηση και καλυτερο promotion της προσπαθειας των φωτορεπορτερς. Οχι οπως εκεινη η πεθαμενη προβολη μεταξυ Αδαμιδη και Κασνακιδη.
    Βουρ ολοι μαζι. Βουροι-Παπαιωανιδες-Παπαδοπουλοι-Χατζιχρηστιδες-Αθηνηδες-Τροχαναδες-Αδαμιδηδες. Ολοι μαζι σπρωξιμο της ιεδας περι της σωτηριας της ομαδας απο αυτους που ειναι το κυριο σωμα της.
    Αφου λοιπον η ΑΕΚ ειναι ο κοσμος της,ε τοτε ο κοσμος ας σωσει τον εαυτο του και την ΑΕΚ,που ειναι το ιδιο πραγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και παλι τιποτα κακο σε αυτο. Υπαρχει ομως κατι αλλο.Το ανεφικτο του πραγματος. Οπως ειναι δυσκολα για εκεινους να πληρωσουν,ετσι και για τον κοσμο ειναι διπλα και τριδιπλα πιο δυσκολο να χωνει την χερουκλα στην τσεπη και φτανοντας καπου στο γονατο,να βρισκει 600 η 800 ευρω καθε χρονο,ζεστα και να τα αμολαει στους εφευρετες της ιδεας αυτης.
    Ασε τον-και παλι-διαχωρισμο τους σε συγκλητικους και πληβειους.
    50 χιλιαδες πιο πανω,100 χιλ. πιο κατω,αλλοι 100 πιο κατω κλπ.

    Η μονη λυση ειναι ο κοσμος. Επαναλαμβανομενη απο ολους μας ρηση. Ποσο δε μαλλον απο τον Δ.Χ. Και αλλους.
    Γνωστα αυτα αλλωστε. Ειτε πρεπει να σωθει ομαδα,ειτε χωρα,μονη λυση ειναι ο κοσμος.
    Ο κοσμος για να συμμετασχει-δηλαδη για να επιστρεψει στο γηπεδο-χρειαζεται κραχτη. Χρειαζεται αυτον που θα του δωσει την απαραιτητη ωθηση μεχρι εκει. Χρειαζεται αυτον με απο τον οποιο θα πεισθει,οτι πραγματικα "μπορει να ονειρευτει".
    Τα ιδια θα λεμε; "ονειρο" θελει. "οραμα". vision.
    Καποιον να ξανανοιξει το "Κολοσαιο".

    Και τελος παντων επειδη ποτε και πουθενα κανενας κοσμος,κανενας λαος δεν ξεκινησε να ανειρευεται -και πολυ περισσοτερο να κανει πραξει- απο μονος του ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ενας οδηγος,ενας μπροσταρης του δειχνει το μονοπατι του,τον εμπνεει,ετσι και εδω,στην περιπτωση μας, ο εμπνευστης,ειναι ο Μελισσανιδης. Καλως κακως.
    Θα μπορουσε να ειναι καποιος αλλος.

    Ο Μαυρος π.χ απο μονος του,δεν αρκει. Ο κοσμος εχει πειστει για την σοβαροτητα του και η αποχη τους απο τα πραγματα,ειναι μια αποδειξη. Αλλα αυτο το τελαυταιο,τον εχει καταστησει και περιθωριοποιημενο απο πλευρας επαφων,"γνωριμιων"(και με την καλη και με την κακη εννοια)επιρροων κλπ.
    Αλλος βετερανος,οχι.Ακομα και ολοι μαζι,ειναι καταδικασμενοι να αποτυχουν σε καποια επικειμενη τετοια αποπειρα. Το γιατι το εξηγησαμε. Δεν εμπνεει κανεις.
    Ολοι θα κατανοησουν την αναγκαιοτητα της προσπαθειας,ολοια θα την δουν με καλο ματι,ολοι θα ηθελαν να συμμετασχουν ΑΛΛΑ...
    Ο κοσμος δεν λειτουργει με βαση την λογικη,αλλα με βαση το ενστικτο. Παντου.

    Θα μπορουσε να ηταν Ο Μπαγεβιτς. Εαν δεν ειχε "αποστατησει" το 96. Εαν ηταν συνεχως παρον. Θα μου πεις,εαν δεν ειχε φυγει,θα ειχαμε και μερικα πρωταθληματα παρει ακομα,αρα και αλλη οικονομικη δυνατοτητα τωρα,αλλη δυναμικη. Σωστα. Παει και αυτος.
    Τι μενει απο το ζωντανο ακομα παρελθον σαν προσωπα;
    Ο Μελισσανιδης.
    Και η λυση που ψαχνει ο Δ.Χ με τον κοσμο,ειναι μεσω αυτου.
    Ο "Κανταφι" βεβαια ζητα απευθειας σωσιμο απο τον κοσμο.Διχως να μεσολαβισει καποιος "νονος". Για να γινει και πιο αυθεντικο,δηλαδη "αριστερο" το σωσιμο".
    (Λες και η Ρωσσια δεν χρειαστικε τον "πατερουλη" της για να "αυτοσωθει").
    Αλλα τι σημασια εχει; Ο ασθενης να σωθει και για το "λογικον" της θεραπειας κουβεντιαζουμε αργοτερα.

    Αν λοιπον θελουν να κανουν πραγματικο-δηλαδη ρεαλιστικο και πραγματοποιησημο-καλεσμα στον κοσμο να σωσει την ομαδα γιατι μονο αυτος μπορει,τοτε ας κανουν καλεσμα ομαδον στον Μελισσανιδη. Το ιδιο ειναι.
    Αυτος κραταει την μπουκαπορτα του πλοιου.
    Ο κοσμος θελει το προσκλητηριο να γραφει "Τιγρης". Δεν εχει προβλημα να παρεβρεθει. Το ποιος σε καλει,εχει ομως μεγαλη σημασια.

    Δυστυχως η ευτυχως,ετσι-κατα την γνωμη μου- εχουν τα πραγματα.
    Και αλλη λυση ωστε να τιναχθει η ΑΕΚ,να φτιαξει λιγη απαραιτητη μαγια πρωταγωνισμου και αιγλης-η οποια ξεφτισε με τα χρονια-ωστε να αντεπεξελθει σε καποια πιθανα επομενα μακρινα χρονια ξηρασιας,δεν υπαρχει.
    Γιατι ξερα χρονια εχουν ολα τα συστηματα,ολες οι επινοησεις,ολες οι δημιουργιες.
    Αν σε λογικα διαστηματα,δεν υπαρχουν αναδασμοι,δεν αναβαπτιζονται,δεν υπαρχουν αναπτερωσεις,δεν υπαρχουν επανεκινησεις,τοτε ειναι πολυ πιθανος ο θανατος τους απο μακροβια ανυπαρξια.

    Αυτη ειναι η αναγκαιοτητα της επιστροφης του συγκεκριμενου.
    Και οχι για "να ερθει να τα χωσει" αφου "εχει καραβιες λεφτα" και λοιπες μαλακιες.
    Τον κοβουν για τυπο που τα σκορπαει;
    Το εναυσμα.Την εμπνεσυη.Την δυναμικη ψαχνει ο κοσμος.
    Τα λεφτα θα τα βαλει ο ιδιος.
    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2012 12:48

    Χρήστο, ο κόσμος θα βάλει με τα διαρκείας, τα εισητηριάκια, τα μπλουζάκια "Μπουγαίδης" και "¨Αργυρίου" ή τα "Σιαλμάς" με πέτσινο γιακά να στέκεται όρθιος. Αυτά.
    Ούτε με μετοχές-κωλόχαρτα αλά φωτορεπόρτερς ούτε με BBQ ούτε με τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα είναι όλα ΠΡΟΚΆΛΥΜΜΑ,για να συνεχίσει το φαγοπότι μέσα στην ΠΑΕ, να κρατηθούν οι καρέκλες και το πιπίλισμα του κάθε τζούφιου ανεπάγγελτου.
    Πάμε Δ'? Πάμε Β' με νέο ΑΦΜ? Εγώ το προτιμώ από αυτό το βόθρο, που θέλει να κάνει την ύστατη προσπάθεια να σώσει τη λαμογιά του.
    Είπαμε: Είσαι ΑΝΤΡΑΣ? Πλερώ τα σπασμένα σου. Ούτε οικόσημα με δικέφαλους χρειάζονται, ούτε BBQ, ούτε μελέτες σωτηρίας. Και μετά, με τα παντελόνια που φοράς, μιλάς κιόλας και για την ΑΕΚ και για την ύπαρξη σου και για ότι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο τον Π. Τραιανου,παλι,ενα ευκολοχωνευτο και διαυγεστατο κειμενο.
    Περι Γερμανικης βλακειας ο λογος.
    Μερικα αποσπασματα:

    "Δύο χιλιάδες χρόνια οι Ευρωπαίο εισέπρατταν τα άπειρα κέρδη από τον "καλπασμό" του μεγάλου Αλεξάνδρου ...Από τον "καλπασμό" του ελληνικού "ταύρου", ο οποίος πήρε στην "πλάτη" του την όμορφη Ευρώπη και την ανέβασε στον "Όλυμπο" της δόξας αλλά και της εξουσίας. Λατίνοι, Γάλλοι, Ισπανοί, Βρετανοί αλλά και Ρώσοι είδαν τον κόσμο από "ψηλά", εξαιτίας του ελληνικού επιτεύγματος. Ακόμα και οι σημερινοί Φιλανδοί, οι οποίοι δήθεν "μαλώνουν" τους Έλληνες, άγνωστο είναι σε ποια ιγκλού θα βρίσκονταν σήμερα χωρίς αυτούς.

    Ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν το "τέλος" της παντοκρατορίας της Ευρώπης και η "αρχή" της παντοκρατορίας Αμερικής. Ό,τι ήταν η επίθεση του Αλεξάνδρου για την ασιατική αυτοκρατορία ήταν ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος για την ευρωπαϊκή αυτοκρατορία. Η αρχή του τέλους της.

    Οι μόνοι, οι οποίοι με τις ενέργειές τους πραγματικά άλλαξαν τον "ρου" της ευρωπαϊκής ιστορίας, ήταν οι Γερμανοί. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές της κατάστασης. Άλλαξαν την ιστορία της Ευρώπης εις βάρος της Ευρώπης, γιατί απλούστατα ήταν οι πλέον άχρηστοι και ανάξιοι Ευρωπαίοι. Αυτοί με τις πράξεις και με τις ηλιθιότητές τους "έφεραν" τους Αμερικανούς στην Ευρώπη και "έστειλαν" την πρωτοκαθεδρία στην Αμερική ...Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πέτυχαν οι Έλληνες και οι οποίοι είναι γνωστοί στην ιστορία με τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. Αν οι Έλληνες με την ευφυΐα τους και την ικανότητά τους "έφεραν" την Πλανηταρχία στην Ευρώπη, τότε οι Γερμανοί με την ηλιθιότητά τους και την ανικανότητά τους "απώλεσαν" αυτήν την Πλανηταρχία για ολόκληρη την Ευρώπη.

    Δεν έχει σημασία αν η Γερμανία προσπάθησε να "κατακτήσει" την Ευρώπη για δικό της λογαριασμό. Σημασία έχει τι κέρδος είχε αυτός, ο οποίος την έβαλε να το επιχειρήσει. Αν για παράδειγμα η αμερικανική κυριαρχία στην Ευρώπη ξεκίνησε μετά την αποτυχία της Γερμανίας να κυριαρχήσει, υπάρχουν "ερωτηματικά" όταν οι Αμερικανοί ήταν αυτοί οι οποίοι τη χρηματοδότησαν για να ξεκινήσει την προσπάθειά της.

    Όταν αυτός, ο οποίος επωφελείται από τις αποτυχημένες προσπάθειες κάποιου άλλου, είναι ο ίδιος που τις εμπνέεται και τις χρηματοδοτεί, τότε τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ...Κάποιος "παίζει" με τις φιλοδοξίες ενός χαζού και εκμεταλλεύεται τις συνέπειες των πράξεών του ...Κάποιος παίζει με τα ένστικτα ενός κτήνους και καταστρέφει αυτά τα οποία δημιούργησαν οι ευφυείς. Απλά πράγματα. Με ευφυή τρόπο "στήνεις" έναν πολύπλοκο ευρωπαϊκό πορσελάνινο "πύργο" και κάποιος πονηρός πηγαίνει και "τσιμπάει" τον ηλίθιο Γερμανό και αυτός, κινούμενος ενστικτωδώς, τα γκρεμίζει όλα.

    Ό,τι έκαναν με τα όπλα οι Έλληνες στην Ασία, το έκαναν με τα χρήματα οι Αμερικανοί στην Ευρώπη. Διείσδυσαν στην "καρδιά" του αντιπάλου τους και πήραν μέσα από τα "χέρια" του την εξουσία.

    Αυτοί, οι οποίοι παρίσταναν τους "ανώτερους" Άρειους, ήταν στην πλειοψηφία τους αυτά τα οποία κατηγορούσαν ...Αστοιχείωτοι, ομοφυλόφιλοι, ανώμαλοι, δύσμορφοι, βουλιμικοί, σακάτηδες κλπ.. Ας δει κάποιος την ηγεσία των Ναζί και θα καταλάβει ποιοι πρέσβευαν τα "ανώτερα". Μιλάμε για πραγματικά "Ορκ" που κατέστρεφαν το ευρωπαϊκό επίτευγμα –το οποίο θεμελιώθηκε από τους Έλληνες

    Αν οι Έλληνες ήταν οι απόλυτα πετυχημένοι Ευρωπαίοι, οι Γερμανοί ήταν οι απόλυτα αποτυχημένοι. Αν οι Έλληνες ήταν πάντα το απόλυτο πρότυπο της Ευρώπης, τότε οι Γερμανοί δικαιούνται να είναι το απόλυτο αντιπρότυπο. Αν εξαιτίας των Ελλήνων η Ευρώπη τα πήρε όλα, εξαιτίας των Γερμανών τα έχασε όλα.

    Οι Γερμανοί αποδεικνύονται η εύκολη λύση στην παραβίασή της "κερκόπορτας" της Ευρώπης. Όποιος θέλει να "μπει" μέσα στην Ευρώπη και να τη ρημάξει, δεν έχει παρά να "δουλέψει" τους Γερμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από πενήντα χρόνια οι ηλίθιοι της Ευρώπης γίνονται θύματα ξένων και τους εξυπηρετούν εις βάρος της Ευρώπης ...Δεύτερη φορά παίρνουν χρήματα από ξένους και στρέφονται κατ’ εντολή τους εναντίον των "αδερφών" Ευρωπαίων ...Δεύτερη φορά που ο χαζός τής οικογένειας παίρνει "καραμέλες" από τον "παιδεραστή" της γειτονιάς, για να τον μπάσει στο "υπνοδωμάτιο" όπου κοιμούνται τα μικρότερα "αδέρφια" του ...Στο κοινό πλέον "υπνοδωμάτιο", λόγω της Ευρωπαϊκής Ένωσης..."

    Αυτοί, οι οποίοι παρίσταναν τους "ανώτερους" Άρειους, ήταν στην πλειοψηφία τους αυτά τα οποία κατηγορούσαν ...Αστοιχείωτοι, ομοφυλόφιλοι, ανώμαλοι, δύσμορφοι, βουλιμικοί, σακάτηδες κλπ.. Ας δει κάποιος την ηγεσία των Ναζί και θα καταλάβει ποιοι πρέσβευαν τα "ανώτερα". Μιλάμε για πραγματικά "Ορκ" που κατέστρεφαν το ευρωπαϊκό επίτευγμα –το οποίο θεμελιώθηκε από τους Έλληνες

    Αν οι Έλληνες ήταν οι απόλυτα πετυχημένοι Ευρωπαίοι, οι Γερμανοί ήταν οι απόλυτα αποτυχημένοι. Αν οι Έλληνες ήταν πάντα το απόλυτο πρότυπο της Ευρώπης, τότε οι Γερμανοί δικαιούνται να είναι το απόλυτο αντιπρότυπο. Αν εξαιτίας των Ελλήνων η Ευρώπη τα πήρε όλα, εξαιτίας των Γερμανών τα έχασε όλα.

    Οι Γερμανοί αποδεικνύονται η εύκολη λύση στην παραβίασή της "κερκόπορτας" της Ευρώπης. Όποιος θέλει να "μπει" μέσα στην Ευρώπη και να τη ρημάξει, δεν έχει παρά να "δουλέψει" τους Γερμανούς. Δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από πενήντα χρόνια οι ηλίθιοι της Ευρώπης γίνονται θύματα ξένων και τους εξυπηρετούν εις βάρος της Ευρώπης ...Δεύτερη φορά παίρνουν χρήματα από ξένους και στρέφονται κατ’ εντολή τους εναντίον των "αδερφών" Ευρωπαίων ...Δεύτερη φορά που ο χαζός τής οικογένειας παίρνει "καραμέλες" από τον "παιδεραστή" της γειτονιάς, για να τον μπάσει στο "υπνοδωμάτιο" όπου κοιμούνται τα μικρότερα "αδέρφια" του ...Στο κοινό πλέον "υπνοδωμάτιο", λόγω της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

    Η Γερμανία πρόδωσε εκ νέου την Ευρώπη. Αυτή παρέδωσε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη στους Εβραίους τοκογλύφους, έχοντας την αφελή άποψη ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε ν' απαλλαγεί η ίδια από αυτούς. Έβαλε την ευρωπαϊκή οικογένεια στο "στόχαστρο" των "αγορών" και εισπράττει κέρδη κάθε φορά που "εκτελείται" κάποιο μέλος της. Οι τοκογλύφοι, οι οποίοι παριστάνουν τους "κυνηγούς", πυροβολούνε εκ του ασφαλούς μέσα στο ευρωπαϊκό "κοτέτσι", γιατί φρόντισε η Γερμανία να το "μαντρώσει" απ' όλες τις πλευρές. Ο ένας μετά τον άλλο καταστρέφονται οι Ευρωπαίοι, για να μπορεί η Μέρκελ να ξεπληρώνει τα βλακώδη και τεχνητά γερμανικά χρέη απέναντι στους τοκογλύφους.

    Κατά την άποψή μας λοιπόν το σημερινό ανθελληνικό μένος, που διακρίνει τους σημερινούς Γερμανούς ηγέτες της πλάκας, είναι φυσικό. Διαχειριζόμενοι ένα κράτος με την πλέον άσχημη και αποκρουστική ιστορία στην Ευρώπη, προσπαθούν να απαξιώσουν όποιον θεωρούν πως έχει τα ακριβώς αντίθετα χαρακτηριστικά. Επιπλέον είναι και το προσωπικό θέμα. Γιατί; Γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τους ηγέτες είναι πρώην σταλινικοί και αυτοί μισούν τους εφευρέτες της Δημοκρατίας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι "ευνουχισμένοι" λογιστές και γραφειοκράτες και άρα αναλώσιμα της ιστορίας και δεν μπορούν να αποφύγουν τον πειρασμό να "πετροβολήσουν" τα αθάνατα μεγέθη της. Όταν είσαι ανύπαρκτος, είναι κέρδος ακόμα και να συνδεθείς με ένα αθάνατο μέγεθος, έστω και βρίζοντάς το..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπερα,
    Το πρωι εμαθα οτι τους ειχαν κλειδωσει τα mini bar στα δωματια!
    Μπα λεω πλακα μου κανετε.
    Κι ΟΜΩΣ καμμια πλακα. Οποιος ηθελε νερο επρεπε να πληρωσει cash η να φερει απο το περιπτερο.
    Αμ πως θα γινει η εξυγιαση, που θυμιζω, ειναι εδω κοντα???

    Ερωτηση: Ποσα χρωσταει η ΑΕΚ στον παραιτημενο βαζελο αντιπροεδρο?
    Ο προεδρος ειναι εξοφλημενος κανονικοτατα?

    Ποσο κοστιζει η ασφαλεια του προεδρου του στρωματεμπορα και της κουστοδιας? Απαντηση σε αυτο και μονο: 650,000 ευρω. Οσο ζηταγε ο Μπλανκο, η ο τζιμπουρης, η οσα ηθελε ο σκοκο μαζι με τα λεφτα που δινουμε στο Τσιπρα για να μας κοροιδευει.

    Οποτε καλυτερα 650 για ασφαλεια και 250 στο Τσιπρα παρα 900 σρο σκοκο..


    ΥΓ Ο Αθηνης ειναι αυτο το τεραστιο κεφαλι που τυπωνε τα match program σε δικια του εταιρεια και τα χρεωνε ΚΑΡΑΒΙΣΙΑ καπου 1εκκ τη σαιζον..

    ΥΓ2 Τακη εσυ τι πας να κανεις με το γκοντο εκει? Μας σωσατε μια φορα Τακη φτανει. Η μηπως τελικα αυτες οι 'ανενεργες' παραχωρημενες' μετοχες ΟΥΤΕ ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ?

    ΥΓ3 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ? Πεφτω απο τα συννεφα!!! (ΞΑΝΑ). Προεδρε παλι παει πισω η συνεντευξη? Ε ρε πρεοδρε μοναδικε γιε της αληθειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ωχ ωχ προεδρε

    Εσκασε η πρωτη:

    Σε διαδικασια προσφυγης το γυφτακι. Εμ πως προεδρε ολοι θα στη χαριζανε? Οταν ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΣ προεδρε περσυ και γενναγε με δανεικα απο τους Αργεντινους (ναι αυτους τους αλητες) ο ανθρωπος ηταν ωραια?

    Και σε εβλεπε εσενα να εισαι στις σουιτες στο Mayfair (εμαθες και το mayfair τρομαρα σου μπιχλη)και απο την αλλη εκανες τη παπια οταν σου ζηταγε τα λεφτα του..

    Τσιμπα λοιπον τη πρωτη προεδρε και ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ.

    Ξερεις τι σημαινει προσφυγη προεδρε?

    ΠΑΓΩΜΑ ολων των δραστηριωτητων μεχρι τη καταβολη χρηματων.

    Και επιδικαζεται και γρηγορα η ρημαδα, δε μασαει ο Μισελ σε αυτα.

    Οποτε ΟΥΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ δεν θα σφραγισεις σε λιγο, και ας σου εκανε πλατη ο Πιλαβιος που ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΑΧΝΑ δε βγαζεις απο τοτε με τον διακανονισμο..

    Ξερεις ποιον λεω προεδρε εκεινα τα 800 που ακομη παγο εχουν πιασει τα μισα.. Οπως και ΑΧΝΑ δε βγαζεις για το ΟΑΚΑ.
    Και μη ξαναπεις τη μπουρδα με τα 250,000 γιατι θα πεσει ο καλατραβας να μας πλακωσει με τοση μαλακια.

    Παει λοιπον και το γυφτακι ο Μακος μαθαινει εντατικα (ισως και εντος εβδομαδας) Γερμανικα τα Ισπανακια κοιτανε αν πεταει η Iberia Σαββατοκυριακα και ο Γκουντι λεει να μεινει (πληρωμενος ειναι αλλωστε) να ξεχειμωνιασει και μετα το αρνι με το καλο να αριβαρει.

    Που να τρεχεις τωρα με τις πατεριτσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατατεθησαν και επισημα οι προσφυγες:
    629,000 το γυφτακι
    433,000 ο καραμπελας

    1,062 εκκ ευρω ΜΟΝΟ αυτοι οι δυο.

    Με την προσφυγη πλεον η ομαδα ΚΑΙ τους πληρωνει 1,062 ΚΑΙ τους αφηνει ελευθερους.

    Ευγε προεδρε, η εξυγιανση ειναι εδω κοντα!

    ΥΓ Ερωτηση: Πως οταν μονο ο Καραμπελας και το γυφτακι ειναι να περνουν 1,062εκκ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ χρωστουμενα σε 30 ατομα ροστερ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΙΝΑΙ 2,5εκκ?
    Να φανταστουμε οτι οι υπολοιποι 28 (τον Αραουχο δεν τον βαζω γιατι ο προεδρος οχι μονο τον εχει εξοφλησει αλλα περιμενει και 1,5εκκ απο το προστιμο μη ξεχνιωμαστε) ειναι να περνουν το υπολοιπο 1,5εκκ?

    Η να φανταστουμε οτι ο μοναδικος γιος της αληθειας μας ειπε ψεμματακια???

    ΥΓ2 Τωρα που οσονουπω σφραγιζεται και το γηπεδο, τα διαρκειας μπαινουν μεσα? Οι φωτορεπορτερ που εσκασαν και στον στρωματεμπορα 300 χιλιαρικα (α ρε κοροιδα...), σας δουλεψε καποιος Κασνακιδης που ΜΟΝΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ καταλαβαινεις...

    Σας πηρε τα λεφτα και τα εκανε tour το καλοκαιρι με το προεδρο στις ψαροταβερνες..

    Αληθεια ρε Κασνακιδη τα λεφτα θα τα δωσεις πισω οπως ελεγες?
    Η αγορασες μετοχες με 6,4??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2012 18:21

    Πω πω αγαμίδι μου, τι εξυγίανση έχεις καταφέρει αγόρι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aρχισαν οι προσφυγες;
    Ε,τι προσφυγικη ομαδα θα ημασταν αν δεν τιμουσαμε τις ριζες.

    Προσπαθουν να προλαβουν τις εξελιξεις του μπαρμπεκιου του Τροχανα τα παιδια.
    Η μηπως το μπαρμπεεκιου εγινε αιτια να ερθουν πιο κοντα οι προσφυγες;
    Δεν βαριεσαι. Οπως και να'χει,το αποτελεσμα το ιδιο ειναι.
    Ειτε σου τραβιξει κατα λαθος τα καλωδια η νοσοκομα,ειτε επιτηδες η πεθερα σου,το αποτελεσμα ειναι το αυτο.

    "ντεν αντεκω αλλο" σου λεει το γυφτακι. (τζαμπα λεφτα παιρνει βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Ουτε ο πρωτος ειναι ουτε ο τελυταιος)

    Σου λενε,λες να κανουν καμια μαλακια εκει στα Σπατα που θα τους εχει μαζωμενους ο Τροχανας και τους πεισει να του παραδωσουν τα κλειδια της ΠΑΕ,δωρεαν; Και να αρχισει μετα να πουλαει τρελα σε εμας; "ποιος εισαι; Ο Λεοναρντο; Ποιος Λεοναρντο; Ο Ντι Καπριο; Εδω δεν ειναι η Παραμαουντ παιδι μου. Αμε στο καλο".
    "εσυ παλι; Καραμπελας; Της γνωστης οικογενειας; Ε,με τετοια αρχιδια,θες και λεφτα; Σαν δεν ντρεπεσαι"

    Να τον δουμε στ επισημα με κλαρα στο κεφαλι σαν τον Κομοδο,και απο τα αποδυτηρια να ξεπηδανε πεινασμενα λιονταρια και να κυνηγανε του επισης νηστικους παικτες,οι μανατζαραιοι πανω σε μονιππους να κυνηγανε το Δ.Σ. με καμακια και δυχτια.
    Και το πεταλο να παραληρει:
    "Ave Ceasar...οι μεροκαματοι σε χαιρετουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα κάνει και καλη συνεργασία με το γκαμηλα
    Για μπαοκ ξεκίνησε αλλα αφου είναι τσάμπα να μη μιλήσει ο βαγγελας ;

    Αφου ο πρόεδρος τον γαμει το θρυλλο και το Πειραιά ...
    Με το κωλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά από τον γκώλο δεν είναι αμαρτία.

      Διαγραφή
  16. Μιλησε και ο ...Κουλης!

    Ο ανθρωπος που ξαφνικα μετα το 2004 απο απλα ευκαταστατος βρεθηκε με εκκ ευρω..
    Ο τυπος που ειχε πει σε συνεντευξη οτι δωσαμε για ΔΕΚΟ και νοικια σπιτιων απο το 2004 30εκκ ευρω σε 4 χρονια!

    Ναι αυτο ειχε δηλωσει ο....Κουλης οτι δωσανε για νοικι φως νερο τηλεφωνο 30εκκ (10,2 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ)!!!!!

    To Lagonisi grand resort να κλεισεις 4 χρονια 30εκκ ΔΕ ΔΙΝΕΙΣ..
    7,5 εκκ το χρονο σε ξενοδοχειο να πανε ΟΛΟΙ οι παικτες δεν βγαινει.

    Παει καπου 250 χιλιαρικα τη χρονια η διαιρεση δηλαδη κανα 10αρικο το μηνα ανα παικτη.

    Τωρα αν μου πεις οτι ο Μπουρμπος ο μαλμπασα ο κρασσας και ο κοντης μενανε σε σπιτια του 10αρικου το μηνα ο Ριβαλντο επρεπε να μενει ΜΟΝΙΜΑ στο Monte Carlo. Και να πεταει καθημερινα για προπονηση..

    Μαζευεται το παρεακι σιγα σιγα

    Αθηνης (μεγαααααλο μυαλο-ειχε φερει και τους Κυπριους Κροισους για οποιον δεν θυμαται) Κουλης, Γκοντο, ΔΧ, Τακης- ολοι οι καλοι εχουν δηλωσει συμμετοχη μεχρι στιγμης..

    Με συντονιστη τον κυρ Μιχαλη με τις 67 σελιδες του επους.
    Θυραιοι-ΑΕΚ Angels- Ιερα χωματα - 600,000 οικογενειες- o Skywalker εναντιον Darth Vader, ο Ιndy εναντιον ολων και στη μεση ο Λαος της ΑΕΚ που για καποιο λογο εχω την ΕΝΤΟΝΗ διαισθηση οτι θα κληθει να βγαλει το φιδι απο τη τρυπα..



    Προκοψαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ, ΧΑΙΡΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2012 21:21

    Μόνο και μόνο που η πρόταση συμπεριλαμβάνει να πληρώσουν το λογαριασμό τα κορόιδα (ο γίγας λαός δηλαδή) και δεν κάνει κουβέντα για λαμογιές και λαθροχειρίες, φυσικά και θα έρθουν. Ξαναμυρίστηκαν ψαχνό τα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άμα είναι να ξεκουμπιστουνε οι βρωμιαρηδες σα και σένα και τον αρχηγο σου δε χαίρομαι απλα, πάρτυ κάνω
    Αν δε παει το πράγμα όπως δείχνει τότε πανε και τα χρωστια και τα 800 κ όλα..
    Θα μείνετε με το μπασκετακι στην Α2 τη μιζέρια σας και τη μπόχα σας.

    Εκει να δεις παρακαλετο που θα μου ρίχνεις μπάς και σου πετάξω κανά ξεροκοματο.

    Αλλα επειδη εγω δεν είμαι Steven ΟΥΤΕ αυτο δε σου δίνω.
    Εκει να λυσσαξατε κοπροσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ DIMI: ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΚΙ ORIGINAL ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και ο Αθηνης οχι μονο αυτοπροσκληθηκε αλλα και αυτοχαρατσωνεται.
    Εκει που κανεις δεν τον πειραζε και ουδεις του ζητουσε το λογο,αιφνης παρουσιαζεται και λεει "να βαλουμε απο 200 χιλιαρικα ο καθενας"
    Δηλαδη εκει που καθοταν ειπε: "δεν παω κατα κει να δωσω 200 χιλιαρικα που μου περισευουν γιατι δεν χωρανε στην θυριδα και να τα δωσω στον Λεοναρντο και στον Καραμπελα".
    Σωστος. Μονο (μη) τρελος η (μη) λαμογιο θα το εκανε αυτο.

    Βεβαια αυτος ειναι λογος για να διαλυσει η μαζωξη που τοσο προπσαθει να πετυχει ο Δρουδης Μιχαλης. Αν τους πεις "βαλτε ενα χερακι στο τσεπακι" θα σε καληνυχτισουν.

    Αλλα αντε βρε Αθηνη και εσυ εχεις λεφτα για πεταμα. Ποιος αλλος θα δωσει;
    Ο κοντος που για να τα δωσει θα πρεπει πρωτα να τα δανειστει απο τους τοκογλυφους;
    Ο Δ.Χ.; Απο εκει μονο μια μπομπα μπορεις να παρεις.
    Απο τον Τροχανα; 200 φασκελα μπορει.
    Απο τον Κασνακιδη; Απο τον Λ.Παπαδοπουλο; Απο τον Παντελη τον Θαλασσινο; Απο τον ΠΑπαιωαννου;

    Αλλα αντε και πουλησαν τα σπιτια τους και τα βρηκανε.
    Να τα κανει τι η ΑΕΚ; Να αγορασει επιδεσμους;
    7-8 μυρια χρειαζεται μονο μεχρι το τελος της αγωνιστικης χρονιας.
    Χωρια τα "αλλα",τα "παλια",τα πολλα,τα οποια ειναι και το μεγα αγκαθι. Και τα οποια ειναι δικα τους.
    Και στο μπαρμπεκιου θα πανε να πιουν και να ξεχασουν τα χρεη. Οχι για να θυμηθουν.

    Τις επετειους δεν τις κανουμε για να τιμισουμε τον νεκρο,αλλα για να σιγουρευτουμε οτι δεν εχει αναστηθει.
    Ο Χριστος εχει αφησει κακο παραδειγμα και φημη.
    (παρεπιπτοντως να πουμε, οτι ο Ιουδας ηταν ο πρωτος ο οποιος απαιτησε και τελικα ελαβε Δωρο Πασχα. Επικαιρη παρατηρηση αυτη μιας και ο λεγομενος 13ος και 14ος μισθος μπαινουν στην καταψυψη για τα επομενα 300 χρονια.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κιατο όσο και να παρακαλας δεν έχει μια.
    ΟΥΤΕ για κουλούρι λέμε
    Εκει να ψωμολυσσατε στη Α2

    ΑπάντησηΔιαγραφή