Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - Α Ε Κ

          Από την τηλεόραση κι εγώ. Κόντρα σε μια ομάδα που συμπαθώ με εξαίρεση τον πρόεδρο και τον προπονητή της. Προσωπικά μου όμως είναι αυτά και δεν παίζουν κάποιο ρόλο σε σχέση με την βροχή που δυσκόλεψε τις κινήσεις των παικτών μας. Του αντίπαλου, όχι τόσο πολύ αφού η ΑΕΚ ακόμα έχει φανέλα, κι άρα ο Κρητικός στην δύναμη θα πήγαινε. Με το νερό όμως πάντα έπαιζε καλά η ΑΕΚ, σαν τεχνική ομάδα. Σήμερα; Είναι θέμα ποιότητας ρόστερ.
           Να ξεκινήσω λοιπόν με τα μπράβο. Στον Κωστένογλου που ορθότατα άφησε εκτός ενδεκάδας όλους εκείνους που λογικά θα ήταν αδιάφοροι. Στα νέα παιδιά που είχαν μια καλή παρουσία και ψάχνουν την ευκαιρία. Στον κόσμο, αυτούς του διακόσιους, που υποστήριζαν κόσμια φανατικά. Δεν ήταν κάτι σπουδαίο στο πρώτο ημιχρόνιο η ΑΕΚ, αλλά όταν το κέντρο με κύρια εκπροσώπηση τον Κάρλος και τον Βάργκας ( ΑΝΩΝΥΜΕ, ΘΥΜΆΣΑΙ ΟΤΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΛΑ; Εννοούσα ποδόσφαιρο) είναι σε πολική απόδοση, τι να κάνουν και οι πτέρυγες;
           Μέχρι λοιπόν το διάλειμμα, έβλεπα πάθος αλλά αδυναμία ανάπτυξης. Κανέναν κίνδυνο για την εστία μας και μετά μια σούπα. Με χειρότερο υλικό τον Λαγό που μάλλον δεν είχε σιτέψει και δυστυχώς δήλωσε σήμερα οτι δεν θα κάνει προσφυγή για να τον πάρουν τα Άσπρα Σπίτια ελεύθερο. Που εκεί μάλλον θα έπρεπε να πάει και ο commentator του αγώνα όταν είπε το αμίμητο: " ...ο Δέλλας πρέπει να γυρίσει πίσω τώρα, διότι την μπάλα την έχει πάρει ο Κοτσιανικούλης που έχει ταχύτητα..." Και τι να κάνει μπροστά στην ταχύτητα ο Δέλλας; Ο κορυφαίος όμως σήμερα.
              Τι να πω μετά: Θα ανεβαίνανε οι πιέσεις. Θα ήταν καλές οι αλλαγές. ΠΟΥ ΗΤΑΝ. Με τόσες τελικές απολογιστικά, να μην μπορείς να πάρεις το τρίποντο; Κρίμα και μόνο τέτοιο μου αφήνει ο αγώνας. Και δεν θεωρώ καθόλου δίκαιο το αποτέλεσσμα. Διότι η επαγγελματική νίκη, ήταν εύκολη και μετατράπηκε σε ερασιτεχνική ισοπαλία. Κάκιστα, αφού δεν την επιβεβαιώνουν τα στατιστικά αλλά ούτε και η εικόνα της ομάδας μας με τις τόσες απουσίες. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ Η ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ.
            Τα κουρέλια όμως συνεχίζουν ακόμα. Παίζουν αυτό που μπορούν και τιμάνε στο γήπεδο την φανέλα. Και μπράβο στον Γιαννάκη τον Κοντοέ αλλά και στον Σιαλμά, όπως και στον Λυμπερόπουλο που ήταν ( sic ) o πολυτιμότερος παίκτης μας. Κι εν μέσω μιας ανεπαρκέστατους διατησίας που προκάλεσε σχόλια κι από τους δύο, κύρια για την ανεκτικότητα στον πειθαρχικό έλεγχο. Κρίμα για τους δυό βαθμούς που χάσαμε, αλλά έτσι θα πάμε από εδώ και στο εξής.  Στην φτώχεια αλλά στην αξιόπιστη τιμιότητα. Στην ελληνική πραγματικότητα.
            Να πω τι μου έδωσε ο τηλεοπτικός αγώνας; Το χαλασμένο boiler κάποιου σπιτιού. Τον χαλασμένο καυστήρα αλλά με όλα τα σώματα σωστά τοποθετημένα στα κυρίως δωμάτια. ΚΙ Η ΠΛΑΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΝΑ. Που την δέχτηκαν και κάποιοι ήδη. Να πάνε να συζητήσουν με έναν άνθρωπο, που ούτε την Αεκτζήδικη μαρτυρία έχει αλλά ούτε είναι δυνατόν σήμερα να ακους έναν συνταξιούχο εβδομηνταπεντάρη να μιλάει για θεσμική επανάσταση. Ένας μηδέν που κυκλοφορεί ελεύθερος επειδή δεν υπάρχει ψυχιατρική δικαιοσύνη ( αφήνω την κανονική του παλιού υπουργείου εμπορίου ) και πιστεύει οτι έσωσε και τον Άρη. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, αν εγώ έχω λάθος, ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΩΝ 20 ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ κι ας γίνει ο πνευματικός ποδηγέτης που θα συσπειρώσει τα πάντα ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΡΕΟ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ και δεν χρειάζεται η ΑΕΚ το σύμβολο μου. Απλά θέλω να μάθω βάσει ψυχιατρικής, γιατί κάποιος έχει 20 χάπια στην τσέπη του και θεωρείται ακίνδυνος. Κοινωνικά πάντα. ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΣΑΚΑΣ Ή ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ;
          Υγ1. Δεν υποννοώ κανέναν, αλλά κάνω μια ερώτηση: Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΉΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ;\
           Υγ2. Γιατί κάποιον τον παρατάει η γυναίκα του; Μόνο επειδή πια δεν πηδάει καλά; Επειδή την κερατώενει; Ο μαλάκας δεν φταίει ποτέ;
           Υγ3. Καλάθια και φρούτα, είναι τα ίδια; Ο Τροχανάς ψάχνει κάτι; Τα ζύγια;
            Υγ4. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ. ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.
           Υγ5. Νομίζω οτι το Αεκόμετρο δουλεύει πολύ σήμερα. Όποιος είναι αληθινός, θα πρέπει να χάρηκε σήμερα.  
 

19 σχόλια:

  1. Ποιο ματς και ποια ισοπαλια;
    Η παρασταση εχει κλαπει απο τον Μιχαλα τον "Blister".
    Ενας ενας τα σαλιγκαρια της βροχης ασπαζονται την κραυγη αγωνιας του soe και περνανε κατω απο τον Επιταφιο της μεταμελειας,ανανηψαντες δινουν ραντεβου υπο την μπαγκετα του τρελομαγιστρου Τροχανα.

    Θα τους ποτισει μαγικο ζωμο ο Δρουιδης και θα μεταμορφωθουν.
    Επισεις-να εχουν κατα νου,σε περιπτωση που τους διαφευγει-να ετοιμασουν και ενα καλο καρνε. Τα μπλοκακια των επιταγων και οι εγγυητικες των τζακιων που αντιπρωσοπευουν,να ειναι ετοιμες να αποδειξουν την ΑΕΚοφροσυνη τους.
    Γιατι εκει που θα μαζωχτουνε,δεν θα κλαψουν τον νεκρο,ουτε και κολυβα θα μοιρασουν.

    Θα πρεπει ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.
    Το εχουν κατα νου; Η θα πανε για να σπασουν πλακα με τον Τραχανα;
    Εκατομμυρια θα πρεπει να βαλουν στην προσπαθεια την οποια με τοση θερμη "υποστηριζουν" οπως λενε.
    Ζεστο χρημα θα κληθουν να δωσουν. Εχουν; Θελουν; Μπορουν;
    Μακαρι. Αλλα μαλλον θα μαζωχτουν οι γνωστοι που μονο εκεινοι διαβλεπουν κατι σοφιστικο στο βλεμα του Μηχαλη,θα συμφωνησουν με το μεγεθος του προβληματος και την αναγκη εξευρεσης "βιωσιμης και λειτουργικης λυσης".

    Τι να τα κανουμε τα επιταφια και τα επιγραμματα στις ταφοπλακες ρε παιδια του Τροχανα;
    Δυναμεις,λυσεις,προοπτικες,πλατες διαθετετε;
    Αν ναι, μαζι σας. Αν οχι-που ειναι το πιο πιθανο γιατι ειναι εξωφθαλμο- τι ακριβως θα κουβεντιασετε εκει;
    Οτι κουβεντιαζουμε και εμεις απο εδω;
    Και δεν μπαινετε εδω μεσα να τα πουμε και να συλλυπηθουμε,για να μη τρεχετε αδικα στα λυκοχωραφα των Σπατων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΙΜΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ 19 ΘΕΜΕΛΙΑ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
    ΟΤΑΝ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ;
    ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΙΝΙΜΟΥΜ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ, ούτε καταδέχομαι να συναλλαγώ.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ, θάναι το φόντο μπας κι αναλάβει. ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΚΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ 80 ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ, δεν τα πληρώνει.
    Άμα στις ιστορικές προσωπικότητες δεν ταιριάζουν αυτά που λέω, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΙ. ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτος και αν "λυση" ονομαζουν την γνωστη και δοκιμασμενη αποτυχια των "photoreporters".
    Απλα τωρα,τα ονοματα θα ειναι περισσοτερο γνωστα απο καποιους "Καπετανακιδες και "Κασνακιδιδες".
    Μεσα λεει ο Ντεμης. Με λεφτα δηλαδη, η μονο "με τον δικεφαλο στο μπρατσο";Γιατι εκει που θα πας παιδι μου, λεφτα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.ΕΧΕΙΣ;
    Οταν στα καλυτερα χρονια σου,τα πιο παραγωγικα και οταν εισαι στα πανω σου,εξαναγκαζεσαι και δανιζεσαι απο τοκογλυφους και δινεις τα διπλα σε μερικους μηνες,απο κει να καταλαβεις πως ακριβως εβλεπε τα χρηματα των αλλων,στην ΑΕΚ. Μιλαμε για γκασμα.

    Μεσα και το καλο παιδι ο Τακης. Λεφτα απο τον μπαμπα θα πρεπει να ζητησεις ομως. Οχι ετσι. Δεν μας αρκει το μειδιαμα Τακη. Εχεις και κατι μετοχες πεταξει καπου.

    Μεσα και ο Δ.Χ. Εδω δεν κουβεντιαζουμε καν για "εισφορα". Ειναι ο τυπος που οταν ολοι μαζι οι αλλοι σπρωχνουν εκεινος δινει το "βημα": "εεεωωωωπ....εεεεωωωωωπ"
    Θα εχετε ακουστα φανταζομαι.
    Μεσα και Κασνακιδης,εκ μερους των "φωτορεπορτερς",τους οποιους ο Μιχαλας φιλοδοξει να μεταμορφωσει σε ΧαριΠοτερς".
    (Για τον "προεδρο",τον Λ.Παπαδοπουλο,δεν ξερω. Μπορει και να εχει πλακωσει σε τιποτα χριστοπαναγιες τον χαπια και να του'κλεισε το τηλεφωνο).
    Συνολο ολοι οι παραπανω λοιπον. Απο πλευρας οικονομικης ισχυος; Χεστα. Απο πλευρας απηχησης στον κοσμο; Χεστα εις διπλουν.
    Σιγουρα θα παραστουν καποιοι "βετερανοι".Νικολαου,Παπαιωαννου κλπ. Λεφτα απο αυτους,δεν μπορει να ζητησει κανεις. Απλα θα κανουν την "φασαρια".Θα βαρανε τους ντενεκεδες,μπας και μαζευτει κοσμος.

    Μενει να δουμε εαν παει ο Νοτιας. Αυτος δεν παταει στις Γ.Σ (τι να κανει;) θα παει στο μπαρμπεκιου του Τροχανα; Δουλειες δεν εχει;

    Να δουμε αν θα παει και ο Μελισσανιδης. Κα που θα προσγειωθει το λιαρ-τζετ; Στο πανω γηπεδο,που εχει λασπες, η στο κατω,που ειναι αφτιαχτο; Που θα τον περιμενουν; Πρεπει να ξερουν.Ειδικα ο Δ.Χ,για να στρωσει και την κοκκινη μοκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Steven: Ε, ναι. Αυτα γραφω και εγω,παραλληλα,την ιδια ωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασφαλως μπανανα.Σου'ρχεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. steven
    αν ο μελισσανιδης τους γαμαει ολους οπως λες εσυ τοτε ειναι υποχρεωμενος να κατσει με τα αλλα 19 θεμελια και να προσπαθησει να βρει μια ακρη για το μελλον της ομαδος που εχει ενα μεριδιο ευθυνης , μικρο η μεγαλο δεν το γνωριζω αλλα εχει και μην προσπαθει να βγαλει την ουρα του εξω
    εκτος και αν περιμενει την ημερα του πρωτοδικειου για να μπει και να δειξει ποσο αεκ ειναι...και μην ξεχνας οτι ο απλος κοσμος εχει αρχισει και τον σιχαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ DIMITRI: Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΟΤΑΝ ( ΚΑΙ ΑΝ ) ΜΠΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ Ο ΔΧ ΘΑΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ.
    ΕΓΩ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΪΔΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Ιανουαρίου, 2012 15:36

    Ποιά θεμέλια βρε dimitri μου? Δεν έχει κάνει τρις άνοιγμα και τα 29 θεμέλια κατασκευαστές πλυντηρίων του λέγαν "κάνει 200", "βάλε 70 να τσεπώσουμε?" "ζούπας for president"...και συμπληρώνω και στην άποψη του steven, θεορώντας ότι εδώ τα όρια μεταξύ ήρωα και κορόιδου είναι πια δυσδιάκριτα. Μην πω ανύπαρκτα.
    Νομίζω ότι προηγούνται να δηλώσουν ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, οι μέτοχοι από το 2004 και τούδε. Δηλαδή ο κανελό που...δώρησε τις μετοχές στην ερασιτεχνική είναι ΟΚ? Ο γκοντό με το κούλη που βάλαν την empire μέσα 7 μύρια (μεταξύ πολλών άλλων). Να κάνει τι ο πόντιος δηλαδή? Τον ήρωα με τις μαλακίες των άλλων?
    Και πες ότι τον κάνει...θέλεις εσύ το πλυντήριο να διαιωνιστεί? Ας παν στην ευχή τα παλιά και συνεχίζουμε? Με τα 80 κάβα? Άστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Ιανουαρίου, 2012 15:40

    Όσον αφορά τους φωτορεπόρτερς, αφού μου έχετε 30%+ πια (και μπράβο σας), τώρα βγάλτε δίσκο και μαζύτε. Διότι αν η τελευταία χρήση είναι λχ μεσα 10 μύρια, εσείς πρέπει να καλύψετε τα 3. Αλλιώς τι να σας κάνω? Να μου κρατάτε το website και να με εκπροσωπείτε στις συνελέυσεις? Αυτό το κάνει και ο χήνος. Και αν δε μπορείτε να καλύψετε τα αναλογούντα, τότε τι μου κάνατε αμάν να πάρετε τις μετοχές του Παππά? Δε θα μπορεί όλος ο κόσμος να σας λέει τσάτσους του τότε? Και οι συμμετέχοντες-φωτορεπόρτερς που το έκαναν ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ότι ο εγχείρημα ήταν άδολο δε θα πρέπει κάτι καζνακίδηδες να σας ταράξουν στις μηνύσεις για απάτη και απιστία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΕΚΤΣΗ
    ΠΟΝΑΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ.
    ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΔΕΡΦΕ, Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΚΙ Ο,ΤΙ ΓΙΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.
    ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΛΙΓΟ FINE TUNING ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε και πηγε ο Μελ. στη συναντηση.
    Τι να του πουν; ειμαστε ολοι εδω μαζι σου...πληρωσε και σε στηριζουμε μεγαλε γιγαντα;
    Δηλαδη οι φταιχτες θα συγγ=κεντρωθουν,οχι για να συμ-πληρωσουν τα χρεη τους αναλογικα,αλλα για να ζητησουν να φορτωθει τα χρεη ο "μεγιστανας" και απο την πλευρα τους να δηλωσουν μετανοια και υποταγη;

    Τι χρωστα ο "αλλος" απο το 2004 και δωθε; Τιποτα.
    Αν συμφωνηθει να πληρωσουν και εκεινοι αναλογικα τα χρεη τους απο το 2004 εως σημερα,τοτε και εκεινος δεχεται να πληρωσει αυτα που αφησε και που του αναλογουν οσο ηταν στην διοικηση και ασφαλως εντοκα.
    Δεχονται; Γιατι μονο αυτην την συναντηση εγω καταλαβαινω. Μονο αυτη μπορει να εχει νοημα.
    Το να μαζευτουμε ολοι μαζι για βαλουμε απεναντι στα ματια του κοσμου τον Μελισσανιδη,μπας και τον "ροξουμε" και τελικα μετασχει στο σχημα και πληρωσει τα χρεη μας,αυτο ειναι για τα θηρια.
    Εκτος βεβαια απο το οτι ειναι αδυνατον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η προταση Τροχανα ειναι ενα θεωρητικο παραληρημα που κατ'ουσιαν δε λεει απολυτως τιποτα.Η λαικη βαση δεν υπαρχει σαν εννοια στην Ελλαδα του σημερα ακομα κι αν δεχτουμε οτι στην ΑΕΚ δεν εχει καει και αυτο.Σαππορτερς με διαφορετικο περιτυλιγμα προτεινε ο Τροχανας.Ειδαμε πως πηγανε οι Σαππορτερς: μολις και μετα βιας 300 χιλιαρικα απο τον κοσμο.Που δεν εσκασε μονο 200αρια αλλα και 10χιλιαρα.

    Ο Τροχανας ας μεινει εκει που ειναι.Η μοναδικη λυση για την ΑΕΚ ειναι να σταματησουν οι αστειοτητες με ανενεργους μετοχους, μετοχες στην ερασιτεχνικη και στους Σαππορτερς και να αποφασισει η μετοχικη ομαδα και ιδιοκτητες, να πληρωσουν για τελευταια φορα.Κατοπιν να γινει προσκληση ενδιαφεροντος για καθε ενδιαφερομενο και αν δεν παρουσιαστει κανεις, η ομαδα να παραδοθει στο πρωτοδικειο για προσωρινη διοικηση που θα προτεινουν η Ερασιτεχνικη και επιφανεις προσωπικοτητες του συλλογου.

    Ο λογαριασμος για να παρει η ΑΕΚ αδεια για το πρωταθλημα, ειναι 7 εκατομμυρια ευρω.Βγαινει ακριβως απο 1 εκατομμυριο σε καθε μετοχο αν θελουν αντρικειες δουλειες.Αν θελουν ανα ποσοστο, ας γυρισουν το χρονο στο μετοχολογιο επι ομολογιακου δανειου.Διαιρεση ξερουνε οποτε ευκολα θα βρουν ποσα χρωσταει ο καθενας.

    Οποιαδηποτε αλλη λυση ειναι να χαμε να λεγαμε.

    7 εκατομμυρια, προσκληση ενδιαφεροντος και αν δε βρεθει ανθρωπος Πρωτοδικειο και απο μακρια κι αγαπημενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ Zastro: Αφού γνωρίζεις, γιατί το κρύβεις; Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΕΙ Δ ΕΘΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ Β. ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. steven
    και ποσο λαμογιο ειναι και αυτο γνωστο, εκτος και αν περιμενει να μπει στα γενεθλια του, αν ειναι μαγκας μπαινει τωρα που η ομαδα ειναι στο πατο
    ολα τα αλλα ειναι ειναι για λαικη καταναλωση
    κουτι του ηρθαν και οι εκλογες το 2005 διοτι ισως να μην υπηρχε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ dimitri
    Ο τροπος το ΑΝ, το ποσα και ποτε θα διαχειρηστει ο καθενας την τσεπη του, ποσο μαλλον οταν ΔΕΝ ευθυνεται για την κατασταση ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ.
    το οτι ο απλος κοσμος εναποθετει τις ελπιδες του στον συγκεκριμενο ΔΕΝ ειναι ευθυνη του.

    Το ιδιο ισχυει για ολους που μπορουν ανετα να εμπλακουν και δεν ειχαν σχεση απο τα -17 του 2004.

    Η εταιρεια κανονικα πρεπει να αποπληρωσει οτιδηποτε πλην διακανονισμενων, να φτασει στο ΟΠΟΙΟ ποσο θα πρεπει να χρωστα αν μεχρι και σημερα πληρωνε το διακανονισμο και να μεταβιβασθει.

    @ ολους.

    Τα χρεη ειναι για να τρεξει αμεσα:

    MS -5.9
    Αδειοδοτηση - 5εκκ
    Χρηματα προς παικτες
    Λοιπες πληρωμες που μπορει να μπλοκαρουν την αδειοδοτηση (χρεη τριτων)

    το νουμερο δεν το γνωριζω αλλα ΜΟΝΟ η καλυψη παθητικου ειναι 18.5 για να μπορεσει να λειτουργει η εταιρεια νομιμα.

    ΥΓ Ο μακος εφυγε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ; ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ; Ή ΘΑ ΝΤΡΑΠΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ;
    ΕΓΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ. ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΩΡΑ ΚΑΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και επειδη αυτα δεν γίνωνται το σενάριο λογικα είναι αυτο που λέει ορθά ο steven
    Και για μένα το πιο ορθό
    Η σαπίλα θέλει ξεριζωμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή