Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ

           Δηλαδή, την Ελλάδα, ποιοί την έχουν αναλάβει; Ποιοί την έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση;  Δημοκρατικά εκλεγμένοι δεν είναι όλοι; Έχουμε δικτατορία της κάλπης; Ο κόσμος δεν εκλέγει τα ρουσφέτια του ή τους αρχηγούς του ; Που, γαμώ τις διαβολικίες συμπτώσεις είναι οι ίδιοι που ψηφίζονταν και πριν, και τώρα καλούνται να το παίξουν σωτήρες; Αυτό δεν γουστάρει ο τίποτας λαός; ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΙΚΑΝΟΥΣ;  Γιατί να το χαλάσουμε αυτό; Γιατί να το αλλάξουμε; Γιατί δεν φέρνουμε στην εξουσία την αριστερά ΕΝΩΜΕΝΗ, και να μην την στείλουμε στους δανειστάς;
             Θέλω το μυαλό να ανοίξει. Δεν μας ενδιαφέρουν τα παλιά κονσερβοκούτια, ούτε τι φάγανε οι δεξιοί σοσιαλιστές ή οι δημοκρατικοί δεξιοί. ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ, δημοκρατικά εκλεγμένοι ( το ξαναλέω ). Και η ΑΕΚ δική μας είναι, όπως είναι και η Ελλάδα. Ποιά θα πέσει πρώτη στον γκρεμό; Έχει σημασία; Μπορεί και να έχει. Ιστορικά. Δηλαδή για το παραμύθι. Ρεαλιστικά, έχει μόνο για το τι θα γίνει αύριο, που ό,τι και να γίνει δεν θα έχεισ χέση με τον μύθο. Κι εγώ διαβάζω μυθολογία και την λατρεύω. ΚΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ.
             Στο θέμα λοιπόν αυτό, πιστεύω οτι η ΑΕΚ ξεφεύγει. Όπως ξεφυγε η " Ελευθεροτυπία ", ο
" Φίλαθλος " ή ο " Επενδυτής " ( μην χέσω εδώ ). Κι όπως θα γίνει και με άλλα ΜΜΕ , που βγαίνουν αλλά μπαίνουν μέσα. Και γενικά ο μικρόκοσμος, θα πέσει πρώτος σε σχέση με το περιβάλλον του. Μέχρι να καταρρεύσει ο μεγάλος, πρώτα θα πέσει ο μικρός. Μέχρι να φαληρίσει ο ερασιτέχνης αλογοτροφή, πρώτα θα πέσει η ομάδα μας. Μέχρι να πέσει στα γόνατα η Ελλάδα. πρώτα θα
πέσουν οι συμμετέχοντες στην χώρα. Μέχρι να πέσει η Ευρώπη, πρώτα θα γονατίσει η Ελλάδα. Φυσιολογικά πράματα δηλαδή. Αν γινόταν το ανάποδο, τότε θα είχαμε κρουαζερόπολοιο σε κοντινό νησί στην Ιταλία ή στην Σάμο για προσάραξη. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.
              Αλλά εδώ δεν μιλάμε για την πτώση. Μιλάμε για την ανόρθωση. Εντάξει, ανέλαβε η οργάνωση που πονάει την ΑΕΚ. ΚΑΙ;  Θα εγκαταλείψει το πέταλο και θα παίρνει διαρκείας-αιμοδότες της ομάδας;  Θα εμπνεύσει τον κόσμο τον απογοητευμένο ή τον καναπεδάτο; ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ σαν αριστερά, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ αλλά ο λαός δεν την ακούει; ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΡΟΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ; Κι αν μπορεί να το κάνει αυτό, γιατί δεν το έκανε σε άλλα τμήματα που ετυχε αρχηγός;
             Το ποδόσφαιρο έχει πολύ κόσμο. Φυσικά. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΗΓΗ. Κι εκεί θα την πέσουμε. Αλλά, αν ποντάρεις στον κόσμο, δεν πρέπει να αγνοείς τους " άρτους και τα θεάματα". Κι αν δεν μπορείς να δώσεις αυτά, μάξιμουμ θα αγωνίζεσαι στα όρια του συναισθήματος να ανεβείς κατηγορία σε κάποιο μπάσκετ, να πανηγυρίζεις τίτλο σε σουβλάκια καλά ψημένα στα ξίφη του ευαγούς αθλήματος που εντυπωσιάζει εκατομμύρια Έλληνες ( μέσα κι ο Βγενόπουλος ) και γενικά να γνωρίζεις το target group σου. ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ακόμα και για να πληρώνει, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
              Κι από την οργάνωση, θα περάσει η ομάδα. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και μέχρι να παραδεχτούν όλοι οι ηθικοπλάστες, οτι απλά με μια πεντακοσάρα θα βρουν κοπέλλα για την κατάκοιτη μάνα. Μπορείς τώρα σε αυτήν την ηλικία να κάνεις την νοσοκόμα; Από την φύση έφυγες και σε καλέι η κοινωνία. Μετά λοιπόν την οργάνωση και τα λοιπά αρχίδια ελληνικών δικαστηρίων
                  Και το πρόβλημα σήμερα της ΑΕΚ, είναι οτι δεν ξέρει πού πηγαίνει. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Διοικητικά, οικονομικά αλλά και αγωνιστικά. Όλοι διαφωνούν με όλους. ΚΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΕΝΑΝ ΝΤΕΜΗ. Αλλά το χαρτί αυτό έπαιξε και βλέπουμε σήμερα τα αποτελέσματα. Κι όσο μαλάκας είναι ο οπαδός, δεν παύει να έχει την αίσθηση της αυτοσυντήρησης σαν πίστη. Όσο κι ο επιχειρηματίας έχει την αίσθηση του πότε πρέπει να μπει. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ( μεγάλη προσωπικότητα ): βρε παπάρα, οι θρησκείες με το Άγιο Πνεύμα προχώρησαν.  ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. Πρώτα βγάζεις στην γκόμενα το συναίσθημα, και μετά κάνεις τα πάντα., ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ; ΕΛΑ ΡΕ ORIGINAL. ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΩΣ  ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, που φοράνε κάτι μαλακίες φανέλες ORIGINAL, ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ( καθότι υποστηρίζω την διαφορετικότητα του νέου), ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕ, γιατί στην ιστορία αυτή της κοινωνίας δεν δεχτήκατε ποτέ την αξία της ιεραρχίας καλύτερων ή στην ιεραρχία σας εκεί μέσα, δεχτήκατε ένα μαλάκα. ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ μέσω της οποίας τρώτε κι εάνα σουβλάκι;
                    Προχωράμε. Δεν θα πάει κόντρα ο επενδυτής. Θα ρίξει μια πεντακοσάρα και μια ατάκα, και τέζα ο καμπούρης. Εκεί θα μπει το θέμα του νόμιμου ή του φιλέτου μετά του νόμιμου. Οι ανακοινώσεις δεν λένε και πολλά. Ίσα ίσα που φανερώνουν την διάθεση έργων δια του στόματος. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΙ ΟΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΙ ΑΡΑ ΕΚΚΛΗΣΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ, οι συνδικαλιστές γεννήθηκαν για τα αφεντικά. Το ανάποδο δεν ισχύει. Κι όποιος διαφωνεί, απλά περιμένει τον χρόνο. ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΆΛΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ BLOG ΗΛΙΘΙΟ. Την ώρα που τρέχουν οι εξελίξεις, το μόνο που ξέρω είναι το πολυτεχνείο. ΚΙ ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ, μόνο και μόνο διότι σημαίνουν προσκύνημα. ΓΙΑ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ , δεν συζητώ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, απλά δεν μιλάει. ΠΡΑΤΤΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ και φυσικά όχι ORIGINAL , που ντράπηκε να πει το ελληνικό όνομα του. ΡΕ ΤΙ  ΜΟΡΦΩΣΗ .... Καλά καλά ελληνικά δεν ξέρει.... Τόσο εντυπωσιάστηκε από την γλώσσα των κραυγών.... Κι αφού το έκανε, γιατί συντάσσει προτάσεις και δεν μιλάει με κραυγές; ΡΕ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΟ; Αμέ. Όλα προχωράνε. Άλλα σε δύναμη κι άλλα  σε ύπαρξη σε κατώτερες κατηγορίες.   ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΙΚΗ. ΚΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΩΕ, που ήθελε τότε παλιά να σώσει κάποια ζώα.
                                               ΝΩΕ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
                                               ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΑΡΧΗΓΟ.
                                               ( ήθελες και τζούφιους να διασωθούν ).
           Υγ. Αύριο έχω την πίττα στην εταιρεία. Επειδή τελειώνω νωρίς σχετικά, θα πάω να δώσω τα χρήματα στην μάνα στην μνήμη του πατέρα μου. Στην " μάνα " εννοώ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΑΥΤΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ, την Κατίνα πώς την λένε; Τον άντρα τον Οδυσσέα; Τον νεοέλληνα που ζει λόγω Ακρόπολης; Ο Καλλικράτης ήρθε, η Ικτήνους ( βλάχικα τα λέω ) πούντηνα;

36 σχόλια:

  1. Το αήττητον του βλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα σε ολους,

    χωρις καμμια δοση ειρωνιας επειδη ισως ειμαι πιο χαζος απο οτι νομιζα,ειναι ευκολο να εξηγησει καποιος τι ακριβως μελλει γενεσθαι με την ΑΕΚ ? χωρις γριφους , παρομοιωσεις ,μεταφορες και περιεργες προτασεις..
    απλα κ σε 3 γραμμες..θα παει η ΑΕΚ εκει , θα κανει αυτο,θα την παρει ο ταδε και θα κανει αυτο...γιατι ειλικρινα εχω μπερδευτει...

    ευχαριστω οποιον απαντησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. THOMAS, περίμενε να ξυπνήσει ο ανώνυμος και θα μας πεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα.
    Θωμα,αμα ξεραμε,θα ειχαμε ειδοποιησει και τον Αδαμιδη και τον Δ.Χ. για τα δεοντα.
    Πως να ξερει κανεις;
    Η μονη σιγουρη,ειναι η "περιπετεια",που αλλος λιγο,αλλος πολυ,μπορει να φανταστει.
    Τον πατο στο βαρελι ψαχνει και η Ελλας και η ΑΕΚ.
    Ελευθερη πτωση και για τις δυο και με βροντο θα σκασουν στο τσιμεντο.
    Αλλα δεν τρεχει τιποτα. Κανεις δεν πεθανε απο μερικα σπασμενα δοντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θωμα θα ερθει ο αRχηγος και θα μας σωσει! Ηδη ο αγαμιδης εκανε προταση στον αRχηγο αλλα αυτος λεει την απεριψε γιατι 2 ξεφτιλες μαζεμενες μαλλον του επεσαν πολλες.
    Οπως εχει ηδη πει ειναι ξεφτιλα να ειμαι εγω προεδρος της ΑΕΚ.
    Και επειδη κανει πολυ καλη δουλεια στο basket οπου διαπρεπει τοσο στα οικονομικα οσο και στα αγωνιστικα στην ...Α2 λεει να κανει πασο τη ΠΑΕ.

    Απο την αλλη η ΠΑΕ ειναι για να μας ΔΙΝΕΙ λεφτα οχι για να δινουμε. Ασε που εχει και φεσια και πολυ δουλεια.
    Εδω ο στοχος ειναι να ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΜΕ και να ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ, που να τρεχεις τωρα να δουλευεις??
    Ευελπιστουμε (αυτο σημαινει επλιζουμε ΗΛΙΘΙΕ για να καταλαβαινεις κιολας)οτι ολο και καποιος θα βρεθει να δωσει το κατιτις του και να μπορεσουμε και εμεις να παρουμε το 10%.
    Τωρα Ξενιαδης θα ναι (που χαθηκες ρε ψυχη?) Σαλιαρελης θα ναι Κοσκωτας θα ειναι, δε γαμιεται εμεις τα 800 να παρουμε..

    Και επειδη οπως ο Θεος εστειλε το Υιο στη γη να μας σωσει ετσι και ο χατζηπουστας εχει βαλει αλλο μπροστινο στη ΕΡΑ, το οποιο αλλαζει οποτε τον βολευει, ετσι και αυτος θα μας ευλογησει ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΩΣΤΙΑ..

    Δημητρη μου και Σταυρο μου ηταν παλι χτες ο μπολεκ και ο λολεκ.
    Δεν μπορω Δημητρη μου ελεγε ο ενας (και καλα)
    Ουτε εγω μπορω Σταυρο μου ελεγε ο αλλος.

    Οποτε βγηκε ο προεδρος και ειπε οτι δεν φευγει γιατι λεει θα υπαρξει κενο εξουσιας!!!!! Ενω τωρα η εξουσια γαμει και δερνει!

    Και αμα υπαρξει κενο εξουσιας!!! θα παμε στο πρωτοδικειο (και αρχισει και παιζει το σεναριο τα...χρωστια να γραψουνε παγο).

    Ενω τωρα που δεν ειμαστε στο πρωτοδικειο εφυγε καποιος Γκετζογλου, σημερα φευγει καποιος Μπερνς και απο ακουγεται μεχρι και ο Καραμπελας!!!!!! τη κανει.
    Ναι ο καραμπελας που τον πηραμε ελευθερο και δεν ειχε καν ομαδα!!! τη κανει και αυτος.
    Για Μακο γυφτακι και κωστακη δεν το συζηταμε καν.
    Ο DIMI ηδη εχει μιλησει με ομαδα και ας λεει ο πατερ οτι μαλακια του κατεβαζει η κουτρα του..

    ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΙΛΕ STEVEN ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ:

    ΑΜΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΡΤΟΣ. Τελεια και παυλα.

    Ο Σαββας ειχε ψυχολογικα προβληματα!!!, ο Dimi δεν ενιωθε καλα (ειχε φαει αχινους τη προηγουμενη), ΜΠΟΡΕΙ!!!!!! να αποδυναμωθουμε και μαλακιες τουμπανα.

    Βγες και πες ευθεως οτι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ φευγουν οι παικτες και πλεον η κατασταση ειναι ανεξελεγκτη.
    Τι ΠΑΠΑΡΙΕΣ καθεσαι και λες και δικαιολογεις τα αδικαιολογητα?
    Τι ψυχολογικα και μπουρδες.
    Ο Βαργκας εχει και αυτος ψυχολογικα???

    2 μηνες τα γραφω για τις προσφυγες και τα ελευθερας.
    Και ο προεδρος εχει βρει νεα πατεντα για να μην κανουν προσφυγες ολοι μαζι:

    Επεσε ΕΠΙΣΗΜΑ συρμα: Χαριστε μας τα χρωστουμενα, που ετσι κ αλλιως δε βλεπω να παιρνετε ουτε ευρω, και εμεις σας αφηνουμε Τ-Ω-Ρ-Α να φυγετε με τα μισα υπολοιπα.

    Εχεις συμβολαιο 100? Σου Χρωσταω 50? Χαρησε τα ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ να πας καπου να πληρωνεσαι και αφηνουμε καβα τα 50, οταν και αμα..

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι λίγα μόνο βήματα πριν την εξυγίανση»

    Αγαμιδης καλοκαιρι 2011.

    Φορολογικη Ενημερωτητα ΜΠΟΡΕΙΣ να βγαλεις?
    Νεα δελτια ,μπορεις να εκδωσεις?

    Στο ματς με τη ΔΟΞΑ σου εκανε τη χαρη ο Πιλαφιος και σου σφραγισε εισητηρια.

    Στο επομενο ΜΠΟΡΕΙΣ να σφραγισεις παλι? Στο μεθεπομενο??


    Εκανες και προταση στην original (ποσο χαμηλα μπορεις να πεσεις για να δινεις το μαγαζι σου σε εναν ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ..) και δεν δεχτηκε.
    Σειρα ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ?

    Απο οσο ξερω υπαρχουν και αλλες οργανωσεις. Μπορεις ας πουμε να κανεις προταση στην Ψ-ωρα. Και την κανονικη και των εργαζωμενων.

    Η να πεις στο συλλογο καταπολεμισης της πανουκλας.

    Η στις ΑΙΓΕΣ της Μαργκαρετ που βλεπει το βλασταρι της να το χλευαζουν και οι κανονικες αιγες..


    H ακομη στον Αρκτρουρο που σωζει αρκουδες. Παχυδερμα ειναι και αυτες ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ.

    Μονο που αυτες πεφτουν μονο το χειμωνα σε ναρκη.

    Σε αντιθεση με σενα ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

    ΥΓ Κριμα ρε γαμωτο θα χασεις και τον μισθο των 1000 ευρω και το κινητο.

    ΓΙΑ ΤΑ 250,000 USD ΠΟΥ ΕΛΑΒΕΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dimi thee pare tin pae
    ενα απο τα πιο ωραια που γραφτηκαν εδω
    anonime
    θα ηθελες γαυρο στην προεδρια της αεκ και να εισαι στο αρμα του μαρινακη? αρα μην ασχολεισαι με τον γαυρο, τον μονο καλο ειναι, που φατσικα μοιαζει λιγο με τον αRχηγο ιδιως στο μαλλι και ισως αυτη ειναι η αιτια που δεν τον γουσταρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε οχι και μοιαζω με τον αλογομουρη!!

    Ελεος!!!

    Και αν θυμασια ο μονος που μου μοιαζει στο μαλλι ειναι ο Σαβαλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dimi se xino ORIGINAL londino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιανουαρίου, 2012 12:21

    "DIMI σε ξύνω, ορίτζιναλ λονδίνο?"
    Γιατί δεν έρχεσαι να μου ξύσεις κι εμένα λίγο τ' αρχίδια?
    Άμα σου κάνει, κρυφογαύρος/βρατραχολάγνος είμαι και εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργο ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΙΚΟΙ στην οργανωση εχουν πεσει.

    Με αρχηγο τον αρχιγαμικο, που δεν μπορει να κανει παιδια..
    ΑΣΦΑΙΡΟΣ ΓΑΜΙΚΟΣ μονο εκει μπορουσε να υπαρχει.
    Αλλα σηκωνει πανω για την αγαμια του βατραχου..

    Ωρε παλικαρια κατουρατε και λιγο. Θα βαρεσετε κανα νεφρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιανουαρίου, 2012 12:36

    Όσον αφορά τις προσφυγές, ο τελευταίος να κλείσει τη μπόρτα...
    Ως και τ' αρχίδια του καράμπελα θα πάρουμε.
    Ως και ο λεό, που ο κομπότης μας έκανε ρόμπες θα φύγει.
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΑΜΙΔΙ, ΒΑΖΕΛΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ, ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΕ, ΑΜΕΤΟΧΟΙ, ΚΑΙΣΑΡΟΠΑΠΑ.
    Όλα ΕΜΦΑΝΩΣ βαίνουν σύμφωνα με τον εκπληκτικό σχεδιασμό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ, που μπορούν να γραφούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, αλλά δεν είναι επί της ουσίας. ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ, ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ κι είναι λογικό να τις καλύπτει μαύρο σκοτάδι. Μια τριμελής επιτροπή γνωρίζει μόνο: Νομικός, τραπεζικός και φοροτεχνικός που τρέχουν το project. Μαζί βέβαια και κανά δυό τεχνοκράτες και δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ, αλλά ξέχασα κάτι στο παραπάνω σχόλιο: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εφυγε ο βαζελακος. Ο χοντρουλης με τα γυαλια που μας εσωσε μαζι με τον προεδρο.
    Βεβαια μπορει να επιστρεψει στην προηγουμενη δουλεια του.
    Εμμισθος υπαλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟ ηταν (και ειναι) το παιδι.
    Μη παει χαμενο...
    Ενα ενα τα ποντικια πηδανε απο το καραβι.

    «η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι λίγα μόνο βήματα πριν την εξυγίανση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιανουαρίου, 2012 13:32

    Φίλε, διάβασε απλά την ανακοίνωση παραίτησης του. Ρε αυτοί μας έχουν για μάου μάου. Νομίζουν ότι όλους μας βαστάει με τις πιπίλες, τα αεκόμετρα και τις χημείες ο ιμάμης και οι ψ-Ωρες...Δε μπορεί, μας κάνει πλάκα, ε?

    Α, ναι, ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΛΟΝΔΙΝΟ, τ' αρχίδια μου θα μου τα ξύσεις τελικά? Are you gonna scratch my balls, or are you expecting me to give you the beef injection first? Just 2 roads down the fucking halls of residence that your mummy is paying for.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Κύρο: Τι να την κάνω την τιμωρία αφού στο κύπελλο δεν μπορώ να ρεφάρω. Τιμωρίες έχουν νόημα μόνο για το πρωτάθλημα που τα λάθη ισοσταθμίζονται. Πάντως ο άνθρωπος είναι άχετος κι επικίνδυνος. Τα έχουμε πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ρόλος μου ως Σύμβουλος του Προέδρου σε λειτουργικά θέματα της εταιρείας και ως Εκτελεστικός Διευθυντής αυτής, έφερε μία σημαντική βελτίωση σε επίπεδο εσόδων-εξόδων, αλλά και χρεών της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και μία καλύτερη οργάνωση στην εύρυθμη λειτουργία της.

    Nαι αληθεια αυτο ειπε ο βαζελακος.
    Σε μια εταιρεια που ειναι με το ρολο κατεβασμενο και απο μερα σε μερα περνανε τα λουκετα αυτος ειδε:σημαντική βελτίωση σε επίπεδο εσόδων-εξόδων!!!

    Η κατάσταση είναι δύσκολη αλλά εύκολα αναστρέψιμη αν ενεργοποιηθούμε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως για το καλό της ΑΕΚ!!

    Ετσι εκλεισε την δηλωση ο προεδρος. Την ωρα που ο μονος λογος που δεν κλεινει η πορτα ειναι γιατι τη κοπαναει τρεχωντας ο επομενος, ο προεδρος δηλωνει οτι η κατασταση ειναι ΕΥΚΟΛΑ!!!! αναστρεψιμη.

    Ισως γι αυτο
    «η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι λίγα μόνο βήματα πριν την εξυγίανση»..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιανουαρίου, 2012 13:51

    Διχαστική για ποιόν να είναι η επιστολή του "παραιτημένου" βρε steven? Για να διχαστείς πρέπει ή να είσαι με το αγαμίδι (δηλαδή 0 ΑΕΚτζήδες πια) ή να είσαι με την οργάνωση (2-2.500 πιπιλισμένα). Με απλή αριθμητική, δε βγαίνει. It takes 2 to tango.
    Χαλαρά, αντεκκλήσεις μεταξύ ενός τελειωμένου λαμογιού κι ενός τζούφιου είναι, ποιόν να διχάσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τις τελευταίες μέρες, γνωστοί κύκλοι προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, πετώντας το μπαλάκι, για μια ακόμη φορά στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας.

    Αντί, να αναλογιστούν τις ευθύνες που έχουν οι μέτοχοι πετάνε το μπαλάκι στους οργανωμένους. Δεν είναι δυνατόν η ΑΕΚ μας να βρίσκεται σε αυτό το χάλι και να μπαίνουμε στο τριπάκι του αλληλοσπαραγμού. Σίγουρα η κατάντια φέρνει μουρμούρα και εκνευρισμό, αλλά το να είμαστε αυτή τη περίοδο διχασμένοι αποτελεί έγκλημα.

    Η διοίκηση αυτή της ΑΕΚ, δηλαδή οι μέτοχοι και οι επενδυτές της, έχουν λάβει από τον κόσμο την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη που έχει λάβει οποιαδήποτε διοίκηση στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει κάνει τραγικά εγκλήματα. Πέρα από το μπάτζετ και τις μεταγραφές, είναι αδιανόητο να βλέπουμε την ΑΕΚ να αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ την ώρα που και η κουτσή Μαρία μπορεί να καταλάβει ότι η Ριζούπολη είναι μονόδρομος.

    Δεν είναι δυνατόν στα γραφεία της ομάδας να λυμαίνονται βαζέλες και να απειλούν συνεχώς δικά μας παιδιά και φυσικά οι κύριοι της ομάδας να αφήνουν συνεχώς απροστάτευτη την ομάδα, στα χέρια του κάθε κορακιού... Ε όχι για όλα αυτά δεν φταίει ο κόσμος αλλά η ανικανότητα σας κύριε Αδαμίδη και λοιπά άβουλα όντα

    Κάποιοι κατηγορούν την οικογένεια γιατί παρεμβαίνει και προσπαθεί να δώσει μια λύση την δεδομένη χρονική στιγμή. Όσο και αν σέβομαι την άποψη αυτή, διαφωνώ κάθετα. Εμείς είμαστε η ΑΕΚ, εμείς οι οπαδοί της και κανείς δεν αγαπάει την ΑΕΚ πιο πολύ από εμάς. Είμαστε οι μόνοι που αγνά και αμόλυντα θα κινήσουμε τα νήματα έχοντας ως μοναδικό σκοπό το συμφέρον της ΑΕΚ.

    Τρανταχτό παράδειγμα η ερασιτεχνική ΑΕΚ, που σε τόσα χρόνια ιστορία δεν είχε ούτε έναν τίτλο σε ερασιτεχνικό ομαδικό άθλημα και με την δική μας διοίκηση μετράει ήδη ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο στο χάντμπολ, ενώ φέτος διεκδικεί άλλους 5 τίτλους... Εάν δεν έμπαινε η οικογένεια μπροστά τώρα η ομάδα χάντμπολ θα ήταν διαλυμένη και το γυναικείο βόλλευ θα ήταν στην Α2....

    Φυσικά δεν θέλω να μειώσω τον αγώνα που καταβάλουν οι αθλητές μας αλλά όλα ξεκινούν από ψηλά από την διοίκηση... Και στην τελική αν κάποιοι έχουν τόσο μεγάλο πρόβλημα με την οικογένεια, 35 ευρώ έχει η ρημάδα η συνδρομή, ας έρθουν να τα ακουμπήσουν και στις επόμενες εκλογές να μας δώσουν πόδι....

    Η κριτική είναι πανέυκολη, πόσο μάλλον πίσω από ανώνυμα πληκτρολόγια, για έλατε από κοντά να δείτε πόσο εύκολο είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Αδερφέ, είπα διχαστική διότι στην περιπέτεια που έχουμε μπει, θέλει συσπείρωση. Και συμφωνώ πλήρως οτι για την σημερινή κατάσταση, δεν έχουν καμιά ευθύνη οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, είτε οργανωμένοι είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ανωνυμε
    με χαρα να σας δω και στην παε για να δω ενα πρωταθλημα οπως εγινε και στο
    χαντμπολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι και στο σκακι επισης παμε καλα.
    Μετα το Σαββα και τον Μπερνς, ο οποιος θα βρει αξιοπιστο καφυγιο στην.... Κερκυρα μαλλον, και ο Αμπντουραμάνι εφυγε σημερα.
    Αυριο μετα το ματς ανακονωνεται και η αποχωρηση του Καραμπελα.

    Δεν ξερω για την αλλη Κυριακη αλλα σε 15 μερες χλωμο βλεπω τον καταρτισμο ενδεκαδας, πατερ..
    Μπορει να φυγουν καποιοι παικτες ειπες χτες 4 εφυγαν με το καλημερα σημερα.
    Dimi, Mακος, Κωστακης, το κουτσαυλο (μεταφορικα και κυριολεκτικα) Σμαρι, Μπελεκ, Βαργκας και Λεοναρντο ειναι η επομενη φουρνια.
    Α ναι ειναι και τα δυο Ισπανακια.
    Ο καρλος, ο λεγομενος και ισαξιος αντικαταστατης!!, του ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ αρχιδιου του Σκοκο (γιατι το δεξι εχει μεγαλυτερο βαρος)
    Ο Καλα -καλα μεγαλε αμα εισαι ΕΣΥ στοπερ ο Γκαμαρα-Σωκρατης-Αλβες ειναι απο το Δελτα του Κενταυρου..

    Ο Dimi, που διεψευσε μαζι με τον πατερ, οτι τα πηρε στο κρανιο και τη κοπανησε προχτες, ΗΔΗ ΜΙΛΑΕΙ με Αγγλια.
    Ο Μπελεκ βλεπει οτι πιο πολλες πιθανοτητες εχει να βγαλει λεφτα με κανα CD (και εδω που τα λεμε καλυτρα του παει).

    Με αυτα και με αυτα δεν ειναι ασχημη η ιδεα της προεδριας απο τον ΔΧ.
    Θα κανει και ΕΣΩ-μεταγραφες αυτον τον Μπακακουκα και τους αλλους απο το χαντμπολ θα κατεβασει και τις γκομενες απο το βολευ στα ημιχρονα και παμε βουρ για τιτλο..

    @steven
    Σε καμμια περιπετεια δεν εχουμε μπει. Εναμισυ χρονο τωρα τα λεμε και τα γραφουμε τα ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΑ.
    Μια χαρα συσπειρωμενοι ειναι ολοι.
    ΟΛΟΙ απο μακρια και αγαπημενοι ειμαστε ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    Αν θελει ο καθενας να διοικησει, οπως ειπε και ο ξεφτιλας (κατα δικη του δηλωση) ας ριξει μια 100αρα να κανει μαγαζι και εδω ειμαστε.

    Γιατι ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΜΑΓΑΖΙ που ζηταει απο τους πελατες του να ΞΑΝΑ-ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τα χρεη των αφεντικων ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ μονο στο μυαλο του αγαμιδι και του ιμαμη υπαρχει.

    Και λεω στο μυαλο τους γιατι ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.

    Αν δεν ηταν ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΚΗΜΙΑΖΑΝΕ ΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, τρεχαλητα σε Δημους και πολεοδομιες, πανελ παρουσιασεων φωτορεπορτερ, ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΑ Δ.Σ και ολα αυτα.

    Ολα σωστα δεν ψηφιζατε τοσα χρονια στο ΔΣ ρε Χατζηπουστα?
    Και απαλλασες απο καθε ευθυνη τον προεδρο? Τελευταιο ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ-ΔΙΜΗΝΟ..

    Τι σκουζεις τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Ιανουαρίου, 2012 19:15

    Την πρόταση του Τροχανά για τη σωτηρία της ΑΕΚ διαβάστε...σας ικετεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΥΡ ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:

    Τι Π-Ι-Ν-Ε-Ι-Σ παλικαρι μου??

    Μιλαμε για την Ηλιαδα και την Οδυσσεια ΜΑΖΙ.

    Τι Θυρεους, τι Robert B. Laughlin, τι ενωσιτικες οικογενειες, τι μεθοριος γραμμη..

    Μεχρι και Άγγελοι της ΑΕΚ, θα υπαρχουν πως λεμε Hells Angels?
    Παω να παρω Harley, κοντοκανη και ενα μπουκαλι Jack να ξεχυθω στο δρομο για το Σπατο.

    Δεν αντεχεται να τη διαβασεις με τη μια.

    Θελει ηρεμια, ξυλακια βουδιστων μοναχων, μουσικη υποκρουση Ξενακη (best of) και πουρα βουτηγμενα σε 18αρι Malt..

    Μονο ετσι μπορει να γδαρεις την επιφανεια!

    ΥΓ Αυτα τα παρων, κυρ Μιχαλη, στο τελος, τα ακουσες live η τους πηρες τηλεφωνο??

    Γιατι αμα δω στην ιδια ευθεια σε καρεκλες το Στελιο το Σταυρακα τον Ντεμη το Τιγρη τον Χαρζηχρηστο το Φιλλιπου και διπλα καπακι τον Ντουσαν πραγματικα ΘΑ ΥΠΟΚΛΙΘΩ..

    Απο τα 3-5 μελη φωναξε και τον Στεπανοβιτς να γεμιζει και κανα καραφακι και τον Τζιμπουρ- οποιος πεταγεται να τρωει κουτουλιδι.

    Δεν θα μας το γαμησουνε το μαγαζι κυρ-Μιχαλη ακομη δεν το στησαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ DIMI: ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ, αλλά τώρα είναι η περιπέτεια. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, καταλογισμός των παλιών ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΡΙΟ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ και φυσικά ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ.
    ΤΟ ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, που είναι αποφασισμένο. ΛΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τον καθαρησε η οργανωση τον "βαζελο".
    Ρε τι δυναμη που εχουν τα παιδια και δεν την ξερουνε.

    Ο Τροχανας εχει την αγαπη μου. Θεος.
    Ακου "γαμω την Ευα και το μηλο της που μας βουλιαξε ολους,μαζι και την ΠΑΕ,στην αμαρτια"

    Τους τα λεω Μηχαηλ, εδω,για την καριολα την Λιλιθ που παρεσυρε το κοριτσι,αλλα δεν μ'ακουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΤ' ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗΝ ΣΕΙΡΑ: ...ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ... ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ.
    ΑΦΟΥ Η ΜΑΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ, δεν θα έπρεπε πρώτα να είναι ο πνευματικός ηγέτης; Ο " Γκοντό ", ποιός είναι;
    ΝΑ ΠΑΡΩ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ας πούμε τριμελείς, Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ 1,8 ΜΥΡΙΟ ΚΟΣΜΟ.
    ΤΡΟΧΑΝΑ, ακόμα θέλει ο γιός σου να με δολοφονήσει; Η ΜΑΡΩ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΟΥ ΣΠΑΤΟΥ, ΘΑΡΘΩ ΑΦΟΥ 5 ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΑΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΡΘΩ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, βάλε στην αίθουσα τον διάδοχο του Τσάκα τσούκα. Ξέρεις εσύ.
    fifo: first in, first out.
    ELLAS = AEK = MALAKAS.
    ΡΕ ΤΡΟΧΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΑ; 1,8 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ. ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΔΕΞΑΜΕΝΗ; 12 ΜΥΡΙΑ.
    ....ΤΟ ΝΙΝΙ ΤΟ ΝΙΝΙ, ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2012 10:03

    Εκπληκτικό το πόνημα του Τροχανά. Ξεπερνάει και τα καλύτερα του Μπάροουζ. Γυμνό γεύμα γραμμένο όχι με μιά κατσαρίδα, αλλά με το δικέφαλο.

    μία παρατήρηση: Αφού με τον Οικονομόπουλο είναι φίλος πια, γιατί δεν τον έβαλε στο παρουσιολόγιο? Ή αυτός πρέπει να φέρει τα 80 του Ντον πρώτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2012 10:52

    ....."ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ: ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ της Αθλητικής Ενώσεως Κωνσταντινουπόλεως (Αιρετή με 20 έως 25 μέλη).
    τακτική ...
    αγώνων! : No goal= (No football + No victory + No money) = …
    “fuck you bastard coach” and welcome UEFA of 22nd century.

    τελευταίο…ασπασμός! : Χαίρε Τρόικα, οι μελλοθάνατοι 11 εκ. Έλληνες και 2 εκ.
    μετανάστες στην Ελλάδα σε ... αποχαιρετούν †...."

    Τι να πει κανείς. Τα είπε όλα ο ΤΡΟΧΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημερα
    1) Γρηγορη aufidezen. Aιντε μπας και παρεις κανα φραγκο. Και ασε τους δανεισμους και τις μαλακιες. ΚΟΛΠΑ του αγαμιδι ειναι για να μη τρεχει στα χωραφια παλι..

    2) Αντιγραφω απο αυτον τον ΑΡΧΙΛΑΛΑΚΑ τον καρπετ που ομως εδω δινει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ για τον Special ΝΟΥΜΕΡΟ και την ομαδα των χαφιεδων του Φρανκο:

    Οι Ισπανοί οφείλουν να προβληματιστούν. Μου έγραψαν στο twitter ότι καλό θα ήταν να υποχρεωθεί η Μπαρτσελόνα να ξεκινάει με δύο γκολ ντεζαβαντάζ –περίπου όπως συμβαίνει στα κλαμπ τους τένις όταν οι νέοι παίκτες ξεκινούν να παίζουν με τους παλιότερους προηγούμενοι με 30-0 σε κάθε γκέιμ. Φοβάμαι ότι δεν αρκεί.

    Προτάθηκε να επιτρέπεται να σκοράρουν μόνο οι τερματοφύλακες των Καταλανών και κανείς άλλος: και σε αυτό θα βρεθεί λύση εύκολα. Μπορεί π.χ. να γίνουν δυο κομπίνες σε στημένες φάσεις και αντί του Πουγιόλ να εμφανιστεί ο Πίντο στην περιοχή -άλλωστε είναι πιθανότερο ο Πίντο να παίζει καλύτερα ως φορ αφού τερματοφύλακας είναι αμφίβολο αν είναι. Επειδή αγαπάω το συγκεκριμένο ματς έχω κι άλλες ιδέες.


    Κάτι αποδοτικό θα ήταν η Μπαρτσελόνα να μπορεί να αλλάξει ένα συγκεκριμένο αριθμό από πάσες. Οταν η Μπάρτσα τις εξαντλήσει, να απαγορεύεται να ξαναλλάξουν πάσες οι παίκτες της: έτσι μπορεί να παίξουν λίγο και οι άλλοι, ενώ ταυτόχρονα θα είναι υποχρεωτικό όποιος παίκτης της Μπάρτσα θέλει να σκοράρει να ντριμπλάρει όλους τους παίκτες της Ρεάλ.

    Επίσης θα ήταν χρήσιμο η Μπάρτσα να παίζει για συγκεκριμένα διαστήματα παιχνιδιού με έναν παίκτη λιγότερο: π.χ. μισή ώρα χωρίς τον Μέσι.

    Οι ελπίδες της Ρεάλ μεγαλώνουν και ο Αργεντινός θα γλιτώσει από το να τον σακατέψει ο Πέπε.

    Επίσης θα ήταν χρήσιμο να ισχύουν κανονισμοί από άλλα σπορ. Να απαγορεύεται π.χ. οι παίκτες του Γκουαρντιόλα να πασάρουν την μπάλα μπροστά ή και κάθετα όπως στο ράγκμπι.

    Επίσης όπως στο χάντμπολ, να απαγορεύεται να σκοράρουν πατώντας την περιοχή ή όπως στο μπάσκετ να θεσπιστούν κανονισμοί που να απαγορεύουν την παραμονή στην περιοχή για περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα.

    Mπορεί οι παίκτες της Μπάρτσα να υποχρεώνονται να παίξουν ξυπόλητοι ή φορώντας σαγιονάρες αντί για παπούτσια.

    Μπορεί ο Μέσι να είναι υποχρεωμένος να τρέχει με μεταλλική μπάλα σαν κατάδικος –να περιορίζεται η παρουσία του μέχρις εκεί που φτάνει η αλυσίδα.

    Μπορεί να απαγορεύεται στους παίκτες της Μπάρτσα να σουτάρουν και για να βάλουν γκολ να πρέπει κάποιος να ακουμπήσει την μπάλα υποχρεωτικά με τη φτέρνα.

    Μπορεί τέλος, πριν από την έναρξη να κάθονται όλοι στη σειρά και να τους κλοτσάει και να τους πατάει ο Πέπε κι όποιοι αντέξουν να μπαίνουν μετά στο γήπεδο: ίσως παίζοντας έντεκα εναντίον έξι η Ρεάλ να κάνει αποτέλεσμα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημέρα σε όλους
    @DIMI μπορεί να απαγορευτεί να σουτάρουν με το ''καλό'' τους πόδι.
    Και αν σουτάρουν και με τα δυο καλά να επιτρέπεται γκολ μόνο με κεφαλιά...
    Πολλά μπορεί κάποιος να πει σε αυτό το θέμα.
    Στην ΑΕΚ δεν φαίνονται στον κοντινό ορίζοντα λύσεις.
    Μόνο ανακοινώσεις χωρίς ουσία.
    Άσε που με πείραξε που δεν καλεί και εμένα ο Τραχανάς.
    Και ο πολύς κόσμος είναι σαν και εμένα ή τον DIMI.
    Να μην έχει διάθεση ούτε και να ακούσει,πόσο μάλλον να ασχοληθεί με την ομάδα. Εκεί την καταντήσανε.
    Παίζει στην Κρήτη σήμερα έμαθα..Την άλλη αγωνιστική να δούμε με ποιους θα παίξει.Κάτι ήξερε παραπάνω ο πάτερ που ψαχνόταν στην Β ομάδα για κανένα ταλέντο.Θα μας χρειαστούν φαίνεται.
    Και βλέπω σε όλους κακομοίρηδες της οργάνωσης ένα κρυφό χαμόγελο στο πρόσωπο τους, που επιτέλους θα αναλάβουν αυτοί το μαγαζί.
    Και θα μπορέσουν να πάρουν κανένα πρωτάθλημα,το οποίο θα είναι σαφώς σε χαμηλότερη κατηγορία. Μπάσκετ για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Ιανουαρίου, 2012 19:16

    Μεσ' τα χάλια μας έχεις αυτό το μαλάκα με χερούλια, το Λαγό, το σαπιοκοιλιά το Γκερέιρο και το χασογκόλη το Σιαλμά. Άνετα τσιμπάγαμε και το διπλό, αλλά...Λαγός...
    άστο.
    Τέσπα, όμορφο Β' ημίχρονο, πολύ καλός διαιτητής (ίσως να μας χαρίστηκε και σε καμιά 2η κίτρινη) και εργοτέλης που κάτι του λείπει...
    Ποδοσφαιρικά τι να λες...παίζουμε με ότι απόμεινε. ΟΔΗΓΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΓΚΡΑΤΣ. ΤΕΛΟΣ.
    Α, ναι, Κανελό ΑΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή