Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

                Αγαπητά αδέρφια, σας χαιρετώ και σας αποδίδω τον προσήκοντα σεβασμό. Σαν γνωστός με τις καθημερινές επισκέψεις σας αλλά κύρια σαν Αεκτζής. Που δεν μασάει τα λόγια του, ούτε παραγοντίζει αλλά και ούτε έβαλε εδώ πέρα μέσα ειδήσεις διφορούμενες ή ευήκοες προς τα  ώτα υμών ως οπαδικό blog. Που αυτό είναι βέβαια, αλλά και ποιός έβαλε την διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην σκέψη και στον φανατισμό; ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ; Επειδή παρασύρθηκε η κοινή γνώμη από κάποιες μειοψηφίες που αντί να παίζουν το πουλί τους, γίνανε οργανωμένοι στρατοί;
              Οι στιγμές δεν είναι κρίσιμες. Είναι καθοριστικές. Και φυσικά ΔΕΝ υπάρχει κανένα προσκήνιο. Ανακοινώσεις και πανώ, Αδαμίδειες εξαφανίσεις και συνεντεύξεις του Παπά, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ή να γελιόμαστε μεταξύ μας. Και δεν βγαίνει άκρη, ούτε με τα τζάκια αλλά ούτε και με την απλή αγάπη του οπαδού. Η ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ κι αυτή θέλει " ή τρελό ή λαμόγιο." Και υπάρχουν και τα δύο είδη, αλλά ό,τι και να υπάρχει δεν εξασγφαλίζει την βιωσιμότητα ( δεν είμαι ανορθόγραφος, απλά γράφω με την παλιά γραμματική).
              Περιπέτεια λοιπόν. Δυνατή, γεμάτη συγκινήσεις. Η κατοστάρα, θέλει σοκ. Θέλει PSI ( private sector involvement ). Θέλει κούρεμα. Τα έχουμε πει: ΑΕΚ = Ελλάδα. Και το ποδοσφαιρικό κούρεμα είναι, με κάτι μικρολεπτομέρειες τύπου προσφυγών παικτών, καταγγελίες πληρωμών και αδειοδοτήσεις από τις κατά τόπους επιτροπές, πτώση στην τελευταία κατηγορία. Που τα χρέη παραμένουν γραμμένα στο χιόνι.  Ένας φοροτεχνικός, ένας τραπεζικός κι ένας νομικός είναι η τριμελής επιτροπή ( τα ονόματα προσεχώς).
              Και στην κατηγορία αυτή, παίζει το ηθικόν. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε. Πάει αυτή. Χάνεται αυτή; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΫΛΟ, ΚΑΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ; Δεν τα λέω εγώ. Ο Πυθαγόρας τα έχει πει ( όχι ο στιχουργός ). Και ρωτάω όμως εγώ που δεν είμαι μασόνος: ΘΕΛΕΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ, ή ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΦΜ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΙΤΛΟΥΣ;
               Τι πριτιμάει ο Αεκτζής; Το ηθικόν ή το " νόμιμον που είναι και ηθικόν; " Άσκηση είναι αυτή αλλά σίγουρα προβολή επί χάρτου. Μέλλοντος. Γιατί τι λέω αυτό; Διότι, σε ό,τι κατηγορία κι αν παίξει η ομάδα αυτή, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ. Και χρηματοδότης δεν είναι δυνατόν να είναι κάποιος μαλάκας που θα έμπαινε να αγοράσει μια κατοστάρα χρέη. ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΓΑΜΑΜΕ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, άντε και την αγαπάμε. ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ  ΜΠΗΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΩΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, οτι θα πληρώσει χρέη αλλονών; Τζακιών και λεφτάδων, που τελικά αποδείχτηκαν οτι έσπασε η μέση τους κάτω από το βάρος του δικέφαλου;
                  Πήραν την ΑΕΚ από κάβλα, δεν λέω όχι, ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ; Ε, πολύ απλά τώρα, μέσα από την περιπέτεια, ΚΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ αλλά ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΙΟΤΙ ΤΖΑΚΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΟΝΤΟΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗ ΣΤΑΝΗ ΤΟΥ. Κι όποιος γνωρίζει από τζάκια ( ΚΑΖΑΜΙΑ πού είσαι; γνωρίζω οτι διαβάζεις ), ξέρει τι να κάνει τους ανθρώπους- ακίνητα έπιπλα. Εδώ κάποιοι που ακόμα απορούν, άνετα μπορούν να ρωτήσουν την μαμά του Νοτιά αλλά και του Παπά.
                    Και τα έχω γράψει από τα χθες. Στην τελευταία παράγραφο. Για την φράση ( σε εισαγωγικά )  αλλά και για το timing. Κι επειδή έξυπνα παιδιά είστε, ρωτώ : Στην τελευαταία κατηγορία ή σε νόμιμη πτώση και γρήγορη άνοδο; ΣΑΝ ΤΕΡΑΣ. ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΑΛΑΡΓΙΝΟ. ΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟΥΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ, αφού τόσα άλλα γίνονται. ΡΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ....
                   Θα μου πείτε, και πού θα βρεθεί ο χρηματοδότης, ο σταθερός spokesman, ο εμπορικός διευθυντής κι ο τύπος που θα κάνει κωλοδάχτυλα στην ΕΠΟ και στην Λήγκα. Ε, αυτά είναι λεπτομέρειες για τον Γόντικα. Άντε και για τον Δημάτο του Ντεμοτεχνείου. Οι φυλές δεν χάνονται εύκολα πάντως και γνωρίζουν να προωθούν τις λύσεις. Για να τελειώνουμε με τις χαρτοπετσέτες, την uefa αλλά και την εεα. Βέβαια παραμένει το ηθικόν ερώτημα, αλλά άμα δεν έχεις να φας, λες να πας σε βιβλιοθήκες και να την βγάλεις με πνεύμα;
                     Αδέρφια, ο κύβος ερίφθη. Και δεν είναι ζάρι. Είναι γκαμπί του βασιλιά εαντίον της Ισπανικής άμυνας. Και σας είπα και χθες, οτι η ΑΕΚ θα βγει πιο ατσαλωμένη. Φυσικά καταλαβαίνω οτι κάποιοι θα φύγουν. Στο καλό να πάνε. Αφού τα βλέπανε όλα καλά με τον Κόκαλη, τον Πατέρα και τον Μαρινάκη, δεν χρειάζονται. ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ κι εγώ προσωπικά είμαι ταγμένος στην ιδέα αυτή. Κι έχουμε ξαναπει: Η ηθική αλλάζει κάθε πέντε χρόνια.

16 σχόλια:

  1. tin kota me to pouro ti mas ti mas tin mostrarises?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΕΚ θελει ΚΑΘΑΡΗ ΛΥΣΗ και αντρικια.
    Δεν ειναι Νεος πανιωνιος ουτε Νεα Καβαλα

    Τα δανεικα ΑΦΜ που εγραψα την περσμενη εβδομαδα ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    Το ΛΑΜΟΓΙΟ ψαχνει οποιοδηποτε τροπο να κρατηθει στη καρεκλα, και η κρουση στο Θρασυβουλο εγινε κανονικα. Ασχετα αμα το εριξαν στη τρελιτσα με τους κυκλους.
    Ο τυπος ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ εχει χαθει ΕΠΙΤΗΔΕΣ απο τη παρασκευη το βραδυ, ξερωντας οτι ουτε οντοτητας υπαρχει φυσικα ουτε βλαχος (ποιος?) θα εμφανιστει ουτε τιποτα.
    Τα εγραψα απο την πρωτη μερα :2-12-2001 οποιος θελει ας γυρισει να τα δει.

    Και βγηκε -παντα εκ του ασφαλους στο γνωστο δημοσιογραφο- ο αρχιπαπατζης να κανει δηλωσεις που δεν τις κανει 5χρονο σε νηπια.

    Οταν φτασει να παραγραφει η 100αρα και χρηματοδοτης θα βρεθει και ο κολοδαχτυλος και ο εμπορικος και ολοι.

    σιγα το δυσκολο εμπορικο σχεδιο που δεν μπορει να το εφαρμοσει ενας νοημων ανθρωπος που ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ, αλλα πληρωμενος και σωστος, θα φερει 3 συμφωνιες και 5 πραγματα σε μια εταιρεια που εχει χαλαρα μισο εκκ κοσμο πελατολογιο ετοιμο!

    5-10 πραγματα ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ τα εγραψα προχτες. Εχει αλλα 20 που μπορεις να κανεις και να βγαλεις και τη ΤΣΙΜΠΛΑ που εχει το ελληνικος ποδοσφαιρος στο ματι.

    τι ειναι τσιμπλα? 15 μερες τα χριστουγεννα σταματαει το πρωταθλημα!!! Τις μερες δηλαδη που ο κοσμος εχει χρονο ανεση και ορεξη να παει στα γηπεδα η επο τα κλεινει!!!
    αντι ΟΛΕΣ οι ομαδες να βαλουν μια γενικη εισοδο 10 ευρω και να γενισουν ΟΛΑ τα γηπεδα οπως στην Αγγλια εμεις τα κλεινουμε!!!!

    φυσικα και θα ειναι πιο ατσαλωμενη η αεκ, μολις το status quo δεν εχει να δινει μασα στα λαμογια..
    εκει να δεις οως θα ανασκουμπωθουν ολοι και θα αλλαξουν ρωτες και απαιτησεις οι αρχηγοι και οι ανωνυμοι.

    ΥΓ με την 100αρα κανεις ροστερ-γηπεδο (60 κοστισε σε χρυσες εποχες ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΗΘΗΤΙΚΑ, 100 ηθελε ο αγαμιδακος για να κανει μονο γηπεδο, σε μια αγορα οικοδομης που εχει πεσει 40% ΚΑΤΩ).
    Και χτιζεις χαρακτηρα στο οικοδομημα που φτιαχνεις ΑΝΑ ΕΤΟΣ.
    Και κυριως απομακρυνεις ολο αυτο το σκυλολοι που τρωει και που υπο κανονικες συνθηκες ουτε τη δεκελειας δεν θα ανεβαινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ προσεχε μη ερθει η ωρα και τρεχεις στη κοτα να σου δωσει λιγο πιτουρο ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ το χνωτο σου απο τη πεινα.

    Γιατι αν παει το σεναριο οπως εχει στρωθει απο πρωτοδικειο και φαληρισμενη εταιρεια ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ουτε κουλουρι, οχι 800 που θελει ο μαλακας σου.

    Και τοτε να δεις κυνηγητα στα χωραφια....

    ΗΔΗ εχει φαει μια πορτα ο μαλακομουρης.

    Σου ειπα και προχτες, να μιλας καλα ΜΠΑΣ και παρεις κανα 10% και λαδωσει το αντερακι σου.

    γιατι αλλιως η Α2 θα σας φενεται champions league..

    ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΔΕΡΦΕ, δεν βάζω εγώ τις φωτογραφίες. Τώρα για το "κότα", κράτα μικρό καλάθι. Για σένα δηλαδή. Μην τυχόν και τρέχεις πίσω από κότες. Εγώ δεν έχω θέμα. Είτε με πούρο είτε με τσιγαράκι. Εγώ έχω την φορολογική μου δήλωση. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ, διότι υπάρχει και η δύνμη του ανώνυμου. Δηλαδή του Θρασύβουλου. Θρασής της βούλησης του. Τον μαλάκα πας να φτιάξεις τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Steven αυτα είναι κάστανα
    Σιγα τη σκέψη
    Αλλου είναι τα σωστά και τα όμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2012 09:51

    @ DIMI και STEVEN: Όλα αυτά τα ξέρει το αγαμίδι. Γι αυτό και έχει ΗΔΗ φτιάξει ομάδα για Β' Εθνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Dimi
    εχεις προσλαβει γραμματεα για το μπλογκ? δεν προλαβαινει καποιος κατι να γραψει και απαντας
    μ αρεσει.........
    steven
    τραγουδια δεν μπορουμε να βαλουμε εδω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ dimitri.
    Οι ωρες που γραφει για τα σχολια ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ασχετες. steven αν θες κοιτα το με τον webmaster σου.
    Η δουλεια μου εχει ΜΟΝΙΜΑ προσβαση σε υπολογιστη οποιασδηποτε μορφης..
    Ενα απλο RSS το κανει, δεν ειναι τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλη μια επιτυχια του προεδρου:
    Ο Σαββας παιρνει 200,000 ευρω για να φυγει!
    Δε προλαβε να χρονισει τον πληρωνουμε και αυτον για να τον διωξουμε..
    500 ολη η ομαδα, 200 ο Σαββας με τα 50 μπροστα.

    800 ειχαμε δωσει στο σκοκο πριν 6 μηνες.
    350 στο γκαμηλα πριν 1 χρονο
    80 στον Μαιστοροβιτς
    200? στο Σαχα

    Μιλαμε για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπια! Η μοναδικη ομαδα στο κοσμο ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ το ροστερ της για να το διωξει.

    Ο προεδρος εχει δωσει ετσι στα γρηγορα ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5ΕΚΚ σε ενα χρονο για να διωξει παικτες.

    Με τους αξιους αντικαταστατες βεβαια να ερχωνται, αλλα καπου στη γωνια να χανωνται.

    ΥΓ Αυτος ο αλητης ο Μπλανκο ζηταγε πολλα ε? Ηταν πολλα τα 500 για τον 72 χωρις τριπλα. Ενω τα 200 για να διωξεις το Σαββα ειναι μια χαρα.
    Ποσα γκολ εβαλε ο Σμαρι 10-12 ματς (650), ο Μπελεκ(200) και ο Σιαλμας (200) σε 6 μηνες?
    Μη βαλω και το Τσιπρα (250) μεσα.

    Τα ΜΙΣΑ απο ολο αυτο το συμφερτο των ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΔΩΝ τα εβαζε?
    Προχτες ας πουμε στη θεση του Μπελεκ ειχε κολλησει 2?
    Με τη δοξα στη θεση του Σιαλμα ειχε βαλει αλλα 2?

    Θα ειχες +2 η +4 ποντακια σημερα?

    Ναι μωρε δικιο εχουνε. Ακριβος ηταν ο Μπλανκο. Και ο σκοκο ακριβος ηταν. Ενω τωρα δινεις τα διπλα και εχεις 11 γκολ απο 4 παικτες..

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ φτανουν το δεξι του Ισμα???

    Ας βγαλουμε εξω τον Σμαρι (1 γκολ) σε 10 αγωνες.. Γιατι σε 20-22 αγωνες με τη ρεντα που ειχε δε μπορει ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και το ωραιο ειναι οι παραπλανητικοι τιτλοι.
    "χαρισε 100 χιλιαρικα στην ΑΕΚ ο Γκετζογλου"
    Οποιος δεν ξερει,η δεν πολυψαχνει,αυτο που καταλαβαινει ειναι οτι ο Γκετζογλου,εδωσε 100 χιλιαρικα στην ΑΕΚ και εφυγε σαν κυριος.

    Κατι σαν τα "οφελη" του PSI του βοδιου του Βενιζελου. "100 δις θα γλυτωσουμε" ελεγε απο βηματος στα χρυσοψαρα που παρακολουθουσαν τους δεκτες τους.
    Η αληθεια βεβαια ειναι οτι οι τραπεζες-για να συνεχισουν το θεαρεστο εργο της αφαιμαξης- θα παρουν σε ρευστο και εγγυησεις 130 δις και τα ταμεια θα φορτωθουν καμια 30αρια δις. Δηλαδη 160 θα στοιχισει η...αλαφρυνση. Στου κασιδη το κεφαλι.

    Ολοι οι παικτες οι οποιοι ειχαν μια Α' μεταπωλητικη αξια,χαθηκαν,αφεθηκαν ελευθεροι και μαλιστα με μπονους,αφου παρηλθε ο χρονος μεσα στον οποιο η ομαδα ειχε τα δικαωματα διαπραγματευσης τους.
    Ειναι ενα φαινομενο επαναλαμβανομενο.
    Συχνο τοσο,που ειναι να απορει κανεις εαν προκειται για ανικανοτητα η για σχεδιο.
    Πετανε τα περιουδιακα στοιχεια λες και ειναι ερμα. Σαν να ειναι βαρος.

    Και αν τελος παντων ειναι η πολιτικη λιτοτητας που δεν επιτρεπει τα μεγαλα συμβολαια-κατι που ειναι κατανοητο απο ολους- αυτο που πραγματικα ξενιζει και βαζει σε υποψιες στον τροπο αποδεσμευσης των παικτων,ειναι το οτι απαντες οι αποχωρουντες πληρωνονται για να φυγουν.
    Δηλαδη οχι μονο δεν υπαρχει καποιος σχεδιασμος αλαφρυνσης του ροστερ ωστε να υπαρχει και ενα μινιμουμ κερδος,αλλα εχουν ηδη δωσει περιπου 1.5 εκ. απο τα ταμεια τους προκειμενου να βοηθεισουν στην απομακρυνση τους.
    Τι να σκεφουμε τωρα; Οτι οι μανατζαραιοι ειναι τακιμι με τους "διοικουντες";
    Οτι γι'αυτο επροτιμηθει ενας ανεργος Ισλανδος υπαλληλος τραπεζας σαν "σκαουτερ" και σιωπηρος μεσολαβητης;
    (ηθελα να ηξερα,αυτος ο Δημητριαδης,τι στο διαολο κανει εκει μεσα;
    Κατεχει την θεση κατω απο τον προεδρο ιεραρχικα. Τι ακριβως κανει,οταν δεν πινει; Παραπονιεται για την διαιτησια
    Τι να πεις; Μονο οτι, εαν δεν βγαζουν και οι ιδιοι κατι τις,τοτε ειναι τελειως μαλακες. Εαν βγαζουν και κατι,τοτε ειναι μαλακες και κλεφτες μαζι.
    Αλλο μαλακας σκετο και αλλο ο κλεφτης μαλακας.

    Το δευτερο ειδος ειναι σε μεγαλυτερη εκτιμηση εδω,στη χωρα της ελαιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2012 12:56

    Ναι, όμως τώρα έχουμε το ζμΠΑΟυγΚ και όοοοολα τα παραπάνω είναι ψιλά γράμματα...
    Θα κερδίσουμε το ζμΠΑΟυγΚ και οοοοολα θα λυθούνε. Βέβαια το αγαμίδι θα έχει μάθει το μάθημα του πια και δε θα κραυγάζει παρέα με τον πότη-γενικό "Γαμιέται ο θρύλος και ο πειραιάς", καθότι θα πέσουμε πάνω στο βαγγέλα και στο...κακό παιδί από τη μπαρμπαριά, που το διώξαμε κι αυτό ΤΣΑΜΠΑ, και θα φάμε 6ρα πάλι. Εκεί τι ανακοίνωση να βγει? Ποιός οντότητας να προτάξει τα στήθη του? Ποιός παίκτης να διαπομπευθεί ως "κακό παιδί" και να πεταχθεί να φύγει τσάμπα ή να τον πληρώνουμε κι από πάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H σειρα ειναι Γρηγορης-Κωστακης.

    Ο πρωτος για να πληρωθει ο Μανωλης (500) και ο ιδιος (300).

    Ο δευτερος, για να μην εχουμε αναταραξεις για 4 μηνες που ειναι το συμβολαιο (που θα το τιμησει οπως ειπε) και γιατι μολις ακουσαν οι Αγγλοι τα 500 χιλιαρικα, και συνηλθαν απο τα γελια μεχρι δακρυων, ρωτησαν αν ειναι σε δραχμες η ευρω. Μολις ειπε ευρω ο Αρναρ, ειπαν οκ τα λεμε σε 4 μηνες παλι (οχι στον Αρναρ- στον Κωστακη) ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ.

    ΥΓ Που θα νικησουμε?? Στη Τουμπα?? οκ..
    ΜΑΚΑΡΙ αλλα χλωμο το βλεπω. ΜΗΝ κοιτας το περσυνο ματς με Σκοκο Μπλανκο κλπ.
    ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ.
    Τωρα πας με Λυμπε και Σιαλμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. manolo jimenez coupatos gamicos sas travajo del hersonisos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποσο ευκολα μπορει να την δει καισαρας ενας προπονητης ? ειδικα αν εχει κανει μερικα καλα αποτελεσματα κ εχει την γενικη συμπαθεια του κοσμου...

    ο κωστενογλου συνεχιζει να κανει μαλακιες στα τελευταια 4 παιχνιδια κ το αποκορυφωμα ειναι η μη χρησιμοποιηση του βαργκας στην θεση του μακου και η χρησιμοποιηση του ξεχασμενου γκερειρο αντι του καρλος που τουλαχιστον ειχε ρυθμο αγωνων..

    θα μου πεις τετοια ωρα τετοια λογια..αυριο η αεκ δεν θα υπαρχει κ εσυ ψαχνεις ποιος εκανε την μαλακια σημερα?
    τι να κανω..περιμενα ενα καλο ρεκβιεμ !!

    καλος κ αγιος ο κωστενογλου , την συμμαζεωε την αεκ , την εκανε να μοιαζει περισσοτερο ομαδα , αλλα ριχνει ο ιδιος μια και χαλαει οτι χτιζει...

    καλο βραδυ σε ολους !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θωμά ο βάργκας έχει θλαση πληρωμών
    Το έχω πει εδω και δυο μήνες και ακούγονται κάτι για τραυματισμούς κλπ ,..
    Οποίος θέλει ακούει ...

    Α ναι
    Και άμα παίξει 20 ματς ανανεώνεται και αυτόματα το συμβόλαιο του...
    Για τέτοια είμαστε τώρα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή