Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ

             Ποιός; Μα ο προπονητής μας. Που είναι ίσως ο μόνος αξιόπιστος αυτή την εποχή μέσα στην ομάδα, αν πάρω την διευθυντική πλευρά. "...όλοι γνωρίζουμε οτι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Κι ο κόσμος το γνωρίζει. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ 18 ΤΕΛΙΚΕΣ, ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΕΦΤΌΜΑΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; " Σωστή ομιλία αφού ναι μεν το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό παιχνίδι, αλλά ο καθένας κοιτάζει το προσωπικό του συμφέρον. Σαν επαγγελματίας. Αφού κουβαλάει το γαμημένο το tape του και το περιφέρει στους υποψήφιους αγοραστές σάρκας και δείχνει την ικανότητα του, ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ. Τα άλλα είναι του βερεσέ.
               Που δόξα τω θεώ, τα γνωρίζουμε πολύ καλά στην ΑΕΚ πλέον. Να παίρνεις δάνειο και να μην το πληρώνεις. Να υπόσχεσαι οτι φέτος θα ματώνουν για να μας κερδίζουν αφού η διοίκηση θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και να πέφτει μέχρι και η εγγυητική της ερασιτεχνικής. ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ( όσο κι αν διαφωνώ με αυτόν, αλλά με αυτόν οφείλω να πορευτώ ) ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ. Άσχετα αν δεν χειρίστηκε καλά το θέμα κι εκείνη. Αφού την ώρα που πληρώνω την ΠΑΕ, θα έπρεπε άμεσα να γίνεται η παρακράτηση του 10%.
              Δεν απογοητεύομαι όμως. Γιατί; Διότι γνωρίζω από δυσκολίες. Η περιπέτεια βέβαια είναι δεδομένη, αλλά η ΑΕΚ θα βγει πιο ατσαλωμένη. Ό,τι και να γίνει κι όπως γίνει. Ομάδα με κόσμο, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. " Μα ο κόσμος έχει απομακρυνθεί...", θα πει κάποιος. Εντάξει, αλλά η απομάκρυνση οφείλεται στην περιρρέουσα δεινή οικονομική συγκυρία αλλά κύρια στην αρρώστεια που βγάζουν οι υψηλά ιστάμενοι. Με κύριο εκφραστή τον Αδαμίδη που έχει καταλήξει να κυκλοφορεί με την βόμβα νομίζοντας οτι είναι εποχιακό φρούτο. Στα ίδια πλαίσια είναι και ο κύριος Παπάς που διοικεί μια εταιρεία από τα αμπάρια του τελευταίου πλοίου του με τα κόλπα των φωτορεπόρτερς, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΑ για το πλάνο. Κανονικό ανεμοπλάνο.
               Να μην τα πολυλογούμε όμως. Η παρέα του 2004 είναι πλέον εμφανές οτι δεν είχε καμιά συνοχή μεταξύ της. ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΑΝ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΤΕΜΗ. Χιλιογραμμένα αυτά εδώ μέσα. Όταν η παρέα είναι λυκοφιλία, τότε την "δόξα"  πρέπει να την πάρει κάποιος κοινής αποδοχής και δήθεν του χεριού μας, παρά να βγει ένας μπροστάρης με μόνιμη την αμφισβήτηση. Τύπου, " και γιατί αυτός κι όχι εγώ; " Απλά πραματάκια. Του νηπιαγωγείου σαν το σημερινό "...το δάνειο δεν το κυνηγάει πια η MS..." παρότι έχει προσωπικές εγγυήσεις των μετόχων. Ναι,  το έχει γράψει στο χιόνι. Και τότε, γιατί δεν δίνει τις μετοχές πίσω; Τις κρατάει για ενθύμιο; Για να θυμάται την μαλακία της;
                  Και στο φινάλε, αφού ο κόσμος είναι υποχρεωμένος να πάρει την ΑΕΚ στα χέρια του, γιατί να μην τελειώσει και το " πάρτυ τέλος "; Θα γίνει τίποτε χειρότερο; Θα βρεθούμε σε τέλμα σε σχέση με σήμερα; Μα από την κοπριά βγαίνει το τριαντάφυλλο, από τον καρεκλοκένταυρο τι να βγει; Άντε άλλη μια τερατογέννηση. Κι ειδικά άμα ο πρόεδρος είναι δοτός κάποιου που σαν γνήσιος ισχυρογνώμων, τον κράτησε στην θέση του παρά τις ασύνορες μαλακίες του. Δεν έχω ξαναδεί χειρότερο διαχειριστή. Χειρότερο ψεύτη. Κι επειδή η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει νάναι προϊόν τύχης, οφείλω να πω οτι ο Αδαμίδης είναι απλά ΑΝΙΚΑΝΟΣ. ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΤΕΜΠΕΛΗΣ, που αν έκανε σεξ με κένταυρο θα έβγαζε κανονικό άλογο και θα σταμάταγε την ράτσα.
            Πολύ σωστά λοιπόν τα είπε ο Κωστένογλου. Γνωρίζοντας τον σταυρό του μαρτυρίου της Τετάρτης. Με την συγκεκριμένη " στάνη που βγάζει αυτό το τυρί ". Κάτσε να δεις ποιός το είπε αυτό. Δεν μου έρχεται. Έλα όμως που στέκεται εκεί αφού πάντα το timing ήταν αυτό που τον ένοιαζε. Σάμπως κι η χώρα με Παπαδήμο δεν πάει; Παπάς, πάτερ και θρήσκος κατά τα προσχήματα. Ρε τι έχουμε να δούμε ακούμε. Στο σπριντ μάλλον πρόλαβε η ΑΕΚ την Ελλάδα. Η μια θέλει ένα τριήμερο και η άλλη περίπου δέκα εβδομάδες. Καλά νάμαστε όμως και με αγωνιστικά χαιρετίσματα προς την οργάνωση. Εγώ πια έχω μείνει μόνο στο γνωστό: ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
           Υγ1. Δεν έχω την δυνατότητα να δω το παιχνίδι μεθαύριο. Όποιος θέλει παίρνει το κεντρικό κείμενο μετά τον αγώνα και γράφει την κριτική του. Μια επικοινωνία στο ταχυδρομείο μου.
            Υγ2. Το να είμαι ΑΕΚ και να διαμαρτύρομαι για την διατησία, δεν μου πάει. Ουδέποτε θεώρησα τον Δημητριάδη Αεκτζή. Με προσβάλει και μόνο σαν παρουσία.   

7 σχόλια:

  1. Ασφαλως και τα ειπε σωστα ο παπα Νικος,εφο'οσον εκτος απο επαγγελματιες-και ειναι κατανοητο αυτο-ειναι κυριως ανθρωποι. Που σημαινει πρεπει να υπαρχει και αξιοπρεπεια και φιλοτιμο και εγωισμος.
    Εκτος αν ολα τα παραπανω ενεργοποιουνται με το ATM της τραπεζας.

    Υπεπεσε σε ενα σφαλμα μικρο-και αυτο- βεβαια ο Νικολας,οταν με το που τελειωσε το ματς με την αντιπροσωπια του Πανοπουλου, βγηκε και γκρινιαξε για την διαιτησια "δεν μπορουμε ετσι,με τετοια διαιτησια να κερδισουμε" ειπε.
    Και την επομενη κανει κηρυγμα στους παικτες "δεν δεχομαι δικαιολογιες".

    Δεν κολλανε αυτα τα δυο παπα μου. Οπως εσυ στερηθηκες τους βαθμους που ηθελες,ετσι και εκεινοι μαλλον παιρνουν πιο ζεστα τα καθηκοντα τους οταν ειναι ταμειακως ενταξει.
    Εσυ εχεις την δικαιολογια του κορακιου,ενω αυτοι να μην εχουν την μη καταβολη των δεδουλευμενων; Οτι βλεπουν κανουν αλλωστε.

    Τελος παντων. Οτι ειναι να γινει-εαν γινει-θα γινει την Τεταρτη.
    Μπορει να προκριθουμε και ολα να παρουν παραταση για το αγνωστο-αλλα παντα κοντινο-μελλον.
    Μπορει να αποκλειστουμε,να βαρεσουν και τα κανονια τους οι "δεν μπορω αλλο" και τεζα το παραμυθι.

    Οπως και να'χει,το παρτυ που μας υποσχεθηκε ο δικηγορος του Λονδινου που στα διαλειματα των υποθεσεων τραγουδαγε στο μπαρ "Το πεινασμενο Γκροβερ" κοντα στον Ταμεσση,τελειωνει.
    Ηδη οπου να'ναι ξημερωνει.
    Και οπως λενε, η πιο βαθεια νυχτα,ειναι λιγο πριν την αυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από καρεκλοκένταυρο, το πολύ να βγει καρεκλομέδουσα.

    ΑΕΚάρα και στα τσιμπιρδόνια μας όλα.

    Και αν τα πάρει όλα ο διάολας, θα κάνουμε ότι έκαναν και οι οπαδοί της Wimbledon F.C. όταν η διοίκηση μετονόμασε την ομάδα σε MK Dons, άλλαξε έδρα και γκρέμισε το παλιό γήπεδο για να χτιστούν διαμερίσματα.

    Οι άνθρωποι έφτιαξαν από το μηδέν την AFC Wimbledon και μέχρι στιγμής έχει ανέβει στην Football League Two.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Ιανουαρίου, 2012 10:50

    Γιατί βρε Χρήστο, και να προκριθούνε θα αλλάξει τίποτα? θα νοιώσουν να λαδώνει τ' άντερο?
    Οι προσφυγές έρχονται, ετοιμάσου για αριστερό μπακ, διότι βλέπω ως και τον γκαράμπελα να μας δείχνει τ' αρχίδια του.
    Πια, ότι και να γίνει θα είναι λύτρωση, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΕΣΤΩ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.
    Αγαμίδι, ΑΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΨΕΥΤΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργο σχετικα με το χθεσινο.

    Ο Μπαοκ, και κατα την κληρωση στη Νιον, ειχε ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα με την UEFA και την συμμετοχη του ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ αλλα για τον γυρο αυτον με την Ουντινεζε.
    Γι αυτο και εδωσε αρον αρον Βιερινια Κοντρερας και αλλους 2-3 να κατεβασει τα συμβολαια και να παρει cash για πληρωμες αμεσα.
    Ο δε Ζαγορ (εξακριβωμενα) οταν βγηκε ηταν ασπρος σα το πανι και ειπε μονο: Δεν εχουμε ΙΔΕΑ τι μας περιμενει. Τα πραγματα εχουν αλλαξει και αυτα που ξερατε ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ.

    Η ΑΕΚ ακομη και κυπελλο να παρει και πρωταθλημα ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ.

    Δεν υπαρχει περιπτωση να παρεις πιστοποιητικο οταν χρωστας ακομη σε παικτες (Μπλανκο -Χερσι-Μαιστοροβιτς) που εχουν ΗΔΗ φυγει, σε ομαδες για δανεικους (Μπελεκ-Νασουτι) και φυσικα σε ολο το ροστερ εδω.
    Χρωστας στο Μανωλη, χρωστας και πληρωνεις ακομη το Δωνη!

    Και τελος το ΕΠΙΣΗΜΟ (βαση ισολογισμου) ελλειμα ειναι μεγαλυτερο απο το κεφαλαιο σου.

    Κανονικα ΟΥΤΕ στην Ελλαδα λειτουργεις νομιμα, και το τρυκ με τις ΓΣ και τις αναβολες ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο να περνανε δηλαδη ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΜΚ για να ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΧΤΕΣ.

    Και αυτα που λεει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ ειναι το λιγοτερο ΓΙΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.
    Αν πραγματικα τα πιστευει ΑΣ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ.
    Και αυτα τα ηρωικα με τους ορκωτους δεν τα πιστευει ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ του.

    7 χρονια ΑΦΕΝΤΙΚΟ εισουνα μεγαλε. Γιατι δεν εβαζες ορκωτους να δεις τι κανει ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΟΥ? Εβαζες εσυ τα εκκατομυρια και τα αλλα παιδακια σε κοροιδευαν? Τι μας λες, θα κλαψω απο τη συγκινηση.
    Τετοια αφελεια και τετοια ανιδιοτελια και αγαπη για την ΑΕΚ ε???

    Αλλα και τωρα τι απειλεις? Οτι θα κανεις λεει ελεγχο κανονικο?
    Η BDO δηλαδη ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ οτι εκανε ελεγχο κατα παραγγελια και εβγαλε οτι σε συνεφερε? Η οτι σε τοσα υπομνηματα δεν βρηκε?

    Δεν μας παραδοθηκε το ενα
    Δεν διασταυρωσαμε το αλλο
    Λοιπουν χρησεις
    Δεν βρηκαμε τιμολογια
    Δεν το ενα δεν το αλλο..

    Ε ΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΔΟΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ..

    Να πατε αλλα Ξενιαδη ΟΛΟΙ ΣΑΣ να τρωτε πατσα με τσιβας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Ιανουαρίου, 2012 12:25

    Ρε φίλε, τα λέμε τα λέμε εδώ αλλά που.

    Εσύ είσαι ΓΑΥΡΟΣ, βέβαια, σύμφωνα με τους πεφωτισμένους του καισαρόπαπα, οπότε χέστα.
    Χρειάζεται χοντρή κάθαρση και, πια, μόνο με φουρνέλο γίνεται.
    Τα τσιμπούρια ήπιαν όλο το αίμα της γελάδας και πέθανε πια.
    Και παν να μας βγουν και από πανω τώρα...
    ΚΟΥΡΜΠΑΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Ιανουαρίου, 2012 13:48

    Αλήθεια, εκείνη η ψυχή που πέρναγε το βράδυ τρόγωντας πατσά στο αυτόφωρο ή άραζε στην ασφάλεια πειραιά πίνοντας τσίβας τι έγινε? Βγήκε όξω ή ακόμα ψάχνουν οι επιφανείς νομικοί του κάνα 1000ρικο να πληρώσει?
    Πάντως στον τοίχο του στο facebook εχει πέσει σιγή ασυρμάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρρώστησε και ο Μανωλάς έμαθα. Στην τσέπη μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή