Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Α Ε Κ - Ξ Α Ν Θ Η

              Ματς που πριν την έναρξη του, μύριζε μπαρούτι. Κύρια με την δυσάρεστη τροπή που έχουν πάρει τα πράματα με τα ψέματα της διοίκησης και την διάθεση του καρεκλοκενταυρισμού που ανερυθρίαστα τρώμε στην μάπα. Με το απλήρωτο ρόστερ αλλά και το αγωνιστικό σερί της Ξάνθης, που εύκολα θα έθεται σε κίνδυνο ένα ρευστό αποτέλεσμα. Με έναν ύποπτο καιρό που πάντα προκαλεί και με τον προπονητή μας, που πιο πολύ είχε το μυαλό του στην Τετάρτη.
              Υπό την έννοια αυτή, ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά. Ήταν και η εξέλιξη του αγώνα που σε κράταγε στην καρέκλα, καρτερικά προσμένοντας σε δεύτερο γκολ. Ένα τέρμα όμως που δεν επετεύχθη, αφήνοντας μας με πίκρα και με ξεκάθαρη την αίσθηση της γκέλας. Απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε ξεκάθαρα για να μην συντριβεί αλλά και μήπως βάλει κι ένα τέρμα και κλέψει ένα βαθμουλάκο. Πράγματα που τα κατώρθωσε καθαρά λόγω τύχης αλλά και διαιτησίας.
             Αυτά τα λέω, διότι η ΑΕΚ την έλειωσε την Σκόντα. Ειδικά μέχρι το 70ο λεπτό. Με κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία κι ένα ανεπανάληπτο περεσσάρισμα στο κέντρο και στην άμυνα. Χωρίς να κινδυνέψει πουθενά με εξαίρεση το τυχαίο γκολ που δεχθήκαμε από την κόντρα επίθεση. Που το ανταποδώσαμε σε καίριο σημείο κι αφού ο διαιτητής είπε στις δυό παραβάσεις να σφυρίζει την μία. Ναι, διότι η φάση με τον Κλωναρίδη περί το 10ο λεπτό, ήταν κι αυτή πέναλτυ κι όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει να προηγηθείς με τον μικρομεσαίο και πόση δύναμη σπαταλιέται όταν κυνηγάς να ρεφάρεις το 0-1 κι ο άλλος σε παίζει στο μισό γήπεδο.
               Οπότε η ΑΕΚ, κλάταρε στο εβδομήντα κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την άναρχη ανάπτυξη με τα βολέ και τα σουτ του Αραμπατζή καθώς και τις γιόμες των αμυντικών. Που δημιουργούσαν έναν πανικό στην άμυνα των ακριτών μεν αλλά τίποτα ουσιαστικό. Η εικόνα όμως στο γήπεδο παρέμεινε η ίδια. Η ΑΕΚ έψαχνε το γκολ ενώ η Ξάνθη μόνο τον βαθμό. Κι επομένως το τελικό αποτέλεσμα το χαρακτηρίζω μαγική εικόνα.
               Μπορεί βέβαια να είναι τέτοια, αλλά δεν είναι δυνατόν να μην αναφέρω οτι παγιώθηκε από την κάκιστη εικόνα του Καφέ που δεν βοήθησε καθόλου την ανάπτυξη. Ούτε ήξερε γιατί βρισκόταν στο γήπεδο συνεπικουρούμενος από τον άμπαλλο, ανίκανο να κάνει κάτι σωστά αλλά και χασογκόλη, Μπέλεκ. Που σωστά αντικαταστάθηκε από τον προπονητή μας αν και μου φάνηκε οτι άργησε. Πράμα που δεν το κατηγορώ, διότι άμα γυρνάς στον πάγκο και βλέπεις τον Μπερνς, εξακολουθείς να ελπίζεις στο θαύμα της αλλαγής θέσης με την σωστή αντικατάσταση του Κλωναρίδη από τον Λυμπερόπουλο. Ένας Λυμπερόπουλος που κι αυτός ήταν μια απλή αναγραφή στο φύλλο αγώνα.
                Σε πλήρη αντίθεση με τον καταπληκτικό Γεωργέα, που έκανε τα πάντα. Από εκεί ξεκινούσε όλη η ανάπτυξη της ομάδας μας χωρίς να πάνε πίσω τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Απέναντι σε ένα άδειο σκορποχώρι κέντρο της Ξάνθης στο οποίο δεν ήξερε τι να κάνει ο Καφές. Ίσως να έχει ειδίκευση σε κλειστούς χώρους. Τι άλλο να πω για να τον ειρωνευτώ; Που για ειρωνεία είναι κι αυτός ο μισοπλέμονος και χοντρά φοβισμένος Κλωναρίδης. Αυτός αρκείται στο να πάρει φανέλα βασικού. Μετά ψάχνει κάποιο μαρκάρισμα για να το παίξει τραυματίας και να πάρει την άγουσα προς το ζεστό ντους. Πουθενά δεν πάει αυτός ο παίκτης και θυμηθείτε τα λόγια μου.
                Πολύ κοντά στον Γεωργέα ήταν και ο Κάλα. Με έγκαιρες τοποθετήσεις, δυναμικός κι αθόρυβος. Και με την σκληράδα όπου απαιτείται. Δεν είναι ο φαντεζί παίκτης αλλά είναι πολύ λειτουργικός κι ό,τι ξέρει το παίζει. Θετικός κι ο Μανωλάς σήμερα αφού μάτια των εφοπλιστών ήταν πάνω του. Λογικός ο Λεονάρντο κι ανεβασμένος στο δεύτερο ημιχρόνιο ο Κάρλος, που όμως δεν καταλαβαίνω τι δείχνει και τι βλέπουν οι υπεύθυνοι στις προπονήσεις και του αναθέτουν τα στημένα. Ο άνθρωπος, ούτε κόρνερ έχει ούτε και φάουλ εκτός περιοχής.
            Να πω όμως τα δικά μου. Μου άρεσε η ΑΕΚ ( για την σημερινή  μιλάω, δηλαδή για τις παρούσες συνθήκες ) και η προσπάθεια της. Έτσι φύγανε πιστεύω και οι άλλοι 5 χιλιάδες συνοδοιπόροι, που μετά το εβδομήντα φάγαμε το κρύο της αρκούδας. Και το κοουτσάρισμα εντάξει το είδα, χωρίς υστερίες. Υστερίες που είδα στην διαιτησία. Που φυσικά ΚΑΙ δεν ήταν στημένη, αλλά απλά άπειρη κι αδιάβαστη για την αναμέτρηση. Σώνει και καλά να πειστεί οτι διηύθυνε ο Πραξιτέλης ( το μικρό του κι όχι βέβαια του Ερμή )  κάποιο ντέρμπυ. Τόσες κάρτες ήταν αχρείαστες, όπως και τόση ασυνενόησία με τον επόπτη προς την θύρα 7. Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ.
            Για την Τετάρτη, προβλέψεις δεν θέλω να κάνω. Εξ άλλου ούτε τον ΠΑΟΚ φοβάμαι, ούτε την Τούμπα, ούτε βέβαια τα στατιστικά της κλήρωσης. ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ. Αλλά με τόσα γκολ χαμένα στις δυό γκέλες ( Δράμα και Ξάνθη ) και τον νυν υπέρ πάντων αγώνα όπως έχει τοποθετηθεί, δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος. Συναίσθημα εκφράζω. Κι ένα παράπονο για τις εξελίξεις. Οψόμεθα φυσικά και ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
             Υγ1. Το πανώ " ΑΔΑΜΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ", θα ήθελα να ξέρω από μέλη της οργάνωσης που διαβάζουν εδώ, τι σημαίνει. Διότι δεν το κατάλαβα. Γνωρίζω οτι έχει παραιτηθεί ο συγκεκριμένος. Επίσης γνωρίζω οτι ο μιλών πολύ, αποτέλεσμα δεν έχει.
             Υγ2. Φυσικά τα περί Κασόγκι, είναι μίνιμουμ της πλάκας, όπως τα ίδια είναι κι όταν ο Μελισσανίδης αναλάβει που τα είπε στα εστιατόρια και τον πιάσανε τα εντυπάκια της πλάκας.

64 σχόλια:

  1. Εγώ πικράθηκα διότι πίστευα ότι με αυτή την απόδοση θα κερδίζαμε.
    Τώρα γιατί δεν κερδίσαμε πιστεύω οφείλετε καθαρά στο απλήρωτο ρόστερ.
    Παρακάτω παραθέτω τι γράφει το GOALnews στο ρεπορτάζ του σχετικά με τον έλεγχο που έκανε το ΣΔΟΕ.
    Αναλυτικά τα όσα ανακάλυψε το ΣΔΟΕ

    Ανακριβής υποβολή περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ για το μήνα Ιούνιο και Αύγουστο 2011, με οφειλόμενο φόρο 40.118,28 και 143.730.85 ευρώ, αντίστοιχα.
    Μη υποβολή δήλωσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών για το μήνα Αύγουστο 2011, με οφειλόμενο φόρο 28.761.58 ευρώ.
    Μη υποβολή δήλωσης απόδοσης φόρου ελεύθερων επαγγελματιών 3ου διμήνου 2011 (Μαΐου-Ιούνιου) και 4ου διμήνου 2011 (Ιουλίου-Αύγουστου) με οφειλόμενο φόρο 3.226,92 ευρώ και 18.848,39 ευρώ αντίστοιχα.
    Μη υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος επί αμοιβών ποδοσφαιριστών (επί συμβολαίων με υπογραφή μέχρι 31/12/2009), 3ου διμήνου 2011 (Μάιου-Ιουνίου) και 4ου διμήνου 2011 (Ιουλίου-Αύγουστου) με οφειλόμενο φόρο 65.053,92 και 1.265 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και χαρτόσημο επί των αμοιβών αυτών, 3.951,21 και 75,90 ευρώ αντίστοιχα.
    Μη υποβολή δήλωσης φόρου αμοιβών τρίτων 3ου διμήνου 2011 και 4ου διμήνου 2011, με οφειλόμενο φόρο 1.696,09 και 77,23 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και χαρτόσημο επί των αμοιβών αυτών 314,13 και 13,90 ευρώ.
    Μη υποβολή δήλωσης φόρου εισοδήματος επί αμοιβών ποδοσφαιριστών (επί συμβολαίων με υπογραφή από 01/01/2010), για πριμ ποδοσφαιριστών, για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2011, με οφειλόμενο φόρο 176.620,08 και 11.024,58 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και χαρτόσημο επί των αμοιβών αυτών, 5.278,07 και 208,55 ευρώ αντίστοιχα.
    Μη υποβολή δήλωση φόρου επί αμοιβών συμβολαίων ποδοσφαιριστών (επί συμβολαίων με υπογραφή μέχρι 31/12/2009) για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και Αύγουστο 2011, με οφειλόμενα ποσά 222.545,12, 14.500 και 23.400 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και χαρτόσημο επί των αμοιβών αυτών, 13.296,14, 870 και 1.404 ευρώ αντίστοιχα.
    Μη υποβολή δήλωσης φόρου επί αμοιβών συμβολαίων ποδοσφαιριστών (επί συμβολαίων με υπογραφή από 01/01/2010) για τους μήνες Ιούνιο-Ιούλιο και Αύγουστο 2011, με οφειλόμενα ποσά 442.266,53, 175.463,54 και 43.871,50 ευρώ αντίστοιχα, καθώς και χαρτόσημο επί των αμοιβών αυτών 14.479,04, 5.165,98 και 1.308,90 ευρώ, αντίστοιχα.
    Μη υποβολή δήλωσης φόρου αμοιβών τρίτων 2ου διμήνου 2011, με οφειλόμενο φόρο 115.750,99 ευρώ και
    Μη υποβολή δήλωσης φόρου επί αμοιβών ποδοσφαιριστών Μαρτίου-Απριλίου και Μαΐου 2011, με οφειλόμενο φόρο 1.066.554,60 ευρώ.
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
    ΡΕ Αί ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΑΛΙΟ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΑΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ;
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΗΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΣΑΜΠΟΣ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ;
    ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΣΔΟΕ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαθμος δυσκολιας >1=θαλασσα και τρικυμια εν κρανιω...ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

    Βαργκας μακος εκτος αποστολης μιας και το ειχαμε σιγουρο το ματσακι...και φτασαμε να παιζουμε με τον ... Καφε!!!
    ΕΥΓΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑ ΜΑΣ !!!

    ΜΙΑ (1) φαση ετυχε στον καλα (καλα μεγαλε ενταξει..) του εφυγε και το φαγαμε.
    Τσιπρας ο ΓΝΩΣΤΟΣ..που να τρεχεις τωρα μωρε...
    Μπελεκ... (που ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ...) στις 10 τελικες βαζει: καμμια...

    5000 πηγατε? Χαρας το κουραγιο σας..
    Ετσι οπως τα μετραω μια χαρα του πληρωσατε του παραιτημενου κανα ΣΚ σε κανα Ντουμπαι.
    αεροπορικα, σουιτες κανα χλιδατο δειπνο. ισα ισα τα βγαζει, δεν ξερω αν περισσευουν για τα duty free.

    Γιατι τα οδοιπορικα ειναι επισημα 50.000 ευρω το χρονο για τον τεραστιο και ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.
    Για τα 250.000 U.S ΜΑΥΡΑ περσυ θα μιλησω αλλη φορα, πως απο ποιον και ποτε πληρωθηκαν..
    βλεπεις δεν το κλεινει ο κοκορικος και το στομα του καθολου...

    Δευτερα τελειωνουν οι 45 μερες του παραιτημενου και του ΠΑΣΟΚΟ-ΒΛΑΧΟΥ.
    Πηξαμε στους αξιοπιστους δικηγορους..

    Οχι κασογκι οχι μελλισανιδης, ο αγα χαν, ο σαχης της περσιας και ο ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ εχουν να παρελασουν ακομη.

    Οι 40 ΚΛΕΦΤΕΣ αλλωστε ειναι ΗΔΗ εδω και χρονια παρωντες..

    ΥΓ Κανονικα τη τεταρτη το ματς ΧΩΡΙΣ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (λεω τα βασικα) ειναι της πλακας.
    εχω ομως εμπιστοσυνη στο.....προπονητη μας να το κανει ροντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αγωνιστικα της ΑΕΚ (ποιας;) εχουν περαει εδω και καιρο σε δευτερη μοιρα.
    Η "κολλα" Κωστενογλου κρατησε κανενα καμια σαραντιαρια μερες.
    Η ορμη, η καινουρια παρουσια και τα γυαλισματα των παπουτσιων και λοιπες παροτρινσεις,δειχνουν να εχουν ξεψυχισει πλεον.

    Και ποσο να κρατησουν;
    Ο Λεοναρντο, πριν ακομα σφυριξει ο μαλακας αυτος διαιτητης βροντοφωναξε λυποθυμισμενα: "δεν μπορουμε,δεν αντεχουμε αλλο" αναφερομενος στα οφειλομενα και φυσικα στην ψυχοθφορα αβεβαιοτητα.
    Και αυτη ειναι που κυρια καταβαλει την ομαδα και δεν την αφηνει να εμφανιστει σαν τετοια.
    Ενταξει,δυσκολες εποχες ειναι,ολοι λιγο-πολυ κανουμε παρεχωρησεις,ανεχομαστε τρεναρισματα και καθυστερησεις. Αλλα δεν ειναι εκει το θεμα.

    Το δυσκολο ειναι να κρατησεις αφοσιωμενους και συγκεντρωμενους στην δουλεια τους υπαλληλους οι οποιοι δεν ξερουν τι τους ξημερωνει. Και πιθανον η υπομονη που δειχνουν να αποδειχθει μπουμεραγκ για τους ιδιους,εφ'οσον ακομα δεν εχουν διασφαλισει τα οφειλομενα τους οπως καλλιστα μπορουν να κανουν. Δηλαδη αποφευγουν τις προσφυγες.

    Ζωντας σε μια χωρα οπου ειναι συζητησιμο ακομα και το...νομισμα που θα εχει σε ενα μηνα.
    Ποσο μαλλον τα δεδουλευμενα.
    Και εχοντας σαν εργοδοτη εναν αξυριστο πουστη με ενρινη φωνη να τους λεει: "kalo kouragio".

    Στο μπροστα μερος του μυαλου ειναι ο αντιπαλος στο χορταρι και στο πισω μερος-οπου ειναι και το κυριο-ειναι οι οικονομικη ασφυξια, οι υποχρεωσεις,τα φεσια και οι διασφαλισεις των χρηματων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαραλαμπε τα φωναζω ΜΗΝΕΣ για το ΣΔΟΕ.

    Πριν το καλοκαιρι

    Ας βρεθει καποιος τουλαχιστον να τελειωνει το μαρτυριο της σταγονας..

    Ηδη χτες τους κρατησε 300 ο χουανφραν (ρε τον αλητη που ηθελε μετα απο 2 χρονια να πληρωθει....) μεσω UEFA, και αυτοι κοιμωντουσαν τον υπνο του δικαιου μιας και περιμεναν 1εκκ και ηρθαν 700 με τα 300 να τα κραταει ο πιλαφιος για τις ομορφιες του τελικου οεοεοεοε.

    δεν ξερουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ τι τους γινεται

    τωρα αν δεν ειναι το σδοε θα ειναι η uefa μιας και πιστοποιητικο δεν βγαζει ο αγαμιδης που να χτυπιεται 100 χρονια.
    και στην ελλαδα με τα καραγκιοζιλικια της ψηφοφοριας προχτες ΔΥΣΚΟΛΑ θα παιξει.
    και χωρις ευρωπη ΠΑΠΑΛΑ η ομαδα.

    αν και ο προπονητης μας μπορει και μονος του να τα καταφερει και να μεινει εκτος να γλυτωσουμε και το ρεζιλικι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι,άντε μια και καλή να μας απαγορεύσουν να αγωνιζόμαστε παντού,Ελλάδα και Ευρώπη(λέω τώρα!) μπας και τελειώσει αυτός ο καθημερινός διασυρμός.

      Διαγραφή
  5. Ποσο να αντεξουν; Το παπα-θαυμα περασε ενα σκοπελο μερικων εβδομαδων επιτυχημενα. Βοηθησαν και τα παιχνιδια.
    Δειχνει πια να τα ξεψυχαει. Με την λεγομενη και φερομενη ως- "διοικηση" να μην παταει πια ουτε σταεπισημα. Πληρης εγκαταλειψη.

    Εκπνεει η διορια που πηρε ο Αδαμιδαρος. Την Δευτερα. 45 μερες για την αποκαλυψη του επενδυταρου του Βλαχου.
    Αλλα δεν υπαρχει προβλημα. Θα παει ως τις 3 Φλεβαρη. Ο Αδαμιδακος κανει αυτο που δεν θελουν με τιποτα να κανουν οι "αμετοχοι".
    Να "εμφανιζεται" δηλαδη-εστω- και παραιτημενος ωσει παρον. Για το θεαθηναι.
    Εξαφανισμενα εμφανησιμος. Η εμφανισιακα εξαφανισμενος. Οπως το δει κανεις. Το ιδιο ειναι αλλωστε.

    Και τις μονές μερες να παρακαλει τους παικτες για νεες διοριες και τις ζυγες μερες να διαρεει καινουριους επενδυτες απο το υπερπεραν.
    Και ετσι το εργο θα σβυσει. Διχως ανατροπες και εκπληξεις το σεναριο του τελους.
    Ετσι απλα. Ενα πρωι θα το ακουσουμε το νεο.
    "παει η Μανταμ Ορτανς" Τα τιναξε.

    Ειναι βεβαια πλακα-πλακα 9 αγωνιστικες αηττητη η ομαδα. Με πολλα ευκολα παιχνιδια ειναι αληθεια.
    ΕΡχεται μια παρτιδα ματς πολυ δυσκολα.Αρχης γενομενης απ'την Τουμπα η οποια ειδικα φετος και ειδικα με τετοιες συνθηκες συμεριζομαι τι; ανησυχιες του Steven. Και επονται απανωτες δοκιμασιες.
    Δυσκολα θα κρατηθουν οι παικτες ως εκει.
    Αγνωιστικα θα δοκιμαστει πολυ η ομας.
    Εκτος και αν προλαβει να την "σωσει" απο το μαρτυριο η ιδια η "διοικηση".

    Εκτος δηλάδη και αν δεν παμε απο αγωνιστικο πεσιμο αλλα απο διοικητικο χεσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαμπη τα διεψευσε η "διοικηση" τα περι ΣΔΟΕ.
    Αμεσως. Παρ'αυτα.
    Βεβαια ουτε στοιχεια παρεδωσε,ουτε ζητησε αναπροσαρμογη του ρεπορταζ,ουτε επιφυλαχθηκε παντως νομιμου δικαωματος της "περι συκοφαντικης δυσφημισης απο τυπου" οπως ελεγε και ο στραβοστομης Οικονομοπουλος στην δικη του σαγωνια.
    Τωρα μαλλον δεν βλεπει κατι μεμπτο.

    Βεβαια απο ολα αυτα που ξεπηδανε τις τελευτεαιες μερες, και δεν διαψευδουν οι ΠΑΕτζιδες (που λεει και ο Δ.Χ.) με στοιχεια αλλα μονο στο μιλητο, η ευλογη απορια που γεναται στο μυαλο ακομα και ενος υπεργηρου ΑΕΚτζη με Αλτζχαιμερ,ειναι η εξης: Καλα ρε παιδια...αν χρωστουν μηνες και χρονια σε Morgan,ΙΚΑ εφοριες,ΟΑΚΑ, τεως και νυν παικτες,λοιπους υπαλληλους,προμηθευτες κλπ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΟΔΑ;
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΕΜΟΝΤΑΙ;ΠΩΣ; ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ;

    Αν δεν δινονται σε παγιες και διαρκεις αναγκες (οπως ειναι και τις μοδος να λεμε)η σε ηδη διακανονισμενες υποχρεωσεις,τοτε που πανε τα ατιμα;
    Μεγα ερωτημα παπου μου. Και παιδικη η απαντηση: Μεταξυ των ανακατανεμονται. Διδοντας και το κατι τις και σε μερικα "σκυλια" για να εχουν φιμωτρο. Απλα να γρυλιζουν.

    Υ.Γ Ελπιζουμε να δουμε μερικους
    ανωνυμους" σημερα. Και επιτελους να δουμε οτι συμφωνουμε σε ολα αφου ανηρτησαν πανο προειδοποιοντας τον συγκαβαλο στο παπι του μουσια. "ο χρονος τελειωνει"

    (εδω θυμηθηκα μια θεικη ατακα του Χαρυ Κλυν. Υποδυομενος τον παλιατζη,φωναζε πρωι-πρωι κατω απο τα παραθυρα του κοσμου.
    Ανοιγει ενα παραθυρι και του λεει μια κατινα: "τι φωναζεις βρε....ο κοσμος κοιμαται"
    Και απαντα ο μεγας: "αιντε-αιντε...εσυ τωρα το καταλαβες οτι ο κοσμος κοιμαται;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρήστο ο κόσμος ξύπναει σιγα σιγα
    Τα 60.000 άδεια καθίσματα του ΟΑΚΑ το αποδεικνύουν..
    Τώρα το που πανε τα φράγκα ε δε θέλει και μυαλο.
    Αλλιώς ποιος άλλος και για ποιο λόγο να ήταν πρόεδρος μέτοχος και να ασχοληται με αυτο το τσίρκο ;
    Βαριά δουλεια να σε βρίζουν όλη μέρα αλλα κάποιος πρέπει να τη κάνει, έστω και για 1000 ευρω άσπρα και κανά 500αρικο μαύρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, πάντα υπάρχει μια ατζέντα και μια ιεράρχηση στα θέματα. Σήμερα το θέμα ήταν αγωνιστικό καθαρά και μόνο.
    Ο ΑΜΠΑΛΛΟΣ ΜΠΕΛΕΚ Ή Η ΚΑΚΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ κλπ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΔΟΕ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ. ΓΙΑΤΙ;
    ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ SCOUTERS που σε κοιτάνε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΆΝΕ ΑΠΌ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Ή ξέρεις ή δεν ξέρεις, από την στιγμή που μπαίνεις να παίξεις. ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣ. Ή ερασιτέχνης επίσης για την αγάπη της φανέλας, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΠΡΙΜ Ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ Ο ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ, κι επίσης, ΑΝ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΧΑΦΙΕ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ.
    ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, δεν υπήρξε ποτέ για ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΥΣ. ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΩ ΚΟΥΔΑ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ, ΜΑΝΩΛΑ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΛΠ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΝΩ, περί του Λεφτέρ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, δεν μου λέει τίποτα. ΚΙ Ο ΝΤΕΚΤΑΣ μια χαρά άνθρωπος ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΕ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΕΙ, κι ούτε πρόκειται να ξυπνήσει. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
    ΤΟ ΘΕΑΜΑ, γενικώς κι αορίστως, πού απευθύνεται; ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ Ή ΤΟΥ ΚΑΤΣ Ή ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ; ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ; ΔΩΣΤΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΠΈΞΩ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΖΩΟΥ.
    Ξύπνησε ο κόσμος; ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ. Εκτός αν υποννοείς οτι ξύπνησε ο Αεκτζής, σαν υποσύνολο. Εγώ σου λέω οτι κοιμάται ύπνο βαθύ, σαν την αριστερά ή τον αμερικανό πολίτη ή τον Γερμανό των ΕΣ ΕΣ.
    Κι ένα δόγμα υπάρχει στον κόσμο: ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ; ΟΚ. ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΝΤΗΣΕΙΣ ή σε συμφέρει καλύτερα να τους κρατήσεις κοιμισμένους;
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΞΥΠΝΙΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ; ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγραψα εκ παραδρομης οτι ειμεθα χωρις ηττα 9 αγωνιστικες.
    Λαθος βεβαια,αφου εχασαμε απο τον Δωνη του Σπανου.
    Δεν πειραζει ομως. 6-2-1. Σχετικα καλος απολογισμος Χωρις καποιο κατ'ευφημισμο "ντερμπυ" βεβαια.
    Τα οποια ερχονται μαζεμενα σε λιγο.

    Εσπρωξε κατω απ'το χαλι ο Κωστενογλου την ανημπορια και την εμφανη απογοητευση που υπαρχει. Και για την οποια δεν ειναι ασφαλως καθολου υπευθυνος.
    Εκεινος εκανε και κανει οτι μπορει. Τα υπολοιπα τα αφηνει στον Παντοκρατορα. Που αφου κραταει τα παντα,θα κραταει και τις μετοχες της ΠΑΕ. Δεν μπορει. Καπου θα ειναι οι ατιμες.

    Τα εβαλε περισσοτερο με την διαιτησια. Ενταξει,το εβαλε το χερακι του, ο φρεσκος και απειρος κοραξ,αλλα και το γκολ που εβαλες,απο λαθος του ειναι. Οποτε πατσι.
    Το οτι σημαδευουν ολοι τα πουλια,η απο την στεναχωρια δεν σηκωνουν κεφαλι να δουν συμπαικτη,αυτο δεν ειναι θεμα διαιτητου.
    Τρεχουν βεβαια. Ναι. τουλαχιστον δεν εχουμε εκεινο το εκνευριστικο θεαμα με τους χερομεσηδες. Τους περσινους περπατητες.
    Επαιζαν και στοιχημα θα μου πεις. Ποιος παει κοντρα στην τυχη του;
    Δεν ηταν ομως μονο αυτο.
    Αυτα τα κακομοιρα τρεχουν. Ενταξει. Το παλαιυουν. Αλλα καθε δυναμη,καθε κουραγιο,εχει ενα τελος. Ειδικα αμα στο ευχεται ενας "Ολι Ρεν". Ενας γιδοβοσκος Ουνος.

    Μια καλοπληρωμενη ΑΕΚ,θα ηταν-τουλαχιστον- συγκατοικος του γαυρου σημερα. Ειναι βεβαιο.
    Πανω που εχουν σκαλωσει και φρακαρει οι "αλλοι δυο", βρεθηκε τωρα να χανουμε βαθμους τζαμπα και βεβεσε. Στους μειον 3 θα ηταν αν ειχαν παρει τα ματσακια με Δοξα και Σκοντα.
    Ετι απλα,τους εχεις απο κοντα. Με τα ψεματα,με το τιποτα,με τα προβληματα. Αλλα ειπαμε: Ουτε ο Αδαμιδης και το παρεακι βλεπουν κανενα πρωταθλημα-μονο τη συμμετοχη η οποια αποφερει κερδη προσωπικα- αλλα ουτε και ο προπονητης βλεπει καποιο οφελος απο τον πρωταθληματικο μαραθωνιο.Μαλλον φοβαται οτι τα αλογα του θα σκασουν.
    Και προτιμα τον συντομο αγωνα της Κυπελοδρομιας.
    500 εταξαν πριν τον αγωνα με τον ΠΑΟΚ. Την Σκοντα την ειχαν σιγουρη. Να μη πεταμε και τα λεφτα ασκοπα.
    500 τα οποια μπορει να μας φαινονται και να ακουγονται πολλα,αλλα για τις υποχρεωσεις που πρεπει να καλυψουν,δεν φτανουν ουτε για "ζητω". Μονο για "κλαυτα"
    Αντε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υγ1. Το πανώ " ΑΔΑΜΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ", θα ήθελα να ξέρω από μέλη της οργάνωσης που διαβάζουν εδώ, τι σημαίνει. Διότι δεν το κατάλαβα. Γνωρίζω οτι έχει παραιτηθεί ο συγκεκριμένος. Επίσης γνωρίζω οτι ο μιλών πολύ, αποτέλεσμα δεν έχει.

    ----------------------------------------------------------------

    o adamidis xrostai lefta k exi iposxe8i oti 8a vri lisi mia ipe8imisi tou kaname na mi nomizi oti masame xorto opos i neoaekzides.
    oso gia to mats se alo gipedo isouna pali.to patisa to periergo ala as ine kala to koraki k o pater pou ta kane poutana.pame na gamisoume ta voulgaria tora k starxidia mas.

    *ti ema8a? pliromenos lei o xose carlos de jero ti lei to dusanopedo ipe meta to mats.fenete de tou jigisane tou spaniolou pos prepi na ta pi k xalase i klaya.

    *Ver Lefter'e yazsın deftere

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα φυσικα και αναφερωμαι στο υποσυνολο ΑΕΚ και στην αντιμετωπιση που εχουν ΟΛΟΙ πλην καποιων ρομαντικων (ως προς αγαπη προς την ομαδα οπως εσυ) 2-3 χιλιαδων.
    Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    Για τα αλλα 1,5 -2 χιλιαρικα ΤΩΝ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ με τις πληρωμενες καρτες δεν μιλαω καν.

    φυσικα και ψαχνει τον σωτηρα τον ηγετη το ΚΑΠΟΙΟΝ να του δωσει ΕΛΠΙΔΑ κυριως και μετα καποιο 'οραμα' -αμφιβαλει κανεις οτι αν σημερα το βραδυ ο Χ Μελλισανιδοαραβολατσης (που ειτε θα βαλει λεφτα ειτε θα βγει και ως πρωτοδικειο θα μιλησει ΣΤΑΡΑΤΑ) εμφανιστει την αλλη κυριακη το γηπεδο θα εχει 40.000?

    αυτο δεν σβηνει ομως την υπαρχουσα αντιμετωπιση που εχει ηδη ο κοσμος που εφαγε ΧΟΡΤΟ (με μενα ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ) και πλεον προτιμα τη νηστεια, ακομη και με κοστος να μην εχει προσβαση σε μια αγαπη-καψουρα-διασκεδαση-χομπυ πες το οπως θες.

    σαν υποσυνολο λοιπον ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ οτι μονο με σκουντηγμα ΙΣΩΣ γινει κατι.εστω εικονικο.

    τωρα αν το παμε σε επιπεδο ζωης και κοινωνιας ο ΙΔΙΟΣ που θα δωσει το εκαστοτε σκουντηγμα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ο ΙΔΙΟΣ που θα πρεπει να κραταει τα μυαλα στα πλαισια που τον βολευουν.

    Αλλιως θα ζουσαμε στην ιδανικη κοινωνια ετσι δεν ειναι?

    Και αυτο ΔΕΝ το θελουμε και δεν γινεται.

    γιατι τοτε παμε σε αλλες θεωρειες...

    ΥΓ Για το αγωνιστικο οντως ηταν η αναρτηση αλλα επειδη ειμαστε ΑΕΚ και οχι γαυροπροβατα (τουλαχιστον εδω) βλεπουμε την ομαδα και το ΣΥΛΛΟΓΟ σαν οντοτητα.
    Και φυσικα στο ειπα με sms με τη ντιναμο ΟΥΤΕ ΜΠΕΛΕΚ ΟΥΤΕ ΚΑΡΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΛΑ υπαρχουν σαν παικτες.
    στην ΑΕΚ τη κανονικη, θεση εχουν ο Βαργκας ο γιαννακης στο τερμα (παιζεται) και ο φουλης λογω τρελλας και ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.
    ΟΛΟΙ οι αλλοι στην ομαδα του 2003 η του 2008 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

    ΥΓ2 Οποιος ακουσε τα λεγομενα του ΜΑΛΑΚΑ στη λιγκα προχτες για την ψηφοφορια και τα πιστοποιητικα καταλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παντως αν ειμουνα Γερουλανος (φτου φτου) θα αλλαζα και λιγο το νομο.
    το 10% να παραμεινει στις ερα αλλα να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ κατα 10%, οχι μονο στα εσοδα..

    θελετε 10%?? ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    Κανουμε τη σουμα καθε τελος χρησης και εισαστε μεσα 10% ΣΕ ΟΤΙ ΒΓΕΙ.

    τι διολο ΜΕΤΟΧΟΙ εισαστε?

    να χρωστανε τα εξυπνοπουλια π.χ6-8 εεκ ευρω και ας παρουν τα 800....

    γιατι συναιτερος ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΤΖΙΡΟ μονο στο ελληνικος ποδοσφαιρος υπαρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ " ΑΝΩΝΥΜΟΣ ". ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Πέσμου, υπήρξε;
    Μου λες οτι ήμουν σε άλλο γήπεδο. Σε διαβεβαιώνω οτι εκεί ήμουν και σίγουρα σε καλύτερη θέα σε σχέση με το πέταλο. Φυσικά μπορείς να μήν ήσουν στο πέταλο, οπότε άνετα μιλάς επι της ουσίας του κειμένου μου. Θεωρώ οτι στο πέταλο, δε βλέπετε πολύ καλά. ΔΙΌΡΘΩΣΕ ΜΕ, όπως κι όλους που πάιρνουν εισιτήρια πλατεία κι όχι εξώστη. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΘΙΕΑΤΡΩΝ.
    Τι είπατε στον Αδαμίδη; Πού να ξέρω; ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ; ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ, Ή ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΣΚΟ; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΧ, ΜΙΧΑΗΛ Ή ΠΑΠΑΘΑΝ, προσωπικά σταρχίδια μου. ΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ πλακάτ, τότε αφού πληρώσετε τα χρέη σας με βάση το ποσοστό των μετοχών που κατέχετε ( για μένα δεν κατέχετε τίποτα ) , ΤΟΤΕ ΜΙΛΕΙΣΤΕ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ.
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ. ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΔΗ, αλλά τα καλάπαιδα της οργάνωσης - ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ - βλέπουν άλλα. ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ; ΚΑΤΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΑ ΝΑΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διαφωνω οριζοντια και καθετα περι "ξυπνηματος"
    Αλλο η απογοητευση και ο εκνευρισμος, τα οποια οδηγουν ΠΑΡΩΔΙΚΑ στην αποχη,την μη συμμετοχη,η την απορηψη ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ.
    Δηλαδη η συνειδητη επιλογη μετα απο γνωση.

    Ποσες φασεις εχει περασει το πολιτικο συστημα ας πουμε,οπου "εχαιρε" της απορηψης του κοσμου;Της μη εγκρησης του.Ουκ ολιγες Παμπολλες. Και τι εγινε; Χωρισε τους χρησιμους απο τους αχρηστους;
    Ξεχωρισε τους καλους απ'τους κακους; Εμαθε,διαβαζε,μορφωθηκε και ειδε το φως του αρνουμενος πλεον να αγεται και να φερεται απο τους ιδιους και τους ιδιους;

    Μπα. ΤΡεις οικογενειες απο την αρχη του αιωνα τον πανε και τον φερνουν στο καροτσι της αγνοιας και της κοντης μνημης. Σαν παιδακι στην κουνα του.

    Εδω δεν επανεξελεγει ο Βενιζελος,στα ντουζενια του (ο παλιος). Και επανηλθε με δαφνες. Και εγινε μνημειο. Και πλεον εγκαθυδριθηκε στις μνημες ολων σαν "εθναρχης μεγας".
    Αν ρωτησεις τυχαια στο δρομο: "πες μου τρεις μεγαλους πολιτικους που φανηκαν χρησιμοι στον τοπο" νομιζω οτι ξερεις τι απαντηση θα παρεις. Οι γνωστοι αρχοντες, πανω'κατω θα αναφερθουν.
    Ο "γνωστοι" οι οποιοι εχουν συμβαλει τα μεγιστα για την καταντια του".
    Το να αναζητουμε αν το αυγο εκανε την κοτα η το αντιθετο,δηλαδη αν ο κοιμησμενος ευνοει τον ξυπνιο, η ο ξυπνιος συνεχως υποβαλει σε υπνωση τον κοιμησμενο,δεν εχει και νοημα.

    Η κοινωνικη μηχανικη ειναι γνωστη απο την εποχη των Φαραω.
    Και καθε χρονος που περναει,προσθετει χρησιμες πληροφοριες στους "ηγετες" περι της περιτυληξης της αγελης. Και κανενα συμφερον δεν εχει ο κλεφτης να ξυπνησει τον νοικοκυρη,καθως τον κλεβει στον υπνο του.

    "Γνωση-Κριση-Μνημη. Τα 3 ταυτα. Μειζον δε τουτον η μνημη" για να παραφρασω και τον αποστολο Παυλο στην προς Κορινθιους επιστολη περι αγαπης.

    Η μνημη διατηρει τον θυμο. Ο οποιος θυμος,ειναι απαραιτητος την στιγμη της κρισης.
    Φανταζεσαι καποιον ο οποιος του βιασαν την κορη και μετα χρονια αδυνατει να θυμηθει,ξεχνα και θολωνει πληρως. Ωσπου καποια μερα προσκαλει τον βιαστη του κοριτσιου του στο σπιτι σαν μελλοντα γαμπρο του;
    Αυτα παθαινει και ο κοσμος απο την εποχη του Καιν και του Αβελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΒΡΕ ΣΥ, ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ BLOG ΛΕΦΤΑ; ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΕΔΩ. ΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΦΤΕΡ που τόσο πολύ σου άρεσε η πλάκα να σου γαμάει τα αποδυτήρια Τούρκος.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ και τα εθνικόφρονα συναισθήματα του μπάφου. ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ Ή ΒΟΛΕΕΥΤΑΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΒΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η πίσω απο το ταμείο για μεγαλύτερη σιγουριά.
    Η στο τραπέζι έστω απέναντι αλλα δε ικανή απόσταση ώστε να φτάνει το χέρι απο κάτω, όσο για το θεαθηναι μιλάει το στόμα απο πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δηλαδη ολη η πρεμουρα και τα πανο,ειναι για τα οφειλομενα;
    Ας σας ειχε τακτοποιημενους καθ'ολα και οικονομικα ενταξει,δεν θα συνετρεχε λογος καποιας διαμαρτυριας;
    Ντεν σε καταλαμπαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. stevenJan 14, 2012 01:17 PM
    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ " ΑΝΩΝΥΜΟΣ ". ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Πέσμου, υπήρξε;

    --------------------------------------------

    exis k roufous tora?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΧρηστοςJan 14, 2012 01:39 PM
    Δηλαδη ολη η πρεμουρα και τα πανο,ειναι για τα οφειλομενα;
    Ας σας ειχε τακτοποιημενους καθ'ολα και οικονομικα ενταξει,δεν θα συνετρεχε λογος καποιας διαμαρτυριας;
    Ντεν σε καταλαμπαινω.

    -----------------------------------------------

    giati na ine dld?k koupa sikosa molis efige o vatraxos k 3 podous piso 8a mouna an ixa penidarisia dietisia k ine k to petalo opos prepi.esis an 8elete xafiedes k vatraxia gia na girisete megia sas me xara sas ala AEK den isaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑνώνυμοςJan 14, 2012 02:02 PM
    @ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ;

    -----------------------------------------------------

    tora pou 8a xeso sto tafo tis manoulas sou k 8a jalafroso de 8a xo kanena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. PROS ANvnymo:Παπάρα την γλώσσα σου βέβαια δεν την ξέρω καλά. ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΡΟΒΟΥΡΤΣΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ( λόγω πατέρα μου ) ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ 1975 ΤΗΣ ΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1965 με λεφτά του πατέρα μου και πλέον με δικά μου για τρία. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΑΕΚΤΖΗΣ, κοίτα την ταυτότητα σου. ante mitsula.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΑΝΩΥΜΟΥΣ: ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ; ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το μαλακισμένο ο ιθαγενής Αμαζονίου λέει ότι δεν μπορεί άλλο!Μετά απο δύο εντός έδρας γκέλες γαμώ τον αντίθεο του έχει γλώσσα να μιλήσει.Στα παπάρια μας απο πότε έχεις να πληρωθείς,εδώ είναι ΑΕΚ αλλά δε σου τα΄χει πει κανείς αυτά.Λυμπερόπουλε άμα δεν μπορείς παράτα τα,Καφέ γαμιέσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( τον τελευταίο ): ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ. ΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, που στο φινάλε σε όλη την επικράτεια συμβαίνουν. ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ; ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ; ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. η ομαδα ηταν σχετικα καλη και θα μπορουσε να το παρει το παιχνιδι, και γω πιστευω οτι ηταν λαθος η αλλαγη του μπελεκ , επρεπει να βγει ο λεοναρντο
    δεν καταλαβα το πανω για τον lefteri, ο ανθρωπος δεν ηθελε να παιξει στην αεκ, με το ζορι επαιξε , ο μαροπουλος του ειπε να του βαλει μια υπογραφη σ ενα αυτογραφο και αυτο ηταν το δελτιο του
    οποιος δεν θελει τον κωστενογλου για προπονητη στην παρουσα φαση ας φερει τον μουρινιο.....και ισως παμε καλυτερα στην συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα
    Επειδή λύση δεν υπάρχει στον ορίζοντα και ούτε πρόκειται να υπάρξει,η μόνη λύση είναι το μπαμ και κάτω!
    Και μιλάω πάντα για σοβαρή λύση,με κάποιο σοβαρό επενδυτή.Με τα λαμόγια που έχουν μαζευτεί στην ομάδα συν την ορίτζιναλ που παρέα θέλουν ''κάτι'' να βγάλουν σε βάρος της ομάδας, όσοι και να κάνουν τον κόπο να ψιλό-ασχοληθούν με την αγορά της ομάδας την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.
    Μόνο κάτι Ξενίδης και Οντότητες θα εμφανίζονται.
    Ειδικά μόλις φάνηκε στον ορίζοντα η μικρή πιθανότητα να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη στο θέμα με τον Ψωμιάδη σαν τα μανιτάρια εμφανίστηκαν οι επενδυτές!
    Βρόμα μεγάλη η υπόθεση γι αυτό πιστεύω στην λύση ''μια και έξω''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Ιανουαρίου, 2012 12:49

    Κι εγώ συμφωνώ στο αγωνιστικό σκέλος με όλους. Και προσπάθεια ειδάμε και μιά κάποια διάθεση για ανάπτυξη έως το 70. Και ΣΚΑΤΑ καφέ και λύμπε, φλύαρο ισπανό, τρελές αλλαγές κωστέ και ΘΟΛΟΥΡΑ και ΚΑΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. Ολα απολύτως λογικά και ΦΥΣΙΚΑ δεν φταίνε οι παίκτες, μάλλον ούτε και ο προπονητής. Είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ.
    Τι να ζητήσουμε από τους απλήρωτους? Με τι διάθεση και συγκέντρωση να μπουν να παίξουν? Βάλε και το κοράκι στην εξίσωση και έδεσε το τσηζκέηκ...
    Καλά, παραπάνω ο ανώνυμος βλέπει ακόμα βατράχια. ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (ΤΗ ΜΑΝΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΑ) ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ...ΟΤΙ ΠΙΠΙΛΑ ΣΟΥ ΒΑΛΕΙ Ο ΤΖΟΥΦΙΟΣ...
    Καλά, ρε πούστη μου ακόμα να περάσει το αλβάνι? Ακόμα χημεία? Δεν εξηγείται αλλιώς...Μιλάμε ούτε στη Βόρεια Κορέα δεν παίζει τέτοια πλύση.
    Μπάμπη, μπαμ και κάτω θα 'ναι. Δεν υπάρχει τίποτα πια και μάλλον θα είναι και λυτρωτικό.
    Με 5.000 στο γήπεδο τι άλλο είναι?
    Τουλάχιστον εύχομαι να πέσει και καμιά ψιλή σε κάνα μέλος της "διοίκησης". Και να μην πειράξει κανείς παίκτες-προπονητή, διότι όταν αρχίσει ο όχλος η μπάλα παίρνει δικαίους και αδίκους. ΑΝ έχει μείνει κανείς με διάθεση να ξεσπάσει πια, βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Ιανουαρίου, 2012 12:54

    Α ναι, όσον αφορά τη χεθσινή εμμονή του κωστέ με γκαφέ αντί βάργκας, είμαι 99,9% βέβαιος ότι τα κριτήρια ΔΕΝ είναι αγωνιστικά. Ο κολομβιανός ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ και το έχει κοινοποιήσει στον πάτερ. Φυσικά, όταν δεν του πληρώνουν καν το νοίκι, τι να κάνει? Να πει κι ευχαριστώ? Ο γκαφές και οι λοιποί γέροι έχουν λαδώσει το αντεράκι τους μέχρι πέρυσι από την ΑΕΚ τουλάχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν δεν κανω λαθος, υπαρχει ορος στο συμβολαιο του Βαργκας για οριο συμμετοχων.
    Δηλαδη αν φτασει τις 25 συμμετοχες ανανεωνεται αυτοματα το συμβολαιο του.
    Γι'αυτο και μαλλον θα τον βλεπουμε επιλεκτικα. Στα λεγομενα δυσκολα ματς. (το χθεσινο ηταν της πλακας)
    Ουτως η αλλως ομως,ασφαλως και ειναι εξωαγωνιστικοι οι λογοι που δεν αγωνιζεται.
    Επισης τον Μακο και τον Δελλα,τι τους κρατα; Για μουστο;
    Για τον υπερπαντων αγωνα στην Τουμπα;
    Και το πρωταθλημα που συμμετεχει η ομαδα, τι ειναι; Αποπαιδι;
    Δυο ειναι που μπορουν κπως να περασουν την μπαλα μπροστα. Μακος Βαργκας. Και μου βαζεις αυτον τον ξεπλυμενο τον Καφε;
    Εξ'ου και οι γιομες του τερματοφυλακα. Ειναι μια λυση και αυτη.
    Πως περνας την μπαλα απ'το κεντρο και μπροστα,γρηγορα και με "ασφαλεια"; Μα ασφαλως με γιομες.

    Αυτος ο Παναωτηηηηηης ο Λαγοοοοοος, που ειναι ωρε παλι; Χαθηκε.
    Πιο ευκολα και γρηγορα λεφτα δεν πρεπει να ξαναεβγαλε ανθρωπος. (εξαιρουνται οι τυχεροι του Λοττο και του Τζοκερ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εκει φτασαμε να λεμε και να ασχολουμαστε με καποιον κωστενογλου εναν ΑΧΡΩΜΟ ΑΟΣΜΟ ΑΓΕΥΣΤΟ τυπο και σαν παικτη και σαν προπονητη???
    Αμα βεβαια ειναι να φερω τον σιχα-μουρινιο δε φερνω το πεπ?
    Και ας ειναι 8 βαθμους πισω δε γαμιεται. ας παρει και το νουμερο κατι μια φορα, εκτος απο τριαροταληρα. πεφτει και η αναλογη σπρωξια βεβαια τη περασμενη κυριακη ακυρωθηκε ενα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ γκολ (-2) βαθμοι και χτες οι νησιωτες στο 90 φαγανε γκολ απο 40 μετρα..
    ο special βεβαια ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ με αυτα μιας και πλεον η διαιτησια και τα ματσακια δεν τον πανε κοντρα και δεν ειναι μιλημενα..

    Δε πειραζει , ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΟΥΠΑ ΘΕΛΩ αλλα πριν τη παρει να περασει για την καθιερωμενη φαπα. Τωρα θα ειναι 2-3-4-5 θα δουμε..
    Και εδω ο gay εφαγε το ντορτι και μετα απο 15 μερες εκανε φιεστα.

    Στο θεμα μας. Εγω δεν θελω τον κωστενογλου. Προτιμω τον ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ αυτον που κουναει το χερι πανω κατω, πειραζει?

    Και ο original (για να ειμαστε και με το πεταλο) ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
    Θα μου βαζει το φραπε και το τσιπρα στα ευκολα!!!ματς (ειδαμε ποσο ευκολο ηταν) και μετα θα κλαψομουνιαζει ως καραγκιοζης οτι δεν του δωσανε ενα πεναλτυ με την Ξανθη στο ΟΑΚΑ. Θα ξεχναει βεβαια οτι αυτο που του δωσανε ΔΕΝ ΗΤΑΝ και ετσι πηρε εστω ενα ποντακι...
    Με τη Ξανθη στο ΟΑΚΑ θυμιζω. Οχι με τη Μιλαν στο San Siro..

    Αλλα βεβαια δεν φταει αυτος που ειναι νουμερο. Ουτε η ομαδα που την ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ να εχει ενα τυπο στο παγκο που κανονικα ΟΥΤΕ ΣΤΑ UNDER 15 ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ.

    Αιντε βαλε τον Αγ Φανουριο παλι στις φανελλες, ριξε και δεκα απεταξαμην και μπορει να γυρισει το ματς στη Τουμπα.

    Βεβαια μπορουμε να χτυπησουμε κανονικο πατερ για προπονητη.
    Τι λετε για Εφραιμ?

    Κολλητα εχουμε το Πιλαφιο μαζι μας, και θα εχουμε και διπλα μας το Πουτιν..

    Κατεβα στο ταψι ετσι και θα ψαχνουν τρυπα να κρυφτουν.
    Εφραιμ παγκο ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ (οπως ο πατερ) βαλε διπλα τον Τονι η τον Ντανιελ να λεει και κατι και στις εξεδρες ο Vladimir.

    Αφου ασχολουμαστε με το μαλακα, μαλακιες λεμε να περανει η ωρα..

    ΥΓ Ο Βαργκας ειναι τραυματιας.. Στη τσεπη.Εχει παθει θλαση πληρωμων. Το εχω γραψει εδω και ενα μηνα, οποιος θελει ακουει..
    Και μεθαυριο ΤΙ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΟ θα αντεξει 30-45 λεπτα και μετα off.
    Ακομη και καλα να ηταν εχει να παιξει σχεδον 2 μηνες.
    Οποτε ο 'προπονητης' μας, εκρινε οτι ενα παικτη με τοσο μεγαλη αποχη τον πετας κατευθειαν σε ντερμπυ και δεν του δινεις πιο πριν 30-40 λεπτα σε ενα ματς..
    Οπως χτες ΣΤΗ ΚΟΣΜΑΡΑ του αλλαζει ολο το κεντρο, κοβει την ομαδα στα δυο, και μετα κλαψομουνιαζει..

    Και ακομη καποιοι λενε αυτο ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ προπονητη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. A και το γυφτακι (δικαιως) δεν μπορει αλλο.
    Μονο που διαλεξε να το πει πριν το ματσακι με την ομαδα που μιλαει (και καλα κανει) εδω και ενα μηνα..
    Ρε κατι συμπτωσεις..

    ΥΓ Καλα κανεις και μιλας με ΟΠΟΙΟΝ θες απο τη στιγμη που εχεις μπλεξει με το προεδρο και τους επενδυτες. Αλλα αμα θες να εισαι κυριος βγαινεις ΕΥΘΕΩΣ και το λες..
    Αυτα τα δεν μπορω κλπ ειναι του κολου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ;
    Ο ΠΕΠΕ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;
    Το πρώτο είναι ρεαλιστικό ερώτημα, το δεύτερο σουρεαλιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 1) Ειναι. Εχασε απο τον ΟΦΗ με τριαρα!!! (ΑΝΑΣΤΟ ΕΤΣΙ??), εφερε Χ με τη Δοξα και τη Ξανθη ΕΝΤΟΣ.. εχασε με 2 τριαρες απο τη Λοκομοτιβ εχασε απο την Αντερλεχτ εχασε και απο το Δωνη!!!

    Τωρα το αν απο την απολυτη μαλακια πας στη απλη μαλακια ειναι επιτευγμα τοτε μαι μπραβο στο 'προπονητη' μας.

    Εγω ομως επειδη αλλιως εχω μαθει δεν μπορω να χαιρωμαι με ενα ΝΟΥΜΕΡΟ.
    Τι να κανουμε δηλαδη να παρουμε το Αντσελοτι?

    Οχι βεβαια. Αλλα το οτι δεν μπορουμε δεν σημαινει οτι ο αλλος εγινε απο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ προπονητης. Εκτος αν η νικη με τον Παναιτωλικο!!!! τον εκανε..

    Αντε μωρε με το Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α που ελλειψει χρηματων και σοβαροτητας τον καναμε και προπονητη...
    Που τον εδιωξε ο αστερας!!!! και ο πηλαδακης!!!! και τον μαζεψαμε εμεις...

    2) Ειναι ΠΕΠ.
    Πεπε ειναι αυτο το κατσικι που εχει ο special και ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ειναι στοπερ επειδη κλαδευει οτι βρει μπροστα του.

    Ο ΠΕΠ λοιπον ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΣ δεν θα δεχωταν ΚΑΝ να διασυρει την αξιοπρεπεια του με τον αγαμιδη. Ουτε ξερω κανεναν που θα δεχωταν να ειναι προπονητης εστω και σε Β ομαδα χωρις γυμναστη 2 μηνες..

    Sorry ξερω εναν: το ΝΟΥΜΕΡΟ που η ματαιοδοξια του ξεπερνα τη κοινη λογικη.Αλλα επειδη δεν πληρωνεται, δεν πεταει τις μπαρουφες του προηγουμενου και φοραει κουστουμι με γραβατα πρεπει να μας αρεσει..


    ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. πρεπει καποιος να ειναι τυφλος για να μην βλεπει οτι η ομαδα ειναι πιο μαζεμενη απο τον ισπανο, βλεπουμε και μια πασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ναι βλεπουμε. Οπως το πες ΜΙΑ (1) πασα. Ε ειναι να μη παρει μπροστα ο προπονητης.
    Του χρονου ΜΠΟΡΕΙ να δουμε και δευτερη. αν υπαρχει ΑΕΚ τη πεμπτη.
    ειπαμε: ελλειψει χρηματων και σοβαροτητας τον καναμε και προπονητη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ DIMI.
    O OΠΟΙΟΣ -ΒΑΣΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ- ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,
    ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΙΑ,
    ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΜΗΛΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΗΧΗ.
    ΑΜΑ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,
    ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ,ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ.

    ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ
    ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.

    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
    ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ.
    ΔΙΟΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ.
    ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
    ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ,
    ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ
    ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ.
    ΚΙ ΑΡΓΑ 'Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ KAI DIMI: ΣΥΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΖΕΙΤΕ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ; ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΑΥΡΙΟ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αφού δεν τα έχω τόσο καλά. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Dimi
    εχω την εντυπωση οι οι αποψεις σου ειναι αντικροουμενες,,,αν την πεμπτη δεν υπαρχει αεκ δεν φταει ο προπονητης ουτε οι παικτες
    Τακη
    για ποιον κοσμο μιλας για να καταλαβω, για τους 50000 που ελειπαν χθες η για την original?
    για πες μου ποτε ο κοσμος μηδενισε τα κοντερ? απλα για να μαθω και εγω διοτι ειμαι απο τους νεωτερους φιλαθλους της αεκ και δεν εχω ζησει παλαιοτερες εποχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ dimitri: ρε μαλάκα, σε ποιον απαντας; στον αβραμιδη; τι ανοιγεις διαλογο; αφου ολοι εδω μεσα ειναι κατευθυνομενοι μαλακες του μελισσανιδη και παιρνουν και ναρκωτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ανωνυμε
    σ ευχαριστω που μου το ειπες ...δεν το γνωριζα γιατι τωρα αρχισα να μπαινω εδω μεσα και παλι
    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΤΗΒΕΝ

    ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
    ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ.
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΕΚ,
    ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ,
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ,
    ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ Η ΑΕΚ.
    ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ 'Η ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ",
    ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΚ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,
    ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,ΔΕ ΒΛΕΠΟΜΑΣΤΕ,
    ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ,
    ΘΑ ΑΝΑΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ
    ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΜΠΑΛΛΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ
    ΔΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
    ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ;

    Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΔΕΙΟ
    ΓΕΛΑΔΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.

    ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΠΑΓΩΜΑΡΑ
    ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ,ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ενα απλο ρητο λεει "οχι οπως ηξερες,αλλα οπως βρηκες"
    Πραγμα που σημαινει οτι καθε συγκριση και καθε ταυτηση με οτιδηποτε περασμενο,ειναι διχως νοημα,οταν οι συθηκες ειναι εκ διαμετρου αντιθετες.
    Αυτο θα ειχε νοημα ΕΑΝ-και οταν- οι συνθηκες επανακαμψουν.
    Επι του παροντος,αναφερομαστε στην μετρια ΑΕΚ,σε ενα πρωταθλημα δυο μουλαριων,σε μια χρεωκοπημενη χωρα με χρεωκοπημενους κατοικους-ψηφοφορους-οπαδους.

    Αυτο με τιποτα δεν σημαινει οτι δεν θελουμε,δεν αποσκοπουμε,δεν προωθουμε-ο καθενας με τον τροπο του και τις δυναμεις του- μια ΑΕΚ "κανονικη".
    Μεχρι τοτε ομως καθε συγκριση και διοικητικα και αγωνιστικα και προπονητικα και απο πλευρας εξεδρας,ειναι αδικη.

    Σαν Ελλαδα κλαιμε γιατι "εφυγε" η εποχη του χρυσου αιωνα.
    Την βαλαμε στο μουσειο και την δειχνουμε στους τουριστες με αντιτιμο ενα σουβλακι,η μια πιπα σε καποια αμμουδια.
    Αυτο δεν πρεπει να παθουμε σαν ΑΕΚ.

    Η σημερινη ΑΕΚοΕλλαδα, δεν θυμιζει τιποτα,ουτε απο τις ενδοξες πορειες,ουτε απο τους ενδοξους πολεμους,ουτε απο τους παιχταραδες Σωκρατιδες Πλατωνες Μαυρους και Νεστοριδηδες.

    Η καμπυλη λεει "κατω". Τα κεφαλια μεσα. Ζωη αλα Σεραφινο.
    Μεχρι νεοτερας.

    Θα πρεπει να συγχρονισθει ο καλοπληρωμενος "ατακα και επιτοπου" με τα τα νεα "ηθη".
    Θα πρεπει να αλλαξει ροτα ο ελαφρομυαλος,κανοντας στροφη στην πρακτικη ασκηση.
    Θα πρεπει ο ψευδως καλοταισμενος να γουργουρισει.
    Θα πρεπει ο συνηθως ξαπλωμενος και αραχτος, να στριφογυριζει στο στρωμα πια, αναζητωντας λυσεις.
    Οι "επενδυτες να αφησουν τα λαπ-τοπ και να πιασουν αξινα.
    Οι "εισοδηματιες" να ριξουν τις τιμες εκει που ειναι και ολα τα αλλα,εαν θελουν να συνεχισουν να παριστανουν τους "φορεις αναπτυξης" (εδω κλανουμε)
    Θα πρεπει επισης ο ψευτης του μπαλκονιου-εαν θελει να ζησει απο αυτο- να παψει τα "θα" και να αρχισει τα "να".
    reset.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. dimitri

    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ;

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ,
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ
    ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Προς ανωνυμο: Και τι περιμενεις δηλαδη; Να σου δωσουμε και σενα;
    Ε, οχι ρε μεγαλε. Να πας αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: Αδερφέ, θα σου πω την αλήθεια μου. Έχω δει την ΑΕΚ στα μεγαλεία της, είτε έπαιρνε είτε δεν έπαιρνε τίτλο. Είχα εχθρό τη μάνα μου, που ήταν αλογοτροφή, ΚΙ ΕΥΧΟΜΟΥΝ όταν ήμουν μικρός, ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΑΕΚ μόνο και μόνο για να είμαι χαρούμενος στο σπίτι εγώ και περήφανος ο πατέρας μου. ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.
    ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΟΥΝΑ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ ΠΕΡΙ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, που τότε ήταν πράσινη, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΠΟΣΟΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΝΔΡΑ ( αν με πιστεύεις, σε διαβεβαιώ δεν είμαι αδερφή- όχι οτι έχω κάτι εναντίον τους ). Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΦΩΝΑΖΕ ΠΕΝΑΛΤΥ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ. ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
    ( δεν γνωρίζω ούτε καν το τηλ σου ) ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΜΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ όμως. ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΛΙΑΣΕΙΣ; ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΟΥ ΣΑΝ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, αλλά σαν εταιρεία είναι σαν το υπουργείο τάδε κι όλη την δημοκρατική κυβέρνηση, ΣΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ;
    ΕΙΣΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ. Καλά κάνεις.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.ΤΟ ΑΔΕΙΟ ΓΕΛΑΔΙΣΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΠΕ.
    Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, και βεβαίως ήταν σαν παίκτης, ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ που τον σκουντάγανε στον πάγκο μέχρι που ανέλαβε ο Θωμάς στην δαφνοστεφανωμένη τηγανιά.
    Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμε... Για Μελισσανίδη & ναρκωτικά έχεις αποδείξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΤΗΒΕΝ

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ 9-10 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ 10ΕΤΙΑ,
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ
    ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ,
    ΕΒΑΖΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,"ΜΑΝΤΕΥΑ" ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
    ΕΚΟΒΑ ΚΙ ΕΡΑΒΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

    ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΕ,
    ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΥΝΙΑ,
    ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ;
    ΑΝΤΕ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ,
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ...
    ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ
    ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.
    ΚΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΕΚΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΡΕ ΦΙΛΕ!
    ΚΙ ΟΧΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΟΣ ΚΥΜΙΩΤΗΣ: ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ; ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, σημαίνουν μόνο ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.
    ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ ΠΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΕΤΑΛΑ, όπου βρεθούνε. ΠΕΤΑΛΑ... ΑΝ ΤΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΥΧΗ;
    ΓΙΑΤΙ, Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τακη
    δεν θελω να μαθω ποσο η ποιος ειναι ο κοσμος αλλα να μου απαντησεις ποτε ο κοσμος μηδενισε τα κοντερ? για να τα μηδενισει τωρα? σε ρωταω γιατι εσυ πρεπει να εισαι παλιος φιλαθλος και τα ξερεις καλυτερα απο εμενα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. dimitri

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,
    ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ,
    ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΕ,
    ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ ΕΤΣΙ.

    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΡΑΣΗ,
    ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΤΟ
    ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ,
    ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ
    ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Τακη
    τωρα το διατυπωσες καλυτερα ...και οταν λες επισημα πατο εννοεις Δ εθνικη? και ολικη επανεκιννηση να κανεις το ερωτημα ειναι με ποιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. dimitri

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ,
    ΤΟΤΕ Η ΕΚΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΠΑΤΟΣ
    ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.
    ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ Ο ΣΤΗΒΕΝ 'Η Ο DIMI.

    AYTO ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
    ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΟΓΚΟ -ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ-
    ΠΟΥ Η ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,
    ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ.

    Ο ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,
    ΔΕ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.
    ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ,ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ
    Ο ΟΓΚΟΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ,
    ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ,
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΑΣ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΙΩΣ...

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τακη
    ωραια τα λες αλλα γιατι τα βαζεις με ποδοσφαιριστες και προπονητη που δεν φταινε σε τιποτε και οσον αφορα τον κωστενογλου ηταν πολυ καλος ποδοσφαιριστης
    αυτα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Ιανουαρίου, 2012 20:53

    Να συνεισφέρω στην κουβέντα με την εξής υπόθεση εργασίας. Αν πέσει η ΑΕΚ τα λαμόγια φεύγουν, διότι δεν θα υπάρχει μπαγιόκο?
    Ούτε μίζες από μεταγγραφές, ούτε φαγάκι από σπάτο ρηζόρτ, ούτε "έξοδα noname". Ίσως αυτή αν είναι η εγχείρηση αφαίρεσης όγκου. Χωρίς αναισθητικό? Ο ασθενής θα πεθάνει, όμως? Μήπως στα παιδιά μας πρέπει να έχουμε ΠΑΡΑΣΗΜΟ ότι ΣΦΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ? Και αυτό θα συντείνει στο ότι τέλος παντών, ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ?
    Και σε 4 χρόνια ξανά Α' καθαροί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ο σκοουλς ξαναγυρισε να παιξει μπαλα γιατι δεν λεμε σ εναν απο τους μπαγιεβιτς, μαυρο και νικολαιδη να καλυψουν την θεση του σεντερ φορ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. και τον Παραπραστανίτη για πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.

    ΑΝ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ,
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;

    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ,
    ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
    ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ,ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ 'Η
    ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,
    ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΟΥΣ
    ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΥΡΟΥ ΤΟΥΣ,
    ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΕΚ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,
    'Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ
    ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΥΣ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ
    ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    -------------------------------
    dimitri
    ΔΕ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ,
    ΑΠΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ
    ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Εαν επανιδρυθει το κρατος,αλλαζει κατι στη χωρα η την ιστορια της;
    Το κρατος ειναι απλα η διαχειρηση. Η "ΠΑΕ" της "ιδεας".
    Την εταιρεια την κανεις οτι θες.
    Τα αλλα τα προηγουμενα,δεν μπορεις ουτε να τα αλλαξεις,ουτε να τα διαγραψεις.
    Σε περιπτωση "επανεκινησης",η ΠΑΕ μονο θα αλλαξει ρε παιδια. Δεν θα καρφωσουμε τον δικεφαλο κατωκεφαλα.
    Η κληρονομια και οι προικα παραμενουν.
    Εκτος και αν νομιζουμε οτι οι περισστεροι ΑΕΚτζιδες καιροφυλακτουν μπας και γινουν βαζελοι, η γαυροι.
    Μη λεμε και οτι θεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΧΡΗΣΤΟ
    Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ 'Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
    ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΡΦΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΚΑΤΩΚΕΦΑΛΑ,
    ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ.

    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΧΡΗΣΜΟ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΥΝΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κυριοι,
    ΔΕΝ γνωριζω την νομμοθεσια και τι γινεται για Δ εθνικη η πως μπορουν να μηδενισουν τα κοντερ.
    Δεχωμενοι 2 πραγματα ομως μπορουμε να μιλησουμε εστω θεωρητικα.
    1) ΟΣΟ υπαρχει η κατασταση αυτη ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΤΖΗ και σια θα ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΒΟΥΝ στη πλατη της ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ να τους νοιαζει φυσικα ουτε η ομαδα-εταιρεια ουτε τιποτα. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ σιγα μη τους νοιαζει τους ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟΥΣ η ομαδα.
    2) Η ΑΕΚ (οπως και αλλες ομαδες π.χ ο Ηρακλης η ο Νιονιος) εχει δυναμικη. Αρα κοσμο αρα εσοδα. Αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο. Η δυναμικη της ΑΕΚ ειναι 3025-40 χιλιαδες ΜΟΝΙΜΟΙ στο γηπεδο.

    Οσο το status quo ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ αυτο δεν υπαρχει.

    Σεπεριπτωη που μηδενισει (με οποιες επιπτωσεις φερει αυτο) ι κοσμος ΑΡΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ θα επιστρεψει.

    Λυση?
    1) Κααγραφη των πραγματικων χρεων. ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΟ δεν μπορει να ζησει
    2)Μετακομιση ΑΜΕΣΑ στη ριζουπολη, για να παιρνεις ματσακια σαν το χθεσινο (αρα βαθμους αρα λεφτα)
    3) Τεχνικος διευθυντης που θα εχει ενα minimum 50% επιτυχια στο ροστερ (Ιβιτς-Τσιαρτας κλπ) ετσι ωστε να μπορεις ΚΑΙ να εχεις ενα σοβαρο ροστερ σε 3 χρονια ΚΑΙ να πουλας ενα βιερινια σκοκο σωκρατη ανα τριετια
    4) Ρεαλιστικα εσοδα: τιμες εισητηριων (δεν γινεται να θες σημερα 120 ευρω για μια τριμελη οικογενεια να δεις ΑΕΚ-ΞΑΝΘΗ), σοβαρες χορηγιες (ας αφησουμε το κομπολογαδικο στα κομπολογια) και εσοδα απο εκει που ρεαλιστικα μπορουν να ερθουν (χασαμε 3 εντος εδρας = 3χ140= 420 χιλιαρικα ΜΟΝΟ απο την UEFA φετος επειδη δεν μας ενδιεφεραν τα ματς με καποια λοκομοτιβ και καποια στουρμ)
    5) Στελεχωση απο ανθρωπους ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ τη δουλεια τους. Το πρωτο πραγμα που εκανε ο Abramovic ηταν να παρει τον Kenion εμπορικο διευθυντη ανεβαζωντας τα εσοδα του κατα 200 εκκ ΛΙΡΕΣ το χρονο..
    Τα 3Κ και οι παρατρεχαμενοι Αρναρ ειναι ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ κανονικα
    6)Αποκατασταση ΣΧΕΣΕΩΝ με τη Λιγκα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να πλακωνεσαι με το βαγγελα (που ηταν ο μονος που σου εδωσε το γηπεδο του να παιξεις με τη Χαρτς και να μη χασεις 5 εκκ) και τον Πιλαφιο και να εισαι μονιμα στη μπουκα απο ολες τις μεριες. Δε λεω να εισαι παρατρεχαμενος αλλα να υπαρχει ενας σεβασμος και μια υποσταση.
    7) Ξεκαθαρισμα με τα μαλακισμενα της οραγνωσης. Οποιος θελει να εχει αποψη στην αεκ να εχει και την αναλογη συμμετοχη με τη τσεπη του. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ..

    Αυτα για αρχη και βλεπουμε...

    ΥΓ ΤΑ χωσιματα στον καραγκιοζη ειναι λιγοτερο για την ασχετοσυνη του και περισσοτερο ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του στο καρναλαβο. Αμα σεβεσαι τον εαυτο σου δεν επιζητεις σχεση ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ. Οσο για το καθε γυφτακι οταν ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕΣ σε ανανεωσεις (πριν 3 μηνες) ΗΞΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ εχεις να κανεις. Οταν ο καθε ΚΑΛΑ-ΚΑΡΛΟΣ-ΓΚΟΥΝΤΙ κλπ ερχοντουσαν ΑΣ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Τα υπολοιπα ειναι my ass...

    ΑπάντησηΔιαγραφή