Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ

            Είναι για να γελάς η ανακοίνωση που έβγαλε η τροχαία, η αστυνομία κι όλα τα εντεταλμένα όργανα σχετικά με το περιστατικό με τον Κουλούρη. Είναι και να κλαις ή τουλάχιστον να πιάνεις το κεφάλι σου, με την υπηρεσία που πληρώνεται από εμάς για την ασφάλεια μας. Είναι ένας οργανισμός Ιανός που γαμήθηκε με τον Πάνα. Είναι ένας Σαούλ που έχτισε χριστιανικά τεμένη πάνω σε αρχαίους ελληνικούς ναούς. Είναι το Έρεβος που έκανε παιδιά με το Χάος.
          "...παραβίασε φωτεινό σηματοδότη...". ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΡΕΙΣ. Σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας, και πριν αρχίσουν τα τακτικά μπλόκα για τα αλκοτέστ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΤΗΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ.
         Κι αφού έγινε της πουτάνας σε μπινελίκια με την ταυτόχρονη ειρωνεία ( "...για 500 ευρώ δουλεύετε..." )  προς τα παιδιά της ομάδας Δίας, ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ, το αυτοκίνητο του πρώην κωλοπασόκου, ακινητοποιήθηκε μπροστά στην Εθνική Πινακοθήκη κι ενώ οι παραβιάσεις είχαν γίνει στην Καλιρρόης πριν το Στάδιο. Κουλούρης συνοδευόμενος από την κόρη του. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
         Το όχημα λοιπόν ακινητοποιήθηκε και η μηχανή έσβησε. Εκεί αρχίσανε τα γαλλικά. Κι εκεί, με την φράση "...θα σε λειώσω...", ο τέως συγκεντρωσιάρχης του σοσιαλιστικού κόμματος, έβαλε μπρος και χτύπησε ένα αστυνομικό με το αυτοκίνητο. Καινούργια καταδίωξη μέχρι την είσοδο του Κάραβελ. Και η ανακοίνωση της αστυνομίας, της τροχαίας κι όλων των εντεταλμένων οργάνων συνεχίζει: " ... οι διοικητικές παραβάσεις βεβαιώθηκαν και αποδόθηκαν. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. Στο αλκοτέστ που υπεβλήθη ο οδηγός, ευρέθη αρνητικός..."
        Και ρωτάω εγώ: Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ, δεν ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ; Τα γαλλικά, ΔΕΝ είναι περιύβριση αρχής; Ο ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, δεν είναι χρήση βίας κατά οργάνου της τάξης; ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΡΙΑ ΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ; ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ; Μάλλον. Και θάναι σαν τα χρεωστούμενα. Όταν οφείλεις 3000 ευρώ σε γαμάνε. Όταν χρωστάς μύρια, κάνε ό,τι θες.
         Κι έτσι φαίνεται, ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΧΑΡΙΣΜΕΝΕΣ. ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ. ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΙΠΑ " φαίνεται ". ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.
        Κατά τα άλλα, " μαζί τα φάγαμε " και μαζί μάλλον χτυπήσαμε τον αστυνομικό. Που, τι να πω τώρα; Ε ΟΧΙ, καθ' υπερβολήν, ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ: Θα έπρεπε να έχει πεθάνει ο αστυνομικός ή να έχει μείνει παράλυτος, για να γαμήσουνε τον πούστη τον Κουλούρη. Διότι μέχρι κι ο πατέρας του αστυνομικού, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, τα ονόματα σε οποιουδήποτε την διάθεση, ΕΙΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Για καλύτερες θέσεις κι αμοιβές αργότερα, σαν να έπεσε πάνω του ο Χριστός. Κάποιος, που είμαι σίγουρος, ΘΑ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΟΙΝΕΣ ΟΤΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΗ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΑΥΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΨΙΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ. Τι να πω για να δουλέψει η δικαιοσύνη; ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟ; Κι είπα οτι μιλάω καθ' υπερβολήν.
          Όχι, δεν θα ήθελα αυτά τα πράματα. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ, ο τραυματίας αστυνομικός, είτε να κάνει τις σχετικές διαρέσεις του όταν κυνηγάει έναν απλό πολίτη, Ή ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΟ ΤΑΞΗ. ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, αν παρελάμβανε την χεσμένη στολή, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ διότι άλλο τσατσά σε μπουρδέλο κι άλλο να το παίζεις εργαζόμενος αρχηγός της ομάδας καταστολής βίας ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΜΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
         ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΥΡΩ, αντί να καλλιεργείς πατάτες στο χωριό σου και σε πήραν από εκεί τα ρουσφέτια και σε φέρανε στην πόλη, ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΦΟΡΆΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ κι όποιον πάρει ο χάρος. Διότι αν είναι έτσι, ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΛΕΦΤΕΣ, θα έπρεπε να σας πάρουμε με τις πέτρες. Και καλώς ο Έλληνας σας έχει ταυτισμένους με τουρλουμπούκηδες χαβαλέδες, ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΥΣ, που δεν υπερασπίζεστε τον νόμο μας αλλά τον κώλο σας. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Κουλούρη, κάποιον πλέον τίποτα, κάποιον γραφικό μέθυσο, τότε καταλαβαίνω ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ, όχι σε εργασιακή εφεδρεία, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΗ και μάλιστα χωρίς αποζημίωση λόγω παραβίασης καθήκοντος.
           Κι αν ζώα, τόσο πολύ φοβηθήκατε αυτόν τον Κουλούρη - ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ - γιατί δεν φωνάζατε μερικούς Καισαριανώτες να τον κάνουν μαύρο ή μπλε μαρέν; ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΜΗΝ ΔΙΑΣΑΛΕΥΤΕΙ Η ΤΑΞΗ; ΠΟΙΑ ΤΑΞΗ, ρε άτακτα ζώα που ζητάτε και τον σεβασμό του πολίτη; Και μετά αναρωτιέστε ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. Ε, επειδή είστε με μυαλό κουκούτσι, όχι μην ξαναπάτε στα θρανία να τραγουδήσετε εμβατήρια. Απλά ξαναδέστε τα καταγεγραμμένα περιστατικά της συγκάλυψης όλων των υποθέσεων που εξάπτουν τον κοινό λογικό νου. Αλλά αν κι αυτό είναι δύσκολο, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. Α, φωνάχτε και τον Κουλούρη να πληρώσει εισιτήριο για την παρτούζα σας. Και την κόρη του. Μην την ξεχάσετε κι αυτήν. ΚΑΘΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΥΠΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΚΑΙ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙ.  Όχι την δημοκρατία ή την αστυνομοκρατία. Όχι βρε, μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Στο καλό να πάει. Πιστεύω μόνο να κάνει καλό γαμήσι η δημοκράτισσα. Αλλά κι αν δεν το κάνει καλά, τουλάχιστον βγάλτε το ζώο από μέσα σας. ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ, που θα δείξετε τα δόντια σας σαν αστυνομικοί. Πουτσοτρόμπονα.

33 σχόλια:

  1. Βραχάκια όλα που δε μπορούν να κάνουν καμιά άλλη δουλειά.
    Άχρηστα παιδάκια που οι δικοί τους φιλήσανε κατουρημένες ποδιές για την θεσούλα στο δημόσιο.
    Και καλά μας φιλάνε αυτοί....χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο οποιος κουλουρης βαζει eyeliner για να βγει στη τηλεοραση!!
    ναι μου το ειπε φιλη μου που ρωτησα τι ειναι αυτες οι γραμμες στα ματια του??

    Α και βλεπωντας ειδησεις ο κουλουρης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2009! μιας και ειναι ανω των 65 και δεν εχει παει να το ανανεωσει ΚΑΝ!!

    ΛΕΝΕ οτι οι καταθεσεις των ΔΙΑΣ ειναι βαριες λεει κατα του μαγκα.

    Εγω θελω να δω το οποιο δεδικασμενο και μετα στο επομενο τσιπουρο να βγουμε τσαρκα με τα αυτοκινητα και να περναμε κοκκινα με καταδιωξεις κανονικα.
    και να μας αφηνουν ελευθερους με προστιμο!!!

    ειδικα με το δικο μου αμαξι θα 'γρατζουνισω' ΑΝΕΤΑ καμμια δεκαρια

    ΥΓ Ο κουλουρης δηλωσε οτι δεν ξερω λεει να σε παταει αμαξι και να παθαινεις διαστρεμμα!!
    Σωστα μεγαλε, αμα δεν βγαλει αιμα εισαι αθωος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ και τον ρωτώ:
    - Τι έπαθες Κίμωνα;
    - Τίποτα βρε, απλά ο Κούρκουλος ήταν τίποτα μπροστά μου.
    ΦΙΛΗΘΗΚΑΜΕ. Κατάλαβα τον ηθοποιό. Υποκλιθηκα στην τέχνη. Τον Κούρκουλο τον ήθελα πια για νόθα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2012 21:17

    Προσφυγάκι, μιλάμε για ανθρωπάριο, για ένα ανθυποκείμενο που την έχει δει μινωτής και λώρενς ολίβιε της πολιτικής. Οι λόγοι του είναι βγαλμένοι από τους καλύτερους μονολόγους του σέξπηρ. Και το γαμάτο? ΡΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ ΡΕ. ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΓΑΜΑΝΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ?
    μΠΑτΣΟΚ και οι έσχατοι εγένοντο πρώτοι.
    Ο πράσινος ήλιος που ανέτειλε μέσα από τα κωλομέρια του ελευθερωμένου, πια, ραγιά. Όχι δεν προηγήθηκε Ναυαρίνο ούτε τα πακέτα Ντελόρ και τα ολοκληρωμένα μεσογειακά προγράμματα.
    Και ακτίνες αυτά τα χαμούρια οι νεοκοτζαμπάσηδες. άνθρωποι που ανάθεμα κι αν είχαν δουλέψει μιά (1) μέρα στη ζωή τους και άξαφνα εξέφρασαν τον πόνο του ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπήκοος Μπανανίας08 Ιανουαρίου, 2012 21:20

    Η ανοχή επιτρέπει στον κάθε Κουλούρη και στον κάθε μπάτσο να κάνουν ό,τι γουστάρουν. Ένας μαλάκας λαός που ανέχεται έναν μη εκλεγμένο τραπεζίτη ως αρχηγό (τραπεζίτης αρχηγός πτωχευμένης χώρας ρε πούστη μου! σα να έχεις έμπορο ναρκωτικών διευθυντή στον ΟΚΑΝΑ ένα πράμα), ένας μαλάκας λαός που ανέχεται τέσσερις φασίστες στην κυβέρνηση ένας ξευτιλισμένος λαός που ακόμα δεν πήρε τα ρόπαλα να βαρέσει τους "ηγέτες" του όταν τον αποκάλεσαν "διεφθαρμένο" , κόπτεται τώρα για το σκάνδαλο "Κουλούρη". Εμένα γιατί δεν μου κάνει εντύπωση το γεγονός; Εδώ μας έχουν πατήσει όλους κάτω οι Κουλούρηδες . Και όσο γι αυτούς τους μαλάκες τους μπάτσους που ήταν παρόντες στο συμβάν γιατί δεν έσπασα την μούρη του Κουλούρη; απλά γιατί Κουλούρηδες τους αξίζουν . Και λυπάμαι που το λέω αλλά μέσα στην αγανάκτησή μου δεν μπορώ να μην παραδεχτώ την πικρή αλήθεια. Έχουμε αυτό που μας αξίζει.. Όταν στήνεις κώλο θα σε γαμήσουν. Θέσφατον. Αυτή την ανοχή θα την πληρώσουμε πάρα, μα πάρα πολύ ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπήκοος Μπανανίας08 Ιανουαρίου, 2012 21:29

    Και τον είχαν και αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών τον ξεφτίλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΥΠΗΚΟΟ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ: ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ;
    ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ.
    ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ( για ποιό λόγο χρειάζεται αυτός), ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ;
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΝΑΝΩΝ. ΦΙΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟ: ΓΙΑ ΣΕΝΑ, υποανθρωπάριο. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Ή ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΙ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΥΟ ΤΡΟΜΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ. ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Ή ΟΙ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΟ 40. ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ;
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑ ΤΟΝ ΤΣΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ;
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ;
    ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝΕ; ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΟΛΥ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ Η ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ Η ΞΑΝΘΙΑ. Πιστεύω γνωρίζεις. Τον άφησε και το παιδί δεν ακούει τον μέντορα.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΛΑΜΕΝΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΡΦΑΣΜΟΙ. ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ.
    Ο ΣΙΑΛΜΑΣ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ. Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ, πού να πάει πίσω στην μπούργκα; ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2012 22:04

    Ακριβώς. Εάν αυτός είναι μιά φορά ανθρωπίδιο, η κάθε ψήφος σε αυτόν και στα λοιπά πρασινοκοκκινομπλεμαυρόασπρα κομματόσκυλα κατατάσσει -φυσικά- τον κυριάρχο ψηφοφόρο ακόμα παρακάτω. Μια κουτσουλιά με πόδια. Ένα τίποτα με πλαστικό σημαιάκι.
    Σοφή παροιμία της προγιαγιάς μου της παπαδιάς από την Τρίπολη: "Εγώ στραβώνω και πουλώ, εσύ βλέπε και πάρε.".
    Το μΠΑτΣΟΚ φρόντισε πάντως για την αποκατάσταση των μαυραγοριτών. Πήγαν και πήραν ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ αντιστασιακές συντάξεις. Όπως και τώρα οι κύναιδοι και οι παιδέρες θα παίρνουν αναπηρική. Κουτσοί στραβοί στον αη παντελεήμονα, λοιπόν.Α, ναι, "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο", ενώ τώρα ξεπέσαμε στο "το μνημόνιο απέτυχε ανάπτυξη τώρα". Και το Αιγάλεω και ο Θρύλος να κερδάνε να 'ούμε"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ steven τωρα το ειδα.
    ωραιοοοοο....
    για τη συγκριση δεν μιλας σοβαρα ετσι? ποδοσφαιρικα εννοω.
    ασε τη ξανθια..αυτη μια που τον αφηνει μια που ειναι πισω.
    συμφωνω για τους ισπανους, εκτος της χωρας τους ειναι πατος.
    και στην ισπανια οι μισοθ ειναι αργεντινο βραζιλιανο πορτογαλοι.
    εχω πει ποσο loosers τους εχω.
    εχουν μια καλη φουρνια στη εθνικη που ξεπατικωνει την μπαρτσα αλλα μεχρι εκει.
    το ποδοσφιαρο μιας χωρας φαινεται απο τις εξαγωγες του.
    ιταλους και γερμανους θα βρεις αντε και ΜΕΤΡΙΟΥΣ γαλλους.
    ισπανους και αγγλους που???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ; ΤΟ ΣΕΡΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΣ.
    ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, το νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @dimi ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΕΣ. Η ΑΕΚ Η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανωνυμε δεν χρειαζεται να tραβηξω πουθενα, ειμαστε φιλοι οικογενεικοι 30 χρονια.

    ζωριζεσαι?

    παρε κανα lexotanil..

    μετα βρες και κανα ονομα, εστω ψευτικο.

    δεν σας βγαζει ονοματα ο αρχηγος? η μονο μπρρρ φωναζει και μαζευωσαστε?

    γιδι

    @ steven δεβ βλεπω κανα φαντασμα. δεν χρειαζεται για να βλεπεις ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ τη διαφορα μπαλλας του ενος απο τον αλλον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπήκοος Μπανανίας08 Ιανουαρίου, 2012 23:19

    Οι μπανάνες ως γνωστόν πάνε πακέτο σε τσαμπιά. Κοπαδοποιημένες. Όπως και οι Πασόκοι και οι ΝΔητες και οι ΚΚέδες επίσης που όποιον και να τους φορέσεις για υποψήφιο αρχηγό, ακόμα και έναν κώλο, θα τον ψηφίσουν. Είτε λέγεται Γιώργος, είτε Τζέφρυ είτε Κούλης είτε Ρούλης. Ότι προστάξει το κόμμα. Εκεί είναι η πληγή. Κάτω τα κόμματα λοιπόν. Να πάψει αυτή η χώρα να είναι θύμα μπανανισμού και κοπαδοποίησης. Όπως στην αρχαία της έκδοση, που δεν υπήρχαν κόμματα αλλά πρόσωπα. Άλλωστε όλες οι μπανάνες δεν είναι ίσες, μην κοροιδευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. avramidi grafe jesourotos k min asxolise me tin ORIGINAL giati tha asxolithoume k emis k me sena k me ta lefta sou k me tis pousties sou.ge-ge?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΥΟ, ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΤΖΟΥΦΙΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Η ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ, ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΕΡΤΣΟ ΜΕΡΙΑ, που σας ξέφυγε μάλλον, ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΑΕΡΟΓΑΜΗ ΑΡΧΗΓΟ, " ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ". ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ " ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ " ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ, αν είναι τέτοιος. Που έχτισε λέει και μια σκεπαστή, ΤΟ αυθαίρετο, ΤΟ επικίνδυνο, ΤΟ αθεμελίωτο, ΤΟ μπουντρούμι που το κάνατε και σύμβολο στοιβαγμένοι σαν ζώα. ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΒΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ----------------------------------------------

    o tipotas stirizi ton alo tipota.starxidia mas k o pater k esi.ala ton aRxigo k tin ORIGINAL proseje pote k pos ti vazis sto stoma sou giati k i ipomoni exi oria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μόνο η βλακεία σας δεν έχει όρια, όλα τα αλλΑ έχουν.
    Αγράμματα γιδια που ΟΥΤΕ ελληνικά δεν είσαστε ικανοί να γράψετε

    Μπρρρρρ γιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Κουλούρης αντιπροσωπεύει στη σημερινή εποχή κάτι το απεχθές, το ξεπερασμένο, το επηρμένο, το χυδαίο, κάτι μηδενικής αξίας. Τέτοια υπάρχουν πολλά τριγύρω μας, αλλά έστω για να αρχίσει από κάπου το ξεβρώμισμα της κοινωνίας, πρέπει να του πάρουν το κεφάλι με παραδειγματικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κύριοι,

    Η Ελλάς είναι μια μπανανία που ατυχώς ΔΕΝ παράγει μπανάνες, πέρα από κάτι μπάμιες στην Κρήτη που παριστάνουν τις μπανάνες.

    Κανείς μην τολμήσει να ξαναειρωνευτεί τα εικονίσματα που βάζει ο Πατρο-Κωστέ στις ζέχνουσες βαρβατίλα φανέλας των παικτών μας. Το 0-0 με τους μαυραετούς σας μάρανε; Ιδού τι έπαθε η ομάς του βαθέως κράτους εις Καυταντζόγλειον.

    Μην σας πω κιόλας ότι η ομάς πρέπει να παίζει με εικονισματάκια ραμμένα στο στήθος.

    +Ευλόγησον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημερα παιδες.
    Κουλουροκοινωνια εχουμε,γνωστα αυτα.
    Δεν περιμενουμε μερικα ατυχηματα,για να το δουμε.
    Σε καθε καθως πρεπει αποικια,αι μεγαλαι δυναμεις που την διαφεντευουν, φροντιζουν να αναδειξουν παντα-και για λογους ασφαλειας και διαιωνησης του ελεγχου-οτι χειροτερο και πιο ασχημο εχει.
    Ανακατωνουν τον βυθο τον κοινωνικο και φερνουν στην επιφανεια τα κοπρανα. Ως γνωστον,καθε νορμαλ ανθρωπος δεν πλησιαζει στα σκατα. Και ετσι τα σκατα αλα Κουλουρης, μενουν στην επιφανεια για χρονια,αντιλαμβανομενοι αυτην την μονοκρατοριαν σα αποδοχη.

    Απο τους Λαμπρακηδες και τους Βαρδινακιδες και τουςς Ψυχαριδες, που ειναι πολυ ψηλα για να φτασει η βρωμα χαμηλα,εως τους "λαικους" Κουλουριδες που κανουν την μποχα μοδα,απαντες με αντιπαροχη την δια βιου ασυλια,την αμεση επαφη με τον κρατικο μπεζαχτα,και την ειδικη μεταχειρηση εν γενει.(προσφατο παραδειγμα η συμπεριφορα του κρετινου με το αιλαινερ)
    Εως και τους τοπαρχες-τζιφλικαδες των κεφαλοχωριων. Εως μαλλον και το τελευταιο χωριο.
    Ο παπας, ο αστυφυλαξ, ο γιατρος,εχουν
    "αλλη" μεταχειρηση.
    Τα μουτρα του "αναδεικνυει" ο μαλακοελληνας,εδω και 40 χρονια.
    Και μονη διεξοδος προς την ευκολη ζωη,την προστασια απο ενοχλητικες διαταξεις και νομους,την αποκατασταση της οικογενειας,την επαφη με τον "καλο κοσμο" και την εξασφαλισμενη μη-ενοχη,ολα αυτα τα παρεχει η τεντα του κρατους.
    Αρκει μονο να αποδεχθεις γρηγορα-γρηγορα και χωρις πολλες περιστροφες,τους αγραφους νομους των επικυριαρχων οι οποιοι εχουν επιβληθει στην δυσμοιρη αποικια, παλαιωθεν.
    Καν να δηλωσεις παρον και ετοιμος για ολα.

    Ειμαι στο χωραφι που μου επεδειξαν ως τοποτηρητη αι φιλοι συμμυχοι.
    Ειμαι καπου που οι ιθαγενεις του τοπου,απλα διασκεδαζονται και τυφλωνονται με τρομερη ανεση.
    Ειμαι καπου οπου με επιβαλουν σχεδον με το ζορι να τους γαμω και να τους βριζω. Τι να κανω; Να πω οχι. Θα με βριζουν αυτοι μετα.

    Σχεδον εθελοντικα,προσερχονται στις στανες,στα αρμεχτηρια και κατοπιν στα σφαγεια.
    Ιδανικη κατασταση. Λιγος κοπος,πολυ αποτελεσμα.
    Τι να κανω; Πως αρνειται κανεις την σκανδαλωδη ευκολια και την βλακωδη αγνοια, με την οποια,οχι μονο δεν μας "τιμωρουν",αλλα τουναντιον μας επιβραβευουν απανωτα εδω και μισον αιωνα,δια της καλπης.
    Γιατι; Γιατι ειμαι αυτο που ΣΧΕΔΟΝ ολοι θα ηθελαν να ειναι. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι γινεται σε περιπτωση προσφυγης εστω και ενος παικτη?
    Σε περιπτωση που γινει και αυτη επικυρωθει σχετικα γρηγορα (συνηθως γινεται σε 1-1,5 μηνα) η αποφαση ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ στην UEFA και αυτοματα οι παρακατω ποινες ισχυουν:

    1) Αποκλεισμος ΑΠΟ ΟΛΕΣ τις ευρωπαικες διοργανωσεις.
    2) Προστιμο ΑΜΕΣΑ καταβλητεο στην ομαδα
    3) Αφαιρεση βαθμων απο το νεο πρωταθλημα
    4) Απαγορευση μεταγραφων και επικυρωση δελτιων νεων παικτων.
    5) Αμεση καταβολη ΟΛΩΝ των δεδουλευμενων στους παικτες.

    Το προβλημα αυτη τη στιγμη ειναι τεραστιο και ας το παει μουλοχτα ο αγαμιδης.

    Το να φυγει ο ροτζερ το γυφτακι και ο χελγκασον ειναι το λιγοτερο.
    Το οτι θα εχει ΟΛΑ τα παραπανω η ομαδα ΔΗΛΆΔΗ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ειναι το σεναριο που παει ΟΛΟΤΑΧΩΣ και μαλιστα σε μικρο χρονικο διαστημα.

    ΜΕΤΑ το παιχνιδι κυπελλου, σε 9 μερες δηλαδη, υπαρχει ΕΝΤΟΝΗ φημολογια οτι τουλαχιστον 3 καταθετουν τα χαρτια.

    Και για να διασφαλισουν τα λεφτα τους, και για να αλλαξουν ομαδα και για να βρουν ενα συμβολαιο που θα το πληρωνωνται.

    Ειδικα στους ξενους τα χρηματα και πολλα ειναι και ειναι και οι πιο επιφοβοι να τραβηξουν το σχοινι, και ας πηγαινει σιγα σιγα το κολπο.

    Ουτε το γυφτακι ξεχασε οτι γεννησε με ΔΑΝΕΙΚΑ περσυ και 1 χρονο τον εδιναν μεχρι και σε σουβλατζηδικα ανταλλαγη.

    Ουτε ο Βαργκας χαρηκε που τον κυνηγαγαν για καποια νοικια 7,500 χιλιαρικα...

    Ουτε ο Ροτζερ ξεχασε πως εκανε προπονηση με τις μπουλντοζες ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΓΑΜΗΔΗ περσυ και μετα την απειλη στην UEFA τα μαζεψε ο αλλος και τον ξαναεβαλε στην ομαδα.

    Επισης ΟΥΔΕΙΣ ξεχναει τα 400 cash του Σμαρι, ενω δεν υπηρχε (και καλα) σαλιο.

    Και ο μικρος το γυρισε στη παλαβη με εντολη θειου για να μη τον παρουν με τις πετρες. Θα τιμησει λεει το συμβολαιο του, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΗΛΑΔΗ..

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΓΙΔΙΑ γιατι θα μεινετε χωρις μαγαζι ετσι οπως το παει ο προεδρος-αδελφη ΚΑΙ μετα δεν θα εχει σανο να σας μοιραζει ο αρχηγος σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κατι ειχαμε πει για τις 12 Γεναρη παιδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για τους παραπανω λογους πωληθηκε ο Βιερινια ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ (καλη δουλεια εκανε ο Βασιλακης που σε εμας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ αλλα κανει καποιος Αρναρ) και εκλεισαν οι τρυπες.
    Εκει επεσε στην Νιον ΕΥΘΕΩΣ το ζητημα αποκλεισμου απο τα παιχνιδια με την Udinese (σιγα μη σε αφηναν οι Ιταλοι ετσι) κατι που ουτε να το σκεφτει δεν καθησε ο αλλος.

    Και ΟΡΘΑ ξεφορτωθηκε ενα καλο συμβολαιο απο την μια, εισεπραξε 3,5 μετρητα απο την αλλη, εκλεισε πληρωμες και τελος αναμενει να ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ τηλεοπτικα, διαφημησεις, ενα sold out 30.000 θεσεων εντος και τα 2 πρωτα εκτος.
    Δηλαδη ΑΝΕΤΑ αλλο 1,5 εκκ ευρω παραπανω ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ.

    Τα αναφερω αυτα γιατι οταν ΦΩΝΑΖΑ οτι ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ με τα ευρωπαικα, ακουγα διαφορα.
    Αντιπαλους καποιες Στουρμ (Μανωλο οεοεοεοε) Λοκομοτιβ (2 Χ 3αρες ΠΑΤΕΡ ΩΜΜΜ) και μια Αντερλεχτ μεσα που μολις εβαλε 2-3 βασικους την ειχες για πλακα..
    Οπως φυσικα για πλακα ειχες και την Στουρμ εδω μεσα.

    Τι ηθελε?

    Λιγο σοβαροτητα, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΙΑΛΜΑΔΕΣ, να μαζεψεις 9 ποντακια μεσα και 1-3 απ εξω και ΜΙΑ ΧΑΡΑ περναγες.

    Μαζευες και 2,5-3 εκκ παραπανω, μαζευες και ποντακια ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ Η ΚΑΜΜΙΑ ΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (αν υπαρχεις σε 6 μηνες) στα προκριματικα και δεν προλαβεις ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΜΙΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ..

    Και ειχες και τους παικτες πληρωμενους.

    Μπορει να τα σκεφτει αυτα ο προεδρος?
    Οχι βεβαια, ειναι απασχολημενος να μιλαει στο τηλεφωνο με το Βαγγελα και να κανει ταξιδακια σε εκθεσεις και forum για να λεει οτι βρισκει επενδυτες.
    Οταν η επενδυση ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ!!!
    Αμα εισαι ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΜΩΣ...

    Μπορουσε να το σκεφτει ο πατερ? Οχι βεβαια.
    Αντιστοιχο νιονιο κουβαλαει και αυτος.
    Η το εγραφε στη Παλαια Διαθηκη.

    Στο ημιχρονο με την Αντερλεχτ μαλλον ανοιξε τη Νεα Διαθηκη στο κεφαλαιο που ελεγε ΞΥΠΝΑ ΖΩΩΝ..

    Αλλα ηταν αργα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ( τον πρωτο ) ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΛΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ, ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΕΓΩ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΓΚΕ-ΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ( τον δεύτερο ) ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΩ: ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟ ΖΩΟ. ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙΣ. FUCKY NEW YEAR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μη ξεχασετε την σημερινη "δικη" του σαγωνια.
    Ελπιζουμε να ειναι απαντες εκει και σε φορμα.
    Να μη μας απογοητευσουν.

    =============================
    Η "Ψυχαραιικη" νοοοτροπια,οχι μονο δεν κρυβεται αλλα την χρησιμοποιουν και σαν επιχειρημα,πλεον.Ξεκαθαρα. Εναι κοινη πρακτικη πια.
    "Μιλησα-λεει- με τον διοικιτη και μου ειπε θα ρωτησω τον Παπανδρεου"
    "μιλησα με τον προεδρο και μου ειπε: αν πληρει της προυποθεσεις (sic) δωστο.

    Ετσι απλα. Οτι συμβαινει-οπως λενε- και στην περιπτωση του καθε απλου πολιτη.

    Πας εσυ ρε παιδι μου να παρεις ενα δανειακι.(φτου!)
    Ε, δεν παιρνεις παντα και ενα τηλεφωνο για καλο και για κακο στο Μαξιμου η στο πρωθυπουργικο γραφειο για το συνομο του πραγματος;
    Ετσι για να μη νομισει κανεις οτι δεν ενημερωσες. Ολοι ετσι δεν κανουμε;

    Ειναι τοσο αχρειοι,τοσο ξεδιαντροποι,αλλα και με τοσο σπασμενα τα φρενα (κοινως ολιγον κατουρημενοι) οπου δεν δισταζουν να αλληλοξεκατινιζονται ,θεωρωντας πλεον την μεσολαβηση και το μεσον,τον εκβιασμο και την "πλατη" σαν κοινη πρακτικη.
    Δεν ειναι δηλαδη παραξενο που ενας εκδοτικος οργανισμος και δει το Λαμπρακαιικο, ζητησε μεσολαβηση πολιτικων για την εκδοση δανειου (αλλου ειναι το θεμα βεβαια και οχι στην εκδοση δανειου)ουτε που ο πολιτικος τελικα ειπε οχι η θα δουμε, η ναι.
    Το θεμα ειναι οτι δεν εγινε η δουλεια μας. Οτι δδεν εξυπηρετιθηκαμε.
    Εκει ειναι ολη η μανουρα.
    Βγηκαν στις ρουγες οι πουτανες και διαλαλουν.
    Δραμι δεν δινουν πποιος τους ακουει. Το θεμα ειναι η πουτσα του νεου και το πορτοφολι του γερου. Και δε πα να μας ακουν μεχρι το αλλο χωριο.

    Βεβαιοι οτι πλεον οι αποικοι,ειναι απωχαυνομενοι αρκουντως και απονευρωμενοι πληρως,τσακωνονται στον αχυρωνα,μη δινοντας σημασια καμια. Σαν να ειναι μονοι τους.

    Καψιμο σε κεντρικη πλατεια.Καψιμο και μαλιστα αλειμενοι με λαδι. Να αργοκαιτε,σαν δαδια.
    Αλητοπουστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "Δεν μου δινουν την ΠΑΕ" φωναζει ο Ξενιαδης.
    "η ΑΕΚ ανηκει στην Morgan."
    Εδω ειναι σωστος. Ολα κι'όλα.
    "Δεν εχουν το 51%. Θελω το 51%. Δεν το εχουν".
    Ελα μωρε, μη φωναζεις. Ενταξει.
    Μαζι με το 51% θα πρεπει να αγορασεις και τα ανλογουντα χρεη. Δεν ειναι λοιπον οτι "με 10 εκ. παιρνω το 51%" παλαβιαρη μου.

    Αλλωστε και να το ειχαν, με νεα ΑΜΚ,αυτο,ειναι παρελθον και παει στην ακρη (μαζι με τα ποσοστα των εως τωρα μετοχων).
    Σε μια ΑΜΚ, νεες μετοχες αγοραζεις, οχι τις υφισταμενες.
    Ακομα και εσυ το ξερεις αυτο. Γιατι κανεις τον παλαβο;
    Πες: 8 η Morgan,αλλα 10 για την πλειοψηφια και καμια 40αρια για τα χρεη που σου αναλογουν,συνολο 60 περιπου.
    ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ, κυριε Δρομοκαιτιδη;

    Απλα,για να ξεκινησει καποιος οποιαδηποτε διαδικασια αγορας της ΠΑΕ,-με το "καλημερα" που λενε- πρεπει πρωτα να εξοφλησει την M.S. και εκει ειναι το-πρωτο- κουπι της Αλεξαινας.
    Προς το παρον,δεν υπαρχει μετοχολογιο.Κατι "ποσοστα" με τα λογια. Στο μιλητο.
    (Το εχει το δικιο του ο τρελαρας,εδω που τα λεμε, οταν λεει οτι δεν εχουν δικαιωμα ουτε Γ.Σ να κανουν)
    Γι'αυτο και τα οποια λεφτα,-εστω και αυτα του σταγονομετρου,-ερχονται κατ'ευθειαν με τσεκ και ουχι μεσω ΑΜΚ.

    Δηλαδη οι "μετοχοι" (τροπος του λεγειν) εχουν-κατα την M.S. το δικαιωμα μονο στην συντηρηση του ημιθανους και σε τιποτε παραπανω.
    Καθε τι "εξτρα",θα πρεπει να πηγαινει στην τραπεζα.
    (γιαυτο και ειναι πολυ βολικη η σημερινη καταντια για μερικους-μερικους εκει μεσα. Ειναι αυτο που λεμε: "η κριση δημιουργει ευκαιριες")
    (αυτο λυνει και την απορια του Dimi στο "γιατι δεν κοιτανε τα εσοδα και τα αφηνουν". Δεν τους ενδιαφερουν αδερφε μου. Αφου δεν θα παει τιποτα στις τσεπες τους. Οποτε,"απο πιτα που δεν τρως,τι σε μελει και αν καε"ι. Τα "μαυρα" ειναι ολο το φαι)

    Προχειρα-προχειρα,αλλα τις λεει τις αληθειες του ο τρελαρας.
    Δεν το βοηθαει βεβαια και η φατσα του,ουτε το παρελθον του,και αυτο μια χαρα θα το εκμεταλευτουν οι τις ΠΑΕ.
    Εφόσον οι περισσοτεροι ειναι με τον σεμνο,μειλιχιο,πραο και νουνεχη,παρα με τον ανθρωπο των εξαρσεων,τον ιδιομορφο,τον γραφικο.

    Απο μικρους και παλαβους βεβαια μαθαινει κανεις μια σταλα αληθεια.
    Τιποτα απο τα παραπανω βεβαια δεν ειναι ειδηση για εμας εδω.
    Ξερουμε και που ανηκει η ΠΑΕ και τι λεβεντες εχουν περασει,και ποιος ο ρολος των τωρινων και -δυστυχως-την πατραπερα μοιρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γνωστα αυτα (αν και επι του διαδικαστικου δεν ειναι ακριβως ετσι) αλλα το ζουμι παραμενει το ιδιο.

    ΟΛΟ το θεμα ειναι να μενει η αδελφη-προεδρος στη καρεκλα ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ παρουσιαζωντας μονιμα ΜΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ απο τις 5 ηπειρους και τις 7 θαλασσες.

    Οι οποιοι μολις μας τελειωνουν το ριχνουμε στις οντοτητες και την αγ.τριαδα.

    Ποσο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΨΕΥΤΑΚΟΣ αληθεια ειναι αυτος ο Πασοκος ο δικηγορακος που εμφανιστηκε φουριοζος πριν 5 εβδομαδες να παρει την ΑΕΚ?
    Ποσο γραφικοι ειναι ολοι τους με τις μετοχες... που οριζουν τιμες αλλα δεν εχουν?

    Οσο και οσοι καθονατι και τους πιστευουν και πανε και κανα γηπεδο να δωσουν κανα φραγκο, το οποιο ΦΡΑΓΚΟ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.

    Ακομη θυμαμαι τη κουβεντα μας steven πριν το ντερμπυ με το γαυρο για τα εσοδα, που επεμενες οτι θα πανε στους παικτες..
    Ε ΟΣΟ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ αλλο τοσο πηγαν και αυτα.
    Τα 2 κατοσταρικα του νοτια μοιρασε ο προεδρας μονο

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ..

    Αντε και με το νεο μηνα ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ και οποιος θελει να δει foul roster ας τρεξει μεχρι και τις 18..

    Τουλαχιστον ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΜΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    Αν και το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ-ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, Ο ΑΣΦΑΙΡΟΣ ΗΓΕΤΗΣ δεν ξεκατσικωνεται τοσο ευκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. O Πεπ Γκουαρντιόλα αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς.

    Ο Καταλανός τεχνικός, που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση του Champions League και του πρωταθλήματος Ισπανίας, πρώτα ξεπέρασε τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Ζοζέ Μουρίνιο στην ψηφοφορία κι έπειτα έσπευσε να… μοιραστεί το βραβείο μαζί τους!

    «Θα ήθελα να μοιραστώ με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τον Άλεξ Φέργκιουσον το βραβείο αυτό. Θα ήθελα να το αφιερώσω σε όλους τους ανθρώπους οι οποίοι για περισσότερα από 100 χρόνια βοηθούν την Μπαρτσελόνα, δουλεύουν για αυτήν και την έχουν κάνει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκουαρντιόλα, μετά τη βράβευσή του.

    Όπως έκανε γνωστό η ΦΙΦΑ ο Πεπ Γκουαρντιόλα συγκέντρωσε το 41.92% των ψήφων. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 15.61% και ο Ζοζέ Μουρίνιο το 12.43%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΡΩΕΙ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ, για την πλάκα μου.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙ ΤΟΥ, αν και κατά την γνώμη μου δεν έχει πουλί.
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ, Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ; ή ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΟΥΖΑ;
    ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    Που εξαντλείται και η υπομονή τους. ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΟΙ.
    ΡΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ, ΚΙ ΑΥΤΟΑ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΙΡΟΣ. ΡΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ Η ΑΕΚ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ. ΠΛΥΝΤΕ ΤΟΝ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, ΘΑΡΕΘΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή