Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - Α Ε Κ

           Έχω ένα χόμπυ. Φτιάχνω ξύδι στο σπίτι κάθε χρόνο. Μην φανταστείτε τίποτε ποσότητες. Ένα εικοσάκιλο. Δηλαδή προκαλώ οξειδωτική ζύμωση στον μούστο και μετά, αφού αυτός έχει ξυνίσει, ρίχνω μέσα στο βαρέλι ο,τι κρασί δεν μου αρέσει για να κατεβάσω την οξύτητα γύρω στο 14%. Χτες λοιπόν, έπρεπε να μεταγγίσω το ξυνισμένο υγρό σε καθαρό βαρέλι για να αρχίσω τις εγχύσεις. Και παθαίνω ένα λουμπάγκο αλά Βάργκας.
          Να μην βρίσκω στάση που να με ανακουφίζει. Νάχω και την εφημερίδα παραμάσχαλα και να διαβάζω για την ασθένεια που έχει χτυπήσει αυτήν την εποχή την Ελλάδα: Την κούραση την εξωτερική και την κούραση την εσωτερική. Εξωτερική είναι οτι δεν πιστεύουν οι ξένοι τους πολιτικούς μας, όπως δεν πιστεύει ο κόσμος την ΑΕΚ. Εσωτερική είναι οτι κι εδώ μέσα ο πολίτης δεν έχει διάθεση να προσπαθήσει κι απλά περιμένει το μοιραίο. Θα μπορούσαν λοιπόν οι παίκτες μας να αντιτάξουν κάτι απέναντι στην ομάδα με τα σουβλάκια;
           Μπα, όχι ιδιαίτερα πράματα. Ο Λεονάρντο κι ο Μπέλεκ, να σκέφτονται επόμενους προορισμούς. Μιλάω πάντα για το πρώτο ημιχρόνιο, αφού καταλαβαίνετε οτι είναι ζωντανή η κριτική. Ο Κάρλος να τσαλαβουτάει σαν την πάπια στα ρηχά κι ο Γεωργέας να είναι εκτός τόπου και χρόνου. Και να μένει ο καλύτερος από όλους Κάλα μαζί με τον Σιαλμά στην δραστηριότητα και στην διάθεση προσφοράς. Που τον στιγματίζει ( και κυριολεκτώ με το ρήμα ) η γκολάρα που πέτυχε και προφανώς ξεπέρασε σήμερα το θέμα που τον απασχόλησε στο ματς με την Δράμα. Έτσι είναι. Τα έχουμε πει. Ο έρωτας είναι απλά μια ασθένεια κι ας μην σε πάει και τόσο ο διαιτητής.
        Κακή όμως ήταν η ΑΕΚ και ασύνδετη. Με ευάλωτο κέντρο, που λόγω αυτού άφησε τα σουβλάκια να απειλήσουν δυο, τρεις φορές. Απέναντι σε κλασσική Παράσχειο ομάδα, που φορτώνει το κέντρο, γεμίζει την άμυνα και παίζει την μικρή πάσα στην υποτιθέμενη κόντρα απέναντι σε βαρειά φανέλλα.
       Και τι να πεις για το δεύτερο μέρος; Ένα εικοσάλεπτο ροντέο, που νόμιζες οτι έβλεπες ανάποδα την βαθμολογία. Οπότε λογικά να έχεις κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα. Μέχρι να πέσουν λίγο οι εντάσεις με το δεύτερο τυχαίο μας γκολ. Και λέω τυχαίο, διότι η εικόνα όχι μόνο δεν άλλαξε αλλά έγινε χειρότερη. Αφού οι τρεις αλλαγές ήταν σαν μην μπήκαν. Που σωστές ήταν, αλλά σε αυτό το κλίμα, ποιός ο λόγος να προσπαθήσουν; Εδώ το μισθό δεν παίρνουν, θα πάρουν κανά πριμ;
         Δυστυχώς εδώ φτάσαμε. Να βλέπουμε την φανέλα μας να προχωράει, έστω και κωλόφαρδα. Να μην την σέβεται ούτε κι αυτός ο ανύπαρκτος διαιτητής και να την παίζει 80-20. Χίλια άτομα να έχουν μια περιέργεια κι υποθέτω τηλεθέαση σε ποσοστό σαν θερμοκρασία πόλου. Τα λοιπά είναι λεπτομέρειες, όπως το σουτ του Μάκου στο τέλος που άνετα του χαρίζει θέση παίκτη του Χιμένεθ. Αυτά αδέρφια για σήμερα. Μένουμε στα γνωστά :
                                                        ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.  

23 σχόλια:

  1. @Steven Αδερφέ καλησπέρα και καλή χρονιά!! Κανένα νέο διοικητικό που δεν βγαίνει στις φυλλάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω φτιαχνω lemoncello με δικα μου λεμονια 100% βιολογικα απο το εξοχικο και πηγα και ειδα serlock holmes αντι σουβλακιακο-προσφυγΗκο.
    Πειραζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το derby saragosa-satander εληξε με ηττα του προπονηταρα μας.
    Κατι σαν κερκυρα-πας γιαννενα δηλαδη.
    Μαλλον φταιει ο Ντουσαν, ο Blanco μιας και ο μανολο οεοεοε πεθαινει γι αυτο το ροστερ.
    σα φαρμακο μπορει να ειναι ο μακος..
    οεοεοεοε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DIMI
    Καλά έκανες.
    Ο αγώνας ήταν πιο άνοστος και απο σουβλάκι Λιβαδειάς. Έχεις φάει τώρα τελευταία; Αν ναι θα καταλάβεις τι λέω.Κάποτε ήταν τα πρώτα.
    Χίλιες φορές καλύτερα αυτά του Θανάση.

    Να φανταστείς έβαλε δυο γκολ ο Σιαλμάς!
    Έτσι θα πηγαίνει το σκηνικό από δω και πέρα.
    Μια κρύο ,μια ζέστη. Όπως κάτσει η μπίλια.
    Δέκα ευκαιρίες με Δοξα,κανένα γκολ, πέντε με τους σουβλατζήδες, δύο γκολ.
    Και αν την πιάνω σωστά την εκπομπή, στην ομάδα θα παίζουν και θα τα δίνουν όλα, μόνο αυτοί που θέλουν να διακριθούν,ας είναι και απλήρωτοι...Οι άλλοι είναι φευγάτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sas gamai o aRxigos
    mi jexniomaste

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΥΟ, ΠΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΤΖΟΥΦΙΟΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ Η ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗ, ΣΑΛΤΑΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΕΡΤΣΟ ΜΕΡΙΑ, που σας ξέφυγε μάλλον, ΚΑΙ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΑΕΡΟΓΑΜΗ ΑΡΧΗΓΟ, " ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ". ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ " ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ " ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ, αν είναι τέτοιος. Που έχτισε λέει και μια σκεπαστή, ΤΟ αυθαίρετο, ΤΟ επικίνδυνο, ΤΟ αθεμελίωτο, ΤΟ μπουντρούμι που το κάνατε και σύμβολο στοιβαγμένοι σαν ζώα. ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΒΑΝΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2012 11:39

    Ποιόν γαμάει ρε? Υφίσταται καμία απόδειξη αυτού? Κάποια/ος μάρτυρας? Αφού είναι άσφαιρος ο άνθρωπος.
    Γι αυτό και σας γαμάει τα μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2012 11:44

    @DIMI:Μιλάμε αν πάρει Μάκο ο πρίγκηψ της ανταλού θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Το θέμα είναι πόσα θα εμίνουν στο ταμείο της ΠΑΕ μετά από τόσες μίζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιωργο, ο μακος ειναι ενας παικτης χεσμενος οπως λεω εγω για τετοιους τυπους.
    τι εννοω?
    ειναι ενας παικτης που ψαχνει διπλα του συνεχεια να βρει καποιον καλυτερο του.
    ο λογος: ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ, εχει πνευμονια και σωμα για να στηριζει τρεξιματα (κατα μεγαλο μερος χαζα) εχει αρτσουμπαλο τροπο μαρκαρισματος, εξ ου και τα παρα πολλα φαουλ, και συνεχως ψαχνει να κανει τη βρωμικη δουλεια.

    Προπερσυ με τον καφε διπλα του, την ΕΠΙΤΟΜΗ της αμπαλοσυνης που ουτε κοβει ουτε κραταει ουτε μοιραζει (και εχει και αυτο το φοβερο αναποδο τακλιν!!! με τη γαμπα...) ηταν εξαφανισμενος.

    Περσυ με το σκουρο στο β γυρο εδειχνε παικταρας γιατι ο σκουρος επαιρνε τις θεσεις και γυρναγε τις μπαλλες και τον εκανε να φαινεται παικτης.

    φετος ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    Χανει ευκολα το παικτη και τον προσανατολισμο του αγωνιστικα με αποτελεσμα να παρασυρεται σε ασχετες θεσεις και να κανει συνεχως φαουλ την ωρα που καταλαβαινει οτι του εφυγε.

    Δες το παιχνιδι του Ζηκου που ηταν και αυτος αμπαλος απο τεχνικη αλλα ειχε το μυαλο να στηθει και να δινει τη μπαλλα ΣΥΝΦΩΝΑ με τις δυνατοτητες του ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ

    Μη σε παω στον Εμερσον που στα 38 του ΔΙΔΑΞΕ πως χωρις να τρεχεις χωρις να κανεις φαουλ, παιζεις αμυντικο χαφ.

    Αυτα βεβαια για τον 'προπονητη' μας (και τον προηγουμενο του) ειναι υψηκα νοηματα που μονο ο Υψιστος με την βοηθεια των εικονισματων στις φανελλες μπορει να τα επιφωτησει.

    Ειναι δυσκολο να δωσεις στο παικτη να καταλαβει οτι πρεπει να δωσει τη μπαλλα στον κοντινοτερο σιγουρο, αντι να παει να κανει το μαγκα.

    Οπως ειναι δυσκολο να του πεις πως αν ξεκιναει με παικτη και πανε να τον βαλουν στη μεση πρεπει να παρει 5 μετρα πισω και να μαρκαρει χωρο, αντι να ορμαει στη μπαλλα και να χανει κατα 70% τις φασεις..
    Ειδικα αμα εχει μπροστα τον Γκουντι να μαρκαρει τα μπουτια του και το Τσιπρα να σκεφτεται τη καταβολη της επομενης δοσης.. δηλαδη εκτος του σκουρου μαρκαρισμα και βοηθειεσ μηδεν..

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΑ πραγματα που μαθαινεις στα τσικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και επειδη βλεπω διπλα το θεμα του Κουλουρη!!! διπλα και το θεμα που εγινε χτες θα σας πω ενα απο τα πολλα περιστατικα που ειμουν ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ τοτε.

    Πιτσιρικαδες ειμαστε και ειχαμε συμμαθητη, εκ κολλεγιου ομως αλλα τα 3 σχολεια για οποιον ξερει ειναι διπλα διπλα και το τεταρτο σχολειο του πιλαφιου, πετραν κλπ πολυ κοντα..
    Οποτε επειδη συχναζαμε στα ιδια μερη γνωριζωμαστε λογω ηλικιας.

    Ο Δημητρης λοιπον τοτε γιος του αντιπροεδρου της κυβερνησης δεκαετια mid 80's..

    και τι εκανε ο μεγιστος κιμωνας?

    μας πηγαινε ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, βραδυ και παιζαμε στο κανονικο παρακαλω γηπεδο μπαλλα ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    Με διαιτητη κανονικο... με φουλ φωτα φυσικα, ζεστα νερα στα αποδυτηρια, προσωπικο φυσικα στο γηπεδο (οχι φουλ αλλα ειχε κοσμο) και φυσικα ΟΛΑ ΤΣΑΜΠΑ..

    ΓΓΑ τοτε ο κιμωνας που τον φωναζαμε, μεταξυ μας, ΒΛΑΚΑ γιατι αμα τον ακουσεις να μιλαει και τον δεις απο κοντα, πιο σοβαρα θα παρεις ενα πακιστανο απο αυτον..

    Η ΔΕ ΕΠΑΡΣΗ ηταν το κατι αλλο μαζι παντα με το κολογλυψιμο (επρεπε ο δημητρης να παιζει ΜΑΖΙ του παντα) για ευνοητους λογους...

    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΕΛΙΟΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ και εχει μπολικες απο δαυτες..

    Και που να πω για τον εταιρο Ainstein της παρεας.

    Τον μεγαλο bon vivere (μετα τον brummel Ακη) Δ.Κατσιφαρα...
    Αυτος τουλαχιστον ηταν πιο προσγειωμενος στη βλακεια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Einstain βεβαια οχι Αinstein..

    Αργυρης:
    «Εφοπλιστικοί κύκλοι λένε διάφορα. Ποίοι είναι αυτοί; Έπρεπε να έχουν και όνομα. Εγώ ξέρω ποιος είναι και είμαι σίγουρος. Πρόεδρος μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας που την αγαπώ και την λατρεύω, ο οποίος έχει προηγούμενα με τον Ξενιάδη και εμένα και είμαι σίγουρος ότι χρησιμοποιεί τον Αδαμίδη για να πλήξει τον χώρο του Ξενιάδη. Αλλά έτσι δεν πλήττεται ο Ξενιάδης, Θα έχει πρόβλημα αν πάει να αγοράσει τις μετοχές και δεν έχει λεφτά. Δεν παίζουμε την κολοκυθιά, διαφορές με τον Ξενιάδη και με εμένα έχει ο Μαρινάκης».

    Δηλαδη για να καταλαβω ο προεδρος ακουει και συναλλασεται με τον βαγγελα?

    Αλλιως πως ακριβως 'χρησιμοποιει' ο βαγγελας τον προεδρο?

    Ε αμα γινεται αυτο, ΜΕΤΑ ΤΑ Κ.ΜΑΚΗ ΜΟΥ στα τηελφωνα, θα πεσω απο τα συννεφα..

    Και εγω που νομιζα οτι ο γκαμηλας τσακωθηκε και εφυγε ετσι απλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2012 16:48

    Φίλε, το τι ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ και ΛΑΜΟΓΙΑ γίναν από μούτσοι καπεταναίοι στη μεταπολίτευση είναι απίστευτο. Φυσικά η έπαρση είναι απολύτως φυσικό επακόλουθο όταν ένας "άνθρωπος" που δεν αξίζει ούτε τον αέρα που αναπνέει γίνεται άξαφνα "κάποιος", "celebrity", "παράγων", "εξουσιαστής"...κλπ κλπ.
    Τουλάχιστον, όπως λες ο κατσιφάρας έκανε τη δήλωση με το θυρωρό και τον παμπερούχο. Κάτι ήταν κι αυτό.
    Όσον αφορά το Μάκο, τα πράγματα δείχνουν ότι έχεις δίκιο.
    Μία παρατήρηση ακόμα: Αυτός ο Ρίκκα κάνει ΜΙΑ (1) σωστή πάσα στο παιχνίδι? Έκανε χθες? Πως να αναπτυχθεί η κουτσοομάδα που έχουμε?
    Μετά, πως να αναπολείς ρέφικ, γεροέμερσον, ζήκο και μην δακρύζεις.
    Τις δηλώσεις του σαλιαρέλι τις άκουσες? Έργο υψηλής τέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Ιανουαρίου, 2012 16:54

    Με ρίκκα-φούλη-καφέ θα ξεμείνουμε, όμως, μπουγαϊδη-δέλλα στόπερ, καράμπελα-αργυρίου μπακ, φούντα-κλωναρίδη χαφ και τσίτα-σιαλμά μπροστά. Μιλάμε για ανάπτυξη εφάμιλλη αυτής που έχει επιτευχθεί από τους φωστήρες του μΠΑτΣΟΚ με το δουνουτου...(ΑΕΚ=Ελλάς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ, Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ. ΕΙΧΑ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΟΛ ΚΑΙ ΓΑΠ, ΑΛΛΑ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΡΕΧΕΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΑΣΗ: Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΟΥΡΟ ΛΕΕΙ:
    - ΚΑΛΟΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ, που σαν γνήσιος αριστερός, ΕΠΕΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΞΑΝΑ;
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ, πού να πήγαινε ο πρόεδρος;
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ " θα σε σφαλιαρίσω ",
    " περαστικός είναι " κλπ;
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ STEVEN μα ναι και τα εχουμε πει και για τον συγκεκριμενο τα ξερω ΠΤΩΤΟ ΧΕΡΙ, ανα καιρους ξερεις γιατι
    Απλα τα αναφερω για να μη ξεχνιωμαστε, και για τους βλακες που ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ και κανουν τη παπια ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.
    Και φυσικα ξαναλεω οτι ο Βαγγελας ΔΕΝ ΕΧΕΙ προβλημα με την ΑΕΚ.
    το προβλημα εγινε μετα το ματς με τη χαρτς και τι γηπεδο τοτε..
    αμα θες υλικο για τοτε εχω πολλα.. και αρκετα που τα εχω ζησει εγω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. E ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ στα μαρκαρισματα Τζιμουρ-Κοντοε το εχεις.
    και μιραλας καραμπελα οταν ΕΞΥΠΝΑ ο βαλβιδας τον πηρε απο το κεντρο και τους εβαζε να συγλινουν αλλα να ξεκινανε απο τα πλαγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DIMI: 1. TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ SUGAR. ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΖΟΡΒΑ, Η ΕΒΕΛΙΝΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΝΕ ΓΑΜΙΑΔΕΣ.
    2. ΚΟΝΤΟΕ- ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ. Ο ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ DOUBLE PLAY. ΜΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστυχώς σε ατομικό επίπεδο ξέρεις ότι έχουμε θέμα και μάλιστα σοβαρο. Ο μόνος τρόπος είναι να πάμε σε δύναμη με ταμπουρι μακριά απο το τέρμα και τύχη ...
    Δυο φορές που θα φύγει ο τσιμπουρης θα στη κάνει τη ζημιά ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΑΙΚΤΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΠΑΡΟΤΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ, δηλαδή σε σοβαρή αναντιστοιχία με την λοιπή Αφρική, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ. ΕΝΑΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΙΑΛΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ STEVEN
    OK Γνωμες ειναι αυτες. Σιγουρα ξερουμε αλλα το ξεπεταγμα ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ, τη τριπλα,το κεφαλι, αλλα και το απροβλπετο του γκαμηλα ειναι ιεροσυλια να το λες για το Σιαλμα..

    Εξαλλου αν ηταν ετσι θα ειχαν αν οχι ιδια, παραπλησια αξια..

    μη βαλω τα γκολ που εβαζε περσυ (και φετος) ο ενας και ο αλλος.
    κριμα ειναι να συγκρινουμε παικτες που υπο αλλες συνθηκες θα γελαγαμε.
    Περσυ δηλαδη που ειχες το γκαμηλα και ο σιαλμας ηταν στον πας θα τα λεγαμε αυτα?

    Και επειδη εγω μετραω και τα νουμερα, κοιτα ποσο μας λειπουν τα γκολ του..
    και του αλλου χωρις τριπλα κοντρολ κλπ κλπ..

    Μη τα ισοπεδωνουμε ολα λογω συναισθηματος και οπαδικης ταυτοτητας..

    Οταν ο καθε σιαλμας φτασει να προσφερει τουλαχιστον τα ιδια τοτε ξαναμιλαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή