Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΑΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΗΣΟΥΜΕ

             Δηλαδή όχι κι ακριβώς, αφού μια ανασύνθεση ρήσεων του παρελθόντος παρέα με ίδιες καταστάσεις του σήμερα, εύκολα μας δείχνουν τον δρόμο. Ένας δρόμος που μέλλει να φωτισθεί την Παρασκευή, ανήμερα των Φώτων. Που δήθεν φωτίζονται τα πάντα και ξαναφεύγουν οι Καλικάντζαροι. Τρίχες δηλαδή, αφού αν φεύγανε πραγματικά, τότε δεν θα είχε έννοια η παγανιστική πλευρά της συγκεκριμένης γιορτής. Κι ούτε καν η Ελλάδα σαν ύπαρξη. Αφού, και μόνο για φέτος, αποφάσισε ο δήμαρχος Στυλίδας να βουτήξει για τον σταυρό.
             Το 2004 λοιπόν, θα αναλάμβανε "... μόνο τρελός ή λαμόγιο..." Σήμερα, ποιά είναι η διαφορά; Το οτι κάποια χρέη είναι διακανονισμένα μεν αλλά απλήρωτα δε; Οτι έχουν φτάσει σε πολλαπλάσιο αριθμό από τότε; Οτι πλέον δεν υπάρχει υποψήφιος αιμοδότης κόσμος; Οτι η γενικότερη κατάσταση της χώρας, δηλαδή του πληθυσμού της, σε υποχρεώνει να μαζευτείς ακόμα περισσότερο;
            Μπορεί να ξεχνάω και μερικά, αλλά φωτεινό σημείο είναι η ψευτοψηφοφορία που διοργάνωσε το γκαζέτα: Που σε δείγμα 170 χιλιάδων ανθρώπων, έφερε την ΑΕΚ στην πέμπτη θέση με 19 χιλιάδες υποστηρικτές και ποσοστό 11%. Θα μου πείτε βέβαια, τώρα με αυτές τις μπαρούφες ασχολείσαι; ΜΑ ΟΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΤΣΑΚΕΣ, ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΤΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. Αν δεν έχει κουράγιο ο Αεκτζής, ούτε ένα πλήκτρο να χτυπήσει και μάλιστα ευρισκόμενος σε μεγαλύτερη δεξαμενή οπαδισμού, τότε εύκολα βγαίνουν συμπεράσματα για την ψυχική του κατάσταση.
              Αλλά "... η γάγγραινα της ΑΕΚ είναι ο Στράτος..." ( θείος Λουκάς ). Σήμερα όμως, η γάγγραινα είναι σε προχωρημένη συψαιμική κατάσταση με την παρουσία του Αδαμίδη που ήδη βαράει τα πέναλτυ μετά την παράταση της παραίτησης του. ΚΙ ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΔΥΟ ΒΑΚΙΛΛΟΙ; Με πιθανό όπλο την τρέλα του κόσμου που με τίποτα δεν θα ήθελε να δει την ΑΕΚ να διαλύεται κι άρα μπορεί και να πιανόταν από κάποιον " Άραβα ", ο Αδαμίδης στον θρόνο, ο Στράτος στα κρυφά ταμεία κι ο Οικονομόπουλος το κυνήγι του Μάκαρου.
            Ξέρω τίποτα για τον Ξενιάδη; Ό,τι κι εσείς. Οτι τον κυνηγήσανε στο παρελθόν με τις απόπειρες του για το ποδόσφαιρο, οτι Ιταλός συνεταίρος δεν υπάρχει κι οτι τα πανεπιστήμια που αναφέρει ( αυτό βέβαια δεν έχει σχέση με λεφτά ) οτι τελείωσε, ούτε που τον έχουν στα μητρώα τους. Οτι ο Μελισσανίδης χτες στην κηδεία της κόρης του Φαίδωνα έφτυνε τον κόρφο του ( τηλεφωνικά μου το είπαν, δεν ήμουν εκεί ) κι οτι η ίδια η επίσημη ΠΑΕ τον αμφισβητεί. Και τέλος οτι κάποια λεφτά πρέπει να υπάρχουν στην χώρα μας, αν θέλεις να κάνεις κάποια πράξη απόκτησης περιουσιακού στοιχείου. Διότι μέχρι κι ο Λάτσης έχει ακόμα και σε τράπεζα που δεν είναι ιδιοκτησίας του.
          Αυτό όμως που ξέρω σίγουρα είναι το εξής: Για ποιό λόγο κάποιος, να ρίξει λεφτά σε μια φαλημέντο εταιρεία μιας φαλημέντο χώρας που δραστηροποιείται σε έναν φαλημέντο χώρο; Για λέζα; Για αυριανή διαπλοκή; Και σε εποχή παχέων αγελάδων που δεν υπήρχε τίποτα όρθιο, γιατί δεν το έκανε; Και η απάντηση σε αυτά, είναι οτι τώρα το ξέπλυμα μάλλον είναι πιο εύκολο. Δεν διαφωνούμε πουθενά. Μόνο στο οτι υπάρχει προοπτική με την σφραγίδα ενός άλλου σωματείου που δεν χρωστάει τίποτα, να μηδενίσεις τα χρέη και να φτιάξεις κάτι καινούργιο με τα λάβαρα της ΑΕΚ και βέβαια με τον κόσμο της, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ, όσοι κι αν απομακρυνθούν με μια τέτοια κίνηση. Κάτι πιο στέρεο και κάτι νέο.
          Είναι λαμογιάρικη η κίνηση; Άντε και δεν είναι. Είναι όμως τρελή. Και πόσο εμπιστεύεσαι ένα τρελό αλλά και για πόσο καιρό θα είναι στην απ' έξω; Κι όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε στα χθεσινά κείμενα σας, τι τελικά γουστάρουμε; Μια προσωρινή λύση παρά κάτι μόνιμο; ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, δεν είναι δυνατόν να προσποιούμεθα τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του. Αυτά είναι σε επίπεδο χώρας που ακόμα αποσπά το 15% το ΠΑΣΟΚ, το 25 % η ΝΔ και νομίζει ο άλλος οτι ο Σαμαράς θα γυρίσει το Νείλο. Που κι αυτό να ισχύει, η ΑΕΚ πια είναι διαφορετική περίπτωση, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. Κι έχει μοναδική ευκαιρία τα Φώτα αλλά και τις προσφυγές. Πονάει η καρδιά μου που το λέω, αλλά και τι να κάνω; Την στρουθοκάμηλο ποπυ χώνει την μούρη της στο χώμα;
        Υγ. Ό,τι γίνεται είναι για τα μάτια μας και μόνο. Αυτός που πραγματικά αποφασίζει, είναι η τράπεζα. ΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, τότε κάτι γίνεται. Η ΕΕΑ ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΓΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΗΛΑ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ. Από την Βέροια είπα; Μπα, λίγο έξω από την Νέα Ελβετία που έγινε το τηλέφωνο εχθές στον πρόεδρο. Υπάρχουν τα λεφτά; Καθαρίζεις με το αφεντικό των μετοχών και βουρ. Το να πρέπει να πείσεις κάποιον Αδαμίδη και να δηλώνεις "...δεν είμαι φουκαράκος και...και..." , είναι σαν να απευθύνεσαι σε κοινό πρωινής εκπομπής  που την τηλεθέαση την ανδρική δήθεν την παίρνει από τα ρεπορτάζ, αλλά πρακτικά την αποσπάει επειδή θα φανεί καμιά κιλότα κι ο άλλος δεν έχει λεφτά να νοικιάσει μια τσόντα ή να πάρει μια βίζιτα. 

27 σχόλια:

  1. @Patikas
    Φιλε μου δεν αγιαζω κανενα πριν τον Ψωμιαδη φυσικα και ουτε τον ιδιο.
    ΝΑΙ υπηρχαν χρεη και πριν απλα εκτιναχθηκαν ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
    Τωρα για το θεμα Ντεμη αστο μη το ψαξουμε.
    Για παραδειγμα το γκοντο πηρε 1 δις (3εκκ ευρω δηλαδη) απο το συμβολαιο και εφυγε 1 χρονο πριν.
    Και φυσικα αυατ τα 3 εκκ ειναι μεσα στα οποια εκλεψε ο καθε Ψωμιαδης πο εδινε ηγεμονικα συμβολαια τα οποια γνωριζε οτι ΔΕΝ θα τα πληρωσει ο ιδιος αλλα θα τα καταχραστει...

    φαυλος κυκλος...κανονικα

    Και εγω αν κλεβω απο το ταμειο οσο γουσταρω θα αρχισω να μοιραζω μισθους των 5-10 χιλιαδων μιας και δεν θα ειναι δικα μου αλλα κλεμμενα..

    Τωρα για να δεις τους 5 παικτες αυτοι πληρωνωνταν απο κλεμμενα λεφτα. και αντιστοιχα και τα κατσαρολια.

    Εγω απο την αλλη θελω να βλεπω το ιδιο αλλα προτιμω να υπαρχει και καποια υγεια στην ομαδα ετσι ωστε να μην ειμαστε στο χειλος του αφανισμου καθε 10 χρονια.

    Γιατι 1-2-3 καποια στιγμη, και ειναι πολυ κοντα αυτη σημερα, το μαγαζι ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

    Και θα εχεις να θυμασαι το κατσαρολι μονο.

    Ο κοκαλης εκανε χρεη, εκανε οτι εκανε αλλα δεν τα αφησε και τη κοπανησε.
    πουλησε και ο επομενος ανελαβε και χρεη αλλα και ομαδα και συνεχιζει το συλλογο.

    σε εμας ψαχνουμε κατι πετι σκατο, κοζονηδες, ξενιαδηδες, κροισους και ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που βλεπουν ευκαιρεια να ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ με πρωτη πρωτη τη παρεα του 2004 που ξεκινησε απο το 17 διακανονισμενο και ειναι στο 60 επισημα και κανα 800αρι ανεπισημα.

    για μενα μονο το γερμανικο μοντελλο ειναι βιωσιμο αλλα στην ελλαδα δεν μπορει να γινει.

    και απο την στιγμη που ουτε αγγλια ουτε ιταλια ουτε ισπανια ειμαστε παμε μαθηματικα για λουκετο.

    και θα ακολουθησουν ολοι οσοι δεν εχουν εναν βαγγελα να μην στηριζεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην ομαδα..

    ΥΓ Στη μασαλια μας ακυρωσαν το γκολ και ο ταπι μετα απο 1 χρονο πιαστηκε να εχει λαδωσει ολο το κοσμο για να παρει ενα ch.l.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου εγινα και "Καζαντζιδης" ποιος στην χαρη μου...Εγω περιεγραψα μια πραγματικοτητα πολλων ανθρωπων στην Ελλαδα.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ επαναλαμβανω.
    Τον Καζαντζιδη ουτε τον ακουγα ουτε μου αρεσε,δικαιωμα μου ειναι πιστευω.Και πραγματικα εξεπλαγην απο τον διαλογο Χαραλαμπου-Τακη.
    Τα χειρωτερα της αρχης του τελους ερχονται,και το ξερετε ολοι.Και το διλλημα ειναι αν καθεσαι και το παλευεις σκεπτομενος οτι δεν θα αλλαξουν και πολλα η κανεις νεα αρχη.Θελει αρχιδια η επιλογη και στις δυο περιπτωσεις.Δεν μπορεις ομως να αγνοησεις την πραγματικοτητα και την καθημερινοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρεθηκε η λυση.Οσοι χρωστανε και δεν εχουν ρευστο,θα πληρωνουν τις εφοριες με ειδος.Ενα σπιτακι,ενα οικοπεδακι,κανα εξοχικο,μια σαλονοτραπεζαρια,θα ειναι αρκετα για να ξοφλησουν.Το τι θα τα κανει η εφορια ολα αυτα τα ντουβαρια αντι ρευστου ειναι ευκολο να το μαντεψει κανεις.Τελικα,δεν θελουν να εχεις τιποτα δικο σου.Παμε στοιχημα οτι θα το καταφερουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσοχοιδης,καρφωνει τον Βενιζελο που εχει στα χερια του τις "παρανομιες" για προσωπικο του οφελος.Δεν χρειαζεται να αναλυσουμε παλι την λαθρεμπορια στα καυσιμα.Μια απλη παπαρια που λεγεται GPS,φτανει και περισσευει για να λυσεις το θεμα μια και καλη.Μιλαμε για τον πιο απλο τροπο,γιατι υπαρχουν κι αλλοι που μπορουν να κανουν ελεγχο μεχρι και στις δεξαμενες των πλοιων που μεταφερουν τα δικα τους καυσιμα.Δυο απο τις εταιριες εμποριας ειναι σε δυσκολη θεση.Δεν το κοβει η πουτανα το γαμησι ποτε.Αλλα ειναι πταισμα μπροστα σε αυτα που υπαρχουν στα αμπαρια.Παπαριες του Χρυσοχοιδη ειναι αυτες να την βγει στον Βενιζελο,αλλα οι αλλοι δεν ξερουν που θα φτασει η μαλακια τους,και εχουν βγει στα παραθυρα.Εμπλεξε και ο ΓΑΠ με τον Ψυχαρη και γινεται της μουρλης το χτενισμα.Ηθελα να ηξερα,αυτουνου του παιδιου δεν του ειχε μιλησει κανεις απο πριν? Ετσι τον πεταξαν στον λακκο με τα κωλοδαχτυλα χωρις να του πουν δυο-τρεις κουβεντες για το τι γινεται εδω μεσα?
    Μου ειπαν οτι κατι βρωμαγε στον ουρανο του λεκανοπεδιου ...Και τους υπενθυμισα πως μιλησε η πορδη σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να σκεφτει κανεις οτι το γκρουπ των "ευκολων παιχνιδιων",τελειωνει. Ερχονται τα δυσκολα αγωνιστικα,για να συναγωνιστουν επιτελους χωρις παρωπιδες τα αλλα,τα διοικητικα.

    Γιατι ηταν και οξυμωρο βρε αδερφε μου.
    Η ομαδα να μηγαινει τραινο,με παικτες που αγοραζουν βασιλοπιτες μονοι τους και απειλουν με προσφυγες, και στην διοικηση να μην υπαρχει σαλιο ουτε για τα λουλουδια στα βαζα; (αλλα ο μεγαλος να κανει συνεχως ταξιδια,με το Ντουμπαι τελευταιο προορισμο)

    Ειναι το αλλοπροσαλον του πραγματος,το οποιο στερειται σχεδιασμου και πλανου.
    Ετσι γινεται π.χ. οταν σε στελνουν στο μαρκετ να παρεις συγκεκριμενα πραγματα και ξεχνας την λιστα. Τι κανεις; Κοβεις βολτες στους διαδρομους, βγαινεις,γυριζεις σπιτι και λες: "Αστα. Που να στα λεω.Επεσα σε ληστεια..."

    Ισως να ειμαστε στον μεσον μιας επιπονης αλλα και ματαιης προσπαθειας. Στην οποια παντως ειμαστε μεσα και την υποστηριζουμε,αφου προερχεται απο το ποδοσφαιρικο λιμοκτονουν τμημα και μονο και εχει και σιωπηρους μαρτυρες και τους υπαλληλους της ΠΑΕ.

    Αλλα παιζει και η πιθανοτητα,αυτο που ειδαμε,-το σερι των 5-6 νικων- να ηταν το κλωτσιμα των ποδιων του οπου να'ναι πεθαμενου.
    Το ιστατο χαιρε. Μια κλανια πεντε σερι νικων.
    Για να διαψευστει και ο Dimis που ολο ρωτα: "κλανει ο πεθαμενος"; Κλανει Dimi,γιατι οχι.
    Ειναι το τελευταιο πραγμα που κανει.

    Ερχομαστε με ενα κλαμα και φευγουμε με μια πορδη.

    Τι να πεις. Μπρος γκρεμος και πισω ο Γκουσγκουνης.

    "to be or not to be" που αναρωτιωταν και ο μεγαλος Αγγλος κλεφτης.
    Μονο ενας νεκρολαγνος Αγγλος θα μπορουσε να θεσει ερωτημα με την ζωη υπο αμφισβητηση.
    Ναι ρε μαλακα. Να του μπει.Και μαλιστα μεχρι τα νεφρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σε όλους
    Φίλε conpaτer προς τι η έκπληξη σου;
    Που έκανα μια ευχή όπως όλοι αυτές τις μέρες συνηθίζουν να κάνουν;
    Φίλε μου αν θες να πιαστείς απο ένα χαρακτηρισμό πιάνεσαι,η πραγματικότητα δεν αλλάζει και είναι μία.
    Ναι, συμβαίνουν όλα αυτά που έχεις κατα καιρούς πει,εχω πει και έχουν πει όλοι εδώ μέσα για την την Ελλάδα για την ανεργία και την φτώχια και για όλη την άσχημη κατάσταση γύρω μας.
    Το θέμα για μένα είναι πως τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά.
    Ή κάθεσαι και κολλάς σε αυτά και σε παίρνει και σένα η μπάλα ή φεύγεις μπροστά.
    Και δεν εννοώ να πας να γίνεις ο Πακιστανός των Γερμανών ή ο των Αράβων στο Ντουμπάι.
    Το mail μου το έχεις για όποια άλλη διευκρίνηση.
    Και γι όσους δεν μπορούν να το συλλάβουν, δύναμη δεν είναι μόνο στους μυς.

    Τώρα για τον Ξενίδη τι να πω.
    Μια εικόνα χίλιες λέξεις.
    Θα ξανά επαναλάβω,ο Ρέμος γιατί δεν απαντούσε στο κινητό του τότε που ήθελε να αγοράσει τον Ηρακλή;

    Ρε μεγαλύτερη ξεφτίλα πια είναι τελικά;
    Τα σουβλάκια ρεφενέ ή βασιλόπιτα αγορασμένη απο τους παίχτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dimi
    η ιστορια εγραψε οτι η Marseille το σηκωσε το μεγαλο κυπελλο ....τωρα το πως... ειναι αλλη ιστορια ( αυτο δεν γραφετε διπλα στο κυπελλο), ισως οπως το σηκωναν και οι ιταλικες ομαδες στο παρελθον.
    τωρα αν εφτυνε ο μελλισσανιδης στον κορφο του για τον Ξενιαδη δεν μου καιγεται καρφι γιατι εχουν αρχισει και οι φιλαθλοι της αεκ να φτυνουν στον κορφο τους γαι το ακουσμα και μονο του ονοματος μελλισαννιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dimitri ε μια ψιλοσημασια την εχει οπως και να το κανουμε.
    Αλλο να εχεις τιμωρηθει επισημα απο την UEFA για δωροδωκια με υποβιβασμους κλπ, να σε πηγαινει ΤΡΕΝΟ σε ολη τη διοργανωση το κορακι και αλλο να μοιραζεις 4 στο τελικο στη Μπαρτσα στο ΟΑΚΑ..
    Να ΣΟΥ ακυρωνεται γκολ για να δωθει φαουλ υπερ σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!!

    Δεν ειμαι δκηγορος του Μελ και οπως εχω ξαναπει δεν τον ξερω καν. Μια φορα δυο, στο members στη ΝΦ απο μακρια τον εχω δει και τελος.
    Τωρα γιατι ενας ανθρωπος θα πρεπει ΜΟΝΙΜΑ να απολογειται που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μπει σε μια εταιρεια αυτο ποτε δεν το καταλαβα.
    ΠΟΣΕΣ φορες πρεπει να πει οτι δεν τον ενδιαφερει να βαλει λεφτα να ασχοληθει να κανει οτιδηποτε?
    Και ποσες φορες πρεπει να κατηγορηθει γι αυτο?

    Αυτο του απαγορευει να ερχεταισ το γηπεδο, να εκφραζει γνωμη η ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ να δωσει ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ-ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ-ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ?

    Εδω εχει αποκτησει γνωμη ο αγαμιδης, ο απι-θανοπουλος, τα 3Κ, ο Αρναρ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΙΘΑΝΟΣ μεταναστης η μη απο τις 5 ηπειρους που εχει 5 καραβια λεφτα, αλλα δεν τα δειχνει ακομη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α και για να δειτε ποσο σοβαρος ειναι ο ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ και ο ΠΑΣΟΚΟ-δικηγορακος της καταρας που .....τον εκπροσωπει:

    Φοβαται λεει την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα ο Οντοτητας γι αυτο λεει το σκεφτεται αν θα επενδυσει.

    Ξυπνησε ο οντοτητας ΜΕΤΑ τις 2 Δεκεμβριου και ανακαλυψε οτι στην Ελλαδα υπαρχει οικονομικο προβλημα.

    Στις 2 Δεκεμβριου το βραδυ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ οτι εδω θελουμε 99 ευρω για να κανουμε κατοσταρικο..

    Στις 2 Δεκεμβριου ολα ηταν ροδινα.

    Τετοια σοβαροτητα ομολογω οτι τη περιμενα μεν απο ΠΑΣΟΚΟ αλλα οχι σε τετοιο σημειο.

    Και ο αρχηγος του αλλωστε ελεγε: λεφτα υπαρχουν.

    Το μονο που ειχε ξεχασει να πει ειναι: Οχι στις δικες μας τσεπες..

    Ο οποιος ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ μαλλον εχει την τριαδικη υποσταση του Θεου:

    AΓΑΜΙΔΗΣ-ΝΟΤΙΑΣ-ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ

    Ε ΡΕ ΣΩΤΟ Ο ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψοφαει η υποθεση "Ξενιαδη" και οι "Ωρες" την ξαναγυρισαν την δουλεια στους Καταριανους και τους Αραβες. Με κατι πυργους και ουρανοξυστες πρωτοσελιδα στο φοντιο και μπροστα κατι εκατομμυρια,κατι ποσα,κατι ψηφια,κατι κονδυλια,κατι Μεσανατολιτικα-Μεσσογειακα Προγραμματα.
    Πολυ γελιο. Ουτε σε ταινιες του Θ.Β. δεν τα βλεπεις αυτα.

    Σε αλλες εποχες,οχι πολυ μακρυνες,εαν ελεγαν οτι "θελει ο κος Ξενιαδης να σας μιλησει για την ΠΑΕ", η πρωτη αντιδραση καθε ιδιοκτητη η διαχειριστη θα ηταν "πες του να παει να γαμηθει,να μη ξαναπαρει,γιατι θα παρω εγω το Δρομοκαειτιο"
    Αλλα ειναι τετοια η απελπισια, οπου ακομα και ο Σκρουτζ απο την Λιμνουπολη να τους τηλεφωνησει,εκεινοι θα κλεισουν ραντεβου "να βρεθουν να τα πουνε"

    (ερωτηση: Θα ηθελε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ο Αδαμιδης (καταρχην) αλλα και το υπολοιπο "τιμ" το οποιο βοσκαει εκει μεσα να ερθει μια προταση-μαμουθ,μια προταση συμφερουσα και φερεγγυα,τετοια, ωστε κανεις να μη μπορει να πει "Οχι"; Η απαντηση ειναι "ισως και οχι" αν οχι "μαλλον οχι". Και γιατι να θελει καποιος να αυτοκαθαιρεθει; Γιατι να θελει να αφησει τις καρεκλες που υπο ανεμοστροβιλο τις βρηκε και κωλοκαθησε; Γιατι πραγματικα να θελει να χασει τα οποια,προσορινα εστω- προνομια που απορρεουν απο την θολουρα της τυφλης διαχειρησης και να επισπευσει την μεταβαση σε ενα καθεστως οπου δεν θα εχει κανενα λογο,καμια θεση και κανενα προσωπικο οφελος;
    Ρωταω.

    Εσυναντηθει ο ενας δικηγορος με τον αλλον. Ονομα κανενα ακομα. Μας το κραταει κρυφο ο βλαχος Βλαχος απο ολους εμας τα υπολοιπα βλαχαδερα.
    Μαλλον το ονομα του φερνει αρχαια καταρα. Εκει απ τις πυραμιδες. Οποιος το προφερει,δενεται η γλωσσα του, το δερμα του γινεται αμμος και του πεφτει το καβλι παραυτα.

    Το επομενο τριμηνο ανηκει στην Αποκαλυψη. Δεν ξερω ποια "σφραγιδα" θα ανοιχθει,αλλα θα μπουμε στο μπλεντερ,θα ανακατευτουμε και θα δουμε τι θα βγει.
    Ενα "D" σκετο, χωρις πλεον το S"( "Ντιφολτ" που λενε και οι Αγγλιδες),κλωτσια και εξω απο το μπαρ. Και καπποιο κουτσονομισμα να συνοδευει τους πονους στα κοκκαλα.
    "τα μπογαλακια σου και σε αλλη παραλια".
    Και εδω μετρανε τους επενδυτες δυο-δυο. Ουρα.

    Τα ειπε και ο γκαουλαιντερ ο Ραιχενμπαχ: "οχι ακομα...οχι ακομα επενδυσεις.Παει και πιο κατω"

    Πως να'ρθει-αν ειναι να ερθει-καποιος βρε παιδια. Πως; Τωρα; Τωρα που το φαι εγινε και πρεπει η χωρα-τσουκαλι να κατεβει απ'τη φωτια,τωρα θα βαλει χερι να δοκιμασει κανεις;
    Ουτε παιδια δεν τα κανουν αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Dimi
    η χρυση βιβλος του κυπελλου πρωταθλητριων γραφει 1993 MARSEILLE και η ομαδα υποβιβαστηκε για την υποθεση βαλλεσιεν απο την γαλλικη ομοσπονδια και οχι απο το πρωταθλητριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα και στην Ελλαδα γραφει ΟΣΦΠ 10-11 συνεχωμενα και 14-15 στα τελευταια 16-17.

    Oπως γραφει και ΑΕΚ-Ιωνικος 0-1 και πρωταθλημα στο Γαυρο.
    Και Καλαμαρια-ΟΣΦΠ 1-0 ΑΛΛΑ παλι πρωταθλημα στο γαυρο..

    Σκανδαλο στημενων υπηρχε αλλα τα κατσαρολια μενουν..

    Τι ηθελες να πει η ΟΥΕΦΑ? Οτι το εστησε???

    Γινωνται τετοια πραγματα στο ποδοσφαιρο??

    Μονο στην Ιταλια ο Μοτζι της Γιουβεντους εστηνε ματς για να παρει πρωταθλημα η ....Μιλαν!!

    Σα να λεμε ο Σαββας εστηνε ματς για να παρει πρωταθλημα ο Τζιγγερ...

    Και να το αφαιρεσουν μετα και να ξεκιναει με -12 και -9 να σηκωσει κουπες ο special one ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Ιανουαρίου, 2012 14:06

    Άλλο ευτράπελο κατόρθωμα του αγαμιδίου:
    Λοιπόν, οι παίκτες κόψαν πίτα μόνοι τους, με διοίηση στην απόξω και...
    "....Ο Αδαμίδης θέλησε να τους μεταφέρει ότι ενοχλήθηκε από το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ τους είπε: "Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει τα λεφτά και δεν σας τα δίνει (!!!!!!!!!!!!). Ξέρετε όλοι ότι κάνουμε μια προσπάθεια (????????????) να βρεθεί αγοραστής. Ό,τι σας έχω πει μέχρι σήμερα είναι η αλήθεια (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!!). Υπάρχουν κάποιοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον και αυτό που προσπαθώ εγώ είναι να βρεθεί λύση (??????????????????)"...
    Μιλάμε για αρτέμη μάτσα στον κύβο. Για μαλάκα με χερούλια. Για ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΥΠΟ εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η ιστορια δεν λεει οτι εποχη φαντροκ επαιζε το καλυτερο ποδοσφαιρο αλλα αυτον που επαιρνε πρωταθλημα, τελος παντων
    οσον αφορα αφορα την ουεφα μιλαω επι αρτεμιο φρανκι η Βιντερκεκ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. dimitri δεν μιλαω για ποιοτητα ποδοσφαιρου

    Μιλαω για ενα CHL που εβγαζε Γελιο για το σπρωξιμο να το παρει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ο Ταπι.
    Με εμας ενα απο τα θυματα που βαλαμε γκολ και μας το ακυρωσε για να δωσει φαουλ ΥΠΕΡ ΜΑΣ!!!

    Πρεπει να ειναι το μοναδικο γκολ στην ιστορια που το κορακιο το ακυρωνει για να δωσει φαουλ υπερ και οχι κατα του επιτιθεμενου.

    Τα αρτεμιο φρανκι δεν με ενδιαφερουν.
    Δεν ασχολουμαι με μικρες ομαδες.

    Μονο με την Μιλαν την Liverpool και τη Μπαρτσα.

    Γιωργο ΟΛΟ αυτο για ενα κομματι βασιλοπιττα?
    Η για την ευκαιρεια να μπει στη κληρωση για τα 300 ευρω (τοσο ηταν το φλουρι) που εχασε ο προεδρος??

    Αμα ειναι να βαλουμε εδω ρεφενε να το κερασουμε μια παστα το παιδι.

    Καταλαβαινω οτι με 1000 ευρω μισθο σημερα ειναι ζορικα τα πραγματα..

    ΓΡΑΦΙΚΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θα παει αυριο στην κρισημη συναντηση με τον Ξενιαδη ο προεδρος; Μαλλον η δουλεια ειναι τελειωμενη και απομενουν λεπτομεριες. Οπως π.χ. η ανακοινωση του ναυαγιου.

    Στους παικτες ζητησε "υπομονη" εως τις 20 Γεναρη. Μπορει εως τοτε να εχουμε αλλαξει νομισμα. Η σημαια. Η και ηπειρο.
    Οι περισσοτεροι παριστανουν τους τραυματιες.
    Νοικια απληρωτα,υποχρεωσεις παγωμενες, μπροστατζες,αλληλοδανεισμοι,ρεφενεδες,βασιλοπιτες κλπ.

    Ο μπακαλαος λεει "πουλαμε τον Μανωλα".
    Αληθεια!
    Τωρα στις εξης δυο λεπτομεριες-αποριες α) πως πουλας κατι το οποιο δεν σου ανηκει και β) πως πουλας εφόσον εχεις τυπικα παραιτηθει, νομιζω οτι δεν αξιζει να σταθουμε καθότι ειναι εμποδια τα οποια θα ξεπεραστουν,ειδικα αν εχεις να κανεις με γιγαντες οπως ο υπαλληλος Μαπακαλαιικης τραπεζας και ο "μεγαλοδικηγορος" της Αγγλετερας, που παρατησε την μεγαλη καριερα για τα 100 ευρω στο βουλιαγμενο καραβι.

    Μας λενε μαλακες μεσα στη μουρη μας. Και γιατι οχι, αφου με εκεινα και με τα αλλα,κοντα δυο χρονακια συμπληρωνει το κογκλαβιο εκει.
    Ο Παπας ειπε "κοψτε το λαιμο σας" ο Νοτιας λεει "κοψτε τον σβερκο σας",οποτε αλωνιζουν,παρ'ολο που ειναι με κομμενες κεφαλες.

    Και η Ελλαδιτσα με τον Παπαδημο της και η ΑΕΚ με τον δικηγορο της, περιμενουν το αναποφευκτον.
    Τρεναρουν την μπομπα οσο γινεται,αλλα δεν ειναι και στο χερι τους. Με το παραμυθι και την παρατα,τσουλανε, τραβωντας μερικες πετσες απο το κουφαρι.
    Θα σκασει,που θα παει.
    Καλυτερα ενα γαμημενο τελος παρα ενα γαμισι χωρις τελος.
    (καπου το ακουσα αυτο.Δεν θυμαμαι.Πετυχημενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξέρουν τι ζητάμε για να τον παραχωρήσουμε. Έχω μιλήσει με τον μάνατζερ που έχει μεσολαβήσει για την Έβερτον, αλλά δεν έχω έρθει ακόμη σε επαφή με κάποιον από την αγγλική ομάδα. Είμαστε ανοικτοί σε συζητήσεις για τον Μανωλά..

    Ταφδε εφη Αρναρ. Το τσακαλι που μας κουβαλησε τα πατριωτακια του. Τον αμπαλο και το χοντρουλη. 1εκκ μας στοιχησαν αυτοι οι 2...
    Ο ενας τσακιστηκε (ατυχια) αλλα στα 10-15 ματς που προλαβε μας μαγεψε..
    Ο αλλος επαιξε σε ενα φιλικο, και μισο επισημο βαλαμε τα γελια ΑΠΑΝΤΕΣ και ξαναχαθηκε..

    ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ρε συ Αρναρ για πες μας.
    Γιατι ο μονος τροπος να ζητατε κατι ειναι να παρουν ΤΩΡΑ και οχι σε 6 μηνες τον παικτη που ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

    Οποτε τι ζητατε?

    ΥΓ Ποσα στοιχηζει ο Αρναρ ετησια???

    ΥΓ2 Ο Αρναρ δεν ηταν που ειχε προθεσμια 2 μηνες να δειξει το εργο του? Ποιο ηταν το εργο του και ΞΑΝΑ-εγινε μονιμος?
    Ανακαλυψε τον Χελγκασον... και το χοντρο???
    Θες σκαουτερ για αυτο??
    Αμα ειναι να παιρνω και εγω κανα φραγκο.

    Εχω δει ενα κοντο στη Μπαρτσελονα με το 10. Αμα τον δειτε θα παθετε πλακα. Υπομονη και σε 15 χρονια μπορει να ειναι κοντα μας.
    Αμα δεν ερθει αυτος εχω δει εναν αλλον με το 11 στη Τσελσι. Ειναι λιγο σκουρος ξεχωριζει, δεν τον χανετε με τιποτα. Τον βλεπω ως scaouter χρονια τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντε να δωσω και τον ΠΕΜΠΤΟ οσο προλαβαινω γιατι απο βδομαδα (μετα το Μπαοκ δηλαδη) θα ψαχνουμε τους 5 που θα μεινουν.

    Τα 4 γεροντια ειναι σιγουρα με πρωτο το Τσιπρα-Λυμπε.
    Που ειχε 'αγανακτισει' και ειχε σηκωσει ανταρτικο το 2008, αλλα τωρα εχει πιει το αμιλητο νερο...
    Ετσι ειναι αμα απο το ΠΟΥΘΕΝΑ σου σκανε 250, ενω κανονικα θα επαιζες στο Α Τοπικο δωρεαν..

    Το πεμπτο ψαχνουμε λοιπον.
    Ειναι κολομβιανος και σκουροχρωμος. Δυο σε ενα καπως. Α και ....τραυματιας εδω και καιρο.

    Εκει που καθοταν ορθιος ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!! τραυματιστηκε.... στη τσεπη.
    Ενιωσε ενα σφαχτη οταν εβαλε το χερι, λιγο πριν μπει αλλαγη, και επιασε καλτσα.
    Οποτε και τον 'χτυπησε' αυτος ο υπουλος τραυματισμος.
    Θλαση τραπεζικου λογαριασμου λεγεται.
    Η στα απλα ελληνικα θλάση πληρωμων.

    Και δεν περναει με τιποτα η ρημαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να θυμίσω οτι το υπερ μας φάουλ απο το ακυρωθέν γκόλ του J.PATIKA, το χτυπησε ο ΟΚΟ και χτύπησε δοκάρι. Στη συνέχεια ο ΜΑΝΩΛΑΣ έβαλε αυτογκόλ ενω μέτα απο ένα χρόνο κατηγορήθηκε ο Γιδόπουλος οτι τα είχε πάρει απο τον Ταπί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΙΚΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΑΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΓΕΓΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ναι;; Άντε να πληρώσουμε και το φως και το νερό ...
    Μπορει αλλΑ προχτές γιατι δεν επαιξε?
    Μια χαρα ήταν ...
    Σήμερα ένα πουλάκι είπε ότι το γυφτακι αυτός και ο ροτζερ στραβωσαν πολυ
    Πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η στάση του δέλλα σήμερα ήταν σπαθί
    Και του πατέρ επίσης
    Σοβαρά μιλάω
    Ο τσιπρας δεν έβγαλε αχνα...
    Σιγα μην έβγαζε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ερώτημα
    Γιατι έστειλε ο πρόεδρος SMS στο τσιαρτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΦΗΣ.
    ΚΑΙ Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, όπως λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΙ
    " ΕΦΤΥΣΕ " ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΡΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΣ, ενώ εκεί θα ήταν με το κέρατο της Αμάλθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όταν δίνεις το λόγο σου τον κρατάς
    Αλλιώς δώσε κάτι αλλο
    Κανένα φάντασμα δε ψάχνω
    Λέω ότι είδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΣ; ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΟΤΑΝ ΒΑΦΤΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΩΠΑ ΡΕ ΣΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.
    ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ. ΜΕΤΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ. ΣΙΓΑ ΠΟΥ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ; Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ. ΣΕ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΑΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ. ΠΙΑΣΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
    ΜΗΝ ΒΟΥΤΑΣ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, που σωστή είναι γενικά αλλά ακόμα δεν μας έχεις πει ποιόν θα είχες σήμερα προπονητή; Λέμε αν διοικούσες εσύ. που σου φταίει κι ο Κωστένογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή