Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

H TΡΥΠΑ

     Το σοβαρότερο πράγμα στην ζωή του ανθρώπου είναι μια τρύπα. Από μια τέτοια βγαίνεις στον κόσμο, με μερικές τέτοιες ασχολείσαι στην καθημερινότητα σου - είτε είναι δικές σου, είτε τις νοικιάζεις, είτε είναι μπρος είτε είναι πίσω ή επάνω - και τελικά σε μια τέτοια καταλήγεις αν δεν γουστάρεις τρύπα καύσης. Πρακτικά δηλαδή, ενώ είσαι ξετρυπωμένος, όλο και θέλεις να τρυπώσεις κάπου. Και τυχαία οι ελληνικές ταινίες δεν γίνονται: « Να τρουπώσω κάπου και μετά θα δείτε».
     Την τρύπα όμως ψάχνουν τώρα η Ελλάδα και η Τουρκία. Μιλάω για τα κοιτάσματα του πετρελαίου του Αιγαίου πελάγους. Που είναι κι αρκετά για να κουνήσουν για κάποια χρονάκια τις οικονομίες των μπατίρηδων. Κι ονομάζω έτσι τις δυο χώρες, διότι πρέπει να μας πήρε κάποιες χιλιάδες χρόνια ζωής επάνω στον γκαντεμοπλανήτη για να αντιληφθούμε ότι πρέπει να ξαναγυρίσουμε στην γη, που κατά τύχη εγκατασταθήκαμε, μπας και σωθούμε. Και μόνο αυτό το πισωγύρισμα, δείχνει ότι οι δυο λαοί είναι φελλοί και περιμένουν πάλι το μάνα εξ ουρανού.
      Μα και οι Άραβες το ίδιο κάνουν, θα μου πείτε. Και γιατί να μην συμφωνήσω; Είναι δυνατόν την τελευταία κουβέντα να μην την έχει Τούρκος ή ¨Έλληνας; Το καφενείο νάναι καλά και « τι σχέση έχουμε εμείς με τους Σεΐχηδες και τις εκδηλώσεις τους; Τόσο χαμηλά ποιοτικά είμαστε; >> Όχι βέβαια, για να δικαιώσουμε την κουλτούρα κι ό,τι άλλο μπορεί να πει κάποιο Ελγίνειο μάρμαρο που ευτυχώς το πήραν μακριά. Από τον Έλληνα για να μην το κάνει λεκάνη κι από τον Τούρκο να μην το κάνει σφαίρα.
     Οι μπατίρηδες λοιπόν βγήκανε στην γύρα. Και πάμε οι Έλληνες κι οι Τούρκοι με την βοήθεια του θεού να γίνουμε οι μεταμοντέρνοι Άραβες. Είναι μια προοπτική κι αυτή. Φυσικά όλες οι μπαρούφες περί πράσινης συνείδησης , πάνε πλέον περίπατο. Καθότι το πετρέλαιο που πρόκειται να αντληθεί, είναι μια μαύρη ανάπτυξη με βάση τα κρατούντα οικολογικά και πομπώδη με τα οποία προσπάθησε τώρα τελευταία να ιμπεριαλίσει το σύμπαν ο σοσιαλισμός του πούτσου.
     Που ετοιμάζεται τώρα να γεμίσει την θάλασσα « ειρήνης και ένωσης» με γεφυροπλάστιγγες, γερανούς σιδερένιους και τόνους μπάζα για να βγάλει την πρώτη ύλη την ακριβώς αντίθετη με αυτό το οποίο εξαγγέλλεται από όλη την ψευτιά της σοσιαλιστικής διεθνούς. Δηλαδή κάτι ελεεινά ανθρωπάκια συνεννοημένα, βαμμένα πράσινα για να εξυπηρετούν την Αποκριά της πολιτικής.
     Και που αν δεν ισχύει αυτό που λέω, να ρωτήσω τι σόι πράσινη ανάπτυξη υφίσταται για το μέλλον, όταν ελλοχεύει κίνδυνος για ένα πιθανόν ατύχημα κατά την διάρκεια της εξόρυξης, που θα καταστρέψει τις δυο χώρες οριστικά και θα μεταμορφώσει την κοινή θάλασσα, σε μια νεκρή ανεκμετάλλευτη λίμνη. Που βέβαια θα φέρει προβληματισμούς τύπου « τις πταίει » , ο Τούρκος μηχανικός του έργου ή ο Έλληνας και τα λοιπά με τις καραμούζες για τα δικαστήρια, που θα δικαιώσουν όλους αυτούς που ασχολούνται μόνο με σιωπητήρια.
     Ήρθαν λοιπόν χάρτες στην επιφάνεια για τα κοιτάσματα του υγρού πυρός κάτω από τα πόδια των δυο χωρών. Ξεκινάει από εκεί , φτάνει μέχρις εδώ, σε εκείνο το σημείο έχει μεγαλύτερο βάθος , ενταύθα είναι πιο ρηχό κι εκείθε πιο πλατύ. Εδώ το νησί είναι ελληνικό , εκεί είναι γκρίζα ζώνη και το δικαστήριο ακόμα δεν έχει αποφανθεί για την υφαλοκρηπίδα και χιλιάδες άλλα τέτοια καλαμπούρια. Σαν τον νεοσύστατο «οργανισμό του ελληνικού κράτους για την εκμετάλλευση του εθνικού ορυκτού πλούτου». Μην μου πείτε ότι ακόμα δεν έχετε μετουσιώσει σε μέλλον τον μακρύ τίτλο και το βαρύγδουπο του ονόματος. Ειδικά αν επικεφαλής είναι αυτοί που τους ξέρετε τόσα χρόνια σαν άνεργους, κομματόσκυλα , υπεύθυνους για τους μεσογειακούς αγώνες και φυσικά εποπτεύοντες κάποια τρύπα. Διότι εμένα στο άκουσμα αυτό, ήδη με έπιασε μια υγρασία από κάτω.
     Και το λέω αυτό, διότι βλέπω την νέα υπηρεσία να αρχίσει να τρέχει πίσω από τα τουρκικά πλοιάρια. Που πλέον έχουν ολοκληρώσει τις έρευνες τους. Ενώ εμείς , δεν τις κάναμε διότι δεν μας αφήνανε οι κακές ξένες δυνάμεις. Που αφήνανε τους Τούρκους όμως, διότι όντες χειρότεροι διαπραγματευτές από εμάς, θα ήταν του χεριού της παγκόσμιας συνωμοσίας. Έτσι δεν θέλετε να πιστεύετε Έλληνες; Μουρόχαβλοι, καραγκιόζηδες κι αρχιτεμπέληδες; Αυτό δεν θα πείτε αύριο; Ότι σας αδίκησε η πουτάνα η κοινωνία και δεν μας αφήσανε οι Εβραίοι να βρούμε τα πετρέλαια μας , ενώ τους άλλους τους είχανε ελεύθερους. Μάλλον θα είναι μια προσέγγιση του Ιουδαϊσμού με τον Ισλαμισμό που άφησε απ ‘ έξω τον αρχαιοελληνικό χριστιανισμό.
       Όμως εδώ μιλάμε για την τρύπα. Δηλαδή , πού θα χτυπήσει το γεωτρύπανο. Σε τουρκικό νησί ή σε ελληνικό ύφαλο; Διότι στο φινάλε μια οπή θα ανοιχθεί. Κι εδώ δεν είναι μουνί , ή τάφος. Είναι πετρέλαιο. Σοβαρά πράματα. Δεν είναι η γεώτρηση του γεωργού που ενώ τρύπησε πρώτος για νερό, μετά καθότανε κι αναρωτιότανε γιατί το νερό δεν έχει την ίδια πίεση με πριν; Τι σχέση μπορεί να έχει ο συνάδελφος που τρύπησε κι αυτός τον ίδιο υδροφόρο ορίζοντα στο διπλανό χωράφι; Πού να καταλάβεις ότι πέφτει η πίεση όταν τρυπάς τον ίδιο σωλήνα, και πού να αντιληφθείς γιατί οι ενστικτωδώς ξύπνιοι πάνε κι αγοράζουν κατ’ ευθείαν τις πηγές του νερού; Για την Ελλάδα μιλάω, αν δεν τα ξέρετε κι αυτά.
Στο πετρέλαιο όμως δεν έχουμε πηγή. Ένα ασκί υπάρχει με υγρό στα σπλάχνα του. Και με τεράστια πίεση. Μια τρύπα θα ανοιχτεί που θα πετάει την μαύρη δύναμη νυχθημερόν και με ακατάπαυτες βάρδιες εργαζομένων να δουλεύουν εκεί και να γεμίζουν βαρέλια και φορτηγά πλοία. Και στο ασκί αυτό δεν ανοίγονται δυο τρύπες. Κι όλοι ψάχνουν την τρύπα να είναι δικιά τους. Πιο σημαντική από την γυναικεία. Διότι με την τρύπα αυτή, μπορείς να βρείς όσες γυναικείες θέλεις.
     Και στην θάλασσα ειρήνης, τα ασκιά είναι πολλά. Και γι ‘ αυτό παρουσιάζονται γενικευμένοι χάρτες κι όχι τοπικοί κάτω από μια συστοιχία νησιών που παλιότερα μας τα παρουσιάζαν λόγω ενδιαφέροντος για αμφορείς ή για κάποια ναυάγια που έπρεπε να μελετηθούν ιστορικά για να μάθουμε τα λάθη του καπετάνιου ή του τιμονιέρη. Ωραία είναι αυτά βέβαια, για τον παρελθοντολάγνο. Σήμερα τα λεφτά ενδιαφέρουν κι ακόμα σε επερχόμενη καταστροφή του πλανήτη, είναι προτιμότερο να πεθάνεις με τις ανέσεις σου παρά μετά από μετά από πεντηκονταετή νηστεία.
     Βάλαμε λοιπόν άλλη μια τρύπα στην ζωή μας. Κι αυτήν την φορά παρτουζιάρικη . Δεν είναι δική μας μόνο. Θα την πηδάμε κατά ποσοστό εμείς κι οι Τούρκοι, αλλά θα επιτρέπεται να παίρνουμε μάτι την εταιρεία που θα στήσει τα πάντα και θα μοιράζει τα κοκαλάκια. Ενώ οι Άραβες τις τρύπες τους μια χαρά τις εκμεταλλεύθηκαν και πήραν τον πούλο οι λοιποί. Και δεν τους ακουμπάει κανείς. Ή μήπως κάνω λάθος;
     Λάθος κάνω βέβαια. Διότι αυτοί δεν έχουν κουλτούρα. Κι είναι άξεστοι. Και ρωτάω τώρα εγώ: Πόσοι είναι αυτοί διαπλανητικά που τρώνε κουλτούρα και περνάνε καλά και δεν γουστάρουν να ήταν τζάμπα μάγκες πετρελεάδες πάνω σε ένα χωράφι που κατά τύχη γεννήθηκαν; Φυσικά δεν θέλω απαντήσεις διότι έχω δει όλο τον πλανήτη όταν πιάνει λεφτά, τι διάολο κάνει. Φυσικά όταν βαρεθεί και την υπερδιατροφή πλακώνει την δίαιτα αλλά και την τέχνη. Παιδιά, το πράσινο πετρέλαιο και τα μάτια σας.

55 σχόλια:

  1. 3 ασκια,4 εταιρειες εξορυξης ,4 εξεδρες,6 εταιρειες μεταφορας,4 σημαιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σε ολους.
    Ενα απο τα καλυτερα-και τα πιο μεστα- κειμενα που εχεις γραψει.
    Οπου απαντωνται ολα τα ερωτηματα περι του "γιατι" και "πως", της πορειας της δυσμοιρης τουτης χωρας τα τελευταια 200 χρονια,αλλα και της κοινης μοιρας που εχει- με τους δυσμοιρους και εκεινους- γειτονους μας.
    Οπως και το πως θα εξελιχθουν τα πραγματα στην γειτονια μας,τα επομενα χρονια.
    Το Αιγαιο τελικα, δεν ανηκει στα ψαρια του οπως λαθος μας πληροφορουσαν. Αλλα στα πετρελαια του.
    Δηλαδη στην Αμερικη.
    Και αρα και η χωρα ολοκληρη.
    Οι λατρεις των εξοπλιστικων παρελασεων και οι οψιμα πρασινες οικολογικες "συνειδησεις",μπορουν καλλιστα να βλεπουν τους λογαριασμους τους στις τραπεζες να φουσκωνουν,επιβραυευοντας τους εαυτους τους για την προσπαθεια τους για την σωτηρια του Αιγαιου αλλα και του πλανητη.

    Ελατε ολοι μαζι να χεσουμε ψηλα και να αγναντεψουμε τον οριζοντα,σαν τον Ξερξη. Και αντι για καταρτια,στη θαλασσα,να βλεπουμε μετταλικες εξεδρες.
    "αουγκικγι-αουγκιγκι..."που λες και συ και ο Χαρυ Κλυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. διαβαστε συνεντευξη χιμενεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μαζεψου Μανολο. ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φρεσκια συνεντευξη του "Λεωνιδα" για τους ταλαιπωρους 300 και την "Απελα" που οπου ν'αναι θα απελαθει.

    Σε επικεφαλιδες:
    "Δεν υπαρχει ΜΙΑ"

    "Οι καλλυτερες μεταγγραφες θα ηταν η επιστροφη των ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑ"

    "Ηρθα με αλλες απαιτησεις και ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΠΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ."

    "ΔΕΝ φταινε αυτοι που ηρθαν (παικτες) αλλα ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ"

    "ΔΕΝ γινεται δουλεια με δανεικους και 35αριδες"

    "ΔΕΝ μπορει αυτη η ομαδα-που καποτε ηταν μεγαλη,ενω τωρα ΟΧΙ-να πρωταγωνιστησει"

    "ΔΕΝ συμβιβαζομαι με αυτες τις συνθηκες,αλλα παλαιυω για τον κοσμο και οσους δουλευουν σκληρα"

    "Ειμαστε Ferrari αλλα ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ"


    Toυ πηρε 3 μηνες βεβαια,αλλα επιτελους λεει τα πραγματα οπως ειναι.

    Που εμπλξες, hombre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μανωλη κατσε καλα λεμε γιατι θα σε κανει "ντα" ο Κωστας 21...η και 22...η και 36...η και 57. Οπου ειναι η θυρα τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Mανωλης ειπε "ΦΕΥΓΩ" η μου φανηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -Εξελίξεις για αμυντικό έχουμε;
    «Μου φαίνεται μάλλον δεν σας κάλυψα με τα ονόματα παραπάνω… Για μένα οι καλύτερες μεταγραφές είναι να γυρίσουν ο Μανωλάς και ο Δέλλας. Τώρα έχω μόνο τον Νασούτι. Σε ποιο κεφάλι μπορεί να χωρέσει ότι μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί σε 3 διοργανώσεις , η οποία έχει 3 στόπερ, ο ένας είναι 19 και ευτυχώς βγήκε, ο άλλος είναι βετεράνος και ήρθε απλά για να βοηθήσει και ο τρίτος είναι δανεικός και δεν θα αποκτηθεί. Εγω δεν πρέπει να είμαι σε αυτόν τον κόσμο, αν αυτό λέγεται προγραμματισμός.

    ---------------

    pesta re maga mpas kai ksipnisei kanenas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΗ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ.
    ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ, ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΕΟΕ.
    ΦΥΣΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Ιανουαρίου, 2011 14:23

    Κείμενο γροθιά έγραψες πάλι προσφυγάκι. Τα απλά και λογικά, δηλαδή...όπως κι αυτά που λέει ο μανωλάκης σήμερα...αυτός αν βγάλει play offs να είμαστε ευχαριστημένοι....
    Τώρα ας το κατηγορήσουν κάποιοι σαν λαϊκιστή, αλλά εγώ αυτά που λέει τα θεωρώ 100% ειλικρινή. Και επιτέλους μιλάει και για τον καραγκιόζ μπερντέ προγραμματισμό της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. epitelous kapios eipe me to onoma tous auta pou sizitame kai metaksu mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχα δώσει στην διοίκηση μία λίστα με πέντε παίκτες σε κάθε θέση που θέλουμε ενίσχυση. Ανάλογα με το πώς τους ήξερα και με σειρά προτίμησης. Όλοι τους ήταν εν δυνάμει παίκτες σε καλό αγωνιστικό ρυθμό και θα έρχονταν στην ΑΕΚ επειδή ήθελαν να δουλέψουν μαζί μου. Για να μπορέσεις όμως να τους πάρεις αυτούς, πρέπει να τους πληρώσεις. Και η ΑΕΚ δεν έχει λεφτά… Εν συνεχεία, ζητήσαμε παίκτες που δεν ήταν βασικοί στις ομάδες τους, αλλά ήταν καλοί για την ΑΕΚ. Αλλά πάλι ζήταγαν λεφτά και η ΑΕΚ δεν είχε λεφτά. Άρα αναγκαστικά πήγαμε σε άλλες λύσεις με παίκτες που επίσης ήθελαν να δουλέψουν, αλλά και πάλι είχαμε οικονομικά θέματα.

    Κάποτε η ΑΕΚ ήταν μεγάλη ομάδα, το παρόν όμως είναι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να το φτιάξουμε.

    Μα καλα ρε Μανωλη και οι 3 ενδεκαδατοι που θα σου εφερνε ο προεδρος πριν 20 μερες?
    Ετσι δεν μας λεγατε?

    Θα στους φερει βρε μη κλαις. Σημερα κιολας πηγε λεει στη βουλη!!!! για να φτιαξει την νεα ΑΕΚ..
    Ειναι ΤΟ ΜΟΝΟ που τους ενδιαφερει οσο προλαβουν να υπογραψουν καμμια συμβαση αλλα σπατα και να ΚΛΕΨΟΥΝ καμμια 50αρα.

    Αρναρ εισαι τρελλο μανατζαρακι.. σε φτυνουν μεγαλε δημοσιως ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ..

    Μανωλη κουνας μαντηλι η ιδεα μου ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε φευγει κανενας Μανολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μανόλο κρύβε λόγια διότι θα τσατιστούν οι ανώνυμοι και οι διάφοροι21 και θα σου πάρουν το μπλουζάκι που σου χαρίσανε,πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mα το ζητουμενο δεν ειναι αν "θα μεινει η θα φυγει ο "Μανολο".
    Το επιτακτικο ζητουμενο ειναι να φυγουν,να ξεκουμπιστουν οι ρεμπεσκεδες που παριστανουν τους προισταμενους του και τους διοικουντες. (Εδω και κλαιμε και γελαμε)
    Και βεβαια οχι τζαμπα.Αλλα πληρωνοντας τα αναλογουντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. kosta21
    μην παιρνεις ορκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε παιδια ο ΚΑΘΕ-Μανωλο που εχει μια αξιοπρεπεια θα καθεται να συνδιαλεγεται και να εκτιθεται για χαρη του ΨΕΥΤΗ και των υπολοιπων ΛΑΜΟΓΙΩΝ που κατακλεβουν και καταδυναστευουν την ΑΕΚ?

    Ποσο πια κοροιδια και δουλεμα?
    ΟΚ 1-2-3 να κανει τον μαλακα, ο ανθρωπος ομως δεν ηρθε γι αυτο. Για να δουλεωει σε μια κανονικη ομαδα ηρθε και εχει βρει τον Αρναρ τον Ψευτη και τους ανυπαρκτους.
    Σιγα μη καθεται να τους κοιταει.

    Θελει η ΑΕΚ τον καθε Μανωλο για να προπονει τον Νικηταρα?

    Θελει η ΑΕΚ τον Παπατζη και τον εξαφανισμενο για να την τρεχουν? Αφου δεν βαζουν μια και δεν ανακατευωνται ποιος ο ρολος τους εκτος απο τις μιζες και τα εργα πνοης?

    Θελει η ΑΕΚ το χασοδικη? ο ΚΑΘΕ ΝΙΚΟΛΑΟΥ δηλαδη ποσο χειροτερος η τι λιγοτερο θα εκανε?

    Ο Νικολαου βεβαια ειναι σοβαρος ανθρωπος δεν τρεχει ουτε πισω απο τα μαρκουτσια να το παιζει καποιος ουτε παει στη Βουλη να λεει ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ για γηπεδα.

    Τι γηπεδο ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ που δεν μπορεις να παρεις ΕΝΑΝ (1) παικτη των 150,000 ευρω?

    Ευχαρισουμε Μανωλη για οτι εκανες εστω και αυτο το λιγο διαστημα. Ευχαριστουμε που τους ξεμπροστιαζεις τουλαχιστον ΜΠΑΣ και ξυπνησουν μερικοι μερικοι που εχουν πεσει σε ληθαργο κατ'εντολην..

    Ευχαριστουμε ΙΣΜΑΕΛ για τα 70 γκολ σε 3,5 χρονια.Ευχαριστουμε για την προσπαθεια σου ΟΠΟΥ και αν σε εβαλαν, και για το φιλοτιμο μου σου και το ηθος σου να μην πεις κουβεντα τοσο καιρο.

    Κάποτε η ΑΕΚ ήταν μεγάλη ομάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    Μανόλο κρύβε λόγια διότι θα τσατιστούν οι ανώνυμοι και οι διάφοροι21 και θα σου πάρουν το μπλουζάκι που σου χαρίσανε,πίσω...
    28 Ιαν 2011 2:54:00 μ.μ.

    ----------------

    esu me pion symfwneis , me auton pou eipe ta simerina n' me ton allon pou elege meres 90 kai prwtathlima ?

    as ksefygoume ligo apo ta diaforeia texneia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @mike21hlk
    Στο συγκεκριμένο θέμα που με ρωτάς,την συγκεκριμένη στιγμή φυσικά συμφωνώ με τον Μανόλο.
    Εγώ εχω δηλώσει δημόσια ότι η μεγαλύτερη μαλακία που έκανε ο Μπάγιεβιτς ήταν που πήγε με τα νερά των μετόχων.Έπρεπε να είχε φύγει στην ληξη του περσινού πρωταθλήματος.
    Να σου θυμίσω όμως και κάτι άλλο να μου πείς εσύ πως σκεφτόσουν όταν ο άλλος Ισπανός ο Φερέρ έλεγε για τα ποδήλατα και τα τανκς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. mike
    αδελφε μ αυτα που λες τωρα εσυ μπαινεις στα texneia,
    σκεψου το λιγο
    οποιος μου ελεγε μεσα απο την οικογενεια που λεγεται ΑΕΚ οτι η ομαδα ειναι φεραρι χωρις μηχανη θα τον εφτυνα
    αυτος τι παριστανει στην φερραρι? τον υαλοκαθαριστηρα? αν εχει αρχιδια ας βγει να παραιτηθει αλλα θα μου πεις ειναι τα 700000 χιλιαρικα απο πισω και δεν θελουμε να τα χασουμε γιατι ειμασταν ανεργοι και ξερουμε τι σημαινει ανεργια στην ισπανια
    στα λεω σε σενα γιατι εχω καταλαβει πως σκεφτεσαι , μπορει να μην συμφωνουμε σε πολλα αλλα εχεις καταλαβει ωρισμενα πραγματα και εχεις αποψη
    κατα την γνωμη μου οποιος βγει και του δωσει δικιο σ αυτα που λεει με τον τροπο που τα λεει και με βαση αυτα που εχει πει κατα καιρους ειναι μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ mike21hlk ρε συ mike εδω η ΑΕΚ καταρεει και εσυ ασχολησαι με τον Σερβο.
    ΟΛΑ τα αλλα δεν σου λενε κατι ο Σερβος σας πειραζει.
    Κανα ΑΛΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ η κατι αξιο λογου εχουμε να πουμε η οτι γινεται θα το ριχνουμε στο Σερβο?
    Ο Μανωλης μιλησε καθαρα για μεταγραφες για παικτες για χρηματα για πλανο για ολα.

    Παλι ο Σερβος φταιει η πιαστηκες απο το ελειπες ροστερ?

    Και για να καταλαβω δηλαδη ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ και τον ΝΤΑΝΤΟΜΟ?

    Η μηπως πραγματικα πιτσευεις οτι ελεγαν στον ΚΑΘΕ ΣΕΡΒΟ μεγαλε εχεις 5εκκ (δεν σου βαζω παραπανω)και αυτος ψωνιζε τα 100αρικα απο τα πανερια?

    ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ, ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ.


    Ο Σερβος πουλησε τον Κυριακο? Ο Σερβος πληρωσε και εδιωξε τον γκαμηλιερη? Ο σερβος μιλαγε πριν 20 μερες για 3 μεταγραφες ενδεκαδας ?

    οκ ο σερβος φταιει για τις μπαρουφες που αμολαγε, ο αλλος που ελεγε για πρωταθληματα και αηδιες???

    Και στη τελικη δεν μπουκαρε με τα τανκς στην ΑΕΚ, καποιοι τον προσελαβαν τον κραταγαν και του εφαρνοζανε τα πλανα..

    Ο Σερβος οταν τα εκανε?? σκατα παραιτηθηκε.
    Στους -5. Και τωρα ειμαστε στους -18 αν θυμαμαι.
    Οι αλλοι που μας εξυγιανουν ποτε με το καλο??

    Τους ειδαμε 2004-2008 τι μας κουβαλησαν και που καταντησαν την ΑΕΚ ...

    Δεν ειμαι με ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΡΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΩΛΗ-ΒΑΓΓΕΛΗ-ΘΑΝΑΣΗ με την ΑΕΚ ειμαι και ο Μανωλης σημερα τους τα ψαλε μια χαρα.

    Στην εξοδο ελπιζω να τους ξεμπροστιασει ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κεραμιδα επεσε στα κεφαλια των "τα ματια μας",των Αδαμιδηδων και των κρυφοΚιντιδικων.
    "Να πει τετοιες κουβεντες ο πουστης ο Ισπανος,που τον μαζεψαμε εδω περα και μου παιρνει και ενα καρο λεφτα";
    Ντροπη σου ρε Μανωλη. Στην εργοδοσια δεν αντιμιλανε.Ουτε και διαφωνουν.

    Κοιτατε σε τι λουμπα επεσαν. Σου λενε: "γιατι να παρουμε τον Αγγελο, η καποιον αλλον που "ξερει"; Για να μας τα πριζει καθε μερα; Παρε εκει τον ανεργο Ισπανο.Που μεχρι να καταλαβει τι τρεχει,θα φαμε κανενα μηνο. (ξερετε τι ειναι 5 μηνες με την κουταλα στο χερι;)
    Ομως ο Ισπανος,ανενηψε απο τα ναρκωτικα που τον ποτισαν (τα ψεμματα δηλαδη) και ειδε το φως το Αληθινον.
    Πλεον δεν πρεπει να τον λεμε Μανωλη.
    Αλλα πρωην Σαουλ,που εγινε Πετρος.
    Ενα φουτερ δεν φερνει την ανοιξη.
    "Αμα κατσω μερικους μηνες παραπανω εδω περα και η οποια πιθανοτητα υπηρχε να βρισκω δουλεια αργοτερα,θα εξανεμιστει. Και αφου με ΠΕΡΙΠΑΙΞΑΤΕ και τωρα απολογουμε για πραγματα που δεν φταιω εγω και η καριερα μου παει περιπατο,θα σας βγαλω στη σεντρα παλιοπουστιδες και θα σας δωσω στεγνα στον κοσμο".
    Και σωστα,πολυ σωστα κανει.
    Αντεληφθει το μεγεθος της αρρωστιας αλλα και της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μεχρι χτες ελεγε οτι δεχεται το πλανο τησ διοικησης με το χαμηλο μπατζετ
    σημερα τι τον επιασε? και τα λεει αυτα
    εγω σαν αεκτζης δεν δεχομαι να μου πουν αυτα περι φερραρι,νοιωθω airbus στην ψυχη μου και στην καρδια μου
    και ο αλλος μιλαγε για ποδηλατα και αντιο και αυτος με 5 εκ αρα το ξερει το παραμυθι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. dimitri αλλο χαμηλο budget και αλλο NO BUDGET.

    Αυτο λεει ο ανθρωπος οτι απο τους 3 ενδεκαδατους πηγαμε στους εν δυναμει παικτες, μετα στους οχι βασικους, μετα σε αυτους που ηθελαν να δουλεψουν (σ.σ και εγω θελω να δουλεψω μανωλη μου με μια 50αρα ερχομαι μεχρι το ΜΑΙΟ) και τελικα πηραμε 2 δανεικους που τον εναν περιμενουμε να τον δουμε ακομη και ο αλλος εχει να παιξει απο περσυ..

    ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΑΡΓΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. dimitri είπε...
    μεχρι χτες ελεγε οτι δεχεται το πλανο τησ διοικησης με το χαμηλο μπατζετ
    σημερα τι τον επιασε? και τα λεει αυτα
    εγω σαν αεκτζης δεν δεχομαι να μου πουν αυτα περι φερραρι,νοιωθω airbus στην ψυχη μου και στην καρδια μου
    και ο αλλος μιλαγε για ποδηλατα και αντιο και αυτος με 5 εκ αρα το ξερει το παραμυθι

    ------------

    kai ti na doulepsei ?
    ma daneikous xwris ritra pou tha fugoun to kalokairi ?

    eleos re dimitri, pio ksekathara , pio liana , pio apla de mporouse na ta pei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. DIMI , 2 mou ftaine , o servos kai n dioikisi

    o servos pige ston agyristo , menei n dioikisi loipon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @mike21hlk
    Στο συγκεκριμένο θέμα που με ρωτάς,την συγκεκριμένη στιγμή φυσικά συμφωνώ με τον Μανόλο.
    Εγώ εχω δηλώσει δημόσια ότι η μεγαλύτερη μαλακία που έκανε ο Μπάγιεβιτς ήταν που πήγε με τα νερά των μετόχων.Έπρεπε να είχε φύγει στην ληξη του περσινού πρωταθλήματος.
    Να σου θυμίσω όμως και κάτι άλλο να μου πείς εσύ πως σκεφτόσουν όταν ο άλλος Ισπανός ο Φερέρ έλεγε για τα ποδήλατα και τα τανκς...
    ----------------------

    e katse re aderfe m'auto to servo

    mia paei me ta nera tou kokali, mia me ta nera tou psomiadi kai esxatos me ta nera ton koulokintidokanelopoulopapadonotiadon

    me ta nera tis AEK de pige pote

    anyway , egw teleiwnw edw me ton pethameno , den ksanasxoloume

    se oti afora ton ferer, nai xilia dikia eixe me ta podilata kai ta loipa pou eipe .-

    egw de tou kounisa mantili pote , epekse to rolo tou kai o xafies pou me kratouse makrya apo to gipedo ,alla me auta pou eipe egw sumfwnousa 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. dimitri είπε...
    mike
    αδελφε μ αυτα που λες τωρα εσυ μπαινεις στα texneia,
    σκεψου το λιγο
    οποιος μου ελεγε μεσα απο την οικογενεια που λεγεται ΑΕΚ οτι η ομαδα ειναι φεραρι χωρις μηχανη θα τον εφτυνα
    αυτος τι παριστανει στην φερραρι? τον υαλοκαθαριστηρα? αν εχει αρχιδια ας βγει να παραιτηθει αλλα θα μου πεις ειναι τα 700000 χιλιαρικα απο πισω και δεν θελουμε να τα χασουμε γιατι ειμασταν ανεργοι και ξερουμε τι σημαινει ανεργια στην ισπανια
    στα λεω σε σενα γιατι εχω καταλαβει πως σκεφτεσαι , μπορει να μην συμφωνουμε σε πολλα αλλα εχεις καταλαβει ωρισμενα πραγματα και εχεις αποψη
    κατα την γνωμη μου οποιος βγει και του δωσει δικιο σ αυτα που λεει με τον τροπο που τα λεει και με βαση αυτα που εχει πει κατα καιρους ειναι μαλακας
    ---------------------

    mazi milame , giati mou zitas na kanw to sinigoro tou xatzimousia

    100 fores exw grapsei edw mesa oti oute auto me ti ferrari mou arese, oute to aoratos pou eixe pei me ton allo , oute me to splaxno mas to nikolaidi kavlosa kai kata kairous exei kanei xiliades astoxes diloseis

    egw giati kai kala prepei na tis aspazome?

    oso gia ti paraitisi tou ispanou , ama exei kleisto sumvolaio de mporeina paei pouthena

    kai se teliki egw protimo na piesw tin dioikisi na ton stiriksei kai na sunexisei na gamaei gavrovazelous para na ksekoumpistei kai na mas kouvalithei kanas "yes men" sa to doni kai ton allo pou den eixe diploma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΧΕΙ ΦΡΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΤΡΑΧΟΣ!ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΟΚ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΝΑ ΝΤΥΣΕΙ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ ΟΛΑΚΕΡΗ!ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδες οσο και να μην μας αρεσει το Ferrari χωρις μηχανη ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

    Καιρος να διωξουμε τους ΓΡΥΛΛΟΥΣ που την κρατανε??? και καλα ζωντανη με τεχνητη αναπνοη και να δουμε αν ξανασηκωθει ΜΟΝΗ ΤΗΣ στα ποδια της.

    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    Θελω οσο τιποτα γηπεδο στην Ν.Φ αλλα επειδη αυτο ειναι το ΜΟΝΟ που τους κραταει, για να ΦΑΝΕ ΜΙΑ 50αρα καλυτερα να φανε τα μουτρα τους και να μην γινει για 1-2 χρονια και να ξεκουμπιστουν.

    Δεν εχει μεινει τιποτε αλλο να ξεπουλησουν, δεν εχει μεινει τιποτε αλλο αξιας να εξυγιανουν.

    Μολις δουν οτι δεν εχει αλλο εξυγιανση ο εξαφανισμενος (που προλαβε να φαει 11εκκ) και ο Παπατζης θα πανε στη μαμα τους να τους κανει βαβα.

    Και θα απαλλαγουμε και απο κατι απιθανους χασοδικες, 3Κ και Αρναρ που ΤΡΩΝΕ απο την σαρκα της ΑΕΚ.

    Ας παιζω με τον Νικηταρα αλλα τουλαχιστον ας εχω προεδρο ενα παλαιμαχο-ΑΕΚτζη παρα να μου κλεβουν και να μου ΡΕΖΙΛΕΥΟΥΝ την ΑΕΚ μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. de mporw na katalavw giati de piezoume to kseftyla to notia na ependusei to ekatomurio pou tha parei noiki gia to proponitiko gamw ta plintiria mou gamw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κρίμα μ αυτά που διαβάζω
    ο χιμενεθ μας λέει πόσο μαλακες είμαστε και του λέμε ευχαριστώ
    Dimi
    αν μου πούνε no budget στην εταιρεία που διευθυνω πιαιρνω το καπελλο μου και φεύγω και κρατάω την αξιοπρέπεια μου
    θα πάρω το τηλ σου Απο τον στηβεν αν μου επιρρεπείς να τα πούμε καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ************************************************
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο " ΦΙΛΑΘΛΟΣ " ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΥΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ 16 ΣΕΛΙΔΕΣ
    ************************************************
    ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @mike φιλε τα λαμβανειν δεν επιστρεφωνται δεν το εχεις μαθει τοσα χρονια? Αλλιως θα ειχε η ΠΑΕ κανα Ferreti ας πουμε..

    @dimitri ο μανωλης φιλε απλα εχει την αξιοπρεπεια και την κουλτουρα (προφανως) να μην πουλαει σοτο. Δεν τα λεει για εμας, τα λεει σε εμας.
    Γιατι προφανως εκει που τα ειπε του ειπαν αλλα για αλλα της Παρασκευης το γαλα, κοινως οραμα πλανο και κουραφεξαλα..

    οκ το εχει ο steven οποτε θες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ante ki efuge re dimitri , magas tha nai

    ekatse edw treis mines , erikse ta kavlia tou se kouper kai valverde (pou tha metrisei sti xwra tou ) ki efyge logo eleipsews reustou

    klain main, de tha ton pei kai kanenas apotiximeno

    se ti tha voithisei tin AEK auto omos ?
    mporeis na mas to analuseis ligo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μιλαμε για μεγαλο ΣΟΤΟ ετσι?

    Ο Λεοναρντο (ναι ρε ο ενας απο τις 2 μεταγραφαρες περσυ με 800 χιλιαρικα) πρωτα δοθηκε στον Νιονιο για τον Μανιατη.
    Μετα δοθηκε στον περουκα για το Γεωργιαδη
    Μετα δοθηκε στον Μποροθρυλο για ενα στοπερ (αγνωστων λοιπων στοιχειων)
    Τωρα δινεται στο ΜΠΑΟΚ για τον ....Μαλεζα.

    Μιλαμε οτι τετοιο πλανο δεν εχει δει Ο Βενγκερ στον υπνο του.
    Τετοιο σχεδιασμο ΟΥΤΕ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ δεν κανει.

    Αρναρ τεραστιε...

    Οσο για τον μικρο μαγο... η ψυχολογια του πρεπει να ειναι στα υψη με αυτα που διαβαζει καθε μερα..
    Βασικος λοιπον με Ξανθη και αγιος ο θεος.
    Ο ασσος ακομη στο 3,10 προλαβαινουμε.

    Υ.Γ Χασοδικη εσυ το βιολι σου με το γηπεδο, απο εκει αλλωστε θα κονομησεις. Εξαλου ο Βοριδης (που ειναι και γραμματεας της επιτροπης)αποχωρησε !!! (δεν αντεξε τοση μαλακια ο ανθρωπος προφανως, οι ΚΚΕδες δεν πηγαν καν και τα ειπες με τον Βουρο.. την Αγατσα (μεγαααααλη προσωπικοτητα) και 2-3 αλλους απο το ΘΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. α ναι ηταν και ο Μητσοτακης στη κουβεντα.
    Τα πιασαμε τα λεφτα μας, αμα εχουμε και τις ευχες του μπαμπα του γουρλοματη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδια, μη χανομαστε.
    Το θεμα-λεω ξανα- δεν ειναι ο Μανωλης,αλλα αυτα που λεει.
    Και αυτα που λεει,ειναι πραγματικα, οσο και να δυσαρεστουν.
    Σε τι υπερεβαλε; Που εκανε λαθος; Πουθενα.
    Στις εκφρασεις θα κολλησουμε τωρα; Στις "ferrari διχως μηχανη";
    Και στο κατω-κατω,γιατι ενοχλη αυτο δηλαδη; Επειδη ειπωθηκε απο Ισπανο; Και λοιπον; Δεν ειναι μια αληθινη διαπιστωση; Τι ειναι; Ψεμα; Τι εχουμε δηλαδη σαν μηχανη; Τα παπαρια μας εχουμε.
    Το οτι προετοιμαζει-σε καθε ενδεχομενο-την δικαιολογημενη παραιτηση του,αυτο λιγο με νοιαζει;
    Και τι να κανει δηλαδη; Να συνεχισει ακομα να λεει: "ειμαστε πολεμιστες...παμε και στα 3 μετωπα...θα σκοτωθουμε για το πρωταθλημα...σας πιστευω...";
    Πανε αυτα.Τελειωσαν. Αυτα λεγονταν,ελειψει μπατζετ και ικανων επιλογων. Τωρα πλεον δεν υπαρχει κανενας λογος. Ασε που κρυωσε το φαι.
    Μαλακας να παει ευθυνες πανω του που δεν του αναλογουν,δεν ειναι.
    Και πολυ καλα κανει.
    Ας μη μας πειραζει λοιπον ποιος τα λεει.
    Το βλεμα στην ΠΑΕ και τους ανθρωπους που αμεσα η εμεσα,την ξευτυλιζουν,την υποβαθμιζουν,την απαξιωνουν ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
    Ας ακουμε και κατι που ειναι δυσαρεστο.
    Αλλιως,να διαβαζουμε τον "Δικεφαλο" και το "365".

    ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΠΙΝΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Mike
    λογω το οτι εχει κερδισει βαλβερδε και κουπερ, τα τηλεφωνα εχουν σπασει απο την ισπανια με τις προτασεις που ερχονται με τις προτασεις.
    εδω η ρεαλ τον εχει πρωτο στην λιστα για την μετα την μουρινιο εποχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ο βελλιος παει στην εβερτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΥΣ ΧΡΥΣΟΣ ( για τους παλιότερους) ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΜΕ ΡΕΦΡΕΝ : "ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΚΙ ΕΚΕΙ, ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μπορεί να μοιάζει κουραστικό είναι όμως ενδιαφέρων.Είναι ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωσης Φίλων ΑΕΚ.Διαβάστε το:
    «Διαβάσαμε τη συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» της Κυριακής 23/1/2011 και αναδημοσιεύτηκε και σε άλλα Μ.Μ.Ε , ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Α.ΕΚ. κ .Αδαμίδης με τίτλο « Εφαρμογή του Πλάνου μου, αλλιώς η Α.Ε.Κ. θα καταρρεύσει» και θα θέλαμε να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα:

    1.- Κατ’ αρχή είναι αυτονόητο ότι συμφωνούμε με τον κ. Αδαμίδη για τις περικοπές ασκόπων εξόδων και τεραστίων παροχών για τις οποίες και οι εξ ημών μικρομέτοχοι είχαν αντιδράσει κατά τις δύο τελευταίες Γ.Σ. των χρήσεων 2009 και 2010, όπως επίσης και για την έλλειψη οργανώσεως και διαφάνειας της διοικήσεως που απομακρύνει τους φιλάθλους από τις εκδηλώσεις της ομάδας. Οι μικρομέτοχοι, άλλωστε, πρότειναν, επανειλημμένα, την εφαρμογή των αρχών της Εταιρικής Διακυβέρνησης, με αντίστοιχη τροποποίηση του καταστατικού της Π.Α.Ε

    Από εκεί και πέρα όμως ο ισχυρισμός του του κ. Αδαμίδη ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την εφαρμογή του «μνημονίου» του, που αποτελεί ένα σχέδιο με χαμηλό μπάτζετ, με νεαρούς και φερέλπιδες παίκτες απο τα φυτώρια που θα δημιουργήσουν στο μέλλον μια ανταγωνιστική ομάδα, μας θυμίζει δόγματα και θρησκείες που προσπαθούν να προσεταιρισθούν πιστούς υποσχόμενοι «λίγα στο παρόν για ένα καλύτερο μέλλον» και μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Δηλαδή ο κ. Αδαμίδης προτείνει ένα πλάνο που θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί «φαύλος κύκλος της πενίας» όπως τον αποκαλούν μεγάλοι οικονομολόγοι, με τον οποίο εφαρμόζεται χαμηλό μπάτζετ, επιτυγχάνεται χαμηλή ποιότητα θεάματος, χαμηλή προσέλευση θεατών, μειωμένα έσοδα και τελικά συρρίκνωση και μεταβολή της Α.Ε.Κ. σε «ομαδίτσα», αν βέβαια αποφευχθεί ο υποβιβασμός της στην ερασιτεχνική κατηγορία.

    2.- Ισχυρίσθηκε επίσης ο κ. Αδαμίδης ότι «..αν υπάρχει κάποιος που σκοπεύει να εμφανισθεί ως τις 30 Μαΐου αποδεικνύοντας ασφαλώς ότι είναι φερέγγυος…….εμείς θα τον διευκολύνουμε και θα φύγουμε». Διερωτώμεθα, αν κάποιος βάλει στο ταμείο της Π.Α.Ε. τα 15 εκ. ευρώ της αποφασισθείσας από τη Γ.Σ. της 17ης/12/2010 αύξησης του Μ.Κ. , σε μετρητά, γιατί θα ερευνηθεί η φερεγγυότητά του; Μήπως οι μέτοχοι που εκπροσωπεί δεν επιθυμούν συμμετοχή νέων μετόχων στο κεφάλαιο της εταιρείας με αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά απλά να πωλήσουν τις μετοχές τους και γιαυτό θέλουν να διερευνήσουν την φερεγγυότητα του ενδιαφερόμενου αγοραστή; Και σε κάθε περίπτωση, ποιο τίμημα ζητούν για να πωλήσουν τις μετοχές τους; Μήπως αυτό που ζητούσε προ ετών ο κ. Κανελλόπουλος για το 50% των μετοχών της Π.Α.Ε.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 3.- Λέγεται ότι, ο ισολογισμός αποτελεί την φωτογραφία μιάς εταιρείας, η δε φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
    Θα πρέπει, κάποια στιγμή, οι κκ. Μέτοχοι της Π.Α.Ε. να δούν τον ισολογισμό, που οι ίδιοι συνέταξαν ως μέλη του Δ.Σ. (φωτογράφισαν) και ενέκριναν και να αντικρύσουν την πραγματικότητα. Η αξία των μετοχών τους είναι, σήμερα, μηδαμινή. Αν οποιοσδήποτε ήθελε ενδιαφερθεί για την αγορά των μετοχών της Π.Α.Ε., και έβλεπε τον τελευταίο ισολογισμό της 30ης/6/2010 θα διαπίστωνε ότι;

    α) οι ζημίες της χρήσεως 1/7/2009 -30/6/2010 ανήλθαν σε 18.218.642 ευρώ και οι σωρευμένες ζημίες με αυτές των προηγουμένων χρήσεων ανέρχονται σε 42.299.597. Στην έκθεση του Τακτικού Ελεγκτή της χρήσεως αναφέρεται ότι υπάρχουν «ΕΠΙΔΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑΣ» 18.050.575 ευρώ οι οποίες προστιθέμενες στο ποσό των σωρευμένων ζημιών αναβιβάζουν το ποσό αυτών σε 60.350.172 ευρώ.

    β) το σύνολο των ιδίων κεφαλαίων (καθαρή θέση), στα οποία συμπεριλαμβάνονται και ποσό ύψους 2.723.959 προσωρινών καταθέσεων μετόχων είναι αρνητικό (-) κατά -11.652.685 ευρώ και όπως αναφέρει και ο Ελεγκτής στην Έκθεσή του συντρέχει κίνδυνος λύσεως της εταιρείας, σύμφωνα με το άρθρο 48 του Ν.2190/20.

    γ) το σύνολο των υποχρεώσεών της (βραχυπροθέσμων και μακροπροθέσμων) ανέρχεται σε 60.393.339 ευρώ, εκ των οποίων τα 39.585.834 ευρώ είναι οι βραχυπρόθεσμες οφειλές και όχι 23,5 εκατ. ευρώ που ισχυρίσθηκε στη συνέντευξη ο κ. Αδαμίδης ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κυκλοφορούντος ενεργητικού (απαιτήσεις και διαθέσιμα) είναι ανεπίδεκτο εισπράξεως.

    Με αυτά τα στοιχεία ισολογισμού, ανυπαρξία παγίων και με δεδομένο ότι, σε περίπτωση λύσεως της και υποβιβασμού, η Π.Α.Ε παύει, πλέον, να υπάρχει και το ποδοσφαιρικό τμήμα επανέρχεται στο ιδρυτικό Ερασιτεχνικό Σωματείο, το οποίο σε περίπτωση ανόδου σε επαγγελματική κατηγορία, συνιστά νέα Π.Α.Ε. (π.χ. ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), είναι αναμφισβήτητο ότι η αξία των μετοχών είναι μηδαμινή. Άλλωστε το πρόβλημα της Α.Ε.Κ. δεν είναι να πάρουν ότι πάρουν οι μέτοχοι και να φύγουν, αλλά να μπούν χρήματα στα ταμεία της.

    4.-- Στην τελευταία τακτική Γ.Σ. της 17ης/12/2010, οι μέτοχοι πλειοψηφίας αποφάσισαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ ευρώ, με έκδοση νέων μετοχών που θα διατεθούν σε ενδιαφερόμενους μετόχους στην τιμή των 6,40 ευρώ εκάστη, ενώ η ονομαστική τους αξία είναι 1,20 ευρώ, πλεόν 10% για την κάλυψη των μετοχών της Ερασιτεχνικής, συνολικά 1,32 ευρώ Με αυτή την τιμή εκδόσεως σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση της Π.Α.Ε. νομίζουμε ότι είναι ανέφικτη η προσπάθεια συγκεντρώσεως κεφαλαίων από οποιονδήποτε τρίτο, γιατί, π.χ. αν κάποιος βάλει και τα 15 εκ. ευρώ, με τιμή μετοχής 6,40 ευρώ, θα λάβει το 24 % του συνόλου των μετοχών, δηλαδή θα είναι μικρή μειοψηφία.

    Γιατί οι κ.κ. μέτοχοι πλειοψηφίας ης Α.Ε.Κ. απαιτούν από τους υποψηφίους νέους μετόχους το πενταπλάσιο , περίπου, της ονομαστικής αξίας της μετοχής, γνωρίζοντες ότι, όσο και να αγαπά κάποιος την Α.Ε.Κ. δεν συμμετάσχει σε τέτοια αύξηση; Υπάρχει δέσμευσή τους γιαυτό, δεομένου ότι το ποσό των 6,40 ευρώ παρατηρείται σε όλες τις αυξήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια και από ποιόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 5.- Η Ένωσή μας, δια των μικρομετόχων της που έλαβαν μέρος στις τελευταίες Γ.Σ., προτείναμε, ως εναλλακτική και εφαρμόσιμη λύση, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 20 εκ. ευρώ , σε πρώτη φάση, με την έκδοση νέων μετοχών στο άρτιο ( δηλ στην ονομαστική αξία του 1,20 ευρώ πλέον του 10% της Ερασιτεχνικής) και την ευρεία διασπορά τους σε φιλάθλους της Α.Ε.Κ. , χωρίς πλαφόν συμμετοχής, με παράλληλη τροποποίηση του καταστατικού ώστε να εναρμονισθεί με τις αρχές της Εταιρικής Διακυβέρνησης και κυρίως των αρχών της οργανώσεως διαρκούς εσωτερικού διαχειριστικού ελέγχου και εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας και την εφαρμογή της απλής αναλογικής κατά την εκλογή του Δ.Σ. για να είναι πλέον αντιπροσωπευτικό . Πιθανολογείται, με το σχέδιο αυτό ότι, μέτοχος ή ομάδα μετόχων που κατέχουν ποσοστό 2-3 % των παρόντων σε Γ.Σ. θα εκλέγει ένα μέλος του Δ.Σ.

    Από το ποσό αυτό της αυξήσεως , ποσό 5 εκ ευρώ, περίπου, προτείναμε να διατεθεί για την εξόφληση του ομολογιακού δανείου για να απαλλαγούν οι παλαιοί μέτοχοι από τις προσωπικές τους εγγυήσεις και να συναινέσουν στην πρότασή μας, αλλά, δυστυχώς, η πρότασή μας αυτή, που αποτελεί εναλλακτική πρόταση στο πλάνο συρίκνωσης της Α.Ε.Κ. του κ. Αδαμίδη δεν έγινε δεκτή. Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας αυτή είναι εφαρμόσιμη, συνδυαζόμενη δε με τις περικοπές περιττών εξόδων που προτείνει ο κ. Αδαμίδης, θα ξανακάνει την Α.Ε.Κ. άμεσα, μεγάλη και δυνατή, όπως ονειρευόμαστε.

    6.- Θέμα EMPIRE A.E. : Πολλοί από εμάς τους φιλάθλους της Α.Ε.Κ. για να μην πούμε οι περισσότεροι, έχουμε αγοράσει από τα Α.Ε.Κ SHOPS της EMPIRE A.E, αλλά και από άλλα καταστήματα στα αεροδρόμια, σταθμούς αυτοκινήτων κ.λ προϊόντα με το σήμα της Α.Ε.Κ. τα οποία προσφέρονται σε τιμές τετραπλάσιες , τουλάχιστον, των ιδίων προϊόντων χωρίς το σήμα, με σκοπό να ενισχύσουμε οικονομικά την Α.Ε.Κ. υπό ευρεία έννοια (Π.Α.Ε., Α.Σ.).

    Με έκπληξη όμως που μετατράπηκε σε οργή, διαβάσαμε στην Έκθεση ελέγχου της BDO (σελ. 48) ότι η Π.Α.Ε Α.Ε.Κ. επί μία πενταετία, όχι μόνο δεν έχει λάβει δεκάρα από την EMPIRE A.E, προς την οποία, μη νόμιμα όπως αναφέρουμε παρακάτω, έχει εκχωρήσει τη χρήση του σήματος Α.Ε.Κ. αλλά, η εταιρεία αυτή χρωστάει στην Π.Α.Ε. και ποσό 1.027.464,60 ευρώ. Στη συνέντευξή του αλλά και στη δε Γ.Σ. της 17ης /12/2010, σε σχετική ερώτηση των παρισταμένων από την Ένωσή μας μικρομετόχων, ο κ. Αδαμίδης ισχυρίσθηκε ότι κατάφερε να μειώσει το χρέος της EMPIRE προς την PUMA από (7) εκ. σε (1) εκ. και ότι η Π.Α.Ε ανέλαβε να εξοφλήσει το χρέος του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Και διερωτώμεθα: με ποιό δικαίωμα και με ποια νομιμοποίηση η Π.Α.Ε., δια των εκπροσώπων της ανέλαβε να εξοφλήσει το χρέος της EMPIRE η οποία δεν έχει καμία, απολύτως σχέση με την Π.Α.Ε., αλλά αποτελεί εταιρεία των μετόχων της ; Πως το χρέος αυτό προς τους «Προμηθευτές » της αυξήθηκε από 4.954.563 ευρώ που εμφανίζεται στον ισολογισμό της 31/12/2008, σε 7.553.799 κατά τον ισολογισμό της 31/12/2009 (Πρόεδρος της EMPIRE ο Ν. Θανόπουλος); Γιατί εξαιρέθηκε του διενεργηθέντος ελέγχου η EMPIRE (σελ.2 Εκθέσεως), παρά το γεγονός ότι θεωρείται , λανθασμένα κατά την γνώμη νομικών, ως συνδεδεμένη με την Π.Α.Ε. επιχείρηση, σύμφωνα με το άρθρο 42ε του Ν.2190/20; Ο κ. Αδαμίδης δεν γνωρίζει τις 12 αποφάσεις της Διοικητικής Επιτροπής Σημάτων με τις οποίες το σήμα ΑΕΚ. κατακυρώθηκε στην Ερασιτεχνική ;

    Για να μην επεκταθούμε περισσότερο, παραθέτουμε, προς το παρόν, χαρακτηριστικό απόσπασμα του σκεπτικού μιας των αποφάσεων αυτών, για την πλήρη κατανόηση του θέματος. «……Το ποδόσφαιρο εξάλλου, αποτελούσε, μέχρι την κατά τα ανωτέρω , καθιέρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (1979) το κυρίως εμπορικό τμήμα που διαχειρίζονταν τα αθλητικά σωματεία, τα οποία χρησιμοποιούσαν τα απ’ αυτό έσοδα, προκειμένου να διατηρήσουν τα λοιπά παθητικά του τμήματα . Με την οργάνωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εκχωρήθηκαν έναντι αμοιβής, άϋλα περιουσιακά στοιχεία των αθλητικών σωματείων στις Α.Α.Ε. , όπως είναι η χρήση του σήματος αυτών, για την εκτέλεση του σκοπού τους. Κατ’ ακολουθία των ανωτέρω η Α.Α.Ε. στην οποία το παρεμβαίνον Α.Σ. εκχώρησε την επωνυμία, το σήμα , τα διακριτικά του γνωρίσματα και την εν γένει πελατεία και φήμη, δεν έχει υπεισέλθει στα δικαιώματα του τελευταίου , έχει δε μόνο δικαίωμα χρήσης του σήματος και όχι ίδιο δικαίωμα επί του σήματος αυτού. Κατά συνέπεια , βάσει των ανωτέρω, το αποκλειστικό δικαίωμα επί του σήματος ΑΕΚ ανήκει στο παρεμβαίνον σωματείο , το οποίο, επί πλέον, έχει κατοχυρώσει ως εμπορικό σήμα , με την υπ΄αρίθμ. 135806/4-7-1997 δήλωση.»

    Ως προς τις συνέπειες ως προς την χρήση σήματος χωρίς τη συγκατάθεση του Αθλητικού Σωματείου στην υπ’ αρίθμ. 82/2010 απόφαση της Δ.Ε.Σ. (αφορά το σήμα AEK INSURANCE) αναφέρονται τα εξής:
    « … Επί πλέον όμως υφίσταται ευθεία παραπλάνηση του κοινού, κατ’ αρθρο 3 παρ.1 εδαφ. ζ΄ ν. 2239/1994, ως προς τον φορέα του σήματος και παραβιάζεται εκ πλαγίου το καθήκον αληθείας, επερχομένης συγχύσεως του κοινού, το οποίο θεωρεί ότι οι ως άνω συγκεκριμένες υπηρεσίες προέρχονται από τον φορέα του «ουσιαστικού σήματος» ή του διακριτικού τίτλου και της συνακόλουθης φήμης , ιστορίας κ.λ. που έχει ενσωματωθεί στην επωνυμία και το έμβλημα του αθλητικού συλλόγου , λόγω της από πολλών ετών ιστορικής διαδρομής του στον αθλητικό χώρο της Ελλάδος»

    Επί του θέματος αυτού θα επανέλθουμε, σύντομα, με πλήρη στοιχεία για τον εμπαιγμό των φιλάθλων μας και τις νομικές ενέργειες που θα πραγματοποιήσουμε σε βάρος όλων αυτών που μας παραπλανούσαν τόσα χρόνια προς ίδιο όφελός τους.

    Τέλος, ενημερώνουμε τους φίλους της Α.Ε.Κ. ότι, εντός των ημερών θα τους ενημερώσουμε, ειλικρινά και υπεύθυνα, για τις παρατηρήσεις μας επί της Εκθέσεως Ελέγχου της BDO με γραπτή ανάλυση των παρατηρήσεών μας που συντάσσει ομάδα από τα μέλη μας με ειδικές γνώσεις και εμπειρία σε διαχειριστικούς ελέγχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ; ΒΑΛΕ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟ: ΩΛΑ ΡΙΑ Ω ΛΑΡΑ. ... Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΚΙ Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ; ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ π.χ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @Steven
    Μα άμα διαχειριστούν άλλοι την μεταγραφή
    πως θα έχω δεκα wc στο σπίτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ ( ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΙΡΟΚΟ ), ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΙ ΕΝΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕ
    ( το όνομα δεν το λέω ακόμα, ψάχτε το ) και ΦΥΣΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΛΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΟΣΚ.
    ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΞΑΝΑ, ειδικά οι νεότεροι, ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΖΗ, ΤΟΝ ΞΑΡΧΑΚΟ, ΤΟΝ ΞΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΓΓΟ ( που πια τον χάνουμε ).
    ΕΜΠΡΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ, ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ.
    ΦΥΔΙΚΣΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, που έχει κι εφημερίδα με τον Χελάκη, τον συνεταίρο του Ντέμη. ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. steven
    η πολυ παρεα με τον ΔΧ και το κοληητο του τον Ντουσαν που κανεις, αρχιζεις και βαζεις δυσκολα κουιζ (δες και τα ιμειλ σου)
    ο ρουτζουνης της KAPPA με την κινηση που εκανε εβγαλε τα χρηματα της ανακαινησης απο τις χορηγιες που θα παρει
    ελλας στο μεγαλειο σου
    δεν φωναζουν αδικα οτιη αεκ ειναι βασιλισσα διοτι παιρνει και παιχτες απο μια αλλη βασιλισσα την ρεαλ ασχετα αν ειναι δανεικοι και απο την δευτερη ομαδα οπως ο καλαμιωτης της ρεαλ
    μακαρι να μας βγει και να κανει ενα καλο διδυμο με τον μανωλα
    ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. σημερα θα αρχισουν να λενε οι 21 και οι ανωνυμοι το ποσο μεγαλη μεταγραφη ειναι του ματεος
    η δυναμο των δανεικων αρχιζουμε να γινομαστε σαν ομαδα
    περα απο την πλακα αν καποιος εχει πληροφοριες για τον ματεος να τις καταθεσει, για να αρχισουμε να εχουμε μια αποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΠΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΕΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Κ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ ΤΟΤΕ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ..ΚΑΙ ΣΤΟ FOOTBALL MANAGER ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ..
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Η' ΟΧΙ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ..ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΓΙΑ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΜΠΑΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ..ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ..ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..

    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΡΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ..ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ Η΄ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ Η΄ΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ...ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΞΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ..
    ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Κ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ..

    ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΠ 3 ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΕΡΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ..ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΑΠΑΚΙ ,ΕΣΤΩ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ 800 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΟΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΙΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΙΤΣΟΥΛΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ..ΔΛΔ ΠΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΙΝΑΜΕ 300ΧΙΛ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΕΖΑ? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΟΝ ΖΗΤΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΓΑΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΤΑ..ΠΑΠΑΡΙΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΠΡΟ Η΄ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΑ..ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ..

    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ.. ΦΕΡΑΡΙ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ SKODA.. ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ ΣΗΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Thomas
    τι είναι το football manager;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΩ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΔΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ..ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΑΤΖΕΤ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ TEAM ,ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΛΔ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ,ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ,ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ..ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΚΑΟΥΤΕΡ ...
    ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΟ 1998 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑΡ,ΡΙΚΕΛΜΕ ΚΑΙ ΣΑΜΙΟΥΕΛ..ΤΟ 2001 ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΡΟΝΙΓΚΕΝ . ΤΟΝ ΡΟΜΠΕΝ..
    ΑΥΤΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ..ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ Κ ΑΣΤΕΙΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ Ο ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ..
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ..
    ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Κ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή