Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΡΙΚΑ ΤZΙΜΠΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ

           Από όπου και να πιάσεις την ιστορία Τζιμπούρ, καραβρωμάει. Και τώρα πια που φτάσαμε στο τέλος, ΤΗΣ ΘΛΙΒΕΡΟΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, θα κάνουμε και τον επικήδειο αλλά και το συνολικό ταμείο.
           Σε πρώτη φάση ενισχύσαμε οικονομικά τον Πανιώνιο, πράγμα απαράδεκτο για μένα. Κι αν πράγματι έχουμε δώσει 3 μύρια , τότε, κάποιοι πιάστηκαν "κορόϊδα" ( ελπίζω να καταλαβαίνετε ).  Ο παίκτης αυτός ποτέ δεν μελετήθηκε σαν χαρακτήρας και μέλος μιας ομάδας, αλλά και σαν τμήμα της ειδικής ΑΕΚ που είχε κι άλλα ονόματα στο ρόστερ της, χώρια το συγκεκριμένο κονγκλάβιο των αποδυτηρίων. Τα επεισόδια όλα τα ξέρετε και δεν χρειάζονται επαναλήψεις για να μην μακρυγορώ. ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 5,2 ΜΥΡΙΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
            Σε δεύτερη φάση πάω να κρίνω  ( με την καλή έννοια ) όλους εκείνους τους ομοϊδεάτες μας, που τάχτηκαν αναφανδόν υπέρ του Τζιμπούρ στην κόντρα με τον Μπάγιεβιτς. Το τι έχει γραφτεί συμπυκνώνεται στο εξής: " Ο Σέρβος έχει μείνει πίσω προπονητικά , το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και πρακτικά έδιωξε τον υπερπαίκτη στην Ευρώπη ."  Πιστεύω όλοι να θυμούνται το τι καβγάς έχει πέσει ακόμα κι εδώ μέσα. Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΡΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ.
           ΔΙΟΤΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΦΥΓΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΤΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ - ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΜΑΛΙΣΤΑ - ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ - ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ, ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΤΚΑ ΜΕ ΠΡΙΝ. ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ή Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Ή Ο ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ Ή Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ( στο σημείο αυτό να ευχηθώ κάτι στον Αλγερινό: ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΕΙΘΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ Ή ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ή ΜΕΤΟΧΟΣ. )
          Φυσικά μπορεί τα αδέρφια μας να μην μιλάνε για το καλό της ΑΕΚ. Δηλαδή πράγματι το επεισόδιο με τον Τζιμπούρ να ήταν στημένο και σκηνoθετημένο , όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο ποδοαφαιριστης μέσω του δικηγόρου του, με οργανωτή τον Αδαμίδη και εκτελεστή τον Χμένεθ. Οπότε η βρώμα πλέον φεύγει απο τους φιλάθλους και πάει αλλού. Ό,τι θέλει ο καθένας, ας διαλέξει.
         ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΞΕΣΧΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ  ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ 220 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ, ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ( 1,5 + την ελευθέρας).
           Και ρωτάω εγώ ο αδαής, που δεν είμαι δικηγόρος:
                  ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ; ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΟΝ;
                       ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ; Η ΑΕΚ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΝ; ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΟΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΜΠΡΕΣΑΝΤΑΤΑΝΑ; ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ  ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΑΝ ΠΡΑΞΗ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ , δεν το κατηγηορώ αυτό, ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ; ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ;
                   ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΛΕΟΝ;
ΑΠΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΔΙΚΙΟ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ.
        YΓ. Αμ, το ωραιότερο ήταν που ο Παναγόπουλος είπε οτι " δεν συμβιβαζόμαστε αφού η ΑΕΚ έκανε καταγγελία της σύμβασης",  ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΕΤΡΕΞΕ  ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ.  Facts not just words, OHOHOH EEEE ?
           ΥΓ. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ " ΜΑΤΣΑΚΗΣ" ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡ ΕΚΕΙΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ. ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ. 

39 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 00:26

    Νεότερα νέα...ο κανελό και ο κούλι επιβεβαιώνουν το γκοντό και πρόκειται να τοποθετηθούν κι αυτοί...Κανείς άλλος παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια να κρύβουν τις βρωμιές τους κάτω απο το χαλί μέχρι που σάπισε το πάτωμα και πέσαν τα σκουλίκια στον κάτω όροφο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 01:12

    Θανόπουλε θανόπουλε είσαι δω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 01:14

    Περιμένω και κανελό-κούλι για να σιγουρέψω ότι οι άνθρωποι δε μας έχουν απλά για μαλάκες...αλλά για ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. Βρε παιδί μου μία κουβέντα και ο γκοντό για τον κοσμάκη που έπαιρνε διαρκείας και μπλουζάκια ρίμπο και αυτοί κάναν το κομμάτι τους...όχι λαϊκίστικα, αλλά από καρδιάς, ΑΕΚτσήδικα...που όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 01:15

    Χατζημούσια χατζημούσια είσαι δω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mεχρι τον Σερβο,υποστηριζαμε τον Τζεμπουρ και με την αποχωρηση του πρωτου,υποστηριζουμε τον προπονητη(και καλα κανουμε) και τα βαζουμε με τον Τζεμπουρ.
    Εκτος απο τις επιλεκτικες ευθυνες,υπαρχουν και οι επιλεκτικες κωλοτουμπες. Χατζη-αβατης Εεε-ωωωωπ.

    Το αλλο το ποντικοκουραδο,βγηκε απο το στριγκ που ηταν κρυμενο και εκανε δηλωσεις μακροσκελεστατες.
    Τοσο καιρο η ΑΕΚ δεν υπηρχε,ουτε και προβλημα ειχε,ουτε και λογος να βγει να πει κατι.
    Τωρα,στα θυρανοιξια του διαχειριστικου,βρηκε λογους να θυμηθει, που ηταν τρια χρονια,σε πια καρεκλα και τι πρεπει να υπερασπιστει.
    Μιλαμε για σεντερ-φορ Ρωβινσωνα.
    Το αρχιδι που εκανε την πλακα του και το αγροτικο του πανω στην ομαδα.
    Την ανακοινωση την διαβασα.
    Συμπερασμα: "Δεν φταιω εγω,αν αυτοι ειναι μαλακες(οι μετοχοι)
    Βγαλατε εσεις καμια αλλη κεντρικη ιδεα;
    το λεει ξεκαθαρα. Η αποθεωση και η αποδειξη αυτου,βρισκεται σε-αλλη-μια κουβεντα του : "...ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΝΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ,ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..."
    Εδω, σταματας να διαβαζεις παρακατω,βγαζεις τα ρουχα σου και βγαινεις γυμνος στο δρομο και χτυπας τον κωλο σου στην ασφαλτο και αρχιζεις τις οιμωγες σαν Τρωαδα.
    "Ειναι δυνατον"; λες.
    Και ομως κυριε. Σε αυτον τον γιδοβοσκο,σε αυτο το τουβλο,σε αυτο το βλαμενο με σορτσακι,κι'ομως βρεθηκαν καραβονοικοκυραιοι ανθρωποι,ουτε ενας ουτε δυο αλλα πεντε,και του αποθεσαν εν λευκω τα λεφτα τους και την διαχειρηση τους.

    "Μα και πως διαολο εκανα λεφτα οι ιδιοι,αμα ειναι τοσο μαλακες" θα μου πεις.
    Χα! Αμα εχεις ετοιμη περιουσια απο τον μπαμπα και διαχειριστες η συμβουλατορες και αυτοι του μπαμπα,ειναι δυσκολο το να μην την ριξεις στα βραχια; Οχι βεβαια. Ειναι αδυνατον να αποτυχεις οταν απλα κρατας ενα τιμονι με ξενα χερια.
    Το δυσκολο ειναι να ξεκινας απο το "0".

    Ο Ντεμόβλακας λοιπον εχει την ευθυνη του.
    Αλλα την μεγαλυτερη την εχουν οι αφελεις λεφταδες. Τα "τζακια" δηλαδη. Που-ως επι το πλειστον- αποτελουνται απο σκετα κουτσουρα. Απλα, ειναι κουτσουρα με παπιγιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλο ειναι να ξαναθυμυθουμε τι εγραφε ο καθενας εδω ανατρεχοντας στα κειμενα του παλαι ποτε για το περιστατικο ντουσαν - τζιμπουρ
    θα πεσει γελιο με τις κολοτουμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 10:13

    Εγώ πάντως, αν και δεν είμαι ντουσανολάγνος, σε αυτό το θέμα ήμουν ανέκαθεν αντι-τζεμπούρ. Αφού το παιδί είχε ιστορικό...δεν ήταν δύσκολο.
    Από κει και πέρα, αν απαξιώσαμε μία επένδυση που μας κόστισε 5,5 εκ, ρώτα το γκοντό για τη ΜΑΛΑΚΙΑ που έκανε και τον πήραμε εξαρχής.
    Τι να απαξιώσω, έναν ψυχάκια?
    Ψάξε στα παλιά γραπτά μου και πες μου.

    Κατά τα άλλα, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σα κάτι λασπομαχίες με γυμνόστηθες γκόμενες του αμερικάνικου νότου, το πινγκ πονγκ των ευθυνών, με τελευταίο παραλήπτη του μπαλακίου τον...θανόπουλο. Προς το παρόν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και ομως κυριε. Σε αυτον τον γιδοβοσκο,σε αυτο το τουβλο,σε αυτο το βλαμενο με σορτσακι,κι'ομως βρεθηκαν καραβονοικοκυραιοι ανθρωποι,ουτε ενας ουτε δυο αλλα πεντε,και του αποθεσαν εν λευκω τα λεφτα τους και την διαχειρηση τους.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ 100%

    Δεν τα εφαγα εγω απλα οι αλλοι μου τα δωσανε να τα φαω.

    Ρωταω εγω ο χαζος ΑΕΚτζης.

    Εχτισες ΝΑΙ η ΟΧΙ Βιλα στο κεφαλαρι που στοιχησε 8,000,000 ευρω κατα δηλωση της γυναικας σου. Αυτη την βιλα την εξοπλισες επιπλωσες κιολας? Γιατι μεχρι τοτε εμενες στην Φιλοθεη σε ενα σπιτι με ενοικιο.
    Οσο λοιπον εισουν εσυ ποδοσφαιρηστης και αμοιβωσουν με καλα συμβολαια, και η γυναικα σου ηταν στο top της καριερας της, εμενες σε μια βιλα στη Φιλοθεη με ενοικιο (τεραστιο μεν αλλα ενοικιο) μολις εγινες προεδρος εχτισες δικο σου..

    Το X5 που κυκλοφορουσες ειναι δικο σου η της ΠΑΕ με Leasing? Γιατι μας ειπες οτι μονο ενα κινητο ειχες.

    Το Ferreti σκαφος ΠΟΤΕ και ΠΟΣΟ το αγορασες? Οποιος θελει να δει τι εστι Ferreti ας κανει ενα απλο search στο google.

    Την Ferrari 360 Modena οσο ησουν ποδοσφαιρηστης δεν την ειχες αγορασει. Οταν ομως εγινες αμισθος προεδρος...

    Την Eleven με τα γραφεια της ποτε και με τι λεφτα της εστησες? Λεφτα και επαφες για το deal διανονης εισητηριων με τον cosmote (και τις προμηθειες..) που βρεθηκαν?

    Τα σπιτια στις ιδιαιτερες πατριδες πως εγινε και αγοραστηκαν επι προεδριας που εισουν αμισθος?

    Πως γινεται ΟΛΕΣ οι μεγαλες αγορες και επενδυσεις να γινονται οχι οταν πληρωνωσουν με καλα συμβολαια αλλα οταν ησουν αμισθος στρατιωτης της ΑΕΚ?

    Πως γινεται ολα αυτα να ειναι τουλαχιστον διπλασια απο οσα εχεις εισπραξει στην πορεια σου σαν ποδοσφαιρηστης και με την προυποθεση να μην ξοδευεις ουτε ενα ευρω?

    Παμε σους αλλους τωρα:

    Πως γινεται να χρηματοδοτειτε εναν τυπο σε μια εταιρεια που εκδιδει ΕΤΗΣΙΟΥΣ ισολογισμους και βλεπετε την πορεια της, και μετα να λετε οτι απλα ηταν ξεροκεφαλος?

    Πως γινεται να μην γνωριζατε, επιχηρηματιες γαρ, ολοι σας αυτα που οχι μονο φωναζαν καποιοι αλλα ο πιο απλος ΑΕΚτζης εβλεπε?

    Πως γινεται μια Empire που ΜΟΝΟ ΕΣΟΔΑ μπορει να εχει να ειναι χρεωμενη?
    Πως γινεται η παραγγελια στην Puma να εχει 50 ευρω την φανελλα οταν ΟΛΕΣ οι φανελες ΟΛΩΝ των ομαδων εχουν 25-30? Και εσεις να την εγκρινεται?

    Πως γινεται να αγοραζωνται παικτες να ξοδευωνται λεφτα που ειναι ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ και εσεις να μην 'καταλαβενετε'?

    Πως γινεται να γνωριζει ο ενας μετοχος οτι το προπονητηριο μπορουσε να φτιαχτει με το 40% των χρηματων και μετα να πηγαινει να υπογραφει μια συμβαση που βαζει μεσα την ΑΕΚ κατα 6εκκ ευρω?

    Πως γινετε κ.Παππα να ξερετε οτι η καθαριστρια ειχε κινητο (μιλαμε για 1000????? ευρω το χρονο) αλλα να μην ξερετε οτι στο ΟΑΚΑ η παραδουλευτρα σας ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ τους φορους που εσεις ο ιδιος επικαλεστηκατε οτι ταχα μου χρεωνουν την εταιρεια, με αποτελεσμα η ΑΕΚ να εχει ενα χρεος 1,8 στην εναρξη της περιοδου?
    Που πανε αυτα τα λεφτα?

    Πως γινεται κ.Παππα Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΕΤΟΣ 12-14εκκ ευρω εσοδα και να χρωσταει κατα δηλωση σας αλλα 10εκκ?
    Κοστιζει φετος η ΑΕΚ 22-24εκκ ευρω?

    Δεν παω πιο πισω σε κατι Κουληδες που δηλωναν οτι δωσαμε 20εκκ ευρω!!! σε ΔΕΗ ΟΤΕ.....ουτε σε κατι Τακηδες που την μια πουλαγαν την ΑΕΚ 200 εκκ και μετα απο 6 μηνες την χαριζαν 1 ευρω.

    Γραφικοι ειναι απλα που κληρονομησαν λεφτα του μπαμπα τους ο ενας και εβαλαν 50-100 χιλιαρικα ο αλλος. Οσα βαζεις για να κανεις ενα περιπτερο δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΔΟΕ σε ολους, ξετιναγμα κ Νικολαιδη των περιεργων τυπου Ραμος μεταγραφων (ποιος εβγαλε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ 1ΕΚΚ?) ΚΑι ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    Αφου εισαι ασπιλος και εσυ και τα αφεντικα σου δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε ετσι δεν ειναι?

    Τι διαολο 50-60 εκκ ευρω που λειπουν καποιος τα εχει κακο-διαχειρειστει η καπου θα βρεθουν.

    Μεχρι τοτε ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΒΡΩΜΗΣΑΜΕ απο την μποχα σας τις ραδιουργιες σας τα ειπα ξειπα το ξεκατινιασμα και την κλεψια σας.

    Εγω ξερω οτι ο κοσμος και διαρκειας πηρε και φανελλες αγορασε και sold out στο ΟΑΚΑ εκανε και στηριξε την ομαδα.

    Οπως επισης ξερω οτι χρωσταμε παντου δεν εχουμε ουτε 1 περιουσιακο στοιχειο, δεν εχουμε γηπεδο (αυτοι ντε που θα εφτιαχνες στον ΟΔΔΥ) δεν εχουμε προπονητηριο (απλα νοικιαζουμε σε τριπλασια τιμη ενα ακινητο του Νικολακη).

    Το ροστερ ειναι για κλωτσιες, πλην του Σκοκο δεν εχεις ΟΥΤΕ 1 παικτη με αξια , ο γκαμηλιερης ελευθερος ο Ισμα ελευθερος, παρακαλας τον Ροτζερ να φυγει, οποιος ληγει το συμβολαιο φευγει απλα ελευθερος (Μαντουκα-Αλβες-σεζαρ κλπ) η τον πουλαμε και φερνουμε κανα σαπακι 3 μηνης διαρκειας (κυριακος-αρτσε) η απλα τον αφηνουμε να φυγει να γλιτωσουμε τα φραγκα (μαιστοροβιτς).

    Οι μεταγραφες της παραδουλευτρας του Bayswater ειναι φθηνες αλλα κρατανε το πολυ 3 μηνες (νταντομο-εντερ-πατσα κλπ)και οι στυλοβατες απλα αποφορτιζωνται εχωντας παιξει ουτε τα μισα παιχνιδια.

    O μπροστινος αλλαζει αναλογα με το πως μας βολευει (4 σε 2,5 χρονια) και το πλυντηριο της μιζεριας δουλευει σε foul ρυθμους.

    Ο ιδιοκτητης λεει οτι ειναι βλακας που ασχοληθηκε με την αεκ και παραλληλα ψαχνει 10 βλακες !!!! να βαλουν 1,5εκκ ο καθενας για 2 χρονια..

    Ο ιδιοκτητης δεν ξαναπαταει στο γηπεδο αηδιασμενος αλλα καλει τα κοροιδα να γεμισουν το γηπεδο για να ενισχυσουν το πλανο αποψιλωσης της καμαριερας!!!!

    This is AEK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ..ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΒΙΛΕΣ, ΣΚΑΦΗ Κ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ..
    Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ,ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥ ΚΛΑΜΠ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ.
    ΕΔΩ Ο ΡΕΜΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 200 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ..
    ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΠΙΤΙ Η΄ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΚΑΦΟΣ...
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΛΕΨΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Κ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ..
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ 2 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 500 ΧΙΛ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ..
    ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ Κ ΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΟΣ Η ΄ΕΞΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΑ 5 ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΛΑΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ..ΤΟΥΣ ΕΙΙΙΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ 2008 Κ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ..ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΑΠΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ 2008 ,ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 5 ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΡΙΕΤΙΑ..
    Ο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ..ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ..ΔΛΔ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΓΑΝΕ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Κ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ?

    Υ.Γ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΥΜΝΟ..ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ Κ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 100 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Συμμαχούν» Δημήτρης Μελισσανίδης - Δημήτρης Κοντομηνάς και μπαίνουν μαζί στη μεγάλη «μάχη» του τζόγου! Οι δύο μεγαλοεπιχειρηματίες διεκδικούν από κοινού τη μια από τις τέσσερις άδειες που θα δώσει το κράτος για το «φρουτάκια».



    Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ηλεκτρονικό στοίχημα και τα «φρουτάκια» με στόχο να συγκεvτpώσει ποσό 1,5 δισ. ευρώ στην τριετία 2011-2013 και το επιχειρηματικά προσκήνιο της χώρος παίρνει φωτιά. Οι «μεγάλοι του χρήματος» συνεχίζουν τις επαφές τους σε όλα τα επίπεδα για να ισχυ­ροποιήσουν τη θέση τους - και σε αυτό τον τομέα Μελισσσνίδης κοι Κοντομηνός φαί­νεται να έχουν κάνει το «ένα βήμο παρα­πάνω»... κρίνουν ωστόσο ότι έφθσσε η ώρα για να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να πε­τύχουν μια δυναμική είσοδο στη «νέο τά­ξη πραγμάτων» σε μια αγορά, η οποία υπό­σχεται «τρελά» κέρδη.



    Και οι δύο δραστηριοποιούνται στο χώ­ρο του στοιχήματος με τις εταιρείες τους,

    Το νέο «προϊόν» δείχνει ιδιαίτερα ελ­κυστικό και οι δύο νέοι «σύμμαχοι» φρό­ντισαν να μη χάσουν πολύτιμο χρόνο, ού­τε βέβαια να αναλωθούν σε μια κόντρα συμφερόντων, με αμφίβολο αποτέλεσμα για τον καθένα τους.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Δημή­τρης Μελισανϊδης και ο Δημήτρης Κοντο­μηνός έδωσαν το χέρια εδώ και αρκετές ημέρες, πριν από το ταξίδι του ιδρυτή της lnteramencan στο εξωτερικό και από την Τετάρτη, με την επιστροφή του σε ελλη­νικό έδαφος, οι εξελίξεις γύρω από το νέο deal «τρέχουν». Η πρώτη επαφή έγινε σε γνωστό στέκι των βορείων προαστίων και αποτέλεσε τον «προάγγελο» της συμφω­νίας τους.

    Οι ίδιες πηγές αποκαλύπτουν ότι οι συ­ζητήσεις των δύο επιχειρηματιών ξεκίνη­σαν από το καλοκοίρι και τελείωσαν λίγο πριν παρουσιαστούν από τους υπουργούς Οικονομικών Γιώργο Παπακωνστσντίνου και Πολιτισμού Παύλο Γερουλόνο οι βασι­κές αρχές του νομοσχεδίου!



    ΤΟ «ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΤΗΣ WILLIAM HILL

    Η «συμμαχία» Δημήτρη Κοντομηνά και Δημήτρη Μελισσανΐδη, δημιουργεί ένα πανίσχυρο σχήμα που ανακατεύει εκ νέου την τράπουλα και αλλάζει τα δεδομένα στη μεγάλη «μάχη» του τζόγου. Τι οδήγησε όμως τους δύο επιχειρηματίες να ενώσουν τις δυνάμεις τους; Στο προσκήνιο λέγεται ότι η συμφωνία Κοντομηνά Μελισσανίδη έχει πολλά κοινά με αυτή των Μπό­μπολα - Κόκκαλη. 0 Δημήτρης Κοντομηνάς έχει αποφασίσει νο μπει στην απελευθερωμένη αγορά του on line στοιχήματος με τη William Hill, είναι επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.Τα ενδιαφέρον του κ. Κοντομη­νά για τη συγκεκριμένη αγορά χρονολογείται από παλιά. Η Demco είχε υπογρά­ψει προ 5ετίας μνημόνιο συνεργασίσς με τη βρετανική εταιρεία στοιχημάτων William Hill. To μνημόνιο προέβλεπε την οπό κοι­νού δραστηριοποίηση των δυο εταιρειών στις αγορές της Βουλγαρίας και της Ρου­μανίας, με προοπτική να μπουν στην ελ­ληνική αγορά όταν δοθούν οι άδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΑ «ΜΙΝΙ ΚΑΖΙΝΟ»

    Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, εδώ και χρόνια επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον για τα τυχερά παιχνί­δια. Αρχικά, είχε διαρρεύσει πως θα δρα­στηριοποιηθεί τόσο στα VLTs όσο και στο on line στοίχημα.Περισσότερο όμως έκλι­νε προς τα «φρουτάκια». Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, στην κοπή της πίτας των πρατηριούχων της Aegean φέρεται ότι υποσχέθηκε δύο slot machines («κου­λοχέρηδες») σε κόθε πρατήριο, μέχρι το τέλος του χρόνου. Πριν από δυο μήνες, οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Μελισσανίδης έστειλε στα μεγάλο πρατήριό του επιστο­λές, με τις οποίες τους ζητούσε να είναι έτοιμοι να διαμορφώσουν χώρους, τους οποίους θα χρησιμοποιούν ως μίνι μάρκετ και να τους μετατρέψουν σε «μίνι κοζίνο»! Μπορεί το ενδιαφέρον του Δημήτρη Μελισσσνίδη για τα «φρουτάκια» να είναι έντονο, ωστόσο οι βλέψεις του για το ιντερνετικό στοίχημα υπήρχαν πάντα στο μυα­λό του. Λιγο πριν από το καλοκαίρι μάλι­στα, όταν δέχτηκε πιέσεις από τον Ντούσσν Μπόγεβιτς να επανέλθει στην ΠΑΕ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο: «Και να θέλω δεν γίνεται για­τί θα ανοίξω παρτίδες με τον ΟΠΑΠ», φέ­ρεται να είπε. Σημειώνεται ότι στο νομο­σχέδιο αναφέρεται ρητά πως βασική προ­ϋπόθεση για τη χορήγηση άδειας ιντερνετικού στοιχήματος είναι να μην έχει ο δικαιούχος καμία σχέση με ποδοσφαιρι­κή ή μπασκετική ομαδα

    ΟΙ ΞΕΝΟΙ «ΕΤΑΙΡΟΙ»

    Στη συμφωνία φαίνεται ότι θα συμμε­τέχουν και οι ξένοι «εταίροι», οι οποίοι ενη­μερώθηκαν από τους δυο επιχειρηματίες. Ο Δημήτρης Κοντομηνός άλλωστε δεν εί­χε κανένα πρόβλημα με τη William Hill. To πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο για τον Δη­μήτρη Μελιασανίδη, ο οποίος πριν από τρεις μήνες ήρθε σε συμφωνία με τη Lottomatica. Ο ιταλικός όμιλος δεν ήθε­λε να αναμειχθεί στο on line στοιχημο, γιατί έχει πάντα βλέψεις για να κάνει δουλειές με τον ΟΠΑΠ. Η άρνηση της Lottomatica ήταν άλλο ένα κομμάτι από το ποζλ της συμμοχίας Κοντομηνά - Μελισσανίδη. Οι πληροφορίες λένε, μόλιστα, ότι ο ιταλικός όμιλος θα συμμετάσχει από κοινού με τον Δημήτρη Μελιοσσνίδη στη «μαχη» για τη διεκδίκηση μιας άδειας για «φρουτάκια»

    ΠΗΓΗ DEAL NEWS

    Ανεξάρτητα με το τι θα συμβεί με τον ΟΠΑΠ, μια σύμπραξη ικανή να τους αναδείξει νικητές, έναντι των άλλων «μνηστήρων» στον «ακήρυχτο πόλεμο», με «λάφυρα» τα 9 δισ. ευρώ περίπου ετησίως, άσος είνοι δηλαδή ο νόμιμος και παράναμος τζόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. διαβαστε ενα καταπληκτικο αρθρο του Ξενακη στο contra.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ THOMAS SILLYWIZARD

    Φιλε αναφερωμαι σε προσωπικα θεματα οσο αυτα τα προσωπικα θεματα ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ συνεπεσαν χρονικα με την θητεια του ως προεδρος.
    Επισης χρονικα συνεπεσαν με την εξαφανιση απο τα ταμεια δεκαδων εκκ ευρω.

    Γιατι ΟΛΑ εγιναν οσο αμισθα εργαζωταν στην ΠΑΕ και παραλληλα τα χρεη φουσκωναν.

    Το καθε πορισμα και ο καθε ελεγχος μπορει να λεει οτι θελει, οπως αλλωστε και ο καθε ενας τους να παρουσιαζεται ως ηθικος και χαμενος και ριγμενος απο τους υπολοιπους.
    Εξ αλλου ΗΔΗ εχουν αρχισει να λενε: ναι εγω εκανα οτι εκανα αλλα το ειχα πει στους αλλους η ναι εγω ηξερα αλλα ο αλλος ηταν ξεροκεφαλος!!!! και αλλα τετοια γραφικα.

    Εγω βλεπω οτι ο ενας τα ριχνει στον αλλον, ΟΛΟΙ βαλανε λεφτα (και καλα) , ολοι αποποιουνται ευθυνες και τα φορτωνουν στους αλλους και στο τελος λοιπουν και 60.

    Προσεξε ΛΟΙΠΟΥΝ 60 και περασαν και αλλα 150 τουλαχιστον απο το ταμειο..

    Οσο για το τραγουδακι των 100 χιλιαδων φαντασου να μας εγραφε και δισκο με 12-14 τραγουδια μεσα. Ολο το ΟΑΚΑ θα μας στοιχιζε..

    Δεν ειναι τα 100 χιλιαρικα το προβλημα σαφως,ουτε απο αυτα φαληρισε η ΑΕΚ, η ανηθικοτητα η λαμογια και το βολεματακι του κολλητου της γυναικας του ειναι ομως.

    Τιμολογια για εργα και καφεδες ειχε προσκομισει και ο Μακης, αλλα τον πηγαμε στο δικαστηριο (ΟΡΘΩΤΑΤΑ) για 22εκ.

    Για τα 30-40-50 θα παει κανενας στο δικαστηριο?
    Και αν θα παει θα τα γυρισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ. Η ΥΠΟΔΙΑΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ. Άλλα, δεν γράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΑΛΙΑ ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ; " ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΑΑΑΘΟΜΑΙ".
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΒΕΦΕΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΚΑ.
    ΑΝΆΛΥΣΗ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ BLOGS, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ21 ΠΑΡΑΠΡΟΧΘΕΣ " τώρα περιμένω να σκοτωθείτε μεταξύ σας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σωστα steven.
    Οτι ειχαμε να πουμε το ειπαμε.

    Δυστηχως ομως οτι εχουμε να δουμε ακομη δεν το εχουμε δει..

    Η πλακα ειναι πως στον διαχειρηστικο που θα ξεμπροστιασουν και καλα τους προηγουμενους δεν καταλαβαινουν οτι οι προηγουμενοι ηταν εκει μετα απο απφαση των αφεντικων τους..
    Και οτι αυτοι καθονατι τωρα στις καρεκλες που καθονατν τοτε αλλοι..

    Ηδη εμφανιζωνται ολα τα ΖΟΜΠΙ του απιθανου θιασου: Kανελλοπουλος!!, Κουλης σημερα και οσονουπω αναμενω Κιντη (ο οποιος προλαβε το καλοκαιρι και εσωσε και τον Νιονιο..) και φυσικα τον Πανμεγιστο Ψαριανο..

    Α ΡΕ ΑΕΚ..

    Στην αρενα τα λιονταρια μενουν παντα ιδια. Οι χριστιανοι αλλαζουν..

    Υ.Γ Αν οντως ισχυει το βετο του Πολυ για τον Βενετιδη τοτε ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ. Αποδεικνυει για αλλη μια φορα ποσο κυριος ειναι (οντως ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΚΑ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ) και πως αντιλαμβανοταν την ΑΕΚ ως ομαδα και οχι ως βολεμα των Βενετιδο-Μπασιναδων που μας κουβαλαγε ο προκοπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 14:52

    Ανακοινωθέν απο Σούτσου 11:
    "...Εχει μεγάλο μέρος ευθύνης ο Νικολαΐδης που άδειασε το πάθος και τη σύμπνοια από όλον αυτό τον κόσμο. Πως ξαναβρέθηκε η ΑΕΚ με χρέη δεν με απασχολεί σαν φίλαθλο. Με νοιάζει πως η όλη ιστορία κατέληξε μια ξεφούσκωτη απάτη»....
    Δηλαδή, ο μόνος που θυμήθηκε το θρυλικό ΜΑΛΑΚΑ ΑΕΚτσή στις δηλώσεις του ήταν...αυτός που δεν έβαλε χρήμα και, τέλος πάντων, δεν είχε και καμιά ευθύνη...οι λοιποί τζακάτοι και μη αμέτοχοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @THOMAS Δεν λεω,η δεν μπορω να ξερω αν ο συγκεκριμενος εφαγε.
    Αναφερομαι στην διαδικασια. Δηλαδη στην εν λευκω παρεχωρηση του μανατζμεντ μιας μεγαλης εταιρειας,σε ενα χωριατοπαιδο.
    Τωρα,το αν το χωριατοπαιδο εφαγε προσωπικα,η μονο εβλεπε να περνουν τρανσιτ τα ποσα και να πηγαινουν σε αλλους ημετερους,πιστευοντας ο ιδιος οτι αυτος ειναι ο σωστος τροπος,αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

    Και το αν εχει φαει ο ιδιος αλλα και οποιοι αλλοι,αυτο μπορει να βρεθει. Αμα τη αφίξη του διαχειριστικου, μπουκαρει ο ΣΔΟΕ και να ανοιξουν οι λογαριασμοι εμπλεκομενων (μανατζαραιων-προμηθευτων-σκαουτερς,προπονητων,μετοχων,αλλα και του ιδιου του κοντου. Οπως και να δουμε τι εχει γινει με την Empire,γιατι αυτη ειναι εκτος εως τωρα)

    Τελος παντων. Μερικα πραγματα ειναι για τα δικαστηρια.
    Μερικα αλλα (τα περισσοτερα) ειναι για την αντιληπτικη ικανοτητα του καθενος. Πολλα πραγματα δεν χρειαζονται αποδειξη,απλα γινονται αντιληπτα
    Δεν εχουμε κανενα λογο να αμφιβαλουμε οτι-οπως αλλωστε λεει και το ιδιο το κοντο-ηταν απλα και μονο βλακας και τιποτα παραπανω.
    Αλλα ειναι δυσκολο να ταυτησει κανεις την σκετη βλακεια, με το οτι απο την μια λεει οτι αφησε ακριβα συμβολαια για να ασχοληθει με την ΑΕΚ,το εκανε αμισθι,μαλιστα εχει βαλει και 1.5 εκ γιουρο και εχει και δεσμευμενη την περιουσια του εξ'αυτου και απο την αλλη να υπαρχει εκεινα τα χρονια μια οικονομικη εξαρση του ιδιου,μια οικονομικη ανθηση με μετακομηση σε ευαερα και ευηλια προαστια σ με κατασκευη βιλας 8 εκ. με ferari με κοτερα και τρεις εταιρειες.
    Δεν κολλανε αυτα και ο καθενας χρησιμοποιει το μυαλο του οπως θελει και κανει τους συνειρμους που θελει.

    Αλλα το μεγαλο ζητουμενο,η μεγαλη αιτια,η μεγαλη πληγη του κακου,ηταν αυτο ακριβως: Η εν λευκω αναληψη και διαχειρηση μιας εταιριας απο εναν ασχετο. Απο καποιον που κλωτσαγε ενα τοπι.
    Αν εγω φτιαξω εταιρια η αυτην που εχω,την δωσω να την φερει βολτα ενα παιδι απο το Ψυχιατρικο νοσοκομειο,ετσι γιατι το συμπαθησα,ποιος θα φταιει μετα για την επικειμενη-και σιγουρη- πορεια προς τα βραχια; Εκεινο η εγω;

    Και μη σου κανει εντυπωση το "μα πως αφησαν εναν να φαει-η να χρησιμοποιησει- τα λεφτα τους και αυτοι κοιτουσαν σαν χανοι".
    Μη ξεχναμε, οτι εκεινοι ηταν στα χωραφια του και οχι εκεινος στα δικα τους.
    Ιδεα και χαμπαρι δεν ειχαν και ουτε εχουν περι ποδοσφαιρου. Και δεν αναφερομαι μονο στην Αναφερομαι στο παρασκηνιο (το βρωμικο που λεει και ο Παπας με τοση εκπληξη)
    Νομιζαν οτι το σεντερ-φορ,ειναι και ειδημων του χωρου και αρα το καραβι, θα πηγαινει πριμα με τον αυτοματο πιλοτο.Και η λαοφιλια του-την οποια εκεινοι δεν ειχαν-θα εξασφαλισει τους πορους και θα την βγαζουν με ψυχουλα.
    Και θα καθονται σαν γαλοι και θα καμαρωνουν στα επισημα απολαμβανοντας το εργο τους.
    Γι'αυτο μιλαμε για "πλουσια χαπατα".
    Τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ;ΠΛΑΚΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ Ή ΟΧΙ. ΝΙΑΟΥ,ΝΙΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EROTISI:OI OPADOI ME KATALIKSI STO ONOMA 21,EINAI MAZI H KATA TOU DEMIS THIS IS AEK?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Χρηστο

    Φιλε συμφωνω σε ολα εκτος απο το οτι εκεινοι ηταν στα χωραφια του. Αν το λες σαν αντικοιμενο ναι ηταν αλλα σαν εταιρεια ουτε ποτε ηθελαν ουτε επελεξαν να ειναι σε χωραφια.

    Εναν απλο οικονομικο ελεγχο και που πηγαιναν εκκ ευρω μπορει να κανει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ποσο μαλλον αυτοι ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ.

    Δεν ζητησε κανενας λογιστικες γνωσεις ουτε χρειαζωνται για να βαλεις εναν οικονομικο να σου βγαλει τα νουμερα της χρονιας και το που πας και πως πας.

    Δεν νομιζω οτι κανενας ειναι χαπατο ισα ισα που ολοι τους ειναι μια χαρα μαγκες.

    Γιατι και στα καραβια τους οι μεν και στις μπιζνες του ο κοντος μονο μεσα δεν μπαινει.

    Με μια διαφορα ομως. Αν ο ταπας μπει μεσα σε μια συναυλια θα πρεπει να πληρωσει. Αν ο παπανοτιας μπει μεσα σε ενα πλοιο θα πρεπει να πληρωσει.

    Ενω στο ΑΕΚ φεσωνουμε ξαναφεσωνουμε και ολα καλα. Εμεις ειμαστε ΟΚ και η ομαδα παει πατο.

    Απο ολους ακουσαμε ποσα βαλανε και ποσα εξοδα ειχαν.

    Ποσα ΒΓΑΛΑΝΕ ξεχασαν να μας πουνε μονο.

    Θυνηθηκα τον Ρουσοπουλο που μπηκε στην πολιτικη ως καλοπληρωμενος δημοσιογραφος και βγηκε με 3 σπιτια...αλλα δεν ειδε δεν ακουσε δεν καταλαβε.

    Πως το ειπε ο φιλος? ΑΕΚ=ΕΛΛΑΣ

    Ολοι ζουν πλουσια σε μια φτωχη χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Τακης και ο Κιντης λενε "ωραια τα λεει ο Ντεμης.Εχει δικιο"
    Ο μανατζερ ανατολικου τυπου Ψαριανος λεει "εκανε καλο ο Ντεμης στην ΑΕΚ"
    Ο Παπας λεει "ειναι ξεροκεφαλος αλλα δεν υπαρχει προθεση"
    Ο Ντεμης λεει "δεν ημουν και ο καλυτερος προεδρος...αν γυριζα πισω το χρονο θα διορθωνα μρικα λαθη..."

    Ε,τοτε ρε παιδια,γιατι δεν κανετε μια μαζωξη,για να θυμηθουμε τις παλιες καλες μερες;
    Αλλο ενα "2004". Ενα "2011" ας πουμε.
    Αντε παλι αλλη μια προσπαθεια.
    Ο Ψαριανος να ονειρευεται μια κοκκινη πλατεια με κατακιτρινο κοσμο,ο Καννελοπουλος με τον Κιντη μια βαρκουλα στα ανοιχτα,ο Παπας δυο βαρκουλες στα ανοιχτα,ο κοντος μια μεγαλη εξεδρα με τον κοσμο να φωναζει το ονομα του, Ο Δ.Χ θα εχει την ευκαιρια να μπει στο ηδονικο διλημμα πως να ονομασει το παπι του: "Μανωλη, η Ντεμη"
    Ηδου η απορια.
    Και ιδου και η ροδος, ιδου και το πηδημα,οπως σωστα λεει και ο Steven.
    "Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα" που λεει και ο Σακης(που εχει και παιδι)
    Τωρα θα βγουν τα σπαθια και τα γιαταγανια.
    Τωρα θα βγουν στη ρουγα οι κατινες και θα πεθανουμε στο γελιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @DIMI:
    Αυτο εννοω "μπηκαν στα χωραφια του":
    Η διοικηση μιας ΠΑΕ δεν εχει καμια σχεση με οποιαδηποτε αλλη ενασχοληση.Γιατι εμπλεκεται ο παραγων συναισθημα.
    Και επισης γιατι απλα, απο την ποδοσφαιρικη εταιρια δεν προσδοκας να βγαλεις απο την ιδια,αλλα να βαλεις μεν σε αυτην και να βγαλεις χ10 το χρημα απο παρεμφερεις δραστηριοτητες σου,οπου την ομαδα-ιδιοκτησια σου θα την χρησιμοποιεις σαν ασπιδα,σαν οπλο, σαν πολιορκητικο κριο,η σαν εκβιαστικο μεσο.

    Αυτοι νομισαν οτι θα βγαλουν λεφτα απο την λιμνη την οποια θα εμεγαλωνε ο λοφιλης ηρωας με το σορτσακι.
    Ελα ομως που δεν γινονται ετσι οι δουλειες αυτες.
    Χρειαζονται αλλα "προσοντα" τα οποια δεν ειχαν ουτε οι μετοχοι αλλα ουτε και το κοντο.
    Και η ΑΕΚ αφεθηκε ερμαιο των σπαταλων-κλοπων-ατασθαλιων, οπως θες πεστο,διχως ομως με καποιον τροπο να εχει τα ανταποδοτικα οφελη.

    Ολοι χρωστανε. Οχι μονο ο παο η ο ολυμπιακος,αλλα ακομα και η Ρεαλ, και η Μπαρτσα και η Μαντσεστερ.
    Το θεμα ειναι:ο ιδιοκτητης βλεπει μεσω εσου (της ομαδας δηλαδη) οφελη και ευκαιριες προκειμενου να ερθει, η οχι;
    Αυτο ειναι το ζητουμενο.
    Η ταυτηση η συγκληση, ο συγχρονισμος των συμφεροντων.
    Μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται και η ομαδα-γλαστρα.
    Αλλιως,να περιμενουμε την δευτερα παρουσια,η τον Ψαριανο, η τον Χηνα,να πεισουν 1 εκ ανθρωπους να βαζουν καθε χρονο 200 ευρω και δια βιου.
    Ε, τοτε ενταξει,δεν θα εχουμε προβλημα.
    Η μαλλον, θα εχουμε αλλα προβληματα.
    Οπως: Ποιος θα πρωτοφαει απο τοσους πολλους;
    Πως θα κρατηθει η σειρα προτεραιοτητας; Η η αναλογη ομερτα; Δυσκολα πραγματα.Πολεμος θα γινει.

    Προτιμουμε εναν να διοικει,εναν να εκμεταλευεται,εναν να κανει μπιζνες,εναν να κονομαει,αλλα αυτος ο ενας να ποτιζει την γλαστρουλα και να την φροντιζει απο τα αγριοχορτα.
    Ολα τα αλλα,ειναι ονειρα θερινης η χειμερινης νυχτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΓΙΑΤΙ ΓΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ; ΚΟΥΜΠΑΡΟ; ++++++ Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ;+++++ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, που φυσικά θα εξαφανισθεί, ως ΜΙΝΙΜΟΥΝ ΓΕΛΟΙΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΔΙΚΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΩ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΗΣΩ ΚΑΤΙ;
    ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ, δηλαδή η ΕΠΑΕ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΙ ΕΣΤΗΝΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ ΧΡΗΣΤΟ

    Συμφωνω και επαυξανω.

    Αν και μπορει να γινει, (αρκει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να θες) να ειναι μια ομαδα κερδοφορα.

    Παραδειγματα arsenal ειναι μεν λιγα αλλα πολυ καλα: http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-holdings-plc-financial-results

    Μπορει η ομαδα να κανει 15,000 διαρκειας?
    15,000 Χ300 = 4,5εκ
    εχει αλλα 2,5 εκ τηλεοπτικο
    εχει αλλα 5εκκ απο Europa league
    εχει ΧΑΛΑΡΑ απο σοβαρες (οχι τον καθε πικραμενο) χορηγιες 1,5-2 εκκ
    εχει αλλα εσοδα μπουτικ, απλα εισητηρια, ΕΠΟ, συμμετοχες σε τουρνουα, κυππελο κλπ αλλα 2εκκ ευρω

    Συνολο ΕΥΚΟΛΑ 15-18εκκ ευρω ΑΝ ΘΕΛΕΙ του χρονου.

    Με ροστερ των 10-12 εκκ ευρω κοστους (εννοω συμβολαια μισθους εξοδα κλπ) μπορουν να μεινουν ΑΝΕΤΑ 2-4 εκκ ευρω.

    Δεν βαζω ουτε εκμεταλευσεις αλλων πραγματων (εμπορικες δραστηριοτητες-πωλησεις παικτων-εκμεταλευση χωρων κλπ).
    Γιατι εχουμε την ΑΕΚ και δεν κανουμε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ να πουμε π.χ ελα εδω ρε Arsenal-Roma-Galata-Valenthia να κανουμε ενα τουρνουα να ΠΡΟΠΩΛΗΣΟΥΜΕ εισητηρια-κασκολ κλπ

    Αλλα ποιος θα τα σκεφτει αυτα και θα τα κανει?

    Η καμαριερα του Bayswater η ο παπας?

    Ο abramovic το ΠΡΩΤΟ πραγμα που εκανε ηταν να παρει τον Kenyon εμπορικο διευθυντη.
    Η Real εβγαλε 480εκκ απο τον Μπεκαμ οταν της στοιχησε 110εκκ στα 4 χρονια.
    Για τον απλο λογο οτι εχει ΟΡΟ στο συμβολαιο που λεει: μεγαλε εισαι ο Becam και εχεις ονομα αλλα ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ το 50% θα ερχεται σε εμας, ξυραφακια φανελακια κλπ γιατι ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ δεν θα εκλεινες τοσο μεγαλα deal.
    Εμεις εχουμε τον καθε ΣΚΟΚΟ και οταν σταματαει 10 μερες τα Χριστουγεννα το πρωταθλημα το στελνουμε σπιτι του να φαει γλυκα..

    Εδω η ΑΕΚ παει subitto στο Καιαδα και οι εφημεριδες χτες ελεγαν ερχεται ο παικταρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ14 Ιανουαρίου, 2011 16:50

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παραγραφεται το Βατοπαιδι και πηγαινει στα Ηλισια Πεδια να αναπαυτει με τα αλλα,τα χιλιαδες αδερφια του.
    Η Ελλενικη Ντεκεοσυνη, τεορεί οτι πολυ τραβιξε το σκοινι και άντικα πλεον τραβιουνται οι εναρετοι εμπλεκομενοι με την υποτεση.
    Μενει ακομα να αποφασισει το Ντικαστικο Τσιβουλιο, προκειμενου να τελεψει εντώ το τέμα.

    Επιτελους λαμβανει τελος ο αδικος και ντροπιαστικος αγωνας καταλασπωσης των χριστιανων μαρτυρων Μπασιακου Δουκα και Κοντου οι οποιοι θα ακολουθησουν τον δρομο της δικαωσης και της λευτεριας οπου χαραξαν οι Βουλγαρακης και Ρουσοπουλος.

    Εσυ...ναι, εσυ που ανησυχεις γιατι χρωστας 1.500 ευρω στο ΤΕΒΕ, εσυ που δεν εχεις διακανονισει την εφορια σου,εσυ που εφτιαξες χαγιατι πανω απο την πορτα σου διχως να ρωτησεις την πολεοδομια,εσυ που δεν εχεις ακομα περασει τον ελεγχο καυσαεριων και τα μπλοκα στο δρομο σου φαινονται σαν κρεματορια,εσυ που δεν εχεις ρευμα στο σπιτι γιατι η ΔΕΗ στο εκοψε,εσυ που δεν εχεις να δωσεις το φακελακι και ο πατερας σου ψυχοραγει στον διαδρομο του Ευαγγελισμου,εσυ που κρυβεσαι οταν βλεπεις τον μπακαλη της γειτονιας, εσυ βρε, που το νοικι το δινεις ανα τριμηνο κανοντας πρωτα ερανο.
    Κατεβα να χειροκροτησεις τα "παιδια σου"
    Κατεβα στις πλατειες τους δρομους πανηγυρισε που τουλαχιστον ο πελεκης πεφτει στους πολλους και μαλακες και οχι στους λιγους.
    Παινεψε τους αντιπροσωπους σου και ζηλεψε τους που δεν εισαι στη θεση τους.

    Και να υποσχεθεις στον εαυτο σου οτι, αν οχι εσυ ο ιδιος,τουλαχιστον το παιδι σου θα του δωθει η ευκαιρια να γινει "ενας απο δ'αυτους".
    Τους υπεροχους πολιτευτες που πηδανε τα παντα και η δικαοσυνη ειναι εκει που της πρεπει. Σκουπιζει τα χυσιματα και κρατα καθαρο του μπουρδελο για τους επομενους επισκεπτες.
    Ειθε, να εισαι εσυ,ενας απο αυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στηβεν ποια ειναι η γνωμη σου για το γεγονος οτι εχουν μιλησει ολοι στην ΑΕκ εκτος απ το Νοτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 20:37

    @ zastro: όχι όλοι ακόμα...χρωστάει και θανόπουλος και αθηνής και χ'ιωάννου-γκούμας και...χατζημούσιας.
    Περίμενε ντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ZASTRO: ΧΑΘΗΚΕΣ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΟΙ ΧΙΩΤΕΣ ΠΑΝΕ ΔΥΟ ΔΥΟ, ΠΡΩΤΟΝ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΤΡΙΤΟΝ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ BLOG ΕΔΩ, τα θεωρεί χρυσή ευκαιρία.
    ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΩ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, αλλά εσύ καταλαβαίνεις. Και πλέον η ανάρτηση η προχθεσινή " οι μεγάλες δυνάμεις ανάλαβαν", πιστεύω να δίνει μια λύση ή μια προοπτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥ.
    Ο ΓΚΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΤΕ. ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΗΤΑΝ. ΟΥΤΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ. ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΗΝΤΟΥΣΑΝ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΗ ΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ θα τον υποστηρίξουν όλοι. οεοεοεοεοε, πού είσαι Κώστα;
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ. ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ Κ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ . ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
    ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΑΝΕ ΛΕΦΤΑ..ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΛΕΦΤΑ..
    ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ..ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ,ΕΝΑΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ,ΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΧΘΕΣ, ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΠΑ: " ΡΙΞΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 70000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ." ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΡΙΑΝΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ. ΒΡΕΣΤΕ ΤΟΝ. ΑΚΟΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΟΡΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ.
    ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ROUTERED ΜΕΣΩ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 70%. ΜΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΕΑ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΩ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΔΕΝ ΗΣΥΧΑΣΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΚΑΤΩ, όπως διαδίδουν κάποιοι. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΣ.ΔΙΑΛΕΧΤΕ,ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΡΠΟΎΖΙΑ...
    (άρθρο απο Gazzetta.gr)
    Τον Σύριζα θυμίζει η ΑΕΚ. Έχουν μαζευτεί κάμποσοι με διαφορετικές απόψεις και θέλουν καλά και σώνει να στεγαστούν κάτω από το ίδιο κεραμίδι (κεραμίδα;), σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον να πάει παραπέρα. Κι έχουν βάλει θυρωρό τον πιο μικρό απ΄ όλους, για να τον σπρώχνουν πιο εύκολα έξω από την πόρτα...
    Δεν μπορούν με τίποτα να βρουν μια κοινή συνισταμένη στην ΑΕΚ. Ίσως γιατί αυτή ακριβώς έχει γίνει τα τελευταία χρόνια η (αμπελο)φιλοσοφία της ομάδας. Ο καθένας λέει και κάνει του κεφαλιού του. Ό,τι του φανεί του Λολοστεφανή. Χωρίς ευθύνη, γιατί πάντα "φταίνε οι άλλοι". Άλλος φταίει μέχρι το 2004, άλλος μέχρι το 2008, άλλος μέχρι την Ανάσταση, άλλος όταν τσουγκρίζουν τ΄ αβγά κι άλλος μέχρι τις παρά τέταρτο.
    Για το σύνολο των λαθών, δεν χρεώνεται κανένας. Και πώς να χρεωθεί, αφού και "μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται", αλλά και "ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος".
    Οπότε, ούτε τα λάθη τους αναγνωρίζουν, αλλά ακόμα κι αν τα αναγνωρίσουν, δεν έχουν να τα πληρώσουν.

    Γι΄ αυτό και μόνο μιλάνε. Και ξαναμιλάνε. Και κάνουν δηλώσεις. Και βγάζουν ανακοινώσεις. Και στέλνουν επιστολές. Μέσω των ραδιοφώνων, τον εφημερίδων, των φερέφωνων, με τηλέφωνα, με γράμματα, με μέιλ, με μάους όβερ και με μίκυ μάους.

    Μπλα, μπλα, μπλα, κάργα μέλι κι από τηγανίτες τίποτα...

    Η πλάκα είναι πως μέχρι τώρα, δυο ΑΕΚτζήδες παράγοντες κατάφερναν στις μεταξύ τους συζητήσεις να εκφράσουν τρεις(!) διαφορετικές γνώμες και μετά να διαφωνούν και με τις τρεις. Πλέον έχουν τη γνώμη πως πριν καν καθίσουν να συζητήσουν, πρέπει πρώτα να εκφράσουν ο καθένας τη διαφωνία του και μετά να καθίσουν με την ησυχία τους να συζητήσουν πάνω σε αυτήν.
    Αυτή είναι και η μοναδική περίπτωση που μπορεί να συμφωνήσουν σε κάτι...
    Πως διαφωνούν!
    Δεν λέω, έχει τη γοητεία του όλο αυτό. Ίσως να έχει και την πλάκα του. Προοπτική, όμως, δεν έχει. Όσες πιθανότητες υπάρχουν να γίνει ο Σύριζας κόμα εξουσίας με αυτή τη "στρατηγική", άλλες τόσες έχει και η ΑΕΚ να γίνει πρωταγωνίστρια με τόσες φωνές (κραυγές;) που βγαίνουν καθημερινά από τα σωθικά της.
    Μέχρι η ΑΕΚ να γίνει πρωταγωνίστρια και να συμφωνήσουν όλοι μεταξύ τους πως "πήραμε το πρωτάθλημα"(είναι ικανοί ακόμα κι εκεί να διαφωνήσουν), εγώ, ο Μίλτος, νά ΄μαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χαθηκα ναι.Αλλα δεν ειχα και πολλα να πω.
    Καταλαβα τι λες.Δε βλεπω και αλλη προοπτικη για να μαι ειλικρινης.Το θεμα ειναι οτι την προοπτικη δε τη θελει κανενας εντος και εκτος ΑΕΚ.Ολοι κοιτανε τα μικροσυμφεροντα και τα βραχυπροθεσμα.
    Αν απ την πρωτη στιγμη ειχε ακολουθηθει το πλανο Νοτια του Ιανουαριου, θα ηταν αλλιως το πραγμα.Θα χαμε ξεχωρισει και ποιος βαζει λεφτα στην ομαδα στην τελικη.Χωρις τα τεχνασματα του Τακη με την παραχωρηση δικαιωματος στην ερασιτεχνικη κλπ.Και ο Πολυς ισως να μην την εκανε τοσο απλα.
    Πιο πολυ απ ολα λυπαμαι διοτι η ΑΕΚ ειχε οικονομικη δυναμικη ανωτερη ολων και προοπτικη να σταθει και ευρωπαικα με εισοδο Γεωργιοπουλου-Μελισσανιδη.
    Τελικα καταντησε με εναν ανθρωπο που ναι μεν ειναι τιμιος αλλα ουδεποτε ασχοληθηκε με το σπορ.Πολυ απλα διοτι πριν βαλει τον Αδαμιδη, δεν ειχε δωσει λεφτα για την ομαδα.Και οταν δε σε τσουζει ο κωλος σου δεν πολυνοιαζεσαι για την ταμπακιερα.
    Παντως η ΑΕΚ δε χανεται.Αυτο το επιβεβαιωσα προσφατα.Ουτε στο πρωτοδικειο θα παει ουτε θα την κυβερνησει ο «λαος της».Συγκυβερνησει ισως.Και ειναι το χειροτερο σεναριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν κραταω αρχειο για τιποτα,μονο παλιες φωτογραφιες.Παντα θυμαμαι ομως αν εχω αναφερει κατι,η τα λογια καποιου.
    Παει καιρος,οχι πολυς,που ειχα αναφερει το μπασιμο του Μελισσανιδη στον"τζογο" μαζι και του Κοντομηνα.Και βλεπω το πολυ καλο σχολιο του THOMAS,που κανει αναφορα για το ιδιο πραγμα.Και φυσικα,η απαντηση του Μελισσανιδη στον Μπαγιεβιτς,δεν αφηνει περιθωρεια παρερμηνειας.
    Μην αποκλειουμε ομως το σχημα χωρις τον Μελισσανιδη αλλα με "Μελισσανιδη" μεσα.Ισως ο Στηβεν μας κατατοπισει αν μπορει ο Μελισσανιδης,οχι ο Δημητρης,να ειναι στην διοικηση της Παε.Αλλα και να μην γινεται νομικα,παντα ο Στεφανος ηταν στις επαλξεις και παντα διπλα του.Λεμε τωρα στην περιπτωση που ενα περιστερι κατεβει στο κεφαλι του,αλα Καρατζαφερης,και του πει να μπει στην ΑΕΚ.
    Το παιχνιδι παντως με τον τζογο ειναι πολυ χοντρο,κι ολοι πανε χαλαρα.Αργοτερα θα βγουν τα μαχαιρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Μελισσανίδης δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει πια; Πάει και η τελευταία μας ελπίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή