Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

               Διαβάζω στο ημερολόγιο : " Της αλειψάσης τον Κύριον πόρνης γυναικός". Εν γνώσει του και μάλιστα πρέπει να το καταευχαριστήθηκε. Γιατί; Μόνο οι κοινοί θνητοί δικαιούνται τέτοιου σέρβις; Ο θεός, που όποτε γουστάρει μπορεί να χρησιμοποιήσει και την ανθρώπινη φύση του, να μην επιτρέψει μια περιποίηση, ένα spa ρε αδερφέ, απο μια μαιτρ του είδους; Βλέπουμε λοιπόν, τοιουτοτρόπως κοντολογής και πάραυτα, οτι στην πορεία μπερδεύονται όλοι και όλα.
          Όπως μάλλον μπουρδουκλώθηκα κι εγώ με το ημερολόγιο. Διότι κανονικά σήμερα είναι άλλα στο προσκήνιο. Έχει μια πολυμετοχικότητα η μέρα : " Του Μάρκου Ευγενικού, του Μακαρίου Αιγυπτίου και του Αρσενίου Κερκύρας ( μην μπερδευτεί και κανά ζαγάρι με τον άλλον του Βατοπεδίου )".  Και πώς ταιριάζει η γιορτή πλέον με την ΑΕΚ ! Να κάνω τον Μάρκο Νικολάκη, τον Μακάριο Πετράκη και τον Αρσένιο Σταυράκη. Και να νίψω τας χείρας όλων. Και να σφουγγίσω εγκεφάλους πονηρούς υποταγμένους στον σατανά.
          Σε πετάω ρε μάγκα 120 σελίδες ρούχλα αγίασμα και κάνε ζάφτι εσύ με ό,τι σακουλευτεί το τσερβέλο σου. Η εποχή είναι δύσκολη λόγω κρίσης και η συνέντευξη κοστίζει. Εμείς την υποχρέωση την βγάλαμε ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ( δεν πειράζει που άλλα ελέχθησαν στο παρελθόν ) , τον κάναμε πλέον πρωτοσέλιδο κόμικ αναγνώσματος. Και δεν μιλάμε εμείς οι μέτοχοι πια, διότι μην τρέχουμε και σε δικαστήρια όπως μας έθεσε προ των ευθυνών μας ο λαλήσας την Παρασκευή τέως αρχηγός μας.
         Τώρα θα μιλήσει ο κάθε δημοσιογράφος κι ανάλογα με τι κέφι έχει να κάνει συλλογισμούς. Και για όνομα του θεού βρε παιδιά. Σήμερα έχει μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να πάμε ενωμένοι. Να έχουμε μια δυνατή φωνή μέσω του Connex και να μην μαλώνουμε μεταξύ μας για κάτι ψωρονούμερα, που στο φινάλε εσείς τα ξοδέψατε οικειοθελώς. Δεν σας τα πήρε κανείς με το ζόρι. Αν δεν τρώγατε σότο σαν λαός, πώς θα υπήρχαν οι ηγέτες και πώς θα κουνιόταν όλο αυτό το οικοδόμημα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο ή ελληνικό κράτος; ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.
          Εσείς ζώα θέλατε τίτλους κι όραμα. Κι έναν σωτήρα. Και μια δικαιοσύνη και μια αντρίκια στάση. Κυριότερα ένα πάρτυ κι έναν χαβαλέ και μια εξυγίανση του βόθρου. Βέβαια θέλατε και να φύγετε κι απο την εσωστρέφεια, οπότε τα συστατικά του γλυκού υπήρχαν στα ντουλάπια της κουζίνας. ΚΑΤΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ TRIVIAL PURSUIT ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΘΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ: " Κάθε επαναστάτης καταλήγει δυνάστης ή αιρετικός" ( Albert Camus ). KAI " το πρώτο καθήκον κάθε επαναστάτη είναι να την βγάλει καθαρή " ( Abbie Hoffman ). KAI " οι επαναστάσεις ποτέ δεν ξαλάφρωσαν το βάρος της τυραννίας. Απλά το έριξαν σε άλλους ώμους " ( G. B. Shaw ). KAI ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ : " ¨ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΤΑΙ". 
           ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ. Η ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , δηλαδή οι παίκτες, ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ " ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ( εξαιρώ τα διακανονισμένα και τα του Ψωμιάδη ) ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΕ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ: 1 ( ΕΝΑ ) ΕΥΡΩ.
           ΕΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΘΑΛΠΩΝ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΕΔΩ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ: ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΣ ΜΕ ΤΟ 32% ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ. ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
         ΥΓ1. ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
         ΥΓ2. ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ, ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ: ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΤΣΑΞΗ, ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΞΥΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ. ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ. ΤΗΝ ΕΧΩ, την έβγαλα,  ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΑΩ ( κανών ). ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΡΑΛΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
       ΥΓ3. Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.
       ΥΓ4. ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΣΤΗ ΣΟΥΜΑ.
       ΥΓ5. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΦΙΛΟ ΠΑΡΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.
                    ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΜΕ ΑΛΕΙΨΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΣΑΛΕΙΨΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
                    ΓΚΕΓΚΕΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.
         ΥΓ6. ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΩΜΙΚΟ( κοιτάχτε πώς το λέω ): ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Η ΠΑΕ ΕΚΡΥΨΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ. Υπάρχει και πρωτόκολλο παραλαβής. ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.
                 ΓΙΑΤΙ ΕΚΡΥΨΕ Η ΠΑΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;
    ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΑΥΤΑ; ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕ.
                 ΜΗΝ ΑΧΟΛΕΙΣΘΕ ΠΑΙΔΕΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ. ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΖΑΚΙΑ.
                                 ΠΑΝΤΑ ΒΡΩΜΑΝΕ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ. ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΝΑΝ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΗΦΟ " κατά συνείδηση".
         ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ: ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ. ΤΣΟΥΛΟΤΟΥΒΛΑ, που επειδή πιάσατε κάποια φράγκα νομίζετε οτι με τους αστυνομικούς και τους δικαστές θα την γλυτώσετε. ΚΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΑ. ΗΡΕΜΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ , διότι από ο,τι φαίνεται " δεν είναι αυταπόδεικτη" , όπως είπε κι ο αγαπημένος μου Oscar Wilde.
          

37 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2011 22:18

    ΚΡΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΝ ΗΤΑΝ 'ΝΤΑΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ...ΧΩΡΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΦΕΡΕ 2,5 ΕΚ. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΦΕΔΕΣ. ΣΑΦΩΣ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΣΤΕΡΟΣ (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΕΡΟΣ?) ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΚΟΝΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ. ΣΕ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΠΤΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΙΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2011 22:20

    ...άσε που έτσι που μας την έκανε τη δουλειά, μας έμεινε και η δυνατότητα να μπούμε στο ΔΝΤ του Κιντή με το '44. Με τα κατορθώματα του γκοντό και των φίλων του το πολύ πολύ να γίνουμε ο νεότερος νέος πανιώνιος της Μεσογείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ: ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΑΕΚΤΖΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΝΑΙ, ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΚΑΡΓΑ ΑΣΧΕΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΓΕΝΙΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΧΙΤΖΙΟΥ. ΤΥΠΟΥ, ΝΑ ΦΑΕΙ ΞΥΛΟ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λιγο με ενδιαφερει ποτε πως και γιατι τα εγγραφα πηγαν-ηρθαν.
    Λιγο με ενδιαφερει η κοντοπροειδοποιηση του κοντου -που σαν αλλος Αριστοτελης Παυλιδης-κουνισε το δαχτυλο στους υπολοιπους. "δεν παραιτουμαι κυριοι".
    Ασφαλως και απαντες γνωριζουν και υπαρχει ομερτα.
    Και ο διαχειριστικος,ειναι ενα κενοταφιο.
    Τα πραγματικα λειψανα ειναι αλλου.Ειπαμε: στα"δεν", στα "ουτε" στα "πουθενα", και στους περιορισμους της BDO.
    Ενα μονο μενει: ΣΔΟΕ και Εισαγγελικη παρεμβαση.Ανοιγμα λογαριασμων. Και ΑΠΑΙΤΗΣΗ των χαμενων-παραπεταμενων,ελειπων, κομμενων,σχισμενων και αλλων εγγραφων. "Τα εχεις; Φερτα" "Δεν τα εχεις; "Μεσα". Η-καθε- BDO, δεν εχει το δικαιωμα να απαιτησει. Μετραει οτι της δινουν.
    Ανοιγμα λογαριασμων μεχρι τριτης γενιας.Ποθεν εσχες. Συγκρισεις ποσων και ημερομηνιων.Ενορκες καταθεσεις.
    Δεν μπορει ολα να τα μετεφεραν σε μαυρες σακουλες. Δεν μπορει. Συνηθως η απληστια προκαλει και λαθη.
    Ειναι-κυριως- χρηματα του κοσμου. Αρα αυτος εχει ευθεια σχεση και συμφερον με την αναζητηση των υπευθυνων και των ενοχων (γιατι υπαρχουν,ειναι σιγουρο)
    Και να μη μεινουμε με την εικονα της "διασπαθησης" (α,ρε μουνια),της "κατασπαταλησης" (α, βρε κωλοπαιδα)
    Τι να τον κανω εγω τον αυριανο αγωνα; Να τον βρασω; Να δωσω παραταση του εργου; Η για να ακουσω το ηρωικο: "ο θορυβος του ελεγχου,μας εδωσε κουραγιο και δυναμη";
    Βρε δεν πανε να γαμηθουνε;
    Πρεπει να συσταθει ομαδα ερευνας που να σηκωσει τα πεζοδρομια στον αερα.
    Αν ειναι να περιμενουμε να εκποιησουν την εναπομεινασα περιουσια, να τσεπωσουν,να λακισουν και να μετραμε πληγες,οχι.
    Θα -πρεπει- να φυγουν πληρωνοντας,απολογουμενοι και παρακαλωντας τον επομενο.
    Και οχι στα μουλωχτα.
    Τα καυλοσπυρα να σπασουν. Και οχι να τα αλειψουμε.
    Εκτος και αν πρεπει να αντιμετωπισουμε την ομαδα,σαν μια οποιαδηποτε εταιρεια.Σαν να εχει ζημιαι μια οποιαδηποτε Α.Ε.

    Το οτι μας τα τρωει το κρατος καθιστωντας μας ανυμπορους (ουτε αυτο ειναι αληθες,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)ενταξει.Αλλα εδω ενεχεται το συναισθημα,ο εμπαιγμος στην ψυχη, το πατσαβουριασμα μιας εικονας,το τσαλακωμα των παιδικων εικονων. Οτι εγω βοηθω και προστατευω,οτι υπερασπιζομαι,οτι τραγουδω,εσυ ερχεσαι και μου το γαμας; Το πετας στα σκουπιδια,το απαξιωνεις; Θα σε γαμισω πατοκορφα. Θα σε παω μεχρι την γη του πυρος παλιοπουστα.
    Το "Μας τα εφαγαν,δεν γαμιεται",μπορει-αν μπορει- να γινει ανεκτο, για τον δημοσιο κορβανα.
    Εδω ομως ειναι κατι αλλο.
    Τα κόμματα κλεβουν και ξανακλεβουν,αλλα "πρωταθληματα" βλεπουν καθε χρονο.
    Εδω απαξιωνεται και καταξευτιλιζεται ενας συλλογος,ζαρωνει χρονο με το χρονο μια μαγικη εικονα. Πεφτουν ολα,γκρεμιζονται και μενει μια γευση πουστιας,"ολα ειναι ιδια", "τελειωσε και αυτο το καστρο", "λαμογια και κρατικοδιαιτοι ειστε","δεν ειναι αλλο να εσαι ΑΕΚ τελικα", "δεν σας υπολογιζει κανεις", "ειστε ανυπαρκτοι και γκρινιαριδες", "ειστε σαν και μας και χειροτεροι".

    Αν δεν γινει κατι που να τα φερει ολα τουμπα, παυω πλεον να ασχολουμαι.Η εισαι κατι,η δεν εισαι.
    Αν θελω να δω φουκαραδοσυνη και χαμαιτυπεια παω στην Ομονοια.
    Πρεπει να βλεπω ετσι,αυτο που ερωτευτικα μικρος; Να λειπει.
    Αρκετα υποφεραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. exoun dhlwsei esoda 500.000e apo polhsh tou lagou.
    ti8 allo na pw
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝΕ ,ΤΟΤΕ Η ΣΚΕΨΗ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ Η΄ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ..ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΞΕΡΟΥΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα
    Για τα βιβλία που χαθήκανε έμαθα οτι φταίει η καθαρίστρια.Την ώρα που καθάριζε τα έριξε κάπου πίσω απο τα ράφια και δεν μπορούν να τα βρούνε...
    Μετά το κυνητό τηλέφωνο που είχε και καταχρέωσε την ομάδα, έκανε κι άλλη ζημιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα ασχοληθω με πραγματα που ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γνωριζει αναγνωση και εχει IQ μεγαλυτερο απο χρυσοψαρο, καταλαβαινει.

    Τα αναμενωμενα διαβασαμε. Ειναι δε τοσο κωμικο το ολο θεμα που το κλασσικο ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ που φωναζε ο Ηλιοπουλος να ειναι πλεον πταισμα.

    ΣΔΟΕ κυριοι και μυνησεις για τα 5εκκ χωρις παραστατικα με τα οποια σιγουρα πας μεσα για αρχη, και μετα ολα τα αλλα που επισης βγαζουν ματια.

    ΣΔΟΕ για ξεπλυμα μαυρου χρηματος σε off-shore εταιρειες, ΣΔΟΕ σε ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμους του ταπα της κοντης και των συγγενων τους απο το 2003 και μετα.

    Και μυνησεις οχι μονο λογια. Εχω παρει το 04-05-06-07 διαρκειας και εχω πληρωσει για να γινουν τα χρηματα μου προιον εγκληματος και χρηματισμου του κοντου και της συμμοριας.

    Προτεινω και προτιθεμαι να καταθεσω ΜΥΝΗΣΗ γι αυτο. Ας μαζευτουμε 100-300-1000 και παμε να μας πει ο μπαστουνοβλαχος που βρηκε 8εκκ ευρω να χτιζει βιλες.

    Τα στοιχεια μου τα εχει ο steven προτεινω να κανουμε κατι επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΥΣΙΚΑ ο κοντος ειναι απλα ο frontman.

    ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΕΞ ΑΝΩΘΕΝ ειχε ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ.

    ΣΔΟΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΡΑΚΟ-ΝΙΚΟΛΑΚΟ-ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ στον κοντο στον απιθανοπουλο και στον χασοδικη.

    Αμεση καταβολη οφειλωμενων, γιατι πως να το κανουμε Πετρακη οταν θες να εχεις μια Α.Ε εισαι υποχρεωμενος να καλυπτεις τις υποχρεωσεις της, οπως το δανειο ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ M.S, το φεσι ΠΟΥ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥ εχει φτιαχθει στο ΟΑΚΑ κλπ.

    Αλλιως ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΝ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΥΠΕΛΛΟ.

    ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    Να πεσουμε στην Β-Γ-Δ δεν με νοιαζει. Να πληρωσουν τα λαμογια και αν δεν εχουν (οχι αν δεν θελουν, αν δεν εχουν) ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ οπως ο Ψωμιαδης της ASPIS.

    MΕΣΑ ΚΟΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΑΚΗ ΤΑΒΛΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΙΣΩ.

    ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ, ξεφτυλισατε τα παντα.

    Και σταματα Πετρακη να κλαις σαν μυξοπαρθενα δεξια και αριστερα γιατι δεν περναει πλεον το κουτοχορτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ..ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΞΕΦΤΕΡΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΑ 21 ΕΚΑΤ. ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΟΣ..ΤΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΙ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΤΕ Ο ΜΑΚΗΣ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ..ΟΜΟΡΦΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..
    ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΟΘΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ..
    ΦΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ 21 ΕΚΑΤ..ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΓΑΠΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ? ΕΝΑ , ΔΥΟ ΕΚΑΤ ?ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ? ΝΤΕΜΗ? ΘΑΝΟΠΟΥΛΕ ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΨΑΧΝΟΥΝΕ Κ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .. ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ? ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ? ΡΙΞΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ..ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΥΤΕΛΟ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΕ..
    ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΤΗ.. ΧΑΣΑΜΕ Κ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ..ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΟΜΑΣΤΑΝ..ΑΛΛΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ..Ε ΝΤΕΜΗ ? ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ..ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΑΣ..
    ΠΟΙΟΣ ΣΔΟΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ? Ο ΝΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ερωτημα
    ο ΔΧ δεν ηταν μελος του διοικητικου συμβουλιου της αεκ?
    δεν γνωριζε τιποτε? το μονο προβλημα του ηταν ο μπαγιεβιτσ? η χρησιμοποιουσε τον μπαγιεβιτς για να απροσανατολιζει τον κοσμο στο φαγοποτι?
    εαν το εκανε αυτο το εκανε σωστα διοτι εδω μεσα και σ αλλα μπολγκ μιλουσαν διαφοροι μωροι τω πνευματει για τις δηθεν 25 μεταγραφες και σιωπουσαν για τις 78 του νικολαιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. DIMI είμαι κι εγώ μέσα για μήνυση στο κοντό. Υπολόγισε με κανονικά.

    Θυμάσαι από πότε ζητούσα εγώ ΣΔΟΕ...
    Όχι μόνο για το κοντό με τις βίλες και τα φερέτι αλλά και για την γυναίκα του που δήλωνε μισθό δημοσίου υπαλλήλου και έβγαζε χιλιάδες ευρώ την ημέρα. Πρέπει να είναι από τα πιο φοροδιαφεύγοντα ζευγάρια στην Ελλάδα. Επιτέλους λίγο φως.

    Το πρόβλημα που υπάρχει όμως είναι πως ο κοντός είναι πασοκακι και μάλιστα του έχει ζητήσει και ο Jeffrey να συμμετάσχει σε ένα ψηφοδέλτιο (δεν θυμάμαι ποιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δημητράκη έχεις χάσει επισόδεια.Χαιρετισματα στο Σερβοβόσνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ dimitri

    για τον ΔΧ τι ψάχνεις τώρα, βολεύτηκε κι αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Mike
    εγώ το γνωρίζω στον ανώνυμο Απο πάνω πες το
    οποίος γνωρίζει Απο νομικά η κακοδιαχειρησει
    συνιστά ποινικό αδίκημα μόνο αν αποδεχθεί
    δολιοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο τον νομο ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ οποιαδηποτε εταιρεια να εχει τα βιβλια στην εδρα της. Αν θελει εξωτερικο συνεργατη αυτος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να εργαζεται στην εδρα της εταιρειας οπου βρισκονται ΟΛΑ τα παραστατικα και βιβλια και απλα δεν ειναι στην μισθοδοσια της αλλα πληρωνεται εξωτερικα.

    Τι θα πει τα πηρε εξωτερικος συνεργατης τα βιβλια και δεν τα δινει?
    Η τα εχει δωσει αλλα οι αλλοι δεν τα βρισκουν?

    ΣΔΟΕ δεν υπαρχει ΣΗΜΕΡΑ να παει στα γραφεια και αν δεν μπορουν να παρουσιασουν ΟΛΑ τα βιβλια να μπει ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗ ΚΑΙ Δ.Σ.

    Οχι μονο τιτλους και highλικια χασοδικη.

    ΣΗΜΕΡΑ να παει ο ΣΔΟΕ στον ταπα και να απαιτησει να του παρουσιασει ΣΗΜΕΡΑ οχι σε 3 μηνες τα παραστατικα που αφορουν 5εκκ ευρω που ειναι στον αερα.

    Αν δεν μπορει ΣΗΜΕΡΑ κιολας αυτοφωρο και μεσα.

    Αυτα δεν ακουμε τοσους μηνες οτι ΘΑ κανετε κ.Παπακωσταντινου?

    Εδω εχουμε 5εκκ ευρω ΜΑΥΡΑ που ουτε φορολογηθηκαν ουτε φαινωνται πουθενα και που εχουν παει σε εταιρειες σφραγιδες, αλλα Τραυλου και Μποτου.

    Υπευθυνος προς τον νομο δεν ειναι ο κοντος?

    Μπουζουριαστε τον ΣΗΜΕΡΑ.

    Και θα δεις πως ολοι οι 21 και οι originales μαζι με τους υπολοιπους θα αρχισουν να τρεμουν μην ανοιξει το στοματακι του..

    Γιατι ο κοντος ως γνωστον δεν ειναι και ο πιο 'πιστος' φιλος..

    Ειδικα προς αυτους που εχουν ευεργετηθει οταν αυτος ηταν frontman..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ΤΟ ΚΕΛΑΙΔΗΜΑ:

    «Κάθε χρόνο γινόταν οικονομική παρουσίαση, υπήρχαν ορκωτοί λογιστές και έλεγχαν τα πάντα δύο φορές το χρόνο και μετά το 2006 υπήρχε από τους μετόχους ένας ακόμα εκτός ομάδας. Πριν ήταν ανοργάνωτα τα πάντα, υπήρχαν πληρωμές που δεν φαίνονται και γινόνταν από την τσέπη μου ή από την τσέπη του Παππά, ερχόνταν άτομα που ζήταγαν λεφτά. Μετά το 2006 ή 2007 μπορέσαμε να κάνουμε ταμείο».

    Απο το 2004 ξεκινησε να κανει ταμειο το 2007 ο κοντος.

    3 χρονια του πηρε να κανει ταμειο..

    Και οι μετοχοι τα ηξεραν ολα...

    Ε ρε πλακες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντέμης

    "Δηλαδή θα πρέπει αν κάνουμε ένα διαχειριστικό έλεγχο και για το 2011 για να δούμε τι έκανε και ο τωρινός πρόεδρος που θα βρούμε άλλα τόσα."

    Αδαμίδη σου τη λέει κι αυτός κατάμουτρα. Είναι ευκαιρία να βγάλεις τον ανδρισμό σου προς τα έξω. Είναι προσβολή.

    Ή μήπως κρύβει και αλήθειες ρε Σταύρο; Αυτός ο Ντιοπ, αυτός ο Νταντόμο, ο Έντερ, πολύ περίεργα πράγματα. Πόσα πήραν οι μάνατζερ; Γιατί όπως είδαμε και με το κοντό, κανείς δεν βάζει το χέρι στο ταμείο να κλέψει λεφτά. Όλοι με τους μάνατζερ τα μοιράζονται. Μαύρα, εύκολα και αφορολόγητα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε συ mikee ο Ντιοπ κοστισε αλλα προεδρου 200,000 και κοιτανε ΜΠΑΣ και τον σπρωξουν 300,000.

    Αλλα το 'συμβολαιο' ειναι για 800,000 το χρονο..

    Τωρα πως γινεται ενας παικτης να αγοραζεται-πωλειται 200-300 αλλα να αμοιβεται με 800 το χρονο μονο οι εξυγιαντες το ξερουν.

    Τοσα ειπαμε να 'βγαλουμε' απο το ταμειο.

    Μισο χαρτι (500χ3) επι 3 ετη ποσο μας κανει προεδρε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοντός = Τσοχατζόπουλος.

    Και οι δύο είναι για μέσα, αλλά και οι δύο (άμα μπουν μέσα) θα πέσουν ηρωικά, θα πάρουν κι άλλους μαζί τους. Ο Τσοχατζόπουλος απείλησε σύμφωνα με εφημερίδα πως θα φτάσει μέχρι τη ροζ βίλα του Παπανδρέου και της Λιανη στην Εκάλη.

    Τακούλη Κανελλοπουλάκο γι αυτό συνεχίζεις να γλύφεις το Ντέμη; Γι αυτό ρε δειλέ άντρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eπαναλαμβανω:
    Συσταση ομαδας και κυνηγι.
    τι ειχαμε τι χασαμε.
    Εμεις θα κυνηγαμε,οι αλλοι θα πρεπει να τρεχουν.
    Θα εχει και πλακα
    αν δεν μας εχει προλαβει-και μακαρι-καμια αλλη ομαδα ΑΕΚτζιδων που και αυτοι νοιωθουν απο μαλακες εως πολυ μαλακες.
    Οι μονο οι που εχουν συμφερον ειναι οι φιλοι της ομαδας που εσπρωχναν τα ωραια τους λεφτα απο το υστερημα και ακολουθουσαν με χιονια και βροχες οπως λενε καποιοι.
    Υπαρχει κοσμος που εχει ερθει απο την αλλη ακρη της χωρας,η του κοσμου. Που εχει παρει διαρκειας για 5-6 συναπτα ετη.
    Που αγοραζε προιοντα. Που παραταγε γκομενες,γυναικες σπιτι ακομα και την δουλεια για να παει να χειροκροτησει(σαν μαλακας τελικα,οπως αποδειχθηκε)
    Καποιοι γελανε τρανταχτα και τα λεφτα του,ειναι στις τσεπες του.
    Αλλος που να θελει ελεγχο και διωξεις,δεν υπαρχει.
    Το κοντο γιδι παριστανει τον Βουδα. Οι υπαρχοντες μετοχοι,δεν θελουν να φανει το μεγεθος της μαλακιας τους. Η οτι αλλο.
    Οι πρωην, δεν εχουν κανενα λογο να ανακατεβουν τα σκατα του τοτε.
    Δεν υπαρχει κανεις. Μονο ο κοσμος. Μονο οσοι νοιωθουν ενα σφυξιμο. Οσοι νοιωθουν προδομενοι.
    Οσοι νοιωθουν οτι εξαπατηθηκαν. Οσοι νοιωθουν οτι εμπαιχτηκαν. Οσοι αγαπουν την ομαδα και την βλεπουν να ψυχοραγει και οι κονομημενοι ξεχνανε παραστατικα,βιβλια και ολα οσα πρεπει προκειμενου να μπορουν αφ'υψηλου και με την προσδοκομενη ατημωρισια να γελανε με εκατονταδες χιλιαδες μαλακες και κοροιδα που νομιζουν ακομα οτι υπαρχει καποια "ιδεα".

    Οποιοι αλλοι-εκτος των συχνα γραφοντων-,παρακολουθουν και θελουν,ας βοηθησουν.

    Δεν ειναι δα και κανενα κατορθωμα.Πειτε οτι καποιος μπηκε και σας εκλεψε στο σπιτι σας. Ειναι ακριβως το ιδιο.

    Δεν ειναι και καμια αναβαση του Εβερεστ αλλωστε.
    Οργανωθειτε.
    DIMI εννοειται οτι και εγω ειμαι μεσα.
    Το e-mail μου υπαρχει στον Steven.

    Σε καθε περιπτωση: xristosxontzeas@yahoo.gr

    Να δουμε πως μπορει να γινει αυτο.
    Υπαρχει ενα δασος παρατυπιων-παρανομιων.
    Ειναι ενας παραδεισος εσκεμενης προχειροτητας
    Μπορει να γινει μεγαλο παρτυ.

    ΣΔΟΕ και Εισαγγελεας και οτι αλλο μπορει να υπαρξει.
    Πισσα και πουπουλα στους πουσταραδες.
    Ας το διασκεδασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κωστας-Φλωρινα19 Ιανουαρίου, 2011 15:21

    Φοβερη ανακαλυψη οι Ανωνυμες Εταιρειες ρε πουστη μου,και δη οι ποδοσφαιρικες.....
    Καθισα απο χθες να διαβαζω,με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω,σαν κοινος λογιστακος της επαρχιας,και μου εχει πεσει το σαγονι.Αυτο δεν ηταν πορισμα ελεγχου,ηταν σεμιναριο.Η πρωτη και αφελης απορια μου ηταν γιατι τοσα πολλα χρονια δεν εχει απασχολησει τους ελεγκτικους μηχανισμους η εν λογω εταιρεια?Μα ποσο μαλακας ειμαι,ε? Και να μπει τωρα το ασπιλο και αμολυντο ΣΔΟΕ του τζεφρυ,τι θα γινει???
    Δεν εχουν καλυψει τα κωλομερια τους,ολη αυτη η συμμορια? Δεν τους εχω για μαλακες. Αιντε να βρεις κουραγιο μετα να πας γηπεδο,συν την αυτοκριτκη και το αποτελεσμα της που ειναι ''μα ποσο μαλακας ημουν,που πληρωνα κιολας για εισιτηρια κλπ''. Καποιες ψυχουλες παντως,τα ηξεραν,και δικαιωνονται που δεν πιαστηκανε μαλακες.Δεν γινεσαι τυχαια μεγαλος και παγκοσμιος''παικτης''.Τα αλλα ειναι για ρομαντικους σαν πολλους απο εμας εδω μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διαβασατε, η ακουσατε την γραψαρχιδικη δηλωση του κοντοβρακη στον "δικο μας καναλι";

    Ειναι να γελας,αλλα ειναι και να θες να τον πνιξεις.
    "εγω δεν πηρα λεφτα...αντιθετως εδωσα"
    Δηλαδη λεει η κοντη χηνα: "Μαλακας και ασχετος ειμαι. Οτι μου ελαγαν,το εδινα. Το παν ειναι να εσαι καλοκαρδος και μεγαλοψυχος...αλλα μη μου καταλογιζεται τιποτα".
    Να περασω να μου δωσεις τα λεφτα απο τα διαρκειας που δεν εχω παρει; Η τωρα δεν εχεις διαθεση βρε κοντοψώλη;

    Αλλο παλι:
    "Υπηρχε διαφανεια...αλλα δεν υπηρχε προγραμμα και σχεδιο"
    Πως μπορει να υπαρχει απολυτη διαφανεια,οταν δεν υπαρχει σχεδιασμος για κατι τετοιο;
    Βαλε το κεφαλακι σου σε μια απο τις χεστρες σου και κανε γαργαρες.

    Για τον Φερερ. "...ενταξει καναμε λαθος. αλλα τα λεφτα που δωσαμε ειναι πολλα για εμας βεβαια,αλλα λιγα για την Ισπανια..."
    Ε,τοτε να μας πει ποσα ακριβως πρεπει να του δωσουμε,να μαζευτουμε στη λιμνη του Εθνικου Κηπου καμια πεντακοσαρια επιφανεις μαλακες,να συνδραμουμε ετσι ωστε, το τελικο ποσο που θα παραλαβει ο καραφλος ταυρομαχος,να ειναι αναλογο της χωρας της οποιας ειναι υπηκοος.
    Τι λες ρε ποντικομουρη; Τι λες ρε μπακαλογατε; Τι λες ρε γατομουστακε;

    Για το χρεος της Empire΅: "...ποιο χρεος.Δεν υπαρχει χρεος 5-6- εκ. αφου το στοκ υπαρχει. Αλλωστε αφου θα δωσουμε τελικα μονο 1 εκ."
    Τωρα καταλαβα γιατι εχεις 18 μπανια. Γιατι το χεσιμο ειναι μεγαλη απολαυση και δεν του πρεπει χρονοτριβη. Οπου σε βρει,πρεπει να υπαρχει διπλα και μια χεστρα.
    Η χεστρα στην οποια σε εχουν τοποθετισει,χιλιαδες ανθρωποι,ασφαλως δεν σε νοιαζει,αφου εχεις μια χαρα αποσμητικα αγορασμενα με τα λεφτα τους.

    Και βεβαια το τρανο-που εξηγει και γιατι τα στοιχεια των πρωτων χρονων ειναι εξαφανισμενα (απο την δημοσιοτητα εννοω):

    "μεχρι το 2007 ηταν ανοργανωτα τα παντα. (προσεξτε. λεει "ηταν", οχι "ειμασταν". Αυτος δεν εχει καμια σχεση.Εχει μονο χεσει)
    "...οποιος ερχοταν του διναμε λεφτα (και εγω που ημουν ρε πουστη μου...)"...υπαρχουν πληρωμες που δεν φαινονται,απο την τσεπη μου,η απο την τσεπη του Παπα.."
    Ωρα ειναι να μας ζητησεις και τα ρεστα.
    Πες μας ποσο μας εξαπατησες,να πληρωσουμε.

    Βρε γαιδουρι βαρεας ελασεως,ποιος σου ειπε να λειτουργεις κατ'αυτον τον τροπο;
    Γιατι -σχεδον-ολες οι μεταγγραφες ηταν απο την Λατινικη Αμερικη; Γιατι δεν ειχαν παραστατικα,δεν εξεδιδαν αποδειξεις;Βρε τους ατιμους. Σας δημιουργησαν προβλημα,ε;

    Κουβεντα για την ΑΕΚ αυτη καθ'αυτη. Σαν να μην υπαρχει. Που ειναι,τι πρεπει να γινει,τι εγινε πριν,τι εξηγησεις πρεπει να δωθουν,τι εγγραφα.
    Τιποτα. Σηκωνε τους ωμμους.
    Στα αρχιδακια του τα ψημενα, ολα.
    Δεν πανε να γαμηθουν και οι δικεφαλοι και οι τρικεφαλοι και τα γηπεδα και οι ομαδες και οι διοικησεις και τα χρεη και ολα.
    Λες και δεν υπεγραφε αυτος για 4 χρονια.
    Σαν να ηρθε απο τον Αρη,το παπαρι.

    Βρε κοχυλι,βρε κακομουτσουνο καβουρι, χρειαζεσαι δεσιμο σε μια πετονια με μολυβιά και πνηξιμο σε δεκα ποντους βαθος.
    Παλιοτουβλο,αμορφωτε, ξεσαμαρωτο πονι, που σε κανανε και μανατζερ της χρονιας στη χωρα που σου πρεπει.Στη χωρα της πουστιας,του "αφαντου", του "δεν ξερω", του "τι να σας πω", του "δεν φταιω ΕΓΩ".
    Και ο αλλος ο μαλακας, ο καραφλος ο πατριδοπωλης,αναμεσα στους 100 σκεπτομενους εθεαθει.
    Πως αλλιως θα γινονταν νομοτυπα οι αγοραπωλησιες ομαδων αλλα και κρατων; Χρειαζεται και η επιβραυευση του ΒΛΑΚΑ.

    "ΜΟΥΝΙ ΞΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ Σ'ΑΦΗΣΩ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κωστας-Φλωρινα τι να σου πω...

    Η πρώτη απορία σου, δηλαδή γιατί τόσο καιρό δεν είχε ελέγξει το ΣΔΟΕ την ΠΑΕ ΑΕΚ, παρόλο ότι είναι τόσο απλή κι αυτονόητη, δεν μπορεί να απαντηθεί γιατί το κράτος που ελέγχει τον ΣΔΟΕ και τους υπόλοιπους μηχανισμούς, είναι ένα μπουρδέλο. Αποτελείται από πολιτικούς που τους λες κλέφτες και λαμόγια μπροστά στα μούτρα τους κι αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα, πλημμυρισμένοι από ενοχές.

    Σε αυτό το κράτος μπουρδέλο λοιπόν, κάτι αμόρφωτα λαμόγια όπως ο Νικολαίδης, με μεγάλη φήμη και αναγνωρισιμότητα, κάνουν ότι συναλλαγή θέλουν χωρίς να τους ελέγχει κανείς, αντίθετα με τους άσημους μικρομεσαίους.

    Μην ξεχνάς πως τον αστυνόμο που είχε παραχωρήσει στο Ντέμη το μπουρδελοκράτος για προστασία, τον χρησιμοποιούσε το Δεσποινάκι για ταξιτζή και μάλιστα είχαν τρακάρει κιόλας πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ Κωστας Φλωρινα

    Δεν τα ξερεις καλα εσυ. Ενω αμα εισουνα απο την Αλεξανδρουπολη...θα ηξερες πως γινωνται οι δουλειες..

    @ Χρηστο σε λιγο θα πληρωσουμε κιολας το ταπα..

    Καταλαβατε τωρα γιατι νυχτα ΠΕΤΑΞΑΝ εξω τον Χηνα απο το Δ.Σ? Και μπηκε στη θεση του ο οπαδος με το ΑΦΜ??

    Τι εγινε ρε 21ακηδες? Μουγκα στη στρουγκα παλι?
    Ξερω ο Σερβος φταει..

    Εμπρος ολοι με Κερμιτ στο αεροπλανο φυγαμε για Κυπρο.

    Μεχρι τοτε ΚΑΝΕΝΑΣ στο γηπεδο. Να παιζει ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ο χασοδικης. Να παει και ο βλακας-μετοχος μαζι του να κατσουνε παρεα.

    Καμμια φανελλα κανενα μπρελοκ ΤΙΠΟΤΑ.

    Να βουλιαξουν στην ανυποληψια στα ψεμματα στα παραμυθια αγκαλια με τον Ντατομο και τον Ντιοπ.

    Ο... ΣΔΟΕ αραγε ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ για να παει?

    5,000,000 ευρω (κοντα 2 δις δραχμες) ΜΑΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ομολογησαν.

    Προλαβαινει να παει η εχει δουλεια να κυνηγαει τους περιπτεραδες και τους μαγαζατορες που χτυπανε 12ωρα ΜΠΑΣ και γραψουν σεφτε και αποδωσουν το 23% ΦΠΑ στον ΓΑΠ??

    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΛΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ DIMI: Αδερφέ, ένα μικρό λαθάκι. Στην θέση του Χήνα μπήκε ένας εκ των supporters. Ο ΔΧ είναι μέσα στο συμβούλιο πάντα, σαν πρόεδρος της ερασιτεχνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ steven σωστος.

    Οχι οτι αλλαζει κατι, βγαλαμε τον ενοχλητικο και βαλαμε ενα supporter δηλαδη ενα δικο μας..

    Ο γιαλος ειναι στραβος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Dimi
    Τωρα πως γινεται ενας παικτης να αγοραζεται-πωλειται 200-300 αλλα να αμοιβεται με 800 το χρονο μονο οι εξυγιαντες το ξερουν.
    ---------------------------------------

    αδελφε ειναι λαθος το ερωτημα σου
    και ο ζιλμπερτο σιλβα αγορασθηκε 1.500.000 και περνει 3 εκατομμυρια
    αυτο ομως ειναι το λιγοτερο, για μενα περισσοτερο φταει ο κανελλοπουλος με τον κουλη διοτι ειναι τεχνοκρατες και γνωριζουν απο διαχειριση εταιρειων ενω ο νικολαιδης δεν γνωριζε
    περιμενω με μεγαλη υπομονη την τοποθετηση του προεδρου της ερασιτεχνικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Ιανουαρίου, 2011 17:43

    @ dimitri: Έφυγε ο βάτραχος, ΟΛΑ ΚΑΛΑ...τι άλλη τοποθέτηση περιμένεις δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Tοποθετηση πλακιδιων, μπορει να κανει.
    Τι αλλη τοποθετηση θες δηλαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ dimitri

    φιλε και ο σιλβα ειναι ΛΑΘΟΣ αν παιρνει αυτα τα λεφτα.
    δεν γινεται ενας παικτης να πληρωνεται 3 φορες πανω απο την μεταγραφη του ετησια, πουθενα δεν γινεται αυτο στις μεγαλες ομαδες.

    ο σισε κοστισε 8 και παιρνει 3 ο σκοκο 2,5 και επαιρνε 800 ο ριερα 12 και παιρνει 3.5 κοκ.

    αλλιως φιλε κανενας δεν θα εκανε μεταγραφη ολοι θα εκαναν ετησια συμβολαια και θα επαιρναν 2-3 φορες πανω τα λεφτα τους.

    βεβαια αυτα μονο στην αεκ γινωνται.

    οπως μονο σε εμας ο ενσαλιβα σε ενα βραδτ απο 660 πηγε 960...


    αλλα προς θεου ο κοντος δεν εφαγε λεφτα.. ουτε οι απο πανω του.

    λαθακια εγιναν ρε αδελφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Dimi

    ο ριερα στοιχισε 4,5 εκατομμυρια
    ειναι μια πρακτικη που γινεται παντου, ιδιως για παιχτες που δεν υπολογιζοντε απο τις ομαδες τους και προσπαθουν να παρουν οτι μπορουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ dimitri

    φιλε για 12 λεγανε το καλοκαιρι. Αλλα και 4.5 να στοιχισε με την λογικη Ντιοπ επρεπε να παιρνει 12 το χρονο...

    Σιγουρα παλτα πωλουνται ακριβα και ειδικα αν ειναι να ρθουν στο Ελλαντα ζητανε και κατι παραπανω.

    αλλο βεβαια Σιλβα απο αρσεναλ αρχηγος βραζιλιας αλλο ριερα απο λιβερπουλ βασικο αριστερο χαφ και αλλο τσαφα τσουφα με 8 συμμετοχες περσυ στην ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. και μια που λεμε για ανανεωσεις:


    Καμαριερα και Βλακα-μετοχε αφιερωμενο εξαιρετικα:

    7-9-2010
    "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας της με τον Rafik Djebbour για άλλα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2013".

    19-01-2011

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Rafik Zoheir Djebbour.





    Η συνεπεια, το ηθος, η εξυγιανση, σε ολο τους το μεγαλειo

    Δεν ξερω αν εισαι εσυ βλακας πετρακη, αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ ειμαστε εμεις που δεν σας εχουμε παρει ακομα με τα γιαουρτια να μην σας γνωριζει η μανα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδιά αυτό γίνεται με τους τελειωμένους ποδοσφαιριστές.
    Οι ομάδες τους τους πουλάνε όσο όσο δηλαδή σχετικά φθηνά για να τους ξεφορτωθούν αλλά οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές για να παίξουν στο φοβερό μας πρωτάθλημα ζητάνε κάτι παραπάνω απ' ότι θα ζητούσαν από μια ομάδα π.χ. της Αγγλίας. Έτσι δημιουργούνται αυτές οι δυσαναλογίες.
    Η αντικειμενική αξία του παίχτη δηλαδή είναι μικρή αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι παιχταράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΧ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΟΤΙ Ο ΔΧ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, που όλοι γίνανε επιστήμονες του πούτσου και γι' αυτό κι εξ άλλου η χώρα πήρε το μακρύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ MR KEUNER: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΤΟΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή