Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ

         " Γύρε στο πλάϊ μου και μη μιλάς..." Κι άλλο : " Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο, εσένα που αγαπώ τόσο καιρό...". ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ. Ή ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.
         Κι είναι  μεγάλη ιστορία, το τι  θυμάται ο καθένας. Όχι για να προχωρήσει τα νειάτα του, αλλά ΚΥΡΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. Που δεν είχαν καμιά σχέση με κάποια χρόνια πριν, αλλά με το σημερινό τέλμα. ΚΙ ΑΝΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΜΥΑΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΥΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΜΕ ΔΙΚΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΥΛΙΣΤΙΚΑ. ΚΑΤΙ ΚΑΤΙΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ, που κι αν δεν  το έχεις αντιληφθεί για τον ίδιον που αναγόρεψες στέλεχος, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.
          ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΣΑΙ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ; ΔΗΛΑΔΗ; ΟΧΙ, ΣΕ ΛΕΝΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.  Αλλά, τόσα χρόνια,  δεν κατάλαβες ποτέ την κολακεία και το γλύψιμο, ΚΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΩΝ "ΕΚΛΕΚΤΩΝ" ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΑΛΥΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ;
            ΑΚΟΥΓΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΒΛΑΚΑ.
          ΠΟΥ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ  ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ  ΑΚΟΜΑ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΚΑΤΙ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΚΟΥΝΟΥΣΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΕΣΚΕΙΑ,  ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ.
            Προχωράμε όμως. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΒΗΜΑ. ΚΙ ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ,  ΘΑ ΧΑΘΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ  ΑΓΑΛΜΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΑΝΑΣΚΕΛΑ.
             ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. " Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΚΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ". ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ; ΜΑ, ΑΠΛΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΣΟΥΜΕ.
             ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,  ΕΠΙΠΛΑΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΟΣ, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ ΤΗΣ ΕΥΑΣ, ΘΑ ΒΑΡΑΣ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΟΥ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ,  ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ  ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ. ΕΓΩ ΔΕΙΧΝΩ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ .
                 ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΨΙΛΟΝΤΑΒΑΤΖΗΣ. ΤΡΑΒΑ ΠΙΣΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΧΟΝΤΡΗ ΤΩΡΑ.
             Δεν είμαι έξαλλος. Είμαι στενοχωρημένος. Όχι απ' ευθείας. Εμμέσως. ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ. ΟΥΣΙΑΣ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΕΧΩ ΕΧΘΡΟ. ΕΓΩ, ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΣΩ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΔΑΣΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΘΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΩ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ.  Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ. ΚΙ ΑΠΟΣΥΡΩ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΩΡΑ Ο ΣΩΖΩΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ.
             ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ Ή ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ; ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΜΗ ΑΝΔΡΟΣ.
               Εσύ, σαν  πούστης θα φανείς σε λίγο καιρό. ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.  Κι ας μου χτυπήσουνε κουδούνια. ΚΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΑΜΠΑΣΚΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ, ελέω βασιλιά, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.  ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ;  Ο ΡΗΓΑΣ, Ο ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗΣ, Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Ο ΑΤΙΛΑΣ Ή Ο ΕΛΑΣ;
         ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ, που το παίζεις και πατρώνας συμβουλάτορας. ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ . ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΣΘΟ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ, ΜΙΛΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΟ. ΟΧΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ.
            ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΒΛΑΚΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΤΗΝ " ΜΟΛΥΒΙΑ". ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΗΛΙΘΙΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
           ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ. ΤΙ; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ. ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
          ΚΑΙ " γείρε στο πλάί μου και μη μιλάς" ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ , ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΥΤΕΡΠΗ.
              

17 σχόλια:

  1. Καλημέρα αγόρια.
    Μέγας θυμός επικρατεί. Και κατά την προσφιλή μας συνήθεια, βαράμε το σαμάρι και όχι το γαιδούρι.
    Σε ότι έχει σχέση με την ΑΕΚ, πρέπει να υπάρχει η ένδειξη ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.
    Στην Ολλανδία, γίνονται πειράματα που αφορούν το σβήσιμο των κακών αναμνήσεων. Με ένα χάπι ξεχνιέσαι....Σκότωσες, πρόδωσες, έκλεψες...παίρνεις το χάπι σου και καθαρός ξεκινάς για νέες περιπέτειες. Προτιμούνται οι ερασιτέχνες. Οι επαγγελματίες το παράγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βλεποντας τα πρωτοσελιδα με τους 3 δανεικους θυμηθηκα τους 3 δανεικους της αρσεναλ τον μεντεζ, τον ρε τον τριτο δεν τον θυμαμαι
    και φυσικα θα θυμαστε και την καταληξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γιατι να τον θυμασαι? Μηπως τον ειδες και ποτε?

    σημερα εξαλλου βαφτισαμε αρχοντα με μια (1) !!!!! προπονηση τον εναν απο τους τρεις.

    Τα βαζελακια βγαζουν γλωσσα ακομη και μετα απο το 0-2. Βαλτε τους στη θεση τους ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΧΑ ( ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ )
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
    ΑΡΓΥΡΙΟΥ
    ΜΑΝΩΛΑΣ ( ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ )
    ΓΙΑΧΙΤΣ ( ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ )
    ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ
    ΜΑΚΟΣ ( ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ )
    ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ( ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ )
    ΚΑΦΕΣ
    ΝΤΙΟΠ ( ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ )
    ΓΚΕΡΕΙΡΟ ( ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ )
    ΛΑΓΟΣ
    ΜΠΕΡΝΣ
    ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ( ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ )
    ΣΚΟΚΟ ( ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ )

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΣΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΣΤΥΛ ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΕΚ..

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΤΡΙΝΕΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ..ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΥΡΙΣΤΟΥΣ..ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ .. ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΑΕΚΑΡΑΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ?
    ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ...ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η’ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ? ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ..ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΖΕΡΙΑ..ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ..

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ? ΧΑΧΑΧΑ..ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ?
    ΠΟΣΑ ΕΔΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ? 500 ΧΙΛ ? ΚΑΙ ΤΑ 800 ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ?
    ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ..ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ , ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ..

    DIMI ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ..ΥΠΑΡΧΕΙ Κ Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειπα οτι εχει τελειωσει ισα ισα που το φοβαμαι πολυ το ματσακι ΕΙΔΙΚΑ αν φαμε γκολ στο μισαορο.

    ειναι δε τοση η απελπισια του μανωλη που σκεφτεται λεει να βαλει παικτες που εχουν 1 προπονηση και ακομη δεν ξερουν τα χρωματα της ομαδας..

    ΚΑΝΕΝΑΣ στο γηπεδο και στην οικονομικη ενισχυση του κλεφτη και του ψευτη.

    αν θελει ο ΨΕΥΤΗΣ κοσμο στο γηπεδο ας ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ απο τον ΒΛΑΚΑ που τον πληρωνει.
    Ας παρει και την μαμα του την γιαγια του τον αδελφο του τον ξαδελφο του και οποιον αλλον θελει.

    ας φωναξει το αλλο το λαμογιο το μπουλη που μου εμφανιστηκε στους βασιλικους γαμους, ολες οι αδελφες μαζεμενες και μετα μας χαιρετησε.

    αφου κονομαει καθε μηνα φεσονωντας την ΠΑΕ.

    Ετσι κ αλλιως τα λεφτα απο τα εισητηρια ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ οποτε sorry κιολας αλλα εγω λεφτα για να πινει ουισκακια το ΛΑΜΟΓΙΟ δεν δινω.
    Ξερω και τα πινω μονος μου σπιτι και βλεπω το ματσακι απο το internet οπως κανουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ (και οχι ΑΕΚΤΣΗΔΕΣ ΑΜΟΡΦΩΤΕ) που εχουν κοψει και το γηπεδο και την Nova.

    Αρκετα με τα διαρκειας και τις συνδρομες στο καναλι του μετοχου που κακοδιαχειρηστηκε 30-40εκκ ευρω.
    Αρκετα πληρωσα τα Ferrari και τις μαρινες του κοντοβλαχου.
    Αρκετα με το οραμα πλουτισμου των ανυπαρκτων.

    Ετσι κ αλλιως κ να περασουμε το βαζελο, σιγα μην περασουμε στο τελικο.

    Οσο πιο γρηγορα σταματησει το παραμυθι τοσο πιο γρηγορα θα πανε στα τσακιδια οι παπατζηδες και οι μαριονετες τους.

    Ποναει κεφαλι ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ δυστηχως για την ΑΕΚ μας. και το κοψει κεφαλι γινεται μονο με ενα τροπο.

    αφηστε τους ΜΟΝΟΥΣ τους να πηγαινουν να βλεπουν τον αργυριου και τον ντατομο με τους 17 δανεικους, που τους φερνουν και κονομανε απο τις οψιον τις ρητρες και τα δανεικα και περιεργα συμβολαια.

    ΗΔΗ φετος ξεκινησαν με 10-11 και εχουν πεσει 5-6 χιλιαδες ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΗΛΙΩΜΕΝΑ ΧΑΠΑΤΑ της οργανωσης.

    του χρονου ουτε 5,000 θα ειναι. να καθονται να απολαμβανουν τα εργα και τις ημερες τους και να αναρωτιουνται τι εχουν τα ερμα και ψοφανε..

    ΥΓ Εκτος απο τα 950 του γκαμηλιερη ηταν τα 500 του μπλανκο ετσι ελεγε ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΟΣ.
    Οτι θα κρατησει και τους τρεις.
    Ασε τα 800 του Μαιστοροβιτς τα 300 του Αλβες τα 450 του Μαντου και τα 180 του Αλεξο.

    ΜΟΝΟ απο τα συμβολαια που κοψανε για να μας γεμισουνε Σαχλατζογλου και Ντατομους γλυτωσανε πανω απο 2,5 μυρια. ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΟΛΑ ΒΕΒΑΙΑ.

    Θελεις ΑΕΚ λιτοτητας και ΔΝΤ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ?
    Ε τοτε θα παρεις αναλογα 5-6 χιλιαδες μεσο ορο και απο αυτους θα χαρτηλικωνεις και τους μισους.

    ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ..ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ..ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ 4 ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΝΟΛΟ ΜΟΥ..ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΛΛΙΩΣ..ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ..
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΑΡΕΣΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ...ΕΔΩ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΚΦΡΑΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DIMI
    εκανα λαθος δεν υπηρχε τριτος, μονο αυτοι οι 2 ηρθαν και θυμαμαι τα πρωτοσελιδα τις πρωτες ημερες
    για να πω την μαυρη αληθεια ο Ρε μου αρεσε σαν παιχτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ. ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΠΑΙΞΕ, ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. steven
    ιδιως στην αεκ, θα θυμασαι το παιχνιδι με τον παο στο οακα που αλλαξε μπουνιες με τον ατματζιδη
    τον μπλαχιν ειχαμε προπονητη αν θυμαμαι καλα
    μια φορα το μηνα πρεπει να γραφεις αρθρα απο το παρελθον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dimi απο τη μια δεν έρχεσαι γήπεδο επειδή θα σου φάνε το 20ευρο οι κλέφτες απο την άλλη απαιτείς και νίκη.Είναι λογικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λέγαμε;Ακούσατε τι είπε ο Μανόλο;
    ΑΕΚ σαν την Ελληνική κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δείτε κι αυτό,τα έχουμε πει κι αυτά...
    http://www.youtube.com/watch?v=2FAqKQrf95s&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. διαβαστε την συνεντευξη Χιμενεθ, εχω αρχισει να τον γουσταρω, απευθυνετε σε τελειως μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΟΧΙ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. A ρε Μελισσανίδη. Τσάμπα σε πιστέψαμε δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΓΙΑΤΙ; ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΣΩΣΕ ;
    ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΑΔΕΡΦΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ;
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ: ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ( ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλε ανωνυμε 3 πραγματακια

    1. αν θες να κανουμε διαλογο απεκτησε ονομα ευκολο ειναι, εστω και παρατσουκλι
    2. ποτε δεν απαιτησα τιποτα απο κανεναν ποσο μαλλον νικη. το μονο που απαιτω ειναι οι επιδοξοι εξυπνακηδες που αναζητουν τον οβολο μου να μην με ταιζουν κουτοχορτο και να νομιζουν οτι το τρωω και αμασητο.γιατι για να μου κανεις προσκληση να σου δωσω τα λεφτα μου πρεπει πιο πριν να εχεις κανει ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ απο το να ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ.
    3. Η γνωμη που γραφω ειναι για τον ευτο μου και εκφταζει εμενα. απο εκει και περα αν θελει οποιοσδηποτε να συζητησουμε τα οποια επιχηρηματα του ευχαριστως.
    το οτι ο 'προεδρος' (που καταντησες αεκαρα μου) ειναι καθημερινα παθολογικος ψευτης και κολοτουμπας δεν χρειαζεται να το πω εγω. μια χαρα τα καταφερνει μονος του.
    το οτι κλεβουν οτι μπορουν επισης δεν χρειαζεται να το πω εγω. μονοι τους τα λενε και τα κανουν με τα νουμερα που δημοσιευουν.

    Υ.Γ Καποτε ο Λουκας εβαλε υποθηκη το σπιτι του για να κρατησει τον καλυτερο γκολτζη στην ΑΕΚ. σημερα ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ κανει τα παντα για να τον διωξει για 100 χιλιαρικα. οσο οι μισθοι του και τα 3κ για 3 μηνες.

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή