Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

          Μεγάλος παίκτης. Βγαλμένος από άλλη εποχή. Έρχεται απο παλιά στην σημερινή πραγματικότητα. Σιδερένιο μέταλλο, που φυσικά δεν ταιριάζει στην δαφνοστεφανωμένη που σιγά σιγά γίνεται αδερφάρα λόγω νοοτροπίας Βαλβέρδε ( καμία σχέση αυτός με το πoυσταριό που διοικεί τον πλανήτη). ΑΠΛΑ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΩΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ..
           ΚΙ ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦAΙΡΟΜΑΝΗΣ. " ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ". ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ,  ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΕΠΕΝΕΒΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ: " Συγνώμη που σας ταλαπωρούμε κύριε Μήτρογλου, φυσικά κάνατε κάτι αξιόποινο, να ψάξω λίγο τους νόμους, αλλά το σλιπάκι σας μου φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον - ήταν και γαλάζιο της Ελλάδας μας - κι είπα να πιούμε ένα καφέ".
        Φυσικά ο Μήτρογλου πήγε. ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ; ΠΟΙΟΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ;  ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΝ ΞΕΡΑΝΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ. ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ. ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΟΜΑΔΕΣ,  ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ. ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΩΡΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, τύπου Βαμβακούλα,  ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΣΟ.  ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΚΩΛΟΣ; ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ.
            ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΔΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. Αυτός τελικά είναι ο Πανιώνιος, και τελικά τι είναι η ΑΕΚ; Μπήκε κι αυτός στον εισαγγελέα για να ουσιαστικοποιήσει το καθαρόν της διαδικασίας; ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ; ΠΟΙΟΣ  ; ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ. ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ OTAN ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ - Ο ΝΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ - Ή  Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΟΣΜΗ ΚΑΥΛΑΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ;
             Τώρα γιατί τα γράφω αυτά; ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ: ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΕΣ; ΟΚ. ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΕΣ.
            ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. " ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ". ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΕΣΕ. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΕΣ; ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΕΠΕΣΕ; ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΗ ΑΥΤΗ;
       ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ,  ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,  ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΠΟΥ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΧΙΛΙΟΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ, ΠΑΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ;  ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΑ ΓΙΑ ΑΝΤΡΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.
        ΥΓ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΛΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. " ΣΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΩΝ 50",  ΜΑΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΒΟΥΛΑ  ΠΙΑ. ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ; ΟΤΙ Ο  ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ.
       ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΡΩΜΑΪΚΑ ΟΡΓΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΛΟΙ,  ΣΕΡΒΙΤΣΙΑ ΚΑΠΟΥ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΒΑΓΓΕΛΑΚΟ. ΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙ. ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΚΟΣ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ.  Η ΛΥΣΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΤΗΝ  ΞΕΡΕΙ. ΑΠΛΑ, ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΕ.
       ΕΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΤΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ. ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥ.
            

22 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Ιανουαρίου, 2011 10:32

    Εμένα ο μήτρογλου σαν παίκτης μου αρέσει, το ομολογώ.
    Όσον αφορά τη συμπεριφορά του, όμως, απλα είναι ΓΑΥΡΟΣ.
    θρασύδειλος, δηλαδή...
    Πρώτα κάνει το μάγκα, βγάζει το τάγκα και μετά, μπροστά στο χεσμένο εισαγγελέα (μην το πάρουν τηλέφωνο από τη ΔΕΚΟ και τον κάνουν νταντά...) το γυρίζει σε δάγκα...
    Αυτή είναι η μαγκιά του πειραιά.
    Καλά τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΚΑΣ.. ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΟΜΩΣ ..

    ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ..ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ 750 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ..ΔΩΣΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ..
    ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΑΣ Κ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ , ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ..ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ..ΑΛΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛΑΚΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ..ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟ ΦΟΡ ΤΟΝ ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ Κ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΤΣΗ..ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑ...
    ΑΦΗΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ,ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ,ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Η ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ..

    ΑΝ ΚΟΠΟΥΝ 1000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα μου έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μια βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει. Μπορεί να καταλάβει ο καθένας πόσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο... Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες. Επίσημα από την ΑΕΚ δεν με έχει ενημερώσει κανείς, αλλά πριν από μία-δύο μέρες με πήρε ένας μάνατζερ-μεσάζων και μου είπε πως έχει φτάσει πρόταση από τουρκική ομάδα. Με ρώτησε αν θέλει ο παίκτης να πάει και απάντησα αρνητικά και κατηγορηματικά. Ο Ισμαέλ θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα φύγει ελεύθερος τον Ιούνιο, αν δεν θέλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει. Από την ΑΕΚ εξαρτάται. Ο παίκτης έχει δείξει τι επιθυμεί. Όταν ο πρόεδρος λέει στις 6 Δεκεμβρίου ότι θα στείλει σε μία εβδομάδα την πρόταση και 48 ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος εμφανίζεται προσφορά για την παραχώρησή του, χωρίς να έχω ειδοποιηθεί να του βρω πρόταση, τι να καταλάβω; Γιατί να μην υποθέσω ότι θέλει να τον πουλήσει και απευθύνθηκε σε άλλους μάνατζερ;».

    ΨΕΥΤΗ ΣΕ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

    ΨΕΥΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΗ

    ΨΕΥΤΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΣ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προσωπικα δεν μ αρεσει ο μητρογλου , κανει κοντρολ με την τριτη, χωρις πλασε, μου θυμιζει λιγο μητροπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ LARGE O ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ..ΚΑΝΕΙ Κ ΔΩΡΑ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΣΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ..ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ 2,5 ΕΚΑΤ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ ΔΩΡΟ Κ ΟΧΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΗ ..

    ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΩΡΑΚΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑ,ΜΙΤΣΕΛ ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΨΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣ..ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ Κ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΝ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟΝ ΣΚΟΚΟ ΡΕ ΑΡΧΙΓΑΜΙΟΛΗ ΨΕΥΤΑΡΑ? ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΣΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ..
    ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΧΘΕΣ...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ, ΑΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ..ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ..ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 70 ΦΟΡΕΣ ΠΑΛΙΟ ΑΡΧΙΔΙ..ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΜΕ 20 ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ 800 ΧΙΛ ΤΟ ΧΡΟΝΟ..

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΡΙΝ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ? ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΤΟ ?ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΜΠΑΛΟΣ.. ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @THOMAS SILLYWIZARD

    Φιλε ο Ισμα εχει φυγει το τυπικο μενει.
    Βλεπεις δεν 'συμφωνησε' οπως του ειχε προτεινει ο ψευτης. Βλεπεις εχουμε πολλους των 70+ γκολ σε 3,5 σαιζον με τις τελευταιες 2 να ειναι δεξι χαφ... για σου ρε Σερβε θεε, η αλλαγη η καθολου οπως προχτες.

    Απο την αλλη περνουμε ενα ταλεντο στα 24!!! του για 4 μηνες και δινουμε??? 250 και καλα.

    Ζητημα αν δωσαμε εστω και 100 και ποσα φαγανε και απο αυτα.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ που θα ερθω στο γηπεδο ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ειναι για να δω να σε κυνηγανε με τιποτα ξυλα οι μεχρι στιγμης ευεργετηθεντες της οργανωσης.
    Μην σου πως οτι αν και κατα της βιας με 1000, θα καθομαι και θα το απολαμβανω κιολας.

    Γιατι μολις κοπει το χαρτζηλικακι που ειναι θεμα χρονου θα φας πολυ κυνηγι. Ως γνωστον ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DIMI ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΟΓΙΚΕΥΤΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ..ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΦΩΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ..
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ..ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ..ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ , ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΛΛΟ..ΑΝΤΕ Κ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ..ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. thomas
    μ αρεσουν τα σεντερ φορ που ειναι ντελικατα και δεν σουταρα δυνατα αλλα προτειμουν τα πλασε κατα κυριο λογο
    μπες you tube και πατα μπαγιεβιτς η βαν μπαστεν και θα δεις τι εννοω
    οταν ο αδαμιδης δεν γουσταρε τον μπαγιεβιτς θυμασαι τι εγραφες τοτε? και τωρα που ειδες τι πραγματικα συμβαινει αντιδρας σωστα
    καλα δεν ησουν ο μονος, να φυγει ο σερβος που διελυε την ομαδα και ο επομενος θα ειναι ο καλοδεχουμενος
    τωρα αγαπητε φιλε βλεπεις ποιος ευθυνεται για την καταντια της ομαδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Thomas ΔΕΝ εχει φαι εκει και δεν προκειται φιλε.
    ΔΥΣΤΗΧΩΣ.
    Εκει βλεπεις λογω και χαρακτηρα, δεν εχει περιεργα συμβολαια και λαμογιες αλλα γκαμηλιερη, ο μανατζερ του μιλαει ΕΥΘΕΩΣ και δεν γινεται να κρυψεις λεφτα.
    Γιατι οπως εχεις δει ΟΛΑ τα συμβολαια των δανεικων εχουν ΚΑΠΟΙΕΣ και καλα οψιον που αναθεμα και αν υπαρχουν και αναθεμα και αν δινουν ΕΣΤΩ ΤΑ ΜΙΣΑ απο αυτα που λενε.

    Εδω ο ΤΣΑΦΑ ΤΣΟΥΦΑ παιρνει λεει 800?900? κανεις δεν ξερει. Και γιατι να ξερει?

    Ο ταπας δηλαδη που ετρωγε απο δεξια και αριστερα ηταν πιο εξυπνος?

    Καλα εσυ πας ακομη στο γηπεδο και δινεις λεφτα στον Ψευτη ?

    Χαρας το κουραγιο σου ρε φιλε. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ: ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    Sorry ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη την αγαπαω την ομαδα απο πιτσιρικας και ειχα επι 17 συνεχομενα ετη διαρκειας (και ακριβα μαλιστα) εδω και 2 χρονια δεν τους δινω ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ.

    Μονο ετσι θα ξεκουμπιστουν φιλε, μολις δουν οτι δεν εχει να κλεψουν τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΝΡΙ Ε ?

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ..ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΓΕ ΧΑΛΙΑ , ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ..ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΛΕΘΟΝΤΟΣ ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ..ΑΝ ΑΓΑΠΑΓΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ..

    Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..ΩΡΑ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DIMI ΔΕΝ ΠΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΩ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..Η ΑΕΚ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙ..ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΧΙ .. ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ..ΤΟΥΣ ΑΕΚΑΡΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα οι τιμες των εισητηριων (οπως και σχεδον ολα τα πραγματα στην Ελλαδα) ειναι αλλου.

    Οταν εδωσα περσυ 40 ευρω στο San Siro και ειδα Milan-Inter σε μια θυρα περιπου σαν την 9 σε κατω διαζωμα εδω ο ΚΛΕΦΤΗΣ μου ζηταει σχεδον τα ιδια για να δω το ΑΕΚ-ΒΟΛΟΣ..

    Ε οπως και να το κανουμε ο Αργυριου με τον Νεστα η ο Αμπουχαρμανι η οπως διαολο τον λενε με τον Πατο ειναι το ιδιο..

    Σου ειπα φιλε οτι λεφτα δινεις πανε ΜΟΝΟ στη τσεπη τους μιας και τα χρεη μεγαλωνουν και η ομαδα βλεπεις τι κανει.

    Αληθεια ρε Μανωλη ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ και δεν γινεται ετσι ομαδα?
    Γιατι μεχρι στιγμης ΜΟΝΟ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ εχεις παρει και το εχεις βουλωσει κανονικοτατα.

    Αιντε γιατι ολο λογια παχια εισαι και εσυ σαν τον αλλον το χασοδικη που μας περναει ολους για χαπατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. thomas
    καλα εκανε και δεν μιλησε απο την μια αποψη γιατι πιστεψε οτι μπορει να βγει κατι καλο και ισως δεν ηθελε να γινουν τα πραγματα χειροτερα απ' οτι ηταν
    και μην παιρνεις ορκο οτι ειναι παρελθον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα λεφατ του γκσμηλιερη τι εγιναν ρε λαμογιo? ναι ρε αυτα τα 950 που συμφωνησες τρομαρα σου να δωσεις (αρα υπαρχουν στο ταμειο ε??) την παραμονη της πρωτοχρονιας.

    ναι ρε ψευτη τοτε που υποτιθεται εκανες το ραντεβου την ιδια ωρα και μερα δηλαδη, αλλα ταυτοχρονα εισουνα με τον δημητριαδη και 3-4 κολλητους σου και χαχανιζες στο ψυχικο στο νεο in στεκι για ποτο.

    το εκκατομυριο ΨΕΥΤΗ που ειπες ΨΕΥΔΩΣ στη κουρελοφυλλαδα του συγκροτηματος, ειναι αυτο που ΔΕΝ σου ζητησαν μιας και εχουν να σε δουν απο τις 6-12?
    ακομη κανεις την προταση ρε ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΚΟΛΟΨΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ στο Μπλανκο?

    γιατι εκει δεν εχει περιεργες οψιον και ρητρες για να ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ εσυ και το αφεντικο σου ε?

    παντελονι τα λεφτα του γκαμηλιερη παντελονι τα λεφτα του κυριακου παντελονι τα λεφτα του μαντουκα παντελονι τα λεφτα του μαιστοροβιτς παντελονι τα λεφτα του αλβες παντελονι τα λεφτα μεχρι και του αλεξοπουλου κολολαμογιο του κερατα.

    ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ και καλα προσωπικου πλουτου.

    Γελοιε καραγκιοζη που εισαι ειπα-ξειπα καθε μερα και κανεις συναντησεις με την αγατσα.... για να χτισεις γηπεδο την ωρα που δεν αφηνετε εσυ και το συναφι σου ουτε πενηνταρακι στα ταμεια.

    ουτε με λεγκο δεν κανεις γηπεδο εσυ αχρηστε.

    που μου εχεις διαλυσει την ομαδα στο ονομα της κονομας του αφεντικου σου και της τσεπης σου.

    που τα λεφτα που κονομας απο την ΑΕΚ δεν τα ειχες δει ουτε στον υπνο σου χασοδικη της κακιας συμφορας.

    τους δανεικους που παιρνεις ρε αρχιλαμογιο που ξοδευεις (και καλα) λεφτα δεξια και αριστερα (με τα μισα να μπαινουν στη τσεπη σου) πως θα τους ανανεωσεις?
    με στραγαλια?

    καλο το κολπο του ταπα ε? εμ βεβαια πως ΄χαθηκαν΄30-40εκκ ευρω εσυ χαζος εισαι να μην κανεις τα ιδια?

    ηδη απο το καλοκαιρι εχεις παρει 5-6 που ζητημα ειναι αν θα ειναι εδω του χρονου.

    ετοιμασου μολις αποκλειστεις απο το κυπελλο να μη πατας το ποδι σου και συ οπως το αφεντικο σου στο γηπεδο.
    γιατι θα πεσει τρελλο κυνηγητο ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ που μου εγινες και ανθρωπος τραχανοπλαγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγανακτηση,αλλα και πολυ οργη βλεπω.
    Πραγμα παραξενο-κατα καποιους ανωνυμους-αφου η ομαδα -οεοεοε- ενικησε παλι,μεχρι να ξαναματαχασει απο τον οποιονδηποτε επομενο.

    Ο κοσμος ειχε αρχισει να την ψιλοπιανει την ΑΕΚ στο στοιχημα μετα την
    σταθεροτητα που προσεφερε η παρουσια του Μανωλη. Τα παιδια συνετηστικαν
    και προσεφεραν για σειρα εβδομαδων τα γνωστα αποτελεσματα,νικη μεσα,
    ηττα εξω, και μαλιστα με εξεχουσες αποδοσεις.
    Και αφου τους μυριστικε ο κοσμος και οι μππουκ αρχισαν να παραμιλανε,ξεκινησε νεο παραμυθι: νικη εξω,ισοπαλια η ηττα μεσα.
    Αντε να την πετυχεις αυτην την ομαδα.

    Το ονειρο μας εγινε πραγματικοτητα: φτιαξαμε μια ομαδα "απιαστη".

    Για τον Μπλανκο- αγανκτισμενε φιλε Dimi αλλα και οργισμενε φιλε Thomas,το ζητημα δεν ειναι αν θελει, η δεν θελει να τον κρατησει. Αλλα εαν
    μπορει. ΚΑι η απαντηση η ευκολη βεβαια ειναι: ΟΧΙ,δεν θελει. Και δεν πρεπει να μεινει.
    Βεβαια και ο ιδιος πουθενα δεν θα βρει 600-700 και 800 το χρονο που ζηταει. Γιατι αν ειχε βρει,θα ειχε φυγει. Δεν ειναι μαλακες οι
    μανατζαραιοι να περιμενουν την "λυμενη εταιρεια ΑΕΚ να τους δωσει τετοια λεφτα.

    Εκτος εαν. Εκτος εαν,γινει αλλο ενα αλισιβερισι με τις γνωστες μιζες και φορτωθει η παραπαιουσα ΑΕΚ ενα συμβολαιο στο εκ των πραγματων δεν
    μπορει να αντεπεξελθει. Αν δειτε ανανεωση,κλαψτε και ψαχτε.
    Ο Σκοκος μου εκανε εντυπωση που εμεινε. Απορω. Και την απορια-αφου δεν
    μου την λυνει κανεις-προσπαθω να την λυσω μονος μου λεγοντας οτι πιεζομενοι απο τον κοσμο(δηλαδη τα εισητηρια,τα διαρκειας κλπ) κρατησαν
    -ποιος ξερει με τι πραγματι ορους- τον Σκοκο με ενα συμβολαιο που με τιποτα δεν ειναι αυτο που αποτυπωνει την πραγματικη του προσφορα αλλα
    και μετεπειτα παραγωγη. Δεν μιλαω για ποδοσφαιρικη αξια. Την να την κανω αυτη; Να παιζεις καθε 5 παιχνιδια και στο εκτο να κανεις τρια σλαλομ,γραφοντας στα αρχιδια σου τους συμπαικτες σου,κανοντας το κομματι σου; 200 χιλιαρικα και πολλα ειναι,ΜΕ ΤΙΣ ΤΩΡΙΝΕΣ ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΕΣ.
    Αλλα οι δικοι μας,προλαβαν και τον ανανεωσαν,μη χασουν το κελεπουρι,ΠΡΟ "Η ΠΛΑΝΟ Η ΔΝΤ." Την εποχη που πηγαιναμε φουλ για τρεις διοργανωσεις και φουλ για C.L και φουλ για κουπες.
    Τυχερο παιδι. Προλαβε την-επισημη πλεον-κριση στην ΑΕΚ. Οπως την προλαβαν και οισυνυπογραφοντες.
    Αντε,καλοφαγωτα.

    Οσο για τον Μητρογλου-ποδοσφαιρικα-ειναι παραδοξως,για να μη πω υποπτως-υποτιμημενος. Εχουμε πολλους στραικερ; Και με μια αρκετα
    καλη(για την θεση του)γνωση των βασικων της μπαλας; Οχι.Τι ακριβως γινεται και διωχνεται απο τον Περαια και γινεται μεταγραφη αυτη η
    σκατογρια ο Παντελιτς, ο οποιος δεν εχει ουτε το 1/3 των προσοντων του αμυαλου κατα τα αλλα Μητρογλου.
    Και δεν εννοω μηκος πεους. Αυτο δεν το ξερω.
    Δεν μας αφησε ο συμπαικτης του μοικανου να δουμε το ανακοντα που εκρυβε στο χρωματος κυανον υμνοντας την Ελλαδα σορτσακι του.
    Και τελος -ποδοσφαιρικα-ειναι οντως αντρας ο Μητρογλου.
    Σαν ανθρωπος βεβαια και σαν χαρακτηρας,γαματα.
    Αλλα ποιος χεζει τους χαρακτηρες;Δεν τους θελουμε για παιδαγωγους.
    Διασκεδαστες ειναι.
    Οι ποδοσφαιριστες,-σχεδον ολοι-ειναι χωριατοπαιδα αμορφωτα,αμυαλα και στο κεφαλι μεσα εχουν μονο τον υποθαλαμο."φαι-πηδημα-επιβιωση" Τα βασικα.
    Ο υπολοιπος χωρος του κρανιου,εχει αχυρα.
    Αλλα αρκει να κλωτσανε σωστα το τοπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ 750-800 ΧΙΛ. ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΟΣΗ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 600-650 ΧΙΛ. ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ..ΞΕΡΕΙ Κ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΤΗΣ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ..ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ 600 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΝΤΑ ΚΙΝΤΕ 700..ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ..ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ..ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ..ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ , ΤΟΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ...
    ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ...ΑΕΙ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ...

    ΠΟΥ ΘΕΣ Κ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ..ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΔΙ ΑΔΑΜΙΔΗ..Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ ΓΟΥΕΜΠΛΕΙ...ΚΑΡΓΙΟΛΗΔΕΣ...

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ..ΕΣΤΩ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ Η΄ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΑΡΑΧΕΣ..ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ..ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ.ΕΛΠΙΖΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΜΕΝΤΙ..ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΡΩΗΝ ΜΠΑΚ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΗΤΑΝ..ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΤΟ ΠΗΡΕ Η ΛΑΡΙΣΑ..
    ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΞΙΖΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΟΣΟ ΠΑΛΙΑ..ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΛΙ Η' ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΛΤΟ ΑΚΟΜΑ..
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χρηστο βρες μου τον προηγουμενο με τα σατιστικα του μπλανκο που περασε απο την ΑΕΚ. με τα 70+ δηλαδη σε 3.5 χρονια.

    να μιλησουμε για μιγκ και για ντελιμπασιτσς???
    να μιλησουμε για εντινιο και σεζαρ?
    να μιλησουμε για τον ταπα? σε 7 χρονια εκανε 123 γκολ με ομαδα πισω του οχι αυτο το καρναβαλι που για να φτασει η μπαλα στην επιθεση κανει λιτανιες ο πατριαρχης (καθοτι η αεκ ειναι ιδεα)

    τι αλλο να κανει το παληκαρι δηλαδη μεχρι με τη φαβοριτα γκολ εβαλε.

    ετοιμαζωνται να βαλουν μπουγαδα με καποιον γεωργιαδη που ειναι ταλεντο λεει και πανε να δωσουνε 7-8 κατοσταρικα για να μας βγει ο νεος κουτσιανικουλης την στιγμη ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ τον καλυτερο γκολτζη εδω και 3.5 χρονια..

    αλλα εχει ενα ελλατωμα το κολοπαιδο. δεν ειναι βλεπεις μεταγραφη ουτε εχει οψιον, ρητρα, ουτε εχει καμια περιεργη 'εταιρεια' μανατζερ με τα δικαιωματα του.

    ΟΠΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΜΑΣ?

    με τα 200 απο το προεδριλικι θα ζησουμε εμεις και οι καπετανακηδες και τα υπολοιπα 3κ?

    οσο για τον μητρογλου θεωρω οτι ειναι ενα ΑΜΠΑΛΟ κολοπαιδο που βρισκει και τα κανει.ποδοσφαιρο αλανας παιζει και γι αυτο δεν στεριωνει παρα μονο κατι διμηνα που εχει τα φεγγαρια του.
    μου θυμιζει ενα ΑΤΕΧΝΟ χουτο και τιποτα παραπανω.
    ενα κολοπαιδο που νομιζει οτι κατι ειναι, βγαζει πολλα τετοια το βρωμολιμανο> χουτος, καστιγιο κλπ που μολις απομακρυνωνται λιγο απο την θαλπωρη του χεσμενου καραισκακη δειχνουν την πραγματικη αξια τους..
    αμα με 2 γκολ ξεβρακωνεσαι ο ισμαελ με 70+ χωρις πασαδορο (εκτος απο τον ριμπο) με διατητες που για να σφυριξουν πεναλτυ πρεπει να βγαλει αιμα και παιζωντας στο καρναβαλι που λεγεται ΑΕΚ επρεπε να στηνει στυλο στη σεντρα και να κανει αεροπλανικα..

    και sorry φιλε αλλα εγω προτιμω τον χαρακτηρα του ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
    και ας ειναι χωριατοπαιδο και ας μην ειναι παιδαγωγος.

    η παιδεια εξαλλου ουτε αγοραζεται ουτε διδασκεται..

    δεν τον σπουδαγμενο χασοδικη για να καταλαβεις ηθος και υφος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ; ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ; ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ; ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βασικα καλησπερα σας
    χαχαχα που εχουμε καταντησει,να μιλαμε για τον μιτρογλου,το ορθιο αγγουρι να πουμε.Τι να πω για τον μαλακα?μια τριχα απο τα αρχιδια μου ειναι ο γκιονακης και αλλη μια ο τσιμπουρ.

    Βασικα ηθελα να σου αναφερω ρε Στιβ για εχτες που εγραψες για τον Μιετσελ,πιστευω οτι παιζει με κλειστα ματια σ αυτην την ΑΕΚ ρε φιλε,ειναι μεγαλη παιχτουρα και δεν εχει κ αυτο το υφακι που εχουν τα μερικα πεχτρονια μας πχ Σκοκο,τελος παντον ειμαι σηγουρος οτι πετυχαμε διανα μ αυτο το παιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟΤΑΤΗ. ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ. ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΜΙΤΣΕΛ ΕΧΘΕΣ ( με τα χιλιάδες ελαφρυντικά ) , ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΑΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ , βλέπε Μουρίνιο.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΕΓΩ ΠΕΡΙΣΣΕΥΩ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΙ Ο ΓΚΙΟΝΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ. ΠΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΝ ΝΕΚΡΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ. ΝΑ ΠΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φιλε Στιβ τι σου ελεγα για τον Μιετσελ?το εκανε το μαγικο!!

    το γκιονακης ρε φιλε ειναι υποκορεστικο του γκιονη(μαλακας δλδ) ρε φιλε,καμια σχεση με τον ηθοποιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή