Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ

            Δεν μπορώ να πω τίποτα για την ενδεκάδα. Ένα rotation απόλυτα φυσιολογικό με βάση τον στόχο του κύπελλου αλλά και τις πρωτάκουστες ελλείψεις. Δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο προπονητής για την σκέψη του στους συμμετέχοντες, ούτε φυσικά και για την φυσιολογική απουσία συνοχής. Ούτε και για αυτοματισμούς, που λογικά δεν θα υπήρχαν,  με τόσα ξένα σώματα  στα Πηγάδια. Νορμάλ λοιπόν υπήρχε μια δυσκολία στην ανασταλτική λειτουργία.
          Σήμερα όμως υπήρχε η απαραίτητη τύχη. Το πολύ γρήγορο  γκολ μετά το λάθος του Βάλλα αλλά και η κεφαλιά μετά το μοναδικό μας κόρνερ στο πρώτο ημιχρόνιο. Ένα γκολ, που αν είσαι τερματοφύλακας, παραιτείσαι αμέσως κι αλλάζεις θέση καθότι πιστοποιείς σε όλο το γήπεδο οτι είσαι άμπαλλος μίνιμουμ.
          Πήγε καλά η ΑΕΚ; Όχι βέβαια. Απλά της ήρθε βολικά το παιχνίδι με τόσους αόρατους στην ενδεκάδα. Μίτσελ, Έντερ, Νταντόμο πρακτικά συμπλήρωναν το φύλλο αγώνος. Ο Λεονάρντο όσο παίρναγε η ώρα θυμόταν τα σουβλάκια της Λειβαδιάς. Ο Λαγός μου θύμιζε τον Γεωργίου σε νέα ηλικία κι όταν έκανε τα πρώτα δημοσιογραφικά του βήματα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει οτι δεν είναι πια ιατρικός επισκέπτης. Χρειάζεται να πω κι άλλα; Γιατί;
         Πρέπει να κουραστούμε κι άλλο σαββατιάτικο; Είδαμε μια σούπα, μια κακοποίηση της μπάλας. Είδαμε όμως και μια σπουδαία νίκη που την είχαμε ανάγκη βαθμολογικά. Όπως είδαμε κι εκείνο το νούμερο, τον Πανόπουλο, να σκάει απο την μαυρίλα του. Χωρίς να καταλαβαίνει οτι η Ξάνθη είναι ομάδα για την δεύτερη κατηγορία κι οτι αν προσπαθείς να το παίξεις αφεντικό του αγώνα , απέναντι σε αυτήν την ΑΕΚ - που θέλει ακριβώς αυτό , δηλαδή να μην έχει την κατοχή της μπάλας - απλά θα παίρνεις απο τα τρία το μακρύτερο. Σαν το μακρύ λουκάνικο που θα φάει το βράδυ μπας και ζεσταθεί  σήμερα το βράδυ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΕΣΟΒΔΟΜΑΔΑ.
        Και κακά τα ψέμματα, η φανέλλα μας νίκησε παρέα με τον κορυφαίο του αγώνα , τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Που ενέπνευσε την κατάλληλη στιγμή κάποιους όταν τον βλέπανε μόνο του να χτυπιέται με τέσσερις αμυντικούς. Και το κατάφερε πρακτικά με δυο: Τον Γιάχιτς και τον Νασούτι αλλά και τόν έχοντα καταπιεί χιλιόμετρα Καφέ. Όλοι οι άλλοι ήταν για τα μπάζα.
      Με κορυφαίο μπάζο, τον διαιτητή Γιάχο. Καιρό είχα να δω τέτοια παιδική χαρά διαιτησία. Άλλα για άλλα στον πειθαρχικό έλεγχο, ένα πέναλτυ που δεν μας έδωσε κι αστείες αποφάσεις σε στοιχειώδες παιχνίδι σχολικού πρωταθλήματος. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ. ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ.
      ΚΩΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΗΤΑΝ ΟΙ SPEAKERS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΟ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΝΤΑΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. ΜΟΛΙΣ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ. Ο ΕΝΤΕΡ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΕΡΔΙΣΑΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΟΥΛ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝΕ ΓΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ.
        Δεν βαριέσαι όμως. ΜΕ ΤΗ ΝΕΤ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΗΣ ΒΙΖΙΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ. Ή ΜΗΠΩΣ Η ΣΤΑΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΛΟΓΩ ΑΞΙΑΣ;
          ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΑΕΚ, ΚΙ ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.
            ΥΓ. Ο Μίτσελ δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά του δίνω ελαφρυντικά πάρα πολλά. ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ( λες και γνωριζόντουσαν κι αυτοί ), ΑΛΛΑ Η ΛΟΥΛΟΥ ΠΑΙΚΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ ΟΤΙ Ο ΝΤΑΝΤΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ, ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. ΚΙ ΕΓΩ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΓΙ ' ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΈΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ.
         ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΠΟΡ.
        

17 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με την ανάλυση του στηβεν
    κακοποίηση του ποδοσφαίρου και Απο τις δυο ομάδες, ο Λυμπερόπουλος έπαιζε μόνος του όπως και όταν μπήκε ο ντιοπ.
    Όσον αφορά τον μιτσελ δεν Λεω τίποτε γιατί είναι επιπέδου Ρεάλ και είχε 6 μήνες να παίξει, πάντως περισσότερο για οχταρι έμοιαζε παρά για αμυντικό χαφ
    κερδίσαμε και τέλος όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβε κανεις τι εγραψε ο Καραγιαννιδης στην στηλη του σημερα,για τα οσα αφορουν τον ΦΙΛΑΘΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς να παίξουμε καμια σπουδαία μπάλλα καταφέραμε και κερδίσαμε.
    Κορυφαίος μέσα στην μετριότητα ο παπούς Λυμπερόπουλος.Και ο Γιάχιτς που μόνο τερματοφύλακα δεν τον έχουμε βάλει να παίξει.
    Καλά που δεν τον πουλήσαμε να λες.
    Ο Μίτσελ σήμερα που τον είδα δεν νομίζω να ξέρει παραπάνω μπάλλα από τον Καφέ.Άσε που και αυτός είναι ¨οχτάρι¨ κατα τα φαινόμενα.
    Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι ομάδες σαν την Ξάνθη θα έπρεπε να τις κερδίζουμε παίζοντας με τα ¨δεύτερα¨έτσι κι αλλιώς και όχι διότι δεν έχουμε άλλους να βάλουμε.Κρίμα που κατάντησε έτσι η ομάδα μας.
    Χαρήκαμε προσωρινά,μόνο με την νίκη,και πάμε παρακάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ MONEGASCO: ΟΤΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΨΗ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ "ΦΙΛΑΘΛΟ" ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ( ΣΩΤΗΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ), ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΜΠΑ.
    Ο ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΝ ΔΧ ΞΑΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διακοπη ρευματος ειχαμε,και μαζι της δεν τα βαζεις...
    Εμενα μου εκανε εντυπωση η αναφορα στο ονομα "Σωτηρακοπουλος",οπως επισης και στο "επιχειρηματικα".Ειχε αναφερθει και στο παρελθον οτι ο Κουρης δεν εμπλεκε στα ποδια της εφημεριδος,αλλα δεν παυει οταν απο τα 20000 πεφτεις στα 8000,να εχεις χοντρη χασουρα και να παιρνεις αναποδες.Με λιγα λογια,ο Καραγιαννιδης,ανελαβε την ευθυνη για το οτι δεν λειτουργησε σαν επιχειρηματιας,αλλα σαν κατι αλλο διαφορετικο που εχει να κανει με το τι ειχε στο μυαλο του να περασει και να λειτουργησει ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ.
    Να ξαναγινει οπως ηταν παλια,ΝΑΙ,αλλα πως θα γινει αυτο αν πεσει στο τραπεζι το..."επιχειρηματικα" δεν ξερω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. symfwnw me steven ,apla na prosthesw stous diakrithentes kai ton getzoglou pou xtes itan kalos

    to kalo 20lepto tou diop kleidwnei ta mats kai mallon to kalutero einai na erxete san allagi

    ton mietsel kalutera na ton doume na paizei me skoko gia na exei kai pou na dwsei ti mpala o anthropos

    kai o gero-lumpe evale foveri goalara , steven tha diafwnisw edw , n mpala itan polu psila me faltsa kai katevike akrivws katw apo to dokari, fasi pou kanei malaka ton termatzi xwris na tou dinei kai polla perithwria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ.ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ Η΄ΕΞΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΑΝ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ..ΣΦΙΧΤΑ ΠΙΣΩ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΘΑ ΜΠΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΟΚ..ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΡΟΣΤΕΡ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ.

    ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Ο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΙΤΣ..ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΤΣΑΜΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΕΠΑΝΙΑ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ..ΕΠΕΙΣΗΣ Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ..
    Ο ΝΤΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ Κ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ..
    Ο ΜΙΤΣΕΛ ΕΙΝΑΙ ΟΧΤΑΡΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ..ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΟ..ΑΛΛΑ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΩΣΤΑ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ..ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΣ ΟΜΩΣ..ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ,ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ..ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ..
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΡ Κ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ..Ο ΕΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΥΟ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ..ΤΙ ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟ ΛΥΜΠΕ Η ΚΕΦΑΛΙΑ Κ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΥ..

    ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ..ΑΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ Κ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΧΑΛΑΓΕ ΑΝ ΜΑΣ ΕΒΕΛΠΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ..

    ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΖΕΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΙΣΩ Κ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΠΙΣΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ SCORE :

    Η ΑΕΚ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.

    ΔΛΔ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 3 ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΝΑΣΟΥΤΙ ,ΕΝΤΕΡ ΣΥΝΟΛΟ 5.. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΛΑΝΟ Κ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ Η΄ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΛΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ ?

    ΡΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ 1000 ΦΥΛΛΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και γω δεν τα καταλαβα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και ιδίως της score live , μάλλον απευθύνονται στους 21 και στους ανώνυμους
    ο μιτσελ δεν μπορεί να κριθεί τώρα αλλά ένα μέσο σύγκρισης υπάρχει αν θέλετε με τον ντιοπ για να καταλάβετε την διάφορα ποδοσφαιρικής ποιότητας
    ένα πράγμα χαίρομαι τον χιμενεθ είναι ρητορική του ικανότητα, έχει καταλάβει σε ποιους απευθυνετε και λέει ότι θελει σε λίγο θα αρχίσει να μιλάει για Κολοκοτρώνη και παπαφλεσσα μετά τον Λεωνίδα που μας είπε
    φυσικά μην ξεχνάτε ότι έχει και πτυχίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Ιανουαρίου, 2011 11:41

    Νομίζω ότι το χθεσινό παιχνίδι ήταν προφανές και όλοι συμφωνούμε στους διακριθέντες. Κι εγώ είδα νασούτι-γιάχτς (μπράβο τους)-γερολύμπε. Από πίσω άρα, ντιόπ με την ηρεμία του.
    Την ώρα που παίζαμε με το γελαστό παιδί φορ...ένα δάκρυ σχηματίστηκε στο μάτι μου. Έβαλα κολύριο και ησύχασα. Μεγάλος παίκτης...ρε δεν τον δίνει ο αδαμίδης για μεταγγραφή στο next top model, να παίζει φορ της πασαρέλας με χαφ το χειμωνέτο και μπακ (από πίσω δηλαδή) τον τρύφωνα το σαμαρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλημερα σε ολους.
    ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ "2"
    Ευτυχως που οση τυχη δεν ειχαμε προηγουμενες χρονιες,την εχουμε μαζεμενη φετος. Και αρα την αξιζουμε.
    Αν δεν ηταν και αυτη,σε πολλα κερδισμενα παιχνιδια,δεν ξερω που θα ημασταν.

    Οταν εχεις δει-για αλλη μια φορα-ενα εκπληκτικο παιχνιδι του Ισπ. πρωταθληματος (χθες βραδυ Λα Κορουνια-Σεβιλη 3-3, με την τελευταια φαση να γινεται,οταν ο διαιτητης εχει την σφυρηχτρα στο στομα,για την ληξη)τοτε οτι και να πουμε για το εδω βασανηστηριο στο οποιο αναγκαστικα συμμετεχουμε,δεν εχει καμια αξια.

    Ποιον να σχολιασεις τωρα,τι "φασεις" να επιλεξεις, και τι "διακριθεντες" να δεις;
    Να παρεις μια πετρα και να πας να φουνταρεις στο Φαληρο καλυτερα.
    -------------

    "αδυνατω να "πουλησω", να εμπορευτω σωστα τον εαυτο μου". Αυτο λεει ο Καραγιαννιδης. Και ειναι αληθεια.
    Και αυτη η νοοτροπια,εχει-δυστυχως απο μια εμπορικη πλευρα αλλα και ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ-περασει και στην ιδια την εφημεριδα. Και ηταν λογικοτατη η πτωση της κυκλοφοριας,αφου δεν "συγχνωτιζεται" με το πελατειακο κοινο,που βοσκει εκει εξω.

    ( οταν κατι "ciao" και κατι espresso" πουλουν πολλαπλασια φυλλα απο τον Μπαζινα,τον Γαλουπη,τον Αβραμιδη,τον Αποδητηριακια,τον Καραγιαννηδη, καταλαβαινει κανεις με τι ασυλο ανιατων εχει να κανει και ποσοι τροφιμοι θα πρεπει να πειστουν οτι η μεχρι τωρα ομαδικη θεραπεια καταστολης στην οποια υποβαλονται,ειναι λαθος και θα πρεπει να επαναστατησουν. Χα!)

    Αυτο,( η περιορισμενη κυκλοφορια) μπορει να ειναι ενα εκουσιο βραβειο για την ιδια,αλλα ισως και μιαν καταδικη,αφου δεν μπορε να εχει εσοδα απο την αντιεμπορικη συμπεριφορα της,που τοσο γουσταρουμε.

    Πως να γινει αυτο; Δυσκολο,οντως.
    Αλλα οχι αδυνατο. Θα πρεπει να βγει απο την "γυαλα" και να αρχισει να "ποτιζει" πολυ περισσοτερους απο οσους απλα μεχρι τωρα "συντηρουσε" σαν αγοραστες-ακολουθους.
    Το φορμολικο φραγμα των 5-6 χιλιαδων "φενταγιν",ανετα μπορει να μεγαλωσει σαν αριθμος.
    Τι διαολο. Δεν ειναι δυνατον να ειναι μονο τοσοι οσοι θελουν να σκεφτονται ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.Οσοι δεν θελουν δημοσιογραφικους πατρωνες και μασημενη Χελακεια, η Καρπετοπουλεια τροφη.Ουτε και "Πρετεντερεια" η "Τρεμεια" κλπ.
    Πρεπει, η νεα προσπαθεια της εφημεριδας,μη χανοντας ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ απο την εως τωρα σταση της,θεση της και θεαση της στα πραγματα,να πλησιασει ακομα περισσοτερο εναν ικανο αριθμο κοσμου,που για επιδερμικους και γελοιους ακομα λογους,δεν εχει γινει συστηματικος αναγνωστης του "Φ". Και ειναι πολλοι ακομα.

    Βεβαια, το συνολο του κοσμακη,ειναι τυφλωμενο και ετσι θα μεινει,γιατι ετσι πρεπει.Αλλα αυτο δεν αιρει, την υποχρεωτικη προσπαθεια που πρεπει να γινει προκειμενου,εντυπα ελευθερα και με αποψη,οπως ο "Φ" να συνεχισουν οχι απλα να "υπαρχουν", αλλα να πολεμουν με οσους το δυνατον περισσοτερους συμμαχους μπορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: Δεν μειώνω την προσπάθεια του Λϋμπε. Απλά σε ένα ψιλοκρεμαστό κόρνερ, η κεφαλιά αν πιαστεί θα πάει έτσι ακριβώς και σε εκείνο το σημείο. Εύκολη φάση διότι λείπει η ταχύτητα. Το σημείο μην σε προβληματίζει. Άλλο γάμα με βολίδα κι άλλο γάμα σιγά σιγά. Ο καλός τερματοφύλακας προβλέπει.
    Τέλος πάντων, μια χαρά είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος30 Ιανουαρίου, 2011 11:55

    ...και φυσικά το ροτέισον έδειξα κάποια θετικά πράγματα:
    α. Εγώ είδα ότι ακόμα και με 5-6 παίκτες-γελαστά παιδιά ή μεταγγραφέντες αλεξιπτωτιστές. η ομάδα έχει οιρμό και φιλοσοφία. Φυσικά όχι τη συνοχή που θα θέλαμε, λόγω των παραπάνω, αλλά έχει χαρακτήρα. Βγαίνει η δουλειά κα μπράβο στον προπονητή. Φυσικά πρέπει, όπως είπε και ο θωμάς, να παίζουμε αυτό το αμυντικογενές 4-3-3 και με ευστοχία στην κόντρα να καθαρίζουμε. Μιά χαρά. ξεκινάμε από το να μην τρώμε γκολ και προχωράμε.
    β. Με το γαύρο βόλου φάνηκε ότι πολλοί παίκτες σκάσαν σε κείνο το παιχνίδι. Ορθά έπραξε ο προπονητής και ρίσκαρε 11δα ότι ναναι. Προσέχουμε για να έχουμε και ακόμα και αυτά τα σαπάκια ή η ανταλλάξιμοι (τι σύμπτωση, σε μία ομάδα που φτιάχτηκε από....ανταλλάξιμους, έχουμε πήξει ανταλλάξιμους στο ρόστερ). Και αν το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωνε, το ίδιο έπρεπε να κάνει.
    3. Μου άρεσε η δήλωση του για το γυφτάκι (αν είναι να φύγει καλώς, αν μείνει να στρωθεί στη δουλειά)
    4. 5ο παιχνίδι νίκη εκτός έδρας (με τα διαλείματα κέρκυρας και βόλου). Τα είχαμε ξεχάσει αυτά. Νομίζω ότι μαζί με τις νίκες στα ντέρμπυ, ΟΠΟΙΟΙ πσίκτες μείνουν (που θα είναι, εύχομαι, 13-14 το πολύ από τους σημερινούς), θα μπορούν να χτίίσουν ψυχολογικά ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    5. Στο ίδιο μοτίβο, μου αρέσει ότι το σύνδρομο ΤΙΤΙΚΑΣ, ΤΕΛΟΣ. Βλέπω προσπάθεια και πόδια στην κόντρα, ειδικά στα μετόπισθεν. Μετριότητες ως
    κακοί είναι πολλοί παίκτες, αλλά πρέπει να το παλεύουν, έστω και για μιά καλή μεταγγραφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο: Όταν λέει "αδυνατώ να εμπορευθώ" σημαίνει δυο πράματα: Α. ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ - ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ - ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΚΑΙ Β. ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΑΔΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα
    στην γιορτή σοκολάτας έχετε πάει;
    Άντε ,προλαβαίνετε να γλυκαθήτε λιγάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το 90% των αγώνων που γίνονται στην Ξάνθη είναι σούπες εξ αιτίας της δυσκοίλιας ομάδας του Πανόπουλου.Όλα για όλα με τον παο την Τετάρτη γιατί τίποτα δεν είναι τελειωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. διαβαστε την συνεντευξη του θωμα Μαυρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή