Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΞΕΝΥΧΤΙ

         Πολύ δύσκολη ήταν αυτή η Κυριακή που πέρασε. Να οργανώσω ένα κάρο εκκρεμότητες για την εβδομάδα που τρέχουμε και να κλασσάρω τα χιλιάδες χαρτιά σε ντοσιέ. Άλλα για την εφορία - χώρια τις κωλοαποδείξεις να δω αν ήταν σβησμένες ή όχι -  άλλα για μια ποιητική συλλογή που προσπαθώ να βάλω σε τάξη θεματικά, άλλα για τα αρχεία μου απο παλιά κείμενα του Φίλαθλου κι άλλα σκόρπια χειρόγραφα για τα δυο βιβλία που ετοιμάζω.
        Και δεν τα μπορώ καθόλου αυτά. Προτιμώ να γράφω ή να διαβάζω παρά να τακτοποιώ. Τέλος πάντων, έπρεπε να γίνουν αυτά. Όχι οτι τέλειωσαν, αλλά τουλάχιστον ξεκίνησαν κάπως να μπαίνουν στα κατάλληλα pipelines. Θα μου πείτε γιατί τα γράφω αυτά τώρα. Για ένα και μόνο λόγο : ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ.
         Που είναι πανδύσκολη , για να μην πω μαύρη κι άραχνη. Διότι το blog αυτό, απο την αρχή, κινήθηκε πάνω σε τρεις άξονες: ΑΕΚ, Λίγη πολιτική μεσοβδόμαδα, κι ένα κοινωνικοπολιτικό κείμενο για το Σαββατοκύριακο ( που κατά τεκμήριο ήταν το κείμενο της εφημερίδας - μόνη εξαίρεση προχθές ).  ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΦΙΔΙΑ. ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ.
       Και τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά. Και τι σημαίνει αυτό; ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.  ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ. ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, κύρια για την χώρα μας που ζει και καμιά εικοσαετία πίσω απο αυτό βιώνει το τέως δυτικό μπλοκ.
      Και το απόγεμα, κι αφού είχαμε τελειώσει κάποιο πιθανό business plan για την ΑΕΚ - που ειλικρινά πλέον δεν βγαίνει αν δεν ξεχρεωθούν οι κακοδιαχειρήσεις ( sic )- ήρθαν και τα άσχημα μαντάτα για την εφημερίδα : Πωλητήριο σημαίνει οτι η ιδιοκτησία δηλώνει ( με ένα μεστότατο κείμενο ) δυο πράματα: ΠΡΩΤΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, στον οποίο και οφείλεται η κρίση. Ίδια εξ άλλου τοποθέτηση έχει πάρει και για την Αυριανή αλλά και για το Alter. KAI ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ. Που φυσικά θα είναι κι ένα ντόμινο εξελίξεων στον γενικότερο χώρο του τύπου, είτε είναι αθλητικός είτε πολιτικός.
      Κι αφού κυριακάτικο φάγαμε και το σότο των αθλητικών μεταδόσεων ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ( Ο ΒΑΓΓΈΛΗΣ Ο ΔΟΥΚΑΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ), εν μέσω τηλεφωνημάτων κι αλλεπάλληλων επαφών, έφτασε η άγια ώρα. 10 το βράδυ και μετά 1:30 ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ: ΟΙ ΔΥΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ NFL. GREEN BAY PACKERS - CHICAGO BEARS KAI PITSBURG STEELERS - NY JETS. ΜΙΛΑΜΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 4 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ.
       ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΕΛΙΚΑ,  ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΒΩΤΟΠΟΙΟΙ. ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΤΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ , ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΘΛΗΤΕΣ, ΞΕΝΥΧΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ.
     ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΟΝΤΑΕΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΙ ΑΠΛΩΣ ΚΟΥΝΑΣ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΑ ΟΥΤΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ; ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ; ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΣΩΤΗΡΑ;
         ΥΓ1. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΤΣΙ, διότι είμαι μπερδεμένος. Πραγματικά. ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΛΕΚΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΩ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΔΙΕΞΟΔΟ.
       ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. ΕΝ ΗΡΕΜΙΑ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ. ΑΠΛΑ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
                         ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΤΕ ΜΕ.
      ΥΓ2. " ΡΟΜΠΕΣ ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ". ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΠΟΙΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;
              " Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ". ( ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ 5: 30 ΧΤΕΣ στν εκπομπή τπυ Γεωργίου ).
                        ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
                           ΟΜΩΣ ΠΛΕΟΝ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΖΟΥΓΚΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΓΔΥΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΧΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ.
                                  

36 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ WW: ΑΔΕΡΦΕ ΠΗΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΩΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΦΟΥ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΟΥΖΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΑΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΟΛΙΚΟΙ. ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ 9 ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 27 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
    ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ΤΟΥ 3 Ή ΤΟΥ " ΕΙΜΑΣΤΕ 2, ΕΙΜΑΣΤΕ 3, ΕΙΜΑΣΤΕ 1013" ΤΟΥ αστειοτατου Καλογιάννη.
    Θα μιλήσουμε την Τετάρτη αλλά για την ιστορία της μουσικής ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΩ ΚΑΤΩ. ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, που νομισε το νούμερο οτι μπορεί να πει την " όμορφη πόλη" , μπήκε και στο Στέλιο. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΤΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΛΑΟΥΝΗ.
    ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.
    ΘΕΛΩ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ "ΡΟΝΙΝ", ΚΑΛΌ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ: ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ; Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ;
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΜΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΣΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ( έρχεται κι αυτό τουλάιστον σαν κείμενο ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρ'ολο που συμφωνω για το μεγεθος των αλλαγων που αναφερεις και που αναποτρεπτα θα συμβουν-συμβαινουν ηδη- οχι μονο εδω αλλα και αλλου,μα πολυ περισσοτερο εδω,οπου ζουσαμε μια "φουσκα" και ενα ψεμα,πρεπει να πω οτι δεν ειμαι και τοσο απαισιοδοξος.

    Δεδομενης βεβαια της πιστης μου-γενικα- οτι, "τα χειροτερα δεν εχουν ερθει ακομα",κατα μια εννοια λοιπον μπορω να πω (η να πουμε) οτι καθε περιοδο που διανυουμε,δεν ειναι με τιποτα τοσο χειροτερη οσο ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
    Και η προσαρμοστικοτητα μας ως οντα,η φυσικη προσαρμογη με καθε τροπο,σε -καθε τοσο- νεα δεδομενα- κοινωνικα,οικονομικα,εθνικα κλπ- με κανει να πιστευω-και αυτη τη φορα-οτι δεν προκειται και για την Δευτερα ΠΑρουσια,ουτε για τον Αρμαγεδωνα.
    Αλλα προκειται για τις γνωστες αλλαγες σκυταλης που βλεπουμε ξεφυλλιζοντας τα χρονια πισω (λεγε με Ιστορια και κατουρα με) ανα τακτα-η ατακτα- χρονικα διαστηματα.

    Και ολα ειναι προσυμφωνημενα απο πριν στα κλειστα κογκλαβια,και μονο ο κοσμος- ο αμεσα ενδιαφερομενος,θιγομενος και πολυ συχνα χειμαζομενος-μαθαινει τα μαντατα που του εχουν ηδη ετοιμασει, τελευταιος.
    Μα παρ'ολα αυτα,ειναι εδω,υπαρχει,παλαιυει,συνηθιζει,φοραει μασκες,ζει,κλαιει-γελα, ζητα,απαιτει-παρακαλει-διαμαρτυρεται-χειροκροτα-μουτζωνει,συντρωγει-χεζει,κλανει, φωναζει-σιωπα,κανει ερωτα-τσακωνεται,προσαρμοζεται μια χαρα.
    Οποτε,ουδενας μεγας φοβος υπαρχει και καμια περιπτωση να γυρισει η γη τουμπα.

    "οχι οπως ηξερες,αλλα οπως βρηκες".
    Βεβαιως. "Μεσα".Γιατι οχι; Αλλα σαν τις κατσαριδες. Με τετοια αντοχη.
    Δεν περιμενουμε αλλαγη συνορων; Γιατι; Δεν αλλαζουν καθε τοσο;
    Δεν θα ζησουμε-και μαλιστα με τον "τροπο" μας και με τα νεα δεδομενα; Εδω υπαρχουν γενιες που μνημονευουν τα νιατα τους,τα οποια ηταν μεσα στην ανεχεια και τους πολεμους. Θα κολλησουμε εμεις με καποιο ΔΝΤ,που δεν ειναι τιποτα αλλο απο το "καθε λιγο ανακατεμα της τραπουλας";
    Σιγα τα ωα.

    Αρα λοιπον και σαν ΑΕΚ-για να ερθουμε στα πολυ δικα μας- τιποτα δεν θα πεθανει.Τιποτα δεν θα εξαφανιστει. Μην ειμαστε καταστροφικοι.
    Θα αλλαξουν,ναι. Οχι οπως ηταν πριν.Ναι.
    Μα τα νεα δεδομενα,σημαινουν και απαρχες για κατι νεο. Και αυτο δεν ειναι γενικολογια η ευχολογιο. Ειναι γεγονος. Καθε τι που εχει μεσα του ζωη,ανθρωπους,κοσμο,ερισματα δηλαδη,λογους υπαρξης,δεν παθαινει και πολλα.
    Η προσαρμοστικοτητα ειναι ασφαλως απαραιτητη.
    Και δεν εχει κανενα νοημα να γυρνα κανεις το κεφαλι πισω και να αναπολει ασκοπα. Οσο ενδοξο η οχι και να ηταν το παρελθον. Παει αυτο.
    Παμε για αλλα. Δεν πρεπει να ψαχνουμε για αγκυρες αλλα για φτερα.

    Υπαρχει κατι που διαρκει για παντα; Οχι. Ποσο μαλλον οι "κρισεις" τις οποιες-εγω προσωπικα-μολις τις συναντω,βαζω τα γελια.
    Απο την θεαση(επισκοπηση) του γενικου,περνας στο ειδικο. Και αφου εχεις δει εχεις αναγνωρισει τα μεγεθη,τοτε κλεινεις το ματι στην τριμενη καθημερινοτητα και στα τεχνιτα προβληματα και στις εσκεμενες τρικλοποδιες των εφήμερων και κοιτας τον οριζοντα.
    Δεν θα φτασεις ποτε; Ε, και τι εγινε;
    Η ΑΕΚ μας- οπως και τοσα αλλα, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ,θα ειναι-ξανα- εδω.
    Δεν πεθαναμε κιόλας ρε παιδια.!
    ( Εδω-κατα καποιους- ισως να ταιριαζε το: "τα κουρελια τραγουδανε ακομα", αλλα με τιποτα δεν νοιωθω κουρελι,ουτε και αυτοι που ειναι κοντα μου,και βεβαια οχι και η ΑΕΚ. Ο πριγκηπας ντυνεται για λιγο ζητιανος για να χωθει στον κοσμο,αλλα επιστρεφει στα ανακτορα. Μη τρελαθουμε κι'όλας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ ΧΡΗΣΤΟ

    Κουρελι δεν γινεσαι επειδη στο επιβαλλουν ουτε επειδη θελουν καποιοι να σε σωσουν (η να σε εξυγιανουν - πλουσια η ελληνικη γλωσσα δινει ομορφες λεξεις και εκφρασεις για πολλες ερμηνιες).
    Ολοκληροι Δελφοι στηθηκαν πανω στις διφορουμενες ερμηνιες και πολλα αρχαια κειμενα ειναι στο ναι μεν αλλα οχι.

    Στα αγγλικα υπαρχει το BUT που κακως μεταφραζεται απο τους συγχρονους βιαστες στη γλωσσας σαν ΑΛΛΑ, η ερμηνεια του γλωσσικα ειναι ΑΛΛΑ, ο λογος χρησης του ομως ειναι αναιρετικος. Yes but σημαινει ναι ΑΛΛΑ (χωρις το μεν) μεσα.

    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να μας κανουν κουρελια, εξηπηρετει βλεπεις πολυ τα σχεδια τους να εχουν πειθηνια στρατιωτακια σαν τις αφεντιες τους.

    Μαζι τα φαγαμε, ελατε στο γηπεδο, ολοι ειμαστε ΑΕΚ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    Ταιστε κουτοχορτο τον κοσμο,επιβαλετε ενα συστημα οπου οι αδελφες προβαλλωνται ως επιτυχημενοι, καντε την νεολαια να θελει να γινει τραγουδιστης-μοντελλο και εσχατως σεφ..

    Πρεπει να εχεις VISA Πρεπει να αγορασεις Πρεπει να παρεις διαρκειας γιατι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ κλπ

    Το παω στο ΕΛΛΑΣ=ΑΕΚ ενα απο τα πιο ωραια που διαβασα οντως νεος στο blog.

    @steven ειχα την ΤΥΧΗ να δω τα Χριστουγεννα κατα την διαρκεια διακοπων στο Λονδινο (φοιτητικες αγαπες η πολη και οι ρυθμοι της πριν 20 χρονια) το arsenal-chelsea...

    -3 βαθμους κρυο στο Βορειο Λονδινο, η κοπελλα μου (ασχετη απο ποδοσφαιρικα γηπεδα) κοιταγε εκστασιασμενη ενα ΘΕΑΜΑ στο γηπεδο στις εξεδρες στο tour μιαμισης ωρας παρακαλω πριν το ματς (κοστος 17 λιρες-20ευρω) ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ (TROPHY ROOM-HISTORY ROOM κλπ) και φυσικα μιας ΜΑΤΣΑΡΑΣ που αναθεμα και αν καταλαβε ποιος ειναι ποιος.

    Αντε να της πω εγω μετα (οντως παλια αθλητρια του Βολευ) οτι η ΑΕΚ δουλευει σε προτυπα Arsenal...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα σε ολους.
    Και κατι ακομα:
    Το "ΔΝΤ" (καθε λογης) ισχυει για ΟΛΟΥΣ.
    Αρα και οι υπολοιποι θα πρεπει να συμβιβαστουν με το γεγονος του μαζεματος,της περιστολης.( ο Βαγγελας ηδη κανει υπεροχες μεταγγργαφες 200-300 χιλιαδων απο τωρα τον Γενναρη παρολο που ο Μπαλμπερδες του λεει "δεν χρειαζομαι"
    Μα δεν τις κανει για σενα βρε πινοκιο.
    Μαζευει "ξυλα για τον επομενο χειμωνα".Που θα ειναι ακομα πιο δυσκολος.
    Γιατον βαζελο τι να πεις,τα βλεπετε. διωξιμο ακριβων συμβολαιων-ο σισες το καλοκαιρι φευγει,οπως και Σιλβα Καραγκουναιοι Κατσουραναιοι κλπ-μαζεμα της κουβερτας μεχρι εκει που φτανουν τα ποδια.
    Οι εντολες τις ΟΥΕΦΑ υπαρχουν και εφαρμοζονται ηδη. Ισοσκελισμοι προυπολογισμων και μεγαλυτερος αριθμος γηγενων ποδοσφαιριστων στις Λιγκες.
    Προσφυγες στον τοπο τους και μαλιστα διχως εδαφικο ξεριζωμο. Αυτος θα ειναι οικονομικος.
    Εκεινοι θα πρεπει να ερθουν στα μετρα της ΑΕΚ δηλαδη και οχι αυτη σε εκεινων.(οπως αγονα και ψευτικα γινοταν μεχρι τωρα)
    Οταν την ευμαρια σου την βασιζεις στον δανισμο και οχι στην αληθινη παραγωγη,τοτε ειναι επομενο να γυρισεις εκει απο οπου ξεκινησες και μαλιστα χρεωμενος.
    Οι μεταγγραφες-και γενικα ολα τα νουμερα που θα αφορουν συμβολαια παικτων,τηλεοπτικα,χορηγιες κλπ-θα γκρεμιστουν. Θα ερθουν εκει που πρεπει δηλαδη.
    Ολοι λοιπον θα "παιζουν μπαλα" με τα δεδομενα τα οποια ηδη η ΑΕΚ αντιμετωπιζει εδω και καιρο.
    Και σαν ετοιμη απο καιρο,περιμενει γελωντας.
    Αυτο που χρειαζεται σε εμας,ειναι το εναυσμα. Το κινητρο.
    Και αυτο δεν θα ερθει, αν δεν ολοκληρωθει η σταυρωσης. Πρεπει ο σαπιος κυκλος να κλεισει.
    Γι'αυτο λοιπον,υπομονη και κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΙΑ ΝΟΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ.Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΜΙΛΗΣΕ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΕΚΑΡΑ.ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΕΙΔΕ Κ ΑΠΟΕΙΔΕ Ο ΤΕΤΡΑΚΗΣ Κ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΤΙΑ..
    ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΛΕΣ Κ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ,ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΙΔΙΑ..
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ Κ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ MONEY ..Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ Κ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ..

    ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ..ΣΑΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΣΟΥΝ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..
    ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χρηστο υπαρχουν τροποι (πολλοι) να ξεπερνας τι fair play αν θες.
    εναν απλο?
    Κανει ο Βαγγελας μια διαφημηση στην φανελλα της ναυτιλιακης και λαμβανει ο ΟΣΦΠ μια 20αρα ετησιως. Να στο παω και πιο κατω? Λαμβανει και αλλα 5-10 απο καποιο Magic για να προβαλει τους αγωνες του. Βουαλα..

    Το FFP ειναι μια προσπαθεια προς την σωστη κατευθυνση αλλα ΑΝ εφαρμοσθει κατα γραμμα η Ισπανικη η Αγγλικη και Η Ιταλικη Λιγκα πρεπει να κλεισουν ΧΤΕΣ. Μονο οι Γερμανοι ειναι ΟΚ σε αυτο το θεμα.

    ο καθε Βαγγελας σωστα χτυπαει ΤΩΡΑ, αλλα δεν βρισκει και δικαιολογια το FFP ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

    Εμεις αντι να κοιταξουμε να στρωσουμε και να συναγωνιστουμε προς τα πανω, περιμενουμε με τον Κασιους να κατεβουν οι αλλοι στο χειριστο επιπεδο μας.

    Αλλα επειδη ειναι πολλα τα λεφτα σιγα μην τα αφησει ο Βαγγελης στον καθε απιθανιδη να του τα διεκδικησει ΚΑΝ με τους Νταντομους και τους Κασιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 750.000 ευρω για ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ στον Ινγλεσιας?
    Παλι τριετες συμβολαιο ρε ΑΝΙΚΑΝΕ?
    Ειναι δυνατον να εισαι τοσο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ?

    Και μολις φυγει ο Μανωλης (σε κανα εξαμηνο δηλαδη max) ο επομενος θα τον βαλει στο παγο γιατι εχει υψηλο συμβολαιο...

    Ρε Παπατζη ειναι δυνατον 60 χρονων ΒΛΑΚΑΣ να αφηνεις την μαμα σου να μιλαει για σενα?

    Εισαι οντως ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ?

    Μηπως μενεις και στο πατρικο σου η μεγαλωσες ποια και πας μονο τα απλυτα και για κανα φαγητο το ΣΚ??

    Ειναι δυνατον να εχουν αυτοι οι Βουτηρομπεμπεδες την ΑΕΚ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πιο ωραιο σχολιο που διαβασα:

    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ ΠΑΠΠΑ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ!
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Κομβικό σημείο στην διαχείριση που έκανε ο Κώστας (Τσακίρης) και ήταν το μεγαλύτερο λάθος του, ήταν ο Κιντής. Οικονομικά κληρονομήσαμε μια πολύ καλή κατάσταση στην ΠΑΕ, με 1 εκατ. ευρώ στα ταμεία. Οι αποφάσεις όμως του κ. Κιντή ήταν λανθασμένες, αν όχι ηθελημένες. Αγωνιστικά και διοικητικά διέλυσε την ομάδα. Ήρθαν παίκτες που πρόσφεραν ελάχιστα, παίκτες που δεν έμειναν ενώ μπορούσαν να προσφέρουν. Είναι σίγουρο ότι ο Πανιώνιος με τον κ. Κιντή θα βρει τη λύση στα δικαστήρια. Υπάρχουν παίκτες που υπέγραψαν πενταετή συμβόλαια και τώρα δεν υπολογίζονται από τον προπονητή, από την πρώτη κιόλας ημέρα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ DIMI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ? 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..ΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ 5ΕΤΕΣ..ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ..Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΠΩΣ Κ ΠΕΡΥΣΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΕΣ Κ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΟΛΕΣ , Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ 90% ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΟΡΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΩΝ 14 ΠΟΝΤΩΝ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ 800ΧΙΛ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..

    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ..ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΜΕ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ..ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ..
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ..ΚΑΙ ΕΧΕΙ Κ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ..ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ Κ Ο ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ..ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ..ΠΟΣΕΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THOMAS SILLYWIZARD σε δερνει κ εσενα η μαμα σου?
    Εγω της το εκοψα πριν 3 χρονια οταν εκλεισα τα 40. Της λεω μανα δεν παει αλλο. οκ με σπιτωνεις με ντυνεις με ταιζεις και οταν τα αλλα παιδακια μου κανουν βαβα στη δουλεια ερχεσαι και βαζεις μια ταξη, Αλλα μεχρι εκει.

    Να το κοιταξεις φιλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. DIMI ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ Κ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΥ..
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΡΙΞΕ ΕΝΑ ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΠΟΛΛΑ..ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ Κ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΦΙΛΕ..

    ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ Κ Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΝΤΑ..
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑΚΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Κ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ..
    Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Κ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ..
    Ο ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ Κ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς ολους
    τωρα καταλαβαινετε γιατι ειναι διαφορετικο το να εισαι αεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Thomas επειδη γνωριζω προσωπικα και οικογενειακα τον ανθρωπο παρα πολυ καλα και παρα πολλα χρονια μιας και οι γονεις μας ηταν και ειναι αδελφικοι φιλοι, σε πληροφορω οτι μονο παιδοβουβαλο δεν ηταν μεχρι τα 30 του.
    Η δε μητερα του ειναι ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ με Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ οπως ΚΥΡΙΟΣ ηταν και ο Μιλτιαδης ο πατερας του ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ.
    Ειδικα δε σε επιπεδο ερασιτεχνη ΟΣΦΠ που ειχε ο Μιλτιαδης επι Νταιφα, και επειδη ΗΤΑΝ ΦΟΛΑ γαυρος εκανε ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ παικτες δωρα στην ΠΑΕ.
    Και τον Βιερα τοτε και τον Βαμβακουλα (απο τον Πανλαυρεωτικο) και τον Πετροπουλο σαν προπονητη.

    Καλο θα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη ειμαστε ΑΕΚ και διαφορετικοι να αφηνουμε μητερες και πατεραδες απ'εξω.

    Αυτα ειναι για αλλους και πραγματικα εκπλησσωμαι πως ενας ανθρωπος αφηνει την ΜΗΤΕΡΑ του να εμπλεκεται σε τετοιο επιπεδο.

    Εκτος αν εισαι οντως ΒΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εκτος αν ειναι οντως ΒΛΑΚΑΣ εννοουσα βεβαια.
    Δεν πηγαινε για σενα προς αποφυγη παρεξηγησεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DIMI ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΚΑΝΑ .ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ Κ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΙ ΕΔΩ Κ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΝΑΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΥΠΗΡΞΕ..
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΛΑΓΧΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. thomas
    ειναι απλο δεν εχουν την ιδια τρελλα για το ποδοσφαιρο και δεν γνωριζουμε επισης τι κρυβεται απο πισω
    ο ενας τα χωνει και ο αλλος ψαχνει την εξοδο κινδυνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απλα ο ενας εκτος οτι ειναι φολα γαυρος εχει και ενα πλανο.
    Δινω 100 και παιρνω μια εταιρεια (που θα ειμαι ΒΛΑΚΑΣ να την μικρυνω) αρα η αξια της δεν πεφτει και δινω αλλα 30 να κανω ομαδα και παικτες.

    Παιρνω το πρωταθλημα και αρα 20-25 απο ch.l την πρωτη χρονια παιρνω διαρκειας παιρνω χορηγιες και κοιταω σε μια πενταετια να εχω παρει τα λεφτα μου πισω και να εχω και τον ΟΣΦΠ που μπορω να δωσω (δηλαδη αλλα 100).

    Ο αλλος αντιστοιχα βαζει προεδρο τον ... χασοδικη λεει οτι ειμαι βλακας που εχω την ΑΕΚ και παραλληλα καλει αλους 10 βλακες να βαλουν απο 1,5-2 μυρια και χτυπαει Κασιους για να βγει τριτος..

    Ο καθενας βαζει στοχους και πρατει αναλογα..

    thomas το ξερω οτι εκανες πλακα απλα επισημανα καποια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΝΑΘΕΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..10 ΠΛΑΝΑ ,ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΖΑΝΕ..
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ,ΓΛΥΚΑΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΙΣ 85 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ..

    DIMI Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ Κ ΠΡΑΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ? ΙΣΧΥΕΙ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΟ ? ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ Κ ΠΡΑΤΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξερετε γιατι αυτη η περιοδος ειναι ιδανικη για "Μελισσανιδη";
    Γιατι ολα γκρεμιζονται. Γιατι γινονται σταχτη.
    Και σε τετοιες καταστασεις αυτος ειναι μανουλα.
    Δεν "μπουκαρει" οταν ολα ειναι στα "πανω τους"
    Αλλα οταν ολα ειναι χαλασματα.
    Οχι μονο πδοσοσφαιρικα. Γενικα.
    Ο Steven εχει πει-αφου ξερει-γι'αυτον οτι: "εχει το ταλεντο,εκει οπου οι αλλοι βλεπουν προβλματα και στριμωξιδια,αυτος να βλεπει ευκαιριες" .
    Αρα,το "τι περιμενει και δεν μπαινει" η "μα δεν λυπαται την ομαδα" ειναι για κατι "21" και αλλους που ψαχνουν την "Μαρια Τερεζα".
    Δεν γινονται ετσι οι δουλειες.

    Και σε καθε περιπτωση τελος παντων, ποιος απο σας (εμας) θα εμπαινε σε ενα μισογκρεμισμενο,ετοιμοροπο σπιτι για να παραστησει το μαστορα;
    Για να σου ερθουν τα ξυλα και τα τσιμεντα στο κεφαλι;
    Πρωτα να κατακατσει ο κουρνιαχτος απο την κατεδαφηση και επειτα κανεις οτι κανεις.
    Μη λεμε οτι θελουμε.
    Αλλο οι ευσεβεις ποθοι και αλλο η σκληρη πραγματικοτητα.
    Φταιει αυτος-και ο καθε "αυτος" που δεν "μπαινει",ή οι μια ντουζινα μαλακες που εκαναν πειραματα στου κασιδι το κεφαλι;
    Και τι μια στιγμη "το 35% κοστιζει 70 εκ." και την επομενη ακριβως στιγμη: "δινουμε την ομαδα με 1 ευρω"
    Ισως με αυτο τον τροπο να εφιστουσαν την προσοχη στους πιθανους επιδοξους επενδυτες-μαλακες : "μακρυα απο δω...γκρεμιζομαστε"
    Στο βαθος,αυτο, ενεχει και μια τιμιοτητα.
    Αν ποτε μπει,οχι μονο δεν θα βαλει χρημα,αλλα θα τον επιδοτησουν κι'ολας για αυτο.
    Αφου: "ειναι κριμα ενα τετοιο μεγεθος με τετοια ιστορια να παει ακλαφτο και δεν θα πρεπει ο ιστορικος αυτος συλλογος να πληρωσει ο ιδιος με την εξαφανηση του τα κριματα και τις ανομιες καποιων ανεγκεφαλων η ανωριμων που τον εφτασαν στο χειλος της καταστροφης..." κλπ-κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν πλανο?
    γιατι λοιπουν καμμια 30-40-50-60 μυρρια απο το ταμειο χωρια τα 11 προς εισπραξη του επενδυτη μεσω Σπατων.

    Μια χαρα πλανο το βλεπω να κονομας ενα ταληρακι ανα ετος.

    Και να εισαι και μετοχος-προεδρος-διαχειρηστης-ΑΕΚαρχης-οπαδος με αφμ κλπ.

    Μια χαρα το παει το παρεακι..

    Εκτος αν υπαρχει κανενας που να πιστευει οτι τα φραγκα καπου παραπεσαν σε κανα συρταρι η τα χρεωσε η καθαριστρια στο κινητο..

    Αυτα ουτε η μαμα μου δεν τα πιστευει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΕΤΡΆΚΗ,ΠΟΎΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!
    ΜΑ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΩ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΜΑ;
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ,ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ...
    ΥΓ:Ο παραπάνω διάλογος είναι φανταστικός και καθε σχέση με πρόσωπα ή ομαδες είναι τελείως συμ-πτωματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ Κ ΧΡΕΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ Κ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ,ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ,ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΕΣΟΔΑ..ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ..25 ΦΑΝΕΛΕΣ Κ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ 2 ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ 3 ΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΟ ΧΡΟΝΟ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΕΤΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ..

    DIMI ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο καθενας "μπαινει" στην ομαδα "του" για ιδιαιτερους λογους. δικους του.
    Και τα συμφεροντα δεν ειναι ολων τα ιδια,ουτε ταυτοχρονα.
    Αν οι λογοι συντρεχουν, μπαινει.
    Αν οχι, δεν μπαινει, που να χτυπιουνται ολοι κατω.
    Ερχεσαι εσυ να αγορασεις,να επενδυσεις, σε ενα σπιτι που εχω; γιατι; μ'αγαπας; Αποφασισες να διαμοιρασεις την περιουσια σου,γιατι "λιγα τα χρονια ακομα"; "Σε αγγιξε το impuls";
    Kαθε καλοπιασμενος, εχει το σκοπο του,εχει τις σκεψεις του,εχειτον λογο του.
    Οπως και εμεις,ετσι δεν κανουμε;
    Μα ειναι "ολυμπιακαρας" "ΑΕΚαρας" απο μικρος κλπ.
    Μπουρδες. Δεν υπαρχει τιποτα αλλο περα απο το προσωπικο οφελος.
    Αλλο στην εξεδρα η στα επισημα σαν απλος φιλος της ομαδας και αλλο ενεργη ενασχοληση.
    αν δεν υπαρχει προσδοκομενο κερδος-καθε ειδους και βεβαια οχι κατευθειαν απο την ομαδα-τοτε δεν κουνιεται κανεις.

    Ε,τοτε να εφαρμοσουμε το πλανο της "λαικης βασης" και να πανε να γαμηθουνε ολοι" θα μου πεις.
    Καλα τωρα. Ποτε εγινε αυτο εδω στην Ελλαντα για να το πετυχουμε εμεις;
    Αντε και προχωρας. Αντε και μαζευεις πεντε φραγκα και μια επιτροπη σωστηριας.
    Πως θα προχωρισεις; Πως θα πρωταγωνιστισεις. Γιατι αυτος ειναι υποτιθεται ο στοχος.
    Αν ειναι να φυτοζωουμε για να "υπαρχουμε", τοτε καλοι ειναι και οι "αμετοχοι" και τα ημιμετρα και τα μπαλωματα και να λεμε και ευχαριστω.
    Αφου αυτοι απλα κανουν αυτο που με τοσο κοπο και χρονο θα καναμε και απο μονοι μας.

    Τα μεγαλα ποδοσφαιρικα μεγεθη,δεν χανονται.
    Εχουν τα φεγαρια τους βεβαια. Ολες. Το δικο μας κραταει λιγο παραπανω.
    αλλα δεν παθαινουν και τιποτα,καθ'οτι δεν ειναι "Alter" η "Ελευθερος Τυπος" η οτι αλλο παρεμφερες, που μπορει να ανοιγοκλεινει και να διαλυεται.
    Εδω υπαρχει κοσμος απο πισω. Που μενει στην συγκεκριμενη ιδεολογια και δεν ειναι θεμα επιλογης καλυτερου αναψυκτικου,φυλλου,καναλιου η σερβιετας.
    Συγκεκριμενες δυναμικες και καθορισμενες εχουν οι ομαδες. Και το κυριοτερο, "στανταρ".

    Οποτε γουσταρει μπαινει ο αλλος,αφου εσυ εισαι αυτος που τον περιμενει και οχι αυτος εσενα.
    Μα και εκεινος θα ανατρεξει στο ποδοσφαιρικο καταφυγιο,οταν τον διαταξουν τα συμφεροντα του.
    Παλι στο δικο μας καραβι θα ζητησει να αναιβει για να περασει "απεναντι". Στην κονομα δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ιδρυτής της Costamare και ευπατρίδης, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα, στα 76 του χρόνια.'Ηταν ο ά νθρωπος που κατάφερε να δημιουργήσει στη Μεσσηνία, σε μία έκταση δέκα χιλιάδων στρεμμάτων, το «Costa Navarino» που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα γαλλικά και ιταλικά τουριστικά θέρετρα.
    Και είναι αυτός που τα έβαλε με την Ελληνική γραφειοκρατία και την κέρδισε..
    Δυστυχώς αυτοί που προσφέρουν στον τοπο φεύγουν νωρίς με κάθε έννοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Την εγκατάσταση περίπου 30.000 μηχανημάτων για τυχερά και ψυχαγωγικά παιχνίδια και τη νόμιμη λειτουργία του διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα, προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών «Ρύθμιση της αγοράς παιγνίων», που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο και δόθηκε στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο, για τα μηχανήματα θα προκηρυχθούν 4- 10 άδειες ευρείας κλίμακας μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό, που θα αφορούν σε 25.000 μηχανήματα συνολικά (ίσος αριθμός μηχανημάτων ανά άδεια), καθώς και άδειες περιορισμένης κλίμακας (από 1 έως 5 μηχανήματα) για έως 5.000 επιπλέον μηχανήματα.

    Για το διαδικτυακό στοίχημα, θα προκηρυχθούν 15- 20 άδειες, μετά από διεθνή πλειοδοτικό διαγωνισμό. Το Δημόσιο προσδοκά έσοδα άνω του 1 δις. ευρώ σε διάστημα 2- 3 ετών, καθώς και επιπλέον έσοδα από το διαδικτυακό στοίχημα (ειδικά για το 2011, προβλέπεται η είσπραξη 500 εκατ. ευρώ από την έκδοση αδειών και 200 εκατ. ευρώ από τα τέλη των τυχερών παιγνίων).

    Το νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το συντομότερο δυνατόν, προβλέπει, μεταξύ άλλων, ότι το κόστος συμμετοχής στο παιχνίδι ή στο στοίχημα θα κυμαίνεται από 0,10- 5 ευρώ, ενώ τα κέρδη πρέπει να είναι υψηλά (προβλέπεται ελάχιστο όριο 80% επί των ποσών που παίζονται). Τα κέρδη των παικτών θα φορολογούνται όπως αυτά από τα λαχεία. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να χάσει ένας παίκτης δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό της συμμετοχής του στο παιχνίδι, ενώ θα υπάρχει και η ατομική κάρτα παίκτη, ώστε να παρακολουθούνται η ηλικία (οι ανήλικοι θα μπορούν να παίζουν μόνον ψυχαγωγικά παιχνίδια) και οι χρηματορροές."

    "Λαβετε φαγετε,τουτο εστι το σωμα μου..."

    "Οποιος προλαβε τον Κυριο ειδε"

    "ο εχων δυο χιτωνας,παιρνει και το πανοφωρι του ζητιανου"

    "σημερον -ο οπαπ- κρεμαται επι ξυλου, ο τους παικτες τοσα χρονια κρεμασας".

    Το μονο που μενει,ειναι το χειροκροτημα των βολευτων στον σταυλο του Συνταγματος.
    Δηλαδη η ψηφηση του λυτρωτικου-για πολλους και πολλα- νομοσχεδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. χαραλαμπε
    τον γνωριζεις τον ευπατριδη κωνσταντακοπουλο? και μιλας γι αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αναβίωσαν τα μέτρα διασφάλισης των συμφερόντων του Δημοσίου έναντι της εταιρίας Ελεύθερη Τηλεόραση ΑΕ με διακριτκό τίτλο Alter Channel και ως εκ τούτου έχει δεσμευθεί το 50% των λογαριασμών της, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της εισηγμένης εταιρίας στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
    Για αυτό τον λόγο έγινε ο Kontra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ : ΚΑΙ ΑΝΕΒΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΕΚ.
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @dimitri
    Ξέρεις εσύ κάτι το αντίθετο και με ρωτάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Παρεμβαση: ο καπεταν Κωνσταντακοπουλος που τυγχανει και κοντοπατριωτης,μιαν επενδυση εκανε ο ανθρωπος. Μεγαλη βεβαια για τα δεδομενα του νομου και χρησιμη.
    αλλα επενδυση. Οχι ευεργεσια.
    Η οποια επενδυση παει και στραφι προς το παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανεκδοτακι, παρμενο απο το παραδιπλα blog,το "ξυπνηστε..." :

    Όταν ο Θεός δημιούργησε τα έθνη, έδωσε στο κάθε έθνος από δύο αρετές. Έτσι, έκανε του Αμερικανούς τακτικούς και νομοταγείς, τους Γερμανούς αποφασιστικούς και μελετηρούς, τους Ιάπωνες εργατικούς και υπομονετικούς, και ούτω καθεξής.
    Για τους Έλληνες είπε, θα είναι έξυπνοι, τίμιοι και θα δουλεύουν στο δημόσιο. Όταν τελείωσε τη δημιουργία του κόσμου, τον πλησίασε ο....
    αρχάγγελος Γαβριήλ και του είπε:
    -Κύριε, έδωσες σε όλα τα έθνη από δύο αρετές, αλλά στους Έλληνες έδωσες τρεις. Αυτό θα τους κάνει πολύ ισχυρούς και θα διαταράξει τις ισορροπίες πάνω στη γη.

    -Έχεις δίκιο Γαβρίλε, είπε ο Κύριος. Στάθηκα απρόσεκτος και αυτή η απροσεξία μου θα κάνει τους Έλληνες να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο. Κάτι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπορώ να ανακαλέσω τις αρετές που τους έδωσα, κι άρχισε ο Θεός να ψάχνει να βρει μια λύση.
    -Το βρήκα! Θα παραμείνουν οι τρεις αρετές, αλλά κάθε Έλληνας θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο των δύο.

    Κι έτσι έγινε:
    Αν ένας Έλληνας είναι τίμιος και δουλεύει στο Δημόσιο, δεν είναι έξυπνος.
    Αν είναι έξυπνος και δουλεύει στο Δημόσιο, δεν είναι τίμιος.
    Αν είναι έξυπνος και τίμιος, δεν δουλεύει στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μα αυτό λέμε Χρήστο,θέλουμε ανθρώπους να βάλουν λεφτά για να βγάλουν λεφτά,να κάνουν επένδυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...
    @dimitri
    Ξέρεις εσύ κάτι το αντίθετο και με ρωτάς;

    ------------------------------------------
    για το εβραικης καταγωγης με ρωτας αν ξερω κατι το αντιθετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή