Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ - ΣΔΟΕ

           - Καλημέρα σας πρόεδρε. Ήρθαμε χωρίς να το θέλουμε, αλλά επειδή ο κόσμος έχει αγριέψει με τις παρανομίες που γινόντουσαν στην χώρα, μας διέταξε να έρθουμε μια εισαγγελεύς σε μια διακοπή του τηγανίσματος μπαρμπουνιών που τις τα είχανε στείλει πεσκέσι απο την Κάρυστο.
         - Καλημέρα και σε σας αγαπητέ Έλληνα αδέκαστε Σιλβέστερ. Τα πάντα τα έχουμε ελέγξει κι επειδή τα βρήκαμε όλα σωστά κι οτι δεν υφίστανται αξιόποινες πράξεις, χωρίς φόβο αλλά με πάθος, τα δώσαμε όλα στην δημοσιότητα. Η εισαγγελεύς όμως δουλεύει πολύ κι έχει αναλάβει και τις υποθέσεις των στημένων παιχνιδιών, που έχει βρει τους πάντες.
        - Ναι είμαι σίγουρος. Τα ίδια σωστά ακούγαμε και στην Ασπίς Πρόνοια, αλλά κάτι μικροπαραβάσεις τις βρήκαμε. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά μας. Η πιστοποίηση και η βοήθεια στον επιχειρηματία και την εταιρεία του, να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Για καλό σκοπό λοιώνουμε τα παπούτσια μας. Κι είμαι σίγουρος οτι ο δικός μας έλεγχος, δεν θα βρει τίποτα. Όπως τίποτα εξ άλλου δεν βρήκε και η εταιρεία Βate Dogs Οικονομείστε.
       - Πάντα εκτιμούσα το χιούμορ το ελληνικό. Βρε τόσα χρόνια στην Ινγκλετέρα, είχα κουραστεί με το φλέγμα. Γι αυτό γύρισα ξέρετε. Είπα να ακούω και καμιά μαλακία και να ξεσκάω.Με έπεισε κι ο βλάκας, κατά ρήσιν του,  που έχω αφεντικό. Αλήθεια ο προϊστάμενος σας ονομάζει πολλές φορές βλάκα τον εαυτό του και καλεί κι άλλους δημόσιους συναδέλφους σας να πάρουν την θέση του;
      - Άστα πρόεδρε. Όλοι μπλεγμένοι είμαστε. Νομίζεις οτι θέλουμε εμείς να καταγγέλουμε; Να βρίσκουμε θέλουμε, αλλά όχι να καταστρέφουμε τις επιχειρήσεις στην χώρα. Κι όταν βρίσκουμε ανακαινίζουμε κανά φτωχόσπιτο που μας έμεινε κληρονομιά και ξαναπερνάμε του χρόνου για την καινούργια δόση. Ένα 50% μας μένει μωρέ. Το 40% το δίνουμε στα κόμματα και το 10% πάει στο κράτος. Είναι τώρα δουλειές αυτές;
     - Έχετε κι εσείς τα δίκια σας. Λοιπόν, να σας κεράσω ένα διπλό που άφησε ο Βασίλης απο τα προχτές;
    - Εν ώρα υπηρεσίας ποτέ. Μπορούμε να το απολαύσουμε μετά κατά την διάρκεια του πορίσματος. Τώρα σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε. Και για να μην σας καθυστερώ, επειδή έχετε και υποχρεώσεις με την ανανέωση του συμβολαίου του Καλμιώτη που τον ζητάνε και τα Άνω και τα Κάτω Πετράλωνα, έχω φροντίσει να είμαι προετοιμασμένος. Τα καλά που είπε η BDO, τα δέχομαι όλα. Δεν θα τα ψάξω. Θα ασχολήθώ με τις παρατηρήσεις που γίνανε, οπότε ζητώ συγκεκριμένα πράματα:
                      1. Το βιβλίο του ταμείου απο το 2003 ( που είστε ανέλεγκτοι ) μέχρι το 2007, που όπως είπε ο Ντέμαρος δεν κρατάγατε με τόση περισυλλογή.
                     2. Τα παραστατικά απο την εξαγωγή συναλλάγματος για όλες τις μεταγραφές που η ομάς έκανε από  την λατινική Αμερική.
                    3. Το καθολικό για την χρήση 2005-2006.
                    4. Το παραστατικό απο την πώληση του Λαγού.
                    5. Όλα τα ιδιωτικά συμφωνητικά που συνάψατε με πρόσωπα αλλά και με εταιρείες για να διασταυρώσουμε αν είναι και κατατεθημένα στην εφορία.
                   6. Τα πρωτόκολλα καταστροφής των επίπλων που κόστισαν 3,5 μύρια.
     -  Αφού τα είπε ο άνθρωπος. Οτι παρέλαβε καμένη γη κι είδε κι έπαθε μέχρι να κάνει μια εξυγίανση. Και στην νότια Αμερική, ξέρετε οτι δεν δίνουν παραστατικά.
     - Και πώς είσαι σίγουρος πρόεδρε οτι μια μεταγραφή όντως κόστισε τόσα χρήματα όσα αναγράφουν τα χαρτιά; Αποκλείεται να έγινε μια λαθροχειρία, όπως είπε ο 32%; Κι επίσης, μια και ήρθαμε, λέω να κλείσουμε και την χρήση 2009-2010. Διότι κι εδώ βλέπω Νταντόμο, Νασούτι και Ντιοπ. Τα τρία Ν. Μάλλον είναι το σύμβολο των νέων οδηγών που το φοράνε και οι νέοι πρόεδροι. Μάθε λοιπόν, οτι έχεις κι εσύ ευθύνη για τα πεπραγμένα των προηγούμενων. Φυσικά δεν υπάρχουν μεμπτά στοιχεία πουθενά κι είπαμε οτι ο έλεγχος είναι τυπικός. Μόνο ένα αγκάθι έχουμε. Εκείνη τη μπούκα άλλων συναδέλφων που βρήκανε κάτι ατρύπητα εισιτήρια.
       - Όταν έχει διακοπή ρεύματος η κωλοΔεή, να μην επιτρέψουμε στον κόσμο να μπει στο γήπεδο; Να τον πουλήσουμε σαν τον Λαγό; Δεν μου πήγαινε η καρδιά. Καταλαβαίνεις την θέση μου. Έχω ιστορική ευθύνη.
      - Κατανοώ. Να ρωτήσω κάτι; Ο Ντέμης αμειβόταν απο την εταιρεία;
      -  Όχι ποτέ. Μόνο έβαζε. Μέχρι και τον λογιστή του είχε βάλει να δίνει χρήματα στην εταιρεία.
      - Τότε φέρε μου και τα σχετικά πινάκια καταβολής των προσωρινών ταμειακών διαυκολύνσεων, που υπόκεινται σε καταβολή φόρου χαρτοσήμου. Αυτά σίγουρα υπάρχουν, αφού κανείς δεν θέλει να τα δίνει έτσι, να μην τα παίρνει σε μετοχές αργότερα με την μετοχοποίηση των χρεών ή έστω σε μετρητά.
      - Μα τι λες; Μιλάμε για Αεκτζήδες τώρα.
      - Κι ο Μάκαρος τέτοιος ήταν αλλά τώρα τον κυνηγάτε.
      - Πού μωρέ τον κυνηγάμε; Απο τα 43 το κάναμε 21 για να είναι και επίκαιρο λόγω παλαιάς θύρας. Του χρόνου δεν θα υπάρχει το χρέος. Λαμβάνουμε υπ' όψιν μας και τας διατάξεις του κράτους, που είναι παραγραφική δημοκρατία.
     - Άρα ο Ντέμης έχανε λεφτά απο την δραστηριότητα του. Κι άρα η περιουσία του πρέπει λογικά να έχει μειωθεί.
    - Ορθότατα. Απο το ποδόσφαιρο δεν βγάζεις τίποτα. Κωλοδουλειά σου λέω. Κάτι εραστές έχουν μείνει πια.
   - Ο Ντέμης όμως έκανε δυο εταιρείες.
   - Ρε φίλε, γιατί δεν πας στον Ντέμη και τυραννάς εμένα;
   - Πρόεδρε, απο κάπου ξεκινάμε όλοι μας. Εξ άλλου εσύ ακόμα δεν μας έχεις πει τι ψηφίζεις. Ξέρεις τι ευαισθησίες έχει η εισαγγελία στα πολιτικά πιστεύω του καθενός. Ο "σοσιαληστής" επιτρέπεται να κάνει και καμιά παρατυπία προς  όφελος του λαού. Και ο κομουνιστής. Έ, όχι και ο δεξιός. Το χέρι της αντίδρασης που το άπλωσε έξω απο το χρονοντούλαπο της ιστορίας, όπως είπε και ο μέγας Έλλην, παππούς του Τζέφρυ. Λοιπόν τα βιβλία σε παρακαλώ.
     - Θα μπλέξουμε.
     - Ε,α υτό θέλουμε. Να σας απομπλέξουμε όλους. Κρίμα να γράφουν ό,τι θέλουν οι φυλλάδες. Εξ άλλου οι μισές θα κλείσουν.



46 σχόλια:

  1. kai classika meta apo kathe kali koukouna ,eite xtizoume gipedo ,eite erxete n tigris

    apo aurio tha paiksei to deutero senario kai malista me imerominies kai ntokoumenta

    gia na isixasei kai o laos tis AEK kai na asxolithei me to sfaksimo tou astera tripoleos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα
    Ρε τι φυστίκι Κάσιους πάνε να μας σερβίρουν πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mike
    αδελφέ δεν θέλω άλλους προδότες πίσω έχουμε τον χατζηχρήστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΚΑΣΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΚΡΙΒΟ ΦΥΣΤΙΚΙ..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ Κ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕ ΟΨΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΠΩΣ Κ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ...ΑΠΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΜΕ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..
    ΠΟΣΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΑΔΑΜΙΔΗ ? ΠΟΣΑΑΑΑ? ΠΟΣΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΑΔΑΜΙΔΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΣΤΗΒΕΝ ? ΕΛΠΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ..ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ..
    ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ..ΗΜΟΥΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ Κ ΣΤΑ ΓΡΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟ ΔΙΑΒΑΖΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ..
    ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΟΤΑ ΘΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2011 10:05

    Μέσα σε όλα τα ψέματα που εκστομίζονται από το δικηγορίσκο, βλέπω τι κινήσεις μεταγγραφικές γίνονται και φρίττω...
    Προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ξαρμυριστής μπακαλιάρων με το DVD του λειτουργούν βάση...σχεδίου...
    Με άλλο ένα ελεύθερο-δανεικό, ο οποίος δεν είναι και τόσο ελεύθερος μιας και θα ανήκει σε εταιρία μανατζαραίων, να καλείται να κλείσει την τρούπα.
    Εγώ καταλαβαίνω ένα. Η ομάδα, αυτό το τεταρτοπέμτο συνοωθύλευμα, πάει για φουρνέλο.
    Του χρόνου από τους 25 της τωριnής ομάδας, θέμα είναι να μείνουν οι μισοί...οι φτηνοί φυσικά και τα παiδιά, μαζί με τους συνταξιουχους.
    Να πουλήσουμε και το μανωλά αντί πινακίου φακής (αν δε φύγει μόνος ου), ας αφήσουμε και το μπλάνκο ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ να φύγει, και το σκόκο για 2 χαρτιά...
    Και απορώ...στο DVD του ξαρμυριστή περιέχει σε κάθε καρτέλλα παίκτη το πεδίο: "μεταπωλητική αξία" ή "αξία για ομάδα που πάει για ΚΑΤΙ"...εδώ έχουμε να κάνουμε με επικίνδυνους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. -Ο Μπλανκο ειπαμε ζηταει 1εκκ.
    Τοσο δεν ειπα κατσε δεν θυμαμαι κιολας, γαμωτο περασανε και τοσες μερες, ασε που καθε φορα που παω στο ιδρυμα με κερνανε και εκεινα τα ουισκακια κ ξεχναω μετα. Κ μου το πε ο Πετρακης που ειχε παει πριν 2-3 βδομαδες αλλα που μυαλο.

    Τεσπα λοιπον ξεκιναμε με 1εκκ που ειναι στρογγυλο νουμερο και το θυμαμαι.
    Ε αμα βγει κανας περιεργος μανατζερ και με ξανακανει ρομπα, το εχω ετοιμο:
    1εκκ δολλαρια εννοουσα ρε παιδια.Καλα χαζοι ειστε? Δολλαρια θελει το παιδι τι να τα κανει τα ευρω στην Αργεντινη?
    Εχει πεσει το δολλαριο βεβαια στα 1,35 αλλα για καντε την διαιρεση. Οχι καντε την να δειτε που με λετε ψευτη μερικοι

    Ασε που στη Londra εμεις λιρες εχουμε. Καταλαβαινετε. Ακουσα το μυριο και αμεσως σκεφτηκα pounds. Ε τωρα, pounds ευρω δολλαρια μπερδευτηκα αι στο διαολο ενα μυαλο εχω.

    Τεσπα του ειπα θες 300 για να φυγεις το καλοκαιρι?

    -Οχι μου λεει θελω 500 και φευγω τωρα.

    Τι να κανω και εγω τα βρηκαμε καπου στη μεση:

    -Παρε 400 και σου δινω και ελευθερας να παιζεις σε αλλη ομαδα απο τωρα.

    -Καλα αφου εχω συμβολαιο με την ΑΕΚ πως θα γινει αυτο?

    -Μα καλα χαζος εισαι? Γινεται. Απλα κανονισε να πας σε αλλη ηπειρο μην σε βλεπουνε οι δικοι μας και στραβωνουνε. Εχω ενα καλο κονε στη Λανους, ειναι και ο Καρλος εκει.

    -Ο καρλος? Μα δεν πηγες στην Ουεφα που ελεγες και του διεκοψες το συμβολαιο? Πως εγινε και??

    -Α καλα εσυ εισαι τελειως... Ποια ΟΥΕΦΑ ρε πας καλα? Στο κερατσινι πηγα για ψαρι με τον Φραντσεσκίνι και το κανονισα.
    Ε πηραμε και το κατιτις μας, απλα δεν το λεμε στους αλλους γιατι γκρινιαζουν. Ξερεις τωρα τι γκρινιαρηδες ειναι ε?

    -Ε οχι και γκρινιαρηδες ρε προεδρε, εδω ηρθατε για εξυγιανση και εσεις εχετε σηκωσει μεχρι και τις καρεκλες. Για το Μακη λεγατε και τα εχετε κανει ροιδο τελειως. Τουλαχιστον ο αγαπουλας δαγκωνε αλλα εφερνε και κανα παικτη.

    -Ποιος Μακης ρε? Μη κοιτας που δεν μιλαω. Εχει καταφερει ρε κανενας Μακης να πουλησει παικτη που ειναι ακομη στην ομαδα και να παρει και 500?

    -Τι λες προεδρε?

    -Τι τι λεω ρε? Αυτος που νομιζεις οτι βλεπεις αριστερο χαφ-μπακ εχει πουληθει 500. Ενας αλβανος ειναι που του καναμε πλαστικη με 15 χιλιαρικα. Τι νομιζεις τραυματιας ηταν τοσο καιρο? τι μουτσουνα του αλλαζαμε..

    -Πω πω προεδρε εισαι τεραστιος..

    -Λοιπον για να τελειωνουμε: 400 και φευγεις τωρα κλεινουμε?

    -Τι να πω προεδρε εγω μενω και με 700.

    -Ασε ρε που θα πιασεις εμενα κοροιδο. Λοιπον περνα απο τον καπετανακη να πληρωθεις και καλο δρομο.

    -Προεδρε ποιος ειναι ο Καπετανακης? Εχω μπερδευτει ολοι με ενα laptop γυρνανε εδω μεσα και κουστουμακια. Ολοι ιδιοι ειναι και ειναι και μπολικοι γαμωτο.

    -Θα τον δεις ειναι ενας με κοκκινο σβερκο απο τις φαπες, το ειχα στειλει προχτες στη Λιγκα να τσακωθει με τον Βαγγελα..

    Και που σαι, πες και σε αυτον τον Πασατεμπο, Στραγαλι, Κασιους πως διολο τον λενε να περασει τωρα που θα βγαινεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -Αρναρ τι θα γινει ρε τεραστιε θα μου δειξεις κανα παικτη?
    -Μανωλη σου εχω ενα κελεπουρι, τον Φιολουσον. Ψαρας, δυνατα χερια-ποδια απο τα διχτυα, γερο σκαρι ψηλος και πηδαει οτι βρει μπροστα του. Μεγαλος μαγκας σου λεω.
    -Ρε συ αρναρ αυτος ηρθε και εφυγε. Κατι λεει τον πηρε η γυναικα του τηλεφωνο να περασει απο το super market στο γυρισμο για το σπιτι, κατι λεει ειναι εγκυος δεν καταλαβα. Παντως την εκανε
    -Ηρθε και εφυγε? Ποτε? Και εγω που ειμουνα? Οχι ρε γαμωτο, 1 χρονο τωρα πολεμαω να τον φερω τι δοκιμες τι ξανα μανα δοκιμες τι παρακαλια. Ξερεις ποσα DVD εχω γραψει ουτε video club να μουνα. Καλα και αυτο το κολοπαιδο δεν μου πε τιποτα? Δεν θα γυρισω στην Ισλανδια? Μολις παω στην τραπεζα θα του αυξησω τη δοση στο στεγαστικο το κολοπαιδο..
    -Ποια δοση τι λες?
    -Τη δοση ρε Μανωλη στη τραπεζα. Που δουλευω νομιζεις? Εδω? Τραπεζικος ειμαι ρε Μανωλη και πηρα ετσι μια γυρα να αποκτησω και εγω εμπειριες.
    -Τραπεζικος εισαι? Καλα τι μου ελεγε ο προεδρος οτι εισαι μανατζερ??
    -Ποιος μανατζερ ρε Μανωλη? Ξερεις κανα μανατζερ που ενα χρονο δεν εχει ουτε ενα πελατη? Καλα και εσυ εισαι τοσο χαπατο που το πιστεψες?
    -Μα ο προεδρος ειπε...
    -Α καλα προεδρος σου πε οτι ειναι? Εσυ εισαι μεγαλο ορνιο. Ποιος προεδρος ρε συ Μανωλη? Ενας χασοδικης απο το Λονδινο ειναι που φαντασου ποσο πετυχημενος ειναι που ηρθε με 200 να βαλει μπουγαδα και να τον βριζουν ολοι.
    200 δικηγορος της προκοπης βγαζει για πλακα τι μου λες τωρα?
    -Δεν ειναι προεδρος δηλαδη? Ψεμματα ειναι?
    -Ελα ρε συ Μανωλη δεν ξερεις τι ειναι προεδρος στην ΑΕΚ? 4 εχει αλλαξει ο mr.petros σε 2,5 χρονια. Μεχρι και πρωην ποδοσφαιρηστη στα 32 προεδρο τον εκανε. μετα εβαλε τον αδελφο ενος τυπου που τουχε δωσει ενα δανειο αλλα δεν πληρωνε τις δοσεις. Ξερεις τωρα για εξυπηρετηση..
    -Τι λες ρε Αρναρ γινονται τετοια πραγματα θα τρελαθω.
    -Καλα μην τρελαινεσαι, εδω εχουν χασει λεει 50-60 εκκ ευρω και δεν τα βρισκουν?
    -Τι χασανε? Καλα τι διαολο σπορια ειναι και τα χασανε?
    -Πω πω αδελφακι μου εσυ δεν παιζεσαι. Μα καλα οτι σου λενε εσυ το χαφτεις??
    -Δηλαδη και οι 3 ποιοτικοι παικτες ενδεκαδας που μου ειπε ο προεδρος δεν??
    -Μιλαμε Μανωλη εισαι μεγαλο χαπατο τελικα. Και δεν σου φενεται. Τεσπα σου εχω ενα δανεικο που δεν τον θελει κανενας ελευθερο πως τον λενε ρε παιδι μου. Ενα Βραζιλιανο.
    -Καλα ρε Αρναρ Βραζιλιανο αμυντικο θα μου φερεις? Ο τελευταιος που ειχα δει σε ενα DND ηταν ενας Φερουζεμ ακομη κλαιμε.
    -Φιλαρακο αυτο εχω και αμα θες.
    -Μα εγω αλλα συμφωνησα. Και ειπα και προχτες οτι ομαδα με δανεικους δεν γινεται. Τι θα πω τωρα?
    -Καλα και εμεις στο κοσμο εχουμε πει για μονη ξανα δεν θα σε αφησω και εξυγιανσεις, ποιος του γαμει αυτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. O οπολαυστικοτατος παραπανω διαλογος με τον προεδρα και τα οργανα της πολιτειας (οχι,δεν ειπα "αρχιδια")
    θα μπορουσε καλλιστα να ειναι κοντα στην πραγματικοτητα.
    Οπως και να εχει,θα ειναι σωστο να εξαντλησουμε καθε περιθωριο για πιθανοτητες "ξεκαθαρισματος" αν και τετοιες πιθανοτητες εδω στην Αφρικη δεν ειναι και πολλες και δεν μπορουμε-εκ των πραγματων-να ειμαστε αισιοδοξη οτι το μαχαιρι θα φυγει απο το πεπονι και θα παει βαθεια στο κοκκαλο.
    Οπως οι -οχι και τοσο φουτουριστικοι διαλογοι- που παραθετει και ο DIMI, μια χαρα μας βαζουν στο κλιμα του πως-πανω-κατω- αντιμετωπιζονται τα πραγματα εκει μεσα,στη σπηλια του Νταβελη.

    Καποιον Κασιους Κλαιει ακουσα και εγω οτι γυροφερνουν.
    Ελπιζω απο δω και μπρος να λαμβανουν κανενα παραστατικο απο τις "μεταγγραφες" της Λατινικης Αμερικης.
    Ολα ειναι ζητημα "τιμης" αλλωστε.

    Αληθεια,δεν ειναι καλη ιδεα,με καθε εναν που φερνουμε απο εκει κατω,να του λεμε να βαζει στην τσεπη,η οπου αλλου και κανενα φακελακι με λιγη απ'την ασπρη σκονη;
    Με τοσους και τοσους που εχουν παρελασει,θα μπορουσαμε να ειμασταν ΟΙ Βαρωνοι.
    Να χωνει τη μουσουδα του στην αχνη πανω στο γραφειο ο δικηγορος και να την σηκωνει κατασπρη.
    Και τα μελη του Δ.Σ να τον κοιτουν περιμενοντας τις αποφασεις του.
    - I'm Tony Montana..."
    Και παει λεγοντας.

    O Χατζηχρηστος λεει "κανεις δεν μπορει να παιζει με την ιστορια της ΑΕΚ"
    Σαν τον Καραμανλη τον θειο, που ελεγε κλαιγοντας "η Μακεδονια ηταν ειναι και θα ειναι(;) Ελληνικη".
    Σιβυλλικες δηλωσεις εκ'του μακρωθεν και ακοπα και ασκοπα.
    "Μεινε οπως εισαι μην αλλαζεις τιποτα,εγω ετσι σ'αγαπαω"
    Θα σε κραταμε εκει περα να μας υποδεικνυεις το μονοπατακι μας και να μας υπενθυμιζεις σαν γεροντας που κραδαινει το μπαστουνι του, την ιστορικη μας μνημη και τις παρακαταθηκες μας.
    Οπως και τις υποθηκες για το μελλον μας, το οποιο περναει μεσα απο τορνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ CASSIUS CLAY ΤΩΡΑ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ? ΕΦΥΓΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΠΥΓΜΑΧΟ..
    Ο CASIO ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΡΟΛΟΙ .ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ CASIO ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΒΩ..ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΙΧΤΗ Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ ΘΩΜΑ? ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ? ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΛΤΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑΝΟΥΝ Κ ΧΙΟΝΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ.
    ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΝΑΣΟΥΤΙ,ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο CASIO, ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΔΕΛΛΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΣΑΧΑ, ΤΕΛΟΣ ΛΟΓΙΚΑ Ο ΓΕΩΡΓΕΑΣ, ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ,ΤΕΛΟΣ Ο 2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΤΑΤΟΜΟ,ΤΕΛΟΣ Ο ΘΗΡΙΟΝΤΟΥΛΑΠΑΚΤΗΝΟΣ ΝΤΙΟΠ, ΤΕΛΟΣ Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ, 33 Ο ΚΑΦΕΣ, 36 Ο ΛΥΜΠΕ , ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΣΚΟΤΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΥΠΡΑΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΜΑΓΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Κ ΛΟΓΩ ΔΝΤ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ..
    ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10-12 ΕΞΥΠΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΛΕΣ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΥΟ ΤΑΛΕΝΤΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΕΚ.. ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΨΑΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Κ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΓΚΥΟ ΓΚΟΜΕΝΑ 6 ΜΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ..

    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΠΛΑΝΚΟ ΡΕ ΑΔΑΜΙΔΗ ? ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ .. ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΜΕΣΩΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ...ΑΔΑΜΙΔΑΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΑΕΚ..ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ..

    Υ.Γ ΑΦΟΥ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΑΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βy the way, να πω Dinitri, οτι αυτο το "DIMI" μου θυμιζει τον "Father Karras" στον "Εξορκιστη".
    "Dimi paidi moy...giati? Why?"
    Ελπιζω να μην ξορκιζεις κανενα κιτρινομαυρο δαιμονιο και φουνταρεις και συ απο κανενα παραθυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Steven, η ημερομηνία που έλεγες για την επιστροφή του τίγρη πλησιάζει.
    Είναι μια μέρα μετά την Καθαρή Δευτέρα και ταυτόχρονα η μέρα της Γυναίκας.

    Άντε να δούμε να ξαναπετάει ο δικέφαλος αλλά και το κυριότερο να αρχίσει η κάθαρση.

    Αυτό μένει πλέον, τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. THOMAS SILLYWIZARD είπε...

    Υ.Γ ΑΦΟΥ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ, ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΑΤΕ ?

    -Mα φυσικα με τα λεφτα που θα διναμε στον Μπλανκο. Αλλα τωρα δεν θα του τα δωσουμε γιατι τα ειχαμε κλεισει προθεσμιακη για τον Φιολουσον.
    Με το που ανοιγουν ομως θα τα δωσουμε στον Κασιους.
    Τωρα που το σκεφτωμαι εφαγα και 2 χιλιαρικα στο ταξιδι-εισητηρια ξενοδοχειο φαγητο και τα παρελκομενα οποτε μαλλον θα τα δωσουμε να πληρωσουμε τον περιπτερα για κατι ΙΟΝ αμυγδαλου που πηρε ο καπετανακης.

    Αστα παλιοκατασταση ουτε μια σοκολατα δεν με αφηνουν να φαω.

    @ Χρηστο σιγα μη κατσω να σκασω για τα λαμογια φιλε. Δε πα να γαμ.. απλα στεναχωριεμαι για μια ομαδα που καποτε ηταν μεγαλη και ηταν διαφορετικη.

    Υ.Γ Οπως καταλαβατε το ριχνουμε στο χαβαλε πλεον μιας και ο ΄προεδρος΄ με την ολη κατασταση μονο ανεκδοτο ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΟΛΟΥΣΟΝ. ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΑΕΚ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ..Ο ΦΙΟΛΙΟΥΣΟΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΜΙΑ ΨΑΡΟΤΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ..ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΡΑΒΩΣΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ Ο ΨΑΡΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ..Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΦΙΟΛΟΥΣΟΝ..ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ Κ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ,ΟΠΟΤΕ Ο ΨΑΡΑΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι να ανανεωναν Θωμα;
    Αφου λεμε οτι "ΑΕΚ=Ελλαδα"
    "Λεφτα υπαρχουν" δεν ελεγε και ο αλλος ο καραφλος ξευτυλας;
    Και οταν εφτασε η ωρα να τα μοιρασει,διαπιστωσε ταχα εκπληκτος: "που ειναι τα λεφτα";
    Και μετα βεβαια: "το πιστολι στο τραπεζι"
    Και μετα: "η ΔΝΤ, η χρεωκοπια"
    Και μετα: "ευτυχως που προλαβαμε...πρεπει ο κοσμος να μας βοηεθησει. Πρεπει να σωσουμε τη χωρα (την ομαδα)
    Και μετα: Αναδιαρθρωση χρεους.
    Και μετα:Πωληση των παντων.
    Και μετα: "εισβολη και κατοχη εκ των "εξω".
    Και μετα...

    Οπως το σαπιο αλλα πολυ κραταιο συστημα συσωρευσης χρηματος και δυναμης παγκοσμιως,εχει την δυνατοτητα να ξεπλενει και να ρετουσαρει τα προφιλ των "ανθρωπων του",οπως ο δικος μας εδω,ο γιος της Μαργαριτας,ο οποιος θα περασει απο την διαδικασια "προστασιας μαρτυρων", και στο τελος του εργου του οποιου του εχει ανατεθει και το φερνει σε περας-ειναι αληθεια- με μεγαλη επιτυχια,θα μας προκυψει σδαν σωτηρας,αναμορφωτης και σε καμια δεκαρια χρονια θα εχουμε και κεντρικο δρομο με το ονομα του. Και καποιο ιδρυμα δημοκρατιας στην μνημη του.
    Αυτους δεν τους πετανε. Αντιθετως,υπο αυτην την προυποθεση αυτοι οι υπηρετες δεχονται να κανουν οτι κανουν: Οτι δηλαδη στο τελος αυτου του μαγευτικου ταξιδιου προς την δεσμευση και την υποδουλωση,εκεινοι,οχι μονο δεν θα κατηγορηθουν για κατι,οχι μονο πιθανοτητες για δικαστηρια δεν θα υπαρξουν,αλλα θα "φρεσκαριστει" η εικονα τους απο τα μεταλεια,τις διακρισεις,τις τιμες και τις αναγνωρισεις απο τα περιφημα "ανεξαρτητα κεντρα", και θα μας προκυψει-και ο δικος μας- σαν αλλος ενας "μεγαλος πρωθυπουργος που μπρει ανετα να βαλει το ονομα τους αναμεσα στους μεγαλους (προδοτες) αυτης της χωρας.

    Πολυ φοβαμαι οτι το ιδιο θα γινει και με την ομαδα σωτηριας που εχει προκυψει και στην ΑΕΚ.
    Τον ρολο που παιζουν,δεν τον παιζουν μονοι τους.
    Ειναι βαλτοί.
    Αν οι εντολοδοχοι-αλλα και αυτοι που ειναι να εχουν μεριδιο κερδους ΑΡΓΟΤΕΡΑ,-διαπιστωσουν οτι το κουκουλωμα ειναι αρκουντως ικανοποιητικο και η "ομαδα σωτηριας" τελικα εκανε το χρεος της και εσωσε και τους μεν (που ηδη κερδισαν) η τους δε (που προσδοκουν να κερδισουν), τοτε ειναι βεβαιο οτι: "τιποτα το μεμπτο,περαν ορισμενων κραυγαλεων καταχρησεων δεν διαπιστωθει" και: "δεν υπαρχουν ισχυρες ενδειξεις τετοιες που να μπορουν να προκαλεσουν την εναρξη καποιας προανακριτικης διαδικασιας" και: "ουδεν στοιχειον ξεκαθαρης παρανομης διακινησης,ανταλλαγης,συνδιαλλαγης,η μεταφορας κονδυλιων ειτε σε ρευστη ειτε σε λογιστικη μορφη ευρεθει,περαν καποιων εξοφθαλμων παρατυπιων και παραληψεων αι οποιαι προκυπτουν απο την μη πειρα των εμπλεκομενων εις τας Ποδοσφαιρικας Ανωνυμας Εταιριας και στις ανεπαρκες γνωσεις αυτων εις την επιστιμην της λογιστικης,μη επαρκως εντρυφουντων,ενεκα σοβαρων υποχρεωσεων των εν λογω στελεχων της εν λογω εταιριας και με αλλες προσωπικες δραστηριοτητες.
    Λογω ολων αυτων λοιπον, διαπιστωνουμε μεν,την-ομολογούμενη-ΒΛΑΚΕΙΑ αλλα και την προχειροτητα αρκετων εκ,των ενεχοντων εις το απετυχημενον εγχειρημα του "2004",αλλα καθ'ουδεναν τροπο δεν προκυπτουν σοβαραι ευθυναι τιαυτης ποσοτητος και σημασιας,ωστε να οδηγησει αυτους εις την βασανο της προανακριτικης διαδικασιας η στην τραυματικην εμπειριαν του δικαστικου σκαμνιου...."

    "... σας λεγω λοιπον: Καλυτερα 10 ενοχοι εξω απ'την φυλακη,παρα μεσα σε ευτην ενας αθωος": Ν. Κουρκουλος.
    "οχι αλλο καρβουνο" ( ο ιδιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ? ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΟΤΑΝ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ..ΑΠΛΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ..ΩΣ ΠΟΤΕ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ? ΤΑ ΦΛΩΡΙΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΑΖΕΨΑΝ 30 ΧΙΛ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ..ΕΜΕΙΣ 150 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΟΥ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ..ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ Η΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΚΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ..ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΑΩ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΝΗΡΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ..
    ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ 3-4 ΠΑΙΧΤΕΣ ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ..ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ..ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ Κ ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εδω και 20 μερες γραφουν οι δημοσιογραφοι οτι η αεκ φουλαρει για τον γεωργιαδη
    τα σχολια δικα σας
    ο πολυ καλος παιχτης Ιγγλεσιας μετατιθεται για το καλοκαιρι
    τα σχολια δικα σας
    και ενα σχολιο δικο μου μεγαλα σεντερ μπακ δεν βγαζουν οι βραζιλιανοι σε αντιθεση με τα ακραια μπακ που εχουν εκρηκτικοτητα , ταχυτητα και ντριπλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι "ΑΕΚfans" (ή αλλιως "funs")
    ζητανε μετ'ετπιτασεως το κυπελο να ερθει στα ιερα χωματα και να θαφτει εκει,σαν θεμελιο του γηπεδου.
    Και βεβαια ειναιετοιμοι να αναλαβουν-οπως λενε- και την ΚΑΕ και την ΠΑΕ και την Ερασιτεχνικη,εχοντας "σχεδιο για τα παντα".
    Με μια προυποθεση ομως: "να ξυπνησει ο κοσμος"
    Σε λενε μαλακα δηλαδη που κοιμασαι και δεν πληρωνεις σα βοδι,ενω εκεινοι ειναι οι αγρυπνοι φρουροι της Αχαιας.
    Να μαζευτουμε 1 εκατομμυριο ανθρωποι,να βαζουμε απο 100-200 ευρω καθε χρονο και ετσι θα εχουμε μια αεναη ρευστοτητα της ταξης των 100.000.000- 200.000.000 καθε ετος.
    Ποιος μας πιανει.
    Ουτε ο μπογιας,ουτε οι γιατροι του Δρομοκαιτειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εχω μια πληροφορια οτι οι συζυτησεις μπλανκο με παο ειναι προχωρημενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ..ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ο ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ..ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ..
    ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΠΑΣ..ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΚΑΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..
    ΤΟΝ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΑΕΚ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΤΥ Κ ΕΒΑΛΕ 8 ΓΚΟΛ ΣΕ 2 ΜΑΤΣ..ΜΕ ΤΟΝ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΒΑΣΙΚΟ..Ο ΚΑΛΟΣ ΑΜ.ΧΑΦ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2011 13:21

    Να φύγει κι ο μπλάνκο να πάει αλλού, έχουμε αμπντουραχμάνι, παιδί τζιμάνι.
    Ρε αυτοί θα φάνε ΞΥΛΟ...εκεί να δεις το χασοδίκη να τρέχει στα ΚΝΑΤ της οργάνωσης μπας και τον φυλάξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ( για το πρώτο σχόλιο σου ) ΤΟ " ΠΩΛΕΙΤΑΙ " ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΥΡΗΣ.
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ.
    Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ και δεν μπορώ να πω περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. thomas
    μαλλον τα παιχνιδια με την λαρισσα δεν τα ειδες
    μονος του μας επαιζε, ιδιως στο παιχνιδι στο οακα
    ο γεωργιαδης που εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει πολυ ξερει καλυτερη την μπαλα κατω απο τον παππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. steven
    ο καραγιαννιδης δεν εχει μετοχες στην εφημεριδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και γιατι να μην μαζευτουμε 1εκκ και να δωσουμε απο 1,000 ευρω και να εχουμε 1 δις?
    Η να βαλουμε ΑΕΚοσημο στις φορολογηκες δηλωσεις και να πληρωσουμε ΟΛΟΙ απο 50-100 ευρω.
    Κατι σαν το ΕΤΑΚ ας πουμε.

    Με αυτα τα λεφτα θα φτιαξει ο Νικολακης και γηπεδο που θα μας νοικιαζει μετα και με το 10% θα σωσει το μπασκετ ο Δ.Χ

    Μενουν και 800 καβατζα μπας και ψησει ο Αρναρ τον Φιολουσον να μας κανει την τιμη.

    Αν οχι ξαναφωναζουμε τον ταπα, του δινουμε εν λευκω την ομαδα και βουαλα σε μια τριετια θα εχουν εξαφανισθει ολα.

    Και αν το τρεξει καλα (οπως αλλωστε εκανε και πριν) προλαβαινει να μας βαλει και μια 200αρα μυρια μεσα. Πουλιουνται κατι νησακια στο dubai αλλωστε δεν χωραει η Δεσποινα με 18 τουαλετες..

    Ασε που το 2019 θα ανακαλυψει ο χασοδικης 80,000 φανελες του Αργυριου.

    Εμεις τον πιστευαμε και τις παραγγειλαμε θα πει.
    Αυτος εφυγε!!! μονος του οπως ο Ριμπο..

    Αφου χαβαλε κανουμε ας το κανουμε σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς dimitris astros: Η συγκεκριμένη ημερεομηνία είναι τα γενέθλια του κι έπαιζε με συγκεκριμένα στοιχεία. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΤΕΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιώργης ο Γαρατζέος24 Ιανουαρίου, 2011 13:47

    Φρέσκια αναπαραγωγή από κόντρα: Ιδιαίτερα εκνευρισμένοι ήταν οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Αρκάδες πιστεύουν ότι ο διαιτητής Κουκουλάκης τους στέρησε την ευκαιρία για να πάρουν ένα βαθμό σε έναν αγώνα που μπορεί να μην έπαιξαν καλά, όμως έχασαν από ένα ανύπαρκτο πέναλτι.
    Στους διαλόγους που είχαν με τον Κουκουλάκη στα αποδυτήρια εξέφραζαν τα παράπονα τους για την καταδικαστική απόφαση με τον διαιτητή από το Ηράκλειο να απαντά με τη λογική της εξισορρόπησης: "Όταν παίζατε στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν έδωσα δύο πέναλτι στην ΑΕΚ... Τότε γιατί δεν ήρθατε να μου διαμαρτυρηθείτε!"...
    Οι άνθρωποι του Αστέρα, ακούγοντας τον Κουκουλάκη να δίνει αυτή την εξήγηση απόρησαν και δεν έδωσαν συνέχεια στην αντιπαράθεση γιατί αντιλήφθηκαν ότι ήταν "δώρον άδωρον"...

    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΚ, ΑΧ ΚΟΥΛΑ ΜΟΥ...και βγαίνουμε και 4οι...αδμίιιιδιιι, στείλε ένα εξώδικο μου, μπας και κλάσει ο βαγγέλας αγόρι μουυυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ DIMITRI: H ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ. ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΙ Ο "ΕΚΔΟΤΗΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΗΒΕΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ..ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ..ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ..
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΜΑΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ..ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΩ Κ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ Κ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Κ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΜΙΑ ΑΕΚ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ Κ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ..Ο ΙΓΓΛΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΜΑΣ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. thomas
    μ αυτην την λογικη που εχεις οσον αφορα για την αεκ στις μνημες μας ειμαι μαζι σου αλλα αυτο ξεχνα το και προσγειωσου στα τωρινα δεδομενα οπως προσπαθω να κανω και γω
    ο ιγγλεσιας και ο καθε ιγγλεσιας δεν θα περνουσαν ουτε εξω απο την πορτα της αεκ οπως και ο χιμενεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΟΣΟ Κ ΑΝ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ..Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..
    ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ - αν επιτρεπεται - ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΩ.
    ΤΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΥΣΤΑ ΚΙ ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Thomas
    ξεκινά Απο αυτήν την Κυριακή να τα βλέπεις σαν ντέρμπι
    εγώ ξεκίνησα ήδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. dimitri είπε...
    ο ιγγλεσιας και ο καθε ιγγλεσιας δεν θα περνουσαν ουτε εξω απο την πορτα της αεκ οπως και ο χιμενεθ
    24 Ιαν 2011 1:57:00 μ.μ.

    ---------------------

    dimitri πότε δεν θα περνούσαν έξω από την πόρτα; Εννοώ ποια χρονολογία; Γιατί εγώ θυμάμαι πως και με Μελισσανίδη-Καρρά τον Τάσο τον Μητρόπουλο πήραμε.

    Ο Χιμένεθ είναι χειρότερος από Παθιακάκη; Από Σαβέβσκι-Γκέραρντ; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΟ ΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΝΤΙΜΙΤΡΙ ΒΡΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΦΑΒΟΡΙ ΤΗΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΟΜΑΔΑ..ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΤΑΧΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μα γιατι ρε thomas?

    Δεν διαβασες οτι επεστρεψε απο την Καλλιθεα ο... Μιχάλης Τσαμουρλίδης???

    Και οτι ο Μανωλης ενημερωθηκε οτι αυτη ειναι η μια απο τις 3 ποιοτικες μεταγραφες?

    Γι αυτο τον εβαλε στις προπονησεις της πρωτης ομαδας!!!

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ.

    Τι μπλανκο, ροστερ, μεταγραφες και αηδιες.

    Ε αμα δεν μας βγει νεος Μεσι-Πουγιολ θα τα ριξουμε στο Βατραχο που τον ειχε παρει πριν φυγει και στο ταπα με τον φερερ που του ειχαν κανει συμβολαιο στο δημοτικο.

    Εχουμε καταλαβει οτι παμε χωρις αμυνα πανω ετσι? Χωρις Δελλα - Μανωλα -Γεωργεα- Καραμπελα ΚΑΙ φυσικα Αργυριου.

    Η ΑΕΚ του 2010-2011 παει να παιξει επισημο ματς χωρις αμυνα.

    Το να εισαι ΒΛΑΚΑΣ Πετρακη ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου. Το να μας περνας εμας για βλακες ομως οχι.

    Θα ερθει η ωρα και για σενα και για τα ανδρεικελα σου, να σαι σιγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν χρειαζεται να επιστρεψει κανενας "βατραχος", για να μοιαζουμε με βατραχουπολη.
    Ειμαστε βουτηγμενοι στη λιμνη και κοαζουμε.
    Συντελειται η μεταμορφωση μιας αυτοκρατορισσας σε μεταλλαγμενη βατραχομανα που βγαζει κατα κορον βατραχακια.
    Ελατε ολοι μαζι να κοαξουμε τα κατορθωματα μιας πολυ επικοδομητικης 15ετιας με αποκωρυφωμα την γιγαντωση της οικογενειας των "ανούρων".
    Φρυνοι αμετριτοι εκολαυθησαν.
    Σπουδεοτεροι εχθροι των μικρων αλλα και μεγαλων βατραχων ειναι τα φιδια, οι πελαργοι και γενικα σχεδον ολα τα πουλια.Δικεφαλα η μη.
    Επισης μεγας εχθρος θεωρειται και ο ανθρωπος,αφου τα βατραχοποδαρα ειναι θαυμασιος μεζες.

    Επισης,τα βατραχια,ευκολα γινονται πειραματοζωα,αφου η διατροφη τους ειναι ευκολη,αλλα και το σωμα τους,αν και διαφερει απο αυτο του ανθρωπου,παρουσιαζει βασικα την ιδια κατασκευη και επιτελει ιδιες λειτουργειες.
    Ετσι, τα συμπερασματα απο τις ερευνες στους βατραχους,μπορουν να επεκταθουν και στον ανθρωπο.

    Ας μη παραπονιεται κανεις και ας μην φωναζει. Συγνωμη... "κοαζει" ηθελα να πω.
    Ειδικα οσοι χωθηκαν στις πειραματικες γυαλες με μεγαλη προθυμια,καλωντας ολους εμας τους υπολοιπους να ακολουθησουμε στο μονοπατι της βατραχοευτυχιας.
    Τεντωστε τα πισω μακρυα ποδαρακια σας και προσπαθειστε να πηδηξτε απ'εξω.
    Και ισως το παρακαλι στον επιστημονα που κοιταζει με συμπονια και συγκαταβαση,να εχει αποτελεσμα και με τις αναλογες μοριακες θεραπειες,καταφερει και επαναφερει στην ανθρωπινη μορφη τους,ενα συνοθυλευμα απο μπακακακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΜΙΖΑΔΟΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "προχωραει του Κασιο"
    .......................
    "σε καλο δρομο ο Κασιο"
    ......................
    "πολυ κοντα πλεον σε Κασιο"
    ......................
    "κλεινει του Κασιο"
    ......................
    "οπου ν'αναι ανακοινωνει Κασιο"
    ......................
    "μικρη καθυστερση με Κασιο"
    .........................
    "λογη ακομα υπομονη για Κασιο"
    .........................
    " μικρο προβλημα με Κασιο"
    .........................
    "μεγαλυτερο το προβλημα με Κασιο"
    .........................
    "εγκυος η γυναικα του Κασιου"
    .........................
    "δεν το γνωριζα" λεει ο Κασιος
    .........................
    "δεν θελουμε παντρεμενους και παιδια.ΚΑνουμε περικοπες" λεει η ΠΑΕ
    ......................
    "θα της πω να το "ριξει" λεει ο Κασιος
    ......................
    "αστο δεν πειραζει. Σε 3-4 χρονακια,θα το βγαλουμε σε κανενα φαναρι στην Δεκελειας" ανταπαντα η ΠΑΕ"
    ..........................
    "Συμφωνος με τους ορους ο Κασιος"
    .......................
    "ερχεται ο Κασιος"
    ....................
    "αναμονη για Κασιος"
    .......................
    "τρομος με Κασιο"
    .................
    χαθηκε η πτηση του Κασιου"
    ......................
    "περιμενουν Κασιο στην ΠΑΕ"
    ........................
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ "ΚΑΣΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Κασιο: η απαντηση του Μαριονετιδη στους πρωην.

    Ασκαρατε εσυ ταπα? Κασιο εγω
    Αρστε εσυ Απιθανοπουλε? Κασιο εγω

    Κασιο ο ανθρωπος πουλι.

    Κασιο ο ανθρωπος λαστιχο.

    Πρωτα βγαινει ως στοπερ και αν ξεφυγει ο αντιπαλος μετα τρεχει αριστερα δεξια ως μπακ και αν παλι ο αντιπαλος προλαβει και κανει σεντρα ποιος θα την κοψει?

    Σωστα φιλοι μου: Ο ΚΑΣΙΟ.

    Αυτο ειναι. Κασιο και ξερο ψωμι.
    Ελευθερος και δανεικος οπως ΑΚΡΙΒΩΣ μας διαβεβαιωσε ο Μανωλης οτι δεν θα χτισει την ομαδα μολις πριν 3-4 μερες...

    Ετοιμαζεται προταση ΚΑΙ για τον Γεωργιαδη. Τους τονους και τα κομματα βαζει ο Μαριονετας καπακι φακελλος γραμματοσημο και εφυγε.
    Ο παικτης θεωρειται σιγουρακι μιας και εχει πεσει ολο το budget απο την προταση Μανιατη.
    Ειναι το ιδιο budget που δωσαμε το καλοκαιρι για τον Τζαβελα.
    Μετα αυτο το budget το ειχαμε δωσει για τον Ζεοβανι.
    Λιγο πιο πριν (η πιο μετα δεν εχει σημασια) το ειχαμε δωσει για τον Ζονας.

    Τελικα πηραμε τον Αργυριου και τον Πορτουλιδη και κρατησαμε και το budget.

    Πληροφοριες οτι το εν λογω budget αποτελειται απο λεφτα monopoly ελεγχωνται...

    Ολοι γηπεδο την επομενη φορα. Κασιος και γερο ψωμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν ξερω για το 0-4 προχτες αλλα το Σαββατο η Ξανθη ειναι στο 3,75...as we speak που λενε και στο bayswater και ανεφερε και ο φιλος steven στο κυριο αρθρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. mikee

    μιλαω επι εποχης σαββιδη κετσπαγια κλπ και οσον αφορα τον μητροπουλο βοηθησε πολυ την ομαδα να παρει το πρωταθλημα εστω και με τα 20 λεπτα που επαιζε και αν θυμασαι καλα δεν τον ηθελε ο μπαγιεβιτς τελευταια ημερα των μεταγραφων εγινε απο τον μελλισανιδη
    thomas
    μην ανυσυχεις θα χανουμε την κυριακη εχει τον τροπο του ο χιμενεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. thomas
    εκανα ενα λαθος γραφης προηγουμενως ηθελα να γραψω
    μην ανυσυχεις δεν χανουμε την κυριακη εχει τον τροπο του ο χιμενεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΚΑΣΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ 2 ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΣΙΟΥΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ..
    ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΡΧΙΓΑΜΙΟΛΗ ΑΔΑΜΙΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΙΣΑΞΙΟΥΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΛΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ? ΠΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ..
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΟΥΠΕΡ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΦΟΥΡΝΙΑ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΝΕ Κ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΟΜΑΔΑ ?
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΑΜΙΔΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΗΚΩΤΟΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΤΗ..ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Η΄ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή