Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ

              ΣΤΑΛΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΗΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΟΥ ΕΞ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ " δεν είμαι χαζός", ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΛΛΑ, ΑΣ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ.



                    Απο τη σελίδα της Νελλυ Ψαρού παρουσιάζουμε μια ανασκόπηση των όσων διαδραματίστηκαν χθες στη Χαλκίδα , όπου ο Εισσαγελλέας εξέτασε την μήνυση για Αισχάτη Προδοσία, που κατέθεσε ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, κατά των πολιτικών και βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο. Η μήνυση τελικά έγινε δεκτή, διαβάστε παρακάτω τις λεπτομέρειες των όσων έγιναν χθες στη Χαλκίδα:

Είχαμε όλοι(;) ακούσει ότι κάποιος έκανε μήνυση στην κυβέρνηση για έσχατη προδοσία, αλλά δεν δώσαμε σημασία. Λίγο αργότερα ακούσαμε ότι ο εισαγγελέας την έκανε δεκτή. Τότε είναι που κανείς μας δεν πίστευε στ’ αυτιά του – και στα μάτια του. Έτσι κι εγώ. Kαι, φύσει περίεργος άνθρωπος, έψαξα και βρήκα τον ίδιο τον μηνυτή, και παραβρέθηκα στην αρχή της διαδικασίας, στον ανακριτή στην Χαλκίδα. Κι απ’ ότι είδα, δεν ήμουν η μόνη…

Ο κ. Δημήτρης Αντωνίου, 56 ετών, χειρούργος-ογκολόγος κάτοικος Χαλκίδας, κατέθεσε τον Μάιο μήνυση κατά των βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, υπουργών, του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και κατά των μελών της “Τρόικας”(ονομαστικά και με τις διευθύνσεις τους!) με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Όσον αφορά την ίδια τη μήνυση, το κείμενο της οποίας καθώς και πλήθος στοιχείων μπορεί να δει κανείς στο blog του κ. Αντωνίουhttp://zoidosia.blogspot.com, γίνεται ονομαστικά κατά των ανωτέρω υπευθύνων και με τρόπο που η διαδικασία δεν περνάει από τη Βουλή. Συγκεκριμένα, παρά την ασυλία που προσφέρεται από το Σύνταγμα σε βουλευτές και υπουργούς, η έσχατη προδοσία αποτελεί αυτόφωρο έγκλημα, για το οποίο ο εισαγγελέας μπορεί να διατάξει την άμεση δίωξη χωρίς την άδεια της Βουλής. Επίσης, παρόλο που το έγκλημα αυτό διαπράχτηκε στις 6 Μαΐου, επειδη είναι διαρκές η δίωξη μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα – όπως και γίνεται.
     Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, προς μεγάλη έκπληξη όλων μας, ΔΕΝ έβαλε την υπόθεση στο αρχείο αλλά έκανε δεκτή τη μήνυση και ξεκίνησε τη διαδικασία ορίζοντας την προανάκριση. Μάλιστα, το έκανε αυτό με ιδιαίτερη ταχύτητα: έλαβε την υπόθεση στα χέρια του στα μέσα Οκτώβρη, και μέσα σε δύο μήνες την προχώρησε (για όσους ξέρουν τους ρυθμούς αυτών των διαδικασιών, πρόκειται πράγματι για μεγάλη έκπληξη). Έτσι, ορίστηκε η προανάκριση για την Τρίτη 11 Ιανουαρίου, οπότε και κατέθεσε ο κ. Αντωνίου στον ανακριτή στη Χαλκίδα.
     Στην προανακριτική αυτή διαδικασία ο κ. Αντωνίου κατέθεσε συμπληρωματικά υπομνήματα και στοιχεία για την υπόθεση. Μια βασική περιγραφή αυτών μπορείτε να δείτε στο blog http://stoxasmos-politikh.blogspot.com: στο blog αυτό μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα πολλά στοιχεία για την κατάθεση του κ. Αντωνίου, καθώς επίσης βίντεο από την ομιλία του αργότερα την ίδια μέρα αλλά και βίντεο από εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα, ο οποίος εδώ και καιρό φιλοξενεί τον κ. Αντωνίου στα δελτία ενημέρωσης του κ. Τέρενς Κουίκ. Έξω από το γραφείο του ανακριτή, αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος και τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα.

     Αφού ο κ. Αντωνίου έκανε κάποιες σύντομες δηλώσεις προς τη δημοσιογράφο του τηλεοπτικού σταθμού Κόντρα προχώρησε μαζί με τους παρεβρισκόμενους προς το Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου, όπου και άλλος κόσμος τον περίμενε για να ξεκινήσει η εκδήλωση συμπαράστασης. Το θέατρο βρίσκεται απένταντι από τοΕργατικό Κέντρο Χαλκίδας.

     Η εκδήλωση αυτή είχε την ενεργό υποστήριξη απλών πολιτών αλλά και κινημάτων για την άμεση δημοκρατία.

    Είναι εντυπωσιακή η προσέλευση του κόσμου: παρόλο που η είδηση δεν έχει διαδοθεί ιδιαίτερα, πάνω από 200 άτομα βρέθηκαν εκεί (σε μια δεδομένη χρονική στιγμή μέτρησα 150 καθήμενους). Εντυπωσιακή ήταν επίσης και η διασπορά των συμμετεχόντων: κάποιοι παρεβρισκόμενοι ήρθαν επί τούτου, μόνοι τους, από τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Κόρινθο! Στο γεμάτο θέατρο, λοιπόν, και μέσα σε ιδιαίτερη συγκίνηση, λόγω της θερμής υποδοχής που του επιφυλάχτηκε, ο κ. Αντωνίου έκανε την ομιλία του.

    Μιας και μπορεί να βρει κανείς όλη την επιχειρηματολογία του, ή να δει το βίντεο της ομιλίας του, δεν θα καλύψω εδώ με λεπτομέρεια τα λεγόμενά του, αλλά θα αρκεστώ σε μια μικρή αναφορά σε αυτά που μου έναναν ιδιαίτερη εντύπωση. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Αντωνίου, το Μνημόνιο είναι μια δανειακή σύμβαση η οποία όμως έχει αντικαταστήσει το ίδιο το Σύνταγμα: όπως και το Σύνταγμα, αναφέρει τις γενικές κατευθύνσεις της πολιτικής που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα και παραμέμππει στη συνέχεια σε νόμους που θα εξειδικεύουν αυτές τις κατευθύνσεις. Καταλύει δηλαδή το Σύνταγμα. “Αν είναι έτσι, να το δηλώσουμε επισήμως και να λεγόμαστε Τροϊτκιστάν” και όχι Ελλάδα, κι εμείς Τροϊκανοί!”, είπε χαρακτηριστικά. Βάση αυτής της δανειακής σύμβασης που υπογράψανε, αν δεν πληρώσουμε μία δόση, οι δανειστές μας μπορούν να προβούν σε κατάσχεση κάθε δημόσιας περιουσίας μας, χωρίς περιορισμό – εξ’ ου και τα δημοσιεύματα για τα νησιά μας! “Ποιος είναι ο λόγος νομίζετε που δεν υπεγράφη η σύμβαση για τον Αστακό;”, είπε, “γιατί δεν απάντησαν ποτέ γιατί δεν προχώρησε αυτή η σύμβαση; Αφού, το Ελληνικό κράτος δεν είχε δικαιοδοσία να υπογράψει τίποτα χωρίς τη συναίνεση των δανειστών του”. Μάλιστα, τυχόν δικαστική διένεξη που θα προκύψει (με πολίτες π.χ.) θα επιλύεται με το αγγλικό δίκαιο και όχι το ελληνικό, δηλαδή με το δίκαιο των δανειστών μας.

     Επίσης έχει καταλυθεί το ίδιο το πολίτευμά μας, η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, καθώς καταργείται στην πράξη η διάκριση των εξουσιών (που είναι θεμελιακή για την Κοινοβ. Δημοκρ.).“Δεν έχει νόημα να πάει κανείς στον στρατό πια, πρέπει να αρνηθούν οι νέοι να πάνε στο στρατό αφού πλέον ο στρατός δεν ανήκει στη χώρα και θα χρησιμοποιηθεί και εναντίον των πολιτών της”, είπε χαρακτηριστικά.
“Ο κ. Παπούλιας είναι συγκατηγορούμενος διότι θα έπρεπε να έχει διαλύσει τη Βουλή”, είπε, τονίζοντας όμως ότι δεν έχει υπογράψει διάφορα προεδρικά διατάγματα μέχρι στιγμής. “Το Μνημόνιο προβλέπει οι ρυθμίσεις να γίνονται με Π.Δ. και όχι με νόμους, για να μην περνάνε από τη Βουλή”. “Κανονικά, όλοι οι βουλευτές που δεν συμφωνούν πρέπει να παραιτηθούν, να μην παραμένουν εκεί δίνοντας νομιμοποίηση σε αυτή τη Βουλή. Πώς θα στεκόταν τότε μία μονοκομματική Βουλή;”, είπε ο κ. Αντωνίου και στη συνέχεια προέτρεψε όλους μας “να μην αφήσουμε κανέναν τους να πλησιάσει τα μνημεία της χώρας και τα εθνικά σύμβολα στις εορτές (π.χ. 25η Μαρτίου), να μην πλησιάσει κανείς τους. [...] Σε αυτά τα χώματα χύθηκε αίμα για την ελευθερία, δεν μπορούν αυτοί να τα πουλάνε”. “Ο Τσολάκογλου καταδικάστηκε για εθνική αναξιότητα επειδή έδωσε το 1940 ως λεία πολέμου στρατιωτική περιουσία στους κατακτητές. Σε αυτούς που πουλάνε όλη την ελληνική γη για μια δανειακή σύμβαση, τι πρέπει να γίνει;” αναρωτήθηκε, τονίζοντας ότι τα χρήματα των δανείων αυτών, σύμφωνά πάντα με το ίδιο το Μνημόνιο, δεν προορίζονται για μισθούς και συντάξεις, όπως μας λένε, αλλά για τη στήριξη της ρευστότητας των τραπεζών!

     Πολλά ακόμη θα μπορούσα να γράψω γι’ αυτή την εξαίρετη μέρα. Με ιδιαίτερη χαρά, πάντως, διαπίστωσα ότι ο κ. Αντωνίου, δεν είναι ένας γραφικός τύπος που απλά “τα πήρε στο κρανίο”, αλλά ένας σοβαρός άνθρωπος που με μεθοδικότητα και πολύ δουλειά έκανε αυτό που θεώρησε καθήκον του. Με πολύ διάβασμα και έρευνα, βρήκε μόνος του όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τις κατηγορίες του αλλά και τον νομικό τρόπο να τις θέσει σε “τροχιά”, μιας και μέχρι στιγμής κινείται χωρίς δικηγόρο – “όταν προσπάθησα να κινηθώ με δικηγόρο, ζημιά μου έκανε παρά καλό”, όπως μου είπε.

    Αναφορικά με τυχόν βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε στον κ. Δημήτρη Αντωνίου, θα ενημέρωσω σύντομα και αφού υπάρξει συνεννόηση μαζί του. Προς το παρόν, και σε νομικό επίπεδο, δεν είναι επιθυμητή η όποια εμπλοκή. Οπότε, κλείνω προς το παρόν, αυτό το ρεπορτάζ με τα ίδια του τα λόγια:
Το πρόβλημα είναι η ηττοπάθεια. “Αυτοί δεν θα φερόντουσαν σαν λύκοι αν εμείς δεν φερόμασταν ως αρνιά. Ας γίνουμε εμείς λοιπόν λύκοι. Λυσσασμένοι λύκοι!”


ΝΟΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010, 22:33
ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
1. «ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ» (Αχιλλέως και Ναϊάδων 121, Παλαιό Φάληρο)

2. «ΑΦΟΙ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.» (Ναυσικάς 47, Παλαιό Φάληρο)

3. «ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ» (Λ. Αμφιθέας 99 και Άρεως, Παλαιό Φάληρο)

4. «ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ» (Ελ. Βενιζέλου 240, Καλλιθέα)

5. «ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΣΤΑΜ. & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Σιβιτανίδου 32, Καλλιθέα)

6. «Γ. & Π. ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΣ Ο.Ε.» (Λεωφ. Ποσειδώνος 85, Άλιμος)

7. «ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΟΥΡΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Λεωφ. Κηφισού 91, Αιγάλεω).

8. «ΤΣΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» (Πριάμου 228, Ίλιον)

9. «ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Αθηνάς και Κλυταιμνήστρας, Ίλιον).

10. «ΒΑΡΣΟΣ Ι. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ» (Λεωφ. Βουλιαγμένης 130, Ελληνικό)

11. «Ν. ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Ιασωνίδου 80, Ελληνικό)

12. «ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ ΕΛ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ», (Λεωφ. Αλίμου 33, Άλιμος)

13. «Ι. ΣΕΪΜΕΝΗΣ - Γ. ΦΕΞΗΣ Ο.Ε.» (Πειραιώς 46, Μοσχάτο)

14. «Σ. ΠΙΣΚΑΡΔΕΛΗΣ - Ι. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» (Λεωφ. Βουλιαγμένης 270, Άγιος Δημήτριος)

15. «ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ & ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο.Ε.» (Αγίου Δημητρίου 277, Άγιος Δημήτριος)

16. «ΟΖΕΡΟΣ Ο.Ε.» (Δαβάκη 9 και Δοϊράνης, Καλλιθέα)

17. «Κ. ΦΡΑΓΚΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Ποσειδώνος 42, Καλλιθέα)

18. «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΤΡ. ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ» (Πειραιώς 66, Μοσχάτο)

19. «ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΓΑΒΡ. ΣΙΜΕΝΗΣ» ( Αριστείδου 1, Γλυφάδα)

20. «ΣΚΟΡΔΟΣ Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ» (Μεταμορφώσεως 158, Μοσχάτο)

21. «Ν. Ι. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Γράμμου 24 και Φορνέζη)

22. «ΚΑΝΑΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (Βορ. Ηπείρου 3, Γλυφάδα)

23. «Β. ΧΕΙΛΑΚΟΥ - Σ. ΠΙΣΚΑΡΔΕΛΗΣ Ο.Ε.» (Ανδρέα Παπανδρέου 183, Γλυφάδα)

24. «ΑΦΟΙ ΑΒΑΓΙΑΝΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Δ. Γούναρη 155, Γλυφάδα)

25. «ΝΙΚΟΛΑΟΣ Π. ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Μαρκόνι 9, Αιγάλεω)

26. «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΛΙΟΜΑΣ» (Στρ. Καραϊσκάκη 48, Χαϊδάρι)

27. «ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ» (Ελ. Βενιζέλου 59, Αγία Βαρβάρα).

28. «ΧΑΤΖΟΝΙΚΟΛΑΚΗΣ Ε. & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Αχιλλέως 123, Παλαιό Φάληρο)

29. «Μ. ΑΛ ΧΟΥΡΑΝΙ - Μ. & Θ. ΣΑΚΚΟΥΛΙΑΣ Ο.Ε.» (Σαλαμίνος 2, Καλλιθέα)

30. «ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ & ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΑΝΝΑ Ο.Ε.» (28ης Οκτωβρίου 2, Αργυρούπολη)

31. «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΓΚΛΗΣ» (Αγίας Παρασκευής 46, Περιστέρι). Τηρούσε βιβλίο διακίνησης καυσίμων, αλλά δεν ήταν θεωρημένο.

32. «Ν. ΠΟΛΥΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Γούναρη 43, Γλυφάδα)

33. «ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΝΙΚΙΑ & ΣΙΑ Ο.Ε.» (Πειραιώς 59, Μοσχάτο)

34. «Ι. & Π. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε.» (Καλαμακίου 69, Άλιμος)

35. «ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Ν. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ» (Καλαμακίου 64, Άλιμος)

36. «Δ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Β. ΜΑΝΟΥΛΙΔΗΣ Ε.Ε» (Μπιμπίζα 26, Ίλιον)

37. «ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ» (Δημοσθένους 24, Περιστέρι)

38. «ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΔΑΒΡΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Λ. Φυλής 159, Καματερό). Τηρούσε βιβλίο διακίνησης καυσίμων, αλλά μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, το οποίο όμως δεν προβλέπεται από τις αγορανομικές διατάξεις.

39. «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» (Αγ. Βαρβάρας 92 & Ευεργετών, Παλαιό Φάληρο)

40. «ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓ. ΤΣΟΥΚΤΟΥΡΙΔΗΣ» (Λ. Κύπρου 73, Αργυρούπολη)

41. «ΓΙΟΥΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Λεωφ. Ποσειδώνος 44, Γλυφάδα)

42. «ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΘΕΜ. ΧΡΗΣΤΟΣ» (Λεωφ. Αμφιθέας 43, Παλαιό Φάληρο)

43. «Ν. ΒΑΡΒΑΤΣΟΥΛΗΣ Μ.Ε.Π.Ε.» (Δαφνίδος 11, Κυψέλη)

44. «Α. ΔΕΛΗΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» (Σπάρτης 5, πλατ. Αμερικής)

45. «ΛΑΝΤΖΟΥΝΗΣ Λ. ΛΕΩΝΙΔΑΣ» (Νηλέως 47, Θησείο)

46. «ΔΙΟΔΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» (Μεγίστης 44-48, Κυψέλη)

47. «ΣΚΟΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ» (Πατησίων 335, Αθήνα)

48. «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝ. ΜΗΤΣΙΟΣ» (Στρ. Καλλάρη 26β & Δαγκλή, Κάτω Πατήσια)

49. «ΣΟΛΟΪΛ Α.Ε.» (Αχαρνών 468, Νέα Χαλκηδόνα)

50. «ΓΡΗΓ. & ΧΡΥΣ. ΚΟΝΤΟΒΑΣ Ο.Ε.» (Δεκελείας 16, Νέα Χαλκηδόνα)

51. «ΒΟΣΔΟΓΑΝΗ Κ. ΜΑΡΙΝΑ» (Σαρκοδίνου 80, Νέος Κόσμος)

52. «ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΧΡ. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ» (Γαλατσίου & Ψυχάρη 2, Αθήνα)

53. «ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ν. ΚΑΪΣΕΡΟΓΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (8ο χλμ. Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, Νέα Φιλαδέλφεια)

54. «Α. ΚΑΡΤΑΛΙΑΣ - Α. ΣΙΔΕΡΗΣ Ο.Ε.» (Αχαρνών 350, Αθήνα)

55. «Φ. & Α. ΜΠΟΥΣΚΟΣ Ο.Ε.» (Μετσόβου 8, Αθήνα)

56. «ΕΜΜ. Ν. ΝΤΟΥΜΑΣ» (Λομβάρδου 114, Γκύζη)

57. «ΚΟΤΖΙΑ ΒΑΣ. - ΚΟΤΖΙΑ ΑΙΚ. Ο.Ε.» (Ιπποκράτους 183, Αθήνα)

58. «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΠΟΣΤ. ΓΚΙΖΑΣ» (Λεωφ. Αλεξάνδρας 54, Αθήνα)

59. «ΛΙΟΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Τατοΐου 94, Μεταμόρφωση). 
60. «ΠΑΝΙΚΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - SHELL» (Λεωφ. Ειρήνης 23, Πεύκη)

61. «ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - ΕΚΟ» (Πλαπούτα 73, Ηράκλειο)

62. «ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΕΒΕ - ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ - ΚΑΥΣΙΜΩΝ - ΑΝΤΑΛ/ΚΩΝ & ΜΕΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - Α.Π.» (Ναυπλίου 33, Μεταμόρφωση)

63. «ΚΟΡΟΜΠΟΚΗΣ ΘΕΟΦ. ΗΛΙΑΣ» (Γεωργίου Λύρα 44, Κηφισιά)

64. «ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - AEGEAN» (Λεωφ. Κηφισίας 295, Κηφισιά)

65. «ΡΕΓΚΟΣ ΑΝ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ELIN» (Χαλανδρίου 33, Αγία Παρασκευή)

66. «ΕΚΟ - ΚΑΛΥΨΩ ΜΟΝ. ΕΠΕ» (Μεσογείων 203-207, Νέο Ψυχικό)

67. «ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΩΝ. ΜΑΡΙΑ - ΕΤΕΚΑ» (Σικελιανού 3, Νέο Ψυχικό)

68. «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ΒΡ» (Εθν. Αντιστάσεως & Ύδρας, Χαλάνδρι)

69. «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤ. ΜΑΝΟΥΣΗΣ - ΒΡ» (Λεωφ. Τατοΐου 8-10, Μεταμόρφωση)

70. «ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΥΙΟΣ Ο.Ε. - ΒΡ» (Τατοΐου & Ελ. Βενιζέλου, Μεταμόρφωση

71. «ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - SHELL» (Μεσογείων 310, Αγία Παρασκευή)

72. «Ι. & Ν. ΚΑΒΙΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Πεντέλης 116, Μαρούσι)

73. «ΓΚΙΟΥΛΗΣ Ι. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - AVIN

74. «ΒΑΛΑΣΙΔΗ ΕΙΡΗΝΗ» (Ιερά Οδός 316 & Αγ. Μαρίνης, Χαϊδάρι)

75. «ΑΦΟΙ ΨΥΡΟΥΚΗ Ο.Ε» (Μεγ. Αλεξάνδρου 78 & Αθηνάς, Αγία Βαρβάρα)

76. «ΠΗΛΙΟΣ ΒΑΣ. ΠΕΤΡΟΣ» (Ελ. Βενιζέλου 5, Αγία Βαρβάρα)

77. «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Κύπρου 39 & Μπιζανίου, Αργυρούπολη)

78. «ΜΑΝΤΟΥΡΕΚΑ ΡΟΔΑΝΘΗ» (Πελασγίας 2, Περιστέρι)

79. «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.» (Κωνσταντινουπόλεως 53, Ανθούπολη Περιστερίου)

80. «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΝ. ΒΑΛΕΝΤΗΣ» (Αγ. Ιεροθέου 86, Περιστέρι)

81. «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡ. ΚΑΛΥΒΑΣ» (Σοφ. Βενιζέλου 116, Αγ. Αναργύροι) 
 
==================================
               ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ BLOG, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

              ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΙΚΕΣ.

118 σχόλια:

  1. kalos xrysos o antoniou o sympolitis mou alla afise eksw apo ti minisi ti mpakogianni...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ; ΣΚΕΨΟΥ, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. de kserw an einai n' oxi

    ostoso exei kanei minisi se olous , ektos apo ti psili

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν θα γινει τιποτε γιατι απλα δεν εχει δικαιωμα το δικαστηριο και λογω συνταγματος η βουλη αποφασιζει
    οσον αφορα τα πρατηρια θελω να γνωριζω επισης και την εταιρεια του καθε επιχειρηματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mike
    αδελφε ο αντωνιου εμαθα οτι ειναι αεκτζης και μπαγιεβιτσικος γιαυτο προσεχε μην σου κανει και σενα καμμια μηνυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπληρωνω το πρατηριο ΕΚΟ στην Εθνικης Αντιστασεως στο Χαλανδρι διπλα στα mc donalds.
    Δεν ξερω για νοθεια αλλα σε fiat punto με ντεποζιτο 55 λιτρα, πηγα ΜΟΛΙΣ αναψε το λαμπακι.
    Συμφωνα με την fiat αυτο σημαινει οτι εχουν μεινει 8-10 λιτρα κασιμου.
    Αλλα μαλλον δεν ξερουν τι τους γινεται στη fiat μιας και ο τεραστιος μου εβαλε 58!!!!λιτρα δηλαδη 3 παραπανω απο οτι παιρνει το αμαξι οταν δεν εχει μεσα σταγονα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια ας ειναι ανθρωπος ΟΠΟΙΟΥ θελει.

    Μηπως ειναι καιρος να παψουμε να κοιταμε ΑΝ και ΤΙ εκπροσωπει ο καθενας αλλα ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?

    Απο το αρθρο που διαβασα προσωπικα ας ειναι της Ντορας με υποστηριξη της Αλεκας και του Καρατζαφερη.

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ειναι ετσι τα πραγματα τοτε μπραβο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν γνωρίζω τον άνδρα. Ούτε εάν η κίνησή του κρύβει κάτι που δεν το ξέρουμε. Πάντως ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ. ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ. Δεν καταριέται όλους στο καφενείο κι ύστερα παραγγέλνει φραπέ. Προσωπικά το μόνο που μπόρεσα είναι, τυχαία πριν καιρό να δω τον Βούγια, αυτή την "λουλού", τον κομμουνιστή "τών γλουτών" και να του τραβήξω ένα χοντρό μπινελίκι παρ΄ ότι απεχθάνομαι το βρίσιμο.
    Ά, έκανα και κάτι άλλο. Το κείμενο της 15/12/10 από αυτό το εξαιρετικό μπλόκ (παρ΄ όλο που μερικά - ευτυχώς λίγα- αδέλφια άθελά τους το υποβαθμίζουν) με το άρθρο του Mark Weisbrot το έβγαλα τριακόσια (300) Φ/Α βγήκα στην γειτονιά μου κι άρχισα να τα μοιράζω παντού και να τα τοιχοκολώ. Το ίδιο θα κάνω και μ΄αυτό τώρα. Οι μισοί να το διαβάσουν και οι τρείς (3) να συνειδητοποιηθούν κέρδος είναι. Γιατί το μεγάλο πρόβλημά μας είναι η λήθη. Που είναι ευθέως ανάλογη της ταχύτητας. Δεν πρέπει στον καταιγιστικό ρού της καθημερινότητας να ξεχάσουμε τα εγκλήματα που γίνονται. Εδώ ο Ξέρξης είχε έναν δούλο για να του θυμίζει κάθε μέρα τους Αθηναίους.
    Υ.Γ. Πάντως ο Αντιπρόεδρος έχει κάπου δίκιο. Οι πολίτες είναι διεφθαρμένοι. Φυσικά, όταν αυτός λέει "πέστε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας.." οι πολίτες που τον ψηφίζουν βεβαίως είναι διεφθαρμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. DIMI είπε...
    παιδια ας ειναι ανθρωπος ΟΠΟΙΟΥ θελει.

    Μηπως ειναι καιρος να παψουμε να κοιταμε ΑΝ και ΤΙ εκπροσωπει ο καθενας αλλα ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?

    Απο το αρθρο που διαβασα προσωπικα ας ειναι της Ντορας με υποστηριξη της Αλεκας και του Καρατζαφερη.

    ΑΝ ΟΝΤΩΣ ειναι ετσι τα πραγματα τοτε μπραβο του
    ----------------

    symfwnw
    kai mono na kataferei na steilei ta mounia tou pasok kai tou laos na apologithoun gia esxati prodosia , einai mia proodos

    ostoso ki emeis de prepei na perimenoume kai na perioristoume mono sto ti tha ginei sta mallon dieftharmena kai synypeuthina dikastiria .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xaralampe , ta thymase to kalokairi ti legame gia ta diodia ?

    rikse mia matia na deis ti exei ginei
    http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/

    pleon einai 10des xiliades se oli tin ellada kai epekteinonte sta MMM , nosokomeia klp

    stis 28 tou mina anoigei kai n attiki odos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=e5z9vNAlMqo&feature=player_embedded

    mnimoniaki vouleutina thelise na milisei se mia sugentrwsi ton epitropon kata ton diodion sti lamia to perasmeno savvato

    stin idia sugentrwsi ,oi agrotes kai oi fortigatzides tou nomou fthiotidas sumfonisan kata tis fetines tous kinitopoinseis ,anti na kleisoune tous dromous ,na anoiksoun ola ta diodia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα σε ολους.
    Καλως αναρτηθηκαν τα παραπανω κειμενα, για αποφορτηση.
    Κειμενα ανακωχης,μεχρι την επομενη νικη η ηττα.
    Ας καπινισουμε ολοι μαζι την πιπα της ειρηνης.
    Η ας μας κανει και καμια Ειρηνη καμια πιπα να ερθουμε στα ισα μας.

    Το οτι δεν μπλοκαριστηκε μια τετοια νομικη προσπαθεια,αλλα τουναντιον με σπουδη και ενδιαφερον την "σπρωχουν" οι εισαγγελεις,ειναι μια ενδειξη,οτι ο κυρ Αντωνης δεν ειναι μονος του.
    Αφου το εργο για την Μιτσοτακαινα δεν βγηκε οπως το υπολογιζε,αποφασησε να παραστησει την Σπαφω Νοταρα: "Μπουρλοτο".

    Αλλα οπως και να εχει,καλυτερα να κανει κανεις κατι,παρα να μην κανει τιποτα.
    Απο οπου και να προερχονται τα ελατηρια του, ειναι μια κινηση,μια πραξη,που ανατρεπει τα δεδομενα.
    Ασχετα απο το αν τελικα ευδοκιμησει,η οχι.

    Το μονο σιγουρο ειναι ενα.Σαν συμπερασμα.Αλλα και σαν διαπιστωση:
    Τα παντα-σχεδον- που "αποφασιζονται" εδω, (δηλαδη διατσονται εκ των εξω) ειναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Αρκουν ενας ικανος αριθμος πολιτων,δυο τρεις δικηγοροι γατες και αρκετη δουλεια και πεισμα και ολα καλλιστα μπορουν να ερθουν τουμπα.
    Μιλαμε για καραμπινατες παρανομιες. Για ερημην αποφασεις που βγαζουν ματια. Για καταπατηση βασικων αρθρων. Για προδοσια στο τελος-τελος,ξεκαθαρη.
    Ειναι ολα σε μια κλωστη. Τοσο πουστικα.Τοσο ψευτικα. Τοσο προφανη.
    Και πονταρουν βεβαια στην δειλια του κοσμου. Η στην αδιαφορια του.Δηλαδη στην τρομοκρατια.
    Ολα μπορουν τοσο ευκολα να ερθουν τουμπα. Και να βρεθουν στο σκαμνι,ολοι αυτοι οι γαμιοληδες που χρονια τωρα σου ζητουν να πληρωνεις για πραγματα που δεν προκαλεσες, η δεν συμμετειχες.
    Και σου κοβουν και ραβουν την ζωη σου,συμφωνα με τα κοστουμια τους.

    Δυσκολα πραγματα βεβαια αυτα. Οπως και οι "συστημικοι" δεν προκειται να μεινουν με σταυρωμενα χερια.
    Εχουν ολο το οπλοστασιο της χειραγωγιας του ποπολου. Και το χρημα. Και τα ΜΜεσα.
    Οπως και να εχει,αξιζει πολυ περισσοτερο να συμπεριφερεσαι σαν ανταρτης -οποιασδηποτε μορφης- παρα σαν ενα αβουλο ον χωμενο στα τεχνιτα προβληματα και στις εσκεμενες δυσκολιες που πολυ επιτυχημενα θετουν στον αμοιρο κοσμακη, οι εκαστοτε εξουσιαστες.

    Και λεγοντας εξουσιαστες,δεν αναφερομαστε βεβαια στα αδεια παντελονια,στα φερεφωνα,στους υποτακτικους,που παριστανουν τα εκαστοτε "μελη της κυβερνησεως". Αυτοι ειναι ξεβρακωμενοι και πουλημενοι εξω.
    Μιλαμε για την παγκοσμια δικτατορια που παντοτε προσδοκα να κρατα τους πλυθησμους στο σκοτος και την αγνοια,τυφλους καταναλωτες ειλωτες.

    Αξιζει-με καθε τροπο- να κανεις το αναποδο,το αντιθετο,απο αυτο που σχεδιαζουν οι γυπες και εκτελουν σαν φιλιπινεζες οι πολιτικαντιδες.

    Δεν ξερω τι καταληξη θα εχει το θεμα-δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος οτι θα φτασει καπου που θα συνταραξει-αλλα η αναδειξη του και το κυριοτερο η μιμηση τετοιων πρωτοβουλιων,ειναι το σημαντικοτερο αποτελεσμα.
    Και βεβαια-σαν συμπερασμα- οτι το "νομοτυπο" και το "νομιμοφανες", τις περισσοτερες φορες δεν εχουν καμια σχεση με το δικαιο η το λογικο.
    Μιλαμε για μεγειρεια πουστιας,για εργοστασια παραγωγης φωτογραφικων "νομων" η "διαταξεων" (φτου!) που υπαρχουν μονο και μονο για τυρρανικους λογους. Και λογους υποταγης.Και βεβαια κονομας. Και συγκεντρωσης της εξουσιας σε 5-10 ανθρωπομορφα κτηνη.
    Ο διατασων,ΠΑΝΤΑ μισει τον υποτακτικο.

    Γι'αυτο, οπου τους πετυχαινει κανεις, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ειναι-ειται με την μορφη αγωγης,μυνησης,ειται με την μορφη μπουνιας και φαπας,να τους πηγαινει γαμιωντας.
    Αλλωστε μη ξεχναμε οτι στην συντρηπτικη του πλειοψηφια προκειται για αδερφατο του κερατα, αρα το καθε ειδους πηδημα το θελουν και το επιζητουν.

    Ειρηνη ημιν.
    Πολεμος στους τρυπιους.

    Και παλι καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Φιολουσον τελικα δεν θα υπογραψει, γιατι-λεει- ειναι εκγυος η γυναικα του.
    Και οταν δοκιμαζοταν δεν ηταν;
    Ρε μηπως οντως προκειται για πραγματικο μπακαλιαρο και εμαθε με χαρα οτι η μπακαλιαρινα γονιμοποιει μερικες εκατονταδες χιλιαδες αυγα και πρεπει να παει να φτιαξει την φωλια του σε καποιο φιορδ,προκειμενου να γινει ενας υπερπολυτεκνος πατερας;
    Ρε Αδαμιδη. Ρε Αδαμιδη. Ειπαμε "δουλεμα",ναι, αλλα οχι και ετσι. Κρατα τα προσχηματα.

    Προσφερει 2 μυρια η Αταλαντα για Μανωλα-Γκεντζογλου.
    Το σκεφτονται οι πωλητες. Οχι οτι επεσαν απο να νεφη βεβαια. Αλλα θα ηθελαν ενα ακομα καλυτερο νουμερο. Με 3 ας πουμε, τους δινουν αυριο το πρωι.
    Θα δουμε.
    Ειμαστε σε διαπραγματευσεις.
    Οταν ελεγαν "θα "δουλεψουμε" με Ελληνες",μαλλον κατι τετοιο θα εννοουσαν.

    Εχει σκεφτει κανεις ποσες μεταγγραφες πρεπει να κανει η ΑΕΚ του χρονου; 11αδας. Για να σταθει.(σε οποια κατηγορια και αν παιζει.δεν εχει σημασια)
    Μια 11αδα μεταγγραφες. Πως θα γινουν;
    Αν δωθουν-που θα δωθουν,αργα η γρηγορα οι δυο παραπανω- μπορουν να προστεθουν στους Δελλα-Λυμπεροπουλο, Καφε, Γεωργεα,Νασουτι,Γκερειρο,Λεοναρντο, Μπλανκο, (Σκοκο),Ντιοπ,Σαχα,κλπ.
    Αλλος θα αποδεσμευθει για οικονομια,αλλος θα πωληθει,αλλος που λιγει το συμβολαιο του θα αφεθει ελευθερος,αλλος τελειωνει την καριερα του λογω ηλικιας,αλλο θα δωθει δανικος η σαν ανταλλαγμα κλπ.

    Μηπως του χρονου οντως θα πρεπει να φορεσει σορτσακι ο Μανωλης και ο Δημητριαδης;
    Δεν ειναι κακη ιδεα.
    Να δουμε και τον Βασιλακη,τον Ντανιελ,τον "κουμπαρο",τον καραφλα,τον Κασαπη,τον Εστερχαζι,τον Σαντμπεργκ,τον Σεραφιδη,τον Οικονομοπουλο,τον Αρδιζογλου,τον Μιμη,τον Νεστορα κλπ.
    Ολοι μαζι.
    "Παμε μπροστα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς Χρήστο: Είναι τόσο έγκυος, που θα κυοφορήσει παραίτηση Γκρέταρσον. Εν τω μεταξύ, εκεί που σκεφτόμασταν αν θα πάρουμε τώρα ή το καλοκαίρι τον Βέλλιο ( που είχανε πέσει και υπογραφές ), αυτός πάει για μακαρονάδα μπολονιέζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αλλα να μην ειμαστε αχαριστοι.Ουτε αγνωμονες.
    Γινεται προσπαθεια να αποκτηθει ο Βελιος. Ο οποιος-λεει ο πατερας μανατζερ (γινανε και οι βλαχοι old golden "boys") τον θελει και η Μπολονια.
    Εμεις δινουμε 12.000 ευρω και τρεις ντενεκεδες λαδι.

    Οπως και για τον Γεωργιαδη γινεται τιττανιος αγων να αποκτηθει και ο μηχανισμος μας επανηλθε με νεα βελτιωμενη προταση με μπλε και πρασινους κοκους: 500 χιλιαρικα-λεει- και ενα παικτη δανικο. Μεταξυ Λεοναρντο,Γκερειρο,Νταντομο.
    Αν δεν μπορουν να αποφασισουν,θα μπουν στην κληρωτιδα.
    Και ο προεδρας των Σερρων θα σκεφτει ασφαλως: "μα γιατι να τον μοσχοπουλησω το καλοκαιρι βαζοντας στο ταμειο μου χοντρα πακετα; Γιατι να βασανιζομαι και να κανω και ζημια στο ταμειο;
    Το καλυτερο ειναι, να τον δωσω στην ΑΕΚ που ειναι η μονη ομαδα που σκορπαει αλογιστα το χρημα και ειναι καλο να εκμεταλευτω την χρυση ευκαιρια να τον δωσω σχεδον τζαμπα,να μην κοψω και το μελλον του παιδιου που θελει σαν τρελος να γινει υφισταμενος ενος περαστικου δικηγορου."

    "Καθε μεταγγραφη που ΔΕΝ πραγματοποιειται, ειναι κερδος, αφου τα λεφτα για αυτην δεν θα δωθουν και θα μεινουν στα ταμεια".

    Ασε που μπορουν και να τοκιζονται και να γεννανε κερδη,αναπαυμενα σε προσωπικους λογαριασμους.
    Ετσι απλα.

    Μια νεα οικονομοτεχνικη προσεγγιση και μια ρηξικελευθη και πρωτοποριακη αντηληψη περι διαχειρησης οπου συνδυαζει την εργονομια με την ανεση,σε απολυτη ταυτηση βεβαια με την παντελη ελειψη κινδυνου,η αλλου χρηματικου ρισκου.
    Πρεπει να προταθουν για Νομπελ.
    Ειμαι συγκινημενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την επέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε το πόρισμα του διοικητικού ελέγχου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η κα. Ελένη Ράικου ζήτησε από το Τμήμα Οικονομικού Ελέγχου να ξεκινήσει διαδικασίες για τυχόν παραβάσεις της διοίκησης.

    Aρχιζουνε??? τα οργανα.
    Οχι μονο ομως μεχρι το 2009. Να επεμβει ο ΣΔΟΕ μεχρι και την τελευταια χρηση, αυτη ντε που ο χασοδικης δηλωνει 14+ εκκ ευρω εσοδα απο τον Μακη. Τα οποια και προφανως εχει καπου στο ταμειο. Αν δεν τα εχει (απο την στιγμη που τα εισεπραξε στον ισολογσμο) τοτε που ειναι?
    Τα πηρε καποιος? Οχι?

    Αν δεν τα πηρε ΑΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ τον χασοδικη μαζι με τον ορκωτο για καταθεση ΨΕΥΔΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Α.Ε και για ξεπλυμα μαυρου χρηματος.

    Γιατι οσο ξερω μαυρο χρημα ειναι κατι που παρουσιαζεται οτι υπαρχει αλλα μπαινει στο πλυντηριο και εξαφανιζεται.

    Ε χασοδικη? Πως το λετε εσεις στο Bayswater?

    Ο Βελλιος αφου εδωσε το λόγο του στον χασοδικη... τωρα τον δινει και στην Μπολωνια.
    Ε μετα την ανανεωση του Τζιμπουρ και την πληρωμη 350,000 για να χασεις τον παικτη 6 μηνες πριν το συμβολαιο του, αυτα ειναι πταισματα.

    Αλλωστε τη μουφα και το ΨΕΜΜΑ τα εχουμε σε ημερησια διαταξη ε μπροστινε??

    Υ.Γ Οι Ισλανδοι μπακαλιαροι κυοφορουν 3 μηνες. Μονο ετσι εξηγηται πως η γυναικα του που γενναει σε 4 μηνες ΔΕΝ αφηνει το μανμεγιστο Ισλανδο παικταρα που ΞΑΝΑ-δοκιμαστηκε να ερθει στην Ελλαδα. Τον αφησε να δοκιμαστει σου λεει δεν μπορει ΚΡΙΑΡΙ ειναι θα τον αποριψουν.

    ΑΜ ΔΕ.. Αφηνει ο χασοδικης ΤΣΑΜΠΑ παικτη που να μην του προτεινει συμβολαιο? Αν ειναι να εδινε λεφτα τοτε ναι να το συζητησουμε το θεμα.

    Πληροφοριες οτι η θεια του Βελλιου εχει αλλεργια στα κιτρινα και δεν τον αφηνει να ερθει εξεταζωνται ως ανυποστατες..

    ΥΓ 2 Τελικα αυτος ο Γκερειρο τι ειναι βασικος η ανταλλαγμα? Κατανοουμε την πρεμουρα της καμαριερας να γλυτωσει το βλακα-μετοχο το συμβολαιο του αλλα ας ενημερωσει καποιος και τον Μανωλη να μην εκτιθεται.

    Υ.Γ 3 Απο τους 3 ετοιμοπολεμους που ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ο χασοδικης (+ τον Τζιμπουρη 4) ΠΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ? Ο Μισελ εχει να παιξει 4 μηνες μπαλλα θεωρειται ετοιμοπολεμος? Οπως ο φορτισμενος Ντιοπ που μια παιζει και 5 αποφορτιζεται?
    Η ενισχυση μεχρι στιγμης ειναι 1 παικτης δανεικος μεχρι το καλοκαιρι.

    αν αυτο δεν ειναι πλανο και συνεπεια τοτε τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @mike hlk
    Φίλε δεν διαφωνώ,σου είπα και στο τηλέφωνο ότι αν δεν είχα την γυναίκα και το παιδί στο αμάξι το ίδιο θα έκανα.Όποιος έχει περάσει με αμάξι από την Γερμανία ή έχει οδηγήσει γενικά στο εξωτερικό καταλαβαίνει αμέσως για πόσο μαλάκες μς περνάνε εδώ.
    Και για να καταλάβουμε καλύτερα την διαφορά στην ποιότητα κατασκευής ενός δρόμου,στην Γερμανία κάτω από την άσφαλτο υπάρχει τσιμέντο.Χωρίς διόδια παρακαλώ.
    Εδώ οι ανάδοχες πατάνε το χώμα και το βρέχουνε μέχρι να πετρώσει.Και σε χρόνο λιγότερο του έτους αρχίσουν και γίνονται τα σαμαράκια και οι λακούβες αφού το χώμα αρχίζει και υποχωρεί σε μερικά σημεία.Και για τα χάλια αυτά ζητάνε και διόδια και αυξήσεις.
    Και κάνουν και αποικιοκρατικές συμβάσεις με την βοήθεια των πολιτικών τύπου΄΄μαζί τα φάγαμε΄΄
    Πάντως έχω την αίσθηση ότι κάποιοι πολιτικοί ετοιμάζονται να ξενιτευτούνε.Και δεν θα το κάνουν με την θέληση τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Τμήμα Οικονομικού Ελέγχου θα ελέγξει τα βιβλία της ΠΑΕ για να διαπιστώσει αν υπάρχουν τυχόν επιλήψιμες πράξεις και στη συνέχεια θα πάρει ανάλογες αποφάσεις, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν από πρόστιμα μέχρι και προσωποκράτηση.

    Ποια βιβλια θα ελενξει ρε παιδια?

    Αυτα που εχει ο λογιστης του Ντεμη η αυτα που δεν? παρεδωσε στην ΠΑΕ?

    ΤΥΧΟΝ?? επιληψημες πραξεις???

    5,000,000 ευρω αναζητουν ΤΥΧΟΝ παραστατικα.

    Μηπως ΤΥΧΟΝ σας λεει κατι αυτο κυριοι ΣΔΟΕ?

    Αν λοιπουν 5,000 ευρω παραστατικα απο ενα περιπτερα η εναν ψιλικατζη τι γινεται?

    Βεβαια στο ΕΛΛΑΝΤΑ η λαμογια και η κλεψια ειναι συνηθες. Το ειπε και η πινεζα:
    Εμεις ετσι καναμε μεχρι το 2007 δουλειες. Βαζαμε βγαζαμε λεφτα ετσι γενικα. Μετα το 2007 κραταγαμε ταμειο..

    Γεια σου ρε πινεζα που εστειλες και εξωδικο μιας και σε κακολογησανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το Δημόσιο παίρνει το ποσοστό του, όχι επί των ακαθάριστων εσόδων, αλλά επί των κερδών που η Κοινοπραξία μαγειρεύει όπως θέλει!


    Το κίνημα κατά των διοδίων που μέρα με τη μέρα φουντώνει σ' όλη τη χώρα φέρνει στην επικαιρότητα, εν όψει μάλιστα και της... επιμήκυνσης που επιδιώκει η κοινοπραξία (Μπόμπολας και Σία), τη σύμβαση της Αττικής οδού, που σύμφωνα με τα στοιχεία που φέρνει το «ΠΑΡΟΝ» σήμερα στο φως, πρόκειται για μια κυριολεκτικά ΛΗΣΤΡΙΚΗ σύμβαση.

    Αφού η απόδοση για το κράτος από τα διόδια που εισπράττονται δεν υπολογίζεται επί των ακαθάριστων εσόδων, αλλά επί των... κερδών! Που φυσικά η κοινοπραξία φροντίζει να εμφανίζει όσο το δυνατόν μικρότερα... Φουσκώνονται τα έξοδα με ένα κάρο θυγατρικές εταιρείες (όπως για το πλύσιμο του δρόμου, τον καθαρισμό, τη δενδροφύτευση και το πότισμα κ.λπ.), έξοδα που δεν αποκλείεται να γίνονται για άλλες δραστηριότητες της κοινοπραξίας και να χρεώνονται στο κορόιδο το κράτος.
    Η σύμβαση παραχώρησης υπογράφηκε επί κυβέρνησης Σημίτη, το 1996, που δέχθηκε το ελληνικό Δημόσιο να παίρνει κυριολεκτικά ψίχουλα! Και ενώ με την κίνηση που παρουσιάζει η Αττική οδός -πλέον δεν επαρκεί, φτάνουν ώρες κάθε μέρα που φρακάρει- και τις προβλέψεις της μελέτης, που υπολόγιζε ότι θα περνούν 125.000 αυτοκίνητα την ημέρα, ενώ έχουν ξεπεράσει τα 300.000, η κοινοπραξία θα έπρεπε να έχει σχεδόν πάρει τα λεφτά που έβαλε και η Αττική οδός να περάσει στο Δημόσιο, με το κόλπο της απόδοσης επί των καθαρών κερδών, είναι άγνωστο για πόσα χρόνια θα έχει ακόμη στα χέρια της τη χρυσοφόρα κότα η κοινοπραξία (ο Όμιλος Μπόμπολα ουσιαστικά).
    Και εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι είναι άγνωστο πόσα εισπράττει το Δημόσιο κάθε χρόνο από την Αττική οδό.
    Στο πλαίσιο της «διαύγειας» και της δέσμευσης του πρωθυπουργού ότι θα βγαίνουν όλα στο φως, ο υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα, ανεβάζοντάς τον στο διαδίκτυο, όλον τον λογαριασμό με το τι πήρε όλα αυτά τα χρόνια η κοινοπραξία από την Αττική οδό και τι πήρε το Δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Επιμήκυνση με διαγωνισμό και αλλαγή όρων
    Όλα αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστούν στην οποιαδήποτε απόφαση για επιμήκυνση της εκμετάλλευσης της Αττικής οδού. Τη διεκδικεί η Κοινοπραξία Μπόμπολα και Σία και θα είναι άλλο ένα σκάνδαλο αν δοθεί χωρίς διεθνή διαγωνισμό. Και το σκάνδαλο θα είναι τεράστιο, αν η επιμήκυνση γίνει με τον ίδιο ληστρικό όρο, να υπολογίζεται η απόδοση υπέρ του Δημοσίου επί των καθαρών κερδών και όχι επί των ακαθάριστων εσόδων. Δηλαδή επί της σημερινής τιμής των 2,80 ευρώ να εμφανίζει π.χ. η κοινοπραξία ότι τα έξοδα είναι 2,50 ευρώ και τα καθαρά κέρδη 0,30!

    Τι προβλέπει η σκανδαλώδης σύμβαση για την Αττική οδό
    Η Σύμβαση Παραχώρησης για την Αττική Οδό υπογράφηκε μεταξύ του ελληνικού Δημοσίου και της παραχωρησιούχου κοινοπραξίας τον Μάιο του 1996 και κυρώθηκε από τη Βουλή με τον Νόμο 2445/1996. H παραχωρησιούχος ανέλαβε την υποχρέωση να κατασκευάσει και στη συνέχεια να λειτουργήσει το έργο, με αντάλλαγμα την είσπραξη διοδίων στη διάρκεια της περιόδου παραχώρησης. Η περίοδος αυτή λήγει το αργότερο το έτος 2024, διακόπτεται όμως όταν επιτευχθεί η προβλεπόμενη στη σύμβαση μέγιστη απόδοση του μετοχικού κεφαλαίου της παραχωρησιούχου. Η απόδοση αυτή υπολογίζεται επί των καθαρών κερδών του, με βάση τις οικονομικές καταστάσεις που υποβάλλει στις πιστώτριες τράπεζες και το Ελληνικό Δημόσιο στο τέλος κάθε οικονομικού έτους. Σύμφωνα με σχετικό άρθρο της Σύμβασης Παραχώρησης του 1996, συμφωνήθηκε ότι η απόδοση του μετοχικού κεφαλαίου δεν μπορεί να ξεπεράσει το 13%. Αν η παραχωρησιούχος το ξεπεράσει, υποχρεούται να επιστρέψει το έργο στο ελληνικό Δημόσιο. Από τα στοιχεία εσόδων και εξόδων που υποβάλλονται κάθε χρόνο εμφανίζεται ότι η παραχωρησιούχος δεν έχει ξεπεράσει μέχρι στιγμής αυτό το όριο.
    Αυτό είναι και το σκανδαλώδες για το ελληνικό Δημόσιο σημείο της σύμβασης: Η απόδοση του μετοχικού κεφαλαίου στηρίζεται στα καθαρά κέρδη, δηλαδή στη διαφορά εσόδων-εξόδων της παραχωρησιούχου και όχι σ' ένα εύκολα ελέγξιμο μέγεθος, όπως είναι τα ακαθάριστα έσοδα από τα διόδια. Διαπιστώνεται δηλαδή ότι το σκέλος των εξόδων αποτελεί το ετεροβαρές για το Δημόσιο σημείο αυτού του τύπου των συμβάσεων.

    πηγή: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://galera.gr/magazine/modules/articles/article.php?id=17
    Η γέφυρα Ρίου Αντιρρίου κόστισε συνολικά 740 εκ ευρώ ή 252 δισ. δραχμές. Από αυτά:
    · Το 10% (74 εκ. ευρώ, ή 25 δισ. δρχ.) το έβαλε η κοινοπραξία που την κατασκεύασε και την εκμεταλλεύεται.
    · Το 40% (296 εκ. ευρώ – 101 δισ. δρχ.) είναι η συμμετοχή του δημοσίου, δηλαδή το πληρώσαμε εμείς.
    · Το υπόλοιπο 50% (370 εκ. ευρώ – 126 δισ. δρχ.) είναι δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα, με κρατικές εγγυήσεις. Που σημαίνει ότι αν στραβώσει η δουλειά, η τράπεζα θα πάρει τα λεφτά της από το κράτος, δηλαδή από εμάς. Αν δεν στραβώσει, θα τα πάρει από τα διόδια, δηλαδή πάλι από εμάς.(σ.σ.Είδες που θα πάει η σύνταξη κι ο μισθός που σου εκοψαν;)

    Βάσει των συμφωνημένων, η κατασκευάστρια κοινοπραξία θα εκμεταλλεύεται τη γέφυρα μέχρι το 2039, δηλαδή επί 35 χρόνια. Από την εκμετάλλευση αυτή, υπολογίζεται ότι θα εισπράξει 1,7 δισ. ευρώ, ή 579 δισ. δραχμές. Αν αφαιρέσει κανείς τα 370 δισ. της τράπεζας, υπολείπονται 209 δισ. για την κοινοπραξία, δηλαδή 8,36 φορές παραπάνω από όσα έβαλε, ή περιθώριο κέρδους 736%.

    Δεν είναι κι άσχημα!

    Αν το υπολογίσουμε αυτό σε διάστημα 35 χρόνων, προκύπτει εύκολα ότι κάθε χρόνο η κατασκευάστρια κοινοπραξία θα καθαρίζει περίπου 6 δισ. δηλαδή το ¼ της αρχικής της συμμετοχής στο έργο.

    ki ena videaki apo rio-antirio

    http://www.youtube.com/watch?v=ksWVIpAgW6M&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΟΥΕΦΑ ΔΙΕΤΑΞΕ: ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010, ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ.
    ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΛΙΓΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μας ΕΦΤΥΣΕ ο μπακαλιαρος. Ρε που καταντησαμε με τους χασοδικες..

    Ρε ΓΙΔΙ κανονικα οχι προπονηση αλλα ουτε μπουγαδα τα απλυτα της κανονικης (οχι της εξυγιαμενης) ΑΕΚ δεν θα εκανες σε αλλες εποχες.

    Που σου δωσαμε και φορμα με το δικεφαλο στο στηθος και φορεσες τραχανοπλαγια.

    Αιντε στη Φραμ να ξαψαριζεις διχτυα και παρε και το αλλο το γιδι τον Αρναρ μαζι σου.

    Που μαθανε ολοι οτι γαμ... και πλακωσανε (μετα τους γυφτους στυλ Πατσα) και οι ψαραδες.

    Ρε ΟΥΣΤ που εχετε κανει την ΑΕΚ american bar που ελεγε και ο παπαγιανοπουλος (ο κανονικος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. http://www.youtube.com/watch?v=_C2b6UjuuZM&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=6E3yrr-Xu20

    2 videakia apo gefyra riou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @mike21hlk

    Καλα εδω ΑΚΟΜΗ περιμενουμε την λεγωμενη χιλιομετρικη χρεωση στην Αττικη.

    Οσα πληρωνεις για να πας απο την μια εξοδο στην αλλη 2,8 δηλαδη τοσα πληρωνεις για να πας Μαρκοπουλο Ελευσινα.

    Φυσικα η κοινοπραξια χρεωνει ως minimum ποσο το maximum της διαδρομης.

    Δηλαδη ΑΝ εκανε χιλιομετρικη χρεωση θα πληρωνες 2,80 για να διασχισεις ΟΛΗ την ττικη οδο και ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ για ενα τμημα της, πραγμα που κανει πανω απο 80% των χρηστων.

    Αν θυμαμαι καλα το 2007 η το 2008 ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ η κοινοπραξια να κανει χιλιομετρικη χρεωση απο την συμβαση.

    Φυσικα και δεν εγινε ΠΟΤΕ.

    Πως αλλωστε θα ξεπληρωσουμε το γραμματειο στηριξης τοσα χρονια στον 13-12 μπαμπα και στον ΓΑΠ τοσα χρονια απο το Εθνος και το MEGA?

    Ειδικα αυτο το (ο θεος να το κανει) δελτιο του Mega μοιαζει περισσοτερο με δελτιο τυπου του ΠΑΣΟΚ παρα με καναλι.

    Τη δε Τρεμη καθε φορα μονο με πρασινα φουλαρια με τον ηλιο δεν την ντυνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. DIMI , de xreiazete na perimeneis aderfe .

    egw epsaksa apo to kalokairi tous nomous me ti voitheia ton epitropon afidnon kai ton dikigoron tous kai apo tote de plirwnw pouthena ektos apo ta malgara .

    pera apo to oti ekana aposvesi ta 600e ton telon kukloforias , auto pou kanw einai apoluta nomimo kai sydagmatiko .

    kai para tis apeiles gia teiresies kai fotografies klp toy vlaka tou Repa , de mou exei erthei to paramikro prostimo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. attiki odos

    http://www.youtube.com/watch?v=hkVgNdEdE-0&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?v=oSoB8xye9dI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ενος κακου μυρια επονται
    με την εισοδο του ΣΔΟΕ θα εχουμε εκπληξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μακάρι να μπουκάρει το ΣΔΟΕ.Θα είναι το πιο καλό νέο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. στον ολυμπιακο ο τζιμπουρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΨΙΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΚΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΝΕΜΕΘ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ.
    ΤΟΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΕΛΛΑ, ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ, ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΣΟΥΤΙ. ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙΙΙΙΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΙΘΑΝΕ ΧΑΣΟΔΙΚΗ

    Τον παικτη που ειχες συμφωνησει (ετσι δεν ελεγες ρε ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ-ΚΟΛΟΨΕΥΤΑΡΑ?) τον πληρωσαμε 350.000 ευρω, σχεδον 120εκκ δραχμες δηλαδη (για να μην ξεχνιωμαστε) και τον πηρε πακετο ο γαυρος...

    ΜΙΑ ΧΑΡΑ στα ειχε χωσει ο Βαγγελας που το παιζες και (κουραδο) μαγκας:

    Εσυ εισαι περαστικος και οταν φυγεις ΠΑΛΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ θα δουλευεις.
    Γιατι ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ δεν εισαι ικανος να εχεις.

    Αχρηστε ΨΕΥΤΟ-μαγκακο του κολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @steven μη τα ριχνουμε στο τζιμπουρι.

    Εμεις δεν τον διωξαμε? Τι περιμεναμε δηλαδη να κλαει με μαυρο δακρυ πο εχασε την ευκαιρεια να συναργαστει με τα λαμογια?

    οκ μπορει να ειναι κολοπαιδο μπορει να κανει μπουρδελο (που ειναι θεμα χρονου να τα κανει και στο γαυρο) τα αποδυτηρια αλλα μην τρελλαθουμε και ριχνουμε το ΨΕΜΜΑ και την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ διαχειρησης περιουσιακων στοιχειων σε αλλους.

    ουτε μια ρητρα ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΧΑΣΟΔΙΚΗ οτι δεν θα παει σε ΟΣΦΠ ΠΑΟ δεν σκεφτηκες να βαλεις στη λυση της συνεργασιας?

    EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ?

    Η ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΠΑΛΙ??

    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ

    ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τα πρωτα μπουνιδια τα βλεπω με παντελιτς.
    ειναι κ αυτος μπουμπουκι και θα δεσει το γλυκο αμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατι βρωμαει η μετακινηση του τζιμπουρι στον γαυρο?
    Γιατι ξαφνικα ο Βαγγελας σεβεται την ΑΕΚ?
    Λες να τον δωσανε κατω απο το τραπεζι?

    ΦΟΥ κυριε γινονατι τετοια πραγματα στην ΑΕΚ της διαφανειας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ DIMI: Αδερφέ, δεν τα έβαλα με τον παίκτη. ΑΠΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΠΛΑΚΩΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό που μου αρέσει είναι η δουλειά που γίνεται καθημερινά εδώ. Αλλά κάνοντας μία ειλικρινή ανάλυση με τους Αδαμίδη και Γκρέταρσον, συζητήσαμε και είπαμε ότι αν έρθει κάποιος θα είναι νεαρός ποδοσφαιριστής ή δανεικός με οψιόν αγοράς. Δεν θα κάνουμε μία ομάδα με δανεικούς παίκτες για τρεις μήνες. Ο Μίτσελ έχει μπροστά του χρόνο να δείξει την ποιότητά του. Έχει μείνει εκτός δράση για κάποιο διάστημα, αλλά αν καταφέρει να δείξει την ποιότητά του όπως ξέρω εγώ θα έχουμε έναν καλό μελλοντικό ποδοσφαιριστή. Έρχεται από ένα σκληρό πρωτάθλημα, που γίνονται πολύ καλές προπονήσεις. Αν είναι καλά θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Αν δεν είναι καλά δεν θα βιαστούμε. Ήταν μία ενδιαφέρουσα μεταγραφή, από πλευράς Γκρέταρσον και διοίκησης. Θα προσπαθήσουμε να τον φέρουμε στα επίπεδα που πρέπει να είναι. Θα βοηθήσει».

    ΩΠΑ ρε μανωλη γιατι με μπερδεψες. οκ την ατακα καλυψης του αρναρ για το φιασκο του να μην μπορει ουτε ενα μπακαλιαρο να κλεισει 1 χρονο τωρα την καταλαβαμε.

    Ο μισελ δεν ειναι δανεικος? πως δεν θα κανεις ομαδα με δανεικους οταν Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μεταγραφη σου ειναι δανεικος??

    Αν ειναι καλα θα βοηθησει αμεσα? καλα δεν ξερεις αν ειναι καλα η οχι?
    τι διαολο παικτης Ρεαλ ειναι? παλι γουρουνι στο σακι πηραμε?
    τι μας επρηξες με δαυτον 1 μηνα τωρα?

    και αν δεν ειναι καλα, για να καταλαβω δηλαδη γιατι με εχεις μπερδεψει, τι θα περιμενουμε ακριβως?

    μεχρι τελη μαιου τον εχεις παρει και ειναι τελη ιανουαριου δηλαδη για 4 μηνες. τι θα περιμενουμε να κανουμε πασχα και μετα να τον βαλουμε τιμης ενεκεν αλλα ντιοπ μια φορα το μηνα?

    ρε μανωλη... ρε μανωλη...

    Θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές;
    «Πάντα είμαστε ανοικτοί να έρθει κάποιος παίκτης. Αλλά όπως σας είπα να είναι μικροί σε ηλικία με μέλλον. Αν είναι δανεικοί απλώς, δεν ενδιαφερόμαστε».

    Προσεχε τι λες μανωλη εμεις ΜΟΝΟ δανεικους περνουμε ακομη να το παρεις χαμπαρι??

    κοψε την πολλη παρεα με τον χασοδικη αρχιζεις και λες μαλακιες κ συ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @steven απλα λεω οτι ΚΑΛΑ εκανε ο τζιμπουρης και κοιταξε την παρτυ του απο την στιγμη που εμεις οχι απλα ειμαστε ψευτες και ανικανοι να διαχειρηστουμε τα περιουσιακα μας στοιχεια, αλλα τα πληρωνουμε για να τα χασουμε..

    αν και ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ το ολο θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. steven
    δηλαδη τι θα γινει απεναντι στον δελλα και τους αλλους? θα φοβηθει? μπορει να ειναι κολοχαρτηρας αλλα ειναι παιχταρας και μην ξεχνας δεν εχει τα ιδια βιωματα με σενα η με μενα
    προερχεται απο μια γειτονια στην μασσαλια που δεν μπαινεις ευκολα
    τον σεβασμο δεν τον δινει υκολα ο τζιμπουρ αλλα τον δανειζει και μπορει να τον παρει πισω οποτε κρινει αυτος
    καλο ειναι να κρινουμε τους αλλους με τις δικες τους αρχες και οχι με τις δικες μας
    συμφωνω με τον DIMI οτι κατι δεν παει καλα εκτος και αν εχει συμφωνηθει να παμε για για δευτερη θεση
    ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ DIMI: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΑΥΤΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΡΟΔΑ ΜΥΡΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ DIMITRI: Δηλαδή αν είσαι απο μια γειτονιά στη Μασσαλία όπως την περιγράφεις, δεν μπορούν να σου κόψουν τα πόδια;
    ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΤΙ ΚΟΝΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ steven δυστηχως φιλε μαθαινει στου κασιδι το κεφαλι δηλαδη στην ΑΕΚ.

    Τον συγκεκριμενο οχι απλα δεν τον γουσταρω οχι απλα τον αντιπαθω με ΑΗΔΙΑΖΕΙ μονο που βλεπω αυτη την ηλιθια φατσα του με το αυταρεσκο βλαμμενο γελακι και το στυλακι οτι ειμαι μαγκας και γαματος την ωρα που απο πισω του τον δουλεουν ΟΛΟΙ ψιλο γαζι.

    Και δεν μιλαω μονο για το τι βλεπουμε τον εχω συναντησει πολλες φορες μιας και συχναζει στα μερη μου και παντα εχει αυτο το ηλιθιο υφακι του ξερολιδη...

    ο ανθρωπος με τα λογια και τις πραξεις του απλα αποδεικνυει καθημερινα ποσο βλακας ειναι και ποσο ρεζιλι γινεσαι αν ανοιγεις μονιμα το στομα σου για να πεταξεις την μπαρουφα σου.

    τι μυνησεις δεξια και αριστερα τι θα βρουμε ποιοθ κοπανησαν το σερβο τι θα παω να παρω απο το οακα διαφυγβντα κερδη τι τσαμπουκαδες στον μανατζερ του σκοκο (που μετα το εγλυφε) τι τσαμπουκαδες στον πιλαβιο που μετα τα εκανε κολοτουμπα τι θα παρω την αεκ απο το πρωταθλημα το παπαριες ελεγε στο μαρινακη τι να πρωτοθυμηθουμε με το καραγκιοζη μεσα σε 6 μηνες.

    Μιλαμε για μεγαμο νουμερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. steven
    φυσικα μπορουν αν και προσωπικα αμφιβαλλω διοτι μεχρι στιγμης δεν εχουν κοψει κανενα ποδι αλλα μπορει και αυτος να κοψει
    ο χιμενεθ ειπε οτι ειμαστε φτωχοι αλλα τιμιοι μαλλον ειναι φαν του ξανθοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο μέχρι σήμερα το πρωί ατζέντης του Ραφίκ Τζιμπούρ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Γαλλοαλγερινού αφήνοντας αιχμές για στημένη ιστορία!



    Ο πρώην πλέον εκπρόσωπος του Ράφικ Τζιμπούρ, Γιάννης Λυπημένος μιλώντας στο Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 μίλησε για «κάποιο παιχνίδι που παιζόταν σχετικά με την μεταγραφή του Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό το θέμα».

    Πιο συγκεκριμένα ο Λυπημένος επισήμανε: «είναι θέμα τακτικής και αξιοπρέπειας. Όλοι γνωρίζουν το πως κινούμαι στον χώρο.

    Όταν με κάλεσε η ΑΕΚ για να λύσουμε το συμβόλαιό του όλα ήταν ξεκάθαρα. Η ΑΕΚ έκανε τα πάντα από την πλευρά της και ειδικά ο κ. Αδαμίδης προκειμένου να κρατήσει τον Ράφικ.

    Υπήρξε συμφωνία των δύο πλευρών αλλά ο Ραφίκ δεν ήθελε να υπογράψει. Υπήρξε μία προφορική συμφωνία και από εκεί ο ίδιος και πέρα έκανε πίσω. Δεν ξέρω για ποιούς λόγους.

    Εγώ είμαι πρώην μάνατζέρ μου από σήμερα το πρωί. Δεν τον εκπροσωπώ με δική μου πρωτοβουλία.

    Παιζόταν κάποιο παιχνίδι σχετικά με αυτήν του την μετακίνηση. Εγώ δεν ήμουν ενημερωμένος. Δεν έχω καμία σχέση με αυτήν την μεταγραφή. Κινήθηκε είτε μόνος του είτε με κάποιον άλλο.

    Δεν έχω καμία σχέση με τον κύριο Τζιμπούρ, ούτε θέλω να έχω. Έχω την υπόληψή μου καθαρή. Είναι θέμα τιμιότητας και αναγνώρισης.

    Με τον Ραφίκ συνεργαζόμασταν από τότε που ήταν στον Εθνικό Αστέρα. Είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Ήταν μία σχέση πολύ στενής συνεργασίας. Ήμασταν φίλοι και σαν οικογένεια. Έφτασε όμως η κατάσταση σε σημείο που δεν είχα άλλη επιλογή. Λυπάμαι γι' αυτό. Εκτέθηκα και εγώ απέναντι σε κάποια άτομα στην ΑΕΚ.

    Όσον αφορά στην Γερμανία υπήρξε ενδιαφέρον. Υπήρξε ενδιαφέρον από την Χόφενχαϊμ. Oύτε εκεί ήμουν παρών. Εγώ μάλιστα είχα άλλες προθέσεις γι' αυτό το θέμα. Όμως ο ίδιος κινήθηκε μόνος του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΑ.
    Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΛΟΓΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΓΕΡΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ. ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ, μαζί με τον Λυπημένο θα ταξιδεύανε κι ας λέει αυτός τώρα ό,τι θέλει, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΒΡΟ. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ξαναλέω ΤΟΝ ΝΕΜΕΘ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ( 2 ΜΥΡΙΑ ).
    ΤΙ ΛΕΩ ΤΕΛΙΚΑ; ΒΡΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΝ ΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΝΤΡΑ.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, που ξέρω οτι εκεί θα φάει πολύ ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤΑΝΑ..ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ..ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ..ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΕΙ 15 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ..ΕΧΩ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ..ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ..

    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΕΛΟΙΟΣ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ Κ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ Κ ΟΥΣΙΑΣ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΙΓΟΥΡΑ..

    ΠΟΥ ΣΑΙ ΡΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ? ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. egw ton pisteuw sa paixti

    kai mou tin edwse pou den mporouse na ton xeiristei o manolos

    an isxuoun osa leei o manager tou , tote prokeite gia poutanopaido

    apo tin alli ,milame gia terastia malakia tou adamidi pou de tou evale ritra gia ellada .-

    elpizw na ti vgalei sta xeirourgeia oso katsei sti troumpa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. re na min exoume mia dioikisi pou na niothei sto elaxisto...

    ama eixan ligo egoismo , tha pigainan sti saint etien na paroune ton miralas gamw ta lefta tous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΗΡΕ ΤΟ ΝΕΜΕΘ , ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ , ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΚΟΚΟ..ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ..
    ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ , ΛΙΓΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.ΠΑΙΖΕΙ Κ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ..
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ..ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ 2 ΡΕ ΓΜΤ..Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ Κ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ..
    ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΝΕΜΕΘ ΑΝ ΕΧΕΙ ΡΗΤΡΑ ΡΕ..ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ..ΑΔΕΙΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ ΦΟΡΑΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. για να καταλαβω ο τζιμπουρ μας φταιει τωρα?
    steven δηλαδη στην γαλλια δεν παιζει κανενας αλγερινος που παιζει στην εθνικη αλγεριας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τι είχε γράψει στο blog του: Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί συμφωνίας με τον Τζιμπούρ για την επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2013, ο Αλγερινός επιθετικός έγραφε στο blog που διατηρεί στην αθλητική ιστοσελίδα gazzetta.gr: "Όπως θα ξέρετε, συναντηθήκαμε με τον πρόεδρο και ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΩΣ ΤΟ 2013. Δεν έχω υπογράψει ακόμα αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, όμως η συμφωνία είναι απόλυτη και δεν πρόκειται να αλλάξει. Η υπογραφή είναι καθαρά τυπική πλέον.
    Αυτό που θέλω να υπογραμμίσω είναι ότι νιώθω μεγάλη υποχρέωση απέναντι στον κόσμο της ΑΕΚ. Μου δείχνετε συνεχώς την αγάπη σας και θέλω να την ανταποδώσω με τις εμφανίσεις μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που αισθάνομαι για τους φίλους της ομάδας. Είναι κάτι το οποίο με γεμίζει χαρά και περηφάνια και παράλληλα με γεμίζει με ευθύνες και υποχρεώσεις.

    ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. Είμαι μέλος μιας πολύ μεγάλης ομάδας, ενός συνόλου το οποίο έχει τρομερές δυνατότητες και πιστεύω ακράδαντα ότι φέτος μπορούμε να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη είναι μπροστά μας. Στο χέρι μας είναι να διακριθούμε».

    Νέα επιβεβαίωση της συμφωνίας από τον ίδιο:

    Στις 26 του περασμένου Οκτωβρίου, ο «τρομοκράτης» έλεγε τα ακόλουθα στην εφημερίδα "Le Buteur": «Δεν θα ανέβω στην κορυφή για να το φωνάξω αν θα ανανεώσω τη συνεργασία μου ή όχι. Αυτό το θέμα απασχολεί εμένα και την ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω όμως, είναι ότι ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ με τη διοίκηση και όλα θα τελειώσουν σύντομα».

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ .. Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΕΛΕΓΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ,ΑΛΛΑ Κ Ο ΙΔΙΟΣ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΚΟ Κ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. σ ενα διαζυγιο δεν φταιει μονο ενας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΙΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΔΕΙΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙ Κ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ..ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΡΗΤΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΙΟΛΑΣ..
    ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ..ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ..
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ..
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ Κ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ..
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ..ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ..ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Συμφωνω με Στηβεν.&-

    Πηγε εκει ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ και ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.

    Εξευτελισε μεχρι και τον ατζεντη του.

    Τοσο ΦΟΥΣΤΑΝΑΤΟ τυπο δε το περιμενα με τιποτα.

    Ενα νεο Αλεκακι γεννιεται καθε 5-6 χρονια στην ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο Τζιμπούρ θα την βρει όπως του αξίζει.
    Μπορεί μπαλλα να ξέρει αλλά τέτοιοι τύποι χαρακτήρα σαν κι αυτόν έχουν όλοι την ίδια καταληξη.
    Πάντως μην είμαστε πολύ σιγουροι ότι θα παίξει στον γαύρο διότι η ευαισθησία που έχει στον ώμο του μόνο χειρουργικά διορθώνεται Τώρα πάντως που έφηγε από την ομάδα θα καταλάβει πραγματικά πόσο τον ΄΄αγαπούσαν΄΄κάποιοι.Ειδικά αν παίξει αντίπαλος μας αυτήν την αγάπη θα την καταλάβει καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Οπως λέει και Στήβεν ο Νέμεθ ο παιχταράς που ήθελε μεγαλεία θα καταλήξει να παίζει στον γαυρο-βόλου πίνοντας τσιπουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. http://anti-ntp.blogspot.com/2011/01/blog-post_8725.html. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΥΜΗΣΑΝ ΤΑ ΝΤΟΥΟΥΟΥ.ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΙΑ Η ΝΔ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΟΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΠΑΡΤΕ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΡΑΔΙΑΚΙ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ.pleaaaase.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ: Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, ΚΙ ΑΣ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΦΥΖΙΚΑΛ ΤΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΓΕΡΙΑΣ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ, για όσους θυμούνται, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΙΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΥΧΕΣΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΑΣΟΥΤΙ. ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΕΝΑ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ: ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.
    ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΑΒΡΟΣ ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ.Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ,που έλεγα...
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ. ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ, ΣΑΝ ΤΟΤΕ.
    ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ. ΑΝΤΕ. ΚΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΗ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ Η ΒΑΓΓΕΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 180 ΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ; ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΩ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.
    ΝΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΕΝΑ ΠΑΝΙΩΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΝΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. egw ton gpoustara sa paixti alla apo simera kaiw kai korania gamo to spiti tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΑΣΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΠΡΟΣ MIKE 21HLK: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΑΕΚ ΑΥΤΟΣ, σαν τον Σκόκο.΄
    ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑΣΟΥΤΙ ΜΟΝΟ, μια που ο μαλάκας κατ' εντολήν του από πάνω μαλάκα θα τον βάλει στο παιχνίδι.ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΟΥΝΑ.
    ΑΛΛΑ ΑΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΟΧΙ ΚΟΥΒΑΡΙΣΤΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Να βαλουμε ενα κουιζ....Ποσα παιχνιδια θα παιξει ο Τζιμπουρ μεχρι το τελος της σαιζον!
    Εγω μαξιμουμ δινω μεχρι 7,μεσα και το κυπελλο.Χωρια που θα ειναι χεσμενος συνεχεια,γιατι εκει δεν ειναι ΑΕΚ,που τα βρηκε ολα μποσικα και μου το`παιζε και Τζιχαντ...Θα ειναι ο πρωτος "τρομοκρατης" που θα φαει παλουκι στον κωλο και θα λεει κι ευχαριστω.Και τα ματια του θα ειναι πιο μαυρα κι απ`την σφραγιδα της Ελληνικης Δημοκρατιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. kala de to sizitame oti prepei na paei xeirourgeio to proion aimomiksias.

    alla gamo ti manara tou , auto to poustopaido prepei na eixe kanonisei apo to filiko tou zidane sto tigani na kanei oti ekane

    ki edw arxisame na leme ton manolo ispano vatraxo

    na tou gamithei oti exei iero kai osio
    opoios kai opou ton petyxei eksw .

    auto to mouni xrwastei ena soro lefta stin AEK gia na ksigithei etsi
    kai st'arxeidia mou o adamidis , gia to prestige kai mono milaw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΠΡΟΣ MONEGASCOS: ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ma to xristo kai ti panagia , simera ithela na eixa psomiadi proedro

    tipote allo

    de mporw allo me tous flouflides kai ti floria tou 2004

    gamo ton foivo kai olo to aderfato pou xei mazeutei stin AEKara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: Μιχάλη, τα έλεγα εδώ πολύ καιρό πριν. ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΑΣΧΕΤΩΣ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ.
    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΑ, και δεν τρελαίνομαι. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.
    Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΕ ΜΑΣ;
    ΠΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΣΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ; 3,5 ΜΥΡΙΑ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ; Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ; Ο ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΕ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ; ΠΟΥ ΚΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ. Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ.
    ΜΙΧΑΛΙΟ, ΣΕ ΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Η ΜΙΖΑ; ΑΠΑΝΤΩ ΕΓΩ: ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΜΑΣ. ΕΚΕΙ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. etsi

    ki egw aisthanome oti EMENA EKLEPSE AUTO TO MOUNI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ελεος ρε παιδια γιατι ασχολειστε με τον Τζεμπουρ τρεις η ωρα το ξημερωμα ελεοςςςς πια.
    Ημαρτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ταμαμ θα ηταν τωρα ο Μακαρος!Θα παιρνε τον Βαγγελη τηλεφωνο και θα του λεγε πως το απογευμα θα κανει ενα τελευταιο δειπνο με τον αγαπουλα του τον Τζιμπουρ.Και την αλλη μερα θα του λεγε οτι του σκουρου του αρεσε πολυ η σφυριδα και τον εστειλε να της κανει παρεα στον Σαρωνικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ; ΦΥΣΙΚΑ. ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΥΤΟΝ;
    ΟΧΙ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΟΙ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ, μέσα κι ο Ζιντάν.
    ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΕΛΙΚΑ. ΕΝΑ ΑΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ. ΕΧΩ ΙΔΕΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.
    ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ανώνυμος είπε...
    ελεος ρε παιδια γιατι ασχολειστε με τον Τζεμπουρ τρεις η ωρα το ξημερωμα ελεοςςςς πια.
    Ημαρτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοον

    ---------------------

    den asxoloumaste me to poustario

    ta xalia ta dika mas koitame pou apo omada fovos kai tromos ,katantisame komparsos pou trofodotei ti katigoria me paixtes

    gamo tous mizadorous kai tous poustides pou xoume mpleksei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δεν κατεβαινεις μια βολτα να πιουμε και τιποτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΛΕΟΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΥΜΝΟ; ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕ ΖΑΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΌΠΟΥΛΟ.
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΒΟΥ.
    ΚΙ ΕΛΕΟΣ. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Κατ'αρχην ειμαι γυναικα και δεν εχω καποιο λογαριασμο google και αναφερομαι σαν "ανωνυμη" Δεν ειχα σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση ετσι και αλλιως και δεν καταλαβαινω γιατι επιτιθεσαι.
    Καλο σου βραδυ λοιπον steven και ονειρα γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. esu mas ekanes epithesi

    kai ti na kanoume diladi 3 to prwi ?

    na vrazoume rovithia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ...Γιατι,ασχημα ειναι? Πετα και μια ρεγγα απο διπλα με καμια ελια ξυδατη,και παρε τον Τζιμπουρ για παρεα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. اللعنة عليك الجزائري موظر القرآن والصيام يا ابن العاهرة

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. H BDO τοποθετήθηκε στο εξώδικο των Νικολαΐδη, Κανελλόπουλου και Κούλη, λέγοντας πως δεν μπορεί να διαθέσει εμπιστευτικά έγγραφα σε τρίτους.
    Η εταιρεία που έκανε τον διαχειριστικό έλεγχο απάντησε πως υπάρχουν περιορισμοί που δεν της επιτρέπουν να δώσει τα στοιχεία που ζητήθηκαν από το εξώδικο. Παράλληλα, παρέμεμψε στην ΠΑΕ και στις απαντήσεις που αυτή θα δώσει σε συνέντευξη τύπου.

    EEETΣΙΙΙΙ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΕ

    ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

    ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ Κ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ

    ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΤΑΜΕΙΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΙΧΕΣ...

    ΟΥΣΤ ΨΕΥΤΟΚΛΕΦΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. 80 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 20 ΓΚΟΛ ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ=6,5 ΕΚΑΤ.. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΗ ΑΤΟΜΙΣΤΑΡΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ..ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΡΑΛΑΣ Κ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ 15ΛΕΠΤΑ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΔΙ..ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ...

    ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΟΝ ΑΜΠΤΟΥΝ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ '' Εγώ έδωσα τον λόγο μου στον Ολυμπιακό, δεν με νοιάζουν τα χρήματα και επειδή τιμώ τον λόγο μου, πήγα στον Ολυμπιακό, που έχει ένα πρόεδρο που έδειξε πως ξέρει ποιος είμαι», .. ΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ..

    ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ..ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΜΠΤΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ..ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΙΛΙΚΑΤΖΙΔΙΚΟ ΜΕ ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ..

    ΜΟΛΙΣ ΞΑΝΑΜΠΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΝΑ PUTA MADRE ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΣΚΟΚΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ .. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ 27 ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το ΜΟΝΟ πραγμα που με χαλαει με το γκαμηλιερη ειναι οτι τον πληρωσαμε και τον δωσαμε πακετο στο γαυρο που πηρε ενα επιθετικο ΤΣΑΜΠΑ.

    Γιατι ειναι πυρινικη φυσικη να βαλεις εναν ορο στο συμβολαιο οτι δεν παει σε αλλη ομαδα. Αμα εισαι ΒΛΑΚΑΣ βεβαια ειναι.

    Γιατι ειναι πυρινικη φυσικη να του διακοψεις το συμβολαιο για την συμπεριφορα του και να τον βαλεις ΑΠΛΗΡΩΤΟ στο ψυγειο 6 μηνες.

    Αυτα βεβαια με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ οτι οτι μας λεει ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΗΣ ειναι αληθεια ετσι?

    Γιατι αν δεν ειναι αληθεια δεν κανεις τιποτα και γινεται οτι εγινε.

    ΗΛΙΘΙΟΣ Η ΨΕΥΤΗΣ?

    Διαλεχτε. Εγω πιστευω και τα δυο.

    Υ.Γ Μην ασχολειστε με τον γκαμηλιερη. εβαλε σε 3 χρονια οσα ο Ισμα σε ενα.
    ασχοληθητε και ΚΡΑΧΤΕ ΓΙΑΤΙ δεν ανανεωνει τον Ισμα και ψαχνεται να την βγαλει με κατι Βελλιους και να ανανεωσει στα 36!!! τον λυμπε...

    χωρις τριπλα χωρις τρεξιμο χωρις τεχνικη 70 και συνεχιζει βλακα-μετοχε και ψευτη-μπροστινε.

    τα λεφτα του Μαιστο τα τσεπωσατε και δεν φερατε τιποτα
    τα λεφτα του κυριακου τα τσεπωσατε και φερατε τονν αρτσε

    τα λεφτα του γκαμηλιερη τα τσεπωσατε απο την ανανεωση ΠΑΛΙ δεν εχετε για να κρατησετε τον Μπαλνκο?

    ΠΟΣΑ ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΙΑ? ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλημέρα
    και για να μην ξεχνιόμαστε,με την επικείμενη επιδρομή που θα κάνει το ΣΔΟΕ,για όλα τα χρέη και όλους τους φόρους που θα προκύψουν, την ευθύνη έχουν αποκλειστικά ο πρόεδρος ή ο διευθύνων σύμβουλος της αντίστοιχης περιόδου που υπήρξε παρατυπία.Λέγοντας ευθύνη μιλάω για ποινική.
    Θα πέσει πολύ κλάμα.
    Και μην πάρει η μπάλλα και τον δήθεν σημερινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ... ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΜΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλημερα.
    Δεν νομιζω πλεον να εχει κανεις καμια αμφιβολια για τον "αυθορμητο" καβγα το μαλακο Αλγερινου στα Σπατα με τον Μανωλη.
    Αυτο που δεν ξερω ειναι αν συμμετειχαν και τα τρια μερη. Και ο δικηγορος και ο προπονητης και ο παικτης.
    Μεγαλη συναφεια υπαρχει,μεγαλη ταχυτητα εξεληξεων, πολυ καλος συνδιασμος-τριγωνακι- αναμεσα τους και πολυ ομορφα ολα εξελιχθηκαν.
    Και ουτε γατα ουτε ζημια.
    Το ζητουμενο; Να φυγει μεν-αφου δεν εχουμε μια να τον κρατησουμε,αλλα να μη φανει και σαν αδυναμια,η σαν αρπαγη του παικτη απο βασικο αντιπαλο.
    Δηλαδη "ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΩΣΑΜΕ.ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ. ΟΥΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ. ΟΧΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ.ΚΑΙ Η ΑΚΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ."
    Αυτα ειναι ! Δηλαδη σε λενε-και με λενε-μαλακα μες στα μουτρα σου.
    "ενταξει μωρε,γαμισε τους τωρα,που θα δωσουμε και αναφορα στα μαλακισμενα. Στησε το θεατρο και μετα κανε τον αδεκαστο και τον ΑΕΚαρα."
    Και στηθηκε αυτο το γελιο θεατρο στα Σπατα.
    Και βεβαια δεν με νοιαζει καθολου μα καθολου για τον αρχιδοΤζεμπουρ. Δραμι δεν δινω. Τα κωλοπαιδα τα θελω μακρυα μου.
    Αλλ ουτε ενα ευρω να μην παρετε βρε αχριστοι; Ουτε μερικα χιλιαρικα,ετσι για να μειωθει καπως η-δεδομενη-χασουρα απο αυτη την επιλογη; Η επειδη ηταν κοντο-μεταγραφη,την αφηνουμε να παει στα τσακιδια;
    6 εκ. πεταμενα στο πηγαδι και δεν επεστρεψε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ. Απιστευτο κιομως.
    Αντιθετα τον πριμοδοτησαν για να φυγει. Ουτε ρητρα,ουτε προστιμο,ουτε διακοπη συμβολαιου,ουτε τροποποιηση ορων συμβολαιου,ουτε μεταπωληση,ουτε καν δανισμος.Τιποτα.
    Πεταμα.
    Τωρα ποιοι και ποσοι εφαγαν απο το Αλγερινο παρτυ,μη ρωτατε,δεν ξερω. Δεν ξερω τον ακριβη αρθιθμο δηλαδη.

    Τι πραγμα ειναι τουτοι; Τι ΑΕΚ ειναι αυτη; Γιατι παιρνει η μπαλα και την ΑΕΚ σαν οντοτητα. Σαν υπαρξη.
    Καιποσος χρονος θα χρειαστει να περασει προκειμενου να επουλωθουν οι πληγες της ανυποληψιας και της χλευης,δεν ξερω.
    Πως θα γρεμιστει αυτη η ψηφιδωτη εικονα την οποια δημιουργησαν και συνεχιζουν να δημιουργουν ενα καρο αεργοι,τεμπελιδες, αχρηστοι,λαμογια,πουστιδες,αδιαφοροι,αντι ΑΕΚτζιδες,που χρηζουν τους εαυτους τους "παραγοντες, "επενδυτες", "διαχειριστες", "μετοχους", καιενα καρο αλλες μπουρδες.
    Ταμπελες δηλαδη, για να γινονται οι δουλειες. Η τα πειραματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Οσο για την BDO, DIMI, ειναι γνωστο οτι η εταιρεια,εκ'του νομου δεν εχει καμια υποχρεωση να δινει στοιχεια και να φωτιζει τον καθε μαλακα που μπορει να αιτειται οτιδηποτε.
    "οτι θελετε, πηγαινετε στην ΠΑΕ".
    Και πολυ σωστα.
    Αντι ΑΥΤΟΙ να δινουν στοιχεια στην ελεγκτικη εταιρεια,ζητουν εκεινοι απο αυτην. Μιλαμε για ΟΥΦΟ.

    Αφου τωρα επικαλειστε βρε μαλακες οτι ειστε μελη του Δ.Σ,αρα μπορειτε να ζητησετε ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΤΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ (λεμε τωρα)και να σας δωθουν αυτα που θελετε.
    Τι ζητατε απο την ελεγκτικη εταιρεια;
    Να σας δωσει τα στοιχεια εκεινα ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΗΔΗ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ (κατι πηγε να κανει ο Τακης ο "καλος" αλλα δεν τον αφησαν ρε γαμωτο) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ. ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ BDO ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

    Και τι με νοιαζει το οτι "ειναι καλα παιδια και τιμια". Μπραβο τους. Να βοηθανε τον κοσμακι και να δινουν τον οβολο τους.
    Εδω δεν θελουμε καλογηρους. Θελουμε πολεμιστες.
    Η αλητεια,αντιμετωπιζεται με "καλη θεληση και καλη προθεση"; μπα.
    Οταν δεν εχεις καν την ενημερωση ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ που πρεπει σε μια εταιρεια στην οποια εισαι μετοχος καποια χρονια,δηλαδη ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ και ζητας-ταχα- απο την ελεγκτικη εταιρια,η οποια διενεργησε ελεγχο ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ,να σου δωσει στοιχεια και εγγραφα των πεπραγμενων κατα την διαρκεια των χρονων των οποιων εισουν ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΕΣ,προκειμενου να φωτιστεις ( η να τα συγκρινεις με αλλα),ενθυμουμενος μετα απο απουσια τοσων μηνων,οτι "εισαι μελος του Δ.Σ",τοτε αυτο σημαινει, μινιμουμ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ.

    Και να κανω τον σταυρο μου,που δεν καθησατε παραπανω σαν "ενεργοι μετοχοι" (να κλασω τωρα η μετα;).Που το εμβλημα ευτυχως δεν παρεχωριθει σε καποια αλλη ομαδα, η οτι το οικοπεδο δεν το εχει παρει καμια ττραπεζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΜΙΚΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΙΓΔΑΣ..ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 2 ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΩΝ ΑΔΕΡΦΩΝ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ Κ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Κ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΜΑΔΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ..

    ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΑΠΟΚΛΈΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ..
    ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ,ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. @Χρήστο
    σκέφτηκες ποτέ την πιθανότητα-λέμε τώρα-να μην πήγε τζάμπα ο Τζιμπούρης στον γαύρο;
    Και δεν μιλάω για εφορία και φπα.Λέω για αποθήκη κινέζων στο κέντρο της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Ιανουαρίου, 2011 13:10

    Περί γκαμηλιέρη, τι να λέμε?
    Πάντελιτς, μιραλάς και μήτρογλου (ο οποίος είναι καλός παίκτης, παραδέχομαι, αν και ΜΑΛΑΚΑΣ gayρος) στο περίμενε για του χρόνου, εγώ πιστεύω ότι απλά αγοράστηκε από ΚΟΜΠΛΕΞ...και του χοντρού να δείξει ότι είναι ο γαμάω-νέος-κοσκωτάς και του γκαμηλιέρη να δείξει...την αξία του. Yeah, right...
    Φυσικά σε αυτή την ιστορία, αυτό που θλίβει όλους μας είναι η ανικανότητα της παρούσας διοίκησης και το προφανές λαμογιάρισμα που είχε στηθεί επί προηγούμενης. Θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά θα βρουν τη θεία (ακόμα και του αλλάχ) δίκη, αλλά δεν...

    Όσον αφορά τον τάκη και τον κούλη, για περίμενε βρε παιδί μου...ο τάκης δεν τις δώρησε τις μετοχές του στο Δ.Χ.? Άρα δεν είναι πια μέτοχος...άρα τι δικαίωμα έχει να ζητάει τι από τη BDO?
    Τα παιδιά είναι πολύ τζαζ μιλάμε, ρε κοίτα ποιοί θα μας σώζαν και θα μας αναμορφώναν ρε...
    Απ όλη αυτή την ιστορία μας έχει μείνει η καμαριέρα του basewater, ένας ξαρμυριστής μπακαλιάρων, 80.000 μπλουζάκια ρίμπο, ένας ύμνος που δεν ακούγεται και 100 χαρτιά χρέη.
    this is aek.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΙΧΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Προς THOMAS SILLYWIZARD: Θωμά, έχεις απόλυτο δίκιο για το αγωνιστικό μέρος. Κι είναι πολύ επικίνδυνο παιχνίδι το σημερινό από όλες τις απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Προς Γιώργη: Αδερφέ, τα ζητάει σαν μέλος του ΔΣ εκείνης της περιόδου. Έχει το δικαίωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Προς όλους: ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΩ; ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΕΞΗΝΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΘΕΛΩ ΠΟΛΛΑ Ε;
    ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΙΣ 7:40 ΛΟΓΩ ΔΕΚΑΛΕΠΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ( ΑΕΚ-ΠΑΟ, ΑΕΚ-ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΒΟΛΟΣ-ΠΑΟΚ ). ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μα δεν ειπα οτι "δωθηκε τσαμπα" γενικα.
    Ειπα οτι η ΠΑΕ σαν εταιρεια δεν ελαβε ουτε ευρω,απο αυτην την φαρσοκωμωδια.
    Και δεν ειναι καμια εξαιρεση αυτη βεβαια.
    Αυτο γινεταο χρονια εκει μεσα.
    Μιζα-μιζα-μιζα.
    Γι'αυτο και μετα την ντροπιαστικη αναβαπτιση του αρθρου 44,βρεθηκε η φουκαριαρα να χρωσταει αλλα τοσα σε 5-6 χρονια.

    Εδω να πουμε-οσο αφορα στον ελεγχο- οτι εκτος του χαμενου ανελεγκτου χρονου 2004-2004, δεν εχουν ελεγχθει το υστερο διαστημα 6-2009 εως τωρα,δηλαδη 12-2010.
    δηλαδη απο το συνολο των χρονων 1004 εως τωρα,εχει υποστει ελεγχο (οποιος και αν ειναι αυτος) μονο τα μισα χρονια.Τα αλλα 4 ειναι ακομα στο σκοταδι.
    Οπως ανεξυχνιαστη ειναι και η Empire.
    Αρα δηλαδη, ουτε το 50% αυτων που πρεπει να ελεγχθουν,δεν εχουν πειραχτει ακομα.
    Βαλε με νου σου δηλαδη τι αλλο υπαρχει και τι φιδια ακομα μενουν κρυμενα.
    Κατα τα αλλα πηραμε τον δανικο Μιτσελ- αν και: "δεν θελουμε να δουλευουμε με δανικους" αλλα και πωλουμε οτι μπορουμε για να τσεπωσουν οι αετονυχιδες στο ονομα της μειωσης του μπατζετ και της εισροης εσοδων παρ'ολο που: "δεν μπορει η ΑΕΚ να γινει φυτωριο αλλων ομαδων" αλλα "ναι υπαρχει το ενδεχομενο να δωθει ο Μανωλας.
    Μιλαμε για χοντρο δουλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Ιανουαρίου, 2011 13:55

    Προσφυγάκι μου μαζί σου...προφανώς ζητάει ως ΠΡΩΗΝ μέλος ΔΣ, απλά βρε παιδί μου...τις δώρισε και έφυγε (κι αυτός).
    Δηλαδή πιστεύαν ότι θα έτσι απλά θα κάναν ρόιδο (για να μην μπω σε ζητήματα δολιότητας) και θα παίρναν το καπελάκι τους και θα φεύγαν?
    Γιατί δε ζητάει και καμιά εξήγηση από το φίλο του το γκοντό που βρήκε τις 18 χέστρες λχ? Εκεί δε χρειάζεται εξώδικο...ή μήπως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Επειδη τα εκανα λιγο κωλο τα παραπανω νουμερα και ισως μπερδευτικατε, λεω αυτο.:
    Χρονος που ελεγχθηκε: 6/2006 - 6 2009
    Χρονος που μενει να ελεγχθει: 6/ 2004 - 6/ 2006 αλλα και 6/ 2009 - 12/2010.
    Τα μισα χρονια της χολερας,απο το 2004,ειναι ακομα στο σκοτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΙΤΣΕΛ : " ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ". ΗΜΑΡΤΟΝ. ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΗΡΑΜΕ Η ΠΑΙΚΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Ιανουαρίου, 2011 14:00

    Σε αυτό το θέμα τι να κάνουμε βρε χρήστο? Φταίει ο μανώλης? Αυτός απλά δηλώνει ΑΝΟΙΧΤΑ τις απαιτήσεις του και καλά κάνει.
    Και έχει και πάτημα να φύγει στο μελλον...
    Από παντού καλυμένος.
    Ο χασοδίκης να δω πως θα καλύψει το γκώλο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Ιανουαρίου, 2011 14:01

    ...και φαντάσου ότι τον πήραμε δανεικό για 3 μήνες...δηλαδή θα είναι έτοιμος το Μάρτη? Και το Μάη καλά κρασά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΘΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΑ.
    Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟ ΑΛΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. μια εξηνταρα φιλε σημαινει λεφτα (και πολλα μαλιστα) στην ΤΣΕΠΗ του βλακα και της καμαριερας του.

    αρκετα δεν φαγανε?

    κανενας στο γηπεδο οσο και αν με ποναει.

    να παιζει μονος του ο δεν θελω δανεικους-αρκει να τους προτεινω εγω, με τον χασοδικη στην εξεδρα.

    και να αναρωτιουνται τι εχουν τα ερμα και ψοφανε..

    που μου ειναι 15 βαθμους πισω και θριαμβολογουν που κανανε διπλο λεει στις σερρες και στη τριπολη.

    στους τελειωμενους που δεν επρεπε ΚΑΝ να υπαρχει προπονητης για να τουε κερδιζουμε.

    αλλα αυτη ειναι η παλια ΑΕΚ οχι η εξυγιανμενη ετσι δεν ειναι μωρη καμαριερα?

    που μου δηλωνες the party is over και παμε για πρωταθλημα?

    το party με τα λεφτα του κοσμακη που κονομας ΜΕΤΡΗΤΑ και δεν αποδιδεις το 30% στο ΟΑΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΕΣΙ ειναι over?

    Αρχιλαμογιο του κερατα που εφτασες το φεσι 1.8εκκ ευρω!!!

    φραγκο στα λαμογια ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΗΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. STEVEN ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 5-0 ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ 0-4 ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΘΑ ΕΧΕΙ 30 ΧΙΛ ΚΟΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΡΙΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 10-15 ΕΥΡΩ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15000 ΚΟΣΜΟΥ..ΜΠΟΥΧΤΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..ΒΑΛΕ Κ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΑΖΙ ..ΝΑ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΑ..ΑΝ Κ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ Κ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αυξήσεις στα διόδια...
    Από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη θα ισχύσουν οι νέες αυξημένες τιμές στα διόδια που είχαν ανακοινώσει στις αρχές του μήνα οι εταιρείες παραχώρησης που κατασκευάζουν τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους. Στο δρόμο Κόρινθος - Καλαμάτα τα δίκυκλα θα πληρώνουν στο Σπαθοβούνι 1,70 ευρώ, τα ΙΧ 2,40 ευρώ, τα μεσαία φορτηγά 6,20 ευρώ και τα μεγάλα 8,70 ευρώ.
    Στην Νεστάνη οι τιμές θα είναι αντίστοιχα 1,60, 2,30, 5,90 και 8,20 ενώ στην Ασέα οι τιμές θα είναι 1,30, 1,90, 4,80 και 6,70.Στα διόδια της Ελευσίνας...
    τα δίκυκλα θα πληρώνουν 2,20 τα ΙΧ 3,10 τα μεσαία φορτηγά 7,90 και τα μεγάλα φορτηγά 11.Αντίστοιχές θα είναι οι τιμές στα διόδια του Ισθμού στο ρεύμα προς Αθήνα, στα διόδια του Ζευγολατιού στο ρεύμα προς Πάτρα και το Ρίο, στο ρεύμα προς Αθήνα.


    einai treloi autoi oi ntavatzides !!!

    kanoune auksiseis mexri ton aprilio:


    http://www.youtube.com/watch?v=PvL-7trfMkg&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. @DIMI
    Δεν ξέρω αν διάβαζες το blog τόσο παλιά,ωστόσο αναφέρω ότι πριν αρχίσει η διάθεση των φετινών διαρκείας ο Στήβεν είχε προτείνει να μην αγοράσουμε ξανά για να μην χρηματοδοτήσουμε όλες αυτές τις μαλακίες που γίνονταν και που συνεχίζουν να γίνονται μέχρι τώρα.Εγώ φυσικά τον άκουσα,αν και αυτός δεν άκουσε τον εαυτό του,και νιώθω πάρα πολύ καλά που δεν παρασείρθηκα να χρηματοδοτώ ξανά τα λαμόγια.Γιατί τελικά αποδειχτηκε με τον χειρότερο τρόπο ότι είναι οι καταστροφείς της ομάδας και αυτή την στιγμή κάνουν την τελευταία αρπαχτή.
    Σήμερα βάζω μια εξαίρεση στην στάση που κρατάω τον τελευταίο καιρόείναι και καλός καιρός, και θα πάω γήπεδο ξανά.
    Μάλλον για να ρίξω κανένα μπινελίκι από κοντα,τόπος του λέγειν,στο αρχ..ι-αδ..ίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. μονο ο μελισσανιδησ ηταν καθαροσ και δεν τα εβρισκε σε ολα με τον κοκκαλη και τον βαρδινογιαννη και δεν εκανε καθολου λαμογιεσ με το ελληνικο δημοσιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ Ο SUGAR ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Καλή επιτυχία στον αγώνα απόψε.Άντε να κλείσουμε το στόμα του νταβατζή.
    Ωρα να φευγουμε..
    Ρε τι κατάντια είναι αυτή στο μπάσκετ;Ούτε τον Ικαρο;Καλά τα πάει ο ΔΧ ή ΧΧ για τους υποστηρικτές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Ιανουαρίου, 2011 21:13

    Α ρε μπάμπη, μιά φορά είπες να πας γήπεδο φέτος και σε κεράσαν μέλανα ζωμό...άστα να πανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΓΙΩΡΓΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ Ο ΠΑΠΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ ΛΕΕΙ..ΤΙ ΑΚΡΙΒΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ..

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ , ΘΛΙΨΗ Κ ΟΙΚΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΕΚ !! ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Για ολα φταιει ο Μπαμπης.
    Γιατι βρε Μμπαμπη πηγες στο γηπεδο και δεν αφησες την σταθεροτητα να συνεχιστει;
    Απο 4αρα σε 4αρα παμε.
    Η μονη βελτιωση που βλεπω ειναι οτι παψαμε να κανουμε ηττες εκτος εδρας και τις κανουμε εντος.
    Ειναι κι'αυτο κατι.
    Ποιος ακουει τον Μπεο τωρα...
    Δυσμοιρη ΑΕΚ.

    (καμια παραιτηση θ'αχουμε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. @ Χαραλαμπος.

    Εγω φιλε στο ειπα: ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ

    ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΣΩ.

    Τι καταλαβες? Τους εδωσες και τα λεφτα σου να σε κερασουν ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ..

    @ THOMAS

    Φιλε η Ριζουπολη δεν ειναι ακριβη, απλα εκει δεν μπορει ο χασοδικης ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ τα φραγκα και να τα παντελονιαζει οπως στο ΟΑΚΑ που ειναι δημοσιο και δεν μιλαει κανενας. Εκει πρεπει να αποδιδει το νοικι.

    Ασε που εκει η φαπα θα παει συννεφο..

    Υ.Γ Γεια σου ρε original ολη η πρεμουρα ηταν μεχρι να φυγει ο Σερβος. Απο εκει και περα μουγκα στη στρουγκα για ολα..

    Το χαρτζηλικακι να πεφτει και η ΑΕΚ ειναι σε καλο δρομο η οπως ειπε και ο κολλητος του χασοδικη και μεγιστος οπαδος με ΑΦΜ: τον παπα και τα ματια μας...
    Σωστα μεγαλε

    γιατι αμα φυγουν φυγουν ποιος θα μας χαρτζηλικωνει??? για το καλο της ΑΕΚ παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Καλά μιλάμε για πολύ δάκρυ από τα... δακρυγόνα της αστυνομίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Σε λίγο θα κάνω μια ιστορική αναδρομή με σχόλια από το παιχνίδι του πρώτου γύρου Ολυμπ.Βόλου -ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΟΜΑΔΑ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ, ΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΠΟΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Οχι ρε Μπαμπη. Δεν εχει νοημα μια τετοια αντιπαραθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Η ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ORIGINAL 21
    ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΓΚΑ.
    ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΙΚΟ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΔΑΜΙΔΙ,ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΌΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ '04.
    ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΚΟ.
    ΤΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή