Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΜΑΤΣΑΚΗΣ

                         ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ Η ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ,  ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕΣΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ.
***********************************************************************************
    Κατά πρώτον, καλημέρα σας. Κατά δεύτερον, ζητώ την κατανόηση σας για το αντιαισθητικό αρχικό τμήμα του κειμένου μου. Τα ορθογραφικά λάθη, δεν οφείλονται σε κάποιον δαίμονα του τυπογραφείου. Οφείλονται σε υπαρκτή πρόταση για μια νέα ορθογραφία της ελληνικής γλώσσας. Παρακαλώ λοιπόν να μην αγανακτήσετε και να συνεχίσετε την ανάγνωση. Εξ άλλου κι εγώ δυσκολεύτηκα να γράψω έτσι. Πάμε λοιπόν.
     Κάπιοσ κίπριοσ εβροβουλευτίσ, που ονομάζετε Μάριοσ Ματσάκισ, κατέθεσε μια πρότασι σχετικά με τιν ελλινικί γλόσσα στον ιπουργό πεδίασ τισ Κίπρου, Ανδρέα Διμιτρίου. Ι πρότασι αφτί κινοπιίθικε κε στους Ελλινεσ εβροβουλεφτέσ για να τιν μελετίσουν. Στόχο έχι τιν τάσι ενοτικίσ πορίασ τον γλοσσόν στιν Εβροπαϊκί ένοσι. Επίσισ θα κάνι τιν ελλινικί γραφί πολί πιο απλί για τουσ χρίστεσ τον ιλεκτρονικόν ιπολογιστόν κε θα διευκολίνι κε τα άτομα με προβλίματα δισλεξίασ.
Ακούστε τιν πρότασι του κιρίου:
Α. Να καταργιθούν τα γράμματα «η» κε «υ», κε να ιπάρχι μόνο το «ι».
Β. Το «ω» να εξαφανισθί κε να γίνι «ο».
Γ. Ι δίφθογκι να αλλάξουν οσ εξίσ: Το «αι» θα ίνε «ε». Τα «ει», «οι», «υι» να γίνουν απλά «ι». Το «αυ» θα ίνε «αβ» ί «αφ» κε το «ευ» αντίστιχα «εβ» ί «εφ».
Δ. Το «γγ» να γίνι «γκ».
Ε. Το τελικό «ς» να γίνι «σ».
     Ευχαριστώ για την υπομονή σας και επανέρχομαι στην κανονική ορθογραφία, εκτός από το όνομα του βουλευτή. Αυτό θα γράφεται σύμφωνα με τα πιστεύω του. Αισθάνθηκα υποχρεωμένος να σας αναφέρω την πρόταση του κυρίου αυτού, όπως θα ήθελε την γλώσσα μας. Δεν ξέρω με ποια γραφή την κατέθεσε εκείνος. Αν την κατέθεσε με την δική του άποψη ΟΚ. Αν όμως την έγραψε με την σωστή γραφή μας, είμαι σίγουρος ότι την ώρα που συνέγραφε κάτι ανάποδα από την σκέψη του, θα έπρεπε να έριχνε και καμιά φτυσιά στο χαλί του σπιτιού του. Με την σκουπιδένια πρόταση δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. Θα κάνω όμως δύο επισημάνσεις:
     Α. Αν ξαναγράψετε το ανορθόγραφο τμήμα του κειμένου με κεφαλαία γράμματα, δεν θα καταλάβετε ότι μιλάτε ελληνικά, αν μπορέσετε να το διαβάσετε.
     Β. Η πρόταση του Κύπριου, ακυρώνει την προσπάθεια του BBC αλλά και του Bill Gates προσωπικά, που προσπαθούν να δημιουργήσουν μια παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια με διάσωση 50000 ελληνικών λέξεων, και να κάνουν την ελληνική γλώσσα, φυσικά με την σωστή γραφή, επίσημη γλώσσα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι μαλάκες κατά Κύπριον.
     Στο σημείο αυτό θέλω να σας υπενθυμίσω την κουβέντα του Χένρυ Κίσσινγκερ: << Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και για να συναιτισθεί πρέπει να του πλήξουμε βαθειά τις πολιτισμικές ρίζες του. Δηλαδή, την γλώσσα του, την θρησκεία του και τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα. Έτσι, ο Έλληνας δεν θα μπορεί να αναπτυχθεί και θα σταματήσει να μας ενοχλεί στις περιοχές στρατηγικής σημασίας για την πολιτική των ΗΠΑ.>>
     Δηλαδή ο Ματσάκισ είναι άνθρωπος του Κίσσινγκερ ή της πολιτικής του; Όχι ρε παιδιά, μην τρελαθούμε κιόλας. Ο εβραίος, δεν είναι μαλάκας για να εκτεθεί περαιτέρω σαν ανθέλληνας, χρησιμοποιώντας τον συγκεκριμένο ευρωβουλευτή σαν πιόνι του. Σιγά που έχει τόση αξία ο Ματσάκισ για να τον έχουν βάλει σε τέτοια ομάδα εργασίας.
     Τότε γιατί του ήρθε η συγκεκριμένη μπαρούφα ρε Αβραμίδη; Διότι ο Ματσάκισ, εκτός από καραμπινάτος ανθέλληνας, έχει κι άλλα. Ή δεν ξέρει καλά ελληνικά και δυσκολεύεται να τα μιλάει και να τα γράφει. Ή θέλει να γράφει σαν βησιγότθος, δηλαδή κραυγάζοντας. Ή είναι δυσλεκτικός βαρείας μορφής, που εκτός από τους αριθμούς δεν μπορεί ούτε και τα γράμματα να χειρισθεί. Ή είναι βουλευτής από τα κατεχόμενα.
     Επίσης αποκλείω ο Ματσάκισ, να είχε πιεί παραπάνω Κουμανταρία, ή να είχε πάρει ουσίες όταν τα σκέφτηκε αυτά, για να τον αθωώσω με το ακαταλόγιστο και να τον συνδράμω με πολύχρονη ψυχιατρική υποστήριξη. Ότι και να’ χεις πάρει δεν μπορεί να προσπαθείς να εξαφανίσεις την ελληνική γλώσσα. Και μάλιστα να μην είσαι εβραϊκός νους, ή αγγλοσαξονικό κεφάλαιο, αλλά Κύπριος. Όχι ότι θεωρώ ντε και καλά όλους τους Κύπριους αδερφούς, αλλά να, πιστεύω ότι την ώρα που ο Ματσάκισ περιόδευε τα καφενεία για να ζητιανέψει ψήφους, σίγουρα αυτήν την πρόταση του δεν την αποκάλυψε. Διότι είμαι απόλυτα βέβαιος, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Κύπριων, παρέα με όσους αναλφάβητους υπήρχαν στις παρέες, αν άκουγαν αυτά τα κατάπτυστα θα τον είχαν μεταμορφώσει σε δημόσια λεκάνη χωρίς τοίχους γύρω γύρω.
     Και θέλω να ρωτήσω και κάτι άλλο. Αυτοί οι Κύπριοι που τον εξέλεξαν και μάλιστα ευρωβουλευτή, χωρίς βέβαια να ξέρουν, σήμερα που τα άκουσαν αυτά και ξέρουν, τι κάνουν; Περιμένουν τις επόμενες εκλογές για να τον μαυρίσουν, ή δεν έχουν δικαίωμα να τον βουτήξουν σε πίσσα και πούπουλα; Τόσο δημοκράτες είναι, τόσο άβουλοι ή μήπως συναινούν κι αυτοί; Θέλω να ξέρω. Όπως θέλω να ξέρω γιατί ο Ματσάκις δεν ασχολείται με το κυπριακό, αλλά με την γλώσσα μου. Μας κατηγορεί για κάτι και μας το κρατάει μανιάτικο;
     Ασχολήσου ρε τρίχα με το σπίτι σου κι άσε την γλώσσα μας. Ας πούμε όμως ότι εξυπηρετείς την ενοποίηση των γλωσσών και σε διόρισε η ΕΟΚ. Είναι πρόθυμη η Γαλλία να καταργήσει τους τρείς τόνους της ή να γράφει το beaucoup bocou; Η Αγγλία να κάνει το thought thot και η Γερμανία το Erbschleicher Erbsleiher; Αν το κάνουν αυτοί, αποδεχόμενοι την εξέλιξη που προτείνουν οι αοιδοί- γιαουρτάδες, θα προχωρήσω σε περαιτέρω απλοποίηση.  Στο όνομα σου θα αλλάξω και το «τσ» με «λ». Διάβασε το. Δεν πιστεύω να διαφωνείς.  Σκέψου τι αναγνώριση θα απολαμβάνεις όταν θα μιλάς στην πλατεία της Άγκυρας. Και θα εκλέγεσαι με τα μπούνια κυρίως από Τσέτες, διότι οι γνήσιοι Τούρκοι θα κοκκίνιζαν. Ξέρω τι λέω.
********************************************************************************
           ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΓΡΑΦΙΚΟΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΑΤΡΕΨΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΖΗΛΕΨΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ, ΠΕΘΑΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ: 
                       ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΑΦΟΎ ΠΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ; Ή ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.
           ΑΛΛΑ, ΑΛΛΟ ΠΗΔΑΩ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΜΥΔΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΑΜΦΟΡΕΑ. ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΑΖΩ ΞΥΔΙ, ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΣΙ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟ. ΑΡΧΙΒΛΑΚΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΛΕΦΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.
         ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
         ΚΙ ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ. Ή ΕΛΠΗΔΑ.
                       ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΏΣ ΟΛΗ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004 ΞΟΡΚΙΖΕ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΠΟΥΣΤΟΚΑΜΠΤΟΙ;
                        ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; Ω, ΓΚΑΜΠΑΜΠΟΥΓΚΙΝ ΓΚΑΓΚΑΟΥΓΚΑΟΥΓΚΑ... και τα λοιπά.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
          ΜΑΤΣΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΜΑΤΣ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ;
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                      ΚΑΙ " ΓΑΒΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ" .

                                ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΑΘΑΝΕ ΑΥΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ; Ε, ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΧ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΧΧ, κατά οπαδούς του.











40 σχόλια:

  1. Θα μπορουσαμε να πουμε παμπολλα. Και θα πουμε.Οπως για το ποσο ζωτικης σημασιας θεωρουν οι μεντορες των Η/Υ και ο ιδιος ο Γκειτς την διασωση και την εισδοχη της Ελληνικης γλωσσας,αφου τα μηχανακια που κατασκευαζουν,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ,προκειμενουν να συνεχισουν να λειτουργουν και να βελτιωνονται συνεχως.ΑΕΝΑΩΣ.
    Το συμπαν ειναι ηχοι.Και οι νομοι του χαραχτηκαν στην ελληνικη γλωσσα.
    Καθε παρατυπια,καθε νομικη η καθε αλλη μη φυσικη παρεμβαση σε αυτην, ειναι απλα ΕΓΚΛΗΜΑ.

    Αλλα προς το παρον Στον Κωλοματσακη που το μυαλο του ειναι τοσο ασχημο οσο και ενας βοθρος,εχουμε να πουμε αυτο:
    (Προς τους λατρεις της Ελληνικης αφιερωμενο.
    Τα ερποντα ζωιφια τυπου "Ματσακη",μπορουν να βαλουν το κεφαλι τους στον κωλο τους,αν δεν θελουν να βλεπουν).
    Εναν λογο που εκφωνηθηκε πριν πολλα-πολλα χρονια και μαλιστα απευθυνομενος στο -τοτε- ΔΝΤ ο αιμνηστος Ξ.Ζολωτας:

    " Kyrie,
    I eulogize the archons of the Panethnic Numismatic Thesaurus and the Oecumenical Trapeza for the orthodoxy of their axioms methods and policies, although there is an episode of cacophony of the Trapeza with Hellas.
    With enthusiasm we dialogue and synagonize at the synods of our didymous Organizations in which polymorphous economic ideas and dogmas are analyzed and syntherized.
    Our critical problems such as the numismatic plethora generate some agony and melancholy. This phenomenon is charateristic of our epoch. But, to my thesis we have the dynamism to program therepeutic practices as a prophylacis from chaos and catastrophe.
    In parallel a panethnic unhypocritical economic synergy and harmonization in a democratic climate is basic.
    I apologize for my eccentric monologue. I emphasize my eucharistia to your Kyrie to the eugenic and generous American Ethnos and to the organizers and protagonists of this Ampitctyony and the gastronomic symposia".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ Η΄ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΡΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ? ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ? ΧΛΩΜΟ .ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΑΝΕ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ..
    ΑΡΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΕ ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ ΧΟΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ( ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ) ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ( ΑΔΑΜΙΔΗΣ ) ?
    ΗΔΗ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΙΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΑΣΘΑΛΕΙΕΣ Η΄ ΤΙΠΟΤΑ ΒΡΩΜΙΕΣ ΛΕΝΕ..ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ..
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ? ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΓΙΝΑΝΕ ΕΠΙ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ego pistevo oti chreiazontai pio drastika metra gia olous aftous tous kapserous karakangoures ellinarades toy proktou poy grafoun me latinikous charaktires, nomizontas oti etsi ginontai kaoumboydes stin Nebraska poy kanoyn bareback kai kapnizoun Marlboro. Leftera greeklish gia ta kakomoira ta paidia pou synithisan na grafoun etsi giati variountai na patane Shift + Alt.

    Eίπαμε, η μαλακία στην Nεοελλαδεζία πέφτει σύννεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειναι απεραντη ντροπη και αισχος να γραφεις με greeklish.
    Σημαινει μερικα πραγματα πολυ απλα και πολυ τραγικα:
    α) δεν ξερω καλα την γλωσσα οποτε -σαν τεμπελης και αμυαλος-παω στην ευκολη λυση των μπαμπουινων,που μπορουν αριστα να οριζουν τις βασικες τους αναγκες-τροφη πηδημα- με μερικα ορνιθοσκαλισματα και μερικες κραυγες. Απλα πραγματα βρε αδερφε!

    β) Κατουραω πανω στον ταφο του Ομηρου και του Πλατωνα και του Ησιοδου και οποιου αλλου μαλακα που εκανε τα "απλα" "πολυπλοκα" και τα "ευκολα" "δυσκολα" και τωρα εγω βασανιζομαι και στο σχολειο να'ουμε αλλα και μετα απο αυτο,ενω οι μαλακες θα μπορουσαν να αρκεστουν σε μερικες δεκαδες λεξεις,αφου οι παραπανω ειναι περιτες.

    γ)αλλα ομως σαν γνισιος μαλακας και μπαμπουινος που ειμαι,αντιλαμβανομαι οτι κατι μεγαλο και ανωτερο παιζει εδω περα αλλα ειμαι ανικανος να το παρακολουθησω και να το κατανοησω.Οποτε θαβω την γλωσσα σας μαλακες,στον κηπο της αγνοιας μου,αφου πρωτα την κακοποιησω την πουτανα, που τοσο πολυ θελει να με ξεγυμνωνει.

    δ) ακολουθω την μοδατη προταση μερικων καθηγηταδων αργυρωνητων,μερικων δουρειων ιππων,που προτεινουν τον ακρωτηριασμο της,με σκοπο να μη βρισκει η σκεψη τροφη ωστε να αναπτυσεται και να κραταμε τα εκατομμυρια βλακες σε καταστολη.

    Απανω της ρε αγυρτες. Απανω της ρε τσαρλατανοι.
    Θα τις κλασετε τα παππαρια βεβαια,αφου εκεινη ειναι ζωντανος οργανισμος.Και διχως αυτη ο κοσμος θα ηταν βουβος.
    Θα υπαρχει. Και εσεις θα ψοφατε ενας ενας ενω εκεινη θα επεκτεινεται διαρκως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω να πουμε για το τιττανιο προγραμα TLG (Thesaurus Linguae Graecae - Θυσαυρος της Ελληνικης γλωσσας)του πανεπιστημιου Irvine της Καληφορνια το οποιο πηρε 28 χρονια να ολοκληρωθει (1972-2000) - και το οποιο συνεχως επεκτεινεται- υπο την επιβλεψη στην αρχη του καθηγητη Μπρουνερ, υπο την βοηθεια του Πακαρντ(ναι,του γνωστου,των ομωνυμων υπολογιστων)πανω σε μια αρχικη ιδεα αλλα και με την αμεριστη συμπαρασταση και ακοπη χρονια προσπαθεια της φοιτητριας τοτε και καθηγητριας σημερα Μαριανας ΜακΝτοναλντ.
    Και το cd-rom πλεον ειναι ετοιμο να κυκλοφορισει,οπου εκει εχει καταγραφει το συνολο της Ελληνικης γραμματειας,αρχαιας και νεοτερης,περιλαμβανοντας 3.000 συγγραφεις,με 11.000 εργα τους, που συγκροτουν μια βαση δεδομενων- κρατηθειτε- 76.000.000 ξεχωριστων τυπων λεξεων.
    Ειναι να ζαλιζεσαι. Εδω να πουμε οτι η περιφημη Γαλλικη γλωσσα π.χ., αποτελειται απο 400.000 περιπου λεξεις.
    Καταλαβαινετε για τι απεριοριστες δυνατοτητες μιλαμε,για τι βαθος,για τι απροσμετρητο αριθμο.

    Και βεβαια ειναι περιτο να πουμε για τις ευεργετικες επιδρασεις -ειτε για θεραπευτικους σκοπους μερικων τυπων εκφυλιστικων ασθενειων,η προβληματων λογου,ειτε της της σωστης διδασκαλιας της Ελληνικης- στις συναψεις του εγκεφαλου και στην δομη και το βαθος του "thinking" που λενε και οι σαξωνες. Πραγματα πλεον απολυτως ιατρικα και επιστημονικα μετρησιμα και αποδεδειγμενα.

    Γιατι νομιζετε οτι τα μεγαλυτερα και καλυτερα πανεπιστημια εις το εξωτερικον(χα!) εδω και αιωνες επιβαλουν την διδασκαλια της στους φοιτητες τους,εκ'των οποιοων πολλοι αργοτερα γινονται οι επομενοι thikn Tank. Οι νταβατζιδες του κοσμου δηλαδη.
    Κυβερνουν μεσω-και με την βοηθεια-της Ελληνικης.

    Και οι εδω ταρτουφοι,θελοντας βιαστικα να προσομοιασουν σε "ευρωπαιους" (τι να πει κανεις) παρατανε,απεμπολουν,ξεβρακωνονται μοναχοι τους,παραδιδουν το μεγαλυτερο οπλο τους στα χερια αλλων,βγαζουν την γλωσσα τους προθυμα να τους την κοψουν και να μεινουν αλαλοι.
    Και αυτοι οι μαλακες εδω με λυσσα κρατανε τον κοσμο στην αγνοια,στην αγραμματοσυνη και στην μη κριση.
    Γιατι,αυτο το τελευταιο,ειναι και ο σκοπος.
    Κακο πραγμα να εχεις κριση. Ειναι καλυτερα να βρισκεσαι "σε κριση".
    Μεγαλο το εθνος των Εβραιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που ειναι ο διαχειριστικος;
    ελατε ρε παιδια...αργειτε.
    Θελουμε να δουμε νουμερα. Να ζαλιστουμε απο αριθμους ακατανοητους.
    Να μπλεξουμε σε μαθηματικες περιπετειες.
    Να λαβομεν και τυπικα εδω ΚΑΙ το διπλωμα της λογιστικης,μετα απο αυτην την εξωνυχιστικη εξεταση των 120 σελιδων.
    Ζαλιστε μας με νουμερα ρε νουμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οινομαγειρίον¨Η Κωνσταντινουπολίτισα¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χρηστο αν θες να δεις νουμερα δες μια φωτο των μετοχων και των μπροστινων τους.

    60 (βαση ισολογισμου) στην καλυτερη λοιπουν το ποιος τα εφαγε ειναι το θεμα?

    Τα αφεντικα τα εφαγαν δινωντας τυρακι στους εκαστοτε μπροστινους φιλε.

    Εκτος αν υπαρχει εστω ΜΙΑ εταιρεια στο κοσμο που οι ιδιοκτητες 6-7 χρονια ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ.

    Η αν ο Πετρακης και ο Νικολακης 'χασουν' ενα πλοιο για παραδειγμα και φωναζουν την BDO και τον καμαριεριδη να τους πει που πηγε..

    ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ειναι οτι δεν θα δωσουν εξηγησεις λεει. Οποιος θελει ας καταλαβει οτι θελει.

    Μα ουτε εμεις δινουμε εξηγησεις σε ΒΛΑΚΕΣ Πετρακη μου. Οταν ΜΟΝΟΣ σου λες και παραδεχεσαι οτι εισαι βλακας, κατσε να δεις το μαγαζι σου να το τρεχει ενας χασοδικης και να μαραζωνει με 3-5 χιλιαδες στο γηπεδο.

    Και να πουλατε παραμυθι που δεν μπορειτε να παρετε εναν δανεικο απο την Μπερμιγχαμ με 150,000 ευρω.

    Εμ βεβαια ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ το υπολοιο συμβολαιου του Τζιμπορι (οπως και του Μαιστο) σιγα μην δωσουμε λεφτα στην ομαδα.

    Ομως οι ποροι της ομαδας και το ξεζουμισμα τελειωσε Πετρακη. Ο Ισμα ειναι ελευθερος πλεον οποτε δεν εχεις λαμβανειν, ο Τζιμπορης εφυγε ο Μαιστο εφυγε, εναν Σκοκο και ενα Μακο εχεις ακομη και ΠΑΠΑΛΆ. Εχεις καταλαβει οτι με ψιχουλα ουτε ο Κωστακης δεν καθεται πλεον.

    ΑΙΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ ΣΑΣ.

    Οικονομικος στραγγαλισμος ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    Ποναω γιατι σε αντιθεση με σενα Πετρακη εγω την 'βλακεια' μου την πληρωνω δεν με πληρωνει, αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΤΙΚ
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΣΟΔΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ 60ΕΚ ΕΥΡΩ ΣΕ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ.

    Δεν μας νοιαζει ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ. Γιατι μπορει να σας κοστισε 500-1000 ευρω το τηλεφωνο της καθαριστριας Πετρακη αλλα ο κοσμος ΟΣΟ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ 5 δραμια μυαλο εχει και κρινει.

    Καλο το ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ, για να καθεται ο κοσμος να ασχολειται ποιος και ποτε τα εφαγε ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

    ΛΕΣ και δεν ειναι ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ δουλεια να ξερεις ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ αλλα δικια μας.

    Με αυτα θα αποπροσανατολισεις το κοσμο που ειχες βαλει το ΒΛΑΚΑ και ελεγε για 3 ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΣΑΤΟΥΣ (και ενας ο Τζιμπουρ 4) και ο μηνας εχει 18 και δεν μπορεις να φερεις 1 δανεικο με 150,000 ευρω...

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαχειριστικός έλεγχος λέει,με προϋπόθεση να μην προκύπτουν ποινικές ευθύνες...
    Ουγκ,ουγκ,μπανάνα ουγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν προκειται να γινουν μεταγγραφες αδερφε. Με τι να τις κανουν; Με κουμπια;
    Τρωνε και τα τελευταια απο ερμο δικεφαλο κουφαρι. Δεν υπαρχει χρονος για μαλακιες που ζηταει ο κοσμος.

    Οσο για την "περιπετειεα του 2004" και την προσπαθεια απεμπλοκης τους,ηταν μια χαζομαρα τους,μια ανεμελη σκεψη που τους οδηγησε εδω που τους οδηγησε. Δεν περιμεναν τετοια καταληξη.
    Περιμεναν φωτα-προβολεις και χειροκροτηματα στα επισημα αναγνωριζομενοι αππο το φιλοθεαμον κοινο ως σωτηρες και ευεργετες. Με φραγκοδιφραγκα.
    Και τελικα εμπεξαν σε εναν κυκαιωνα. Και βλαστημανε. Και προσπαθουν τωρα στα στερνα, ο καθενας να κονομισει απο οπου μπορει και να περισωσει οτι μπορει.
    Με θυμα-για ακομα μια φορα-την την ομαδα.

    Να τυλιξουν ρεγγες με τον ελεγχο τους. Τα κοπροσκυλα.

    Μπαμπη τη μαγειρειο; Μιλαμε για την κουζινα της Λωξαντρας. Και ο Ταρνανας-δικηγορος θα σερβιρει σε λιγο,αυτα που επαρηγγειλαν οι μουφτιδες.

    ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα δεν ειπα οτι θα γινουν μεταγραφες. Ισα ισα που εννοω οτι μας περνανε για μπαμπουινους και νομιζουν οτι τις μπουρδες του ΒΛΑΚΑ τις τρωμε αμασητες.

    Οσο για τα κουμπια που λες ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΟΔΑ 12-14ΕΚΚ ευρω ειχε φετος η ομαδα συμφωνα με αυτους.
    Μη κοιτας που ο Πετρακης εδωσε σκαρτο 1εκκ το καλοκαιρι και του εχει μεινει το δεκαρικο απο το Σεπτεμβριο να το εξυγιαινει (δηλαδη να το τσεπωνει).

    Κανενας δεν μπλεκει φιλε. Και αν μπλεκεις κοιτας και ξεμπλεκεις οπως ΚΥΡΙΟΙ ξεμπλεξαν οι Πολυς και Γκικας.

    ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΝΕ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝΕ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να καταλαβεις για τι ΣΥΜΜΟΡΙΑ μιλαμε ΣΗΜΕΡΑ στο επισημο site της ΑΕΚ διαφημιζεται ο Ντεμης με τους Bon Jovi..ο Γλου ο γνωστος απο την 'δουλιτσα' με την Empire.. ως χορηγος πλεον..

    Τον αλλον αφου του βρισαμε την γυναικα και το σοι του δεν τον εχουμε πια μιας και απεσυρε την χορηγια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2011 14:51

    Ρε σου λέω ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ...ο φιόλουσον είναι αντικαταστάτης του μικρού του μανωλά το καλοκαίρι.
    Δίνεις μανωλά με κάνα μύριο και παίρνεις μπακαλιάρο για ένα χρόνο.
    Τώρα έρχεται...κι ο ιγγλέσιας. Όχι ο θρυλικός Χούλιο, δυστυχώς, ο τραγουδιστής του έρωτος...ο χαφ της τελευταίας ομάδας του πρωτακλίσματος.
    Και ήδη αναρωτιέσαι ποιός θα φύγει...γκέντζο? σλάβος? Και εντάξει και οι 2 αυτοί δεν είναι τζέραρντ, ούτε κάν σαμπανάτζοβιτς.
    Αλλά έχουν μία Α ή Β μεταπωλητική αξία και -επιμένω- μία Α προοπτική.
    Ο χούλιο του κάμπου θα μας έρθει ελεύθερος, φυσικά, και μετά? 2ετές κλειστό και στην ευχή του υψίστου...
    ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ 1 ΧΡΗΣΗΣ....
    Βλέπεις την ΑΕΚ τώρα? Σε 2 χρόνια δε θα είναι κανείς από τους τωρινούς εκεί, πλην κανενός μπακαλιαροψαρά που δεν έχει να πάει αλλού και κανενός γηραλέοντος που κολάει τα τελευταία ένσημα.
    Είπαμε εξυγίανση, δε λέω, αλλά η εταιρία πρέπει να βγάλει και κάτι...ποιός πιτσιρικάς θα πάρει φανελάκι φιόλουσον δηλαδή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Aμα θες φανελλακι μεγαλε να παρεις Rivaldo.
    Αφου βγηκε και στηριξε Ντεμη προχτες
    Και εγω αμα καθαρισω αλλα Ραμος ενα ΜΥΡΙΑΚΙ συναιτερικα σε ενα βραδυ στηριζω οχι ντεμη αλλα Μακη-Μπεο και Κομποτη ΜΑΖΙ..

    Τι θα τα κανουμε τοσο στοκ στην αποθηκη?

    Α ξεχασα... ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για αυτο αφου τα λεφτα τα φαγαμε ΗΔΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι ακριβώς,το μεγάλο ξεπούλημα.Ότι προλάβουν και πουλήσουν και μετά δρόμο.Μπήκαν,ξεσκίσανε και μετά δεν ξέρω τίποτα τα κάνανε οι καθαρίστριες και δώστου συνεντέυξεις οι μιξο παρθένες στις εφημερίδες να μας πείσουν ότι είναι σωτήρες.
    Με Ιντζόγλου θα παίζουμε Γιώργο του χρόνου.Ο Μάκης θελει Τζιμπούρ στην ομάδα του,ναι αυτόν που κλείσαμε απο τον Σεπτέμβρη.Και οι αυθεντικοί οπαδοί μας με κατάληξη 21 ξεχάσαν ξαφνικά που να βρούν τον ευεργέτη μας παππά.Άλλους ξέρουν να τους βρίσκουν.
    Όλα γι αυτούς vamos bien.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.(Τα οποία κοπρόσκυλα σαν σκυλάκια μου είναι πολύ αγαπητά,τους ανθρώπους κόπρους δεν μπορώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν θέλεις να κρατήσεις τον Μανωλά πρέπει να του δώσεις τουλάχιστον τα λεφτα που πέρνει ο Δέλλας και ο Νασούτι.Και αναφέρω τον μικρό γιατί συμφωνώ ότι θα είναι το επόμενο ¨τσέπωμα¨
    Κάνει μπαμ απο μακρυα ότι οι ευεργέτες μας το μόνο που τους νοιάζει είναι το όσο κι όσο.Που να μπλέκουν τώρα στα παζάρια και στο περίμενε να ποιάσει καλύτερη τιμή στο ποδοσφαιρικό χρηματηστήριο ο πιτσιρικάς.
    Ο ΄΄θείος΄΄καλά τα λέει αλλά άγαρμπα μιας και είναι ολίγον αγράμματος.Άν είχε τον τρόπο να εκφραστεί θα τους είχε όλους ξεμπροστιάσει.Όταν όμως λες ¨ρε αυτοί όλοι θέλουν να φάνε μόνο απο την ΑΕΚ¨ έτσι ωμά,μπορεί να είναι αλήθεια αλλά ο άλλος που έχει και τα ¨μέσα¨δικά του σε κάνει να φαίνεσαι γραφικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΙΟΛΑ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΟΙ 2 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΝΕΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΑΣ. Ο ΕΝΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗΣ Κ ΑΘΛΙΑΣ ΡΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ.Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΥΤ..
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ Κ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΨΑΞΙΜΟ..ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΕΞΕΛΙΞΙΜΟ 20 ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΠΑΚ ΓΙΑ 300 ΧΙΛ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..
    ΑΡ.ΜΠΑΚ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝΕ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ( ΚΟΝΤΑ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΡΟΥΑ ΚΑΙ ΧΟΥΝΦΡΑΝ ,ΟΥΝΤΕΖΕ ,ΜΑΛΜΠΑΣΕΣ ).
    ΑΜ. ΧΑΦ ΔΩΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Κ ΗΤΑΝ Κ ΚΟΛΛΗΤΟΣ..
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ,ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΥΠΟΦΕΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΝ ΔΙΝΑΝΕ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ..
    ΤΟΖΕΡ Π.Χ . ΤΟΝ ΧΕΤΕΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΑΛΑΞΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΙΘΙΟΠΑ.
    ΤΟΝ ΕΝΤΙΝΙΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ..
    ΤΟΝ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΛΑΙΓΕ..
    ΤΟΥΣ ΣΕΖΑΡ ,ΜΑΝΤΟΥΚΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ Κ ΠΗΡΑΝΕ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΡ..
    Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΕΦΥΓΕ ΜΕ 3 ΜΥΡΙΑ Κ ΗΡΘΕ Ο ΑΡΤΣΕ..
    ΜΑΚΟΣ,ΓΚΕΤΖΟΓΛΟΥ,ΜΑΝΩΛΑΣ,ΣΚΟΚΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ..Ο ΛΑΓΟΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΙΜΝΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΤΕΓΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΧΑΡΑ..
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΣΤΑΤΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ Η΄ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ..
    ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΛΑΝΕ 8 ΕΚΑΤ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ,ΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΒΑΛΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ 50 ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτι μου λέει ότι το NOVASPORFM θα ανακοινώσει πρώτο τον διαχειριστικό όταν αυτός βγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οταν λεω "μπλεξανε" εννοω οτι αλλιως τα περιμεναν και αλλιως τους ηρθαν.
    Και αφου εμειναν τελευταιοι-αφου οι Πολυς και λοιποι εφυγαν(γιατι απλα δεν ενδιαφερονταν να βγαλουν τα σπασμενα η να αρπαξουν σαν λιγουρια- εμειναν οι τελευταιοι,που μασουλανε τα κοκκαλα.
    Σε αυτο πλεον συμφωνουμε ολοι εδω περα καθως βλεπω.
    Αφου "πλανο" της προκοπης δεν υπαρχει,παρα μονο μερικες καθυστερισεις που ονομαζονται "Σπατα", "Γηπεδο στην Ν.Φ." "Μανολης" και παει λεγοντας.
    Ειπαμε: Τρωνε τα τελευταια μεχρι να ακουσουμε ολοι μαζι το "μπαμ".

    Dimi συμφωνω οτι ειχε και εχει ακομα εσοδα η ΑΕΚ. Πως αλλιως;
    Αλλα-λεω-δεν προκειται να δωθει δραχμη τσακιστη για μεταγγραφες η αλλο περιτο εξοδο. Το αντιθετο μαλιστα. Κοβουν οσο και απο οπου μπορουν, και το περισευμα παει σε τσεπες. Με την συνδρομη καλοθελιτων βεβαια που και αυτοι ποτιζονται μαζι με την γλαστρα η οποια ειναι σπασμενη και παει για πεταμα.
    Και το "παρτυ που συνεχιζεται" το εχει υπ'οψην του ο κοσμος-η πλειοψηφια του τουλαχιστον- και πλεον δεν περνα το παραμυθι της "διαφορετικοτητας" η της "χρηστης διαχειρησης", η της "ελληνοποιησης". Το μονο που υπαρχει ειναι ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ
    Αυτο,ειναι το αλλο ονομα της διαπλοκης που ακομα υπαρχει εκει μεσα και τρωνε οτι βρουν,μεχρι το "κραχ".
    Μετα; Τι "μετα"; Να παει να γαμηθει το "μετα".
    Ποιος ασχολειται;
    Ο κοσμος ειναι μουδιασμενος. Χωλομενος. Σκασμενος. Αιδιασμενος. Ναι.
    Αλλα δεν αρκουν αυτα.
    Επρεπε, τωρα που μιλαμε η Γραμμου να ηταν υποκαταληψη. Και απαιτηση για ξεκαθαρισμα.
    Επρεπε να μην παταει κανεις στο γηπεδο. Ολα τα εσοδα,ολα τα χαρτζιλικια του κοσμου,ολα τα φραγκα,πηγαινουν σε ιδιωτικες τσεπες. Και ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    Τελος παντων.
    Αφου στοχος ειναι "τα 10.000 μελη" και μετα ολα πριμα. Αφου ο κοσμος δεν εγγραφεται γαμω την πουτανα μου να κανει suport στον δικηγορο και στο τελευταιο δειπνο που συντελειται εκει μεσα.
    Αφου-κατα καποιους ανυπαρκτους-ανωνυμους, εμεις θελουμε να χανει η ΑΕΚ και να ξευτυλιζεται.Και στεναχωριομαστε στις νικες της.
    Που να τπυ πεις οτι καθε νικη,καθε επιτυχια αγωνιστικη,ειναι και μερικες μερες παραπανω,μερικες εβδομαδες παραπανω για την παραμονη της ληστοσυμοριας που λυμαινεται την ΠΑΕ-Κ (και οχι μονο).
    Καθε νικη,-αγωνιστικη- ειναι και χρονος που προστιθεται σε ενα καταπτυστο,βρωμικο καθεστως,που τσεπωνει τα τελευταια ευρω.
    Καθε νικη,δεν ειναι τρεις βαθμοι. Αυτους τους εχουν γραμμενους στα παππαρακια τους. Τους ενδιαφερει η "παραταση χρονου" Η παραμονη.
    Να νικουν οι παικτες μας. Ο,Κ. Και να οφελειται ποιος ρε καλοπαιδα, στην τελικη;
    Μπορω να μαθω ποιος;
    Η ΑΕΚ.; Να γελασουμε τωρα, η τον Μαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Labete fagete touto esti to aima mou
    Aναρτηθηκε στο sait της ΠΑΕ και μπορειτε να τον κατεβασετε και να σκουπισετε οτι θελετε.

    Δειξτε μονο την απαραιτητη προσοχη στο αρχικο σημειωμα της BDO
    οπου αναφερει μερικους "περιορισμους ελεγχου" (οπως λεμε: προσοχη ολισθηρον οδοστρωμα).
    Καλη διασκεδαση και καλη Ανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρησταρα το κατεβαζω μιας και δεν εχει καμμια καλη ταινια-κωμωδια το βραδυ.

    Καλο αυτο που ειπες αλλα δεν επιασες το κορυφαιο που κανει ΜΠΑΠ απο την πρωτη σελιδα.

    Ο ...ελεγχος δεν εχει μεσα τα πεπραγμενα της καμαριερας του Bayswater μιας και ειναι εως 30-6-2009.

    Απο το 2009 μεχρι το 2010 δεν ακουμπαμε...

    Που να σκαλιζεις τωρα ε??

    Αργοτερα τα σπουδαια...

    Καλη διασκεδαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. o μπαγκσμπο επαιρνε για ενα χρονο 144000 με υποχρεωση να ειναι εκτος δανιας 5 μερες το μηνα η 60 μερες ετησιως
    εγω ειμαι σιγουρος οτι εφταιγε ο μπαγιεβιτς και για τον διαχειριστικο που αργησε μια μερα να βγει στην δημοσιοτητα
    ενας ενας αρουραιος θα βγαινει απο το λαγουμι του σημερα για να γραφει την υψηλη του κριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δωστε βαση οχι στα νουμερα, τα οποια ειναι απλα ενδεικτικα,ελειπη και πολλες φορες ανακριβη( με υπαιτιοτητα των μαγειρων της ΠΑΕ ασφαλως).
    Δωστε βαση στις καθε τοσο επισημανσεις-υποσημειωσεις και υποδειξεις της BDO "δεν μας παρεχωρηθει", "δεν μας παραδωθει", "δεν μας κατατεθει", "δεν ειμστε σε θεση..." , "αδυνατουμε να...".
    Δεν υπαρχει και η περιοδος2004-2005.
    Οπως και οι τελευταιες παρατηρησεις της BDO δεν εχουν αναρτηθει.
    Δεν βαριεσαι. Αρκετα μας εσουραν.Γιατι να τους ακουμε και στο τελος; Δεν γαμιονται.
    Μιλαμε για ντροπη και αισχος.
    Μιλαμε για βαλκανια.
    Απο αυτο το κουρελι που αναρτηθηκε και το ονομαζουν "διαχειριστικο", απο αυτο και μονο πρεπει να ξεκουνηθει η μιση Ευελπιδων και να παει στα γραφεια.
    Οπως και το ΣΔΟΕ βεβαια.
    Μιλαμε για δασος. Για Αμαζονιο αρπαχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μα ηταν γνωστο εξ'αρχης οτι ο ελεγχος (πως αλλιως να τον πουμε; Η 120σελιδη πατσαβουρα;) θα ηταν εως τον Ιουνιο του '09.
    Εδω και εναμιση χρονο δηλαδη, γινεται ενα αλλο γλεντι. Και τα σπασμενα του -οπως και ολων των προηγουμενων χρονων εως το '04 και βεβαια η χρονια που την εφαγε ο ποντικος. Η χρονια η πρωτη της μεγαλης ρεμουλας.Του Ροκα.
    θα τα μαθουμε σε επομενο ελεγχο. Κανονικο αυτη τη φορα με παραγγελια ΣΔΟΕ
    Προσδοκομεν σκαμνια.
    Αν δεν προκυψουν,ολοι ειναι υπαιτιοι και γαμιουνται πατοκορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2011 17:56

    Ειδικός επί των λογιστικών δεν είμαι (thank god for that)
    Όλο για συμβάσεις και παραστατικά που δεν ήταν διαθέσιμα διαβάζω. Κοινώς όλα στο μιλητό εκεί μέσα...
    επί τούτου μπορεί και ο ορκωτός λογιστής να βάλει το χέρι του στη φωτιά.
    Μπράβο μπράβο...
    Φυσικά, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2011 18:04

    ........"1.5.4 Αρχειοθέτηση - Φύλαξη Παραστατικών Συναλλαγών
    Στη διάρκεια του ελέγχου μας διαπιστώθηκε ότι σε πληθώρα περιπτώσεων το σύστημα της ορθής φύλαξης και αρχειοθέτησης των παραστατικών συναλλαγών παρουσίαζε σημαντικές ελλείψεις. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι η Διοίκηση της εταιρείας δεν έχει διαφυλάξει το σύνολο των λογιστικών καρτελών του αναλυτικού καθολικού των χρήσεων λήξης 30.06.2005 και 30.06.2006 με συνέπεια ο έλεγχος μας στις ανωτέρω χρήσεις να υπόκειται σε πληθώρα περιορισμών.
    Επίσης σε πληθώρα περιπτώσεων δεν μας παραδόθηκαν δικαιολογητικά πρωτογενών λογιστικών εγγραφών με συνέπεια να μην είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε τις καταβολές δόσεων και λοιπών αμοιβών στους δικαιούχους ποδοσφαιριστές, προπονητές, managers και ομάδες"......
    Εεεεεεεεεε ρε γλεεεεεντιαααααααααα. πα πα πα πα πα πα πα ρα παμ πα πα πα πα πα πα πα ρα παμ, πα πα πα πα πα πα πα ρα παμ, πα ρα παμ παμ πααααααμ, πα ρα πα πα ρα πα ρα πα ρα πα ρα παμ, σου-τιεν.
    THIS IS AEEEEEEEEEEEK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. «Για τις χρήσεις λήξης 30.06.2005 και 30.06.2006 δεν µας παραδόθηκε το µμεγαλύτερο μέρος των αναλυτικών καθολικών των λογαριασµών και ο έλεγχός µας περιορίσθηκε στα υπόλοιπα των ισοζυγίων µε συνέπεια να µην έχουν διενεργηθεί όλες οι απαιτούµενες ελεγκτικές διαδικασίες και δεν έχουν συγκεντρωθεί επαρκή ελεγκτικά τεκµήρια για το σύνολο των λογαριασµών. Επίσης δεν µας παραδόθηκε το βιβλίο απογραφών και ισολογισµών για τις ανωτέρω χρήσεις. Η ∆ιοίκηση της ΑΕΚ ΠΑΕ µας διαβεβαίωσε ότι τα λογιστικά στοιχεία (έντυπα και ηλεκτρονικά αρχεία) για τις ανωτέρω χρήσεις δεν έχουν επιστραφεί στην εταιρεία από τον υπεύθυνο για την τήρησή τους εξωτερικό συνεργάτη..
    Κάπως έτσι ξεκινάει η φαρσοκομωδία που λέγεται διαχειριστικός.
    ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ.ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. σημείωση:Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΟΙΑΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΗΤΑΝ;;;;(και ισως είναι ακόμη και τώρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φωναζετε χωρις λογο ωρισμενες φορες , εγιναν και οικονομιες
    ο φερρερ επαιρνε 645 μηνιαιο μισθο συν ενα μικρο πριμ μεταγραφης των 6.091.000 (σελις 35)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΣΕΛΙΔΑ 18 Παράγραφος 1.5.2
    Τι γράφει εκεί;γράφει όλο το ζουμί.
    ΑΕΚ=Ελληνικό δημόσιο.Λέει λοιπόν ότι για την σύναψη συμβάσεων(για προμήθειες ή υπηρεσιες) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΣΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΝ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!
    Συμφέρουσες για την ΑΕΚ;Και ποιός νοιάζονταν γι αυτο!Ο φίλος της συζύγου να παρει τα φραγκα για το τραγούδι.Και οι κολλητοί τα άλλα.Και τα μαυρα κάτω από το τραπέζι.
    Ο ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΦΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ ΟΛΑ.ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ.ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΠΡΕ ΜΑΓΚΙΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΗΤΑΝ OUTSOURCED ΔΙΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΓΙΑΤΙ, ΜΕ 3 ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σίγουρα μπορείς,αλλα έτσι γλυτώνεις και απο τον κόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το συνολο του ποσου για εξευρεσεις τοποθεσιας,δημιουργια "πλανων",μελετων κ.οκ. για το επικειμενο προπονητικο η γηπεδο (αλαχου)σε τρια χρονια ασκοπης αναζητησης κοστισε περιπου 400 χιλιαρικα. Σκορπισμενα.Φαγωμενα. Ομορφα και ωραια.

    1.5 εκ αμοιβες δικηγορων;
    1 εκ. κινητα τηλεφωνα
    Ορφανιδης και Φαναρας -οικον. διευθυντης ο πρωτος μελος του Δ.Σ. ο δευτερος- και ειχαν δοσοληψιες; Ε, οχι...θα πηδηχθω απ'το παραθυρο.

    "δεν γνωριζουμε-λεει το ακριβες αντικειμενο υπηρεσιων της εταιριας "hot spot architecture"..."
    Mα θελει και φαντασια βρε BDO; προκειται για εταιρια ειδων sex. Λαστιχοπουτσες,χειροπεδες,τροχοι,κρεμες κλπ.

    Ποιος ειναι αυτος ο Δομουτζογλου; Τι διαμεσολαβητης; Εφερε τον Ασκαρατε και κανονιζε τις μετακομισεις της ομαδας στην Αυστρια και αλλαχου. Συνολο υπηρεσιων: 539.000 ευρω.
    Κατσε εσυ μαλακα και δουλευε για 30 ευρω.

    Στις μισθωσεις των ενοικιων Θρακομακεδονων και Γραμμου, η αυξηση καθε χρονο ειναι 20%.
    Μαλλον ειναι γιατι ολα ηταν υπερπολυτελειας.
    Α, βρε μουργοι.

    Παροχη-λεει- συμβουλευτικων υπηρεσιων απο καποια ROM& LTD απο την Κυπρο. Κοστος 100 χιλιαρικα. Παραστατικα: 0
    Και γιατι δεν συμβουλευονταν τον Πητ τον Παπαδακο; Και μαλιστα δωρεαν. Αφου ειχε την σωστη απαντηση: "πρωταθλητης και φετος θα ειναι ο ολυμπιακος"

    80.00, 65.000 , 97.000 αντιστοιχα για τρια χρονια σε καποια "Μιντια Σερβισις" για την προβολη καπου-καποτε-με καποιο τροπο.

    Το ταξιδι για τον αγωνα με την Ελφσμποργκ-στην αλλη ακρη του κοσμου στοιχισε 29.000 και το αντιστοιχο ταξιδι στην Μαλαγα της Ισπανιας για τον αγωνα με την Χεταφε κοστισε 178.000
    "Πως γινεται" ρωτατε; Μα τι να κανεις στην Σουηδια; Ενω στην Ισπανια,εχει και μουσεια,εχει και πλατειες,εχει και μπουρδελα,εχει και κοσμιματοπολεια,εχει και ταυρομαχιες και ταυρομαχους.
    Βρε κερατα βερνικωμενα.

    370.000 το κοστος για την δωρεαν διαθεση των εισητηριων (ακουνε καποιοι;) εκ' των οποιων "...δεν μας παραδωθηκε η σχετικη εγκριση του Δ.Σ. για την κατασταση των δικαιουχων και λογω αυτης της ελειψης δεν ειμαστε σε θεση να επιβεβαιωσουμε το ανοτερω ποσο..."
    Ουτε και εμεις ειμαστε. Ειναι πολυ μεγαλυτερο.

    Δωρεες 200 και 100 χιλ αντιστοιχα σε πυροπληκτους και ομιλο Ν.Ιωνιας, που ποτε δεν τις ειδαν.

    Μεχρι και καποιος μεταφορεας,Μαυρουση στο ονομα κατι μετεφερε καπου,για λογαριασμο της ΑΕΚ,ελαβε 14 χιλιαρικα και ουδεις γνωριζει τι περιειχαν τα πακετα και που πηγαν.
    Πταισματα θα μου πεις.
    Ολα αυτα λοιπον ας τα αναγουμε στον υπερτατο βαθμο και ας τα πολαπλασιασουμε επι το 10 και ας προσθεσουμε και την χρονια 2004-2005 αλλα και τον τελευταιο 1.5 χρονο και ας δουμε τις σωστες διαστασεις της μεγαλης ρεμουλας.Του ατελειωτου γλεντιου. Της μεγαλης παρτουζας που επεσε με θυμα-0πρωτα απο ολους- την ομαδα και κατ'επεκταση τον κοσμο,ο οποιος εχει καθε λογο-αν δεν τιο κανει καποιος εννομα θιγμενος- να προσφυγει οπου μπορει και να τα κανει ολα ανω κατω και να καθησει καποιους απο τις χεστρες στο σκαμνι.
    Και δνε μιλαω μονο για τον γνωστο,αλλα για μια κουστωδια εκατονταδων ενεχομενων που ξεπουπουλιασαν την ομαδα αλλα και τις ελπιδες του κοσμου.Ο οποιος πληρωνε σαν μαλακας.
    Υπαρχει εννομο συμφερον και πρεπει να κυνηγηθουν.

    Οσοι εφαγαν δεν μιλουν,οσοι δεν εφαγαν και τοσο, θελουν να πεσει μαυρο.
    Ο μονος που εχει συμφερον-και μπορει- ειναι ο ιδιος ο κοσμος. Καθ'οτι η ιδια η ΑΕΚ,δεν ημπορει, ειναι ιδεα. Και οι ιδεες εκτος απο αθανατες,ειναι και ανυμπορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ. Ή ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ.
    Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ. ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.
    ΑΛΛΟΙΩΣ ΝΑ ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Apο οπου και να τον πιασεις βρωμαει.
    Τα παντα ειναι σαπια.
    Μιλαμε για βοθρο.
    Αυτο δεν ειναι ελεγχος. Αυτο ειναι η ομολογια μιας ελεγκτικης εταιρειας οτι δεν μπορει πλεον να κανει σωστα και εγκριτα την δουλεια της και τα οποια αποτελεσματα μπορουν να αυτοανεραιθουν.
    Εδω δεν λεμε πλεον για αποτελεσματα διαχειριστικου. Μιλαμε για εναν γολγοθα που ανεβηκαν οι ορκωτοι λογιστες και τελικα καταφεραν ελαχιστα.

    Και το μεγαλο κερδος,η μεγαλη προσφορα της εταιρειοας ελεγχου,δεν ειναι σε αυτα που αναδεικνυει σαν στοιχεια. Αυτα ειναι για γελια.
    Το μεγαλο ατου της διαδικασιας,ειναι στα "δεν", στα"οχι" στα "μη" στα "καθολου",στα "ουτε",τα οποια ειναι διασπαρτα στην 120σελιδη αναφορα τους.
    Μια ομολογια οτι "τα περισσοτερα ειναι κρυμενα,καναμε οτι μποορουσαμε,αν μπορειτε και θελετε,βαλτε τα μεγαλα μεσα για να βγουν ολα στον αερα. Εμεις τοσο μπορουμε."
    Ευχαριστουμε.

    Εστω και ετσι,το κεμπροστιασμα στον κοσμο, η κατακραυηγ πλεον και το γιγαντωμα που θα λαβει το θεμα,ειναι αρκετα ωστε να ωθησουν πολλους-και ειδικους- ωστε να υπαρξει ενα οργανωμενο πλεον σχεδιο προκειμενου ολος ο σκελετος να βγει απ'το χωμα. Την βρωμια δεν την αντεχουμε,αλλα ακομη περισσοτερο δεν αντεχουμε την συγκαλυψη.
    Και το συμπερασμα ειναι ενα: Αυτο πρεπει να ειναι μια αρχη. Και οχι το τελος μιας περιπετειας.
    Πρεπει να μη μοιασει στην Ελλαδα η ΑΕΚ απο δω και περα.

    Το "τα φαγαμε ολοι" να μην περασει.
    Ναμη παραγραφει τιποτα.Να μη γινει "αλλο ενα Βατοπεδι" και η κατασταση εδω.
    Να αναζητηθουν ευθυνες.Να ανοιξουν σπιτια και στοματα.
    Και να συσταθουν ομαδες με εγκριτους νομικους και να τα κανουν ολα θρυψαλα. Και βεβαια το μπουκαρισμα του ΣΔΟΕ και η εισαγγελικη παραγγελια για ανοιγμα δεκαδων λογαριασμων,πλεον ειναι απαραιτητα.

    Η ΠΑΕ δεχεται επισημα οτι "ο Παπαγιαννοπουλος,λογιστης του κοντοβρακη,εχει παρει τα στοιχεια της χρησης 2005-2006;Και δεν λεει να τα δωσει; Και εχει λεει στειλει εξωδικο!!!
    Παναγια μου σε τι χωρα ζω;

    Αρχιδοκοντε,βγες απο το στριγκ που εισαι κρυμενος και πες του Παπατετοιου να παει να γαμηθει και να φερει τα στοιχεια. Η φερτα μονος σου, αν μπορεις να σκαρφαλωσεις το πεζοδρομιο.
    Σκατοπαιδο που εγινες και μπισνε- μαν.
    Που μου εμαθες και το "cash flow" ρε κατσικοτρίχη.
    Μυτζηθροκεφαλε εμφανισου. Βγες απ'τη λεκανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Που ελεγες Μπαμπη οτι πρωτο-πρωτο θα βγαλουν τον διαχειριστικο το Novaspor.
    Εισαι καλα; Να θιξουν τον αγαπητικο της βοσκοπουλας;
    Τον "αναθεση διχως διαγωνισμο";
    το παιδι τους;
    Καποιο χαρτι εβγαλαν-ο διαχειριστικος σαν να μην υπαρχει σαν ειδηση,αφαντος- και παρουσιαζουν το εγγραφο με το οποιο ο βασταζων τα βιβλια του κοντου ειχε στειλει-λεει απο τον Οκτωβριο τα σχετικα βιβλια .
    Εγω βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να "σταλουν". Γιατι δηλαδη δεν ηταν ηδη στην θεση τους. Επρεπε να περασουν απο καμια κουζινα;
    Και εκανε λεει τα μουτρα της BDO κρεας.
    Αυτο ειναι δηλαδη το μειζον.
    Για τα αισχη που αποκαλυπτωνται μεσω της συγκαλυψης,τιποτα. Μοκο τα γαιδουρια.
    Ο μηχανισμος δουλευει ρολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Χρήστο
    Αυτά εννούσα και γω λέγοντας ειρωνικά για το NOVA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Ιανουαρίου, 2011 22:09

    Ναι βρε Χαράλαμπε, εκείνο το Κεφάλαιο 1.5 πολύ ενδιαφέρον ήταν.
    Δεν αναιρεί τα νούμερα, απλά τα καθιστά επουσιώδη πια.
    Θα τα δούμε κι αυτά εν καιρώ βέβαια.
    Τελικά ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ=ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ=THIS IS AEK...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η λύση ειναι μία,αυτή που ανφέρει κι ο Χρήστος.Να κάνει ντου το ΣΔΟΕ και να τους ξεσκίσει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή