Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ

           Aπό την τηλεόραση κι εγώ, παρά σχετική πρόσκληση από φίλο, αλλά υπήρχανε δουλειές στο σπίτι το πατρικό για ξεκαθάρισμα επίπλων και συναφών, καθώς και η αδυναμία να με συνοδεύσουν τα παιδιά. Τι να πάω να κάνω μαγκούφης σε κάποιο γήπεδο, χωρίς να έχω αυτά που μπορούν να δώσουν δύναμη στην αυριανή ομάδα μας;
             Κι αυτά μου κάνανε φοβερή εντύπωση σήμερα. Μπορεί βέβαια να τα είχα επηρεάσει εγώ, που δεν ήμουν καθόλου αισιόδοξος για το παιχνίδι, αλλά το 0-3 δεν είδα να σημάνει και κάποιον ιδιαίτερο ενθουσιασμό. ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΑΝΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΑΝΕ ΣΑΝ ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ.
              Δεν με πειράζει να τα λεω αυτά. Το φοβόμουν το παιχνίδι αυτό, ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΧΑΡΗΚΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ, ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ, ΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ, ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ, άσχετα αν είναι για φούντο. ΕΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΤΩΡΑ.
              Κι είναι κι αυτός ο αχώνευτος Βλάχος, που το έπαιξε Μπέος : " Θα κερδίσουμε την ΑΕΚ." ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ. ΠΟΥ, ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΚΕΛΑΡΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
            Τι χάρηκα όμως πιο πολύ; Την καταπληκτική αμυντική λειτουργία σε επίπεδο ομάδας. Την αλληλοκάλυψη και το πάθος, ΠΟΥ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ: ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΣ ΛΟΓΙΚΑ, ΣΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΟ.
              ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΜΕΘΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΕΔΡΑ Η ΤΡΙΠΟΛΗ.
           Και το παιχνίδι ήταν καθαρά τακτικής. Στην οποίαν παίρνει άριστα ο Χιμένεθ. Που εμπιστεύτηκε την προηγούμενη ενδεκάδα ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ή είναι υπό διωγμό αναγκαστικά. Μπορούσε να την πατήσει; Φυσικά, αλλά αυτό σημαίνει τακτική.
           Και το παιχνίδι πήγαινε στο ένα γκολ. Κι εκεί θα κατέληγε, αν δεν υπήρχε η ευστοχία του δεύτερου ημιχρόνου ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ. ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΝ ΑΜΥΑΛΟ ΓΕΩΡΓΕΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ "όποιος σηκωθεί, έξω". Δηλαδή, " βρε μαλάκες δεν βλέπετε τι χάρισα; ΚΟΦΤΕ ΤΟ ". Τα ίδια, αργότερα με τον Μανωλά.
       ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΑΕΚ ΛΟΓΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΠΛΑ, ΦΩΤΙΖΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, που σε κάποια άλλα παιχνίδια,  ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. Σαν τον Μάκο και τον Λυμπερόπουλο σήμερα. Σπουδαίοι. Σαν την  κωλοφαρδία του Μπλάνκο και τα εκπληκτικά σουτ που εξαπολύθηκαν, κι εκεί σώθηκαν και οι δυο ομάδες. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ, ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΑΣΕ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΟΝΑ, ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ.
         Συγχαρητήρια λοιπόν και κοιτάμε μπροστά για την Τετάρτη. ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΞ ΑΛΛΟΥ. Και πανηγυρίζουμε, όσο πρέπει. ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Ή ΤΑ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΕΟΣ ( έχω μαζέψει όλα τα στοιχεία για το ματς και ξανά μεθαύριο επ' αυτού ). ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΠ' ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ, ΒΛΑΚΕΣ.
               ΥΓ1. ΣΠΟΥΔΑΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ. Ο ΝΑΣΟΥΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΕΚΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.  ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΛΙΑΚΟ.
               ΥΓ2. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΕΑ. ΤΟΝ ΓΙΑΧΙΤΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΙ ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ.
              ΥΓ3. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΕΝΗ: ΤΟΥ ΡΟΤΖΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΠ. ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΕΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΣΛΑΒΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ;
             ΥΓ4. ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ,  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ. Αν και διάβασα οτι ο Αδαμίδης εντυπωσίασε στην προπόνηση. ΚΙ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΧΑΝΑ, που τότε κάποιοι διαφωνούσαν.

23 σχόλια:

  1. steven
    μην ξεχνας οτι ο αστερας μονο τον ηρακλη εχει κερδισει στην εδρα του αρα ο σκληροτραχηλος αντιπαλος δεν υπαρχει
    το πρωτο ημιχρονο ηταν για κλαματα ευτυχως που στο δευτερο ανεβηκε ο λυμπε με τον λαγο και ειμασταν τυχεροι στα γκολ
    και γω το φοβομουν το παιχνιδι πριν ξεκινησει αλλα τελος καλα ολα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ματς δεν λεω τιποτα, καθοτι λυπημενος κατα καποιον-ους ανωνυμο.

    Χωρις φασεις και με δυο τυχεροτατα γκολ,εθριαμβευσαμε.
    Και αυτο δεν με ενοχλει καθολου βεβαια,αφου ειναι αμετρητα τα παιχνιδια που καναμε ενα καρο φασεις και φευγαμε με κατεβασμενα κεφαλια.

    Αλλα,γενικα, αυτα δεν εχουν σημασια.
    Αλλωστε δεν χρειαζεαι να πω αυτο που επισημαινει και ο Δημητρης παραπανω: Ομαδα Αστερας-τουλαχιστον εντος εδρας-,δεν υφισταται.
    Και αφου αρχιζουμε να σκοτωνουμε τα τερατα των τελευταιων θεσεων,ερχεται με φορα ενα μικρο εμποδιο που λεγεται "αλογοτροφη".

    Και ενα ακομα εμποδιο,που λεγεται "διαχειριστικος".
    Που δεν καταλαβαινω γιατι τωρα,εν μεσω βελτιωσης της αγωνιστικης εικονας της ομαδος-μη γελατε- και πριν τον κρισιμο αγωνα κυπελου,πρεπει ντε και καλα αυτος ο γαμοελεγχος να ερθει να ταραξει τα ηρεμα εως λιμναζοντα νερα.
    Οχι τωρα.
    Τωρα που τα βρηκαμε και με τον Τζεμπουρ και τα αποδητηρια ξανακερδιθηκαν.

    Οποτε ας παει και ο ελεγχος 1-2-3 βδομαδες μπροστα.
    Μετα τον επαναληπτικο με τον παο. Και οτι ειναι να γινει, να γινει μετα.
    Οπως και τοτε, ειναι σωστο να αλλαξουμε εδρα και να μετακομησουμε στην θαλπωρη της Ριζουπολης.
    Οχι τωρα. Μη χασουμε και το τελευταιο sold-out στο ΟΑΚΑ.
    Μαζευε και ας ειν'και ρωγες.

    Για τον Μιτσελ,δεν ακουμε τιποτα.
    Ο Φιολουσον θα υπογραψει;
    Και ο Βελλιος; Και ο Γεωργιαδης;
    Χτυπηματα σε ολα τα μετωπα.
    Η, χτυπημα στο μετωπο.
    Οπως το δει κανεις.

    Υ.Γ Ο σκοκο επαψε να ειναι μονιμη αλλαγη στο '55. Γιατι; Ξαναβρηκε την φορμα του η βελτιωθηκε η φυσικη του κατασταση;
    Ο Γκερειρο - ο οποιος αν προσεξατε στιε μεταδωσεις- ακουγεται το ονομα του καθε 15 λεπτα, ειναι μεσα σερι 90λεπτα. Σαν να ξεθαφτηκε ενας πτερδακτυλος και να εκτιθεται στο μουσειο φυσικης ιστοριας.
    ελπιζω να παιρνει συμμετοχες,μονο και μονο για να βρεθει καποια ομαδα-κοροιδο και να σπρωχτει εκει.Και οχι γιατι επιτελους βρεθηκε ο παικτης που πανω του θα στηθει το συστημα της ομαδος.
    Παικτης Ντιοπ,δεν υπαρχει. Ας εσπρωχθει και αυτος.
    Το γυφτακι παιζει λιγοτερο η μου φαινεται; Γιατι; Επειδη σαν επικειμενο "ανταλλαγμα" δεν χρειαζεται προβολη;
    Ο Μπλανκο θα υπογραψει,η περιμενουν κανενα επεισοδιο αλα Τζεμπουρ.
    Ο Λαγος επαναξανανακαλυφθηκε σαν αριστερο χαφ; Παλι;
    Αυτη ειναι ενδεκαδα που καταρτιζεται με βαση την φορμα τους και τον εκαστοτε αντιπαλο, η με βαση το ποσο κοστιζει ο καθενας και με το πλανο των αποδεσμευσεων-αποχωρησεων που εχει στο χερι του ο Μανωλης;
    "...και οι τελευταιοι εσονται πρωτοι..."

    Σωστοτατη η παρατηρηση του Steven περι "φταιχτων" και ξεκουκουλωμα. Ποιοι εναι τελικα αυτοι; Υπαρχουν τετοιοι; Παιζουν; Δεν παιζουν;
    Αν οχι,πως φταινε; Αν παιζουν,γιατι τοτε "τους πιστευεις" οπως λες βρε Μανωλη;
    Μιλας για το μισο ροστερ τελικα η ο καθενας κρινεται ξεχωριστα;

    Ολα θα λυθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρηστος είπε...

    Για το ματς δεν λεω τιποτα, καθοτι λυπημενος κατα καποιον-ους ανωνυμο.

    ----------------------------------------

    akoma k simera sa klameni xira kaneis. ypomoni soy xw pei kapoia stigmi tha xasei i AEK k tha xareis GABRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ χαιρομαι με τις διαχωριστικες παυλες σου:
    (----------------------------------------)
    Σωστος.
    Ετσι, για να διαχωριζονται οι λυπημενοι απο τους χαρουμενους.
    Οπως και οι αυριανοι απο τους χθεσινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστος είπε...

    Πολυ χαιρομαι με τις διαχωριστικες παυλες σου:
    (----------------------------------------)
    Σωστος.
    Ετσι, για να διαχωριζονται οι λυπημενοι απο τους χαρουμενους.
    Οπως και οι αυριανοι απο τους χθεσινους.

    ------------------------------------------

    pssssssssss poly noima Artemi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @dimitri

    Φιλε γι αυτο που με ρωτησες.
    Πιστευω οτι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ χαρτι που παιζει ειναι το ΑΝ θα κανει η ΑΕΚ γηπεδο στην Ν.Φ και με ΤΙ ΟΡΟΥΣ θα γινει η συμβαση.
    Εινια ξεκαθαρο οτι τον Πετρακη το ΜΟΝΟ που τον νοιαζει ειναι να καθαρισει τουλαχιστον τα φραγκα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι εχει βαλει (δηλαδη να φαει κανα 20αρικο) μεσω μιας αναλογης αλλα Σπατων συμβασης.

    Διευκρινιζω: Δεν γινεται ο Σωκρατες πριν 7 χρονια να εχει χτισει ενα ΙΔΙΟ γηπεδο με 60 και οι σημερινοι να θελουν *σε μια οικοδομικη αγορα που ειναι ΧΑΛΑΡΑ 30% ΚΑΤΩ) 80 ΜΕ 100. Μονο απο την προσεγγιση (βαλε κανα 20αρικο να χουμε) καταλαβαινεις ποσο σοβαρη ειναι η προταση και τι μελετη εχει γινει...
    Μιλαμε τωρα για τον ανθρωπο που μας λεει απο την αλλη σπαταλες τυπου κινητο καθαριστριας ετσι??

    Η καθαριστρια του Bayswater οντως ΑΣΧΕΤΟΣ απο ποδοσφαιρο, και απο ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ διοικηση κανει την μια μπαρουφα μετα την αλλη.

    Το τι μουφα και ψεμμα αραδιαζει δεν λεγεται:
    Τι Μυνησεις σε ολη την υφηλιο, τι τσαμπουκαδες του κολου σε Πιλαβιο-Μαρινακη-ΟΑΚΑ-Μανατζερ κλπ, τι ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ τυπου Μαιστο και Τζιμπουρ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΑΝ 50+350 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ!!!

    ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ μια ομαδα να διωχνει πρωτοκλασσατα ονοματα στο ροστερ της ΠΡΙΝ να ληξουν τα συμβολαια τους και να τους πληρωνει και 400 χιλιαρικα απο πανω.

    Και εχει και το ΘΡΑΣΟΣ αυτο το ΛΑΜΟΓΙΟ να μιλαει (εκ μερους του αφεντικου του ΠΑΝΤΑ) για διαχειρηστικο ελεγχο.

    Φιλε ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

    ΟΧΙ ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    Με τα φετινα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΕΣΟΔΑ που εχει η ομαδα μια χαρα θα διοικουσε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.

    Εκτος αν υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει τις μπουρδες του Πετρακη οτι μπαινει λεει μεσα 10εκ.

    Ωπα ρε μεγαλε που κοστιζει φετος η ΑΕΚ 25εκ ευρω. Με τον Γεωργεα και τον Φιολουσον..

    Αστο φιλε ΔΥΣΤΗΧΩΣ η ΛΑΜΟΓΙΑ και το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερωτησεις προς ανωνυμους και φιλους με καταληξη 21:

    1) Αυτος ο Μπλανκο εφτασε τα 70 χτες. Θα του ανανεωσει ο πανμεγιστος προεδρος η θα κανει κ αυτος κανενα 'επεισοδιο' με τον προπονητη-δοικηση?
    2)Ο Μανωλης που δηλωσε οτι εχει ενα 30 λεπτο καλης μπαλλας το ειπε πριν η αφου ειδε τον Φιολουσον (που ειχε ΗΔΗ αποριφθει το καλοκαιρι)?
    3)Ο Μιετσελ θα επαιζε στην Ρεαλ. Προς το παρων δεν παιζει ουτε στην Μπερμιγχαμ (κατι σαν τον Φωστηρα ας πουμε). Τα 150,000 ειναι λιγα για ενα παικτη επιπεδου Ρεαλ, πολλα για ενα παικταρα επιπεδου Μπερμιγχαμ, η απλα ΜΗΠΩΣ μας βγει παλτουδακι τυπου Ντιοπ που μας κουβαλησε ο αετοματης προεδρος?
    4) Τα λεφτα που γλυτωσατε απο το Τζιμπουρι σε ποιανου τσεπη θα πανε? Στην ιδια με αυτα του Μαιστοροβιτς?
    5) Μανωλη μας ελεγες οτι λαλακας δεν εισαι και οτι ζητησες 3 πρωτοκλασατους. Ηδη ο πρωτος εφυγε δεν εχεις παραπονο. Αρα θες 4 σωστα?
    Τι θα κανεις (περαν απο τις ηρωικες δηλωσεις) τωρα που οχι δεν σου παιρνουν αλλα σου διωχνουν κιολας? Γιατι Μανωλη αμα θες μεταγραφες για να βγεις τριτος τοτε περναμε και τον Αναστασιαδη με τα κομποσκοινια και το ριχναμε στις μετανοιες μπας και σωθουμε..
    Εκτος αν νομιζεις οτι σκοτωσες το θηριο με τον Αστερα και τας Σερρας..
    6)Ο οπαδος με ΑΦΜ τι λεει για ολα αυτα? (Περαν του οτι γινεται μια σοβαρη προσπαθεια απο τον διοικηση. Στο μπασκετ δεν γινεται σοβαρη προσπαθεια η καταλαβε οτι την μουτσουνα του πλεον δεν την ανεχωνται ουτε οι δικοι του?)
    Περαν του γνωστου καπελου και των 'παροχων' προς την μανα ΑΕΚ τι αλλο εχει λαμβανειν ο οπαδος με το ΑΦΜ?
    Γιατι Βατραχος και Κερμιτ ο Σερβος αλλα τα 7,000 και συνολικα τα 20,000 μια χαρα ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Dimi

    συμφωνω μ αυτα που γραφεις και διακρινω ενα προβληματισμο για την επομενη μερα, την οποια φοβαμαι παρα πολυ
    οσον αφορα τον διαχειριστικο δεν θα βγει τιποτε και γιαυτο δεν ασχολουμαισοβαρα παρα μονο απο περιεργεια
    δυστυχως εδω στην ελλαδα εχουμε μπερδεψει την διασπανθιση του χρηματος με την κακοδιαχειρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dimitri, δεν υπαρχει επομενη μερα, τουλαχιστον οχι οπως την ξερουμε σημερα.
    Οσο η ομαδα θα ειναι στα χερια αετονυχηδων που ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ οτι υπαρχει απο παικτες, υποδομες, μεχρι το σημα της ομαδας μην περιμενεις τιποτα.
    Οσο γινωνται συμβασεις τυποου Σπατων που εξασφαλιζουν τους ιδιοκτητες ΦΑΛΗΡΙΖΩΝΤΑΣ την ομαδα δεν θα υπαρχει ΑΕΚ.

    Αυτο που πραγματικα χρειαζεται η ομαδα ειναι ΜΕΙΩΣΗ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΟΓΩΝ ΕΞΟΔΩΝ και μαζεμα απο ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΑΝΤΘΡΩΠΟΥΣ.

    Δεν χρειαζωταν η ΑΕΚ τα σπατα με αυτη την μορφη. Μπορουσε ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΟΡΕΙ να κανει αναλογο κεντρο με το 40% των χρηματων οπως ομολογησε ο ιδιος ο Πετρακης.

    Δεν χρειαζεται η ΑΕΚ ουτε τον χασοδικη των 200,000 ουτε τα 3Κ που στοιχιζουν αναλογα.
    Πληρωνει η ομαδα ενα τσουρμο επιδοξους ΑΣΧΕΤΟΥΣ με κοντα μισο εκκ το χρονο για να παραγουν τα γνωστα αποτελεσματα.

    Δεν χρειαζεται η ΑΕΚ τεχνικο διευθυντη τον Αρναρ που σε ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ δουλειας εχει ανακαλυψει τον Φιολουσον και τον Γκελα. Ελεος πλεον.
    Ειχαμε τον Ιβιτς που δουλευε (με τα καλα του και τα κακα του) και εχουμε τον μπακαλιαρο.
    Ας μπει ο Στελιος ο Τσιαρτας ΚΑΠΟΙΟΣ τελος παντων που θα παραγει εργο.


    Η ΑΕΚ θελει μια ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΗ διοικηση (οπως ΔΕΙΧΝΕΙ οτι κανει ο Ζαγορακης) που να μην μιλαει καθε μερα και να κοιταξει να παραγει χρημα.

    Εσοδα η ομαδα εχει μια χαρα για το ροστερ της, μπορει ανετα να τρεξει.

    Αρκει βεβαια οι Πετρακηδες και οι καμαριερες τους να πληρωσουν τις μπουρδες τους και να μας αδειασουν την γωνια.

    Υ.Γ Ας κυρηξει πτωχευση η ομαδα να δεις πως μαζευεται η συμβαση στα Σπατα και παει στα σκουπιδια, και γινεται νεα με 4εκκ αντι για 11.
    Εκτος αν θελει ο Νικολακης να εχει ενα προπονητικο να ερχεται διακοπες το καλοκαιρι.
    Γιατι πτωχευμενη ομαδα δεν θα εχει να πληρωνει τα κερατιατικα. Εδω κολλαει ο Μακης που ελεγε συμβασεις τυπου Ματσα. Ειδες που καταντησαμε να δινουμε δικιο στο Μακη...

    Την αφηνουν ομως την αγελαδα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού σκοτώσαμε και το άλλο θεριό,αυτό της Τριπολιτσάς ματά απο αυτό των Ακανέδων,πάμε με ανεβασμένο το ηθικό στο ντερμπυ με τον βάζελο.
    Ενας βάζελος που το έχει και αυτός ανεβασμένο,άρα θα κοντραριστούν δυο ανεβασμένα ηθικά.Ελπίζω στο τέλος να αποδειχθεί οτι το δικό μας είναι πιο ανεβασμενο απο των άλλων.θα δείξει.
    Σήμερα Δευτέρα θα είχε βγει ο διαχειριστικός.Βρε απο δώ,βρε απο κει ,που να΄ναι άραγε ο διαχειριστικός;
    Κάτι πήρε το αυτί μου ότι θα βγεί αύριο!Ή την Καθαρή ΄Δευτέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Κάτσε τώρα κι εσύ. Οι βαθμοί που χάσαμε μέχρι τώρα, ήταν απο θηρία; Κάτι της πλάκας παίζουνε σαν ομάδες στην Ελλάδα.
    Προσωπικά βλέπω μια βελτίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και το τραγι ο Γκεντζογλου για σφαξιμο παει;
    Κατι λεγεται για Παλερμο.
    Ειναι μαλακες οι Ιταλοι μαλλον.
    Δεν βαριεσαι. Δωστε τον.Και αυτον.
    Να δουμε το υπολοιπο ερμα πως θα δωθει. Λεοναρντο,Γκερειρο και τα ρεστα.

    Που ειναι ο διαχειριστικος ρε διαχειριστες;
    Ποια "Δευτερα"; Παρουσια;
    Χρειαζεται και μερικα τελευταια φτιασιδια η "Μαλαμω" για να βγει στο δρομο.
    Καντε τον σαιτες και πεταξτε τον απ'το παραθυρο.
    Η καλυτερα, σερπαντινες. Ερχονται και αποκριες. Παλιοκαρναβαλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Ιανουαρίου, 2011 17:20

    Κι εγώ βελτίωση βλέπω.
    Και πιο όμορφα γκολ.
    Χθες αυτό του μπλάνκο, με τον τρόπο που πέρασε τον αμυντικό, ήταν πολύ αλανιάρικο.
    Κάνει ο ισπανός κάτι τρελά, αλλά γενικά, έχει βρει μία 15δα παικτών που χρησιμοποιεί. Από συστήματα δε μπορεί να κάνει και τίποτις τρομερές παραλλαγές με τους ελάχιστους παίκτες που έχει πια (από 1 πλάγιο μπακ, 1 με χάρτινα πόδια κι ένας με χάρτινο μυαλό...1 φορ, 3 σεντερ μπακ για 2 θέσεις, 1 μόνο 6ρι κι ένα σκωκόπαιδο να κρεμόμαστε απ' τα φρύδια του), αλλά τους στήνει ορθολογικά και όποιοι παίζουν το παλεύουν τουλάχιστον. Δεν είναι τυχαίο ότι η άμυνα είναι εξ ολοκλήρου ελληνική λχ.
    Τα βάζει και ο μπλάνκο (φάνηκε με την κέρκυρα πόσο στηριζόμαστε στη ρέντα του), κάνει τις φάσεις του και ο γερολύμπε και προχωράμε.
    Φυσικα το να πανηγυρίζουμε είναι...ηλίθιο. Μόνο για παλαβιάρηδες-21 ή για παπ-R-αρούπες είναι οι πανηγυρισμοί. Αλλά η προσπάθεια πρέπει να αναγνωρίζεται. Είναι το ρόστερ αυτό ρόστερ κανονικής ΑΕΚ? Όχι φυσικά. Το παλεύουν τουλάχιστον? Ναι.
    Οπότε έγινε το πρώτο βήμα και εύχομαι να συνεχιστεί η δουλειά και πάνω απ όλα η ΕΝΙΧΥΣΗ και το ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ μέχρι και το καλοκαίρι. Εγώ πάντως είμαι βέβαιος (ύστερα από τις αντικαταστάσεις κυργιάκου και μαιστόροβιτς με...άρτσε κι ασκάρατους) ότι ο μπακαλιάρουσον, η μόνη μεταγγραφή μας φέτος, είναι αντικαταστάτης του μανωλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ17 Ιανουαρίου, 2011 17:29

    ΚΑΤΙ ΑΡΧΗΖΕΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΑΜΑ ΣΤΑΘΕΡΩΠΟΙΗΘΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΕΧΟΥΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΑΣΤΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μεγας εισαι χιμενεθ και θαυμαστα τα εργα σου
    να προλαβουμε να του κανουμε ενα τετραετες συμβολαιο να μην τον χασουμε μαζι και τον ψυχολογο φυσικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Υπομονη μεχρι Τεταρτη. Γιατι καλος ο περουκας και ο Βλαχος αλλα σοβαρο ματς εχουμε μεθαυριο ,εκτος και αν ο βαζελος δειξει το γνωστο του προσωπο.

    Δεχωμαι στοιχηματα για το τι θα εμφανιστει ΑΝ χασουμε Πεμπτη πρωι:

    1, Διαχειρηστικος αποδοση 1,3
    2, Συνεντευξη Μανωλη-χασοδικη-Πετρουλας-Ντεμη για εξυγιασνη και χτισιμο σε γερες βασεις 1,4
    3, Αεροπλανο που καθυστερει τον Μιετσελ 1,55
    4, Μακετα του νεου γηπεδου-ραντεβου με τον υπουργο 2,15
    5, Νεοι καμπινεδες + τοποθετηση θερμοσιφωνα στο εργο πνοης 2,85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπορειτε να κοιμηθειτε καλα σημερα
    αυριο το πρωι ο διαχειριστικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χασαμε αδικα στο βολλευ γυναικων με τον παο, ενω χαναμε 2-0 ισοφαρισαμε 2-2 κα στο ταιμπρεικ χασαμε το ματς 15-13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν δινουν σημερα τον διαχειριστικο ελεγχο, γιατι-λεει- (κρατειστε τα κατουρα σας απο τα γελια) δεν τον ειχε στα χερια του ο κος Αδαμιδης. Ναι. Σημερα τελικα εδεησε και τον παρελαβε και αυριο πουρνο-πουρνο, διχως καμια χρονοτριβη,μιλαμε, θα δωθει στους δημοσιογραφους.
    Ελατε ρε παιδια. Γιατι το κοροιδευεται το παιδι; Δωστε του τον ελεγχο.Να τον παει στον κηδεμονα του.

    Ειναι κατι σαν την μαγειριτσα, η οποια ομως, πρεπει να σερβιριστει μετα τις καμπανες της αναστασης. Η οποια ανασταση ομως-οπως ειναι γνωστο-σε μερικα χωρια καθυστερει μερικες ωρες ελειψει παπα.
    Οταν παει ο παπας στην εκκλησια και τελεψει η λειτουργειά,τοτε με το καλο οι χωριανοι γυρνοντας στα σπιτια τους,μπορουν ελευθερα και διχως τυψεις να φανε την ΑΓΙΑ σουπα με τα εντοσθια.
    Μερικες φορες η σουπα τρωγεται και χωρις την ανασταση. Αφου παπας της προκοπης -ενιοτε-δεν υπαρχει.
    Μη σου πω και πριν την Μεγαλη Παρασκευη. Μερικοι φερνουν την ψευδοανασταση,μονο και μονο απο την πεινα τους. Η και απο την αναγκη τους να ταισουν τον διπλανο τους.
    Τι ανθρωπια Θεε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μα καλα αφου δεν τον ειχε στα χερια της η καμαριερα ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ για το στελεχος που επαιρνε (χωρις παντα να εχει ιδεα ο πετρακης) 1 εκκ σε 2.5 χρονια?
    αφου δεν τον ειχε στα χερια του ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ για το κινητο της καθαριστριας?

    Οπως λεει και το κλασσικο ανεκδοτο με την παρτουζα:
    Οργανωθειτε ρε παιδια, οργανωθειτε γιατι απο την πολυ μουφα εχει χασει ο ενας τι σε ποιο επισοδειο του παραμυθιου ειναι ο αλλος...

    @χρηστο εμεις παπα εχουμε εδω και χρονια μαλιστα. Μπορω και εγω να γινω προεδρος μπας και φαω κατι ? Γιατι ΑΠΟ ΣΟΥΠΑ ΧΟΡΤΑΣΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μιας και μιλας για παρτουζες αδερφε, δεν ξερω αν εχεις ακουστα το περιφημο "τρενακι του Mordilo" ενος μπαρ της Κορινθου,οπου καθε Σαββατο,κοντα στα ξημερωματα, ο καλος κοσμος της Κορινθιακης κοινωνιας, επηγαινε ενα μικρο "ταξιδακι",ο ενας πισω απο τον αλλον. "τσαφ-τσουφ...τσαφ-τσουφ"
    Ειχαν και "σταθμαρχη που κανονιζε τα "βαγονια"
    Και οταν το τελευταιο βαγονι καποια στιγμη διαμαρτηρηθηκε για αδρανεια του πρωτου βαγονιου, ο σταθμαρχης φωναξε αυστηρα "καντε κυκλο! Καντε κυκλο!"
    Ε, ρε μεγαλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΧΡΩΣΤΑΩ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΤΣΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η "ΜΑΝΑ" ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ.
    ΑΥΡΙΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ( αποφασίστηκε αυτό ), ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ, ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΣΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ( αυτά την Τετάρτη πριν την αλογοτροφή ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή