Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΡΖΕΡΟΥΜ

      Και μόνο που ακούς το όνομα Ερζερούμ, κάτι σε πιάνει. Όχι που τρίζουν τα κόκαλα των Αρμενίων ή των εν γένει Χριστιανών. Όπως βλέπετε τους Έλληνες δεν τους αναφέρω. Είμαστε γνωστοί υπέρ της ανεξιθρησκίας, αρκεί και οι άλλοι να έχουν την δικιά μας. Το όνομα της πόλης σε παραπέμπει σε άλλα: Χανούμ, Μπουντρούμ, σουτζούκ λουκούμ και τα λοιπά. Και Κόκα- Κόλα. Μιλήσανε όμως τα καρτούν :

  • Δεν ανέχομαι να κάνεις εναέριες παραβιάσεις στο Αιγαίο μου. Εκεί κάνω κανό. Τι θα πω αύριο στην Ευρώπη;
  • Κάτσε ρε μπουνταλά. Να το ψάξω το θέμα λιγάκι. Θεωρείς ότι ελέγχω τους από πάνω μου στρατιωτικούς; Τι, νομίζεις ότι έχουμε δημοκρατία επειδή κάθε τόσο κάνουμε εκλογές ;
  • Στην Ευρώπη, μόνο δημοκρατίες είναι μέλη. Αν δεν είσαι, πώς θα μπεις; Άσε που παραβιάζεις και τα δικαιώματα των μειονοτήτων . Επιτρέπεται βρε να πηδάνε οι δεσμοφύλακες τους φυλακισμένους σας ; Άσε που δεν τους δίνετε και λίγο σούσι για φαγητό.
  • Α, να σου πω κάτι. Σιγά την δημοκρατία που έχουν οι Ευρωπαίοι γκιαούρηδες του Ισλάμ. Αν με άφηνε ο Big, μια μπουκιά θα τους έκανα. Που έχουν και γνώμη κάτι Δανοί και κάτι Βέλγοι για το μέλλον των Οθωμανών. Ρε πιο παλιά ήταν πιο καλά. Όποιος μπορούσε να γαμήσει τον άλλον το έκανε.
  • Ρε μαλάκα, πώς βγήκες πρωθυπουργός;
  • Είπα ότι « δημοκρατικά δικαιώματα υπάρχουν». Εσύ ρε πώς εξελέγης;
  • Είπα ότι « λεφτά υπάρχουν.»
  • Και δεν μου λες ρε ξύπνιε, υπάρχουν δημοκρατίες αν δεν υπάρχουν φράγκα;
Αν πεινάει το πόπολο, έχει ιδεολογικά προβλήματα; Ένα κομμάτι ψωμί θέλει να έχει, και μετά του ονομάζεις το πολίτευμα όπως θέλεις. Πάντα στην διπλωματία πίσω ήσασταν.
  • Τι κάνουμε τώρα με την φιλική γειτνίαση και με την θάλασσα ειρήνης που μας έχουν βάλει να λέμε; Μπορούμε να οριοθετήσουμε την υφαλοκρηπίδα μας; Πάμε Χάγη, πάμε Βερολίνο , πάμε Νέα Υόρκη; Πάμε κάπου ρε φίλε τις γυναίκες μας. Και καλά η δικιά μου, όλο και πάει και στο «Παυσίλυπον» να με βλέπει να χορεύω ζεϊμπέκικο. Εσύ την δικιά σου, πού να την πας με αυτήν την μπούργκα; Τόσο άσχημη είναι τελικά; Ή είναι γκομενάρα και φοβάσαι μην σου την πηδήξουν; Ρε συ, γι αυτό έκανες κουμπάρο τον Καραμανλή;
  • Αγόρι μου, εγώ είμαι του Αλλάχ. Από μπροστά παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τραίνα. Αχ και βαχ για την κοινότητα, αλλά κοίτα γραβατιά. Μου φόρεσαν την μπλέ βέβαια σήμερα, αλλά πιο καλός είμαι σε σχέση με σένα που φοράς την κόκκινη. Σαν ζαρτιέρα σου έρχεται. Κι έχεις και μουστάκι. Αυτό το έχεις για να φρενάρεις στο μαξιλάρι επειδή γλιστράει η φαλάκρα σου;
  • Μιλάμε σοβαρά, έτσι; Άσε τα κουτσομπολιά που κάνουμε για τον Ομπάμα, τον Πούτιν και την Πεϊλίν. Ωραία γκόμενα αυτή. Θα την έπαιρνες ποτέ;
  • Αφού μπορώ να πάρω το Αιγαίο, με μια γκόμενα θα ασχοληθώ; Άσε που δεν εμπιστεύομαι και τους Αμερικάνους που είναι ψυχάκηδες. Μια ρεπουμπλικάνοι, και μια δημοκράτες. Μια ρατσιστές και μια με μαύρους. Κι εναντίον των ναρκωτικών αλλά όσοι κάνανε, βουρ πρόεδροι. Και με το άγαλμα της ελευθερίας αλλά και με καμιά χιλιάδες δισεκατομμύρια δολλάρια τυπωμένα για να κινείται και το όπλο.
  • Ναι βρε, αυτό το όπλο. Κανονική αφαίμαξη μας κάνουν. Έχουμε να χωρίσουμε τίποτα εμείς;
  • Αν εξαιρέσουμε την Θράκη και την θάλασσα συνεκμετάλλευσης, τι να χωρίσουμε; Εμείς καλά περνάμε . Τους λαούς να έχουμε διχασμένους και να μιλάμε για εθνική ασφάλεια και κυριαρχικά δικαιώματα. Άσε τους ηλίθιους με τις σημαίες να είναι έτοιμοι να φάνε κανά μπέργκερ ή κανά σις κεφτέ δίπλα στον φράκτη του Έβρου. Πόσα κονομάμε από αυτό, σου είπανε;
  • Έργο πνοής είναι αυτό. Μην το υποτιμάς. Θα ανοίξει τόσες θέσεις εργασίας για τους κοπρίτες που θα αναλάβουν την φύλαξη. Κι εσένα θα βοηθήσει. Οι φρουροί θα είναι 7 προς 10. Εσύ το 10 πια. Πιο πολλούς χρειάζεσαι για να συλλαμβάνεις Έλληνες δραπέτες προς τα εδάφη σου. Εγώ θέλω λιγότερους διότι ούτε πια Τούρκος έρχεται σε μένα, αλλά θάμαι και πιο χαλαρός διότι έχω εντολή να είμαι η πύλη της Ευρώπης. Αν δεν αλλοιωθώ, πώς θα γίνω Αμερική, και πώς θα δώσω ανεξιθρησκία για να αντιμετωπίσω αύριο τους εξωγήινους που έρχονται;
  • Εξωγήινοι; Ναι τους είδα σε κάτι περιοδικά που βρήκα στο Ντολμά Μπαχτσέ προχθές δίπλα στο Playboy. Είστε πιο μπροστά από εμάς. Αλλά να σου πω. Θεωρείς δίκαιο να εκλέγεις πατριάρχη στην Τουρκία, κι εγώ στην Θράκη να μην έχω ένα μουφτή δικό μου; Άκουσε με. Ο Αλλάχ, όταν έκανε τον πλανήτη, δεν έβαλε σύνορα στην εποίκηση. Όπου θέλει ο καθένας πάει αλλά θέλει τον δάσκαλο του και τον αστρολόγο του. Ο λαός μου θέλει να βλέπει την ημισέληνο παντού.
  • Μα δεν έχεις λαό στην Θράκη.
  • Πλέον με τον Καλλικράτη έχω. Ξαναμέτρα.
  • Θα το ψάξω το θέμα. Δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Εξ άλλου άτυπη συνάντηση είναι αυτή και μια πρόβα για τις ανακοινώσεις που θα βγάλουν κερδισμένες και τους δυο λαούς. Δεν μου λες; Τι γίνεται με εκείνες τις βίζιτες που έχεις παραγγείλει για μετά. Είναι καλές; Αδημονώ.
  • Τι λες βρε μαλάκα; Μας παίρνουν κάμερες τώρα.
  • Και λοιπόν;
  • Θες να γίνεις σαν τον Κωστάκη που ομολόγησε ότι δεν κάνει για πολιτικός;
  • Γιατί κάνω εγώ; Ρε με το ζόρι η μάνα μου με έκανε. Όμως θυμάμαι τον Τσόρτσιλ : « Μου αρέσει η ιστορία διότι την γράφω εγώ.»
  • Μπορείς να πιάσεις εκείνον τον κεφτέ που δεν τον φτάνω; Σαν την Λήμνο μου μοιάζει. Σέρβιρε με.
  • Να τον πιάσεις μόνος σου. Σου ζήτησα εγώ να κάνουμε ανταλλαγή φαγητών;
  • Έτσι ήταν πάντα. Λιγότεροι Έλληνες και περισσότεροι Τούρκοι. Σου έμεινε και στην αξία του φαγητού.
  • What?
  • Έχεις γαμώ τους αντιπροέδρους. Άρχοντα , τελεσφερορήσαντα χοληστερινάτο. Όχι σαν εμένα με τον Νταβούτογλου. Άξεστος ρε παιδί μου. Βγαλμένος από άλλη εποχή. Μια κομψότητα πάνω του δεν έχει. Ξέρεις τι πήγε να πει ο παπάρας;
  • Τι Ταγίπ μου;
  • Ότι το Ερζερούμ είναι το γιουσουρούμ του Αιγαίου. Είδαμε και πάθαμε να τον σταματήσουμε.
  • Σου είπα ότι πρέπει να φτιάξεις το προφίλ της χώρας σου για να μπει στην Ευρώπη. Με ογλου κατάληξη ονομάτων δεν πας πουθενά. Δεν μπορεί να τα προφέρει αυτά η Ευρώπη. Θέλει δισύλλαβα ονόματα, τύπου εβραϊκών, καλυμμένων βέβαια.
  • Όχι μπρε. Όσο πιο μακρύ είναι κάτι, τόσο πιο πολύ μετράει. Ρώτα μια γυναίκα.
  • Τι, μετράει το μέγεθος;
  • Όχι του πούτσου. Των ονομάτων. Θυμήσου που την Σμύρνη την είπαμε στριμωξίδι, την επιμηκύναμε, αλλά και τον Βενιζέλο και τον Ατατούρκ που τους κάναμε εθνάρχες. Φυσικά αν έχεις όνομα, στο τέλος θα γαμήσεις κιόλας. Τι ψάχνει και η γυναίκα; Ένα κιοφτέ ή ένα σούσι.
          Τα φώτα έσβησαν. Και μετά φυσικά γίνανε τα πάντα. Η βελτίωση του θιάσου των καρτούν που είναι τόσο ανεξάρτητα όσο ένα παπούτσι πάνω σε ένα καλαπόδι. Φυσικά κάπου αλλού, κάποιοι, σπάνε πλάκα. . Ποιοι είναι αυτοί; Οι σύμμαχοι οι ίδιοι και για τις δυο χώρες, όταν έγινε η μικρασιατική καταστροφή. Που πάλι είχαμε ηγέτες. Που γράψανε ιστορία σαν την φαρσοκωμωδία την σημερινή που πήγανε τα καρτούν για να διαφωνήσουν, χωρίς να είναι βαλτά, μπροστά στις κάμερες. Και τα είπαν όλα. Και τα λύσαν όλα. Ποιοι; Δυο θεατρίνοι που γνωριστήκανε μια νύχτα tres banale μέσα σε ένα μπουντουάρ σε κάποιο Ερζερούμ, που το λέγανε αλλιώς κάποιοι βυζαντινοί.

20 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ CONPATER: ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ.
    ΒΛΕΠΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΡΑΪΤ.
    ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΜΑΧΟΜΕΘΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ. ΤΟΣΟ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ, ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
    ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ.
    ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΩ, ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλαδα υπαρχει καθαρα απο θεμα τυχης και συγκυριων.Δεν το λεω εγω,αλλα συμφωνω....
    Αμα σαν κρατος δεν εχεις την δυναμη να διεκδικεις αυτα που σου ανηκουν,τοτε καποιος αλλος, για δικο του συμφερον,σε βγαζει απ`την δυσκολη θεση.Κοινως,εισαι...η γλαστρα στο ποτισμα.
    Το Ισραηλ εδωσε χαρτες στην δημοσιοτητα,παρουσιαζοντας την ΑΟΖ του.Στους χαρτες εμφανιζεται η ΑΟΖ της Κυπρου αλλα και η Ελληνικη χωρις να την εχει οριοθετησει καν η ελληνικη κυβερνηση...Προσφατο το ταξιδι του ΓΑΠ στο Ισραηλ,και ο καθενας το μεταφραζει οπως θελει αυτο.Συμφερει το Ισραηλ η γειτνιαση με την ΑΟΖ της Κυπρου,και να ακολουθει η ΑΟΖ της Ελλαδος,βγαζοντας απ`εξω την ΑΟΖ της Τουρκιας.Με λιγα λογια το Ισραηλ αναγνωριζει την υφαλοκρηπιδα του Καστελλοριζου και πιεζει τις καταστασεις διεθνως.Αμερικανικη ειναι η εταιρεια μελετων και εξορυξης του Λεβιαθαν,αρα το πραγμα εχει προχωρησει πολυ.Ειπαμε οτι το συμφερον τους κοιτανε οι Ισραηλινοι,και κερδος αποκομιζει και η Ελλαδα.Αυτο που δεν ξερουμε ακομα ειναι το πως θα αντιδρασει η Ελληνικη κυβερνηση σε αυτο το "δωρο",αφου ειναι γνωστο πως δεν ενεργει αυτοβουλως,αλλα κατοπιν παραγγελιας...Πολυ σημαντικο ρολο θα παιξει και η σταση της Αιγυπτου,που εγραψε κανονικα την Ελλαδα και ετρεξε να συμφωνησει με τους Τουρκους οι οποιοι με τη σειρα τους "καπαρωσαν" την ΑΟΖ της Αλβανιας εχοντας κατα νου την δημιουργια προβληματων στις εξορυξεις της Ελλαδας στο Ιονιο.
    Σε λιγο καιρο,θα τεθει επι ταπητος το τι ρολο θα παιξουν και οι ελληνικες πετρελαικες εταιρειες εμποριου.Ας μην ξεχναμε οτι BP και SHELL,εκοψαν ροδα μυρωμενα που "αντικατεισταθηκαν" απο την ΜΟΤΟΡ-ΟΙΛ και τα ΕΛΠΕ.Και οι δυο εταιρειες εχουν διυλιστηρια αλλα και προβλητες φορτοεκφορτωσης καυσιμων.Προβλητα εχει εδω και τρια χρονια και η AEGEAN,η οποια ομως δεν εχει διυλιστηρια,εχει ομως κανει ενα παγκοσμιο ανοιγμα σε σταθμους τροφοδοσιας καυσιμων.Και μπορει στην Ελλαδα να μην υπαρχει πλεον TEXACO,ζει και βασιλευει ομως στην Αμερικη μαζι με EXXON,CHEVRON...Ειναι αυτες που θα διαμορφωσουν το πετρελαικο και πολιτικο παιχνιδι στην Ελλαδα,και που θα αρχισουν σιγα-σιγα να βγαινουν στο προσκηνιο,σε συνεργασια με τις δυο καθ`υλην πετρελαικες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ της χωρας.Η πιτα ειναι μεγαλη,το θεμα ειναι ποιος θα παρει τα μεγαλυτερα κομματια.Την Ελλαδα την σωζει οτι στις ΗΠΑ η νομοθεσια ειναι αυστηροτατη σε θεματα δολοπλοκιας οικονομικων συμφεροντων και στην WALL-STREET δεν γινονται πανηγυρακια οπως εδω.Η TEXACO ακομα το φυσαει και δεν κρυωνει το καζο με την PENZOIL.Και κατι βασικοτατο.Οι παραγγελιες των τανκερ,δινονται τουλαχιστον 5 χρονια πριν απο την παραλαβη τους,οποτε καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε ποιος θα παιξει στο...pocker!Αυτη η χωρα σωζεται απο κατι η καποιον παντα την τελευταια στιγμη,και δεν μπορει να ειναι συμπτωση πλεον........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχολιο για τις ΑΟΖ το εγραψα πριν διαβασω το δικο σου.
    Δυσκολη ειναι η θεση σου λες,αλλα δεν βλεπω τον λογο.Δεν εξαρταται απο σενα ο Μαρτιος η ο Απριλιος...Ουτε καν απο τον ιδιο,για να μιλησουμε ξεκαθαρα.Και φυσικα οι πορτες κατω απο το χορταρι,μπορει να ειναι κοντα,αλλα μακρυα σαν περιεχομενο.
    Μην λησμονουμε οτι υπαρχει ενας απεραντος καμπος με δις ευρω,που περιμενουν καποιος να τα μαζεψει,και ο τυπος δεν φημιζεται για την απαξιωση του στο ειδος.
    Γνωριζοντας σε μεσα απο το blog,πιστεψε με,θα`θελα να σε δω σε σχημα,ασχετα αν το θες η οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα, το δηλητηριωδες τζιμπουρι θα μας κοστιζε 108 χιλιαδες και θα εμπαινε και στο ψυγειο (αφου του σφαζαμε και την οικογενεια στο αλγερι) τελικα μας κοστιζει 350.000 και του δινουμε και την ελευθερας του να συνεχισει ΟΠΟΥ θελει.

    Μετα τον μαιστοροβιτς που του δωσαμε και 50.000 να φυγει αλλη μια οικονομικη και επαξια διαχειρηση οικονομικων και περιουσιακων στοιχειων απο την καμαριερα του bayswater ηρθε εις περας.

    Εναν παικτη που μας στοιχησε κοντα 6 εκκ τον πληρωνουμε και 350 για να φυγει 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο του!!!!

    Ναι αλλα πιασαμε αυτη την αλητισσα την καθαριστρια με το δωρεαν κινητο ε Πετρακη??

    ρε ουστ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dimi
    την επόμενη μέρα πως την βλέπεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΗΤΕΣ ΤΟΥ 04.ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥΡΓΕΛΟ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ!!
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΖΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΔΙΚΕΣ.
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΗΣΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.
    ΟΥΣΤ ΞΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς dennis 1924: Γιατί να μην έρθει; Δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε κάτι. Επειδή ο Παπάς ονόμασε βλάκα τον ευατό του;
    Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΆΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΕΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους:
    Έρχεται ο Φιόλουσον (πακέτο με μισό τόνο ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο), το γήπεδο γεμίζει σε κάθε εντός με 50.000 για πάρτη του (κρίμα και γούσταρα Ριζούπολη), παίρνουμε το πρωτάθλημα με τον παιχταρά (μετά τον παίρνει η Ρεάλ), βγαίνουμε τσάμπιονς λιγκ και ορθοποδάει η ομάδα όπως είπε ο Παπάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί ανησυχείτε τώρα πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λόγω του στοιχήματος που ακούστηκε. Αν υπάρχει να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς dennis 1924: ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΧΟΣ.
    ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ. ΟΙ ΥΠΟΔΙΑΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ,ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ , ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ..

    ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ Ο ΠΕΡΟΥΚΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΣΕ 1,5 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΟΙ ''ΕΝΩΣΙΤΙΚΕΣ'' ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 3 ΕΚΑΤ. Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ Κ ΣΤΟΝ ΦΙΟΛΟΥΣΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΖΟΡΜΠΑ ΡΕ ..ΖΟΡΜΠΙΝΙΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙ ΔΩΝΗ ΟΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ..

    Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Κ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΘΕΣΗ.. ΕΝΩ ΣΤΟ ΓΑΥΡΟ Π.Χ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ..
    ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ..ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ..
    ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..

    ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΚΡΙΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Ιανουαρίου, 2011 12:10

    Τσοχατζό: "Είμαι όμηρος αλήτικης σκευωρίας"
    Ρίμπο: "Με μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι ο Ντέμης δέχεται άσχημες κριτικές στην Ελλάδα, μια και για εμένα υπήρξε ένας εξαιρετικός πρόεδρος για την ΑΕΚ. Ενας δίκαιος πρόεδρος που σκεφτόταν πάντα το καλό του συλλόγου και των ποδοσφαιριστών. Ηταν και είναι ένας άνθρωπος που τον θαυμάζω πολύ. Είναι ένας πάρα πολύ έντιμος άνθρωπος με όλους και θα μου άρεσε μια μέρα στο μέλλον να τον δω να γίνεται ξανά πρόεδρος της ΑΕΚ"
    Τατούλης (περί 10 Κμ του δρόμου Παραδείσια - Τσακώνα που κατήλθε κάτω απ' το ραδίκι):
    «επειδή στο συγκεκριμένο έργο υπήρξαν μεγάλες αστοχίες και κατασπαταλήθηκαν εκατομμύρια ευρώ θα πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί για να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα"

    ....μιλάμε ότι σε αυτό τον τόπο οι πορδές και τα λόγια έχουν γίνει ομοειδή και ομοούσια πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o ΔΧ ειπε 2 πολυ ωραια πραγματα χτες σ ενα ραδιοφωνο
    1) την αεκ του την δωσαμε δεν την πηρε ο νικολαιδης
    2)μονο κακο κανουν οι δηλωσεις των παπα και νικολαιδη
    για αυτον τον λογο τον γουσταρω τον χατζηχρηστο γιατι μας περναει για μαλακες και οπως προβλεπω θα συνεχισει να το κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τσοχατζόπουλε και Τατούλη τα ίδια μας είπε και ο Παπάς. Έλεος με την αντγραφή πια. Σκεφτείτε και τίποτα μόνοι σας.

    Ετοποθετήθει και ο Ρίμπο ως γνήσιος ΑΕΚτζης από τα γενοφάσκια του και είπε ότι θέλει το Ντέμη πρόεδρο. Λέτε σκέφτεται να αγοράσει τις μετοχές του Πετράκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τέτοιοι πουθενάδες ανύπαρκτοι που είστε θα σας γλεντάει μια ζωή ο ΧΧ και η ORIGINAL21!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kαλημερα σε ολους.
    "χτυπαει Μιτσελ"
    "μιλαει με Μιτσελ"
    "τα βρισκει με Μιτσελ"
    "κολλαει του Μιτσελ"
    "το παλευει για Μιτσελ"
    "δυσκολα για Μιτσελ"
    "τελος ο Μιτσελ".

    Αυτη ειναι η πορεια των "μεταγγραφων" της ρεμπετικης κομπανιας που δυστυχως υπαρχει στην ΑΕΚ.
    Και στην θεση του καθε "Μετσελ"-παραπανω-μπορειτε καλλιστα να βαλετε την ιδιο την ΑΕΚ.
    Την ιδια πορεια εχει.

    Και με την παραπανω κομπανια διασκεδαζει και ο -καθε- ανωνυμος οπως ετουτος εδω που μας επισκεφτηκε σημερον. Γλεντια βλεπει.
    Μπορει να βουλιαζουμε αλλα δυο τελευταιες στροφες να τις ριξουμε ρε γαμωτο.Δεν γαμιεται.
    Σαν τον Κουρκουλο "βρεχει φωτια στη στρατα μου"
    Προλαβαινεις αλλη μια στροφη ανωνυμε.
    Το μαγαζι κλεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιωργη τι γινεται; Ζητανε λεφτα για την μετακομιση του παικτη οι Αγγλοι;
    Δεν εντρεπονται λιγακι λεω εγω;

    Λοιπον ακουστε: Υπαρχει περιπτωση-ρωταω- μανατζερς,να δωσουν λεφτα για να αγορασουν τα δικαωματα ενος παικτη και μετα αυτος να δωθει ΔΑΝΙΚΟΣ σε μια ομαδα;

    Εκτος και αν ο δικηγορος εχει γνωριμιες στο Μπερμιγχαμ. Εκανε τιποτα τρελα παρτυ σε κωλομπαρα εκει και μεσω αυτων γνωρισε κοσμο που αργοτερα-τωρα δηλαδη-του φανηκε χρησιμος.

    Αυτο θα πει "επενδυση" για το μελλον.

    Και βεβαια δεν λεω,τελικα μπορει ο καλος θεος να μας βοηθεισει και τελικα ο παικτης να ερθει.
    "Και λοιπον" ρωταω. Τι ειναι αυτος; Ποιος ειναι ο τυπος; Τι θα σημανει δηλαδη αυτο για την ΑΕΚ;
    Αλλη μια αρπαχτη θα ειναι για καποιους και θα φυγει νυχτα για αλλου.
    Και καποιοι λογαριασμοι θα φουσκωσουν λιγο παραπανω

    Βρε πουσταραδες. Βρε κοπροσκυλα Βρε ανικανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος είπε...
    Τέτοιοι πουθενάδες ανύπαρκτοι που είστε θα σας γλεντάει μια ζωή ο ΧΧ και η ORIGINAL21!

    ------------------------------------------------

    μιλαει η εμπειρια τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Προς Ανώνυμο: Φυσικά και είμαστε ανύπαρκτοι. Έχουμε αφήσει το έργο στο πόπολο τώρα και στους "δικούς του ανθρώπους", ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΙ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Τώρα το ποίόν γλεντάει ο ΔΧ ( γιατί έγινε ΧΧ ; απο τα γέλια σας ), ΤΟ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή