Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ

         Πρακτικά εκεί που μεγάλωσα. Τόσες αναμνήσεις, τόσα ωραία χρόνια, τότε παλιά. Με το δωμάτιο μου γεμάτο παιχνίδια, με το μπαλκονάκι μου και την μικρή τηλεορασίτσα. Το ωραίο και ζεστό σαλόνι με την γραφειάρα του πατέρα μου και την απίθανη πολυθρόνα απέναντι, που καθόμουνα και του έκανα τότε παρέα. Ένα σπίτι γύρω στα 80 τετραγωνικά στο κέντρο της Αθήνας σε μια πάροδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας.
        Τώρα πια είναι άδειο. Φύγανε οι άνθρωποι απο την ζωή κι  εγώ μετακόμισα αλλού. Κάθεται εκεί και στέκει σαν  κάτι που υπήρξε, αλλά εξακολουθει να υπάρχει. Ρε μανία κι αυτουνού. Πείσμα έχουν τα μπετά τελικά. Κάθε  φορά που πηγαίνω, πλακώνεται η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό μου. Διότι κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα, είτε ξεσκαρτάρω πράγματα, είτε έχω ραντεβού με κάποιον παλαιοποώλη για να ξεμπουκάρω παλιά δοξασμένα έπιπλα, παλιούς τίτλους αντίκες. ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΤΖΑΜΠΑ ΤΙΣ ΘΥΜΙΣΕΣ, ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. Μπα, δεν ενδιαφέρονται πλέον αυτά. Τι να τους πει το κέντρο της Αθήνας; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
        Στην είσοδο της πολυκατοικίας έχω αναρτήσει κι ένα "πωλητήριο", ενώ έχω αναθέσει και σε έναν μεσίτη της περιοχής να βρει κάποιον αγοραστή. Δεν το θέλω το σπίτι αυτό. Βάσανο θα είναι ακόμα και να το νοικιάσω. Πού να μπλέξω τώρα με κάποιον άγνωστο, με την εφορία και όλα τα συμπαραμαρτούντα.
       Στον μεσίτη όμως , έχω πει την αλήθεια. ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΩ. ΔΙΟΤΙ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΣΑ, ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ. ΣΠΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΩΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ. ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΡΙΨΙΜΟ, ΤΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ, ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΓΜΑ. ΑΣΕ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΤΑΝΤΗΣΕΙ .ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FFP ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ.
       Βέβαια, ο κάθε υποψήφιος ενδιαφερόμενος για την αγορά, τα βλέπει όλα . Δεν μπορείς να  κρύψεις τίποτα. Οπότε αρχίζουν οι συνειρμοί: "Θα δώσω τόσα και πρέπει να βάλω κι άλλα τοσα απο πάνω για να το φέρω σε κατάσταση ανεκτής εγκατάστασης. Άσε καλύτερα, δεν πάω να δω κάτι πιο καινούργιο, κάτι πιο φρέσκο".
                  ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ. Και πληρώνω ρεύμα, κοινόχρηστα και νερό  χωρίς να το εκμεταλλέυομαι. Ειμαι ΒΛΑΚΑΣ  πλέον.
               Αυτό όμως που δεν ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής, είναι οτι το σπίτι ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Που δεν φαίνεται το πρωί. Το βράδυ γίνεται η μετάλλαξη. Επίσης, πρέπει να πανθομολογήσω, οτι το σπίτι το κληρονόμησε η οικογένεια μου απο έναν αρχιμαφιόζο της νύχτας, που τον είχε κάνει καλά ο πατερας μου. Δηλαδή είναι και προϊόν κακουργηματικής πράξης. ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΦΥΣΙΚΑ. Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ, που εγώ προσωπικά δεν τους γνώρισα ποτέ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΖΑΚΑΤΟΣ.
         Με τίποτα δεν το θέλω αυτό το σπίτι. Φυσικά κάτι απαραίτητα μασκαρέματα θα πρέπει να τα κάνω τελικά. ΤΑ ΜΙΝΙΜΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ.  Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΜΕΣΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ.  Εγώ δεν το θέλω το σπίτι αυτό παρόλο που ΕΚΕΙ ΕΜΕΝΑ ΜΙΚΡΟΣ .  ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 50 ΜΟΥ,  ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΟΣ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ. ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΙΤΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ, δεν θυμάμαι και τι νούμερο έχει το γαμημένο.
        Γι αυτό κάνω έκκληση στους επισκέπτες του blog, αν γνωρίζουν κανά μαλάκα να θέλει να πάρει το σπίτι αυτό, να με βοηθήσουν. Σας παρακαλώ αδέρφια: ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,  ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ. Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΤΙΜΗ, αυτήν που θα ορίσει το σπίτι .
         Θέλω την προσοχή σας επ' αυτού:  Είμαι πια ιδιοκτήτης, μπορώ να το κάνω δωρεά το σπίτι, αλλά μπορώ και να το πουλήσω στην τιμή που θα καθορίσει το ίδιο το σπίτι. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ; ΚΑΛΑ ΡΕ, ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ;
           ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ, κι αν είναι δυνατόν, να το πουλήσουμε χωρίς ο αγοραστής να το δει. ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΕΊΝΑΙ MILF ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.
      ΥΓ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ.
             
    

30 σχόλια:

  1. Αδερφε μου,το σπιτι εχει την δυνατοτητα να πεσει στο 4ο υπογειο και μετα να ξαναερθει στην επιφανεια,εκει που ηταν στα νιατα του;
    Μπορει το σπιτι να δεχθει ενισχυση τετοια για αλλα 5 πατωματα απο πανω του;
    Μπορει να δωθει δωρεαν αλλα χωρις κρυμενα κουσουρια;
    Αν κατι απο τα παραπανω γινεται,καλως.
    Αν οχι, κανε διαχειριστη τον Δημητρη που μενει και διπλα.
    Αυτος παντα,μια ζωη,κοντα ηταν.
    Και να σιγοτραγουδαει Καζατζιδη στα σαπια πατωματα. "νυχτεριδες κι'αραχνες γλυκια μου..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στηβεν,καταλαβαινω την αγωνια σου να πουληθει το σπιτι.Οτι ηταν να σου δωσει στο`δωσε.Θα πρεπει ομως πριν προχωρησει η αγορα,να μπει μια BDO να κανει εναν εξωνυχιστικο ελεγχο,για να επαληθευσει τα οσα λες οτι χρειαζεται το σπιτι,μηπως κρυβονται κι αλλες ζημιες τις οποιες δεν αναφερεις για ευνοητους λογους.Θα παρει λιγο χρονο βεβαια,αλλα δεν γινεται αλλιως,χωρια που θα πρεπει να ελεγχθουν τυχον βαρη που θα καταστησουν την αγορα ασυμφορη.Και θελω να πιστευω πως εισαι ο πραγματικος ιδιοκτητης,για να μην μπλεξει το πραγμα με τιποτα αλλους απο πισω συνιδιοκτητες,και να μας πουλας φουμαρα οτι ειναι καταδικο σου.Οσο για την εγκληματικοτητα,δεν ειναι προβλημα.Αλλωστε η ερευνα αγορας για την περιοχη,θα προσελκυσει ομοιους με τους γειτονους της περιοχης.Στα συν ειναι βεβαια και η milf διαχειριστρια,στην οποια θα "λεει" τον πονο του ο αγοραστης για την μαλακια που εκανε (αν..) να παρει το σπιτι νομιζοντας οτι βαφοντας το θα το πουλησει ακριβοτερα σε επομενο μαλακα απ`αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον αντιπερισπασμο στις δηλωσεις Παπα πιστευω να τον διαβασατε.
    Οχι δεν ειναι για το προπονητικο.Αυτο τελειωσε και το πληρωνουμε κανονικα.
    Ψαξτε λιγο...λιγο ακομα.
    Μπραβο.Σωστα.
    "Γηπεδο στην Ν φιλαδελφεια" λεει αυτες τις μερες το μενου της χρονοκαθυστερησης.
    " μιλαει με δυο τραπεζες ο διαχειριστης του "σπιτιου" και ειναι κοντα στο να εξασφαλισει κεφαλαια υψους 30-35 εκ για τα πρωτα θεμελια του γηπεδου. Τα υπολοιπα 30-35 θα βρεθουν εν'τω μεταξυ στο δρομο προς την ολοκληρωση του εργου και τα υπολοιπα 30-35 κατα την ολοκληρωση του."
    Δεν καταλαβατε; Ουτε και εγω. Αλλα τη σημασια εχει. Σκοπος δεν ειναι να μιλαμε για να εξηγουμε,αλλα για να κερδιζουμε χρονο.
    Παμε λοιπον ξανα: Ετοιμη η ομαδα διαχειρησης να εξαδσφαλισει το 1/3 του συνολικου ποσου.
    Το συνολο; 80- 100 εκ. Πως λεμε: 80-100ευρω; Κατι τετοιο. Και 20 εκατομυρια πανω κατω ειναι αμελητεο ποσο. Φανταστειτε τι ειδους μελετες εχουν παραδωσει.
    Και εγω εχω ενα αυτοκινητο και το πουλαω 5-10 χιλιαρικα.Δεν το εχω εκτιμισει ακριβως; Στα παπαρια μου. Μηπως με νοιαζει;
    Ποιες τραπεζες ειναι αυτες,ελπιζω να μας πουνε.
    Γιατι δεν εχω ακουστα τραπεζα να ΔΑΝΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΑΤΙΡΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.Για να παρει τι;Ενα οικοπεδο;
    Πουλατε σοτο ρε.Συνεχιστε. Ποσο θα μεινετε;
    εε- ωωπ...εε-ωωπ, η παραγκα.
    Ο φευγατος, ο ηδη ξεχασμενος, ο διωγμενος, ο λακίσας, μπορει να κανει "σχεδια";
    Και βεβαια μπορει. Αν απευθυνεται σε μαλακες.
    Ελα ομως που αυτοι οι -εκουσιοι-μαλακες λιγοστευουν. Και η κλεψυδρα τελειωνει.
    Και η καλυβα του μπαρμπα-Θωμα τριζει στα παλουκια που στεκεται.
    Εε-ωωπ...εε-ωωπ...
    Βαλτε ενα χερακι ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα γινει τελικα η δικη για τις αποζημιωσεις στους κατοικους του Διστομου.Και θα δωσει το παρων και η ελληνικη κυβερνηση.Σε μια κολλα χαρτι την τυλιξε την κυβερνηση ο Σταμουλης,που ξεκινησε και ετρεξε την υποθεση.Και την εφερε σε δυσκολη θεση,αφου η υποθεση παει στην Γερμανια μεσω Ιταλιας.Και εγινε αυτο,γιατι στην Χαγη δικαιωμα προσφυγης εχουν μονο κρατη κι οχι πολιτες.Και εκει προσεφυγε η Ιταλια,αλλα ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.Και την βρηκε την ακρη ο συγχωρεμενος Σταμουλης,που ειχε κερδισει καποια δικαστηρια στην Ελλαδα,αλλα το ελληνικο κρατος υιοθετοντας μια ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ της δικονομιας,φρεναρε την εκποιηση γερμανικης περιουσιας στην Ελλαδα,κατοπιν αιτηματος της Γερμανικης κυβερνησης.
    Η Ιταλια,σαν σοβαρο κρατος,αλλα και με σοβαρο παρακρατος (νομος,αυτα πανε πακετο...),διεκδικει αποζημιωσεις απο τους Γερμανους,σε αντιθεση με την Ελλαδα.Και δεν ειναι μονο οι Διστομιτες,κι αλλα χωρια εγιναν "μπαζα" απο τους Γερμανους,χωρια πουεξολοθρευαν τον ανδρικο πληθυσμο.Αλλα ουδεποτε ελληνικη κυβερνηση αξιωσε αποζημιωσεις απο τους Γερμανους,αφου δεν ηθελε να τα χαλασει με τους γερμανοτσολιαδες και τους χιτες.
    Κραταω μια πισινη,γιατι δεν ξερω τι μπορει να σκαρφιστει η ελληνικη κυβερνηση για να μην ερθει σε κοντρα με την Μερκελ.Και φυσικα δεν υπαρχει καμια εμπιστοσυνη στο δικαστηριο της Χαγης,που δικαζει κατα παραγγελια...Μια διπλη με Μιλοσεβιτς,μια γυρο Καρατζιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζεψε χρημα η Πορτογαλια και δεν μπαινει στο ΔΝΤ,και μαζι της την "γλιτωσε" και η Ισπανια.Θα μπουν στον μηχανισμο στηριξης,που φτιαχτηκε οταν η Ελλαδα μπηκε στο ΔΝΤ.Με λοξες ματιες κοιταγε ολη την μερα χθες η Ιταλια τις δοσοληψιες,και η πιεση ειναι απο 17 και πανω.Αποδειχτηκε,οπως τα λεγαμε σ`αυτο το ΕΓΚΥΡΟ BLOG,πως δεν πρεπει να μπει να μπει η Ισπανια και η αρχη εγινε.Αλλη μια χωρα χρειαζονται,μετα την Ελλαδα,με την Ιταλια να μαχεται με νυχια και με δοντια.Ηδη προετοιμαζεται το εδαφος για την εναλλακτικη λυση,σε περιπτωση αποτυχιας,παντα υπαρχει plan B.Και ναι μεν στα Βαλκανια δεν εχει τελειωσει η δουλεια,αλλα οι βλεψεις ειναι πλεον σε "προηγμενη"χωρα,στον "πυρηνα" της Ευρωπης.
    Αυτο το blog,ειναι με διαφορα μπροστα απο οτιδηποτε αλλο.Για αυτο τα λεμε εδω πρωτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το εργο πνοης μπορουσε να γινει με το 40% των χρηματων?
    Και γιατι δεν καταγγελεις ΧΘΕΣ την συμβαση κ.Παπατζη και να γυρισει ΧΘΕΣ η ομαδα στους Θρακομακεδωνες? Γιατι ειναι βουρκος και δεν δειχνει το ταλεντο του ο Νασουτι η γιατι φορτιζεται ο Τσαφα Τσουφα?

    Γιατι εγω μια χαρα θυμαμαι και τον Στελιο και τον Ντανιελ και τον Τιμουρ και τον κουμπαρο και τον Τσιαρτα (που ειχε και μια αδυναμια) να κανουν προπονησουλα και μετα πλακα στο γηπεδο σε οποιον βρησκανε μπροστα τους..


    Αλλα ετσι ειναι συνηθως μια σου και μια μου.
    Παρε εργο πνοης εσυ, να παρω εγω παραπανω γηπεδο..

    Γιατι Παπατζη το ιδιο γηπεδο εκανε ο Σωκρατης με 60 μυρια και τωρα που ολη η αγορα ειναι κατω 30% εσυ θες 80-100εκκ.

    Ε να μην βγαλουμε και εμεις ενα 60%??? Ο Χιωτης ποιο εξυπνος ειναι?

    Η μελετη βεβαια ειναι τοσο σοβαρη μελετη που τι 80 τι 100 στα 20εκκ ευρω θα τα χαλασουμε τωρα?

    Αλλα ετσι ειναι. Μεχρι να σε κατσουν στι σκαμνι (γιατι δεν μπορει καποια στιγμη τι διολο καποιος θα κατσει) η να στην πεσουν τα καλοπαιδα παλι.

    Γιατι αυτοι που σου κουβαληθηκαν στο γραφειο εχουν ενα ελλατωμα. Μολις παψεις να τους δινεις το κατιτις τους ξανα-μανα μαζευωνται.
    Πες το και στην παραδουλευτρα του Bayswater να το εχει υπ'οψιν του.

    Με το καλημερα το εφαγε το κυνηγητο του στο 70' περσυ. Εδωσε κατι ψιλα και εγινε κολλητος ξαφνικα. Αλλα τωρα που δειχνουν να τελειωνουν τα ψιλα θα αρχισουν οι ψιλες...

    Το σπιτι σου steven για να το πουλησεις πλεον πρεπει να το μαζεψεις λιγο. Παλιοτερα με ενα βαψιματακι καθαριζες. Τωρα πια επειδη απο τα πολλα χερια εχουν αρχισει και σκανε και οι παλιες μπογιες το προβλημα ειναι μεγαλο.
    Και πλακακια θες και υδραυλικα θες και ασε που οσο ειχες εκεινο τον αλλοδαπο θυρωρο μπορει να τα καταλαβαινε λιγο σερβικα αλλα ολο και μπαλωνε.
    Ασε που συντηρουσε και την ελπιδα στους μεσιτες μπας και ερθει ενας φιλος του εργολαβος να το παρει αντιπαροχη ολο το οικιμα.

    Βεβαια σε εκεινη την γενικη συνελευση που εμφανιστηκε ο εργολαβος, μολις σου πε να βαλετε κανα φραγκο να το μαζεψετε μαζι, εσυ στραβωσες και τον εδιωξες.
    Εδω λες, και με το δικιο σου δηλαδη, παω για να βγαλω οχι για να βαλω. ΟΚ μετραει η παιδικη αγαπη σου, μετραει οτι και εσυ μεγαλωσες εκει αλλα αλλο τα αλωνια και αλλο τα σαλονια.

    Τωρα βεβαια ο εργολαβος εφυγε και το κακο ειναι οτι πηρε και 2-3 φιλους του μαζι. Και οχι πωληση δεν μπορεις να κανεις, οχι ενοικιαση αλλα μονο κατεδαφιση..

    Το θεμα ειναι ομως οτι αν το ριξεις τα μπαζα πεφτωντας δεν ξερεις τι θα αποκαλυψουν.

    Η ξερεις καλα τι κρυβει το σπιτι και λες οτι δεν ξερεις μην βρεθεις και εσυ στην ιδια μοιρα.

    Γιατι καλα να εχεις ενα σαπιο σπιτι. Αντε και να το εχεις μασκαρεψει λιγο. Οσο το κρυβεις καλα ειναι. Μολις φανει ομως θα γινεις ρεζιλι φιλε μου. Και το σπιτι θα χασεις και μπορει να σε κυνηγανε επιδοξοι μεσιτες οτι τους κοροιδευες τοσα χρονια..

    Ε ΡΕ ΜΠΟΧΑ...

    Α ΡΕ ΑΕΚΑΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na paei na parei daneio apo tis tourkikes trapezes,to mono poy zhtane opws diavasa sena blog einai taytothta kai to epitokoio 3%.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. steven
    ο ντουσαν θελει να αγορασει ενα σπιτι, εχεις προβλημα να του το προτεινω? η θα θεωρηθει προιον προδοσιας απο την οργανωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερωτηση:

    Μπορει αν αποδειχθει δολος στην (και καλα αυθαιρετη) διοικηση ταπα να γινει μυνηση για απατη με δολο σε βαθμο κακουργηματος απο τα κοροιδα (με πρωτο και καλυτερο εμενα)που επαιρναν διαρκειας και εδιναν λεφτα στην καθε empire?

    Μπορει να παει δικαστικα ο ταπας, (που ως αλλος χοντρος που εχει πιει το αμηλητο νερο) ειπε το ιστορικο αλλο κακοδιαχειρηση και αλλο κακη διαχειρηση?
    Σιγουρα μεγαλε. Αλλο κλωτσιες και αλλο μπουνιες. Το ιδιο αποτελεσμα εχουν ομως.

    Μπορει να παει δικαστικα για χρεη επι της περιοδου του και μιας και ειναι (sic θα κλαψω) δεσμευμενη και η περιουσια του να βγει π.χ στο σφυρι κανα σκαφος η κανα σπιτι στο Κεφαλαρι για να γυρισουν τα κακως κειμενα στα ταμεια?

    Μπορει να γινει κατι τετοιο και να δεις μετα πως κελαιδαει το πουλακι και αρχιζει και λεει κατα ΠΟΙΩΝ ΕΝΤΟΛΕΣ εκανε οτι εκανε και αν το εκανε μονος του?

    Αντε γιατι τοσο πονο αβασταχτο απο τον Παπατζη δεν τον αντεχω, κλαιω 3 μερες τωρα.

    Υ.Γ Ρε συ Πετρο και στα καραβια σου ετσι κανεις? Λες το αφηνω το πλοιο γιατι ειναι σαπιο βρωμαει μου τρωει λεφτα, αλλα ας ερθει καποιος να το παρει?
    Λες ρε συ Πετρο στον captain σου να λεει στο πληρωμα βουλιαζουμε αλλα εσεις τραβατε κουπι γιατι ο ιδιοκτητης την κανει?

    Υ.Γ2 Ρε συ Πετρο, αφου σε εξαπατησανε οι ξεροκεφαλοι και σε κλεψανε γιατι δεν κανεις μια μυνησουλα ρε συ Πετρο? Τοσα εκκατομυρια σου φαγανε, χωρις εσυ να καταλαβεις να ακουσεις να διαβασεις να παρεις χαμπαρι 6-7 χρονια τωρα. ΟΚ καταλαβαινω οτι στον δικο σου κοσμο ουτε εφημεριδες εχει (εκτος απο τα ΝΕΑ) ουτε ραδιοφωνα ουτε τηλεορασεις ουτε internet ουτε τιποτα. Και δεν ακουσες δεν καταλαβες 6-7 χρονια τιποτε. ΟΚ ανθρωπινο σε ολους τυχαινει.

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ δεν θα κανεις κατι? Θα κατσεις ετσι απλα με μια συνεντευξη να σου φανε τοσα λεφτα?

    Γιατι αμα ειναι ετσι ρε συ Πετρο θες να ερθω να μου δωσεις, οχι πολλα, 1-2 εκκ ευρω να στα διαχειρηστω και εγω? Και εχεις το λογο μου Πετρο οτι αν (αν λεμε) κατι δεν παει καλα μπορεις να τα εξυγιανεις οποια στιγμη θες με μια απλη συνεντευξη.

    Υ.Γ Ρε συ Πετρο, δεν πα να ...θεις ρε συ Πετρο που ΑΚΟΜΑ νομιζεις οτι ειμαστε ολοι σαν την παραδουλευτρα σου απο το Λονδινο. Αντε ρε συ Πετρο γιατι μπορει να κλαιω με μαυρο δακρυ για το κακο που σε βρηκε αλλα εχει και η κοροιδια ορια.
    Και ξερεις Πετρακη, ειναι μη γινει το μπαμ. Γιατι μετα αμα γινει παρε τηλεφωνο τον φιλαρακο σου να σε φιλοξενησει στο Hamptons για κανα διμηνο.

    ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ετσι ακριβώς,όπως τα λες είναι Στηβ.
    Να πουλήσουμε την ομάδα χωρίς να ξέρει ο αγοραστης τι θα αγοράσει,τι χρέη θα εμφανιστούν ξαφνικά.
    Και φυσικά βρίζουμε αυτόν που δεν αγοράζει το γουρούνι στο σακί διότι δεν πιάνεται κορόιδο.
    Αθάνατε¨Έλληνα ΑΕΚτζή.
    Μαλάκας ο SUGAR,ήρωες οι Παπανοτιάδες και η σημορία του 2004 που ''σώσανε'' την ΑΕΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό που ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι περισσότερο είναι ότι μας θεωρούν όλους οπαδούς με κατάληξη 21 στο όνομα μας.
    Ρε ξανά ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στα αγωνιστικα...και ομως για οσους το εχουν ξεχασει η ΑΕΚ εκτος απο πλυντηριο ειναι ΚΑΙ αθλητικο σωματιο:

    Ο Τσαφα τσουφα εχει λεει προταση απο Αγγλια με 300,000. Αν γινει αυτο θα ειναι ο πρωτος παικτης που θα εχει κοσμο στο αεροδρομια οχι κατα την αφιξη του αλλα κατα την αναχωρηση του. Προσωπικα μπαινω και στο αεροπλανο (χρονια κατοικος Λονδινου παλιοτερα γαρ) για να σιγουρευτω οτι το θηριο θα παει αλλου να φαει.

    Στον Γκαμηλιερη που θα του κοβαμε την μπαλλα θα του κρεμαγαμε το δελτιο και αμα τα παιρναμε στο κρανιο μεχρι που του σφαζαμε και το σοι στην Αλγερια, τελικα τα σκαμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και μενει και ελευθερος απο τωρα. Και ολα αυτα ενω κατα την καμαριερα ειχε συμφωνησει και τα ειχε βρει σε ολα απο τον Σεπτεμβριο.

    Τσιμπαμε και 300-500 απο τον Σαββα..

    Α ξεχασα θα ερθει λεει και δανεικος ενας Μιτσελ (που μπορει να παιξει ακομη και στην Ρεαλ αλλα τον διωχνει η ....Μπερμινχαμ!!!) για 6 μηνες με 150,000.
    η οψιον αγορας ειναι λεει 1,5 μυριο. Ρε πατε καλα μη λετε τετοια νουμερα και ζαλιζεται ο Πετρακης..

    Συμφωνα λοιπον με την σουμα μεχρι στιγμης εχουμε:

    350 απο τον γκαμηλιερη που γλυτωνουμε και 300-500 απο τον Σαββα και 300 απο το θηριο συνολο κανα μυριο.

    Δινουμε 150 στον μιτσελ δεν μιλαει και ο Μανωλης και ολα καλα.

    Αν αυτο δεν ειναι πλανο τοτε ποιο ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πρεπει να καταλαβετε οτι μια ποδοσφαιρικη ομαδα δεν ειναι μια εταιρεια που την διοικεις τεχνοκρατικα και μονο
    ειναι κατι το διαφορετικο μια ομαδα οποιαδηποτε αθληματος, μπορει να πεσεις στο καναβατσο ανα πασα στιγμη
    δειτε τον κοκκαλη της πρωτης τριετιας, τον βαρδινογιαννη και αν πατε στην δευτερ η τριτη κατηγορια θα παθετε την πλακα σας και ασ αφησουμε τα ερασιτεχνικα που τα γνωριζω λιγο καλυτερα βαρελι χωρις πατο
    αρα τηρουμενων των αναλογιων μπορει να εκανε λαθη ο παππας και ο νοτιας
    τωρα αν υπαρχουν ποινικες ευθυνες ζουμε σ ενα σοβαρο και με συντεταγμενες κρατος που θα αποδοθει δικαιοσυνη

    Dimi
    δεν ειπε οτι τον εξαπατησαν (δεν ξερω αν θα το πει στο μελλον) για να αρχισει μηνυσεις
    και την προσωπικη εταιρεια την διοικεις διαφορετικα απο μια ομαδα που μπαινει και το συναισθημα περισσοτερο απο μια εργασια
    και αν γνωριζεις απο καραβια το φαγοποτι ειναι πολυ μεγαλο απο τον captain σ ολα τα επιπεδα
    και χανονται παρα πολλα χρηματα (παραδειγμα το βαψιμο του καραβιου πχ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Dimitri

    οταν λεει οτι χαθηκαν λεφτα και γινονταν σπαταλες δεν ειναι εξαπατηση? Οταν πηγαινε ο ταπας και του ελεγε π.χ δωσε 100 χιλιαρικα και μετα τα εσκαγε στο Φοιβο δεν ειναι αξαπατηση?

    δεν διοικησε καμμια ομαδα ο Πετρακης για να εχει συναισθημα. κατα τα λεγωμενα του ουτε τα οικονομικα δεν κοιταγε (και καλα)..

    στα καραβια (επειδη γνωριζω) ειναι μεγαλο οπως μεγαλα ειναι και τα ΕΣΟΔΑ. δεν εχω ακουσει κανενα εφοπλιστη να πηγε απατος απο εξοδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά, την ΑΕΚ θα την σώσει ο Τάκαρος ο Κανελλόπουλος. Έχει γαμώ της ιδέες για λαική βάση και μυαλό ξουράφι. Μην αγχώνεστε.

    Ο Αδαμίδης απ την άλλη, αφού έκανε τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας, πάει να πουλήσει και τον Γκέντζογλου. Τον θυμάμαι πως καμάρωνε στο αεροδρόμιο όταν είχε φέρει το Ντιοπ. Περασμένα μεγαλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. dimi
    ξερεις ποσοι εχουν παει απατοι στα καραβια ? παρα πολλοι αλλα αυτη η συζυτηση δεν ειναι επι του παροντος και δεν ενδιαφερει το μπλογκ (θα το κουβεντιασουμε μεταξυ μας)
    αλλο χανονται χρηματα απο κακοδιαχειρηση και αλλο απο λαμογια , υπαρχει μεγαλη διαφορα
    ασε να δουμε τον ελεγχο και μετα θα τοποθετηθουμε
    φοβαμε οτι ο ελεγχος θα εχει την τυχη των εξεταστικων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. dimitri

    Κακοδιαχειρηση αντε μια αντε δυο αντε τρεις. Αντε τον πρωτο χρονο.
    Αντε και τον δευτερο

    Εδω φιλε το παραμυθι επι ταπα κρατησε 4,5 χρονια και συνολικα 6-7 και ακομη οπως βλεπεις μια χαρα κρατει.

    Γιατι δεν γινεται ο ενας εκ των δυο μετοχων να λεει καθαρα οτι το προπονητικο μπορουσε με 40% να γινει και να γινεται με 11 μυρια.

    Δηλαδη αντι για 4-4,5 εκκ κοστισε 11εκκ

    Αυτα τα 6εκκ εγω τα λεω κακως διαχειρησμενα ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ Η ΑΕΚ αλλα ο ιδιος ο Νοτιας.

    Οταν ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ τα φεσωνουν στην ΑΕΚ ειναι λαμογια φιλε.

    Τι θα πει ακουσε λεει ο Νοτιας τον Θανοπουλο τι παπαριες ειναι αυτες? Τοσο πια ευκολοπιστοι και αθωες περιστερες ειναι που ακουνε τον καθενα και τους τρωει εκκατομυρια ευρω?
    Και αφου τους τα τρωει γιατι δεν τα επομιζωνται οι ιδιοι αλλα τα φορτωνουν στην ΠΑΕ?

    Και δεν μιλαμε για κατι μακρινο μιλαμε για κατι που η συμβαση εχει λιγοτερο απο χρονο που υπογραφηκε.

    Σου κλεβουν 60% ρε μεγαλε απο την εταιρεια σου ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ και πας και υπογραφεις?

    Ε τοτε sorry αλλα η ηλιθιος εισαι η λαμογιο.

    Οσο για τον δειαχεισρηστικο τον εχουν στα χερια τους πανω απο 2 μηνες εξ ου και οι επιλεκτικες διαρροες την μια για κινητα εταιρικα την αλλη για υπαλληλους του 1εκκ την αλλη για υπεραριθμο προσωπικο κλπ.

    Γιατι μη μου πεις οτι ξερουν για το κινητο της καθαριστριας και το κοστος του (ποσα να κανει η καθαριστρια 50-100 ευρω το μηνα??) και δεν ξερουν πως ο Ραμος πουληθηκε τη νυχτα 350 και το αλλο πρωι 1,350, η πως φαγωθηκαν τα λεφτα της χορηγιας της Dinners και περσυ μπηκε στη φανελλα στο τσαμπε για να κλεισουν 350 χιλιαρικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. DIMI κρυβε λόγια,θα χαλάσουμε το προφίλ των ευεργετών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Eγω απορω, γιατι απορουμε για οσα κανουν.
    Αφου ετσι συμβαινει σε καθε επιχειρηση που κλεινει.
    Δεν τα βλεπετε στους δρομους;
    "Κλεινουμε.Εκποιησης.Οριστικη διαλυσης.Τιμαι κατω του κοστους.Εξευτελιστικαι"
    Αρ. Απ. 2004

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αδελφέ conpater η υπόθεση των αποζημιώσεων του Διστόμου δείχνει με τον πιό κραυγαλέο τρόπο ποιά λαμόγια κυβερνούν χρόνια τώρα την Ελλάδα. Ξέρεις με ποιά διάταξη δεν μπορούν να αποζημιωθούν τα θύματα ? Οτι και καλά πρέπει να συναινέσει και το Υπ. Δικαιοσύνης ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Κάτι που ποτέ δεν έγινε. Διάταξη που δεν υπάρχει σε κανένα κράτος του κόσμου. Και τώρα που ο συγχωρεμένος Σταμούλης τους έβαλε με την πλάτη στον τοίχο αυτά τα ανθρωπάκια οι δημοσιογράφοι σε μιά επίδειξη πρωτοφανούς "τυμβωρυχίας" παρουσιάζουν το γεγονός σαν πρωτοβουλία του πρωθυπουργού!
    Αλλά εδώ ρε αυτοί όλοι δεν σεβάστηκαν τους νεκρούς του Διστόμου, των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ της Κύπρου, θα σεβαστούν τον Σταμούλη?
    Ούστ να χαθείτε ρεμάλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γιατι δεν την πουλαει στον ψωμιαδη να τελειώνουμε
    τουλαχιστον αυτος εβαλε την αεκ μεσα και έτρωγε κιολας
    οι παππα νοτιαδες και μεσα την βαζουν και με τα λεγομενα τους βαζουν και λεφτα κιολας και για να τα πουμε ολα επι ψωμιαδη εγιναν και δυο αξιόλογες μεταγραφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο νικολαιδης θα βγαλει ανακοινωση , ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχει να πεσει πολύ γέλιο.
    Μόλις άκουσε ότι την Δευτέρα θα βγει ο διαχειριστικός,έτρεξε γρήγορα ο κοντός στο sporfm να βγάλει ανακοίνωση στην οποία λέει ότι τα κάνανε όλοι μαζί αυτά που γίνανε.
    ¨Όλοι μαζί τα φάγαμε¨ λοιπόν και ο Ντεμάκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΛΛΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ. Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ.
    ΒΡΕ ΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΜΑΝΤΕΛΗΣ, ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ; ΚΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ;
    ΛΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ. ΑΦΟΥ ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ; Ο ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ.
    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΛΟ: ΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΓΕ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ, ΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τα έφαγε ο ταπας; Τα φάγανε οι μέτοχοι; Οι μπροστινοι η οι πισινοι;
    Εσείς τα φαγατε εμείς δεν ξέραμε, όχι εσείς
    Τα φαγατε, όχι όλοι μαζί τα φαγαμε..
    Βρώμα λαμόγια και δυσοδια.
    Ο κοντός οι σωτήρες ο ΔΧ οι μπροστινοι οι πισινοι κλπ

    Βρώμα μπόχα κλεψιά και στη μέση η ΑΕΚ

    ΟΥΣΤ λαμόγια ΌΛΟΙ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ, ΔΕΝ ΦΑΓΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΑΝΤΑΡ. ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙ. ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΚΟΙΝΩΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΛΟΓΩ ΙΧ Ή ΛΟΓΩ ΔΧ; Πού ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ Πού Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;
    ΚΑΙ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; Ο ΔΧ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. "Η Γερμανια αναγνωριζει την ιστορικη της ευθυνη,και γνωριζει τα οσα υπεστη ο ελληνικος λαος...Δεν μπορει η Γερμανια να δικαστει σε αλλη χωρα.Και θα υπαρξει απειλη για την διεθνη νομιμοτητα αν υπαρξει ετεροδικια και δικαιωση για τους Διστομιτες.Αδυνατουμε να καταλαβουμε την σταση της ελληνικης κυβερνησης..." Αυτη ηταν μεσες-ακρες η απαντηση της Γερμανιας δια στοματος του υπουργου εξωτερικων.Αναλαμβανει μεν την πολιτικη ευθυνη(σας θυμιζει κατι....!!!),αλλα μεχρι εκει.Και φυσικα δεν κατανοουν την σταση της ελληνικης κυβερνησης αφου μεχρι τωρα ο ελληνας υπουργος δικαιοσυνης ΜΠΛΟΚΑΡΕ την αποζημιωση που ειχε επικυρωσει το ανωτατο δικαστηριο.Επειδη ομως ο ΓΑΠ,τα χει κανει σκατα μεχρι τωρα,αν δεν "πηγαινε" με τους Διστομιτες,σε μια βδομαδα θα του`χαν κρεμασει φτερα και πουπουλα και θα τον εβγαζαν βολτα στην Συγγρου.Χρονο θελει να κερδισει,και μετα εχει ο Θεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μετα και την "απολογια" του Ντεμη,θα πρεπει να κρεμασουν ενα καδρο στα γραφεια της ΠΑΕ,τουλαχιστον 3χ2,με την φωτο του Παγκαλου και το "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"...
    Και ψαχναμε να βρουμε για ποιους το ειπε ο ανθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 00:14

    Εγώ λέω ότι το κείμενο αυτό είναι ΚΑΙ αλληγορικό ΚΑΙ πραγματικά γεγονότα. ΑΕΚ=Ελλάς=η ζωή μου όλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος14 Ιανουαρίου, 2011 00:23

    Όσον αφορά την παρέμβαση του γκοντό...δηλαδή γύρω γύρω όλοι, και τελικά ο Θανόπουλος την έκανε τη ματσακονιά...
    Λες?...εύκολο να βρούμε ΕΝΑΝ (1) αποδιοπομπαίο τράγο. (αλήθεια, μόνο αυτός δεν έχει μιλήσεις ακόμα).
    Μετά το ρίχνουμε όλοι στις "πολιτικές ευθύνες" και πάμε για ύπνο ελαφρύ.
    Προφανώς βγαίνει όπου να 'ναι ο διαβόητος διαχειριστικός και προφανώς έχει χαραμάδες που ρίχνουν φως σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ. Αλλιώς δε θα γινόταν ο τζέρτζελος.
    Μία ακόμα παρατήρηση περί empire. Τη φάση "επανεπενδύουμε 80% στο μαγαζί" την...πιστεύω.
    Το θέμα είναι ότι επανεπενδύουμε 10 δραχμές, ΟΚ, αλλά μπαίνουμε μέσα 7,5 μύρια με την πούμα? Μετά ανοίγουμε 2 καταστήματα και καφέ και μένουν και λεφτά? Ούτε η ΜΑΝ U δεν τα κάνει αυτά τ' ανοίγματα...επίσης τη λέξη "υπερτιμολόγηση" του την έχουν πει ποτέ?
    Εδώ ο ντον έφερε 2,5 μύρια αποδείξεις σε καφέδες...παραστατικά είναι κι αυτά, υπέρ πίστεως και πατρίδος.
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή