Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΩΝΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

           Και φυσικά, κύριο όργανο της διάδοσης του έργου του εν κόσμω αντιπροσώπευσης των ουρανών, ήταν οι παπάδες. Τι να πουν τα κτίρια άλλωστε; Μιλάνε τα τσιμέντα; Μιλάνε τα βιτρώ; Μιλάνε τα μανουάλια; Όχι, ποτέ δεν τα έχω ακούσει. Μιλάνε οι εμπνευσμένοι ηγέτες που φορώντας τα ράσα, άλλοτε παρακαλώντας κι άλλοτε απειλώντας, γουστάρουν την άνευ αντίλογου παράδοση του πόπολου που για κάποιον ανεξήγητο λόγο θέλει σώνει και καλά να κάτσει εκ δεξιών του δημιουργού. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ, ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
           ΚΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΑ ( φυσικά έχω σταχυολογήσει κάποιες ατάκες- εξ άλλου καφενείο κάνουμε αφού η συνέντευξη είναι στα Νέα , που αν υπήρχε κράτος θα είχανε κλείσει περί το 70 ΟΤΑΝ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΙΜΑΝΤΟΝΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ. ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ):
      " Ήρθε ο Κούλης, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, για να σώσουμε την ΑΕΚ απο την Δ εθνική ( πετύχαμε )... και 1,5 μύριο Αεκτζήδες που θέλανε πιο έντιμο ποδόσφαιρο ( εκεί αποτύχαμε )".
     Ω ΓΚΑΓΚΑΜΠΟΥΜΠΟΥΜ  ΓΚΙ  και τα λοιπά, λέω εγώ. ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ, ως όφειλε, ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ. ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΧΑΠΑΤΑ ΟΤΙ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ; ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
       ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ 1,5 ΜΥΡΙΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΘΕΛΑΝΕ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΙΜΩΡΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝΕ " όποιος μιλάει για τρίτη εθνική, αυτός και η μανούλα του να πάει να γαμηθεί", ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ " τρελούς ή λαμόγια". ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΛΕΧΤΕ ΤΟ ΒΑΣΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ή ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
          ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΑ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΛΑΚΑ, ΕΞΙΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΗΘΙΚΑ.
         " Ο Ντέμης ήταν ένα τόλμημα μπροστά απο την εποχή του". ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ. ΕΓΩ ΜΟΡΦΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΤΟΥΣ , ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΞΕΣΤΟ , ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ. ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ, ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ , που προφανώς αυτά θαυμάσατε όλοι οι πισινοί ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.
          ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ, ΘΑΥΜΑΣΑΤΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ. ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΜΩΣ. ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΟ ΨΗΛΗ.
             " Ο Ντέμης ήταν ξεροκέφαλος... και πήγαινε την ομάδα χειρότερα οικονομικά ". ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΜΑΣ; ΣΤΟ ΔΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΑΟΥΧΟ Ή ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ, ΕΛΕΓΧΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ; ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ Ή ΜΟΝΟ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ( να λέμε και ονόματα πια ) ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ; ΠΟΥ ΣΤΑ ΙΣΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. Κι αυτό 3 χρόνια πριν.
               " Δεν πλησιάζω την οικονομική ευρωστία του Μαρινάκη". ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΧΑΠΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΤΑ ΠΟΝΤΟΠΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΟΤΑΝ Η ΑΕΚ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ;
               Βρήκες όμως τους στόχους για να ξαναγίνει η ΑΕΚ μεγάλη. Και μένω στον τρίτο: " Μόνο ενωμένοι...". ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ " είναι βλάκας όποιος ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαρο..." . ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΡΟ ΑΝΤΕΡΟ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ, ΑΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΑΝ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ, ΚΙ ΑΝ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ  " ΠΗΓΑΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ" ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
            ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΡΟ ΜΑΣ; ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ;  ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ, που ( sic ) ονομάζεται λαός; ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΨΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΙΤΕ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΤΕ ΠΡΩΤΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ; 13 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΟΜΑΔΑ. " γερά με τσαμπουκά". ΠΟΙΟΣ ΡΕ ΡΙΒΑΛΝΤΟ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ;
             ΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΙ Ο ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΦΑΟΥΛ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 4-0, 6-0.
              Και τέλος: " Βάζω λεφτά και με βρίζουν". ΑΛΛΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΡΙΣΙΔΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΣΑΝ ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ "ΝΑΙ", ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ, ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΜΟ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ Ο ΝΤΕΜΗΣ;
              ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ  ΣΑΝ ΚΑΛΟΧΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΛΟ.  ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΣ. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΣ ΟΣΗ ΛΕΖΑ ΤΡΩΝΕ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΟΛΟΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ Ο ΔΧ ΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕ.  ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΙ ΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ( και δεν κάνω πλάκα τώρα ).
         ΚΙ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ¨Η ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ; ΦΕΥΓΩ ΑΛΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ; ΒΡΕ ΣΥ, Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΟΝΤΑΙ. ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ; ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΧ;
          ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ. ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΣΩΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
       ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΕΙ, ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
          ΥΓ. Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές, ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ "ΝΕΑ". ΤΟ ΠΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΠΡΙΖΕΣ. ΚΙ ΕΝΩ " ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, "  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ;  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΑΠΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ; ΤΑ " ΝΕΑ" ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ - ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ - ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
                        Ο ΠΑΠΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ.  ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ.    
                      

9 σχόλια:

  1. Συμφωνω απο το "α" εως το "ω" με τα γραφομενα σου.
    "Α-Ω" που λενε και αι εκκλησιες. "Ο Ον"

    Αλλα και: "Ο Ονος" Που ναι μεν διαπιστωνει (πότε αραγε;Μετα το 98; Τις εποχες της "λιμνης" δεν την εβλεπε την βρωμα του ποδοσφαιρου;)διαπιστωνει λοιπον την βρωμια και την σαπιλα του ποδοσφαιρου και ειναι βλακας που ασχοληθηκε αλλα και οποιος αλλος ασχοληθει με αυτο. Και απο την αλλη,κανει-υποτιθεται- εκκληση και σε αλλους-βλακες-ΑΕΚτζιδες που εχουν την οικονομικη δυνατοτητα, να μπλεξουν με τον υποκοσμο του ποδοσφαιρου και την βρωμια του,δινοντας ενα μερος απο τα μετρητα τους για να σωσουν την ΑΕΚ και να καθυβριστουν αργοτερα απο τον χυδαιο και και βρωμικο κοσμου του Ελληνικου ποδοσφαιρου εις τον οποιο εχει την ατυχια να συμμετεχει και η ΑΕΚ.

    Δηλαδη λεει:"κανεις μαλακας-κοροιδο-βλακας, να μη μπλεξει με φουτ-μπολ και ΑΕΚ,αφου το παραδειγμα το εχετε μπροστα σας"
    Ευχαριστουμε Πετρο.
    Το κολυμπι το μαθαινει κανεις απο μικρος. Με καραφλα στο κεφαλι,δεν μαθαινεις τιποτα πλεον. Μονο νοιωθεις "βρωμικος" απο τον κοσμο του ποδοσφαιρου που ελαχε να μπλεξεις.
    Γυρνα στα καραβια, οπου απαντες εκει, ειναι ιερομοναχοι και διαβαζουν παρακλησεις.

    Και φευγοντας βαρα γερα την πορτα. Να σε ακουσουμε. Και εμεις, αλλα και αλλοι.
    Καμια λυπη η στεναχωρια για τα "χαμενα λεφτα" σου.
    Και δεν υπαρχει συμπαθεια, η αντιπαθεια.
    Υπαρχει επιτυχια η αποτυχια.Μονο.
    Και εσυ(ς) απετυχες.
    Και εμεις αλλωστε απο αυτην την ιστορια στην οποια ΕΣΕΙΣ μας εμπλεξατε, χασαμε λεφτα.Αναλογικα τα ιδια.

    Το κολπο γκροσο με το καταπτυστο "44" στην εδω Αφρικανικη χωρα,θα επρεπε να μνημονευεται σαν μια απο τις πιο μαυρες σελιδες στην ιστορια του συλλογου.
    Αλλα "ευτυχως" ζουμε στην Ελλαδα, οπου θεωρει ξευτυλα την μη "ακρη", την μη "φτιαξια", και τον μη "μπαρμπακορωνισμο". Και η ντροπη πανευκολα βαφτιζεται ηρωισμος.
    Να διαβασουμε Ιστορια, η να σκισουμε τις σελιδες της και να φτιαξουμε σαιτες καλυτερα;
    Αυτο που θεωρεις εσυ "γλυτωμα",την 3η-4η Εθνικη,για μενα θα ηταν ενα παρασημο.
    Παρε τωρα το παρασημο τής-ετσι κι'αλλιως- μουτζας και τραβα με τα κουβαδακια του μπαμπα.

    * Δ.Χ θεε, παρε την ΠΑΕ.
    (εστω και τυφλος μια και τα "ματια" πλεον θα εκλειπουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ`ετρωγε καιρο τωρα.Καπου το σκεφτομουν μεσα μου βαθεια να ασχοληθω κι εγω με την ΑΕΚ.Λεφτα δεν εχω βεβαια,αλλα αυτο οταν μιλας για την ΑΕΚ ειναι το λιγωτερο.Αλλωστε στο να διοικησεις μια "ιδεα",το προσφατο παρελθον εχει δειξει πως δεν χρειαζεται να βαλεις....
    Επειτα ομως απο τα λεγομενα του Παππα,αρχιζω και το σκεφτομαι παλι αρνητικα.Βρωμαει ειπε,χανεις λεφτα ειπε,με λαμογια του κερατα μπλεκεις ειπε...Και ειπε και κομψα βεβαια οτι ειναι μαλακας οποιος παει να μπλεξει και με το ποδοσφαιρο και με την ΑΕΚ.Υστερα απ`αυτην την καταθεση ψυχης,δηλωνω ρητα και κατηγορηματικα πως δεν προκειται να κανω το ντου.Γιατι εγω νομιζα πως θα μπορουσα να συνεργαστω με τον Αχιλλεα,τον Μακη,τον Βασιλη,τον Βαγγελη,τον Σπυρο και τα αλλα παιδια που ειναι στις ομαδες γιατι το`χαν κανει ταμα,και για την αγαπη τους για το ποδοσφαιρο.Ηρθε ομως ο Πετρος και μου γκρεμισε το ονειρο...Ευτυχως για μενα και για πολλους αλλους.Μαθαμε πραγματα που ηταν επτασφραγιστα,θαμμενα κατω απο την αγια τραπεζα του Βατικανο.Το μονο καλο ειναι,οτι σε αυτες τις περιπτωσεις,μπαινοντας δινεις ενα παραβολο,βγαινοντας ομως θες δυο φορτηγα να κουβαλησεις τα πλυμενα και καθαρα,ετοιμα για απλωμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην πυροβολειτε τον παππα διοτι δεν νομιζω να εβγαλε χρηματα απο την αεκ ουτε ζητησε προβολη για να γινει γνωστος στο ευρυ κοινο για να κανει δουλειες του δημοσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτο που μ ενδιαφερει επισης ειναι η επομενη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος12 Ιανουαρίου, 2011 11:09

    Προσφυγάκι, αυτά που βγήκαν στο blog σου επαληθεύονται μέχρι κεραίας. Λχ ότι πιάσαν κώτσο οι Θανόπουλοι το Χιώτη με το προπονητικό και πλήρωσε διπλά και βάλε λεφτά...τα οποία τα χρεώνει στην ΑΕΚ φυσικά...
    Κι εγώ ακούω αυτά που λέει ο Παππάς με συμπάθεια dimitri, κι εγώ, όπως όλοι ανησυχώ για το μέλλον. Και θεωρώ όλα αυτά που είπε ως ειλικρινή. Φυσικά με καίνε και πολλά που ΔΕΝ είπε.
    Λχ δεν αναγνωρίζει ότι ΚΑΙ ο μέσος ΑΕΚτσής πιάστηκε κώτσος με τα διαρκείας και την τρομερή υποστήριξη από 2004 και μετά. Και τώρα, λες και τον βλέπει σα μαλάκα, ζητάει να τα καταπιει όλα αυτά και απλά...να συνεισφέρει τον οβωλόν του αδιαμαρτύρητα. Μωρέ τι μας λες? Και όλα αυτά χωρίς ΚΑΜΙΑ νύξη για προσπάθεια ανάκτησης των απωλεσθέντων χρημάτων από τις λαθροχειρίες που καταγγέλονται ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ. Εκτός άμα θεωρείται επαρκές να πάρουμε πίσω το κινητό της καθαρίστριας....

    Μισή αλήθεια, λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα σε ολους.
    Μα Δημητρη μου,δεν λεει κανενας απο εδω οτι ο Παπας εκλεψε η οτι η θελε να κανει τον Μαικλ Τζακσον.
    Τι να μην τον πυροβολουμε;Τι ειναι τελικα; Ο Παπάς η ο Πάπας;

    Υπαρχει και δευτερο μερος της συνεντευξης
    Ε,να μη πουλησουμε μονο τα φυλλα μιας μερας,αλλα δυο,σκεφτηκαν σωστα στο μηχανοραφειο της Πουστιας του οικου Λαμπρακη.

    Λεει λοιπον εκει ο Πετρος οτι εγιναν "λαθροχειριες". Κατι για εισητηρια,για ενοικια και αυτοκινητα,φυλαξεις κλπ.
    Οτι ξερουμε-υποπτευομστε ολοι μας δηλαδη.
    Αλλα αυτοι που περιμενα να ακουσω και δεν το ακουσα ειναι : "θα κινησουμε γη και ουρανο και θα κανουμε τα παντα νομικα προκειμενου-και εαν προκυπτουν-να καθησουν στο σκαμνι οι υπευθυνοι.
    Οταν σε κλεβουν-γιατι περι κλοπης προκειται- και απλα το διαπιστωνεις μουρμουριζοντας και πας παρα περα,ζητωντας μαλιστα "να μπουν καμια δεκαρια ευποροι και να βαζουν απο 1.5 εκ. για τα επομενα δυο-τρια χρονια..." τοτε σημαινει οτι α) εισαι κοροιδο και καλα σου εκαναν και β) οτι δεν προκειται να βρεθει ουδεις.

    Να ερεθει δηλαδη ο αλλος η οι αλλοι και να βαλουν λεφτα να καλυψουν την τρυπα που δημιουργησαν ΠΟΙΟΙ; Και γιατι να τα βαλει,ετσι ελαφρα τι καρδια; Γιατι ειναι ΑΕΚτζης-βλακας η για να τον πουν μαλακα οι κλεφτες,οι οποιοι απολαμβανουν-απο πλευρας Παπά ασυλια;
    Απο τον Πάπα της Ρωμης,ενταξει θα μπορουσαμε να περιμεναμε να δωσει συγχωροχαρτι(με το αναλογο αντιτιμο βεβαια).
    Αλλα απο εναν εκ'των ιδιοκτητων και χρηματοδοτων,θα περιμεναμε να κυνηγισει κοσμο. Να δειχνει και να ειναι ατεγκτος με τους κλεφτες. Και οχι να μιξοκλαιει πανω απο τα χαμενα λεφτα,τα δικα του και των αλλων.

    Ασφαλως και θα βγουν "παπαδες" απο τον ελεγχο.
    Και κατα την γνωμη μου,θα πρεπει να γινει κι'αλλος ελεγχος αργοτερα,οταν ολα θα εχουν πεθανει.
    Αλλα, αρκει να διαπιστωνεις την "λαθροχειρια",κοιτοντας την, σαν Βουδας;
    Η αλλη λυση που προτεινει-αν δεν βρεθουν οι "10",-ειναι να γινουμε ΠΑΟΚ.
    ΠΑΟΚ ειμαστε εδω και 6 χρονια. Διοικητικα.
    Γιατι αγωνιστικα, ειμαστε ΠΑΟΚ 17 χρονια.
    Και ολα αυτα,αν δεν βρεθει "θειος απ'την Αμερικη βεβαια.

    Ειπε ακομα οτι "θα μπορουσε να γινει το προπονητικο με το 40% των χρηματων. "
    Μπα! Και εμεις που νομιζαμε οτι ηταν επενδυση-ευκαιρια. Επεσαμεν απο τα νεφη.

    Στην χθεσινη εκπομπη του Χαρδαβελα,δεν ακουστικε κατι νεο. Κατι εγραφα βγηκαν που π[ιστοποιουν την κλοπη μεσω Empire.
    Και ο Σεραφιδης με τον Αρδιζογλου να κοιτουν σαν χαμενοι, ο Χηνας να παρακινει τον κοσμονα φτιαξει το μανιφεστο τηςπροσφυγιας και τον Καμενο να παρακαλει τον Μελισσανιδη να επιστρεψει.

    Και ο Δ.Χ να λεει για τον κοντο "καποιοι τον πιστεψαν και τον ακολουθησαν,αλλα αποδειχτηκε οτι αλλο παικτης και αλλο διαχειριστης εταιρειας..."
    Να γελασουμε τωρα,η μετα τον ελεγχο;
    Γιατι μιλας σε 2ο πληθυντικο βρε ποντικομουρη;
    Τι θα πει "καποιοι" η "αρκετοι"; Εσυ τι εκανες;
    Αντισταση απο την πρωτη μερα; Μη κανεις υποδιξεις κατ'οπιν εορτης.
    "επιστευσαμεν,ελαθευσαμεν,ζητουμε συγνωμη.Φταιμε και εμεις". πρεπει να λες.

    Και να συνεχισεις: "...οπως και θα επιστευσουμε,θα ελαθευσουμε και θα προδοθωμεν και εις το μελλον ουκ ολιγες φορες,διοτι ειμαστε τυφλοι οπαδοι,μη αναγνωριζοντας "τις πρεπει να βρισκεται που".Συγχίζομε τα γκολ με τις επενδυσεις και τις γηπεδικες ιαχες με τις επιχειρηματικες προτασεις.Ζητουμε συγνωμη και για τωρα και για μετα και για παντα."
    ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χα!Χα!
    έχει και θράσος να ζητάει να βρεθούν 10 κορόϊδα να βάλουν τα λεφτά τους!
    Συν, να ξαναπιαστεί κορόϊδο ο κόσμος να αγοράσει διαρκείας και εισητήρια για να καλύψει τις τεράστιες ζημιές της ομάδας που αυτοί οι ίδιοι δημηούργησαν,άμεσα ή έμεσα.Και λέει μάλιστα για χρέη της ομάδας.Για το ποιος τα έκανε κουβέντα.
    Ποιός,ο Παππάς να μας παρουσιάζεται σαν παπάς με το σταυρό στο χερί!Και δίπλα του η φιλλιπινέζα απο Αγγλία να συμφωνεί με αυτά που λέει το αφεντικό.Φιλλιπινέζα που είναι ειδική στο καθάρισμα γηπέδων.Και έχει και εταιρικό τηλέφωνο και σας κλείνω το ματάκι.
    Αποψε μάλιστα λέω να μην κοιμηθώ απο την στεναχώρια μου που τον πιάσανε κότσο,ειδικά τον Αμερικάνο χιώτη και του πήρανε τα λεφτά για το προπονητικό.Άσχετα αν τα χρεώνει στην ΑΕΚ μέσω ενοικίου.
    Ρε άντε από δω λέω εγώ...
    ΥΓ:είπαμε,«είναι προτιμότερο ένα τρομακτικό τέλος, από έναν τρόμο δίχως τέλος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαραλαμπε
    ο τρομος διχως τελος ερχεται μετα απο ενα τρομακτικο τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @dimitri
    Αυτό που ζούμε τώρα είναι ο τρόμος δίχως τέλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή