Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

            Πάντα κόντρα στο ρεύμα. Το χρήμα, ΔΕΝ κινεί την γή. Την κινούν οι ευχές, ο θεός κι ο Γκέκος. Δηλαδή ο Αλβανός εργάτης που προσέλαβε ο Έλληνας για την σωτηρία του. Σιγά να μην ασχολήθεί ο περιούσιος λαός με τα δικά του. Αυτά τα έχουν υποχρέωση άλλοι. Άσε που έχουμε μεταβιβάσει και  τον πολιτισμό εις τους " πας μη Έλλην βάρβαρος". Καλό κάναμε , κακό κάναμε, δεν ξέρω. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
           Και το αποτέλεσμα είναι να έχουμε ένα παιδί που ζητάει περίπου ένα μύριο κι εμείς να δίνουμε εκατό χιλιάρικα. Κι άρα πάμε στα δικαστήρια για την τιμή της υπόληψης, της αενάου παρθενίας και τα λοιπά κολπικά υγρά. Που ο Αεκτζής φίλαθλος, πρέπει να ρίξει κάποια γραμμάρια τεστοστερόνης, μπας και καταλάβει τι γίνεται στο γαμήσι των αποδυτηρίων. ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ  Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ  ΑΡΧΩΝ, αλλά δεν ξέρει τι να κάνει τον τίτλο του. Αφού τον Τζιμπούρ τον ήθελε.
          ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ( δηλαδή μέχρι να χύσει ),  ΒΑΡΑΕΙ ΜΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, και τρελαίνεται: " ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ" .  ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ, ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΡΑΓΚΕΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ( του Μπάντοβιτς πλέον - που δεν τον θεωρώ προπονητή, χώρια που θα υποβιβασθεί ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ, "ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ". ΑΣΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΑΒΑ. ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , " παίξε δεξί μπακ εσύ κι επιθετικός ο Δημητριάδης". ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.  ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ. ΜΟΝΟ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΑΜΙΑ.
         Που αυτόν τον Ηλιόπουλο, να τον ξεφτυλίσουν , μέχρι τέλους. Που να βάλει και ειδικές δυνάμεις έξω απο το μαγαζί. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΝΑ ΞΥΣΕΙ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟ ΣΠΟΡ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, έναν υπάλληλο, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.  ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ( άλλαξα την ρότα διότι τα στοιχεία είναι φοβερά ) ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ.
          ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ, ο Ζήκος, ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ. ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ; Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ; Ή ΜΗΠΩΣ Ο ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ " σφαλιαρώνω";  ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΚΕΙ. ΦΑΝΕΡΑ. ΜΕ ΚΑΣΚΩΛ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ CLUBS ΚΑΘΟΤΙ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
        ΥΓ1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ  ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ;
         ΥΓ2. ΣΙΓΑ ΡΕ ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΑΤΙ. ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΠΟΛΥ. ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΛΕΣ " ΘΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΟΣΦΠ". ΜΙΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ. Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΑΔΕΡΦΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΗ;
          ΥΓ3. Ο ΜΠΕΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΕΤΕ; ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ;
          ΥΓ4. Χρηστάρα, στο ίδιο άρμα είναι. ΑΠΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙΑ. Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗ ( τα ξέρεις ), ΚΙ ΑΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ.
          ΥΓ5. Ο ΓΙΑΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΑΕΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.

28 σχόλια:

  1. Γενικος πανικος ξεσπασε στην Ευρωπη,σχετικα με την Πορτογαλια,τα spreads,και την εξοδο στις αγορες της Ελλαδας.Σεβομενος το blog,θα σας πω μονο,οτι ολο αυτο,δεν ειναι τιποτα αλλο παρα το χοντροτερο παιχνιδι που εχει παιχτει μεχρι τωρα.Ειναι λυσσαλεα η προσπαθεια που γινεται στο να μπει η Πορτογαλια στο "λουκι",οχι τοσο γιατι τους ενδιαφερει η Πορτογαλια,οσο -κρατηστε το αυτο,γιατι θα βγει στην πορεια-γιατι τους ενδιαφερει ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ Η ΙΣΠΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ.Με ολα τους τα οπλα πολεμουν οι Ιταλοι,ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ,για να κρατηθουν απ`εξω.Επισημο κρατος και ΜΗ,με την εξ`ανατολων αμεριστη βοηθεια,προσπαθουν να μην ισοπεδωθει η βαρια βιομηχανια τους,και να μην μπουν στην διαδικασια που μπηκε η Ιρλανδια,και η Ελλαδα.
    Το επομενο διημερο θα ειναι και το καθοριστικο για την χωρα μας,αφου αρχιζει και ξεκαθαριζει το τοπιο στο αν θα την "αφησουν" τελικα να εισπραξει απο τις αγορες.Κι αυτο εξαρταται απο τα spreads,κατι που εκανε την Πορτογαλια πριν λιγο καιρο να καταλαβει πως οτι και να κανει,καποιοι αποφασισαν να την χωσουν πολυ βαθεια στο χωμα.Παση θυσια,το ζητουμενο ειναι να μην μπει η ΙΣΠΑΝΙΑ,και για να γινει αυτο,πρεπει να στριμωχτει η Ιταλια,η οποια εχει κανει τα ανοιγματα της προς Ρωσια μερια,και κανεις δεν θελει τους Ρωσους στα ποδια του,και γιατι εχουν απροσδιοριστης ποσοτητας χρημα,και γιατι δεν δισταζουν να το ριχνουν με τα κυβικα προκειμενου να ισχυροποιησουν την θεση τους στην Ευρωπη.Συγκρινετε,ποτε αρχισε ο κατηφορος του Καραμανλη,και ποτε εγινε η προταση μομφης στον Μπερλουσκονι,τι ειχε προηγηθει....Αντεξε ο Ιταλος,εστω και στο παραπεντε,γιατι εχουν μπει στο κολπο με τους Ρωσους πολλοι,παρα πολλοι επισημοι και μη,αλλα εχουν και την "βοηθεια" του Θεου τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2011 10:19

    Όπως τα 'πες προσφυγάκι...μόνο ο Νοτιάς έχει μείνει πια. Κι αυτός έκανε τη συμβασούλα του, οπότε το σκυλάκι το ΚΑΝΕΙΣ. Στην τελευταία συνέντευξη του αποκαλεί απλά το Ντέμη ξεροκέφαλο και δηλώνει ότι έχει πηδήξει απ' το καράβι.

    Πρωτοδικείο και Χατζημούσιας πρόεδρος έρχεται...ε ρε γλέντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω βαθια συγκινηθει (ως αλλος Ανδρεας) απο την συνεντευξη-εξοδο του α-μετοχου.
    Που εδωσε ΟΥΑΟΥ ολοκληρα 200 χιλιαρικα και πιστεψε τον ταπα και εφτασε πλεον να εχει το 32%.

    Εχω βαθια συγκινηθει απο την ατακα: Τον θαύμαζα ως παίκτη και αρχικά και ως πρόεδρο. Αλλά με απογοήτευσε γιατί αυτοί που παίρνουν αποφάσεις πρέπει να είναι ανοιχτόμυαλοι, αλλά αυτός ήταν ξεροκέφαλος και δεν άκουγε. Του το έχω πει και προσωπικά, ωστόσο ο ίδιος διαφωνεί και μας θεωρεί όλους συνυπεύθυνους.

    Oλα το λεφτα η ατακα μας θεωρει ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ (ενω φυσικα δεν ειμαστε...)

    Αρχιζει το πλανο δεν ειδα δεν ηξερα δεν ακουσα δεν καταλαβα..

    Δεν το ξερατε? Αν Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ βαλει σε μια επειχηρηση του εναν προεδρο-γενικο διευθυντη-ανθρωπο να τρεχει το μαγαζι, και ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ χανωνται 5-10 εκκ ευρω Ο ΜΟΝΟΣ που φταει ειναι ο μπροστινος.
    Ενω το χρυσο μου 6-7 χρονια απλα εβαζε λεφτα και δεν ρωταγε καν τι γινεται.
    ενοειται οτι εφημεριδες-ισολογισμους-ραδιοφωνα-τηλεορασεις-ιντερνετ κλπ στον κοσμο του παπα δεν υπαρχουν..

    -Τι θέλετε να πείτε στους φιλάθλους της ΑΕΚ;
    α) Να επιστρέψουν στο γήπεδο δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα
    Σωστα δεν σας εφτασαν τα 50-60 που εχετε μεσα την ομαδα θελετε να σας πληρωνουμε και τον χασοδικη για την μεστη διαχειρηση..

    β) Ενα Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι-οφ αρκεί για να ορθοποδήσει η ομάδα. Εκεί πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας.
    Τα τσουξαμε χτες ετσι? Μερες που ειναι..

    γ) Μόνο ενωμένοι οι ΑΕΚτζήδες μπορούν να επιτύχουν. Αν τρωγόμαστε μεταξύ μας είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Εγω μια χαρα ενωμενους τους θυμαμαι με 25,000 διαρκειας. Αλλα 'καποιοι' αποφασισαν sold out μεγαλε (οχι εσυ προς θεου, μαλλον ο Μαρινακης φταιει..)
    Οποτε οπως τα εκανες μαζι με τον Νικολακη οντως εισαι αξιος της μοιρας σου.

    δ) Απευθύνομαι στους εύπορους ΑΕΚτζήδες: Τώρα ή ποτέ είναι η ώρα να συνδράμουν οικονομικά. Αν απέχουν θα είναι συνυπεύθυνοι για ότι γίνει στο μέλλον.

    Τελικα ποσο να συνδραμουν? 200εκ που ελεγε ο Τακης, 1 ευρω που ελεγε ο αδελφος, 70 που εδινε ο Μπομπ, η οτι κατσει που εδιναν οι φιλοι σου Κυπριοι κροισοι????
    Συνυπευθυνος τεραστιε ειναι μονο οποιος εχει το τιμονι δηλαδη εσυ και ο φιλαρακος σου.
    Αλλου αυτα, σε καμμια οργανωση που τα μασαει.
    Γιατι να ειμαι και εγω συνυπευθυνος και να συνδραμω ΑΜΕΣΩΣ μολις μοιραστουμε τα 50-60 που λειπουν επι των ημερων σου...

    Κλεινω το post γιατι εχω δακρυα στα ματια και ειμαι πολυ φορτισμενος απο την συνεντευξη της Μαρθας Παππα-Βουρτση που ως αλλη φτωχη πλην τιμια νεανιδα την εξαπατησε επι 4,5!!!! χρονια ενας 32χρονος ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ποδοσφαιρηστης και μετα επι αλλα 3 χρονια δεν μπορει να συνελθει..

    Κλαψ κλαψ ατιμη κοινωνια που αλλους τους ανεβαζεις και αλλους τους ριχνεις στα ταρταρα..

    Μαυρογιαλουροοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ conpater

    Φιλε η Ιταλια τους ενοχλει γιατι κανει biz με τον Κανταφι, αγωγους με τον Πουτιν + το γεγονος οτι οι αλητες πως τα κανουν απο εδν και πως απο εκει ολο απο πανω βγαινουν.
    Πηγαμε πριν καμμια 5-7ετια να φαληρησουμε τον Ομιλο Fiat (ενω με ΚΡΑΤΙΚΕΣ ενεσεις ζει εδω και δεκαετιες η PSA και ο Ομλιος Audi-VW-Porsche) και αυτοι οι αλητες οχι μονο δεν φαληρησαν, οχι μονο επιβιωσαν αλλα μας πανε και γαμιωντας σε ολο το νοτο.
    Ρε τι πλυντηρια μεσω skoda και seat βαλαμε, μεχρι και στη Βραζιλια ο περηφανος Γερμανος παραγει VW, τι μπουγαδα μεχρι και στη Dacia ριξαμε τιποτε αυτοι.

    Οι βρωμοιταλιανοι χειροτεροι και απο τους Ελληνες ειναι.

    Τι αφησαμε τους σχιστοματηδες ανεξελεκτους να βγαζουν armani με 5 ευρω, τι πηγαμε να διαλυσουμε την Olivetti και την Tim, εκει αυτοι.

    Κολομαφιοζοι δεν ψοφανε με τιποτα.

    Μονο που κανεις δεν μας θυμισε οτι τετοια κολπακια του κολου τα εχουν κανει αυτοι πριν 2 χιλιαδες χρονια..

    Γκεγκε φρανσουδο-μερκελεδες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εαν διαβασετε την ευρειας κυκλοφορια score live θα δειτε την προετοιμασια που γινεται για να δωθει γραμμη στα προβατα συγνωμη στους anonimous και σ οσους τα ονοματα τους τελειωνουν σε 21 να μπουν σ ολα τα μπλογκ να γραψουν την αναγκαιοτητα του μνημονιου που ερχεται για την αεκ
    χιμενεθ, original, διοικηση και οσοι αγαπουν την original δηλαδη την αεκ να ειναι ενωμενοι για το λαμπρον αυριο της ομαδος. Οποιοδηποτε αλλος θα θεωρηθει προδοτης, βατραχολαγνος, λαμογιο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ε αμα κανεις 1490!!! φυλλα που εκανε χτες (Δευτερα μετα απο αγωνιστικη) ουτε τα μελη της οργανωσης δεν την αγοραζουν...

    Βαλε και ποσα παιρνει ο προεδρος να βλεπει καθε μερα την μουτσουνα του με τις 'διαρροες'..

    Λιγο το εχεις απο εκει που δεν σε ξερει η μανα σου στο bayswater να εισαι καθε μερα κρεμασμενος στο περιπτερο και να εισαι 'καποιος'??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Dimi
    το ευρειας κυκλοφοριας το ειπα χιουμοριστικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα σε ολους.
    Εδιαβασα την συνεντευξη-μνημοσυνο του Παπα.

    Και αυτο που εχουμε να πουμε-κατι το οποιο εχει πει και ο αδερφος Steven-ειναι οτι ο Παπας ειναι πλεον παρελθον.Θα δωσει 200 χιλ. για τις μεταγγραφες του Γεναρη(παραπανω αποκλειεται) και μετα τεζα.

    Χρησιμοποιει αοριστο εις το κυκνειο ασμα του.
    "εμεινα", "εβαλα", "εκανα" κλπ.
    Χαιρετισματα στην εξουσια του Δ.Χ.
    Η οποιου άλλου που θα οριστει.

    Στην ερωτηση "θα μεινετε η θα φυγετε" η απαντηση ειναι καθαρη: "χανω συνεχως χρηματα και με βριζουν νυχθημερον,σε μια εποχη οπου υπαρχει μεγαλη αναγκη ρευστοτητας...εσεις τι θα κανατε;"
    Εμεις θα ειχαμε φυγει προ πολλου αδελφε Πετρο,για να διευκολυνουμε ετσι τις οποιες εξελιξεις-οτι και αν σημαινει αυτο- απο το να χανεις,να βριζεσαι,να συντηρειται μια ψευτικη βιτρινα και ανα απολαμβανουν ασυλιας ενα καρο φαγωμενοι πουστιδες.

    Οσο για τις δικαιολογιες περι "ξεροκεφαλου" και "του τα λεγαμε και δεν ακουγε" αυτα ειναι ανοησιες.
    Οταν βαζεις "οκταψηφια νουμερα" οπως λες,παιρνεις και το μαστιγιο. Δεν κοιτας σαν χανος.
    Και οκταψηφια εγιναν,διχως να μας λενε τιποτα για τα εσοδα.
    Ασφαλως και κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να ακουμπαει τα λεφτα του με τις υποδειξεις αλλων.
    Αλλα αυτο φαινεται οτι εκανε η παρεα του '04 ορμωμενη απο το οραμα του κοντοβρακη σεντερ φορ ο οποιος δεν μπορει να διαχωρισει δυο γαιδουριων αχυρα. Ποσο μαλλον οικονομικο μπατζετ.

    Και οταν αυτος τους οριζει οτι "θα βαζουν οσα πρεπει και δεν θα εχουν λογο για 5 χρονια στην διαχειρηση" τοτε ο ξεροκεφαλος δεν ειναι εκεινος,αλλα ο καθε Παπας που ακολουθει ενα μαλακισμενο κατα ποδας.
    Τωρα, "φτου,ξελευτερία" οπως λεγαμε στην αμπαριζα.


    Και αφου ο ανωνυμος παραπανω αναρωτιεται "τι αλλα;", να μας εκει εκεινος κανενα νεο απο το κλουβι με τις τρελες, γιατι εμεις απο εδω,νεα δεν εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδη δεν εχω την τυχη να ειμαι σε καποια οργανωση και δεν πολυκαταλαβαινω.

    Ο Πετρακης δεν ηταν πριν κανα μηνα δυο (τοτε ντε με τις απανωτες συναντησεις) που θα εβαζε στο μεγαλυτερο ποσοστο το 40% μαζι με το Νικολακη σε μικροτερο ποσοστο για το γηπεδο των 100,000,000 ευρω?

    Ετσι δεν δηλωνε ο ιδιος? Λαθος θυμαμαι η δεν ηταν αυτος στις φωτογραφιες?

    Πισω Πετρο τα καραβια, η ηταν τοσο σοβαρη η δεσμευση σου ΔΗΜΟΣΙΑ??

    Απορια νο2: Αφου εσυ ως 32% της ΑΕΚ και μεγαλομετοχος εχεις σιχαθει να πηγαινεις στο γηπεδο, πως εχεις την απαιτηση να καταλογιζεις ως συνηπευθυνους αυτους που δεν πανε στο γηπεδο?

    Επειδη δεν δινουν τον οβολο τους να δουν τον Φιολουσον τον Ντατομο και το φορτισμενο θηριο να χανουν απο τον Νιονιο τον μπεο και την τριπολη?

    Οπα Πετρακη καπου τα μπερδευεις..

    Κανεις δεν αμφισβητησε τις ... αγνες προθεσεις σου οπως κανεις δεν αμφισβητησε τα 50-60 που λειπουν απο το ταμειο...

    Δεν με νοιαζει προσωπικα αν δεν εχεις παρει φραγκο η οχι. Η αν στα τρωνε οι κοντοι και οι χασοδικες και εσυ εισαι χαπατο.
    Η επαγγελματικη σου πορεια μονο χαπατο δεν δειχνει

    ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο NEWYORKER ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

    Οποτε μην μας το παιζεις θλιμμενη χηρα δεν σου παει.

    Βγες και μιλα με νουμερα ονοματα κλπ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.
    Πες πως ενας ΑΜΙΣΘΟΣ προεδρος εχτισε 8εκκ βιλα (κατα την τραγουδιαρα συζηγο του) πως αγοραζε Ferreti και Ferrari πως εκανε εταιρειες με πολυτελη (κοντα στα δικα σου) γραφεια στο Μαρουσι κλπ κλπ.

    Βγες και πες πως παικτης πουληθηκε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ νυχτα για 350 και την αλλη μερα το πρωι ΜΕΤΑΠΟΥΛΗΘΗΚΕ 1,350,000.....

    Πες μερικα τετοια και θα δεις πως αλλαζει η κατασταση.

    Πες πως γινεται κλειστο συμβολαιο 3ετες των 500,000 και μετα απο ουτε μηνα να απολυεται ο προπονητης και να πληρωνεται 500 το χρονο για να καθεται..

    Κανενας δεν ζητησε να βαζεις η να χανεις λεφτα απο την τσεπη σου, αλλα οχι και να βαλουμε τα κλαμματα..


    Μαγαζι σου ειναι ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και ΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ και οι συνυπευθυνοι οταν καταλαβουν οτι δεν τους ποτιζετε κουτοχορτο θα αντιδρασουν (οπως το εχουν ξανακανει πολλες φορες) αναλογα...
    Γιατι αυτα τα 50-60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @conpater
    Μα αν κάνει η Ισπανία κανένα μπαμ,θα είναι και το τέλος του ευρώ.Έχετε γεια βρυσούλες μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ήθελα λίγο ηρεμία μέχρι να τποθετηθουν
    οι anonimoi και οι 21 για να μην είμαστε
    σε αγωνια
    προαισθανομαι και το τέλος του μεγάλου καθοδηγητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2011 14:59

    Τέλος εποχής ΓΕΝΙΚΑ έρχεται.
    Σιγά μην κρατήσει ο Χιώτης την ΑΕΚ μόνος του. Πήρε τη σύμβαση του προπονητικού να ξελασπώσει (με τον παππά να παίρνει τα φρύδια μου και να τιγκανά τώρα), έβαλε και μια 500ρα, λέει, κει περιμένει τον επομενο μπομπυ, ή αλεχάντρο σκλαβενίτη, ή κουμπάρο κουμπάρου να γίνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ.

    Εξού το κάλεσμα προς φραγκάτους ΑΕΚτσήδες του Παππά. Τον οποίο ούτε κι εγώ λυπάμαι...δε μπορεί να είσαι πετυχημένος άνθρωπος και να σου τα τρώει έτσι ένας γκοντό, κάτι λούγκρες αυλικιές, 40 μανατζαραίοι και ο φοίβος. Και ο...γκερέιρο.

    Τα τέλη εποχής δεν είναι ΠΟΤΕ ΑΝΩΔΥΝΑ. Δεν έρχεται στην ΑΕΚ βελούδινη επανάσταση, αυτά είναι για τις 2 αιώνιες ΔΕΚΟ. Οι ωδύνες κρατάν εδώ και χρόνια και να δούμε για πόσο ακόμα και τι θα έρθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. dimi πολλα ζητας.
    Εννοω δηλαδη οτι ζητας τα αυτονοητα.
    Αλλα που να τα βρεις.
    Το στιλ ειναι "καναμε λαθος,φευγουμε,αντιο"
    Σαν να προκειται για καποιο τριτο προσωπο. Και οχι για τους "κυβερνητες".
    Ακομα και τωρα συμπεριφερονται ως μουτσοι στο καραβι που ανελαβαν. Και οχι ως καπεταναιοι.
    Τι να πεις.
    Αυτο ειναι συλλογικη ευθυνη. Δηλαδη μηδενισμος των ευθυνων των υπαιτιων. Και αφεση αμαρτιων.
    Που πρεπει-και καλα-να τιε φορτωθει καποιος αλλος.
    Ενω το σωστο ειναι : ξεμπροστιασμα. Και αναζητηση ευθυνων. Και βαθυ σκαλισμα.
    Και πεταμα στη βαθια θαλασσα ολων οσων εχουν αμεση ευθυνη και σχεση με το ξεβρακωμα της ομαδας.

    Τι θα πει "ειναι βρωμικος και σιχαμενος και υποκοσμος ο κοσμος του ποδοσφαιρου" βρε Παπα;
    Δηλαδη ο κοσμος της ναυτιλιας,πως ακριβως ειναι φτιαγμενος;
    Πανω σε Αγιοριτικες αγρυπνιες και προσευχες;
    Ποτε δεν την ειδαν σαν επιχειρηση.
    Προσπαθησαν να το παιξουν ερασιτεχνες-ρομαντικοι,ετσι για να δουν πως αισθανεται κανεις οταν κανει οτι του κατεβει,μη απολογουμενος πουθενα αφου "αγαπαει και αδιαφορει" να πουμε.
    Παρτε τωρα τον λογαριασμο και τρεξτε.
    Μη κοιτατε ο Δ.Χ.
    Αυτος εχει το χαρισμα να μη βαζει μια και να χαιρεται την μεγαλη του αγαπη με τα λεφτα των αλλων. Αυτα ειναι.
    Αλλα και αυτα καποια στιγμη φτανουν στο τερμα.
    Και τοτε ειναι που πρεπει να "αναλαβει" κατι.
    Πως; Με τι; Με ποιους; Με το τραπεζακι καφενειου η με την μακετα της Ν.Φ.;
    Αρα; Τι αρα; "Μάματα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2011 15:01

    Βέβαια, από τα λεγόμενα του Παππά, βγαίνει ξεκάθαρα ότι ο διαχειριστικός έχει βγάλει τέρατα. Και υπεύθυνοι είναι ξεκάθαροι. Ή μήπως όχι, είναι και άλλοι εντός της οικογενείας, και πλην του γκοντό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παππάς:Ο αριθμός των χρημάτων που έβαλα στην ΑΕΚ είναι οκταψήφιος
    Φίλαθλος της ΑΕΚ(χωρίς κατάλληξη 21):Ο αριθμός χρημάτων που βγάλατε από την ΑΕΚ πόσος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άστα αυτά κύριε Παππά.¨Εχετε δει την ταινία ¨έμεινα παρθένα για το παιδί μου;¨΄΄Αν όχι να την δείτε διότι αυτά που λέτε παραπέμπουν σ΄ αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε δεν μας Γ...ΤΕ να πιάσουμε και ράτσα!Που το παίζετε και σωτήρες της ΑΕΚ!
    Κάνατε την ομάδα να κοστίζει όσο οι λευκές συσκευές του Κotsovolos.Και λέω λευκές συσκευές και όχι πλυντήρια διότι θα πάει αλλού μετά οι κουβέντα,με πιάνετε Παπανοτιάδες τι θέλω να πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαραλαμπε sorry αλλα τα κανονικα πλυντηρια ειναι λευκες συσκευες. Τα αλλα 'πλυντηρια' ειναι στις κατα-μαυρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν πρεπει να ξεχναμε επισης οτι ειναι ακομη εδω και δεν πηδηξε απο το καραβι οπως εκαναν οι αλλοι
    λαθη εκανε παρα πολλα αλλα δεν πρεπει να ισωπεδωνουμε και υην εστω μικρη προσπαθεια που κανει
    μην ξεχνατε επισης οτι ολοι οι αλλοι ειναι εξαφανισμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιώργης ο Γαρατζέος11 Ιανουαρίου, 2011 17:41

    Dimitri, φαίνεται ότι ΑΥΤΟΣ δεν έφαγε. άντε να κανε κάνα πλυντηριάκι. Του φάγαν, όσα του φάγαν. Όπως και τα δικά σου και κάθε ΑΕΚτση (ή ακόμη και μη ΑΕΚτσή!, μιάς και ξέρω και κάνα 2 από άλλες ομάδες που πήραν διαρκείας) που πήρε διαρκείας ή προϊόντα ΑΕΚ.
    Ας βγάλει, λοιπόν, στη σέντρα όποιους τα φάγαν και ας αφήσει τα δακρύβρεχτα. Οι ΑΕΚτσήδες δε χρειαζόμαστε μελό και λύπηση, αλήθειες χρειαζόμαστε. Τα λοιπά θα είναι φυσικά επακόλουθα. Ακόμα και η ΑΕΚ στη Δ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σιγά μην του στήσουμε και ανδριάντα.
    Τι μαλακίες παιδικές είναι αυτές.Είμαι καλο παιδί και με πιάσανε κότσο.
    Άμα του φάγανε λεφτά να μπουκάρει και να γαμήσει κόσμο.Όχι κλάματα και δακρύβρεχτες εξόδους.Φτάσανε την ομάδα να χρωστάει περισσότερα από πριν το 44,και θα τους ευγνωμονούμε κι όλας.Χώρια τις μαυρες συσκευές που λέει και o DIMI.
    Ρε ουστ απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξέρετε τι λένε οι φίλοι μας οι Γερμανοί;
    «είναι προτιμότερο ένα τρομακτικό τέλος, από έναν τρόμο δίχως τέλος»
    Εμείς τι κάνουμε τώρα;σε ποια κατάσταση είμαστε;Οδεύουμε προς Μπάσκετ μεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΤΟΥ 2011. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εδω κατω ειχαμε 2 εστιατορια και 3 με ρουχα.Τωρα εγιαναν 3 τα εστιατορια και 5 με ρουχα.Τα φαγαδικα ειναι αδεια και τα αλλα ψιλοδουλευουν.Με λεφτα της πρεσβειας τ`ανοιγουν βεβαια,οποτε δεν τους νοιαζει.Δεν παμε μια επιτροπη,στην κινεζικη πρεσβεια να τους προξενεψουμε την ΑΕΚ? Το πολυ-πολυ στην θεση του Δικεφαλου να βαλουν κανα δρακο,αλλα αμα τους πουμε να του βαλουν δυο κεφαλια δεν νομιζω να τους χαλασει....Τι ειχαμε τι χασαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Στο διάολο όλα τα λαμόγια που ρημάξανε την ΑΕΚ.
    Όποιος δεν ανατριχιάζει όταν ακούει τον ύμνο δεν έχει θέση στην ομάδα.
    Όποιος δεν ξέρει ιστορία δεν έχει θέση στην ομάδα.
    Τα ξεπουλήσανε όλα ρε ακόμα και το ιερό σύμβολο.

    Προ ετών (επί διοίκησης Νικολαίδη) άκουγα μια εκπομπή στο ραδιόφωνο και πήρε ένας κύριος, είπε ότι ήταν 80 χρονών και ο πατέρας του ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη της ΑΕΚ και κάποια στιγμή όταν ήταν μικρός δεν είχαν να φάνε για τρεις μέρες γιατί ο πατέρας του είχε δώσει λεφτά για να αγοράσει η ομάδα σορτσάκια και φανέλες. Και ο άνθρωπος έκλαιγε.

    Αυτή είναι η ΑΕΚ ρε και έρχεται ο κάθε ανιστόρητος και παίζει με την ιστορία της και το λαό της. Εμείς φταίμε που δεν τους κυνηγήσαμε όταν έπρεπε.

    Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
    ΚΑΙ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άσε ρε Παππά. Να γεμίσουμε πάλι το γήπεδο, να γεμίσουμε και τα ταμεία της ομάδας και τα λεφτά μας να τα διαχειριστεί ο χειρότερος άνθρωπος σ΄αυτή τη θέση, ο Αδαμίδης.

    Να πάρει με τα λεφτά μας κι άλλους Ναντόμους, Ντιοπς και Πατσάδες και να κάνει και τον μάγκα στον Μαρινάκη με τις πλάτες της ΑΕΚ.

    Άσε Παππά δεν τσιμπάμε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή