Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ

          Ό,τι και να λέμε, όσο και να γκρινιάζω, έχοντας να δω κάποιες ημέρες την ομάδα μας, μου έλειψε. Οπότε κάθισα με καλή διάθεση να δω το παιχνίδι, που βλέποντας και τα προηγούμενα αποτελέσματα, απέκτησε σοβαρή σημασία. Κι ήμουν οπλισμένος και με πολύ υπομονή διότι πραγματικά οι απουσίες θα ήταν πολλές και αναντικατάστατες.
         Όμως, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ, είδα μια πολύ καλή ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, τέλεια στημένη ( συνυπολογίζοντας τους παρόντες ) και με πολύ διάθεση να τρέξει, να κλείσει χώρους αλλά και να δημιουργήσει. Θέλετε την πλάτη στον τοίχο, θέλετε την δουλειά του Χιμένεθ, τα πάντα κυλούσαν όμορφα. Με μόνο φοβερά αρνητικό τον Λαγό αλλά κι εκείνο το κωλόπαιδο τον Παπάζογλου που πουλούσε τρομερή γαβροσύνη λες και ήταν χρεωμένος κάπου. Και τα γκολ μας, ήρθαν φυσιολογικά και ήταν πολύ όμορφα, ειδικά το δεύτερο. Όπως και το γκολ που δεχθήκαμε ήταν καταπληκτικό στην εκτέλεση. Κάτι που δεν μου άλλαξε όμως την εικόνα για την ομάδα μας. Και τι έγινε δηλαδή;
         Με την εικόνα ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, κύρια με μια καλή αμυντική λειτουργία ειδικά στον άξονα με τον αθόρυβο Μάκο αλλά και τον κορυφαίο σήμερα για μένα Γκερέϊρο, που δεν καταλαβαίνω γιατί έχει αδικήσει τόσο πολύ τον εαυτό του. Και να κόψει μπορεί, και να σερβίρει αλλά και να παίξει και "βρώμικα". Που κλέβει τον τίτλο στο σημερινό παιχνίδι απο έναν καταπληκτικό Μπλάνκο, έναν φοβερό Καράμπελα κι έναν Λυμπερόπουλο, που ήταν αρχηγός.
          Φυσικά δεν τρελαίνομαι διότι απέναντι μας ήταν μια πολύ μικρή ομάδα με ασταθέστατη άμυνα, αλλά με τόσα που έχουν δει τα μάτια μας φέτος, αμφιβάλλεις ακόμα και για τα προφανή. Δηλαδή γιατί ο Λαγός δεν έγινε ποτέ αλλαγή, γιατι ο Σκόκο προσφέρει τα μίνιμουμ και γιατί είναι τόσοι πεταμένοι βαθμοί που τουλάχιστον δεν θα δημιουργούσαν κάποιο άγχος, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΟΛΟΓΗΤΟ.
         Μην λέμε πολλά όμως. Δεν ήταν μια επαγγελματική νίκη. Ήταν μια όαση στην κατάθλιψη που έχει πιάσει τους πάντες στην πορεία μας. Και ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, που είναι οριστική, ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ, που έχουμε ευθύνη σοβαρότατη ( αυτά μεθαύριο ), ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΝΤΑΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟ, όπως και οι λοιποί.
          Συγχαρητήρια λοιπόν και κοιτάμε μπροστά πάντα. Και κοιτώντας εκεί, να πούμε για μια πολύ καλή διατησία του Γιάχου σήμερα αλλά και γι αυτόν τον Γεωργιάδη που δεν ξέρω τι έχουν δει κάποιοι και τον έχουν κάνει αστέρι. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΝΕΙ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, άσχετα αν ξέρει να σουτάρει. ΑΦΥΛΑΧΤΟΣ, ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΚΟΡΑΡΩ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ. ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ, που δεν την πλήρώσαμε.
        ΥΓ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
                          ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.
                                         ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΜΕΣΑ. ΜΟΝΟ Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΠΛΕΟΝ.

30 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιανουαρίου, 2011 22:19

    Θα τη βγω λίγο κλαψιάρης τώρα...
    'ντάξει, διαλύσαμε τη μπαρτσελώνα της μακεδονίας, όπως και τη ρεάλ του κάμπου, τις 2 χειρότερες ομάδες της Α'. Βέβαια είναι πρόοδος σε σχέση με εμφανίσεις με άλλες ομάδες που θα πέσουν, όπως το ωδείο της συγγρού.
    Φυσικά, ο ισπανός έπαιξε σχήμα με...10ρι από τα παλιά και προσαρμόστηκε. Όσο χάλια κι αν ήταν ο λαγός, σίγουρα από έντερ και γυφτάκι κείθε έξω στ'αριστερά καλύτερος είναι.
    Όπως και οι γεωργέας-καράμπελας, που όσο και αν είναι παίκτες χαμηλού ταβανιού, και το παλεύουν και, τουλάχιστον, είναι μπακ.
    Νομίζω ότι με τη θέση του γκερέιρο να παίζει με γκέντζο και παπα-τουλούμπα και του λαγού με το μπερνς (με τράμπα πλευράς σκόκο), αυτή είναι η βασική 11δα μας για φέτος.
    Τουλάχιστον οι 5 πίσω θα είναι όλοι έλληνες και θα το παλεύουν και μπρος ότι δεήσουν οι αργεντίνοι.
    Τελικά να κάνουμε ένα γκάλοπ εδώ μέσα.
    Ο γκερέιρο είναι ex player?
    Αξίζει 600+ το χρόνο?
    Τον απαξιώνει η ΑΕΚ ή αυτός τον εαυτό του?
    Θα έρθει ποτέ καμιά πρόταση να τον ξεφορτωθούμε?
    Διότι εγώ περιμένω ότι πάλι στο επόμενο παιχνίδι θα σέρνεται, όπως και η υπόλοιποι ΑΕΚ.

    Α, ναι, ο ισπανός είναι κανονικός προπονητής, επιμένω. Κάνει κάτι αεροπλανικά (λχ αντικατάσταση μπλάνκο με αμπτουραχμάνι την τετάρτη) και λαϊκίζει, αλλά είναι προπονητής. Στην ομάδα αλλού ειναι το πρόβλημα, πιο πάνω.

    ΥΓ: Αν το χέλγκασον ή το φιόλουσον ή τον γαρατζέισον δεν τον πάρουν, ο τεχνικός διευθυντής δεν πρέπει να παραιτηθεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Ιανουαρίου, 2011 22:24

    Σχετικότατο:
    Ακαδημίες που κάποιοι υπεύθυνοι ζητάνε ΜΙΖΑ για να πάρουν παιδάκια στην ομάδα δεν έχουν ελπίδα να παράξουν νικητές και παίκτες επιπέδου ΑΕΚ. Ακούς μανώλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη μπερδευομαστε. Ειναι ξεκαθαρα.
    Ειναι τοσο κακη και ασυνδετη ομαδα ο Πανσεραικος,που μας προσπερασε.
    Και ετσι λογικα κερδισαμε.
    Τι πιο απλο : Σερρες- Ανταλλαγματα Τζεμπουρ 1-3

    Να μας πουν ποιος ειναι ο κορμος,αν υπαρχει.
    Και επισης αν δινοταν ο Τζεμπουρ σε χρονο ρεκορ ας πουμε, ποιοι θα επαιζαν σημερα;
    Οταν ο μισοπλεμονος ο Ροτζερ γινεται μορφη του "αγωνα" ( ο θεος να τον κανει) τοτε ολα ειναι απλα.
    Γιατι, αν κερδιζεις ανετα εκτος 3-1,τοτε γιατι δεν εχεις κανει το ιδιο αλλες 6-7-8 φορες οπου απετυχες;
    Απλα η Καβαλα, η Κερκυρα, η ο Βολος, δεν ειναι ΛαρισοΣερες.
    Και ερχονται τα ντερμπυ με τους μη διαθεσιμους να αφησουν ουτε εναν βαθμο. Εκει να δουμε. Οπως και το κυπελο. Με εναν βαζελο να εχει αρχισει να αλλαζει αγωνιστικη ροτα, αργα,αργα.

    Ο διαχειριστικος θα βγει πριν απο αυτους τους αγωνες η μετα;

    Παρατηρηση: Απο οταν εφυγε ο Πατερας, η διαιτησια μας παει πριμα.
    Μπορω να μαθω σε τι διαολο αρμα ηταν ανεβασμενος ο Αδαμιδης; Και για ποιον λογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλτρουισμὀ,Αλληλεγγή,ανἀμεσα μας τά πίο σπουδαία νοήματα γία όλη τήν κοινωνία.μἐ τήν ομάδα είναι σάν τό άθλημα του παραπέντε(κυριώς οί βουτιές).ἠ ΑΕΚ είναι τρόπος ζωής (γαμώ τήν ατυχία μου)παντώς γουστάρω ὀπως τά βλέπεις.αρχίζουν καί τά σχολεία δύσκολα τά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pali stenaxorethike o xristos poy kerdise i AEK.mallon oxi,den kerdise i AEK.xasane oi serraioi simera dioti i AEK den kerdaei pouthena xoris to vatraxo k tin aura toy megistana.koyragio xristara mporei na katsei i gkela sti tripoli k na ksekinisei kala i bdomada soy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ 2ο ΓΚΟΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ. ΤΟ 3ο ΓΚΟΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΛΗ.ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΑΚ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟ 7 ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ Κ ΟΜΟΡΦΑ.
    ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2011 10:39

    @anonymos: Vre 8hrio mas tsakwses pali...nai eimaste OLOI batraxolagnoi kai kryptoprigkhpikoi. Mprabo. Eisai gata.
    Twra steile to deltio parakoloy8hshs katw sto dwmatiaki, mpas kai sou swsoun kana brabeio poy xetrypwses ki allous. H kana trifyllo kalytera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. toxa grapsei k paliotera o gereiro maresei ,einai enas pexths pou prospa8ei tis perisoteres fores na pexei me thn mia,den thn kouvalaei thn mpala,xtes ton eixe travhxei k epeze pio pisw apo tis alles fores k fanhke h diafora sto pexnidi tou
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα σε ολους.
    Ανωνυμε, εγω περιμενω την ΑΜΚ,τις μεταγραφαρες και τον διαχειριστικο.
    Εσυ περιμενε τον Γκερειρο και τον Φιολουσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα
    Απέναντι σε μια ομάδα Β εθνικής όπως είναι η Σέρρες η ΑΕΚ έπαιξε ένα ικανοποιητικό ποδόσφαιρο και κέρδισε σχετικά άνετα.
    Απέναντι στο ανύπαρκτο κέντρο του Πανσεραϊκού μέχρι και ο Γκερέιρο φάνηκε παιχταράς.Εντάξη λίγη καλή μπαλίτσα μπορεί να παίξει αρκεί να μην τρέχει.Αφού σε κάποια φάση που έτρεχε νόμισα ότι δείχνει σε ριπλέυ την φάση!
    Πολύ ωραία τα δυο πρώτα γκολ,ειδικά το δεύτερο.Αυτό φώναζε τόσο καιρό ο καϋμένος ο Μπάγιεβιτς να παίζουν αλλά που...Μακάρι να κάνουν συχνά παρόμοιες φάσεις.
    Το τρίτο γκολ μπήκε σε καλό χρον.σημείο ωστε να μην έχουμε τίποτα ευφράγματα στο τέλος.
    Να πούμε και κάτι άλλο.Όποια ομάδα παίζει με εμάς,εντελός τυχαία(;;;)την επόμενη αγωνιστική παίζει με τον γαύρο.Ασ πούμε η Κέρκυρα που την περασμένη Κυριακή τα έδωσε όλα για το καλό αποτέλεσμα με εμάς,δεν έκανε τα ίδια τρεξίματα χτες.
    Το ίδιο συμβαίνει και με τον βάζελο ο οποίος ακολουθεί το πρόγραμμα του Αρη!
    Με άλλα λόγια οι ομάδες μικρότερης δυναμικότητας παίζουν ψιλοσκοτωμένες εως πολύ, με τους γαυροβάζελους.Αυτή είναι η άποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Να πούμε και κάτι μη αθλητικό,μια ιστορία κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος.
    Το υπουργείο Υγείας κατέχει μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας το οποίο παράγει χαλιά, για τα οποία οι εργαζόμενοι πληρώνονται με τον κόμπο. Το κατάστημα αυτό μπαίνει μέσα 200.000 το χρόνο. Διαθέτει περίπου 60 δημόσιους υπαλλήλους που δουλεύουν γι αυτό σε όλη τη χώρα, διαθέτει πρόεδρο και πληρώνει ενοίκιο 10.000 ευρώ το μήνα. Ωστόσο δεν είναι ποτέ ανοιχτό...
    Όπως έγραψαν τα ΝΕΑ ο υπουργός Υγείας στην προσπάθεια συγκράτησης των δαπανών, ανακαλυψε ότι στη Φιλελλήνων κατάστημα που υπάγγεται στο ΕΚΚΑ - Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης- του υπουργείου Υγείας και υποτίθεται ότι βοηθά άτομα με αναπηρία και προωθεί την πάραδοση, αποτελεί “μαύρη τρύπα” μέσα στην οποία έχουν εξαφανιστεί εκατομμύρια ευρώ του ελληνικού δημοσίου.
    Το κατάστημα πουλαει χαλιά, μαξιλάρια, κουβερλί κ.α. Θεωρείται ότι τα παράγουν άτομα με ειδικές ανάγκες και παραδοσιακοί τεχνίτες.Το μέσο κόστος ενός χαλιού είναι στα 3.000 ευρώ και πολλά από τα προϊόντα τα έχει αγοράσει το ίδιο το υπουργείο και άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει δηλαδή..
    Άλλωστε πότε να βρει πελάτης ανοιχτό το εν λόγω κατάστημα που όπως αποδείχθηκε δεν δουλεύει όχι μόνο με ωράριο δημοσίου, αλλά καθόλου...
    Όπως δήλωσε ο Α. Λοβέρδος σε πρωινή εκπομπή, όσο ψάχνει τόσο βρίσκει “θαυμαστά" πράγματα για το μαγαζί αυτό και δεδομένου ότι υπάρχει εδώ και 20 χρόνια, πρέπει να έχει υπάρξει μεγάλο... φαγοπότι..
    Το ακόμη καλύτερο σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ είναι ότι είκοσι από τους υπαλλήλους έχουν δηλώσει παραίτηση για πρόωρη συνταξιοδότηση - ανάμεσά τους και η προϊστάμενη.
    Εγώ είμαι σίγουρος ότι εαν γινότανε ένας πραγματικός διαχειριστικός έλεγχος στην ΑΕΚ θα βρίσκαμε πολλές παρόμοιες περιπτώσεις με αυτή.Είπαμε,ΑΕΚ=Ελλάς και το αντίστροφο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει άλλη χώρα παρόμοιας πρωτοτυπίας!
    Μέχρι και γι αυτό βγάλαμε σάιντ!
    http://www.apergia.gr/index.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι έγινε ρε παιδιά,εβδομήντα παλιές δραχμούλες πήγε το ένα τσιγάρο;Καπνισμα,το πιο ακριβό σπορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπερα σε ολους.

    Καλο να κερδιζουμε ακομη και αν ειναι ο Πανσεραικος (ρε που καταντησαμε)

    Καλο να κανουμε νικες ΜΠΑΣ και αρχισουν λιγο και σηκωνουν κεφαλι.

    Το οτι ο Φουλης (ο οποιος ειναι και το πουλεν μου μετα τον Βαιο) σκοραρε στα 34 του και κερδισε και πεναλτυ μεσα σε 2 εβδομαδες ΙΣΩΣ λεμε ΙΣΩΣ πρεπει να πει κατι σε καποιους χασοδικες για το τι κανει μια ομαδα οταν εχει ΕΣΤΩ τον Φουλη (δηλαδη κανονικο μπακ) εστω και στα 34 του αντι για κατι γυφτακια ελευθερα απο το Κυπριακο πρωταθλημα..

    Κατα τα αλλα πηρε ο χασοδικης το ψαρα και πηγε λεει στο Μιλανο για να μοιρασει λεει την αποσταση!!!! και να παρει λεει παικτη...

    Εδω καπου τελειωνει το σχολιο..

    Υ.Γ Ρε χασοδικη ο Ισμα σκοραρει και με τις φαβοριτες πλεον ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑ και τελειωνε ρε λαμογιο. Η θα τσακωθει και αυτος???

    Υ.Γ 2 Ο Φιολουσον δεν ηταν που εσεις ειχατε αποριωει το καλοκαιρι? Τι αλλαξε???? Βουλιαξε η ψαροβαρκα?

    Υ.Γ 3 Χρηστο ακομη γελαω να εισαι καλα ρε φιλε.
    Αυτο το αυξηση ΜΚ μου εφτιαξε τη μερα.
    Το αλλο με τον διαχειρηστικο το ξερεις????
    Μολις ειναι ετοιμο το παραμυθακι που θα λεει οτι ολα εγιναν απο λαθος η οτι εμεις δεν ξεραμε δεν ακουσαμε δεν καταλαβαμε θα το σερβιρουμε.
    Απλα περιμενουμε την καταληλη στιγμη (γιατι κατι μου λεει οτι θα ανακοινωθει μολις βγουμε εκτος κυπελου??) για να εχει κατι να ασχοληται ο κοσμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Καλούμαστε ΟΛΟΙ να δώσουμε το παρών μας! Καλούμαστε να είμαστε δίπλα στην Βασίλισσα. Έχουμε καθήκον να δώσουμε πνοή εκεί που δεν υπάρχει ίχνος αέρα, να δώσουμε ζωή εκεί όλα μοιάζουν ένα βήμα από τον θάνατο». Aυτά ανέφερε το μήνυμα της "Οriginal 21" στην επίσημη ιστοσελίδα της ανήμερα της αναμέτρησης με τον Άρη στο Ελληνικό. Οι Μπάμπης Καραμανλής και Δημήτρης Χατζηχρήστος ήλπιζαν σε 3.000 κόσμο, αλλά τελικώς στο γήπεδο βρέθηκαν λιγότερα από χίλια άτομα, ενώ κόπηκαν περίπου 500 εισιτήρια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο ταμείο της ΚΑΕ μπήκαν περίπου 3.000 ευρώ (καθαρά), άρα ποσό πολύ μικρότερο των προσδοκιών. Το κάλεσμα ΚΑΕ και "Original" ήταν ...φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Αυτό είναι προφανές. Το γεγονός σκόρπισε απογοήτευση. Οι οπαδοί της ΑΕΚ (οργανωμένοι, και μη) έχουν εγκαταλείψει την πολύπαθη «Βασίλισσα» και αν λάβει κανείς υπόψιν το «εκρηκτικό» κλίμα των αποδυτηρίων η έξωθεν καλή μαρτυρία έχει χαθεί. Μαζί με τον κόσμο, που δεν ελπίζει πια...]

    Ανωνυμε (καθε), κανε ενα σχολιο βρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πηγαν και ηρθαν απο το Μιλανο οι τουριστες Αδαμιδης-Βακαλάουσον.

    Η "Σκαλα" ειναι η επομενη μεταγραφη.
    Η μεθεπομενη θα ειναι η Αμβροσιανη Βιβλιοθηκη.
    Και οι δυο θα μεταφερθουν και θα τοποθετηθουν στα Σπατα,καθ'οτι για να ολοκληρωθουν οι εργασιες και για να παραδωθουν τα κλειδια,υπολειπονται μια σκαλα και μια βιβλιοθηκη.

    Το επομενο ταξιδι του ζευγους,θα ειναι στην Αιγυπτο. Κατι ακουγεται για καποια σφιγγα.
    Θα φερουν και δυο Βακτριανες καμηλες,για να πατηθει και το τριτο γηπεδο.Παιζει και ανταλλαγη με τον Τζεμπουρ.
    Ο ΑΛ Αχλι Ουμαρ,εμπορος,εχει ενδιαφερθει.

    Μεθεπομενο ταξιδι,στο νησι του Πασχα,για να φερουν τον Κοζωνη πισω. Φημες λενε οτι εχει βαφτει στο χρωμα της πετρας και καθεται ακινητος για μηνες διπλα στα υπολοιπα αγαλματα.
    Επισης στα σχεδια ειναι να αναπτυξουν κοινη δραση σκαουτιγκ με τους Ραπανούι,την ντοπια φυλη.

    Το επομενο απο αυτο και τελευταιο ταξιδι των δυο για την σεζον,θα ειναι στη Βενετια,για προσωπικους λογους και μη ρωτατε τιποτα παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρηστο
    μην γελας με την κατασταση στο μπασκετ διοτι ερχεται με μαθηματικη ακριβεια και καπου αλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λοιπόν ξανά¨
    Ο Αδαμίδης και ο Άρναρ πηγαν στο Μιλάνο και πρόσφεραν στο Μπερλουσκόνι 100 ευρώ, το Λεονάρντο και δύο ημερήσια εισιτήρια του ΟΑΣΑ για τον Ιμπραίμοβιτς. Αυτός απ τη χαρά του για την αναπάντεχα καλή προσφορά τους έδωσε δώρο και τον Πίρλο. Όμως λόγω της τελευταίας αύξησης των εισητιρίων το ντιλ ακυρώθηκε γιατί δε βγαίναμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ( πάντα τα άλλα χάπατα απλά ακολουθούν σαν πρόβατα που γυρεύουν έναν αρχηγό κι ένα σωτήρα σαν τον μαλάκα τον Χριστιανό ή τον μουσουλμάνο ή τον ... δεν ασχολούμαι με τον κάθε που έχει ανάγκη να κοπαδιοποιηθεί ). ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή η δουλεία τους. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ.ΕΙΣΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΆ ΕΚΕΙ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΤΟ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ.
    ΚΙ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ Ο ΔΧ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ. ΟΕΟΕΟΕΟΕ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημητρη: Πρωτον δεν γελαω καθολου-για το μπασκετ- και δευτερον το ξερω οτι ερχεται και "καπου αλλου".
    Λεμε κατι αλλο τοσο καιρο εδω περα;
    Μη τα λες σε εμενα.
    Να μαζευτουν οι ανωνυμοι και να κανουν ενα μνημοσυνο. Γενικο.

    Η αναφορα μου στην ξυπολυτη βασιλισσα,δεν εχει κανενα ιχνος πλακας.

    Αλλα το οτι παει κατα διαολου το μπασκετ,δεν μας εμποδιζει να αστειευομαστε με αστεια προσωπα οπως ο Βακαλαος η ο δικηγορος.
    Αυτο ελειπε να χασουμε το κεφι μας,επειδη ο Δ.Χ. δεν εχει επιχειρηματικο μυαλο.
    Η μηπως δεν ειναι σωστο να κανουμε πλακα επειδη ο παραπανω εχει παρει δικαβαλο στον "Ντουσαν" τον αλλον παραπανω;

    Βρε δε γαμιομαστε λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χρηστο
    ξερεις τι θα σου πουν οι ανωνυμοι δεν φταιμε εμεις, εσεις φταιτε γιατι βαζετε εμποδια στο καλο που παει να κανει η οργανωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ DIMITRI ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ. ΑΛΛΟΣ "ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ" ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ: ΦΤΩΧΟΛΟΓΕΙΑ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΘΕ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...." ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2011 22:26

    Φυσικά φταίμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που δεν είμαστε όσο ΑΕΚτσήδες είναι αυτοί. Ή όσο ντουσανομάχοι, τουλάχιστον.
    Αλλά ωσανά, η βασίλισσα θα σωθεί διότι στην κατηγορία υπάρχουν και ηλυσιακοί, δηλαδή ομάδες με λιγότερο κόσμο και λεφτα και...από την ορίτζιναλ.
    Όπως και η ποδοσφαιρική αρμάδα, διότι υπάρχουν λάρισες και πανσερραϊκοί.

    Τέσπα, αυτά βλέπω και δίνω δίκιο στο steven και στο φίλο του τον αιγαία, που προτιμά να καεί το μπουρδέλο πρώτα ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝ αν θα ασχοληθεί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και ο Λαλιωτης-πριν καποια χρονια-να τραγουδαει χορευοντας "...και εμεις θα ζησουμε και ας ειμαστε φτωχοι..."
    Αληθεια λεω.
    Η πλακα την οποια κανουν στον κοσμακι ειναι ανευ προηγουμενου.

    Και το καραφλο γιουσουφακι να χορευει στα ποδια του Ερντογαν.
    Και για "τυρακι" ειπε προς το αποχαυνομενο κοινο προχθες,μπροστα στα μικροφωνα (εκει που παιζεται το θεατρο δηλαδη) για "κατεχομενες δυναμεις στην Κυπρο...".
    Ταχα δηλαδη οτι "τα ειπε εξω απο τα δοντια", οπως ειπε και ο ανθυπολοχαγος-παναγιωτατος-Ανθιμος.
    Αφου το ειπε και η ψευδομαρτυς κα Τρεμη που τρεμει για τον υπερ-μισθο, ολα ο.κ.
    Ποιος θα μας προστατεψει απο τους "προστατες";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2011 22:37

    Εν τω μεταξύ αλλάζω σώβρακο με τα γέλια μέχρι ακράτειας με τα κατορθώματα του ωδείου της συγγρού. Τα καλιαρντά μεταξύ των πραγματικών (sic) προσφύγων μαίνονται, αλλά έχει πλάκα πως ο υπάλληλος του χοντρού δήλωσε ότι πρώτα έδωσε το μπαίκτη και μετά θα το σκεφτόταν ο χοντρός και ο σουβλατζής με τα 2 κολτ πότε και αν θα πήγαινε ο δεύτερος ως αντάλλαγμα.
    Όχι άλλο κάρβουνο!

    Και στα καπάκια διαβάζω ότι θίχτηκε, λέει, ο χοντρός και δε θα πάρει το γκιουμορτζί. Δηλαδή ο νταβάς δε θα μπει να γαμήσει την αδερφή τους, διότι δεν αλλάξανε χαλάκι στη μπόρτα. Κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΙΑΛΕΓΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΚΙ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ. ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΟΣ. ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΓΕ ΠΑΛΙ.
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; Ο ΤΙΤΛΟΣ ΒΑΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΛΑΖΕ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή Η ΠΟΥΤΑΝΑ;
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ. Η ΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΑ.
    ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΜΙΛΕΙΣΤΕ. ΠΕΤΑΧΤΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Tι να πρωτοσωσουμε;
    Μπασκετ,ποδοσφαιρο...
    Το σωστο: Τιποτα απ'τα δυο.
    Οπως στρωνει κοιμαται κανεις.
    Αυτο πρεπει να ισχυει παντου.

    Αν και μια καλη ιδεα ειναι να μαζευτουμε οι ανοργανωτοι και να κανουμε εξεδρα στον επομενο αγωνα της βασιλίσης.
    Να δουμε ποιοι ειναι οι καναπεδατοι και ποιοι οχι.
    Αντε γιατι μας επριξαν τα αρχιδια.
    Και δεν μιλαω για το συνολο του οργανωμενου κοσμου.Tο οποιο συνολο αλλωστε εμπρακτως απεχει οργανωμενα απο τις εκδηλωσεις της οργανωσης,αποδεικνυοντας ετσι την χρονια ανοργανωσια. Και δειχνοντας ετσι την αντιθεση της στην μικρη ομαδα που περιβαλει τον ΧατζηΛεωνιδα με τα μουσια. Που κραταει Θερμοπυλες.
    Να ξυσουμε τα αρχιδια μας με εναν γκασμα καλυτερα.
    Τι ειναι οργανωμενο μωρε στην Ελλαδα, που θα ειναι μια θυρα;
    Πατε με τα καλα σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Ιανουαρίου, 2011 22:45

    Στην οποία κατάντια, προφανώς δεν είναι αμέτοχη καίτοι τη "διοικούν" αμέτοχοι, η ΑΕΚ. Σα γνήσιο ΑΕΚάκι, έχει ένα προπονητή που κλαίγεται "μην πω ότι το θέλω το γλειφιτζούρι, γιατί θα έρθει ο χοντρός και θα μου το πάρει απ' το χέρι" κι ένα προεδρίδι που πάει με πορδές να πάρει από τον υπάλληλο του χοντρού ένα παίκτη, όταν ξέρει ότι θα πάρει τα φρύδια του. Αλλά εν τω μεταξύ οι φυλλάδες έχουν υλικό να γράφουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΣΤΑ ΩΔΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΣΤΑ ΚΛΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ, ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΥΡΙΩΣ, ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ. ΔΕΝ ΗΡΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΝΑΤΣ ΤΟ 3% ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ;
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΤΕ ΠΕΡΣΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΗ ΝΑΣΤΕ ΝΟΣΤΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΡΗ, που σας πήδηξε.
    Του χρόνου δεν θα υπάρχετε. Εννοώ σαν ποδοσφαιρική ομάδα. ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΚΙ ΑΛΛΟΙΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή