Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ;

            Τώρα μας ήρθαν λίγο πιο γρήγορα τα δύσκολα, αλλά και τι να φοβηθούμε; Τας Σέρρας, την Τρίπολη ή το ματς του κυπέλλου που έρχεται ;  Αυτά δεν είναι δύσκολα. Αυτά είναι για ελπίδα. Έχει ο θεός και κάτι μπορεί και να γίνει. Θα με ρωτήσετε, πώς;  Κάπως λέω εγώ. Ακόμα η κίτρινη φανέλλα έχει μια δυναμική.
           Αλλού είναι τα προβλήματα. Στην χρηματοδότηση της ιδιοκτησίας , την κρίση της διοίκησης για τον προπονητή αλλά και τις επιλογές του ίδιου του Χιμένεθ. Να εξηγηθώ όμως. Το ματς με την Κέρκυρα δεν το είδα, αλλά έχω διαβάσει τα πάντα γι' αυτό. Κι άρα δεν καταλαβαίνω ούτε το σύστημα αυτό που πρακτικά δεν έχει δώσει καμιά βαθμολογική συγκομιδή στην ομάδα μας, ούτε το γιατί χρησιμοποιούνται παίκτες ουσιαστικά τελειωμένοι. Δηλαδή ο Ρότζερ και ο Έντερ, αλλά κι ο Λεονάρντο που μέχρι πριν απο δυο ημέρες ήταν αντάλλαγμα για κάποιον Μανιάτη. Κι αν ο Χιμένεθ πιστεύει κάτι με αυτήν την τακτική, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ.
        Φυσικά δεν καταλαβαίνω και την δήλωση " τον Δεκέμβριο θα δείτε την ΑΕΚ που θέλω". Αυτή είναι δήλωση Οκτωβρίου. ΑΡΑ Η ΑΕΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. Και τώρα διαβάζω κάτι άλλα κουραφέξαλα για ενίσχυση μπας και βγούμε τρίτοι. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΓΏ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΣΟΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΑΥΓΑ ΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΜΑΖΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΩ ΜΠΕΣΑΜΕΛ. ΜΑΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΧΥΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ .
         Ίδια με αυτήν του πρόεδρου και τον καβγά με τον χορηγό. ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΣΕΣ ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ. ΣΤΟ VIP CLUB ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ, ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΕΣ ΧΟΡΗΓΙΑ; ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΏΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΟΥ;
       Η απάντηση ήταν μούγκα στην στρούγκα, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΤΑΤΗ της διοικητικής αστάθειας και του πανικού των επόμενων ημερών. ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
       ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΟΡΑΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΕΝΑΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΟΛΠΟ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.
      Ε'ιναι σαν να περιμένεις απο τον φαλακρό με το μουστάκι, να σε βγάλει απο την κρίση. Που ούτε τα κομματόσκυλα του δεν τον πιστεύουν πλέον. ΠΑΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ. ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ.  ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ, που όμως δεν είναι δυνατόν να τα φάνε αμάσητα οι Αεκτζήδες. ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΛΙΠΟΣ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΑ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ. Η ΑΕΚ , ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ που αυτοβαφτίσθηκε τεχνικός. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
         ΑΝ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΤΟΤΕ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ. ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: ΕΧΕΙ ΚΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΕΚΤΟΣ... οι λοιποί συνειρμοί δικοί σας.
        ΥΓ. Αύριο πάλι πίσω. Το ΣΚ θα τρέξει με Φώτα μέχρι την κριτική για το ντέρμπυ με τας Σέρρας. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΦΩΤΙΣΘΗΤΕ ΙΚΑΝΩΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ( προσεχώς ).

101 σχόλια:

  1. steven
    οτι και να σου ειπαν για το ματς απο την στιγμη που δεν το ειδες δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτε
    εαν το δεις μαγνητοσκοπημενο απομακρυνε τα παιδια απο την τηλεοραση και δες το μονο με την βοηθεια ψυχολογου
    το μονο θετικο χτες οτι πηγα στο γηπεδο και εφυγα απο αυτο με τα ποδια κανοντας λιγο ασκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Dimitri: Δηλαδή τι γινόταν εκεί μέσα; Ζήτησα μια κριτική και κανείς δεν έκανε. Και καλά αυτό. Τι παίζανε τελικά εκεί μέσα, εκτός φυσικά απο το πουλί τους, που το παίζουν κι έξω απο εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Χιμένεθ τον τελευταίο καιρό είναι ότι φταίνε όλοι εκτός απ αυτόν. Έχει κι αυτό την επίδρασή του στους παίχτες. Δηλαδή ήτανε στραβό το κλήμα το φαγε κι ο γάιδαρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ κατάθεσε την Τετάρτη στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών διαφορών ο Ραφίκ Τζιμπούρ, απαντώντας στους "κιτρινόμαυρους" για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το... επεισόδιο που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ.
    Ο Αλγερινός επιθετικός ζητάει το 1,2 εκ. ευρώ από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ και παράλληλα να λυθεί το συμβόλαιο του ώστε να έχει τη δυνατότητα να μεταγραφεί ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε πούστη μου εγώ δεν μπορώ να χωνέψω με τον Μπινέ πέρυσι είχαμε περισσότερους βαθμούς.Ο πουσταράς την κατέστρεψε την ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λέει η ΑΕΚ γι αυτό;Μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου δεν έχει φτάσει στα γραφεία της καμία προσφυγή παρά το γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται ότι αυτή κατατέθηκε την επομένη του επεισοδίου με τον Χιμένεθ, δηλαδή στις 3 του μήνα. Παράλληλα, η διοίκηση αναφέρει ότι όντως υπάρχει οφειλή προς τον Τζεμπούρ για το φετινό του συμβόλαιο που όμως δεν ξεπερνά τις 218 χιλιάδες ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven
    με συγχωρεις αλλα δεν μπορω να σου περιγραψω αυτο που ειδα, αδυνατω, το ματς με τον πανιωνιο στην νεα σμυρνη ηταν ματσαρα μπροστα σ αυτο το παιχνιδι
    απο το πρωτο λεπτο μας ειχαν παρει το κεντρο, καμμια κινηση, κερδισαμε αρκετα κορνερ εκ των οποιων το 98% αυτων περασαν ανεκμεταλευτα χωρις να εχουμε κερδισει μια κεφαλια
    οι mvp για μενα ηταν οι καραμπελας και μακος δηλαδη δυο αμυντικογενεις παιχτες
    μου θυμισε ενα παιχνιδι μεταξυ αεκ-οφη με αψημαχιες διντσικου και τασσοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εφυγε ο πατζατζογλου ειμαι χαρουμενος η ομαδα θα παει πολυ καλα αφου αυτος ηταν η πετρα σκανδαλου για πολλους
    οι πληροφοριες μου λενε οτι ο χιμενεθ εχει χασει τα αποδυτηρια και γενικα το παιχνιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. steven,
    δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το τί μπορεί και τι δεν μπορεί αυτό το ρόστερ τής ΑΕΚ. Λέω δηλαδή ότι ακόμα και για να κερδίζει σταθερά τίς Κέρκυρες ειναι αμφίβολο ότι αυτό το ρόστερ "μπορεί".
    Στο κέντρο υπάρχει μιά τεράστια τρύπα, τα΄χουμε ξαναπεί, κι όταν έχεις να κάνεις με ομάδες πού το μόνο πού κάνουν ειναι να οχυρώνονται αυτανδρες 20 μέτρα πίσω απ΄τη σέντρα τότε απ΄τα χάφ ξεκινάει η λύση. Ποια χάφ όμως? Η τωρινή ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει ορδόδοξη ανάπτυξη παιχνιδιού γιατί δεν έχει (ούτε κατά φαντασία) την απαραίτητη ποιότητα στα χάφ για να το πράξει.

    Βέβαια αυτή η έλλειψη ποιότητας ειναι διάχυτη σε όλες τίς γραμμές της, δεν έχει π.χ ούτε καν σοβαρά ακραία μπακ πού ειναι αναγκαία στην παραγωγή παιχνιδιού κι ειδικά απέναντι σε μαζικές άμυνες. Δεν έχει τέλος και την απαραιτητη ποιότητα μπροστά. Ο Μπλάνκο ειναι παίκτης πού μπορεί να αξιοποιήσει ευκαιρίες όταν αυτές...δημιουργούνται (ασχέτως αν κλώτσησε κάνα δυό καλές με την Κέρκυρα) αλλά δεν είναι ο φόρ πού θα δημιουργήσει μόνος του καταστάσεις.
    Δεν το μπορεί αυτό ο Μπλάνκο και φυσικά δεν το μπορεί ούτε ο 35άρης Λύμπερόπουλος.
    Και μοιραία φτάνουμε να περιμένουμε το πώς κοιμήθηκε ο Σκόκο την προηγούμενη βραδιά και τί ορέξεις θα΄χει, τρέχα γύρευε δηλαδή.

    Αυτό το ρόστερ ειναι τραγικό. Στην αρχή τής χρονιάς έλεγα ότι αν πιάσουμε πεντάδα μ΄αυτούς τούς παίκτες θα είναι επιτυχία και φυσικά είμουν για κάποιους (και εγώ) "εγκάθετος", "αντιΑΕΚτζής" (πολύ γέλιο) και..."μίζερος".
    Αυτη όμως ειναι η αλήθεια, κι αυτή συνάμα κι η ερώτηση, τι μπορεί τελικά αυτό το ρόστερ?

    Εγώ λοιπόν εμμένω σε αυτό πού πίστευα (ελλείψει μεταγραφών φυσικά) ότι ένα καταγέλαστο ρόστερ σαν αυτό θα έχει σαφέστατα πρόβλημα να κερδίσει ΚΑΙ τίς Κέρκυρες.

    Κι όχι, δεν διαφωνώ σε αυτά πού λές για τον Μανώλη, ότι δηλαδή και αντικρουόμενα πράγματα λέει αλλά και αντιφατικά πράγματα κάνει. Εσύ όμως στη θέση του με αυτό το υλικό τι θα μπορούσες να κάνεις (δεν το προσωποποιώ, η ίδια ερώτηση ισχυει για οποιονδήποτε, και για μένα, και όποιον άλλο).

    Να βγάλεις τον...Γκερέιρο και να βάλεις ΠΟΙΟΝ?
    Να βγάλεις τον Καράμπελλα και να βάλεις ΠΟΙΟΝ?
    Να αντικαταστήσεις τον ΟΠΟΙΟΝ Ντιοπ με ΠΟΙΟΝ?
    Κι άλλωστε, δεν τα έχουμε δεί όλα αυτα τα πειράματα κατά καιρούς?
    Τα΄χουμε δεί.
    Και τί βγήκε?

    Για τον μεν Τζιμπούρ νομίζω ότι πολλοί από μάς όλους κάνουν συνωμοσιολογικές σκέψεις, ευνόητο είναι, η ίδια η πρόσφατη ιστορία τής "διοίκησης" το προκαλεί αυτό. Το παράξενο θα ήταν να ΜΗΝ κάναμε συνωμοσιολογικές σκέψεις!

    Απο κεί και πέρα δεν υπάρχει μεγαλύτερη ιλαροτραγωδία απο το να διαβάζεις για το...μεταγραφικό πλάνο τής ΑΕΚ. Πλάνο????
    Say what?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. albert
    οταν εισαι σοβαρος ανθρωπος και προπονητης δεν μιλας πριν δεις και οταν δεις μιλας
    παρε απο την αρχη τις δηλωσεις του χιμενεθ και αν βγαλεις ακρη πες μου και εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 10:36

    Η φάση θέλει μπόμπα (όχι της ορίτζιναλ). Πρωτοδικείο ΤΩΡΑ.
    Φυσικά και έχει χάσει ο ισπανός τον έλεγχο των αποδυτηρίων.
    Εκμεταλλεύθηκε την αλλαγή ψυχολογίας λόγω της έλευσης του, αλλά τα πράματα πήραν τη φυσική τους πορεία.
    Την κατάληξη περιμένω, δεν αντέχεται άλλο η σαπίλα αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα παιδες.

    Δεν υπαρχει ΑΕΚ το λεμε τοσο καιρο.

    Albert η ομαδα ΔΕΝ εχει ακραια μπακ ΚΑΝ, οχι σοβαρα ακραια μπακ. Εκτος αν λογιζουμε μπακ τωρα για την ΑΕΚ τον Καραμπελα (που θυμιζω οτι αφησε ΕΛΕΥΘΕΡΟ ο ΑΡΗΣ μεσα στη σαιζον, δεν περιμενε ΚΑΝ δηλαδη να τελειωσει η χρονια) και ο καθε Γιαχιτς-Ντατομο κλπ που τους ΒΑΦΤΙΣΕ μπακ ο αχυρανθρωπος επειδη του πηρε τσαμπα.
    Βλεπεις ακομη και ο... Γκαξα τα 5-6 κατοσταρικα τα ηθελε ενω ο Νταντομο???

    Η ΑΕΚ κυριοι εχει τελειωσει σαν ομαδα καταλαβετε το. Το ΜΟΝΟ πλανο ειναι ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ απο οτι υπαρχει, ΑΦΑΙΜΑΞΗ οπου μπορουμε με ληστρικες συμβασεις προπονητικου, να γλυτωνουμε λεφτα απο οπου μπορουμε ειτε βαρια > Μαιστοροβιτς ειτε λιγα> Αλβες-Αλεξοπουλος και ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ για την ομαδα.

    Κονομησανε 3 εκ απο τον Κυριακο (γλυτωσανε και 1,2εκ συμβολαιο για 2 χρονια ΣΥΝΟΛΟ 5εκ) και φερανε καποιον Αρτσε με 200 και μετα τον Κωστακη ΤΣΑΜΠΑ με συμβολαιο 40 χιλιαρικα.

    Διωξανε τον Ριμπο και φερανε τον κανενα περσυ και τον Ντιοπ!!!! φετος ο οποιος κανει μονινα αποφορτιση..

    Διωξανε τον Μαντουκα (που δεν ηταν παικτουρα αλλα ηταν χαφ ο ανθρωπος) και φερανε τον ....Εντερ..

    Τσακωθηκε (και καλα) ο μπροστινηδης με τον Αραουχο επειδη δεν του εβγαινε το νουμερακι που ηθελε στη μεταγραφη και αφησαμε την ομαδα με τον Γιαχιτς... δεξι μπακ να κυνηγαει στην πρωτη αγωνιστικη τον Επσταιν και να μην τον φτανει ουτε με λασο.. Απο τις ποιο ΘΛΙΒΕΡΕΣ στιγμες που εχω δει στην ΑΕΚ.
    Η Κερκυρα μας πηρε 5 απο τους 6 ποντους και αν πιεζε θα μας επαιρνε και τους 6..

    Κυριοι το πλανο ειναι να διωξουμε ΟΤΙ βαρυ συμβολαιο υπαρχει για να μην πληρωνουμε, να ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ οσα μπορουμε με προπονητικα με αυξησεις χρεων σε ΟΑΚΑ με απληρωτους παικτες με φεσια σε εφοριες και πολλα αλλα, και μετα να κανουμε την ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ.

    Η οποια εξοδος θα ειναι του στυλ: Κουραστικαμε νε βαζουμε !!!!(χαχαχα) λεφτα και οποιος ειναι ΑΕΚτζης και αγαπαει την ΑΕΚ ας ερθει να αναλαβει (τα επισημα πλεον 60εκκ φεσια) + μια ομαδα που δεν εχει ροστερ δεν θα εχει προπονητη (προσωπικα με το ζορι βλεπω παρελαση) χωρις κοσμο κλπ κλπ.

    Ο ΜΟΝΟΣ λογος που καθονται και το μονο που τους απασχολει ειναι το long shot γηπεδικο.
    Ο Νικολακης τα λεφτα του τα πηρε πισω με το εργο πνοης που κοστιζει 3-4εκκ και το χρεωσε 11.

    Σειρα του εταιρου μετοχου να κονομησει με μια αναλογη συμβαση.

    Ηδη ακουγωνται νουμερα υψους 100εκ σε μια οικοδομικη αγορα που ειναι τουλαχιστον 30% κατω σε σχεση με το 2004 την χρονια δηλαδη που ο Κοκαλης εκανε ΟΛΟ το καραισκακη (γηπεδο και περιβαλλοντα χωρο + καταστηματα) με 60εκ...

    Μεχρι να τα δυαλυσουν ολα και να κονομησουν οσο σχεδιαζουν θα βλεπουμε Ντιοπ σε αποφορτιση, τον εκαστοτε Μπροστινιδη-αχυρανθρωπο (4 σε 2 χρονια εχουν βαλει) να το παιζει προεδρος και να κανει και αυτος το κοαμτι του στην καμπουρα της ΑΕΚ και παντα θα βρισκουμε και τον αναλογο frontman Bajevic-Χιμενεθ για να ασχολειται ο κοσμος και να μην μας παιρνει με τις πετρες..

    Υ.Γ Ρε αχυρανθρωπε ΟΥΤΕ τους χορηγους σου δεν ξερεις και τους βριζεις μπροστα στα παιδια τους? Αυτοι ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ σου δινουν λεφτα για να το παιζεις καμποσος και να πινεις τα ουισκακια σου με υφος σε classy barakia την ιδια ωρα που δηλωνες οτι ειχες (και καλα ραντεβου με τον Τζιμπουρ...) παραμονη πρωτοχρονιας στις 17:00 στο Ψυχικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Γιώργης Γαρατζέος:

    Φιλε η Μπομπα της original εχει σιγησει εδω και πολυ καιρο.

    Οι Α-μετοχοι τον πουλο απο εδω, τα κυνηγητα στα επισημα, οι δηλωσεις στα site και στα media μαζι με τα πειφημα μηνυματα στους τηλεφωνητες εξαφανιστηκαν οταν ο οπαδος με το ΑΦΜ μπηκε στο Δ.Σ!!!! και πλεον εχει και το κατιτις του απο κατι καπελακια σε εισητηριακια απο κατι φραγκακια που 'αποδιδει' η ΠΑΕ και αλλα ομορφα δωρακια του στυλ σε παιρνουμε μαζι μας στον κ.Υπουργο-Δημαρχο-Εργολαβο να βγεις και εσυ στη φωτογραφια και λοιπα ομορφα..

    Ηδες πως 'ολοι μαζι ενωμενοι' παλευουμε για το καλο της ομαδας με τα γνωστα αποτελεσματα??

    Μουγκα στη στρουγκα αρκει να μας κρατανε 'ζεστους'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μετα απο αυτα που εγραψε ο dimi δεν χρειαζεται να γραψεις κατι αλλο, τα ειπε ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @mike hlk
    Να σταματήσουν το κίνημα των διοδίων, επιχειρούν οι κατασκευάστριες εταιρείες των αυτοκινητοδόμων, απειλώντας να φύγουν και να καταγγείλουν τις συμβάσεις.
    Την ίδια στιγμή, όλο και περισσότεροι πολίτες, σηκώνουν τις μπάρες και περνούν, χωρίς να πληρώνουν τις τσουχτερές τιμές.
    Μάλιστα ο υφυπουργός Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επιβεβαίωσε ότι η στάση των πολιτών, δημιουργεί πρόβλημα στην ολοκλήρωση των έργων, με τις κοινοπραξίες να ετοιμάζονται να αποχωρήσουν.
    "Υπάρχει η απειλή να φύγουν. Επισήμως δεν μας έχουν θέσει το ζήτημα, αλλά το ακούμε δεξιά κι αριστερα", τόνισε ο κ Μαγκριώτης.
    Ο υφυπουργός αναγνώρισε ότι τα διόδια είναι ακριβά, ωστόσο χαρακτήρισε λάθος την κίνηση πολιτών να μην πληρώνουν.
    "Ζημιώνουν, όχι μόνο το κράτος που εισπράττει μόνο τον ΦΠΑ από το κάθε αντίτιμο διοδίου, αλλά και οι κατασκευάστριες κοινοπραξίες που υφίστανται ζημιά, θα στραφούν εναντίον του δημοσίου για διαφυγόντα κέρδη", πρόσθεσε.
    Οι κατασκευάστριες εταιρίες, αφού πήραν το πράσινο φως από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες που τραβάνε με οδηγούς που σηκώνουν μπάρες.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κοινοπραξίες που κατασκευάζουν τους αυτοκινητοδρόμους ετοιμάζονται να στείλουν χιλιάδες κατασχετήρια, εναντίον οδηγών ή να βρουν άλλους τρόπους, σε συνεργασία με το Ελληνικό δημόσιο, να υπάρξουν συνέπειες.Το υπουργείο Υποδομών έχει καλέσει κοινοπραξίες και τράπεζες σε διάλογο και είναι πιθανό να επιδιώξει, μέσω διαπραγματεύσεων την τροποποίηση των συμβάσεων παραχώρησης, μέσω των οποίων, οι εταιρείες αυξάνουν τις τιμές σε τακτά χρονικά διαστήματα.
    Το μόνο βέβαιο, είναι ότι η μετωπική πολιτών-εταιρειών θα συνεχιστεί, καθώς ένας διαρκώς αυξανόμενος αριθμός πολιτών, πυκνώνει τις τάξεις του κινήματος "Δεν πληρώνω".
    Μιχάλη ετοιμάσου για πόλεμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οποιος θελει να κανει 'κοινοπραξια' να μας φτιαξει δρομους ας το κανει με ΔΙΚΑ του λεφτα. Οχι να μας ζηταει ΜΠΡΟΣΤΑ χρηματα για ενα εργο που ΘΑ κανει.
    Ετσι κανει ο καθενας οτιδηποτε.
    Δωστε μου ολοι απο 10 ευρω να μαζεψω 100-200 χιλιαρικα και μολις τα παρω ΘΑ φτιαξω ενα εστιατοριο να σας ταισω...
    Ωραια λογικη.

    Αν θελουν μπροστα χρηματα, ας τα παρουν απο το 'κρατος' που απο την μια μας ΓΔΕΡΝΕΙ στα τελη κυκλοφοριας στις βενζινες και στους φορους αυτοκινητων και απο την αλλη αφου τα εισπρατει κανονικα, πουλαει τους δρομους σε ιδιωτες.

    Γιατι πληρωνω τελη κυκλοφοριας τοτε αν πρεπει για να παω απο το σπιτι μου στην Πατρα π.χ να πληρωσω τον Μπομπολα 2,80 στη Αττικη και αλλα 5-10 τον καθε κοινοπραξιαρχη?

    Ξυπναει ο κοσμος κ.Υφηπουργε σιγα σιγα.
    Η κανε ιδωτικους τους δρομους με διοδια και καταργησε τα τελη κυκλοφοριας Η φτιαξε μονος σου δρομους.

    Φτανει που 50 χρονια πληρωνουμε τις καρμανιολες για δρομους

    Και για να σε παω πιο περα. Καποτε (το 1999 η το 2000) ειχε μπει το περιφημο Σπατοσημο για να βοηθησουμε λεει να φτιαχτει (απο Γερμανικη εταιρεια!!!) το Ελ.Βενιζελος.

    Απο οσο πηρε το αυτι μου το Ελ.Βενιζελος φτιαχτηκε πριν 7 χρονια.
    Το σπατοσημο το καταργησατε?

    Γιατι για Λονδινο προχτες εδωσα 151 ευρω φορους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα σε ολους.
    Ενημερωθηκαν οι φωστηρες για την προσφυγη του
    Αλγερινου. 1.4 και κατι εκ. γιουρω ζηταει.
    "Τζεμπουρ γερα,παρ'τους τα λεφτα",λεμε.

    Μπορει καποιος απο εκει να μας πει,γιατι δεν εκληθει σε απολογια ο ποδοσφαιριστης,οπως γινεται σε τετοιες περιπτωσεις,αλλα ο δικηγορος εσυμφωνησε ταχυστα με την γνωμη του προπονητη και ενω ο δευτερος απλα τον απομακρυνε απο την προπονηση και τον εστειλε-υποτηθεται- στην διοικηση-ο Αδαμιδης τον εστειλε στον εξαποδω,τελειωνοντας τον διχως "πως" και "γιατι"
    Τοση βιασυνη να πεταχτουν λεφτα και να απαξιωθει ενα περιουσσιακο στοιχειο και μαλιστα ακριβοπληρωμενο;
    Μετα τον Αραουχο και ο Τζεμπουρ; Στον οποιον δεν δινουμε απαραιτητα δικιο.Ξερουμε τι σκατοκεφαλος ειναι.
    αλλο το ενα ομως και αλλο το αλλο.
    Δηλαδη τι σε εχουνε εκει ρε παπαρα μπροστινε;; Εμεις βλεπουμε αστοχες κινησεις,χασουρα,κακη διαχειρηση,προχειροτητα και αμηχανια.
    Εσυ τι βλεπεις; Υπαρχει καποιο "σχεδιο" και δεν το βλεπουμε εμεις; Ειναι κατι τοσο περιπλοκο η δυσνοητο,που δεν το καταλαβαινουμε τωρα,αλλα θα απολαυσουμε τους καρπους αργοτερα;
    Γιατι απαξιωνετε τα παντα;
    Ρωταω τωρα εγω ο αδαης.Λες και δεν ξερουμε.Λες και δεν καταλαβαινουμε.
    Ο προπονητης τι ρολο παιζει; Λεει ναι στην παρεχωρηση του Παυλη,διχως να τον εχει χαιρετισει δια χειραψιας. Εμπιστευθηκε την γνωμη σου δικηγορακο; Η του Γκρεταρσον;
    "Μεχρι την περασμενη Κυριακη ολα ηταν αψογα με τον Τζεμπουρ...δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Δεν ξερω τι επαθε..." λογια του Μανωλη. Και αφου δεν υπηρχε κανενα θεμα εως τοτε,τοτε γιατι τον καρατομειτε με την "μια"; Μηπως ειναι και τα περσυνα μαζι;Και ο τωρινος προπονητης τι φταιει να μενει με μειον εναν στην επιθεση; Η συμφωνει και αυτος σε αυτου του ειδους το ξεσκαρταρισμα;

    Ο Σκοκο ειχει υπογραψει, η εχει απλα συμφωνησει ΚΑΙ αυτος οτι "μενει"; και "δεν εχω κανενα προβλημα,ειμαι χαρουμενος";

    Ο Μπλανκο- ο ελευθερος και αυτος πλεον-τι γινεται;Αν δεν βρεθει ομαδα να τον ξεφορτωθουμε,θα κανει και αυτος κανενα "επεισοδιο";

    Τι ειδους συμβολαιο εχει ο Μανωλης;Και γιατι ΑΦΟΥ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ εκανε τον αναμορφωτη με δηλωσεις του κωλου και δυο μηνες μετα,μιλα για τριτη θεση ΕΑΝ γινουν προσθηκες; Ειναι μαλακας απλως,η τα "παιρνετε" παρεα;


    Αφου η "μανα" παιρνει τα ποσοστα της-και μαλιστα αναδρομικα- γιατι δεν δινει 20-30-40 χιλιαρικα στο μπασκετ να ληθουν τα τρεχοντα;
    Τα συγκοινωνουντα δοχεια ειναι μονο "συναισθηματικα" και ουχι οικονομικα;

    Τωρα δεν υπαρχουν "αντικειμενικοι λογοι" για να παραμεινουμε στο ΟΑΚΑ; Τελειωσαν;Δεν δεσμευομαστε απο κατι; Μπορουμε να παμε στην Ριζουπολη για να κρατηθουμε στην κατηγορια;

    Συνεχειστε ετσι.Πατε μια χαρα. Παρτε οτι μπορειτε και δρομο.
    Πως θα φυγετε δεν ξερω ομως.


    Υ.Γ. Φιλε Dimi,συμφωνουμε σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φιλε Χρηστο

    Ο Μπλανκο δεν παει στη Ξανθη, ο Τζιμπουρ ειναι στο εξω απο εδω, ο Παυλης (και ο καθε Παυλης) εφυγε χωρις να τον εχει δει ΟΥΤΕ φωτογραφια) και παμε να παιξουμε το ματσακι με επιθετικο???? ποιον???

    Μιλαω για καθαροαιμο φορ.

    Οι μαντεψιες ειναι οι παρακατω:

    1) O σκοκο θα πλαγιοκοπει ... με τον Λυμπε να βαζει (sorry να παιζει ηθελα να πω) πλατη.
    2) Το ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ Γιαχιτς θα παιξει φουνταριστος
    3) Ο προεδρος ξεσκονιζωντας τα κιταπια του πηρε τηλεφωνο τον Μαυρο μιας και προσφατα τον βραβευσε
    4) Ο προηγουμενος προεδρος θα κανει δυναμικο come back και με 300 χιλιαρικακια θα παιξει το ματσακι μιας και το Ferrari θελει service και ειχαμε και κατι εκτακτα τωρα τις γιορτες.
    5) Ο Μανωλης θα βγαλει λαγο απο το καπελο εναν 12χρονο που τον ειδε να μαζευει προχτες με τσαλιμακια την μπαλλα στο στιβο του ΟΑΚΑ.
    6) Ολα τα ανωτερω σε συνδυασμο και βαση 'μυστικου πλανου'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 13:38

    Dimi, τι να πω....όντως με καλύπτεις 100% και τα γεγονότα και τα νούμερα μιλάνε μόνα τους.
    Χθες τα πίναμε με κολητό χανουμολονδρέζο και καταλήξαμε ακριβώς στα ίδια.
    Βασικά το ίδιο κατεστημένο του γιουνάν μπεηλίκ που θέλει τη μπασκετοποίηση του ποδοσφαίρου (οι 2 νταβάδες-ΔΕΚΟ που τα παίρνουν ΟΛΑ, οι λοιπές "ιστορικές" ομάδες με την ΑΕΚ μέσα που το μόνο που ελπίζουν είναι να κανουν κάνα Χ στην έδρα τους με κάποιον εκ των 2 νταβάδων για να ρυθμίσουν τον πρωταθλητή και το "καλό" εισητήριο του europa league για ξεροκόκκαλο και οι λοιποί μή ιστορικοί και υποψήφιοι προς υποβιβασμό με προέδρους που παίζουν τα παιχνίδια τους στο στοίχημα της Ασίας) ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΕΚ ΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ. ΜΙΑ ΑΕΚ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
    ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΡΑΒΗΧΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗ ΜΠΡΙΖΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΥΡΙΟ? ΣΙΓΑ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝ ΞΕΠΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΝΤΟ.
    Δε δίνω ούτε ευρώ σε εισητήρια ή προϊόντα empire για να συντηρώ την ομάδα που αγαπώ σε αυτό το χάλι.
    ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ Α-Υ-Ρ-Ι-Ο. Μην πω ΧΘΕΣ.
    Αν δε βγει τίποτα, Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
    Με της ορίτζιναλ τη μπόμπα και κάνουμε το διαχειριστικό κομφετί να τον πετάμε στον αμπντουραχμάνι και το μπαρμπαδέλλα.

    ΤΡΑΒΗΧΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗ ΜΠΡΙΖΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιωργο 3,80 πληρωνε το Χ προχθες οχι στη Ασια αλλα στον ΟΠΑΠ.

    Αν εβαζε 'καποιος' οχι πολλα, ας πουμε 10-15 χιλιαρικακια εβγαζε το συμβολαιο του αντικαστατη του γκαμηλιερη..

    Τι μου θυμισες τωρα ενα ματσακι ΑΕΚ-ΙΩΝΙΚΟΣ που χασαμε πρωταθλημα και ο τοτε προεδρος μαζι με τον 'μας κανει χαρη που παιζει στην ΑΕΚ' μονο που δεν ανοιγαν σαμπανιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 14:16

    Το μΠαππά και τα μάτια μας λέει ο καισαρόπαπας...και γιατί δε μας το λέει ο ίδιος, να ξέρουμε κι εμείς τι έχει στο μυαλό του για τον ασθενή?
    Να μας πει και όποιος θέλει συμμετέχει, οι λοιποί το μπούλο.
    Απεχθάνεται τη δημοσιότητα, λέει.
    Δηλαδή τι να κάνουμε τώρα? Βγες ρε φίλε μία (1) φορά και πες τι θες να κάνεις με το μπουρδέλο.
    Όλο φήμες, κινέζικοι ψίθυροι, μυστικά σχέδια, πληροφορίες εκ των έσω, βαθιά λαρύγγια, εκπρόσωποι, δικηγόροι του Basewater, μυστικοσύμβουλοι, ορκωτοί, κονζάλταντς, μάνατζερς. Όλοι να μας θυμίζουν ότι ο ασθενής παραμένει ζωντανός. Κάτι σαν τα θρυλικά ανακοινωθέντα από το Χέρφιλντ:
    "Ο ασθενής επιβίωσε της εγχείρησης ανοικτής καρδιάς"..."Ο ασθενής σήμερα είχε άφθονη διούρηση". Και αυτοί που τα φάγαν και όλες οι ψωλούδες της αυλής του βασιλέως να παρακαλάν αν μείνει ζωντανός, μπας και συνεχίσουν να τρων τα ψωλιά και τα ψωμιά τους, όπως έχουν μάθει από εισαγωγής τους στον περίγυρο του.
    Κατόπιν θανάτου αυτού, μοιράζουμε τα κόλλυβα, κλαίμε επί 40 ημέρες απάνω στη φωτογραφία του αποθανόντος και κατόπιν προχωράμε ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.
    Α στα διάλα ρε...

    ΤΡΑΒΗΧΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΤΗ ΜΠΡΙΖΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DIMI είπε...

    Κυριοι το πλανο ειναι να διωξουμε ΟΤΙ βαρυ συμβολαιο υπαρχει για να μην πληρωνουμε, να ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ οσα μπορουμε με προπονητικα με αυξησεις χρεων σε ΟΑΚΑ με απληρωτους παικτες με φεσια σε εφοριες και πολλα αλλα, και μετα να κανουμε την ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ.

    -----------------------------------------

    me toso malakes opadous kala kanoune k sta pairnoune. me ta sovraka na s afisoune na zitianeueis k na klaigesai sto gamia sou to vatraxo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ anonymous

    Φιλε εχουν να μου τα παρουν απο το 2006.
    Οχι Διαρκειας (των 1000 που επαιρνα ακομη και επι Ippoventure στον ... Ακρατητο)
    Οχι καν εισητηριο
    Οχι Nova (οποιος θελει τα βλεπει τσαμπα στο Ιντερνετ)
    Oχι Μπουτικ κλπ

    Ουτε ευρω για κουλουρι δεν τους δινω

    Κ απο οτι ειδες (χωρις να ειμαι ουτε υπερ ουτε κατα) τελικα ο βατραχος εφυγε και παμε super..

    Οσο για γαμια, sorry αλλα δεν ειχα ποτε κανεναν, χαιρομαι που εχω την νοημοσυνη να καταλαβαινω μονος μου αν και ποτε παει καποιος να μου τον ακουμπησει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι κρέας είναι αυτό ρε Ζήση; Ρε Ζήση; Ρε Ζήση; Πού το βρήκες αυτό το κρέας ρε Ζήση; Που είναι ο Φλοξ ρε Ζήση;
    ΖΗΣΗΣ:Ε δε σου είπα ότι θα σου πω, βρε Θόδωρε;
    ΘΟΔΩΡΟΣ: Τι να μου πεις βρε; Τι να μου πεις; Α, ρε κατακαημένε Φλοξ, τι σου 'μελλε να πάθεις. Δεν ήθελες το ψωμί που σου 'δινα ε; Ήθελες κόκκαλα να φας ε; Ε, τώρα φουκαρά μου, σίγουρα θα περισσέψουν κόκκαλα, αλλά θα είναι τα δικά σου...
    Τους θυμάστε αυτούς τους διαλόγους απο την ταινία ΄΄οι γερμανοί ξανάρχονται΄΄μια ταινία του΄48 που φαίνεται πολύ μακρινή.Είναι όμως;Διαβάστε παρακάτω και πείτε μου:

    Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες πως στο κέντρο της Αθήνας, μετανάστες κλέβουν σκυλιά από σπίτια και στη συνέχεια τα μαγειρεύουν. Το φαινόμενο έχει ενταθεί, κυρίως λόγω της οικονομικής εξαθλίωσης που πλήττει τα χαμηλά οικονομικά στρώματα, αλλά και λόγω της έλλειψης μεροκάματων, ενώ σε πολλές γειτονιές του κέντρου, δεκάδες αδέσποτα πέφτουν θύματα της ανθρώπινης απόγνωσης.
    Μέχρι στιγμής, το φαινόμενο είναι πιο έντονο στις οδούς Φυλής, Πιπίνου, Αγίου Μελετίου, Αριστοτέλους και Πατησίων, ενώ σημειώνεται πως τα σκυλιά στις συγκεκριμένες περιοχές έχουν αρχίσει να μειώνονται.

    Μάλιστα, αν και στην αρχή θεωρήθηκε πως ίσως κάποιοι είχαν πετάξει φόλες, τελικά κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί, επειδή οι κάτοικοι δεν έβρισκαν τα πτώματά τους.
    Πολλά από τα σκυλάκια που έχουν εξαφανιστεί ήταν αδέσποτα και είχαν υιοθετηθεί από κατοίκους, οι οποίοι τα φρόντιζαν τον τελευταίο καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όπως στην ΑΕΚ έτσι και στην Ελλάδα δεν κουνιέται φίλο.Αλλού γίνονται οι αγώνες:Δείτε αυτό:
    http://www.dailymotion.com/video/xg7p7o_jody-mcintyre-bbc-interview-greek-subs_people#from=embed

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 15:46

    @ DIMI: "Είσαι ή μαζί μας, ΟΕΟΕΟΕ, ή με το βάτραχο τον παλιομπινέ". Binary όλα γι' αυτά τα παιδιά και δε γκζεκολάν. Το πρόβλημα μας είναι ακόμα εκεί και τώρα πέμ για ιερά εξέταση, ώστε να καθαρίσουμε από τους κατασκόπους και τους απίστους. Μιλάμε σαν το ΚΚΕ ένα πράμα, που 'πεσε το παραπέτασμα το 89 κι αυτοί ακόμα αποκαθιστούν το Στάλιν...
    Τελικά 20 χρόνια πιπίλισμα του μυαλού, δε μπορεί, κάπου σε λαλεί βρε παιδί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι θα γινει, αργει το πρωτοδικειο?
    Αλητη αδαμιδη βριζεις χορηγους!!!!
    Γκρεμιστε τα ΣΠΑΤΑ χθες να φτιαξει εστιατοριο ο Μπινες.

    Επος , δικαιωση, η ΑΕΚ δεν εκανε ουτε μια φαση, ουτε ενα συλλαλητηριο για τον Ραφικ, ο Σαραντιτης ριχνει πορτες, που ειναι ο Νικολαου?

    Δικαιωση ο Ντουσκο τρωει σεφταλια με ορεξη, αφου η ΑΕΚ εφερε ισοπαλια και μαλιστα συνεχιζει στο κυπελλο μεχρι να αποκλειστει!!!!

    Γρηγορα στο πρωτοδικειο και στη Ριζουπολη, μη γινει καμια στραβη και παρει τιποτα νικες ο Μανολο Χιμενεθ και μετα εχουμε μαζικες κηδειες για τις νικες-φωτοβολιδες και τους αμετοχους!

    χα χα χα χα

    Γρηγορα την ΑΕΚ στην Δ' ρεεεε, να γινει αεκακι να εξαφανιστει, μπας και την παρει ο μεγαλοπρεπης μπιζνεσμαν με 1 ευρω.

    Εχω να σας πω ΝΕΑ.
    Ουτε φετος εχει πρωτοδικειο. χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΩ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΝΕ. Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΦΥΛΛΙΖΩ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.
    @ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΕ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΛ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ.
    @ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ21: ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 17:11

    ΟΚ steven, ποιά είναι η μπρίζα που πρέπει να τραβηχτεί τότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΙΖΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για να το συμμαζεύουμε το θέμα κάπως λοιπόν, επειδή έτσι κι αλλιώς δεν θα έχουμε έλλειψη απο γκέλες και συνέχεια τα ίδια θα λέμε:
    -αυτη τη στιγμή η ΑΕΚ υπάρχει μόνο στα μυαλά τών φίλων της και σαν ύπαρξη φανέλλας. Σαν τίποτα αλλο.

    Κι αυτό δεν είναι τωρινό, με την έννοια τών 2-3 τελεταίων χρόνων, αυτό άρχισε να ισχύει και να μεθεδεύεται απ΄την ημέρα πού άρχισε η ...θητεία τής ντεμοκρατίας.
    Απο κείνη την ημέρα, πριν 6 χρόνια, άρχισε η συστηματική Πανιωνιοποίηση τής ΑΕΚ η οποία σήμερα είναι σχεδόν 100% υλοποιημένη.

    Για μένα δεν έχει κανένα νόημα να ψαχνόμαστε με τον Χιμένεθ και τον οποιο Χιμένεθ ακολουθήσει.
    Οι μεγάλες ομάδες φτιάχνονται απο μεγάλους παίκτες. Τέτιους, αντε να έχει η ΑΕΚ 2 αυτη τη στιγμή.
    Φυσικά και θα συνεχίσουμε να τα χώνουμε γιατί κάτι άλλο δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή, απο κεί κι έπειτα όμως η μόνη ουσιαστική κουβέντα πού μπορεί να γίνει είναι...τι μπορεί να γίνει.
    Κι ότι κι αν είναι αυτό πρέπει να συμβεί με άλλη διοίκηση, με άλλο καθεστώς, με άλλη φόρμουλα, πάντως όχι μ΄αυτούς πού καταστρέφουν την ΑΕΚ απο το 2006 με θαυμαστή επιτυχία.

    Για το πρωτοδικείο αυτό πού εγώ καταλαβαίνω είναι ότι μπορεί να αποτελέσει μόνο μια ηθική ικανοποίηση, δεν βλέπω πώς μπορεί να ειναι κάτι παραπάνω.
    Υπάρχουν βέβαια κι άλλοι δρόμοι.
    Οτι κι αν γίνει όμως πρέπει η ΑΕΚ να απαλλαγεί απο την τωρινή διοίκηση. Οχι τώρα. Χθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλο ρε συ steven το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

    Σε μια εταιρεια που ΟΙ ΙΔΙΟΙ υπογραφουν ισολογισμους, και εν γνωση τους εχει πεσει η μπουγαδα της 6-7ετιας φωναξανε (και καλα) την BDO να τους πουνε που πηγανε 40-50εκκ ευρω..

    Ρε μπας και πεσανε πισω απο το μαξιλαρι του καναπε?
    Ρε μηπως τα εβγαλε η καθαριστρια μαζι με τα σκουπιδια εξω?
    Ρε μπας και τα εβαλε η γιαγια μεγαλη γυναικα που δεν βλεπει στο φαι?
    Μηπως τα πηρε ο σκυλος μαζι με την παντοφλα του παππου??

    Ο διαχειρηστικος φιλε ειναι στα χερια τους εδω και 2 μηνες, απο μεσα Οκτωβριου.
    Εξ ου και οι επιλεκτικες διαροες για κινητα τηλεφωνα και για στελεχος που επαιρνε λεει 1εκκ ευρω σε 2,5 χρονια.

    Λες και αν οντως το επαιρνε, τα αφεντικα που (και καλα) το πληρωναν δεν το ηξεραν.

    Απλα φιλε ο οποιος ελεγχος εχει τοσο λερα μεσα που κοιτανε να το μπουρδουκλωσουν και να καλυωουν τα ακαλυπτα..

    Τα κακομοιρα τα παιδια και ειδικα ο Παππας, φανταζομαι οτι στα καραβια του αμα λειπουν 10-20-40 εκκ ευρω δεν θα το καταλαβει 6 χρονια, δεν θα το δει δεν θα το ακουσει και θα φωναξει καποιον ασχετο που 8 μηνες θα 'ψαχνει' να δει τι εγινε..

    Καλο και το πληρωνουν...

    Ποιοι θα πληρωσουν?

    Αυτοι που την μια αποτιμουσαν 200 την ομαδα την αλλη την χαριζαν 1 ευρω μετα βρηκαν κατι Κυπριους κροισους μετα τον Μπομπ Σφουγγαρακη και μετα εφαρμοζουν το περιφημο (κατα νικολακη) plan B??

    Ποιος διαδοχος?

    Ποιος παει να μπλεξει σε μια εταιρεια που οι ιδιοι οι ιδιοκτητες της επισημα λενε: δεν ξερουμε τι μας γινεται και φωναζουμε 8 μηνες μια εταιρεια να μας πει που χρωσταμε και ποσα??

    Ποιος να πληρωσει τα φεσια εδω δεν πληρωνουν το ροστερ της μιζεριας θα πληρωσουν 60εκ ευρω?

    Εδω εχουν απληρωτους τους παικτες των 100 χιλιαδων.

    Πλακα κανουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα πληρώσουν δηλαδή αποχωρόντας;
    Σαν πολύ καλά μας τα λες Στήβεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς DIMI: Συμφωνούμε σε όλα. Λέω τον δρόμο. Υπάρχει κι άλλος βέβαια, αλλά με άσχημα ξεμπερδέματα. Διότι ακόμα και να δεχτώ την αναγκαιότητα των μετόχων, η διοίκηση είναι της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μια χαρά τα λέτε. Καιρό είχα να ακούσω και καμιά αλήθεια. Υπάρχει γυρισμός? ή η κατάσταση είναι μη αναστρεψιμη?
    υ.γ. το καζαμία θα τον ολοκληρώσεις? είναι πιο σημαντικό για μένα από τα νέα της ΑΕΚ αυτή την εποχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. A να πληρωσουν τις τρυπες του 44 που εκανε με τη Νετμεντ και την ΕΝΙΚ καποιοι μεγιστανες που τρεχανε σαν λαγοι μετα τον αποκλεισμο απο ΑΙΚ, και μετα ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ κιολας?
    Μη ξεχασουν να σβησουν και το ΠΟΛΥΜΠΡΙΖΟ πριν βγουν οξω? χα χα χα

    Οοοοοχι... Πρωτοδικειοοοοο... Και γκρεμισμα το Σπατοοο, πισω στους Θρακομακεδονεεεεες, εκειιιιιιιιιιι, να γουσταρουμεεεεεε

    Εγω, εσυ, αυτοι και τα Μυστηρια21. ΟΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Προς Χαράλαμπο: Όταν πας και κάνεις κάπου μια ζημιά, δεν πληρώνεις ; ( ρητορική η ερώτηση προς εσένα βέβαια ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Κώστας21: ΕΙΠΑ " ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ". ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΟΛΑ. ΟΕΟΕΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Oχι κανεις το εξης πανεξυπνο οταν εχεις ΠΑΕ με ζημια.

    Κανεις οτι καυγαδιζεις με τον εταιρο μεγαλομετοχο που μοιραζεσαι την ΠΑΕ.

    Μετα βρισκεις εναν τυπου Κοζωνη και την δινεις για "1 δις" , δινοντας του κληρονομια τα χρεη, την εφορια και αλλα τετοια.

    Φευγεις γεματος δακρυα, με την κονομα του Τσαμπιονς Λιγκ στη τσεπα, και τις μετοχες που πουλουσες για λαικη βαση, μαζι με τις υποσχεσεις για λουτρακι.

    ΟΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @steven αυτο ειναι το σωστο και το λογικο.
    Πηραν την ομαδα με 23 διακανονισμενα, ας την δωσουν πισω εκει που την βρηκαν στα 23 χρεος ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    Ουτε ΟΑΚΑ, ουτε εφορια, ουτε Empire, ουτε εξωλογιστικες εξυπναδες τυπου Ferrer-Δωνη ουτε τιποτα.

    Αλλα δυστηχως φιλε οχι μονο δεν το βλεπω, απλα βλεπω στην καλυτερη νεο 'προεδρο' (μιας και το τωρινο μοντελλο φθειρεται γρηγορα) η στην χειροτερη τον χασοδικη να τα κανει ροιδο ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. steven είπε...

    Προς Χαράλαμπο: Όταν πας και κάνεις κάπου μια ζημιά, δεν πληρώνεις ; ( ρητορική η ερώτηση προς εσένα βέβαια ).

    -------------------------------------------------

    etsi einai.opws plirwse k o megistanas tis zimies tou stin CARMEL k eswse ton Karra ap ti xreokwpia.
    oi antres panta tis plirwnoune tis zimies tous. ta kserei ayta o steve.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ BERRY K. : Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΧΡΗΣΗ, ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ " Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟΣΟ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κοstas21 είπε...

    Φευγεις γεματος δακρυα, με την κονομα του Τσαμπιονς Λιγκ στη τσεπα, και τις μετοχες που πουλουσες για λαικη βαση, μαζι με τις υποσχεσεις για λουτρακι.

    -----------------------------------------

    loutraki? oxi oxi ekei de bgike i douleia me ton Koen k to afisame grigora to project. eytyxws prolavame ti BASIC alliws oti dagkwsame ap to aeroplanaki toy kyr Mixali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟΣΟ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ.

    ---------------------------------------

    etsi einai. pige k fylaki gia to filo tou o dimitris. mia zwi thysiazetai gia ta idanika k toys filoys toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟΣΟ ΠΟΥ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙ.

    ___________________________________________

    Δλδ τωρα να πω πως το μπουντρουμι το γλυτωσαν και αλλοι, ναναι καλα το κολληταρι το Σερβοπανο?
    ΟΕΟΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004; ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ( και κυριολεκτώ )ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕ ΧΡΕΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΑ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ, Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΒΟΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ, ΑΝ ΟΧΙ, ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. DIMI είπε...

    @steven αυτο ειναι το σωστο και το λογικο.
    Πηραν την ομαδα με 23 διακανονισμενα, ας την δωσουν πισω εκει που την βρηκαν στα 23 χρεος ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    -----------------------------------------

    na ti dwsoyne poy re psile? sto petrostathi h sto valassopoylo? ektos ama mazeytoyne tipota aekares opws o papadimitrioy k kanoyne proedro k to vatraxo na xarei k o xaralampis. alitheia pige gia ski stin araxwva o dimitris fetos h einai stenaxwrimenos gia tin AEK k eipe na kopsei to snowboard?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΦΥΛΑΚΗ. Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΑΣΤΡΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΥΡΙΑ Η AVIN ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Noμιμοτατα στην ΣΟΕ την νομιμη εταιρεια?
    ή τοτε στα μαρμαρα δεν ηξερε ποιος ηταν ο κυρ Μιχαλης? ΟΕΟ?

    Και θες να πιασουμε και πληθωρισμο με τοκο, ποσα ηταν τα χρεη και τα εσοδα απο Τσαμπιονς λιγκ?
    Τα χρεη της Μπειζικ? Τα συνολακια του Ασλανη?
    Μεχρι και αλλαγη σηματος μας ειχε κανει! Ασπιδες και ασπρα χρωματακια!

    Ρε ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ λεμε. Να μεινει η ΑΕΚ με τα χρεη του 44. Του Μεγιστανα ειναι και της ΕΝΙΚ-ΝΕΤΜΕΝΤ στην οποια ειχε παρει το μανατζμεντ. Ας την παρει να την εξυγειανει με 1 ΕΥΡΩ και να πληρωνει τις δοσεις και να φτιαξει την Αγια Σοφια να γυαλιζουμε και τα παπουτσια πραντα που εχομε!ΟΕΟΕΟΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ 2004; ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ( και κυριολεκτώ )ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑΝ;

    -------------------------------------------

    poios ton parakalage? o dikigoros? e kai? kathe mera tilefwno ton epairne k kathe mera akoyge tis idies malakies. den exei leza pleon h AEK gia n asxolithei o megistanas. k exei meinei o papas na plirwnei gia na akoyei eyxaristw o melissanidis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. The Anonymous είπε...
    na ti dwsoyne poy re psile? sto petrostathi h sto valassopoylo?

    Φιλε ΑΣ ερθει η εταιρεια στα επιπεδα του 23εκ και σου λεω εγω αν θα βρεθει κανενας να την παρει.

    Εδω βεβαια εχουμε φτασει να θυμομαστε τον Κυρ Μιχαλη και αφου η ΣΟΕ ηταν λαμογιο τοτε ζητω και μπραβο στους τωρινους που δεν κανουν και τιποτε διαφορετικο ρε αδελφε..

    Τι θα πει εξυγιανση, μονη ξανα δεν θα σε αφησω (αρκει να εχει βενζινη το Ferrari να ερθω γρηγορα να σε βρω)..

    Τι θα πει ολα στο φως!! τι θα πει διαφανεια κλπ κλπ

    Αφου ο ΣΟΕ και η ΕΝΙΚ τα εκαναν ροιδο ειμαστε απολυτα δικαιολογημενοι να τα κανουμε και εμεις.

    Τι διαολο εξυγιαντες ειμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Οποιος νοσταλγει την Basic ας τρεξει να παρει ενα cd του Φοιβου.
    Εχει κατι χιλιαδες στην αποθηκη, μπας και κανουμε αποσβεση τα 100 χιλιαρικα (προ φπα) στον μπετοβεν.

    Και με την ευκαιρεια ας παρει και μια φανελλα Ριμπο. εχει (λογιστικα παντα) καμμια 40αρια χιλιαδες αγορασμενες στην διπλη τιμη απο οσο ολες οι αλλες..

    κλεφτες θα γινουν εκει στην empire?

    αλλη μια επιτυχημενη μπιζνα απο το παρεακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φιλε ΑΣ ερθει η εταιρεια στα επιπεδα του 23εκ και σου λεω εγω αν θα βρεθει κανενας να την παρει.

    ______________________________________

    ααααα τελικα τα 20αρικο ειναι το προβλημα στην ΑΕΚ.
    ΑΥΤΟ ειναι το προβλημα που εμποδιζει ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ-ΝΙΝΤΖΑ να ..ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!!!!

    Οκ. Ας πουμε οτι ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ οι μετοχες της ΑΕΚ 20 εκ. Οχι 200. Οχι 100. Οχι 50. ΕΙΚΟΣΙ.

    Που με τετοια λεφτα δεν παιρνεις ουτε την Στοουκ Σιτυ, ουτε την Μπερμινγχαμ.

    Το 40% μετοχων του βαζελου πωληθηκε για 80εκ, οταν ηταν 3ος κατω απο την ΑΕΚ, με χαραλαμπιδη και βοουτερ, χωρις προπονητη.

    Σε εμας προφανως το 80% των μετοχων δεν αξιζει 20 εκ.

    Ψηλα την εχετε την ΑΕΚ ρε σεις. Χαμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τραβα ρωτα ποσα ηταν τα χρεη της Basic, και τα χρεη της πρωτης μπουτικ της ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Και μετα μιλα για ...ΣιΝτι της φαπας.

    Οσο για τις φανελες Ριμποοο, φαινεται ποσο δυνατος ειναι ο λαος της ΑΕΚ. Ουτε 40.000 φανελες δε μπορεσε να αγορασει. Μονο για μπρελοκ και αυτοκολλητα...

    Την Εμπαιρ την εχουν στην εκαθαρριση και ριξανε το χρεος στο 1 εκ...
    Οχι σαν κατι αλλους που τα αφησανε για τους επομενους...
    Αλλα τοτε δε πουλουσαν χρεη... Ηταν νομιμη πωληση χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ Ή ΤΑ ΗΜΙΠΑΡΑΝΟΜΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Την ΚΑΕ Θα την σωσει κανας Ο Μπαεβιτς τωρα που πουλησε το εστιατοριο και δεν εχει την Τζολα να τον σταματαει στις επενδυσεις που θελει να κανει.

    ΟΕΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ; ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ; ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΕΟΕΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Kαμια ενταση.
    Απλα να ξερουμε που παταμε ρε αδερφε, πριν το ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ. Τωρα που θα φυγουν οι ΟΕΟΕΟΕ και θα ερθουν οι ΟΛΕΟΛΕΟΛΕ στη Σαλα του Παλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Oριστε και εκει δεν εχει χρεη.
    Αντε με το καλο ο Μπινες να κανει και την ΑΕΚ μεγαλη και δε χρειαζεται και πτυχιο κιολας για προεδρος. χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. KOSTAS 21 εχεις μπερδεψει τις πραξεις φιλε

    Αλλο 23 διακανονισμενα σε επιπεδο 15 ετων και αλλο συνολο επισημα που χρωσταει η ΠΑΕ χωρις την Empire χωρις το ΟΑΚΑ (1,8) και χωρις να εχει ελεγχθει απο την εφορια.
    Και με εσοδα 14,5 εκκ ευρω περασμενα στο ταμειο απο το Μακη.

    Αυτη την στιγμη η εταιρεια βαση ισολογισμου χρωσταει τα παραπανω ειτε μας αρεσει ειτε οχι.
    και δεν τα λεω εγω ο χασοδικης τα λεει.

    Το να ζητας να δωσει καποιος 20 για να αγορασει 60 χρεη ειναι οντως πρωτοπορεια..

    Και επειδη μαλλον δεν θυμασαι οι 40,000 του Ριμπο ειναι η ΔΕΥΤΕΡΗ παραγγελια.

    Η πρωτη 20,000 ειχε πουληθει. Οταν εχεις Μ.Ο στο γηπεδο 22,00 στην καλυτερη χρονια της ιστοριας σου..

    Αν η θεωρεια σου ειναι λεει οτι επειδη ο καθε Χ παλιοτερα τα εκανε ροιδο, νομιμοποιουνται οι τωρινοι τοτε πασο.

    Υ.Γ Δεν με νοιαζει ποσο πουπηθηκε ο Βαζελος ποσο η Μαντζεστερ και ποσο ο Χαραυγιακος. Γιατι αμα το πας ετσι ο Σισε κανει οσο ολη η ΑΕΚ μαζι με το προπονητικο (που δεν ειναι καν δικο της).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. 7.000 εδωσε ο εξω απο εδω και συνολο ολοι μαζι κανα 20αρικο αν θυμαμαι και οχι μονο απορροφηθηκαν αλλα καναμε και Χριστουγεννα περσυ με γλυκα..

    Μετα περασαν οι γιορτες και βγηκανε οι Κερμιτ.

    Πως θα εχουμε κατι να συντηρουμε την ανυπαρξια μας?

    Εξαλλου παντα οι αλλοι φταινε και αμα τα εχουμε κανει εμεις ροιδο: δειτε τι εκαναν και παλιοτερα.

    Οταν σταματησουμε και κοιταμε την καμπουρα του απεναντι και κοιταξουμε την δικια μας τοτε μπορει κατι να γινει.

    Προς το παρων φταει ο Κερμιτ, ο Κεζος, ο Ντιοπ αποφορτιζεται (σιγα μεγαλε θα καψεις καμμια ασφαλεια)και η καλοκαιρινη κολεξιον του χασοδικη παει προς αντικατασταση με την ανοιξιατικη.

    Ο κακος Παυλης εφυγε (ουφ) ο γκαμηλιερης που τα ειχαμε πει και τα ειχαμε συμφωνησει τελικα ειναι κολοπαιδο, ο πατσα πηγε στον Αγιαξ (της Ηπειρου) και τα ρεστα (Ντατομο-αργυριου-εντερ κλπ) τελικα μας βγηκανε λιμα.

    Ο Μανωλης την Δευτερα δινει τον Λεοναρντο και τον Εντερ τσαμπα ως ανταλλαγμματα στον Πανιωνιο και την Τεταρτη τους βαζει βασικους στην 11αδα..

    Οργανωθειτε λιγο ρε παιδια, τελικα τι ειναι ανταλαγματα η βασικοι??

    Πες ρε χασοδικη και συ εχει μπερδευτει ο Μανωλης και δεν ξερει τι να κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. @DIMI

    Μαλλον εσυ μπερδευτηκες και γραφεις ενα σωρο πραγματα που δε κολλανε.

    Η ΠΑΕ ειναι μια χαρα στην εφορια μεσω νομου Ορφανου. Τα χρεη της ΑΕΚ διχως το 44 ειναι γυρω στα 18 εκ. Τα οποια τα 4.8 ειναι στο δανειο απο ΜΣ, και 11 εκ ανοιγμα που εχει λογω κακων εσοδων. Και γι αυτο χρησιμοποιειται το χρεος ψωμιαδη.

    Ποιος λεει οτι δεν χρωσταει η ΠΑΕ? τοσα χρονια τα λενε οτι η ΠΑΕ εχει προβλημα ρευστοτητας.
    Αλλα αυτο δεν ειναι προβλημα μονο της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ολες οι ΠΑΕ ματωνουν οικονομικα στην Ελλαδα.

    Τις μπλουζες δεν τις παραγγελνεις βαση των διαρκειας, αλλα βαση δυναμικης στην αγορα. Το οτι ηταν υπερβολικη παραγγελια απο πλευρας τακουνα, κανεις δε το αρνειται. Αλλα αμα ειμασταν μαγκες θα καθαριζαμε εστω και με προσφορες απο το προβλημα. Αλλα οκ εμεις το φχαριστηθηκαμε κιολας.

    Η θεωρια μου λεει οτι ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ πληρωνουν ΑΜΑΡΤΙΕΣ των παλαιων. Διοτι αν δεν ειχες 2.5 εκ το χρονο μονο στο 44, αυτα τα λεφτα θα πηγαιναν ειτε στην τρυπα που εκανε ο τακουνας, ειτε σε παικτη/παικτες.&- Και θα ηταν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα τα πραγματα.

    ΥΓ Εμενα με ενδιαφερει ποσο πωληθηκε ο Βαζελος διοτι ειναι Ο ΑΜΕΣΟΣ ανταγωνιστης μου, και ηταν σε χειροτερη φαση οταν αγοραστηκε απο ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΚ.
    Ο Σισε αξιζει λεφτα, αλλα ΓΙΑΤΙ ΠΩΛΗΘΗΚΕ ΤΟ 40% ΓΙΑ 80 ΕΚ. Απο αυτα τα λεφτα ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΙΣΕ.
    Και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ δεν εχει ΚΑΝ αυτην την αξια ο παικτης. Ο παικτης εχει αξια γυρω στα 8-9 εκ ευρω στην αγορα. Οποτε αυτα ειναι για τιποτα Πατερες να τα λενε, και οχι απο ΑΕΚτζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @ kostas 21

    H ΠΑΕ μεσω 44 μπηκε σε διακανονισμο 23 εκκ σε 15 ετη
    Το δανειο της MS ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΕΤΑ.
    Το χρεος Ψωνιαδη ειναι αυτο που λεει, εσοδο απο την αντιδικια της ΠΑΕ με το Μακη, καμμια σχεση με αυτο που λες
    Ποτε η ΑΕΚ πουλήσε 60,000 φανελες και γιατι πρεπει να ειμαι μαγκας αν παρω η δαγκας αν δεν παρω φανελα? Εχω υπογραψει καμμια συμβαση που λεει οτι οποια παπαρια αγοραζει το marketing της ΑΕΚ θα μου την πουλαει εμενα?
    Πως καθοριζεις την δυναμικη?

    Ο ταπας ποιανου ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ηταν και ποιανου τις εντολες ακολουθουσε?
    Τις δικες μου τις δικες σου η των αφεντικων του?

    Τι αν και αμα?

    Η ΑΕΚ με την υπαγωγη της στο 44 χρωσταγε ΣΥΝΟΛΙΚΑ 23ΕΚ σε 15 χρονια.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ειναι νεα φεσια που βαλανε τα καλοπαιδα.

    23 σε 15 χρονια ειναι 1,5εκ το χρονο..δηλαδη χονδρικα 5,000 διαρκειας...

    Οσο για τον ΠΑΟ, λεμε το ιδιο. Πουληθηκε γιατι δεν υπηρχαν κρυφα χρεη, θυγατρικες εταιρειες, εξωλογιστικες υποχρεωσεις κλπ.

    Ο Κοσμος της ΑΕΚ φιλε ΚΑΙ στο γηπεδο πηγε και sold out εκανε και βοηθησε οσο μπορουσε και διαρκειας πηγε και εβλεπε τον Κρασσα και τον Μπουρμπο.

    Γυρισε αντιστοιχα την πλατη μολις καταλαβε οτι οι συγκεκριμενοι οχι απλα τον κοροιδευουν αλλα εχουν ως μοναδικο στοχο να φανε και τιποτε αλλο.

    Γι αυτο προχτες ειχες 5,000 κοσμο και που σαι ακομη.

    Αυτο ειναι το χειροτερο που μπορουσαν να κανουν: να σκοτωσουν το οραμα που οι ιδιοι δημιουργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προς Κώστας21: Να που συμφωνούμε οτι η αλογοτροφή είναι ο άμεσος ανταγωνιστής μας. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΗ. ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ: Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ 65 ΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ; ΔΙΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΜΚ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ. ΜΟΝΑ ΤΑ BUDGET ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ. ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
    ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΣΙ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 100 ΜΥΡΙΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΠΡΙΝ ( που τα δέχεται ο μεγιστάνας ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΙ Η ΠΑΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 44 ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Για ολα φταιει αυτος ο κερατας ο Μελισσανιδης.
    10-15 χρονια τωρα, η ομαδα ταλανιζεται και δεν σηκωνει κεφαλι εξ'αιτιας του.
    Μια ντουζινα εφοπλιστες και με μια καραβια λγιστες και εμπ. διευθυντες και συμβουλους πισω τους,αλλα και παλι δεν καταφερε κανεις να κοψει τα κεφαλια της Μελισσανιδειας Υδρας.
    Εκατομμυρια επι εκατομμυριων ευρω περασαν απο τα ταμεια,100 φορες περισσοτερα απο τα ...δυσθεωρητα -και ολοφανερα- χρεη του τιγρη και ομως ρε παιδι μου,κανεις δεν καταφερε να τιθασευσει το οικονομικο κιτρινομαυρο ατι.
    Ολοι οι οικονομολογοι εχουν σπασει τ κεφαλια τους. Δεν βγαζουν ακρη.Masters επι Masters εχουν καει πανω σε αυτους τους μυστηριους ανεξiχνιαστους και μπερδεμενους κιτρινομαυρους αριθμους. Και ολα μοιαζουν σαν το παλατι του Μινωα.
    Ποιο διαβολικο μυαλο-τοτε,πριν 17 χρονια- εθεσε αυτο το αινιγμα και ειναι η αιτια να βασανιζομαστε σαν τον Σισυφο;
    Τι διαβολικα νουμερα ειναι αυτα που σαν μαυρες τρυπες καταπινουν τα παντα γυρω αλλα και τους εαυτους τους; Και γινονται απο κοκκινοι γιγαντες -ασπροι νανοι-super nova και επειτα black hole;

    Πως γινεται να χρωστας 1, να βαζεις ακομα 3, και τεικα να χρωστας 5,Να ματαβαζεις 6 και να χρωστας 12, να σου κανουν διακανονισμο και να πεφτεις στα 3 και ενω βαζεις και αλλα 3 σε τρια χρονια χρωστας παλι 12 και μετα απο αλλα τρια χρονια-δηλαδη σημερα-και ενω εχεις-υποτηθεται- βαλει ακομα αλλ 4, τελικα το συνολο που χρωστας ειναι 18.
    Αυτο δεν ειναι οικονομικος απολογισμος.
    Αυτο ειναι το θεωρημα του Ζηνωνα (για οσους το ξερουν)
    Κολυμπας-κολυμπας και δεν φτανεις ποτε στην ακτη;
    Ρε sugar, τι μαγικα τους εκανες και δεν μπορουν να συνελθουν επιχειρηματιες και επιστημονες ανθρωποι,15 χρονια τωρα;
    Εσυ φταις για ολα.
    Κανεις δεν γνωριζει ποθεν εχει ερθει αυτη η καταρα. Να ειναι καμιας μαγισσας Σμυρνιας;
    Τι πληγη ειναι αυτη ρε παιδι μου.;

    Ειναι σαν να φταρνιζομαι εγω σημερα και να παθαινεις εσυ,μετα απο 15 χρονια βαρια πνευμονια.
    Πιθανον; Ναι. Γιατι οχι. Υπαρχουν και τα ιατρικα οπως και τα οικονομικα "παραδοξα".

    Μηπως δεν επρεπε να ειχες ερθει ποτε ρε τιγρη;
    Μηπως να μην ειχε ερθει ποτε και ο "φιλος" σου και ετσι να μη βλεπαμε πρωταθληματα,πρωτιες,ουτε απο την εποχη του "Τσικ";
    Μηπως δεν ειναι σωστο να μετραμε τα "πετρινα χρονια" σαν 16-17 αλλα σαν 30;
    Κανοντας ετσι ενα ιδιοτυπο μνημοσυνο. Να μας ταιριαζει. Σε ενα μικρο δωματιακι ολοι.

    Μηπως τελικα αυτη-η σημερινη- η ΑΕΚ αξιζει, σε μερικους μαλακοκεφαλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΣΕ ΔΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ. ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ( φυσικά όλη η μελέτη είναι εδώ σε μένα )ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΑΝ "ΜΑΝΑ" ΘΑΤΑΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ. ΜΕΤΑ, ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 19:58

    Οι εκλογές steven ήταν μεγάλο λάθος του. Διάλεξε το χειρότερο momentum. Αγιά σοφιά και πίσω και άλλοι παίκτες με αρχίδια, δε λέω...αλλά πήγε να μπει στην ΑΕΚ όταν όλοι είχαν το γκοντό θεό.
    Αν περίμενε 1 χρόνο και θα ξεφούσκωνε, όπως κι έγινε. Δεν πας να πάρεις μερίδιο όταν ο άλλος είναι απόλυτος άρχων (έστω και μόνο επικοινωνιακά με τα ντεμοτεχνεία)
    Αυτό πρέπει να το παραδεχθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Γιωργο

    Ο Κοντος επαιξε τρελλη πουστια στις εκλογες μαζι με τον κολλητο του οπαδο του ΑΦΜ και την εκανε γυριστη τελευταια στιγμη ως συνηθως.

    Ετσι ειναι τα ποντικια φιλε μου.

    Πηδανε πρωτα απο το καραβι.

    Τα ιδια εκανε και αργοτερα οταν φεσωνε (κατ εντολη των αφεντικων του) την ΠΑΕ και την εκανε μπουγαδα, τα ιδια εκανε και σαν παικτης οταν πηρε ΟΛΑ τα φραγκα απο τον Μακη και την εκανε για Ισπανια.

    Γι αυτο ο ψηλος τον εχει στη μπουκα ακομη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προς Γιώργη: Αν το δεις ψυχρά, έτσι είναι. Αλλά σαν ΑΕΚ θέλεις την καύλα του, όλους αυτούς που είχαν χρηματοδοτήσει το γήπεδο ( τα ονόματα διαθέσιμα και με τα αντίστοιχα ποσά ), τα λεφτά του, τον τσαμπουκά του, ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΙ ΤΟ 10% ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΣ εκτός απο κάποια ψίχουλα και για την ερασιτεχνική.
    ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΣΑΛΩΣΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ , ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ( ενώ συμμετέχουν στο να την κάνουν σαν τα λαγόχειλα τους ) , ΕΝΩ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ. Ή ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΜΕΣΩ ΚΥΠΡΟΥ;
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΡΟΣ DIMI: Ο ΚΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ. ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ, ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ "ΑΟΡΑΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΚΟΙΝΩΣ; ΛΟΥΜΠΙΝΙΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΧΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ή ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ;
    ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 100 ΧΡΕΟΣ , ΠΟΥ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ 35 ΕΠΙΣΗΜΑ + 19 ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ 1996. 110 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ; ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΚΛΕΙΝΕ; ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Steven, να σου πω κατι;
    Αν υπηρχαν εκλογες στην ΠΑΕ για την αναληψη της προεδριας,ο Δ.Χ. δεν θα ειχε κανενα προβλημα να τον ψηφιζε με χερια και με ποδια. Μαλακας ηταν να πει "οχι";
    Τωρα ομως που η δημοκρατια εξαντλειται στην "Ερα", την "μανα" δηλαδη του Χατζηχρηστου,σιγα να μην τον ψηφιζε τον Δ.Μ., ακομα και το Ουεμπλευ να εβλεπε σε μακετες,οχι την Αγ. Σοφια.
    Γιατι πολυ απλα εκει ειναι-θελει να ειναι- το τσιφλικι του. Εκει ειναι τα χωραφια του. Και χαλιφη στη θεση του δεν θελει.
    Τωρα βεβαια θα μου πεις,απ'την αλλη,πως να επαιρνε ο τιγρης την ΠΑΕ αφου εκει δεν υπαρχει "δημοκρατια" (ας γελασουμε) αλλα επικρατουσε η "ενος ανδρος(εδω ξαναγελανε) αρχη".
    Αρχιδια δηλαδη και απο 'δω και απ 'κει.
    Μπρος γκρεμος και πισω Marlboro.
    Ας παρουν λοιπον ο καθενας με την σειρα του τον συντροφο του απο τον ωμμο,ο μεν Δ.Χ τον Μπαμπη τον Καραμανλη και ο δε την τραγουδιαρα του,μαζι με τον Παπα και εκεινος να παρει και τον μαλακοδικηγορο του και ας πανε ολοι μαζι να κλαψουνε στα βραχια της Πειραικης.
    Μπορει και να ακουστουν μεχρι την Χατζηκυριακου.
    Που ξερεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Προς Κώστας21: Να που συμφωνούμε οτι η αλογοτροφή είναι ο άμεσος ανταγωνιστής μας. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ; Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΗ. ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ: Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ 65 ΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΤΑΤΑ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ; ΔΙΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΜΚ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.

    ___________________________________-

    Μα τι γραφεις τωρα? Τι σχεση εχει αμα εχουμε εναν υπαλληλο (κακως) που ειναι βαζελος στα προσωπικα του, με το εχουμε κανει .... συμμαχια.
    Οσο για τα χρεη του βαζελου, τι σχεση εχουν με ποσα λεφτα μπηκαν??? Σοβαρολογεις τωρα? Τι δεν γινανε ΑΜΚ? Πηγαινε σε παρακαλω να διαβασεις ισολογισμους της ΠΑΕ ΠΑΟ, πριν πεταξεις τα τουβλα που γραφεις.

    ------------------------
    ΜΟΝΑ ΤΑ BUDGET ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ. ΚΙ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΑ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
    ________________________________________

    Παλι ανακριβεις γραφεις. Ποτε εγινε αλλος ελεγχος??? Την πρωτη φορα εγινε ενα γενικο review, και μετα πραγματοποιηθηκε το Audit.
    Οτι με οτι πραγματικα. Τρικυμια εν κρανιω.

    -----------------------------------------
    ΚΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΣΙ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ 100 ΜΥΡΙΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΑ ΠΡΙΝ ( που τα δέχεται ο μεγιστάνας ) ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΙ Η ΠΑΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 44 ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
    ______________________________________________

    Δε με ενδιαφερει τι δεχεται ο μεγιστανας, και τι οχι. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εχει τα διακανονισμενα χρεη της, και αυτα που δημιουργηθηκαν αργοτερα γιατι προφανεστατα τα εσοδα της ηταν μικροτερα απο τα εξοδα της.
    Στη τελικη που δε με ενδιαφερει κιολας, το καλοκαιρακι θα εχει την ευκαιρια οπως πολυ συχνα γραφεις να παρει την ομαδα με 1 (ΕΝΑ) ευρω και τα χρεη που εχει.
    Τωρα αμα κολωνει να καλυψει 20 εκ τωρινα χρεη και αλλα 22 σε βαθος 15ετιας, να τον χεσω τον μεγαλο μεγιστανα των 10σεντς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 20:37

    Πιστεύω ότι έχεις παρατηρήσει ότι ποτέ δεν έχω μπει εδώ μέσα στο τριπάκι "πες μας πότε μπαίνει steven". Και λόγω προσωπικής στάσης -αναγνωρίζοντας ότι είναι ΠΙΑ η μόνη ελπίδα μας-, αλλά ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ ΝΕ ΑΥΤΟΝ. Όπως σέβομαι τη φιλία κάθε άντρα με άλλο άντρα.
    Στο κάτω κάτω περιμένω πως και πως να σε ρωτήσω στο ούζο (άντε ντε! πότε το οργανώνουμε μπρε?)....
    Στο δια ταύτα: Όπως τα γράφεις, είχε ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ότι θα έχανε και ότι μετά από Χ χρόνο ο γκοντό, ο ΤΟΤΕ αυτοκράτωρ-θεός και νυν καταστροφέας με τις 18 χέστρες θα ξεσκεπαζόταν. Και τότε ο μέσος ΑΕΚτσής -ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΗ, ΜΠΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΩ- θα καταλάβαινε την πλάνη που έπεσε. Και? ένα σκληρό, πανάκριβο μάθημα με τίμημα την ίδια την ΑΕΚ? το τέλος της? Δηλαδή εγώ σαν ΑΕΚτσής μαθαίνω μέσα από πόνο (μόνο έτσι γίνεται άλλωστε) την αλήθεια ΑΛΛΑ δεν υπάρχει πια ΑΕΚ για να πιστεύω.
    Πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Προς Κώστας21: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ( κι όποιος θυμάται τα παλιά γραπτά εδώ, ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ).
    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΕΚ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ REVIEW ( ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ) TA 35+19 ANAΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΠΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ( εδώ μέσα ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΗΘΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ( μην μου πεις οτι δεν ξέρεις ποιός είναι τελικά ).
    Ούτε και με ενδιαφέρει και μένα τι δέχεται ο μεγιστάνας αλλά ούτε κι εσύ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΤΟ ΕΣΥ, που κρίνεις "μεγιστάνες". Ή πάρε την ΚΑΕ μια που είναι πιο καθαρή. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΕΡΑΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ 2000 ΑΤΟΜΑ.
    ΧΕΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 20:58

    Ωχ μην του τα λες το κωστάκι-είκοσι-ένα έτσι διότι θα σε πει κι εσένα εραστή του μπινέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Προς Γιώργη: ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΜΑΤΑ: ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ( όχι τίποτα για μένα προσωπικά, ΕΓΩ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ - ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ ΕΓΩ ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    Πιστεύω να με καταλαβαίνεις τι γράφω. ΑΛΛΟ ΦΙΛΟΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΝΕΙ. ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΑ. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΩ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟ.
    Η συμπεριφορά του δεν έχει να κάνει με τον κοντό. Ο κοντός ήταν μπροστάρης με κάτι τζάκια που βγάζανε σπυριά. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ( άντε να το πούμε κι αυτό ). ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ.
    Θα μου πεις τι γίνεται τελικά; Εγώ σου λέω υπομονή. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΟΤΙΑΣ. ΚΙ ΕΙΠΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΝΟΥΛΕΣ. Η ΑΕΚ ΤΙΜΗΜΑ; ΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΟΣ; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΦΙΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 21:09

    η τραγωδία αυτή απλά εύχομαι να έχει κάθαρση...περιμένω να ρίξεις πιθανές ημερομηνίες για να ουζάρουμε προσφυγάκιιιι!!!
    ΥΓ: Ξέρεις που παίζεται η ΜΟΝΗ ΑΕΚτσήδικη μουσική στην αθήνα ακόμα, εύχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΕ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΑΤΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΤΑ ΤΡΙΒΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΠΗΔΙΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. Ή ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΡΑΣΘΗ " ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ".
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙ; ΔΙΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΘΑΝΩ. ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΣ, Ή ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΥΠΡΙΟ ΕΧΩ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ( έχει και πλάκα ).
    Κι υπάρχουν κι άλλα πολιτικά που έχω λάβει στο ταχυδρομείο και θα βγαίνουν σιγά-σιγά.
    ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΧΑΡΥ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝ ΠΗΓΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ Ο "ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ" . ΚΑΙ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ;
    ΟΧΙ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. γιαννη μονεγασκε
    χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 21:25

    Ναι, φέτος έχει ΚΑΙ βιολί και βγαίνουν κι άλλοι νταλκάδες...ΠΣ 22.30 σταθερά...πάρε τηλ εντός των ημερών να τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Ιανουαρίου, 2011 21:37

    Γιάννη χρόνια πολλά κάτω εκεί στο πριγκηπάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες.
    @Steven
    Πετάχτηκα μέχρι Αράχωβα,Sugar φυσικά δεν είδα διότι δεν ήταν εκεί.Άσε τον συμπαθή ξερόλα Kostas21, που τα ξέρει όλα να λέει.ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΟΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟ;
    Το κείμενο ξαναβγάλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Συγνώμη φυσικά που δεν πήρα άδεια απο την οργάνωση ή τους Παππανοτιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Συγνωμη και απο μενα για την παραληψη.
    Ειναι και αυτα τα ψευδωνυμα που δεν βοηθανε την μνημη. Ρε "Μονεγασκε" Γιαννη,χρονια πολλα η καλα. Η και τα δυο.

    @Γιωργη, για το "Περαν" μιλατε, η αλλο καταλαβαινω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. @ kostas 21

    H ΠΑΕ μεσω 44 μπηκε σε διακανονισμο 23 εκκ σε 15 ετη
    __________________

    Kαι αλλα 15 εκ σε τριτους τα οποια δεν εγγραφηκαν και εξοφληθηκαν αμεσα. Αλλοιως κατι Οκκαδες, κατι Τσαρτες κλπ ακομα θα σκουζανε.

    ------

    Το δανειο της MS ΠΑΡΘΗΚΕ ΜΕΤΑ.
    Το χρεος Ψωνιαδη ειναι αυτο που λεει, εσοδο απο την αντιδικια της ΠΑΕ με το Μακη, καμμια σχεση με αυτο που λες

    ____________

    Ποτε ειπα εγω οτι παρθηκε νωριτερα?
    Ξερω πολυ καλα τι λεω.
    Μια ΠΑΕ πρεπει να παρουσιαζει σωστο ισολογισμο.
    Εφοσον δεν εχεις σοβαρα εσοδα και εχεις μεγαλο ανοιγμα στα ιδια κεφαλαια, πρεπει να παρουσιασεις εσοδο για να τα ισοσκελισεις.

    ---------------
    Ποτε η ΑΕΚ πουλήσε 60,000 φανελες και γιατι πρεπει να ειμαι μαγκας αν παρω η δαγκας αν δεν παρω φανελα? Εχω υπογραψει καμμια συμβαση που λεει οτι οποια παπαρια αγοραζει το marketing της ΑΕΚ θα μου την πουλαει εμενα?
    Πως καθοριζεις την δυναμικη?
    ___________________

    Ποτε η ΑΕΚ ειχε παικτη επιπεδου Ριβαλντο???
    Δεν μιλησα για μαγκες και δαγκες.
    Δεν ειναι ΟΤΙ παπαρια. Οταν παιρνεις ενα μεγαλο ονομα συνηθιζεται να πουλας φανελες.
    Προφανως η δυναμικη καθοριζεται με market research. Ε θα πιστεψανε οτι υπηρχαν 80.000 ΑΕΚτζηδες σε ολη την Ελλαδα να αγορασουν φανελες Ριβαλντο. Αλλος θα το πει παραλογια και ρισκο, αλλος θα πει σιγα το νουμερο για 10 εκ ελληνες.

    -----------------
    Ο ταπας ποιανου ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ηταν και ποιανου τις εντολες ακολουθουσε?
    Τις δικες μου τις δικες σου η των αφεντικων του?

    ____________________________________

    Προεδρος ηταν ο ταπας, και δεν ακολουθουσε εντολες. Οτι ηθελε εκανε.

    ------------------
    Τι αν και αμα?

    Η ΑΕΚ με την υπαγωγη της στο 44 χρωσταγε ΣΥΝΟΛΙΚΑ 23ΕΚ σε 15 χρονια.

    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ειναι νεα φεσια που βαλανε τα καλοπαιδα.
    ____________________
    Δεν ειναι κατι το παραλογο.
    Και ο Γαυρος του ΡΟκκο οταν τον πηρε ο Ροκκο χρωστουσε 4 δις, τωρα χρωσταει 150 εκ ευρω.
    Το προβλημα δεν ειναι το χρεος, το προβλημα ειναι οτι δεν εχεις κοσμο για να στο καλυψει, ουτε εξτρα εσοδα λογω Τσαμπιονς Λιγκ κλπ κλπ

    _________________________________________
    23 σε 15 χρονια ειναι 1,5εκ το χρονο..δηλαδη χονδρικα 5,000 διαρκειας...

    Οσο για τον ΠΑΟ, λεμε το ιδιο. Πουληθηκε γιατι δεν υπηρχαν κρυφα χρεη, θυγατρικες εταιρειες, εξωλογιστικες υποχρεωσεις κλπ.
    ____________________

    Εφορια δε δινεις εσυ στα διαρκειας? 10% δεν δινεις εσυ στα διαρκειας? τζαμπα διαρκειας δεν δινεις στους χορηγους?
    Αμα εξοφλουνταν ετσι τα χρεη στις εταιρειες, δε θα χρειαζομασταν στελεχη, θα προσλαμβαναμε μπακαληδες.

    Ποια κρυφα χρεη? χαχα
    Θυγατρικες μια χαρα εχει ο ΠΑΟ. Και για τα εισητηρια, και για το προπονητικο, και για ολα.
    Μια χαρα εχει εξωλογιστικες υποχρεωσεις.

    ___________________
    Ο Κοσμος της ΑΕΚ φιλε ΚΑΙ στο γηπεδο πηγε και sold out εκανε και βοηθησε οσο μπορουσε και διαρκειας πηγε και εβλεπε τον Κρασσα και τον Μπουρμπο.
    __________________________________________

    Εβλεπε ομως και τον Ασσουνσαο, και τον Αλβες, και ολους που περασανε τοσα χρονια.
    Και επειδη το εκανε για 2 χρονια ο κοσμος της ΑΕΚ, οκ? Εξωφλησε τα γραμματια του? Καλο - καλο.

    ___________________
    Γυρισε αντιστοιχα την πλατη μολις καταλαβε οτι οι συγκεκριμενοι οχι απλα τον κοροιδευουν αλλα εχουν ως μοναδικο στοχο να φανε και τιποτε αλλο.

    Γι αυτο προχτες ειχες 5,000 κοσμο και που σαι ακομη.

    Αυτο ειναι το χειροτερο που μπορουσαν να κανουν: να σκοτωσουν το οραμα που οι ιδιοι δημιουργησαν.

    ____________________

    Να φανε τι? Τα λεφτα του Ψωμιαδη? χαχαχα
    Εδω βαζουν και δε λενε να τελειωνουν και εσυ μου γραφεις οτι κοροιδευουν και τρωνε?
    Αυτα τα γραφουν κατι ΞενακοΣηφακηδες και γελαει ο κοσμος μαζι τους. Μονο Ιθαγενεις τα πιστευουν.
    Αν καποιος σκοτωσε το οραμα ηταν ο ιδιος ο κοσμος. Τα οραματα δεν τελειωνουν σε ενα επιθετο και σε μετοχους. Η ΑΕΚ ειναι πιο πανω απο ολα αυτα. Αλλα φυσικα οπως μας βολευει μια ζωη. Η δικαιολογια ειναι ετοιμη παντα.
    ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΑΠΠΑ-ΝΟΤΙΑ κλπ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Οσο για τον αδελφο "Κωστα με το 21 στο κεφαλι",τι να πεις ρε Μπαμπη;
    Το "μοτο" ειναι ενα,χρονια τωρα.Ειτε αφορα ΠΑΕ,ΚΑΕ, και τα ρεστα:
    "να ερθει να πουμε ο μαλακας ο χωστης να την παρει την ομαδα,για να συνεχισουμε να γουσταρουμε αμα λαχει. Και αν δεν μπορει αυτος,ας βρεθει τελος παντων καποιος αλλος μαλακας για να συνεχισουμε να κανουμε το κεφι μας και την καβλα μας. Και δεν πανε να γαμηθουνε ολα."
    Μια παρεουλα που για χαρη της πρεπει ο αλλος να πεταει την περιουσια του η να στηνεται στον τοιχο και να απολογειται σε μια χουφτα τεμπεληδες.

    Βρε δεν πατε να μαζεψετε κανενα γκυ Χριστουγεννιατικα,απο την Αραχωβα,η απο την Ελβετια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. steven είπε...

    Προς Κώστας21: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ. ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ( κι όποιος θυμάται τα παλιά γραπτά εδώ, ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΠΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ).
    Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΤΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΕΚ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ REVIEW ( ΚΙ ΕΔΩ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ) TA 35+19 ANAΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΚΙ ΕΠΕΜΕΝΑ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ( εδώ μέσα ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΗΘΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ( μην μου πεις οτι δεν ξέρεις ποιός είναι τελικά ).
    Ούτε και με ενδιαφέρει και μένα τι δέχεται ο μεγιστάνας αλλά ούτε κι εσύ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 1 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΡΤΟ ΕΣΥ, που κρίνεις "μεγιστάνες". Ή πάρε την ΚΑΕ μια που είναι πιο καθαρή. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΞΕΡΟΛΕΣ. ΕΡΑΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ 2000 ΑΤΟΜΑ.
    ΧΕΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΑΘΩΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.


    _______________________________________


    Eλα ρε μπαρμπα κανε μου τη χαρη.
    Γραφεις γραφεις και τι γραφεις στο τελος?
    Για Κορεατες, Σουγκαρ, Μετοχολογια, εναν ΑΧΤΑΡΜΑ που για να βγαλουμε νοημα πρεπει να χρησιμοποιησω το Enigma για να τα αποκρυπτογραφησω.

    Εγω δε ζηταω ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.
    Εσυ και το συναφι εδω μεσα φαγωθηκατε.
    Και μπουχουχου κλαψα, και δωστου για τον Μανολο, και μπουχουχου μας φαγανε τον Σερβο, και δωστου κλαμα, και δωστου Στηβεν πες τον σουγκαρ να ερθει, και ξανα απο την αρχη.
    Μιλαμε ουτε τα ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ της Πανια, τετοια επαναληψη και μιρλα.
    Δλδ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ δε θες. Να τα πληρωσουν θες, αφραγκους τους λες. Να βρουνε προπονητη λες, οταν τον βρισκουν δε σου αρεσει. Να φερουν παικτες, οταν φερνουν δε σου αρεσουν.
    Τι πραγμα ειναι αυτο ρε?
    Και τα ριχνεις και στην .."οργανωση" για να δεσει η σαλτσα και να λενε και οι ιθαγενεις απο κατω ΠΕΣΤΑ ΣΤΗΒΕΝ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΣ.

    Το παραμυθι δεν εχει δρακο. Αυτο ειναι το κακο. Και με το ζορι να βρεθει καποιος δρακος για να βρειτε μετα τον Μεγιστανα που θα τον σκοτωσει.

    Αει αποφασισε τι θελεις πρωτα και μετα μιλα για νυχτες και ξημερωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑ21: ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ. ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΕ; ΣΕ ΕΝΟΧΛΩ ΠΟΥΘΕΝΑ;
    ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ; ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΜΟΥ.
    ΕΣΥ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ " ΕΛΑ ΠΙΣΩ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ " ΨΗΦΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ".
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΕΛΟΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΗΝ ΤΑΒΑΝΟΒΟΥΡΤΣΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΩ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΡΑΓΜΩΝΑ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΚΑΝΤΟ ΝΤΙΝΟΣ 21 ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. gamiseta xaralampe , tis poutanas tha ginei ti kuriaki stis afidnes

    http://www.youtube.com/watch?v=YZwFbz5dhMc

    des edw kseftilisma pou fagane oi etereies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. http://www.youtube.com/watch?v=-cdEr_kYzqc

    ksulo kai sti keratea kai olonyktia poliorkia ton astynomikon tmimaton .


    pige kai o kakomoiris o papaxelas se mia taverna stin alli akri tis elladas kai ton lousane me kokineli

    eutixismeno to 2011 kai kalo protodikio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. "Βλακας 21":
    Ελα
    ρε τιγρη-μεγιστανα να γουσταρουμε.
    Τοσα φραγκα εχεις ρε. Τι θα τα κανεις ρε κακομοιρη.
    Βαλε κανενα μυριο να κανουμε χαζι. Χωσε μιλαμε να παμε αεροδρομιο..
    Εισαι 60 χρονων. Τι τα θες τα γαμημενα. Σκορπατα για την παρτη μας να
    τρελαθουμε.
    Αντε επιτελους. Φερε και οποιους αλλους θελεις,δεν μας νοιαζει.
    Μονο το
    μπικικινι να πεφτει. Και οτι ν'αναι.
    Τερμα τα λογια. Τι κατασταση ειναι αυτη; Δεν σκεφτεσαι την ομαδα σου ρε;
    Βαλε λεμε τα φραγκα σου να καβλωσουμε,να τα σπασουμε να "γαμισουμε" να
    πιουμε και να πληρωσεις να'ουμε.
    Καλος ο μουσιας αλλα φτωχομπινες. Μας κουρασε. Δεν λεω,το παει το
    παραμυθι μερα με τη μερα,αλλα νισαφι. Ας ερθει καποιος αλλος αν οχι εσυ.
    Η φερε εσυ καποιον αλλα μετα φυγε αν θες. Η κατσε μαζι με αυτους.
    Και
    που ξερεις μπορει να ερθουν και αλλοι να χωσουν. Οτι ν'αναι.
    Δεν μας
    νοιαζει. Βαλε χρημα και αστο να σταξει και λιγο κατα δω.
    Μηπως τ'αχες
    και απο χτες; Η μηπως τα εβγαλες με το σταυρο στο χερι; Δωστα να πουμε
    εδω που ειναι ο χαβαλες.
    Ολα για παρτη μας αμα λαχει.
    Ανοιξτε τα πορτοφολια σας μαλακες και δωστε.
    Εμεις δινουμε τα παλαμακια και τα λαρυγγια μας. Ενιοτε και καμια πετρα
    σε κανενα κεφαλι η κανενα πορτοφολι για τα τρεχοντα.
    Αλλα αυτα δεν αρκουν ρε μεγαλε τιγρη. Ρε "μεγιστανα". Και οι ομοιοι σου
    να πουμε.
    Δωστε ρε πουστιδες να χορτασουμε. Χωστε τα λεφτα σας παλιομπινεδες.
    Ο επαγγελματιας πρεπει να δινει και ο ερασιτεχνης πρεπει να παιρνει.
    Δωστε ρε καριολιδες λεφταδες τα πορτοφολια σας.
    Ξυλωθειτε ρε μουνια.
    Θελουμε να χοροπηδησουμε με τα λεφτα σας. γουσταρουμε να μας τα πετατε
    στη μουρη.
    Δεν τα αξιζουμε ρε κεραταδες;
    Ποσοι ειμαστε; Τι σημασια εχει; Εμεις θα ζηταμε και εσεις θα πετατε τα
    πεντακοσαρικα.
    Τι 30 τι 40 τι 50 μυρια. Ολα εδω θα μεινουνε ρε.
    Ποιο πρωτοδικειο ρε. Και μετα λουκετο; Και εμεις τι θα κανουμε;
    Θα πεθανουμε;
    Δωστε ρε. Δωστε και σωστε ρε. Μη μας αφηνετε ρε, γαμω τα λεφτα σας.
    Οσοι τα μαζευουν τα εχουν και οσοι δεν τα εχουν τα σκορπανε απο αυτους
    που τα μαζευουν.
    Ολα ειναι ενα σωβρακο και μια φανελα ρεε.
    Εχουμε εξοδα ρε. Εχουμε απωθημενα ρε. Εχουμε να φωναξουμε,να σπασουμε
    και να πληρωσετε ρε.

    Συντηρειστε μας ρεεεεεεεεεεεεεεεε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Τη μαλακια στον εγκεφαλο να συντηρησει.
    τι ποιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ευχαριστω για τις ευχες παιδια,κι εσεις να χαιροσαστε οσους εχετε.Εφαγα κανα μισαωρο να διαβασω ολα τα σχολια και ειδικα καποια απ`αυτα.
    Τελικα βρεθηκε ποιος φταιει για την οικονομικη κατρακυλα της ΑΕΚ.Δε πα να περασαν 15 χρονια που ΠΟΥΛΗΣΕ την εταιρεια και την ΑΓΟΡΑΣΕ ο Τροχανας,που πουλησε στην ΕΝΙΚ,που εδωσε στην παρεα του `04,που...που....!!!
    Εγω να δεχτω οτι υπηρχαν χρεη οταν ΠΟΥΛΗΣΕ.Αρα τα ΑΓΟΡΑΣΕ ο Τροχανας.ΤΕΛΟΣ.Τα φορτωθηκε ο Τροχανας,και ηθελε να τα ξεφορτωθει και βρηκε την ΕΝΙΚ.Αρα εχουμε κατι χρεη που μεταφεροντε σε καθε αγοραπωλησια,και μαλιστα τα ΗΞΕΡΑΝ.Κι οχι μονο δεν τα εξαλειψαν,αλλα τα διογκωσαν κιολας.Και φτασαμε στον BIG-MAK,κι εφτασαν στο φεγγαρι.Να κανουμε σουμα στα γρηγορα,Τροχανας,ΕΝΙΚ,αρθρο 44,ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ,ΠΑΠΠΑΣ,ΓΚΙΚΑΣ,ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ,ΝΟΤΙΑΣ,ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ,και κατι αλλα ψιλα...Και ολοι αυτοι,δεν μπορεσαν να καλυψουν και να εξαλειψουν σημερινα 2.000.000 ευρω,ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΥΟ.
    Και τα δυο μυρια εχουν γινει 70 και βαλε.Οταν ο ΕΝΑΣ εχειφερει βολτα τοσους ΠΟΛΛΟΥΣ,τοτε οι πολλοι η ειναι μαλακες(που ειναι...),η ειναι ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΙ απο αυτον και τα δυο τα εκαναν 70.Και αν δεν επεφτε συρμα απο την φαμιλια τοτε,τα μεγεθη σημερα θα ηταν υπερδιπλασια,αρα ολους αυτους τους ειχε και τους εχει για τα αρχιδια του,και αυτο το καταλαβε πρωτος καποια στιγμη ο γαλλοεβραιος.Και ηταν τοσο τεταμενη η ατμοσφαιρα,που ο Παγωνης εκανε χρυσες δουλειες μετα το ντερμπυ του ΟΑΚΑ,ΑΕΚ-ΠΑΟ,και ξεσπασε ενα ανελεητο κυνηγητο που τρομαξαν κι οι ξενες εταιρειες.
    Και φτασαμε στο 2011,κι ακομα φταιει ο Μελισσανιδης για το καταντημα της ΑΕΚ.
    Και απορω με την νοημοσυνη των ΠΟΛΛΩΝ,που δεχονται να τους ξεφτυλιζουν ολοι αυτοι που τους απαξιωνουν.Γιατι ΑΠΑΞΙΩΣΗ λεγεται οταν ο αλλος σε κατεβαζει απο το επιπεδο που εχεις βαλει ο ιδιος τον εαυτον σου,με τα λεφτα του μπαμπα,οταν σου λεει οτι δεν μετρας μια μπροστα στον ΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. 15 βαθμοί διαφορά από τον πρώτο και 13 από τον τελευταίο ενδεικτικό του ασταμάτητου κατήφορου.
    Και η διοίκηση (ποια;) να μας κοροϊδεύει μες στα μούτρα (εδώ και χρόνια).

    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ.

    Θα βρούμε άλλον τρόπο να γεμίζουμε τις Κυριακές. Αύριο ας πούμε μπορούμε να πεταχτούμε μέχρι τα πλησιέστερα διόδια 3-5μ.μ. ανοιχτά. Θα είναι και πιο εποικοδομητικό και καθόλου ψυχοφθόρο.

    ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ-Η ΑΕΚ ΣΤΗ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή