Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΖΑΜΙΑΣ - ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

           ΑΠΡΙΛΙΟΣ:  Μια μικρή βαθμολογική απώλεια δεν είναι δυνατόν να  αποσπάσει τον Παπά απο την μεγάλη γιορτή του Πεσάχ που πλησιάζει. Καλεσμένος θα είναι ο Ερντογάν μαζί  με τον οικουμενικό πατριάρχη που θα τελέσει αγιασμό και του τρίτου γηπέδου που ολοκλήρωσε ο Νοτιάς και θα ονομάζεται πλέον " ΝΟΤΙΑΣ  SECONDΑRY ARENA ". Tα αυγά βάφονται κίτρινα, ο Αδαμίδης πλέον θέλει να ενώσει το αεροδρόμιο των Σπάτων με το προπονητικό κέντρο διότι ο κόσμος είναι ατέλειωτος και ξεκινούν νέες επαφές με τις τοπικές αρχές. Ο Νοτιάς χτυπάει το κεφάλι στον τοίχο που δεν έβαλε μεγαλύτερο ενοίκιο.
           Αυτά όμως δεν είναι ικανά , να διαλύσουν την χυμένεθ συσπείρωση της ΑΕΚ. Είναι πλέον  έτοιμη για τον τελικό με τον Ατρόμητο, ενώ την διάθεση των εισιτηρίων την έχει αναλάβει το ΣΔΟΕ για να αποτρέψει φαινόμενα μαύρης αγοράς που παρατηρήθηκαν για το παιχνίδι αυτό. Ο Τζιμπούρ δηλώνει οτι θα μείνει  για πάντα στην ΑΕΚ χωρίς συμβόλαιο και γριές γονυπετείς τον παρακαλάνε να μην φύγει. Μάλλον δεν άκουσαν λόγω ηλικίας. Η οργάνωση τον αφορίζει κι υπόσχεται στο νέο τζαμί να έχει καλεσμένο το club΄Εξαρχείων που πάντα αναλαμβάνει χειρουργικές αποστολές. Ειδοποιείται η αντιτρομοκρατική ομάδα ενώ βγαίνει και σχετικό βίντεο με τον Μπιν Λάντεν. Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ , ενώ μετά την λήξη του αγώνα τιμάει τον Δώνη για την προσφορά του. Όχι προς την ΑΕΚ . Προς τον Χιμένεθ.

            ΜΑΪΟΣ : Τα μπαράζ είναι μια τυπική διαδικάσία. Ο δικέφαλος πλέον είναι ένα κεφάλι. Το λέω χαριτολογώντας για να καταδείξω την ενότητα. Πλέον τιμάται ο Φέργκιουσον που ήρθε για να αγοράσει παίκτες , την ώρα που ο Μπάγιεβιτς πάει να πάρει τον Ντιοπ κρυφά ενώ ο Μελισσανίδης πετιέται έξω απο το γήπεδο λόγω του φθηνού εισιτηρίου που έχει. Όλα τα εισιτήρια είναι πλέον VIP ενώ απολύεται ο οικονομικός διευθυντής και στην θέση του προσλαμβάνεται απλός ταμίας για να μπορεί  να μετράει το cash flow.  Τα πάντα είναι λυμένα και ο Τζιμπούρ παρακαλάει να υπογράψει. Ο Αδαμίδης όμως, που δεν συγχωρεί,  αφού κάνει σύσκεψη με Σκόκο και ΔΧ αποφασίζουν να τον στείλουν για τιμωρία στην δαφνοστρεφανωμένη. Με ειδική αποστολή : να σπάσει τα μούτρα του Μιραλάς. Το δέχεται.
            Αλλάζει ο ύμνος της ΑΕΚ. Σε νέο reality show για στιχουργούς και συνθέτες ( προς τιμήν της ΑΕΚ είχε διοργανωθεί ) , επικτρατεί ο Δευκαλίων και το της " ...Ρεάλ το φόβητρο.." αντικαθίσταται απο το " ...και του Δώνη το φόβητρο..." . Η οργάνωση που μάχεται να κερδίσει τον Κολοσσό της Ρόδου ζητάει τον Δέλλα για κάτω απο την ρακέτα. Ο Χιμένεθ αρνείται ενώ ο αποκτηθείς Ντρπιτς κάνει σεξ με την γυναίκα του στην ταβέρνα της ερασιτεχνικής. Ταυτόχρονα τιμάται ο Μπαγιεβιτς για την προσφορά του στην γαστρονομία λόγω του ετσιατορίου του. Το βαραβείο το παραδίδει ο Τροχανάς , που αυτός σαν κύριος εργοδότης ένοιωσε στο πετσί του την προδοσία. Το βραβείο είναι συνταγή για σκορδάτα βατραχοπόδαρα.  Ο ΔΧ παρίσταται για λόγους αρχής αλλά με μαύρα γυαλιά για να διατηρήσει το αόρατον .

          ΙΟΥΝΙΟΣ: Ο σχεδιασμός έχει αρχίσει εν όψει του προκριματικού για το champions league. O Παπάς προετοιμάζεται για το Άγιον Πνέυμα ενώ ο Νοτιάς έχει αναλάβει την συνένωση γηπέδου, προπονητηρίου και αεροδρομίου. Ο Αδαμίδης συναντιέται με τον υπουργό μεταφορών για το θέμα του τουρισμού που θίγεται . Ρίχνει στο τραπέζι την ιδέα ενεργοποίησης του παλιού Ελληνικού. " Αφού το είχαμε και μια χαρά δούλευε, why not? " . Μιλάει στα  αγγλικά  διότι ο επίτροπος του ΔΝΤ, που παρίσταται στις συνομιλίες,  δεν έχει μάθει ακόμα την γλώσσα του ομφαλού του σύμπαντος. Η πρόταση του αντιμετωπίζεται θετικά , αλλά ο ξένος θέλει τον ΔΧ για σύμβουλο. Εκεί προκύπτει  μια ένταση αλλά ο πρόεδρος της "μάνας" το λύνει πάραυτα: " Είναι ντροπή η ΕΕ να έχει εμένα σε τέτοια θέση". Συντετριμμένοι όλοι,  τηλεφωνούν στον Χιμένεθ μήπως έχει κάποιον απο τις ακαδημίες της Σεβίλης να προτείνει.
             Ο Κέζος ξαναγυρνάει μπάς και πάρει τα πόδια του ο Σκόκο. Σε προπόνηση στην Ελβετία, ξανατιμάται ο Μπαγιεβιτς για την προσφορά του ενώ ο Χήνας καταγγέλει το γεγονός οτι ο Αδαμίδης μετέφερε τα λεφτά του κιτρινόμαυρου λαού σε χώρα που δεν επιτρέπει ελέγχους. Η Μπαρτσελόνα ενώνεται με τον Άγιαξ για να καταλάβει πώς δουλεύουν οι ακαδημίες της ΑΕΚ. Ο Βενγκερ προσλαμβάνεται ως υπεύθυνος για την ανάνειψη των αθλητών. Ο Χιμένεθ μετακομίζει στον πύργο ελέγχου του παλιού πλέον αεροδρομίου, που έχει μετατραπεί σε κιτρινόμαυρο στέκι.  Υπογράφει νέο συμβόλαιο μέχρι το 20250 τιμής ένεκεν, αφού όλοι γνωρίζουμε οτι βιολογικά δεν θα αντέξει όση υποστήριξη και να παράσχει ο ΔΧ. Είναι όμως θέμα πνεύματος. Το πνεύμα της ΑΕΚ, αναδιπλώνει όλη την Ευρώπη. Ο Μαρινάκης παραιτείται κι επειδή ζεστάθηκα λόγω καύσωνος, λέω να σταματήσω τος μαλακίες. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ. ΝΕΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ: ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΒΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΚΤΩΛΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ. Φυσικά αν τον κάνει δεκτό ο Αδαμίδης που νομίζω οτι κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένος.
Η ΑΕΚ αποφασίζει οτι θα αρχίσει να τιμάει ακόμα και τους πεθαμένους παλαίμαχους της ενώ παραγγέλνει φανέλλες κι όσων δεν είχαν την τύχη να παίξουν στην ομάδα μας.

30 σχόλια:

  1. Καταπληκτικος ο "Αποδυτηριακιας" σημερα στον Φιλαθλο...Χτυπησε κατευθειαν στο μεδουλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιανουαρίου, 2011 10:50

    Παιδιά, διαβάστε τις δηλώσεις του γκαμηλιέρη σήμερα.
    Τελικά δεν είχαν συμφωνήσει σε τίποτα τόσον καιρό...
    Μιλάμε για τραγέλαφο ολκής.
    Και μετά θέλουμε και να πάρουμε και το μανιάτη από το βαγγέλα....
    Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    (κλαψ κλαψ, 6 μύρια από τα λεφτάκια του κοσμάκη στο γκουβά...).
    ΥΓ: Στο διαχειριστικό αυτή η μαλακία των 6 εκατομμυρίων (δηλαδή σχεδόν όσο τα χρέη της empire) θα χρεωθεί? Και αν θα χρεωθεί, θα είναι απλή λάθος κρίση? Τελικά, επειδή ΑΕΚ=ελλάς, μεγαλύτερος εχθρός μας από στο δόλο είναι η ΜΑΛΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλή χρονιά.
    Πίσω πάλι στο τρελοκομείο.
    Οι άσπονδοι ΄΄φίλοι΄΄μας οι Άγγλοι,οι κωλοαδερφές του κερατά που είναι πάντα πίσω απο κάθε φθονερή πράξη κατά του τόπου μας, μας διαφημίζουν ξανά.Συγκεκριμένα διαφήμιση στον σταθμό του Μετρό στο Λονδίνο έγινε η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με τον "Ελεύθερο τύπο" που δημοσιεύει και τη σχετική φωτογραφία, ο γνωστός βρετανικός χρηματιστηριακός οίκος Capital Spreads της London Capital Group Ltd, προτρέπει τους Βρετανούς να προτιμήσουν τις υπηρεσίες του, την ώρα που τα ομόλογα της ελληνικής κυβέρνησης βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση και αυξάνεται η απειλή πτώχευσης της Ελλάδας.
    Παρά την ανηθικότητα της πράξης,δυστυχώς βλέπουμε την πραγματικότητα που μας πλησιάζει,έρχεται με γοργούς ρύθμους και το λένε όλοι,εκτός από τον φελλό που προτιμά τα ζεϊμπέκικα.
    Για τον Τζιμπούρ τι να πούμε δηλαδή,τα ίδια έκανε στον Πανιώνιο,τα ίδια κάνει σε εμάς,τα ίδια θα κάνει όπου πάει.Μπαλα μπορεί να ξέρει, αμα δεν έχει μυαλό,που δεν έχει,θα καταντήσει να παίζει στο ιστορικό ξανα.
    Α,περιμένουμε και την θέση της οργάνωσης πάνω στο θέμα αυτό.Και να μην ξεχνιόμαστε,τώρα έχει φύγει ο Μπινές,που έφταιγε σε όλα τα θέματα,και άδικα τότε είχε διώξει το καϋμένο παλικάρι απο την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαραλαμπε
    πολυ λιακοπουλο βλεπεις, συνωμοσιες παντου, ολοι ξυπνουν και σκεφτονται πως θα χτυπησουν την ελλαδα
    για να παει καλα αυτη η χωρα πρεπει να σταματησουμε να βλεπουμε εχθρους γυρω μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο μεριδα τυπου και καποιων οργανωμενων ελεγαν οτι φταιει ο μπαγιεβιτς με τον ασχημο χαραχτηρα τωρα λενε οτι φταιει ο τζιμπουρ με τον ασχημο χαραχτηρα του δηλαδη ο ορισμος της χαζομαρας
    οσον αφορα αυτο που γραφει ο φιλος μου ο mike περι πρωτοδικειου αρχιζει να με προβληματιζει και εμενα αυτη η λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζιμπούρ: ειναι όλα ψέμματα! Διοίκηση ΑΕΚ: ειναι όλα ψέμματα! Μέσος οπαδός τής ΑΕΚ: είναι όλα ψέμματα!

    Μέσα στα υπόλοιπα φτερουγίζει κι ο Ντιόπ (τσάκω 3 με γύρο και διπλή πίττα), κι έτσι με την έλευση τού σωτήριου έτους 2001, έχουμε :
    -μείον Τζιμπούρ
    -μείον Ντιόπ
    -μείον Μπλάνκο (???)
    -μείον Παυλής

    και έπεται συνέχεια...
    Βέβαια το γατίσιο σκάουτιγκ τού Γκρέταρσον θα αναπληρώσει όλα τα κενά (...ηταν ένας Ελληνας, ένας Βέλγος κι ένας Ισπανός..) οπότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
    Οσο για το πρωτοδικείο (εδώ πρωτοδικείο, εδώ πρωτοδικείο, σάς μιλά ο ελεύθερος αγωνιζόμενος λαός τής ΑΕΚ...) θυμάμαι ότι μόλις πριν μερικούς μήνες πολλοί ΑΕΚτζήδες έλεγαν "αν ειναι να πάμε πρωτοδικείο καλός είναι κι ο Παππάς". Τώρα το τροπάρι άλλαξε. Διότι απ΄το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα φαίνεται να ειμαστε αγκαλίτσα με την Παναγιώταινα χωρίς να έχουμε καταλήξει στο πρωτοδικείο.
    Με την ΑΕΚ ποτέ δεν πλήττεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συνηθως η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Τρελαμενο το παληκαρι ναι, μπαλα ξερει ναι, κολοχαρακτηρας ειναι ναι, αλλα ΚΑΙ ψευτης?
    Και αντε και εχει 100% αδικο σε ολα και να παει αλλου να κανει τις μαγκιες του.
    Η 'διοικηση' (ελα μην γελαμε τωρα...) ΔΕΝ ηξερε ποιος ειναι ο Τζεμπουρ σαν χαρακτηρας οταν 'συμφωνουσε' πριν 4 μηνες στην ανανεωση?
    Οταν 'συμφωνησε' με ποσα συμφωνησε και για ποσο διαστημα? Γιατι ΠΟΤΕ δεν ακουσαμε νουμερο ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ του Μπροστινιδη ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ..

    Στις 31-12-2010 το απογευμα την ωρα που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ο Μπροστινιδης ειχε καλεσει για την 'ανανεωση' τον Τζιμπουρ βρισκοταν μαζι με τον Δημητριαδη και 3 αλλους κυριους σε γνωστο bar του Νεου Ψυχικου και επιναν τα whiskey τους μεσα στην τρελλη χαρα... Και αυτο δεν ειναι ρεπορταζ τους ειδα με τα ματια μου.

    Αυτο για το σοτο που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι μας ταιζουν ο Παπαπτζης με την μαριονετα του.

    Τελος οσο αντικαταστησανε τον Σουηδο με τα λεφτα που γλυτωσανε το καλοκαιρι αλλο τοσο θα αντικαταστησουν τον Τζεμπουρ ΑΝ ΦΥΓΕΙ.
    Γιατι το ολο θεμα με ΒΡΩΜΑΕΙ απιστευτα..

    Για το θεμα Μανιατη δεν ασχολουμαι μιας και ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ η επαναληψη Τζαβελα και απευθυνεται ΜΟΝΟ σε αφελης. Δεν ξερω αν ειναι καλος η κακος παικτης αυτο που ξερω ειναι οτι ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ απλα ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    Πηγε ο γατος ο μπροστινος να φορτωσει τα συμβολαια του Λεοναρτντο και του Ροτζερ στον νιονιο να δωσει και 400 και να παρει τον παικτη.
    Δηλαδη να γλυτωσει 300+650 και να δωσει 400 και να παρει και τον παικτη.
    Επειδη ειναι τοσο γατος ομως (και στο μυαλο του ολοι οι αλλοι τοσο ηλιθιοι..) εμεινε ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ με το ...λι στο χερι.

    Που ειναι ο διαχειρηστικος ΟΕΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προσωπικά, αμφιβάλλω χοντρά αν ο Μανώλης την βγάλει τη χρονιά, και δεν εννοώ ότι θα τον στείλουν αλλά ότι δεν αποκλείω να την κάνει μόνος του.
    Βεβαια, έχει τώρα την.."ευκαιρία" να φέρει δικούς του παίκτες από Ισπανία (δανεικούς εννοείται) αλλά και τί μ΄αυτό? Θα αναγκαστεί δηλαδή να πάρει σβάρνα τα αζήτητα τής Σεβίλλης και τής Χετάφε και να τα φέρει στην ΑΕΚ εφόσον ο Γκρέταρσον ειναι σε...άδεια, κι εφόσον το ταμείο κατοικείται απο αράχνες και άλλα συμπαθή έντομα.
    Κι αν κάποιοι σκέφτονται "πόσο χειρότερα να ειναι τα αζήτητα τής Σεβίλλης και τής Χετάφε απ΄τον κάθε Ντάτομο η τον τον κάθε Ντιόπ" να μην ειναι τόσο αισιόδοξοι. Μια χαρά χειρότερα μπορεί να είναι, η έστω μια απ΄τα ίδια.
    New year, same shit...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AEKSTAIN :Οσο για το πρωτοδικείο (εδώ πρωτοδικείο, εδώ πρωτοδικείο, σάς μιλά ο ελεύθερος αγωνιζόμενος λαός τής ΑΕΚ...) θυμάμαι ότι μόλις πριν μερικούς μήνες πολλοί ΑΕΚτζήδες έλεγαν "αν ειναι να πάμε πρωτοδικείο καλός είναι κι ο Παππάς". Τώρα το τροπάρι άλλαξε. Διότι απ΄το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα φαίνεται να ειμαστε αγκαλίτσα με την Παναγιώταινα χωρίς να έχουμε καταλήξει στο πρωτοδικείο.
    Με την ΑΕΚ ποτέ δεν πλήττεις.

    ----------------

    Esy ti akrivws den katalaves?

    otan protimisan jimeneth apo diaforous kostenoglou ,itan kaluteroi apo to protodikio

    otan dioxnoun ton enan apo tous duo paixtes pou kseroun mpala , to protodikio ginete kalutero ap'autous.

    pou akrivws mperdeutikes ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οσο για τον Ντιοπ που ηταν ο Μεσσιας η παικτουρα ο οργανωτης ο ανθρωπος-αραχνη κλπ φιλε al θυμασαι τι γελοιο επεφτε το καλοκαιρι με τα γνωστα πτηνα...

    Το μονο που καταφερε ειναι να φενεται ο Καφες... απωλεια οταν δεν επαιζε..

    Στο καλο Τσαφα Τσουφα ΔΕΝ θα μας λειψεις καθολου.

    Πλεον απο την καλοκαιρινη κολεξιον (Ντιοπ-Αργυριου-Νταντομο-Νασουτι-Πατσα και τον αλλον που πηραμε απο τον Πανθρακα που ουτε ονομα δεν εχει) και τις τεραστιες επιλογαρες του μπροστινιδη ΟΛΟΙ πανε προς αντικατασταση με την χειμερινη η την ανοιξιατικη κολεξιον..

    Η μοδα που προτεινει ο Αρναρ (Φιολουσον-Γκελα και λοιπες Ισλανδικες δυναμεις) δεν εχει ακομη ενεργοποιηθει μιας και προετοιμαζει ο προεδρος τον λαο της ΑΕΚ για γουνες που δεν εχει ξαναδει.

    Αλλωστε τα Ισλανδικα παλτα οσο να ναι πεφτουν βαρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. albert
    γιαυτο ειναι διαφορετικο να εισαι αεκ διοτι δεν πληττεις ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. mike21hlk,
    τι σε κάνει να πιστεύεις ότι κάπου είμαι "μπερδεμένος"? Εξήγησε μου για να σε καταλάβω.
    Στο σχόλιο αυτό ΔΕΝ μιλάω για τον εαυτό μου αλλά για το τι λέει ο κόσμος τής ΑΕΚ, κι ο κόσμος τής ΑΕΚ οχι απλώς μπερδεμένος είναι αλλά ΚΑΡΑμπερδεμένος.
    Εγώ πάντως φίλε δεν νιώθω καθόλου μπερδεμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @dimitri
    Και Λιακό και Χαρδαβέλλα βλέπω.Μίλησα για ηθική.
    Δηλαδή τον πεθαμένο δεν τον χτυπάς.Αλλά λόγο του ότι οι Άγγλοι είναι πισωγλέντηδες δεν καταλαβαίνουν από ηθική και δεν έχουν και χιούμορ για να πεις ότι ήταν αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δοιηκηση πρωτοδικειου εχει και ο Μπαοκ. Δεν εχω δει η ακουσει να εχουν χαθει απο τον Μπαοκ 40-50 εκκ ευρω σε 6-7 χρονια.
    Μπορει και να εχουν αλλα ακομη δεν εχει ακουστει τιποτε.

    Η ΑΕΚ εχει εσοδα φετος:
    3.5-4εκκ ευρω απο τα διαρκειας.
    5εκκ ευρω απο το Europa League
    2.5εκκ ευρω απο το τηλεοπτικο συμβολαιο.
    1,5 εκκ ευρω απο τις χορηγιες

    αυτα ΜΟΝΟΝ (χωρις αλλα εσοδα-εισητηρια απλα, διαφημησεις, μπουτικ, εκμεταλευση ΟΑΚΑ κλπ) ειναι 12-13 εκκ ευρω.

    Η ΑΕΚ εχει δωσει για μεταγραφες… 1 εκκ με το ζορι..

    Που ειναι τα αλλα 10-12εκκ ευρω ΟΕΟ?

    Απο τι μας εξυγιαινουν και ΠΟΣΟ χειροτερος θα ηταν ο Χ Ζαγορακης με την προυποθεση οτι δεν ηρθε στην ΑΕΚ για να χτιζει βιλες αλλα για να βοηθησει, οπως ΦΑΙΝΕΤΑΙ (ξαναλεω φαινεται)οτι κανει στον Μπαοκ?

    Και ο Κοκκαλης τα πρωτα χρονια δοικηση πρωτοδικειου ηταν μεχρι να βαλει σε μια σειρα τα πραγματα και μετα να ριξει λεφτα με την προοπτικη να τα παρει βεβαια πισω.

    Αλλο ομως κανω κατι για την ομαδα οπως δειχνει ο Ζαγορ, αλλο παω να βγαλω ΜΕΣΩ της ομαδας οπως εκανε ο Κοκαλης και αλλο παω να ΞΕΖΟΥΜΙΣΩ την ομαδα οπως κανουν οι εξυγιαντες..

    Εδω οχι δεν μενει σταθερη η τρυπα, μεγαλωνει καθημερινα.
    εδω οχι δεν κανουμε βημα μπροστα σε παικτες καθε χρονια εχουμε και χειροτερους
    εδω οχι δεν κανουμε ρουπι στο γηπεδο καθε χρονο μεγαλωνουμε και το φεσι στο ΟΑΚΑ

    και καθε φορα βρισκουμε τον καθε τζεμπουρ και μανωλη για να ριχνουμε σταχτη στα ματια του κοσμου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και να σού εξηγήσω κιόλας, εθελοντικά, με τι και γιατί ειναι μπερδεμένος ο κόσμος τής ΑΕΚ (κι όχι εγώ):
    -πολλοί ΑΕΚτζήδες φοβούνται πολύ (κι ως ένα βαθμό δικαιολογημένα) την επιλογή τού πρωτοδικείου
    -υπάρχουν ακόμα άλλοι πού θεωρούν ότι η "διοίκηση" Παππά-Νοτιά δεν είναι τόσο κακή κι ότι θα εξαφανιζόμασταν αν δεν υπήρχαν αυτοί (ξεχνώντας όμως ότι μ΄αυτούς αντί να εξυγιανθούμε είμαστε πάλι στα μέιον 60 μύρρια και βάλε)
    -άλλοι πάλι προωθούν την λύση Ενωση1924
    -άλλοι έχουν απλώς σηκώσει τα χέρια ψηλά (κι ειναι πολλοί αυτοί φίλε, μα πάρα πολλοί) και δεν ξέρουν τι να πιστέψουν και τι να υποστηρίξουν
    -υπάρχουν ακόμα κι αυτοί πού θεωρούν ότι κακώς έφυγε ο Ντέμης (η αποθέωση τής κωμωδίας για μενα)
    -κι υπάρχουν κι άλλες μικρότερες υποκατηγορίες.

    Ολο αυτό εσένα δεν σού θυμίζει μιά ψιλοσύνχιση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. dimi
    βλεπω αρκετα σκανδιναβικα ντοκιμαντερ στο national geo για να μην εχω προβλημα με τα παλτα του γκρετασον
    σου το συνιστω ανεπιφυλακτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παίδες, σιγά μην έχει φέρει έστω κι ένα παίκτη μέχρι τώρα ο "συμπαθής" Γκρέταρσον στην ΑΕΚ.
    Προσωπικά το αποκλείω.
    Επίσης αποκλείω ότι θα φέρει κάποιον στον μέλλον, άσε πού δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θέλω να φέρει κάποιον στο μέλλον.
    Τώρα τι ακριβώς κάνει ο Γκρέταρσον στην ΑΕΚ ειναι άλλο ενα X-File σ΄αυτην την εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαραλαμπε
    η ηθικη δεν εχει φραγμους, η δικια σου ηθικη μπορει να ειναι τελειως διαφορετικη απο την δικια μου και μην ξεχνας οτι ο χιτλερ ξεκινησε το πολεμο και για κανονες ηθικης
    η ηθικη βρισκεται στην ψυχη του καθενος και οχι στις σεξουαλικες προτιμησεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. dimitri al, οι ισλανδικες γουνες ειναι σε χειμερια ναρκη τωρα.
    Μαλλον θα ξυπνησουν οταν 'φυγει' ο μανωλο μιας και το 'πλανο' που του ανελυσαν.. ΜΑΛΛΟΝ δεν συμβαδιζει με την πραγματικοτητα...

    Οταν ξυπνησουν θα τις δειτε σιγα σιγα να φορανε τα κιτρινα, μιας και τωρα με κατι Γκελα που του κουβαλησαν ο Μανωλης κρατιοτανε και πηγαινε τρεχωντας στα αποδυτηρια για να σκασει στα γελια.

    Βεβαια μετα εκανε meeting με τον προεδρο οπου του ξανα-μανα λεγανε για 3 ποιοτικους παικτες και καπακι εβγαινε στο χορτο και εβλεπε Ροτεν Λουσεν και λοιπες δυναμεις με τα εξητηρια του ΙΚΑ απο τα χειρουργια στα χερια και εβαζε τα κλαματα..

    Και εδω ειναι το διλλημα:

    Να κλαις η να γελας???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @dimitri
    Ο Άγγλος πάντα έβλεπε και βλέπει τον Έλληνα σαν υπηρέτη.Έτσι ΄΄τους΄΄ έχουν μάθει.Γι αυτό λειτουργεί με αυτό τον τρόπο.Η Ελλαδα είναι πεσμένη στο καναβάτσο αυτή την στιγμή.Δεν την χτυπάς.Με κανέναν τρόπο.
    Αντίθετα οι Γερμανοί που μας βρίζουν τώρα,τουλάχιστον κάποιοι υποστηρικτές της κακογαμημένης Μέρκελ,πάντα μας θαυμάζανε και μας αγαπούσαν σαν λαό με τα ελατώματα μας.
    Για να κλείσει το θέμα αναφέρω ότι οι αποικίες γίνανε με αίμα απ΄όποιον και να γίνανε.Οι Άγγλοι είχαν τις περισσότερες και αυτό μου λέει κάτι εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα΄πε όλα ο Μανώλης στη σημερινή του συνέντευξη. Το ζουμί βρίσκεται στη δήλωση του ότι χρειαζόμαστε μεταγραφές...για να βγούμε τρίτοι.
    Μεταφραζόμενο, αν δεν κάνουμε μεταγραφές δεν πρέπει να περιμένουμε ούτε καν την τρίτη θέση (ω, τι σόκ...).
    Διακρίνω μια κωλοτουμπίτσα σε σχέση με τούς "στόχους" πού είχε όταν πρωτοήρθε στην ΑΕΚ?
    Το ζητούμενο πλέον -κατά Μανώλη πάντα- ειναι μεταγραφές μπάς και βγούμε τρίτοι?

    Αυτη ειναι η ΑΕΚ πού -πάλι κατά Μανώλη- θα βλεπαμε απο Δεκέμβρη και δώθε?
    Μια ομάδα δηλαδή σε πλήρη διάλυση, με παίκτες να απομακρύνονται, να την κάνουνε, με μαζικό ξεσκαρτάρισμα τών μεταγραφών τού καλοκαιριού (!) πού σε τεράστιο βαθμό ηταν πλήρης αποτυχία, και με προοπτική δανεικούς παίκτες απ΄οπουδήποτε μπάς και...βγούμε τρίτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να προλάβω τούς διάφορους...ξυπνητζήδες, δεν κατηγορώ τον όποιο Χιμένεθ για το κατάντημα τής ΑΕΚ, γιατί αυτό θα ηταν παντελώς γελοίο.
    Μιά ομάδα στην κατάσταση τής ΑΕΚ δεν μπορεί να προσποιείται ότι έχει...πρόβλημα προπονητή (ΟΠΟΙΟΣ κι αν ειναι αυτός) όταν δεν έχει λύσει πολύ βασικότερα προβλήματα κι όταν δεν έχει καν κάποιο πλάνο για να τα λύσει.
    Σαν τι να κάνει ο κάθε Χιμένεθ?

    Διακρίνω όμως ότι ο Μανώλης αρχίζει να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι ήρθε σε μιά ομάδα πού μετα βίας μπορεί να χτυπήσει πεντάδα κι ότι ακομα κι αυτό αν συμβεί θα είναι επιτυχία.
    Το πρόβλημα τής ΑΕΚ ειναι ξεκάθαρα ιδιοκτησιακό-διοικητικό κι όλα τ΄άλλα έπονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. AL δεν υπαρχει Μανωλης. Ο ανθρωπος (κακως) το εφαγε αμασητο το παραμυθακι και ειπε οτι εχει να κανει με τιποτε σοβαρους.
    Εξ ου και οι δηλωσεις τοτε για τον Δεκεμβριο κλπ.
    Σου λεει δεν ειναι δυνατον η ομαδα να μην εχει μπακ. Τι διαολο..
    Δεν ειναι δυνατον να μην εχει ΕΝΑΝ (1) ανθρωπο να μπορει να παει την μπαλλα μπροστα...

    Ε θα τους στρωσω και εγω λιγο θα φερω και 3!!! παικτες τι διαολο θα ρολαρει..

    Ελα ομως που ηρθε και καταλαβε και τι εχει και ΚΥΡΙΩΣ με τι εχει να κανει..

    Με ενα φαφλατα μπροστινο που αμολαει την μια μπαρουφα μετα την αλλη, που ολο ειναι λεω ξελεω και κανω τον καμποσο με αδεια τσεπη μια σε μεγαλοπαραγωντες μια σε διαιτητες μια στην ΕΠΟ μια σε μεταγραφικους 'στοχους' (μεχρι να ....αποσυρθω και να χτυπησω Γκελα και Ροτεν...)

    Βλεπει που εμπλεξε και αναλογα μιλαει.

    ΚΑΚΩΣ δεν ειχε κανει καλυτερη ερευνα να δει με τι καιναρια παει να μπλεξει..

    Να δει οτι οι ...ιδιοκτητες εχουν προσλαβει (και καλα) μια εταιρεια 8 μηνες τωρα να τους πουν που πηγαν τα λεφτα τους!!!!!!!!!

    Να δει τις μεταγραφες τυπου Πατσα Ντατομο για τα ακρα της αμυνας και να πονηρευτει οτι αν το καλοκαιρι πηραν αυτους φαντασου τον χειμωνα τι θα μου κουβαλησουν..

    Να δει οτι η ομαδα αλλαγε 3 φορες εδρα!!!! στο ευρωπαικο της παιχνιδι σε 2 μερες τον Σεπεμβριο..

    Μονο αυτα τα 3 επρεπε να τον κανουν να φυγει τρεχωντας.

    Τωρα (ο καθε) Μανωλο ας κατσει να ψαχνει στο πατο του καπελου ΜΠΑΣ και τραβηξει οχι λαγο αλλα κανα μυρμηγκι ξεχασμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εν τω μεταξυ ο Τσαφα Τσουφα κανει λεει αποδωρτιση..

    Χρισουγεννα Πρωτοχρονια μελομακαρονα κουραμπιεδες σουβλακια πιττες πως να μην φορτισθει ..το παληκαρι?
    Λιγο το εχεις να μασας τοσες ωρες? Φορτιζεσαι..

    Μην αφηνουμε και τον αλλον φορτισμενο τον Πατσα μονο του ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για όσους δεν το απολαύσανε.Καμαρώστε τον:
    http://www.youtube.com/watch?v=V8VpxFUt0ag&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιανουαρίου, 2011 15:14

    @ Χαράλαμπο: Κοίτα, άλλη η ψυχολογία του αγγλικού "λαού" άλλη του γερμανικού.
    Εγώ προχθές άκουσα φρικτά παράπονα από γνωστή που ζει στη γερμανία ότι ο ρατσισμός απέναντι στους έλληνες έχει πάει στα ουράνια. Φταίμε για όλα τα κακά της ευρώπης τώρα και κάθε έλληνας αντιμετωπίζεται ως τεμπέλης ή κλέφτης. Και αυτό το αντιμετωπίζει οπουδήποτε πάει, με ανθρώπους κάθε επιπέδου. Μάνα με 2 παιδιά μιλάμε τώρα.
    Οι νέοι οβραίοι γίναμε λοιπόν.
    Ο άγγλος είναι πουτάνα, αλλά άμα δεν είχε βάλει το χεράκι του τα σύνορα μας θα ήταν ως τη λαμία. Φυσικά μετά το βαλε και στην κύπρο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Μπίζνα είναι, κάπου παίρνεις κάπου χάνεις.
    Ο γερμανός μας πάει σταθερά γαμιώντας (και ας μας συμπαθεί ως απόγονους των αρχαίων ελλήνων και καλά). Από τη μία σέβονται (και καλά) το μεγαλείο του κλασικού ελληνικού πολιτισμού, αλλά από την άλλη μιά ζωή με τα μεμέτια. Ή ρώτα τι έκαναν τα τσουτσέκια τους τα βουλγάρια στη μακεδονία και τη θράκη στην κατοχή ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    Εν ολίγοις χαλαρά μας έχουν όλοι για το μπούτσο, όχι μόνο οι άγγλοι.
    Και γι αυτούς υπάρχει το έξτρα ζήτημα ότι δεν πάνε τους ευρωπαίους (δηλαδή...τους γερμανούς) και μας τη λεν εμάς μπας και γαμηθεί το ευρώ και βγουν από πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ενα ενδιαφέρον αρθρο του Πανούτσου για τον τρελιάρη μας(αυτούσιο):
    Aντίθετα με τους περισσότερους παίκτες που αν πλακωθούν θα το κάνουν με αντιπάλους, ο Ραφίκ Τζεμπούρ από τον Εθνικό Αστέρα μέχρι τον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο έχει δείξει μια αξιοσημείωτη συνέπεια να στραβώνει με ανθρώπους της δικής του ομάδας. Χωρίς να κάνει διακρίσεις, ο Τζεμπούρ έχει αρπαχτεί με συμπαίκτες, βοηθούς προπονητών, προπονητές και το μόνο που λείπει από τη συλλογή του είναι ένας πρόεδρος. Τον οποίο, υποθέτω, θα αναζητήσει σε μια μελλοντική ομάδα, αφού τα ψωμιά του στην ΑΕΚ μάλλον τελείωσαν.
    Στο ποιος φταίει για τον τσακωμό με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι συζητήσιμο. Τυπικά όλο το φταίξιμο είναι στην πλευρά του Αλγερινού. Ακόμα και αν του είχε πει κάτι πολύ χειρότερο από το ότι σταμάτησε να μαρκάρει στο τέλος της προπόνησης, στην οικονομία του λόγου του ποδοσφαίρου η παρατήρηση του Χιμένεθ στον Τζεμπούρ δεν ξέφευγε από τα όρια. Μπορεί να έγινε μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες, αλλά η παρατήρηση περιλάμβανε και τους Μπλάνκο και Σκόκο και στο φινάλε οι προπονήσεις δεν είναι συνεντεύξεις Τύπου, ώστε κάθε τι που ακούγεται να είναι δημόσιο. Η ουσία, όμως, είναι πιο περίπλοκη.
    Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ ενημερωνόταν για τα πιο απίθανα πράγματα. Από την ιστορία της ΑΕΚ μέχρι ότι ο Γιώργος Δώνης ήταν πρώην προπονητής της ομάδας και θα ήθελε να κερδίσει για να αποδείξει ότι άδικα έφυγε. Ακόμα λοιπόν και να μην το είχε καταλάβει στον χρόνο που βρίσκεται, είναι απίθανό να μην είχε ενημερωθεί για τον χαρακτήρα του Τζεμπούρ και το λιγότερο για τους τσακωμούς του με τον Μπάγεβιτς και τον Σκόκο. Επειδή λοιπόν -έστω και να μην το κατάλαβε- να μην το είχε ακούσει είναι αδύνατον, έχουμε δύο εκδοχές. Είτε να μην το σκέφτηκε, είτε να ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι σε αυτή την ομάδα σε όλους θα συμπεριφέρομαι το ίδιο, είτε να μην τον ενδιέφερε και πολύ το τι θα γίνει, είτε να έχουμε την περίπτωση ενός προπονητή που αρπάζεται με τη σειρά του εύκολα και μετά τον αρχικό μήνα του μέλιτος με τους παίκτες αποφάσισε να το δείξει.
    Οι τσακωμοί του Τζεμπούρ με τον Μπάγεβιτς και τον Χιμένεθ εκτός από την ένταση, που στην περίπτωση του δεύτερου κόντεψε να πέσει ξύλο, έχουν και πρόβλημα στην αντιμετώπιση από τον Τύπο. Στην πρώτη περίπτωση ο Μπάγεβιτς ήταν ο φταίχτης που με τον κωλοχαρακτήρα του απαξίωνε ένα περιουσιακό στοιχείο της «Ενωσης», ενώ στη δεύτερη φταίχτης είναι ο Τζεμπούρ που με τον κωλοχαρακτήρα του καταστρέφει την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Μου θυμίζει ένα ανέκδοτο που κυκλοφορούσε για τη μάχη του Μπιλ Κλίντον με τον Μπομπ Ντόουλ, στις προεδρικές εκλογές του 1997. Ο Τύπος λάτρευε τον Κλίντον και σιχαινόταν τον Ντόουλ, οπότε είχαμε την είδηση ότι ο ένας και ο άλλος πάτησαν με το αυτοκίνητο ένα γατάκι από διαφορετική όμως σκοπιά. Οταν ο Ντόουλ σκότωνε το γατάκι η είδηση πήγαινε: «Αθώο γατάκι πέφτει θύμα της επικίνδυνης οδήγησης του υποψηφίου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Σκέψεις της ηγεσίας του ρεπουμπλικανικού κόμματος να ζητήσει την απόσυρση της υποψηφιότητας του Ντόουλ». Και όταν πάταγε ο Κλίντον το γατάκι: «Επικίνδυνο γατάκι, που πετάχτηκε στον δρόμο μπροστά, βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του προέδρου των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον. Παρά την αστραπιαία αντίδραση του προέδρου, το γατάκι βρήκε δίκαιο θάνατο. Το γατάκι τα ήθελε».
    Η άποψη του «περιβάλλοντος» του Ραφίκ Τζεμπούρ, ότι η ΑΕΚ προκάλεσε το επεισόδιο επειδή δεν μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιο και έπρεπε να βρεθεί μια δικαιολογία, είναι τραβηγμένη. Αν ήθελαν να στήσουν τσακωμό, θα έβρισκαν κάτι καλύτερο από το «Δεν έτρεχες στο τέλος της προπόνησης» που δεν απευθυνόταν στον Τζεμπούρ και στο φινάλε το 99% των ποδοσφαιριστών θα το περνούσε στο ντούκου. Επίσης για να δεχτεί ένας προπονητής να παίξει τον ρόλο του προβοκάτορα ώστε να λυθεί το συμβόλαιο ενός παίκτη, πρέπει να είναι πολύ ξέφτιλος. Τέτοιο χαρακτήρα δεν έχει δείξει ο Χιμένεθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Ιανουαρίου, 2011 23:54

    σήμερα έπιασε κι ο χαρδαβέλλας παρέα με το χήνα το θέμα ΑΕΚ...ότι μπορεί ο καθείς ας συνεισφέρει.
    Πια το θέμα δεν είναι ποιός τα φαγε. Να δούμε πόσα είναι πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. eixe yposxe8ei k o steven ekpompi sto Kontra alla den exoume dei kati akoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή