Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

AEK - ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΒΟΛΟΥ

            Eίχαμε ξεκινήσει με απώλειες. Ο μικρός μου γιός δεν ακολούθησε σήμερα καθότι υπήρχε σχετικό πάρτυ. Πήραμε λοιπόν τον δρόμο με τον μεγάλο για το γήπεδο χωρίς ιδιαίτερη έμπνευση και με κάποιο αδιόρατο φόβο για το παιχνίδι. Που πρέπει να έγραψε ιστορία. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΗ ΤΕΣΣΑΡΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. Φυσικά δεν είμαι κι απόλυτα σίγουρος. Γι' αυτό που είμαι βέβαιος, είναι οτι η δική μου ΑΕΚ, δεν τα είχε φάει ποτέ.
            Μιλάμε για ένα δικαιότατο διασυρμό. Η ΑΕΚ είχε μείνει στις πρόσφατες επιτυχίες και ειδικά αυτήν του κυπέλλου. Δεν είχε όμως και δυνάμεις. Δεν είχε πνευμόνια. Ο Μάκος και ο Λυμπερόπουλος τα είχαν φτύσει πια. Παρόλο που πρέπει να γίνει κάποια μνεία στον Μάκο για τον τσαμπουκά του και για την διάθεση κάπως να μαζέψει το απόλυτο χάος.Και να ρίξει και δυο ψιλές μπας κι αφυπνιζόταν και κανένας άλλος.
            Η ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ κακή. Δεν είχε πλάνο ανάπτυξης, δεν είχε στρατηγική, είχε πολύ μακριά τις γραμμές της και ήταν νωθρότατη. Απέναντι της είχε μια καλοδουλεμένη ομάδα, φορτωμένη στον άξονα, πολύ γρήγορη, αρκετά σκληροτράχηλη αλλά σε καμία περίπτωση αντιαθλητική. Που θα έδινε το γήπεδο και θα έψαχνε την κόντρα. Λογικότατα πράματα από τον Τσιώλη, που για μένα είναι ένας αδικημένος εργάτης του σωστού ποδοσφαίρου.
            Οπότε το γλυκό έδεσε τέλεια με την απαραίτητη δόση και τύχης, αφού ο,τι έκανε ο Βόλος του έβγαινε ενώ για μας δεν προχωρούσε τίποτα. Ούτε οι πλαγιοκοπήσεις του καλού Καράμπελα, ούτε οι μονόλογοι του Σκόκο. Και δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να αλλάξεις κάτι απο τον πάγκο. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΓΚΕΡΕΪΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, αλλά νομίζω οτι είμαστε στα όρια της υπερβολής.
          Αυτό είναι το υλικό μας δυστυχώς , ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟ, ΤΟΤΕ ΧΕΣΤΑ.
           ΚΑΙ ΧΕΣΤΑ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ: ΑΥΤΗ Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΡΥΘΜΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΩΣ ΚΑΛΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΠΩΣ. ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΑΜΥΝΕΣ, ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΟΠΩΣ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΑΡΑ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
        Για τον Μπέο τα έμαθα όλα, αλλά δεν αξίζουν κάποιας κριτικής. Την δουλειά του έκανε ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ. Να τονίσω οτι η σημερινή διαιτησία πλησίασε το άριστα κι εκεί δεν υπάρχει καμία διακιολογία σαν αυτές που άκουγα απο τυφλωμένους δίπλα μου. ΠΟΥ ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ ΕΦΥΓΑ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ,  4000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ, που δεν κατάλαβα τι στο διάολο θέλανε κι ακριβώς να κάνουν, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΛΟΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ;
        ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ. Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

103 σχόλια:

  1. 1-5 απο γαύρο με προπονητή Στάνκοβιτς, χρονιά δεν θυμάμαι.
    Ανέβασα πυρετό από την στεναχώρια μου, ούτε στα παιδιά μου δεν μπορώ να μιλήσω. Τέτοιες ήττες ούτε από Σεβίλλη ούτε από Βόλο δεν τις μπορώ.
    Από κανέναν δηλαδή.
    Υπομονή (?) και καλό βράδυ σ΄ όλα τα αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά Απο μια τέτοια σφαλιάρα δεν μπορώ να καταλάβω πως απαλλασεται ο προπονητής Απο τις ευθύνες του
    ούτε ένα αυτοματισμο ούτε μια κομπίνα σε φάουλ η σε κόρνερ
    αυτός ο Σκόκο ούτε μια τριπλα δεν έκανε και οι περισσότερες μεταβιβάσεις του λαθος
    ότι και να πεις είναι λίγο, έχω την εντύπωση είναι δεύτερη μεγαλύτερη ήττα στην έδρα μας μετά το 1972 με τον Ολυμπιακό αν θυμάμαι καλά
    η διαιτησία άριστη αν και μπορούσε να αποβάλλει τον μάκο στο 20 για ένα σπρώξιμο
    ξέχασα σήμερα ήταν η Ομαδα του μπαγιεβιτς για ορισμένους μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανωνυμε
    το 1972 ήταν η χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ. ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ; ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ. ΟΜΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.
    ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΒΑΖΕ; ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ ΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑΜΠΟΥΡΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ.
    Η ΗΤΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ WW: ΣΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. This is AEK και που σαι ακομη..

    Αδαμιδης, Γκρεταρσον, Παππας, Νοτιας, εξυγιανση, διαχειριστικος, Σπατα, φιολουσον, νταντομο, ντιοπ, χαμενα βιβλια, χρεη, ψεμματα, 15-18 βαθμοι πισω, τεταρτοι, empire, 4.000 κοσμος στο γηπεδο, ξεπουλημα ροστερ κλπ κλπ κλπ

    Καληνυχτα ΑΕΚαρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Δεν μιλαω μετα απο τσοντες..." ειπε ο πολλα βαρυς κουραδομαγκας Αχιλλεας.Ας οψεται Αχιλλεα ο ΛΟΓΟΣ,ειδαλλως θα σου λεγα εγω ποιος ειναι τσοντα και ποιος οχι...Μαγκια σου η τεσσαρα,αλλα βρισκεις και τα κανεις σε πεθαμενους...
    Ρε ανωνυμε,ποσο κομπλεξικος εισαι τελικα!Μοναδα μετρησης ΜΑΛΑΚΙΑΣ εχεις καταντησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ 80: " ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ".
    ΟΧΙ, ΕΓΩ. ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. " Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΗΤΤΕΣ" ( ΜΑΡΞ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ δέκα ήμουν Στήβεν, αλλά δεν θα το ξεχάσω γιατί εκείνο το απόγευμα είχα πάει σινεμά με την αδελφή μου κι όταν γύρισα σπίτι ο πατέρας μου-φόλα Παοκζής- χαμογελούσε πικρά και είπε "ε όχι και πέντε ρε Σταύρο.." Νόμιζα ότι έκανε πλάκα, όταν το είδα έφυγε η γή από τα πόδια μου."Δηλαδή εμείς την Κυριακή στην Τούμπα πόσα θα σας ρίξουμε?" Με πήρε πήγαμε 0-0 ήρθαμε με λεωφορείο μπροστά στον Ερρέα αν θυμάμαι καλά. Τέτοια αγωνία ούτε στην Πάχη με τα αλεξίπτωτα δεν πέρασα.
    Συγνώμη σε όλους για την παρελθοντολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς monegasco:
    Σε μένα απευθύνεσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ WW: ΕΛΑ ΒΡΕ. ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΚΑΙ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΟΚΖΤΗΣ ΗΤΑΝ. ΕΡΕΑ! ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ. Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΣΑΡΚΑΣΜΟΥ.
    ΤΟ 1-5 ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ. Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ Ο ΤΗΛ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια κουραση ρε παιδια;
    Εδω μιλαμε για την μεγαλυτερη ατιμωση απο ιδρυσεως.
    Εδω μιλαμε για παραδωση ανευ ορων.
    Ειναι μια μαυρη νυχτα. Αγωνιστικα, η πιο μαυρη απο ολες.
    Και θα κατσω να ασχοληθω με τα "συστηματα"; Η τα "περιθωρια ξεκουρασης" η την "ψυχολογια";
    Μαλακιες λεμε; Οι του Βολου δεν παιζουν Κυπελο; Τι ειναι αυτοι. Βιονικοι;
    Η κουραση βγαινει απο ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ. ΑΠΟ ΤΟ 60, ΤΟ 70. ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ.
    Και να λεει ενα καρο ασυναρτησιες στην σθνεντευξη ο Μανωλης. Λογιδρια. Αερολογιες. Μπουρδες.
    "με το δευτερο γκολ, ΗΤΑΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΠΙΡΕΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ"
    Και εισαι ακομα στη θεση σου; Χαρα σε αυτον που σε πληρωνει (εμενα τον μαλακα δηλαδη)
    Κατι για "ροτεισον. Κατι για μικρο ροστερ. Μα αυτα τα ξερουμε. Αυτο που δεν ξερουμε και αυτο που δεν ειπες ειναι: θα γινουν μεταγγραφες ουσιας; Εχεις παρει δεσμευσεις ερχομενος εδω οτι υπαρχει εξασφαλισμενο μπατζετ; Η τον μισθο σου κοιτας να σωσεις; Πες μας για να ξερουμε.
    Η γινεται λανθασμενο φαρμακευτικο ροτεισον και τα αποτελεσματα εχουνμερικες αποκλισεις;

    Καμια συγνωμη δεν ακουσαμε. Απο καποιον. Ο δικηγορος ισω τοποθετηθει μετα. Ισω και κανενα προστιμο πεσει,να αυξησει τα εσοδα.
    Αλλα και εσυ Εμμανουηλ: Εφ'οσον οπως εχεις πει:"ξερω την ιστορια της ΑΕΚ και την καταγωγη της...", θα ταιριαζε -εστω και για τυπικους λογους,οπως κανουμε σε καθε κηδεια- να πουμε ενα "συγνωμη". Για την τεραστια ηττα-ατιμωση. Στον κοσμο. Υπαρχει πικρα, στεναχωρια,μεγαλη. Και καποιοι κλαινε κι'ολας.
    Ηθελα να ηξερα,θα του δωρισει ξανα κανεις κανενα φουτερ;
    Υπαρχουν και οι "Επιταφιοι" Μανωλη. Οχι μονο δυθυραμβοι. Οχι μονο Επιμενειδης. Υπαρχουν και Τρωαδες.
    Αλλωστε πια, το παραπανω αποτελεσμα-ξευτυλα,εχει περασει πλεον στην ιστορια. Ειναι γεγονος.

    Αντε, και εις κατωτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποριας αξιον που το καταλαβες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Sorry φιλε,δεν πηγαινε σε σενα,στον ανωνυμο χωρις ww πηγαινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ monegascos: Ρε Γιάννη, τι έπαθες τώρα; Κάπου τα μπέρδεψες μου φαίνεται. ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σήμερα κάναμε ένα ρεκορ στην έδρα μας.Χάσαμε με τέσσερα γκολ διαφορά χωρίς να βάλουμε κανένα,της τιμής που λέγαμε παλιά.Μπράβο παιδιά,και εις ανώτερα.
    Μάλιστα η ήττα αυτή ρεκόρ ήρθε από μια ομάδα που έχει κάνει όλες κι όλες(8)οχτώ εκτός έδρας νίκες στην Α'εθνική κι αυτές αν δεν κανω λάθος με ένα γκολ διαφορά.Έχουμε και λέμε συνολο 7-0 από τον Μπέο.Αυτή την ομάδα ονειρεύτηκαν οι Παπανοτιάδες μαζί με τον αδαμίδι και τον Χατζηχρήστο.Ειδικά ο τελευταίος τώρα που πλησιαζει η στιγμή που θα έρθει ολοκληροτικά
    στα χέρια του(να την κάνει σαν το Μπασκετ)είναι η καλύτερη του.
    Ρε dimitri ενοείτε ότι έφταιγε αυτός.Θέλει και ερώτημα;Φως φανάρι είναι ότι κάθε ήττα που κάνουμε θα φταίει αυτός.Ασχέτως αν είναι στην Κύπρο.Ασχέτως αν έχουμε προπονητή που δεν θα χάνουμε πια απο Κέρκυρες και Ολυμπιακούς Βόλου.
    Χρήστο θα σε ακούσω και δεν θα κάνω την αναδρομή.Καλό είναι αυτοί όλοι που γράφανε τα διάφορα στο πρώτο παιχνίδι,να κάτσουν να τα θυμηθούν μόνοι τους για να καταλάβουν(;;;)ποιός φταίει πραγματικά για το χάλι της ομάδας.
    Για την μούγκα της οργάνωσης τα είπα.Την επιλεκτική και κατευθυνόμενη μούγκα.Το χαρτζιλίκι να βγαίνει και δεν γαμιέται η ομάδα.
    Όσο για την δύναμη της οργάνωσης που κερδίζουν τα παιχνίδια μόνοι τους την βλέπουμε στο μπάσκετ.Τι κι αν έπεσε γραμή να είναι όλοι στο παιχνίδι με τον Ίκαρο.Θα μάθατε το αποτέλεσμα και σε πια κατηγορία θα παίζει η ομάδα του χρόνου.
    ΥΓ:Ρε πούστη μου,έναν παίχτη να κατευάσει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση,τόσα χρόνια δεν μπορούμε να βρούμε;
    ΥΓ2:Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε καλύτερους παίχτες στην ομάδα τους τριανταφεύγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, έχασες την διπλωματία σου. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΝΟΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΑΤΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΟΝΔΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενταξει το διορθωσα,στον Ανωνυμο χωρις WW αναφερθηκα,για το χθεσινο του σχολιο.Οτι μαλακια κατεβασει η γκλαβα του καθενος την αραδιαζει εδω μεσα.Sorry WW...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ Steven. Ελα που οι ηττες δεν ειναι απανωτες αλλα ερχονται με διακοπες.
    Πανω που παει να πεθανει ο ημιθανης,ν'ασου μια νικη-σωλινακι.
    Και αντι να τον κηδεψουμε, σηκωνεται στον κωλο του και ζηταει φασολαδα για το μεσημερι.
    Ρε τι παθαμε.

    Οι πρωτες παρατησεις ερχοναι απο το φουκαριαρικο το μπασκετ. Μαλλον την κανει ο Γκουμας-ισως γιατι με τα μπουρδελα δεν τα παει καλα- και μαλλον θα τον ακολουθησει στην πορτα της εξοδου και ο ταλαιπωρος ο Καραμανλης.

    Αρατε πυλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΓΚΕΚΟΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Στήβεν.
    Με μεγάλη μου χαρά να τα πούμε, κι από κοντά.
    Προς monegasco.
    Ok, τα λέμε και μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συγνωμη "Γκεκος" ηθελα να γραψω.
    Ο "Γκουμας"-σαν γηπεδο- την εχει κανει απο καιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΧΙ ΒΡΕ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ. ΜΑΖΙ ΤΡΩΓΑΜΕ ΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ. Ο ΓΚΕΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΗ ΜΑΝΤΙΛΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς monegasco.
    Δεν χρειάζεται συγγνώμη αδελφέ. Ολοι έχουμε θολούρα. Πάντως ειλικρινά θα χαρώ να τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΟΥ ΟΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αγχώθηκα τώρα.Προλαβαίνει στην κανονική περίοδο να μας περάσει στην βαθολογία ο Μπέος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ STeven. Ενταξει, καταλαβαινω.: "παμε ηρεμα"
    Αλλα,ξερεις, ειναι πολυ επωδυνο.
    Και ειναι λογικοτατος ο αναστεναγμος και το γαμοσταυριδι.
    Ειμστε μαρτυρες μιας σταυρωσης. Και οσο ν'αναι,ποναμε.
    Θα επιμεινω με το παρηγορο και ελπιδοφορο Καζατζακειο ρηθεν: Αν δεν υπαρξει θυσια,δεν υπαρχει σωτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ολοι οι καλοι χωρανε στην παραλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΤΕΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποιός Λεονάρντο να παίξει μπάλα;Αυτός που τον είχαμε και τον έχουμε για ανταλαγή;
    Ρε του γαμάς τον ψυχισμό του αλουνού και θες μετά να σε ξελασπώσει;
    Παιχταράς δεν ήταν και πριν αλλά τόσο χάλια όσο σήμερα δεν τον ξαναείδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΛΑ. Ο ΜΠΕΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.
    ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ, όχι απο εσένα - εσύ καταλαβαίνεις -, ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΑΛΑΔΩΤΟΥΣ" ( κατά Άγιον Όρος η κουβέντα αυτή ).
    ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Ανώνυμο
    Το ξέρω αγαπητέ,μόλις μιλήσαμε στο τηλέφωνο.
    Το δικό σου πρόβλημα λύθηκε με την φυγή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο μονος που μπορει να τον παιξει ειναι μονο ο "ομοσταυλος" του.Θα εχει και κοσμο μπροστα απο το μπαρ,στα 10 βηματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ. ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ. ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ monegascos: Ομόσταυλος δεν υφίσταται. Ο άλλος τον έχει υπάλληλο, καθώς γνωρίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο Μακαρος δεν εχει υπαλληλους,και το μπεγλερι ειναι μακρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Οσο κουρασμενος και να εισαι
    οσο και μικρο ροστερ και να εχεις

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 0-4

    Και δε θα πρεπε να μιλησει.

    ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ οπως ειχε κανει ο Κουπερ στα σκουληκια... Απο προπονητη-παικτες.

    Το σημερινο ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.&-

    Ειπαμε οτι στηριζουμε Χιμενεθ, αλλα δεν ειμαστε και τυφλοι. Δε ξερω τι θα μπορουσε βεβαια να κανει καλυτερο... Αλλα το σημερινο ηταν ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ στη ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Valencia-Malaga 4-3 Είδα στο Σκάϊ αυτόν τον αγώνα και αγάλιασε η ψυχή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ21: ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ " δεν μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο ". Άλλο ειναι το ερωτημα: ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΩΤΙΣΤΑ. ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
    ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ ΥΠΟΘΕΤΩ. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ " ποτέ δεν είχα τέτοιο σκορ στην καριέρα μου ". ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗΣ. ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
    ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΣΗ. ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΛΛΟ ΟΣΦΠ ( που δεν θυμόμουνα ) ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΟΛΟΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κόστας21 τυφλοί δεν είστε,μουγγοί είστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΑΜΑΤΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΜΙΑ ΠΕΤΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ; ΣΙΓΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ. ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ; ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΝΤΕΜΗΔΕΣ; Η ΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ. ΔΥΝΑΤΟ DNA.
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ. ΟΧΙ, ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ή ΤΥΧΑΙΑ. Ή ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ, παίξαμε καλά ή μέτρια ή τρίχες κατσαρές.
    ΒΡΕ ΕΔΩ. ΑΝΤΡΙΚΙΑ. ΣΤΑ ΙΣΑ. ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΤ ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ. ΡΕ ΜΠΟΓΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΪ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μπα. Οχι μεθαυριο. Αυριο κι'ολας.
    ΚΑι οχι, για γηπεδο δεν θα μιλισουν.
    Για αυτο -οπως λενε- γινονται αφανεις και μακρυα απο την δημοσιοτητα επαφες.Υπαρχει οργασμος επαφων που δεν γωνριζουμε και το πλανο του γηπεδου παει πριμα.
    Αλλα βγηκε και ειπε στο Βημα (και αυτος).
    Λες και ηξερε για επικειμενη ηττα και μας κρατησε για εκπληξη ο δικηγορος μιαν χορταστικη συνεντευξη στη φυλλαδα του Λαμπρακη.
    "Η επενδυτες η ΔΝΤ στην ΑΕΚ", λεει.
    "παυουν να βαζουν λεφτα οι Παπας- Νοτιας" ειπε.
    Αν δεν βρεθει καποιος εως τον Μαιο,τοτε την πουτσισαμε" ειπε.
    Αλλα και "χρωσταμε 31 εκατομμυρια περιπου."
    Οσα δηλαδη και επι προτασης Κοζωνη
    Και μαλιστα ενα εκατομμυριο λιγοτερο.
    Αυτα ειναι!
    "Προς δημοσιο και τραπεζες" ομως αυτα τα χρεη, εσπευσε να συμπληρωσει αμεσως μετα.
    Μη μπερδευομαστε κι'ολας.
    Αλλο τα μεν χρεη και αλλο τα δε.
    Το οτι τα χρωσταει ΟΛΑ η ιδια ομαδα,αυτο ειναι μια μικρη λεπτομερια που μπορει να ξεπεραστει.(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μα αυτά που ζούμε τώρα τα γράφαμε από την άφιξη του αδαμίδι,ίσως και πιο πριν.Λίγο πολύ τα περιμέναμε ότι θα συμβούν.Καμία έκπληξη ή στεναχώρια.
    Το βατράχι όταν το ρίξεις στο βραστό νερό θα πεταχτεί έξω.Αν όμως το ζεστανεις σιγά-σιγά τότε θα το βράσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ:
    ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΜΦΙΒΙΩΝ ΚΟΒΕΙ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ. ΤΟ ΖΩΟ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΔΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ. ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΞΑΝΑΠΗΔΑΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ ΑΛΛΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑ. ΞΑΝΑ Ο ΠΗΔΟΣ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΟΔΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΔΕΝ ΠΗΔΗΞΕ;
    ΒΑΤΡΑΧΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΔΙΑ, ΚΟΥΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ξενύχτης Νομικάριος23 Ιανουαρίου, 2011 02:17

    Μετά από καιρό επικοινωνώ μαζί σας, και μάλιστα σε μια δύσκολη βραδιά, μετά από ταπείνωση, αν και βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά. Πρέπει όμως να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να μην βγάλουμε λανθασμένα συμπεράσματα, τουλάχιστον αυτό θα προσπαθήσω εγώ να κάνω. Θα περιοριστώ στα αγωνιστικά, καθώς όλοι συμφωνούμε ότι έχουμε την πλέον ξεφτιλισμένη Διοίκηση της Σούπερ Λίγκα και αυτό είναι το νούμερο ΕΝΑ πρόβλημα.
    Για τον αποψινό διασυρμό υπάρχουν αιτίες επιφανειακές και βαθύτερες, οι τελευταίες έχουν και τη μεγαλύτερη σπουδαιότητα. Ας ξεκινήσω "επιφανειακά": Είχαμε απουσίες σοβαρές για τα κυβικά μας, ακόμα και ο Καφές και ο Γκέντσογλου λογίζονται ως τέτοιες (κατάντια...), είχαμε μια μέρα λιγότερη ξεκούραση από τον σπουδαίο Ολυμπιακό Βόλου, ενώ παράλληλα η ομάδα παίζει λόγω φτωχού ρόστερ στα όριά της κάθε φορά, ενώ και το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει αλλάξει: Για να κερδίσεις πλέον με ποδόσφαιρο κατοχής τον αντίπαλο πρέπει να είσαι ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ καλύτερος και χωρίς κενά εμφανή στην ενδεκάδα σου. Κι έτσι όμως, μόλις δύο ομάδες παγκοσμίως πάνε τρένο, σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα: Η μεγάλη Μπάρτσα, που συνεχώς κερδίζει, και η Γιουνάιτεντ, η οποία με κατώτερο ρόστερ σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, δε χάνει.Μην περιμένουμε εμείς λοιπόν από την ασήμαντη ομάδιτσα μας, έτσι δυστυχώς την κατάντησαν, μπαλάρα και ασφυκτική πίεση, ιδίως κόντρα σε έναν αντίπαλο καλοκουρδισμένη μηχανη, ο οποίος είναι μικρογραφία ανταγωνιστικής ευρωπαϊκής ομάδας, και μάλιστα με ασύγκριτα μικρότερο μπάτζετ από το δικό μας.Κι αυτό βέβαια είναι επίτευγμα των Τσιώλη- Αχιλλέα και ταυτόχρονα κατάντια της άρρωστης ΠΑΕ ΑΕΚ και βέβαια του Πολυνίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν αντέχω να ακούω το Χιμένεθ να μην αναλαμβάνει μια φορά ευθύνη. Δε χρειάζεται να πει συγγνώμη, ας πει απλά ότι φταίει κι αυτός και όχι μόνο το ρόστερ.

    Το γεγονός ότι η ομάδα δε μπορεί να επιτεθεί ορθόδοξα είναι δικιά του ευθύνη. Δε γίνεται να περνά ένα ημιχρονο χωρίς να έχουμε μπει στην περιοχή του Βόλου. Δευτερη μπαλιά αλλάζαμε με το ζόρι.

    Το πιο εύκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να είσαι μικρλη ομάδα και να παίζεις εναντίον μεγάλης. Σφιχτή άμυνα και ότι βγει μπροστά. Έτσι έπαιξε στα ντέρμπι και του βγήκε. Η μαγκιά είναι να μπορείς να κάνεις παιχνίδι όταν παίζει ταμπούρι ο αντίπαλος. Σήμερα είδαμε για άλλη μια φορά την ανύπαρκτη τα τελευταία χρόνια κίνηση χωρίς τη μπάλα...

    Πού είναι η καθημερινή δουλειά στο υπερσύγχρονο προπονητικό του Νοτιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ξενύχτης Νομικάριος23 Ιανουαρίου, 2011 02:46

    Πάμε όμως, όσο νυχτώνει, στα βαθύτερα αίτια, τα οποία βέβαια δεν ευθύνονται ΜΟΝΟ για την αποψινή ξεφτίλα. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΤΟΧΗΣ;Σας θυμίζω τον άξονα της ΑΕΚ (και) απόψε: Δέλλας, Ντιόπ, Λύμπε, Μπλάνκο. Όταν μάλιστα το παιχνίδι στραβώσει, όπως απόψε, (0-2 νωρίς και έξω ο Δέλλας, με αντικαταστάτη του τον...Γιάχιτς) και με ακραία μπακ τον...Αργυρίου (αλήθεια, πως τον κράταγε αυτόν ο...Πανθρακικός;) και τον απλά φιλότιμο Καράμπελα, τυχόν ανατροπή ισοδυναμεί με θαύμα ή οφείλεται στο κόμπλεξ του μικρού που απόψε ο Βόλος ΔΕΝ είχε.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΚΟΡ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ ΤΟΥΣ ΜΑΚΟ, ΝΤΙΟΠ, οι οποίοι δεν έχουν ίχνος δημιουργικότητας, ενώ βέβαια ο συμπαθής Σενεγαλέζος, σε αντίθεση με τον σπουδαίο εργάτη Μάκο, είναι και τελειωμένος ποδοσφαιρικά, εκτός από κόφτης περασμένης δεκαετίας; Και βέβαια απόψε ο Λύμπε που τα είχε φτύσει ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να γίνεται τρίτο χαφ και να οργανώνει, ιδίως κόντρα στους δαιμόνιους Αλβάρες, Ούμπιντες. Σκεφτείτε ότι ο Τσιώλης κατέβηκε ουσιαστικά με τρεις(!!!!) κυνηγούς (Σολάκη, Μπρέσκα, Μόνχε), ενώ κι όταν είχε το σκορ, στη θέση του Σολάκη έριξε το βασικό του σέντερ φορ, τον Μαρτίν. Κοινώς ο συμπαθής τεχνικός, και πολύ καλά έκανε, ΜΑΣ ΣΝΟΜΠΑΡΕ!!! Απο όλα αυτά προκύπτουν βέβαια οι τεράστιες ευθύνες του ανθρώπου που συγκρότησε το ρόστερ, δηλαδή του προπονητή. Μην μπερδεύεστε, δεν εννοώ τον Μανόλο, αλλά τον ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ... Ο Μανόλο ΤΩΡΑ έχει τις λιγότερες ευθύνες. Φυσικά αν μας κουβαλήσει κι αυτός Γκερέιρους, θα τον κρίνω ανάλογα. Όχι σαν τα συμπαθή Ντουσανάκια, που μέχρι να ξεκουμπιστεί ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ, τα ρίχνανε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο μικρό μπάτζετ, ενώ επί Χιμένεθ μάθανε μπαλίτσα και γίνανε οι αυστηρότεροι τιμητές. Δύο μέτρα και δύο σταθμά! Στο κάτω κάτω ο Χιμένεθ ζήτησε μεταγραφές, δεν του θυμίζει η ομάδα μας την ομαδάρα του 90...Και βέβαια θα κριθεί ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ (π.χ. Μίτσελ), κι όχι για τον κόπρο του Αυγεία που μάζεψε στην ΑΕΚ ο Πολυνίκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ξενύχτης Νομικάριος23 Ιανουαρίου, 2011 03:13

    Φυσικά και ο Χιμένεθ κάνει, όπως όλοι οι προπονητές παγκοσμίως, λάθη. Για παράδειγμα, ενώ δουλεύει σε ένα...καφενείο, τα στάνταρ του παραμένουν επιπέδου Σεβίλλης, κι έτσι θέτει στο περιθώριο, μαζί με τη σαβούρα (Έντερ, Αργυρίου, Γκερέιρο κτλ), ακόμα και παίχτες που είτε είναι πραγματικά καλοί (Νασούτι, φετινός Λαγός) είτε πρέπει να παίζουν λόγω φτωχού ρόστερ και μέχρι την (αμφίβολη) έλευση καινούργιων (π.χ. Λεονάρντο). Εξάλλου έχει διαβάσει εντελώς λανθασμένα παιχνίδια, όπως σε Τούμπα και Καβάλα, ενώ όταν η ομάδα μείνει πίσω στο σκορ, οι αλλαγές του δε βοηθούν, αλλά αντίθετα αποσυντονίζουν, όπως για παράδειγμα στο Βέλγιο. Όμως ο Χιμένεθ έχει δουλέψει, με ορατά αποτελέσματα, στην αμυντική λειτουργία, κι αυτό φαίνεται όχι μόνο σε δύσκολα παιχνίδια, τα θεωρούμενα ντέρμπυ,ενώ η βελτίωση βέβαια της αμυντικής συμπεριφοράς έχει ως αναπόφευκτη παρενέργεια τη μειωμένη επιθετική ορμή της ομάδας, αφού ανεβαίνουν λιγότεροι παίχτες ψηλά, αν και τον τελευταίο μήνα είδαμε και τα μπακ να ανεβαίνουν και να κερδίζουν πέναλτυ(Γιάχιτς, Γεωργέας). Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι ο προπονητής αυτός ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, ΤΗΣ ΠΑΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ. Άλλωστε οι θέσεις, στις οποίες ζήτησε παίχτες, ήταν ακριβώς οι θέσεις στις οποίες πονάμε εδώ και χρόνια, από εποχής Ντεμοτεχνείου. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ (το πλέον αναμενόμενο στην άρρωστη ομάδα μας), τουλάχιστον θα έχει αφήσει πίσω του κάποιες βάσεις σε ό, τι αφορά τον αμυντικό ιστό της ομάδας, κι όχι "καμμένη γη", όπως ο προκάτοχος. Για να είμαι βέβαια δίκαιος εξαιρείται η ικανοποιητική φυσική κατάσταση, την οποία όμως κι αυτή ο Μανόλο δείχνει να την βελτιώνει. Ας λογικευτούμε: ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΛΑΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΠΙ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ξενυχτη καλως ορισες.
    Οντως επελεξες ασχημη βραδια. Αλλα και στα δυσκολα ειμαστε "μεσα".
    Μερικες παρατηρησεις συντομες στα γραφομενα σου.:
    Κατ'αρχας δεν υπαρχει αγωνιστικο βαθος, η καποια τακτικα μυστικα και πολυπλοκα συστηματα στην ομαδα. Μη τρελαθουμε. Ειναι σχεδον απαντες τοσο ρηχοι,τοσο μονοχνωτοι,τοσο αταλαντοι και τοσο προβλεψημοι-αλλα και τοσο απογοητευμενοι- που δεν υπαρχει κανενα μυστικο να λυθει και καμια απορια να διατυπωθει στα "αγωνιστικα" της ΑΕΚ. Υπαρχουν μονο ρηχα νερα.
    Αρα ολα ειναι παιδικα και φανερα. Σαν να παιζουμε στην πλατεια του χωριου.
    Γι'αυτο και πιστευω οτι, καθε "βαθεια αναλυση", θα ειναι και ξοδεμα χρονου αλλα και προσβολη προς την Μπαρτσελωνα.

    Συμφωνω οτι δεν πρεπει να κριθει με το υπαρχον υλικο ο Μανωλης. Χρειαζεται δικες του επιλογες για να δουμε τι ψαρια πιανει.
    Το ερωτημα ομως ειναι αυτο ακριβως. Κατα τις συζητησεις εκει στην Ισπανια με τον δικηγορο και την εδω ελευση του, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΗΤΗΣΕ-ΑΝ ΖΗΤΗΣΕ- ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ; (εδω γελανε)
    Γιατι,αν ζητησε ενισχυση απο τον Γεναρη και βλεπει οτι παιρνει τα παπαρια του,τοτε ειναι καβαλα στο αλογο και μπορει να την κανει οτι ωρα θελει.
    Αν ομως ΔΕΝ ζητησε απο τον Γεναρη μεταγγραφες,γιατι πιθανον να γνωριζει την ανεχεια, τοτε ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ; Και με τι εργαλεια θα ερχονταν αυτα τα αποτελεσματα. ΜΕ μεταγγραφες, η ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ;
    Αν μεχρι το τελος της χρονιας δουμε σταδιακη ανοδο και ποδοσφαιρικη νοοοτροπια τετοια που να αποδεικνυει οτι το υπαρχον ροστερ,δεν το υποστηριξε με τον καταλληλο τροπο ο Μπαγεβιτς,αλλα αντιθετα, το χρησημοποιησε με τον καλυτερο τροπο ο Χιμενεθ, αυτο θα του χρεωθει στα πολυ συν.
    Για την ακριβεια,θα προκειται για πραγματικο προπονητικο θριαμβο,δεδομενης της χρόνιας νοοτροπιας και του κλιματος που υπαρχει στα αποδητηρια.
    Αν ομως δεν το καταφερει ουτε αυτος, τοτε δεν πρεπει να ριχνουμε το αναθεμα στον προηγουμενο-που εμεσως με αυτον τον τροπο θα δικαιωθει-αλλα στην ανυπαρξια της διοικησης, που
    αναγκαζει τους προπονητες να βαφτιζουν "επιλογες τους", μερικες τεταρτοπεμπτες λυσεις του ποδαριου. Ισα-ισα για να πουν-οι της διοικησης- οτι αποκτηθηκε ενας νεος παικτης δηλαδη.
    Αυτο περισσοτερο μοιαζει με σαμπταζ,παρα με στηρηξη.
    Γιατι μη ξεχναμε οτι οσο ηταν "επιλογη" του Μπαγεβιτς ο Αρτσε ο Γκερειρο, ο Πατσατζογλου, ο Ιορντακε,αλλο τοσο ειναι "επιλογη" του Μανωλη ο Μιτσελ.
    Εχει κανε και αυτος τις μαλακιες του βεβαια.
    Αλλα δεν αφησε καμενη γη. Διαφωνω.
    Η καλη φυσικη κατασταση,η σταθερη ανοδος ιδιως του Μακου αλλα και του Λαγου,αλλα και οι δοκιμασμενες λυσεις των Δελλα-Λυμπε,πρεπει να χρεωθουν στον προηγουμενο.Οπως και το επιθετικο ποδοσφαιρο που μνημονευεις. Ο Μανωλης-μη μπορωντας να κανει αλλιως,αλλα και προερχομενος απο τετοια σχολη-μετετρεψε την ΑΕΚ σε Παο του Μαρκαριαν. Οχι ομως και σε τοσο πετυχημενο μοντελο. Ειναι ενα κακεκτυπο. Μια καρικατουρα που αμυνεται για να τρωει τα ελαχιστα και μπροστα οτι βγει,προκειμενου να κλαπουν οι βαθμοι και αρα η βελτιωση η βαθμολογικη. Πεζο,αλλα λογικο.
    Αλλα και πολυ αντιΑΕΚ ομως αυτος ο τροπος λειτουργιας. Δεν θα γινουμε ποτε-ευτυχως-Παο,ουτε και στις τακτικες και την ποδοσφαιρικη φιλοσοφια. Εδω φυσαει αλλος αερας. Ανεμελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Αυτη η μεταλλαξη που επιχειρειται,φερνει καμια φορα και μερικα περιεργα αποτελεσματα. (δεν ειναι μονο αυτη η αιτια βεβαια,αλλα συμβαλει και αυτο.)
    Βεβαια το οικονομικο ΔΝΤ φερνει και το αγωνιστικο ΔΝΤ και προσαρμοζει αναλογα.
    Αλλα δεν ειμαστε αυτο ρε αδερφε.

    Και μη βρεθει παλι κανενας βατραχομαχος και με αποκαλεσει βατραχολαγνο. Δεν μπορω να εξηγω αλλο. Βαρεθηκα.

    Τελος παντων,θελω να πω οτι, με τις υπαρχουσες συνθηκες ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΘΕΤΕΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΑΘΕ ΕΠΙΛΟΓΗ,ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΒΑΤΡΑΧΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΜΑΝΩΛΗ",ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ: ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    Δηλαδη πραγματικα πιστευεις οτι ερχομενος εδω,ο Μανωλης,αυτον ειχε κατα νου; Τον καποιον Μιτσελ που παιζει καπου στην Μπερμιχγαμ και τον ειχε μπανισει εδω και καιρο και επιτελους γινεται πραξη η επιθυμια του;
    Αρχιδια λεω εγω.
    - ποσα εχουμε να δωσουμε"; θα ρωταει ο Μανωλης
    - Τιποτα" θα του απαντανε οι διαχειριστες-πωλητες. "Ενα κατοσταρικο. 120 το πολυ."
    - Και τι να παρω με 100 χιλιαδες;
    - Τι να σου πω. Παρε τα βουνα" θα του απαντανε ξανα οι δικοι μας.

    Το σκεφτεται ο Μανωλης,παιρνει τηλεφωνα ατζεντιδες φιλους,πιανει τον καταλογο με τους συμπατριωτες που παιζουν στο εξωτερικο και κοστιζουν πανω απο 10 δισεκατομυρια και κατω απο 100 χιλιαρικα, και τελικα καταλιγει-μετα απο 150 αποριψεις αλλων-για συγκεκριμενο λογο,ξερετε-στον "ασσο της Πρεμιερ που εχει παραστασεις.Ειναι λαχειο και ευκαιρια καθ'οτι δανικος.Και συμπατριωτης,για να μιλαμε την ιδια γλωσσα.

    Αν ξερει και κιθαρα,μπορει να σιγοτραγουδισουμε καμια μπαλαντα του Χουλιο Ιγκλεσιας".: "Κe parastrateros, ksepesaros los bordelos,puta, per Balcan Greco Mascara". ( που καταντισαμε αδερφε, να δουλευουμε στα μπουρδελοΒαλκανια και στην Ελλαδα των μασκαραδων.
    Ω, σο λε μιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. de xwneuete me tipota...

    oxi n 4ara , n malakia pou mas dernei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Mike
    αδελφέ τα είπες όλα , δεν βλάπτει όμως και λίγο αυτοκριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΗ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ Κ ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ..ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ..
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΛΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΠΕΝΙΧΡΑ ΜΕΣΑ , ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ..
    ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ Κ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΠΟΙΟΝ Κ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΡΑΞΕΙΣ..
    ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ..ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ Κ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ..

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ..
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΥΛΛΑ..ΜΙΑ ΛΥΣΗ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΗ Κ ΕΠΩΔΥΝΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΦΑΡΜΑΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΕΚ=ΕΛΛΑΔΑ Κ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ=ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΒΗΜΑ..ΔΝΤ Η΄ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ..
    ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΠΑΠΑΝΟΤΙΑΔΕΣ..ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 6 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ Η ΠΑΕ..ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΛΟΙΠΟΝ Κ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μένετε στις συγκρίσεις προπονητών
    εδώ ο κόσμος χάνετε και το μουνι χτενιζεται
    παίκτες το παιχνίδι των διοικούντων, τελικά ο Ψωμιάδης κατάλαβε με τι
    μαλακες φιλάθλους είχε η ΑΕΚ και έκανε αυτά που έκανε
    και η διοίκηση πρέπει να απαγορεψει στον χιμενεθ μα κάνει δηλώσεις
    γιατί όλο μαλακιες λέει γιατί δεν θα μας πει όπου προήλθε ο θάνατος
    του πουερτα
    ένας οδηγός της φεράρι δεν μπορεί να κάνει
    τα ίδια κόλπα μ ένα λαντα πρέπει να προσαρμοστεί στα στάνταρ του λαντα
    γιατί το ισπανικό ποδόσφαιρο με το ελληνικό είναι οι μάρκες που προανέφερα
    οι δηλώσεις Αδαμίδης δείχνουν το μέλλον της ομάδος άρα συνεχιστεί να μιλάτε για μπαγιεβιτς η για οποιονδήποτε άλλον μαλακά
    δεν σας λέει τίποτε ότι στο γήπεδο είχε 5000 κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς Mike21hlk: Μιχάλη, για ποιά μαλακία μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Και αφού πάμε σε δντ για να κρατήσουμε ένα
    προπονητή που κάνει 1000000 και δεν παίρνουμε τον τσιωλη που θα στοιχίσει λιγότερο
    ερώτημα κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Και αφού πάμε σε δντ για να κρατήσουμε ένα
    προπονητή που κάνει 1000000 και δεν παίρνουμε τον τσιωλη που θα στοιχίσει λιγότερο
    ερώτημα κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. @Thomas
    Αν και πάνω στα νεύρα μου από την νέα ξεφτίλα είπα οτι θα την κάνω τελικά δεν θα γίνει αυτό.
    Το μόνο που θα καταφέρω είναι να τρωγόμαστε μεταξύ ας,κάτι που βολεύει κάποιους,και τίποτα άλλο.
    Ειλικρινά πιστεύω δεν έχει νόημα.
    Απο την μια υπάρχουν όλοι αυτοί που πιστεύουν σε πρίγκηπες και βάτραχους,χτες καθόμουν ανάμεσα τους,και υπάρχουν και οι σκεπτόμενοι φίλαθλοι της ομάδας μας που βλέπουν τα πράγματα πίσω από τις γραμμές που λέει και ο φίλος Δημήτρης.Όπου θέλει ο καθένας ανήκει.Όλοι είμαστε ΑΕΚ όμως,μην το ξεχνάμε.
    Το να ρίχνουμε ο ένας στον άλλο τις ευθύνες κατά την γνώμη μου,κάνει τον πραγματικό υπαίτιο της κατάστασης να χαμογελά.Και το σκεφτομαι αυτό και φωνάζω μέσα μου:
    ΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΠΠΑΝΟΤΙΑΔΕΣ.ΟΥΣΤ ΨΕΦΤΑΡΑ ΧΑΣΟΔΙΚΗ.Και άλλα πολλά που δεν γράφονται.
    ΥΓ:Θεωρώ πραγματική κατάντια γιΑ ΤΗΝ ΑΕΚαρα μας να χειροκροτάμε τον Ντιομπ που κατάφερε να δώσει μια σωστή μπαλιά στα πλάγια παρακαλώ!
    Και μεγαλύτερη κατάντια να ψάχνουμε ευθύνες σε ανθρώπους που δεν είναι παρόν.΄Εστω κι αν είναι καλυμένες πίσω από αναλύσεις για την Μπαρτσελόνα και την Γιουνάιτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΡΗΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2011 12:28

    Είμαι 35 και δε μπορώ να θυμηθώ τέτοιο ξεφτίλισμα από ελληνική ομάδα.
    Καταρχήν ΜΠΡΑΒΟ και 1000 ΜΠΡΑΒΟ στον ολυμπιακό βόλου. Άξια νίκησαν και παίξαν στα ίσια, όχι σα μικρή ομάδα. Έχουν σχέδιο, παίκτες, ΔΙΟΙΚΗΣΗ και πολύ καλό, ψημένο προπονητή με ΟΡΑΜΑ.
    Στα δικά μας.
    Παόλη την ξεφτίλα, το πήρα ήρεμα.
    Θυμάμαι βέβαια διάφορους παπάρηδες-21, anonymous, να μας τα χώνουνε επειδή δε χαιρόμαστε -λέει- με τις περηφανείς νίκες της αρμάδας μας.
    ΟΚ.
    Η ανάλυση του ξενύχτη παραπάνω με καλύπτει 200%, αν τα γραφα τα ίδια θα λεγα.
    Έχεις ένα δέλλα στα 35, ένα λύμπε στα 36, ένα ντιοπ στον άλλο-ποδοσφαιρικό- κόσμο, στιμένο και στα 33, ένα γεωργέα στα 33 με γυάλινα πόδια κι ένα σάχα που δε μπορεί, θα τη γκάνει τη μαλακία του (αφού σώσει τα άσωστα).
    On top of that έχεις ένα μάκο που τρέχει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και κάπου κι αυτός θα σκάσει...
    Και τι έγινε χθες?
    ΣΚΑΣΑΝ όλοι.
    Διότι επί 2 εβδομάδες παίξαν συντεταγμένα, με τα τρεξίματα τους, κάπου οι οργανισμοί τους αφήσαν.
    Από πίσω έχεις το γυφτάκι, τον έντερ το γελαστό παιδί, τον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καλημέρα αγόρια.
    Όπως τ'άφησα τα πράγματα έτσι τα βρήκα. Σα να μην πέρασε μια μέρα...
    Το χρονικόν ενός προαναγγελθέντος θανάτου.
    Ανεβαίνει με επιτυχία κάθε χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γιώργη
    η μεγαλύτερη ξεφτίλα για μένα ήταν ο τελικός του 79 με τον Πανιώνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2011 12:49

    αργυρίου να περιμένει την επιστροφή του στην κομοτηνή, το γκερέιρο με φυσική κατάσταση 45χρονου, το σλάβο να παίζει όπου νάναι, το σκόκο να χαλλλαρώνει στο συμβόλαιο κλπ.
    Steven, μπάμπη κλπ πήγατε γήπεδο. Πιστεύετε ότι οι παίκτες αδιαφορούσαν? Διότι εγώ δεν έχω αποκομίσει αυτή την εντύπωση. ΣΚΑΣΑΝ τα παιδιά. Και έκατσαν 2 γκολ γρήγορα και χεστήκαν πάνω τους ομαδικώς.
    Όσον αφορά τον ισπανό, με τα καλά και τα κακά του, εγώ επιμένω ότι είναι κανονικός προπονητής. Και τέλος πάντων, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ και τον στηρίζουμε, ειδικά αφού λάβούμε υπ όψην τις παραπάνω ελλείψεις για τις οποίες δεν ευθύνεται αυτός και, φυσικά, την ανυπαρξία διοίκησης.
    Καπου δεν πρέπει να πιαστούμε?
    Ή φουρνέλο σε όλα?

    Οι παίκτες πήγαν, λοιπόν, πέρα από τα όρια τους και αστοχήσαν...
    Ο προπονητής με το υλικό που έχει παίρνει -πιστεύω ακράδαντα- το μάξιμουμ.
    ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    Κι επειδή κάποια "οργάνωση" ασκεί κι αυτή διοίκηση με το 10% (και άλλα τυχερά) είναι ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ.
    Ο δικηγορίσκος του Moscow Road, θα ψάξει πάλι κάποιο θέμα για εσωτερική κατανάλωση και αποπροσανατολισμό, ώστε να μην ασχολούμαστε με του ΒΛΑΚΕΣ αμετόχους. Κανένας δανεικός παίκτης για 20 μέρες, καμιά ανακοίνωση εναντίον του μπέους για παρα φύσην έρωτα στα αποδυτήρια, κανένα μανιφέστο εναντίον της σούπερ λίγδας, καμιά μπηχτή για το γκοντό, κανένα μελό για κάνα βλάκα, κανένα ταξίδι "μυστικό" με τον ξαρμυριστή μπακαλιάρων για το σύγχρονο "Oil for food" πρόγραμμα, το οποίο θα μετατραπεί σε "ανταλλάσουμε παίκτη με μία καραβιά τσιπούρες ιχθυοτροφείου για να κλείσουμε τη μάυρη τρύπα". Και πάνω απ όλα, επαφές για το γήπεδο μαζί με το βούρο και τον πάντζα...
    Κάτι υπάρχει στην ΑΕΚτσήδικη καθημερινότητα πάντα, δε βαριόμαστε...
    Οπότε, κάθε τετάρτη-κυριακή η γάγγραινα της ΑΕΚ θα μεταδίδεται μέσα στο χορτάρι. Τις υπολοιπες μέρες παντού.
    Τελικά η Δ' Εθνική και/η το πρωτοδικείο είναι τόοοσο κακό πράμα?
    Είναι χειρότερο από αυτό που ζούμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλημερα,

    Δινω max παρελαση στο Μανωλη. Max ομως. ΗΔΗ ο ανθρωπος και με το δικιο του την κανει με ελαφρα.
    Ποτε δεν εχω χασει με 4 σου λεει. Αμα θελετε εσεις να ξεφτιλιζεστε με γεια σας. Εγω δεν θα γινω ρομπα..

    Αφου θελουμε ΔΝΤ ρε λαμογιο, γιατι δεν πατε στο διαολο και εσυ και τα αφεντικα σου? Τι εκανες ΣΚ στο Λονδινο? Μιλαγες με τραπεζες?

    Αφου οι μετοχοι θα αποχωρησουν πες του Νικολακη να παρει το προπονητικο του και να το βαλει στο πατο του.

    Ομαδα ΔΝΤ δεν χρειαζεται χλιδες για να προπονειται, μια χαρα κανουν οι Θρακομακεδονες. 100 χιλιαρικα (80 στοιχισε το ΟΑΚΑ) για να φτιαχτουν τα γηπεδα και τερμα.

    Γιατι λαμογιο του κερατα, λεφτα να κονομαει ο νοτιας εχεις, λεφτα να παρεις 2 μπακ δεν εχεις ετσι?

    Ποσο χειροτερα θα μπορουσε να ειναι η ομαδα αμα την ειχε ο Μπεος ας πουμε?

    Αιντε λαμογιο παρε και το βλακα το αφεντικο σου και στα τσακιδια μας υποχρεωσατε..

    ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2011 12:52

    Δημήτρη, ήμουν 4 τότε, δεν το θυμάμαι.
    Μπράβο στο αδαμίδι για το trip down the memory lane, που μας έχει βοηθήσει να κάνουμε. Άλλος ψάχνει στα χρονοντούλαπα για στιγμές χαράς και άλλος για ξεφτίλες.
    Μπράβο χασοδίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2011 12:55

    DIMI, γι αυτό τρέμουν πρωτοδικεία και εκκαθαρίσεις, η συμβασούλα των σπάτων θα πάει στον απόπατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑ ΕΠΑΝΩ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΧΘΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Kαλημερα σε ολους.
    Ειμαστε σε εγκυμονουσα κατασταση και ποναμεν
    Αιντε και καλη λευτερια.
    Με το καλο να ερθει ο πιτσιρικος στον κοσμο.

    Τα Σπατα,ειναι για την ΑΕΚ οτι και η γεφυρα Ριου Αντιριου για την Ελλαδα του Σημιτη.
    Που τωρα ειναι υπο κατοχη και πληρη ελεγχο.
    Ελλαδα= ΑΕΚ.

    DIMI, πιστευω οτι δεν θα προκαμει ουτε τις αποκριες.

    Πανω που ελεγα για τις κανταδες του Χουλιο Ιγκλεσιας,καποιος αλλος Ιγκλεσιας,αυτος της Λαρισας,ειναι στο στοχαστρο του καριοφιλιου του Αδαμιδη.
    Εναν παικτη μιας ομαδας που παλευει για την σωτηρια της.
    - μα γιατι ειναι κακο αυτο" θα μου πεις. "μπορει ο συγκεκριμενος να αξιζει"
    Ο.Κ. λεω εγω. Και γιατι τον παρεχωρει κατα μεσης της περιοδου η Λαρισσα η οποια κανει προσθηκες οπως-οπως μπας και σωθει;Γιατι δεν τον κραταει να βοηθησει στην παραμονη της; Ας ερθει το καλοκαιρι βρε αδερφε.
    Μπορει κανεις να εξηγησει το σκεπτικο των φωστηρων της τρισηλιθιου θεοτητος;
    Ετσι για να καταλαβαινουμε πως γινονται οι "μεταγγραφες", με ποιο πλανο.με ποιο σκεπτικο και με ποια προοπτικη.
    Δηλαδη αυτην του μηδενος,του αρπα-κολα, της μικρης η μεγαλης μιζας,της τσαπατσουλιας.
    Οτι σαπιο,οτι αχρηστο,οτι τελειωμενο,οτι ληγμενο,ερχεται εδω.Στην λιμνη της Βιθεσδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πιστεύω ότι ο Μανόλο το ''παλεύει''μέσα του.
    Από την μια είναι τα λεφτά(που δεν είναι σίγουρα σε περίπτωση φαλιμέντου)από την άλλη είναι η φήμη του(δεν έχω χάσει 4-0 στην καριέρα μου!)Αν αναλογιστούμε ότι ηλικιακά δεν είναι Φερέρ να περιμένει απόλυση,και ας μην του ''κάθονται''τα αποτελέσματα και να το παίζει τρελίτσα,τότε η πάλη μέσα ειναι μεγαλύτερη.
    Λες γι αυτό να έφερε ψυχολόγο μαζί του;
    Ασχέτως τις μπούρδες που λέει ο Αδαμίδις μήπως θα τους βόλευε κάποια στιγμη να παραιτηθεί;Λέω τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. χρηστο
    δεν εχουν καθαρο μυαλο και προσπαθουν επικοινωνιακα να κρατηθουν
    τους μονους που εχουν διπλα τους ειναι τα παιδια της οργανωσης και του ΔΧ και πιστευουν οτι μπορει να κρατηθουν ακομη
    ειδες πολλλους ανωνυμους και 21 σημερα? τι να γραψουν δεν εχουν επιχειρηματα πλεον, οταν κανεις αλλαγη στο 75 χανοντας τρια μηδεν εχοντας αφησει τα 2 αμυντικα σου χαφ που δεν πατουν περιοχη τι να πεις
    εχω τρελλαθει απο χτες με ολα αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Εγω, η μονη απορια που εχω,ειναι η εξης: Ποιος θα φυγει πρωτος. Ο κουτς η οι διαχειριστες;
    Και μιλαω σοβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Χρήστο
    οποίος και να φύγει πρώτος , η ζημιά έχει γίνει
    ξεχασες να προσθέσεις και τον ΔΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1 ΕΚΑΤ. ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ..ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ..ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΟΚ ΜΕ 400 ΧΙΛ. Η ΣΤΗ ΒΑΖΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ..
    ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΞΕΙ [ΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ..ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΒΑΣΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ,ΑΡΓΥΡΙΟΥ,ΜΑΤΕΤΖΙΔΗΣ,ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ,ΑΓΚΙΡΙΜΠΑ,ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ,ΦΡΟΞΥΛΙΑΣ,ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΗΣ,ΑΜΠΝΤΟΥΡΑΧΜΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΑΜΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΠΟ ΛΑΓΟ Κ ΜΑΚΟ..


    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΗΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ,ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΚΡΟΥΠ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ) ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΘΗ,ΑΡΗΣ,ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ..ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Κ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ DIMITRI: ΔΥΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ, ΤΑΠΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ, ΚΟΙΤΑΝΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ. ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ: ΡΕ ΣΥ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑΞΙ;
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΑΠΟ ΣΚΥΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μια μικρη διορθωση Θωμα,αν μου επιτρεπεις.
    Και αυτο, για να μην υπαρξει καμια παρανοηση απο τους κρυφους αναγνωστες αλλα και κρυφους γραφοντες που και που, στο παρον blog. Και χρειαστει ετσι παλι να χαλαμε φαια ουσια για να εξηγουμε τα αυτονοητα.:
    Δεν κανουμε καμια προσπαθεια ωστε να μην ειμαστε προσωπολατρες.
    Δεν ειμαστε προσωπολατρες.
    Αλλο εκτιμω το εργο καποιου. Η το αναγνωριζω. Και αλλο να πεταω δαφνες και λελουδια στα ποδια του, για την -καθε- επικειμενη θριαμβευτικη εισοδο στα "Ιεροσολυμα".

    Αυτο που εξηγουμε εδω-και προσπαθουμε-ειναι να ειμαστε ρεαλιστες. Εως του σημειου του κυνισμου.
    Το να ερθει ο Μελισσανιδης,δεν ειναι θεμα λατρειας,αλλα καθαρα πρακτικο.
    Τι να λατρεψουμε; Αφου και αυτος κερδισμενος ειναι.Και η μονη διαχρονικα χαμενη,ειναι η ΑΕΚ.

    Σαν λυση ομως, φανταζει η μονη δυνατη ΠΡΑΚΤΙΚΑ.
    Ενα και ενα κανει δυο.
    Οι "αγαπες" και οι "ερωτες" μας εφαγαν.
    Ο μονος ερωτας, πρεπει να ειναι ο Δικεφαλος.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ,ΑΠΛΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ.(ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΛΟΥΚΑ,ΑΠΛΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.)
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ.
    ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Oρθον αδερφε.
    Αλλα δεν μιλαμε για αποχωρηση.
    Μιλαμε για φευγιο.
    Πρεπει να αρχιζει σιγα-σιγα το κοπροσκυλο να αρχισει να ξυνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Καλησπερα,

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ θα φυγουν τα τσιμπουρια απο την ΑΕΚ.
    Που αλλου θα βρει 200 και τοση προβολη το λαμογιο?
    Που αλλου θα συντηρουνται τα 3Κ και θα κανουνε κουμαντο οι ανυπαρκτοι?
    Που αλλου θα φευγουν ΝΥΧΤΑ παικτες πληρωμενοι αλλωτε εξω και αλλοτε μεσα και ο ΒΛΑΚΑΣ ιδιοκτητης δεν θα μιλαει καν?

    Παπατζη για το κινητο της καθαριστριας αποψη ειχες για τον γκαμηλιερη ΕΣΥ ΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΕΣ ΦΤΑΓΚΟ, εδωσες 350 και τον αφησες ελευθερο?
    Ωραιο το παραμυθι αλλα εχει μεγαλο δρακο..

    Λεφτα, κοντα 1 μυριο το χρονο και αλλο μισο για τον χασοδικη εχει η ΑΕΚ λεφτα να παρει κανα μπακ με 3-4 κατοσταρικα δεν εχει..

    ΨΕΥΤΗ που ειναι ο Αραουχο? Εχει η οχι συμβολαιο με την ΑΕΚ?Πως παιζει αλλου μπαλλα (Λανους) ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΜΑΥΡΑ μιας και επισημα δεν εχεις βγαλει αχνα?

    ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.

    ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΑΦΟΡΜΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ!!!

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ καθε μερα.

    Να βαλει ΑΜΕΣΑ στο κολο του ο μπουλης τα σπατα και να γυρισει η ΑΕΚ με λιγοτερα απο τα μισα εκει που ηταν τοσα χρονια.

    Γιατι αμα ξερεις μπαλλα και κουπες σηκωνεις και ομαδα εχεις, τα highλικια οταν τα πληρωνει απο την ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ο μπουλης ας παει εκει την ομαδα.

    Οι βαζελοι με την ΠΕΚ κουνηθηκαν. Εμεις τι κανουμε?

    Αφηνουμε τον παπατζη και την μαριονετα του να μικραινουν την ΑΕΚ καθε μερα?

    Πισσα και πουπουλα στους εξυπνους που χτιζουν βιλες αγοραζουν σκαφη, και τους λοιπουν απο την ΑΕΚ 30,40, 50 εκκ ευρω.

    Απο τις εταιρειες σου ΠΑΠΑΤΖΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΤΣΙ? αμα ειναι να ερθω και εγω να διαχειρηστω κανα δεκαρικο.

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ.

    ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τι μας προσφερει ο Παπατζης? Οικονομικη ευημερια? Φραγκα στην δυσκολη?
    Τι μας προσφερει ο μπουλης? Που ηρθε κονομησε 3 φορες απανω ενα εργο που θα του μεινει και μας κουνησε μαντηλι?
    Τι μας προσφερει ο χασοδικης και τον πληρωνει η ΑΕΚ 200 ΤΟ ΧΡΟΝΟ και τον κανει και ανθρωπο το λαμογιο του κερατα?
    Για να μας δουλευει χοντρο γαζι και να το παιζει μαγκας?

    Για να καταλαβω αν ειμασταν στο πρωτοδικειο και ειχαμε προεδρο τον Μαυρο τον Στελιο τον Χ Ψ Ω, ΠΟΣΟ ΧΕΡΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ?

    Μας κανουν χαρη που μας ξεφτιλιζουν?

    Μας κανουν χαρη που κονομανε ΟΛΟΙ στην παλτη της ΑΕΚ και γινονται γνωστοι ?

    Ποιος σε ηξερε ρε λαμογιο πριν 1 χρονο στο bayswater?

    Ποσο θα τους ανεχωμαστε τους κλεφτες?

    ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ: Aμα ηταν ο Μπεος (για να μην παμε μακρια) την ΑΕΚ εστω να την τρεξει, ποσο χειροτερα?????θα ημασταν???


    OOOOYYYYYYΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ότι θα μπορούμε να έχουμε έναν ποδοσφαιριστή με υψηλό συμβόλαιο, ναι θα μπορούμε . Δεν μπορούμε όμως να έχουμε και δεύτερο. Δεν γίνεται μόνο για δύο παίκτες να πληρώνουμε 4 εκ ευρώ. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βάσει της αυξημένης φορολογίας και με τις νέες εισφορές τα συμβόλαια κοστίζουν στην εταιρεία σχεδόν τα διπλά.

    Και τοτε ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ τον Τζιμπουρ με τι θα τον πληρωνες με πασατεμπο?

    ΡΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ πως θα κραταγατε τον Τζιμπουρ και τον Μπλανκο?

    Αφου δεν μπορειτε γιατι δεν πατε στα τσκιδια κ εσυ κ τα αφεντικα σου?

    Αφου δεν μπορειτε τι σκατα καθεστε???? Να ΤΡΩΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΜΩΣ Ε?

    Γιατι κ εγω εν μπορω αλλα δεν παω να παρω την ΑΕΚ...

    ΥΓ Ρε original σας πειραζε ο Σερβος ε? Oκ εφυγε. Τωρα ολα ειναι οκ ε οπαδε με το ΑΦΜ? Δεν μιλατε τωρα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΧΡΗΣΤΟ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΤΥΧΩΣ..ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΕΚΤΖΗΣ Κ ΕΙΧΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΜΑΡΣΕΙΓ..
    ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ..ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ Κ ΓΙΑ 1 Η΄ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΔΙΚΗΣ ΝΗΝΕΜΙΑΣ..

    Υ.Γ ΕΞΩ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ !! ΑΚΟΥ 1 ΕΚΑΤ. ΖΗΤΑΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ..ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ? ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΕΚ-ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ 3 ΠΕΝΑΛΝΤΙ..ΤΩΡΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΓΟΡΙΛΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ..ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ..

    ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΩΡΑ..ΣΑΝ ΜΕΤΑΓΓΙΣΣΗ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ..ΣΑΝ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΟ..ΑΛΛΙΩΣ ΜΙΑ ΠΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ..ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Thomas προετοιμαζει το εδαφος το ΛΑΜΟΓΙΟ για να διωξει και τον Ισμαελ.
    Αφου δεν μπορει να ´τσακωθει´κ αυτος αθ τον βγαλουμε τρελλο με παραλογες απαιτησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Ιανουαρίου, 2011 19:56

    ΟΟοοοοολοι για το καλό της ΑΕΚ κάθονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η ΠΛΑΚΑ DIMI ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ..ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΨΕΜΑ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ..ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΜΑΚΡΥ ΜΑΛΛΙ Κ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΡΟΚ? ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ? ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ Η΄ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΕΞΕΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ? ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΑΚΟΜΑ Κ ΕΚΕΙ ΧΑΣΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Προλαβαινει για τον Βελιο.
    Ο Ηρακλης-λεει- χρειαζεται 100 χιλιαρικα και ειναι μια καλη πιθανοτητα να ντυθει ο παικτης στα κιτρινομαυρα,μιςς που ειναι καο διακαης του ποθος-λεει- και να δουλεψει στην ΑΕΚ του Χιμενεθ.

    "Η ΔΝΤ η χρεωκοπια" ειπε ο δικηγορισκος.
    Καλα τα λες.
    Και ο ΓΑΠ για "ΔΝΤ η χρεωκοπια" μιλαει,αλλα στο κομωτηριο που πηγε οικογενειακως,ξοδεψε 700 ευρω.
    Εκει εφαγε και ενα ωραιοτατο χαστουκι απο καποια πελατισα.
    Και το ΔΝΤ ξεκια απο πανω.

    Πες μας ποσα παιρνατε εκει μεσα κηφινες, και ποσα παιρνετε τωρα.Και ποσα θα παιρνετε του χρονου. Υπαρχει καμια μειωση, η το ψαλιδισμα ισχυει για τους αλλους,ισα-ισα για να μπορουμε να πληρωνομαστε εμεις;
    Περιμενεις να ψηθει ο κοσμος οτι θα δει μεταγραφες της προκοπης, η οτι καποιος Ελληνας παικτης που προσβλεπει σε καποια καλη μεταγγραφη,να ερθει στην ΑΕΚ του "ΔΝΤ η χρεωκοπιας";

    Ο ΓΑΠ τα εφαγε τα χαστουκια του. Ασχετα αν δεν ακουστικαν απο τα μου-μου-ε
    Εσυ να δουμε τα χαστουκια σου ποτε θα τα φας.Και να ακουστουν ομως.
    Να εισαι βεβαιος.
    Γιατι το να αποσειεις τις μεγαλες ευθυνες απο πανω σου λεγοντας "ειμαστε εδω για να βαλουμε μια ταξη" και "οποιος επενδυτης θελει ας ερθει" δεν σημαινει οτι δεν εχεις ευθυνες. Αφου ο καραβοκυρης που αυτοαποκαλειται βλακας, σου εχει αφησει εν λευκω την διαχειρηση.
    Γενικες γραμμες υπαρχουν μονο: "μην δινεις λεφτα. Μονο μαζευε. Οχι μεταγραφες. Κοψε οτι μπορεις. Μαζεψε οτι προκανεις." Αυτες ειναι σε γενικες γραμμες οι κατευθυνσεις.

    Και το να παρουσιαζεις το μαραζωμα,την συρρικνωση,την διαλυση, σαν "διαφορετικη αντιμετωπηση", η "εκλογικευση δαπανων" η "λελογισμενη χρηση",πουλωντας παραλληλα μεγαλες προσδοκιες, ειναι πουστια του χειριστου ειδους.

    Απο ποτε ξεκινησε το "ΔΝΤ η χρεωκοπια" στην ΑΕΚ; Απο οταν ηρθες οπου εταζες καποιο ορισμενο -ψευτικο-μπατζετ στους προπονητες; Απο τα "συμβολαια που κλεινουν οπου ν'αναι";Απο την "πρωταθληματικη ΑΕΚ φετος"; Δηλαδη απο το "το παρτυ τελειωνει";
    Η απο χθες μολις;
    Να καταλαβουμε δηλαδη. Να δουμε με τι εχουμε να κανουμε. Με μαλακα, η με πονηρο τσιρακι;

    Ασφαλως και δεν εχεις την πρωτη ευθυνη. Θα ηταν και τιμιτικο αυτο αλλωστε. Θα προσεδιδε και αρμοδιοτητες τις οποιες δεν εχεις.
    Αλλα, πεντε πραγματα μεσα στις εντολες που εχεις λαβει,θα μπορουσες να τα κανεις.

    Οπως ας πουμε,το να μη λαβεις αρνητικη απαντηση (φτυσιμο δηλαδη)για την χρηση της Λεοφορου για τον αγωνα με την Νταντι απο το αρμα που διαλεξες να ανεβεις.
    Φαντασου και να μην εισουν και υποτακτικος τους δηλαδη.
    Η να μας ελεγες τι κερδισε η εταιρια απο την υποθεση Αραουχο που με τοση ζεση αντιμετωπησες.
    Η να ελεγες την αληθεια στους προπονητες περι των οικονομικων δυνατοτητων,αντι να τους εγκλωβιζεις.
    Η να ειχες το θαρρος να φυγεις απο το ΟΑΚΑ.
    Η να μη τρως φαπες υποτέλειας στις συνεδριασεις της Λιγδας,οπου ειδες και αποειδες και πλεον στελνεις αντιπροσωπους καποιους Καπετανακιδες,που μπορουν να δοκιμασουν τις φαπες του Μαρινακη αγογκιστα.
    Η να κερδιζες εστω τα μινιμουμ απο την απελαση του Τζεμπουρ.
    Η να μην εσκαβες τον λακο στον "προηγουμενο". Αλλα να τον εδιωχνες νωρις-νωρις και στα ισα.
    Η να μας ελεγες,πως γινεται το κλεισιμο της τρεχουσας, χρονιας ενω το ελειμα υπολογιζονταν στα 9-10 εκ.,τελικα φτανει τα 13 και εν τω μεταξυ εχει προκυψει τρομερο ψαλιδι και μεγαλες υποχωρισεις απο ολους.
    Αν ειναι να κανεις αιματηρη οικονομια και τα ελειματα να ανοιγουν ολοενα και περισσοτερο,σε παρακαλουμε,μη πειραζεις τιποτα. Εισαι ανικανος.

    Τι λες; Νομιζω μερικα απο αυτα θα μπορουσες να τα κανεις. Οσο υπαλληλος και να εισαι. Εντολες εκτελεις,ενταξει. Αλλα οχι και τοσο ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. Χοντρα-χοντρα σου τα ειπε ο Παπας.
    Τα υπολοιπα ειναι δικες σου σκεψεις-αποφασεις-ιδεες,παραληψεις,κλπ.
    Γι'αυτο λεμε λοιπον,οτι εισαι ενα αχρηστο κορμακι
    An unusual litle body που θα ελεγαν στα Λονδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ποιος Μπλανκο ρε παιδια.
    Αφου το ειπε καθαρα.: "ΔΕΝ μπορουμε να εχουμε ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ"
    Ανοιγει ο δρομος και για την φυγη του Μλπανκο.
    Και αυτος,στον ολυμπιακο θα καταληξει. Να το θυμηθειτε.Για να μην αναφερουμε και κανενα καλοκαιρινο Σκοκο.
    Συνεχιζω να αναρωτιεμαι: Σε ποιο αρμα ειναι πραγματι ανεβασμενος αυτος ο μουργος; Στο πρασινο η στο κοκκινο;
    Εγω γιατι νομιζω οτι ειναι σε αυτο του Πειραια; Και οι οποιες αντεγκλισεις ειναι για τα ματια του κοσμου;
    Γιατι δεν εβαλε ορο το να μην παει εκει ο Τζεμπουρ;Αφου εκει ειναι ο "πολεμος" τον οποιον -ταχα μου ταχα μου- κανει.

    Και ρωταω τωρα εγω ο μαλακας:
    Ας πουμε οτι περναμε-που δεν το βλεπω-στο κυπελο και στον επομενο γυρω παιζουμε με τον γαυρο. Και με γκολ του Αλγερινου,παιρνει την προκριση ο ολυμπιακος. Τι γινεται τοτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΠΡΟΣ DIMI: ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΣΕΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ++++ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ +++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΧΙ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ. ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΑΡΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
    180 ΜΥΡΙΑ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΥΤΣΟΣ ΤΟΥ ΛΑΤΣΗ ΑΡΑΓΕ; Ή ΑΠΛΑ ΜΑΓΕΙΡΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΣΗΣ ; Ε, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ; ΕΤΣΙ ΝΑ ΧΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΛΙΓΔΑ ΣΤΟΝ SUGAR; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ Ή ΑΧΙΛΛΕΑ;
    ΠΟΘΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ; ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ; ΜΗΠΩΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ;
    ΜΗΠΩΣ Η ORIGINAL ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ; ΜΗΠΩΣ Ο "ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ" ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ;
    ΔΧ Ή ΝΟΤΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΕΣ;
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. διαβαστε την συνεντευξη αδαμιδη με προσοχη και πισω απο τις γραμμες κα θα καταλαβατε πολλα
    η αεκ δεν σηκωνει ενα δευτερο συμβολαιο σαν του σκοκο αρα ο τζιμπουρ ειχε δικιο οτι ηταν στημενο για να φυγει και θα δουμε κατι αναλογο αλλα με διαφορετικο σεναριο με τον μπλανκο
    θα δουλεψει με νεους παιχτες για αναδειξη αυτων οπως η ξανθη και ο πανιωνιος
    αρα ξεχαστε αυτα που ξερατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. @Steven
    Φίλε ο βαγγελας σήκωσε 830 εκκ δολλαρια στο NYSE
    Πριν 2 χρονια. Κ τον βοήθησε πολύ ο Γεώργιο.. Που
    Παίζει πολύ με μελισαν..
    Αυτοί εδώ είναι χαβαλεδες μπροστά του.
    Μόνο το βαρδινογιανεικο κοντραρει, γι αυτό (και γι αυτο)κ έκαναν πίσω
    Οι βγενοπατερες..
    Τι λέμε τώρα για καμαριερες με 2 κατοσταρικα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Και μετά με λένε υπερβολικό όταν προβλέπω ότι ο Μπέος θα μας κερδίσει στον τελικό με 3-1.

    Σύντροφοι, το ιστορικό προτσές είναι αμείλικτο. Εάν οι πυλώνες σου είναι 35-40 άρηδες και κρύβουν και χρόνια, πάλι καλά να λέτε που κερδάμε κιόλας κάποιες πράσινες και ερυθρόλευκες φανέλες, με αποτέλεσμα οι μάζες ύδατος της λίμνης να εξατμίζονται με αργότερο ρυθμό.

    Στην Σούπερ Λίγδα δεν υπάρχουν ομάδες που ξεχωρίζουν, απλά υπάρχουν οι μεγάλες φανέλες με τον πολύ κόσμο και μέτριους παίκτες και οι μικρές φανέλες με μέτριους παίκτες, οπότε θεός ο Πάντελιτς.

    Σύντροφοι:

    Επειδή χωρίς διοίκηση και γήπεδο δεν γίνεται προκοπή, προτείνω να προσλάβουμε τον Μπέο για Γ.Γ. του κόμματος, ε… της ομάδας.

    Άλλωστε και αυτός όπως και ο Κούγιας, και ο Γιδόπουλας και ο Πουράτος ο Μάκης, επαγγελματίας παράγων κλωτσοσκουφίου δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΜΑ ΑΥΤΑ ΛΕΜΕ ΤΕΛΙΚΑ. ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ, ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ.NFL ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΕΡΣ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΑΡΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΧΡΗΣΤΟ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΜΕ Κ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΡΩΜΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΙΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΟ Η΄ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΩΝΗ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ.. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΛΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Απανθησμα ψευδων δηλωσεων ενος επαγγελματια εκπροσωπου μετοχων-βλακων:
    Για την δυσκολη και επιπονη αποφαση του να αφησει την 18χρονη λαμπρη καριερα του και να ερθει στην χαβουζα:
    "...συναντηθηκα με ολους τους μετοχους και οταν διαπιστωσα οτι ειχα καθολικη αποδοχη,ειπα οτι θα αναλαβω."
    Χα! Ειχες θεσει και καποιους ορους-αν θυμασαι- βρε ζουζουνι.Πεντε η εξη. Εκ'των οποιων ικανοποιηθηκαν οι εξης δυο: Κανενας. Και ηρθες τρεχοντας να βαλεις το χερι στο μελι και να αποκτησεις την δωρεαν δημοσιοτητα,που τοσο χρειαζεσαι και θα χρειαστεις με την δουλεια που κανεις.
    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
    Για το αιματωμα των βλακων:
    "...οι μετοχοι θα σταματησουν να βαζουν 6-7 εκ το χρονο οπως εκαναν μεχρι τωρα".
    Γιατι οχι. Εδω ο Μεγας Μετοχος, ο κοσμος εχει ηδη αρχισει το χορο.
    Δηλαδη,αν κανουμε τη σουμα θα δουμε οτι-με τα λεγομενα του επαγγελματια ψευτη και μετοχικου εκπροσωπου, - εχουν βαλει απο 30 εκ. εκαστος. Παπας-Νοτιας. Συνολο 60 δηλαδη.
    Στην τελευταια Γ.Σ. ειπωθηκε οτι "οι μετοχοι απο το 2004 εχουν βαλει 25 εκ.
    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

    "Δεν μπορει η ομαδα να εχει παραπανω απο ΕΝΑ μεγαλο συμβολαιο..."
    Δεν νομιζω οτι αυτο το διαπιστωσες τωρα. Γι'αυτο υποτηθεται οτι εισαι εκει που εισαι,ενα χρονο τωρα. Εξορθολογισμος. Πολυ ωραια. Και γιατι απο το καλοκαιρι μας ζαλισατε τα αρχιδια με συνεχεις διαβεβαιωσεις οτι "θα κανουμε τα παντα και προσπαθησουμε να κρατησουμε και τους τρεις";
    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

    Για τον Μανωλη: "...ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ ενημερωμενος για το πλανο μας και ειναι ενθουσιασμενος με την ιδεα οτι θα χτισει μια ομαδα απο την αρχη.(απο την ΑΡΧΗ. Καταλαβατε)
    Και γιατι εκεινος αποστασιοποιητε σιγα-σιγα,γκαριζει στις συνεντευξεις του,οτι "χρειαζονται μεταγγραφες","το ροστερ ειναι μικρο και λιγο", "αυτοι ειμαστε" κλπ-κλπ;
    Ηξερε για τις μη ανανεωσεις και τις αποχωρισεις αυτων ποε εφυγαν η που θα φυγουν; Ηξερε οτι δεν θα κανει ουτε μιση μεταγραφη τον Γεναρη; Ηξερε οτι δεν θα κανει καμια το καλοκαιρι(ενω θα χρειαστουν τουλαχιστον 8) και οτι θα πρεπει να δουλευει με ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ και ελειπεστατο υλικο;
    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

    Για τον Τζεμπουρ: "ειχαμε συμφωνησει απο τον Δεκεμβρη (ποτε; Τον περασμενο; πριν 12 μηνες;)αλλα μετα αυτος μας ζητησε 30% παραπανω αυξηση."
    Και αφου ειχατε συμφωνησει,γιατι δεν επεσαν οι υπογραφες;Περιμενες να ανεβασει το κασε του;
    Αφου απο τοτε ηταν φανερο οτη η ομαδα δεν αντεχει δυο-τρια συμβολαια μεγαλα,γιατι δεν λεγατε την αληθεια στον κοσμο και περισσοτερο γιατι δεν μεταπωλησατε τον παικτη.Η εστω και σαν ανταλλαγμα;
    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.

    "...κανενας δεν ειναι πανω απο την ομαδα και οποιος τολμα να την βλαπτει με τις συμπεριφορες του θα ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ αμεσα."
    Δηλαδη αν αυριο το πρωι ο Σκοκο ριξει ενα γαμοσταυριδι στον Μανωλη,θα περασει απο τα γραφεια,θα παρει το υπολοιπο των χρηματων του που εχει λαμβανειν και θα ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ;
    Εδω ειμαι σε δηλλημα: Εισαι μονο ΨΕΥΤΗΣ η ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ;

    Για το γηπεδο: "...υπαρχει ενας οργασμος διεργασιων που δεν βλεπουν το φως της δημοσιοτητας..."
    Μπορουμε να μαθουμε αγαπητε,γιατι μεχρι προχθες ΟΛΕΣ οι συναντησεις αγαπουσαν το φως της δημοσιοτητας και μας ειχατε ζαλισει δυο τρει-προεκλογικους- μηνες με τα περα δωθε σε γραφεια,παρουσια παντα καμερας και τωρα ξαφνικα οι οργασμικες διεργασιες,μετετραπηκαν σε νυχτεριδες και αγαπουν το σκοτος, και την σιωπη;
    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ΓΕΝΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.
    ΟΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟ,ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. steven είπε...
    Προς Mike21hlk: Μιχάλη, για ποιά μαλακία μιλάς;

    ------------------

    oti den anoikse routhouni

    oti de trexei tipota

    oti eimaste se nirvana oloi

    oti pigame oloi gia upno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. DIMI είπε...

    ΥΓ Ρε original σας πειραζε ο Σερβος ε? Oκ εφυγε. Τωρα ολα ειναι οκ ε οπαδε με το ΑΦΜ? Δεν μιλατε τωρα ε?

    ----------------

    dussan gyrna stin omada tis kardias sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή