Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011 - ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ

            ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ: Το μεταγραφικό παζάρι έχει ξεκινήσει. Με παρέμβαση Αδαμίδη, έχει αλλάξει η νομοθεσία, και ο Τζιμπούρ έχει πλέον παράταση να υπογράψει μέχρι τις 20 του μήνα. Η ΑΕΚ ζει και αναπνέει με τις χυμένεθ επιλογές και απαιτήσεις. Και μαζί με την Καβάλα και  τον Πανιώνιο μονοπωλεί τα πρωτοσέλιδα. Όποιος παίκτης υπάρχει στον πλανήτη διεκδικείται αλλά πρέπει να περάσει απο σχετικά interviews για τον αν ήταν Αεκτζής απο μικρός. Αν δεν ήταν, τότε δεν έχει την παραμικρή πιθανότητα για να έρθει στην ομάδα που καλύπτει τις φιλοφοξίες του. Τις συνεντεύξεις τις κάνει ο ΔΧ παρέα με τον Σκόκο. Ο ένας είναι επιφορτισμένος με τα θέσφατα κι ο άλλος για να γλυτώσει τραύματα στην μύτη του.
               Το budget δεν έχει ταβάνι, αρκεί να ικανοποιηθεί ο προπονητής. Που θέλει βοηθό τον Μουρίνιο, που καθότι παλαιός μεταφραστής, μπορεί να μεταφέρει τις εντολές του Μανόλο επακριβώς. Ο Νοτιάς έχει εγκατασταθεί στην Ελλάδα και σκάβει ο ίδιος προσωπικά το τρίτο γήπεδο των Σπάτων, την ώρα που ο Παπάς είναι απασχολημένος με τα Φώτα, την Υπαπαντή του Κυρίου και προβάρει τον λόγο του για την εορτή των τριών Ιεραρχών. Η πρόταση για τον Μανιάτη έχει πλέον ανέβει στο 1 εκατομμύριο διότι η ομάδα πρέπει να χτισθεί πάνω σε δεξιές βάσεις. Στις 19/1 η ΑΕΚ κάνει διπλό στο ΟΑΚΑ μετά απο παρέμβαση Πατέρα.
 
          ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ : Ξεκινάμε καλά, καθότι η ΑΕΚ αποκλείει την αλογοτροφή και περιμένει ήσυχη τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα προτείνει και αλλαγή έδρας για να ενισχύσει τον βετεράνο της Ζαγοράκη. Η ρεβάνς θα είναι στην Τούμπα κι εκεί θα δοθεί και τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο. Αγωνιστικά δεν παιζόμαστε καθότι οι παίκτες που ήρθαν απο τα τμήματα υποδομής της Βαλενσιέν έχουν αντικαταστήσει επαξίως όσους έφυγαν. Δηλαδή το Λεονάρντο, τον Γιάχιτς, τον Αργυρίου, τον Νταντόμο και τον Παυλή. Για τον τελευταίο ανηρτήθη πανώ απο την οργάνωση και συγκεκριμένα απο το υποκατάστημα Καλλιθέας : ΜΕΙΝΕ ΠΑΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΥΛΙ. Έπίσης το τμήμα Σουφλίου ανήρτησε κι άλλο συγκινητικό: ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΔΩ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΠΟ ΕΔΩ.
             Η ερασιτεχνική "μάνα" δημιουργεί νέο τμήμα: Το τμήμα ταβέρνας. Τι, μόνο οι ΠΑΕ θα έχουν εσττιατόρια;  Σερβίρουν οι απολυμένοι υπάλληλοι της "πατέρας" ΑΕΚ, ενώ κάθε βράδυ δοξολογεί ο Παπάς. Ο Νοτιάς έχει φτάσει στο κέντρο του γηπέδου το σκάψιμο. Ο Χιμένεθ του κάνει υποδείξεις, ενώ εκδίδει ανακοίνωση ο Χήνας για την κατάργηση των διακαιωμάτων των Αλβανών που έπρεπε να χρησιμοποιηθούν για την εργασία κι ο μεγαλοπαράγων τους κλέβει την δουλειά. Ο Μανωλάς φέρνει την ανηψιά του για το βόλλεϋ γυναικών ενώ ο Μπλάνκο αυτοπροτείνεται για τα διορθώματα των ανακοινώσεων. Σοβαρή διαφωνία προκύπτει μεταξύ Αρκάδη και Δημητριάδη, την ώρα που η ομάς κερδίζει την αλογοτροφή και εκτός έδρας. Ο Πατέρας έχει σκοράρει και τα δυο τέρματα.

         ΜΑΡΤΙΟΣ:  Ο Γκρέταρσον είναι περήφανος  για τους παίκτες που έφερε αλλά και για τους μπακαλιάρους που έριξε στην άλμη και που του τους είχανε κάνει δώρο οι Ισλανδικές ομάδες που θέλανε να μειώσουν τον προϋπολογισμό τους. Ο Παπάς ετοιμάζεται για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, ενώ ο Νοτιάς ρίχνει 10 μύρια στο ταμείο έτσι για να υπάρχουν. Ο Μανιάτης βγάζει μάτια, έχοντας απελευθερώσει πλέον τον Τζιμπούρ , που ενώ δεν υπέγραψε τελικά, δηλώνει για πάντα Αεκτζής. Ο Χιμένεθ καταγάγει τεράστια νίκη εις το ΟΑΚΑ επι του ΠΑΟΚ και απολύει τον Μουρίνιο αλλά και την Αρκάδη επειδή δεν μπορούσαν να τα βρουν με τον Μπλάνκο, που πλέον επαξίως έχει καινούργια θέση. Ο Μανόλο επισκέπτεται τον ΔΧ σπίτι του και μετά τα σχετικά χαμόν, του προτείνει να αναλάβει και προπονητής στην ξιφασκία που ήταν χόμπυ του απο παλιά. Ο ΔΧ γελά αλλά ο Μανόλο διαθέτει ισπανικό χιούμορ.
                 Η ομάδα δεν παλεύεται πια και τα γήπεδα είναι γεμάτα κατάσκοπους για να αγοράσουν παίκτες. Το ΟΑΚΑ είναι κατάμεστο κι ο Αδαμίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να αφήσει την Φιλαδέλφεια που θα ήταν μικρή, και να προχωρήσει με τον δήμαρχο Καλογρέζας για επέκταση της χωρητικότητας του σταδίου. Επειδή έρχονται κι εκλογές, κάνει επαφές με τον Σγουρό κι αποσπάει θετική απάντηση. Τα πάντα είναι σε έναν δρόμο. Η οργάνωση φυσικά αντιδράει, αλλά λαμβάνεται η απόφαση να μετατραπεί η Φιλαδέλφεια σε κλειστό γήπεδο. Φήμες οτι δημιουργείται και τμήμα πετάνγκ διαψεύδονται, αλλά όπως και να το κάνουμε, το οτι οι κάτοικοι της περιοχής γουστάρουν το χιόνι, φέρνει σενάρια για επικείμενο παγοδρόμιο. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ.

18 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Ιανουαρίου, 2011 11:12

    2010=2011 όπως ΑΕΚ=Ελλάς. Καλά μπήκε, με το γκαμηλιέρη να θυμάται τον παλιό καλό εαυτό του. Τελικά κι αυτόν τον χαρήκαμε για καμιά 10ρια παιχνίδια εδώ και 3 χρόνια....στην ευχή του αλλαχ λοιπόν και μακριά απ' τον κώλο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπτωματικος ο 'τσακωμος' του υπογεγραμμενου Τζεμπουρ (εδω και 3 μηνες) προχτες...
    Γυρισε και ο Αρναρ απο 10ημερη αδεια!!!!! με το συμβολαιο του Τσαβι στην τσαντα.
    Ο διαχειρηστικος ερχεται και θα δειξει ολη την αληθεια.
    Καναμε την καλυτερη προταση για τον Μανιατη (οπως το καλοκαιρι για τον Τζαβελλα) δινωντας στον νιονιο τον ροτζερ ελευθερο για να γλυτωσουμε τα 650 εμεις και να τα φορτωθει ο νιονιος.
    Για σου ρε μπροστινιδη γατε ολοι οι αλλοι εινια τρελλα κοροιδα μονο εσυ τους εχεις πιασει ολους κοτσους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντηχουν ακομη στα αυτια μου οι κραυγες ωρισμενων που ελεγαν οτι ο μπαγιεβιτς δεν σεβεται τον τζιμπουρ και αλλες πολλες μαλακιες του ειδους
    τωρα ποιος φταιει? ο μπαγιεβιτς>? δεν νομιζω , ο χιμενεθ η ο τζιμπουρ? δεν νομιζω και παλι
    ποιος φταιει? το σαθρο οικοδομημα που λεγεται αεκ και φοβαμαι οτι δεν υπαρχει φως στο τουνελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ έδωσε η ΑΕΚ για να τον αποκτήσει από τον Πανιώνιο. Και, μάλιστα, μόλις πρόσφατα ξεχρέωσε η Ένωση. Ήταν η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της. Ο Τζιμπούρ παίρνει περίπου κάθε χρόνο και 650.000 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, στην ΑΕΚ ο συγκεκριμένος παίκτης κοστίζει για μια τριετία ίσως και περισσότερο από 5 εκ. ευρώ!

    Έχει αποδώσει μέσα στο γήπεδο ο Τζιμπούρ για 5 εκατομμύρια; Ας αφήσουμε τον χαρακτήρα του που είναι εντελώς αλλοπρόσαλλος και κανείς δεν τον θέλει στα αποδυτήρια. Κι ας δούμε καθαρά το αγωνιστικό κομμάτι. Με πέντε καλά παιχνίδια τη σεζόν να πηγαίνει τόσο ακριβά το μαλλί για μια ομάδα που χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά;

    Ξινό έχει βγει το βύσσινο στην ΑΕΚ. Μπορεί να ξέρει μπάλα ο Τζιμπούρ, αλλά το κεφάλι του είναι ακατοίκητο… Και θέλει και αύξηση κιόλας για να τον φορτωθεί κι άλλα χρόνια στην καμπούρα της η Ένωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπινές έβαλε τον Τζιμπούρ να μαλώσει με τονΧιμένεθ γιανα τον πάρει στην κύπρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο άνθρωπος ξυπνάει το πρωί και τσεκάρει ονόματα στη λίστα του για να δεί με ποιόν δεν έχει τσακωθεί (πλακωθεί, μπινελικωθεί, αρπακτεί, κ.ο.κ).

    Βέβαια επι Μπάγεβιτς (υπενθυμίζω δεν είμαι ούτε "φίλο" ούτε "αντι" Μπάγεβιτς) υπήρχε η εύκολη στοχοποίηση ότι δηλαδή φταίει ο Σέρβος.
    Τώρα προφανώς θα φταίει ο Ισπανός. Και γενικά, πάντα κάποιος άλλος εκτός τού Τζιμπούρ...

    Το ότι ο Ντέμης ακούμπησε 3 εκ. ευρώ για ένα παίκτη σαν τον Τζιμπούρ δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν, επι εποχής του άλλωστε γίνανε πάνω απο 70 μεταγραφές στην συντριπτική τους πλειοψηφία παταγωδώς αποτυχημένες. Τού Τζιμπούρ ηταν απλώς άλλη μία στόν κατάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παυλή και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».
    Πάει ο ένας απο τους έξι που θα διώξει ο Χιμένεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βέβαια, η φάρσα τής δήθεν ανανέωσης τού Τζιμπούρ πού διατηρούταν μέχρι και πριν 2-3 μέρες και πού κρατάει απο τον...Σεπτέμβριο δεν έχει εξηγηθεί ακόμα απο την ΑΕΚ. Και ποιός να την εξηγήσει άλλωστε, ο Αδαμίδης? Ο Νοτιάς? Ο..."οέοεο"?
    Σιγά τώρα.
    Και δεν υποννοώ μ΄αυτό ότι ηθελα να ανανεώσει ο Τζιμπούρ.
    Μιλάω για την επίσημη στάση τής ΑΕΚ (αν καν υπάρχει τέτια). Τώρα με τούς τσαμπουκάδες τού Ράφικ η "διοίκηση" θα πεί φυσικά ότι "ειμασταν στο παρατσάφ να κλείσουμε την συμφωνία αλλά η απαράδεκτη συμπεριφορά τού παίκτη μάς έκανε να αναθεωρήσουμε την στάση μας".
    Οέοεοεο...
    Οτι κάτσει κι ότι νά΄ναι κι ότι λάχει κι όπως λάχει.

    Εννοείται πώς ουδείς αναντικατάστατος κι έτσι ο "συμπαθής" Γκρέταρσον (πού λογικά έχει την πιο ακούραστη δουλειά στην Ελλάδα) θα κυττάξει την ατζέντα του και τα τηλεφωνα πού έχει μαζέψει για να δεί ποιόν παικταρά μπορεί να φέρει για αντικαταστάτη (προτιμούνται παίκται εκ Κύπρου, Ισλανδοί πολλά υποσχόμενοι, καθώς και παικτρόνια πού δεν ανακάλυψε το σκάουτιγκ τής Αρσεναλ όπως ο Ντάτομο).
    Διότι μη ξεχνάμε ότι δουλεύουμε σε πρότυπα Αρσεναλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφου εφυγε ο Παυλης την πηραμε την κουπα..
    βρηκαμε ποιος ηταν το προβλημα τοσα χρονια και δεν ειχε αναπτυξη απο τα πλαγια η ομαδα, το κεντρο δεν εκοβε ουτε με βαλε και η καθετη πασα του Καφε πηγαινε αναξιοποιητη.
    Ο Παυλης αποσυντονιζε την ομαδα με την απειθαρχια του στο γηπεδο, την εριστικοτητα στα αποδυτηρια, το τεραστιο συμβολαιο στην 'διοικηση' και η ολη παρουσια του στην ομαδα...

    αντε διωχτε και τον αλλο τον φασαρια τον Γεωργεα καιχτυπαμε CH.L χαλαρα..

    Σαν δεν ντρεπωμαστε λιγακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. mas exoune zalisei t'arxeidia me ton algerino

    autos kai o skokos einai oi monoi paixtes pou kanoun tin AEK kai ksexwrizei apo omades B' ethnikis kai exoun kai prooptikes logo ilikias

    na kopsoun to laimo tous kai na ton kratisoun ki auta me ta epeisodeia na pane na ta poune allou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλή χρονια και ό,τι επιθυμούμε να το βρούμε!

    O Άρναρ ξαρμυρισμένο βακαλάο, ο Tζεμπούρ ψυχίατρο, ο Xυμένεθ Xαμόν Iμπέρικο...

    Eγώ φοβάμαι τον Mπέο στον τελικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αποσυρθηκε ο προεδρος απο τον Μανιατη... οπως αναλογα την ειχε κανει με ελαφρια και με τον Τζαβελλα μιας και δεν δεχτηκε ο νιονιος να πληρωνει 650 στον ροτζερ!!
    Προδοτης ο νιονιος και υπαλληλος ο Βεντουρης.
    Ενω ο προεδρος??? Με τον παρα του τα κανει ολα....
    Λογω της .... συμπεριφορας (λες και τωρα τον εμαθαν τον Αλγερινο 3 χρονια δεν τον ξερουν) θα επανεξετασουν λεει την... προταση που ΘΑ κανουν.

    Μα καλα αυτος δεν ηταν που τα ειχατε βρει εδω και 3 μηνες? Δεν ξερατε τοτε τι... χαρακτηρα ειχε? Δεν ειχατε συμφωνησει και εμεναν μονο οι υπογραφες?? Ετσι δεν λεγατε επισημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ, Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αφου τελειωσε ο τζιμπουρ, πρεπει να φερουν εναν ισαξιο η καλυτερο απο τον τζιμπουρ εκτος και αν θεωρουμε τον μπλανκο καλυτερο
    ο θεος να βαλει το χερι του εκτος και αν ειναι προσχεδιασμενο να τον ανταλλαξουμε με τον πετροπουλο η τον κλειτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΔΕΙΞΑΝ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΞΕΡΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ? Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ? ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ - ΟΑΣΗ - ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ. ΑΠΟΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΤΕΣ Ο ΔΧ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΛΕΥΡΟ.
    Υ.Γ. ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οπως και να το κανεις,ειναι να διαφορετικο να λες σε καποιον "ελα να σε δειρω",απο το "ερχομαι να σε γαμησω..".Εχει αλλη βαρυτητα ρε παιδι μου.
    "Ελα να σε δειρω καλο μου παιδακι",θα μπορουσε να μεταφραστει καλλιστα,που σε παιζω στα γονατα μου και θα μου βγαλεις και γλωσσα...Μεχρι Παυλη εισαι και τιποτα παραπανω...
    Τωρα,ποιος εχει πιο βαρια αρχιδια στην ΑΕΚ,δεν νομιζω οτι θελει αναλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΕ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ? ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ,ΜΑΝΑΤΖΕΡ,ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ.ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΜΕ 3.5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ 1.000.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΩ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ.ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ.Η ΕΝΑΣ ΜΑΚΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή