Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ EL CLASSICO

           ΠΕΝΤΑΡΑ, ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. Διασυρμός, χαμός, και βαρύτατες ήττες για την βασίλισσα αλλά και τον Μουρίνιο. Είναι απο αυτά τα πράματα που τρέμει το φυλλοκάρδι σου. Λες οτι κάτι γίνεται εδώ πέρα. Τρελαίνεσαι που η ομαδάρα του Γκουαρντιόλα δεν μπόρεσε να βρει καμιά αντίσταση απο το δίπολο. Κι αναπολείς τον Νιόμπλια, που τουλάχιστον είχε σκοράρει, αλλά θυμάσαι και την ρεβάνς του ΟΑΚΑ, ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΓΚΑΛΑΚΤΙΚΟΣ ΨΑΧΝΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΘΗΝΩΝ.
             Και παίρνω τις δηλώσεις του Μουρίνιο ΠΡΙΝ το παιχνίδι: " Το ματς αυτό δεν με ενδιαφέρει. Είναι ένα απο τα 38. Θα χάσω, δεν με ενδιαφέρει το σκορ. Είμαι personna non grata στο γήπεδο αυτό, κι άρα δεν θα κουράσω κανέναν."  Και παίρνω τις δηλώσεις στα αποδυτήρια πριν ξεκινήσει το παίγνιον: " Κάντε ό,τι θέλετε. Σήμερα θέλω να δω τι αξίζετε." Κι η συνένετευξη τύπου μετά τον εξευτελισμό: " Είτε φάω 5 είτε 2, δεν με πονάει. Στενοχωριέμαι μόνο όταν χάνω εξ αιτίας της διαιτησίας, όταν έχω τρία δοκάρια και δεν σκοράρω, κι όταν χάνω τυχαία. Συγχαρητήρια στην ομάδα που για να με διαλύσει, έπιασε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της, ενώ εμείς δεν μπήκαμε στο γήπεδο."
              Οπαδικά, προσωπικά, είμαι πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα. Το λέω, για να μην νομίσει κάποιος οτι το παίζω δαφνοστεφανωμένη κι αλλοιώνω το τεράστιο αποτέλεσμα του ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ, μην χέσω. ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,  ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ; ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΩΞΗ ΚΙ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΟΤΑΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
                 Κι επειδή δεν γουστάρω τα κοινωνικά σύνολα και την αποτυχημενη μάζωξη τους, ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥΣ ΑΤΟΜΙΣΤΕΣ, κάθομαι κι αναλύω τον τεράστιο Μουρίνιο. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ:
      -  ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΞΕΙ ΙΝΤΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ. ΠΡΟΣΒΑΛΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΦΟΥ Η ΜΠΑΡΤΣΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
     -  ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΦΕΡΝΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΟΥΧΑΪΣΜΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
    -   ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, οτι δεν κάνει για προπονητής της ομάδας αυτής. ΕΝΤΑΞΕΙ, ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΕΤΡΑΕΤΕΣ ΚΑΙ 20 ΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΠΕ.
    -  ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΔΡΙΛΕΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ, ΚΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ ΡΕΑΛ, ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΤΛΟ.
              Τι έκανε ο δαίμονας: Την απλή ερώτηση: ΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΜΕ. ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ σας. ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, Ή ΘΕΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΩ; ΔΕΝ ΜΕ ΘΕΛΕΤΕ; ΡΙΧΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΑΥΡΙΟ ΚΙ ΟΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ. ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΕΔΩΣΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΠΕΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ; ΠΑΜΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΑΛ ΚΥΡΙΩΣ,  ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.
          ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΜΕΙΝΩ Ή ΝΑΦΥΓΩ; ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΙΑ ΕΞΩΓΗΪΝΗ ΟΜΑΔΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΑ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, Ή ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ; Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΕΓΩ ΤΟ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ;
           Διότι είναι ένα παιχνίδι απο τα 38. Έχετε κάνει μια άνετη πρόκριση στο champions league. Ήμασταν πρωτοπόροι μέχρι το ντέρμπυ. ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ.  ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΑΜΕΙΟ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ: " ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΠΟΤΕΡ. ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ. ΠΟΝΑΤΕ; Ε, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ."
             Κι έτσι η Ρεάλ μπήκε στην σωστή δικάσταση της. Πάντα εξυπηρετώντας τον δαίμονα. ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΛΟ ΔΟΓΜΑ: ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΜΕΝΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑΡΩ; ΤΙ 1-0, ΤΙ 5-0. 3 ΒΑΘΜΟΙ ΚΙ Η ΡΕΒΑΝΣ ΣΕ ΜΕΝΑ. " ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΝΤΑ" . ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ: ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ; ΑΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ; ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ; ΟΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΣ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
                                 ΜΟΥΡΙΝΙΟ , Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ.
                              ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΠΕ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ. ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ.
      ΥΓ. ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ; ΣΤΑΝΤΑΡ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ SPECIAL ONE ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ; ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ. ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. KI EΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΟΝ ΕΙΠΕ ΚΑΛΟ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ BLOGS THΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ: ΧΑΡΗΚΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ. ΚΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. ΑΡΑ. ΤΙ ΑΡΑ; ΑΡΑ, ΓΑΜΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 'Η ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ;  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.
          ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, ΗΤΑΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΧΟΥΦΤΕΡΜΑΝ.
           ΒΡΕ ΠΩΣ ΤΑΥΤΙΣΘΗΚΕ Η ΡΕΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ! ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ. Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΡΕΧΑΓΚΕΛ. ΡΕ ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΟΠΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.
                              ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΧΘΕΣ.

17 σχόλια:

  1. Αυτο που παρουσιαζεις,ειναι μια τεραστια μαχη προσωπικοτητων. Η καλυτερα νοοτροπιας και χρονιας ψυχοσυνθεσης καλυτερα. Δηλαδη ταυτοτητας. Και αυτο αναμεσα στον προπονητη η καλυτερα ανθρωπο Μουρινιο και στην ομαδα,τον συλλογο Ρεαλ.

    Η λογικη του δαιμονα 38 χ 3 τοσο και μειον οτι απωλειες εχουμε. Και σε αυτες συνυπολογιζουμε και την -δεδομενη-ηττα στη Βαρκελωνη.Αρα το αντιμετωπιζουμε σαν να χανουμε ενα οποιοδηποτε παιχνιδι. Και κερδιζουμε τα υπολοιπα 36. Περιμενοντας στραβοπατηματα απο τους εξωγηινους της Μπαρτσα σε ανυποπτα παιχνιδια και στο τελος σηκωνουμε την κουπα.
    Γροθια στο μαχαιρι δινει μονο ο μαλακας.Αυτο ειναι το σιγουρο. Και σε αυτο ειμαι μαζι του.

    Αλλα. Υπαρχει και ενα "αλλα". Η προμελετημενη απο μερους του παραδοση ανευ ορων της Ρεαλ,δειχνει οτι α) οι παικτες που εχει ολοι δικης του επιλογης.Και τους κατατασει-ψυχολογικα- σε δευτερη μοιρα. Πραγμα που ισως αποβει καθοριστικο για την συνεχεια.
    β) Η διαφαινομενη "παλη" του, οχι μονο με τους ιθυνοντες της Ρεαλ,αλλα με την ιδια την ιδιοσυγκρασια της ομαδας και το πως αυτη ειναι πλεον παγιωμενη στην συνειδηση του μεσου Μαδριλενου,πολυ δυσκολα θα αντεξει καποιο ξεπετσωμα της και αντικατασταση του με υλικα και τεχνοτροπιες Μουρινιο.

    Και εδω πιστευω ειναι που θα δωθει μεγαλη μαχη.
    Πηγε σε ομαδα που δεν σηκωνει και μεγαλες αλλαγες οσο αφορα στην ποδοσφαιρικη κουλτουρα της.Αυτη ειναι και τελος.
    Μενει να δουμε αν θα τσονταρει απλως καποιες αλλαγες στο πονηρο και συν τω χρονο ο Μουρινιο,η θα "απαιτησει"-εκθετοντας με αυτον τον τροπο την ομαδα οπως εχθες-να αλλαξει αρδην φιλοσοφια και να αφησουν τα τσαλιμακια και τα θεαματικα.καθ'οτι ουτε Ζινταν υπαρχει πλεον, ουτε Καρλος κλπ-κλπ.
    Θα εχει ενδιαφερον να δουμε την εξεληξη της "μαχης" αυτης. Και θα ειναι καθοριστικο το αν τελικα η Ρεαλ,φετος παρει καποιον τιτλο.Ειτε Ευρωπαικο ειτε το Ισπ. Πρωταθλημα.
    Αν παρει τα παπαρια της και φετος τον βλεπω χλωμο τον δαιμονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw eimai me ti real

    epeidi apo paidi pou akousa ton ymno , psaxtika na dw pianis omadas eimaste to fovitro

    kai sta paparia mou ta ekswagwnistika (exei n AEK xiliades tetoia na asxoloume) ,frankoi ,di stefano kai di maries

    kai to taliro de leei kai tipota

    sta 100 xronia classiko , otan n mia mporei , gamaei tin alli
    me misos

    exoune erthei kai 8ares akoma kai 11ares

    opote klain - main

    se oti afora ton mpaglama pou nomizei oti autos einai kai kanenas allos , ntaksei kalos einai alla ti na kanoume , apo ti real einai apo katw

    n Real den einai tselsaki

    kai ta xoume pei ki edw mesa se kapia kouventa me to thoma
    oti kalutera na parei poulo o mpaglamas kai na gyrisei o del-boske pou einai kai palaimaxos tis omadas kai exei sikwsei mikres kai megales koupes

    auto pou me eksorgise me to malaka , einai oti ediokse ton Raoul
    ena paixti pou exei dwsei kai exei parei ta panta m'autin tin omada
    giati o yper-egw malakas den anexete na exei kapios pio polles koupes , kai tis koupes tou Raoul , mallon de tha tis ftasei pote (kai xwris na ginei proponitis o Raoul)
    xtes eleipe apo tin omada o Raoul , isos mono gia auto to paixnidi na ekane gia vasikos ,kai o mpaglamas parousiase ena aneuro ksenoferto pragma .
    kai to plirwse , oxi autos giati einai malakas kai de kserei na kanei , alla n Real

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. se auto pou leei o xristos , to a) kai to b) , o casigias apo to 0-3 itane etoimos na valei ta klamata

    kai pithanon na einai o epomenos Raoul giati to yperegw tou malaka , oute auton ton sikonei

    ki epeidi to paei san kseplenis na ginei sunonimo me ti Real , meta apo xtes egine ekseretika antipathis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΟΥΝ..ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ Κ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ..MIND GAMES ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..
    ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΑΠΛΑ ΤΕΣΤΑΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ.
    ΣΕ ΔΙΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΓΩ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΙΠΛΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΦΑΒΟΡΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΑΝ ΙΝΤΕΡ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΜΙΣΗΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΧΘΕΣ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ..ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ 40.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΤΣΟΥ ΛΟΥ Η ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΙΝΤΕΡ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΛΛΩΣΤΕ..
    ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΧΘΕΣ Κ ΑΠΕΤΥΧΕ..ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ..

    Υ.Γ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΒΕΝ..ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..ΤΙΤΛΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΑΣΚΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΜΕΣ..ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΟΦΗ Π.Χ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ..ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΚΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη λίστα με τους κορυφαίους 100 παγκόσμιους στοχαστές του καιρού μας, που συνέταξε το έγκυρο περιοδικό «Foreign Policy», περιλαμβάνεται και ο Πρωθυπουργός μας, Γιωργάκης Παπανδρέου. Ο λόγος, όπως επεξηγούν οι ιθύνοντες του περιοδικού, είναι ότι έκανε «το καλύτερο δυνατό στη χειρότερη χρονιά της Ελλάδας», παρά το γεγονός ότι παρέλαβε μία χώρα με έλλειμμα σχεδόν διπλάσιο από αυτό που ισχυρίζονταν οι προκάτοχοί του. Στο περιοδικό μνημονεύουν επίσης και το γεγονός ότι παρά τη γενικευμένη δυσαρέσκεια, ο Πρωθυπουργός «εμμένει» στο αυστηρό πρόγραμμα λιτότητας και μεταρρυθμίσεων (!!!!) (Γιατί, τι άλλο μπορεί να κάνει;;;) Ο κ. Παπανδρέου καταλαμβάνει την 79η θέση της λίστας, ενώ στην πρώτη δεκάδα φιγουράρουν αναμενόμενα ονόματα όπως οι Μπιλ Γκέιτς, Γουόρεν Μπάφετ, Μπάρακ Ομπάμα, Άνγκελα Μέρκελ κ.λπ…
    ...Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών,
    Ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών.
    Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ:... ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για την Ευρωπαϊκή κοινότητα Ελλαδα,Ιρλανδία και Πορτογαλία που έφτασε η σειρά της,δεν είναι μεγάλο πρόβλημα.
    Το μεγάλο Μπαμ θα ακουστεί με το που θα έρθει η σειρά της Ισπανίας.Θα σημαίνει και την αρχή του τέλους.Μιλάμε για την τέταρτη μεγαλύτερη οικονομία της ευρώπης.Γι αυτό εκεί ξεκινήσανε το ξεπούλημα μήπως σώσουνε την κατάσταση.Και το μάρμαρο θα το πληρώση η Πορτογαλία που σε άλλες συνθήκες δεν θα είχε πρόβλημα,όμως η πίεση είναι μεγάλη και η προσπάθεια να σταματήσουν τους κερδοσκόπους εστιάζεται εκεί.Για να μην προχωρήση και στην Ισπανία το πρόβλημα.
    Η πρώην Ανατολικογερμανίδα τα έχει δεί αυτά και ξέρει ότι σε μια τέτοια πιθανότητα κρίσης στην Ισπανία θα γκρεμιστεί όλο το οικοδόμημα παρασύροντας όλες τις οικονομίες της ΕΚ.
    Παρ΄ότι η Γερμανία δεν έχει οικονομικό πρόβλημα οι εξαγωγές της στηρίζονται κατά 50% στην ευρώπη.Την πιάνει κρύος ιδρώτας όταν σκέφτεται την πιθανότητα να καταλήξη με ένα υπετιμημένο νόμισμα.Αντίο ανταγωνιστηκότητα μετά.Γι αυτό μια χρωκοπία πχ της Ελλάδας στην ΕΚ είναι πολύ επικίνδυνη καθώς οι πιθανότητες να συμπαρασύρει και άλλες χώρες είναι μεγάλες.
    Επιμήκινση του χρέους λοιπών για να μπορούν να πληρώνονται οι δόσεις.Και αφού κάνανε τα πείράματα τους στην Ελλάδα και δεν τους βγήκαν τα κουκιά,διορθώσανε το πρόβλημα στην Ιρλανδία.
    Μέχρι να φτάσουνε στην Ισπανία θα έχει τελειοποιηθεί το ¨¨σχέδι﨨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O 101ος στοχαστής είναι ο Aλέφαντος.

    Aν είχε 2 μαντουμαδόρους, 2 μπαλαδόρους και 3 ξαπλαδόρους, θα τον είχε σκίσει τον Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ01 Δεκεμβρίου, 2010 14:53

    ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ SPESIAL ONE.ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΒΕΝ.Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΗΠΟΣ.ΠΟΙΑ ΡΕΑΛ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΘΕ 50 ΧΡΩΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΤΗΠΟΣ.ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ,ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΡΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΤΡΙΛΗΚΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΤΟ ΕΝΟΟΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -ΣΠΙΘΑ-
    Αυτό είναι το όνομα της κίνηματος ανεξάρτητων πολιτών.
    Ο κ. Θεοδωράκης κάλεσε τους πολίτες σε «ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως υποστήριξε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ενωση, και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις».
    Αναπτύσσοντας τις θέσεις του Κινήματος, τόνισε πως δεν αποσκοπεί να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαραλαμπε
    την απαντηση των ελληνων την ειδαμε
    στις προσφατες εκλογες
    η ελλαδα ειναι ποιο ομορφη χωρα του κοσμου αλλα κατοικειται απο λαθος ανθρωπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στους 100 στοχαστες ο Γιοργο; Ναι. Αλλωστε ειναι γνωστο οτι πεταει βελακια σε στοχο στο σπιτι.
    Και οταν αποτυγχανει στο γενικο σκορ,η Αντα τον ξεβρακωνει και του τις βρεχει.

    Χιμενεθ: "μονο ποιοτικες επιλογες"
    η: "για το παιδι μου διαλεγω μονο το καλυτερο.cretafarm"

    Ο οποιος θα παιξει με ενισχυμενο κεντρο,προσφορα της "Εργομπετον ΑΕ".

    Και το γηπεδο θα ειναι βουρκος. Πραγμα που σημαινει οτι αν ολα πανε συμφωνα με το σχεδιο,θα δουμε τουλαχιστον τρεις θλασεις σε ζωντανη μεταδοση.

    "Να πληρωσουν και οι εχοντες" ζητα ο Παπουλιας.
    "Ωρα να πληρωσουν οι εχοντες" λενε πλεον και τα κυβερνητικα οργανα.
    Δηλαδη,δηλωνουν ειλικρινεστατα,οτι ακομα και με αυτην την λαιλαπα του ΔΝΤ και τον ανεμοστροβιλο των φορων και του ανελεητου κυνηγιτου ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ εχουν πειραχτει αυτοι που εχουν και δεν λενε να πληρωσουν οι ατιμοι.Και συνεχιζουν να τραβανε το κουπι οι γνωστοι-αγνωστοι.Αφαντοι μεχρι τωρα οι "εχοντες".

    Μαλιστα φημες λενε, οτι πραγματι εχει πιαστει στη φακα της εφοριας ενας "τετοιος" που ειναι "εχων", και θα τον παρουσιασουν σε ειδικη εκδηλωση στο περιστυλιο του Ζαπειου,ανημερα των Χριστουγεννων.

    "6 μερες δουλεια,υπερωριες που θα ενσωματωνονται στις επομενες μερες,συμφωνια μεταξυ-εργοδοτη-εργαζομενου,διχως την μεσολαβηση των ενοχλητικων συμβασεων" κλπ κλπ προτεινε ο προεδρος του ΣΕΒ. Οπως και αλλα λαχταριστα και πιπερατα ακομα που δεν γραφονται γιατι ειναι ακομα 7 το απογευμα.

    Εμπρος, στο γεματο και χορταστικο 7ημερο. Να μη χανουμε χρονο. Η εργασια ειναι χαρα. Και δικαιωμα. Ποιος δεν θελει να εχει το δικαιωμα του συνεχεια,καθημερινα 7 μερες την εβδομαδα,30 μερες το μηνα 365 μερες το χρονο;
    Ο οποιος χρονος ειναι σχετικος γι'αυτο και θα ειναι πολυ σχετικη και η πληρωμη του εργαζομενου.
    Αλλωστε μπορει να διορθωθει το λαθος του οχταωρου. Να γινει 24ωρο και να αλλαξουν την διαρκεια των ωρων. Μη γελατε. Ο χρονος δεν υπαρχει-ειναι γνωστο αυτο. Ειναι κατασκευασμα ανθρωπινο.Και αρα μπορει καλλιστα να υποκεινται σε αλλαγες και αυξομειωσεις.
    Παμε λοιπον: Αν ατα λεπτα ηταν δευτερολεπτα,τωρα δεν θα ζουσε κανεις απο εμας εδω μεσα,καθ'οτι η διαρκεια της ζωη θα μετραγε κατα το 1/60. Δηλαδη η κανονικη της διαρκει με αβασει αυτην την χρονικη ρυθμιση θα ηταν 1 χρονος και 4 μηνες.
    Αν παλι τα δευτερολεπτα ηταν λεπτα,η πραγματικη μας ηλικια,με βαση αυτην την ρυθμιση θα ηταν χ60.Δηλαδη καποιος που σε σημερινη ηλικια ειναι 30,θα μπορουσε να ηταν 1.800 χρονων.
    Σε μια τετοια περιπτωση,μπορουμε ανετα να δουμε τα ευεργετικα πλεονεκτηματα,οσο αφορα στις εργατοωρες και το ταχυριθμο μιας αναπτυξης αστρονομικης.
    Ειναι πλεον καιρος -και αυτο ειναι απο μυστικη πηγη- να τεθει σε αφαρμογη το περασμα στην ηλικιακη αναπροσαρμογη μεσω του κουρδισματος των ρολογιων και της λειτουργειας τους κατα 60 φορες σε αργοτερο τεμπο απο οτι σημερα.
    Ο μονος τροπος να απεμπλακουμε απο τα επαχθη μνημονια και να αφησουμε χιλιαδες χρονια πισω τους Στρος Καν και Ολι Ρεν και ολα αυτα τα μουνοπανα με τις μουρες σαν μουνοπανα.

    Τι ειναι ο ανθρωπος;Εν "τιποτα". Κυριολεκτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς Χρήστο: Να δεις που κι ο Χιμένεθ, θα μπει στους στοχαστές.Και μην γελάς. Αυτός προσπαθεί να δουλέψει τουλάχιστον.
    " ΡΟΣΤΕΡ ΥΠΑΡΧΕΙ " κατά ΓΑΠ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια έμπνευση του πιλότου και του πληρώματος (ενδεχομένως… υποκινούμενη και από τον Μανόλο Χιμένεθ) προκάλεσε φαρδιά χαμόγελα στη -διάρκειας περίπου μιάμισης ώρας- πτήση προς την Κροατία. Λίγο πριν την προσγείωση, ο Ισπανός τεχνικός μπήκε στο πιλοτήριο για να απολαύσει την όλη διαδικασία και λίγα λεπτά αργότερα στα ηχεία του αεροπλάνου έπαιζε η περιγραφή του γκολ του Μπλάνκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

    Ο Ισπανός, μάλιστα, δεν παρέλειψε να «κλέψει την παράσταση» και στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες έπειτα, στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί απόψε το ματς. Τότε, που -πριν την έναρξη του κανονικού προγράμματος και την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ζέσταμα- δεν δίστασε να πάει ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του και να κουβαλήσουν τις εστίες, για να αποθεωθεί στη συνέχεια για την… πρωτοβουλία από τους παίκτες του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2 fores pou paiksame se gamimeno teren , simera kai sto kupelo me panthrakiko , n omada petage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φτού να μην τους ματιάσουμε.΄Πρώτη φορά επι Μανόλο κάνουν δυο σερί νικηφόρα ματς.
    Αντε να πηδήξουμε και την κωλοομάδα του Δώνη και του Σπανού

    ΑπάντησηΔιαγραφή