Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ MEETING

           Πιστεύω να μην έχετε παράπονο. Τα διαβάσατε όλα. Ο Έντερ, ο Πατσατζόγλου κι  ο Νταντόμο, δεν υπολογίζονται πλέον. Ο Αργυρίου είναι για δανεικός ή στην εξώπορτα. Αυτά είναι τα 4 πρόσωπα, προς τα οποία γίνανε οι δρυμίτατες παρατηρήσεις στο ημιχρόνιο του Περιστερίου. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ. Για να το κάνω πιο λιανό, χειροπιαστό, αφού κάποιοι δεν μπορούν να λύσουν εξισώσεις αλλά είναι ικανοί να παντρεύονται και να γαμάνε κάνοντας και παιδιά. Και μακάριοι οι πλούσιοι με δανεικά που λόγω δημοκρατίας έχουν το δικαίωμα της εξίσωσης σαν πολίτες. Φυσικά εγώ δεν έχω την υποχρέωση, αλλά μόνο την υπερχρέωση. Δεν βαριέσαι όμως.
          Ο πέμπτος είναι ο Γκερέϊρο. Που πετάει στην προπόνηση, αλλά στο γήπεδο κάνει άλλα γι άλλα. Σαν τον Πάριο μάλλον όταν τραγουδάει Θεοδωράκη. Αυτός ο κατάπτυστος Ρότζερ όμως, ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΗΚΕ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΗΚΕ; ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ; ΟΧΙ. ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ, που όμως πια δεν διακιολογεί μια κακή ημέρα, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ. Ρε τρομερό πράμα να σε τρώει ένα περιστέρι.ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΔΑ ΤΟΥ ΞΟΥΤ! Και γαμώ τις λογικές.
           Ο έκτος είναι στα αβαβά. Αυτός δηλαδή που έγινε αλλαγή. Ο Σκόκο. ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΙΖΑΡΟΥΜΕ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΕΤΑΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ, αλλα ταυτόχρονα και τον πιο επικίνδυνο όποτε καυλώσει, ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ - τον χειρότερο μετά τον Ρότζερ - ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΝΤΑΞΕΙ; ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ SUPPORTERS ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΣ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΞ ΑΛΛΟΥ.
                    Μετά έχουμε τον Λαγό και τον Γιάχιτς. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΝ ΕΒΑΖΑ ΤΟΝ ΣΑΧΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ Ή ΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ. Ή ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ ΚΙ ΟΧΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΚΟΛ, φυσικά δεν ξέρει άλλη μπάλα, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ. ΠΑΙΞΕ  ΛΟΙΠΟΝ Μανωλάκη κατ' εντολήν, αφού μαζί τρώτε, ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Διότι όντας εκτός στόχων, ΕΔΩ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ,  κι όχι να κοροϊδέψετε τα χάπατα που χρηματοδοτούν.
              Εντάξει ο Νασούτι είναι πολύ λίγος και θα φύγει το καλοκαίρι. ΜΕ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΟΨΙΟΝ ΑΓΟΡΑΣ, ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ; ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, που έχει και κάτι καλύτερο; ΕΔΩ Ο ΖΕΡΑΛΝΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΥΦΟ:
           "Δεν θέλω τον Λυμπερόπουλο και τον Δέλλα . Μου χαλάνε το κλίμα." ΣΩΣΤΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΣΤΟΧΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ; Άντε με εξαίρεση τον Καράμπελα, που εδώ φαίνεται η τάση, η διάθεση αλλά και η νοοτροπία του προπονητή μας. Που το παιδί το τιμώ και το ευχαριστώ σαν προσφορά δυνατοτήτων του. Και πράγματι πρέπει να πάιρνει τα ευρουλάκια του. Με προσοχή βέβαια, διότι ήρωες Σεβιλλιάνους δεν θέλουμε εδώ. Μας αρκεί η Ζαγοράκειος τεστοστερόνη, κι ο νοών νοείτω. Για ματς πάμε, δεν πάμε για νεκροτομές. ΠΩΣ ΑΓΑΠΗΣΕ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, που δεν έβλεπε ούτε την λάσπη στην μύτη του στο Σπλιτ!
               Πού πάμε; Στο blog. Κι όποιος έχει παράπονο  το λέει. ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ; ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ; ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝ Ή " μεγάλη πλάκα θα κάνουμε προχθές;" Ή " τι ωραία περάσαμε του χρόνου;" Ρε ωραία είναι αυτά αρκεί να μην έχουμε το ίδιο δέσιμο. Και να πηγαίνουμε και σε σωστά γήπεδα. Στην Φιλαδέλφεια με το καλό ή στις ρίζες μας ( μια πρόταση που επεξεργάζομαι και σύντομα θα έχετε ενημέρωση ).
             Ξέρω οτι το σημερινό θα θεωρηθεί "πόλεμος". Πιστέψτε με δεν είναι. Είναι μια απλή κριτική διότι κάποια πράματα μου φαίνονται παράξενα. ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΑΝΟΛΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΟ ΜΕΘΟΔΙΚΑ. Φυσικά με τα λάθη του, αλλά ποιός ζωντανός δεν κάνει λάθη;
            Α, και κάτι τελευταίο: Η ανακοίνωση της οργάνωσης στο τέλος της ( "... ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ." ), με βρίσκει απολύτως σύμφωνο. Δεν ξέρω αν είναι απλά λόγια, ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΥΣΤΕΡΙΕΣ. Και φυσικά πάνω σε αυτήν τη λογική τοποθέτηση, βρίσκεται και η κριτική η δική μας. ΔΙΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΤς ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
        ΚΑΝΕΝΑ  BLOG  ΔΕΝ ΥΦΙΣΑΤΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΙΚΟ. ΑΡΑ,  ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

43 σχόλια:

  1. Πρόσεχε Στήβεν τι γράφεις. Κάνοντας κριτική στον προπονητή θα θεωρηθείς εσωτερικός εχθρός της ΑΕΚ, κατά την οργάνωση. (΄Οπως λέμε "κατά Ιωάννη" αγίου ευαγγελίου το ανάγνωσμα).
    Kαι ο Ισπανός όμως, μπράβο, γρήγορα μαθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Δεκεμβρίου, 2010 10:31

    Νομίζω ότι για την 5δα που θέλει να φύγει δε θα κλάψει κανείς. Μόνο τον αργυρίου εγώ δε θα τον πούλαγα, θα τον έστελνα δανεικό μπας και πάρει μπρος.
    Ο Λεό ας πάει στην ευχή του θεού, επίσης. Αν μας προτείνουνε (όπως λεν οι φυλλάδες) ανταλλαγή με τον Κάλβο, γιατί όχι?
    Έχεις δίκιο steven, για τη διαχείριση λαγού και σλάβου. Εκεί είναι λάθος. Για λύμπε και μπαρμπαδέλλα μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο αυτό που λες.
    Ο μπλάνκο πληρώνει τις διαπραγματεύσεις του συμβολαίου του και μπράβο του που παλεύει.
    Γενικά σε αυτή την ανώμαλη κατάσταση, η οποία επανήλθε ΛΟΓΙΚΑ εκεί που ήταν επί ντούσαν τώρα που πέρασε ο αρχικός ενθουσιασμός, το θέμα είναι ο μανωλάκης μη μπει στην ισχύουσα λογική. Απ' ότι λες έχει μπει ήδη.
    Κι ας δουλεύει, το θέμα είναι να μην ακυρωθεί η προσπάθεια η δικιά του και ΟΠΟΙΩΝ παικτών θέλουν και μπορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nai de katalava kati, ksetrelathikame me ntatomo kai enter kai tha klapsoume ama fygoun kai paroume allous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρθρο απο αυτα μ αρεσουν περα απο τις γραμμες και τα ορια
    μονο που υπαρχει ενα θεμα, πολλοι δεν θα καταλαβουν αυτα που θελεις να πεις και μηπως πρεπει να κανεις μια μεταφραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιωργη
    οσον αφορα Δελλα και Λυμπεροπουλο αυτο που γραφει ο στηβεν δεν ειναι τραβηγμενο καθολου και οι δικες μου πληροφοριες αυτο λενε και γιαυτον τον λογο εχουν σταματησει να μιλανε για ανανεωση συμβολαιων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΧΤΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕ Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαραλαμπε
    οχι και κανενας
    εγω εστειλα μηνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Δεκεμβρίου, 2010 12:40

    αυτομαστιγώνομαι ευχαρίστως, ως μη γνώστης του εορτολογίου.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δρυος πεσουσης" που λενε...
    Μεγαλο πραγμα το να αποφευγεις τον πρωταθλητισμο.
    Που να τρεχεις τωρα,που να αγοραζεις,που να τσακωνεσαι με τος αλλους δυο, που να βρεις "χρεια" να κανεις δουλεια,γραγγο δεν υπαρχει για ανταγωνισμο, κατσε εδω στην 3-4-5η θεση που ειναι ησυχα και ωραοα και δεν μας κυνηγαει κανεις και δεν πανε να γαμηθουν ολα.
    Θα βγαινουν και οι μιζες,διχως το αγχος του πρωταθλητισμου και τους αναλογους περιορισμους και χρονοδιαγραμματα.
    Ανετα Χαλαρα.

    Βγαζεις τον Σκοκο στο 30' και οι μαλακες στις φυλλαδες γραφουν "δεν καταλαβαινει απο ονοματα...μπραβο"

    Δηλαδη και ο μεν και οι δε τον Σκοκο τωρα τον ανακαλυψαν; Αυτος ειναι,ετσι παιζει,με τα χερια στη μεση και αναμενεις εαν και ποτε θα εδεησει να κανει δυο κινησεις και παρεις το ματσακι. Και τον βγαζεις απο το 30' και βαζεις ποιον,τον Μπερνς,δηλαδη το μαυρο προβατο του αγωνα με την Χαιντουκ που εξαλος ο Ισπανος θα τον εβγαζε και αυτον απο το 30' αλλα δεν προλαβε καθ'οτι ο Αυστραλος εκανε ενα δυο καλα πραγματακια και τελικα εμεινε. Και ανταμηφθει με την αλλαγη στο περιστερι που τον εβαλε ωσαν τον Σωτηρα.
    Ρε δεν γαμιεσαι με κανενα ταυρο;

    Και ο Γιαχιτς με τον Λαγο γιατι δεν του κανουν; Μηπως γιατι ιδρωνουν διαφορετικα και αυτοι που θα ερθουν στις θεσεις τους θα ιδρωνουν με πρωταθλητικα φαρμακα;
    Και οι Λυμπε-Δελλας του χλανε το κλιμα; "Ποιο κλιμα" ρωταμε; Απο τον δευτερο,εχουμε γλυτωσει καμια δεκαρια γκολ ως τωρα. Κανει απομπαγεβιτσοποιηση;.Αδαμιδη τι λες; Μη φοβασαι δεν ξαναρχεται σαν προπονητης.
    Εδω να πουμε οτι οταν πεθανε ο Σταλιν, οι "συνεργατες του" δεν εμπαιναν-απο φοβο- ακομα και την επομενη μερα στο δωματιο οπου ηταν τεζαρισμενος. Φοβουνταν μηπως και ξυπνησει.

    Και ο Αργυριου γιατι στην εξωπορτα; Δεν ειπες οτι θα δουλεψει με νεους και ωραιους σαν Ελληνες; Μαλλον η ακαδημια ασφυκτια απο ταλεντα και αυτος περισευει.
    Και επειδη "χρονος δεν υπαρχει"-γιατι πραγμα αραγε;-και ολοι κριθηκαν σαν μπηκαν τα χιονια,παμε για "ετοιμες" μεταγγραφες,οπως λεμε "ετοιμο" φαγητο.
    Μεταγγραφες ενδεκαδας. Και δεν υπαρχει τιποτα ποιο ευκολο απο το να βρεις αντικαταστατες για τους Νταντομο,Γκερειρο,Εντερ κλπ.
    Στην πλατεια του Κολωνου να πας ενα πρωι,μαζευεις τεσσερα-πεντε γυφτακια,τα ντυνεις,τα ταιζεις και αστα να τρεχουν.

    Οι θεσεις 3 4 5 δεν κινδυνευουν ουτως η αλλως απο καμια Λαρισσα, Ηρακλη η Καβαλα (λεμε τωρα
    )
    Ετσι, το κοκκορακι,μακρυα απο τις μεγαλες μαχες των κοκκορων του κοτετσιου,στεκομενο με εξυπναδα αναμεσα στις δυο ταιστρες,παρακολουθει μισοκρυμενο στι γωνια του,προσεχοντας να μην ταραξει την ισοροπια του τρομου στο κοτετσι της πλακας.

    Υ.Γ Και αφου ο Μανωλης αρεσκεται να απαγγελει επιστολες,να του αφιερωσουμε ενα αποσπασμα απο την προς Κορινθιους 13.α : "Εαν ταις γλωσσες των μετοχων λαλω και των supporters,παικτες δε μη εχω,γεγονα χαλκος ηχων η κυμβαλον αλλαλαζον..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτομαστιγωνομαι και εγω.
    Αννα χρονια πολλα και καλα απο την Αβραμιδειο ενωση των εν Ελλαδι Illuminati.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟΣ

    Σημερα εδωσες ρεστα σε παραδεχομαι!!!

    ολα που εγραψες ειναι σωστα αλλα ποιος θα τα διαβασει στον ΜΑΝΟΛΟ?
    Να καταλαβει οτι δεν ειμαστε τοσο ΑΜΠΑΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ξερω αν ακουσατε-διαβασατε την συνεντευξη του Στελιου στην ΕΡΑ.
    Λεει μεσες ακρες ο "Στελερας":
    Ακουστε να δειτε παλιομαλακες(στην διοικηση)δεν θα γινει δουλος ο Κωστας με ψωρολεφτα,την ωρα που ο καθε "Γκερειρο και ο καθε "Πατσατζογλου" παιρνουν 300αρες και 500αρες.
    Ηρθε μεν με 50 χιλ.-απο τον Θρασυβουλο και οχι απο τις ακαδημιες ,αφου οι Κολα-Σαβαβσκι τον απεριψαν- αλλα δωστε κανενα μπονους η κανενα αυτοκινητακι, μεχρι να ληξει το συμβολαιο του σε 1.5 χρονο (δηλαδη του χρονου τον Γεναρη) και τοτε διαπραγματευομαστε εμεις η οικογενεια το που θα παει σαν ελευθερος πλεον (που σημαινει ολα τα μαρουλια κατα'δω) πουλωντας τον στον "πατερα μου τον Βαρδινογιαννη"-κατι που δεν καταφερα να κανω εγω,οταν οι Γεωργαμλης και Βλαχος πηγαν εκει και εγω εμεινα εδω να τυρρανιεμαι."
    Ολα τα παραπανω ειναι δικα του λογια και δεν προσεθεσα ουτε ενα κομα απο οσα ειπε,τα οποια ειναι πολυ περισοτερα.

    α)Ειναι μια φωτογραφια του τι συμβαινει σημερα στην ΑΕΚ.
    β) Να γνωριζουμε οτι οι σημαιες κοστιζουν καποια λεφτα και δεν ειναι τζαμπα.Αυτο το ξερει και ενας σημαιοφορος του Ναυτικου.
    γ) Αδαμιδη,καληνυχτα και καλη τυχη.
    δ) οι Ναξιωτες ειναι "large".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παραξενα πραγματα στην σημερινη προπονηση:

    Στην σημερινη "πρωτη" του Ντρπιτς, σε πολλες φασεις του οικογενειακου διπλου,τον ειδαν να κοντοστεκεται στη σεντρα και να γλυκοκοιταει τον Σκοκο.
    Ολοι επεσαν πανω στον μικροσωμο Αργεντινο και εγιναν ασπιδα του.
    Υπαρχει αρκετη ενταση και ενας περιεργος εκνευρισμος.
    Οι ασκησεις γινονται με δυσκολια και για εναν ανεξηγητο λογο οι μπροστινοι παικτες απο τον Κροατη αμυντικο,παιζουν με προσωπο στο τερμα της ομαδας τους και ουχι με προσωπο στο αντιπαλο τερμα.
    Κανεις δεν σκυβει να δεσει τα κορδονια του και σε κανεναν δεν περναει καν απο το μυαλο να πιασει το γονατο του.
    Οι φυσιοθεραπευτες απεχωρισαν μουρμουριζοντας δειχνοντας κατι με τις παλαμες τους.
    Ο Μανωλης,μη καταλαβαινοντας το νοημα της "χορογραφιας",εδωσε εντολη να εκτελουνται σωστα οι ασκησεις.
    Εις ματην.
    Στις κερκιδες παρεβρισκεται και αντιπροσωπεια της ενωσης ομοφυλοφιλων Αττικης,φοροντας μπλουζακια που εγραφαν "Nives".

    Και μεσα σε ολα,ενας χοντρος,φωναζει πισω απο τα συρματα: "να ερθει το κωλοπαιδο που μου γαμισε τη γυναικα στο Εμπορικο ΚΕΝΤΡΟ Χαλανδριου, να λογαριαστουμε"

    Ειλικρινα,δεν καταλαβαινω τιποτα. Τελικα κανουν προπονηση,υπαρχει προγραμμα εκει περα η οχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αποσαφηνιση: Απο τυπογραφικο λαθος στο σχολιο για τα λεγομενα του Μανωλα εγραψα "Στελερας".
    Δεν υποννοω τιποτα και ειναι απλα ορθογραφικο λαθος
    . "Στελαρας" ηθελα να γραψω. Οπως τον ξερουμε δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. απορια: Φευγουν-ουτως η αλλως- Δελλας Λυμπε.
    Μαλλον και ο Λαγος το καλοκαιρι. Και το πιο πιθανο και ο Καφες.
    Για τον Γεωργεα,δεν ξερω τι συμβολαιο εχει,αλλα αλλη ανανεωση αποκλειεται
    Απο τωρα ειναι εκτος ο Πατσατζογλου.
    Οπως και ο Αργυριου.
    Ο Μανωλας με τα λεφτα που δεν εχουν,δεν μενει περα απο τον επομενο Γεναρη
    Ο Γκετζογλου ειναι ενα πρωτης ταξεως παλτο για πωληση.Και καλα θα κανουν.
    Μπορουν να μου πουν,παρακαλω πολυ, τι ειδους "Ελληνικη ομαδα" εχουν κατα νου και με ποιους "νεους Ελληνες παικτες" θα απαρτιστει το νεο ροστερ; Mε τον Αραμπατζη,τον Μακο,τον Καραμπελα και τον Ιντζογλου εμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρήστο,και τον Αμπντουραμάνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Δεκεμβρίου, 2010 19:05

    Δηλαδή έπρεπε ο μανωλάς να παρακαλάει κιόλας?
    Αφού τον απέρριψαν την πρώτη φορά.
    Επαγγελματίας είναι το παιδί, έτσι βγάζει το ψωμί του.
    Σκόκο και τζεμπούρ παίρνουν γύρω στο μύριο.
    Άσε τους γκερέιρους.
    Καλά κάνει και όταν έρθει η ώρα, ας πληρώσουν όσα και οι υπόλοιποι μνηστήρες για να τον κρατήσουν.
    Αλλιώς άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο στελιος μανωλας πολυ καλα τα ειπε και ειναι κριμα γι αυτα που συμβαινουν στην ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ama vgazei parapono o stelaras , tote kati paei polu kala stin omada

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πριν απο "4-5 εβδομαδες ο δικηγορος του διαβολου ειχε πει οτι σε "4-5 εβδομαδες,θα μαθουμε ολοι τα αποτελεσματα του διαχειριστικου".
    Που ειναι;
    Που ειναι;
    Αδαμιδη Που ειναι;
    Που ειναι Αδαμιδη;
    Μετα τους ΣιφουνοΜωραιτοΜπισαξιδες που βλεπεις και μας ενημερωνεις εξω απο την πορτα τους-και καλα κανεις και πας αφου γι'αυτο κυριως τον σκοπο εισαι εκει που εισαι,γιατι αν ηταν ΑΛΛΟΣ στην θεση σου, συγκαταθεση με τον ΔΧ για το θεμα του γηπεδου δεν θα εβλεπε- αλλα πες μας και μια κουβεντα. Με τον ελεγχο τι γινεται;
    Θα περιμενουμε μετα τις γιορτες; Τον νεο χρονο πλεον; Την ανοιξη ισως;
    Υπαρχει "κλειδωμενη ημερομηνια" που θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα του και την οποια δεν την γνωριζουμε εμεις οι θνητοι;
    Σου ζητανε με "ευγενικο" τροπο καποιοι να μην αναφερεις οσο μπορεις τιποτα και να το τρεναρεις οσο σε παιρνει;
    Εχει σχεση ο διαχειριστικος με την αποφαση για το γηπεδο; Θα ακουσουμε "ενα καλο και ενα κακο νεο. Πειτε μου ποιο να πω πρωτο";
    Μπορει να χρηματοδοτηθει(που ειναι και "το ποιο ευκολο" οπως λες) το γηπεδο απο τραπεζες,μη γνωριζοντας εκεινες επισημα την οικονομικη κατασταση της εταιρειας; Και μη μου πεις "τι σχεση εχει η ΠΑΕ",γιατι θα γελασουμε ολοι τρανταχτα.
    Aποριες ρε παιδι μου. Πολλες. Μοrgan.Γιατι ακομα να βρεθει λυση; Που ειναι το θεμα; Στο ποσο; Στις δοσεις;Empire.Που ειναι το θεμα; Αφου δεν εχει σχεση με την ΠΑΕ. Καποιοι την ανοιξαν,καποιοι την εκλεισαν,δημιουργωντας ελειμα. Γιατι δεν λυνετε το θεμα με καθε τροπο;
    "Αδαμιδαρε" που λενε και τα 17χρονα. Που σε σχεση με τον Κουγια,τον Κυριοπουλο,τον Νικολαου και τον Μαματζη,τους φαινεσαι ωσαν γιγας.
    Τα θεωρεις δευτερευον;
    Σε εχει μπερδεψει η μεταφραση του συμβολαιου του Τζεμπουρ;
    Πες μας τελος παντων τι στο διαολο γινεται εκει μεσα.

    Υ.Γ Τα χρηματα για την εξοφληση-αποζημιωση του Πατσατζογλου,κανονικα πρεπει να τα χρεωθεις εσυ προσωπικα. Να τα πληρωσεις ο ιδιος. Αφου εσυ εισαι ο κυριος υπευθυνος της φυγης του Αραουχο. Που αν του εδινες τα μισα απο οσα εδωσες στον γυφτο,τωρα δεν θα εψαχνες για μια ΤΡΙΤΗ μεταγγραφη μεσα σε 10 μηνες στην ιδια θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς Χρήστο: Μα ο συγκεκριμένος που αναφέρεις, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΙΟΛΑΣ. ΜΗΝ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΤΕΚΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς dimitri: ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΑΙΚΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΛΗΦΘΗ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. steveν
    εσυ ελεγες οτι ο μικρος μανωλας ειναι αμπαλος τωρα λες οτι ειναι και προβληματικο
    πως εχεις βγαλει προβληματικο τον μικρο δεν ξερω
    εξηγησε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, εκτός αν πράγματι έχει οριστικοποιειθεί η ανταλλαγή. Καταλαβαίνεις βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Προς dimitri: ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ.
    Στο άμπαλλος, επιμένω για τον μικρό. ΛΕΩ ΑΜΠΑΛΛΟΣ ΟΧΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΥΟ.
    ΕΚΤΙΘΕΜΑΙ; ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΔΩ Ο ΘΕΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΜΠΑΛΛΟ ΤΟΝ ΤΟΝΥ, ΘΑ ΚΩΛΩΣΩ ΕΓΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι ανταλλαγή;Να πάρουμε τον παιχταρά που τον διώχνει ο προπονηταράς;Και αφού δεν είναι καλός εμείς τι τον θέλουμε;Τι θα κερδίσουμε αφού το έργο το ξανάδαμε.Άντε και διώξαμε τον Φιλανδό και πήραμε τον Ολλανδό, ε,και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΥΠΕΛΛΟ- ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να το παιξουμε "2" το ματσακι δηλαδη μπας και αγορασουμε κανενα δεντρο,μαζι με το αστρο και τα φωτακια και την Πετρουλα τουρλα διπλα στην φατνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατι δεν κανουν καμια καταληψη στη Γραμμου τα παιδια,μερες που ειναι,να θυμηθουμε τα περσινα;
    Μελομακαρονα υπαρχουν.
    Οπως και λογοι υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αδελφη ο "ταδε";
    Και τα πηδηματα στη σεντρα,ειναι για ξεκαρφωμα;
    Τι γινεται ρε πουστη μου;
    Τωρα που το λες,και εμενα δεν μου καθοταν καλα.
    Να διαλαλεις οτι γαμας; Γιατι,σου ειπε κανεις οτι δεν μπορεις η οτι δεν θελεις;
    Μαλλον.
    Κριμα.
    Τουλαχιστον θα επελθει ηρεμια στην ταραγμενη αγελη των Σπατων.
    Θα μαλακωσουν οι προπονησεις μετα την σημερινη ενταση.
    Θα χαλαρωσουν οι παικτες και θα συγκεντρωθουν απερισπαστοι στο εργο του Μανωλη.
    Θα φυγουν απογοητευμενοι οι πουστιδες απο τις κερκιδες.
    Ο μονος που θα συνεχισει να βασανιζεται,ειναι ο χοντρος πισω απο τα συρματα,που μετ'επιτασεως θα συνεχισει ψαχνει αυτον που του πηδηξε την γυναικα στο Χαλανδρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Επιτελους χειμωνας.

    Γενικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. steven
    ο μανωλας εχει αποψη και αυτα που λεει καμμια φορα ενοχλουν, μοιαζει λιγο με καντονα στον λογο και αυτο μ αρεσει
    οσον αφορα αυτο που λες για τον τονυ εκ του αποτελεσματος στο συγκεκριμενο θεμα ειχε δικιο ο μανωλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. o manolas me ton cadona ??

    ela re dimitri , kalos xrysos itan kapote alla exei katantisei pio grafikos apo ta meteora

    exei kai to 30% tou pitsirika kai mas spaei t'arxeidia epeidi de tou dinane 300ares na kleinei tous iordache pou mas kouvalage

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. kai st'arxeidia mou ama tsimpage kai kana psilo , edw fagane aloi ki aloi , poso mallon n ....simaia

    alla re pousti , kouvalithikes apo ti nakso na mas to paikseis aspida tou compogianiti kai na valeis plati ston apatewna ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. «Με ενημέρωσαν ότι η όλη ιστορία με το θέμα της ανανέωσης του Κώστα συζητείται πολύ. Εγώ το θεωρώ λάθος. Επειδή το έζησα με την ΑΕΚ και την πάτησα σαν ποδοσφαιριστής και σαν αθλητής στην ΑΕΚ, δεν θέλω να γίνει το ίδιο, γιατί κατά κάποιο τρόπο συμβαίνουν τα ίδια πράγματα και στον μικρότερο Μανωλά. Αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος και δε μιλούσα. Όλα τα γνωστά που πέρασα εγώ στην ομάδα της ΑΕΚ δε θα τα αφήσω να γίνουν και με τον μικρό. Εγώ θα ενημερώνω σωστά τον κόσμο και θα πω ότι οι εφημερίδες από το πρωί παραπληροφορούν τον κόσμο. Εγώ δεν ζήτησα τη συνάντηση, αλλά η ΑΕΚ η οποία την επιδιώκει από το καλοκαίρι. Δεν έχει μάνατζερ ο Κώστας. Είμαστε άνθρωποι συντηρητικοί πώς να το πω, κλασικοί και δεν θέλουμε μάνατζερ. Μια γρήγορη περίληψη. Ακούγονται ανακρίβειες και οφείλω να το προστατέψω το παιδί, όπως αν θέλετε δεν βρέθηκε κάποιος να προστατέψει εμένα. Και μιλάω για την περίπτωση με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να φύγει και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής και ο Βαγγέλης Βλάχος και ο μοναδικός που έμεινε ήμουν εγώ και το πλήρωνα για πολλά χρόνια. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί που το έφερε ο θείος του στην ΑΕΚ. Είναι ΑΕΚ .Ζήτησε να παίξει μπάλα και να με ξεπεράσει. Από μικρή ηλικία αν γίνεται.
    ----------------

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    twra ta eida analutika

    eipe kai tetoia to paidi ?

    kamarwste re ena pousti pou ton dinoune akoma plaketes kai apothewnete opou paei

    de tou aresane tou paidiou oi antrikes koupes pou sikwne tote kai ithele tin agalia tou pistola

    ante koulouri ki esy , sti gwnia me to konto kai ton servo kseftyla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Αδερφέ, επιτέλους χειμώνας. Μόλις τελείωσα το κείμενο μου για την αγαπημένη μου εποχή, που πρακτικά είναι η ψυχή μου. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΤΟΥ ΑΣΗΜΟΥ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ.
    Μην αυταπατάσαι για το γαμήσι. ΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΧΩΝΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ Ο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ κλπ.
    ΚΙ Ο ΜΠΕΚΑΠ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΙ Ο ΡΕΜΜΟΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. Ο ΜΑΝΩΛΑΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΜΙΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ; ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΑΣ ΕΦΕΥΓΕ. ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΩΘΥΜΕΝΑ ΤΟΥ.
    Έτσι γίνεται πάντα. ΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ: ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ MIKE21HLK: ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΦΕΡΕΣΑΙ. ΕΙΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ, " ΠΑΙΔΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ".
    ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ. ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΦΕΓΓΑΡΙ. Ο ΕΝΑΣ ΜΙΛΑΓΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΙΤΖΙΟ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΙ.
    ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΕΚΟΦΡΟΣΥΝΗ. ΚΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΔΕΙΧΝΕΙ:
    ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ; Ή ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ;
    ΚΑΙ ΤΟΥΚΟΨΕ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΚΟΣΑΡΑ, ΛΕΣ ΚΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ ΑΛΛΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Οταν ολη η ομαδα εκανε προετοιμασια,ο Μανωλας εκανε σαργοθεραπεια στην Ναξο.Και δωστου παρακαλια η διοικηση να γυρισει,και να οι εφημεριδες να λενε για την σημαια που ειναι παραπονεμενη..Αφου ρε μεγαλε ηθελες να φυγεις,γιατι δεν το κανες? Οπως το εκανε ο Βλαχος κι ο Γεωργαμλης? Καθε χρονο τοτε το ιδιο τροπαρι,κατεβαινω δεν κατεβαινω ησουνα,και μολις εσκαγες στα παιχνιδια,τραβαγες ολη την ομαδα πισω,και ο Σερβος τραβαγε τα αρχιδια του στον παγκο.Παρε λοιπον το ανηψακι σου και τραβα τον στον ΠΑΟ,να δει αυτος το χαιρι που δεν ειδες εσυ στην ΑΕΚ.Μεγαλολαμογιο ησουν,ετσι παρεμεινες μεχρι τωρα...Κι οταν εκβιαζες τον Μελισσανιδη για τα δηθεν λεφτα σου που σου χρωσταγανε,πηρες τ`αρχιδια μου,γιατι τα χες παρει διπλα και τριδιπλα,και εκανες διακοπες στην Ναξο,και παντα μεσα Αυγουστου αποφασιζες να γυρισεις στην ομαδα γιατι δεν γουσταρες τους κολιους και τους κοιλιακους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ". ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΕΦΟΡΙΑΚΟΥ, προσέχτε το αυτό. ΚΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΠΑΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ.
    ΚΙ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΟΓΩ ΠΑΙΔΙΟΥ; ΕΝΗΛΙΚΑ ΠΙΑ. ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ ΚΙ ΑΡΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
    ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ή ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΚΟ; Ο ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ, ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΗΤΑΝ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΣ; ΗΤΑΝ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΑΥΤΟΣ ΚΙ Ο ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ Ή ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ. ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΩΣΕ Η ΑΕΚ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΟΥ.
    ΚΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΠΗΓΕ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ.
    ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ;
    ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΟ. ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ; ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΤΟ "φτωχή πλην τίμια "; ΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ.
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΚΟΛ. ΝΕΣΤΟΡΑΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΥΡΟΣ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΙ ΑΜΥΝΑ ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
    ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΛΕΩ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://www.youtube.com/watch?v=EKAXdeqylfQ
    το θυμάστε ?
    ο μανωλας το ξεχασε?
    στο δευτερο έσκυψε? στο τριτο έτρεχε?
    τρεις μηνες πριν ο Κοσκωτας ειχε αγορασει τους Πειραιωτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή