Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ

           Απο το πρωί ήμουνα στο πατρικό για τα πρώτα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ των πραγμάτων που μείνανε πίσω. Αυτά για τα αγόρια και τις μέλλουσες νύφες, εκείνα για το δικό μου αρχείο, τα άλλα για την σύζυγο, την θεία κι αγαπημένα πρόσωπα της μάννας μου, τα άλλα για ιδρύματα ή κάδους ανακύκλωσης. Την περίμενα φορτισμένη την ημέρα παρότι δεν ήμουν μόνος. Και περίμενα την φόρτιση να τελειώσει περί τις 3 το μεσημέρι.
           Και πραγματικά τελείωσε. Έδωσε την θέση της σε άλλα συναισθήματα. Κύρια θυμού αχταρμά με απογοήτευση. Απέναντι σε μια πολύ μικρή ομάδα και με έναν καταπληκτικό κόσμο που προσδοκούσε μια νίκη, ρε πούστη μου, εκτός έδρας επι ελληνικού εδάφους. Τι στο διάολο θέλουνε οι μαλάκες; Λάσπες, βροχές και χωράφια μόνο;
           Ρε τι χάλι ήταν αυτό; Το πρώτο σουτ πάλι στο 65; Να μην μπορεί να αλλαχτεί μια πάσα της προκοπής ή να κρατηθεί στοιχειωδώς η μπάλα στο κέντρο του γηπέδου; Είπαμε χαμηλή ποιότητα στο ρόστερ αλλά γιατί, ο Ατρόμητος έχει ψηλότερη; Με τους άλλους που έχουν καλύτερους παίχτες και μεγαλύτερα budgets, γιατί τα κωλόπαιδα κερδίζουν; Προφανώς διαλέγουν παιχνίδια, αλλά τουλάχιστον να μάθω τα κριτήρια τους, όπως κι οι υπόλοιποι φίλαθλοι, για να κάνουμε κι εμείς μερικά ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ.
            Τα ίδια, που πρέπει να κάνει κι ο Χιμένεθ. Με εκείνον τον αρχιμαλάκα Ρότζερ κι εκείνον τον κατάπτυστο Λεονάρντο, που νομίζει οτι παίζει στην Λειβαδιά ΚΙ ΟΤΙ Η ΑΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ 0-0 ΑΦΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ. Μιλάω για την καθυστέρηση που έκανε στην αλλαγή του ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.
       Κι ένα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ Μανόλο, είναι το 4-2-3-1, το κωλοσύστημα με το οποίο πάλι ξεκίνησες. ΠΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, ΣΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ; Ευτυχώς όμως το διόρθωσες γρήγορα κι άρα ΔΕΝ σου ρίχνω καμιά ευθύνη σήμερα. Διότι μετά ήρθανε οι κότες και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Θες η κούραση, θες η υπεροψία, θες κάτι άλλο; Ψάξε, αλλά μην δίνεις και πολλές δικαιολογίες στους χαραμοφάηδες με κορυφαίο αδιάφορο τον Σκόκο, ΠΟΥ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΣΤΟ 40. Άκου ένα μύριο!
       Και μετά όλο το κοουτσάρισμα ήταν ολόσωστο και πράγματι το γκολ θα ερχόταν. Το περίμενα αν και αμφέβαλα με την συνολική εικόνα για την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Που τελικά ψιλικάθισε έστω και με αυτόν τον πικρό τρόπο. Διότι μέχρι το 40, θα έπρεπε να χάναμε με τρία γκολ διαφορά. Πού να πας, με μόνους καλούς τον Μανωλά και τον Δέλλα; Άντε, και με δραστήριο τον Μπερνς. Τζάμπα πόντοι πεταμένοι στην θάλασσα κι εμπρός για ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ. ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.
        Ούτε ρυθμός, ούτε διάθεση, ούτε τίποτα. Ναι, ούτε καν τίποτα δεν υπήρχε. Εντάξει λίγο φιλότιμο κι απο τον Καράμπελα. Δέκα λεπτά μπάλα χρειαζόντουσαν μόνο. Ή 5 ΛΕΠΤΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΝΑ ΣΤΑΥΡΟΦΙΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΘΗΡΙΟ; ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
          ΥΓ1. Ο καλός Ντιοπ πράγματι αλλάζει την εικόνα της ομάδας. Ο κακός είναι για τα αδαμαντορυχεία της Σενεγάλης.
          ΥΓ2. Ο διαιτητής Σταθόπουλος για μένα έκανε καλό παιχνίδι με ένα τεράστιο λάθος: Οτι δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη στον Σφακιανάκη για το μαρκάρισμα στον Μάκο. Ήταν καρμπόν φάση με του Ντιοπ. Επηρέασε αυτό την εξέλιξη του αγώνα; Σαφέστατα, αλλά είμαι Αεκτζής κι έχω δει χειρότερα εναντίον μου κι έχω κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ μεγαλύτερα.
         

45 σχόλια:

  1. το παιχνιδι της ομαδος δεν αξιζει κριτικης, ειμασταν χειροτεροι και απο τον πανιωνο
    το πρωτο σουτ ηταν στο 65,
    ο προπονητης ειναι καλος για τις ακαδημιες οχι για πρωτη ομαδα και γι αυτο τον λογο δεν μπορουσε να βρει ομαδα στην ισπανια μετα την σεβιλη
    αν υποθεσουμε οτι ο μπερνς ηταν καλος με την χαυντουκ γιατι δεν ξεκιναει στο παιχνιδι και γιατι αφηνει στον παγκο εναν απο τους ποιοτικοτερους παιχτες (λυμπε) και γιατι συνεχιζει το 4-3-2-1 αφου δεν εχει ροστερ να το παιξει
    οταν ενας ανθρωπος προσπαθει να βρει δικαιολογιες στις ηττες για τον προκατοχο του ειναι φαιδρη προσωπικοτητα, αραγε γιατι δεν λεει κατι καλο για τον προκατοχο του στις νικες?
    μιλαει για 3 οργανωσεις , το κυπελλο δεν εχει ξεκινησει ακομη οπως πρεπει αρα γιατι το αναφερει
    τελικα δεν εχω καταλαβει τι εννοει για το ροστερ, ειναι καλο η οχι?
    τωρα οποιος ειδε σωστο κοουτσαρισμα στο σημερινο αγωνα με μια ευκαιρια σ ολο το παιχνιδι ειναι βαθια νυχτωμενος απο μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξενύχτης Νομικάριος06 Δεκεμβρίου, 2010 02:32

    Σας γράφω μετά από καιρό για την έως τώρα παρουσία του Χιμένεθ στον πάγκο μας κι όχι μόνο για σήμερα, αφού μπήκε Δεκέμβρης και όλοι μας έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα. Θα επικεντρωθώ στην αδυναμία μου, στο αγωνιστικό κομμάτι, κι όχι στο θέμα φερ'ειπείν των αντιφατικών δηλώσεων που κατά καιρούς κάνει ανάλογα με το αποτέλεσμα, που στο κάτω κάτω δεν παίζουνκαι μεγάλο ρόλο(ακόμα).
    Γνωστός Αεκτζής των ερτζιανών (Αχιλλέας) είπε μια πραγματικά σοφή κουβέντα, ότι ο ερχομός του Ισπανού θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε όλοι μας τι ομάδα έχουμε. Πρέπει όλοι μας να κατανοούμε ότι ο Χιμένεθ παραλαμβάνει ένα μπουλούκι ατάκτως εριμμένων παιχτών, δηλαδή ΟΧΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΑΣΕΙΣ, απλά ένα ατσούμπαλο σύνολο, με 5-6 παίχτες ποιότητας για Ελλάδα (Σκόκο, Τζεμπούρ, Μανωλάς, φετινοί Μάκος, Λαγός, Νασούτι-σε μέτρια πάντως κατάσταση-), 2-3 παίχτες στα τελειώματα, αλλά με προσωπικότητα (Λύμπε, Δέλλας, Ντιόπ) κι από κει και πέρα είτε μετριότητες (π.χ. Λεονάρντο) είτε , το χειρότερο, κάτι παιχτάκια που μαγαρίζουν την ιερή φανέλα με το Δικέφαλο Αετό και που δεν κάνουνε όχι για ΑΕΚ, αλλά ούτε για Σούπερ Λίγκα( Έντερ, Πατσατζόγλου, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Αργυρίου, Καράμπελας κ.ο.κ.). Επίσης παραλαμβάνει μια "ομάδα" με κάκιστη νοοτροπία (κύριοι υπεύθυνοι γι'αυτό οι α-μέτοχοι) και η οποία για 2 χρόνια ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΙΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ!Για όλα αυτά κι εν μέρει για τη νοοτροπία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ο οποίος "κατάφερε", γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να μην βελτιώσει σε διάστημα 2 ετών(!)ουσιωδώς το τουρλουμπούκι του Δώνη, λες και παραλάμβανε την... Ίντερ του Μουρίνιο που είχε πιάσει ταβάνι!
    Ας είμαστε επίσης ρεαλιστές: Η θηλειά του Σερβοβόσνιου στην ομάδα μας ήταν και για φέτος σφιχτά περασμένη και στους 2 λαιμούς του πολύπαθου Δικέφαλου Αετού, επομένως το να ζητάει κανείς Πρωτάθλημα και μπαλάρα από τον Χιμένεθ (κι αυτά συνήθως τα ζητούν οι μπαγεβιτσολάγνοι για προφανείς λόγους) ξεπερνούν τα όρια της φαιδρότητας. Ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει αντίθετα να ΑΠΑΙΤΕΙ μια αγωνιστική βελτίωση, καθώς και την απαιτούμενη μεταγραφική ενίσχυση, η οποία στην περίπτωσή μας λόγω έλλειψης γνώσης μέσα στους κόλπους του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πρέπει να καθοδηγηθεί από τον Χιμένεθ, τόσον όσον αφορά στις θέσεις, όσον και όσον αφορά στην ποιότητα των παιχτών. Με άλλα λόγια: ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΡΟΚΑΡΑΜΠΕΛΕΣ!!! Και βέβαια, αν επιτευχθεί η σκοπούμενη βελτίωση, η πρωτιά στα πλέι οφ και το Κύπελλο είναι στόχοι εφικτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pali san na mi mpikame sto paixnidi

    prwto 20lepto xameno me to koraka na dinei ta panta sto mpourdelo tou doni
    diop ekane 2 foul metrimena kai pire 2 kitrines enw o 4os pou tou feugane ta salia , thelei tipota klotses na isiosei

    gereiro-skokos-leonardo APARADEKTOI kai kala ekane kai tous evgale
    ki an prosthesoume kai diop , milame oti vgikan eksw sxedon oloi oi mesoi pou ksekinisan

    giati omos re manolo tous ksekinises kai meta thelame 6 allages?
    as ksekinages pio orthologika

    to mats paraligo na to klevame alla koimithike o theos kai perase mia mpalia katw apo ta podia 2 amuntikon kai katelikse sta dixtia!!

    ps : na agiasei to xeri auton pou kopanisan ton mizadoro aneidikeuto sti kalithea .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξενύχτης Νομικάριος06 Δεκεμβρίου, 2010 03:19

    Είναι προφανές ότι ο Χιμένεθ δουλεύει. Τα αποτελέσματα ακόμα της δουλειάς του δεν μπορούμε να τα αξιολογήσουμε με ασφάλεια, όμως για παράδειγμα οι αντοχές των παιχτών και η αλληλοκάλυψη στην αμυντική λειτουργία, στο μέτρο πάντα του δυνατού, είναι ήδη ορατά.
    Είναι επίσης προφανές ότι ο Χιμένεθ βασίζεται σε δύο διατάξεις: Στο κλασσικό 4 3 3 και σε μια παραλλαγή του, το 4 2 3 1. Δεν έχει όμως ακόμα αντιληφθεί ότι το συγκεκριμένο κακοφτιαγμένο υλικό από τον Σερβοβόσνιο δεν μπορεί να ανταποκριθεί παρά στο 4 3 3. Κι αυτό βέβαια κάθε άλλο παρά πανάκεια είναι, αφού το σύστημα αυτό θέλει δύο γερά φουλ μπακ, με ισορροπία μεταξύ αμυντικών και επιθετικών καθηκόντων κι όχι...Γιάχιτς, Πάτσα και Νταντόμους. Απλά το σύστημα αυτό με 3 κεντρικά χαφ μπορεί να καμουφλάρει αρκετές αδυναμίες του ρόστερ, ενώ αποτελεί παράλληλα το ιδανικό σύστημα επί του παρόντος, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλευτεί η αμυντική ανυπαρξία της ομάδας, η "καμμένη γη" του Μπάγεβιτς δηλαδή. Και βέβαια το σύστημα αυτό αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ για τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια και για τα ντέρμπυ.
    Πράγματι σε όσα παιχνίδια η ομάδα έπαιξε με 4 3 3, και αποτέλεσμα πήρε, και σχετικά καλή εικόνα έδειξε. Θυμηθείτε με Άρη, Πορνοβάζελο, Χάιντουκ. Εξαίρεση το παιχνίδι με Πανιώνιο, επ' αυτού θα αναφερθώ πιο κάτω. Ειδικά με Άρη και Πορνοβάζελο, ο Μανόλο έδωσε ρεσιτάλ στησίματος και διαβάσματος του αντιπάλου. Αντίθετα σε όσα παιχνίδια η ομάδα κατέβηκε με 4 2 3 1, η εικόνα ήταν απογοητευτική (Ντέρμπυ με ΠΑΟΚ, Γάβρο, ξεβράκωμα με Καβάλα, ακόμα και με τον ακίνδυνο Εργοτέλη). Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι το κακοφτιαγμένο ρόστερ τον παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές παιχτών (π.χ. Έντερ, Αργυρίου, Πάτσα βασικοί), αλλά και σε παροπλισμό παιχτών αξίας (π.χ. Λαγός, Νασούτι), αλλά γι' αυτά πρέπει να κάνουμε υπομονή και να δούμε την τελική αξιολόγηση του ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου. Επίσης πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ορισμένες "σταθερές" ξένων προπονητών και ειδικότερα Ιβήρων, όπως το ροτέισον και η μη χρησιμοποίηση παιχτών που δεν βρίσκονται στο 100% της αγωνιστικής τους ετοιμότητας, καθώς και η χρησιμοποίηση παιχτών σε περισσότερες από μία θέσεις, πράγματα όχι απαραίτητα αρνητικά, τα οποία όμως το συγκεκριμένο ρόστερ, για το οποίο ο Μανόλο δεν ευθύνεται, δεν τα αντέχει.
    Τέλος θυμίζω ότι ο Μπάγεβιτς στα δύο καταστροφικά χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα απορφάνισε την ΑΕΚ από αμυντικά χαφ και την άφησε με τον Μάκο, τον Καφέ, τον Ντιόπ και τον...Σάββα, δηλαδή με περιορισμένες επιλογές, όχι μόνο ποιοτικά, αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΣΟΤΙΚΑ, αφού χρονιά με 3 κόφτες δε βγαίνει με τίποτα (ο Καφές κόφτης δεν είναι και δεν τον υπολογίζω για τέτοιον). Και βέβαια με μόλις 3 κόφτες δε μπορεί κανείς προπονητής να παίζει συστήματα που απαιτουν 3 κεντρικά χαφ παρά σε μεμονωμένα παιχνίδια.
    Το κρίσιμο ερώτημα όμως είναι άλλο: Αφού η ομάδα μόνο με 4 3 3 πηγαίνει καλά, γιατί ο Χιμένεθ την ξεφτιλίζει "ανοίγοντάς την" να πιέσει ψηλά επιλέγοντας το 4 2 3 1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξενύχτης Νομικάριος06 Δεκεμβρίου, 2010 04:01

    Νομίζω η απάντηση θα πρέπει να αναζητηθεί στο κομβικό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης. Εκεί σωστά ο Χιμένεθ κατέβηκε με 4 3 3, όμως η ομάδα ήταν τραγική. ΩΣΤΟΣΟ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΙΝΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΓΕΝΕΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ!!Για παράδειγμα, στην ΑΕΚ το καλύτερο δεξί μπακ είναι αυτό που δεν παίζει. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο μπαλαδόρος Μπάλαμπαν έκανε πουτάνα τον βλάκα τον Αργυρίου, ο οποίος δεν κάνει ούτε για τον Πανθρακικό, αλλά δεν είναι χειρότερος του Πάτσα!!! Και το συγκεκριμένο σύστημα, όταν η ομάδα ανεβαίνει να πιέσει ψηλά, αφήνει εκτεθειμένα τα πλάγια μπακ και βγαίνουν στον αφρό όλες οι κραχτές τους αδυναμίες. Στο συγκεκριμένο ματς η ΑΕΚ δέχτηκε ανυπόφορη πίεση στο πρώτο ημίχρονο, ενώ παράλληλα ήταν -μοιραία- ανύπαρκτη επιθετικά. Και ο Χιμένεθ εσφαλμένα εξέλαβε ότι η επιθετική ανυπαρξία της ομάδας οφείλεται στο όντως συντηρητικό 4 3 3, το οποίο βέβαια αντεδείκνυται κατά κανόνα ως βασικό σύστημα για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, το οποίο στην ΑΕΚ έχει καταντήσει καρκίνωμα που της τρώει εδώ και δύο χρόνια τα σωθικά. Και βέβαια δεν υπάρχει σύστημα ποδοσφαιρικό που θα κάνει τους Αργυρίου, Νταντόμους, Καράμπελες ποδοσφαιριστές...
    Θέλετε απόδειξη για όλα αυτά; Μα στα παιχνίδια που η ΑΕΚ κατέβηκε με 4 2 3 1, και καλά πιο επιθετικά δηλαδή, με μόλις δύο κόφτες και πιο δημιουργικά, ήταν το ίδιο, αν όχι περισσότερο Α ΝΥ ΠΑΡ ΚΤΗ!! Θυμηθείτε μόνο στην Τούμπα: Με αντίπαλο μια βαριά ομάδα πρώτο σουτ στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ! Τα ίδια και με τον Δώνη χτες!Το 4 3 3 όμως στην παρούσα φάση σουλουπώνει τα πράγματα, αφού οι 3 κόφτες επαρκούν, για να βοηθούν, πάντα στο μέτρο του δυνατού, με διαγώνια κίνηση τα ανεκδιήγητα πλάγια μπακ, για να μη γίνονται αυτά έρμαια του κάθε Βιειρίνια και Καμαρά. Έτσι σταμάτησε και η τρικυμία του Σπλίτ, όταν ο Χιμένεθ διέγνωσε το πρόβλημα και έστειλε τον Μάκο από την πλευρά του κωμικού Γιάχιτς.
    ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σωστό ποδόσφαιρο είναι αυτό που διδάσκει ο Μανόλο, απλά το υλικό αυτό ΠΟΤΕ δε θα ανταποκριθεί σε αυτό, καθώς εκτός από γραφικά πλάγια μπακ, έχουμε ως επί το πλείστον αργούς παίχτες και μη αθλητικούς. Και είναι πραγματικά κρίμα που επιμένει στο 4 2 3 1, γιατί η ΑΕΚ είχε δύσκολο πρόγραμμα, το οποίο προσφερόταν για 4 3 3. Στην Καβάλα, στην Τούμπα και με τον Γάβρο θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα και μάλλον καλύτερα αποτελέσματα.
    Το πρόβλημα είναι στα λεγόμενα "εύκολα" παιχνίδια, στα οποία η ομάδα καλείται να κάνει παιχνίδι και να ανοίξει άμυνες, όπως π.χ. με τον Εργοτέλη. Τι γίνεται εκεί;
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ 4 3 3. Η ομάδα, αφού δε μπορεί να παίξει σωστά, χρειάζεται τουλάχιστον ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Και όπλο της ΑΕΚ σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είναι εκτός από τη βαριά φανέλα της και η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ, ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΕΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ: Η ομάδα που στον ξεκούτη πλέον Μπάγεβιτς θύμιζε την...ΑΕΚ της δεκαετίας του 90 είναι μια ομάδα κολοβωμένη στα άκρα που μπορεί μόνο να παίξει (τρόπος του λέγειν) το 4 3 3, όταν ανεβαίνει ψηλά να πιέσει κινδυνεύει με διασυρμό, ενώ έχει σε επτά εκτός έδρας παιχνίδια πέντε (!!!!!!!!!) ήττες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ΞΕΝΥΧΤΗ !! ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ !! ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤ ΕΜΕ. ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ.ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ Κ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣ Κ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΟΠΑΙΟ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ..

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΒΑΖΕΙΣ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 85 ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΣ ΣΤΟ 88 ..ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ 8 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΡΩΣ. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ.
    ΣΩΣΤΕΣ Κ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΚΑΛΟΣ Ο ΜΠΕΡΝΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Κ ΦΑΝΗΚΑΜΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ..Ο ΛΥΜΠΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Κ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ.
    ΑΜΥΝΤΙΚΑ Ο ΓΙΑΧΙΤΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Κ Ο ΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ..
    Ο ΣΚΟΚΟ ΤΙΠΟΤΑ..ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.Ο ΝΤΙΟΠ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ..ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΟΣ Κ ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ Κ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ..ΤΟΝ ΠΑΛΕΥΑΝΕ Κ 3 ΜΗΝΕΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΤΟΥΣ ΧΑΛΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΝΤΟΖΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ..
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ,ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΩΧ.ΑΝ ΠΑΜΕ..

    ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΣ ΔΟΥΝΕ Κ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΙΡΑ ΕΚ ΠΟΡΤΟ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ.. 7-16 ΤΑ ΣΟΥΤ ΜΕ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ..ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ξενυχτη
    απο που καταλαβες οτι χιμενεθ δουλευει σωστα
    απο ποτε οι δηλωσεις δεν παιζουν ρολο
    ο χιμενεθ δεν ειπε οτι τον δεκεμβριο θα δουμε την διαφορετικη αεκ αρα το παραμυθι περι μπαγιεβιτς πρεπει να τελειωσει
    δεν μπορει να κριθει ο χιμενεθ αλλα δειγματα δουλειας ενος νεου προπονητη μπορουμε να το δουμε αμεσως

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν εδώ είχαμε την απεργία των δημοσιογράφων,ο Μανόλο δήλωνε στην Ισπανία.''Δεν ήρθα μόνο για τα λεφτά στην ΑΕΚ,ήρθα και για να γίνω καλύτερος" μια είδηση που πέρασε στα ψιλά.
    Το θέμα είναι ότι ο Μανόλο δεν φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη του και κάνει ξανά τις ίδιες παπαριές.Αφού ρε γαμότο δεν σου βγαίνει αυτό το 4-2-3-1 τι στο διάολο το παλεύεις;
    Μετά φταίνε οι 6 παίχτες που αυτός διάλεξε και έβαλε στην ενδεκάδα.Και ο Γκερέιρο που είχαμε αποφασίσει σαν ΑΕΚ ότι δεν μας κάνει αλλά ξάφνου έγινε παιχταράς με τον ερχομό του Μανόλο.
    Βεβαια κάπου τον δικαιολογώ τον Μανόλο, στο ότι έχει τα χέρια δεμένα-κατά Νομικάριο-οπότε τι σύστημα να παίξεις και τι ενδεκάδα να κατευάσεις χωρίς χέρια.
    Αυτό όμως που δεν μου έχει λυθεί μέχρι τώρα είναι η απορία μου:Ποια ΑΕΚ είδε ο Μανόλο και με ποιούς παίχτες και πείσθηκε να αναλάβει προπονητής;Διότι κατά δηλώσεις του πριν αναλάβει, έλεγε ότι την είχε δεί την ομάδα σε DVD.Και κατάλαβε από αυτά που είδε ότι είμαστε μια μικρογραφία της Σεβίλης οπότε αξίζει να αναλάβει!!
    Κατ εμέ χτες αν κερδίζαμε θα ήταν ένα άδικο αποτέλεσμα.Είμασταν ανύπαρκτοι ως το 60(!!!) που κάναμε την πρώτη ευκαιρία.Και τυχεροί ως αυτό το σημείο που δεν φάγαμε γκολ.Η αποβολή του Ντιόπ είναι το χαλάκι που σηκώθηκε ξανά χτες για να καλύψει τα χρόνια προβλήματα της ομάδας,και βασικά ένα.
    Η έλειψη χρηματοδοτησης.
    Αγοράζουμε παίχτες από το ίδιο καλάθι με τον Ατρόμητο τον Αστέρα και τον Ηρακλή.Και γι αυτό δεν φταίνε οι ξεπεσμένοι πρίγκηπες.
    Ο Μουρίνιο να έρθει προπονητης σε αυτούς τους παίχτες δεν έχει πολύ τύχη,πέρα από ένα σιμάζεμα.Πόσο μάλλον ο Μανόλο που για μένα είναι πράγματι η 8η επιλογή όπως λέει και ο Στήβεν,δυστυχώς.Βέβαια είναι προπονητής της ομάδας και τον στηρίζουμε και ελπίζουμε να μην γίνονται τα ίδια και τα ίδια λάθη.
    Αντε να δούμε και τι παίχτες θα διάλέξει και τα ξαναλέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2010 10:47

    Επικεντρώνουμε στον προπονητή. Καλώς ή κακώς, αλλά μάλλον κακώς. Με τον ξενύχτη συμφωνώ μέσες άκρες σε αυτά που λέει, ίσως 1-2 παίκτες να τους κρίνω διαφορετικά, αλλά βασικά συμφωνώ σε κάτι.
    Αυτό το ρόστερ είναι του κώλου....
    το πρόβλημα είναι και παικτικό και νοοτροπίας.
    Αυτά έχουν επισημανθεί εδώ από την 1η ημέρα που ξεκίνησε το μπλογκ.
    Τώρα, ξέρω ότι αν αναφέρω το όνομα ντούσαν κάποιοι θα πουν "πρίγκηψ" και κάποιοι άλλοι "βάτραχος".
    Όμως η αλήθεια είναι ότι ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
    Όπως και η λύση με τη νοοτροπία που έχει ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ στους παίκτες.
    Και ερχόμαστε στον ισπανό.
    Προφανώς κανείς εδώ δε θέλει να είναι μέρος του προβλήματος, αλλά τη λύσης (πίστεύω).
    Εκτιμώ ότι μέρος της λύσης θα γίνει εάν:
    α. Προσέχει τις δηλώσεις του. Κοινώς μιλάει λιγότερο και ΚΑΘΟΛΟΥ για τον πρίγκηπα/βάτραχο. β. Επίσης, αφού κάποιοι πάικτες του τη δίνουν (και σωστά), ας τους τελειώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς.Δέκα πρέπει να φύγουν το λιγότερο.
    Βέβαια εδώ πρέπει να μην είμαστε άδικοι. Όταν σαν προπονητής πρέπει να συμβιβαστείς με ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ στις μεταγγραφές τύπου ροτέν και κάτι παικτάγια Γ' Εθνικής Ισπανίας, ενώ οι ΔΕΚΟ χώνουν για σισέδες και ριέρες, τότε όντως σου ζητάν να πολεμήσεις τανκς με ποδήλατα.
    Άρα εδώ έρχεται το επόμενο σημείο:
    γ. Η οργάνωση και λειτουργία του σκάουτινγκ και των ακαδημιών (για το οποίο και τον φέραν). Φυσικά ΚΑΙ εδώ, συγγνώμη που σας το χαλάω, αλλά δεν κρίνεται ΟΥΤΕ το 2012. Πιο μετά, διότι τα αποτελέσματα θέλουν 3ετία. Ίδωμεν σε αυτό.
    δ. Έχω κουραστεί με τη συστηματολαγνεία. Προφανώς το 4-3-3 μας πάει και ΜΠΡΑΒΟ του που το βρήκε. Χαίρομαι που προσπαθεί να προσαρμόζεται, διότι προφανώς δεν είναι πανάκεια. Και ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ! Γιατί? Μα διότι πρέπει να έχεις και κάνα πλάγιο...με σλάβο και καράμπε στα μπακ, με σκόκο κατα συνθήκεην εξτρέμ, με λεό για το μπούτσο και με μπερνς να προσπαθεί, αλλά να τζιμοπατικίζει, τι να παίξει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2010 10:59

    Πάντως ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κοιμάται στον παγκο και ας κάνει τα λάθη του.
    Χθες έκανε λάθος με την επιλογή της αρχικής εντακάδας, αλλά μετά το πάλεψε.
    Βέβαια κι εδώ ΠΑΛΙ εκτίθεται από το ρόστερ.
    Παίζει στο βούρκο την τετάρτη και τι να κάνει? Ροτέισον. Δηλαδή αν έβαζε την ίδια 11δα και είχαμε πάλι 3 μυϊκούς πάλι δε θα του τα χώναμε?
    Και βάζει λεό και γκερέιρο μπας και φρεσκάρει λίγο η επίθεση.
    Και είδαμε τα αποτελέσματα.
    Και τους αλλάζει με ένα γερολύμπε που βγάζει ασίστ σε 7' παιχνιδιού και το τζιμιπατίκα που τουλάχιστον το παλεύει.
    Ο γκέντζο παλεύει διαρκώς να τον διαψεύδει με την αστάθεια του, οπότε δεν περίμενα να έπαιζε με γκέντζο-μάκο στα αμ. χαφ. Και παίζει με τον πάπα μπούμπα, ο οποίος από φυσική κατάσταση παραμένει -δυστυχώς- τουλούμπα και δε μπορεί να μαρκάρει σωστά....
    Στην αμυντική τετράδα, αυτούς έχει, κανένα άλλο, οπότε δεν κρίνεται.
    Τέσπα, φέτος πάμε χαλλλλαρά, μη ζητάτε τίποτα παραπάνω από:
    1. Πρόκριση στην επόμενη φάση EL (πολύ ΔΥΣΚΟΛΟ, μην κοροισευόμαστε)
    2. Πρόκριση στο κύπελλο.
    3. Καλό εισητήριο για EL του χρόνου ή και κανένα χουνέρι σε ΔΕΚΟ μέσω play offs.
    4. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ στο ρόστερ.

    Εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2010 11:22

    Τον ροτέν να δείτε που θα τον πάρουμε.
    Γιατί? Μα διότι όλο το δημιουργικό κομμάτι του κέντρου μας πλην του τζιμιπατίκα είναι απογοητεύτικό. Και δει στ' αριστερά (λεό-γελαστό παιδί και λαγός που τον έχει για μπακ χαφ).
    οπότε ψωνίζουμε απ΄το καλάθι μπας και κάτσει...
    Όπως εδώ και χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιωργη
    εχεις πολλους στην ομαδα που γνωριζουν την μπαλα του ροτεν? χειροτερος απο τον γκερειρο αποκλειεται να ειναι
    και οταν ζεις σε ενα δυαρι δεν μπορεις να φανταζεσαι παλατια για αγορα αρα καλυψου με αυτο το ροστερ και μετα μιλαμε αν ερθει κανενας κροισος
    ωρισμενοι δημοσιογραφοι προσπαθουν να μας πεισουν για την χρησιμοτητα του μνημονιου
    οι μισοι ειναι βλακες και οι αλλοι μισοι τα παιρνουν, το ιδιο βλεπω και εδω που προσπαθουν να πεισουν τον ευατον τους κατα ποσο καλος προπονητης ειναι ο χιμενεθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργο καλάθι ψωνίζανε οι πρώην,καλάθι θα ψωνίσουν και οι νυν,και οι επόμενοι.Με αυτή την διοίκηση πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2010 12:19

    Περί Ροτέν όλοι το ίδιο λέμε και περιμένουμε. Δυστυχώς η γύμνια του ρόστερ και η οικονομική μας κατάσταση είναι τέτοιες που μόνο για επιλογές τύπου ροτέν, πάπα μπούμπα και μπαρμπαδέλλα μπορούμε να πάμε.
    Ο γκερέιρο έχει κάνει, δυστυχώς, μεγάλο κακό στην ΑΕΚ, όχι τόσο λόγω του μαύρου αγωνιστικού χαλιού του, αλλά λόγω της δυσανάλογης με την προσφορά του αμοιβής.
    Είναι να μην κλαίγεται -και δικαίως- ο άμπαλος ο μπλάνκο μετά, ειδικά τώρα που μπαίνουν κιόλας? Είμαι βέβαιος ότι πολλοί, ειδικά έλληνες, στην ομάδα πρέπει να τα έχουν πάρει στο κράνος.
    Τώρα το εάν ΑΥΤΟΙ αξίζουν αυτά που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι έπρεπε να πάιρνουν είναι άλλο θέμα.
    Ο μικρός ο μανωλάς παίρνει 80 το χρόνο, πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2010 12:20

    Άλλη μία μαλακία της διοίκησης, λοιπόν, η οποία πέφτει στο πιάτο του προπονητή να τη μασήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ .ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ,ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΚΡΕΣ.
    Ο ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ,Ο ΒΙΤΟΛΟ,Ο ΓΚΑΡΣΙΑ,Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ,Ο ΣΟΡΛΕΝ ,Ο ΝΑΦΤΙ,Ο ΝΕΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ..
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Η΄ ΑΠΟ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ,ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΟ-ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Η΄ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΒΡΥΖΑ, ΕΝΑΝ ΙΒΙΤΣ ΠΑΛΙ , Η' ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΖΗΚΟ ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΜΠΑΤΖΕΤ..
    ΤΟΝ ΡΟΤΕΝ Π.Χ ΑΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΕΝΑΝ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ..ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΗ ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ 2-3 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ,ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΛΑΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ,ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ..

    ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ..ΜΟΝΟ DVD ..KATI KIOYMIENTO K KATI FONLANTEN ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παλιοκατάσταση.

    Tο άσμα αφιερωμένο στην σημερινή AEK. Kλικ.

    Tα συλλυπητήρια μου για την μητέρα σου Στήβεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ: ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΟΥ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΤΟΥΣ 6: ΠΑΤΣΑ, ΝΤΑΝΤΟΜΟ, ΓΚΕΡΕΙΡΟ, ΕΝΤΕΡ ( ΣΙΓΟΥΡΟΙ ) , ΠΙΘΑΝΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΣΟΥΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΚΟΛΕΤΤΕΣ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. STEVEN ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ Η΄ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΛΑΓΟ ? ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΑΝ ΑΡ.ΜΠΑΚ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ .

    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΜΠΛΑΝΚΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ , ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ,ΣΚΟΚΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΔΕΛΛΑ,ΛΥΜΠΕ,ΝΤΙΟΠ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ..
    ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα σε ολους.
    Σας διαβασα,μεσες ακρες συμφωνουμε ολοι στα περισσοτερα.
    απο τον Μανωλη δεν εχουμε απαιτησεις καθ'οτι κατα δηλωση του,ειρθε για το αγροτικο του και για το μαρουλι,το οποιο δεν το εβρισκε στην Ισπανια,γιατι αν το εβρισκε θα καθοταν.
    Ποιος απο εδω,παει στην Αλβανια,αφου μπορει να μεινει εδω,η να παει στην Αγγλια;
    Του ευχομαστε καλη διαδρομη και δεν ειρωνευομαι,αφου η προσωπικη και οικονομικη διασφαληση ειναι πρωτιστης σημασιας και για αυτη αλλωστε παλευουμε ολοι μας.
    Τωρα, το γιατι τι μια λεει οτι "κυνηγαμε τα παντα" και "θα προπονουμαστε ωσαν πρωταθλητες" και την αλλη "δεν μπορουμε να ειμαστε σε τρεις διοργανωσεις" η τι μια μερα λεει "σας πιστευω" " θα πεθαινα για τους παικτες μου" και την αλλη βδομαδα "θα φυγουν πολλοι", αυτο ειναι ευκολο να το καταλαβει κανεις. Αυτα θα εκανα και εγω,αν δουλευα στην "Αλβανια" και την καθε "Αλβανια".

    Και οι παικτες διαλεγουν παιχνιδια, αλλα και ο Μανωλης.

    Και οχι οτι αν δεν διαλεγαν θα συνεβαινε κατι εξαιρετικο. Απλα, η αγωνιστικοτητα τους,ρυθμιζεται αναλογα με τον αντιπαλο. Και αυτο εχει απωλειες βαθμων αλλα κυρια απωλειες κυρους.

    Για τους περισσοτερους μη ΑΕΚτζιδες,ειναι πλεον μια οικεια εικονα, το να παλευει η ΑΕΚ να μη χασει απο τους μικρομεσαιους και καθε αποτελεσμα δεν κουβεντιαζεται με καμια πλεον εκππληξη,αφου χρονια τωρα το "1" το "Χ" και το "2" μπορουν να ερχονται με καθε ευκολια.Και μαλιστα με κατω τα χερια. Και αυτο πραγματικα ειναι που μας ποναει.

    Μετα την πρωτη ματια στην αγωνιστικη ανυπαρξια και το χαλι του ροστερ,θα πρεπει να στρεφουμε ΠΑΝΤΑ κατευθειαν το κεφαλι μας και να καρφωνουμε βλοσυρα τους ενοικους της Γραμμου.

    ΟΛΑ τα προβληματα ξεκινουν απο την διοικηση. Και ΕΚΕΙ θα πρεπει να καταληγουν. Και οχι στον κουρασμενο Γιαχιτς, τον απειρο αργυριου,τον αργο Δελλα,τον ασφαιρο Μπλανκο,τον τεμπελη Σκοκο και τις σκατοριξιες Εντερ Λεοναρντο κλπ.

    Μπαινουμε ασφαλως στον πειρασμο να σχολιαζουμε αγωνιστικα,να κρινουμε τα συστηματα-αυτο το παθαινω και εγω αλλα φροντιζω να το αποφευγω- και ειναι λογικο,αφου αυτο θα επρεπε ΚΑΝΟΝΙΚΑ να μας απασχολει. Εδω ομως ειναι ΑΕΚ. Και μαλιστα μια ΑΕΚ του σημερα. Δηλαδη το ΑΕΚακι που μικραινει,ειδικοτερα απο το 2007-2008 επικινδυνα.
    Γλυστραει χρονο με το χρονο η ομαδα στην ανυποληψια κα την μετριοτητα. Δηλαδη στον κοσμο του μετριου. Εκει οπου δεν υπαρχουν μεγαλες φωνες χαρας και μεγαλες προσδοκιες,παρα μια ζωη φυτου.

    Το ασχημο ειναι οτι τους καθονται και μερικα αποτελεσματα και δεν λενε να κανουν ενα αξιοπρεπες σερι με 6-7-8 ηττες να ξεμπερδευουμε.
    Να πεθανει ο νεκρος,που ειναι νεκρος και απλα του κρατανε τα ματια ανοιχτα με οδοντογλυφιδες,ισα-ισα για να παιρνουν καποιοι της συνταξη του μακαριτη.

    Δεν λεω αλλο τον πονο μου. Σταματταω εδω. Αρχιζει να μοιαζει με μνημοσυνο.

    Υ.Γ Αδαμιδη τον Διαχειριστικο τι περιμενεις και δεν τον ανακοινωνεις; (λεμε τωρα). Θα στολισεις το δεντρακι πρωτα;
    Με την Empire εκανες τιποτα;
    Με την Morgan;
    Μπα. Στα παπαρια σου. (λεμε τωρα).

    Υ.Γ2 Οχι τιποτα αλλο. Αλλα αρχισε να βαζει και γκολ παλι αυτος ο Μπλανκο. Και τωρα αντε να τον δωσεις. Η μηπως ειναι καλυτερα; Ποσα πιανει αραγε; Ποσα; Τι λες ρε πουστη. Θα κονομισουμε δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο προπονητης, και όχι μόνο, πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη του.
    Το ροτέϊσον έχει αποδειχθεί μαλακία.
    Τα συστήματα στον αγωνιστικό χώρο τις περισσότερες φορές πάνε περίπατο.
    Ο Ροτέν είναι ανέτοιμος, όποιος παίρνει ξένο παίκτη από την Τουρκία - νεκροταφείο ελεφάντων είναι το λιγότερο βλάξ.
    Και για να έχουμε καλό ερώτημα ο προπονητής όταν είπε ότι "θα τους τελειώσει" σε ποιούς αναφερόταν? Να μάθουμε κι εμείς. Να μιλάει λιγότερο, υπάλληλος είναι, το ποιοί θα φύγουν και πως, δεν είναι μόνο δική του επιλογή. Μην μας προκύψει δηλαδή, τίποτα Φερέρ (που προς τα εκεί το βλέπω το πράγμα)΄. Και καλά θα κάνει η ΠΑΕ τα κλειδιά της ομάδας να μην τα ξαναδώσει σε προπονητή. Τι θα πεί εν λευκώ? Κύριε τάδε οι παίκτες είναι αυτοί. Που πονάει η ομάδε κάνε καναδυό προσθήκες, από την στιγμή που νικάνε γαύρο, βάζελους στην Ευρώπη κλπ. δυνατότητες έχουν. Αν δεν έχουν συνέχεια και συνέπεια και κάνουν σουτ στην αντίπαλη εστία μετά από ένα ημίχρονο, ε τότε συγγνώμη αλλά φταίς κι εσύ.
    ΄Ετσι γιατί και οι καιροί είναι δύσκολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν χρειαζεται να εχεις τελειωσεις την νασα για να καταλαβεις οτι ο χιμενεθ ηξερε αυτα που του ειχε πει ο αδαμιδης διοτι αν γνωριζε την πραγματικοτητα δεν ξερω αν θα ερχοταν
    καποιος πρεπει να του πει επισης οτι οι 5 σισσηδες (παρομοιαζω μονο την αναγκαιοτητα των παιχτων και οχι την ικανοτητα των) που ειναι οι δελλας λυμπεροπουλος σκοκο ντιοπ και τζιμπουρ δεν μπορουν να βγαινουν απο την ενδεκαδα χωρις λογο και αιτια
    ο μπαγιεβιτς ηθελε να φυγουν 5 παιχτες αυτος 6 και στο τελος μαλλον θα φυγει και αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ο χρηστος εθεσε ενα πολυ ωραιο ζητημα
    μηπως και ο χιμενεθ διαλεγει παιχνιδια? και μετα θα λεει στην ισπανια <>
    οι ζητωκραυγασαντες για τον ερχομο του χιμενεθ εχουν αρχισει και μιλανε λιγοτερο και στο τελος θα λενε οτι αλλοι διαλεξαν τον προπονητη αρα ειναι αυτοι υπευθυνοι
    εχουμε να δουμε κολοτουμπες
    ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Dimitri ο Φερέρ όταν έφυγε εϊχε και ένα ξενοδοχείο να πάει,αυτός εδώ που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "Εχετε τελειωσει για μενα" ειπε ο Μανωλης.
    Δηλαδη; "χυσατε για μενα";
    Μπα. Κατι αλλο θα εννοει.
    "θα φυγουν 5" ξανα-ειπωθηκε. Το νουμερο βεβαια δεν ανταποκρινεται στον πραγματικο αριθμο αυτων που θα πρεπει να αποχωρισουν-για διαφορους λογους ο καθενας- αλλα ειναι ενδεικτικο.
    Πως λεμε : θα γινει της πουτανας". Κατι τετοιο.
    Και η φραση "θα φυγουν 5" θα αποκτησει θρηλικη σημασια στο μελλον οχι μονο οταν αναφερομαστε σε ποδοσφαιρικες ομαδες,αλλα γενικα.

    Θα μπορει να το λεει π.χ. και ο Γενικος Επιθεωριτης δημοσιας διοικησης,μπαινοντας σε μια υπηρεσια,οπου οι "εργαζομενοι" δεν εχουν καν την ευθειξια να κρυψουν τα σταυρολεξα και τα πλεκτα,στα συρταρια,παρα πλεκουν και λυνουν αμεριμνοι,ξυνοντας με το αλλο χερι τις ρωγες η τα αρχιδια τους αναλογα το φυλο. "κανονιστε την πορεια σας. Θα φυγουν 5".

    Η θα μπορουσε να ειναι μια περιχαρης ατακα του χαρου, οταν βλεπει μια εκδρομη ΚΑΠΗ,να εχει σταματισει για φαγητο στο εστιατοριο "ο Βρω-μυλος".
    -- Δεν ειναι σωστο" του λεει ο αρχαγγελος.
    --Δεν ακουω τιποτα. Θα "φυγουν "5".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το "Αγιον Αποτελεσμα" που λεει και ο Steven.
    Αν το τοπι δεν εμπαινε μεσα στην τελευταια φαση και νικουσαμε με 1-0,σημερα ολοι θα μιλουσαν-παικτες,προπονητης-κιτρινοφυλλαδες κλπ- για μια "παναξια νικη που ηρθε με πολυ κοπο και παλικαρια απο τα 10 λιονταρια" και "χτιζουμε πανω σε ενα σερι" και "η ομαδα σιγα-σιγα βρισκει το δρομο της" και αλλα τετοια ωραια.
    Γινετε το 1-1 στο τελος και: "εχετε τελειωσει για μενα", "θα φυγουν 5...η εξη...η εφτα" "ειστε απαραδεκτοι", "επιλεγετε τις φιλοδοξιες σας" και αλλα τετοια επισης ωραια.
    Ενα γκολ μπορει να αλλαξει την αποψη που εχεις για καποιον;
    Γι'αυτο λεω με βαρια καρδια: "ηττες". Μονο αυτο ειναι το φαρμακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αν δεν υπάρχει άλλος λόγος θα ήταν μαλακία να φύγει ο Λαγός.Αγωνιστικά έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει σαν αρ.χαφ.Όχι μπακ-χαφ.
    Ο Γκερέιρο έδειξε ότι είναι σκληρό καρύδι στις διαπραγματεύσεις αποδέσμευσης του και δεν τον βλέπω να φεύγει εκτός αν τα πάρει όλα κανονικά.
    Τους εύκολους βλέπω να την πληρώνουν.Κάτι Αργυρίου(όχι ότι αξίζει)κάτι Ντατόμο(άλλο κελεπούρι)κάτι Πάτσα(καλό παιδί να του δώσεις την κόρη σου,αλλο όχι για μπάλα)κάτι Έντερ(που τον προλάβαμε και τον πήραμε από τα χέρια του Αστέρα).
    Και τελειώνοντας θα πω ότι οι Μπαρμπά Δέλλας και Μπαρμπα Λυμπε έχουν βγάλει το ψωμί τους και έχουν τιμήσει την φανέλα μέχρι τώρα με τις εμφανίσεις τους.Όσοι λοιπόν τους ειρωνεύονταν για την ηλικία τους καλό είναι να ζητήσουν ένα συγνώμη και να παραδεχτούν το λάθος τους.Ειδικά για τον Δέλλα που μας ξελάσπωσε πολλές φορές και είναι από τους κορυφαίους συνήθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ Κ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ .. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΗΝΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΑΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ..ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ..ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΑΝΕ DVD ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΑΕΚ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΘΕΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Η ΟΜΑΔΑ..ΗΡΘΕ Κ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ..
    ΜΑΝΟΛΟ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ..ΕΚΕΙ Ο ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΤΟΝ ΝΤΑΤΟΜΟ..ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΠΑΙΧΤΕΣ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ , Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ.ΕΧΕΙ ΣΑΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ..ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΕΡΕ ΑΥΤΟΣ..ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΑΣ ΚΟΙΤΑΓΕ ΣΤΗΝ Β' ΟΜΑΔΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ..ΤΩΡΑ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΛΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ,ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΕΔΩ Κ 3 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ..ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ..Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΩΘΣΟΥΝ Κ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ..

    Υ.Γ ΕΛΑ ΠΙΣΩ ΝΤΟΥΣΑΝ ..Ο ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Χρήστο η χαρά από την λύπη απέχουν όσο ο κώ..ς απο το μο..ί! Απο το χτήσιμο της ομάδας του μέλλοντος στο κατεδάφισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι "σοβατζιδες",κιτρινοσαιτ και κιτρινοφυλλαδες- βρηκαν νεο υλικο-παλιο δηλαδη- για να εξωραισουν το αιωνιο γιαπι: Εσυνατηθει ο προεδρας με την Δημαρχο Ν.Φ-Ν.Χ. και βγηκε πιο αισιοδοξος απο ποτε.(μεχρι την επομενη συναντηση με καποιον αλλον...οποιον ν'αναι)
    Και ναι, το ονειρο ειναι πιο κοντα απο ποτε.
    Δεν τρεχει τιποτα.Ολα καλα.
    Μενει ακομα να ρωτησουν την κυρια που καθαριζει τα γραφεια και τους φυλακες των Σπατων.
    Τον παπα της ενοριας βεβαια,αφου πουτθενα δεν πας ανευλογητος. Τον διοικητη της πυροσβεστικης,τον προεδρο επιπλοποιων,τον γενικο γραματεα της ενωσης σαλαμεμπορων Ελλαδος,τον κυρ Ανεστη που εχει τον ογδοο παγκο στην ψαραγορα της οδου Αθηνας με παντα "φρεσκο" ψαρακι,τα παιδια του 3ου νηπιαγωγειου Νεας Φιλαδελφειας,τον εκδοτη του "Ονειροκριτη",του "Ciao", τον Ευαγγελατο,τον οικο τυφλων Καλλιθεας και την ενωση Ποντιων.
    Παμε γερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΔΕΛΛΑ Κ ΛΥΜΠΕ ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΜΟΥ..ΕΧΟΥΝ ΙΔΡΩΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑΜΠΑ ΙΔΡΩΤΑΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ..
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΩΣ Η΄ ΚΑΚΩΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ Κ ΚΑΤΑΠΟΝΗΜΕΝΟΙ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΙΔΡΩΤΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος06 Δεκεμβρίου, 2010 14:52

    Μπαρμπαδέλλας και γερολύμπε τα δίνουν όλα.
    Από μπάλα ξέρουν ίσα με 18 καντάρια από τους λοιπούς.
    Το πρόβλημα είναι ότι είναι 34-35 χρονώ.
    Δημήτρη, ναι είναι σισσήδες, αλλά αν τους βάζεις κυριακή-τετάρτη 90' κινδυνεύεις να σου μείνουν στον τόπο σε κάνα σπριντ.
    Προσέχουμε για να έχουμε και έχουν περάσει και οι 2 το μυικό τους τον τραυματισμό φέτος. Κι έοπνται κι άλλοι.
    Κατάντια (για την ΑΕΚ) είναι ότι ΟΝΤΩΣ είναι οι σισσήδες μας, αλλά και στην παρατεταμένη δύση της καριέρας τους. Μακάρι να είχαν την ικανότητα τους ή και τη διάθεση ενοίοτε και οι νεότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. για μενα εχουμε Σκοκο-Τζιμπουρ, αντε και Δελλα για βασικους και αλλους 8 (Σαχα,Μανωλα,Νασουτι,Ντιοπ,Καφε,Μακο,Λυμπεροπουλο-δεν αντεχει σε συνεχη ματς-,Μπλανκο) για εν δυναμει βασικους, που αλλες φορες ειναι για να παιζουν και αλλες οχι.

    οταν λοιπον εχεις 2-3 παιχτες "οκ", και αλλους 8 στο "ναι μεν αλλα", δεν πας πουθενα.

    και φυσικα αυτο οφειλεται οτι για ενα ακομα καλοκαιρι, στις θεσεις που ποναγες την εβγαζες με Πατσατζογλου, Νταντομο και Εντερ γιατι απλουστατα δεν εχεις λεφτα.

    διοικηση με φραγκα ή συνεχιση του πρωταθληματος Σκωτιας ειναι η φαση. οταν μαλιστα δεν υπαρχουν ουτε λεφτα ουτε ικανοτητες, σε φτανουν να σε παιζουν στα ισια και οι βορειοι. εστω και αν ιστορικα δεν συγκρινονται καν μαζι σου. αλλα αυτοι οκ, μεχρι εκει φτανουν οι απαιτησεις τους, εμεις πού παμε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...

    Γιώργο καλάθι ψωνίζανε οι πρώην,καλάθι θα ψωνίσουν και οι νυν,και οι επόμενοι.Με αυτή την διοίκηση πάντα...

    -------------------------------------------------------

    gi afto na erthei o tanalias na pairnei ap ta psila ta rafia Mirtseki,Kefala,Basili Karagianni k sia.K na ksanaferei to xryso kefalaio tis Bosnias piso pou den ton afisane na oloklirosei to ergo tou.Kseskiste ton ispano k bgalte ti xoli sas.Apolithomata eiste opos o agapitikos sas k gia mena de diaferete se TIPOTA apo ta ntemakia pou oi idioi brizete.O karkinos tis AEK einai oi logis logis ntemikoi-tigrikoi k batraxikoi.Ama glitosoume apo ti gagraina afti tote isos doume aspri mera.Episis simfono 200% me to mike.N agiasei to xeri ton AEKTZHDWN tis kalli8eas.k na prostheso k twn aderfon pou travixtikane sti katza k den afisane to pygmaio na "oloklirwsei".An antidrouse o kosmos tis AEK etsi ap to 2005 tha xame glitwsei ena karo pisogirismata k tha xame sikosei k 2-3 katsarolia etsi gia na vriskontai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς ανωνυμο:

    * Kaneis den ta vazei me ton Ispano.Thn gnvmh mas leme. Kaneis den toy "thn peftei" opvs les. Oti theleis diavazeis;

    * Ma nomizv oti to "ergo" sinexistike kanonika kai meta to 2005.
    Den thymasai tis ekloges tis erasitehnikis vre zoypa;
    Poy theleis kai prvtathlimata, panathema se.

    * Kai mi moy peis oti pote den xeirokrotises ton tigri,ton vosnio, i ton konto.
    Apo poy hrthess apo thn Andromeda;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. anonime
    μαλλον απο το καμερουν πρεπει να εχεις ερθει η να εγινες αεκτζης το 2009
    δεν εξηγειται διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Προς Ανώνυμο: Είπα να σε ξεπεράσω, αλλά μου τη δίνεις κιόλας.
    ΛΟΙΠΟΝ Η ΓΑΓΚΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΚΙ Ο ΚΩΛΟΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΤΡΑΒΑ ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.
    ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΥΜΝΗΣΕΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΑΦΙΕ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΡΟΥΜΗΤΗΣΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΑΓΙΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΣΦΑΤΟΥ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΔΕΡΦΑΡΑ.
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΕΚ ΝΑ ΠΛΕΝΕΣΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΕΚ ΕΓΙΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ.
    ΝΑΙ, ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ; ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ; Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΙΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑΝ ΥΜΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΧ; ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ. Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με ευκαιρία το νέο γήπεδο της Λάρισας ας δούμε τώρα άλλη μια σχέση που έχει αναπτυχθεί στο κατά τ άλλα τίμιο Ελληνικό ποδόσφαιρο.Του Κ.Πηλαδάκη με τον Βγενόπουλο και την Μαρφίν:

    Αρχικά με τον κ. Βγενόπουλο, οι σχέσεις του Κώστα Πηλαδάκη δείχνουν να εξαπλούνται σε πολύ προχωρημένες μορφές επιχειρηματικής συνεργασίας καθώς η εταιρεία Vivere Entertainment (Πηλαδάκης) και η Superfast (Βγενόπουλος) υπέγραψαν συμφωνία για λειτουργία καζίνων εν πλω (Ελλάδα - Ιταλία και τούμπαλιν) πέραν αυτών που λειτουργούν τόσο αποδοτικά στη στεριά.
    Αυτή δεν είναι και η μοναδική συνεργασία τους.

    Η Vivere Entertainment Εμπορική & Συμμετοχών ΑΕ, η οποία έχει τα Virgin Megastores,καταστήματα cd μουσικής είχε το 1998 συνέταιρο τον Α. Βγενόπουλο, ο οποίος επένδυσε ένα ποσό μέσω της Marfin και απέκτησε το 15% των καταστημάτων, αλλά στη συνέχεια το πούλησε.
    Η συνεργασία τους δεν σταμάτησε βέβαια τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Marfin,Πηλαδάκης και γήπεδο Λάρισας(;)
    Το γήπεδο είχε συνολικό κόστος περίπου 45 εκατομμύρια ευρώ. Η Marfin χορήγησε ομολογιακό δάνειο 36 εκατ. ευρώ από το οποίο καλύπτεται το 80% του κόστους. Τα υπόλοιπα 9 εκατομμύρια ευρώ υποτίθεται οτι προέρχονται από ίδια κεφάλαια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Κώστα Πηλαδάκη.Μέχρι εδώ ακούγονται όλα καλά.
    Όμως εδώ έρχεται η ΑΝΑΚΟΝ LTD στην οποία κύριος μέτοχος φαίνεται ο Πηλαδάκης.Η εταιρεία αυτή το 2004 φαίνεται να έχει ένα ανοιγμα προς την Μαρφίν περίπου 31 εκ.ευρώ και είναι η χρονιά αυτή που αγοράστηκε η Λαρισα απο τον Πηλαδάκη.
    Και είναι και η χρονιά που ο ίδιος αρχίζει να κάνει ταμειακές διευκολίνσεις στην εταιρεία VIVERE.H οποία στην συνέχεια αγόρασε το καζίνο στην Κέρκυρα.Και έχει συνεργασί με τον Βγενόπουλο μέσo Superfast.
    Είναι όμως σύμπτωση το γεγονός ότι το καλοκαίρι του 2004 αγοράζεται η ΑΕΛ και τον ίδιο χρόνο η MFG εμφανίζει μεγάλο χρηματοδοτικό άνοιγμα προς τον κ. Πηλαδάκη και την Anakon;
    H Marfin όμως είναι παρούσα τόσο στο απώτερο παρελθόν στην εταιρία Μεγάλα Καταστήματα. Στο παρελθόν συνυπήρχε με την ΑΤΕΡΜΩΝ που βρέθηκε να κατέχει μετοχές της Vivere(πάλι Πηλαδάκης) μετά τη συγχώνευση με τα Μεγάλα Καταστήματα.
    Και τελικά είναι και ο μεγάλος χρηματοδότης του γηπέδου το οποίο πιθανόν να το ενοικιάζει η Παε από ποιόν;Απο τον Πηλαδάκη που λέει ότι έχει βάλει(;) τα 9εκ;
    Ο βάζελος όταν παίζει Λάρισα ΄΄πρέπει΄΄ να κερδίζει;Βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Προς Χαράλαμπο: Πλάκα με κάνεις; Είναι γραμμένα όλα εδώ. Ο ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΕΡΜΑ. Σε αυτά είμαι πολύ καλός και δεν κουβαλάω φήμες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΚΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ.
    ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
    ΡΕ ΤΡΟΧΑΝΑ, ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ; ΤΟ ΒΗΜΑ; ΓΙΝΕ ΞΑΝΑ ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΛΛΟ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΣΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΑΣΤΡΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΛΑΣΕΣ ΜΕΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ολοι εχουν μεινει εκθαμβοι με την ταχυτητα παραδοσης του γηπεδου-και αρα την απροσκοπτη χρηματοδοτηση.Εν μεσω κρισης παρακαλω και με τις κανουλες απο τις τραπεζες κλειστες.Κλειστες για τον μικρομεσαιο βεβαια,που ολο και μικραινει.
    Γηπεδο σε 10 μηνες "οχρονος ειναι ακομα μικροτερος,αν αφαιρεσουμε τα διαδικαστικα και τα της γραφειοκρατιας" οπως ειπε με καμαρι,το καμαρι της Λαρισας. Στη μεση του πουθενα,διχως εκμεταλευση χωρων κλπ.
    Και να ρωταει ο μαλακας ο δημοσιογραφος: Μα δεν ειναι λιγο ρισκο,ενα τετοιο γηπεδο,μια τετοια επενδυση (χα!) σε ενα τετοιο μερος,μακρυα απο την πολη και διχως καποια αλλη αναπτυξη στην γυρω περιοχη"; Και απαντα το γιδολαμογιο νο 2 με τα γυαλια ηλιου:"μη το λετε,θα γινουν αυτα...και αυτα...και αυτα....αλλωστε,ενταξει,δεν ειναι και τοσο μακρυα...και θα φτιαχτει και ο ταδε δρομος...και θα γινει και προς την περιοχη του γηπεδου η αναπτυξη"κλπ κλπ. Και αλλα πολλα.
    Ειναι το μακρυτερο ανεκδοτο που εχω ακουσει. Κρατησε 10 λεπτα περιπου.


    Αυτον τον γιδοβοσκο τον βγενοπουλο, Μπαμπη,που τον θυμηθηκες; Εδω τον ξεχασαν τα κωλοκαναλα,που τον καλουσαν σε εκπομπες για να πει την βαρυνουσα γνωμη του και να μας δωσει την κρισημη κριση του για την πορεια της χωρας στην κριση.
    Που τον παρουσιαζαν ως "καποιον".
    Τον αρχιδομουρη των Ρωσσων.
    Χοντρος-Πουτιν-Βγενοπουλ- Μαρφιν-Βατοπαιδι-Εκλογες- ΔΝΤ και τεζα ο καμπουρης με το πουρο. Μια κλωτσια στον κωλο απο τον αραπη της Ουασιγκτον.
    Η μονη του σωτηρια ειναι να εγγραφει μελος και να συνδραμει στην "Σπιθα" του Θεοδωρακη,που ζητα πωληση του χρεους μας στην Ρωσσια και αποκλειστικη προμηθεια εξοπλισμων απο την κοκκινη αρκουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αλλα εχει ο καιρος γυρισματα.
    Ο ΠΑΟΚ που περασσε τρανσιτ με διπλο απο τον αελ-φου-σου αρινα. Και σφαγμενη η αελ απο το κορακι.
    Δεν μπορεσε σφυριγμα να παρι το γιδι με τα γυαλια.
    Και ειναι στον πατο της βαθμολογιας.
    Οπως στον πατω ειναι και ο νεος πανιωνιος των μπεοτσακιριδοκιντιδων.
    Αυτα γινονται οταν κρατιεσαι απο τα αρχιδια των αλλων.
    Γιατι αυτα μπορει να κοπουν καποια μερα και να βρεθεις ξεκρεμαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ: ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ 2 ΜΕΤΟΧΩΝ ( εκεί ας πούμε έχει δικαίωμα λόγω ιδιωτικής εταιρείας) ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ 50 ΜΥΡΙΩΝ ( εδώ υπάρχει φάκα ). ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ.
    ΒΡΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, και θα γίνει.ΠΩΣ; Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ; ΤΡΩΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ; ΒΡΕ ΓΕΛΑ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΖΩΗ.
    ΑΓΡΙΕΥΕΙ Η ΤΡΟΊΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ, ΤΟΣΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ. ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή